SACCSIV – blog ortodox

Cei care nu sunt de acord cu VACCINAREA OBLIGATORIE, fortati SA EMIGREZE?

Posted in Uncategorized by saccsiv on aprilie 18, 2016

0e748-vaccine_awareness

Foto – paginadefolos.blogspot.com

   Iata ce putem citi la CEI CARE NU SUNT DE ACORD CU VACCINAREA OBLIGATORIE, FORȚAȚI SĂ EMIGREZE? de pe blogul fratelui Daniel Vla:

Luna aceasta Ministerul Sanatatii a readus in discutie (si ar dori si in dezbatere publica) proiectul de lege ce prevede vaccinarea obligatorie a copiilor de pana la 14 ani. Potrivit acestuia sunt prevazute sanctiuni pentru parintii care refuza vaccinarea pe motiv ca ,,se pune accent pe drepturile copilului’’. In prima faza parintii care refuza sa-si imunizeze copii vor fi trimisi la niste sesiuni de informare si consiliere psihologica (elegant, puteam fi trimisi direct la spitalul 9!!!). Daca nici asa nu vor fi convinsi, parintii vor fi obligati sa declare refuzul vaccinarii in scris, pentru ca mai apoi MS sa-i reclame la Protectia Copilului pentru rele tratamente aplicate minorilor (si astfel ,,cazul Bodnariu’’ se va extinde la scala larga si in Romania). In plus, MS isi va asuma eventualele efecte adverse grave pentru cele 10 seruri care urmeaza a fi aplicate in schema nationala in primii 14 ani de viata. Din pacate, din experienta probabil ca nu exista roman care sa nu cunoasca cum si-a asumat pana acum MS grija fata de copiii autisti, persoanele cu cancer si altii aflati in schema de tratament a programelor nationale… fara a mai pune la socoteala ca daca efectele adverse nu apar pana la 30 de zile dupa vaccinare, restul nu se pune, conform ghidului pentru raportarea reactiilor adverse post-vaccinare RAPI.

Sigur ar fi multe de comentat aici, dar am sa ma opresc la cateva lucruri punctuale:

  1. ,,Cu ocazia zilei mondiale de constientizare a autismului, care este sarbatorita in fiecare an pe 2 aprilie, organizatiile neguvernamentale au readus in atentia autoritatilor publice problemele de zi cu zi pe care le intampina atat copiii diagnosticati cu aceasta afectiune, cat si parintii acestora care ii ingrijesc. In plus, ceea ce devine si mai ingrijorator este faptul ca exista o tendinta de crestere a numarului acestora. ,,As vrea sa precizez ca lumea, statul, presa isi aminteste de noi doar pe 2 aprilie, insa viata noastra se desfasoara si pana pe 2 aprilie si dupa aceasta data, intampinand multe greutati. Pe de o parte, sunt cele financiare. Practic, statul acorda un ajutor de doar 175 de lei pentru un astfel de copil, ceea ce e infim pentru nevoile lui, mai ales ca sunt copii care au boli asociate. Pe de alta parte, aceasta tulburare de dezvoltare ar trebui cunoscuta mai mult de catre oameni si in ideea de a intelege ca, atunci cand te duci la farmacie, ori la supermarket nu poti sa stai la rand cu un astfel de copil. El nu are rabdare, il deranjeaza zgomotele si reactioneaza’’, ne-a declarat Mariana Stoica, presedintele asociatiei Diana si mama a unui baietel care sufera de aceasta tulburare. ,,Desigur, exista si lacune legislative in aceasta privinta, plus lipsa unui personal de specialitate in grija caruia sa lasi asemenea copii. Nu sunt primiti in scoli, in gradinite, ori ei trebuie sa se integreze in societate, trebuie sa invete sa se descurce singuri. Cei mai multi sunt ingrijiti de parinti, dar ce se va intampla cu acesti copii cand vor deveni persoane adulte sau cand parintii nu vor mai fi?’’, a mai adaugat interlocutoarea noastra. Ca si cauza a aparitiei acestei afectiuni, presedintele asociatiei amintite impartaseste ideea ca ,,acesti copii sunt victimele vaccinurilor obligatorii’’. ,,Am citit, m-am documentat, sunt studii efectuate in aceasta privinta. E foarte rau ca la noi in tara se impun aceste vaccinuri, fara ca parintele sa-si dea consimtamantul, fara sa fie informat despre reactiile adverse ale acestora’’, a tinut sa mai precizeze Mariana Stoica.’’ – extras din Ziarul Prahova, 4 aprilie 2012

(http://www.ziarulprahova.ro/stiri/social/109416/in-prahova-tot-mai-multi-copii-sunt-diagnosticati-cu-autism)

Si daca urmatorul copil diagnosticat cu autism din cauza vaccinurilor va fi al tau draga parinte, ce vei face?

