SACCSIV – blog ortodox

Dacian Cioloş: CARTELE PREPAY din ROMANIA au fost folosite la pregatirea de ATENTATE TERORISTE in Uniunea Europeana / INTREBARE FUNDAMENTALA: Monitorizarea totala a telefoanelor si internetului ne scapa de teroristi? Dar buletinele biometrice?

Posted in Uncategorized by saccsiv on martie 27, 2016

ATM

Foto: http://ddees.com/index.php/2015/09/11/gallery-two/

   Iata ce putem citi la Cartelele telefonice românești, asul din mâneca teroriștilor! de pe Antena 3:

Premierul Dacian Cioloş a făcut o declaraţie surprinzătoare în cadrul unei emisiuni. Şeful Guvernului spune că deţine informaţii conform cărora cartelele prepay cumpărate în România ar fi fost folosite în pregătirea unor atacuri teroriste, scrie Playtech
Întrebat dacă are semnale că instrumentele le folosesc serviciile secrete pentru a combate terorismul sunt insuficiente, Dacian Cioloș a răspuns: „Apropo de cartelele prepaid, de exemplu, înțeleg că România e una din puținele țări din Uniunea Europeană care, încă, vinde cartele fără un control de identitate. Înțeleg că au fost chiar folosite, în ultima perioadă, cartele sim prepay din România, în pregătirea unor atentate în altă parte, în Uniunea Europeană, tocmai pentru că există flexibilitate în România”.
Directorul Serviciului Român de Informaţii avertiza, la sfârșitul anului trecut, că teroriștii din gruparea Statul Islamic nu atacă doar instituţii, iau la ţintă şi oamenii de rând. 246 de persoane bănuite că aveau legături cu teroriştii au fost oprite anul acesta să intre în România.

   Iata si ce putem citi la Cioloş: Cartele prepay din România au fost folosite la pregătirea de atentate. Vom veni cu un nou proiect de pe Jurnalul:

Premierul Dacian Cioloş a declarat, la ProTV, că Guvernul va supune dezbaterii publice un nou proiect legat de înregistrarea cumpărătorilor de cartele prepay, în condiţiile în care cartele telefonice preplătite din România au fost utilizate pentru pregătirea de atentate teroriste.

Dacian Cioloş a afirmat că un nou proiect de lege este în curs de elaborare la Guvern privind înregistrarea datelor de identitate ale cumpărătorilor de cartele telefonice prepay.

”Înţeleg că au fost folosite cartele prepay din România în pregătirea unor atentate teroriste în altă parte. Ministerele Justiţiei şi Afacerilor Interne vor veni cu  notă în Guvern şi prevederile vor fi supuse dezbaterii publice în perioada următoare”, a declarat Cioloş.

El a afirmat că România este una dintre puţinele ţări ale Uniunii Europene în care cumpărătorii acestor cartele nu sunt obligaţi să prezinte un act de identitate la achiziţionarea lor.

”Serviciile (secrete – n. r.)  cer instrumente care să le permită să monitorizeze atent situaţia. Eu sunt foarte atent, şi serviciile ştiu asta, la drepturile cetăţenilor, dar eu cred cp trebuie să vedem unde punem cursorul pentru ca serviciile să-şi facă treaba corect, fără să facem excese sau exagerări în ce priveşte drepturile cetăţenilor”, a mai spus primul-ministru.

Sursa: news.ro

Comentariu saccsiv:

   Care atacuri? Astea de la Bruxelles? Dar repede s-au mai miscat serviciile romanesti. Aia din Belgia nici n-au inceput bine oficial ancheta, ca astia de la noi deja stiu iar Guvernul deja are pregatita o lege.

Sau nu sunt astea? Sunt alea de la Paris? Si de ce ni se spune abia acum, cand informatia ar fi fost argumentul perfect pentru serviciile ce se tot chinuie de ceva vreme sa impuna o lege Big Brother cat mai totala?

Teroristi au avut si evreii pe vremea cand se dorea infiintarea statului Israel in Palestina, au avut si irlandezii si algerienii si Brigazile Rosii etc. Aia cum s-or fi descurcat fara telefoane mobile si internet?

Dar spionii pe vremea razboiului rece?

Dar Rezistenta Franceza pe timpul ocupatiei naziste?

Ca toti acestia se descurcau si reuseau ceea ce planificau. Cum faceau? Parerea mea e ca procedau fix cum de fapt ar proceda in mod real si niste reali teroristi actuali. Adica ultimul mijloc pe care cei actuali l-ar folosi pentru planuirea unui atac ar fi mobilul si internetul. Si subliniez: pentru planuirea, pregatirea, deci partea cea mai importanta a unei astfel de actiuni.

Asta asa, ca discutie teoretica. Faptic insa foarte multi nu cred ca ISIS singura ar fi in stare sa puna in aplicare un astfel de plan. Nu in orase europene cu super masuri anti teroriste.

In concluzie, Big Brother nu ne scapa de reali teroristi.

Cum nu ne scapa nici buletinele biometrice. Sa ne amintim cum a inceput nebunia pasapoartelor cu cip: fix dupa 9/11:

11.09.2001 … SI LUMEA S-A SCHIMBAT sau de la ce ni se trage iminentul Big Brother

Astfel de masuri “anti teroriste” sunt de fapt doar motive pentru o supraveghere totala a populatiei pe de o parte iar pe de alta parte pentru implementarea cat mai rapida a sinistrului angrenaj: documente cu cip – eGuvernare – disparitia banilor cash. In viitor implant sau tatuaj sau ceva fara de care nu vom mai putea cumpara sau vinde …

 

Reclame

88 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Fr.ioan said, on martie 27, 2016 at 3:52 pm

  Si uite asa, nu mai poti cumpara o cartela , decat cu buletinul.

  Apreciază

  • ioan said, on martie 28, 2016 at 11:07 am

   Așa a ajuns jegurile de msoni să pună stăpinire pe omenirea întreagă , nu credeți că atentateleși toate sunt făcute de ei ca să ajungă omenirea să ceară să fie urmărită și ascultată că nu vor mai putea răbda toate cîte vor face acești anticristi lumi vai vai omului ce va trăi acele vremuri

   Apreciază

 2. AKRITAS said, on martie 27, 2016 at 4:38 pm

  Intoarcerea la radacini, la traditie, cultura si valori nationale, desfiintarea babiloniei satanice ue, ussa, ar fi un prim pas spre normalitatea statului national suveran si independent. Altfel, planul „elitelor”, de deznationalizare, de dezumanizare, de dezcrestinare, stabilit dinainte, isi va urma cursul ca un lucru „bine facut” :

  http://www.napocanews.ro/2016/03/soc-teroristii-islamisti-au-folosit-cartele-telefonice-din-romania-sa-organizeze-atentate-in-europa.html
  http://m.activenews.ro/stiri-it-c/Declaratie-incendiara-facuta-de-Ciolos-Cartele-din-Romania-au-fost-folosite-in-pregatirea-atacurilor-teroriste-131575
  http://astradrom-filiala-bihor.blogspot.ro/2016/03/atentatele-din-belgia-evenimante.html?m=1

  iata miza ascunsa a “refugiatilor”, a “primaverilor” arabe, a revolutiilor colorate, acum vedem roadele acestor provocari „bine facute”, a steagului fals ridicat de iudeomasoni : limitarea drepturilor si libertatilor in schimbul sigurantei si securitatii : control total, dictatura globala !
  dar, surpriza ! sarmanul om contemporan, indobitocit cu atita amar de “valori” occidentale, nu va avea parte de nici una, nici de libertate nici de siguranta, pentru ca le primeste de la cine nu trebuie : de la impostori, de la lupi !

  Apreciază

 3. picasso said, on martie 27, 2016 at 4:48 pm

  Apreciat de 1 persoană

 4. mihai said, on martie 27, 2016 at 4:55 pm

  pai se tot straduiesc ca sa scormoneasca tot felul de imbecilitati asemeni lor

  Apreciază

 5. picasso said, on martie 27, 2016 at 4:56 pm

  Apreciază

 6. picasso said, on martie 27, 2016 at 5:05 pm

  Apreciază

 7. Metatron said, on martie 27, 2016 at 5:32 pm

  Am observat ceva la astia mari(ma refer la conducere) la fel ca dracu au invatat de-la Dzeu cum sa lucreze si sa intoarca orice intamplare in favoarea lor,Dzeu face dintr-un lucru rau sa iasa un lucru bun,mantuitor pt sufletul omului, dar diavolul face invers, din orice intamplare sa iasa rau din orice varianta iasa, asa si politiceni care lasa sa se intample aceste nenorocire ca numai asa pot sa puna legile cu ingradirea drepturilor omului.

  Apreciază

  • cosminmatiu said, on martie 27, 2016 at 8:26 pm

   Te rog nu mai scrie Dumnezeu prescurtat pentru ca este mare lipsa de evlavie. Multumesc

   Apreciază

  • tom beron said, on martie 27, 2016 at 9:47 pm

   @metatron
   Se scrie „Dumnezeu” si nu „D-zeu”.Duzmanul are putere asupra oamenilor atit cit ii ingaduie Dumnezeu(vezi cartea lui Iov) si astea se intimpla acum din cauza pacatelor noastre.
   ps:nick’ul tau „metatron” e din „cacabala”? sau de la „cristal-meth”?
   tomb-beron vs metatron..parca rimeaza

   Apreciază

 8. Sorin G said, on martie 27, 2016 at 5:54 pm

  Si aici in Germania cand iti cumperi o cartela prepayd trebuie activata online, unde trebuie sa iti completezi datele nume ,prenume , domicilui,un numar de telefon alternativ etc..Dar nu e neaparat nevoie sati scriii numele relea ,daca scrii la nume gigi duru si un mail fantoma ti se activeaza cartela fara nici un fel de problema.Deci el urmareste cu totul altceva.
  Doamne ajuta

  Apreciat de 1 persoană

 9. templier's blog said, on martie 27, 2016 at 6:00 pm

  Corect! Folosesc orice prilej si ocazie sa scoata tot felul de legi care sa le dea putere si sa le justifice existenta.
  Pentru cei care doresc sa vizioneze un film 2016,aici:
  https://templierblog.wordpress.com/2016/03/27/film-zeii-egiptului/

  Apreciază

 10. pcmouse said, on martie 27, 2016 at 6:08 pm

  V ati prins da?next -cartele cu buletinul

  Apreciat de 1 persoană

 11. mihai said, on martie 27, 2016 at 6:15 pm

  prezent la un centru de refugiati de linga roma, papa francisc spala si pupa picioarele unor refugiati de religie islamica si hindusa in ,,saptamina mare” alor. Nustiu dar mi se par cam dubioase traiectoriile acestuia, voi ce parere aveti ?

