SACCSIV – blog ortodox

EVREII au deschis deja o lista cu PREOTII ce VOR SACRIFICA in TEMPLU celebra VACA ROSIE. Atentie la CONDITIILE NECESARE pentru a fi un astfel de preot: sa nu se fi nascut in spitale si sa nu fi vizitat spitale. CE STIU EI SI NU STIM NOI?

Posted in Uncategorized by saccsiv on aprilie 3, 2016

Kohanim blowing silver trumpets in a reenactment of a Temple service. (Photo: The Temple Institute)

Kohanim blowing silver trumpets in a reenactment of a Temple service. (Photo: The Temple Institute)
   Iata ce putem citi la Institutul Templului deschide lista preoţilor pentru slujire la cel de-al Treilea Templu de pe Stiri Crestine:

“Institutul Templului a iniţiat cea de-a doua etapă privind construirea Templului: elaborarea unei liste cu preoţi evrei care să fie destoinici pentru a pregăti sacrificarea vacii roşii şi a sluji în Templu”, a anunţat ieri rabinul Chaim Richman, directorul internaţional al Institutului Templului. Anunţul coincide cu citirea pasajului săptămânal din Tora, care descrie pregătirea sacrificării vacii roşii, potrivit Breaking Israel News.

Registrul va cuprinde oameni care au o clară moştenire patriarhală din clasa preoţilor (descendenţi ai lui Aaron), care s-au născut şi au crescut în Israel şi care au păstrat legile preoţeşti de curăţire. Asta nu include doar interzicerea apropierii de un mort; în consecinţă preoţii, sau kohanim, care s-au născut în spitale, au vizitat spitale sau au intrat în cimitire nu sunt acceptaţi pe listă.

Odată ce Institutul Templului a întocmit o listă cu candidaţii având eligibilitatea verificată, se va începe instruirea acestora în pregătirea complexă a cenuşii vacii roşii. Instruirea va avea loc la Nezer Hakodesh, un institut înfiinţat în urmă cu trei ani pentru pregătirea preoţilor în detaliile ce ţin de slujirea în Templu.

“Acesta este un salt mare pentru Institutul Templului şi pentru poporul evreu. Pentru prima dată, după două mii de ani, în urma înfiinţării miraculoase a statului Israel, începem procesul de reinstaurare a curăţiei biblice în cadrul preoţiei evreieşti”, a declarat rabinul Richman. “Aceasta este o mişcare de amploare pentru institutul nostru, având pregătite minuţios mai mult de şaizeci de vase sacre pentru al Treilea Templu. Anunţăm cu entuziasm că cei care îndeplinesc condiţiile să contacteze Institutul Templului numaidecât.”

Comentariu saccsiv:

   Cititi va rog si:

http://www.breakingisraelnews.com/64632/third-temple-closer-than-ever-search-begins-eligible-jewish-priests-jewish-world/#42XsBOQMxAwSXJ24.97

Asadar:

Asta nu include doar interzicerea apropierii de un mort; în consecinţă preoţii, sau kohanim, care s-au născut în spitale, au vizitat spitale sau au intrat în cimitire nu sunt acceptaţi pe listă.

Sa nu aiba legaturi cu spitalele doar pentru ca acolo mor uneori oameni? Eu nu cred ca doar asta e motivul. Caci e greu sa nu calci in vreun loc dintr-o localitate sau sa nu intri in vreo cladire in care sa nu fi murit vreodata cineva.

Deci fara spitale inca de la nastere, adica fara vaccin, nu-i asa? Si in general, fara “binefacerile” Big Pharma. Wow, dar asta-i foarte tare. Deci se poate si fara vaccinuri? Cum asa ceva? Si nu moare si nu se tavaleste in chinuri precum goimii nevaccinati? Ca asa ni se spune: “Nu te vaccinezi, esti deja mort, doar ca inca nu stii. Si n-o sa mori oricum, ci in dureri cumplite”.

Si nastere acasa? Vai, dar asa ceva … Adica acasa, unde colcaie bacilii si virusii si toate alea rele? Ce evrei nefericiti. Nu ca goimii, care de abia iesiti din burta mamei sunt repede repede preluati de catre SISTEMUL grijuliu.

Asadar, fara vaccin, fara Big Pharma si cu nastere acasa pentru a putea fi mega preot al mega poporului. Asta e de tinut minte.

Revenind la esential insa, iata ca au ajuns deja departe. Sa ne amintim si de:

VIDEO (si transcriptul): CONSTRUIREA ALTARULUI TEMPLULUI. Explicatiile a doi evrei de la „The Temple Institute”

VIDEO: Incet-incet, se mai adevereste inca o profetie din cele legate de VREMURILE DIN URMA: evreii au construit JERTFELNICUL CE VA FI PUS IN TEMPLU …

Articolul zilei (21.12.2011): TEMPLUL EVREILOR SI RAZBOIUL DIN ORIENTUL MIJLOCIU

   Vizionati va rog si:

Cat sa mai fie pana-i toata sandramaua gata? Evident ca nu mai e mult pana ce si stapanul templului isi va face aparitia, adica mesia pe care-l asteapta acesti evrei.

Iar acest mesia este:

Mitropolitul Serafim de Pireu: MESIA ASTEPTAT DE RABINI ESTE ANTIHRIST

 

67 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. sky said, on aprilie 3, 2016 at 5:39 pm

    Jidovii au deja o intreaga ferma cu vaci rosii pentru jertfele din templu:

    Apreciază

    • el said, on aprilie 3, 2016 at 10:00 pm

      hihihi

      ati observat ca NU AU CIP in ureche vacile si vitelusii astia? 🙂 …. trebuie sa fie PURI 🙂 🙂

      Apreciat de 1 persoană

    • el said, on aprilie 3, 2016 at 10:04 pm

      sky

      ei vezi ca NU AU INCA vaca rosie?

      se strofoaca , dar pana acum NU au reusit inca …trebuie sa fie fara alte fire de par decat rosii…iti dai seama ce munca pe ei sa ii numere/cerceteze/observe regulat cu atentie firele de par sa vada …daca nu apar si alta culoare pana la varsta de 1 an? 🙂

