SACCSIV – blog ortodox

INTERZIS LA TV: Actorul JIM CARREY este impotriva VACCINARII OBLIGATORII

Posted in Uncategorized by saccsiv on aprilie 22, 2016

Iata si ce putem citi la Jim Carrey EXPLODEAZĂ împotriva vaccinurilor: Mercurul din peşte este periculos, dar este ok pentru copii? DOCUMENTAR de pe Active News:
Actorul Jim Carrey a criticat aspru noua legislaţie adoptată, marţi, 1 iulie, de statul american California, potrivit căreia, începând din anul 2016, toţi elevii care urmează cursurile şcolilor publice vor fi vaccinaţi.

Actorul canadian susţine că respectivele vaccinuri conţin mercur şi aluminiu şi de aceea sunt extrem de periculoase pentru copii, informează The independent.co.uk

Jim Carrey, care a vorbit în repetate rânduri despre riscul la care sunt supuşi oamenii prin vaccinare, susţine că Jerry Brown, guvernatorul statului California trebuie să fie oprit.

Mai mult, într-un mesaj postat pe reţeaua socială Twitter, actorul canadian, în vârstă de 53 de ani, l-a numit pe Jerry Brown „un fascist corporatist”.

„Guvernatorul Californiei spune «da» otrăvirii a şi mai multor copii cu mercur şi aluminiu prin introducerea vaccinurilor obligatorii. Acest corporatist fascist trebuie oprit”, a fost mesajul lui Jim Carrey pe Twitter.

Într-o altă postare, Jim Carrey arată că nu este împotriva vaccinărilor, ci se opune injectării copiilor cu thimerosal, un compus organo-mercurial, care conţine aproximativ 49% din greutatea sa mercur

„Nu sunt împotriva vaccinării. Sunt împotriva thimerosalului şi împotriva mercurului. Au scos thimerosalul din vaccinuri, dar nu din toate”, scrie actorul pe Twitter.

„Ne spun că mercurul din peşte este periculos, dar că forţarea copiilor de a se lăsa injectaţi cu mercur nu reprezintă un risc. Are sens?”, a fost un alt mesaj al lui Jim Carrey, pe Twitter.

Jim Carrey și fosta sa soție, Jenny McCarthy, au o fetiță care suferă de autism. În postările sale de pe twitter, Carrey recomandă frecvent documentarul „Trace Amounts” ca o sursă de informație.

   Comentariu saccsiv:

   Credeati ca doar in Romania copiii nostri nu sunt ai nostri?

VIDEO. Activist PRO VACCIN lector univ. dr. Mihai Gafencu: “COPILUL NU-I AL PARINTILOR, E AL NOSTRU” …

Jim Carry nu e singurul actor american ce are ceva de comentat:

INTERZIS LA TV ROMANESTI. Video: ROBERT DE NIRO despre documentarul Vaxxed (VACCIN = AUTISM) la o televiziune americana

El considera ca singurele probleme cu vaccinurile ar fi mercurul si aluminiul. Atat vede deocamdata.

Iata insa si alte probleme:

RASPANDITI. Un video piratat ajuns pe internet dezvaluie ADEVARURI TERIFIANTE discutate in INTERIOR de PRODUCATORII DE VACCINURI: “noi nu stim cum actioneaza vaccinurile” / “zeci de milioane de copii au fost contaminati cu virusuri ce produc cancer”

Cat despre autism:

CDC: rata astronomica a AUTISMULUI, 1 din 68 de copii

Pediatru absolvent al Universităţii din California demisionează deoarece „Asociaţia Americană de Pediatrie ştie că vaccinurile provoacă autism”

ZGUDUITOR DAR EDIFICATOR : Puii de maimuta vaccinati cu doze standard din vaccinurile recomandate copiilor, AU DEZVOLTAT SIMPTOME DE AUTISM

Din nou despre VACCINURI si AUTISM …

Dictionarul Medical Ilustrat de la A la Z: VACCINURILE provoaca AUTISM

DOCUMENTARE CELEBRE: „Mercury, Autism and the Global Vaccine Agenda” (Mercur, autism si agenda vaccinarii globale)

L-AU SINUCIS SI PE ASTA: Cunoscutul doctor Jeff Bradstreet zicea de VACCIN = AUTISM …

Cititi va rog si:

ARTICOLE UTILE in CAMPANIA ANTI VACCINARE

 

50 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. fearocean said, on aprilie 22, 2016 at 10:58 am

    NWO è più vicino di quanto sembri …..
    abbracci dalla Spagna.