  Apreciat de 1 persoană

  • tom beron said, on martie 28, 2016 at 3:52 am

   @mihai
   Obiceiul asta exista la papistasi de sute de ani dar e o prefacatorie ordinara.Imita gestul facut de Mantuiorul cu ucenicii Sai. Intrebarea mea este: SUNT EI SMERITI CA HRISTOS?
   PS:Se facea asta si pe timpul Inchizitiei si cind vindeau indulgente..

   Apreciază

 12. mihai said, on martie 27, 2016 at 6:15 pm

  articolul era pe http://www.napocanews.ro

  Apreciază

 13. remus said, on martie 27, 2016 at 6:18 pm

  Dar dacă serviciile secrete sunt și complici cu teroriștii pe care i-au creat, atunci la ce mai folosește supravegherea serviciilor secrete?

  Apreciază

  • cosminmatiu said, on martie 27, 2016 at 8:27 pm

   Serviciile secrete urmaresc buna desfasurare a instaurarii antihristului si inlaturarea eventualilor opozanti. Isi fac treaba foarte bine adica slujesc pe dracu.

   Apreciază

 14. ioanioan said, on martie 27, 2016 at 8:13 pm

  Mihai, si pt ceilalti , sunt Romano-catolic,de cand a venit acest papa la conducerea catolicismului, eu mi-am pus multe intrebari.
  ceva fata de trecut in catolicism , sa petrecut in sens negativ pt mine,vizavi de indemnul papei .
  Eu unul , inclin de ceva timp sa trec la ortodocsi, dar cand va veni acel timp,[sper ca nu prea tarziu] , am sa vin la ortodoxie, [sunt botezat ortodocs].
  De aceea , va rog , sa nu sariti cu comentarii si cum sa procedez , deoarece m-am interesat si stiu ce am de facut.
  Va rog doar sa va rugati pt mine pentru a avea acces la calea mantuirii. Multumesc din suflet.

  Apreciază

  • el said, on martie 27, 2016 at 10:57 pm

   ioanioan

   daca vrei tu cu adevarat sa redevii ortodox o sa-ti randuiasca Dumnezeu toate si iti va fi inca foarte usor !
   te pomenim si noi sa stii insa ca de tine depinde mai mult. iar faptul ca Dumnezeu iti este propice sunt chiar gandurile astea ale tale bune pe care de vei voi sa le urmezi/implinesti BINE si USOR iti va fi. Doamne ajuta.

   Apreciază

  • tom beron said, on martie 28, 2016 at 3:13 am

   @ioanioan
   Ce mai astepti?Time is running out!
   ps:sfat: ITI TREBUIE UN DOHOVNIC BUN…NU GLUMESC..STIU PE CINEVA (APROPIAT) CARE A TRECUT LA NOI SI APOI..S-A INTORS DE UNDE A VENIT DUPA O PERIOADA FOARTE AGITATA,APROAPE DE NEBUNIE..

   Apreciază

  • mihai said, on martie 28, 2016 at 6:03 am

   Frate Ioan Doamne ajuta

   Apreciază

 15. Paul222 said, on martie 27, 2016 at 8:19 pm

  Offtopic: Ma uitam la stiri pe TVR era un reportaj legat de pastele catolicilor: „credinciosii au luat lumina sfanta” lumina sfanta” de unde au luat ei lumina „sfanta”???

  Apreciază

  • tom beron said, on martie 28, 2016 at 3:10 am

   @paul222
   Iti spun eu de unde papistasii au lumina sfanta: de la menorah!De unde crezi?Poate de la jertfle lui Baal?

   Apreciază

 16. john said, on martie 27, 2016 at 8:57 pm

  Dr. Ghassan Khadra – UE si SUA, vinovate de aducerea teroristilor in Siria
  https://templierblog.wordpress.com/2016/03/27/teroristii-din-siria-copiii-marilor-puteri/

  Apreciază

 17. Ionut said, on martie 27, 2016 at 9:06 pm

  „Teroristi au avut si evreii pe vremea cand se dorea infiintarea statului Israel in Palestina, au avut si irlandezii si algerienii si Brigazile Rosii etc. Aia cum s-or fi descurcat fara telefoane mobile si internet?

  Dar spionii pe vremea razboiului rece?

  Dar Rezistenta Franceza pe timpul ocupatiei naziste?”

  Absolut corect!

  Apreciază

 18. Ionut said, on martie 27, 2016 at 9:23 pm

  As vrea sa adaug ceva. In Romania, unii din cei mai mari teroristi sunt producatorii de tigarete, iar autoritatile statului sunt complice la acest genocid.
  Se estimeaza ca, anual, 30.000 (treizeci de mii) de romani mor din cauza bolilor provocate de fumat.
  Industria tutunului este unul dintre cei mai mari contributori la bugetul de stat, DAR calculele arata ca statul cheltuieste mai mult cu asistenta medicala acordata persoanelor ce sufera de boli provocate de fumat, decat primeste de la industria tutunului.
  Si daca e sa ajungem si la radacina problemei, CEI MAI MARI TERORISTI sunt cei ce mentin CRIMINALA faradelege a avortului.
  Daciane, ai priceput cum sta treaba?

  Apreciază

 19. mishuleu said, on martie 27, 2016 at 9:25 pm

  Darele mortii in Romania Emisiunea Atentie Maxima

  Apreciază

  • tom beron said, on martie 28, 2016 at 3:48 am

   @Ionut
   Tu chiar il bagi in seama pe Cristoiu?Pelticul ala e un papagal ordinar.A fost invitat la o emisiune cu niste boanghine care promovau filmul „Trianon” si a tacut ca „dansu’n pop’shoi”.I-am urmarit si eu articolele dar m-am lamurit cu vrajeala lui de „wanna-bee” si il ignor.Poate ca o gaina cu doua capete este cauza..

   Apreciază

 20. AlexandruM said, on martie 27, 2016 at 9:47 pm

  Tehnologia poate fi folosita de catre toata lumea. Si buni si rai. Iar cei rai pot face rau. Pentru ca asa isi folosesc unii oameni libertatea. De aceea este nevoie ca si mijloacele de prevenire / stopare a celor care fac rau sa fie in pas cu vremurile inclusiv in ceea ce priveste dotarea cu tehnologie. Doar n-o sa dam politistilor cai in loc de masini, goarne in loc de statii mobile de comunicare samd.

  Pe de alta parte este o tendinta la fel de fireasca a celor de la conducere ca sa acumuleze din ce in ce mai multa putere. Asta s-a intamplat intotdeauna de mii de ani. Evident ca si conducatorii de acum vor incerca sa-si consolideze statutul si sa-si sporeasca puterea asupra supusilor prin folosirea tehnologiei, inclusiv prin colectarea de informatii private (cam asta se intampla si la noi de cativa ani prin colaborarea sri-dna).

  Problema nu este la ei, adica la cei care incearca sa ne faca rau ci la noi cei care acceptam (din lasitate, din comoditate, din egoism etc etc etc daca ar fi sa vedem latura practica insa in final este din lipsa de credinta pentru ca Dumnezeu ne-ar putea apara de aceste rele daca I-am cere aceasta cu credinta).

  Intotdeauna au fost oameni in slujba raului (atat in clasa de jos cat si in cea de sus). Este insa o mare lasitate sa dam vina pe ei pentru raul care ni se intampla. Si Eva a dat vina pe sarpe insa stim bine ca de fapt ea a fost cea care nu a facut ascultare.

  Oamenii de astazi nu vor sa inteleaga, nu vor sa vada, nu vor sa iasa din zona de confort si comoditate. Practic NU VREM sa ne pocaim. Sa nu ne mai ascundem dupa degete si sa aruncam cu piatra in curtea altora. Or fi Iluminati cine or fi insa fratii nostri, copii nostri, parintii nostri, noi insine suntem cei care ne-am vandut pamanturile, fabricile, ne-am sapat si tradat intre noi, am luat de buna voie cardurile de sanatate si tot raul pe care il infieram neincetat.

  Noi suntem cei carora ne place „sa traim bine” si, ca atare, acceptam tot ce ni se impune. Ba suntem chiar promotorii spiralei tehnologiei care prin utilizare cere si mai multa tehnologie samd. Controlul aferent nu este decat un instrument necesar in buna functionare a sistemului. Iar daca tehnologia permite atunci cu siguranta vor apare si cei care vor abuza (de o parte sau de alta). Sa nu uitam nici ca tehnologia nu este neutra insa acesta este deja un alt subiect (este nevoie de un munte de ipocrizie ca sa nu recunosti efectul evident de slabanogire a oamenilor la trup si minte datorat folosirii tehnologiei – de fapt o renuntare la darurile cu care ne-a inzestrat Dumnezeu pentru a le inlocui cu tehnologie).

  Acum este abia inceputul extinderii utilizarii tehnologiei pe scara larga dar chiar nu este greu de inteles ca in curand se va generaliza. Spre exemplu, la Olanesti apa minerala se ia pe baza de cip de la dozator … http://alternativenewsromania.blogspot.ro/2016/03/apa-minerala-cu-cardul-la-olanesti.html (sper sa nu fie adevarat – stirea nu figureaza pe site-ul indicat ca sursa initiala a stirii – digi24 – insa nu pare deloc science-fiction).

  Bucurie si nadejde in Domnul

  PS – acest mesaj a fost scris de pe un calculator conectat la internet. Este asadar evidenta fatarnicia autorului. Va rog sa nu o judecati, sa-l iertati pentru neputinta sa si sa va concentrati asupra mesajului.

