SACCSIV – blog ortodox

De ce oamenii vor fi lipsiti de darul Sfantului Duh?

Posted in Uncategorized by saccsiv on Aprilie 7, 2016

Reamintesc un paragraf terifiant din APOCALIPSA A INCEPUT. Dar asta pricep doar cei ce inteleg PROFETIA Sfantului Nil Athonitul:

Atunci se vor schimba obiceiurile si traditiile crestinilor si ale Bisericii. Curatia va pieri de la oameni si va stapâni faradelegea. Minciuna si iubirea de argint vor ajunge la cel mai inalt grad si va fi vai de cei care vor aduna bani. Curviile, preacurviile, sodomiile, hotiile si omorurile, in vremea aceea, vor fi pe toate drumurile. Pentru savarsirea acestor mari pacate, oamenii vor fi lipsiti de darul Sfântului Duh, pe care l-au primit la Sfantul Botez, precum si de mustrarea constiintei. Bisericile lui Dumnezeu vor fi lipsite de preoti credinciosi si evlaviosi si va fi vai de crestinii care se vor afla in lume, caci isi vor pierde cu totul credinta, nevazând la nimeni lumina cunostintei.

Anunțuri

40 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Paul222 said, on Aprilie 7, 2016 at 1:16 am

  Camera Deputaţilor: Controversata lege a prevenţiei în sănătate, adoptată tacit

  http://adevarul.ro/news/politica/camera-deputatilor-legea-preventiei-sanatate-adoptata-tacit-1_56fe1bf05ab6550cb8745d63/index.html

  Deci nu cumva dezbaterea e doar un mare FAAASSSSSS??

  Apreciază

 2. remus said, on Aprilie 7, 2016 at 2:37 am

  Tot ceea ce se consideră a fi mai presus de oameni, va fi ori respins ori distrus de oameni, ori râvnit de oameni. Tot ceea ce este mai presus de oameni se consideră a fi ori o armă împotriva oamenilor care este râvnită, ori un monstru care trebuie distrus. Prin urmare, dacă ideea de Dumnezeu nu poate fi o armă care să fie râvnită, atunci automat va fi considerată un monstru care trebuie distrus. Nu încerc să spun nimic împotriva vreunei religii ci doar încerc să psihologizez cumva omenirea. Tot ceea ce este mai presus de oameni inevitabil va fi privit de oameni ori ca pe o armă, ori ca pe un monstru. Dacă nu ar fi așa, atunci nu ar fi mai presus de oameni. Toate armele sunt create pentru a fi mai presus de oameni, pentru că dacă omoară oameni, atunci sunt mai presus de oameni. Tot ceea ce se consideră că este mai presus de oameni se consideră că omoară oameni. Dacă este controlat de oameni atunci se consideră că este o armă, iar dacă nu este controlat de oameni, atunci se consideră că este un monstru. Nu contează dacă de cheamă Dumnezeu sau se cheamă altfel. Contează doar dacă se consideră a fi mai presus de oameni. Tot ce se consideră a fi mai presus de oameni, se consideră a fi ori o armă, ori un monstru.

  Apreciază

 3. tom beron said, on Aprilie 7, 2016 at 4:15 am

  Scuze dar mai am un „off topic”:
  Ce spuneti de faptul ca in citeva orase mari (Londra,NYC,etc) se vor construi TEMPLE INCHINATE ZEULUI BAAL?
  Se stie cine este acest demon dar …. SE IGNORA

  Apreciază

  • el said, on Aprilie 7, 2016 at 1:41 pm

   tom beron

   care orase exact? ca sa stim care vor fi RASE DE PE FATA pamantului mai intai la macel….