    Apreciază

  2. georgegr said, on aprilie 22, 2016 at 11:09 am

    si actorul Aidan Quinn are un copil care sufera de autism si sustine ca a fost cauzat de vaccinul MMR:

    http://healthy-family.org/irish-actor-aidan-quinn-connects-mmr-vaccine-with-his-daughters-autism/

    Apreciază

  3. tighinaromaneasca said, on aprilie 22, 2016 at 11:13 am

    Eu sunt contra vaccinării!

    Apreciază

  4. sky said, on aprilie 22, 2016 at 12:02 pm

    Raportul confidential al unui studiu despre efectele secundare ale vaccinului „Infarix hexa” http://public.gsk.ro/products1/infanrix-hexa.html (anti: difterie, hepatita B, tetanos, poliomelita) de la Glaxo:

    Dă clic pentru a accesa vaccin-dc3a9cc3a8s.pdf

    e jale ce efecte secundare are…(de la p. 11 din document) si totusi e inca pe piata.

    Apreciază

  5. Mary said, on aprilie 22, 2016 at 12:49 pm

    Guvernatorul Californiei, evident.
    „The Church of Satan was established at the Black House in San Francisco, California, on Walpurgisnacht, April 30, 1966, by Anton Szandor LaVey, who was the church’s High Priest until his death in 1997. In 2001, Peter H. Gilmore was appointed to the position of high priest, and the church’s headquarters were moved to Hell’s Kitchen, Manhattan, New York City.”
    „Biserica lui Satan a fost infiintata in Black House in San Francisco, California, in ziua Walpugisnacht (noaptea valkyriilor? nu stiu germana bine, dar stiu de Wagner), pe data de 30 aprilie 1966 de catre Anton Szandor LaVey care a fost Mare Preot in biserica pana cand a murit in 1997. In 2001 mare preot a devenit Peter H. Gilmore iar sediul bisericii a fost mutat in Hell’Kitchen, Manhattan, New York City.”
    Anul acesta noaptea de 30 aprilie Invierea pentru crestini dar si party pentru satanisti.- 50 de ani. Ne vor ataca oare direct printr-un sacrificiu?
    Dumnezeu aibe mila de noi si sa-i opreasca.

    Apreciază

  6. Paul222 said, on aprilie 22, 2016 at 1:08 pm

    Pacat ca Jim Carrey este mason/satanist

    Apreciază

    • saccsiv said, on aprilie 22, 2016 at 1:23 pm

      Paul222

      E mason?

      Apreciază

      • Paul222 said, on aprilie 22, 2016 at 1:33 pm

        Jim Carrey expus de Vigilant Christian

        Jim Carrey facand misto de semnul cu ochi

        Jim Carrey promovand Noua Religie Mondiala (we are all one… )

        Apreciază

  7. evtodiev said, on aprilie 22, 2016 at 1:26 pm

    Off topic:
    Filmul Mitropolitului Ilarion (Alfeev) – Sarbatorile. Duminica Floriilor

    Apreciază

  8. ortodoxend said, on aprilie 22, 2016 at 2:08 pm

    Am o disputa cu persoane care spun ca exista manipulare in scop bun. Exemplu: cineva intra intr-o padure si patesc ceva rau datorita unor talhari care au casa acolo. cand altcineva vrea sa mearga pe acelasi drum, prima persoana nu o poate convinge ca i se va intampla ceva rau. asadar, recurge la tehnici de manipulare, ii schimba perceptia si o convinge sa nu mearga pe acel drum. Persoanele cu care ma contrazic spun ca acesta este un exemplu de manipulare buna, si mai spun ca manipularea poate fi rea sau buna, depinde de scopul cu care este facuta.

    Este delicat subiectul pentru ca in parare personala, manipularea este doar rea, chiar daca se face cu un scop nobil. Dumnezeu nu ne manipuleaza ca sa ne mantuim, desi ar putea recurge la astfel de practici. Dumnezeu ne lasa voie libera si ne explica ce e bine si ce e rau. In exemplul cu padurea, eu cred ca prima persoana trebuia sa ii explice celei de-a doua ce rau se poate intampla, dar sa nu o manipuleze pentru a-i schimba dorinta de a merge padure.