  Apreciază

  • Ionut said, on martie 28, 2016 at 10:13 am

   Ba e adevarata stirea cu apa de la Olanesti si e de cativa ani. Culmea e ca, din cate stiu, atunci cand nu e folosit robinetul electronic respectiv, apa oricum trebuie sa curga, dar e deversata pe alta parte direct la canal.

   Apreciază

 21. ortodoxend said, on martie 27, 2016 at 10:22 pm

  Acum, cand vremurile sunt atat de tulburi si pre-apocaliptice, publicam un un document cutremurator, care arata ce se petrec sub ochii nostri. Un document vechi, privind Moldova, dar care se poate aplica nu numai la toata Romania, dar si la intreaga Ortodoxie, la intreaga Crestinatate si la intreaga lume. Este vorba despre „Profetia pustnicilor nemteni transmisa Sfantului Varlaam, Mitropolitul Moldovei, la anul 1640”. Document domnesc descoperit de Paul de Alep intr-un sipet al lui Duma Negru despre vremurile din urma ale Moldovei, de la Mitropolitul Varlaam:

  „Dupa plecarea mitropolitilor fanarioti vor urma oameni nevrednici la scaunul Moldovei, care vor incerca sa vanda dreapta credinta. Amestecurile de credinta drept-maritoare cu cele papistasesti si paganesti nu vor mai fi (nu vor mai fi considerate ca) o uraciune si o urgie inaintea lui Dumnezeu. Oamenii se vor vinde intre ei, vor fi taieri de sabie intre frati pentru putere si ranguri pamantesti. Moldova va fi rupta si impartita dupa bunul gust al puterii de la Rasarit, prin sfaturi marsave si ticaloase. La vremea din urma o hiara rosie cu multe capete va inghiti intreaga Europa crestina, iar oamenii se vor salbatici mai rau ca fiarele. Oamenii se vor inrai si vor strica obiceiurile pamantului, inmultindu-se intre ei ca dobitoacele fara nicio nerusinare, lepadand Sfanta Taina crestina a nuntii. Vor defaima obiceiurile crestinesti dedandu-se la tot felul de obiceiuri straine, iar paganii se vor amesteca cu sange crestinesc. Mare urgie va fi atunci.

  Domnii pamantului vor fi oameni vanduti satanei, care nu vor mai purta grija poporului drept-credincios. Mosiile stramosesti vor fi calcate cu japca si luate de straini dupa bunul lor plac, lucru nemaiintalnit in curgerea timpului in Moldova. Biserica stramoseasca va fi rusinata de noile obiceiuri paganesti si papistasesti, aduse cu sila de vladicii lor cu apucaturi satanicesti. Oamenii afierositi lui Hristos cu slujba vesnica vor lepada sfantul chip si fagaduinta inaintea lui Hristos, dedandu-se la viata lumeasca de dinainte. La vremea cea din urma, pamanturile nu-si vor mai da roada lor, padurile vor fi taiate, iazurile vor fi secate, oamenii vor vinde mosiile fara de rusine, uitand ca stramosii lor le-au pastrat cu sabia.

  Legile crestinesti ale tarii vor fi lepadate, iar hrisoavele voievodale vor fi luate in ras, iar conducatorii netrebnici vor face legamant cu fiara apocaliptica. Vlastarele moldovenesti, urmasii domnilor si boierilor de demult, se vor deda la obiceiuri si apucaturi ieftine. Barbatii vor schimba obiceiul dumnezeiesc al demnitatii lor si se vor acoperi in straie femeiesti, iar femeile vor umbla precum barbatii. Adunarile din sarbatori si toate obiceiurile pamantului vor fi schimbate in obiceiuri si apucaturi salbatice, paganesti, aducand in Moldova in locul jocului de sarbatoare jocuri de la salbatici. La vremea de apoi, pe pamanturile Moldovei va domni saracia, jalea, moartea, spaima, frica si omul nu va mai fi stapan in batatura lui. Vor pune domnii pamantului biruri si legi cum n-au mai fost de la intemeierea Moldovei. Vor pune biruri si pe aerul lasat de Dumnezeu.

  Hiarele pamantului si pasarile si toate dobitoacele isi vor schimba firea lor si vor aparea alte feluri de dobitoace, iscodite dupa mintea omului, care vor fi slabe la trup si fara de folos. La vremea cea din urma, oamenii se vor strange unii langa altii in tot felul de nascociri, lepadand truda satului, munca va fi o rusine, rusinea va ramane un obicei, iar cei drepti vor fi considerati nebuni. Se vor insela unii pe altii crezand ca asta e legea lui Dumnezeu. Si, in cele din urma, ultima randuiala a pamantului: se vor dezgropa oasele parintilor si stramosilor nostri, vor fi daramate bisericile, vor fi lepadate randuielile crestinesti si vor iesi un soi de oameni care, tot in numele lui Dumnezeu, vor face biserici fara cruce, vor nesocoti Sfanta Jertfa si, in cele din urma, o vor amesteca in slujire cu paganii.

  Asa arata Apocalipsa Sfintei Carti a Scripturii, ca la vremea din urma, cand veti vedea uraciunea pustiirii in locul cel sfant, razboaiele pe alocurea, urgiile si uciderile intre oameni, lepadarea pruncilor din pantecele femeiesti si oameni cautand linistea de la un capat al altuia al pamantului, cand graiurile se vor amesteca ca alta data in Babilon, si sfarsitul va fi aproape. Moldova cea frumoasa si bogata, plina de daruri dumnezeiesti, plina de locasuri sfinte, plina de oameni harnici si credinciosi, va cadea in mainile paganilor si a necredinciosilor, iar caderea ei va fi mai grea decat caderea Constantinopolului din vremea maritului nostru domn Stefan cel Mare si Sfant. Binecuvantat a fost pamantul Moldovei si nerusinata a fost ocara oamenilor, care, prin faptele si apucaturile lor stricate, vor intoarce pe voievozi in morminte si vor face pe stramosi sa lacrimeze sub glie, stand cu fruntea plecata in fata Marelui Stapan Hristos pentru rusinea lasata de urmasii lor”.

  (Document din Moldova dat de Mitropolitul Varlaam Mitropolitului Macarie cu prilejul calatoriei prin Moldova, adus de la pustnicii de la schitul lui Zosima din tinuturile Neamtului – cu titlu: „Proorocii despre vremurile din urma si caderea crestineasca a Moldovei”)

  Apreciază

  • tom beron said, on martie 28, 2016 at 4:01 am

   @ortotodoxend
   Profetia s-a implinit! Uite ce a ajuns Moldova: curve si racheti(peste Prut),curve si gangsteri(la noi),Colonei KGB la conducere(peste Prut),ecumenisti(la noi),mancurti si rusofili cu sindrom Stokholm(peste Prut),votanti neocomunisti si „VASLUIENI”(la noi)..etc..
   ps: din fericire in zona Moldovei de linga munte si putin in jud.Iasi se pastreaza inca ortodoxia (chiar daca nu-i cum a fost) romaneasca.SI CEI MAI MARI DUHOVNICI ROMANI TOT MOLDOVENI AU FOST..etc..
   Moldovenii sunt oamenii extremelelor: foarte rai si foarte buni..etc..

   Apreciază

 22. Paul222 said, on martie 27, 2016 at 11:00 pm

  Ce convenabil! Teroristii aveau cartele romanesti! Cam cat de fraieri cred astia ca suntem?

  Apreciază

 23. Orthodox said, on martie 27, 2016 at 11:57 pm

  Apreciază

 24. Alex said, on martie 28, 2016 at 12:28 am

  Interesant ; dar domnul Ciolos nu ne spune de unde are aceasta informatie , sau aceasta informatie nu ar fi trebuit sa apara mai intai in presa din Belgia? Sau ma rog ce stiu eu, poate dumnealui are al doilea job si lucreaza ca si ofiter anchetator. In momentul in care o sa inchidem televizoarele o sa ne fie un pic mai bine , pana atunci sa ne multumim cu circ , leneveala in fotoliu , promisiuni pana la indobitocire , sunete si imagini desenate.

  Apreciază

  • tom beron said, on martie 28, 2016 at 3:54 am

   @Alex
   C’man man!De unde are infromatia?Iti spun eu: de la „cei” care il controleaza!Urmeaza sa spuna ca: ACELE CARTELE AU FOST CUMPARATE IN PANGARELE BISERICLOR ORTODOXE!

   Apreciază

 25. Cristian said, on martie 28, 2016 at 2:07 am

  Sa intelegem oare ca mai nou teroristii de prin alte tari, cand vor sa-si cumpere o cartela sim, SE DUC CU BULETINELE LOR REALE?! 🙂 Si… presupun ca eventual si declara: „Salut! Vreau si eu cateva cartele sim, sa vorbesc cu fratii mei teroristi…” 🙂

  Nu stiu ce sa zic… Pe vremea cand eram copil, ma mai uitam la filme politiste (vechi, de prin anii ’60 cred) si mereu apareau prin filme de genul asta oameni care FALSIFICAU ACTE (pasapoarte, buletine etc. – identitati false). Oare falsificatorii de acte nu or mai exista azi? Sau… daca vreun terorist vrea o cartela sim, nu poate ruga pe altul sa-i cumpere, cineva care nu e suspect? Sa nu spun ca poate sa se foloseasca de vreunul care a luat mai multe cartele sim si poate le-a pus la vanzare pe internet…

  Eu raman la parerea mea: povestile astea cu cartele prepay date numai cu buletinul sunt pentru fraieri si creduli!! Si sunt pentru oamenii simplii si corecti si cinstiti, care prezinta buletinul REAL! In timpul asta, adevaratii teroristi au metodele lor… si stiu sa-si faca si identitati false si stiu si de unde sa-si cumpere/procure cartele sim/prepay sau orice altceva!

