SACCSIV – blog ortodox

SUPER MEMORANDUMUL / MUDANA RELIGIO ADUNATA = NOUA RELIGIE PLANETARA / Un calendar de masuri urgente pentru perioada 2016 – 2020 / INGROZITOR dar NU SURPRINZATOR

Posted in Uncategorized by saccsiv on martie 23, 2016

Multumesc tuturor celor ce s-au straduit la:

Rog urgent o transcriere

Pe baza muncii voastre, fratele Apologeticum le-a grupat si postat in articolul SUPER – MEMORANDUMUL: NOUA SUPER-RELIGIE MASONICĂ MONDIALĂ şi BISERICA în perioada 2016-2020. Cititi-l va rog incet si cu rabdare. La final, un comentariu saccsiv.

Asadar:

SUPER – MEMORANDUMUL

NOUA SUPER-RELIGIE MASONICĂ MONDIALĂ
ŞI BISERICA ÎN PERIOADA 2016 – 2020

Între 25 şi 29 iunie 2014, la Strasbourg a fost semnat un super-memorandum, privitor la Colaborarea politică, administrativă şi religioasă dintre Uniunea Europeană, pe de o parte, şi Guvernul Greciei, Biserica de la „Istanbul” (Constantinopol), Bisericile Ortodoxe, “biserica” Romano-Catolică, Guvernul Rusiei şi Guvernul Republicii Cipru, pe de altă parte.

SUPER-MEMORANDUMUL în discuţie urmează să intre în vigoare pe data de 1 mai 2016 şi să fie aplicat până la data de 16 august 2020.

Documentul a fost publict de site-ul ’’APOCALIPSIS’’, la data de 14 august 2014, în limba engleză, fiind ulterior tradus în limba greacă de administratorii site-ului respectiv. Deosebit de relevant, înscrisul a rămas postat pe site doar pentru câteva zile pentru ca, cu puţin înainte de 5 sept. 2014, data la care a fost votat de către Parlamentul Greciei cunoscutul proiect de lege antirasism (vezi M.O. nr. 191 din 10 sept 2014) să fie retras şi, bineînţeles, nu a mai fost postat din nou nici în ziua de azi… După cum vor constata toţi cei care vor studia acest SUPER-MEMORANDUM, cele prevăzute în acesta urmează să intre în vigoare în perioada 2016 – 2020, depăşind orice fantezie. Mai mult chiar, pe perioada cât SUPER-MEMORANDUMUL a fost postat pe respectivul site, doar un singur ziarist, spre onoarea sa, mai precis Isaias Konstantinidis, într-un articol al său publicat în gazeta elenă “TIMPUL LIBER”, a amintit în fugă despre „semnarea unui supermemorandum zilele acestea de către Uniunea Europeană“, dar nimic mai mult.

Noi, însă, am apucat şi am descărcat de pe site-ul amintit („APOKALIPSIS”) memorandumul în cauză. Astfel, avem azi posibilitatea de a-l da publicităţii, spre informarea dvs. şi de a vă aduce la cunoştinţă care este adevărata faţă a Guvernului Mondial, care este Noua Stare de Fapte şi ce ni se pregăteşte referitor la noua BISERICĂ ŞI RELIGIE MONDIALĂ, aşa cUm ne este făcută cunoscută în ultima perioadă sub denumirea prescurtată de M.R.A., adică MUDANA RELIGIO ADUNATA = NOUA RELIGIE PLANETARĂ.

Referitor la MUDANA RELIGIO ADUNATA am fost avertizaţi, în nenumărate rânduri, de neobositul arhimandrit Haralambos Vasilopoulos care, în volumele publicate, scrie despre panerezia ecumenismului. Cum era de aşteptat, un alt „colaborator” al său, renumitul luptător pentru apărarea Ortodoxiei, dr. Nikolaos Seikin-Giermak a publicat, de asemenea, foarte multe informaţii legate de MUDANA RELIGIO ADUNATA. Mai mult chiar, acesta din urmă, în afara faptului că a fost unul dintre întâi stătătorii luptei împotriva dictaturii militare impuse Greciei, la vremea potrivită, de americani, a fost şi un luptător şi oponent înverşunat al cunoscutului şi încă activ astăzi AX AL MORŢII, mai precis al MASONERIEI, al SIONISMULUI şi al VATICANULUI. În ceea ce-l priveşte pe dr. Nik. Seikin-Giermak care, în cei peste 50 de ani de activitate în rezistenţă, antifascistă, antimasonică, antisionistă, antipapală şi antiecumenistă a sa atât în Grecia, cât şi în străinătate, au vorbit şi continuă să facă referire mulţi oameni de presă mai mult sau mai puţin cunoscuţi, privitor la faptul că acest „colaborator” al părintelui Haralambos Vasilopoulos a demascat, pe durata activităţii sale diversificate, majoritatea dintre aceste PROIECTE – PROGRAME implementate atât în Grecia, cât şi în întreaga Comunitate Europeană, dar şi în fost Iugoslavie (referitor la dezmembrarea acesteia), în Libia, în Turcia şi mai ales în S.U.A. Dintre cele mai importante contribuţii ale acestuia, amintim articolele scrise împotriva religiei SAMBALA şi a legăturii existente între aceasta şi viitoarea MUDANA RELIGIO ADUNATA, precum şi referitor la “AXUL MORŢII” şi bineînţeles la activitatea subversivă şi la TRĂDARE din partea multora dintre clericii de rang înalt ai Bisericii Ortodoxe Elene şi nu numai (în special a ortodocşilor din S.U.A.).