    Voi ce credeti ? Ce se poate raspunde in acest caz ? Eu cred ca manipularea este rea si presupune sa treci peste voia libera a unor persoane, chiar daca scopul este bun sau rau. Mai cred ca a face bine cu voia libera a cuiva este singurul exemplu de nemanipulare. Dar alte persoane cred ca manipularea poate fi buna daca are un scop bun.

    Apreciază

    • floridesalcam said, on aprilie 22, 2016 at 8:24 pm

      Poti manipula si spre bine si spre rau, numai ca atunci cand manipulezi spre bine nu mai este manipulare, ci este dragoste, deoarece nu este spre interesul tau ci al semenului. Il „manipulezi” in sens bun doar daca ai in vedere mantuirea lui. Dumnezeu nu ne „manipuleaza”? Dar niciodata nu iti calca libertatea. Asta e conditia. Vezi pe cel mai mare „manipulator”, Ap. Pavel care spune:”Iubeste si fa ce vrei”. Inseamna ca te poti folosi de orice tehnici vrei atata timp cat il iubesti pe semenul tau.Un exemplu de manipulare tipica dar in sensul rau, este sloganul iezuitilor papistasi:”scopul scuza mijloacele”. Nu exista absolut nimic gresit ca esenta in aceasta formula; evident ca scopul scuza mijloacele. Manipularea consta in modul cum sunt folosite cuvintele. Mai cinstit era formulat asa:”prin mijloacele pe care le folosesti, iti poti da seama de scopul pe care il ai”. Smecheria intre cele doua formule este ca in cea papistasa te conditioneaza sa presupui ca scopul este unul bun si anume increstinarea lumii, cand de fapt nu se urmarea altceva decat puterea lui papa, lucru usor de dedus tocmai din mijloacele folosite de ei. Alt exemplu. Nenea A. Crowley spunea ca prima porunca in satanism este aceasta „Fa ce vrei”. As putea spune ca e putin diferita de cea data de D-zeu, care, de data aceasta El pare ca ne conditioneaza, spunandu-ne „IUBESTE si fa ce vrei” Deci D-zeu ne pune conditia lui „tiranica” de a iubi, in schimb diavolul in „bunavointa” lui ne lasa „libertatea” sa facem tot ce vrem. Dar oare ne lasa diavolul ibertatea? Atunci, as intreba eu, daca pot face tot ce vreau, am dreptul sa si iubesc? Bineinteles ca nu, deoarece porunca completa este defapt „uraste si fa ce vrei”, adica si diavolul ne conditioneaza dar „uita” sa ne-o spuna. Cine este mai cinstit in cazul acesta si cine e cel care manipuleaza?

      Apreciază

      • el said, on aprilie 23, 2016 at 1:04 am

        floridesalcam

        ” Ap. Pavel care spune:”Iubeste si fa ce vrei””____????? unde a spus Sf Pavel asa ceva? tu cam delirezi poetic desigur cu buna intentie dar FARA minte/atentie
        altfel spus e ca multa ceata printre florile tale….

        Sf Ap Pavel NU a spus asa ceva, asta e „intrepretarea” ta si nu stiu daca ai auzit vreodata ca NU AVEM VOIE sa interpretam dupa mintea nostra FARA har Scriptura si Sfintii ci sa le respectam(respectul presupune si cunoasterea si citarea/redarea lor ad literam/fidela) INTOCMAI.
        ceea ce pretinzi tu NU de la Sf Pavel ai luat-o ci de la Fericitul ( NU Sfantul ca a avut GRESELI ) Augustin care si acela spunea NU ce citezi tu dupa PARAREA ta ci EXACT : „Iubeste PE DUMNEZEU si fa ce vrei!”_____sesizezi DIFERENTA? e MASIVA !!!

