SACCSIV – blog ortodox

MARIAN MUNTEANU – propunerea PNL la alegerile pentru PRIMARIA CAPITALEI

Posted in Uncategorized by saccsiv on aprilie 12, 2016

marian_munteanu_interventia_societatii_civile_poate_rezolva_doar_partial_anumite_lucruri_56875400_44248400

Foto:  http://www.dcnews.ro/marian-munteanu-declara-ii-oc-in-emisiunea-lui-rare-bogdan_501312.html

Anuntul oficial a fost facut la 15:45 de catre sefii PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga.

Sa ne amintim, in ordine cronologica:

Marian Munteanu incepe de cateva luni sa apara in mass-media.

Apoi ne zicea pe 27 martie 2016 ca incepand de a doua zi vor fi initiate demersurile pentru dobandirea calitatii de persoana juridica a platformei civice nationale „Alianta Noastra”:

NU SUSTIN Platforma Civica Nationala ALIANTA NOASTRA. Si nici pe MARIAN MUNTEANU. Pentru ca nu sustin partidele politice sau miscarile sau aliantele nationaliste ce NU DUC O LUPTA REALA ANTI CIP si ANTI ECUMENISM

Stire raspandita din nou masiv in mass-media.

Ludovic Orban e desemnat candidat din partea PNL la alegerile pentru primaria Capitalei.

DNA il cheama pe Ludovic Orban si-l anunta ca-i deschide dosar penal.

Ludovic Orban se retrage.

PNL cauta candidat. Zice ca il vrea pe Catalin Predoiu.

Catalin Predoiu zice ca nu vrea.

Alina Gorghiu si Vasile Blaga vin cu vestea de mai sus. Urmeaza ca nu stiu ce birou politic sau ceva de genul sa-si de-a acordul.

Parerea mea:

  • Chiar daca pana la urma Marian Munteanu nu va fi candidatul PNL, vizibilitatea lui Marian Munteanu in aceste momente este maxima. Mai multa promovare decat asa, nici ca se putea.
  • Daca va fi totusi candidatul PNL, chiar daca nu va si castiga alegerile, promovarea de care va avea parte va fi totala.
  • Daca il va chema si pe el DNA, va deveni martir.
  • Incepand cu ora 15:45, oricare dintre variantele de mai sus ii prind bine lui Marian Munteanu in ceea ce are de gand pe viitor sa faca.
  • Chiar daca Marian Munteanu refuza oferta PNL, tot ii este suficienta reclama care i se face cu aceasta ocazie.
Tagged with: ,

52 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. mihai said, on aprilie 12, 2016 at 4:06 pm

    Numai ca cine il va vota pe acesta nu il va vota pe el ci gasca din umbra lui. E tocmai potrivit pt a fi paravan

    Apreciază

    • Dragos said, on aprilie 13, 2016 at 2:20 am

      PNL-ul il va sustine Adrian Thiess!Nu e candidat?!O sa fie!

      Apreciază

  2. Ionut said, on aprilie 12, 2016 at 4:11 pm

    Sincer sa fiu, imi placea mai mult Dan Nicusor, dar ramane de vazut ce va spune/face Marian Munteanu.
    Surprinzator (sau nu) e faptul ca „cineva”) forteaza o candidatura independenta. Ludovic Orban a fost „saltat” char cu o zi inaintea inceperii inscrierilor in cursa electorala.
    Asa ca, pentru Dan Nicusor e mai bine ca nu a muscat momeala.
    Oricum, ceva nu mi se pare in regula in toata povestea asta.

    Apreciază

    • Mary said, on aprilie 12, 2016 at 5:01 pm

      Nicusor Dan nu are partidul lui? Uniunea Salvati Bucurestiul. Nu putea sa vina candidat din partea altui partid ca isi pierdea toata credibilitatea a ceeace a promis din primele campanii electorale. In plus mi se pare evident ca vrea sa aibe partidul lui cu agenda pe care o stim. El vrea cu partidul ca sa isi bage consilieri in PMB sa poata face ceva chiar daca nu castiga alegerile. Nu sunt de acord cu toate cauzele lui dar in unele privinte are dreptate, cu spatiile verzi si construitul de blocuri in Bucuresti taman in parcuri. Nu sunt fana a lui dar e singurul care are o agenda electorala de primar, adica vorbeste despre administratie si urbanism, restaurare si ce il mai intereseaza, o agenda fizica adica, ceilalti sunt politicieni. Un primar cu experienta de maturator pe strada tot ar fi mai pe segment decat un politician sau jurnalist ca si primar.

      Apreciat de 1 persoană

      • Dragos said, on aprilie 13, 2016 at 2:07 am

        Mary!…Tu chiar nu-ti dai seama cine(ce) este Nicusor Dan?!