   Apreciază

   • tom beron said, on Aprilie 7, 2016 at 5:13 pm

    @el
    E pe youtube „baal temples 2016”.E vorba,cum spuneam, de NYC(in luna iunie),Londra,etc.Un clip spune ca pina la 100 de orase vor avea spurcaciunea asta din initiativa ONU..
    ps:poate face Concitta Cernea unul si la KUSTANDZE pr. PROSTIMEA CARE L-A VOTAT,sau herr Mutulika von Szebenburg unu’ la el in BURGUL ,fosta capitala a (in)kuturii bubule..

    Apreciat de 1 persoană

   • el said, on Aprilie 7, 2016 at 8:08 pm

    tom beron

    ahaaaa 100 vor ei?

    NU vor apuca nici daca se pun sa lucre nonstop de azi incolo… 🙂
    oricum cele numite de tine DISPAR curand SPULBERATE in primul val( aviz „amatorilor” sa iasa cat mai repede de acolo ca Lot din Sodoma daca nu vor sa piara impreuna cu aceia) …. sunt profetii despre asta … asa ca sa construiasca ca sa plineasca cat mai repede paharul necuratiilor lor si sa-si grabeasca peste captele lor PLATA lor!

    Apreciază

 4. Partizanu said, on Aprilie 7, 2016 at 7:36 am

  Eu am dat mai departe chiar daca unii nu pricep/vad. http://www.criteriul.ro/exclusiv-razboiul-nevazut-din-fiecare-zi/

  Apreciază

 5. Apa trece, pietrele raman said, on Aprilie 7, 2016 at 7:45 am

  Prin acest sinod panortodox care urmeaza suntem dati dracului, voalat, la nivel inalt. Se legifereaza posibilitatea ca sinodul si numai el sa ne spuna in ce sa credem. Asadar, in biserici vor fi impuse fel de fel de enormitati anticrestine. Chiar si antihrist va fi acceptat, in cele din urma. Asadar, daca vor face ascultare de biserica ecumenista, oamenii vor fi lipsiti de Duh Sfant.

  Apreciază

 6. intelepciuneasfintilor said, on Aprilie 7, 2016 at 9:05 am

  ”Prietene, ne leagă aceasta infinită iubire a lui Hristos, ne leagă organic credinţa în El. Şi ne leagă prietenia noastră comună, căci toţi oamenii suntem prieteni de-ai lui Hristos. Nu te teme, tinere, să te afirmi ca prieten al Lui. Nu te teme să respingi o ideologie ateistă, care urmăreşte să-ţi anuleze sufletul ca entitate metafizică, sau măcar să ţi-l schilodească. Nu te teme să afirmi că neamul nostru este dintru începuturile lui creştin şi ortodox, că douăzeci de ani de ateism impus şi de propagandă nu-i pot opri aspiraţia spre absolut.”

  https://intelepciuneasfintilor.wordpress.com/2016/04/07/7-cuvinte-al-patrulea-cuvant-catre-tineri-credinta-si-prietenie/

  Apreciat de 1 persoană

  • el said, on Aprilie 7, 2016 at 8:10 pm

   intelepciuneasfintilor

   ai un blog frumos, imi place!
   Doamne ajuta.

   Apreciază

   • intelepciuneasfintilor said, on Aprilie 7, 2016 at 11:49 pm

    Doamne ajută, el!

    Mulțumesc pentru apreciere. Mă bucură că îți place.

    În cele mai multe cazuri încerc să strâng acolo, din cărțile pe care le citesc, cuvintele pline de înțelepciune ale Sfinților și Cuvioșilor noștri și să le împărtășesc cu voi cu toți. Cine știe, poate îi vor fi de folos cuiva. Altfel ar rămâne scrise la mine printr-un carnețel și nu s-ar mai folosi de comoara aceasta a Sfintei Ortodoxii decât cei ce ar citi cărțile respective.

    Să ne miluiască Bunul Dumnezeu și să nu înlăture Harul Său de la noi.

    Un post cu mult folos duhovnicesc!