        Apoi Dumnezeu NU manipuleaza pe nimeni iar una din calitatile FUNDAMENTALE ale „dragostei” aceleia de are pomenesti a Sf Pavel suna asa :”6. Nu se bucură de nedreptate, ci se bucură de adevăr. ” !!! Adica NU orice dragoste (iubirismul ADOGMATIC FARA Adevar al ecumenistilor), nici sentimetalismul ieftin si lacrimogen si plin de spurcaciune al patimasilor ) ci IN ADEVAR in Hristos,

        (deci NU balarii sentimetalisme nici efuziuni ieftine FARA respect fata de Dogma)

        Hristos NU manipuleaza ci accepta pe om si chiar Mantuirea omului CAZUT a facut-o respectand alegerea GRESITA a lui Adam pentru VINDECAREA careia a venit si s-a facut om ca noi si suferit necinste si Moarte pe Cruce.

        Apreciază

    • Oana said, on aprilie 22, 2016 at 9:24 pm

      Eu inteleg la ce te referi cand vorbesti de faptul ca manipularea este doar rea. Atunci cand spui ca „manipulezi” te transformi defapt intr un om fatarnic, incerci sa ii schimbi celuilalt modul de a gandi si il lasi sa creada ca singur si l-a schimbat si din cu totul alte motive decat cele pt care tu vrei defapt sa si-l schimbe. Eu cred ca in situatia in care vrei sa schimbi un om spre bine trebuie sa te rogi la Dumnezeu pentru el, si cel mai important este ca poate nu intotdeauna ce credem noi ca e bine asa si este

      Apreciază

    • tataia said, on aprilie 22, 2016 at 10:19 pm

      „Scopul scuza mijloacele”? Nu sint de acord cu principiul lui Machiavelli. Deci nu manipulam pe nimeni nici in sens rau nici in sens „bun”. Este de datoria noastra sa GRAIM ADEVARUL! Daca nu sintem crezuti este paguba celor care nu ne cred…noi ne-am facut datoria.

      Apreciază

      • el said, on aprilie 23, 2016 at 12:46 am

        tataia

        asa este !
        nu e permisa manipularea in nici un scop caci ea este INCALACAREA/silirea LIBERTATII data omului de Dumnezeu si pe care si Dumnezeu Inusui o respecta.
        care e modelul nostru? a manipulat Hristos pe cineva?
        si daca Dumnezeu NU manipuleaza CUM sa creada unii bicisnici ca ei ar fi „mai presus”/ avea voie si inca ar face si vreun „bine ” ?

        Apreciază

  9. marian said, on aprilie 22, 2016 at 2:53 pm

    Un oras din turcia a rechizitionat toate bisericile pt a le trece sub patronajul statului.
    Olanda vrea ca orice semn de ura contra lui erdogan si sau turciei sa fie raportata. Olanda e pamant al homosexualitatii desfraului si al drogurilor ceva dublat de otravirea tuturor legumelor si fructelor intrate pe continent.
    Prince ar fi fost asasinat de catre oculta satanica pt ca a vorbit despre chemtrails.

    Apreciază

  10. octavpelin said, on aprilie 22, 2016 at 4:18 pm

    Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

    Apreciază

  11. georgel said, on aprilie 22, 2016 at 4:22 pm

    Sa-i dea Dumnezeu sanatate.

    Apreciază

  12. Ana Maria said, on aprilie 22, 2016 at 5:17 pm

    Daca tot vorbim de ,,obligatoriu”, uitati-va la vecinii bulgari: http://www.activenews.ro/externe/In-Bulgaria-prezenta-la-vot-a-devenit-obligatorie.-Si-rasplatita-financiar-132515

    Apreciază

    • el said, on aprilie 22, 2016 at 5:42 pm

      Ana Maria

      vai de capul lor. asta e dictatura. arata ca ei nu au nevoie de alegerea noastra ci de PREZENTA noastra la vot ca sa iasa cine vor ei la alegeri prin viclene „inginerii” de falsificare a numararii voturilor.
      de unde concluzia care se degaja cu putere de evidenta pentru crestinul TREAZ : NU mergeti la votare daca nu aveti candidat care sa arate ca este VADIT cu Hristos si respecta Poruncile Lui Dumnezeu, si de va fi unul ca acesta crestinul il va recunoaste negresit, daca nu sa NU MEARGA LA VOTARE !!!!