      Apreciat de 1 persoană

      • mircea.v said, on aprilie 4, 2016 at 12:03 am

        @el,

        crezi ca e o pr pt evrei vaca rosie? Niste vopseluri acolo si o fac si curcubeu…. 🙂
        Nu-i plang pe evrei in privinta smecheriilor, pacalelilor, interpretarilor. Astia sant in stare sa convinga toata lumea si ca rosul e de fapt alta culoare, si nu rosul care il stim noi :). Si poate sa nu fie nici vaca… 🙂

        Apreciat de 1 persoană

      • Mirela said, on aprilie 4, 2016 at 3:42 am

        Mircea,

        Dacă vaca roşie ar fi fost pentru rirualurile creştine, s-ar fi întâmplat exact cum zici: ar fi venit cu o turmă în toate nuanţele pământului şi cu asigurări că-s creaturi naturale/kosher/de la mama lor.
        Totuşi, cu ei înşişi se pare că sunt cinstiţi, de vreme ce au pierdut atâtea vaci în care îşi puseseră nădejdea, fără să facă o smăcuire sau epilare a celor câteva fire de păr de altă culoare. Atâtea speranţe spulberate pentru nimic! 🙂
        Mai degrabă, mă întreb cum de nu şi-au făcut una modificată genetic, roşie ca rugul văzut de Moise! Doar ei sunt cei care ne tot conving că ştiinţa a luat locul lui Dumnezeu şi că posibilităţile omului modern sunt nelimitate!
        PS. Ştii cum te salută un ghid evreu în perioada de după Paşti? Hristos a înviat!

        Apreciază

      • el said, on aprilie 4, 2016 at 5:37 am

        mircea.v

        nu aici te inseli, sunt EXTREM de RIGUROSI in ratacirea lor, ii cunosti gresit daca zici asa ceva.
        in toata nebunia lor le-a ramas ceva specific :RIGOAREA , pe cand ascultau de Dunezeu aceasta ii pazea de ratacire/inselari( sa nu uitam ca au fost atetea mii e ani SINGURUL popor ales de Dumnezeu) si cand au cazut in ratacire i-a caracterizat TOTDEAUNA rigoarea…. la ratacirea lor. aici NU MINT. poti sa fii sigur. STIU ce vorbesc.

        sa dea Domnul Dumnezeu neamului crestinesc de pretutindeni RAVNA si RIGOAREA evreiasca( ai auzit de RAVNA Proorocului de foc Ilie? si de ACRIVIA Sf Prooroci si Drepti pana la Cea Mai Aleasa Maica Lui Dumnezeu !) catre Domnul nostru Iisus Hristos !

        Apreciat de 1 persoană

      • sky said, on aprilie 4, 2016 at 7:57 am

        In traditia lor jidoveasca se zice ca au fost 9 vaci rosii sacrificate (sf Vasile cel Mare spune ca doar 3) iar a zecea vaca o va sacrifica „mesia” (antihrist). Insa Sfintii Parinti spun clar ca jertfa vacii rosii defapt simbolizeaza jertfa lui Hristos, odata savarsita aceasta jertfa, nu mai este nevoie de nici o vaca, insa din momentul in care jidovii au refuzat sa-l primeasca pe Hristos ca Mesia ei interpreteaza total aiurea Sf Scrisptura. Undeva la „Numerii” (http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=59&cap=19) este descris ritualul jertfei, dar e foarte clar ca este vorba de curatirea de pacatul stramosesc prin jertfa lui Hristos de pe Cruce. E jalnic, chiar tragi-comic, cum acel jidov se uita cu lupa la parul vacii ca sa-i gaseasca vreo meteahna, nu e greu de gasit vaci rosii, se pot fabrica chiar, dar cautarea lor e in zadar.

        Apreciază

      • mircea.v said, on aprilie 4, 2016 at 11:26 am

        @el, Maria,

        tot comentariul meu e la misto. Stiu ca sant rigurosi in nebunia lor.

        Cum ar spune Sf Paisie, exista rigoarea cea buna, si rigoarea cea nebuna. Si atunci as face o mica completare:
        „sa dea Domnul Dumnezeu neamului crestinesc de pretutindeni RAVNA si RIGOAREA evreiasca” cea buna.

        Apreciază

      • Spaceman said, on aprilie 4, 2016 at 4:49 pm

        @el

        Sunt EXTREM de RIGUROȘI în rătăcirea lor, doar evreii ultra-ortodocși. Comunitățile evreiești ultra-ortodoxe cunoscute sub numele evreiesc de „Haredim”, s-au împotrivit și se împotrivesc oricăror reformații în ritual. Ia uite-i cum inspectează Lulavul și Chitra pentru Sărbătoarea Corturilor:

        Părerea mea este că Dumnezeu NU va permite ca poporul lui Israel să mai aibă vreo VIȚEA ROȘIE pentru ritualul APEI DE CURĂȚIRE, necesară pentru stropirea de dinaintea ridicării templului lui Solomon, al treilea, necesar ca înșelarea lui Antihrist să fie completă. Așadar evreii vor fi siliți să sacrifice o vițea roșie impură, înșelătorie pe care comunitățile evreiești ultra-ortodoxe nu o vor accepta. Când vom vedea evreii strânși până la ultimul în Israel, atunci știm că pentru ritualul apei de curățire s-au adunat pregătind ridicarea templului, iar cel ce va înjunghia vițeaua roșie impură spurcând pe Israel, acela va fi Antihristul.

        Apreciază

      • mircea.v said, on aprilie 4, 2016 at 6:05 pm

        Cred ca Spaceman are dreptate aici. As merge pe mana lui cum ca nu vor avea nici o vitea rosie pura.

        Apreciază

    • Nicoleta said, on aprilie 4, 2016 at 9:33 am

      Și iată că biata vacă clonată are și cipul la ureche. Se uită și cu ochelari și cu lupa să vadă dacă nu cumva a crescut vreun fir roșu.
      Pământ sterp și fără Dumnezeu. Cum să fie ăsta pământul făgăduinței? Mai degrabă pământul blestemat.

      Apără-ne Doamne de acest neam.

      Apreciază

      • Ileana said, on septembrie 11, 2018 at 4:51 pm

        Nu stii ce spui.