        Apreciază

      • Mary said, on aprilie 13, 2016 at 12:22 pm

        Cred ca si el face niste masinatii si nu vreau sa-i fac campanie. ONG-ul lui (cu bani probabil tot de la Soros sau din alte parti, dar bani de undeva ia, ca nu lucreaza toti acei avocati pe degeaba nici pentru flori) are anumite fixatii pe zone din Bucuresti care trebuie protejate in timp ce alte monumente si centrul istoric sunt ignorate. Dar am zis ca in privinta spatiilor verzi are dreptate si ca e inca nou in politica si nu poate sa isi lase masca jos in fata electoratului si sa inceapa migratiile prin partide. Adica sper ca electoratul nostru nu e asa fraier incat sa ierte pe un om care a facut multa zarva despre cinstea lui, la inceput asta a fost toata campania lui. De la ceilalti nimeni nu asteapta nimic decat sa fure mai putin asa ca nu exista asteptari. Dar exact cine este si ce face nu stiu. Doar banui ce am spus mai sus. El nu poate castiga primaria mare, n-are cum, si cred ca nici frantuzoaica lui nu poate castiga la sectorul 1 care e pamantul cu cea mai mare valoare mobiliara de pe tot teritoriul Romaniei (95% din valoarea cadastrului Romaniei e in 1, o aberatie uriasa, avem terenuri in Bucuresti-Romania mai scumpe decat la Long Island, aici cred ca s-au facut speculatii mai rele ca la bursa din NY). Nicusor ia bani probabil doar sa faca zarva desi eu zic ca se va duce si mai jos ca sa se cocoate sus ca e orgolios si ambitios, nu ii va conveni locul de scandalagiu (el cu masterat la Sorbona). N-o sa votez pe nici unul insa, va asigur! Pun stampile multe acolo poate desenez si niste copacei pe buletinul de vot. Si un soare care rade in colt… si ochelari de soare la soare ca asta am vazut-o desen la o scoala cand ma duceam la vot si e super tare- soarele cu ochelari de soare. 😀 Copiii !

        Apreciază

  3. nikodim said, on aprilie 12, 2016 at 4:36 pm

    Altfel, daca nu era un instrument/exponent al perfidiei care patroneaza societatea noastra, ar mai fi iesit la rampa oferita cu generozitate de canalizarile media, cu „platforme si proclamatii inaltatoare”? :))

    Apreciază

    • el said, on aprilie 12, 2016 at 6:36 pm

      nikodim

      „l-au uns” si „i-au dat binecuvantare” sa iasa la inaintare….. 🙂

      alta marioneta, CAZATURA VANDUTA pe 3o arginti! au in sac legiuuni de carcalaci ca asta, daca „nu iese pasenta” cu el, scot si „ung” pe altul… in politica se aplica vorba aceea : ” balta/mocrila sa fie, ca boaste(raioase –ca marinica asta) sunt destule !”

      Apreciat de 1 persoană

      • Ioana said, on aprilie 13, 2016 at 12:43 pm

        el,

        si pentru toti ceilalti… Dumnezeu nu ne va parasi daca noi nu Il vom parasi! , Parintele Adrian Fageteanu: „stie Dumnezeu ce aveti nevoie si El va va da toate cate aveti nevoie, doar sa cautati mai intai Imparatia Cerurilor” „nu trebuie facut un plan, planurile le fac economistii”, „ar trebui o mai buna informare, comunicare intre crestinii ortodocsi” 🙂 https://www.youtube.com/watch?v=Os6tr0FXbKc&nohtml5=False

        Apreciază

      • Ioana said, on aprilie 13, 2016 at 1:18 pm

        sa fim cu frica si cu cutremur, caci oricand putem cadea. Pentru mantuire nu se elibereaza adeverinte…

        Apreciază

  4. ovidiu said, on aprilie 12, 2016 at 4:54 pm

    oricum surprinzatoarea mutarea. ce este de fapt pnl? MM este un personaj bine conectat cu unele servicii. nu numai romanesti (rom cu numele se-ntelege). comert cu arme nu face oricine in lumea asta.

    sa fi ajuns serviciile atat de puternice incat sa-si impuna oamenii peste tot? de ex, nimeni (nici un politician) n-a suflat cand si-au pus guvern „tehnocrat”.

    s-ar putea sa fie mai rau decat credem.

    Apreciat de 1 persoană

    • saccsiv said, on aprilie 12, 2016 at 5:39 pm

      ovidiu

      Serviciile la randul lor sunt fix un instrument. Evident, nu al marionetelor ce-si zic presedintie, parlament sau guvern.

      Apreciază

      • Spaceman said, on aprilie 12, 2016 at 8:43 pm

        @saccsiv

        Exact! Păi la Club Colectiv SERVICIILE au pus FOC!
        Să fie oare chiar Cristian Popescu-Piedone lângă stâlpul cu pricina !?

        Ciudat este că la scurt timp după incendiul din Clubul Colectiv, fostul primar Cristian Popescu Piedone a fost arestat de DNA! Oare pentru a da explicații privind prezența lui în Club Colectiv cu puțin timp înainte de incendiu!? 😉

        http://www.libertatea.ro/stiri/stiri-interne/zi-decisiva-pentru-piedone-a-fost-arestat-1173605

        http://anticoruptie.hotnews.ro/stiri-anticoruptie-20675814-incendiul-din-colectiv-cristian-popescu-piedone-audiat-din-nou-dna-dosarul-privind-autorizarea-clubului-bucurestean.htm

        Cert este că expertiza din Dosarul „Colectiv” nu a eliminat ipoteza mâinii criminale.

        Iar pe Discovery a fost prezentat un documentar grețos despre incendiul din Club Colectiv cu tineri frumoși și liberi , în care le-a ieșit partea cu inițierea incendiului de către artificii, dar cu efecte speciale generate pe computer.

        Ce poate face un IR laser de 40W, sau cum cred eu ca a fost inițiat cu adevărat incendiul din Club Colectiv:

        Apreciază

      • Spaceman said, on aprilie 13, 2016 at 6:49 pm

        Este foarte important să înțelegem că în spatele incendiului de la Club Colectiv au fost SERVICIILE, aceleași SERVICII care sunt și în spatele lui Marian Munteanu, și în curând în spatele „REVOLUȚIEI CURCUBEU”!
        Așadar ultima poză se pare că a fost făcută de un oarecare supraviețuitor Miluță Flueraș

        Dacă poza a fost făcută pe finalul jerbei, atunci UNDE ESTE FLACĂRA? Răspunsul care DOVEDEȘTE MINCIUNA: PE PARTEA CEALALTĂ A STÂLPULUI! Când toate dovezile arată că FLACĂRA a fost inițiată pe partea DINSPRE SCENĂ a stâlpului! Exact acolo de unde se vede acel punct luminos indicat de mine. Altă dovadă este viteza foarte mare de propagare a incendiului ținând cont de atmosfera cu un conținut scăzut de oxigen datorită aglomerației din Club Colectiv, în seara incendiului: s-ar fi obținut acest efect doar dacă buretele ar fi fost pregătit dinainte cu un accelerator de ardere și ar fi fost stropit cu benzină polistirenul din tavanul fals obținându-se NAPALM. Apoi când s-au deschis ușile să iasă lumea afară din cauza incendiului, alimentarea cu aer proaspăt de afară a dus la suflul acela ca o explozie.

        De ce toate acestea? Pentru că vor să se folosească de un NAȚIONALISM FALS pentru a DIZOLVA UNIUNEA EUROPEANĂ FALIMENTARĂ (din același tablou făcând parte și REFUGIAȚII) și pentru a pregăti CALEA instaurării unui GUVERN MONDIAL, care să STĂPÂNEASCĂ prin:

        SmartID – LEPĂDAREA DE BOTEZ! BISERICA UNIVERSALĂ – ECUMENISM – PÂNGĂRIREA PERMANENTĂ A SFINȚENIEI! – Acestea fiind PUTEREA FIAREI CELEI DINTÂI!!

        http://www.jurnalul24.ro/ultima-zvacnire-a-nationalismului-si-sfarsitul-uniunii-europene/

        După Paști, SERVICIILE au programat începând cu luna MAI 2016, ample „demonstrații” de stradă ale TINERILOR FRUMOȘI ȘI LIBERI (ONG-iști SOROS) împreună cu ALIANȚELE „MÂINI CU LUMINIȚE” – CURCUBEUL VESEL – ECUMENISTUL FERICIT. Nu doar în România! Au pregătit totul, pancarte, bannere, steaguri, TOTUL! Jandarmeria, poliția, trupele speciale, preoți, toți fac pregătiri și repetiții pentru MARELE CIRC! Cam ce scrie pe pancarte și pe bannere:
        – NOI SUNTEM #COLECTIV
        -JOS CORUPȚIA
        -CORUPȚIA UCIDE
        -HOȚII, BANII NOȘTRI SUNT ÎN PANAMA
        -JOS EVAZIUNEA FISCALĂ
        -NU VREM TERORIȘTI ÎN TARĂ, REFUGIAȚII AFARĂ
        -NOI SUNTEM ROMÂNI
        -BISERICA ESTE CU NOI
        -ACUM ORI NICIODATĂ
        -NU VREM MOSCHEE NU VREM CATEDRALĂ, VREM O ȚARĂ CA AFARĂ
        O să le vedeți în curând! Eu vă recomand să nu vă băgați în treaba asta! Nu-i așa dom’le Mugur Vasiliu?
        Dacă iese în stradă la „REVOLUȚIA CURCUBEU” și o sa-i cadă un meteorit în cap, să știe că e de la mine! 😆 😆 😆

        GATA!

        Apreciază

  5. Cristian said, on aprilie 12, 2016 at 4:57 pm

    Domnule, cum sunt astia in stare sa-si distruga carierele ?!!
    Tocmai cu ai lui Base se inhaiteaza si asta ?
    Abia acum incep sa ma intreb ce-a fost cu Piata Universitatii.

    Apreciat de 1 persoană

    • NIMENI said, on aprilie 12, 2016 at 6:52 pm

      A fost ce-a fost si cu onorabilii domni Ratiu, Campeanu si Coposu ….daca nu vreti sa mai aveti couozi votati-ma pe mine, iaca si-un papion misto …

      Apreciază

    • gabyel1995 said, on aprilie 13, 2016 at 11:54 am

      Prin 1991 se spunea ca acest Marian Munteanu din cauza batailor de la mineri a MURIT . Apoi dupa
      citiva ani buni a inviat . Foarte dubios .

      Apreciază

      • NIMENI said, on aprilie 13, 2016 at 4:33 pm

        Incorect! S-a spus ca un miner a vrut sa-i dea cu toporul in cap, plimbat pe targa, pansat la cap si filmat, lacrimi, camasi albe, flori etc, un scenariu misto, nepatruns la vreme de gloata.

        Apreciază

  6. palcauioan66 said, on aprilie 12, 2016 at 5:18 pm

    pt mine e clar:nu merita sa avem incredere in clasa politica romaneasca! pe bune,cand Dumnezeu o sa va treziti??!

    Apreciat de 1 persoană

  7. Paul222 said, on aprilie 12, 2016 at 5:19 pm

    Cu alte cuvinte… planul merge inainte!

    Apreciază

  8. Mihail said, on aprilie 12, 2016 at 5:37 pm

    Iarăși ai avut dreptate în a nu-l susține pe Marian Munteanu, așa-zisul naționalist care a trecut în barca PNL.

    Apreciat de 1 persoană

    • mihai said, on aprilie 12, 2016 at 6:41 pm

      Iata ce mai aflam:
      .A aparut logoul marelui sinod pan ortodox, biserica serbiei nu este de acord cu acesta ca nu este si inalte limbi si numai in engleza
      .Mai multi mitropoliti din grecia sau pronuntat impotriva veniri papei in aceasta tara. Dupa cum bine stim papa francisc acompaniat de ieronim si bartolomeu va face o vizita in lesbos pt ai ,,compatimi” si ,,jelii pe umarul refugiatilor”
      .Patriarhia” de la atena a declarat falimentul bisericii ortodoxe elene. Interesant este faptul la cine cere ajutor echivalentul lui danutz
      . In cipru sa dat ok-ul la incinerari, biserica ortodoxa nu vrea sa faca slujbe de inmormantare pt cei ce au ales aceasta blestematie si in acelas timp se opune acestui ritual pagin, sa fie cumva biserica obligata sa faca asa ceva?!, nu stim
      .Un islamist nu mai poate de grija crestinilor si al mormantului sf. De la ierusalim . Acesta este regele abdulah al iordaniei. Cu ce ocazie la gasit si pe asta dragostea fata de crestini, ?! Ca ma indoiesc ca acesta sa treaca la ortodoxie si ce o urmari de fapt!
      .Toate acestea pot fi citite pe http://www.lonews.ro

      Apreciază

      • isa said, on aprilie 13, 2016 at 9:45 am

        Regele Abdulah al Iordaniei are mama britanica (care insa s-a convertit la islam cu ocazia casatoriei). Educatia pe care a primit-o fiul ei (actual rege) este una de sorginte britanica si americana. Este cunoscut ca un opozant al fundamentalismului islamic si un monarh care incearca (si pare sa reuseasca) sa faca din Iordania un stat democratic. Mai mult, doar putem sa ne dam cu presupusul ce urmareste si de ce actioneaza astfel.

        Apreciat de 1 persoană

  9. Fr.ioan said, on aprilie 12, 2016 at 7:28 pm

    Cati prieteni , cati oameni de cultura , si alti pe care i-a dezamagit , trecand in „barca „LEPRELOR. ”
    Oculta lucreaza in plin.

    Apreciază

  10. Andrei Creacico said, on aprilie 12, 2016 at 9:07 pm

    Confirmat: Biserica Georgiei totuşi a respins documentul ecumenist pentru „Sfântul şi Marele Sinod”
    http://lumea-ortodoxa.ro/confirmat-biserica-georgiei-totusi-respins-documentul-ecumenist-pentru-sfantul-si-marele-sinod/

    Apreciază

  11. ines said, on aprilie 12, 2016 at 9:34 pm

    Migrantii musulmani au atacat romani la Timisoara.

    http://astradrom-filiala-bihor.blogspot.ro/2016/04/in-timisoara-emigrantii-isi-fac-de-cap.html

    Apreciază

    • marinela said, on aprilie 13, 2016 at 4:06 pm

      Asta-i doar inceputul,dar sa-i vezi sfirsitul acestei situatii ingrozitoare creeata cu buna stiinta de ai nostri „onorabili”vinduti guvernanti.Daca isi fac de cap ,deja acum cind sint in numar mic acesti otomani,sa vezi cind s-or inmulti salbaticii, ce vor combina ei,pt ca au mina libera de la cei care ar trebui sa le infrineze „avintul lor terorist”si sa-i bage la „racoare”nitel sau sa-i extradeze imediat ,trimitindu-i cu vint la pupa de unde au venit si gata. Dar nu,cei care sint pedepsiti sint tocmai victimele acestor salbatici – care-si instaureaza pe nesimtite cu acordul tacit al vindutilor – legea junglei.Doamne apara-ne si ne pazeste de acesti criminali patentati!

      Apreciază

      • Mirela said, on aprilie 21, 2016 at 7:45 pm

        Nici măcar legea junglei nu e, căci în junglă eşti liber să reacţionezi şi tu la o agresiune. E legea comportamentului discreţionar pentru islamişti, dar a pumnului în gură şi a mâinilor legate pentru cei invadaţi.
        Mă întreb dacă şi la noi, în caz de replică fizică a românilor la violenţele islamiştilor, poliţia ar reacţiona ca în Germania. Adică, pe răufăcătorii tuciurii nu-i pot identifica (cică!), întrucât seamănă între ei, dar pe bărbaţii vrednici din propriul lor neam, care nu îşi lasă semenii să fie batjocoriţi de liftele păgâne, îi depistează repede şi-i amendează (sau şi mai rău).
        Sper să nu fie!
        Dacă poliţiştii timişoreni sunt orbi la abuzurile coloraţilor, să fie la fel şi faţă de românii care, cu nişte scatoalce, îndrăznesc să îi pună la punct pe aceşti infractori tupeişti. Poate n-om fi chiar toţi mămăligi tremurătoare şi delatori ieftini, care sapă groapa propriului popor din porunca politică a trădătorilor oploşiţi în vârful puterii.

        Apreciază

  12. adriandav said, on aprilie 12, 2016 at 9:55 pm

    Dragilor, de-abia acum incepe sa simtim putoarea fenomenelor, incepand cu cel din Piata Universitatii din 1990 … Cine l-a vazut si a crezut in el privindu-l la balconul Universitatii…

    Apreciază

  13. el said, on aprilie 12, 2016 at 11:39 pm

    uitati-l pe MORTUL ACESTA(marian munteanu, un CADRAVRU PUTRED ca legiunea de cadavre zombate de anticrist care fac politica lumii azi, asta nici macar atat NU va face) ! NU e VREDNIC de bagare in seama.

    iata aici VICTORIE :
    http://lumea-ortodoxa.ro/confirmat-biserica-georgiei-totusi-respins-documentul-ecumenist-pentru-sfantul-si-marele-sinod/

    Apreciază

  14. picasso said, on aprilie 13, 2016 at 12:30 am

    E revoltator ce scrie in manualul de clasa a patra! Dacă ați fi cadru didactic cum ați putea explica elevilor așa ceva?
    Incredibil ce pot invata elevii de clasa a IV-a la scoala! Sistemul de invatamant se pare ca a depasit orice limita, pentru ca sunt prezentate pasaje in carti, unde le sunt explicate in detaliu ce se intampla in timpul actului sexual, scrie cancan.ro.
    Elevii care au varsta de 10-11 ani invata la scoala ce presupune momentul cand o femeie si un barbat ajung sa faca dragoste.
    Chiar daca au o varsta destul de frageda, acestia vor afla mult mai repede ce presupune acest lucru.

    Iată mai jos un exemplu care te faci sa te crucești.

    Apreciază

  15. Paul222 said, on aprilie 13, 2016 at 1:53 am

    Vai vai vai, cititi si va minunati ce poate trece prin mintea acestui om. Publicat evident de jidanii de la Adevarul:

    Definitia minciunii, tupeului si a nesimtirii crase…
    Mihai Cernătescu, doctor în istoria Islamului: „Emigranţii vor aduce cu ei parte din cultura lor şi astfel pot îmbogăţi cultura românească“
    Chiar faptul că sunt musulmani îl văd ca o oportunitate, căci s-a umplut România de biserici goale. Biserica Ortodoxă Română nu plăteşte taxe, s-a îmbogăţit şi s-a detaşat total de societate şi de omul simplu, nu mai răspunde nevoilor lui. Poate pusă în faţa unei provocări, se va trezi şi îşi va întoarce privirea către oameni şi nu către ziduri. În fond, Islamul este un Creştinism reformat şi credem împreună în acelaşi Dumnezeu; putem lua multe lucruri bune din dogma islamică. Exemplu: preotul musulman nu iartă păcatele credincioşilor, nu se interpune între credincios şi Dumnezeu; viaţa religioasă poate funcţiona şi fără cler.”

    http://adevarul.ro/locale/pitesti/doctor-istoria-islamului-emigrantii-vor-aduce-parte-cultura-astfel-imbogati-cultura-romaneasca-1_570ceedc5ab6550cb8e832a7/index.html

    Astia nu cumva fac intentionat ca sa ne scandalizeze sa reactionam agresiv ca apoi sa iasa tineri precum neobolsevicul acela care a indemnat SRI sa monitorizeze tinerii ortodocsi „radicali”? Ce poti sa-i spui unui astfel de habau care se mai crede si DOCTOR in istoria islamului, Pai mai DOCTORE, tu nu ai aflat ca Muhamad a fost inselat de un demon care s-a dat drept ingerul Gabriel? Sau cum ai putea crede ca acelasi inger care s-a aratat Fecioarei Maria pentru a-i vesti nasterea MANTUITORULUI LUMII, s-a aratat cateva sute de ani mai tarziu si unui PEDOFIL UCIGAS spre a-i revela lui o noua editie a cuvantului lui Dumnezeu???

    Apreciază

    • cosminmatiu said, on aprilie 13, 2016 at 9:38 am

      Blestemata este ziua in care s-a nascut omul care vorbeste asa ceva

      Apreciază

    • marinela said, on aprilie 13, 2016 at 4:24 pm

      Datorita acestor minti intunecate cum e a acestui habauc cu diploma de doftor, sintem unde sintem acum din toate punctele de vedere si vom ajunge tot mai rau, daca se continua cu aceasta mirsava politica a metisarii .Toti acesti iubitori de arapi ,n-au decit sa si-i vire in patul nevestelor si al fiicelor lor pe araboi, sa le invigoreze rasa lor de timpiti cu diploma si sa ne lase pe noi „rasistii”in pace, in durerea noastra,ca nu ducem lipsa de vigoarea lor,dimpotriva.

      Apreciază

  16. AKRITAS said, on aprilie 13, 2016 at 9:43 am

    MESAJUL ROMÂNILOR PENTRU STRAINUL CARE OCUPA ABUZIV, CA LUPUL LA OI, FARA A VEA NIMIC IN COMUN CU POPORUL NOSTRU,LOCUL SFINTIT AL MANASTIRII COTROCENI:

    Un preot călugăr ortodox din Ardeal, mesaj dur pentru Klaus Iohannis: Vreți să fiți președintele românilor sau doar un stăpân străin…? Românii nu vor o moschee turcească la București.

    KLAUS-IOHANNIS-ŞIRET-ŞI-BUCUROS

    Părintele călugăr Justinian Oprina de la o mănăstire ortodoxă din cadrul Mitropoliei Clujului a postat online o scrisoare deschisă către președintele Iohannis în care îi cere să oprească deznaționalizarea României, să respingă construirea moscheii de la București și să nu primească imigranți musulmani, scrie stiripesurse.ro.

    Iată textul complet al scrisorii:

    Scrisoare deschisă către Președintele Klaus Iohannis

    Domnule Președinte,

    Poporul român trece prin momente de cumpănă, iar conducătorii săi s-au îndepărtat de la nevoile neamului nostru. Este multă durere și suferință în România de care mai marilor țării nu le pasă. Așa încât îmi fac datoria creștinească de a vă atrage atenția asupra câtorva puncte care nu pot să lipsească de pe agenda președintelui României:

    1. Românii nu vor o moschee turcească la București, un cap de pod al Turciei pe pământul nostru strămoșesc apărat cu sânge de înaintași pentru a salva identitatea națională despre care nimeni nu poate nega că este o moștenire creștină. Dumneavoastră, în loc să ne reprezentați pe noi, românii creștini, ați ales să îi strângeți mâna sultanului Turciei și să faceți înțelegeri peste capul celor pe care îi reprezentați.
    2. Românii nu vor invazie musulmană în țara lor. Primirea de imigranți musulmani reprezintă o faptă care contravine nu doar dorinței românilor, ci și istoriei și tradiției milenare a poporului nostru. Și dumneavoastră, domnule Președinte, sunteți creștin, chiar dacă aparțineți de altă biserică. Cum ați putut agrea planul de invadare a pământului românesc pe care au luptat împotriva semilunei atâția voievozi precum Ștefan cel Mare, Vlad Țepeș, Mircea cel Bătrân, Iancu de Hunedoara, Mihai Viteazu și atâția alți români iubitori de țară? În acest caz, puteați cel mult să îi acceptați pe creștinii care vin din zonele îndepărtate, dar în niciun caz pe musulmanii care aduc cu ei prozelitismul islamic și, Doamne ferește, chiar risc de atentate teroriste.
    3. Au murit în Argeș atâția copiii nevinovați și nimeni nu a fost sancționat. Nu doar că statul român nu încurajează natalitatea, dar, în plus, nici măcar nu are grijă de viitorul țării pe care îl reprezintă copiii crescuți cu greu și cu dificultăți de mamele românce. Un Guvern care nu este în stare să-i protejeze pe copiii țării sale trebuie să plece, dar Guvernul pus de dumneavoastră continuă să fie la putere ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Decidenții de la vârful statului român trebuie să încurajeze natalitatea prin măsuri active și eficiente, nu să asiste pasiv la depopularea României sau, și mai grav, la asemenea tragedii!
    4. S-au strâns în România aproape trei milioane de semnături pentru modificarea Constituției în sensul precizării că familia se poate întemeia doar pe baza căsătoriei dintre un bărbat și o femeie. Ar trebui să vă pronunțați și să acționați în sprijinul acestei inițiative care are menirea de a salva poporul român și continuitatea noastră pe aceste meleaguri.
    5. Ați respins legea prin care Crăișorul Munților Avram Iancu primea titlul de Erou Național, iar acea lege s-a rătăcit prin Parlament, dumneavoastră transmițând un semnal clar că nu doriți recunoașterea meritelor celui care i-a apărat pe românii din Transilvania de asuprirea maghiară. Dați un mesaj public în favoarea recunoașterii Eroului Național Avram Iancu pentru ca Parlamentul să înțeleagă că nu vă mai opuneți acelei legi. Dacă nu ne recunoașteți eroii, domnule Iohannis, cum puteți fi președintele nostru? Nici de Ziua Națională a României nu ați desfășurat recepția oficială de la Cotroceni, ca și cum nu ați recunoaște Ziua de 1 Decembrie în fața străinătății. Așa de mult vă displace istoria noastră, a românilor?

    6. Ați promulgat, în schimb, în mare grabă, legea prin care martirii temnițelor comuniste au fost condamnați a doua oară, fiind interziși în România. Doar regimul comunist a mai îndrăznit așa ceva în încercarea de a arunca vălul uitării peste ei. Poporul român nu i-a uitat însă și, de îndată ce și-a recâștigat libertatea, i-a onorat cum se cuvine. Dumneavoastră le-ați luat acum acea libertate, întorcându-ne în vremurile negrei dictaturi.
    7. Nu îi asupriți pe români cu legea vaccinării obligatorii, este nu doar împotriva logicii creștine, ci și a drepturilor omului pe care pretindeți că le respectați. Este dreptul părintelui să aleagă în privința siguranței copiilor lor. România nu trebuie să devină piață de desfacere obligatorie a companiilor farmaceutice străine, cu riscurile pe care le presupune vaccinarea și despre care nu se vorbește în mod deschis.
    8. Aveți datoria să sprijiniți promovarea istoriei românilor prin muzee dedicate istoriei naționale corecte și prin sprijinirea predării istoriei naționale în școli. Dacă Guvernul pus de dumneavoastră anulează istoria din educația copiilor, sunteți părtaș la distrugerea conștiinței naționale. La fel, orele de religie trebuie să rămână în programa școlară, ca și orele de istorie. În plus, pe cine deranjează prezența Sfintelor Icoane în școli? Sau Sfinții nu au loc pentru ca să poată fi manipulate mai ușor mințile prin reclame și modele străine? Lipsa educației religioase și istorice are ca scop creșterea unei generații înstrăinate, fără valori și fără rădăcini. Acesta este planul pe care îl desfășurați în România?
    9. În timp ce monumentele altora sunt renovate și promovate, monumentele românilor zac în uitare și în ruină, ca și cum cineva ar vrea să șteargă amintirea noastră pe aceste meleaguri. Dacă nu sunteți doar președintele minorităților din România aveți datoria să atrageți atenția Guvernului că românii sunt stăpânii de drept ai acestui pământ și că istoria lor are dreptul să fie conservată și rememorată.
    10. Teritoriul național devine tot mai mult scena de desfășurare a multinaționalelor străine. Vă îndemn să aveți în vedere, prin Guvernul pe care îl controlați, de stimularea micilor producător și a țăranilor români care sunt marginalizați și aduși la sapă de lemn pentru ca în România să aibă loc doar mărfurile străine. Am ajuns să ne importăm mâncarea în timp ce recoltele țăranilor se strică pentru că românii nu au unde să-și vândă marfa. Acest proces are ca scop distrugerea bazei de producție a românilor, iar datoria dumneavoastră ca Președinte este să opriți acest dezastru.

    Poporul român are nevoie de un președinte credincios care să țină la istoria și la valorile neamului său pe care să și le asume și să acționeze în numele lor. Nimic din ceea ce ați făcut de când ați devenit președinte nu dovedește că respectați credința și valorile acestui neam care ne-au ținut laolaltă prin restriștile istoriei. Priviți la înaintași, la Voievozii și Regii noștri, și urmați-le credința și fapta!

    Trebuie să vă hotărâți, domnule Președinte, dacă vreți să fiți președintele românilor sau doar un stăpân străin peste hotarele României care ia decizii în beneficiul altor puteri. Stăpâni străini de acest fel am tot avut, iar memoria neamului le-a rezervat locul care li se cuvine. Depinde de dumneavoastră să vă alegeți locul pe care îl veți avea în istoria poporului român!

    Preot Protosinghel Justinian Oprina
    Mitropolia Clujului, Maramureșului și Sălajului
    http://www.napocanews.ro/2016/04/un-preot-calugar-ortodox-din-ardeal-mesaj-dur-pentru-klaus-iohannis-vreti-sa-fiti-presedintele-romanilor-sau-doar-un-stapan-strain-romanii-nu-vor-o-moschee-turceasca-la-bucuresti.html

    Apreciază

    • marinela said, on aprilie 13, 2016 at 6:44 pm

      Tare bine i-a mai zis-o acestui presedinte plimbaret si strain de neam si tara acest ieromonah,Dumnezeu sa-l miluiasca pt gestul sau.Daca s-ar scrie cit mai multe scrisori din acestea poate ar avea un cit de mic ecou in mintea acestui sectar.Doamne ajuta si mintuire!

      Apreciază

      • Mirela said, on aprilie 21, 2016 at 9:36 pm

        Ciolanis se plimbă prin lume, nu are interes şi timp de citit mesaje de la proştii de români, de care îl doare fix nicăieri.

        Apreciază

  17. andiuta said, on aprilie 13, 2016 at 10:08 am

    Doamne ajuta! Chiar azi, citind niște articole de pe acest blog și mai ales cel cu părintele care are blogul Mărturie athonita și care spunea despre pilda smochinului și generația de 70 de ani, mi-a aparut o idee. Știind ca diavolului îi place numerologia și mai ales sa facă lucrurile diametral opuse fata de Domnul nostru Iisus Hristos, m-am gandit asa: dacă la 70 de ani de la nașterea Mântuitorului nostru a fost distrus Ierusalimul și evreii au fost împrăștiați pe tot pământul tot, acum la 70 de ani de la reînființarea Israelului vine antihristul, adică în anul 2018. Sper ca nu am spus vreo prostie dar mie mi se pare f plauzibil..

    Apreciază

  18. Paul222 said, on aprilie 13, 2016 at 11:23 am

    Iata un fapt cu adevarat interesant. In aceeasi zi in care Andrei Nicolae Popa cere ca SRI să monitorizeze radicalizarea ortodoxiei românești http://www.napocanews.ro/2016/04/noaptea-mintii-un-tanar-din-diaspora-cere-ca-sri-sa-monitorizeze-radicalizarea-ortodoxiei-romanesti.html a iesit si CTP la rampa cu un editorial in care , desi critica pe cei 33 pentru „prosteala” lor de videoclip, numeste pe crestinii care i-au criticat cu vehementa ortodoxisti, adica ortodocsi extremisti. Cititi va rog perversitate de editorial cu un titlu dizgratios : ISIS Hristos si Apostolusii http://republica.ro/isis-hristos-si-apostolusii

    Nu cumva s-au inteles? Sa iasa in media in acelasi timp? Voi mai credeti in coincidente?

    Apreciază

  19. acelas said, on aprilie 13, 2016 at 5:36 pm

    amestec de neintelegere, pizma, trufie, resemnare, stima si respect numai pentru persoana Mantuitorului, atac la Biserica Sa de astazi pe fondul unor ezitari si schipatari ale ei, lipsa de minima catehizare, refuzul integrarii in Biserica de azi, refuzul lucrarii Harului sfintitor si altele..

    http://republica.ro/isis-hristos-si-apostolusii

    (altfel, http://republica.ro/m-munteanu-o-emanatie-a-incendiului-din-colectiv )

    .

    Apreciază

  20. Mustafa said, on aprilie 14, 2016 at 10:04 pm

    Ortodocsii controleaza TOTUUUUUULL!
    Mafia Ortodoxă din Valahia loveste din nou!
    Benzinarii, traficul cu tigari, hoteluri, făbrici, banci, totul e controlat de Ortodocşi, chiar si BOR e controlat de ortodocşi… Vă vine sa credeti man???? BOR e controlat de ortodocsi. Nu se mai satura ortodocsii astia fundamentalisti de bani!!!

    Apreciază

  21. […] MARIAN MUNTEANU – propunerea PNL la alegerile pentru PRIMARIA CAPITALEI […]

    Apreciază

  22. […] MARIAN MUNTEANU – propunerea PNL la alegerile pentru PRIMARIA CAPITALEI […]

    Apreciază

  23. […] MARIAN MUNTEANU – propunerea PNL la alegerile pentru PRIMARIA CAPITALEI […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.