SACCSIV – blog ortodox

Sfantul mitropolit Varlaam: PROOROCII DESPRE VREMURILE DIN URMA si caderea crestineasca a Moldovei. DACA NE UITAM IN JUR, CE OBSERVAM?

Posted in Uncategorized by saccsiv on martie 28, 2016

Pentru cititorii mai noi ai blogului reiau articolul Sfantul mitropolit Varlaam: PROOROCII DESPRE VREMURILE DIN URMA si caderea crestineasca a Moldovei. DACA NE UITAM IN JUR, CE OBSERVAM? ce l-am postat acum cinci ani:

Citez din articolul Sfantul mitropolit Varlaam: Proorocii despre vremurile din urma si caderea crestineasca a Moldovei:

DOCUMENT DOMNESC

Descoperit de Paul de Alep intr-un sipet al lui Duma Negru despre vremurile din urma ale Moldovei, de la mitropolitul Varlaam
_____________________

– Dupa plecarea mitropolitilor fanarioti vor urma oameni nevrednici la scaunul Moldovei, care vor incerca sa vanda dreapta credinta.
– Amestecurile de credinta drept-maritoare, cu cele papistasesti si paganesti nu vor mai fi o uraciune si o urgie in fata lui Dumnezeu.
– Oamenii se vor vinde intre ei, vor fi taieri de sabie intre frati pentru putere si ranguri pamantesti.
– Moldova va fi rupta si impartita dupa bunul gust al puterii de la Rasarit, prin sfaturi marsave si ticaloase.
– La vremea din urma, o fiara rosie cu multe capete va inghitI intreaga Europa crestina, iar oamenii se vor salbatici mai rau ca fiarele.
– Oamenii se vor inrai si vor strica obiceiurile pamantului, inmultindu-se intre ei ca dobitoacelefara nici o rusine, lepadand Sfanta Taina crestina a nuntii.
– Vor defaima obiceiurile crestinesti, dedandu-se la tot felul de obiceiuri straine, iar paganii se vor amesteca cu sangele crestinesc. Mare urgie va fi atunci.
– Domnii pamantului vor fi oamenii vanduti satanei, care nu vor mai purta grija poporului drtept-credincios.
– Mosiile stramosesti vor fi calcate cu japca si luate de straini dupa bunul lor plac, lucru ne mai intalnit in curgerea timpului in Moldova.
– Biserica stramoseasca va fi rusinata de noile obiceiuri paganesti si papistasesti, aduse cu sila de vladicii lor cu apucaturi satanicesti. Oamenii afierositi lui Hristos cu slujba vesnica, vor lepada sfantul chip si fagaduinta inaintea lui Hristos, dedandu-se la viata lumeasca dinainte.
– La vremea din urma, pamanturile nu-si vor mai da roada lor, padurile vor fi taiate, iazurile vor fi secate, oamenii vor vinde mosiile fara rusine, uitand ca stramosii lor le-au pastrat cu sabia.
– Legile crestinesti ale tarii vor fi lepadate, iar hrisoavele voievodale vor fi luate in ras, iar conducatorii netrebnici vor face legamant cu fiara apocaliptica.
– Vlastarele moldovenesti, urmasii domnilor si boierilor de demult, se vor deda la obiceiuri si apucaturi ieftine.
– Barbatii vor schimba obiceiul Dumnezeiesc al demnitatii lor si se vor acoperi cu straie femeiesti, iar femeile vor umbla precum barbatii.
– Adunarile din sarbatori si toate obiceiurile pamantului vor fi schimbate in obiceiuri si apucaturi salbatice, paganesti, aducand in Moldova in locul jocului de sarbatoare, jocuri de la salbatici.
– La vremea de apoi, pe pamanturile Moldovei, va domni saracia, jalea, moarte, spaima, frica si omul nu va mai fi stapan in batatura lui.
– Vor pune Domnii pamantului biruri si legi cum n-au mai fost de la intemeierea Moldovei.Vor pune biruri si pe aerul lasat de Dumnezeu.
– Fiarele pamantului si pasarile si dobitoacele isi vor schimba firea lor si vor aparea altfel de dobitoace, iscodite dupa mintea omului, care vor fi slabe la trup si fara de folos.
– La vremea cea din urma, oamenii se vor strange unii langa altii in tot felul de nascociri, lepadand truda satului, munca va fi o rusine, rusinea va ramane un obicei, iar cei dreptI vor fi socotitI nebuni. Se vor insela unii pe altii, crezand ca asta e legea lui Dumnezeu.
– Si in cele din urma, ultima randuiala a pamantului: se vor dezgropa oasele stramosilor si parintilor nostri, vor fi daramate bisericile, vor fi lepadate randuielile crestinesti si vor iesi un soi de oameni, care tot in numele lui Dumnezeu vor face biserici fara cruce, vor nesocoti Sfanta Jertfa si in cele din urma o vor amesteca in slujire cu paganii.
– Asa arata Apocalipsa Sfintei Carti a Scripturii ca la vremea din urma, cand veti vedea uraciunea pustiirii in locu cel sfant, razboaiele pe alocuri, urgiile si uciderele intre oameni, lepadarea pruncilor din pantecele femeiesti si oameni cautand linistea de la un capat in altul al pamantului, cand graiurile se vor amesteca ca alta data in Babilon si sfarsitul va fi aproape.
– Moldova cea frumoasa si bogata, plina de daruri Dumnezeiesti, plina de locasuri sfinte, plina de oameni harnici si credinciosi, va cadea 1n mainile paganilor si necredinciosilor, iar caderea ei va fi mai grea decat caderea Constantinopolului la vremea maritului nostru domn Stefan cel Mare si Sfant.
– Binecuvantat a fost pamantul Moldovei si nerusinata a fost ocara oamenilor, care prin faptele si apucaturile lor strcate, vor intoarce pe voievozi in morminte si vor face pe stramosi sa lacrimeze sub glie, stand cu fruntea plecata in fata Maritului Stapan Hristos, pentru rusinea lasata de urmasii lor.

consemnat de Paul de Alep
__________________
Document din Moldova, dat de mitropolitu Varlaam mitropolitului Macarie cu prilejul calatoriei prin Moldova, adus de la pustnicii da la schitul lui Zosima din tinuturile Neamtului cu titlul: «Proorocii despre vremurile din urma si caderea crestineasca a Moldovei»

 

65 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. AKRITAS said, on martie 28, 2016 at 3:33 pm

    EXCLUSIV: Apel de urgenta – Grecia este atacata de musulmani. Icoane arse in foc, clopote indepartate…
    Harta Kalavria »
    Stiri din Kalavria »
    Informatii Locale

    În Grecia, migranții folosesc icoanele din bisericile ortodoxe, pentru a se incalzi și manifesta impotriva clopotelor.

    Mitropolitul Ambrozie de Kalavria a lansat un apel de urgență, în legătură cu situația care exista in prezent in Grecia, informeaza in exclusivitate Agentia de stiri Lăcaşuri Ortodoxe®. Apelul sau nu este unul unic, Agentia de stiri Lacasuri ortodoxe avertizand asupra altor manifestari asemanatoare, ale altor arhierei care tratau aceeasi tema, de pe o aceeasi pozitie categorica (vezi ARHIVA Lăcaşuri Ortodoxe®). Agentia de stiri Lăcaşuri Ortodoxe® va prezinta mai jos, in exclusivitate, traducerea cuvintelor pe care Mitropolitul Ambrozie le-a folosit in cadrul acestui apel disperat:

    „Cu fiecare zi ce trece, devine tot mai evident că ‘imigranțiI’, ‘refugiatii’ ilegali sunt cuceritori ai Greciei!
    La rândul său, sistemul politic îi adoptă, ii protejeaza și le ofera condiții favorabile! Nimeni nu-si face griji pentru nimic!

    Un ministru din partidul de guvernământ SYRIZA a declarat chiar, cu o zi înainte, in prostia lui, pur și simplu: ‘cu ajutorul imigrantilor, se rezolva problema demografica a Greciei!!!’.

    După cum se poate vedea, Guvernul ii protejează pe invadatorii țării noastre! Între timp, invadatorii imigranți au demarat deja activitatea lor distructivă! Ei indeparteaza icoanele de pe pereții lacasurilor si altarelor, și le ard in focuri de tabără, pentru a se incalzi!….

    Mitropolitului Serafim din Pireu i s-a cerut sa renunte la crucea ortodoxa (vezi ARHIVA Lăcaşuri Ortodoxe®)!

    Imigrantii musulmani ilegali din localitatea Kavala au indepartat de pe zidurile unei scoli Icoana Maicii Domnului si au solicitat sa nu mai fie trase clopotele bisericii!…

    Ieri, în districtul Evkarpii al Salonicului au aparut manifeste in limba greaca, cu textul: ‘Grecii trebuie sa creada in cuvintele profetului Mahomed, ca sa fie salvati. Războiul a ajuns in tara voastra. Sângele de păgân va curge in râuri. Semnătură: Razboinicii lui Allah’.

    La televiziunea de stat din Grecia, a fost prezentat un comunicat de presă… în limba arabă!

    Treziti-va! Ridicați-vă din letargie! Uitati-va ce se întâmplă în jurul vostru! Grecia este pe moarte!
    Noi murim încet: moartea Ortodoxiei noastre și a identitatii grecesti! Vreti sa renunțati, fără sa luptati? Gândiți-vă la asta!”.
    http://lonews.ro/politici/22287-exclusiv-apel-de-urgenta-grecia-este-atacata-de-musulmani-icoane-arse-in-foc-clopote-indepartate.html

    DECI, LUCRURILE SANT DESTUL DE SIMPLE PENTRU CINE ARE OCHI SA VADA : ISLAMUL RADICALIZAT PREMEDITAT DE CATRE OCCIDENTUL APOSTAT IUDEOMASON, E FOLOSIT CA SI COADA DE TOPOR IMPOTRIVA IDENTITATII NATIONALE SI CRESTINE A EUROPEI !

    Apreciază

  2. mihai said, on martie 28, 2016 at 3:45 pm

    Un adevar infiorator in care nu numai moldova dar si restul tari este in aceias situatie, dar cine sa observe. Mai este si o zicala tipic romaneasca, fiecare cum asi asterne asa doarme, iar omul in general cauta izbaviri prin secte, vrajitoare, horoscoape etc

    Apreciază

  3. bogdansava21 said, on martie 28, 2016 at 3:59 pm

    OFFTOPIC:

    MINCIUNA LUI KLAUS si CIOLOS iesita la SUPRAFATA in OCCIDENT
    NU VA FI CONSTRUITA BISERICA ORTODOXA LA ISTAMBUL
    http://alternativenewsromania.blogspot.ro/2016/03/minciuna-lui-klaus-si-ciolos-iesita-la-suprafata-in-occident.html

    Apreciază

  4. Andrei Creacico said, on martie 28, 2016 at 4:29 pm

    „Buna desfăşurare a Sinodului Pan-ortodox va influenţa procesul de apropiere dintre catolici şi ortodocşi” – patriarhul Bulgariei Neofit
    http://lumea-ortodoxa.ro/buna-desfasurare-sinodului-pan-ortodox-va-influenta-procesul-de-apropiere-dintre-catolici-si-ortodocsi-patriarhul-bulgariei-neofit/

    Apreciază

    • el said, on martie 28, 2016 at 7:05 pm

      Andrei Creacico

      esti cumva GORNA/RSAPANDACUL ecumenistilor din deal platit sa deverseze balegarul lor aici?
      tu „romansul” Creacico nu aduci aici decat stiri despre ECUMENISTI si bucuriile/”talcuirile” lor?

      sau crezi ca APOSTATUL Neofit al Bulgariei e de alta factura duhovniceasca decat APOSTATUL roman daniel cel cu copita despicata din deal, KAKDOXUL bartolomeu ecuKAKAmenicul de la Constantinopol, ori ucenicul IUBIT al kagb-istului Nikodim Rokotov kirillica fra frica ( …de Dumnezeu nici rusine de oameni) , etc?
      Altfel era batranul Patriarh Maxim al Bulgariei…au asteptat iudele sa crape cei batrani si s-au urcat ei repede MISELESTE ca niste UZURPATORI pe Tronurile Sf Parinti sa DARAME Biserica dinauntru, ca PENTRU ASTA au fost pregatiti de draci si de „stapanii” lor din umbra MORTII.

      Apreciat de 1 persoană

      • Andrei Creacico said, on martie 29, 2016 at 10:29 am

        el,

        Site’ul lumea-ortodoxa.ro are exact rolul invers decât cel pe care l-aţi interpretat. Noi atenţionăm creştinii despre răspândirea tot mai mare a ecumenismului,

        Doamne ajută!

        Apreciază

      • el said, on martie 29, 2016 at 12:41 pm

        Andrei Creacico

        sa-ti ajute Dumnezeu sa faci asa cum zici aici !
        insa fii clar cand aduci un cuvant. suntem satui de iude care fatarnicesc Adevarul

        Apreciază

    • mihai said, on martie 28, 2016 at 8:18 pm

      Si cand ai auzi pe cate uni cum latra la luna parca nustiu cum ati vine. Apropo de memorandum, uite ca incepe sa se petreaca ca acolo insa ei mai sunt si orbi si surzi, iar cees ce fac acei venetici in grecia in clipa de fata o fac cu sustinerea guvernantilor de la atena

      Apreciază

  5. Felix Stancu said, on martie 28, 2016 at 5:53 pm

    Frate Vasile s-a tipărit la editura Egumenița Convorbiri cu Părintele Ioachim Parr. Într-unul din volume, Părintele Ioachim Parr răspunde la o întrebare despre semnele vremurilor. El spune cam așa: Cartea Apocalipsei este metaforică. Biserica nu intrepretat până acum această carte. Noi avem cele patru Evanghelii. Este suficient pentru noi ortodocșii. Nu vă temeți, dacă suntem creștini trăitori nu mai băgăm în seamă pericolul actelor biometrice…
    Eram la mânăstirea Marginea lângă Sucevița și fiind la trapeză la masă o maică citea chiar aceste rânduri. Mănăstirea este coordonată spirutual și material de starețul de la Sihîstria Putnei, Nectarie Clinci. Deci carte lui Ioachim Parr este un veritabil sampon de spălarea creierului! Trebuie semnalat pentru cei ce au cumpărat-o sau vor s-o cumpere!

    Apreciază

    • saccsiv said, on martie 28, 2016 at 10:07 pm

      Felix Stancu

      Ar trebui sa ne spui mai multe, te rog. O pagina, un citat exact sau eventual daca e pe internet.

      Apreciază

      • gbogdanmihai said, on martie 28, 2016 at 10:21 pm

        Vă pot trimite eu mâine acel text. Am citit și eu acest lucru.

        Apreciază

      • saccsiv said, on martie 28, 2016 at 10:26 pm

        gbogdanmihai

        Multumesc.

        Apreciază

      • gbogdanmihai said, on martie 28, 2016 at 10:29 pm

        Dacă dorești îl pot trimite imediat. Durează ceva să îl caut și să transcriu textul.

        Apreciază

      • saccsiv said, on martie 28, 2016 at 10:34 pm

        gbogdanmihai

        Bine.

        Apreciază

      • gbogdanmihai said, on martie 28, 2016 at 10:41 pm

        Am găsit textul. Vrei să fac poze și să le trimit pe mail? E textul cam măricel și ar dura ceva să îl transcriu. Să îmi spui email-ul dacă accepți pozele.

        Apreciază

      • saccsiv said, on martie 28, 2016 at 10:49 pm

        gbogdanmihai

        saccsivnousaccsivnou@yahoo.com

        Apreciază

    • el said, on martie 28, 2016 at 10:54 pm

      Felix Stancu

      multumim de precizare.
      Tocmai a primit cadou recent 2 carti (i.am scris rapid persoanei sa NU CUMVA sa mai trimita si altele de acelasi autor cum avea in plan) ale acestui Ioachim Parr traduse in ro. si sincer sa fiu n-am putut sa citesc mai mult de cateva capitole cu toata sfortarea ….
      RAU a ajuns Ortodoxia noastra azi !

      Apreciat de 1 persoană

      • Ioana said, on martie 29, 2016 at 3:08 am

        rau a ajuns…

        „si de va fi cu putinta sa insele si pe cei alesi…”
        Popa Vulcanu (stim noi cine 😀 😦 ) ii prosteste pe multi pro-ciparaia! Nu imi vine sa cred!!! cum pot crede in acest fudul filo-rockait, ahtiat de lustruiala…. am intelesc ca preoti apropiati de par Anitulesei iau de bun tot ce vine de la m.v, si ca IPS Serafim de Pireu inca crede ca e o scofala de capul lui! Sa facem ceva sa trezim preotii din IMBROBODEALA VENINOASA A LUI M.V! multi credinciosi care vorbesc cu preoti imbroboditi de m.v. isi iau cipuri cu ochii inchisi la comanda otravita a dansului. Sa ma ierte Dumnezeu daca gresesc, dar cred ca M.V. e omul masonilor….

        Apreciază

      • el said, on martie 29, 2016 at 2:18 pm

        Ioana

        popa vulcanescu, popa chifan, popa aldea, (s.a ) …..sunt IUDE !
        nu ai ce mai face cu ei, sunt IRECUPERABILI.

        cat despre norodul NEROD care umbla dupa vorbaria lor OTRAVITA, acestia sunt liberi sa aleaga pe Hristos sau pe diavolul. si vor alege in functie de starea lor duhovniceasca (PACATUL nepocait te face ROB) si de viclenia in care se complac fatranicind „evalvia” confortabila
        norodul care ajunge la popii astia diavolesti nu e din cei niznai , e din cei LIPITI de lume, in care duhul lumii : „pofta ochilor, pofta trupului si trufia vietii ” sunt LEGILE lor caluazitoare, iar dusul la Biserica DEGEABA e doar PARAVANUL dupa care isi ascund lepadarea de Hristos dandu-si „constiinta buna” de „crestini evlaviosi practicanti” ! doar si inchinatorii lui antcrist vor cered ca fac treaba „duhovniceasca” , asa si astia , aceeai constiinta STRICATA/PREVERSA au.

        asa ca LASA-I !! ! sunt PIERDUTI , la fel GLOATA care umbla in transa dupa vorbele lor si IGNORA Profetiile si Invataturile Sfintilor si parintilor induhovniciti.

        fiecare isi cauta/GASESTE „invatator” dupa inima sa.

        Apreciat de 2 persoane

      • Ioana said, on martie 29, 2016 at 3:04 pm

        Asa e frate el,

        Pacatele imping oamenii sa accepte prostii din acestea, sa se faca iude pentru niste maruntisuri lumesti, CAND AR PUTEA SA LEPEDE SI SA RESPINGA ORICE ACT AL LEPADARII. Isi bat joc de Sfantul Paisie Aghioritul, mare e dezbinarea intre oameni, care hulesc un Sfant ce le-a vorbit cu dragoste.

        Sfantul Paisie Aghioritul si Sfantul Vasile Novikov sunt mari sfinti care si-au pus viata pentru noi! Nu au dezvinovatire acesti oameni bicisnici si preoti mincinosi pentru pacatul lor!

        Pentru mine modele de duhovnici sunt Parintele Sofian, Parintele Arsenie Papacioc, Parintele Irineu de la Ponor… (si mai sunt dar ia-m mentionat pe ei acum…..) si il avem si pe parintele Antim, ucenicul Parintelui Cleopa

        Cu episcopii nostrii e jale, sunta KAKAekumenisti. Il avem pe PS Longhin, nu stiu care e treaba cu IPS al Timisoarei, Paisie, daca s-a lamurit cei cu boca-boca, pe acolo prin Ardeal.

        Apropo de Boca, Matei Vulcanescu face pe facebook, adica nu el pe fata, isi trimite slugi, cu cardu in buzunar, sa faca campanii anti-boca. Imprastie studiile din 888 Adevarul despre Arsenie Boca, dar e o imbrobodeala, daca nu se leapada de cipuri…

        a, si ti-au facut si tie pagina pe facebook, ia vezi:

        https://www.facebook.com/El-said-pe-saccsiv-1836265499934052/

        Apreciază

      • el said, on martie 29, 2016 at 3:54 pm

        Ioana

        ce pagina mi-au facut acolo bicisnicii?
        eu NU AM si NU VOI AVEA NICIODATA facebook ca sunt IMPOTRIVA acestui kakat !

        ce se zice acolo? 🙂
        care „El” ca eu semnez cu @el ?

        Apreciază

      • Ioana said, on martie 29, 2016 at 6:13 pm

        https://saccsiv.wordpress.com/2016/03/02/nicolae-manolescu-vrea-sa-l-bage-la-puscarie-pe-mariu-ianus-pe-motiv-de-legionari/ au mai aparut comentarii pe aici 🙂 se pare ca incep oamenii – bine ar fi sa lepede si cipurile din buzunare, CA NU VOR RAZBI!!! – sa se dumireasca ce e cu popa Vulcanescu, poapAngiu’ antihristilor….. oricum nu facea el nimic anti-boca, doar cauta sa prosteasca si sa insele ca o IUDA, bine ca a sters putina cand a citit scrisoarea Parintelui Paisie si a vazut inregistrarea cu par Vasile Novikov. Nu-i plac lui ADEVARURILE si tare ii mai uraste pe Sfinti si pe Marturisitori!

        cat despre ALDEA si POPA necuratu NECULA au creierul facut muci din prima. niste rockaitori grohaitori, porci tavaliti in noroaie,.. vai de capul lor, inchinatorii dracilor! si CHIFAN nesimtitu si Vulcanescu, lupi si circari ai Satanei, sper sa isi dea seama si IPS Serafim de Pireu de asta…

        Apreciază

      • Ioana said, on martie 29, 2016 at 6:56 pm

        Da, m-a stupefiat cand am vazut ca au scris „El” si ca sunt niste bicisnici ca fac dinastea, daca tot repereaza tot ce zici, de ce nu citesc cu atentie? ai zis de la inceput ca nu vrei sa ai tangente cu cacatul de facebook. de ce nu respecta asta?
        la fotografia de profil de pe pagina aia e pus un print screen cu „el said” luat de pe Saccsiv.
        si alte print screenuri si transcrieri ale comentariilor tale cu privire la Boca…
        eu nu vreau sa vadesc pe nimeni, dar daca studiezi ultimile comentarii de aici https://saccsiv.wordpress.com/2016/03/02/nicolae-manolescu-vrea-sa-l-bage-la-puscarie-pe-mariu-ianus-pe-motiv-de-legionari/ … o sa iti dai seama cam despre cine este vorba…. nici eu nu sunt sigura, banuiesc…
        Cat despre cacatul de facebook, poate o sa imi iau si eu vacanta de tot si sa sterg postare cu postare, sa rad tot, ca sa nu ma mai intorg in veci in pierzania aia! mai sunt unii frati de pe saccsiv care au cont, asa mai reperezi cate un dusman din asta, dar nu stiu sigur daca sa il sterg sau nu. dar inclin sa da, nu prea mai e timp de dinastea… in scarnavia lui tzucanberg. facebookul si pasaportul (care nu stiam ca e cu cip, iubeam prea mult lumea si cacaturile ei ca sa mai gandes, AVEAM mintea 0 barat…. – l-am ars, acuma nu stiu ce „duh” a iesit din el, dar macar am scapat de cipuri) au fost caderile mele de proasta luata dupa gloata si cazuta in transa… ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a descoperit multe capcane! si ca toate lucrurile frumoase din copilarie au lucrat in sufletul meu…

        Apreciază

      • el said, on martie 29, 2016 at 7:31 pm

        Ioana

        cine crezi tu ca e impostorul? eu nu-mi dau seama

        ce ii mai duce capul pe zevzecii astia gaunosi, copiaza ca maimutza, (asa face si diavolul copiaza pe Dumnezeu; asa si ei daca nu pot produce ceva copiaza pe altii) ….asta fac si oamenii fara substanta copiaza. putea macar sa-si dea alt nume ca sa nu preteze la confuzii, daca tot se screme sa spuna ceva sa asume, nu sa confuzeze ascunzandu-se dupa cires.

        oricum eu sunt eu si insul care semneaza El e altul … 🙂

        ps : si oricum nu imi pot confunda stilul „suburban” nu? 🙂 🙂 🙂
        in fine dobitoci de toate felurile bantuie azi liber ca microbii prin „canalizarea” asta de net …. NO COMMENT !

        Apreciază

      • Ioana said, on martie 29, 2016 at 7:41 pm

        huff, uite am dezlegat dilema, iertati-ma fratilor, dar nu suport lucrurile facute pe la spate, fara acordul persoanei in cauza…. https://sfintiinugresesc.wordpress.com/category/forumuri/

        Apreciază

      • el said, on martie 29, 2016 at 9:11 pm

        Ioana

        draga Ioana eu te-a intrebat de curios pentru ca nici timp sa scotocesc pe net nici interes nu am si nu am facebook sa stiu ce se scrie despre/relativ la mine/nick-name-ul meu; asa ca nu pot sa judec de aceea te-am intrebat pe tine,
        si inca am plecat de la premisa neincrezatoar/BANUITOARE DE RAU cum ca se folosesc aiurea de numele/ nick-name-ul meu desi nu stiu exact cum sta treaba , …..si asta pentru ca a mai fost odata situatia aceasta cu blogul lui saccsiv cand unii au luat identitatile comentatorilor de pe aici si si-au facut un blog in batjocura la bascalie ( tot din auzite povestesc ca nu l-am vizitat nici pe ala, eu n-am curiozitati din astea de felul meu)

        daca e vorba de cometantorul @mihaelmarius din cate retin eu parca a postat comentarii corecte cel putin e tema boca-boca nu?
        si la linkul cu sfintiinugresesc dat de tine pare ok ce scrie……

        in fine ma depaseste problema, nu inteleg ce le trece tuturor prin cap, credeam ca isi bat joc asa aiurea si imi pun in carca ce nu am scris/zis
        Doamne ajuta !

        Apreciat de 2 persoane

      • el said, on martie 29, 2016 at 9:51 pm

        Ioana

        daca doar citeaza ce am scris eu nu e problema, ft bine, ASUM oriunde ce cred/spun/scriu.
        sa NU scrie in numele meu alte balarii, asta m-ar supara teribil.

        Apreciat de 2 persoane

      • Ioana said, on martie 29, 2016 at 10:25 pm

        ce bine!! multumesc de raspuns, da. sunt doar citate, nu se folosesc aiurea. @mihaelmarius a fost nitel pacalit de vulcanescu dar am mai incercat eu sa ii deschid ochii. multumesc frate! nu imi place sa fim dezbinati, vreau sa fim uniti cu totii intru Hristos si sa ne mantuim cu totii, sa ne ajutam unii pe altii in caderi. Doamne ajuta!

        Apreciază

      • Spaceman said, on martie 29, 2016 at 10:33 pm

        @el
        Nu te-ai prins de faza cu feisbucu!? el said, El-said, ca și cum ar fi nume arăbesc, de exemplu numele fotbalistului egiptean Tarek El-Said!

        https://www.facebook.com/El-said-pe-saccsiv-1836265499934052/

        el said, saccsiv said… terrrorriștiiiii arabi de pe Saccsiv – Weblog ! Spaceman – said LOL :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

        Apreciat de 1 persoană

      • Ioana said, on martie 29, 2016 at 10:47 pm

        in momentul in care am scris primul comentariu nu stiam ca marius a fost autorul, dar banuind, m-am gandit sa-l intreb. de la un like dat de marius la un comentariu al lui saccsiv am vazut ca tine blogul sfintiinugresesc si i-am descoperit contul de facebook. acolo face mare harmalaie cu tema boca-boca, multi au inceput sa se adune si sa i dea la cap bubei boca, poate si unu doi dintre probocaiti sa se fi trezit, nu stim. Nu am spus de la inceput ce si cum cu cine am vorbit si facut, pentru ca nu imi place sa dau discutiile private in vazul lumii, dar acum am acordul si din partea ta si a lui deci e bine…. aparuse din neant pagina cu el said, si l-am intrebat pe marius daca a facut-o. sunt cam imprastiata eu, dar bine ca ne-am lamurit 😀 oricum el se bucura ca vb despre el aici de-abea mai citesc si altii munca dansului de pe sfintiinugresesc…. https://sfintiinugresesc.wordpress.com/

        Apreciat de 1 persoană

      • Ioana said, on martie 29, 2016 at 11:28 pm

        Popa Vulcanu e de vina! 😦 😦 😀

        i-am dat cu flit: si a sters-o caineste (pardon serpeste) din discutia de pe facebook cu boca cu tot, nu i-a mai convenit!!

        „Matei Vulcanescu,

        https://www.youtube.com/watch?v=lSNNYzDaJWo Parintele Vasile Novikov a fost martirizat marturisind anti actele-lepadarii. Pr Vasile Novikov e un Sfant Martir. Fotografiile Sfintiei Sale izvorasc mir!”

        Apreciază

      • el said, on martie 29, 2016 at 11:38 pm

        Ioana

        ok atunci !
        Doamne ajuta !
        si … Doamne ajuta TUTUROR care marturisesc Adevarul si lupta impotriva INSELARILOR de multe feluri!

        Spaceman

        daca este asa cu zice@Ioana e ok, nu-i problema pot sa ia ce scriu(scriem)/zic(zicem) aici si sa faca reclama blogului lui saccsiv! sa NU denatureze insa, ar fi suparator …
        Doamne ajuta, Domnul Iisus Hristos cu noi si Post cu buna sporire duhovniceasca !

        Apreciat de 1 persoană

      • el said, on martie 30, 2016 at 12:24 am

        Ioana

        frumoase poze cu motaneii curajosi ! 🙂 multumesc frumooooos, pisica e animal binecuvantat, am citit intr-o statistica ca Rusia e pe prmul loc ni lume ca popor/posesor iubitor de pisici, apoi … Franta ca nr. de case avand pisici ca animal de companie. 🙂

        popa vulcanescu e un CIRCAR ieftin ahtiat dupa „celebritate” si VANDUT… nici o grija CURAND ii CADE si lui MASCA de „ortodox”…pt cine are ochi de vazut si urechi de auzit, pentru restul e INUTIL oricum!

        Apreciază

      • Gabri said, on martie 30, 2016 at 7:57 am

        Doamna sau donisoara Ioana ,scuzati-ma, stiti cumva numele intreb al PR.Antim ucenicul.PR.Cleopa de la Sihastria de care ATI pomenit? Multumesc… Poate ma ajuta Dumnezeu sa mai ajung o data vara asta acolo…multumesc

        Apreciază

      • Gabri said, on martie 30, 2016 at 5:36 pm

        Multumesc frumos

        Apreciază

  6. Felix Stancu said, on martie 28, 2016 at 6:30 pm

    Schiarhimandritul Ioachim Parr s-a nascut in SUA in anul 1936 intr-o familie catolica provenita din Marea Britanie. La optsprezece ani, a fost tuns calugar in Ordinul benedictinilor. In anii ʹ50 s-a ocupat cu slujirea misionara printre populatia saraca din Calcuta. Mai tarziu a predat in scolile teologice catolice din Brazilia si SUA. In anul 1970 parintele Ioachim s-a convertit la Ortodoxie.

    Apreciază

    • el said, on martie 28, 2016 at 10:57 pm

      Felix

      sarmanul se simte din duhul din cartile lui ca inca a ramas in „balegarul” acela ….

      Apreciază

  7. valentindortodox said, on martie 28, 2016 at 6:37 pm

    Mitropolitului Serafim din Pireu i s-a cerut sa renunte la crucea ortodoxa

    În timp ce … http://lonews.ro/alter-news/22228-ips-mitropolit-teofan-al-moldovei-va-fi-decorat-sambata-de-casa-regala-a-romaniei.html

    Apreciază

  8. ioan said, on martie 28, 2016 at 7:04 pm

    Doamne ajuta ! Va indemn sa urmariti filmarea de la Marsul pt viata din Piatra Neamt, un cuvant de exceptie al poetului Marius Iordachioaia .

    Apreciază

  9. Riko said, on martie 28, 2016 at 7:22 pm

    Eu cunosc oameni din Moldova, si tot cea ce scrie mai sus, se intampla de 5-6 ani, merg straini din Franta, Marea Britanie, cu cadouri la copii, si in excursii, si organizeaza tabere sectare. Nici nu va imaginati. Iar partea politica, ati mai vazut pe internet.

    Apreciază

  10. Ioana said, on martie 28, 2016 at 7:26 pm

    slabe sanse sa avem si noi episcopi marturisitori, mai ales in Romania, unii preoti au inceput sa ii pomeneasca pe IPS Serafim de Pireu sau PS Longhin, pe langa episcopul locului, pana cand isi vor da toti episcopii nostrii (KAKAekumenisti – vorba fratelui el) arama pe fata. Am inteles ca deja planuiesc, dar ca dupa SINODUL TALHARESC vor aduce protestanti in altar cu haine preotesti ca la noi. Puff. Va fi uriciunea pustiitii in LOCUL CEL Sfant…. vai de Capu nostru de neam nepocait, bocait si televizorit! indopat cu carduri, cip si avorturi….

    Apreciază

    • marinela said, on martie 29, 2016 at 8:23 pm

      Ai dreptate Ioana,ne asteptam la mai rau din partea clericilor nostri,decit la mai bine,caci uriciunea asta ecumenista ii orbeste pe toti,pe rind,doar cei care au trezvie, inca ,mai scapa de aceasta plaga molipsitoare.E tot mai dificil sa gasesti un duhovnic ” neintinat” de ecumenism ,iar care ar fi impotriva ,n-are curajul marturisirii adevarului si atunci tot ecumenist e,ca nu se impotriveste flagelului kakodox,ci sta sub ascultarea ereticului ierarh si gata.Mi-e groaza de ce vine peste noi,numai Bunul Dumnezeu sa ne intareasca si sa ne uneasca in Duh si Adevar.Doamne ajuta si mintuire!

      Apreciază

  11. cadariblog said, on martie 28, 2016 at 9:16 pm

    Reblogged this on cadariblog.

    Apreciază

  12. Ionut said, on martie 28, 2016 at 10:23 pm

    Off-topic:

    „Respect”, studentime romana! IQ-ul vostru a depasit, in sens invers, IQ-ul cainilor comunitari. Reprezentati viitorul de aur (fals) al tarii. Sunteti „abonatii” (SCLAVII) companiilor de tutun si viitori „abonati” ai sistemului medical dezastruos al Romaniei. Bagati, tata, tutun, trascau, kaka-kala, fast-food la greu. O sa iesiti la pensie (pe caz de boala) direct din facultate.

    http://www.b1.ro/stiri/eveniment/3000-de-studenti-din-regie-vor-protesta-impotriva-legii-antifumat-acestia-sunt-nemultumiti-pentru-ca-nu-le-mai-este-permis-sa-fumeze-in-campus-foto-144894.html

    Vai de parintii care (nu) v-au educat!

    Apreciat de 2 persoane

    • Cinteza said, on martie 29, 2016 at 8:19 am

      Problema nu este neaparat fumatul in sine. Toata lumea stie ca este nociv samd. Este vorba de impunerea unor restrictii catre o minoritate pe baza sustinerii majoritatii.

      Cu asemenea atitudine sa nu va mai mirati cand minoritarii crestini vor fi pusi la zid pt condamnarea avorturilor, a homosexualitatii etc.

      Pana la urma nu vad nici o tragedie ca 2 studenti fumatori sa fumeze in camera lor. Dar daca vor incalca o lege atunci se poate intra peste ei … Dar poate ca fumatul este doar un pretext ca sa intre peste ei. Poate ca discutau politica iar fumatul este doar un pretext de a-i … deranja.

      Apreciază

      • aha said, on martie 31, 2016 at 12:29 am

        exact. ca in protocoale. sa dezbine si mai mult oamenii.

        Apreciază

  13. bogdansava21 said, on martie 28, 2016 at 10:55 pm

    OFFTOPIC:

    Brânza românească a fost acuzată recent, printr-o alertă europeană emisă de italieni, că ar conţine E-coli.
    http://alternativenewsromania.blogspot.ro/2016/03/au-distrus-branza-romaneasca-sa-faca-reclama-la-branza-olandeza.html

    Apreciază

  14. ardel said, on martie 28, 2016 at 11:45 pm

    Ridică-te Ştefane, şi vezi-ţi fiii
    Că vremea în lume e grea
    Credinţă veşnică patriei noastre
    Jurăm, Măria-Ta

    Ei hei !
    juram maria TA (nu caldiceii)

    Apreciază

  15. Paul222 said, on martie 29, 2016 at 1:45 am

    EXCLUSIV: Apel de urgenta – Grecia este atacata de musulmani. Icoane arse in foc, clopote indepartate…

    http://lonews.ro/politici/22287-exclusiv-apel-de-urgenta-grecia-este-atacata-de-musulmani-icoane-arse-in-foc-clopote-indepartate.html

    Mitropolitul Ambrozie de Kalavria a lansat un apel de urgență, în legătură cu situația care exista in prezent in Grecia, informeaza in exclusivitate Agentia de stiri Lăcaşuri Ortodoxe®. Apelul sau nu este unul unic, Agentia de stiri Lacasuri ortodoxe avertizand asupra altor manifestari asemanatoare, ale altor arhierei care tratau aceeasi tema, de pe o aceeasi pozitie categorica (vezi ARHIVA Lăcaşuri Ortodoxe®). Agentia de stiri Lăcaşuri Ortodoxe® va prezinta mai jos, in exclusivitate, traducerea cuvintelor pe care Mitropolitul Ambrozie le-a folosit in cadrul acestui apel

    Apreciază

  16. tom beron said, on martie 29, 2016 at 6:49 am

    @saccsiv
    Cum am scris si ieri: am cautat pe „goagal” expresia „mundana religio adunata” si am vazut mai multe site’uri.Unul mi-a atras atentia si iti un un link de la pagina unde dupa ce dai click pe „blog” la 2016 vezi asta:

    http://hellenandchaos.blogspot.ca/2016/03/ultra-urgent-message-of-greek-national.html

    ps: tot aici scrie de „ancestral motherland andromeda’..intoarcerea la helenism..la un alt articol scria ceva de genul ce scria articolul postat cu hotaririle intelegerii „secrete” de care au aflat PALIKARII astia pagani.ASA CA SA FIM ATENTI DE UNDE NE INFORMAM.

    Apreciază

    • saccsiv said, on martie 29, 2016 at 10:18 am

      tom beron

      Frate tu tot insisti dar eu nu vad decat un site de gen lovedal. Arata-mi te rog articolul X de la care a plecat in data Y materialul cu memorandumul.

      Apreciază

  17. Giovanni Onika said, on martie 29, 2016 at 9:01 am

    Doamne Dumnezeule, punct cu punct, litera cu litera se adevereste,cand citesti cele scrise in acest document parca te uiti pe geam. „Vor defaima obiceiurile crestinesti, dedandu-se la tot felul de obiceiuri straine, iar paganii se vor amesteca cu sangele crestinesc. Mare urgie va fi atunci.” Vorbele parintelui Justin Parvu si asa a fost, dar nimeni nu se astepta la asa marsavie. Invazia asta pagana e mai rea decat o lupta directa, intr-un razboi, pt.ca astia sunt sustinuti, spijiniti , infiltratii de slugile satanei , guvernantii nostri , e ca si cum organismul e lasat fara anticorpi, baga „boala” in popoare, fara ca noi sa putem riposta, invadatorii au drepturi si sunt protejati in detrimentul poporului de sine statator, omorand la propriu si atentand la ceea ce are mai de pret, credinta sa. Of, Doamne, te ingrozesti.

    Apreciază

  18. john said, on martie 29, 2016 at 9:13 am

    Luna viitoare, templul lui Baal va veni inTimes Square. Reproduceri ale arcului de 50 de picioare, care au format intrarea templului urmează să fie instalate în New York și Londra, un tribut adus structurii vechi de 2000 de ani pe care statul islamic a distrus anul trecut în orașul sirian Palmyra.
    https://templierblog.wordpress.com/templul-lui-baal/

    Apreciază

  19. ORTODOXIE said, on martie 29, 2016 at 9:16 am

    Reblogged this on CREDINŢĂ DREAPTĂ ORTODOXĂ!.

    Apreciază

  20. valentindortodox said, on martie 29, 2016 at 10:24 am

    interesant e că şi pe blog-uri ale unora altădată declaraţi terminaţi, rupţi de realitate ş.a.m.d. – gameri de cele mai addictive jocuri – acum se discută despre pericole mondiale, deturnările teroriste de avioane etc.

    Cu ocazia asta se trezesc unii despre care se credea că nu se vor mai trezi şi cine ştie ce se mai întâmplă în unele suflete…

    Apreciază

  21. Anonim said, on martie 30, 2016 at 10:09 am

    Am fost weekend-ul trecut la o manastire din Moldova, mai exact la Sucevita si am vazut acolo maici catolice.Cred ca incet incet, peste tot se pregateste aceasta unire dintre catolici si ortodocsi. Domnul sa ne fereasca.

    Apreciază

  22. Sofia said, on martie 30, 2016 at 10:18 am

    Am fost in weekend-ul trecut prin trecere la manastirea Sucevita, am vazut mai multe maici catolice. Deja peste tot incet, incet se incepe pregatirea de unire dintre catolici si „ortodocsi” oricum ortodoxia adevarata nu se v-a unii niciodata cu ei.

    Apreciază

  23. octoviv said, on martie 31, 2016 at 11:06 pm

    Doamne, ajută.

    Atenție!!! la ambalajul acestui produs (Dulciuri de la Romana, Ciocolata de Post cu arome de Portocale, Rom, Cafea):

    Nu îl aruncați la gunoi deoarece conține sigla unei arhiepiscopii în care sunt reprezentate: monograma Domnului Dumnezeului nostru Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu (Α ΧΡ Ω), icoana Sfintei Cuvioase Parascheva și un medalion cu Preasfânta Născătoarea de Dumnezeu și Pururea Fecioara Maria:

    Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, pentru rugăciunile Preacuratei Maicii Tale Preasfintei Născătoarei de Dumnezeu și Pururea Fecioarei Maria, ale Sfintei Cuvioase Maici Parascheva și ale tuturor Sfinților Tăi din Biserica Biruitoare, iartă-ne, luminează-ne, miluiește-ne și ne mântuiește pe noi.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.