        Apreciază

  2. alternativenewsromania said, on aprilie 3, 2016 at 6:03 pm

    Favoritul în alegerile primare republicane Donald Trump a sugerat miercuri că le va pedepsi pe femeile care fac un avort

    http://alternativenewsromania.blogspot.ro/2016/04/donald-trump-va-pedepsi-femeile-ce-fac-avort.html

    REVOLUTIONAR: CHINEZII au facut PRIMUL TRANSPLANT de CAP din lume
    http://alternativenewsromania.blogspot.ro/2016/04/revolutionar-chinezii-au-facut-primul-transplant-de-cap-din-lume.html

    Eu i-aş spune TRĂDARE! Campioana națională a României la baschet feminin a sărbătorit cu steagul secuiesc, FĂRĂ drapelul României
    http://alternativenewsromania.blogspot.ro/2016/04/eu-i-as-spune-tradare-campioana-nationala-a-romaniei-a-sarbatorit-cu-steagul-secuiesc.html

    STRIGATOR LA CER! Aceasta batranica primeste AMENDA pentru ca vinde flori in parc
    http://alternativenewsromania.blogspot.ro/2016/04/strigator-la-cer-aceasta-batranica-primeste-amenda-pentru-ca-vinde-flori-in-parc.html

    PLANTEAZĂ ÎN ROMÂNIA!, cea mai amplă acțiune de înverzire a României
    http://alternativenewsromania.blogspot.ro/2016/04/planteaza-in-romania-cea-mai-ampla-actiune-de-inverzire-a-romaniei_3.html

    Apreciază

    • mihai said, on aprilie 3, 2016 at 6:38 pm

      Pai chiar Mantuitorul lea spus evreilor din vremea sa. Nu am venit din aceasta lume si nu mati primit, va veni un altul din aceasta lume si pe acela al veti primi. Bineinteles ca acesta este antihrist

      Apreciază

  3. admin said, on aprilie 3, 2016 at 7:46 pm

    PAI E CLAR: NU VOR SA FIE VACCINATI!

    Apreciază

    • valentindortodox said, on aprilie 4, 2016 at 3:44 pm

      pentru prima dată când cineva are curajul să dea scris tot ce afirmă pentru că mulţi au fost până acum în stare să afirme şi prin viu grai s-a înţeles de către cine a avut urechi să audă
      dar sunt unii care nu cred aşa şi le trebuie mai mult

      într-adevăr aici văd că se arată greşeli de dogmă adică este condamnată erezia lui Arsenie Boca

      Scrie în pagină pe la jumătatea paginii aşa
      Erezii din Cărarea Împărăției si Cuvinte Vii
      https://888adevarul8despre8arsenieboca8.wordpress.com/descarcare-continut-blog-sub-forma-de-fisiere-pdf/

      Apreciază

      • cosminmatiu said, on aprilie 4, 2016 at 7:24 pm

        Au scris o carte cu inselarile Pr Arsenie Boca de 1636 de pagini, unde apar inclusiv multe incalcari de canoane pentru ca a locuit timp de 30 de ani in casa cu maica Zamfira.

        Cartea poate fi downloadata de aici:

        Dă clic pentru a accesa grozaviile-neasemanate-de-la-draganescu-si-viata-parintelui-arsenie-boca-in-lumina-sfintilor-parinti-v-111.pdf

        Apreciat de 1 persoană

      • valentindortodox said, on aprilie 4, 2016 at 9:11 pm

        mULŢUMIM F. MULT. sUNT SIGUR CĂ SUNT F. MULŢI CITITORI DEJA CARE O CITESC DIN PRIMELE CLIPE ALE APARIŢIEI EI

        Apreciat de 1 persoană

      • valentindortodox said, on aprilie 4, 2016 at 9:57 pm

        CRED CĂ ACEST PASAJ ARE SCOPUL SĂ TREZEASCĂ MAREA MASĂ A CELOR SLABI ŞI UNII DEJA ÎNŞELAŢI SAU UNII UŞOR DE ÎNŞELAT, NUMAI SĂ RENUNŢE EI LA MÂNDRIE ŞI LA ÎNŞELARE ŞI SĂ VADĂ CĂ AŞA ESTE CUM SCRIE AICI :

        Refractare la orice inseamna manifestare ortodoxa a credintei – cum ar fi inclusiv
        inchinarea la moaste – televiziunile noastre (in cazul de fata, Antena 3) nu au nicio
        problema in a promova fenomene de inselare draceasca cum este vestitul Medjugorje. Din
        pacate, foarte multi ortodocsi, unii chiar cu “binecuvantarea duhovnicului“, participa la
        pelerinaje in vestita locatie, de unde se intorc absolut convinsi ca au fost martori la cine stie
        ce revelatii divine si miraculoase.

        Apreciază

      • knittomanya said, on aprilie 8, 2016 at 11:43 am

        Fara sa fi citit (sa sa fi stiut ceva) despre viata lui Arsenie Boca, pentru ca locuiesc, relativ aproape de Prislop, m-am dus anul trecut acolo! Am fost impresionata de frumusetea locurilor (natura fiind aproape intacta in zona) dar am avut si un sentiment contradictoriu, si anume m-a socat negotul acerb de la poarta manastirii, banii de metal aruncati pe santurile care urca la mormant si atentionarile puse din loc in loc: ” nu ma aruncati banii, donati-i la Sfanta Biserica !)”. Multime de oameni… maici foarte iritate si aproape dusmanoase si cam atat! Cu regret marturisesc ca nu am avut nici o stare speciala cat timp am stat acolo!

        Apreciază

  4. Apa trece, pietrele raman said, on aprilie 3, 2016 at 9:08 pm

    Iata ce am gasit:

    ,,22.Biserica Ortodoxă condamnă orice tentativă de dezbinare a unităţii Bisericii, fie din partea unor persoane individuale sau a unor grupuri, sub pretextul unei presupuse apărări a Ortodoxiei pure. După cum mărturiseşte întreaga viaţă a Bisericii Ortodoxe, păstrarea credinţei ortodoxe pure nu este asigurată decât numai prin sistemul sinodal, care constituie dintotdeauna, în sânul Bisericii, judecătorul desemnat şi ultim în materie de credinţă.”

    24.Biserica Ortodoxă este conştientă de faptul că mişcarea pentru restaurarea unităţii creştinilor ia forme noi, pentru a răspunde noilor situaţii şi pentru a face faţă noilor provocări ale lumii actuale. Este imperios ca Biserica Ortodoxă să continue să aducă mărturia ei în lumea creştină divizată, pe baza tradiţiei apostolice şi a credinţei sale.

    Ne rugăm ca creştinii să lucreze în comun astfel ca ziua în care Domnul să împlinească speranţa Bisericilor Ortodoxe: „o turmă şi un păstor” (Ioan 10,16) să fie mai aproape.”
    Sursa:
    http://basilica.ro/relatiile-bisericii-ortodoxe-cu-ansamblul-lumii-crestine/

    Deci asistam la o politizare a Bisericii, iar Sfantul Sinod are ultimul cuvant in materie de credinta, chiar daca acesta greseste. Brrr!!! Pe cine mai intereseaza mantuirea omului?

    Apreciat de 1 persoană

    • valentindortodox said, on aprilie 4, 2016 at 12:06 pm

      adică vor să ne unească cu ereticii şi noi să tăcem din gură că ei sunt autoritatea ultimă. suntem chiar aşa de proşti?

      Apreciază

    • MB said, on aprilie 4, 2016 at 12:12 pm

      Doamne ajuta!

      Oare chiar nu vom face nimic, măcar din partea laicilor o scrisoare cum au făcut moldovenii?
      http://www.aparatorul.md/scrisoare-deschisa-catre-mitropolitul-vladimir-reprezentanti-ai-diasporei-moldovenilor-din-elvetia-vin-intru-sustinerea-preotilor-ce-au-intrerupt-pomenirea/

      Apreciază

      • Apa trece, pietrele raman said, on aprilie 4, 2016 at 4:03 pm

        Preotilor li s-a cam pus pumnul in gura. Care cum spune ceva este caterisit. Asadar trebuie sa ne implicam si noi.

        Apreciază

      • Mirela said, on aprilie 4, 2016 at 5:58 pm

        Preoţilor le e frică să vorbească pentru că au familii (chiar dacă asta nu e o justificare), dar monahii ce mai au? Pentru ce fel de viaţă îngerească s-au dus la mănăstire? Ce aşteptări or fi avut când s-au făcut monahi? De unde au luat pilda muţeniei, a laşităţii şi a ascultării oarbe şi confortabile? Din vieţile sfinţilor sau din scrierile Sfinţilor Părinţi s-au inspirat?
        Mă întreb ce înseamnă pentru aceştia toţi să fii ostaş al lui Hristos? Dar să fii iudă?
        Nici măcar în comunităţile monahale nu se pot găsi fraţi adevăraţi cu care să te uneşti pentru apărarea ortodoxiei? Conştiinţa a amuţit de tot?

        Apreciază

      • valentindortodox said, on aprilie 4, 2016 at 10:00 pm

        PENTRU câţi arginţi să taci ca să îţi păstrezi parohia?

        nu aşa a făcut Iuda, luându-şi partea lui de la arhierei (acu parohia se dă şi se ia pe bani, împotriva a tot ce a învăţat Hristos)

        departe de ei gândul mărturisirii, ei sunt acolo plătiţi să ascundă adevărul, sunt multe iude şi puţini preoţi

        Apreciat de 2 persoane

      • valentindortodox said, on aprilie 4, 2016 at 10:03 pm

        ei au deja şcoala lu iuda şi te învaţă că ascultarea înseamnă mită şi slugărnicie – la ei statornicia se măsoară în repetarea fraudei de mituire pt. foloase necuvenite din banii parohiei care se cuvin Bisericii

        dar bine că mai sunt preoţi printre aceşti comunişti şi Lumina nu poate fi ţinută sub obroc, cine va avea ochi de văzut va vedea în curând pe preoţii lui Hristos care Îl iubesc pe El cu adevărat şi vor merge cu ei şi cu Hristos, dar puţini, că aşa şi scrie Nu te teme turmă mică.

        Apreciază

      • MB said, on aprilie 5, 2016 at 8:30 am

        Deci concret, putem face ceva? Poate face cineva o scrisoare? Strângem niște semnături? O trimitem către toți arhiereii. Că de judecat preoții sau pe alții e varianta cea mai simplă. Totuși ar trebui să se știe părerea oamenilor (nu că nu se știe), dar dacă toți tac…

        Apreciază

  5. Ionut said, on aprilie 3, 2016 at 9:40 pm

    Biata vaca!…

    Oricum, cred ca o parte din raspuns a fost dat la emisiunea „In premiera” din aceasta seara, valabil macar pentru spitalele din Romania…

    Apreciază

  6. luigilucretiu said, on aprilie 3, 2016 at 10:59 pm

    Care e diferenţa dintre un politician şi un psihopat? Niciuna!
    În urmă cu douăzeci de ani, un ziar şi-a pus întrebarea: “Care este diferența dintre un politician și un psihopat?” (vedeţi ziarul “The Independent” din 1996). Răspunsul, atunci și acum, rămâne același: niciuna. Nu există nicio diferență între psihopați și politicieni. Şi asta pentru că politicienii îşi mint alegătorii, favorizează elita corporatistă, răspund la comenzile miliardarilor şi ale celor din complexul militaro-industrial şi uită cu adevărat de cetăţenii obişnuiţi. Sau, dacă îşi aduc aminte de cetăţeni, o fac doar pentru propriul interes electoral.
    Atât psihopații, cât și politicienii au tendinta de a fi egoişti, duri, îi folosesc pe alţii fără milă, sunt mincinoşi iresponsabili şi patologici, superficiali şi lipsiţi de remușcări. Politicienii carismatici, asemenea psihopaților penali, nu acceptă vreo responsabilitate pentru acțiunile lor, au un sentiment ridicat de auto-stimă, sunt instabili cronici, au un stil de viață social deviant, au nevoie de stimulare constantă, un stil de viață parazitar și oferă obiective nerealiste.