      Apreciază

  13. ines said, on aprilie 22, 2016 at 9:03 pm

    Moartea suspecta a lui Prince-Dupa surse apropiate ar fi murit de sida din cauza trecutului sau promiscuu.Dar in ulima perioada a vietii a criticat si el dur industria muzicala. Elitele I-ar fi facut si lui felul.
    Prince’s death was unexpected, shrouded in mystery and full of strange facts. In short, it was a typical Hollywood death. What happened and why?

    http://vigilantcitizen.com/musicbusiness/what-happened-to-prince/

    Apreciază

  14. acelas said, on aprilie 22, 2016 at 9:03 pm

    perfect reala NOM

    https://www.google.ro/search?q=jim+carrey+illuminati&source=lnms&prmd=ivn&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj99rba6aLMAhWMXCwKHf3WDeMQ_AUIBygB&biw=360&bih=462

    jim carrey, in general un clovn, mascarici ..

    .

    Apreciază

  15. acelas said, on aprilie 22, 2016 at 9:56 pm

    la fel exista poze si cu de Niro, alt anti-sistem, insa aici e o diferenta notabila, de Niro chiar nu e un clovn ca carrey. Tot respectul pt el ca are un copil bolnav de autism suspect de mercur la creier. Un hiper actor

    https://www.google.ro/search?q=jim+carrey+illuminati&source=lnms&prmd=ivn&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj99rba6aLMAhWMXCwKHf3WDeMQ_AUIBygB&biw=360&bih=462#tbm=isch&q=robert+de+niro+illuminati

    majoritatea pozelor de aici, daca nu toate, sunt luate din rolurile pe care le-a avut.. , deci mai putin relevant decat carrey

    Il tin minte cel mai tare din The Deer Hunter, un film de referinta. Un film despre camaraderie, rezistenta, tact, abnegatie, principii, lupta, sensibilitate si iarasi camaraderie. + ruleta ruseasca. Un film de urmarit musai pt un ortodox care doreste sa lupte, daca vrea sa se ridice deasupra paganilor … Oricum acolo in film e vorba la origine de o comunitae rusa din SUA, ortodoxa.

    mega film.

    Imi pare rau de de Niro daca ar avea de-a face cu astia.

    treaba e ca inca unul.. bytes to dust (a mai muscat din tarana), cu zicea un cantec ocult. Numitul „prince” e dus si el, si inca la o varsta medie deasemenea. Netul e cam plin de acum … de cand cu michael jackson, withney huston, david bowie (printre altele asta canta in ultimul album o piesa „unde s-a dus lunea? , el murind intr-o zi de duminica seara), acum prince si altii. Ii sacrifica sistemul? Insasi maniera in care au parasit lumea asta este cumva un sacrificiu? Toti au fost drogati, da. Si au facut pact cu Sistemul. Si apoi?

    .

    Apreciază

  16. ovidiu-s said, on aprilie 23, 2016 at 12:38 am

    Exista un exemplu de manipulare cu scop pozitiv prezent in Filocalie. Este vorba de capitolul 26 al Scarei Raiului: ,,Despre dreapta socoteala”
    ,,Fericiţi făcătorii de pace (Mt. 5, 9), şi nimeni nu poate grăi ceva împotriva acestui cuvânt, însă eu am văzut şi făcători de vrajbă fericiţi. Doi oameni aveau o dragoste necurată între ei, iar cineva dintre cei cu dreaptă socoteală, foarte iscusit, dorind să curme acest rău, i-a făcut să se certe între ei, spunându-le la fiecare în parte că prietenul lui îl vorbeşte de rău. Astfel acest preaînţe-lept a reuşit prin şiretenie omenească să alunge răutatea dracilor şi să dea naştere la o ură care a nimicit patima cea necurată.

    Sunt unii care calcă o poruncă pentru altă po­runcă. De pildă, am văzut tineri legaţi cu legătura dragostei după Dumnezeu; însă ca să nu-i smintească pe alţii şi să nu le rănească conştiinţa lor, s-au sfătuit între ei şi s-au depărtat unul de altul pentru un timp.”

    Apreciază

    • el said, on aprilie 23, 2016 at 1:42 pm

      asta numesti tu manipulare. dar nu este , tine de porunca sa fiti intelepti ca serpii si nevinovati ca porumbeii”.
      facerea de bine nu e naivitate sau slabiciune si are si ea iscusinta ei de a depasi obstacolele.

      Apreciază

  17. paul said, on aprilie 23, 2016 at 3:38 am

    Conferinta Virgiliu Gheorghe – Societatea de maine sub dictatura unui nou comunism

    Conferinta in care dl. Virgiliu Gheorghe vorbeste despre neo-marxism, trasand o paralela intre comunism si vremurile actuale. A avut loc la Suceava pe 18 aprilie 2016.

    Apreciat de 1 persoană

  18. mircea.v said, on aprilie 23, 2016 at 8:34 am

    off, si destul de tare

    Cartea „Spitalul, coranul, talmudul, cahalul, francmasoneria” – dr N Paulescu, este o carte cu coperti neagra, pe coperta din fata este chipul doctorului Paulescu, iar pe coperta spate un citat din Parintele Justin ce lauda foarte tare aceasta carte. „Spitalul” este scris mare, ca un titlu pricipal, iar restul este scris mic, ca un subtitlu. In ultimii ani am tot cumparat aceasta carte. Acum o luna, mai cumpar niste exemplare. Si mai primesc si alte exemplare acum vreo 2-3 zile, din alta sursa. La fel copertile, doar ca scrie „Spitalul” si atat. Fara subtitlu. Acelasi citat al parintelui Justin ca si la cele vechi. Nu m-am gandit o secunda ca ar putea fi altceva inauntru.

    Surpriza cea mare este continutul, care este total altul. Nu mai e nimic legat de coran, talmud, fracmasonerie. Acum continutul este o compilatie de texte ale dr Paulescu aparute in alte carti, fara nici o referire la talmud, francmasonerie, coran…

    Asa ca, cine cumpara cartea „Spitalul” – dr Paulescu, sa stie ca nu e cartea „Spitalul, coranul, talmudul, cahalul, francmasoneria”, chiar daca are aceleasi coperti, acelasi format si acelasi citat de Parintele Justin.
    Evident, Parintele Justin face referire la cartea originala si nu la facatura asta.

    Apreciază

    • Mirela said, on aprilie 23, 2016 at 2:23 pm

      Frauda asta chiar e prea de tot, mi se pare că e de domeniul penal. Paulescu publică ceva, dar tu editezi altceva şi păcăleşti oamenii că asta ar fi scris savantul în cunoscuta lui lucrare.
      Deci, atenţie! Citeşti o carte, o reţii ca fiind de valoare, o cumperi ulterior să o dăruieşti spre folosul altora şi cine ştie ce le dai, de fapt.
      Se pare că minciuna a depăşit orice limită. Dar cui să te plângi de aşa ceva? Mai ales când îţi răspunzi la întrebarea Qui prodest, pentru a depista autorul substituirii.

      Apreciază

    • mircea.v said, on aprilie 23, 2016 at 6:15 pm

      Mirela,

      in special cartile „problema” se verifica, asa, pe sarite, tocmai din motivul care il spui tu.

      Apreciază

  19. luigilucretiu said, on aprilie 23, 2016 at 11:03 am

    UNBELIEVABLE: Refugees set up roadblocks in Greece and demand CITIZENS show them identification
    http://www.therebel.media/unbelivable_refugees_set_up_roadblocks_in_greece_and_demand_citizens_show_them_identification
    Idomeni, Greece: Invaders Take Over – Tell Greeks What They Can And Can’t Do

    Apreciază

    • luigilucretiu said, on aprilie 23, 2016 at 11:09 am

      The lunatics are running the asylum.

      A new video from Idomeni, Greece shows migrants setting up a roadside checkpoint and demanding actual Greek citizens show them their ID before letting them pass.

      Do the Greeks even know that they still have a country?

      “Every time a truck goes through the border, they stop it,” a reporter says.

      Some drivers are even forced to turn around because the refugees won’t let them pass.

      At one point left-wing ‘volunteers’ show up with food for the refugees to keep the roadblocks in place.

      When asked what country they’re from, a refugee claims, “Why do you wanna know which country people are from….what does it matter?”

      The most disgusting part of all is that Greeks actually presented their documents to the refugees in order to pass.
      http://www.therebel.media/unbelivable_refugees_set_up_roadblocks_in_greece_and_demand_citizens_show_them_identification

      Apreciază

  20. mishuleu said, on aprilie 23, 2016 at 2:38 pm

    Apreciază

  21. ortodoxend said, on aprilie 23, 2016 at 9:48 pm

    „Si nimeni nu va putea sa cumpere sau sa vanda fara semnul fiarei”

    Acum mi-a picat fisa. Vor implanta un CIP in fiecare om, iar banii indivizilor vor fi in acel cip, nu la banca. Banii vor exista direct in cipul indivizilor sub forma de bitcoin. Dupa cum stiti, moneda bitcoin nu se poate tine la banca, ci este un fisier criptat care poate fi transmis la alta persoana, in acel moment transmiti defapt banii.

    Nu e o descoperire, ci o varianta. Asa ne putem explica cum vor modela masonii crizele viitoare si ce motive pot aduce ca sa ne faca sa ne securizam detinerile de capital prin criptare si detinerea averii direct in corpul personal.

    Apreciază

  22. valentindortodox said, on aprilie 23, 2016 at 10:55 pm

    doctorul care conduce medicina prin respect şi devotament, valoare şi experienţă demonstrează mafia, hoţia, furtul, răutatea şi înşelăciunea produse prin acest sistem http://video-clipuri.eu/distribuiti-ca-sa-vada-toti-cum-am-fost-prostiti-noi-romanii-cardurile-de-sanatate-un-furt-al-secolului-adevaruri-cutremurtatoare-ies-la-iveala/

    Apreciază

  23. […] Iata comentariul fratelui mircea.v postat la INTERZIS LA TV: Actorul JIM CARREY este impotriva VACCINARII OBLIGATORII: […]

    Apreciază

  24. Spaceman said, on aprilie 24, 2016 at 9:25 am

    Suflă Jim Carrey vreo vorbă despre California Immunization Registry (CAIR)? În curând CAIR2, adică Registrul Electronic de Vaccinări din California. NU! Campania „VACCINURILE NOASTRE VERZI”, ce glumă proastă. CAIR – „Conectat și protejat”

    http://cairweb.org/

    Cum spuneam, au hotărât că este timpul distrugerii UE – varianta BETA (de testare) pentru a se putea înființa în loc o super-putere politică, economică și militară. Asta de când au început să aducă migranți pe continentul european iar acum prin înflorirea naționalismelor și a imperialismelor FALSE, care poate duce ușor la izbucnirea unor vechi neînțelegeri ce pot degenera în conflicte militare sângeroase, propunându-se apoi soluția la toate problemele: învinuirea naționalismului REAL și dictatura unui GUVERN MONDIAL UNIC – adică SISTEMUL: Care să guverneze prin

    SmartID – CODURI ELECTRONICE UNICE – LEPĂDAREA DE BOTEZ! BISERICA UNIVERSALĂ – ECUMENISM – PÂNGĂRIREA PERMANENTĂ A SFINȚENIEI! – Acestea fiind PUTEREA FIAREI CELEI DINTÂI!!

    În România ar fi posibil următorul scenariu: Părinții responsabili aleg să-și vaccineze nou-născuții iar STATUL grijuliu îi înscrie rapid în RENV cu UN COD ELECTRONIC UNIC. Odată înscriși în RENV copiii nu mai sunt nici ai noștri nici ai voștri nici ai lor nici ai STATULUI ci ai SISTEMULUI! Dar dacă STATUL ar da o lege a vaccinării obligatorii abuzivă prin care contestă calitatea de părinte responsabil, atunci ce ziceți dacă undeva prin inima Transilvaniei ar ieși în stradă o mulțime de părinți responsabili furioși însetați de sânge împreună cu medicii de familie cu conștiința roasă de remușcări, gata să sară la jugulara celor care au îndrăznit să emită o astfel de lege, învinuind apoi și UNGURII susținuți de RUȘI, astfel începând o REVOLUȚIE. Apoi ar intra în scenă la București oengiștii sorosiști și alianțele mâini cu luminițe – ecumenistul fericit, confiscând iarăși… o REVOLUȚIE! 😆 😆 😆 😆

    Afară cu UNGURII din țară! Dar afară cu JIDANII nu!? Sau pleacă ei singuri?

    Apreciază

  25. […] INTERZIS LA TV: Actorul JIM CARREY este impotriva VACCINARII OBLIGATORII […]

    Apreciază

  26. liberlandraceblog said, on martie 30, 2018 at 10:50 am

    A republicat asta pe liberlandraceblog și a comentat:
    Fine.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.