  Si, o ultima idee: este mai mult decat evident ca se incearca folosirea atentatelor de la Bruxelles drept pretext pentru aplicarea unei legi care restrange libertatile …oamenilor de rand, cinstiti si corecti! (in timp ce adevaratii teroristi, cum spuneam: au ei metodele lor… pe care noi nici nu le banuim)

  Apreciază

 26. tom beron said, on martie 28, 2016 at 6:54 am

  off topic
  Am cautat pe net „mundana religio adunata and hoax” si am dat de acest site( de unde se pare ca plecat aceasta petarda):
  http://hellenandchaos.blogspot.ca
  ps: e un fel de „Marian Bataiosu” in varianta palikarilor! Eu nu am incredere in greci(helenisti ..nu sfintii din biserica ortodoxa!) nici CIND LE ADUC DARURI.Vor revenirea la HELENISM!Asta-i paganismul celor care vor sa ne intoarcem la Zamolxe.I-am spus unui „dacopat”:dacii isi sacrificau copii..tu ai facea asta?”.Nu mi-a raspuns.ATENTIE MARE LA DEZIMFORMARE! VOR MAI APAREA „MaglavitiI”, „Tudori Vladimiresti”,..”Prislopi’..etc..

  Apreciază

 27. cosminmatiu said, on martie 28, 2016 at 8:33 am

  Va rog sa imi explicati de ce se spune ca Hristos este din semintia lui Iuda si a lui David

  In capitolul I din Evanghelia dupa Matei este dat neamul lui Hristos iar ultimul din neam este Iosif logondnicul Mariei, dar din moment ce Hristos este nascut din Tata fara de mama ca si Dumnezeu si din Fecioara Maria dupa trup fara de tata ca si om, de ce este dat astfel neamul din moment ce Hristos este dupa trup din Fecioara Maria, Ioachim si Ana, etc. Poate voi ati citit undeva o explicatie.

  „Capitolul 1
  1. Cartea neamului lui Iisus Hristos, fiul lui David, fiul lui Avraam.
  2. Avraam a născut pe Isaac; Isaac a născut pe Iacov; Iacov a născut pe Iuda şi pe fraţii lui;
  3. Iuda a născut pe Fares şi pe Zara, din Tamar; Fares a născut pe Esrom; Esrom a născut pe Aram;
  4. Aram a născut pe Aminadav; Aminadav a născut pe Naason; Naason a născut pe Salmon;
  5. Salmon a născut pe Booz, din Rahav; Booz a născut pe Iobed, din Rut; Iobed a născut pe Iesei;
  6. Iesei a născut pe David regele; David a născut pe Solomon din femeia lui Urie;
  7. Solomon a născut pe Roboam; Roboam a născut pe Abia; Abia a născut pe Asa;
  8. Asa a născut pe Iosafat; Iosafat a născut pe Ioram; Ioram a născut pe Ozia;
  9. Ozia a născut pe Ioatam; Ioatam a născut pe Ahaz; Ahaz a născut pe Iezechia;
  10. Iezechia a născut pe Manase; Manase a născut pe Amon; Amon a născut pe Iosia;
  11. Iosia a născut pe Iehonia şi pe fraţii lui, la strămutarea în Babilon;
  12. După strămutarea în Babilon, Iehonia a născut pe Salatiel; Salatiel a născut pe Zorobabel;
  13. Zorobabel a născut pe Abiud; Abiud a născut pe Eliachim; Eliachim a născut pe Azor;
  14. Azor a născut pe Sadoc; Sadoc a născut pe Achim; Achim a născut pe Eliud;
  15. Eliud a născut pe Eleazar; Eleazar a născut pe Matan; Matan a născut pe Iacov;
  16. Iacov a născut pe Iosif, logodnicul Mariei, din care S-a născut Iisus, Care se cheamă Hristos.
  17. Aşadar, toate neamurile de la Avraam până la David sunt paisprezece; şi de la David până la strămutarea în Babilon sunt paisprezece; şi de la strămutarea în Babilon până la Hristos sunt paisprezece neamuri.
  18. Iar naşterea lui Iisus Hristos aşa a fost: Maria, mama Lui, fiind logodită cu Iosif, fără să fi fost ei înainte împreună, s-a aflat având în pântece de la Duhul Sfânt.
  19. Iosif, logodnicul ei, drept fiind şi nevrând s-o vădească, a voit s-o lase în ascuns.
  20. Şi cugetând el acestea, iată îngerul Domnului i s-a arătat în vis, grăind: Iosife, fiul lui David, nu te teme a lua pe Maria, logodnica ta, că ce s-a zămislit într-însa este de la Duhul Sfânt.
  21. Ea va naşte Fiu şi vei chema numele Lui: Iisus, căci El va mântui poporul Său de păcatele lor.
  22. Acestea toate s-au făcut ca să se împlinească ceea ce s-a zis de Domnul prin proorocul care zice:
  23. „Iată, Fecioara va avea în pântece şi va naşte Fiu şi vor chema numele Lui Emanuel, care se tâlcuieşte: Cu noi este Dumnezeu”.
  24. Şi deşteptându-se din somn, Iosif a făcut aşa precum i-a poruncit îngerul Domnului şi a luat la el pe logodnica sa.
  25. Şi fără să fi cunoscut-o pe ea Iosif, Maria a născut pe Fiul său Cel Unul-Născut, Căruia I-a pus numele Iisus.”

  Apreciază

  • el said, on martie 28, 2016 at 11:49 am

   Sinaxar

   „În această lună, în ziua a noua, pomenirea Sfinţilor drepţilor Părinţi Ioachim şi Ana.

   Ioachim si Ana Prăznuim în această zi pe sfinţii Ioachim şi Ana, ca unii prin intermediul cărora noi toţi am aflat Mântuirea, pentru naşterea Preasfintei Stăpânei Doamnei noastre de Dumnezeu Născătoarea.

   Sfântul Ioachim, fiul lui Barpatir, era din neamul regelui David, căruia Dumnezeu i-a rânduit ca Mântuitorul să se nască din urmaşii lui.

   Sfânta Ana era fiica lui Matan. Din partea tatălui ei, era din tribul lui Levi, iar dinspre mama sa, era din tribul lui Iuda.

   Prin post şi rugăciune, dar mai ales prin rânduiala lui Dumnezeu, ei au avut un copil la bătrâneţe, pe Fecioara Maria, Prea Sfânta Născătoarea de Dumnezeu.

   Sfântul Ioachim a murit la ani după ce au avut copila, în vârsta de 80 de ani, după aducerea şi intrarea fiicei lui în Templul de la Ierusalim. Sfânta Ana a murit în vârstă de 70 de ani, la doi ani după sfântul Ioachim, ani pe care i-a petrecut în Templu cu fiica ei.

   Apreciat de 1 persoană

   • cosminmatiu said, on martie 28, 2016 at 1:19 pm

    Multumesc,

    am inteles si este cu totul altceva decat scrie in biblie, pentru ca Sf Iosif logodnicul Fecioarei Maria nu are nici o legatura cu nasterea trupeasca a lui Hristos.

    „16. Iacov a născut pe Iosif, logodnicul Mariei, din care S-a născut Iisus, Care se cheamă Hristos.”

    Apreciază

   • Mary said, on martie 28, 2016 at 1:38 pm

    @cosminnatiu
    Nu spune in Biblie altceva dar se poate spune ca este putin neclar din cauza virgulelor.
    „16. Iacov a născut pe Iosif, logodnicul Mariei, din care S-a născut Iisus, Care se cheamă Hristos.”
    Virgula daca virgula inseamna definirea unui atribut atunci nu zice ca din Iosif s-a nascut Hristos zice ca din Maria s-a nascut Hristos care este si logodnica lui Iosif. Iosif fiind cel definit, este definit ca si logodnicul Mariei din care S-a nascut Iisus Care se cheama Hristos.
    Dar este neclar putem spune, nu e o contradictie cu ceeace a spus „el” sau cu Imaculata Conceptie a Domnului Iisus Hristos.
    Daca privim si in ansamblul Noului Testament in care Imaculata Conceptie este descrisa putem vedea ca in pasajul citat este vorba despre definirea lui Iosif, cel care a fost logodnicul Mariei din care S-a nascut Hristos.
    Noul Testament a fost scris dupa evenimentele petrecute descrise acolo deci pozitionarea tuturor personajelor in genealogia poporului evreu era importanta. Cine este acel Iosif? Era important de stiut.
    De la punctul 18 mai departe din nou Imaculata Conceptie este mentionata, deci nu zice nicidecum Biblia cum ca Iosif ar fi fost tatal lui Iisus Hristos.

    Apreciază

   • cosminmatiu said, on martie 28, 2016 at 2:56 pm

    @ Mary

    Imaculata conceptie este erezie catolica

    Apreciază

  • el said, on martie 28, 2016 at 1:48 pm

   cosminmatiu

   mai pe larg aici, salveaza textul sa-l ai !

   Sfantul si dreptul Ioachim a fost din semintia lui Iuda, tragandu-si neamul din casa lui David imparatul in acest chip: din neamul lui Natan fiul lui David s-a nascut Levi, iar Levi a nascut pe Melhie si pe Pamfir; Pamfir a nascut pe Varpafir, iar Varpafir a nascut pe Ioachim, tatal Nascatoarei de Dumnezeu. Acesta petrecea in Nazaretul Galileii, avand sotie pe Ana din semintia lui Levi, din neamul lui Aaron, fiica lui Mathan preotul care a preotit in zilele Cleopatrei si ale lui Casopar, imparatii Persilor, mai inainte de imparatia lui Irod, fiul lui Antipater. Iar Mathan avea femeie pe Maria din semintia lui Iuda din Betleem si a nascut cu dansa trei fiice: pe Maria, pe Sovia si pe Ana.