  1. Pe 22 ianuarie 2015 pe Romania TV se difuza o stire potrivit careia

,,zeci de elevi din Gorj, Bacău şi Argeş au ajuns în ultimele zile la spital după ce au făcut o reacţie adversă la vaccinul antitetanos.’’

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/alerta-in-sanatate-mai-multi-elevi-internati-la-spital-din-cauza-unui-vaccin_197100.html#ixzz45zxkI2IW

  1. Pe 22 noiembrie 2012, o alta stire de pe Hotnews ne anunta ca ,,Ministerul Sanatatii anunta joi, intr-uncomunicat, ca a decis sistarea temporara a vaccinarii nou-nascutilor impotriva tuberculozei, dupa ce zeci de bebelusi au fost internati in spital cu reactii adverse la vaccinul antituberculos (BCG) importat din Danemarca.’’

http://www.hotnews.ro/stiri-doctorh_actualitate-13665175-reactii-adverse-vaccinul-bcg-din-danemarca-zece-bebelusi-internati-institutul-marius-nasta-din-capitala.htm

Problemele cu acest vaccin impotriva tuberculozei nu au disparut nici in prezent (vorbesc de anii 2015 -2016), chiar daca nu stiu sa precizez din ce tara provine. Am marturii ale oamenilor ca exista zeci de cazuri de copii care de abia au scapat cu viata dupa vaccinarea BCG efectuata in maternitatea din Ploiesti. Pacat ca nu s-au adresat presei, TV ca sa fie facute publice toate aceste cazuri pentru ca sa afle toti parintii la ce sa se astepte. Sigur ca despre sechelele cu care vor ramane pe viitor… Dumnezeu cu mila. 

  1. Exemplele de acest gen pot continua pentru ca sunt nenumarate de-a lungul anilor si oricine poate cauta astfel de informatii publice.

Am sa mai vin acum doar cu doua exemple personale.

Unul este legat de copilul meu care a fost operat la ochi in mai multe randuri pentru chalazion. De fiecare data am apelat la clinici particulare. Penultima data am fost la Oftapro (Bucuresti) si dupa ce i s-a pus diagnosticul am intrebat-o pe doamna doctor oftalmolog (nu i-am cerut acordul, deci nu ii voi devalui numele. nu stiu daca in prezent mai lucreaza acolo) care este cauza reaparitiei acestei infectii care nu reactioneaza la antibiotice si daca exista vreun remediu care sa aiba efect pe termen lung. Raspunsul a fost foarte ferm: cauza este prezenta stafilococului auriu si in niciun caz nu imi recomanda vaccinarea deoarece a avut cateva cazuri de copii care dupa administrarea vaccinului (pentru ca nu-mi mai amintesc acum numele exact nu voi scrie, oricum era vorba despre un vaccin care trebuia platit) s-au trezit cu si mai multe astfel de infectii si evident au avut mai mult de suferit.

  1. Acum aproximativ vreo trei-patru ani in urma pe cand lucram la redactia unui ziar local din judetul Prahova, am asistat la o convorbire telefonica interesanta. Un medic din judet a sunat sa ne roage sa scriem despre faptul ca tocmai in urma administrarii vaccinurilor ROR, care teoretic trebuie sa protejeze impotriva rujeolei, oreionului si rubeolei, s-au inmultit cazurile de rujeola, rubeola la scurt timp dupa vaccinare… tocmai printre cei vaccinati.

Din pacate nu si-a asumat aceasta declaratie public si astfel nimeni nu a putut scrie nimic. Dar, personal nu ma indoiesc ca avea dreptate, deoarece cunosc mai multe persoane (rude, apropiati) care dupa ce s-au vaccinat impotriva gripei, de pilda, le-a fost mult mai rau si s-au convins singuri de cat de eficiente pot fi vaccinurile.