    Apreciază

   • el said, on Aprilie 8, 2016 at 11:27 am

    intelepciuneasfintilor

    Amin. Multumesc de urari , asemenea si tie.
    Bine faci, continua cat se va mai putea sa raspandeasti invatatura Dreaptei Credinte si Cuvintele Sfintilor si Parintilor mai noi, mai ales acelea care sunt ignorate sau „discutate” de falsii crestini si popii lor fariseii politic corect.
    Dumnezeu sa-ti ajute sa sporesti lucrarea cea buna si sa te mantuiasca!

    Saccsiv

    Frate daca vrei te rog sa pui la blogroll si acest blog, sa-l promovezi cumva. Multumesc.

    Apreciază

 7. Aurora said, on Aprilie 7, 2016 at 10:32 am

  Poate ca Duhul Sfant va lipsi din cauza ecumenismului sincretist care se va adopta la sinodul talharesc. Daca botezul va fi savarsit de preoti care il vor pomeni pe papa la Liturghie, vor accepta implicit si toate ereziile papiste, inclusiv adaosul filioque, deci Duhul Sfant nu se va mai cobori.

  Apreciază

  • safimvigilenti said, on Aprilie 7, 2016 at 5:18 pm

   Aurora, dar scrie destul de limpede de ce vom fi lipsiti de darul Sfantului Duh : ” Pentru savarsirea acestor mari pacate ” enumerate de sf Nil in profetia sa, care este si raspunsul la intrebarea din titlul articolului; insa ce e mai grav este urmatoarea afirmatie a sfantului : „va fi vai de crestinii care se vor afla in lume, caci isi vor pierde cu totul credinta, nevazând la nimeni lumina cunostintei.” deci cine vrea sa isi pastreze credinta, nu va reusi daca nu se va lepada de lume

   Apreciat de 1 persoană

 8. Aurora said, on Aprilie 7, 2016 at 10:55 am

  Off topic Saccsiv, e interesant de vazut ultimul videoclip al Deliei – „Gura ta”. E plin de simboluri din francmasonerie, de la decor, imbracaminte, gestica mainilor care indica parca sacrificiile care se fac in templu, pana la pasii masurati si intr-o anume cadenta. Ai impresia ca te uiti la filmul „Cu ochii larg inchisi” al lui Stanley Kubrick. Ar trebui sa-l vedem impreuna si sa analizam toate elementele. Scena se deschide pe un fundal in care apare un policandru in forma crucii lui Baphomet.

  Apreciază

 9. Ioana said, on Aprilie 7, 2016 at 12:10 pm

  Apreciază

 10. Mary said, on Aprilie 7, 2016 at 12:29 pm

  Tsipras, Tsipras….
  Tin minte acum 1 an cand era criza in Grecia la maxim in stiri, pe vremea lui Varoufakis, dupa plecarea acestuia si ajungerea la o intelegere cu FMI, primul lucru pe care Tsipras l-a facut cu banii de la FMI a fost sa … creeze centre de cantine sociale pentru grecii infometati si bai publice… nu! astea-s vise, iata ce a facut: a refacut televiziunea nationala care fusese inchisa din lipsa de fonduri in 2013:
  http://www.wsj.com/articles/greek-government-acts-to-reinstate-public-broadcaster-1425661451
  Macar ii ajuta spiritual sa nu simta Grecia ca este distrusa national doar pentru ca sunt la pamant economic, am zis ca nu a gandit rau chiar daca fiind ateu ma indoiam ca va publica ceva util sufleteste pe acolo. Dar macar psihologic, nu suntem morti, nu suntem la pamant de tot.

  Si acum….
  http://www.napocanews.ro/2016/04/mitropolitul-grec-ambrozie-critica-islamizarea-televiziunii-de-stat-a-greciei.html
  Deci de unde a primit bani Tsipras a trebui sa ii si cheltuie dupa cum s-a stabilit, evident.