    Psihopaţii politici provin din acelaşi aluat ca şi psihopaţii obişnuiţi; astfel de lideri, până în final, creează “patocraţii” – societăţi totalitare aplecate spre putere, control și distrugerea libertății, în general.
    http://www.lovendal.ro/wp52/care-e-diferenta-dintre-un-politician-si-un-psihopat-niciuna/

    Apreciat de 1 persoană

  7. luigilucretiu said, on aprilie 3, 2016 at 11:12 pm

    Ceva spectaculos s-a întâmplat anul acesta (2016) în industria automobilului. Compania americană Tesla Motors a scos pe piaţă un model de automobil electric (Model 3) care nu foloseşte benzină / motorină, are un demaraj extraordinar, o autonomie a bateriei impresionantă, iar preţul său nu e foarte mare.
    http://www.lovendal.ro/wp52/ce-se-ascunde-in-spatele-lansarii-de-succes-a-automobilului-electric-tesla-model-3-oculta-mondiala-a-dat-drumul-la-tehnologia-masinii-electrice-de-asta-pretul-petrolului-va-tot-scade-de-acum-inaint/

    Apreciază

  8. AKRITAS said, on aprilie 3, 2016 at 11:49 pm

    ori face parte din plan pentru provocare, steaguri false, …ori spune adevarul(pentru ca de fapt chiar SPUNE ADEVARUL) insa, in ambele situatii iesim pagubiti, foarte pagubiti. pentru ca vedem ce se intampla, nu santem orbi…..poate e aceiasi strategie diabolica de pervertire de confiscare a adevarului in care ambele tabere, partide, factiuni, popoare, state….sant patronate de fapt de una si aceiasi tabara (tabara intunericului)desi aparent sau REAL, ele sant asmutite una impotriva alteia.

    Apreciază

  9. alex said, on aprilie 4, 2016 at 8:01 am

    De genu hai sa ne speriem si noi un pic http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/jandarmi-inarmati-cu-pistoale-mitraliera-in-statiile-de-metrou-din-capitala-cum-explica-autoritatile-aceasta-decizie.html de parca ar putea sa opreasca o explozie.

    Apreciază

  10. luigilucretiu said, on aprilie 4, 2016 at 8:20 am

    ISIS PUBLICLY CRUSHING BABIES OF XTIANS TO DEATH WHO FAIL TO CONVERT
    Scris de Stiri Extreme
    pe duminică, 3 aprilie 2016Publicat în: Engleza, English
    They claim to be the religion of peace. They are called the “Islamic State in Iraq and Syria”. Barack Obama claims they aren’t Islamic. (Hey bud, it’s in their name.) […]

    They claim to be the religion of peace. They are called the “Islamic State in Iraq and Syria”.

    Screen-Shot-2014-09-28-at-3.04.43-PM

    Barack Obama claims they aren’t Islamic. (Hey bud, it’s in their name.)

    They are Islamic. They are barbarians. They do want to take over the world.

    In a three photo slide show, an ISIS cleric kills a baby belonging to a Christian family who refused to convert to Islam. ISIS thugs are spreading across the Middle East and are calling on their affiliates in the United States to begin doing the same. After Friday’s beheading in Oklahoma, Americans need to both be on guard and be angry.

    The “religion of peace” has started another Crusade, and most Americans are blissfully unaware.

    If there’s ever a time to realize that the enemy is here and they must be defeated, it is now.
    http://www.stiri-extreme.ro/isis-publicly-crushing-babies-of-xtians-to-death-who-fail-to-convert/

    Apreciază

    • tom beron said, on aprilie 4, 2016 at 5:27 pm

      @luigi lucretiu
      Sa nu crezi ca ma iau de tine dar verific sursa.In link’ul tau scrie „xtians”.Asta e un site satanico-ovreiesc care EVITA SA SCRIE/PRONUNTE NUMELE „HRISTOS”.Corect ar fi fost „CHRISTians”.
      ATENTIE DE UNDE LUATI INFORMATIA.OVERII CIND SPUN(?) UN ADEVAR ASCUND IN SPATELE LUI O MARE MINCIUNA..

      Apreciază

  11. AKRITAS said, on aprilie 4, 2016 at 3:17 pm

    VREDNIC ESTE ! AXIOS !http://lonews.ro/files/2013/12/Patriarhul-georgiei-ilia-II.jpg
    UN MARTURISTOR AL ORTODOXIEI PRIGONIT DE LUPII LA OI, DE SATANISTII DE LA ASA ZISA „COMISIE” EUROPEANA – COMISIE COMUNISTA BOLSEVICA(http://lonews.ro/manifestari-pro-campanie/22304-patriarhul-georgiei-acuzat-de-comisia-europeana-raspunsul-patriarhiei.html Patriarhul Georgiei, acuzat de Comisia Europeana. Raspunsul Patriarhiei…)
    PENTRU CA RELATIILE NEFIRESTI PENTRU CARE DUMNEZEU A PEDEPSIT CU FOC(CUVANT URAT, FAPTA URATA, CARE NICI NU TREBUIE AMINTITA DE OAMENII NORMALI) REPREZINTA MAI MULT DECAT O BOALA, E UN PACAT ! O BOALA UCIDE TRUPUL, PACATUL UCIDE SUFLETUL ! IAR DACA AM PIERDUT SUFLETUL, CEL MAI DE PRET DECAT TOATE BOGATIILE PAMANTULUI, AM PIERDUT TOT !!! CEEA CE REPREZINTA DE FAPT SI OBIECTIVUL URMARIT DE LUPII LA OI, DE SATANISTII BABILONIEI IUDEOMASONICE UE : PIERDEREA SUFLETULUI, IADUL, URACIUNEA PUSTIIRII IN LOCUL CEL SFANT!

    În predica sa, tinuta dupa o slujba oficiata in aceste zile în Catedrala Svetitskhoveli din Mtskheta, vechea capitala a Georgiei, Patriarhul ortodox Ilia al II-lea a vorbit despre legea anti-discriminare adoptata în Georgia în 2014, și despre „căsătoriile” intre persoane de același sex, ca răspuns la acuzațiile împotriva sa, făcute de „Comisia Europeană împotriva Rasismului și Intoleranței” (vezi ARHIVA Lăcaşuri Ortodoxe®).

    El a spus, printre altele: „Astăzi, încă ne mai gândim să aprofundam aceste probleme și problemele cu care se confruntă țara și Biserica noastră. Astăzi vedem ca omul considera lucruri firesti, lucrurile care sunt de fapt păcate. Este surprinzător faptul că astăzi, unii oameni vor să legalizeze un păcat precum „căsătoriile” intre persoane de același sex.

    Este un păcat atât de mare, încât nici macar nu ar trebui sa se vorbeasca despre el, cu atat mai mult in Biserică. Nici macar nu ar trebui sa se pronunte numele acestui mare păcat. Slava Domnului, poporul nostru il respinge și nu-l tolereaza.

    Procesul globalizarii, care are loc în lume, este inevitabil și nu-l putem opri. Cu toate acestea, trebuie să alegem, în acest proces, ce este util și necesar pentru sufletul poporului nostru. Aceste lucruri,care se opun Ortodoxiei, nu vor putea fi acceptate de poporul georgian. Și nu le vom accepta”, a spus Patriarhul Ilie.

    „Aș dori să spun câteva cuvinte despre legea anti-discriminare. Georgia este o țară care nu a asuprit pe nimeni. Georgia este o țară în care toată lumea s-a simțit întotdeauna libera, dar sunt lucruri pe care nu le putem permite: cum ar fi legalizarea fărădelegii. Aceasta ar fi un mare păcat. Aceasta este exact ceea ce am menționat anterior. Am spus ce am avut de spus, și dacă voi mai avea ocazia, o voi mai spune si mai tare.

    Trebuie să spun asta. Niciun credincios nu poate accepta așa-numita lege anti-discriminare. De asemenea, vreau să spun că timpul va trece și ne vom întreba, cum de ne-am putut permite să adoptam o astfel de lege?”.

    Pana de curand, eram o tara in care toata lumea se simtea libera…
    http://lonews.ro/coalitia-pentru-familie/22363-pana-de-curand-eram-o-tara-in-care-toata-lumea-se-simtea-libera.html

    Apreciază

  12. alternativenewsromania said, on aprilie 4, 2016 at 3:23 pm

    Parintele Gheronda Iosif Vatopedinul ne vorbeste despre ce ne asteapta pe viitor si cum lucreaza diavolul in momentul de fata cu scopul de a insela cat mai multa lume.
    http://alternativenewsromania.blogspot.ro/2016/04/afla-ce-se-va-intampla-cu-omenirea-profetia-din-muntele-athos.html

    NICI URMA DE POLITIE.
    http://alternativenewsromania.blogspot.ro/2016/04/video-politia-nu-intervine-musulmani-fac-exercitii-paramilitare-in-germania.html

    Schimbari majore sunt anuntate la Iphone 7 – Cea mai interesanta este camera frontala ce va avea senzor de canare biometrica, inclusiv caracteristica de recunoastere faciala.
    http://alternativenewsromania.blogspot.ro/2016/04/noul-iphone-7-aduce-schimbari-radicale.html

    Ministerul Afacerilor Interne a pregătit un nou proiect de lege, prin care se instituie cenzura Internetului.
    http://alternativenewsromania.blogspot.ro/2016/04/moldova-guvernul-initiaza-o-lege-care-permite-blocarea-site-si-citirea-mesajelor.html

    Apreciază

  13. Radu Humor said, on aprilie 4, 2016 at 5:35 pm

    „Dieta” care trateaza orice afectiune

    „În 8 luni după ce am început să fac aceste lucruri, toate celulele canceroase au dispărut.”
    Dr. Loraine Day -chirurg ortoped care s-a vindecat de cancer prin metode naturale
    Dr. Lorraine Day

    „Ca să te vindeci de orice boală, nu contează numai „ce pui în gură”. Când am început să mă vindec, am avut grija cu tot ceea ce puneam „în minte si suflet”: nu am citit ştirile, nu am ascultat radioul, nu am privit la televizor. Am citit doar cărţi de spiritualitate, am ascultat muzică clasică şi programe de spiritualitate de calitate care îmi dădeau o stare de linişte şi pace. Trebuie să fii la fel de atent cu ceea ce îţi introduci în minte, ca şi cu ceea ce îţi introduci în corp.” Dr. Loraine DayAceastă femeie ar trebui să fie un exemplu de viaţă pentru mulţi dintre noi. Nu doar că s-a vindecat de cancer singură – refuzând categoric chimoterapia şi impulsurile colegilor medici „pro-chimo” (şi nu erau puţini!) -, dar vivacitatea, coerenţa şi energia acestei femei la 70 de ani sunt calităţi rar întâlnite în ziua de azi.

    Dr. Lorraine Day

    „Acum am 69 de ani şi pot să fac orice făceam la 25 de ani! Simt că am aceeaşi energie pe care o aveam atunci.” Şi într-adevăr, energia pe care o emană este debordantă, şocant de incompatibilă cu viziunea pe care mi-am format-o până acum despre „bătrânii” de aceeaşi vârstă.
    Recent, Dr. Loraine Day s-a recăsătorit iar soţul dânsei a vrut să trăiască după felul în care trăia ea, pentru că îşi dorea acelaşi nivel de energie!
    Vom deschide acest articol cu un adevăr încurajator, o speranţă pentru toţi cei care suferă de cancer sau alte maladii la fel de grave:

    Corpul omenesc este astfel construit încât se poate vindeca singur. Aţi observat că, dacă ne-am tăiat, rana se vindecă fără să intervenim, asta dacă sistemul nostru imunitar nu este distrus şi dacă nu traumatizăm în fiecare zi rana respectivă. Eu a trebuit să aflu care sunt lucrurile prin care îmi traumtizam corpul astfel încât acesta nu reuşea să vindece cancerul. Ştiam că eu mi-am făcut cancerul. Evident că nu am făcut-o conştient. Toţi oamenii „ne facem” cancerul „cu mâna lnoastră”, doar că nu ne place să recunoaştem acest lucru.
    Lucrurile pe care le facem în mod repetat în fiecare zi sunt acelea care ne îmbolnăvesc, care cauzează cancer, Parkinson sau orice altă boală.
    Dr. Loraine Day

    1.Am trecut pe o dietă vegetariană, curată.
    La început nu ştia exact cu ce să înceapă, dar simtea că trebuie să îşi schimbe dieta într-o dieta 100% vegetariană. A încetat să mai mănânce: produse animale- carne, ouă, lapte, brânză.
    Este dieta perfectă, dar nu îndeajuns să vindece vreo problemă de sănătate majoră cum e cancerul.
    (Dr. Loraine Day)

    Ştiai? Statisticile din 1909 arătau că 1 din 33 de americani sufereau de cancer. Pe atunci, consumul mediu de cereale nerafinate pe cap de locuitor era de 90 kilograme pe an, la fel ca şi în cazul cartofilor proaspeţi. Să nu uităm că pe atunci nu existau restaurante de tip fast food iar dulciurile erau întradevăr o delicatesă. Începând cu 1985, consumul de cartofi proaspeţi a scăzut cu 50% , în schimb cartofii prăjiţi au devenit din ce în ce mai populari; a crescut consumul de cereale rafinate (făină albă); s-a dublat consumul de lapte (pasteurizat!); consumul de carne de pui a crescut cu 300% (pui injectaţi cu hormoni şi antibiotice). Dulciurile sunt astăzi privite ca nişte „înlocuitoare de fructe”. Sub influenţa unei diete bazate pe alimente procesate şi abuz de produse animale (carne, lapte, brânză, ouă), nu este de mirare că această afecţiune a luat amploare, fiind întâlnită la 1 din 3 persoane. Astăzi, una din doua persoane suferă sau va suferi, de-a lungul vieţii, de cancer. La cum decurg lucrurile, până în 2020 toată lumea va suferi de cancer, dacă nu se iau măsuri în prevenţie.

    Apoi am renunţat la tot ce înseamnă zahăr, cofeină, MSG, îndulcitori şi toate alimentele procesate, şi am mâncat numai mâncare în forma ei naturală, lucru pe care îl fac şi acum. Dr. Loraine Day

    2. Am început să petrec cât mai mult timp afară din casă.
    „Tumorile canceroase cresc de 2 ori mai repede dacă respirăm „aer de interior” decât dacă respirăm aerul „din afara” casei, fapt bine documentat în literatura de medicină. Chiar dacă locuim într-o zonă cu aer poluat, aerul de afară este preferabil celui din interior”, spune Dr. Loraine Day.

    3. Am început să petrec cât mai mult timp în soare şi să iubesc lumina zilei.
    Soarele reduce mărimea tumorii canceroase şi nu cauzează cancer de piele, aşa cum se vehiculează astăzi. Este vorba de felul nostru de alimentaţie care duce la cancer de piele. Această afecţiune nu era întâlnită la strămoşii noştri în urmă cu mii de ani, când aceştia îşi desfăşurau întreaga activitate afară: locuiau, trăiau, munceau în aer liber, în soare.

    4. Am înţeles că pacea interioară este hrana sufletului şi am început să iert.
    Oricât ar fi de sănătoasă o dietă, nu este de ajuns dacă sufletul este plin de resentimente. Iertarea şi liniştea sufletească modifică semnele vitale, regularizează pulsul cardiac, tensiunea arterială şi secreţia de adrenalină. Nu putem depăşi o afecţiune fizică sau psihică dacă suntem dominaţi de ură sau ranchiună.
    Oricine ar putea trăi sănătos până la 100 de ani, dar am devenit prea dependenţi de mâncare, de stilul nostru de viaţă şi de ură. Oamenilor le place să fie dependenţi de ură. Doar că ura ne „mănâncă de vii”, fără să ne dăm seama. (Dr. Loraine Day)
    walking-through-nature-302060

    5. Am început să merg mult pe jos, în orice condiţii atmosferice.
    „Distanţa parcursă la prima „şedinţă” – după „o viaţă la pat” de 6 luni – a fost de 18 metri, dar pentru mine a fost un lucru măreţ!” (Dr. Loraine Day). Pentru a înţelege cât de afectat este corpul nostru de sedentarism, iată o altă mărturisire memorabilă a doctorului Loraine Day: „Deşi mă însănătoşisem şi ajunsesem, în timp, să merg mult pe jos şi să fac gimanstică medicală acasă, mi-au trebuit alţi 3 ani de „aşteptare activă” ca organismul meu să capete rezistenţa necesară pentru a merge la o sală de sport.”

    6. Am început să beau câte 8 pahare mari de apă pe zi.
    Corpul este 75% apă iar creierul este 85% apă. Pierdem 10 pahare de apă zilnic doar pentru că trăim ţi dacănu le punem la loc, sau dacă bem lichide dulci sau sărate (cola, sucuri, cafea, etc), putem accentua deshidratarea.
    Imediat ce am început să beau multă apă, am simţit shimbări pozitive întâmplându-se în corp. Când aveam cancer, avem simptome de multe alte afecţiuni: simptome de Parkinson, scleroză multiplă, buricele degetelor îmi amorţeau pentru că nu ajungea destul sânge la ele, episoade oribile de anxietate ţi depresie. (Dr. Loraine Day)

    7. Am început să dorm de la ora 10 seara.
    Hormonii de vindecare se produc în intervalul de timp cuprins între orele 10 p.m. – 02 a.m., însă cu o singură condiţie, şi anume să dorim. Suntem construiţi să trăim în ritm cu natura, iar funcţiile organismului se încetinesc de îndată ce apune soarele. În societatea de astăzi, dominată de electricitate şi tehnologie, nu mulţi ne aliniem să respectăm această „regulă de funcţionare”. Să fie o întâmplare faptul că oamenii de la ţară sunt mai sănătoşi decât cei de la oraş?
    Această regulă funcţionează întocmai ca şi legea gravitaţiei: dacă ne aruncăm de pe o clădire, nu plutim în eter, ci cădem la pământ, chiar dacă negăm existenţa sa. La fel, dacă nu respectăm legile esenţiale de viaţă, ne îmbolnăvim, chiar dacă negăm existenţa bolii. (Dr. Loraine Day)

    8. Am decoperit Biblia şi am început să mă rog.
    Dacă nu avem o susţinere, o credinţă într-o forţă mai mare decât a noastră care să ne ridice atunci când suntem la pământ, cu garda jos, şi avem nevoie de întăriri, vom fi doborâţi rapid.
    Fără Dumnezeu, lucrurile mult mai mari decât noi care ni se întâmplă în viaţă, ne slăbesc atât de mult puterea personală (singura în care ne încredem) până la punctul în care nu ne mai rămâne nimic din ea şi suntem pierduţi.
    Când îi încredinţăm viaţa noastră lui Dumnezeu, îi pasăm necazurile noastre Lui pentru a se ocupa pentru o clipă de ele, ceea ce ne linişteşte şi ne ajută să ne recăpătăm puterea. Iar mai apoi nu uiţi să îi mulţumeşti, ca oricărui alt prieten care te ajută.
    Chiar şi în momentele în care eram atât de bolnavă încât nu mă puteam ridica din pat şi nici măcar nu mă puteam hrăni, îi mulţumeam lui Dumnezeu că eram în viaţă. Şi, atât timp cât eram încă în viaţă, exista o posibilitate să mă vindec – chiar dacă nu ştiam care este aceasta! (Dr. Loraine Day)
    9. Am început să mă rog pentru alte persoane.
    „Când eşti la pământ, gândeşti că ţi se cuvine „să fii egoist”, să te rogi numai pentru tine, să te ajuţi doar pe tine. Dar uităm că vindecarea începe din inimă.” Chiar dacă suferinţa noastră este cruntă, simplul fapt de a ne ruga pentru alte persoane aflate în suferinţă, ne ajută să ne deschidem inimile şi să aducem mai bună bunătate în suflete care, devenind mai eficiente, ne vor susţine în vindecarea noastră.
    Dacă Dr. Loraine Day a reuşit să se vindece, atunci şi noi avem o şansă.
    Poftă de o viaţă frumoasă şi sănătoasă!! 🙂
    Sursa articol: Lucian Toma

    Apreciază

    • Spaceman said, on aprilie 4, 2016 at 7:38 pm

      @Radu Humor
      Tema este evrei, templu, vaca roșie, nu șarlatani cu „diete” și mizerii pentru ortodocșii curcubeu.

      Apreciază

      • gheorghi said, on aprilie 4, 2016 at 10:01 pm

        La obiect!
        Deturnare observata in multe alte situatii.. nu stiu de ce este admisa postare „off-topic”!
        Nu este topic – sa astepte pana apare, conform arhitecturii si stabilirii prioritatii site-ului de catre administrator.
        Sint uimit cata lipsa de discernamant pot avea cei care vad „facerea de bine” (bene-ficiu) in lucrarile demonice (malefice) – si sint multi, din pacate.
        … sa nu apelam la neo-samani si paganismul „naturist” este elementar, mai greu sa-i depistam insa astfel de „miracole” exact asta promoveaza – minciuna, auto-sugestia si inchinarea la materie.

        Apreciază

    • Apa trece, pietrele raman said, on aprilie 5, 2016 at 7:23 am

      Radu Humor,
      Multumesc. Mi-am salvat si eu aceste sfaturi,

      Apreciază

  14. Manuel Transmission said, on aprilie 4, 2016 at 6:06 pm

    – Care este adevărata miză a construirii marii moschei din București.

    „Politicienii români și-au dat acordul tacit la acest plan de relocare masivă a migranților aflați în prezent pe teritoriul Turciei, iar legea votată în Parlamentul României în decembrie 2015, prin care autoritățile române au primit dreptul de a deschide puncte de frontieră speciale pentru transportarea refugiaților, dovedește faptul că această mișcare se va face cu acordul politicienilor români, pe ascuns, departe de ochii opiniei publice.”

    http://www.rapcea.ro/2016/04/04/care-este-adevarata-miza-a-construirii-marii-moschei-din-bucureti/

    Apreciază

  15. cca70 said, on aprilie 4, 2016 at 9:19 pm

    @ saccsiv

    am o propunere , ca in fiecare seara la ora 21 sa citim psalmii 3 , 19 , 30, 31 pentru izbavirea de dusmani

    cu cat sunteti mai mutli cu atit efectul e mai puternic

    Apreciază

    • Pr.Alexandru said, on aprilie 5, 2016 at 9:19 am

      @cca70

      Foarte buna propunere, mai ales acum in Post ! Si daca va si spovediti si va impartasiti, cu atat mai puternica

      va fi aceasta lucrare a tuturor impreuna-rugatorilor. Doamne, fii cu noi si ne binecuvinteaza si ne intareste !

      Apreciază

      • cca70 said, on aprilie 5, 2016 at 10:11 pm

        pot conta pe dvs , in fiecare seara intre 21 si 21.30?

        Apreciază

      • Pr.Alexandru said, on aprilie 7, 2016 at 10:40 am

        Sigur ca puteti conta. Si putem adauga si Ps.34. Si nu numai.

        Apreciază

  16. Ioana said, on aprilie 4, 2016 at 9:57 pm

    Apreciază

  17. […] EVREII au deschis deja o lista cu PREOTII ce VOR SACRIFICA in TEMPLU celebra VACA ROSIE. Atentie la … […]

    Apreciază

  18. […] EVREII au deschis deja o lista cu PREOTII ce VOR SACRIFICA in TEMPLU celebra VACA ROSIE. Atentie la …. […]

    Apreciază

  19. […] EVREII au deschis deja o lista cu PREOTII ce VOR SACRIFICA in TEMPLU celebra VACA ROSIE. Atentie la … […]

    Apreciază

  20. FlorinCB said, on septembrie 6, 2018 at 8:12 pm

    Red Heifer sau Parah Adumah se traduce Junica Roșie.

    Apreciază

  21. […] EVREII au deschis deja o lista cu PREOTII ce VOR SACRIFICA in TEMPLU celebra VACA ROSIE. Atentie la … […]

    Apreciază

  22. […] EVREII au deschis deja o lista cu PREOTII ce VOR SACRIFICA in TEMPLU celebra VACĂ ROSIE […]

    Apreciază

  23. […] EVREII au deschis deja o lista cu PREOTII ce VOR SACRIFICA in TEMPLU celebra VACA ROSIE. Atentie la … […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.