 Problema este ca acum situatia devine un pic orwelliana daca se ajunge sa ti se ia copilul pe motiv ca nu esti de acord cu un anumit ,,tratament’’ impus de stat. Oare toti cei care sunt impotriva vaccinarii obligatorii vor trebui sa emigreze?

E fara precedent ceea ce se intampla. Daca romanii, daca medicii (ma intreb oare in tara asta nu exista decat dr. Christa Todea Gross?) care cunosc adevarul nu vor lua atitudine ACUM, probabil ca in scurt timp nu vom avea prea multe solutii…   

 Cristina Manuela D.

Comentariu saccsiv:

   Cititi va rog si:

ARTICOLE UTILE in CAMPANIA ANTI VACCINARE

 

Tagged with:

21 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Paul said, on aprilie 18, 2016 at 7:37 pm

    Cine si din ce ratiuni a inchis Institutul National de Vaccinuri dr.Cantacuzino? Decizia a fost luata in interesul national? Cine raspunde pentru accidentele rezultate ca urmare a acestei decizii?

    Apreciază

  2. Paul said, on aprilie 18, 2016 at 7:40 pm

    Daca ma cenzurati,va rog sa nu mai trimiteti nicio informatie pe aceasta adresa.

    Apreciază

    • saccsiv said, on aprilie 18, 2016 at 7:47 pm

      Paul

      Prietene, esti bine? Te-am abonat eu? Sau crezi ca stau sa trimit fiecare articol la mii de e-mailuri?

      Apreciază

    • el said, on aprilie 18, 2016 at 9:23 pm

      Paul

      comentariile tuturor sunt blocate de platforma pana ajunge Saccsiv sa le citeasca si abia apoi le da drumul sa apara, si el nu sta nonstop la calculator ca sa poata aparea comentariul fiecaruia instant imediat ce l-a postat.
      ba mai exista si situatia cand anumite comentarii sunt redirectionate direct la spam de catre platforma wordpress automat fara intreventia lui saccsiv, nu intreba de ce ca nu noi a facut platforma asta.
      asa ca nu cred ca trebuie sa fii suspicios degeaba.

      Apreciază

      • Nicoleta said, on aprilie 19, 2016 at 2:16 pm

        „el”, nu este nici primul și nici ultimul care pune această problemă. Mai degrabă adminul, dacă poate face ceva să facă, dacă nu, măcar să dea un anunț cititorilor că „dispar” comentariile din vina unor factori externi. Am văzut mai multe astfel de frustări pe saccsiv din cauza aceleiași motivații. Deci, cred că este clar pentru toți că undeva PUUTEE. Aștept să văd că dispare și acest comentariu. Știi, până la urmă este destul de aiurea să tot comentezi și să nu apară comentariile. Mai că îți vine să devii cel mai mare nesimțit.
        Hei, străine!…, stai calm, că nu renunț!…

        Apreciază

      • saccsiv said, on aprilie 19, 2016 at 2:29 pm

        Nicoleta

        Era sa zic ce-ti pute.

        Cred ca am zis de sute de ori in ani de zile. Si am mai scris si un articol:

        Foarte important: DESPRE MODERAREA COMENTARIILOR

        https://saccsiv.wordpress.com/2013/09/13/foarte-important-despre-moderarea-comentariilor/

        Ce-i asa greu de priceput?