  Apreciază

  • mihai said, on Aprilie 7, 2016 at 8:59 pm

   ar trebui sa privim cu infrigurare dupa alegerile din vara si noi, pt ca sar putea sa ne procopsim si noi cu vreunul de talia lui tipras, urmarile? le vedem in gecia

   Apreciază

   • Mary said, on Aprilie 8, 2016 at 12:29 pm

    Pai Isarescu a zis acum un an ca si clasa politica de la noi vrea sa intram cat mai repede in zona euro ceeace el spunea ca nu e bine, ca trebuie sa ne tinem moneda nationala cat mai mult timp. Si zicea ca toate presiunile sunt in aceasta directie, din partea politicienilor.
    Asa a inceput si Grecia cand au fost invitati in aceasta zona „de elita” si s-au bucurat, dar euro e o moneda falimentara, acum e destul de evident…
    Probabil ca o sa ne puna „sa votam” (nu ca va conta) daca sa intram in euro sau nu. Si cu acel vot (real sau nu) vor face ce vor.

    Apreciază

 11. Orthodox said, on Aprilie 7, 2016 at 4:10 pm

  Apreciază

 12. Orthodox said, on Aprilie 7, 2016 at 4:28 pm

  Apreciază

 13. valentindortodox said, on Aprilie 7, 2016 at 8:04 pm

  anu ăsta trebuie să îmi schimb buletinul şi voiam să îl schimb dar acum văd că a apărut azi ştirea că nu vor mai fi la fel, se vor face după formatul permiselor de conducere, mai mici, cu cip, nu vor mai avea adresa.

  era pe facebook, dar nu o mai redau, o să vedem cu toţi în curând.

  Doamne fereşte!

  Apreciat de 1 persoană

  • valentindortodox said, on Aprilie 7, 2016 at 8:06 pm

   cum ne-a zis şi părintele Adreian Făgeţeanu, trebuie să păstrăm actul vechi, fiecare ce are în prezent şi nu le primim pe astea cu cip, astea noi care apar

   Apreciază

  • cca70 said, on Aprilie 7, 2016 at 10:20 pm

   incepand cu ce data se trece la noul format? si cum arata mai exact?

   Apreciază

 14. el said, on Aprilie 7, 2016 at 8:17 pm

  rugati-va Ei Cea Preacurata si Imparateasa Arhistratega NEBIRUITA !

  Apreciază

 15. isihastu said, on Aprilie 7, 2016 at 8:22 pm

  Nu numai oamenii obisnuiti, dar si unii episcopi… sunt deja lipsiti de darul Sfantului Duh.
  Saptamana trecuta icoana cu Sfintii Athoniti ucisi de papistasi – http://i.imgur.com/u9QwHjn.jpg – s-a vrut a fi data jos a doua oara de pe peretele din fata Bisericii mari de la Frasinei, de catre Ips Varsanufie Gogescu, acesta incercand sa excluda din monahism si cativa calugari care mai tarziu i-au luat tabloul de la scaunul imparatesc si l-au rupt in bucati.

  Apreciază

  • el said, on Aprilie 8, 2016 at 11:34 am

   isihastu

   are ordine de la necuratii care-l santajeaza pt necuratiile lui.
   II ARDE ORTODOXIA pe diavolii astia de ecumenisti si-si mana slugile la lucru impotriva Ei!

   si cand te gandesti ca mai sunt unii dusi cu pluta visarii care isi inchipuie ca insi vanduti diavolului ca teofan savu&co se vor indrepta ……lasa sa vedem dupa Sinod, atunci TOTI DOBITOCII astia care fac pe „inteleptii” si aduc „justficari” la APOSTAZIA DEJA VIZIBILA a episcoparilor CAZUTI vor trece fatis de partea lor si vor prigoni pe ceillati, zicand ca ei sunt n „biserica” si ceilati „schismatici”.

   varsanufie e un JALNIC, din cauza pacatelor lui si a FRICII, desi nu e dintre cei mai rai se va netrebnici cu totul daca nu are stofa de MARTUSISITOR.

   Apreciază

   • isihastu said, on Aprilie 28, 2016 at 9:46 pm

    Nu e dintre cei mai rai… ? 🙂
    Nu stii tu cat e de dracos, fatalau si avar dupa bani. Daca as crede in metempsihoza as zice ca Ana si Caiafa s-au reincarnat in Irineu Popa si Varsanufie Gogescu.

    Apreciază

 16. luigilucretiu said, on Aprilie 7, 2016 at 9:08 pm

  Berlin police crack down on far-right hate postings
  The Associated Press

  BERLIN

  Berlin police say they’ve raided 10 residences in the German capital in a crackdown against far-right hate speech on social media.

  Police spokesman Michael Gassen said Wednesday the morning raids involved nine suspects who used Facebook, Twitter and other social networks to spread hate. He says authorities want to emphasize „the Internet is not a law-free zone” and that if illegal speech is posted „it won’t be without consequences.”

  The suspects, identified as men between 22 and 58, are alleged to have posted anti-migrant messages, anti-Semitic messages and songs with banned lyrics, among other things. They face possible fines if found guilty.

  The investigation is ongoing, and police are now evaluating evidence seized in the raids, including computers, cellphones as well as drugs, knives and other weapons.

  Read more here: http://www.sunherald.com/news/business/article70241912.html#storylink=cpy

  Apreciază

 17. ortodoxend said, on Aprilie 7, 2016 at 9:29 pm

  Azi 7 aprilie 2016 au fost 32 grade la soare in Bucuresti. Temperaturi record pentru ultimele secole. Petrolul care a poluat planeta a scazut mult ca si pret. Tesla scoate prima masina complet electrica cu performante uluitoare. Omenirea se bazeaza din ce in ce mai mult pe energii regenerabile.

  Se intampla sa avem impresia ca omenirea are o constiinta comuna, se trezeste din poluare iresponsabila si pune lucrurile la punct. Companiile si statele par sa se gandeasca la viitorul planetei. Energia neagra pare sa se indrepte spre faliment, de aceea scade pretul petrolului. Pentru a face fata energiei din ce in ce mai ieftine din vant, ape si soare. Energiile verzi salveaza viitorul si concureaza cu petrolul pe care incet incet il scoate din cosul zilnic de consum.

  Totul pare asa frumos si de necrezut. Din pacate in lume nu misca nimic fara ca marii bogati sa se puna de acord. Masini electrice independente si nepoluante exista de acum 50 ani, dar au fost interzise de magnatii petrolului, eu le spun oculta. Aceasta oculta a luat decizia de a ineca industria petrolului si a scoate la suprafata energia verde. Ce vor sa faca nu stiu. Dar stiu ca este prea tarziu si oricare ar fi scopul lor, planeta se va incalzi din ce in ce mai rau.

  Exista tehnologii cu sute de ani inainte fata de ce avem pe piata. Anual companiile mari se intalnesc si decid ce sector sa cada si cine ce are voie sa scoata din secret catre populatie. Daca cineva nu se supune si scoate pe piata ceva nedecis, apar scandaluri gen Panama Papers, pentru ca toti se santajeaza intre ei cu multe secrete.

  Ma astept la temperaturi apropiate de 40 grade in Romania in aceasta vara. Clima s-a schimbat ireversibil. Pana cand toate automobilele devin electrice, pana cand toata industria va deveni verde, ne vom coace ca in Apocalipsa. Daca nu ne sperie criza, teroristii, musulmanii, atunci sa ne sperie acest semn care vine direct de la Dumnezeu: ne coacem de vii pentru ca pamantul nu mai suporta omul mileniului 3.

  Apreciază

  • hilohi bogdan said, on Aprilie 7, 2016 at 11:36 pm

   Nu-i dela poluare şi nu e încălzire globală…e o dereglare a tot ce-i natural şi normal ca o consecinţă a păcatelor oamenilor şi în special a creştinilor care şi-au pierdut gustul de „sarea pământului”dar „ei” manipulează şi cu asta…

   Apreciat de 1 persoană

 18. Mihai Rapcea said, on Aprilie 7, 2016 at 11:01 pm

  Apreciază

 19. Paul222 said, on Aprilie 7, 2016 at 11:25 pm

  Fierb de draci. Mare atentie ce spune spurcatul de judecator Danilet pe Facebook:

  ”Buna dimineata din Trondheim, Norvegia! O delegatie a CSM, Inspectiei Judiciare si SNG, delegatie din care fac si eu parte se afla pentru cateva zile in Norvegia, la invitatia si pe banii omologilor nostri. Vom afla cum functioneaza CSM-ul lor, justitia lor si, sincer, ma voi interesa si de sistemul de protectie a drepturilor copiilor. Stati pe aproape!” – https://www.facebook.com/cristi.danilet/posts/1078377498871061

  ”Azi am avut o discutie cu autoritatile norvegiene despre sistemul de protectie a copiilor. Am confirmarea ca, dpdv legal, sistemele noastre sunt similare. Voi face rost curand si de cifre. Mai am de stat de vorba, joi, cu romani stabiliti aici. Dupa care voi avea o pozitie publica fata de recentele manifestari anti-norvegiene ale unor romani. Deocamdata pot spune doar atat: imi e jena cat de usor suntem manipulati si cata ura aruncam asupra unui sistem pe care nu il cunoastem, ignorand insa evidentele din tara noastra.”

  S-a dus limbricul in Norvegia sa ne lamureasca el ca defapt Barnevernet e numai lapte si miere si noi suntem defapt prosti ca punem botul la „manipulare”.

  Cateva comentarii pe pagina de Facebook acestor postari:

  Bogdan Ioachimciuc: Procedural, sistemul poate fi impecabil. Insa, atunci cand sistemul rapeste copiii de langa parinti, FARA nicio avertizare, FARA o ancheta premergatoare, FARA o hotarare judecatoreasca, FARA masuri preliminare, atunci el este opusul justitie. Este o arma oarba in mana unor oameni de cele mai multe ori iresponsabili in subiectivitatea lor. Statisticile referitoare la incidenta tulburarilor psihice si mentale in randul copiilor rupti brutal de parinti si frat/surori sunt graitoare. Doar nu va asteptati sa isi inceapa expunerea cu asta. Ruperea unui copil, mai ales a unui SUGAR de 3 luni, de familie trebuie sa aiba loc in situatii cu totul exceptionale, de pericol iminent, ceea ce NU este cazul nici pe departe in majoritatea cazurilor. Aceasta ar trebui sa fie ultima masura la care se recurge, nu cea cu care se incepe. Daca privim lucrurile doar dpdv procedural, da, cadem in extaz si adulam minunatul sistem norvegian de asa-zisa protectie a copilului, sistem care nu estecontrolat legal de vreo institutie. Inainte de a fi magistrati, trebuie sa fim oameni pentru ca dimensiunea umana a situatiei este tragica, iar sistemul juridic de care ne declaram impresionati atat de usor produce absolut nejustificat mai multa nedreptate, durere si consecinte nefaste decat pretinde ca rezolva.

  Elvira Ildiko Anderson: Imi permit sa va intreb daca ati pus vreodata piciorul pe pamant norvegian, daca aveti vreo experienta personala cu serviciul de protectie a copilului sau sunteti psiholog/psihiatru de profesie. Personal sunt medic pediatru specialist in psihiatrie infantila, am 6 ani experienta in Romania si 19 in Norvegia. Am lucrat si lucrez cu copii traumatizati in fiecare zi si experienta acumulata in cei 25 de ani de activitate profesionala, precum si literatura de specialitate nu sustine teoria dumneavoastra. Modul de actiune al serviciului de protectie a copilului descris de dumneavoastra nu corespunde cu realitatea din Norvegia. Statisticile de care vorbiti nu exista sau le interpretati gresit datorita necunoasterii limbii in care au fost publicate. Chiar va asumati responsabilitatea pentru cele afirmate sau e doar o parere care sustine campania antibarnevern initiata de miscarea penticostala americana. Afirmatiile se bazeaza pe informatii din presa?

  Paul Lozba: Nu e nici o manipulare domnule Danilet, nu va mai faceti de ras ca nu ati descoperit dumneavoastra roata in Norvegia acuma. Despre abuzurile EVIDENTE ale Barnevernetului si lipsa de transparenta s-au scris munti de informatii atat de straini cat si de norvegieni, inclusiv avocati care demasca abuzurile si ilegalitatile facute pe banda rulanta! Nu mai incercati sa ascundeti si sa scoateti cu camasa curata o institutie putred de corupta si cu adevarat diabolica. Sau poate v-ati luat si dumneavoastra o spaguta de catevA sute de mii de euro ca nesimtita de Alina Mungiu Pipidi ca sa scoateti cu basma curata pe acesti psihopati care distrug familii crestine pentru a da copiii spre adoptie homosexualilor? Cunoastem ca sunteti cam in acelasi spirit anticrestin si poate ca asta va apropie „la suflet” de Barnevernet dar nu veniti acum cu mizerii din astea ca si cum noi suntem prosti si abia am cazut din pom si trebuie sa ne luminati dumneavoastra cu privire la „adevarul adevarat” legat despre Barnevernet. Sunt zeci de mii de cazuri, familii, oameni care va stau impotriva. Aveti mare grija ce ziceti. Prosti nu suntem!

  Apreciază

 20. AKRITAS said, on Aprilie 8, 2016 at 12:34 am

  http://www.napocanews.ro/2016/04/bogatii-si-politicienii-isi-sporesc-averile-in-panama-saracii-lumii-platesc-taxe-si-impozite.html
  bogatii devin tot mai bogati ascunzand averile obtinute in Panama, paradis fiscal patronat si protejat de SUA, iar saracii devin tot mai saraci multumita “beneficiilor” statului de “drept”, politicii corecte, privatizari, liberalizari, investitori…..impuse popoarelor transformate in populatii de oculta satanica iudeomasonica : ue uss nato fmi !
  dar ce e uimitor e ca nelegiuitii au o asa mare incredere in propaganda lor mincinoasa, in manipulare si spalarea de creiere, indobitocire si transformarea popoarelor in populatii, incat nu mai tin cont ca toata propaganda lor e cusuta cu ata alba :
  WikiLeaks: Scandalul #PanamaPapers e finanțat de George Soroș și SUA, au cenzurat 99% din documente
  http://www.flux24.ro/wikileaks-scandalul-panamapapers-e-finantat-de-george-soros-si-sua-au-cenzurat-99-din-documente/

  Apreciază

 21. Graiul Ortodox said, on Aprilie 8, 2016 at 12:45 am

  Orthodoxos Typos: ”Legiunea” CMB face presiuni asupra BISERICII ORTODOXE ROMÂNE pentru a participa la acțiuni sociale comune cu ereticii. CMB INTENSIFICĂ ORCHESTRAREA RELIGIEI MONDIALE. Să se tragă un semnal de alarmă!
  https://graiulortodox.wordpress.com/2016/04/05/orthodoxos-typos-legiunea-c-n-b-face-presiuni-asupra-bisericii-ortodoxe-romane-pentru-a-participa-la-actiuni-sociale-comune-cu-ereticii-cnb-intensifica-orchestrarea-religiei-mondial/

  Apreciază

 22. acelas said, on Aprilie 8, 2016 at 12:50 am

  Partial adevarat. Pana si cei mai neduhovnicesti oameni miros ce face Pf. Daniel

  .

  Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: