SACCSIV – blog ortodox

Au renuntat la prezentarea pe 19 aprilie a reproducerilor TEMPLULUI LUI BAAL la New York si Londra? NE PREGATESC CEVA MAI DUR pentru ziua jertfei de sange a lui Baal?

Posted in Uncategorized by saccsiv on aprilie 15, 2016

   Iata ce putem citi la Replicas of the Temple of Baal Unveiled in New York and London on an Important Occult Date de pe Vigilant Citizen:

Reproduceri ale Templului lui Baal vor fi prezentate la New York și Londra, pe o dată importantă pentru oculte (Actualizat)

Pe 19 aprilie 2016, care se întâmplă să fie o zi ocultă a „jertfei de sânge a lui Baal”, replici ale Templului lui Baal vor fi expuse la New York și Londra.

Actualizare: Rapoartele susțin că evenimentul din New York a fost anulat, iar Londra va prezenta în schimb Arcul de Triumf din Palmyra. Încă se așteaptă confirmarea oficială.

Reproduceri ale arcului înalt de peste 15 metri, care a format intrarea Templului lui Baal din Palmyra. Siria, vor fi instalate în Times Squares din New York și în Trafalgar Square din Londra, începând cu 19 aprilie. Ruinele structurii originale au fost distruse de ISIS anul trecut .

Temple_of_Bel_in_Palmyra-e1460385240632

Templul lui Baal din Palmyra (înainte de distrugere).

„Templul a fost demolat sistematic, cu arcul de peste 15 metri înălțime, care este printre puținele elemente ale clădirii rămase încă în picioare. Templul, dedicat în anul 32 d.Hr. zeului mesopotamian Bel, a atras aproximativ 150.000 de turisti pe an până în 2011, când a început războiul civil din Siria .
Replici la scară naturală , acum în construcție în China, vor sta în Trafalgar Square din Londra și în New York Times Square în timpul Săptămânii Patrimoniului Mondial din luna aprilie în 2016.

Proiectul își face apariția după ce cercetători de la Institutul de Arheologie Digitală – un efort făcut de Universitatea Harvard, Universitatea Oxford din Marea Britanie și Muzeul Viitorului din Dubai – s-au angajat în proiectul „Milioane de Imagini” pentru a obține date fotografice 3D pentru a reconstrui digital arcul. Modelele la scară naturală sunt recreate cu cea mai mare imprimantă 3D din lume, iar construcția e realcătuită din praf de piatră și materiale compozite ușoare. Structurile vor fi temporare.

Ele sunt menite să arate o sfidare a Statului Islamic, să încerce să șteargă istoria pre-islamică din Orientul Mijlociu și pentru a demonstra modul în care noile tehnologii pot fi folosite în arheologie.”

– UPI, Palmyra, Syria, arcul amenințat de Statul Islamic, va fi recreat în Londra și New York

În ciuda afirmațiilor curajoase cum ar fi „sfidare” versus ISIS și a povestirilor lacrimogene despre semnificația emoțională a templului pentru localnici tipărite în mass-media, este mult mai mult în joc aici. ISIS a distrus, de asemenea, orașele antice Nimud și Hatra în Irak, altarul Shagraf și mănăstirea Sf. Elian din Homs – dar numai Templul lui Baal este onorat în cele cele mai importante două „puncte ale puterii” mondiale de azi. De ce? Pentru că Baal este o figură importantă în mitologia elitei oculte. Și este sărbătorită într-o zi specifică, a violenței.

Cultul lui Baal nu a murit niciodată

Baal (de asemenea, cunoscut sub numele de Moloh/ Enlil) este un vechi zeu care a fost venerat de civilizațiile din jurul Levantului.

Baal era numele zeului suprem venerat în Canaanul antic și în Fenicia. Practicarea cultului lui Baal s-a infiltrat în viața religioasă evreiască în vremea judecătorilor (Judecători 3:7), s-a răspândit în Israel în timpul domniei lui Ahab (I Regi 16: 31-33 ), și, de asemenea, a afectat Iudeea (II Pilde 28: 1-2). Baal înseamnă ”domn”; la plural este baalim. În general, Baal era un zeu al fertilității, care era invocat pentru sporirea culturilor pământului și nașterea de copii.
-gotquestions.org, Who Was Baal? (Cine era Baal?)

Cultul lui Baal a fost deosebit de brutal deoarece implica sacrificii umane – în special nou-născuți.

Închinarea la Baal a fost înrădăcinată în senzualitate și a implicat prostituția rituală în temple. Uneori, îmbunarea lui Baal cerea sacrificii umane, de obicei, întâiul născut al celui care face sacrificiul (Ieremia 19:5). Preoții lui Baal se rugau la dumnezeul lor în timpul ritualurilor sălbatice care includeau abandonarea de sine, strigăte extatice puternice și auto-mutilări (I Regi 18:28 ).
-Ibid.

Jertfirea copiilor lui Baal/ Moloh.

Pasajele biblice din Vechiul Testament descriu clar jertfele umane aduse lui Baal.

„Au zidit înălțimi lui Baal, care sunt în valea Ben-Hinom, pentru a face pe fiii lor și pe fiicele lor să treacă prin foc pentru Moloh” (Ieremia 32:35 ).

„Ei au zidit, de asemenea, înălțimile lui Baal, ca să ardă pe fiii lor, jertfindu-i lui Baal” (Ieremia 19:5).

Elita ocultă de astăzi observă în continuare aceste ritualuri, dar cu o singură diferență majoră: acestea au loc acum asupra civililor care nu bănuiesc nimic și s-au răspândit în întreaga lume, prin intermediul mass-media. Alimentate de frica și trauma maselor, aceste mega-ritualuri sunt văzute de toți, dar celebrata numai de către elita ocultă. Mai mult ca oricând, avem de-a face cu magia neagră.

19 aprilie – jertfă de sânge fiarei

Acum trei ani am publicat un articol intitulat Sfârșitul lunii aprilie: Perioadă a sacrificiilor umane, unde am explicat cum a doua jumătate a lunii aprilie a fost o perioadă deosebit de „magică” și de violentă, care a culminat cu data de 1 mai – parada de 1 mai. Data ocultă de 19 aprilie a fost menționată în mod specific.

„19 aprilie – 1 mai – jertfa de sânge adusă fiarei, cea mai critică perioadă de 13 zile. Este necesar un sacrificiu ritualic prin foc pe 19 aprilie. 19 aprilie este prima zi a ciclului de 13 zile de ritualuri satanice implicând focul – zeul focului, Baal sau Moloh/ Nimrod (zeul Soare) este de asemenea cunoscut sub numele zeului roman Saturn (Satan/ diavolul). Ziua aceasta este o mare zi a sacrificiilor umane, cerând jertfe prin foc, în special copii. Este una dintre cele mai importante zile ale sacrificiilor umane, și, ca atare, unele evenimente istorice foarte importante au avut loc în această zi.”
-Zile oculte și Sabate, Cutting Edge

Iată o listă scurtă de evenimente îngrozitoare care au avut loc în a doua jumătate a lunii aprilie.

– 19 aprilie 1993 – Masacrul din Waco: Un atac FBI duce la arderea campusului unei secte numită Ramura Davidienilor, provocând moartea a 76 de bărbați, femei și copii.
– 19 aprilie 1995 – Bombardarea orașului Oklahoma – 168 de persoane ucise.
– 20 aprilie 1999 – Masacrul de la Liceul Colombine – 13 oameni uciși, 21 răniți.
– 16 aprilie 2007 – Masacrul de la Virginia Tech – 32 morți; 17 răniți.
– 16 aprilie 2013 – Exploziile de la Maratonul din Boston – 3 morți; 107 răniți.
– 18 aprilie 2013 – Explozie a îngrășământului pentru plante, Texas – între 5-15 morți. (Observați că acest eveniment a avut loc aproape exact la 20 de ani de la Masacrul din Waco, care se află în aceeași zonă. De asemenea, la 16 aprilie 1947, o navă încărcată cu azotat de amoniu a ancorat în portul din Texas City și a izbucnit în flăcări, provocând o explozie masivă, care a ucis aproximativ 576 de persoane).

Cunoscând aceste fapte, este o coincidență faptul că o replica a Templului lui Baal va fi ridicată din 19 aprilie? Elita ocultă presupune simbolismul și numerologia . Nimic nu este o coincidență.

Elitele oculte sărbătoresc

În data de 19 aprilie replici ale intrării în templul lui Baal vor fi prezentate în cele mai puternice și vizitate două piețe din lumea de astăzi: Times Square și Trafalgar Square . Acest eveniment de o săptămână dedicat lui Baal va avea loc în timpul propriei sale „sărbători”, care este adesea celebrată prin moarte. Prin această mișcare îndrăzneață, elita ocultă își arată adevărata față și invită în mod simbolic lumea să intre pe poarta de acces în lumea ei ocultă întunecată.

Deci nu este vorba despre ”arhitectură” și sfidare a ISIS. Mai multe tipuri de ruine antice neprețuite au fost distruse de diverse grupuri islamice în ultimii ani. Numai Baal va fi înălțat la New York și Londra.

   Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

De la sfarsitul lui aprilie pana la 1 mai: perioada cand au loc cele mai multe RITUALURI cu SACRIFICII UMANE

 

25 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. gheorghi said, on aprilie 15, 2016 at 7:59 pm

    Poate că – din contra – va fi o repetare a celor petrecute în Sodoma şi Gomora…. nu e şi al treilea oras pomenit în Biblie că ar avea Parisul urmând pe lista spurcată, …. care pare ca nu se mai sfârşeşte…
    Evident că invocarea spiritistă (demonică) prin prezentarea cópiilor templului „păleşte” („la propriu”) în faţa unui astfel de eveniment de curăţenie şi corectare – plata Domnului.

    Apreciază

    • Mary said, on aprilie 16, 2016 at 1:36 am

      100 de suflete – 3 zile – in schimbul sufletului tau

      dar poti trai cu tine insuti?

      Jack Sparrow fiind oculta evident.
      Si mie mi se pare foarte evident ca ataca in locuri nesigure putin spus drept credinta.
      Conform viziunilor de la Fatima antihristul ar veni din Franta.
      Din pacate pentru ei, Sparrow scapa miraculos doar in filme. In realitate ei sunt prada de victorie. Mai ales ca e evident acum ca isi aranjeaza terenurile prin sminteala si coruptie dinainte.

      Apreciază

      • saccsiv said, on aprilie 16, 2016 at 8:13 am

        Mary

        Dar ce treaba ai tu cu Fatima?

        Apreciază

      • Mary said, on aprilie 16, 2016 at 4:51 pm

        N-am fost niciodata acolo dar fenomenul sincer ma sperie, aparitia descrisa este foarte dominanta si deloc feminina in atitudine, si nimeni nu zice nimic despre ce simte acolo decat ca e bine… si du-te si-o sa vezi . Dar viziunile scrise se pot gasi pe net si una asa zice, ca antihristu va fi din Franta. Crezi ca oculta nu s-ar inspira in visele care-i conduc din umbra si din ce s-a zis pe acolo?
        Dar ai dreptate ca mult mai bine as ignora complet, e problema lor. Dar observ ca Franta e si atacata dar si sustinuta in mod alternativ. Masoneria a inceput din Franta cred si nu poate sa nu aibe o semnificatie si asta si mesajele scrise/zise de la Fatima.

        Apreciază

  2. gheorghi said, on aprilie 15, 2016 at 8:04 pm

    Atentie la traducere:
    „Elita ocultă de astăzi observă în continuare aceste ritualuri…” – nu reda corect semnificatia textului.
    Elita „PRACTICA”, nu doar „observa” – un inteles care in engleza este inclus dar in romana este exclus!
    Altfel spus „face” nu doar „priveste” cum reiese din exprimarea in limba romana.

    Apreciat de 1 persoană

  3. Andrei Creacico said, on aprilie 15, 2016 at 9:33 pm

    Pedeapsă capitală: o egumenă din Rusia a fost afurisită pentru susţinerea întreruperii pomenirii patriarhului

    http://lumea-ortodoxa.ro/pedeapsa-capitala-o-egumena-din-rusia-a-fost-afurisita-pentru-sustinerea-intreruperii-pomenirii-patriarhului/

    Apreciază

    • el said, on aprilie 15, 2016 at 11:12 pm

      Andrei

      Domnul o sa-o numere cu Sfintii pentru MARTURISIREA ei pe Maica Stareta si pe parintele lor chiar daca nu vor fi avand alte virtuti !
      ANAXIOS pentru episcoparii APOSTATI si ERETICI !
      ANATEMA inca odata peste ei desi ei DEMULT sunt sub ANATEMA MULTOR Sinoade si Sfinti.
      A venit vremea sa se separe apele, sa se cearna Biseica si BALEGARUL /gloata sa mearga cu apostatii ca si asa erau doar IN PARAREA in Biserica, iar ai Lui Hristos sa iasa din pamantul faradelegii..

      asta e un mic preludiu, o pregatire pentru ce va urma cu cei care NU VOR accepta EREZIILE Sinodului talharesc.

      kuraev il stim ! e un mascarici maruntzel si ft vocal ca orice javra latratoare cu cat e mai pechineza cu atat se schelelalie mai strasnic, e un smecheras viclean si o limba a iadului , sluga jigodia la ordin a apostatului kiril.

      Apreciat de 2 persoane

      • mihai said, on aprilie 16, 2016 at 12:37 am

        Frate el ca sati mai dau un exemplu. De pilda la mine la serviciu este o cucoana la vreo 50 si ceva de ani, prima data cand am vazuto am crezut ca face parte din secta penticostala in felul cu asi tinea baticul pe cap insa ulterior am observat ca era ortodoxa pt ca am vazut la ea icoane si carti de rugaciune ortodoxe si am inceput sa intru cu ea in vorba pe tema vremurilor din urma cu legile astea nenorocite, cu ecumenismul asta ordinar s.a.m.d, ei bine nu mica mia fost mirarea sa aflu ca ea nu stia mai nimic din toate astea si ca la biserica unde mergea ea ,,preotul” nu le spunea despre toate astea pericole, si zic bun hai ca vorbesc eu prostii, dar in sf scriptura ai citit apocalipsa sf. Ioan teologul? (Zicandui eu ei) la care ea ami raspunde ca la biserica preotul nu le vorbea despre acestea si ca atare nu are dece sa-si faca griji in privinta asta si la un adica se retrage undeva la tara si supravietuieste si degeaba incercam eu sa o lamuresc ca ea o tinea una si buna pe a ei ca ce ai spunea ei parintele era litera de lege
        Ei bine frate el acum trage si tu concluzi in ceea ce priveste astfel de fenomene la ordinea zilei caci cu groaza ne gandim la puhoale ce vor ajunge in iad datorita acestor ,,preoti” caci te ia groaza numai cand te gandesti

        Apreciază

    • mihai said, on aprilie 15, 2016 at 11:38 pm

      Ft ingrijorator. Stareti si starete si monahi neclintiti de la dreapta credinta vor pati asemeni monahiei mentionate de tine frate Andrei cert este ca harul sfant nu il poate lua nimeni

      Apreciază

  4. energein7 said, on aprilie 15, 2016 at 10:24 pm

    Reblogged this on energein7's Blog.

    Apreciază

  5. acelas said, on aprilie 16, 2016 at 1:08 am

    ce ne mai mira .. ?

    . (mai sunt o gramada de alte filmulete cu titlul respectiv acolo)

    Apreciază

  6. mihai said, on aprilie 16, 2016 at 1:24 am

    Un candidat cu ravas la primaria timisoarei. Ezoteristul lorin fortuna http://www.stiripesurse.ro. ezoterismul este o practica oculta
    Dupa ce i sa dat titlul de doctor honorius causa patriarhului daniel, universitatea bucuresti cere retragera acestei titulaturi http://www.stiripesurse.ro care ar fi motivul?!

    Apreciază

  7. mihai said, on aprilie 16, 2016 at 4:19 am

    Canada vrea sa legiferze sinuciderile asistate http://www.mediafax.ro

    Apreciază

  8. templier's blog said, on aprilie 16, 2016 at 7:14 am

    Asa se pare,poate la NY insa la Londra nu se stie..Oricum mai sunt cateva zile si vom vedea.
    http://www.prophecynewswatch.com/article.cfm?recent_news_id=251#BytZs0YrrzZAotr1.99

    Apreciază

  9. NIMENI said, on aprilie 16, 2016 at 11:41 am


    Apreciază

  10. hilohi bogdan said, on aprilie 16, 2016 at 1:45 pm

    Este posibil ca Isis să se fi născut în laboratoarele din Guantanamo şi închisorile „aeropurtate” ale C.I.A. ? Aici mă refer la reeducarea prizonierilor irakieni viitori torţionari Isis.Există nişte coincidenţe de timp dela războiul din Iraq ,

    Apreciază

  11. […] Au renuntat la prezentarea pe 19 aprilie a reproducerilor TEMPLULUI LUI BAAL la New York si Londra? … […]

    Apreciază

  12. octavpelin said, on mai 7, 2018 at 11:00 am

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.