SACCSIV – blog ortodox

Video: TAXI si cei 33 de habauci – “Despre smerenie”. Manifest împotriva Catedralei Mântuirii Neamului

Posted in Uncategorized by saccsiv on aprilie 8, 2016

Formația Taxi a compus un soi de melodie-manifest împotriva Catedralei Mântuirii Neamului:

Iata si ce putem citi la Formația Taxi, melodie-manifest împotriva Catedralei Mântuirii Neamului. 33 de personalități s-au alăturat demersului de pe Antena 3:

Formaţia Taxi a lansat, joi, piesa ”Despre smerenie”, un manifest împotriva Catedralei Mântuirii Neamului în care a angrenat 33 de personalități din muzică, film sau TV.

„Azi noapte am avut un vis: Catedrala Mântuirii Neamului românesc era gata. Iar eu m-am dus la catedrală de dimineaţă să-l caut pe Dumnezeu. Nu l-am găsit. Sunt convins că era acolo, dar pur şi simplu nu l-am găsit eu, deşi l-am căutat până şi-n sălile polivalente, si în cele 12 lifturi, şi în parcarea subterană şi în spaţiile auxiliare. Nu l-am găsit, dar nu m-am mirat. Acolo totuşi e o suprafaţă de 11 hectare”
După ce solistul Taxi, Dan Teodorescu dă tonul, refrenul este cântat rând pe rând de Dan Bittman, Cornel Ilie, Monica Anghel, Virgil Ianţu, Andi Vasluianu, Dorina Chiriac, Ştefan Bănică Jr., Robin Proca, Andi Moisescu, Dani Oţil, Paula Chirilă, Horia Moculescu, Toni Grecu, Irina-Margareta Nistor, Dan Byron, Teo Trandafir, Oreste Teodorescu, Pavel Bartoş, Ada Milea, Călin Goia, Mircea Cărtărescu, Horia Vîrlan, Guess Who, Laura Lavric, Andreea Esca, Răzvan Simion, Alexandru Andrieş, Emilia Popescu, Grigore Leşe, Mircea Baniciu, Alexandra Ungureanu, Oana Pellea şi Victor Rebengiuc.
Melodia a strâns în doar câteva ore peste 10.000 de vizualizări pe Youtube.

Comentariu saccsiv:

   De la Razboiul de Independenta din 1877 incoace, se tot vorbeste despre necesitatea construirii unei mari Catedrale la Bucuresti. Deci nu-i ideea Patriarhului Daniel.

Principalul motiv pentru care noi traditionalistii ne opunem construirii Catedralei Mantuirii Neamului in actuala forma e ecumenismul actualului Patriarh:

Orthodoxos Typos: ”Legiunea” CMB face presiuni asupra BISERICII ORTODOXE ROMÂNE pentru a participa la acțiuni sociale comune cu ereticii. CMB INTENSIFICĂ ORCHESTRAREA RELIGIEI MONDIALE. Să se tragă un semnal de alarmă!*281

Adica ne temem ca exagerat de marea Catedrala va fi folosita ca puternic centru pentru ecumenism.

Desigur, pe cei de la Taxi si pe cei 33 nu-i mana in lupta treaba asta. Ceea ce fac ei acum e o continuare a zbieretelor tinerilor frumosi si liberi din timpul manifestatiilor de dupa incendiul de la Colectiv: “Vrem spitale, nu biserici”.

Ascultati va rog cam ce parere despre Rai au cei de la Taxi:

Iar dintre cei 33, pe multi ii stiu de habauci sau activisti anti crestini.

Chiar, de ce 33?

 

126 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. stau si gandesc said, on aprilie 10, 2016 at 4:02 pm

    Eu cred ca acest videoclip manifest nu are alt scop decat atragerea opiniei publice ortodoxe de la adevaratele probleme care ne asteapta. Spun asta pentru ca proiectul de construire merge inainte, graficul se respecta iar donatiile vor spori chiar. Ce au reusit ei este impartirea crestinilor ortodocsi din Romania in doua tabere ( pro si contra Catedralei) precum si o proasta imagine a PF Daniel. Adica ii lasa pe prosti sa se certe intre ei (sa vezi de acum dezbateri pe posturile TV) iar Ciolos&comp isi vede nestingherit de agenda impusa de la Bruxeles: introducerea de sanctiuni pentru parintii ce nu vor sa-si vaccineze copii precum si introducerea EDUCATIEI SEXUALE in scoli. Poate nu stiti si cred ca nu este intamplator dar lansarea acestei melodii coincide cu etapa dezbaterii “publice” a modulului de educatie pentru sanatate (in fapt e vorba despre EDUCATIE SEXUALA) care se desfasoara in fiecare judet din Romania la sediul fiecarei DSP. Domnilor de la “Saccsiv” de ce nu informati oamenii cu constiinta ortodoxa sa participe la aceste dezbateri?!!!!!! Si mai stiti ca studenti “voluntari” de la Societatea Studentilor Medicinisti au inceput cursurile de educatie sexuala in scoli. In Sibiu, de exemplu, acesti studenti “voluntari” , platiti de nu stiu cine, au predat fara acordul parintilor la scolile generale. Nu am participat la aceste cursuri dar stiu de la o persoana de incredere ca au adunat fetele djn clasele a V-a si a VI-a si le-au explicat niste lucruri pe care nu le pot reproduce aici.Copilele au fost chiar incantate, punand intrebari legate de ce anticonceptional ar fi mai potrivite pentru ele s.a.m.d. Iar dupa ce va fi aprobat modulul educatiei pentru sanatate, si va fi introdusa in scoli porcaria asta de Educatie pentru sanatate (care indeamna la promiscitate sexuala, la homosexualitate si chiar la pedofilie) noi cei care ne educam copii ortodox, adica spunandu-le despre importanta castitatii pana la nunta, nu vom avea alta solutie decat sa fugim cu tot cu copii in creierii muntilor. Si ne vor placea lemnul si spatiile mici.

    Apreciază

    • saccsiv said, on aprilie 10, 2016 at 4:08 pm

      stau si gandesc

      N-am inteles ce-mi reprosezi.

      Apreciază

      • stau si gandesc said, on aprilie 13, 2016 at 5:03 pm

        saccsiv, nu v-am reprosat nimic. V-am recomandat, doar sa in formati oamenii despre posibilitatea de a participa la aceste dezbateri. Ceea ce at facut prin articolul: „Comentariul zilei. SA MONITORIZAM ACEST SITE: Transparenta Decizionala – Ministerul Sanatatii” indemnandu-ne sa urmarim site-ul http://www.ms.ro/index.php?pag=22&pg=1 TOT ESTE BINE. Pentru un inceput1

        Apreciază

  2. Raluca said, on aprilie 10, 2016 at 4:54 pm

    Mulți creștini ortodocși au criticat Catedrala Mântuirii Neamului încă înainte de a se începe construcția ei. Catedrala este totuși o biserică ortodoxă, indiferent de mărimea ei. La câte sute de miliarde de euro s-au furat din bugetul României dupa 1990, la câți bani fără număr s-au pierdut din distrugerea sistematică a economiei românești (industrie, agricultură, comerț, bogății ale solului și subsolului, flotă maritimă, etc.), la câți bani au fost plătiți aiurea din bugetul statului pentru retrocedări ilegale, și lista poate continua, costurile acestei catedrale, oricât de mari ar fi reprezintă nimic față de sumele imense care au fost furate pe toate căile posibile și imposibile, bani cu care s-ar fi putut face mii de kilometri de autostradă, sute de spitale, si sute școli, s-ar fi putut restaura toate obiectivele de patrimoniu, s-ar fi putut moderniza orașele și satele ca să aibă cât mai mulți canalizare, gaze, electricitate, s-ar fi putut acorda subventii pentru agricultură, s-ar fi putut dezvolta turismul, și ar fi existat locuri de muncă aici și nu aiurea.
    S-a tot dat cu pietre în această catedrală, și ca ”răsplată” ne-am trezit că, din senin, fără nici o legătură cu NIMIC, ca o glumă proastă sau sinistră se vine cu ideea construirii celei mai mai moschei din Europa de est. Ce înseamnă asta? Vocile ca care s-au indignat au fost mult mai puține și mai anemice. De ce???
    Care este logica constuirii une moschei gigantice într-o capitală creștină care are o populație musulmană FOARTE puțin numeroasă. Adică ni se spune de la oraz, fără să ni se ceară acordul, că noi, în țara noastă TREBUIE să primim musulmani cu ghiotura, și să le mai și creem condiții speciale. Am înebunit, sau ce? De ce este acceptată navălirea musulmanilor și construirea de moschei? Are vreo minimă logică? Suntem zdraveni la cap? Pentru aceste lucruri anormale ar trebui să se facă referendum național, dacă ai avem vreo urmă de creier in cap. Nu facem în țara noastră numai cei vor dușmanii noștri. Nu am ajuns păcălicii tuturor. Sau am ajuns să-și bată joc toți de noi?
    N-avem voie în spațiul Schengen , dar TREBUIE să fim ocupați de musulmani pentru că așa vor niște unii care zic că ne apără. Adică ne apără atacându-ne. Asta se întâmplă dacă am vrut UE și NATO. S-au bucurat unii că au unde munci, și-au părăsit și destrămat familiile și contribuie conștiincios la PIB-urile altor țări. La atât ne-a folisit UE. În rest numai dezastru. Și noi stăm impasibili, nesimțiți chiar. Păi dacă noi am întors spatele lui Dumnezeu, la ce ajutor ar trebui să ne mai aștepăm?
    Cred totuși că niciodată nu e prea târziu pentru ca să se îndrepte un lucru strâmb. Dacă mai sunt în țara asta oameni care să ia niște decizii normale, ar fi timpul să o facă. Mai sunt și niște alegeri care se apropie.
    Iar cei 33 minus 1 din cei care rag a ”smerenie” nici măcar nu mă enervează. Pur și simplu mi-e milă de ei. Și o spun sincer, fără nici o aroganță. Uite 33 minus 1 de oameni care sunt mândri că nu au nici un Dumnezeu. Sunt niște unii care din păcate sunt tot mai numeroși.

    Apreciază

  3. Stefan said, on aprilie 10, 2016 at 7:09 pm

    FAC APEL CA DE LA ROMAN LA ROMANI !!
    PENTRU : -PENSIONARI
    -SALARIATI(ATENTIE!!!….TOATE TIPURILE DE SALARIATI)
    -MICII SI MIJLOCIII PRODUCATORI(CA DOAR ATAT SUNT CAPITAL ROMANESC-MICII BUTICARI SI MICII PRODUCATORI)
    -SOMERII SI AJUSTATII SOCIALI
    -ANGAJATII VISATORI DE LA ,,RENAULT PITESTI’’=MARCA STRAINA
    -MINERII SI ANGAJATII DIN ,,ASA ZISA INDUSTRIE’’ MICA SAU MARE(DACA MAI EXISTA)
    -CIOBANII SI FUMATORII ..
    -SI CEILALTI CETATENI ,,EUROPENI” ROMANI ( DIN BANII NOSTRI!!..CONTRIBUABILI…!!DOAR IN ROMANIA!! …CA IN GERMANIA SI SUA!!…VREM O TARA CA AFARA!!!…CORUPTIA UCIDE!!…SI INCA MAXIM ,DAR MAXIM 2-4 ,,MICROFRAZE”!!… MOTTO-URI +MAXIM 100 DE CUVINTE IN VOCABULARUL A 90-95% DIN ROMANI.
    ETC , ETC …MAI ADAUGATI SI VOI SINGURI !!!
    LA TOTI DOAR O SOLUTIE ESTE :
    UNITI-VA INTR-UN SINGUR GAND SI INTR-O SINGURA IDEE !!!
    TOTI DAR, TOTI SUNTETI VICTIMELE GRASILOR DIN TOATA POLITICA ROMANEASCA DIN ’90 PANA ASTAZI CAND CITIM ,CARE AU O MARE SAU IMENSA ARMA DE A VA FACE SA VA CURGA MUCII DIN NAS ( INDIFERENT DE VARSTA SI CATEGORIE SOCIALA) SI TOTODATA SA-I LINGETI =PRESA CENTRALA DE LA BUCALE.
    SINGURA SI UNICA SOLUTIE ESTE:
    1.IESIREA FARA NICI O FRICA IN STRADA ,IN FIECARE ORAS MARE DE UNDE APARTINETI PENTRU A SE DA SOMATIE ASUPRA ASA ZISULUI ,,STAT” SAU CE P–A MEA O FI ,DACA NOI OAMENII NU SUNTEM STATUL ?!
    2. DACA NU SE REZOLVA MERGEM TOTI INTR-UN SG LOC : DE EXEMPLU , IN HARGHITA SI COVASNA=PTR A REZOLVA SI CEEA CE SE VA PIERDE IN MANDATUL LUI FOFOLOANCA IOHANIS=TRANSILVANIA (PTR CA INSTITUTIILE DE ACOLO NU REPREZINTA STATUL ROMAN,AL CARUI TERITORIU ESTE TRANSILVANIA).
    3.TREBUIE DARAMATE TOATE ,DAR ABSOLUT TOATE INSTITUTIILE STATULUI ROMAN ,CARE AR TREBUI SA FIE IN SLUJBA PROSTIMII SI NU ALTFEL:
    PRIMARIE ,POLITIE,JANDARMERIE(CARE A BATUT SATENII DIN PUNGESTI PTR O FIRMA PARTICULARA AMERICANA),ANAF ,ETC,ETC.
    DACA NU VOM FACE ASTA ACUM IN AN ELECTORAL ,NU MAI AVEM NICI O SANSA.ROMANIA A FOST VANDUTA CA SI TARA DE TOATE GUNOAIELE CARE AU CONDUS DIN 90 PANA ACUM –BUCURESTI NU MAI REPREZINTA (DEMULT) CAPITALA ROMANIEI.
    DE CE TREBUIE ACEST AN ? PTR CA ESTE AN ELECTORAL,IAR DIN CATE VEDEM ,,ELITELE’’ NE PREGATESC CEVA CARE NE VA SCHIMBA VIATA .ORI RAZBOI CU RUSIA ,IRAN SI CHINA CONTRA NATO ,ORI TRASEUL IMIGRANTILOR VA FI PA RUTA TURCIA-BULGARIA-ROMANIA (CARE ACEST LUCRU VA FI CAT MAI CURAND) ,ORI AMANDOUA.NOI CA SI TERITORIU COLONIZAT VOM FI BAGATI IN PRIMA LINIE DE CATRE STRAINII DE ASTAZI: WERNER IOHANIS SI JULIEN CIOLOS-IARASI NEMTII SI FRANCEZII CONDUC LA PROPRIU ROMANIA,DUPA CACATII DE REGI STRAINI CAROL 1 ,2,FERDINAND,MARII REFORMATORI SI INTREGITORI DE TARA ,CUM NE ESTE MANIPULATA IARASI MINTEA DE CATRE FALSII ANALISTI SI ISTORICI.DACA NE UITAM IN ISTORIE TOTI ASA ZISII REFORMATORI AU FOST STRAINII (FENARIOTII ,REGII,BOLSEVICII SI CEI DE AZI) IAR REZULTATUL TOT TIMPUL A FOST ACELASI -DE A PROTEJA INTERESELE OCULTEI INTERNATIONALE PRIN INTRODUCEREA A FEL DE FEL DE BIRURI ASUPRA PROSTIMII ,IN TIMP CE RESURSELE NATURALE SI PAMANTURILE ACESTEI TARI AU FOST EXPLOATATE SI RASEXPLOATATE DE ASA ZISII ASTAZI INVESTITORI STRAINI…PTR CA VA DAU LOCURI DE MUNCA ….HA!HA!HA! REZULTATUL ESTE CATASTROFAL =4 MILIOANE (CIFRA OFICIALA ) DE SCLAVI ROMANI AU EMIGRAT DIN CAUZA SARACIEI.
    TOATA TARASENIA ACESTOR OCULTI ESTE IMPUSA PRIN TELEVIZIUNILE SI ZIARELE EVREIESTI DIN ROMANIA (TOATA PRESA DIN BUCURESTI ).
    DESTEPTATIVA ODATA ROMANILOR SI UITATIVA LA INAMICUL NUMARUL UNU AL ROMANILOR CARE ESTE FORMAT DIN : GUVERNUL,PRESEDINTELE,PARLAMENTUL ,TOATA CLASA POLITICA ,TOATE INSTITUTIILE DE STAT ROMANESTI SI BINEINTELES PRESA ,MAI ALES REALITATEA TV ,PRO TV SI DIGI 24 =CELE MAI PROGLOBALIZARE,MULTICULTURALISM , ECUMENISM,PROHOMOSEXUALITATE,PRONUDISM,PROINCEST SI ANTI BISERICA ORTODOXE.
    ACESTE ENTITATI PRIN DEFINITIE TREBUIAU SA FIE IN SLUJBA PROSTIMII,DAR ELE NE-AU PROSTIT SI NU STIU DECAT SA ISI ATACE SI SA-SI VANDA PROPRII CETATENI.
    BNR=MASON ISARESCU –NUESTE O BANCA A ROMANILOR CI ESTE A ….ALTCUIVA!!
    SRI ,STS SI SIE SE OCUPA DOAR CU ASCULTAREA SI URMARIREA CETATENILOR PROPRII.
    CLASA POLITICA SI GUVERNANTII,PRECUM SI PRESEDINTII AU JEFUIT PROPRIA TARA SI AU DAT TOATE RESURSELE TARII PA MANA CUI?….ALTCUIVA
    TOATE INSTITUTIILE ROMANESTI SUNT FORMATE DIN OAMENI CARE AU DEVENIT INDOCTRINATI,HIPNOTIZATI,DRESATI ,SA DEA AMENZI,SA ANCHETEZE SI SA PANDEASCA DOAR SI NUMAI PA ROMANI.
    TELEVIZIONISTII SI ZIARISTII INFORMEAZA DOAR SI NUMAI LA COMANDA SI NUMAI DESPRE LUCRURILE RELE ALE ROMANILOR,LUCRURI DOAR GENERALE SI CARE NE DISTRAG ATENTIA TOTAL DE LA CATASTROFA FARA MARGINI IN CARE NE VOM AFUNDA.
    ARMATA ROMANA NU MAI EXISTA ,EA UMBLA CU DACIA 1300,ARO,TABURI ,TANCURI,3-5 AVIOANE,2-3 BOMBARDIERE CARE SUNT DIN TIMPUL CELUI DE AL 2-LEA RAZBOI MONDIAL.
    SA INTELEGETI UN LUCRU!!! TREBUIE DARAMAT TOT SISTEMUL VIRUSAT CREAT DE ARMELE OCULTEI :USA,UE,FMI SI BM.IN SPATELE LOR STAU EVREII.

    Apreciază

    • Ionut said, on aprilie 11, 2016 at 12:56 pm

      Ia-o mai usor ca abia asteapta unii sa acuze pe cineva de tulburarea ordinii, terorism si alte alea. Si chiar daca nu te salta, te trec pe lista neagra. Ideea nu e de a te teme de ei, ci de a fi prudent.
      Sistemele astea sunt sustinute de oameni. Daca oamenii inteleg sa se teama mai mult de Dumnezeu decat de (ne)oameni, daca inteleg sa nu-si mai vanda constiinta pentru bani, problema e ca si rezolvata. Nu te poti lupta singur cu necuratul. Iti trebuie ajutor de Sus.

      Apreciază

  4. Felix Stancu said, on aprilie 10, 2016 at 7:54 pm

    el,

    foarte bine ai punctat! Ce să-i facem? Pe lângă carismă mai are și o editură Cathisma pe care o administrează…Însă nu se lasă mai prejos nici jupân Aldea, iată ce idilic perorează:

    TAXI, PRIETENII ŞI BUNUL SIMŢ

    Mi-au spus mai mulţi că a scos formaţia Taxi un cântec nou.
    L-am ascultat, urmărind şi videoclipul. Prea mult nu era de urmărit, chipuri care îşi exprimau credinţa lor:
    „Dumnezeu iubeşte lemnul şi spaţiile mici”.
    Şi convingerea că asta – lemnul şi spaţiile mici – înseamnă smerenie.
    Iar Catedrala Mânturii Neamului nu înseamnă smerenie, pentru că nu e mică şi nici din lemn, ba chiar are lifturi, spital, sală polivalentă pentru felurite activităţi culturale, parcare, cantină pentru săraci şi altele asemenea. Aşa că ei se tem că nu-L vor găsi pe Dumnezeu în ea când va fi terminată.

    Acum, pe de-o parte nu am putut să nu mă umplu de milă faţă de celelalte popoare şi ţări! Din punctul de vedere al Formaţiei Taxi şi prietenilor ei, este aproape imposibil să-l găseşti pe Dumnezeu acolo. Au catedrale, temple şi moschei uriaşe, din piatră, beton, marmură, bronz şi aur. Au poduri imense, mega-oraşe, zgârie-nori (nici ăştia, măcar, din lemn), super-avioane (nici ele din lemn) şi tot felul de alte chestii gigantice.

    Apoi mi-am adus aminte de spaţiul cosmic. Nu este mic, şi nici din lemn. Dar asta pentru că aşa l-a făcut Dumnezeu! Ca şi pe Jupiter. Sau ca pe Soare, steaua aia de ne dă lumină şi în care El, după Psalmi, şi-a făcut sălaş. Nici astea nu sunt chiar din lemn. Şi nici chiar mici. Dar lui Dumnezeu i-a plăcut să le facă.
    De fapt, lui Dumnezeu i-a plăcut şi chilia Sfântului Daniil Sihastrul, mică, dar din piatră, şi templul lui Solomon, şi mare, şi din piatră, şi bisericuţa din lemn a lui Dragoş Vodă…
    Ceea ce, pe mine, mă face să cred că lui Dumnezeu îi plac spaţiile în care este căutat cu sinceritate. Fie că sunt mari sau mici, din piatră, lemn sau metal.

    Dar, m-am mai gândit eu atunci, fiecare cu credinţa lui!
    Până la urmă, adepţi ai spaţiilor mici din lemn cum sunt, vedetele astea ne-au arătat că sunt foarte smerite. Atât de smerite încât ne pot şi învăţa cum e cu smerenia. E bine! Şi ne-au arătat, cu smerenie, că sunt foarte credincioase. Şi, de aceea, foarte preocupate de cum arată Catedrala Mântuirii Neamului. Mai ales în comparaţie cu biserica, scuze!, bisericuţa din lemn, la care merg să-L întâlnească pe Dumnezeu. N-am înţeles dacă fac asta doar în vis, dacă o fac doar o dată în viaţă sau altfel. Dar, până la urmă, este doar un amănunt care îi priveşte. Eu mă bucur că am putut învăţa de la ei. Şi mă rog să le dea Dumnezeu mântuire şi toate cele bune.

    Ce m-a întristat a fost reacţia privitorilor.
    Dominată, mai peste tot, de accente isterice.
    Pro, sau contra.
    De insulte, acuzaţii, agitaţii sterile.

    Privind acest cântec drept o critică, trebuie subliniat că este una făcută într-un limbaj civilizat. Mai mult, oamenii (Taxi şi prietenii) îşi mărturisesc dragostea de Dumnezeu. Cu accentele pe care le-am subliniat la început.
    Ar fi fost de bun-simţ ca replicile pro sau contra să fie în acelaşi ton. Fără batjocuri, insulte şi blesteme la adresa preoţilor sau ateilor, a vedetelor sau creştinilor etc., etc.
    Să fi fost replici – pro sau contra – date calm, cu un zâmbet, cu bunătate, cu înţelegere. Aşa cum se cuvine unor oameni puternici şi stăpâni pe ei, care ştiu în ce cred, şi care răspund, până la urmă, altor compatrioţi. Buni sau răi, dar tot din familie, ca să spun aşa.
    Trist!
    „Crima altei păreri”, despre care am mai scris, continuă să apese gândirea românilor, să dezbine societatea, să împiedice comunicarea, să stârnească ură.
    Bunul simţ este uitat.

    Spunea cineva că adevărata nobleţe se vede în purtarea celui aflat în greutăţi, în nenorocire, în criză. La felul în care se poartă cetăţenii români de astăzi nobleţea este încă o floare rară. La fel şi bunul simţ. Dar cum tot suntem în post, vreme de rugăciune, poate ne rugăm – fiecare unde ştie şi poate – să le câştigăm.
    Avem mare nevoie de ele!

    P.S. Am slujit mulţi ani într-o biserică de 30 mp. Slujesc acum într-o biserică din lemn (chiar nu ştiu câţi mp are, îmi pare rău). Dar l-am văzut pe Dumnezeu şi când am slujit, întâmplător, în catedrale – ca cea din Cluj, în care luminează încă umbra Leului Ardealului, Bartolemeu Anania. Pace tuturor!

    sursa: facebook

    Apreciază

    • el said, on aprilie 10, 2016 at 9:16 pm

      Felix Stancu

      da, asa-i astia isi dau „comunicatele” in tandem poporului de gura casca , ca la afacerea colectiv# unde au ridicat amandoi simultan, ca la un semnal nevazut osanale INCHINATORILOR LA DIAVOL prajiti acolo…..
      oare sa fie DOAR de la dracul inselarii coordonarea asta impecabila si armonia lor la unison?
      sau sa fie cantecel susurator SERPESTE interpretat la ORDIN , de pe deal … sau de pe sub „sortzuletzele” unora pe unde cine stie ce au pupat si ei ?

      e notoriu in RATACIRE, un RECIDIVIST INRAIT aldea popologul, o circoteaca intreaga, 1 man show in MAMUTZARIREA „marturisirii”, cu recuzita de decor patriHotic brau, camesi, costum national, tot tacamul…

      aldea il stim demult, e si ala doar LIMBA MARE si proilxa producatoare DOAR de balele scarnave ale INSELARII ….dar am avut de la o vreme in ce-l priveste si asa, un feeling, ca NU e numai PROSTIA lui NEAOSA/naturala inmultita exponential de dracii INSELARII care- plimba , ci ca popologul aldea e de fapt si VANDUT, adica o IUDA PERVERSA !

      cap cu par dar FARA MINTE si limba vicleana cu care cutreiera cerul si pamantul si susura mieros PROSTIE dupa PROSTIE si INSELARE dupa INSELARE, barba are cinste ce-i mai trebuie !

      Apreciază

  5. Felix Stancu said, on aprilie 10, 2016 at 8:05 pm

    el,
    pentru haz de necaz încearcă chestia asta și vezi dacă merge?!http://doruantonesi.ro/videoclipul-trupei-taxi-decodat-pentru-facebook/

    Apreciază

    • el said, on aprilie 10, 2016 at 9:28 pm

      Felix

      „Dar l-am văzut pe Dumnezeu şi când am slujit, întâmplător, în catedrale – ca cea din Cluj, „_______ LINGE ADANC ! cum sa zica de rau de Catedrala lui jupan danutz de la care isi ia paraii si la care da cu subsemnatu` …. dar poporu` Domne, poporu credincios e rau si intolerant, NU E INDEJUNS de spalat pe creieri sa bea orice pisat vasrat de ei la reeducarea prin toate mijloacele ….
      asta il supara pe aldea, ca poporul NU e DESTUL de reeducat, la asta s-a angajat el sa lucreze/amelioreze insa !

      dar ai remarcat „nivelul” :
      „Dar l-am văzut pe Dumnezeu „________ WOW ! acum iti dai seama ce „masuri” si !autoritate” are baietu`, e „vazator” deja… no comment !
      de la atatea manacat ciperci stricate cand era un milog si cersea pe la Man Antim ( atentia Parintilor ….si NU NUMAI !) s-a stricat la cap pentru totdeauna ! inca un REBUT si aldea…. BALEGAR vorbitor

      Apreciază

  6. niku said, on aprilie 10, 2016 at 9:23 pm

    Tatalui ceresc ii este pe plac sa isi vada creatia cum se ridica din pacat si tinde spre mantuire . Ca iubeste lemnul si spatiile mici ……. interpretarea e cea care naste suferinta , din pacate ! Acea constructie nu are cum sa aduca mantuirea neamului , fiindca mantuirea este una personala a nu se intelege gresit ca e rau ca se face doar ca exagerarea denumirii este justificata in revolta onora care vad in acest edificiu opulenta si nu ceea ce ar trebui sa fie .

    Apreciază

  7. acelas said, on aprilie 11, 2016 at 12:08 am

    „real” cu ghilimelele subantelese.. Chestia e ca americanii au multa treaba cu turcia …

    http://www.zf.ro/business-international/de-ce-construieste-turcia-din-ce-in-ce-mai-multe-moschei-in-intreaga-lume-15204335

    .

    Apreciază

  8. Fr.ioan said, on aprilie 11, 2016 at 8:05 am

    Acest Lese, se da ca a fost „pacalit”,ca nu i sa spus despre ce este vorba, dar cand rostea cuvintele ca Dumnezeu iubeste lemnul si spatiile mici, aici nu si-a dat seama ca este ceva in neregula fata de DUMNEZEU?

    Apreciază

  9. octavpelin said, on aprilie 11, 2016 at 10:08 am

    Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

    Apreciat de 1 persoană

  10. Iuliana said, on aprilie 11, 2016 at 11:50 pm

    Catedrala mantuirii neamului-se refera la faptul ca acolo se vor face rugaciuni pt mantuirea romanilor.In post sa apara asa cantec impotriva construirii acestei catedrale,e un pacat.De ce n-am avea si noi catedrale ca-n Rusia,ca la Vatican?E adevart ca acum bantuie ecumenismul si nu stim ce va mai fi,dar eu sunt de acord si sustin construirea catedralei noastre,pana nu apuca musulmanii sa-si faca uriasa moschee… Daca turcii fac moschee va fi periculos,dupa cum vedem ca in Grecia imigrantii ataca bisericile,fura icoane,le dau foc.Asta inseamna ca vor fi sfinti martiri in catedrala neamului…Dumnezeu sa ne intareasca in aceste vremuri cumplite pe care nu-mi vine a crede ca le-am prins!Ce zile am mai ajuns!…acelea de pe urma….

    Apreciază

  11. Ionut said, on aprilie 12, 2016 at 2:32 pm

    Apreciază

  12. Sabina Mateescu said, on aprilie 13, 2016 at 12:53 pm

    Iata si Epilogul la Taxi Smerenie: https://youtu.be/JgbbEQDC0pI

    Apreciază

  13. C said, on aprilie 13, 2016 at 6:35 pm

    Asa cum probabil este evident deja, aceasta „melodie” a fost de fapt un EXPERIMENT DE TESTARE A OPINIEI PUBLICE! Adica s-a dorit sa se „masoare” cat suntem de indoctrinati si cati protesteaza si comenteaza si se opun, cati inca mai gandesc etc. In functie de rezultatele acestei testari, vor urma diferite masuri, luate de masonerie! (gen anti-nationaliste, ca sa fiu mult mai explicit) Deci s-a dorit sa fie o testare, sa se vada cati suntem inca nationalisti!…

    Apreciază

  14. Claudia said, on aprilie 18, 2016 at 9:09 am

    O fi asta o razbunare a Patriarhului Daniel, prin aceasta decizie: „Slujba de Inviere va fi interzisa in unele lacasuri de cult”. BOR recomandă ca slujba de Înviere să se desfasoare în afara lăcașurilor de lemn, iar slujbele în bisericile acoperite de schele, vor fi complet interzise. (http://www.libertatea.ro/stiri/stiri-interne/decizei-pf-daniel-slujba-de-inviere-va-fi-interzisa-1454205 )

    Apreciază

  15. […] Video: TAXI si cei 33 de habauci – “Despre smerenie”. Manifest împotriva Catedralei Mântuiri… […]

    Apreciază

  16. […] Video: TAXI si cei 33 de habauci – “Despre smerenie”. Manifest împotriva Catedralei Mântuiri… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.