SACCSIV – blog ortodox

VREAU RASPUNS: De ce copilul meu nevaccinat este un pericol pentru copilul tau vaccinat?

Posted in Uncategorized by saccsiv on aprilie 11, 2016

Trei “argumente” sunt cel mai des folosite de guvernanti, mass-media sau activistii pro vaccin la comentarii:

  • Copiii nevaccinati reprezinta un pericol pentru colectivitatea de copii vaccinati
  • Parintii copiilor vaccinati nu vor ca din taxele lor sa fie tratati copiii ce s-au imbolnavit pentru ca n-au fost vaccinati. Nu stim daca toti parintii copiilor vaccinati graiesc astfel, dar asa zic activistii
  • Guvernantii stiu cel mai bine ce e mai bine pentru copii

Le-am scris in ordinea in care au fost invocate cel mai des pana acum. Consider insa ca de acum incolo cel de al treilea “argument” va fi cel mai des utilizat.

Deocamdata voi scrie despre primul. Asadar: De ce copilul meu nevaccinat este un pericol pentru copilul tau vaccinat? E o intrebare la care as dori sa raspunda toti: guvernanti, mass-media si activistii pro vaccin la comentarii. Inca n-am gasit decat uneori cate un raspuns al activistilor pro vaccin la comentarii, de genul: “Pai una e ca pe copilul vaccinat sa-l loveasca din zbor asa cate un virus si cu totul alta e sa arunci pe el o galeata de virusi”. Galeata venind desigur dinspre bietul copil bolnav deoarece ticalosii sai parinti nu l-au vaccinat.

Un raspuns inept, care dovedeste cu prisosinta ca multi dintre cei pro vaccin si-au facut din “stiinta” oferita de SISTEM un soi de dogma de care se tin cu dintii mai ferm decat orice taliban se tine de religia sa. “Stiinta” intre ghilimele, deoarece ei nici macar nu au inteles ce spun despre vaccin chiar specialistii in vaccin. Iar in rezumat si varianta simplificata, zic specialistii ca treaba ar sta cam asa:

  • Corpul uman fabrica anticorpi in functie de nevoi. Daca patrunde un virus rau in el, nu dupa multa vreme incepe si productia de anticorpi specializati in lupta contra sa. Dupa ce boala e invinsa, corpul uman tine minte toata viata exact de ce are nevoie pentru a reactiona prompt ori de cate ori un astfel de virus il ataca. Si reactia este atat de prompta, incat omul nici nu mai apuca sa se imbolnaveasca a doua oara. Asta se numeste imunizare naturala.
  • Sistemul a zis ca nu e bine asa, ci ca mai bine ar fi fabricarea de vaccinuri pentru tot soiul de boli, care sa fie toate injectate omului la varsta copilariei. Care vaccinuri vor fi repetate deoarece ele nu tin pe viata, ca in cazul imunizarii naturale.
  • Virusii traiesc putin in aer sau pe obiecte. Se pot raspandi prin aer sau obiecte, dar nu pentru multa vreme. Asadar, pentru a te imbolnavi, e musai sa existe in zona un bolnav. Virusii nu plutesc purtati de vant cu anii pentru a cade din cand in cand pe capul unui nefericit. Asa ni se zice.
  • Vaccinul nu-i un medicament care se ia preventiv. El nu vindeca nimic. El nu protejeaza.
  • Atunci cum functioneaza vaccinul? Exact nu stiu nici oamenii sistemului cum functioneaza, dupa cum a recunoscut unul dintre ei:

RASPANDITI. Un video piratat ajuns pe internet dezvaluie ADEVARURI TERIFIANTE discutate in INTERIOR de PRODUCATORII DE VACCINURI: “noi nu stim cum actioneaza vaccinurile” / “zeci de milioane de copii au fost contaminati cu virusuri ce produc cancer”

  • Cum procedeaza insa acestia?
  • Cultiva virusul rau pe tesut de diferite animale.
  • Apoi il ametesc sau il omoara si-l amesteca cu diferite chimicale, intre care si mercur. Se pot cu ocazia asta transporta de pe respectivele tesuturi de animale si chestii nocive omului? Acelasi specialist a recunoscut ca da. Ne zic si noua? Nu.
  • Cocktailul e injectat copilului. Repet, el nu vindeca nimic, cum lasa sa se inteleaga filmele americane. Corpul face mai departe toata treaba. Adica, precum in cazul unei imbolnaviri, incepe sa fabrice anticorpi. Si ni se spune ca acesti anticorpi vor fi suficient de puternici pentru o lupta reala cu virusi vigurosi, chiar daca de fapt ei au fost produsi de corp ca reactie la virusi ametiti sau chiar morti.

Deci, daca luam ca fiind corecte cele ce ni se spun, iar activistii pro vaccin ar trebui sa fie primii care s-o faca, atunci explicatia aia cu galeata se dovedeste a fi o tampenie. Caci virusii pot patrunde intr-un copil fix in acelasi mod, indiferent daca acel copil a fost sau nu vaccinat. Adica trebuie musai sa fie prin preajma cineva bolnav. Ai un bolnav, se raspandesc virusi. N-ai un bolnav, nu sa raspandesc virusi. Caci virusii nu sunt fluturi, sa zboare asa, kilometri.

Asadar, vaccinul este injectat in copil pentru ca mai apoi corpul copilul astfel vaccinat sa stie a lupta cand intra in contact cu un om bolnav. Pentru astfel de cazuri e vaccinat, nu pentru virusii – fluturi, deoarece virusii – fluturi nu exista.

Oare intelege vreun activist pro vaccin ceea ce am scris mai sus? Caci mai simplu de atat nu stiu daca pot scrie.

Si atunci:

VREAU RASPUNS: De ce copilul meu nevaccinat este un pericol pentru copilul tau vaccinat?

 

40 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Mary said, on aprilie 11, 2016 at 1:23 pm

    Toate bolile vor sa eradicheze, si racelile si gripa (se transmit prin aer), tot, tot, tot, si cosurile din adolescenta, si depresia, si stranutul.
    http://www.ortodoxia.md/2012/05/gavi-vrea-s-vaccineze-toi-copii-din-lume-impotriva-tuturor-bolilor-cunoscute/
    GAVI (Alianta globala pentru Vaccin) este sustinuta de Bill Gates prin fundatia sa.
    Perfect protejata si „nemuritoare”:

    Apreciază

  2. Oana said, on aprilie 11, 2016 at 1:26 pm

    Cand am fost chemata cu fetita la vaccin si am refuzat am avut parte nu doar de un discurs din partea pediatrei ci si priviri dezaprobatoare si lacrimi in ochii asistentei care se arata foarte indurerata oentru copilasul meu de parca l-ar iubi ea mai mult ca mine. Aceasta atitudine ipocrita care e la moda in siua de azi ma indurereaza profund. Peste tot vad ca din ce in ce mai multe mame si familii sunt lasate fara copilasi pentru ca sunt alti oameni mai” bun” si mai „iubitori”

    Apreciat de 2 persoane

    • Cristian said, on aprilie 11, 2016 at 5:16 pm

      Este intradevar trist ca acum exista si „oameni-roboti” care pot sa si lacrimeze! Adica… acea asistenta de la pediatrie, care plangea, este atat de indoctrinata incat ea chiar crede sincer ca vaccinul ala este „datator de viata” etc. etc. – deci a ajuns asemenea unui robot, programat de un programator de calculatoare, ca sa repete 2-3 fraze. Din pacate majoritatea oamenilor sunt la fel, ignoranta fiind o boala generalizata! (oare pentru asta nu vor face un vaccin?! ca sa nu mai credem tot ce ne spun ei si sa ne mai folosim creierul sa mai si gandim, macar din cand in cand? ar fi tare de tot!!)

      Concluzie: poate mai grav chiar si decat vaccinurile este IGNORANTA, CA SI BOALA GRAVA!! Ne poate face sa ajungem sa credem orice minciuni si povesti, asemeni norvegienilor care se incred ORBESTE in Barnevernetul lor!

      Apreciat de 1 persoană

  3. remus said, on aprilie 11, 2016 at 1:52 pm

    Nu înțelege nimeni nimic. Însă uite aici un articol mai ușor de înțeles:
    http://www.agerpres.ro/lifestyle/2016/04/11/-poliamor-ultima-revolutie-sexuala-in-brazilia-12-46-24

    Apreciază

  4. stone said, on aprilie 11, 2016 at 1:53 pm

    Daca statul roman este atat de bine intentionat, de ce au redus Institutul Cantacuzino care era un Institut competitiv in productia de vaccinuri, la un mic producator de reactivi biologici ori de medii de cultura? Cand planifici sa distrugi un producator autohton de vaccinuri si apoi te gaseste grija sa vaccinezi pe banda rulanta, este clar ce au in cap.

    Apreciază

  5. ortodoxend said, on aprilie 11, 2016 at 1:58 pm

    Raspunul lor este de genul „pai de ce sa se imbolnaveasca alti copii fiindca nu iti vaccinezi tu copilul”. Iar intrebarea ar fi „pai cum sa se imbolnaveasca din moment ce este vaccinat ?”. Iar ei vor da raspunsul „nu este asa, copiii vaccinati tot se imbolnavesc daca vin in contact cu virusul de la alt copil. dar daca s-ar vaccina toti, ar fi mai rare cazurile de imbolnavire pentru ca tot mai putini s-ar imbolnavi, si cu cat mai putin se imbolnavesc, cu atat mai putini contacteaza virusi”. Deci, zic ei, vaccinul nu te apara de contactarea virusilor de la alti copiii, dar ii apara pe copii sa dezvzolte individual virusi sau alte boli pe care pe care sa le transmita mai departe.

    Apreciază

    • saccsiv said, on aprilie 11, 2016 at 2:42 pm

      ortodoxend

      Wow.

      Apreciază

    • remy71 said, on aprilie 11, 2016 at 4:42 pm

      Exact acelasi raspuns l-am primit si eu de la o gramada de medici.
      Vccinul se face pentru a nu dezvolta virusi. Dar poti contacta virusi de la un alt purtator fara nici o problema.
      O mare tampenie.

      Apreciază

      • saccsiv said, on aprilie 11, 2016 at 7:17 pm

        remy71

        Toti contacteaza:

        – cei cu imunitate naturala pe viata

        – cei vaccinati

        – ceilalti

        Apreciază

  6. emanuel said, on aprilie 11, 2016 at 2:01 pm

    Admin,ma poti trimite la un articol mai vechi( odata cu scandalul Colectiv) in care un cititor a postat o reteta foarte interesanta de tratat arsuri?

    Apreciază

    • saccsiv said, on aprilie 11, 2016 at 2:43 pm

      emanuel

      Nu mai stiu.

      Apreciază

    • anca said, on aprilie 11, 2016 at 6:13 pm

      Reteta este urmatorea (cantitatile pot fi inmultite in functie de cat este de mare suprafata arsa) :
      – 200 grame ceara de albine pura ! (de la apicultori care sa va garanteze ca nu exista nimic altceva in ceara decat ceea ce au produs albinele)
      – 200 grame unt de vaca proaspat NESARAT (mama recomanda sa fie facut in casa din lapte proaspat)
      – 200 ml ulei de floarea soarelui
      – 2 cepe albe

      Intr-un vas curat se pun impreuna la foc mic ceara, untul si uleiul. Cand se topesc toate se adauga ceapa taiata marunt (ca pentru mancare). Se lasa la foc foarte mic pana cand ceapa devine aurie (ea va incepe sa fiarba in amestecul de ulei, unt si ceara). Aveti grija sa nu ardeti ceapa ! Cand ceapa e aurie se stinge flacara.

      Arsurile se vor spala cu multa grija cu ceai de pelin si fasa sterila. Atentie : se inmoaie fasa in ceai, se spala rana, apoi fasa se arunca si se foloseste alta. NU introduceti in ceai fasa cu care ati spalat deja rana. Dupa ce arsura este curatata cu ceaiul de pelin, se lasa cateva minute pana se usuca rana bine.

      Mai departe se va aplica pe arsuri tratamentul in urmatorul mod : se ia fasa sterila de colturi si se inmoaie in tratamentul caldut ( daca e rece se incheaga de la ceara). Veti obsera ca adera la fasa si incepe imediat a se intari. Aplicati cu grija pe arsura fasa astfel inmuiata (si in totalitate inmuiata). Continuati pana cand toata rana e acoperita.

      IMPORTANT de stiut: fasa inmuiata NU se va lipi de rana datorita ingredientelor pe care le contine. Mai mult, datorita caldurii corpului si a stratului de vata care va fi asezat peste ea se va mentine unsuroasa si va hidrata si regenera carnea si pielea.

      Dupa ce toate ranile sunt acoperite cu fasa inmuiata in tratament, peste ea se va aplica un strat de vata care va avea rolul de a mentine caldura necesara regenerarii . Dupa ce corpul va fi acoperit de startul de vata, peste vata se va folosi un nou strat de fasa curata care va mentine vata si fasa cu tratament la locul lor.

      Acest pansamanet se va mentine 24 de ore dupa care va fi inlocuit urmarind exact aceiasi pasi, de la spalarea cu ceai pana la securizarea cu ultimul strat de fasa. In momentul in care pansamentul se da jos tatal meu spune ca nu e dureros pentru ca tratamentul este extrem de emolient . La stratul de fasa cu tratament va adera carnea moarta care se va indeparta astfel cu usurinta si fara durere.
      De asemenea, pe dedesuptul carnii arse va incepe procesul de regenerare a celulelor, ceea ce va provoca mancarimi. Mancarimea e semn bun.

      Tratamenul ramas de la aplicare se poate pune la rece si poate fi refolosit la urmatoarea pansare, prin incalzire.

      Apreciază

  7. alternativenewsromania said, on aprilie 11, 2016 at 3:03 pm

    ATENTIE! SE SCHIMBA BULETINELE
    http://alternativenewsromania.blogspot.ro/2016/04/atentie-se-schimba-buletinele.html

    Iata cu ce s-au ales cei de la Taxi: Romanii COTIZEAZA la CATEDRALA Mantuirii Neamului
    http://alternativenewsromania.blogspot.ro/2016/04/romanii-cotizeaza-la-catedrala-mantuirii-neamului.html

    Apreciază

  8. victor s. said, on aprilie 11, 2016 at 3:07 pm

    e posibil ca piesa formatiei TAXI sa fi aparut ca reactie la stirea ca bis. ortodoxa a construit dupa ’89 cu 40% mai putine biserici decat celelalte culte .

    Apreciază

  9. alternativenewsromania said, on aprilie 11, 2016 at 3:30 pm

    Se STRANGE LANTUL tot mai tare: Guvernul a decis ca salariile în numerar sa dispara
    http://alternativenewsromania.blogspot.ro/2016/04/se-strange-lantul-tot-mai-tare-guvernul-a-decis-ca-salariile-in-numerar-sa-dispara.html

    Apreciază

  10. Gabriel said, on aprilie 11, 2016 at 3:33 pm

    La auzul vestii ca nu vrem sa vaccinam fetita nou nascuta, moasa zice: „dar vai e foarte rau, uite eu daca nu-mi vaccinam fetita contra rujeolei era dezastru”, si n-a mai facut rujeola? -„ba dar, dar o varianta mult mai usoara” ha?!??
    Medicul neonatolog zice: „stati linistiti noi toti avem mercur in noi, nu va faceti griji” serios??!?? cam cat?
    Unui alt prieten, medicul ginecolog i-a zis: „domne daca nu-ti vaccinezi copilul, o sa fie izolat de societate” serios domne? da vreun argument medical n-ai? adica nu se imbolnaveste, nu pateste nimic daca nu-l vaccinez, numai ca o sa fie izolat..foarte bine!
    Pe altii ii ameninta cu protectia copilului, unii cedeaza, altii se tin tari, insa se fac presiuni chiar daca nu e lege data in sensul asta. Ma refer la maternitati.
    La intalnirea de anul trecut de la Cluj organizata de Pro-vita, un medic care are informatii de la Ministerul Sanatatii, spunea ca numai 40% din parinti isi mai vaccineaza copiii !

    Apreciază

    • cca70 said, on aprilie 11, 2016 at 9:45 pm

      procentul ala de 40% e fals…
      am o ruda asistenta la maternitate si raspunsul ei suna cam asa:

      „sunt cam 60 de nasteri intr-o saptamina si din astia 60 doar vreo 4 refuza vaccinurile.”..deci calculeaza tu procentul

      de asta cred ca si-au luat avant cu initiativa asta de a obliga sclavii la uciderea mostenitorilor…ca nu prea e refuz

      practic astia nu se deosebesc de Irod decat prin „arme”…ca planul de ucidere al pruncilor e acelasi.

      Apreciază

      • Gabriel said, on aprilie 12, 2016 at 1:35 pm

        Asa e situatia in maternitatea respectiva, asta nu inseamna ca e asa in toata tara. Sursa de la care am aflat procentul stie ce vorbeste

        Apreciază

    • Gabri said, on aprilie 12, 2016 at 8:16 am

      Ma scuzati ,daca renunti la vaccin trebuie anuntat pediatrul?

      Apreciază

  11. Spaceman said, on aprilie 11, 2016 at 5:17 pm

    Vaccinurile NU sunt bune de nimic. Chiar dacă vaccinurile funcționează cumva, acestea NU GARANTEAZĂ IMUNIZAREA! Mai bine protejează de boli apa și săpunul decât „vaccinurile vieții”. Apa și săpunul nu au omorât pe nimeni, însă „vaccinurile vieții” AU POTENȚIAL LETAL! Bineînțeles că un copil nu reprezintă un hazard biologic ambulant și nu pune în pericol sănătatea nimănui numai pentru faptul că NU a fost vaccinat. Nu vaccinurile ci igiena și un mediu sănătos asigură un risc scăzut de îmbolnăvire, pe care STATUL este obligat să le asigure, iar aceste masuri NU pot include și vaccinurile, deoarece încalcă LEGEA.

    Atunci CE-I ARDE ATÂT DE TARE pe guvernanți, de fac atâtea presiuni enorme pe oameni să se vaccineze, să-și facă dosare electronice (SIUI – DES)? Că dacă nu vrei să faci parte din SISTEM atunci… să nu „beneficiezi” nici de „avantajele” și „progresele” SISTEMULUI: spital, grădiniță, scoală, majoritatea sărăcăcioase în paragină și insalubre, un coșmar, sau să nu poată avea omul o oarecare slujbă în societate din care să viețuiască, deși accesul la acestea este GARANTAT prin LEGE! Vă răspund eu: PROCEDURILE! ! ! CODURILE UNICE! ! ! Fără de care SISTEMUL (ANTIHRISTIC,TOTALITAR și ABUZIV), NU POATE FUNCȚIONA!

    Prin aceasta vor să STĂPÂNEASCĂ, SmartID – LEPĂDAREA DE BOTEZ! BISERICA UNIVERSALĂ – ECUMENISM – PÂNGĂRIREA PERMANENTĂ A SFINȚENIEI! – Acestea fiind PUTEREA FIAREI CELEI DINTÂI!

    PROCEDURĂ: În MATERNITATE nou-născutului i se administrează două vaccinuri, vaccinul BCG (vaccin antituberculos),vaccinul antihepatic B și un Test IDR – testul cutanat la tuberculină (testul Mantoux), apoi copilul primește un Carnet de Vaccinări și este înscris de către un medic în Registrul Electronic Național de Vaccinări (RENV) atribuindu-se UN COD UNIC de identificare în SISTEM, astfel decontându-se serviciile de vaccinare și vaccinurile. Toate celelalte vaccinuri urmând să le facă medicul de familie conform unei scheme naționale de vaccinări trecând toate vaccinurile făcute în RENV.

    http://www.versamedia.ro/stiri/noua-schema-nationala-de-vaccinare-si-proiectul-legii-vaccinarii

    Ce ar trebui să facă în acest caz PĂRINȚII RESPONSABILI: Să REFUZE vaccinarea nou-născutului în maternitate pe motiv că NU vrea înscrierea copilului în RENV, la ieșirea din maternitate va primi CARNETUL DE VACCINĂRI al copilului în care medicul de familie va trece toate vaccinurile pe care (NU) „le-a făcut” copilului conform schemei de vaccinări și pe care părinții le-au plătit cu banii lor. Nimeni nu va putea dovedi că acele vaccinuri NU au ajuns în fluxul sanguin al copilului! 😉

    Să vedeți scandal în maternități, că medicul NU va elibera CARNETUL DE VACCINĂRI al copilului dacă NU va fi înscris și în RENV! 😆

    http://www.copilul.ro/pediatrie/vaccinuri-copii/Test-IDR-a6110.html

    http://www.amfms.ro/documents/334.html

    Două „reguli de aur” în administrarea vaccinurilor:

    1. Excludeți posibilitatea vaccinării copilului dumneavoastră datorită unor informații corecte despre vaccinare.
    2. Astfel NU va trebui să vă faceți griji din cauza simptomele unor reacții postvaccinale și NU va trebui să vă adresați urgent medicului din această cauză.

    Ăăăăă… scuze, am uitat!

    Apreciază

    • el said, on aprilie 12, 2016 at 11:02 am

      Spaceman

      atat de frumoase pozele cu les bonnes soeurs ale propagandei vaccinarii BCG din Franta intrebelica….. si IATA AZI in Franta (Germania si alte trai ) vaccinarea BCG NU MAI E ADMISA , caci socotita pana si de ei … INUTILA !
      dar nici o grija raman tari ca Romania pitoreasca si alti spalati pe creieri si obedienti yes man-i cu doctori VANDUTI sau mai degraba CUMPARATI pe bani putini la „studii” in care folosesc sistematic poporul ca oaste de COBAI GRATIS!

      poza asta ultima e oribila ! ma scuzi….

      Apreciat de 1 persoană

      • Spaceman said, on aprilie 12, 2016 at 7:34 pm

        @el
        Nu am de ce să te scuz, din partea ta accept ORICE CRITICĂ! 😉 Oricum să știi că eu NU adaug nici o imagine la întâmplare în comentariile mele.

        Ia uite aici: TEHNOLOGIC INCORECT: CE FACE ÎN S.U.A. O MAMĂ (RESPONSABILĂ) SUDISTĂ CU AIFOANELE COPIILOR, SUPĂRATĂ PE EFECTELE REȚELELOR DE SOCIALIZARE ASUPRA COPIILOR EI

        😆 😆 😆

        Apreciază

      • el said, on aprilie 12, 2016 at 10:25 pm

        Spaceman

        bine le-a facut loazelor. saracii parinti atata le-a mai ramas, sa „se razbune” pe obiectele cumparate cu banii lor, ca daca ii caftesc pe „printisori” ii pedepseste legea satanista.
        eu intai ii rupeam cu bataia si abia apoi le demolam „jucarelele” 🙂

        Apreciază

  12. Cristian said, on aprilie 11, 2016 at 5:21 pm

    Este uimitor ce fac unii pentru bani! Adorm o populatie intreaga prin masinaria mass-media, indoctrineaza popoare intregi si… bietii GOYM ajung sa creada ca cei cu industria farmaceutica le vor BINELE (injectandu-le otrava si mercur)! Dar este uimitor unde s-a ajuns cu …hai sa-i zicem „marketing-ul”!! Niciodata in istorie nu cred ca s-a ajuns atat de departe!!

    Apreciază

  13. Cosmin said, on aprilie 11, 2016 at 5:50 pm

    La a 2 a replica data de spalatii pe creier pro vaccin : „Parintii copiilor vaccinati nu vor ca din taxele lor sa fie tratati copiii ce s-au imbolnavit pentru ca n-au fost vaccinati.” se poate raspunde foarte usor : „OK.Atunci nici parintii care nu isi vaccineaza copilul nu vor ca din taxele lor se se suporte cheltuiala de a se cumpara vaccinuri ! Cum facem ?
    La a 3 a replica data de spalatii pe creier : „Guvernantii stiu cel mai bine ce e mai bine pentru copii” se poate raspunde relativ simplu si tot in spiritul lor lumesc: ” Or stii, dar nu pe banii mei ! Adica eu ma duc la munca ca sa cres copilul si sa suport toate cheltuielile si tu vii sa imi dai mie sfaturi?”

    Apreciază

  14. Manuel Transmission said, on aprilie 11, 2016 at 9:20 pm

    Declaraţia politică a Deputatului Daniel Fenechiu referitoare la pericolul vaccinării copiilor

    Apreciază

  15. oarecare said, on aprilie 11, 2016 at 9:41 pm

    Stiti ce nu inteleg eu? Medicii de familie nu au mai primit vaccinuri de 8 (opt) LUNI. Doua dintre firmele care fac/distribuie vaccinuri ar fi dat faliment. Stiu acestea de la un medic de familie provaccin care isi mai pune si el cate o intrebare, cum de le fac obligatorii daca ei nu furnizeaza vaccinurile? Ce se ascunde oare in spatele acestei manevre?

    Apreciază

  16. sorin said, on aprilie 11, 2016 at 11:52 pm

    Este posibil ca in curand marea majoritate a parintilor sa isi arate fata adevarata fiindca au stat ani la rand in patimi pe care nu le-au spovedit si acum se indracesc. Nu degeaba sistemul da asemenea legi, fiindca terenul este pregatit.

    Apreciază

  17. Ioana said, on aprilie 12, 2016 at 8:44 am

    http://www.voceatransilvaniei.ro/un-nou-sindrom-care-face-ravagii-printre-copii-se-manifesta-foarte-des-la-copiii-intre-1-si-12-ani/ bietii copii tinuti departe de Hristos… vor da raspuns parintii pentru batjocura in care isi cresc odraslele… spre deznadejde, nihilism, sau hedonism, spre pierzanie…

    http://www.activenews.ro/stiri-politic/Interviu-EXPLOZIV-cu-preotul-Mihai-Andrei-Aldea-Rusia-zambeste-catre-noi-vine-catre-romani.-Sunt-semne-bune-dar-nu-am-incredere-in-ea.-Romania-sa-fie-cu-cel-care-ne-da-mai-mult-sa-renegocieze-totul-cu-SUA.-Sa-luam-exemplul-Ungariei-128525 aici popa Aldea cu verzi si uscate… nici nu prea ma intereseaza ce zice, dar poate merita analizat, stiu si eu…

    http://www.aktual24.ro/protest-de-proportii-pe-strazile-romaniei-afara-afara-cu-mafia-din-tara/ defrisari, nedreptati, dar daca protestam doar pentru scopuri lumesti…. trebuie o intoarcere radicala la vremea marilor voievozi romani, dar nu cred ca se mai poate…

    sa facem asociatii in orasele in care suntem, sa ne mai mobilizam, sa nu lasam carpele masonice burtoase si nebune de nimic sa ne batjocoreasca credinta de tot! Asa ne indeamna parintele Antim de la Bistrita.

    De unul singur nu se mantuieste nimeni, ci unii pentru altii !

    Apreciază

    • el said, on aprilie 12, 2016 at 12:34 pm

      Ioana

      popa aldea MERITA IGNORAT TOTAL ! nu analizat…..
      e unul din REEDUCATORII soft moderni , „formatori de opinie” politic corecta….

      Apreciat de 2 persoane

    • saccsiv said, on aprilie 12, 2016 at 3:24 pm

      Ioana

      Doamne ajuta!

      Poti te rog traduce?

      Replicas of the Temple of Baal Unveiled in New York and London on an Important Occult Date

      http://vigilantcitizen.com/sinistersites/replica-temple-baal-built-new-york-london/

      Apreciat de 1 persoană

      • Ioana said, on aprilie 12, 2016 at 11:11 pm

        Am vazut. Cu ajutorul lui Dumnezeu, da. Te rog mult saccsiv, uneori ma autentific cu userul de wordpress din graba. Posteaza si acum si la comentariul precedent, pe cele cu numele meu, nu cu userul de wordpress. Multumesc.

        Apreciază

      • Ioana said, on aprilie 14, 2016 at 12:44 pm

        Reproduceri ale Templului lui Baal vor fi prezentate la New York și Londra, pe o dată importantă pentru oculte (Actualizat)

        Pe 19 aprilie 2016, care se întâmplă să fie o zi ocultă a „jertfei de sânge a lui Baal”, replici ale Templului lui Baal vor fi expuse la New York și Londra.

        Actualizare: Rapoartele susțin că evenimentul din New York a fost anulat, iar Londra va prezenta în schimb Arcul de Triumf din Palmyra. Încă se așteaptă confirmarea oficială.

        Reproduceri ale arcului înalt de peste 15 metri, care a format intrarea Templului lui Baal din Palmyra. Siria, vor fi instalate în Times Squares din New York și în Trafalgar Square din Londra, începând cu 19 aprilie. Ruinele structurii originale au fost distruse de ISIS anul trecut .

        Templul lui Baal din Palmyra (înainte de distrugere).

        „Templul a fost demolat sistematic, cu arcul de peste 15 metri înălțime, care este printre puținele elemente ale clădirii rămase încă în picioare. Templul, dedicat în anul 32 d.Hr. zeului mesopotamian Bel, a atras aproximativ 150.000 de turisti pe an până în 2011, când a început războiul civil din Siria .
        Replici la scară naturală , acum în construcție în China, vor sta în Trafalgar Square din Londra și în New York Times Square în timpul Săptămânii Patrimoniului Mondial din luna aprilie în 2016.

        Proiectul își face apariția după ce cercetători de la Institutul de Arheologie Digitală – un efort făcut de Universitatea Harvard, Universitatea Oxford din Marea Britanie și Muzeul Viitorului din Dubai – s-au angajat în proiectul „Milioane de Imagini” pentru a obține date fotografice 3D pentru a reconstrui digital arcul. Modelele la scară naturală sunt recreate cu cea mai mare imprimantă 3D din lume, iar construcția e realcătuită din praf de piatră și materiale compozite ușoare. Structurile vor fi temporare.

        Ele sunt menite să arate o sfidare a Statului Islamic, să încerce să șteargă istoria pre-islamică din Orientul Mijlociu și pentru a demonstra modul în care noile tehnologii pot fi folosite în arheologie.”

        – UPI, Palmyra, Syria, arcul amenințat de Statul Islamic, va fi recreat în Londra și New York

        În ciuda afirmațiilor curajoase cum ar fi „sfidare” versus ISIS și a povestirilor lacrimogene despre semnificația emoțională a templului pentru localnici tipărite în mass-media, este mult mai mult în joc aici. ISIS a distrus, de asemenea, orașele antice Nimud și Hatra în Irak, altarul Shagraf și mănăstirea Sf. Elian din Homs – dar numai Templul lui Baal este onorat în cele cele mai importante două „puncte ale puterii” mondiale de azi. De ce? Pentru că Baal este o figură importantă în mitologia elitei oculte. Și este sărbătorită într-o zi specifică, a violenței.

        Cultul lui Baal nu a murit niciodată

        Baal (de asemenea, cunoscut sub numele de Moloh/ Enlil) este un vechi zeu care a fost venerat de civilizațiile dn jurul Levantului.

        Baal era numele zeului suprem venerat în Canaanul antic și în Fenicia. Practicarea cultului lui Baal s-a infiltrat în viața religioasă evreiască în vremea judecătorilor (Judecători 3:7), s-a răspândit în Israel în timpul domniei lui Ahab (I Regi 16: 31-33 ), și, de asemenea, a afectat Iudeea (II Pilde 28: 1-2). Baal înseamnă ”domn”; la plural este baalim. În general, Baal era un zeu al fertilității, care era invocat pentru sporirea culturilor pământului și nașterea de copii.
        -gotquestions.org, Who Was Baal? (Cine era Baal?)

        Cultul lui Baal a fost deosebit de brutal deoarece implica sacrificii umane – în special nou-născuți.

        Închinarea la Baal a fost înrădăcinată în senzualitate și a implicat prostituția rituală în temple. Uneori, îmbunarea lui Baal cerea sacrificii umane, de obicei, întâiul născut al celui care face sacrificiul (Ieremia 19:5). Preoții lui Baal se rugau la dumnezeul lor în timpul ritualurilor sălbatice care includeau abandonarea de sine, strigăte extatice puternice și auto-mutilări (I Regi 18:28 ).
        -Ibid.

        Jertfirea copiilor lui Baal/ Moloh.

        Pasajele biblice din Vechiul Testament descriu clar jertfele umane aduse lui Baal.

        „Au zidit înălțimi lui Baal, care sunt în valea Ben-Hinom, pentru a face pe fiii lor și pe fiicele lor să treacă prin foc pentru Moloh” (Ieremia 32:35 ).

        „Ei au zidit, de asemenea, înălțimile lui Baal, ca să ardă pe fiii lor, jertfindu-i lui Baal” (Ieremia 19:5).

        Elita ocultă de astăzi observă în continuare aceste ritualuri, dar cu o singură diferență majoră: acestea au loc acum asupra civililor care nu bănuiesc nimic și s-au răspândit în întreaga lume, prin intermediul mass-media. Alimentate de frica și trauma maselor, aceste mega-ritualuri sunt văzute de toți, dar celebrata numai de către elita ocultă. Mai mult ca oricând, avem de-a face cu magia neagră.

        19 aprilie – jertfă de sânge fiarei

        Acum trei ani am publicat un articol intitulat Sfârșitul lunii aprilie: Perioadă a sacrificiilor umane, unde am explicat cum a doua jumătate a lunii aprilie a fost o perioadă deosebit de „magică” și de violentă, care a culminat cu data de 1 mai – parada de 1 mai. Data ocultă de 19 aprilie a fost menționată în mod specific.

        „19 aprilie – 1 mai – jertfa de sânge adusă fiarei, cea mai critică perioadă de 13 zile. Este necesar un sacrificiu ritualic prin foc pe 19 aprilie. 19 aprilie este prima zi a ciclului de 13 zile de ritualuri satanice implicând focul – zeul focului, Baal sau Moloh/ Nimrod (zeul Soare ) este de asemenea cunoscut sub numele zeului roman Saturn (Satan/ diavolul). Ziua aceasta este o mare zi a sacrificiilor umane, cerând jertfe prin foc, în special copii. Este una dintre cele mai importante zile ale sacrificiilor umane, și, ca atare, unele evenimente istorice foarte importante au avut loc în această zi.”
        -Zile oculte și Sabate, Cutting Edge

        Iată o listă scurtă de evenimente îngrozitoare care au avut loc în a doua jumătate a lunii aprilie.

        – 19 aprilie 1993 – Masacrul din Waco: Un atac FBI duce la arderea campusului unei secte numită Ramura Davidienilor, provocând moartea a 76 de bărbați, femei și copii.
        – 19 aprilie 1995 – Bombardarea orașului Oklahoma – 168 de persoane ucise.
        – 20 aprilie 1999 – Masacrul de la Liceul Colombine – 13 oameni uciși, 21 răniți.
        – 16 aprilie 2007 – Masacrul de la Virginia Tech – 32 morți; 17 răniți.
        – 16 aprilie 2013 – Exploziile de la Maratonul din Boston – 3 morți; 107 răniți.
        – 18 aprilie 2013 – Explozie a îngrășământului pentru plante, Texas – între 5-15 morți. ( Observați că acest eveniment a avut loc aproape exact la 20 de ani de la Masacrul din Waco, care se află în aceeași zonă. De asemenea, la 16 aprilie 194, o navă încărcată cu azotat de amoniu a ancorat în portul din Texas City și a izbucnit în flăcări, provocând o explozie masivă, care a ucis aproximativ 576 de persoane).

        Cunoscând aceste fapte, este o coincidență faptul că o replica a Templului lui Baal va fi ridicată din 19 aprilie? Elita ocultă presupune simbolismul și numerologia . Nimic nu este o coincidență.

        Elitele oculte sărbătoresc

        În data de 19 aprilie replici ale intrării în templul lui Baal vor fi prezentat în cele mai puternice și vizitate două piețe din lumea de astăzi: Times Square și Trafalgar Square . Acest eveniment de o săptămână dedicat lui Baal va avea loc în timpul propriei sale „sărbători”, care este adesea celebrată prin moarte. Prin această mișcare îndrăzneață, elita ocultă își arată adevărata față și invită în mod simbolic lumea să intre pe poarta de acces în lumea ei ocultă întunecată.

        Deci nu este vorba despre ”arhitectură” și sfidare a ISIS. Mai multe tipuri de ruine antice neprețuite au fost distruse de diverse grupuri islamice în ultimii ani. Numai Baal va fi înălțat la New York și Londra.

        Doamne ajută! Am tradus. Ah, e groaznic. De fapt tot timpul a fost.

        Apreciat de 1 persoană

      • saccsiv said, on aprilie 14, 2016 at 3:14 pm

        Ioana

        Multumesc mult.

        Apreciază

  18. ioana L. said, on aprilie 12, 2016 at 4:28 pm

    Inca o data: copiii nevaccinati nu pot fi un pericol pentru cei vaccinati (deci „imuni”).Logic, nu?

    Apreciază

  19. el said, on aprilie 12, 2016 at 6:46 pm

    celor care au linkul mai postati va rog odata aici filmul ” Noi NU vaccinam” !

    e relevant pt MINCIUNA massmedia cu otravirea copiilor numita „stiintific” vaccinare.

    Apreciază

  20. Oana said, on aprilie 13, 2016 at 5:26 am

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.