   Deci, s-a maritat cea dintai Maria, in Betleem, si a nascut pe Salomeea. S-a maritat si Sovia, cea de-a doua, de asemenea in Betleem, si a nascut pe Elisaveta, maica lui Ioan Inainte Mergatorul. Iar a treia, Sfanta Ana, maica Preasfintei Nascatoarei de Dumnezeu, a fost precum am zis, sotia lui Ioachim in pamantul Galileei, din cetatea Nazaret. Aceasta insotire de neam mare, Ioachim si Ana, vietuind dupa lege, drepti au fost inaintea lui Dumnezeu; iar fiind indestulati cu bogatia cea materialnica, mai presus de toate aveau pe cea duhovniceasca. Si asa, cu toate bunatatile se infrumusetau ei, umbland in toate poruncile Domnului fara de prihana. Iar la tot praznicul deosebeau din averile lor doua parti, din care o parte o dadeau lui Dumnezeu la bisericestile trebuinte, iar cealalta parte la saraci. Si atat au placut lui Dumnezeu, incat i-a invrednicit pe ei sa fie nascatori Fecioarei celei fara de prihana, pe care mai inainte a ales-o Lui spre maica.

   Din aceasta esta cunoscuta viata lor cea sfanta, placuta lui Dumnezeu si cinstita, ca li s-a dat lor fiica cea mai sfanta decat toti sfintii si decat heruvimii mai cinstita, care mai mult decat toti a pla-cut lui Dumnezeu. Ca nu era in acea vreme pe pamant, intre oa-meni, mai bine primiti lui Dumnezeu decat acesti doi, Ioachim si Ana, pentru viata lor cea neprihanita. Astfel ca un dar ca acesta nu li s-ar fi daruit lor daca nu ar fi prisosit dreptatea si sfintenia lor mai mult decat a altora. Ci, precum singur Domnul avea sa se in-trupeze din Preasfanta, Preacurata Maica, asa se cadea ca si Maica Domnului sa se nasca din parinti sfinti si curati. Caci, precum si imparatii isi fac porfirele lor, nu din postav simplu, ci din panzeturi tesute cu aur, asa si Imparatul ceresc a voit sa aiba pe Maica Sa cea Preacurata, intru al carei trup ca intr-o porfira imparateasca avea sa se imbrace, nu din neinfranate insotiri, ca din niste postav prost, ci din parinti curati si sfinti, ca dintr-o tesatura de aur. Maica Domnului de demult a fost preinchipuita prin sfantul cort, despre care a poruncit Dumnezeu lui Moise sa-l faca din postav mohorat, rosu si din vison, intrucat cortul a simbolizat pe Fecioara Maria in care, salasluindu-se Dumnezeu, dupa cum este scris, avea sa petreaca cu oamenii. „Iata cortul lui Dumnezeu este cu oamenii si El va locui cu dansii” (Apoc. 21, 3).

   Deci, materialul mohorat si rosu, precum si visonul din care s-a alcatuit cortul inchipuiau pe mama Maicii lui Dumnezeu, care din curatie si din infranare s-a nascut.

   Dumnezeiasca vointa, mai intai, a tinut multa vreme insotirea acestor sfinti fara de fii, ca prin zamislirea si nasterea unei fecioare ca aceasta sa se arate si puterea darului lui Dumnezeu, si cinstea celei nascute, si vrednicia parintilor ei. Pentru ca a face sa nasca pantecele cel neroditor si sterp, aceasta este puterea darului dumnezeiesc, fiindca aici nu firea, ci Dumnezeu Cel ce biruieste firea dezleaga legaturile nerodirei. A se naste din cei neroditori si stra-ini, aceasta este cinstea celei nascute, care a iesit nu din parinti care s-ar fi sarguit la fapte trupesti, ci din cei infranati, fiind ei la batranete; pentru ca petrecusera in insotire, neavand fii, cincizeci de ani. Se arata si aici vrednicia parintilor Maicii Domnului, ca dupa lunga lor nerodire au nascut pe bucuria a toata lumea. In acest lucru Sfintii Ioachim si Ana s-au asemanat Sfantului Patriarh Avra-am si sotiei lui, cinstitei Sara, care la batranete a nascut pe Isaac, dupa fagaduinta. Iar noi zicem ca mai mult decat Avraam este aici, ca pe cat este mai mare Fecioara Maria decat Isaac, pe atat mai mare este vrednicia lui Ioachim si a Anei, decat a lui Avraam si a Sarei. Dar la aceasta vrednicie nu au ajuns pana ce nu au rugat pe Dumnezeu in amaraciunea sufletului lor si in mahnirea inimii, cu mult post si cu rugaciuni. Ca inainte merge mahnirea si apoi vine bucuria. Si inainte mergatoare a cinstei este necinstea si povatu-itoare spre cistigarea celor bune este cererea, rugaciunea cu lacrimi catre Dumnezeu.

   Cand se mahneau ei mult si se tanguiau pentru nerodirea lor, a adus Ioachim daruri Domnului Dumnezeu in biserica Ierusa-limului la un praznic mare, in care toti fiii lui Israel aduceau daru-rile lor lui Dumnezeu. Iar Isahar, arhiereu fiind atunci, n-a voit sa primeasca darurile lui Ioachim si l-a defaimat cand le-a adus, ocarandu-l pentru nerodire: „Nu se cade a primi din mainile tale daruri, ca esti fara de fii, neavand dumnezeiasca binecuvantare, pen-tru oarecare tainuite pacate ale tale”. Asemenea si un oarecare evreu, din semintia lui Ruvim, aducand darurile sale cu ceilalti oa-meni, a ocarat pe Ioachim, zicandu-i: „De ce apuci inaintea mea, aducand darul lui Dumnezeu? Nu stii ca esti nevrednic sa aduci cu noi daruri, de vreme ce nu ai lasat semintie in Israel?”

   Acestea auzindu-le Ioachim s-a mahnit si s-a dus de la biserica Domnului foarte intristat, rusinat si defaimat si i s-a intors lui praznicul acela in plangere si bucuria praznicului aceluia in tanguire. Si nu s-a intors atunci la casa lui, de mahnirea cea mare, ci s-a dus in pustie, la pastorii turmelor sale, si acolo a plans pentru doua lucruri: pentru nerodire si pentru defaimare si ocara. Apoi, adu-candu-si aminte de Sfantul Avraam stramosul, caruia i-a dat Dumnezeu fii dupa ce imbatranise, a inceput a se ruga Domnului cu dinadinsul, ca si el de aceeasi binecuvantare sa se invredniceasca, ca auzit si miluit sa fie, ca sa se ridice ocara lui dintre oameni si sa se dea rod insotirei lui la batranete, precum oarecand lui Avraam, ca sa poata a se numi tata de fii, iar nu ca un neroditor si lepadat de Dumnezeu sa rabde de la oameni ocara. Si a adaugat la rugaciune post, patruzeci de zile, nevrand sa guste paine. „Nu voi da – zicea – gurii mele hrana, nici ma voi intoarce la casa mea, ci lacrimile me-le sa-mi fie mie hrana si pustia aceasta casa, pana ce va auzi si ma va cerceta pe mine Domnul Dumnezeul lui Israel”.

   Asemenea si Ana, femeia lui, in casa sezand si instiintandu-se ca arhiereul nu a vrut sa primeasca darurile lor, ocarandu-i pentru nerodire, si ca barbatul ei, de mahnire, lasand-o pe ea, s-a dus in pustie, plangea cu nemangiiate lacrimi. „Acum – zicea – sunt mai ticaloasa decat toti: de Dumnezeu lepadata, de oameni defaimata si de barbat lasata. Deci de care lucru mai intai voi plange? Oare pentru vaduvia mea sau pentru nerodire? Oare pentru saracia mea sau ca nu m-am invrednicit a ma numi maica?” Si se tanguia cu amar in toate zilele acelea. Iar o slujnica a ei, anume Iudit, o man-giia pe ea, dar nimic n-a sporit, pentru ca cine putea sa o consoleze pe dansa?!

   Odata, tanguindu-se, a intrat in livada sa si, sezand sub un co-pac de dafin, a suspinat din adancul inimii. Si ridicandu-si cu lacrimi ochii sai spre cer, a vazut in copac un cuib de pasare avand pui mici. Si de acolo, luand pricina de mai mare durere a inimii, a ince-put a striga: „Vai, mie, celei lipsite! Ca eu singura sunt mai paca-toasa intre fiicele lui Israel! Eu singura decat toate mai defaimata intre femei. Toate isi poarta rodul pantecelui pe mainile lor, toate de fiii lor se mangiie, iar eu singura sunt straina de acea mangiiere. Vai, mie! Ca toate in biserica lui Dumnezeu se primesc cu darurile si au cinste pentru a lor nastere de fii, iar eu singura de la biserica Dumnezeului meu sunt lepadata. Vai, mie! Cine mai este ca mine? Nici cu pasarile cerului nu m-am asemanat, nici fiarelor pamantului, pentru ca acelea sunt roditoare inaintea ta, Doamne Dumnezeule, iar eu neroditoare ma aflu. Nici pamantului nu m-am asemanat, caci acela rasare si-si creste semintele sale si, roduri aducand, Te binecuvanteaza pe Tine, Tatal cel ceresc, iar eu sunt singura si fara de fii pe pamant. Vai mie, Doamne, Doamne! Eu, pacatoasa, singura am saracit de facerea de roade. Tu, Cela ce ai dat Sarei oa-recand, la batranetele cele prea adanci, fiu pe Isaac; Tu, Cela ce ai deschis pantecele Anei, mama lui Samuil, proorocul tau, cauta acum spre mine si asculta rugaciunile mele! Adonai Savaot! Stii ocara nerodirii, deci singur sa-mi dezlegi durerea inimei mele si sa deschizi jghiaburile pantecelui si pe cea neroditoare sa o arati rodi-toare, ca pe cea nascuta in dar sa o aducem Tie, binecuvantand, cantand, si cu un gand slavind milostivirea Ta”.

   Unele ca acestea cu plangere si cu tanguire graindu-le, iata in-gerul Domnului i s-a aratat ei, zicandu-i: „Ano, Ano, s-a auzit ruga-ciunea ta si suspinurile tale au strabatut norii, iar lacrimile tale au ajuns inaintea lui Dumnezeu si, iata, vei zamisli si vei naste pe fiica cea prea binecuvantata, pentru care se vor binecuvanta toate semin-tiile pamantului. Printr-insa se va da mantuire la toata lumea si se va chema numele ei Maria”.

   Deci, auzind aceste cuvinte ingeresti, Ana s-a inchinat lui Dumnezeu si a zis: „Viu este Domnul Dumnezeu, ca de voi naste prunc, il voi da pe el spre slujba Lui, ca sa fie slujind si laudand nu-mele Lui cel sfant ziua si noaptea, in toate zilele vietii sale”. Apoi, umplandu-se de negraita bucurie, Sfanta Ana a alergat la Ierusalim cu sarguinta, ca acolo multumita si rugaciunile sale sa le dea lui Dumnezeu, pentru cercetarea Lui cea milostiva.

   In acelasi ceas, acelasi inger s-a aratat lui Ioachim in pustie, zicandu-i: „Ioachime, Ioachime, a auzit Dumnezeu rugaciunea ta si a voit sa-ti dea tie darul Sau ca, iata, femeia ta, Ana, va zamisli si va naste tie o fiica, a carei odraslire pe pamant la toata lumea va fi bucurie! Si acesta sa-ti fie tie semnul adevaratei mele bune vestiri: sa mergi in Ierusalim la biserica Domnului si acolo vei afla, la portile cele de aur, pe sotia ta Ana, careia aceeasi bucurie i s-a vestit”. Deci, se mira Ioachim de aceasta buna vestire ingereasca si preamarea, multumind lui Dumnezeu cu inima si cu gura de o milostivire ca aceasta a Lui. Apoi a alergat degraba, bucurandu-se si veselindu-se, la biserica Domnului si, precum i-a zis ingerul, a aflat pe Ana la portile cele de aur rugandu-se lui Dumnezeu, careia i-a spus de buna vestire ingereasca. Asemenea si ea i-a spus lui ca a vazut si a auzit de la inger spunandu-i pentru zamislire. Deci, proslavira pe Dumnezeu Cel ce a facut cu dansii o mila ca aceea, Caruia, inchinandu-I-se in sfanta biserica, s-au intors la casa lor. Si a zamislit Sfanta Ana in ziua a noua a lunii lui decembrie, iar in septembrie, la opt zile, a nascut pe fiica cea preacurata si bine-cuvantata Fecioara Maria, pe incepatoarea si mijlocitoarea mantuirii noastre, de a carei nastere cerul si pamantul s-au bucurat.

   Si a adus Ioachim lui Dumnezeu daruri mari, jertfe si arderi de tot si s-a binecuvantat de arhiereu, de preoti, de leviti si de tot poporul ca s-a invrednicit de binecuvantarea lui Dumnezeu. Deci a facut Ioachim ospat mare in casa sa si toti se veseleau, laudand pe Dumnezeu.

   Apoi, crescand Fecioara Maria, o pazeau parintii ei ca lumina ochilor, stiind din descoperire dumnezeiasca ca va sa fie lumina a toata lumea si innoire a firii omenesti. Deci o cresteau pe ea pre-cum se cadea aceleia care avea sa fie mama a Mantuitorului nostru, nu numai iubind-o pe ea ca pe o fiica dorita de multi ani, ci si cin-stind-o ca pe o stapana a lor, pentru ca-si aduceau aminte de inge-restile cuvinte cele zise pentru ea si inainte vedeau in duh cele ce erau sa fie intru dansa. Pentru ca Fecioara, fiind plina de harul lui Dumnezeu, de acelasi har si pe parintii sai in taina ii imbogatea, nu intr-alt chip, ci precum soarele cu razele sale lumineaza stelele ce-rului, impartindu-le lor lumina sa. Asa Maria cea aleasa, ca un soare stralucea pe Ioachim si pe Ana cu razele darului celui dat ei, incat erau plini de duhul lui Dumnezeu si cu dinadinsul credeau implinirea cuvintelor ingeresti.

   Apoi, cand era de trei ani, prin dumnezeiasca porunca au dus-o pe ea cu slava in biserica Domnului, petrecand-o cu faclii, si au dat-o pe ea lui Dumnezeu ca dar precum se fagaduisera. Iar dupa ducerea ei, trecand cativa ani, Sfantul Ioachim a trecut din aceste de aici, avand varsta de optzeci de ani, iar Sfanta Ana, fiind vaduva, a lasat Nazaretul si a mers la Ierusalim si acolo petrecea aproape de fiica sa cea prea sfanta, rugandu-se in biserica lui Dumnezeu. Petrecand in Ierusalim doi ani, s-a odihnit in Domnul, avand saptezeci si noua de ani.

   Deci, o, cat de binecuvantati sunteti, sfintilor parinti Ioachim si Ana, pentru cea prea binecuvantata fiica a voastra! Inca indoit san-teti binecuvantati pentru Domnul nostru Iisus Hristos, in Care s-au binecuvantat toate neamurile si toate semintiile pamantului. Cu drept cuvant v-au numit pe voi Sfanta Biserica parinti ai lui Dumnezeu. Pentru ca pe Cel ce S-a nascut din fiica voastra cea prea sfanta, Dumnezeu Il cunoastem, Caruia acum, in cea cereasca ina-inte stare aproape fiind, rugati-va ca si noi sa nu fim departati de bucuria voastra care petrece in veci. Amin.

   Unii zic cum ca Mathan, tatal Sfintei Ana si mosul dupa ma-ma al Preasfintei Nascatoarei de Dumnezeu, ar fi nascut pe Iacov, tatal lui Iosif teslarul. Dar aceasta este o greseala, care mi se pare a fi iesit de acolo ca la evanghelistul Matei, in cap. I, se pomeneste Mathan, tatal lui Iacov, asa: Eleazar a nascut pe Mathan, iar Ma-than a nascut pe Iacov, iar Iacov a nascut pe Iosif, barbatul Mariei. Oarecare socotind ca acelasi Mathan este tatal lui Iacov si tatal ce-lor trei fiice – Maria, Sovia si Ana, au scris ca nu Mathan au nascut pe Iacov si pe cele trei fiice; ci altul este acesta si altul acela. Pentru ca acesta a fost din semintia lui Levi, din fiii lui Aaron, preot, iar altul cel de la Evanghelie. Acela era din semintia lui Iu-da, din casa lui David imparatul, al douazeci si treilea de la neamul lui David si al lui Solomon, pe care Sfantul Epifanie, in cuvantul la nasterea Preasfintei Nascatoarei de Dumnezeu si Sfantul Ioan Da-maschin in cartea 4, cea pentru credinta, in cap. 15, scriu asa: „Din semintia lui Solomon, fiul lui David, s-a nascut Mathan. Acesta a nascut pe Iacov, tatal lui Iosif, si a murit, si a luat Melhi pe femeia lui, pe mama lui Iacov, din semintia lui Natan, fiul lui David, fiul lui Levi, fratele lui Pamfir, care a fost tata lui Varpafir si mos lui Ioachim, iar stramos era Preasfintei Nascatoarei de Dumnezeu. Si a nascut Melhi, din mama lui Iacov pe Ili, si era Iacov din samanta lui Solomon, iar Ili era din samanta lui Natan. Deci, si-a luat femeie si a murit fara de fii. Iar dupa dansul Iacov, care era fratele lui de o mama, dar nu de un tata, i-a luat pe femeia lui, deoarece legea poruncea: De va muri cineva neavand fii, sa ia fratele lui pe femeia lui si sa ridice samanta fratelui sau. Deci, dupa acea lege, a luat Iacov pe femeia fratelui sau si a nascut pe Iosif teslarul, logodnicul Preasfintei Nascatoarei de Dumnezeu; si era Iosif fiul amandorura; al lui Iacov dupa fire, iar al lui Ili dupa lege. Pentru aceasta, Sfantul evanghelist Luca, scriind de neamul lui Hristos, a pus lui Iosif pe Ili tata, graind pentru Hristos: Fiind precum se parea, fiu al lui Iosif, al lui Ili, al lui Mathan. Pe Ili il pune in locul lui Iacov. Iar cum ca Mathan, preotul, cel ce a nascut trei fiice, nu acela era pe care Evanghelistul in neamul lui Hristos il pomeneste, din aceasta se arata cu dinadinsul. Sfantul Evanghelist Luca scrie pentru Zaharia, tatal Inainte Mergatorului Ioan, asa: A fost in zilele lui Irod, imparatul Iudeii, un preot, anume Zaharia, si femeia lui din fiicele lui Aaron, numele ei Elisaveta. Iar pe Elisaveta a nascut-o Sovia, fiica lui Mathan preotul si era Mathan mos Elisavetei dupa mama. Deci, de ar fi fost Mathan unul si acelasi cel din cartea neamului lui Hristos, apoi n-ar fi zis evanghelistul, „femeia lui din fiicele lui Aaron”, ci cu adevarat ar fi zis, femeia lui din fiicele lui David, de vreme ce Mathan cel din cartea nasterii era pus nu din casa lui Aaron, ci din a lui David, din samanta lui Solomon. Dar de vreme ce acest Mathan preotul, altul era de cel din cartea nasterii, nu din David, ci din Aaron tragandu-si semintia sa, pentru aceea evanghelistul Luca, de nepoata lui, de Sfanta Elisaveta, femeia lui Zaharia a scris: „Femeia lui era din fiicele lui Aaron!”

   De aici se dovedeste ca altul este Mathan cel din cartea nas-terii, care a nascut pe Iacov tatal lui Iosif, si altul este Mathan acesta preotul Domnului, care a nascut cele trei fiice: pe Maria, pe Sovia si pe Ana, maica Preasfintei Nascatoarei de Dumnezeu. Aceasta se instiinteaza si de Sfantul Mucenic Ipolit, pe care Nichi-for Calist in cartea 2, cap. 3, il aduce marturie. Acela, scriind de neamul Preasfintei Nascatoarei de Dumnezeu, pomeneste pe Ma-than preotul, mosul dupa mama al Preasfintei Nascatoarei de Dumnezeu, ca a nascut trei fiice. Iar nu pomeneste ca acel preot ar fi nascut pe Iacov, tatal lui Iosif, ci numai fiicele, iar fiu nici unul. Si inca sa mai stim si aceasta, ca semintia lui Iuda si casa lui David nu erau preoti, ci numai semintia lui Levi si casa lui Aaron.

   Aratat este deci ca altul era tatal lui Iacov, si altul, tatal celor trei fiice.

   Nu fara trebuinta mi se pare sa stim si aceasta ca in asezamantul cel vechi a poruncit Dumnezeu sa nu-si ia lor femei din alta semintie, nici femeile sa nu se marite in alta semintie, ci fiecare in mostenirea sa sa se insoare. Drept aceea aici se va mira cineva, de ce Mathan preotul si-a luat femeie din alta semintie, din semintia Iudei? Asemenea si Sfantul Ioachim, fiind din casa lui David, a luat pe Sfanta Ana din fiicele lui Aaron. Oare n-a gresit, calcand porunca Domnului? N-a gresit! Ca desi altor semintii ale lui Israel le-a fost poruncit ca fiecare in al sau neam sa se insoare si sa se marite, insa, precum Sfantul Epifanie marturiseste, nu era oprita semintia Iudei ca sa se uneasca cu a lui Levi; casa cea imparateasca sa fie rudenie cu casa cea preoteasca, la care lucru incepator a fost cel mai dintai arhiereu Aaron, care a luat pe Elisaveta, fiica lui Aminadav, sora lui Naason, care atunci era domn in Iudeea. Asemenea si Iodae, arhiereul cel ce a luat pe Iosavet, fiica lui Ioram, imparatul Iudeii, sora lui Ohozie.

   Aceasta s-a facut cu randuiala lui Dumnezeu, ca Preacurata Fecioara sa fie fiica si imparateasca si arhiereasca, fiindca avea sa nasca pe Hristos, imparatul si arhiereul.

   Apreciază

   • cosminmatiu said, on martie 28, 2016 at 2:53 pm

    In biblie era mai corect scris sa se termine neamul Domnului nostru Iisus Hristos cu Sf Ioachim si cu Fecioara Maria.

    Apreciază

   • cosminmatiu said, on martie 28, 2016 at 3:06 pm

    Multumesc, o sa il salvez. Incerc sa citesc zilnic un capitol din Noul Testament caci asa spun sfintii ca e bine de facut si am inceput azi iar Noul Testament si nu se legau nici cum lucrurile.

    Apreciază

   • el said, on martie 28, 2016 at 6:54 pm

    cosminmatiu

    Sf Scriptura a fost scrisa sub inspiratia Duhului Sfant de aia nu putem sa zicem noi ca „era mai bine sa…”.
    Dar Dumnezeu nu ne-a lasat numai Sf Scriptura. Cauta la talcuirea Sf Evanghelii dupa Matei si luca ( Sf Teofilact al Bulgariei si ale Sf Ioan gura de Aur si gasesti acolo explcatii la Evangheliile genealogiei Mantuitorului Iisus Hristos dupa Ev. Sf Matei si Ev Sf Luca.
    In Ortodoxie/Biserica Sf Scriptura se completeaza cu Sf Traditie. De aia avem Sfintii si Parintii Bisericii care talcuiesc fara greseala Sf Scriptura si ne invata cum sa o pricepem, ca vedem ca multi NEBUNI orbi si trufasi au ajuns pe aratura diavoleasca interpretand Scriptura dupa mintea lor ( protestanti si multimea de alti ERETICI inclusiv KAKATolicii ca si aia IGNORA Sfintii si RASTALMACESC/schimba/minimizeaza Sf Traditie si Predania Sfintilor!) (scuze ca-ti spun ceea ce stii si tu demult)
    Bine faci ca citesti din Sf Scriptura zilnic ! Cuvantul Lui Dumnezeu lumineaza.

    Talcuirea Sfintei Evanghelii de la Matei

    http://www.resurse-ortodoxe.ro

    http://www.resurse-ortodoxe.ro/carti…i-de-la-matei/

    http://tezaurul-ortodox.com/files/file/1224-sfantul-teofilact-al-bulgariei-talcuire-la-evanghelia-dupa-matei/

    ftp://ftp.logos.md/Biblioteca/_Colectie_RO/PSB/PSB%2023%20-%20Sfantul%20Ioan%20Gura%20de%20Aur%20-%20Scrieri%20-%20Partea%20a%20treia.pdf _______aici gaseti de la Sf Ioan Gura de Aur explicatia pe care o ceri ( inrebarea ta ca de ce s-a scris Sf Evanghlesit Matei genealogia Sf Iosif si NU a Maicii Domnului la pag 33 a documnetului , din PSB 23_____ca nu era obiceiul la iudei sa se faca genealogia femeilor si daca ar fcaut asa ar fi parut neserios in ochii iudeilor catre care s.a scris Evanghelia, si in plus Sf Iosif logodnicul dupa legea Veche era MUSAI din acelasi neam cu Fecioara( altfel nu o primea in grija, iudeii de atunci stiau ft bine acestea pe care noi acu le ignoram) si mai e si alt motiv. Citeste te rog aici !!!

    varianta pe hartie gasesti aici:

    http://www.librarie.net/p/77302/Talcuirea-Sfintei-Evanghelii-Matei-Sfantul-Teofilact-Bulgariei/nia=23

    Doamne ajuta !

    Apreciază

 28. Ionut said, on martie 28, 2016 at 10:06 am

  Dumnezeu sa-l pomeneasca intru Imparatia Sa!

  http://m.evz.ro/un-musulman-a-fost-asasinat-pentru-ca-le-a-urat-prietenilor-crestini-paste-fericit.html

  Apreciază

 29. bogdansava21 said, on martie 28, 2016 at 11:23 am

  OFFTOPIC:

  Becali riscă să ajungă din nou după gratii, pentru mărturie mincinoasă. „Declar că nu mai declar nimic”
  Nota Alternative News:
  Indiferent cat a gresit in viata, George Becali ramane un om cu suflet mare si credinta sincera in Dumnezeu ce a ajutat foarte multa lume. El este printre singurii politicieni ce ar face cu adevarat curatenie in tara. Merita sustinut!
  http://alternativenewsromania.blogspot.ro/2016/03/sa-il-sustinem-george-becali-urmarit-dna-risca-inchisoarea.html

  Apreciază

 30. bogdan said, on martie 28, 2016 at 11:40 am

  Apreciază

 31. EXCLUSIV: Apel de urgenta - Grecia este atacata de musulmani. Icoane arse in foc, clopote indepartate... said, on martie 28, 2016 at 12:20 pm

  În Grecia, migranții folosesc icoanele din bisericile ortodoxe, pentru a se incalzi și manifesta impotriva clopotelor.

  Mitropolitul Ambrozie de Kalavria a lansat un apel de urgență, în legătură cu situația care exista in prezent in Grecia, informeaza in exclusivitate Agentia de stiri Lăcaşuri Ortodoxe®. Apelul sau nu este unul unic, Agentia de stiri Lacasuri ortodoxe avertizand asupra altor manifestari asemanatoare, ale altor arhierei care tratau aceeasi tema, de pe o aceeasi pozitie categorica (vezi ARHIVA Lăcaşuri Ortodoxe®). Agentia de stiri Lăcaşuri Ortodoxe® va prezinta mai jos, in exclusivitate, traducerea cuvintelor pe care Mitropolitul Ambrozie le-a folosit in cadrul acestui apel disperat:

  „Cu fiecare zi ce trece, devine tot mai evident că ‘imigranțiI’, ‘refugiatii’ ilegali sunt cuceritori ai Greciei!
  La rândul său, sistemul politic îi adoptă, ii protejeaza și le ofera condiții favorabile! Nimeni nu-si face griji pentru nimic!

  Un ministru din partidul de guvernământ SYRIZA a declarat chiar, cu o zi înainte, in prostia lui, pur și simplu: ‘cu ajutorul imigrantilor, se rezolva problema demografica a Greciei!!!’.

  După cum se poate vedea, Guvernul ii protejează pe invadatorii țării noastre! Între timp, invadatorii imigranți au demarat deja activitatea lor distructivă! Ei indeparteaza icoanele de pe pereții lacasurilor si altarelor, și le ard in focuri de tabără, pentru a se incalzi!….

  Mitropolitului Serafim din Pireu i s-a cerut sa renunte la crucea ortodoxa (vezi ARHIVA Lăcaşuri Ortodoxe®)!

  Imigrantii musulmani ilegali din localitatea Kavala au indepartat de pe zidurile unei scoli Icoana Maicii Domnului si au solicitat sa nu mai fie trase clopotele bisericii!…

  Ieri, în districtul Evkarpii al Salonicului au aparut manifeste in limba greaca, cu textul: ‘Grecii trebuie sa creada in cuvintele profetului Mahomed, ca sa fie salvati. Războiul a ajuns in tara voastra. Sângele de păgân va curge in râuri. Semnătură: Razboinicii lui Allah’.

  La televiziunea de stat din Grecia, a fost prezentat un comunicat de presă… în limba arabă!

  Treziti-va! Ridicați-vă din letargie! Uitati-va ce se întâmplă în jurul vostru! Grecia este pe moarte!
  Noi murim încet: moartea Ortodoxiei noastre și a identitatii grecesti! Vreti sa renunțati, fără sa luptati? Gândiți-vă la asta!”.

  Iti aducem aproape informatia la care altfel nu ai avea acces. Daca apreciezi activitatea noastra, acum ai ocazia sa primesti un Certificat de Membru Sustinator (Simpatizant) „Lăcaşuri Ortodoxe®”, dand click AICI! Aflandu-ne in cel de-al 10-lea an, te imbratisam ca membru al echipei noastre, cu bucurie!

  http://lonews.ro/politici/22287-exclusiv-apel-de-urgenta-grecia-este-atacata-de-musulmani-icoane-arse-in-foc-clopote-indepartate.html

  Apreciază

  • el said, on martie 28, 2016 at 12:56 pm

   grecii sa nu stea prostiti ca euroKAKATii vestici indobitociti IREVERSIBIL de generatii ci sa-si aduca aminte ce au facut cu turcii STRAMOSII lor , BUNICII lor chiar si sa puna mana pe bate si sa le sparga capetele lor indracite de inchinatori la dracul allah.

   Apreciază

   • cca70 said, on martie 28, 2016 at 8:03 pm

    Ehe, usor de zis , dar de unde sa isi ia arme , ca astia umbla in gasti de 30 -40 de dezaxati, si unul singur cu o bata nu-i dovedeste, ba mai este si omorat

    Apropo de arabeti, iei in Brasov pe o trecere de pietoni am vazut un tigan din asta si 3 araboaice infofolite, treceau ca bizonii fara sa se asigure, erau cu nasurile in telefoane

    Parca am avut asa un gand sa dau peste ei, ca mi s-a intunecat mintea cand i-am vazut…

    astia au intrat tacit in marile noastre orase..sunt deja aici.si noi vorbim de Grecia?

    Apreciază

   • el said, on martie 28, 2016 at 11:11 pm

    cca70

    „Parca am avut asa un gand sa dau peste ei, ca mi s-a intunecat mintea cand i-am vazut…”___ si mie tot gandul asta „crestinesc ” mi-a venit ! 🙂

    dar macar sa-i sperii strasnic cu o fransa scrsnita de sa le sara telefoanele din labe de spaima puteai…. pacat !

    Apreciază

   • el said, on martie 28, 2016 at 11:12 pm

    cca70

    …..+ CLAXON-ul la MAXIM !

    Apreciază

 32. bizantinnn said, on martie 28, 2016 at 12:35 pm

  Apreciază

 33. bogdansava21 said, on martie 28, 2016 at 1:04 pm

  OFFTOPIC:

  Putin amenință că eliberează dovada înregistrată de sateliți a operațiunii 11 sept. 2001
  http://alternativenewsromania.blogspot.ro/2016/03/putin-ameninta-ca-elibereaza-dovada-11-sept-2011.html

  ALT ATAC TERORIST
  Pakistan: Cel puțin 25 de morți într-o explozie în orașul Lahore
  http://alternativenewsromania.blogspot.ro/2016/03/pakistan-cel-putin-25-de-morti-intr-o.html

  Apreciază

 34. Ionut said, on martie 28, 2016 at 2:37 pm

  Astia chiar ne cred idioti. Am cautat pe net o lista a tarilor unde e obligatorie inregistrarea cartelelor SIM, dar n-am gasit decat ca 80 din 136 de tari au introdus-o sau intentioneaza sa o introduca.
  Acelasi gen de dezbatere a fost in Africa in ultimii ani, dar si in alte tari, Bangladesh, Thailanda, cu aceleasi concluzii, ca inregistrarea nu va reduce fenomenul terorist, ci doar va atenta la viata privata. Unele tari (Mexic, Mozambic) au renuntat.

  Apreciat de 1 persoană

 35. geo said, on martie 28, 2016 at 3:42 pm

  Serviciul Român de Informaţii confirmă că în mai multe zone de conflict sunt folosite cartele prepay româneşti. Este un răspuns dat de SRI pentru Digi24 la o solicitare făcută după declarația premierului Dacian Cioloș, care a spus că au fost folosite cartele prepaid românești pentru pregătirea de atentate în UE. În răspunsul lor, ofiţerii SRI dau două exemple de țări în care sunt folosite cartele românești. Este vorba despre Siria şi Irak. SRI susţine că aceste cartele telefonice pot fi folosite şi de membrii unor organizaţii teroriste.

  http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Stiri/SRI+Cartele+prepaid+romanesti+folosite+in+Siria+si+Irak

  Marius Bostan, ministrul Comunicațiilor și pentru Societatea Informațională, a făcut precizări după declarația de ieri a premierului Dacian Cioloș cu privire la cartelele prepaid din România.

  „Această lege a fost dată și anul precedent, dar a fost o decizie de neconstituționalitate și în baza acestei decizii, există un grup de lucru interinstituțional care lucrează la acest proiect, care e într-o formă finală și ar putea fi pregătit pentru a intra într-un regim de avizare rapid. Toate chestiunile legate de neconstituționalitate au fost eliminate”, a răspuns ministrul.

  Marius Bostan a precizat că pachetul de legi supranumit „Big Brother” conține mai multe reglementări și că a preferat să trateze întâi legea securității cibernetice. „Intră în circuitul de avizare, sperăm să treacă cât mai repede prin Guvern”, a menționat el.

  „Am preferat această adoptare graduală pentru a nu mai face confuzie între concepte, iar legea privind cartelele prepaid și accesul la wi-fi fără declinare de indentitate e o lege importantă care ar micșora fereastra prin care persoanele rău voitoare ar putea folosi tehnologia pentru a face rău. Tehnologia este inertă, e o chestiune care nu ține de bine sau rău, depinde cum e folosită”, a mai spus Marius Bostan.

  Ministrul a adăugat că România „este un caz unic cumva”, dar că mai sunt și alte țări europene în care se pot obține cartele fără a furniza identitatea.

  De asemenea, ministrul a spus că va fi un control de identitate foarte simplu. „Orice om onest e normal să spună că e proprietarul cartelei”, a subliniat el, adăugând că operatorii de telefonie mobilă se vor ocupa de acest aspect.

  „Ar fi necesară și o perioadă de tranziție ca cei care deja dețin cartele să se identifice”, a declarat ministrul.

  Marius Bostan a spus că niciun operator nu a preluat datele de identificare până acum, însă ar putea să facă asta, pentru că nu încălca vreo legislație existentă.

  „E foarte important declararea operatorului și utilizatorului de date personale. Datele personale trasmise trebuie să fie confidențiale. Utilizarea acestei baze de date, asta e problema. Accesul la informație trebuie făcută conform legii, numai cu mandat judecătoresc, și reținerea datelor trebuie să se facă conform legii. Avem legislație, dar la cumpărarea cartelei nu sunt datele personale retinute”, a menționat Marius Bostan, adăugând că impactul economic nu va fi semnificativ.

  Ministrul a precizat că, în acest moment, cartelele prepaid sunt „de ordinul milioanelor”. „Sunt de ordinul milioanelor, să nu zic că depășesc probabil și 10 milioane. Multe sunt inactive, pentru că oamenii folosesc cartela, după aceea n-o mai folosesc. Mai ales tinerii, pentru că sunt foarte multe oferte cu bonusuri”, a subliniat Marius Bostan. „Această reglementare nu va avea un impact foarte important, decât de scurtă durată asupra operatorilor”, a dat asigurări ministrul.

  http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/24+Minute/Ministrul+Comunicatiilor+Marius+Bostan+invitat+la+24+de+minute

  Apreciază

  • crisssstyle said, on martie 28, 2016 at 11:30 pm

   In Italia, cartela preplatita o poti avea doar prezentand buletinul si codul fiscal, un fel de PIN la noi. Daca toate guvernele urmeaza o agenda care se pune in practica fara acordul sau fara stiinta oamenilor, aceasta agenda se va aplica fortat si in Romania. Ei se vor folosi de orice pretext (de teroristi in
   cazul de fata) si isi vor impune mizeriile sub ochii si sub nasul nostru.
   Ei au ales pentru noi ca avortul e liber, prostitutia e libera, homosexualii sunt liberi, ei au scos religia din scoli, au condamnat sfintii sa ramana mai departe in inchisori, au impus actele electronice, vaccinurile… Stim tot ce fac, dar noi suntem ocupati cu televizorul, cu mersul la cumparaturi, cu moda, cu vacantele, cu munca prea multa sau cu saracia, suntem adormiti cu mancarea modificata, cu apa tratata, cu aerul intoxicat, cu undele, cu microundele…
   Suntem prea stresati la nivel personal ca sa iesim in strada zilnic pentru ceva al tuturor, iar ei stiu asta ca doar ne-au saracit si ne-au prostit deja. Totul cum s-a stabilit… Ne-au luat tot si inca mai au de unde sa ia…
   Maica Domnului sa ne acopere cu Sfantul sau Acoperamant!

   Apreciază

 36. Cristian said, on martie 28, 2016 at 6:06 pm

  Edward Snowden: Atentatele de la Bruxelles puteau fi prevenite de serviciile de informații. Fără supraveghere în masă!

  http://www.activenews.ro/externe/Edward-Snowden-Atentatele-de-la-Bruxelles-puteau-fi-prevenite-de-serviciile-de-informatii.-Fara-supraveghere-in-masa-131616

  Avertismentul lui Edward Snowden: Terorismul este doar un pretext! Guvernele vor altceva: manipulare diplomatică, spionaj economic și control social

  http://www.activenews.ro/externe/Avertismentul-lui-Edward-Snowden-Terorismul-este-doar-un-pretext-Guvernele-vor-altceva-manipulare-diplomatica-spionaj-economic-si-control-social-131089

  Apreciază

 37. […] 6. Monitorizarea totala a telefoanelor si internetului ne scapa de teroristi? Dar buletinele biometric… […]

  Apreciază

 38. Ioana said, on martie 28, 2016 at 7:38 pm

  https://saccsiv.wordpress.com/2012/06/14/ne-spovedim-suntem-siguri-arhimandrit-cleopa-ilie-indreptar-pentru-spovedanie/

  –- !!!!!!! 233. Din mândrie am iscodit despre casa si bogatia altora; AM ASCULTAT PE LA FERESTRE SI AM VRUT SA STIU CUM VIEȚUIESC, PÂNDIND TOT CE FAC.

  ( 😀 😦 i-auzi: aviz hartuitorilor care tot intreaba pe blog da tu cum stai? ––––) Am vrut sa stiu starea duhovniceasca a fratelui meu, ispitindu-l prin tot felul de întrebari.

  H-HE-PACATOSII ASTIA-CARE-NE ASCULTA!!!

  Apreciază

  • el said, on martie 28, 2016 at 11:07 pm

   Ioana

   😉 !

   se vede din ochii „spionului” mai „ascet ” alb/gri….ca acolo in spatele ferestrei NU posteau : eeeeiiiii PEEEESTEEE ! carnica gustoasa… 🙂 🙂 🙂 miam-miam

   Apreciat de 1 persoană

   • Nicoleta said, on martie 30, 2016 at 10:50 am

    „el”, ești de belea. Oricât de supărată aș fi, tu îmi redai zâmbetul. Dumnezeu să te ocrotească.

    Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: