SACCSIV – blog ortodox

ATENȚIONARE: Amprentare și scanare a irisului OBLIGATORIE pentru românii cu pașapoarte temporare (fără cip) pe aeroporturile din Israel

Posted in MICROCHIP, NOILE PASAPOARTE, Pasapoarte biometrice by admin on aprilie 16, 2016

Conform Apologeticum: ATENȚIONARE: Amprentare și scanare a irisului OBLIGATORIE pentru românii cu pașapoarte temporare (fără cip) pe aeroporturile din Israel

Informația este cât se poate de sigură, sursa fiind relatările unor monahi care au pățit-o pe propria piele pe aeroportul din Tel Aviv. Au fost și care au refuzat, drept urmare au fost nevoiți să se întoarcă în România. Iată că nici pașapoartele temporare nu mai sunt o soluție, lațul biometric se strânge tot mai tare. E revoltător că drepturile ne sunt încălcate fără a fi anunțați dinainte, măcăr să nu ne mai risipim banii în zadar, economii strânse poate în ani de zile. Însă slugile ocultei își dovedesc încă o dată viclenia, ademenind în sistemul antihristic până și pe cei care sunt mânați de sfântă evlavie și dor de Hristos la locurile sfinte. Iar în Europa au intrat zeci de mii de imigranți, printre care și teroriști ISIS, fără niciun fel de verificare, amprentare sau altă metodă considerată de sistem a fi de securitate, aplicându-se doar celor ce trec granițele statului sionist Israel și ale jandarmului său SUA.

Ei bine, a venit timpul unui al tip de luptă, unui alt tip de rezistență la îndosariere, când suntem nevoiți să renunțăm și la aceste „plăceri” duhovnicești. Încet, încet calea munților va rămâne ultima soluție, căci până și bisericile noastre se vor umple de hula ereziei ecumeniste, când nici sfătuitori nu se vor mai găsi și nici de o sfântă liturghie nu ne vom mai putea bucura sufletele. Să ne rugăm să fie cât mai departe acele vremuri, dar să fim și cu băgare de seamă dacă vor veni „ca un fur”.

Să recitim prorociile sfinților despre vremea de apoi și avertismentele marilor duhovnici din vremea noastră și vom vedea cum Domnul a vorbit prin ei și trăim deja din cele spuse de ei. Să ne încredințăm astfel că îndosarierea duce la pecetluire și lepădarea de Hristos! Să fim convinși că orice act nou pe care îl va emite statul va fi în acea direcție, deci cu toată convingerea să-l refuzăm! Dacă va fi nevoie, să rămânem doar cu Certificatul de naștere (cum sfătuia Părintele Adrian Făgețeanu).
Vă rog să trimiteți acest avertisment tuturor cunoscuților care vor să meargă la locurile sfinte, mai ales că acum în preajma Sfintelor Paști vor fi foarte mulți!
Mai jos putem vedea cam ce ar putea să-i aștepte pe românii cu pașapoarte temporare pe aeroporturile din Israel:

40 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. el said, on aprilie 16, 2016 at 7:53 pm

    ii ampreinteaza doar pe romani sau toti cetatenii din spatiul u.e ca merg acolo si hoarde de papistasi si atli eretici europeni? ca daca DOAR pe romani/crestinii ortodocsi da ar trebui sa intrebe cauza si sa protesteze pt „discriminare”.
    oricum stim ce directie are sistemul lui anticrist.
    Spune un Parinte din ciclul „sarea pamantui” ca in anii de pe uma NU TREBUIE sa mai mergem la Ierusalim ( eu ma gandeam ca in vremea anticristului cand va fi declarat oras deschis sa intre si sa iasa cine vrea din el, oare DE CE atata „generozitate” pe anticrist cu crestinii? )

    Parintele Adrian Fageteanu m-a intrebat cand eram copil : unde e Ierusalimul tau? si eu i-am aratat spre inima si Parintele s-a luminat la fata si atat de bucuros a fost, m-a binecuvantat si m-a sarutat pe cap.
    Iata ca a venit vremea si practic sa castigam Iresualimul in inimi, ca cel pamantesc a incaput in mainile anticristului acum in mod fatarnic, ascuns, curand si FATIS dupa „incoronarea” sa ca o CARICATURA de „dumnezeu” pt prosti si hoardele de lepadati, inselati si pacatosi fatarnici!

    Apreciază

    • mircea.v said, on aprilie 17, 2016 at 3:09 pm

      @el,

      si oricine a citit NT stie ca:

      „Căci, iată, împărăţia lui Dumnezeu este înăuntrul vostru. „

      Apreciază

      • el said, on aprilie 17, 2016 at 5:07 pm

        mircea.v

        corect ! nu numai Ierusalimul ci si Imparatia Cerurilor .
        pana si un copil mic( ca mine atunci) stie … 🙂

        Apreciază

      • el said, on aprilie 17, 2016 at 11:40 pm

        mircea.v

        lasa frate ca daca ne mantuim vom fi si noi locuitori si inca VESNIC ai Ierusalimului Ceresc !

        Apreciază

    • ioana L. said, on aprilie 18, 2016 at 4:51 pm

      „el”
      Si sfantul Lavrentie al Cernigovului spunea la fel: sa nu mai mergem la Ierusalim! tu nu ai fost la Mormantul Sfant?

      Apreciază

      • el said, on aprilie 18, 2016 at 6:20 pm

        ioana L.

        spre rusinea mea nu, eu nu sunt un Hagi.
        … ca am fost un prost prea ocupat cu „studiile”. plus un alt Motiv .. 😦

        Apreciază

    • eliza said, on aprilie 18, 2016 at 6:29 pm

      am fost si eu de nenumarate ori si acelasi tratament il au toti strainii, nu doar romanii; iar cei care au pasapoarte temporare nu sunt tratati altfel decat ceilalti; s-a intamplat o data cu o prietena care isi scosese pasaport temporar cu 3-4 zile inainte de plecare s-o retina la verificari suplimentare, insa n-am auzit pana acum sa fie cineva trimis inapoi decat daca a depasit viza anterior; in nici un caz nu le iau apararea, insa nici nu vreau ca lumea sa le faca pe plac si sa nu mai mearga la Ierusalim; cred ca nu exista loc pe pamant mai Sfant decat cetatea Ierusalimului si fiecare ortodox ar trebui sa faca efortul sa ajunga macar o data acolo

      Apreciază

      • Mirela said, on aprilie 19, 2016 at 1:44 am

        eliza

        Care sunt comorile duhovniceşti strânse în nenumăratele tale pelerinaje? Îndemnul de a merge cel puţin o dată la Ierusalim ni-l dau şi sfinţii? Aşa s-au sfinţit ei?
        Ce părere ai despre botezul în Iordan şi despre rugăciunile pelerinilor ortodocşi din locaşurile catolice? E bine ca un creştin să-şi facă paşaport biometric pentru a merge la Ierusalim? Călugării care au fost puşi în faţa deciziei de a accepta amprentarea şi scanarea irisul drept condiţie necesară pentru a fi primiţi în Israel ce ar fi trebuit să facă?
        De ce a fost nimicit Ierusalimul, despre care crezi că „nu exista loc pe pamant mai Sfant „?

        Apreciază

  2. ion hodor said, on aprilie 16, 2016 at 8:33 pm

    Saccsiv,nu stii nimic,cum a fost la Iasi la conferinta SF ìnchisorilor?!!

    Apreciază

  3. mihai said, on aprilie 16, 2016 at 8:49 pm

    dar acest lucru va fi la scara planetara

    Apreciază

    • el said, on aprilie 16, 2016 at 11:52 pm

      Andrei

      2 iude slugarnice si APOSTATE bartolomeu si ieronim al greciei = CAZATURILE IADULUI.
      VOR CRAPA URAT !
      bartolomeu CU SANGE…..

      Apreciază

  4. mihai said, on aprilie 16, 2016 at 9:27 pm

    semnal de alarma in etiopia tara africana majoritar ortodoxa: vor fi construite in jur de 5000 de case de ,,rugaciuni” pt diverse confesiuni ; penticostele, lutherane, protestante .e.t.c, deci se urmareste distrugerea ortodoxiei pretutindeni pe planeta asta

    Apreciat de 1 persoană

  5. mihai said, on aprilie 16, 2016 at 9:27 pm

    http://www.lonews.ro

    Apreciază

  6. valentindortodox said, on aprilie 16, 2016 at 10:36 pm

    http://basilica.ro/declaratie-comuna/
    http://basilica.ro/patriarhul-ecumenic-arhiepiscopul-atenei-si-papa-francisc-s-au-intalnit-in-insula-lesvos/

    pe site-ul patriarhiei au apărut acestea

    problema e că sunt în erezie şi papa şi patriarhul ecumenic şi acum a intrat şi arhiepiscopul atenei. patriarhul româniei era de multi ani în erezie

    sunt anatematizaţi toţi ereticii iar patriarhia română face abstracţie de anatema asupra ereticilor

    Li se spune tuturor din patriarhia română care participă la erezie următoarea formă de blestem – anatema să fie!

    Apreciază

    • el said, on aprilie 17, 2016 at 1:58 pm

      ..s-au dus__i-au dis DRACII__ in insula lesbos, a lesbienelor greciei antice…
      la fel de SCARNAVI ca acele pidosnice, ba MAI SCRANAVI decat ele sunt APOSTATII episcopi de azi inaintea lui DUmnezeu!

      Apreciază

  7. Iones said, on aprilie 16, 2016 at 11:32 pm

    Într-o rugăciune comună cu patriarhul Bartolomeu I al Constantinopolului și arhiepiscopul Ieronim al II-lea al Atenei și al Întregii Grecii, suveranul pontif a amintit că ”noi suntem toți migranți”. Apoi cei trei demnitari religioși au aruncat în apă coroane de flori, ca un omagiu adus miilor de migranți care și-au pierdut viața în mare, relatează AFP.

    http://www.agerpres.ro/externe/2016/04/16/papa-francisc-refugiatii-nu-sunt-numere-ci-persoane-iar-noi-suntem-toti-migranti–15-12-37

    Apreciază

  8. el said, on aprilie 17, 2016 at 12:00 am

    ce sa mai zicem de posesorii de i-phone si alte telefoane „inteligenate” care se cred inteligenti si isi ofera la fiecare scanare a ecranului AMPRENTELE ( macar a degetului cu care „racaie” ca porcul in mocirla pe ecran) si …amprenta vocala !plus programele ascunse de foto regulat care iau imagini din jurul „inteligentului” posesor de i-phone/tel ….

    dobitocii si „mandria” lor : babilolele electronice in a caror plasa au cazut deja !
    astia sunt javrele lui anticrist care si-au vandut demult IDENTITATEA pe un blid de linte IMPUTITA !

    Apreciază

  9. valentindortodox said, on aprilie 17, 2016 at 12:38 am

    la intrarea în aeroportul de la ierusalim îi aşteaptă iadul, să nu meargă nimeni acolo

    Apreciază

  10. isihastu said, on aprilie 17, 2016 at 7:50 am

    Ce mărturisește direct prin fapte Bartolomeu ”Prea Smeritul”, stand in spatele lui Papă Lapte?
    Cei mai mulți văzând această imagine vor subordona ortodoxia în spatele catolicismului, iar pe Papă liderul lumii crestine.

    Apreciază

    • el said, on aprilie 17, 2016 at 10:40 pm

      isihastu

      … si KAKApapa s-a intors la Vatican cu 3 familii de sirieni musulmani EXCLUSIV. Si cand s-au mirat unii de alegere, el s-a explicat cu ” da erau si crestini dar nu aveau inca actele gata ,i-am luat pe musulmani ca sunt copii lui „dumnezeu” si prefer copii lui „dumnezeu ” „–-adica ii sfideaza pe carcalacii lui din „pastorire” sugerand indirect ca mulsulmanii sunt copii lui „dumnezeu” NU crestinii …. viclean INDRACIT propagandstul iadului si al lui anticrist!
      asa si mascotele astea de bartolomeu si ieronim, 2 pitpalaci la fel de cazuti ca papa, ca DOAR ce se aseamana se aduna cum bine zice romanul.

      Apreciază

  11. Claudia said, on aprilie 17, 2016 at 8:14 am

    Iata ca incep sa se vada roadele vizitei lui Johannis in Israel. A facut si el ceva, ceva ce n- a facut nici precursorul. Eu am inca pasaport din ala valabil 10 ani si inca este in valabilitate doi ani. Sunt curioasa ce surpriza voi avea la vara cand voi lua concediu si voi pleca in Romania. Pana acum nu am avut nici o problema la aeroport in Tel Aviv. Problema e ca ai nostri zgandarasc nelegiuirile, nu strainii. Johannis este si el strain…de popor, de tara, de ortodoxie. Un presedinte ticalos care a castigat alegerile pe seama prostiei si ignorantei adversarului. Majoritatea nemtilor care i- am auzit vorbind despre romani ne considera tradatori si nu ne vor ierta niciodata tradarea din Al Doilea Razboi Mondial. Niciodata! Iar marioneta care o avem in fruntea tarii o va batjocori dupa poftele… Angelicai, ale Occidentului, ale Statelor. Am citit multa ura in ochii lui fata de romani, ura bine mascata sub un suras fortat. Tara e vanduta, dragilor!

    Apreciază

    • Claudia said, on aprilie 17, 2016 at 9:14 am

      Incepe sa se stranga latul in jurul romanilor din diaspora!!! Nu mai vorbesc de batjocura si umilinta prin care trec romanii care au ramas in tara… E dureros… E strigator la cer. N-am vazut inca tara in care conducatorii sa-si bata joc in asemenea hal de propriul popor (http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Politica/SUMMIT+UE+MAREA+BRITANIE+MASURI+ROMANI+CONSECINTE ). Asta ca sa taie elanul romanilor obligati de conditiile inumane (in care sunt fortati sa traiasca de ticalosii de la putere) sa plece din tara pentru a iesi din mocirla saraciei ; nu pentru a se imbogati. Ce minti demonice avem in fruntea tarii!!! Nu am mai vazut… Sa ne izbaveasca Dumnezeu de astia.

      Apreciază

    • Liliana said, on martie 12, 2017 at 7:29 pm

      Dna Claudia, aveti ceva noutati va rog? Cum a fost iesirea si revenirea in Tel Aviv cu pasaportul vechi?

      Apreciază

  12. ioana L. said, on aprilie 18, 2016 at 5:11 pm


    daca aveti timp urmariti filmul. merita!

    Apreciază

  13. eliza said, on aprilie 19, 2016 at 11:25 am

    Mirela cred ca mi-ar trebui multe cuvinte, iar multe comori nu se pot exprima in cuvinte, ca sa iti pot povesti experientele mele in Tara Sfanta. Inafara slujbelor speciale pentru botez organizate de parinti, cred ca nimeni nu crede ca scaldatul in apele Iordanului reprezinta un Botez. Referitor la rugaciunile din bisericile ale altor culte, nu cred ca am gasit nicaieri un canon care sa interzica unui ortodox sa se roage indiferent unde s-ar afla; sa nu se roage impreuna cu ereticii asta da, dar e alta poveste; iar chestia cu amprentarea pe mine ma lasa rece atata vreme cat un ortodox are un mobil cu care este „cip-uit” de buna voie, nu cred ca are de ce sa comenteze despre faptul ca este „supervizat”; calugarii respectivi s-au simtit lezati in vreun fel cand li s-au pus camere de luat vederi in manastiri? dar nu vreau sa continui discutia pe tema asta tocmai pentru ca stiu ca „domeniul” apartine unor persoane anti-cip care considera ca a avea este echivalent cu a deveni eretic

    Apreciază

    • Mirela said, on aprilie 19, 2016 at 8:21 pm

      eliza

      Afirmi că nu crezi că cineva ar putea crede că scăldatul în apele Iordanului reprezintă un botez. Personal, am altă părere, şi anume că un ortodox care studiază puţin, dar e evlavios, văzând că în programul pelerinajului realizat şi condus de un preot scrie „botez în Iordan”, crede că acela e botez în Iordan. Altfel, de ce pelerinii, deşi au reticenţe fată de apa rece (le e frică, se strâmbă etc.), intră cu capul în apa rece? Prevăd cărţile de cult aşa un ritual? Dacă botez nu e, ce e? Scăldătoare? De când la scăldătoare eşti obligat să te bagi cu capul în apă rece, iar preotul te binecuvintează în numele Sfintei Treimi?
      Nu zice Hristos ca vorba creştinului să fie clară? E firesc să dai unei scăldători numele unei sfinte taine? Nu e asta o batjocorire?
      Spui că interdicţia canonică este doar aceea de a nu ne ruga cu ereticii. Totuşi, câtă vreme pelerinilor nu le spune nimeni că acele locaşuri catolice sunt eretice, iar ele sunt prezentate ca locuri sfinte, în care sunt invitaţi să cânte şi să se roage, ce înţelege un creştin adogmatic şi necunoscător de canoane? Nu că şi catolicii sunt Biserică sfântă?
      I-ai întrebat pe pelerini şi au zis că nu?
      Crezi că mulţi creştini ştiu dogmele şi canoanele? Eu constat că, din nefericire, e plin de preoţi şi de monahi care nu le ştiu. De aceea Prislopul are atâţia adepţi. Despre restul lumii, nici nu are rost să vorbim, căci sunt mulţi pe care, dacă îi întrebi cine e Dumnezeul creştinilor, răspund: Dumnezeu.

      Apreciază

    • el said, on aprilie 19, 2016 at 9:15 pm

      eliza

      desigur daca tu esti de opinia „inteleptilor ” lumii asteia MAJORITARII care considera ca cipul e ceva nesemnificativ si fara influenta pentru mantuire, atunci nu e cazul sa ne adancim in discutii mai „filosofice” de atat.
      noi ramanem cu Sf Paisie Aghioritul si Staretii rusi care au lamurit problema, tu ia cate cipuri vrei si calatoreste nonstop peste tot ca oricum nu conteaza pt tine identitatea si amprentarea, mantuirea este o treaba de optiune si nu obliga pe nimeni

      Apreciază

  14. ayeaye20 said, on aprilie 19, 2016 at 6:20 pm

    Mama are certificat din 40 fara cnp…

    Apreciază

    • tataia said, on aprilie 24, 2016 at 2:34 pm

      Si eu am certificat de nastere fara CNP…la vremea aceea nu se dadeau inca CNP-uri…si cred ca sint totusi mai tinar decit mama ta. Mi-a fost totusi atribuit CNP in mod retroactiv la 14 ani cind mi-am facut primul buletin….din acela comunist, tip carnetel si cu stema comunista pe el. De aceea CNP-ul meu la decodare da orasul de domiciliu in care locuiam la virsta de 14 ani si nu orasul in care m-am nascut. In mod normal prin decodare CNP-ul da orasul in care te-ai nascut in cazul persoanelor mai tinere ca mine.

      Apreciază

      • ayeaye20 said, on aprilie 26, 2016 at 11:23 am

        Cred…ca la astfel de certificate fara cnp se referea Sf Adrian Fageteanu

        Apreciază

  15. Mihai said, on decembrie 30, 2022 at 7:00 pm

    Am intrat în Israel pe data de 10 dec. 2022 și am ieșit pe data de 24.dec.2022 prin aeroportul Ben Gurial din Tel Aviv. Cu pașaport temporar simplu. Nu mi-a scanat nimeni nici o retină nici la intrare și nici la ieșire. Am fost la un ghișeu separat unde nu erau decât 2 persoane, am înmânat pașaportul simplu și după 10 secunde mi s-a eliberat viza (cartonașul albastru) de intrare pentru 3 luni de zile în Israel. Nu vreau să-i contrazic pe monahii care spun că li s-a scanat retina cu pașaport simplu, dar mie nu mi s-a cerut acest lucru pe aeroport. Așa că am impresia totuși că unii nu înțeleg ce se întâmplă cu ei prin aeroporturi.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.