        Apreciază

  3. dante said, on aprilie 18, 2016 at 8:51 pm

    Draga Paul, aici nu era vorba de nu stiu care institut de vaccinuri, ca este Cantacuzino, sau Novartis, sau GSK mai putin conteaza. Crezi ca la Cantacuzino nu se baga aluminiu sau mercur in vaccinuri?.
    Despre asta este vorba, nu despre altceva, caci aceste substante si altele bagate in vaccinuri ca adjuvanti sint adevarate bombe cu ceas pentru sistemul imunitar ce vor exploda intr-un moment in propriul organism si atunci sa te tii la boli ca alergiile, cele autoimune, cancerele sau malformatii. Nu crezi ca aceste boli au explodat in ultimii zeci de ani, ce explicatie ai pentru acestea?
    Deci vrajeala cu Cantacuzinoul este doar o chestiune de adormit romanii, dindu-ni-se doar impresia, pe post de mindrie ca „vai, noi sintem Romani patrioti”.
    Inca odata, eu nu contest dreptul nimanui de a se vaccina, e liber oricine sa o faca, dar am pretentia mergind pe aceeasi idee de libertate de constiinta, ca eu sa am dreptul constitutional sa accept acest lucru sau nu.
    In legatura cu emigrarea…va fi ultima obtiune la care voi recurge, pina atunci mai vedem. Si tot legat de aceasta chestiune a emigrarii, nu consider ca daca plec din tara pe acest motiv voi fi las. Insusi dreptul Iosif si Fecioara Maria au plecat din tara cind puterea statala a lui Irod urmarea sa-l ucida pe Hristos, deci nu vad unde ar fi problema.
    Voi umbla ca tiganul cu cortul pina cind copii mei vor depasi virsta critica a vaccinarii, si ma voi reintoarce inapoi, oare nu fac asta milioane de romani, dar din considerente materiale?
    Asta e situatia, asta e viata, si asta e examenul pe care trebuie sa-l dau, atit si nimic mai mult.
    Cu Dumnezeu inainte.

    Doamne ajuta!!

    Apreciat de 1 persoană

    • el said, on aprilie 18, 2016 at 9:18 pm

      dante

      este o mare bucurie pentru mine sa va ca mai sunt si parinti responsabili ca tine.
      Dumnezeu sa te intareasca, sa le lumineze, sa te ajute si sa fie cu tine si cu copiii tai !

      Apreciat de 1 persoană

    • Paul222 said, on aprilie 19, 2016 at 4:14 am

      Ce ziceti de „solutia” asta: cum faci dovada ca al tau copil are vaccinuri? Prin carnetul de vaccinari. Cumperi vaccinurile, le dai la cos si dai o atentie la doctor sa-ti puna parafa. In felu asta doctoru si-a facut vanzarea, a bifat vaccinarea si copilul tau e sanatos in continuare. Avand in vedere ca vaccinurile nu protejeaza oricum de nimic nu vad cum s-ar putea prinde cineva daca a fost vaccinat sau nu. Deci totul se rezuma la un cacat de hartie si o stampila. Asta ca si solutie „disperata” pentru accesul copiilor in scoala/gradinita. Dar avand in vedere ca vor musai sa le terfeleasca inocenta prin introducerea orei de educatie sexuala, parca nici acolo nu-ti mai vine sa-i mai dai dai. Pana la urma, o sa trebuiasca sa fugim de ei daca chiar se impute treaba. Insa nu cred ca fuga din tara e o solutie ca ajungem la vorba aia, fugi de dracu si dai de tacsu. Poate daca fugi in …Rusia. Sau dupa cum spuneau profetiile, in Georgia. Dar in nici un caz in vestul ateist/materialist. Poate pe la noi pe la munte pe undeva. De ex in Buzau am fost intr-un sat in care numai cu 4×4 puteai ajunge, semnal la telefon nu era. O sa ne facem niste gauri in pamant si o sa stam in ele cu rugaciune si o sa ne hraneasca Dumnezeu daca nu ne pierdem nadejdea.

      Apreciază

      • Popsy said, on aprilie 19, 2016 at 1:50 pm

        Un simplu test de sange evidentiaza prezenta anticorpilor specifici bolii pe care vaccinul este „dresat” sa o eradice. Deci se poate verifica.
        In (unele) tari din vest, poti refuza vaccinarea copilului pe motive religioase, morale, de constiinta, etc. Si nu te baga nimeni in inchisoare. Asta-i verificata!

        Doamne-ajuta!

        Apreciază

      • el said, on aprilie 19, 2016 at 8:35 pm

        Popsy

        care e lista cu aceste tari? si CUM ai verificat-o?

        Apreciază

      • Popsy said, on aprilie 20, 2016 at 9:46 am

        @ el
        De aici – https://en.wikipedia.org/wiki/Vaccination_policy:

        Irlanda – „In the Republic of Ireland, childhood vaccination (up to age 16) requires the consent of the parents”

        Spania – „Spain’s Constitution does not mandate vaccination, so it is voluntary”

        SUA – „All states but California, West Virginia, and Mississippi allow religious exemptions, and fifteen states allow parents to cite personal, conscientious or philosophical objections”

        Germania – „immunization in Germany is voluntary and there are no official government recommendations”

        si de aici:

        Canada – http://vaccinechoicecanada.com/exemptions/immunization-is-not-mandatory-in-canada/

        SUA – http://www.ncsl.org/research/health/school-immunization-exemption-state-laws.aspx
        http://www.pewresearch.org/fact-tank/2015/07/16/nearly-all-states-allow-religious-exemptions-for-vaccinations/

        si de aici: http://www.eurosurveillance.org/ViewArticle.aspx?ArticleId=20183:

        „in European Union countries, Iceland and Norway, 2010” „In total 15 countries do not have any mandatory vaccinations”

        Verificata (pentru Canada, cel putin) discutind cu parinti care NU si-au vaccinat copiii.

        Doamne-ajuta!

        Apreciază

      • el said, on aprilie 20, 2016 at 11:20 pm

        Popssy

        nu stiu cat de actuale sunt informatiile tale si cat de EFECTIV REALE

        despre ” Germania – „immunization in Germany is voluntary and there are no official government recommendations””_____ e o minciuna sfruntata din surse sigure. probabil se refa la imunizarea cu vaccine contra gripei sezoniere sau HPV ca altfel….este SCHEMA nationala de vacc

        „„in European Union countries, Iceland and Norway, 2010” „In total 15 countries do not have any mandatory vaccinations”____ aici e chiar aiuristic ! din cele 27 de tari ale adunaturii E.U CARE sunt cele 15?
        15????? adica MAJORITATEA !!!

        tu crezi si basmele de fratii Grimm cumva? sau alba ca zapada…. ca credulitatea unora

        Apreciază

      • Popsy said, on aprilie 21, 2016 at 10:32 am

        @Paul222

        Am incercat sa raspund unor nedumeriri din mesajul tau. Nu sfatuiesc pe nimeni sa emigreze in vest, din contra. Ba nici macar in est!

        Foloseste informatiile cum crezi de cuviinta.

        Doamne-ajuta!

        Apreciază

    • Florin said, on aprilie 20, 2016 at 12:13 pm

      AM COPIL NEVACCINAT SI NU S-A ÎMBOLNĂVIT NICIODATA!!!! MINUNATA VIATA A COPILULUI NEVACCINAT CHIAR EXISTA, O TRAIESC SI SUNTEM FOARTE FERICIȚI…INSA, DORESC SA CUNOSC PĂRINȚI CU COPII NEVACCINAȚI SA MA ÎNDRUME, SA-MI DEA UN SFAT, ETC.. PENTRU CA ÎNTÂMPIN GREUTĂȚI ATUNCI CAND DORESC SA-mi dau copilul la GRADINITA SI NICI IN PREZENT NU AM GASIT UN DOCTOR DE FAM. PTR COPIL SA MI-L ÎNSCRIE…

      Apreciază

      • Paul222 said, on aprilie 20, 2016 at 11:07 pm

        In prezent nu este obligatoriu sa aiba vaccinuri pentru a putea merge la gradinita, nu ai nevoie decat de o adeverinta precum ca e sanatos. Nu exista nici o lege momentan care sa impuna vaccinarea, de aia se chinuie sa dea una.

        Apreciază

      • Crengu said, on aprilie 21, 2016 at 2:06 pm

        La inscriere adaugati celorlalte acte o declaratie pe propria raspundere cum ca va asumati orice consecinta a nevaccinarii copilului. Sunt formulare tip pe net sau puteti scrie una de mana. Deocamdata nu exista nicio lege concreta, asa ca nicio institutie nu are dreptul sa va refuze copilul. E si un avocat care lupta probono cu astfel de cazuri de discriminare, nu mai stiu, din pacate, cum il cheama, daca dau de numele sau, revin. Cat despre medic, insistati, cautati, imposibil sa nu fie nici macar unul in localitatea dvs sau macar una apropiata.

        Apreciază

  4. Arhanghelul said, on aprilie 18, 2016 at 9:42 pm

    Ti-n sa precizez pentru cei care au uitat … ca sunt diferente majore intre vaccinurile anti-virale, anti-biotice si cele analgezice, antitoxine(antivenin, anti substante de lupta, etc.), vaccinul cu morfina i-a cu mana amputarea unui membru pe campul de lupta, dar este nociv in bolile de cancer … noi aici suntem contra vaccinurilor astea multiKKt … si mai ales obligatorii … ce aveti cu botacii si boracele … ??? … criminalilor

    Apreciază

  5. leonardconstantin61leonard said, on aprilie 19, 2016 at 8:36 am

    Doamne ajuta.O intrebare am si eu. Am auzit de la un prieten ca mai multi Parinti duhovnicesti din Rusia si chiar din Romania nu mai dau binecuvantare pentru casatorie si nastere de prunci ci indeamna sa traim ca fratii din cauza vremurilor pe care le traim. E adevarat? Mai jos e un clip interesant legat de papa francisc:

    Apreciază

  6. ovidiu-s said, on aprilie 19, 2016 at 1:51 pm

    Nu stiu de ce sunt atît de blamati părintii care au facut copii în vremurile acestea antropofage si n-au de ales si îi vaccinează. Spune sfantul Nifon de Constantiana: ,,Pîna la sfîrsitul vremurilor nu vor lipsi slujitorii lui Dumnezeu, după cum nici slujitorii satanei nu vor lipsi. Numai ca in acele vremuri cei care vor servi cu adevarat lui Dumnezeu, cu multa iscusinta se vor ascunde de oameni”. Ma gandesc că o conditie minima a adeveririi acestei profetii este ca acei drepti sa se nasca. Asta daca pietrele nu vor striga. Vremea s-a scurtat infiorator de mult si se precipita catre sfarsit A spus sfantul Pavel in urma cu doua milenii: ,,V-o spun, fraţilor: Că vremea s-a scurtat de acum, aşa încât şi cei ce au femei să fie ca şi cum n-ar avea. Şi cei ce plâng să fie ca şi cum n-ar plânge; şi cei ce se bucură, ca şi cum nu s-ar bucura; şi cei ce cumpără, ca şi cum n-ar stăpâni; 31.Si cei ce se folosesc de lumea aceasta, ca şi cum nu s-ar folosi deplin de ea. Căci chipul acestei lumi trece. (1 Cor.7) si de atunci au continuat sa se nasca oameni bineplacuti lui Dumnezeu, dar acum semnele vremurilor sunt mai evidente ca niciodată.

    Spune sfantul Nil Athonitul: ,,Atunci cand vor pacatui toti oamenii, vor crede ca isi lucreaza mantuirea”, iar Hristos: ,,când veţi vedea urâciunea pustiirii ce s-a zis prin Daniel proorocul, stând în locul cel sfânt – cine citeşte să înţeleagă -atunci cei din Iudeea sa fuga in munti”.(Matei 24.15).
    E o vreme a apostaziei generale. Nu stiu daca după participarea la sinodul eretic pro-ecumenist care se anunta, BOR va cadea din har. (Au mai fost sinoade talharesti la care au participat marea majoritate a prelatilor. Dar Biserica cea una dreptmaritoare a continuat sa traiasca prin cei care s-au opus.) Dar daca il canonizează pe ereticul yoghin, smintitorul de suflete- Arsenie Boca, in mod sigur devine o biserica apostata.

    Se spune ca vaccinurile contin substante neurotoxice, cancerigene si creeaza dependenta fata de anumite substante introduse in produsele de larg consum din magazine, cu care isi fac efectul spalarii pe creier in tandem. Dar si produsele pe care le cumparam si consumam ca hrana pot sa faca acelasi lucru pentru toata lumea. Sa nu mai vorbim ca au fost zeci de ani in care romanii consimteau sa isi trimita copii la scoala unde li se baga in cap ateismul si materialismul. Astazi sunt asaltati cu emisiuni de divertisment acasa si cu ,,emanciparea sexuala” la scoala.

    Apreciază

  7. valentindortodox said, on aprilie 20, 2016 at 2:26 pm

    să fie blestemaţi toţi aceşti satanişti şi să piară de pe faţa pământului moştenirea lor

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.