SACCSIV – blog ortodox

Director Ministerul Sanatatii: Daca parintii NU-SI VACCINEAZA COPIII se va aplica legea PROTECTIEI COPILULUI

Posted in Uncategorized by saccsiv on aprilie 9, 2016

Iata ce putem citi la 24 de minute | Proiect de lege. Ce se va întâmpla cu părinții care refuză vaccinarea de pe DIGI24:

Părinții care refuză să își vaccineze copiii vor trebuie să dea explicații în fața unei comisii din județul din care provin, iar dacă după aceea nu consimt să vaccineze copilul, se va aplica legea Protecției Copilului, a declarat directorul în cadrul Ministerului Sănătății Amelia Șerban la emisiunea „24 de minute”.

Nu se vor da sancțiuni părinților imediat. Are o perioadă de timp de până la 18 luni în care medicul îl va chema și îl va informa asupra riscurilor și beneficiilor, iar dacă părintele tot refuză va fi deferit unei comisii județene. Dacă nici atunci nu consimte să îl vaccineze se va aplica legea Protecției Copilului. Se va ajunge în instanță”, a spus Amalia Șerban.

Noul proiect de lege prevede o mai bună ținere a evidenței copiilor vaccinați și o implicare mai mare din partea medicilor de familie. După ce va intra în vigoare, toți medicii care vaccinează copii vor fi obligați să îi înregistreze în registrul electronic al vaccinurilor.

De asemenea, chiar dacă vacinurile pentru copii sunt numite „obligatorii” ele reprezintă doar o recomandare în prezent, însă, dacă această lege va intra în vigoare vacinarea copilului va deveni obligatorie cu adevărat, a atras atenția Amelia Șerban.

Totodată, potrivit acestui proiect de lege, Statul își va asuma obligația de a asigura un stoc de vaccinuri pentru cel puțin un an, pentru a se evita situația în care medicii rămân fără vaccin.

Amelia Șerban a declarat și că părinții vor întâmpina dificultăți în a-și înscrie copiii la grădiniță și la școală dacă nu îi vaccinează.

Copiii nu vor putea intra în colectivități dacă nu vor face dovada vaccinării complete conform schemei. Nu va fi restricționat accesului copilului la educație. Se va merge la comisia județeană, iar părintele va primi termen de un an să își vaccineze copilul”, a spus directorul din cadrul Ministerului Sănătății.

De asemenea, Amalia Șerban a precizat că noul proiect de lege prevede că Statul îi va despăgubi pe părinții ai căror copii au suferit reacții adverse grave în urma vaccinării.

Trebuie să ne asumăm că nu avem o informare corectă și completă asupra a ceea ce înseamnă vaccinurile, care sunt avantajele și riscurile. Statul își asumă responsabilitatea în cazul unor reacții adverse. În cazul unor complicații, acestea vor fi despăgubite de statul român. Șoc anafilactic, meningită, encefalită, sunt printre riscurile care apar odată la un milion de doze administrate. Nimeni nu spune că aceste riscuri există. Complicațiile bolii sunt mai grave și mai serioase decât o formă mai ușoară a bolii, cu complicații care pot fi reversibile prin tratament”, a spus directorul din cadrul Ministerului Sănătății.

Deocamdată proiectul nu prevede pe ce criterii vor fi acordate despăgubirile.

Legea în mod explicit nu prevede decât că metoda de stabilire a despăgubirii va fi stabilită printr-un ordin care va apărea după lege. Încă ne consultăm”, a spus Amalia Șerban.

Amalia Șerban a declarat că este necesară o lege a vaccinării deoarece într-un interval de cinci ani acoperirea vaccinală națională a scăzut de la 95 % la 85 %. Ea a precizat că printre cauze se numără informațiile eronate de pe internet, campania internațională contra vaccinului și imposibilitatea statului de a asigura în mod constant vaccinurile necesare.

   Comentariu saccsiv:

Dr Amalia Şerban, director general adjunct de la Direcţia Generală Asistenţă Medicală şi Sănătate Publică, este membru European Centre of Disease Prevention and Control (ECDC) din Suedia:

http://ecdc.europa.eu/en/aboutus/governance/mb/Pages/members-alternates.aspx

Cititi va rog si:

ROG RASPANDITI pe Facebook, ziare, e-mailuri, adresele parlamentarilor. LEGEA VACCINARII in DEZBATERE PUBLICA in APRILIE. Sa continuam hotarat CAMPANIA IMPOTRIVA VACCINARII OBLIGATORII ce BAGA IN PUSCARIE PARINTII ce nu-si vaccineaza copiii si ii DECADE DIN DREPTURILE PARINTESTI, ce NU PRIMESTE IN SCOLI copiii nevaccinati si le ia dreptul de libera practica medicilor anti vaccin

 

108 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. oaia pierduta said, on aprilie 9, 2016 at 2:15 am

    NORMAL AR TREBUI IESIT IN STRADA ! IN MASA ! Dar din pacate ”masa” e hipnotizata.
    Pana la urma decat sa ia copilul din familie, nebunii astia, ar fi o solutie cu Sf. Impartasanie inainte de vaccinare, fiindca traim prin credinta… Desi cred ca si asa, tot vor gasi motive si modalitati sa-si bata joc de familii si pruncii lor. Vai noua, romanilor, ca niciodata nu am fost uniti ! Impresia e ca circa 80% dintre romani sunt indiferenti, parca sunt spalati pe creier, iar ceilalti se zbat pe forum-uri si la cateva minuscule miting-uri fara rezultat. Unde ne sunt rugatorii? Unde ne sunt adevaratii marturisitori ? Doamne apara si pazeste ! Treaca de la noi paharul acesta amar, insa Voia Ta sa fie !

    Apreciază

    • valentindortodox said, on aprilie 9, 2016 at 7:22 pm

      Nu asta e soluția e rugăciunea ce mută și munții învie morții și deschide cerurile

      Apreciază

    • Aurora said, on aprilie 10, 2016 at 4:21 pm

      Degeaba il duci la impartasanie daca dupa aceea il duci la vaccin cu otrava si cu ADN de maimuta moarta, mercur, aluminiu, formol. Trebuie iesit in strada ! Proteste, mitinguri !

      Apreciază

      • Mihail said, on aprilie 10, 2016 at 9:00 pm

        bine zici. hai sa fim lasi si dupa aia sa mergem sa ne impartasim. pe cine vrem sa pacalim? Domnul s-a rastignit la propriu nu? asta trebuie si noi. nu mai merge cu lasitati. e vremea sa facem si noi ceva

        Apreciază

  2. remus said, on aprilie 9, 2016 at 3:13 am

    Spun că este nevoie de „comunicare”. Comunicarea se face prin confruntări. Punerea părților opuse față-n față este libertatea de cunoaștere. Însă dacă ai fugit de confruntare, atunci înseamnă că ai recunoscut victoria adversarului. Însă ce s-ar întâmpla cu industria medicală dacă toată lumea ar fi sănătoasă? S-ar întâmpla exact ceea ce s-ar întâmpla cu industria de armament dacă nu sunt războaie. S-ar întâmpla exact ceea ce s-ar întâmpla cu industria construcțiilor și materialelor de construcții dacă ar fi prea multe locuințe care nu se deteriorează și prea multă infrastructură care nu se dărâmă. S-ar întâmpla exact ceea ce ar fi și cu industria auto dacă toată lumea ar avea destule mașini care nu s-ar mai strica. Dacă s-ar rezolva problemele sociale, atunci economia ar avea de suferit. De aici înțelegem că sistemul economic este unul antisocial.

    Apreciază

  3. Paul222 said, on aprilie 9, 2016 at 4:45 am

    Daca va uitati cu atentie la vita asta ca altfel nu pot sa-i spun, in timpul interviului pe la minutul 4-4:30 cand zice chestiile alea cu adevarat totalitare, are asa o oaresce jena pe care incearca sa o mascheze prin tonul ei „serios” si „profesional” de robot fara creier, adica isi da seama cretina ca ceea ce spune este de un tupeu fantastic si cu ajutorul idioatei de de la Digi24 care nu are nici o reactie majora isi expune mizeria ca si cum ar fi ceva…normal. NU E NIMIC NORMAL PSIHOPATO! AVEM SI NOI PARINTII DREPTURI GARANTATE DE CONSTITUTIE! NU AI VOIE TU STATUL SA BAGI CU FORTA VACCINURI IN NOI SAU IN COPIII NOSTRI! AI INTELES NENOROCITA PAMANTULUI? CINE P***A MATII TE CREZI? MAI INTINDETI VOI COARDA MULT CA O SA NE ADUNAM ASA VREO 100.000 SI O SA VA DAM FOC LA PARLAMENT SA ARDETI CA SOBOLANII ACOLO CU TOTII SA AJUNGETI DRACULUI IN IAD MAI REPEDE, CA ORICUM SPRE ASTA VA INDREPTATI!

    Apreciat de 1 persoană

    • stef said, on aprilie 9, 2016 at 12:32 pm

      TOT CE SE INTELEGE DIN TEXTUL INVENTIEI ESTE CA NISTE SLUGI DIN NU STIU CE INSTITUTII VOR VENI LA DOMICILIUL FAMILIEI CU DECIZIA JUDECATOREASCA SI VOR SMULGE COPILUL NEVACCINAT DIN BRATELE PARINTILOR ! VA FI LUPTA INTRE PARINTI SI JANDARMI PE MODEL PUNGESTI …. APOI VOR DUCE COPILUL PLANGAND ,EVENTUAL SEDAT INTR-UN ORFELINAT SI IL VOR INJECTA CU OTRAVURILE LOR. EXACT CUM FAC HOMOSEXUALII SCHIZOFRENICI DE LA BARNEVERNET!
      ATENTIE MARE LA CE SPUNE NENOROCITA ASTA!!

      Apreciat de 1 persoană

    • nikodim said, on aprilie 9, 2016 at 5:07 pm

      Paul222,
      „O SA NE ADUNAM ASA VREO 100.000”??? Chiar crezi asta? Pai inainte sa ajungi in strada, o sa te vanda efectiv, daca nu cumva o sa-ti crape capul chiar apropiatii tai, oamenii „responsabili” ai societatii democratice de tip occidental, care nu vor admite ca niste „iresponsabili” ca tine sa le puna in pericol copiii lor vaccinati si stampilati conform „normelor” si „valorilor”… Daca nu crezi asta, incearca cu ceva la scara mult mai mica decat organizarea unui protest de 100 000 de oameni si o sa te convingi. Incearca sa organizezi o simpla activitate crestineasca cu niste colegi de serviciu/scoala sau cu vecini sau cu rude si s-ar putea sa fii uimit…s-ar putea insa nu in mod chiar placut. Si tu spui de 100 000? Pai lumea e ocupata cu meciuri, combinatii, seriale, „romanii au talent”, „vocea romaniei”… iar tanara generatie n-o scoti din cluburi, tablete si alte ecrane… deci lucruri serioase nu abstractii ca lupta cu sistemul care ne da aceste „binefaceri” enumerate anterior. Astia cu puncte de vedere ca ale tale, strica toata comoditatea si savoarea democratiei apropiatilor lor si sunt condamnati sa ramana singuratici anti-sociali, izolati si nedoriti. Stii foarte bine ca Adevarul intotdeauna umbla flamand, zdrentaros si prigonit pe lumea asta, asa ca nu e cazul sa te intristezi. Dumnezeu e in Adevar.

      P.S. Si cand ai sa vezi 100 000 iesind spontan pe strazi, ar fi bine sa fii precaut, pentru ca o asemenea masa de lume iesita la protest in epoca ingineriilor sociale de mare performanta, nu se poate sa nu fie pornita de mecanisme care servesc unor cauze mult mai oculte decat poate ne imaginam noi. (vezi „revolutiile colorate de catifea” sau „primaverile arabe” cu teroristii taietori de capete „moderati” in rolul de „luptatori pentru democratie”).

      Apreciază

      • Paul222 said, on aprilie 9, 2016 at 11:28 pm

        Chiar azi ma gandeam la cele spuse de tine. Orice protest, oricat de mic sau mare, ar putea fi usor deturnat de SRI care are zeci de mii de angajati. Multumesc pentru ganduri. Eram infierbantat rau… Doamne ajuta!

        Apreciază

  4. Paul222 said, on aprilie 9, 2016 at 4:50 am

    Deci nu stiu altii cum sunt dar eu cand o vad pe asta cum vorbeste si aud ce spune imi vine sa o strang de gat, Doamne iarta-ma ca spun asa ceva in Postul Mare 😦 . Ascultati va rog incepand cu minutul 4 sa vedeti cu cata seninatate spune niste chestii complet totalitare ca si cum deodata Statul s-a facut stapan peste trupurile noastre de la Dumnezeu si face ce vrea cu ele!

    http://www.digi24.ro/embed/Stiri/Digi24/24+Minute/24+de+minute+Despre+legea+vaccinarii+cu+Amalia+Serban+director+i?video=0&width=600&height=400

    Apreciază

    • michael said, on aprilie 9, 2016 at 11:43 am

      La min. 5:45 „Instanta Suprema va stabili daca parintele are dreptul sau nu sa-si vaccineze copilul”. Ori bate cimpii ori nu stie care e diferenta dintre „drept” si „obligatie”. Ori ne crede pe noi prosti…

      Apreciază

      • Mirela said, on aprilie 19, 2016 at 10:26 pm

        Se vede că e ea proastă, a vrut să zică una şi i-a ieşit alta. Am suportat-o doar două minute, în care a reuşit să facă o mulţime de greşeli şi de repetiţii obositoare. Limbaj de lemn în gură de tâmpită şi nesimţită 😦

        Apreciază

  5. mihai said, on aprilie 9, 2016 at 6:57 am

    Pai vedem cum pe la diverse haznale tv se canta aceias melodie cum vezi doamne nu mai pot ei de grija familiilor nevoiase si destramate si cu aceias taietori de frunza la caini si de o vreme incoace acea lesbiana ordinara simona gherghe care se zbengue la haznaua garoiului de dan voiculescu ea nu mai schimba placa deloc si o tine una si buna pe tema asta
    O alta stire aparuta este ca vaticanul este de acord cu relatiile intre sodomiti considerand ca este ceva reciproc http://www.stiripesurse.ro

    Apreciază

  6. Olivia said, on aprilie 9, 2016 at 7:23 am

    „Copiii nu vor putea intra în colectivități dacă nu vor face dovada vaccinării complete conform schemei. Nu va fi restricționat accesului copilului la educație. Se va merge la comisia județeană, iar părintele va primi termen de un an să își vaccineze copilul”!?! Adica vor trimite profesorii acasa la elevul neimunizat, ca sa nu ramana in urma cu studiul bietul nevaccinat?

    Apreciază

  7. ortodoxend said, on aprilie 9, 2016 at 8:24 am

    Traim sfarsitul. Statul isi imagineaza ca e stapan pe oameni de la nasterr pana dupa moarte. „Prevenirea si controlul bolilor” zic ei, si dau motiv faptul ca bolile necontrolate creaza cheltuieli mari din bugetul de stat. Nu ar fi mai corect sa refuzi sa tratezi un pacient care nu s-a vaccinat? De ce nu e posibila excluderea din sistem? Sa fie aia vaccinati asigurati si linistiti, dar sa lase sa moara pe cine nu vrea sistem medical gratis. Se descurca ei.

    Apreciază

    • marian said, on aprilie 9, 2016 at 3:55 pm

      Statul e cel mai mare mafiot! Statul e unealta satanei! Guvernarea satanica trebuie recunoscuta si implicit interzisa prin lege clara.

      Apreciat de 1 persoană

    • valentindortodox said, on aprilie 9, 2016 at 7:12 pm

      Nu sunt stăpâni pe oameni și nici nu vor fi. Căci Hristos S-a Răstignit și a Înviat ca să avem Viață Veșnică. Nu vă temeți de cei care ucid trupul dar sufletul nu-l pot ucide.

      Apreciază

    • Mihail said, on aprilie 10, 2016 at 9:17 pm

      nu traim nici un sfarsit, sfarsitul este prostia noastra aia e sfarsitul. daca o mana de jidani poate sa ne faca felul atunci avem o problema. solutie?! ce-a zis parintele Paisie agrigultura+crestere animale de subzistenta

      Apreciază

      • saccsiv said, on aprilie 11, 2016 at 6:59 am

        Mihail

        Aia trebuia facuta demult deja. Dar nu pentru ca n-ar veni sfarsitul.
        Dar sfarsitul vine si multa vreme nu mai e. Crezi ca SISTEMUL te lasa de acum incolo in pace daca te retragi la tara cu rosia si gainusa ta?

        Apreciază

  8. cosminmatiu said, on aprilie 9, 2016 at 10:58 am

    Cu cine sa mai schimbi ceva, cu 99% ortodocsi doar cu numele care isi justifica toate pacatele, majoritatea de moarte, si cu 0.99 % ortodocsi practicanti care iti sar in cap cand le spui ca Pr Arsenie Boca a fost inselat ? si sunt instare sa anuleze si sfintii, si cele 7 sinoade. Cei care il considera pe Pr Arsenie Boca sfant sunt inselati de acelasi duh ca si el.

    Apreciat de 1 persoană

    • el said, on aprilie 10, 2016 at 1:23 pm

      cosminmatiu

      cam asa e din pacate situatia, tragica aproape, sunt si eu ingrozit si am ajuns sa urlu ca lupul in desert doar doar s-o trezi careva….dar nimic, se trezesc doar sa arunce cu niscaiva pietre ca le-a fost deranjata „buna constiinta” pe care si-au dat-o
      nu vreau sa fiu pesimist dar nu ai nevoie decat sa observi asta si pricepi ce viitor si-au agonisit.
      Doamne ajuta.

      Apreciază

      • cosminmatiu said, on aprilie 10, 2016 at 4:30 pm

        De cate ori au vrut sa omoare pe Hristos „cunoascatorii vechiului testament” ? Hristos spune faptul caci credinta vine prin auz. Dumnezeu S-a facut om, a propovaduit, a patimit, a lasat apostoli si a spsu ca inima infranta si smerita nu o va urgisi. Saccsiv, tu si altii care se straduie isi vor primi plata de la Dumnezeu, izvorul limpede isi face datoria si curge chiar daca bea cineva apa din el sau nu. Cu durere, in curand bisericile vor fi pline de „credinciosi” implantati cu cip, dar dupa cum spun parintii: tu daca primesti actul sau cipul implantat in cine crezi, cum poti sa spui ca mai crezi in Hristos? Preotii se vor plimba de la un maslu la altul, de la unii la altii in masini frumoase si toti vor sluji pe Dumnezeu iar crestinul care vrea sa slujeasca pe Dumnezeu, nu va avea card de sanatate, nu va avea acte biometrice, nu va conduce masina si va fi considerat un nebun. Traim deja vremurile astea si va fi si mai rau pentru cei ce vor sa ramana cu Hristos, ceilalti nu vor simti nici cea mai mica lipsa (pana cand va ingadui Dumnezeu durerile groaznice pentru cei implantati) si se vor plimba duminica de duminica la manastiri cu masina si vor vedea locurile sfinte cu pasaportul biometric. Dureros. Dumnezeu sa ne ajute sarabdam pana la capat.

        Apreciază

      • el said, on aprilie 10, 2016 at 10:46 pm

        cosminmatiu

        „Intrebare: Parinte, ce credeti: Romania se mai vindeca?
        Parintele Adrian Fageteanu: Romania? NU !!! Mai curand se vor vindeca alte tari. Romania, v-am spus mai inainte si repet : nu se pot uni 2 romani intre ei. Asta-i cea mai buna dovada ca suntem stranepotii getilor, dacilor. Sfintii Parinti din ultimul timp spun ca, din cauza ca RUSII au dat cei mai multi mucenici, ei vor lupta impotriva si a ecumenismului, si a papistasilor, si a tuturor…
        Intrebare: Cine, rusii? ( ps : intrebare de la alt „indignat” si „patriHot” mirat de atata „smerita” parere de sine)
        Parintele Adrian : RUSII !Vor lupta si vor ajunge sa conduca Constantinopolul ortodox.”(P.Adrian Fageteanu Viata mea, marturia mea)

        eu n-am cunoscut om care sa iubeasca MAI MULT neamul romanesc decat Parintele Adrian Fageteanu, dar el era si DREPT si VEDEA starea lui de decadere actuala/viitoare.
        acum desigur vor sari aici ca arsi rusofobii sa ne anunte cu jubilare starea jalnica a lui kirill&gasca, numai ca judecatile Lui Dumnezeu nu se incurca de parerile oamenilor josnici( mai ales ale celor care confunda pizma cu nationalismul).
        Amintesc acestea nu ca o comparatie, ci ca sa ia aminte fiecare ca rasplata agonisita sta sa cada peste fiecare si majoritatea dorm leganati in iluzii confortabile.
        Si ca sa nu deznadajduiasca poporul binecredincios avem si MARTURII despre CINE si UNDE se vor mantui crestinii in aceste vremuri anticristice, caci Rusiei si Georgiei s-au dat cuvant bun, iar grecilor le stau APARATORI NEBIRUITI( si nu le stau impotriva 25 milioane de CRIME, ) stramosii lor multi si slaviti cu tot felul de slava.
        Restul ortodocsilor vor scapa ….cu RAMASITA ! Si cand deschizi gura in nadajedea ca Ramasita sa se faca inteleapta si mai numeroasa, primesti inapoi dispretul si critica farseica.

        Apreciat de 1 persoană

    • Mihail said, on aprilie 10, 2016 at 9:28 pm

      mai omule cand oi fi si tu de calbrul parintelui Arsenie Boca atunci sa vorbesti. nu ti-e rusine mai sa vorbesti de parintele Arsenie Boca care a trait o viata de sacrificiu numai ca sa priceapa unii cate ceva?! mai cand oti trece si voi prin ce-a trecut el cu securitatea nici prin gunoaie nu mai sunteti. vai de capul vostru! sa faceti si voi 1% din ce-a facut el si dupa aia sa vorbiti! cine sunteti mai voi de-l vorbiti de rau pe parintele?! cine sunteti? raspundeti-va voua

      Apreciază

      • cosminmatiu said, on aprilie 11, 2016 at 8:26 am

        Nu te agita ca a fost un inselat. Daca era un simplu parinte nimeni nu avea treaba cu el, dar din moment ce este considerat un sfant si inca unul mare si el a fost un inselat, avem o problema grava de tot. Cei care il considera sfant ori nu au citit ce acuze i se aduc ori au o intelegere superficiala a ortodoxiei.

        Apreciază

      • nikodim said, on aprilie 11, 2016 at 2:00 pm

        Si uniatul Corneliu Coposu a avut o viata de sacrificiu. L-a facut asta sfant?

        Apreciază

      • Ioana said, on aprilie 12, 2016 at 1:21 am

        Cititi si voi Sfintii Parinti, Pidalionul, talcuirile si apoi comparati cu maculatura buna de aruncat la groapa a lui Boca, cercetati putin. Ne-am saturat de ortodocsi ingnoranti care alearga ca la Guru, putina inteligenta va rugam, ce-i bulucul asta? Parintele Ili Cleopa, Parintele Arsenie Papacioc, Parintele Adrian Fageteanu, Parintele Dumitru Staniloae il tineu de inselat!

        Pe Sfantul Ignatie de Breanceaninov, l-ati citit? E o carte Despre inselare, cititi-o si dupa aceea mai discutam.. pana nu cititi nu are nici un rost… sa mai vorbim! IGNORANTILOR CARE NU CUNOASTETI ORTODOXIA!

        https://888adevarul8despre8arsenieboca8.wordpress.com/dreptul-canonic-ortodox/a-despre-ortodoxia-neindoielnica-a-credintei-celui-despre-care-se-trateaza/o-pictura-antihristica-a-parintelui-arsenie-boca/

        Paulin Lecca foarte intristat: Motto: Par. Paulin Lecca, 1949: “„Preacuvioase părinte A., aveți milă de Sângele pe care Domnul nostru Iisus ‎Hristos L-a vărsat pentru noi ‎toți, aveți milă de turma pe care o păstoriți și aveți ‎milă de sufletul sfinției voastre”. Poate mai târziu o fi ascultat, dar sigur ‎nu sunt, ‎fiindcă n-am văzut o lepădare publică a sa de toate ‎acele rătăciri spiritiste și erezii ‎steineriene! ; “Despre ședințele de spiritism și ideile eretice steineriene ale acestui ieromonah, ‎aflat în înșelare, mai știau Părintele Profesor Dumitru Stăniloae, ‎Părintele ‎Benedict Ghiuș, Părintele Adrian Făgețeanu, Părintele Arsenie ‎Papacioc, ‎Părintele Profesor Dumitru Radu ș.a., toți atrăgându-i atenția cu ‎bunăvoință că ‎greșește, dar fără folos.‎ Iar pictura sa de la Biserica Drăgănescu-Mihăilești, mult lăudată de “novatori”, ‎este în mod explicit sincretistă și ecumenistă, frizând erezia, cu ‎‎“inovații” ‎inacceptabile și elemente catoliciste introduse printre erminiile ‎ortodoxe, ‎chipurile sfinte exprimând mai degrabă un demonism latent decât ‎dumnezeire, pe ‎care le-au sesizat specialiștii ortodocși din domeniu, dar și ‎unii creștini atenți și ‎luminați.”; ” Ce anume nu înțelegi? – insistase Părintele Mladin.‎”; Am venit odată cu el aici. Pe când era ‎încă neîmbrăcat ‎în haină călugărească, se ocupa cu ghicitul în ‎palmă. Femeile din satele vecine ‎ziceau între ele: „Hai la popa ‎vrăjitorul!”. Când Mitropolitul Bălan a văzut că ‎vine lumea să-l ‎caute, a zis: „Să-l facem preot, ca să folosească lumea care ‎vine ‎la el,..”. Și așa l-a făcut preot, iar părintele A. se ocupa în continuare cu ‎chiromanția, dar și cu alte științe oculte… ”

        https://sfintiinugresesc.wordpress.com/

        Apreciază

    • Ioana said, on aprilie 11, 2016 at 11:18 pm

      el,
      uff, eu de multe ori ma intreb de ce m-o fi facut Dumnezeu romanca, dar ii multumesc din suflet ca m-a lasat sa ma nasc intr-o familie ortodoxa, in rest, faca-se voia Domnului cu mine, sa ne arate noua bicisnicilor romani, cati am mai ramas ne-zombi, incotro sa mergem, ca Maria Egipteanca in pustiu sa ne plangem cu lacrimi amare multele si grozavele pacate, mai grozave si mult mai grozave (crimele acestea, marsave, aceste avorturi inumane, mai bine le-ar fi fost sa omoare oameni nascuti si botezati, decat niste prunci lipsiti de Botez si de Lumina..) suntem de milioane de ori mai pacatosi si mai nemernici ca Maria Egipteanca, dar lacrimi si pocainta nu avem pentru pacatele noastre si nici cat un milimicron nu ne ridicam la pocainta ei si la viata ei sfanta si ingereasca din pustie! Cuvioasa Maica Marie, roaga-te lui Dumnezeu pentru noi!

      Apreciază

  9. stef said, on aprilie 9, 2016 at 12:14 pm

    GASELNITA CU COMISIA DE INVESTIGARE A REACTIILOR ADVERSE ESTE DOAR DE ORDIN SIMBOLIC IN TEXTUL TICALOS AL LEGII.
    VA FI APROAPE IMPOSIBIL SA CONSTITUI O COMISIE, DIN SIMPLUL MOTIV CA NICI UN MEDIC NU VA DORI SA SE EXPUNA CONTRA IMPERATIVULUI TIRANIC DE TIP SECURIST!
    IN CAZUL CONSTITUIRII ACEASTA COMISIE NU VA RECUNOASTE IN MOD CORECT LEGATURA DINTRE VACCIN SI VATAMARE – POATE O VOR FACE ATAT CAT SA NU IASA DIN STATISTICA MINCINOASA IMPUSA DE BIROCRATII MINISTERIALI SI AGENTURILE EXTERNE.
    LEGEA ASTA ESTE UN ABUZ CRIMINAL SI NU VAD UN GRUP JURIDIC CARE SA SE OPUNA SI SA LUPTE PENTRU DREPTURILE CONSTITUTIONALE ALE FAMILIEI.
    DISCUTIA PUBLICA ANUNTATA VA FI O FACATURA.
    EU PERSONAL VOI MERGE IN INSTANTA CU ACESTI BANDITI CRIMINALI SI PERICULOSI!

    Apreciază

  10. ozana said, on aprilie 9, 2016 at 12:16 pm

    Dragii mei, au anuntat aseara pe diferite posturi TV ca un nor de praf rosu rezultat in urma unei furtuni din desertul Sahara (!?) , se va abate din nou deasupra Romaniei. Ca nu ar fi cazul sa ne speriem deoarece ar fi inofensiv. S-a mai intimplat in 2011, 2013 si 2014. Se pare ca agentiile de distrugere a mediului (!) au anuntat totusi in urma analizelor efectuate ca acest praf rosu continea metale grele care in mod normal se pot regasi in sol, nicidecum in aer .Medicii au afirmat si ei ca daca fenomenul se va repeta, acest lucru va reprezenta un real pericol pentru sanatate. Iata ca se va repeta miine. Pentru a treia oara. Hai sa facem niste legaturi.Prin 1963 Europa Libera anunta ca rusii au facut niste experimente cu o bomba nucleara pe baza de strontiu (care este rosu), element radioactiv cu perioada de injumatatire 28,90 ani.Acest praf care se regaseste in deseurile radioactive s-a depus atunci sub forma de praf rosiatic pe acoperisuri, in gradini, pe diferite obiecte.S-a recomandat (ca si acum) sa nu iesim din casa pentru a evita inhalarea directa , deoarece praful radioactiv produce cancer pulmonar si renal.
    Vreau sa mai fac o paralela cu un alt eveniment ciudat care a avut loc in anul 2001 in sudul Indiei .Atunci, timp de aproape doua luni a plouat cu picaturi rosii ca singele , fenomen ce a inspaimintat oamenii de stiinta. Versiune oficiala a fost aceea ca un nor de praf rosu ce provenea din desertul Arabiei in urma unei…furtuni de nisip (!?) , s-a amestecat cu apa de ploaie. Zvonacii au imprastiat zvonul ca ar fi vinovati…extraterestrii. Daily Galaxy a dezvaluit insa cercetarile unui om de stiinta indian, dr.Chandra , priimul care a analizat probe de apa si…stupoare ! La microscop s-a observat ca aceste picaturi contineau celule de culoare rosie ca singele, se inmultesc la temperaturi inalte de chiar 190 grade C, ramin inerte la temperaturi normale dar…nu contin ADN si sint radioactive. Dr. Chandra impreuna cu mai multi oameni de stiinta a solicitat parerea mai multe laboratoare de cercetare din lume, inclusiv NASA dar i s-a raspuns ca totul este o fantezie, ce altceva (!?).
    Daca ma gindesc la boala Morgellons (se pare ca este vorba de viata artificiala creata in laborator), de ce nu ar fi si aceste celule rosii ceva asemanator? Repet : se fac pe noi experiente ciudate.sintem cobai pentru aceste satane. Daca are cineva un contor Geiger, il rog sa faca niste masuratori pentru praful care se va depune miine peste Romania, peste noi , care va intra in plaminii notri , in rinichii nostri. Doamne ajuta. Sintem terminati…

    Apreciază

  11. stef said, on aprilie 9, 2016 at 12:16 pm

    Pe cine a reprezentat vreodata asa zis-ul Stat Roman??

    Apreciază

  12. stef said, on aprilie 9, 2016 at 12:52 pm

    Iata un EXEMPLU de FUNCTIONAR public in Ministerul Sanatatii si cum Aranjeaza Piata la buna discretie a spagii – Banuiesc ca se practica Aceeasi politica tiganeasca si pentru Vaccinurile importate . De altfel colega cu madam’ Amalia Şerban
    Astia ne fac legi!!!

    http://www.mediafax.ro/social/directoare-din-ministerul-sanatatii-retinuta-pentru-sase-infractiuni-de-luare-de-mita-mihaela-udrea-lucreaza-in-ministerul-sanatatii-din-2008-iar-din-2009-era-director-interimar-14691599

    Apreciază

  13. ioana L. said, on aprilie 9, 2016 at 1:32 pm

    Conform Legii 95/2006 privind reforma sanatatii, art.374 si 376, medicul trebuie sa respecte vointa pacientului, iar art.649 prevede acordul scris al pacientului cu potential de risc. Nimeni din lumea asta bolnava nu poate sa te oblige sa faci un vaccin daca exista cel mai mic RISC. Nu trebuie sa cedam!

    Apreciază

    • ioan said, on aprilie 9, 2016 at 10:08 pm

      „Nu se vor da sancțiuni părinților imediat. Are o perioadă de timp de până la 18 luni în care medicul îl va chema și îl va informa asupra riscurilor și beneficiilor, iar dacă părintele tot refuză va fi deferit unei comisii județene. Dacă nici atunci nu consimte să îl vaccineze se va aplica legea Protecției Copilului. Se va ajunge în instanță”, a spus Amalia Șerban.

      – deci ti se vor comunica niste riscuri pe care ca parinte trebuie sa e accepti! Daca refuzi,te trimit in judecata, daca accepti se chiama ca ti-ai asumat riscul de bunavoie si ei nu sunt responsabii -oar te-au informat, nu?

      De ce nu iesim in strada?

      Apreciază

  14. ioana L. said, on aprilie 9, 2016 at 1:33 pm

    Conform Legii 95/2006 privind reforma sanatatii, art.374 si 376, medicul trebuie sa respecte vointa pacientului, iar art.649 prevede acordul scris al pacientului pt.tratament cu potential de risc. Nimeni din lumea asta bolnava nu poate sa te oblige sa faci un vaccin daca exista cel mai mic RISC. Nu trebuie sa cedam!

    Apreciază

  15. stef said, on aprilie 9, 2016 at 1:48 pm

    Analiza foarte buna a redactorilor de la Cuvantul Ortodox:

    „Atitudinea autoritatilor denota o bataie de joc la adresa parintilor si la adresa ideii de “informare publica”. Ce informare publica e aceea care, in cazul in care nu e admisa, se soldeaza cu trimiterea in judecata si implicarea Protectiei Copilului?! Aceasta este, de fapt, presiune si santaj, nu informare.

    Observam, din declaratiile de mai sus, facute la aceeasi televiziune unde un ministru a declarat ca ar fi util un Barnavernet si in Romania, ca autoritatile merg pe varianta cea mai dura a legii vaccinarilor fortate. Decaderea din drepturile de parinte si rapirea copilului drept pedeapsa pentru refuzul vaccinarilor este ce poate fi mai rau. Si, totodata, profund ilegitim si periculos.

    In plus, este profund nedrept si pentru asimetria totala instaurata in defavoarea parintilor. Astfel, daca pentru refuzul vaccinarilor parintele e trimis in judecata si lipsit de copil, pentru mutilarea unui copil in cauza efectelor adverse plateste “statul”, adica tot parintii! Pentru ca statul, in acest caz, inseamna bani din bugetul public, care exista tocmai pe baza impozitelor si taxelor platite de parintii care sunt trimisi in judecata si santajati cu “informarea”. Asa ceva este inadmisibil si denota o mentalitate fascistoid-stalinista extrem de periculoasa a autoritatilor. In mod normal, daca parintele risca astfel de sanctiuni extreme, atunci ar trebui sa fie, pe baza de reciprocitate, sanctiuni la fel de dure si pentru cazurile grave intamplate din cauza efectelor secundare grave. Adica, pentru un copil mutilat sau ramas cu sechele grave, ar trebui sa fie trimis in judecata exact pentru aceasta fapta – mutilare si sechele – de la medic pana la decidentul responsabil de achizitionarea respectivului vaccin.

    Reaua credinta a initiatorilor acestor legiuiri se vede si din aceea ca singura obligatie pe care si-o ia statul este aceea de a “informa”. Pai, daca parintele are indoieli, de ce nu se include o etapa de verificare a copilului, pe baza de analize medicale, pentru a avea o imagine clara a starii sale de sanatate, precum si o informare reala, detaliata, cu privire la tipul de vaccin si totalitatea efectelor sale, precum si o descriere detaliata, caz cu caz, a producerii de efecte secundare grave? Aceasta ar mai seamana cu o informare si nu cu o obligatie formala luata de stat de a balmaji niste generalitati de genul “nu exista efecte secundare grave”.

    Se vede limpede ca, de fapt, “informarea” e doar un pretext. Legea instituie, in aceasta forma, vaccinare obligatorie impusa cu institutiile de forta, coercitie ale statului. In acest stadiu, este o lege profund vicioasa, anti-familie, impotriva interesului si sanatatii publice. ”

    http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/2016/04/09/vaccinarea-cu-forta-oficial-din-cadrul-ministerului-sanatatii-parintii-care-vor-refuza-vaccinarea-copiilor-trimisi-in-instanta-si-dati-pe-mana-protectiei-copilului-video/#comment-443965

    Apreciază

  16. Spaceman said, on aprilie 9, 2016 at 2:15 pm

    Sub masca unor măsuri prietenoase care să protejeze, STATUL se leagă de articole din Constituția României ca ARTICOLUL 34 (2) – Statul este obligat să ia măsuri pentru asigurarea igienei și a sănătății publice (punând mai presus interesul public față de interesul individual), dorind aplicarea prin lege a unor măsuri abuzive și totalitare, pentru a se asigura că toți cetățenii României începând cu cei nou-născuți sunt sau vor fi integrați în SISTEM. Dar acest SISTEM se dovedește a fi totalitar și abuziv prin aplicarea unor măsuri noi de evidență electronică a persoanelor, prin alocarea fiecărei persoane a unui COD UNIC ELECTRONIC, încălcând flagrant drepturi și libertăți prevăzute în Constituția României ca

    ARTICOLUL 34 (1) – Dreptul la ocrotirea sănătății este garantat.
    ARTICOLUL 23 (1) – Libertatea individuală și siguranța persoanei sunt inviolabile.
    ARTICOLUL 29 (1) – Libertatea gândirii și a opiniilor, precum și libertatea credințelor religioase nu pot fi îngrădite sub nici o formă. Nimeni nu poate fi constrâns să adopte o opinie ori să adere la o credință religioasă, contrare convingerilor sale.
    ARTICOLUL 29 (2) – Libertatea conștiinței este garantată; ea trebuie să se manifeste în spirit de toleranță și de respect reciproc.

    LEGEA nr.46 din 21 ianuarie 2003 a drepturilor pacientului:
    Art. 3. – Pacientul are dreptul de a fi respectat că persoană umană, fără nici o discriminare.

    Acum sper că se înțelege mai bine de ce doreau cu disperare modificarea Constituției României: pentru a fi adaptată la noile cerințe de evidență electronică a persoanelor.

    Nu de ceea ce intră în fluxul sanguin al oamenilor și de sănătatea publică le arde lor, ci printr-o eventuală lege a vaccinării obligatorii, STATUL ar obține următoarele avantaje:

    -se asigură că toți oamenii vor fi integrați în SISTEM și luați în noua evidență electronică primind un COD UNIC ELECTRONIC – pe scurt SmartID (a se vedea de ex. SIUI-(DES-CID) și RENV)

    http://www.des-cnas.ro/pub/

    http://siui.casan.ro:82/Asigurati/DespreCID.aspx

    http://www.insp.gov.ro/index.php/proceduri-renv

    -lista de vaccinuri obligatorii poate fi oricând reînnoită, fiind ulterior adăugate vaccinuri noi în număr nelimitat.
    -nu contează dacă aceste vaccinuri ajung sau nu în fluxul sanguin – oricum sunt plătite, nu contează nici dacă vaccinurile respective funcționează sau nu și pot conține orice sub denumirea de vaccin.

    –Iminenta comasare a cardului național de sănătate, al dosarului electronic de sănătate și a evidenței electronice a vaccinării, cu acte de identitate biometrice electronice, documente percepute ca un atac la adresa libertății persoanei și o încălcare a dreptului la viață privată.

    http://www.juridice.ro/317462/statul-trebuie-să-respecte-opţiunea-cetăţenilor-care-refuză-actele-biometrice.html

    Asta înseamnă că atât dosarul electronic de sănătate (DES) cât și o eventuală lege a obligativității vaccinării sunt acte ale TRĂDĂRII, iar populația înregimentată electronic va fi compusă din sclavi aflați la mila celor sau celui care controlează o uriașă BAZĂ DE DATE ELECTRONICĂ și VACCINURILE care pot conține orice, chiar și otravă, așadar vaccinuri care pot UCIDE. De aceea nu au permis nici măcar ideea că „vaccinurile vieții” ar fi putut ucide bebeluși. La ora actuală se pare că nu mai discută nimeni despre cazurile bebelușilor cu SHU.
    Aici intervin activiștii Ortodoxiei Curcubeu făcându-le oamenilor clismă pe creier zicându-le: făceți-vă vaccinurile, nu vă fie teamă, Sfânta Împărtășanie anulează orice otravă, luați documentele electronice, n-au nicio treabă cu mântuirea, nu vă fie frică. Şi alți șarlatani activiști ai Ortodoxiei Curcubeu – ca yoghinii iubiriști cu vrăjitorii de genul „mă predau iubirii” (vrăjitorie aflată din abundență pe youtube) și cu tot felul de „diete”… de detoxificare, pentru… poftă de viață (ne)sănătoasă! Sau ca alte spurcăciuni de activiști ai Ortodoxiei Curcubeu, noii naționaliști din ALIANȚELE „MÂINI CU LUMINIȚE” : CURCUBEUL VESEL – ECUMENISTUL FERICIT! și ăia care umblă cu citate din IMNUL ROMÂNESC de Sfântul Ioan Iacob Hozevitul, punându-l pe căzătura de Boca alături de mari duhovnici ai României, pe TRICOLORUL ROMÂNESC.

    O imagine care mă umple de scârbă:

    https://sfioaniacobhozevitul.wordpress.com/poezii-cuprins/p026_imnul_rom/

    Apreciază

  17. Radu Humor said, on aprilie 9, 2016 at 2:23 pm

    OBICEIURI CARE NE FAC MAI FERICITI!

    2 17 Google +1 0 1 0

    Un articol de Mihaela Iliescu

    Ce este fericirea? Ce ne face sa fim fericiti?

    Oamenii fericiti au anumite obiceiuri, indiferent de nivelul lor de trai.

    Fericire inseamna sa te simti bine, sa duci viata pe care ti-o doresti. Am intocmit o lista cu cateva obiceiuri, dar aceasta poate fi continuata de oricine, in functie de motivatia personala.

    Fie ca esti deprimat, fie ca iti doresti sa fii mai fericit, aceasta lista te poate ajuta, sunt obiceiuri simple:

    1. Fii recunoscator. Recunostinta joaca un rol important. Oamenii care nu reusesc sa fie recunoscatori pentru ce au sunt, de obicei, nefericiti, isi doresc intotdeauna mai mult. Este doar o iluzie sa credem ca ne va face fericiti ceva ce noi nu avem, daca nu putem fi recunoscatori pentru ce avem in prezent. Atunci cand suntem recunoscatori, undele cerebrale se sincronizeaza cu bataile inimii, intram intr-o stare superioara, vedem si actionam diferit;

    2. Daruieste. Atunci cand ai grija de tine, asta este un lucru bun, atunci cand ai grija si de ceilalti, oferind un ajutor, facand un cadou sau acordand sprijin, apare sentimentul de implinire. Suntem fericiti atunci cand trecem granita personalului si aducem o contributie cat de mica pentru o lume mai buna;

    3. Valorizeaza. Atunci cand incerci sa afli ce are un om mai bun, valorizezi. Atunci cand dintr-o situatie inveti o lectie, valorizezi. Atunci cand cauti ceva bun intr-o situatie, valorizezi. Acei oameni care au obiceiul de a cauta, a gasi si a valoriza ce este bine, sunt mai fericiti. Nimic nu ne opreste sa ne focusam pe lucrurile negative, dar cand acest obicei se traduce in stres, apar nefericirea si depresia;

    4. Analizeaza mai putin si simte mai mult. Atunci cand au o persoana in fata lor, oamenii fericiti nu o judeca, ci mai degraba o valorizeaza si o “simt”. La sfarsitul vietii vei fi mai fericit daca ai fost o persoana analitica sau pentru ca ai simtit viata asa cum ti-a fost oferita?;

    5. Nu lua lucrurile prea in serios. A lua lucrurile prea in serios creeaza probleme, a lua in serios propria persoana, nu duce la fericire. Pentru ce atata stres? Oamenii au probleme pentru ca se iau prea in serios, asadar, hai sa ne detasam putin, sa fim bucurosi, iar rezultatele vor fi imediate!;

    6. Tine lucrurile la un nivel simplu. In orice situatie te-ai afla, incearca sa simplifici si aminteste-ti de momentele in care ai fost fericit;

    7. Traieste in prezent. Trecutul a fost, iar viitorul este incertitudine. Viata noastra este o succesiune de momente, iar a sta in prezent reprezinta o sursa a fericirii;

    8. Iubeste si iarta. A ne iubi pe noi si semenii nostri este ceea ce ne poate face fericiti. Este vorba despre iubire neconditionata fata de oameni si fata de ceea ce ne inconjoara. Ura naste stres, pe cand iubirea si iertarea nasc autoimplinire si fericire;

    9. Arata compasiune la nivel de “a fi”. Compasiunea este atunci cand ne conectam la nivel emotional cu o fiinta aflata in nevoie si devenim una cu ea, pentru a o ajuta. Cred ca intr-un fel ar fi necesar ca, din cand in cand, sa ne oprim din goana, sa inchidem calculatorul si telefonul, sa meditam si sa ne gandim cum putem ajuta;

    10. Alege sa faci ceea ce te face cu adevarat fericit, fie ca este vorba despre lucruri marunte sau despre lucruri importante;

    11. Ofera sau gaseste un sens. Sensul ne ofera combustibilul/energia pentru a fi fericiti. Este important sa gasesti un sens pentru a face lucrurile bine. O viata de succes este una plina de sens, indiferent care este acesta;

    12. Zambeste. Zambetul aduce fericire si bunavointa, este un semn al prieteniei, este cel mai bun “leac” pentru necazuri.

    13. Fa-i fericiti pe cei din jurul tau. Impartaseste cu prietenii acest articol, daca ti-a placut, ajuta-i sa aiba obiceiurile de mai sus. Indrazneste sa-i inspiri si sa ii ajuti pe cei din jur.

    Cercetarile au aratat ca este nevoie de 21 de repetari in 21 de zile pentru a dobandi un obicei.

    Oricare din aceste obiceiuri te va ajuta sa fii mai fericit, si, de ce sa nu traiesti mai mult?
    – See more at: http://www.secretele.com/2016/04/obiceiuri-care-ne-fac-mai-fericiti.html#more

    Apreciază

      • Spaceman said, on aprilie 9, 2016 at 8:04 pm

        @Radu Humor
        Clisme pe creier și vrăjitorii de la șarlatanii yoghini iubiriști. Exact ce spuneam, după ce ai promovat o „dietă” kundalini pentru…poftă de viață (ne)sănătoasă după modelul „steaua divină” a lui Bivolaru, acum promovezi „meditații” stil Boca.

        http://www.secretele.com/search/label/Glanda%20Pineala

        http://www.secretele.com/search/label/Spiritualitate

        Jesu Cristaya, hristosul ( X-tos) la care s-a închinat guru Boca, la care te închini tu și ortodocșii curcubeu făcându-vă fericiți:

        Apreciază

      • tom beron said, on aprilie 10, 2016 at 12:05 am

        @radu
        Vad ca esti putin dus cu pluta.Amesteci ortodoxia cu inselatoriile orientale.Omule,ce-i in mintea ta?

        Apreciază

    • sky said, on aprilie 10, 2016 at 11:36 am

      @Radu Umor

      Asta e reteta imbecilitatii.

      Apreciază

    • curelusa said, on aprilie 10, 2016 at 12:53 pm

      incercati reteta urmatoare, are rezultate garantat

      Psalmul 1
      1. Fericit bărbatul, care n-a umblat în sfatul necredincioşilor şi în calea păcătoşilor nu a stat şi pe scaunul hulitorilor n-a şezut;
      2. Ci în legea Domnului e voia lui şi la legea Lui va cugeta ziua şi noaptea
      3. Şi va fi ca un pom răsădit lângă izvoarele apelor, care rodul său va da la vremea sa şi frunza lui nu va cădea şi toate câte va face vor spori.
      4. Nu sunt aşa necredincioşii, nu sunt aşa! Ci ca praful ce-l spulberă vântul de pe faţa pământului.
      5. De aceea nu se vor ridica necredincioşii la judecată, nici păcătoşii în sfatul drepţilor.
      6. Că ştie Domnul calea drepţilor, iar calea necredincioşilor va pieri.

      Apreciază

    • Mihail said, on aprilie 10, 2016 at 9:33 pm

      mai voi vreti sa fiti mai fericiti?! cum vreti mai sa fiti mai fericiti? lumea moare piere si noi vrem sa fim mai fericiti. hai sa ne gadilam pe la subsuoara ca sa radem. hai sa facem ceva ca sa fim mai fericiti cu totii!!!

      Apreciază

  18. marian said, on aprilie 9, 2016 at 3:51 pm

    Si uite astfel, caruta agendei satanice e impinsa mai departe. Sa ii iert? As vrea dar nu stiu cum.
    Revolutie antisatanica! De asta avem nevoie.
    Doamne apara!

    Apreciază

  19. Cezar100 said, on aprilie 9, 2016 at 4:19 pm

    Fratilor avem o problema. Se pare ca in Italia se vor introduce cipuri subcutanate obligatoriu subcutanat. Ma intreb de ce asa repede? Sa tinem minte ca sunt multi romani pe acolo la munca
    http://a1.ro/news/extern/e-oficial-nounascutii-din-italia-vor-avea-cipuri-subcutanate-id478848.html

    Apreciază

    • Cezar100 said, on aprilie 9, 2016 at 4:20 pm

      Ma iertati pentru repetitie

      Apreciază

      • Mihail said, on aprilie 10, 2016 at 9:45 pm

        Cezare, Cezare de cand s-a lamurit ca e o „stire falsa” dar tu continua hai sa ne dam cu stangul in dreptul pana ne plictisim. nici nu va dati seama cat de consumatoare de energie sunt falsele „stiri”. practic o mana de copii nazbatiosi ne pot pune pe butuci. dupa parerea mea inca nu este tehnologie care sa faca ceea ce zic unii adica semiconductori implantati care sa influenteze constiinta celui care poarta. si ca sa mai stiti una pecetea nu va veni decat in momentul in care oamenii au ajuns la nivelul ala in care sa fie pecetluiti ca niste vite. ia vedeti pink floyd another break in the wall

        Apreciază

      • saccsiv said, on aprilie 11, 2016 at 7:06 am

        Mihail

        Zici:

        „si ca sa mai stiti una pecetea nu va veni decat in momentul in care oamenii au ajuns la nivelul ala in care sa fie pecetluiti ca niste vite”

        Zic:

        Adica acum.

        Apreciază

    • tom beron said, on aprilie 10, 2016 at 12:07 am

      @cezar100
      ..si unde-i problema? Nu ma mira nimic,uita-te on jur,citeste presa ,uitat-te la tembelizor,etc.
      SE MERGE RAPID SPRE ‘MAREA FINALA”Daca macaronarii fac asta VOR URMA SI ALTE STATE..

      Apreciază

    • cosminmatiu said, on aprilie 10, 2016 at 5:12 pm

      Stirea asta e de cativa ani . Eu cred ca e mai mult ca si povestea cu ciobanul ce tot striga in sat sa vina satenii sa il apare de lupi, iar cand a venit lupul nimeni nu a mai crezut, dupa ce a mintit de primele dati. SUnt vicleni ca tatal lor diavolul, tot o dau cu stirea astfel incat cand va fi pe bune nimeni nu va mai crede.

      Apreciază

  20. un om said, on aprilie 9, 2016 at 4:42 pm

    Se vede clar reaua intentie,caci puteau propune macar,ca solutie, ca acei copii ce nu sunt vaccinati sa faca doar dovada ca sunt sanatosi si sa fie acceptati in colectivitate.Parca noi,oamenii mari,care n-am „beneficiat” de multitudinea de vaccinuri de azi, nu traim in comunitate?Dar nu,scopul e altul…

    Apreciază

  21. marian said, on aprilie 9, 2016 at 5:14 pm

    Duminică 10 aprilie, ora 16 se face miting anti-iohanis anti-moschee, dar eu spun: anti-satanism.
    Dacă binevoiţi, haideţi să amintim călăilor cine suntem, dacă mai suntem.

    Apreciază

    • Bogdan said, on aprilie 9, 2016 at 6:06 pm

      Unde este mitingul ?

      Apreciază

      • marian said, on aprilie 9, 2016 at 11:56 pm

        Iertare ca am uitat sa spun unde se tine: la Palatul Cotroceni.
        Organizator e tot un partid…

        Apreciază

    • cca70 said, on aprilie 9, 2016 at 6:22 pm

      duminica in ce oras se tine mitingul?

      Apreciază

      • marian said, on aprilie 10, 2016 at 12:03 am

        Iertare tuturor! E la Palatul Cotroceni in Bucuresti, in fata palatului in care sta sobolanul iohanis cu suita de papagali consilieri si lachei.

        Apreciază

    • tom beron said, on aprilie 10, 2016 at 12:11 am

      ..are trebui MITING IMPOTRIVA A TOT CE ESTE GUVERN ROMANESC SUPUS STRAINILOR1Dor VV Tonta a dat aprobarea la acea monstruozitate.Vor urma TEMPLE A LUI BAAL,si alte spurcaciuni..
      ps;oare Tonta a dat pamantul turcilor ca spaga ptr. operatia la picior? SUNT DESTUI BATRANI SENILI CARE MAI CRED IN POLITICIENI,DE ACEEA NU SE POATE FACE NIMIC PRIN VOT SAU ADUNARI.

      Apreciază

  22. Calendar Ortodox said, on aprilie 9, 2016 at 6:57 pm

    Un videoclip care provoaca dezbinare, instiga la tensiuni religioase, doar
    pentru faptul ca unii sunt manipulati prin acest „manifest”.

    Cata ipocrizie, sa vorbesti despre „smerenie” criticand cele sfinte.

    Rusine!

    Romania are 33 de Iude, care-si vand Biserica neamului, pentru un pumn de arginti!

    Apreciază

  23. valentindortodox said, on aprilie 9, 2016 at 7:00 pm

    Nu ne trebuie școala lui Antihrist

    Apreciază

  24. alternativenewsromania said, on aprilie 9, 2016 at 7:17 pm

    Demontăm MANIPULAREA contra Bisericii: Serviciul de ambulanță „Filantropia Ortodoxă”, inaugurat la Bistrița
    http://alternativenewsromania.blogspot.ro/2016/04/demontam-manipularea-contra-bisericii-serviciul-de-ambulanta-filantropia-ortodoxa-inaugurat-la-bistrita.html

    „Si d-asta Chevron PROFITA fiindca lumea nu-i UNITA am fi in stare sa ne SAPAM intre noi cu DINAMITA”
    http://alternativenewsromania.blogspot.ro/2016/04/si-d-asta-chevron-profita-fiindca-lumea-nu-i-unita-am-fi-in-stare-sa-ne-sapam-intre-noi-cu-dinamita.html

    Apreciază

  25. templier's blog said, on aprilie 9, 2016 at 7:56 pm

    Guvernul comunist chinez a declansat o campanie impotriva comunitatii crestine, mii de cruci fiind date jos de pe biserici si cladirile religioase.
    https://templierblog.wordpress.com/2016/04/09/anticruciade/

    Apreciază

    • cosminmatiu said, on aprilie 9, 2016 at 9:24 pm

      Si vor zice unii: cum poate fi Dumnezeu asa nedrept sa nu mantuiasca pe altii, numai pe ortodocsi.

      „4. Şi în orice casă veţi intra, acolo să rămâneţi şi de acolo să plecaţi.
      5. Şi câţi nu vă vor primi, ieşind din acea cetate scuturaţi praful de pe picioarele voastre, spre mărturie împotriva lor.”

      Apreciat de 1 persoană

  26. Ionuț said, on aprilie 9, 2016 at 8:07 pm

    Despre terorismul islamic din Europa aici: http://geografilia.blogspot.ro/2016/04/terorismul-islamic-in-europa-1990-apr.html

    Apreciază

    • tom beron said, on aprilie 10, 2016 at 12:14 am

      ..CE FRUMOS..OARE IDIOTII AIA SOROSITI CARE-I INTIMPINA CU FLORI NU VAD ASTA?

      PS; LA CLUJ UN HARAP A APARUT IN PIATA SI CEREA SA FIE IMBRATISAT PTR. CA-I HARAP..SUNT DESTUI PROSTI CARE AU PUS BOTUL LA VRAJEALA LUI.DEHH..MENTALITATEA ARDELENEASCA:”..GANDESC INCET ..SI PROST”..

      Apreciază

  27. ioan said, on aprilie 9, 2016 at 10:22 pm

    totusi obligativitatea vaccinarii nu cred ca tine de otrava din vaccin , ca nici otrava nu il omoara si nici vaccinul in sine… Cazuri putine de autism si efecte adverse…Nu sariti !… Cu nanotehnologia insa se poate controla populatia! Si care e cel mai sigur mijloc ca fiecare individ sa fie sub control de la nastere? Exact niste injectii obligatorii… Peste tot se vorbeste de mercurul din vaccin… dar cat mercur s-a deversat de la stravechile termometre in ape….si totusi nu asta e cel mai important : otrava ( chiar daca nu toti sunt Rasputin sau Eminescu… sa reziste la doze f. mari…). Problema e ca un mijloc sigur si pt toti e vaccinul- un mijloc prin care isi va lua fiecare nanocipul. Astfel poti controla orice individ iar in cazul in care prezinta deviatii de la politica impusa e usor sa ii provoci un ACV e ex. , nu?

    Apreciază

    • mihai said, on aprilie 10, 2016 at 2:10 am

      Ai inteles gresit. Vei fi constrins sa primesti de buna voie sa primesti nr. fiarei, adica nu mai poti vinde si cumpara fara acesta si ca urmare vei suferi de foame, de sete si de frig, asa ca antihristul nici nu va trebui sa se oboseasca ft mult in privinta asta, exemplul al ai cu cardu de sanatate unde majoritatea sau grabit mai ceva ca o fata mare sal ia

      Apreciază

      • ioan said, on aprilie 11, 2016 at 12:23 am

        pai ca adult vei fi constrins sa accepti. si vei accepta si pt urmasii tai sa fie cipati. iar noile generatii vor fi de la inceputuri sub control…

        Apreciază

  28. ROmanul said, on aprilie 10, 2016 at 1:45 am

    Pe langa problemele juridice mie mi se pare ca legea asta introduce pentru prima data ideea ca omul nu mai are dreptul sa traiasca asa cum s-a nascut. Ca trebuie modificat chiar de la nastere altfel e un pericol pentru ceilalti. E ca si cum te-ar acuza ca imediat dupa nastere nu-ti faci modificari ale corpului. Adica ei spun ca esti un pericol pentru ceilalti daca traiesti asa cum te-a facut Dumnezeu fara upgradari si imbunatatiri! Ei HULESC pe Dumnezeu caruia ii dau ei lectii! Ca Dumnezeu a facut trupul omului prost si-l imbunatatesc ei prin vaccinuri de cand ne nastem. Pai maine poimaine cand tehnologia va evolua vor fi considerati un pericol toti cei care nu vor dori sa-si inlocuiasca trupul biologic cu unul robotic. Oricine nu va dori sa fie cyborg o sa fie considerat anarhist ori pericol pentru ceilalti. Pe scurt ei spun ca Dumnezeu a facut trupul omului prost si il imbunatatesc inca de la nastere altfel esti declarat pericol public. Biserica Ortodoxa Romana ce are de zis din punctul acesta de vedere? Are dreptul omul sa traiasca asa cum s-a nascut sau nu?

    Apreciază

  29. templier's blog said, on aprilie 10, 2016 at 10:50 am

    Pecetea lui antihrist,tot mai aproape:
    Japonia va deveni în curând prima țară din lume, unde vei putea face plati de numerar fara ajutorul cardului de credit doar pe baza amprentelor digitale.
    https://templierblog.wordpress.com/2016/04/10/japonia-swap-uri-si-carduri-de-numerar-pe-baza-amprentelor-digitale/

    Apreciază

    • john said, on aprilie 10, 2016 at 8:48 pm

      Pe aceeasi tema,numai ca de data asta suntem noi cei vizati:
      Se schimba buletinele romanilor! Grupa sanguină, calitatea de conducător auto și numărul asigurării sociale, printre noile caracteristici.
      https://templierblog.wordpress.com/

      Apreciază

      • el said, on aprilie 12, 2016 at 11:55 am

        john

        3 in 1 ! : act de identitate CNP, permis de conducere si atestator al asigurarii medicale …. se compreseaza informatia …. urmeaza ultimul pas : pecetea la purtator!

        Apreciază

  30. valentinortodoxblog said, on aprilie 10, 2016 at 2:26 pm

    Eu cred ca din păcate, la cat de nepăsători am ajuns ca popor ăștia își fac treaba liniștiti. Trebuie ieșit în stradă!!! Trebuie sa ne rugăm la Dumnezeu și la Sfintii închisorilor!

    Apreciază

    • marian said, on aprilie 10, 2016 at 5:19 pm

      Cu adevărat, nimic bun in asa-zisa manifestatie de azi. Am fost cativa, sub 500, daca nu cumva, sub 300.
      Sper sa ma insel, dar, iata ce cred: acest miting nu a beneficiat de o buna si necesara publicitate din partea organizatorilor, tocmai pentru a nu veni multa lume. Mai mult, cei care au venit, au fost nevoiti sa suporte gustul deceptiei, pentru a intelege ca, in Romania, Otodoxia nu mai are sustinatori!
      Cam asta fac satanele astea jidovite!
      Gresesc?

      Apreciază

    • valentindortodox said, on aprilie 10, 2016 at 11:41 pm

      nu sunt de acord! Dumnezeu e deasupra şi ne apără.

      Apreciază

      • nikodim said, on aprilie 11, 2016 at 2:15 pm

        Dumnezeu este deasupra noastra, adica deasupra celor putini care merita sau chiar deasupra unuia singur care Crede in EL si care acela singur poate este suficient ca Sa-i indeplineasca lucrarea. De ce credem ca ar fi Dumnezeu sustinatorul unor mitinguri organizate de diversi oculti (poate mai perfizi decat cei acuzati impotriva carora se fac), chiar daca scopul lor declarat este bun?

        Apreciază

      • marian said, on aprilie 11, 2016 at 2:37 pm

        Daca si aici va fi o nou Medina, cetate arabeasca cu statut de NO GO ZONE, voi vinde si voi pleca in state, acolo unde, cel putin VOI AVEA ARME DE FOC pentru a nu muri fara sa iau pe cat mai multi asemenea tiganoi de pe fata pamantului. Cineva drag are inca pasaport sua.
        Va rog sa facem toate demersurile pentru a ne opune realmente si eficient blestematiei numite islamizarea Romaniei.
        Ce parere aveti?
        Ne inchidem in noi sau iesim la lupta?
        Lumineaza Doamne!

        Apreciază

  31. gil said, on aprilie 10, 2016 at 3:36 pm

    off topic
    Am gasit un material interesant legat de arabi. Nu stiu cat vor vedea comentariul, dar cred ca ar fi bine sa fie mediatizat de cat mai multi. Un roman a vazut grupuri de arabi care se antreneaza in salile de tir.http://infoalert.ro/2016/04/04/nu-vrem-sa-va-alarmam-dar-cititi-urgent-asta-se-intampla-in-romania-la-timisoara/

    Apreciază

  32. tom beron said, on aprilie 10, 2016 at 5:10 pm

    Am o intrebare ptr. cei care cunosc ,teologi sau nu,ceva ce nu am inteles si as dori sa aflu parerile voastre:
    DE CE ROMANII CARE STUDIAZA TEOLOGIA PLEACA APOI IN WEST (LA CATOLICI SAU PROTESTANTI) PENTRU A OBTINE DOCTORATE,MASTERATE,etc?Ce cauta ei la eretici,de ce nu merg la greci sau rusi?E posibil ca acolo sa fie filmati in ceva impostaze neplacute(dupa ce sau imbatat sau au fost drogati..dehh..nu degeaba spunem „Doamne pacatele tineretilor mele nu le socoti..”).Ma gandesc la cei care au fost pe acolo(si inainte de ’89) si apoi au ajuns „sus” in ierarhia de azi a BOR? NU VI SE PARE CIUDAT? PARE CEVA GANDIT DIN TIMP..DAR SI COMUNISTII AU COOPERAT SAU AU FOST PROSTITI DE GLOBALISTI?
    PS:eu personal l-am auzit pe „nea Nelu Ilici” vorbind de globalizare prin ’99 cind mult turma habar nu avea de asa ceva..

    Apreciază

  33. cosminmatiu said, on aprilie 10, 2016 at 5:40 pm

    Apreciază

  34. alternativenewsromania said, on aprilie 10, 2016 at 7:22 pm

    DEZBINA SI CUCERESTE NU MAI FUNCTIONEAZA!!UȘOR UȘOR NE UNIM.
    http://alternativenewsromania.blogspot.ro/2016/04/dezbina-si-cucereste-nu-mai-functioneaza-incepand-de-astazi-unirea-face-puterea.html

    VIDEO! Politistii macedoneni de la frontiera eleno-macedoneana au facut uz duminica de gaze lacrimogene la Idomeni, impotriva a sute de migranti
    http://alternativenewsromania.blogspot.ro/2016/04/500-de-musulmani-arunca-cu-pietre-in-politisti-si-forteaza-granita-cu-macedonia.html

    Fortele aeriene ale SUA au trimis sambata bombardiere B-52 in Qatar pentru a se alatura luptei impotriva gruparii teroriste
    http://alternativenewsromania.blogspot.ro/2016/04/sfarsitul-isis-americanii-au-trimis-in-zona-devastatoarele-b-52.html

    Apreciază

  35. sorin said, on aprilie 10, 2016 at 8:23 pm

    niste nenorociti care vor cu orice pret distrugerea crestinilor adevarati. daca mai stam asa fara sa facem nimic aceste slugi jidovesti vor promulga legea asta.

    Apreciază

  36. valentindortodox said, on aprilie 11, 2016 at 12:48 am

    https://monahulteodot.wordpress.com/2016/04/07/mitropolitul-teofan-partas-la-uciderea-de-prunci/comment-page-1/#comment-770
    monahul Teodot spune
    Cea mai mare prostie a crestinilor este atitudinea necombativa. Adica vrajmasii Bisericii – acum uneltele sunt islamistii, sa zicem – ne ataca cu arme de foc, cu bombe, iar noi sa ne facem cruce. Pai avem noi sfintenia Sf. Ilie care facea sa se pogoare foc din Cer ? Nici pomeneala. Atunci trebuie sa mergem pe calea Sf. Nestor care l-a ucis pe uriasul Lie in lupta corp la corp si apoi a fost mucenicit. Cand iti ataca copiii, sotia , fata…faci moarte de om. Avem DATORIA sa ne aparam viata data de Dumnezeu. Nu noi atacam ci noi ne aparam. Si in iuresul luptei, ce se va intampla…ce ingaduie Dumnezeu. Sa nu confundam smerenia cu lasitatea , frica, prostia, neputinta. Cine nu-si apara copiii, sotia, fiica, fiii, vecinii, poporul, Tara, Neamul, nu mai vorbim Biserica… se numeste pe sleau TRADATOR,IUDA… chiar daca isi argumentaeaza legal tradarile prin comunicate si legi dracesti, corecte politic. Si e plina Biserica si Tara de astfel de iude. Iudaismul e in floare.

    Apreciază

    • NIMENI said, on aprilie 13, 2016 at 8:29 am

      Si se va spune: voi, cruciatii, ne-ati distrus tarile si ne-ati furat bogatiile, si noi ce sa facem? Noi venim peste voi si ne luam revansa!

      Apreciază

  37. mihaelmarius said, on aprilie 11, 2016 at 11:24 pm

    Reblogged this on sfintiinugresesc.

    Apreciază

  38. olimpia said, on aprilie 12, 2016 at 7:52 am

    Doamne ajuta-ne sa ne protejam copiiii , viata lor, de niste nemernici carr daca cumva copilul este PERFECT SANATOS ,asta, printr-un dar divin, apoi vin ei sa ni -i ucida sau sa ni-i nenorociasca, dupa care spun ca vor plati uciderea lor sau nenorocirea lor ca pe o jucarie stricata si aruncata la gunoi. Doamne , suntem fara aparare in fata unor dementi care scot legi pentru a ne putea ucide sau nenoroci urmasii, pentru a distruge acest popor si aceasta tara. Sunt unelte in mainile celor care fac jocul in UE.Aici s-a ajuns si- inca repede. Doamne scapa-ne de ei!

    Apreciază

  39. […] Director Ministerul Sanatatii: Daca parintii NU-SI VACCINEAZA COPIII se va aplica legea PROTECTIEI … […]

    Apreciază

  40. […] Director Ministerul Sanatatii: Daca parintii NU-SI VACCINEAZA COPIII se va aplica legea PROTECTIEI … […]

    Apreciază

  41. […] Director Ministerul Sanatatii: Daca parintii NU-SI VACCINEAZA COPIII se va aplica legea PROTECTIEI … […]

    Apreciază

  42. […] Director Ministerul Sanatatii: Daca parintii NU-SI VACCINEAZA COPIII se va aplica legea PROTECTIEI … […]

    Apreciază

  43. […] Director Ministerul Sanatatii: Daca parintii NU-SI VACCINEAZA COPIII se va aplica legea PROTECTIEI …. […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.