Atât neobositul luptător arhim. Haralambos Vasilopoulos, cât şi „colaboratorii” săi de la acea vreme, dintre aceştia cel mai de seamă fiind dr. Nik. Seiki-Giermak, au atras atenţia asupra faptului că “…peste doar câţiva ani, GRECIA VA DEVENI DOAR O AMINTIRE PLĂCUTĂ, având în vedere că, pur şi simplu, nu va mai exista …’’. Într-adevăr, dacă e să luăm în considerare toate memorandumurile impuse până astăzi Greciei de băncile sioniste din întreaga lume şi mai ales de Loja Masonică Internaţională, cu binecuvântarea VATICANULUI, vom observa că punctul culminant este atins în documentul semnat la Strasbourg, între 25-29 iunie 2014, şi intitulat SUPER-MEMORANDUM. Documentul în discuţie urmează a fi pus în aplicare în perioada 2016 – 2020 şi puţini îşi închipuie, probabil, că acesta a fost semnat şi de „greci”, mai precis de aşa-zişi „greci-ortodocşi“, ce ocupă ranguri înalte în societatea elenă. Astfel, visele de secole ale tuturor forţelor antihriste, care de ani buni luptă, cu turbare, împotriva Greciei şi a Bisericii Ortodoxe, par a deveni, curând, realitate, mai precis odată cu implementarea acestui SUPER-MEMORANDUM.

Din păcate, însă, după cum vom constata în continuare, majoritatea dintre cei mai de seamă colaboratori ai tuturor acestor forţe întunecate, respectiv susţinători ai masoneriei, ai sionismului, ai Vaticanului, ai Uniunii Europene, ai organismelor internaţionale etc., şi repetăm expresia „din păcate“, sunt chiar unii dintre conducătorii noştri politici şi spirituali. Este vorba despre patriarhi, episcopi, arhiepiscopi, mitropoliţi, egumeni, profesori universitari ş.a., care, toţi la un loc, „lucrează”, de ani buni de zile, uzitând de diferite metode, sub oblăduirea unor centre ale globalizării şi ecumenismului, precum Consiliul Mondial al Bisericilor, Bousan, Boze, ESSEX, patriarhii, Sfânta Mănăstire „Kikkou”, Kolympari (Creta) sau chiar pe teritoriul Sfântului Munte Athos.

În linii mari, SUPER-MEMORANDUMUL la care facem referire constituie o dovadă incontestabilă a faptului că, la ora la care scriem aceste rânduri a fost deja convenită, „în secret“, organizarea a diferite forumuri intercreştine, interreligioase, politice, militare şi în special cele asupra cărora s-a căzut de acord cu ocazia celei de-a X-a Conferinţe a Consiliului Mondial al Bisericilor desfăşurate la Bousan, Coreea de Sud, la sfârşitul anului 2012 şi începutul lui 2013. Astfel, printre „acţiunile“ care mai urmează a fi puse în practică, amintim:

  1. Intrarea la guvernare, în Grecia, a lui Alexis Tsipras, adică a unsului cluburilor sioniste şi masone mondiale, preferatul organismelor şi al cluburilor economico-militare internaţionale (vezi ABROSSETTI, Bilderberg, O.N.U., N.A.T.O., U.E., S.U.A. etc.) precum, după cât se pare, chiar şi al SFÂNTULUI MUNTE ATHOS! (amintim că există, în acest sens, acorduri încheiate între Alexis Tsipras, Sfântul Munte şi, bineînţeles, arhiepiscopul Ieronim. OBSERVAŢIE: Aceste acorduri urmează a fi date publicităţii, între cei pomeniţi mai sus existând, de asemenea, şi înţelegerea ca, la momentul potrivit, Sfântul Munte Athos şi arhiepiscopul Ieronim să procedeze la o „dezminţire“, totul pentru a linişti … clerul de rang inferior şi poporul).
  2. Întrunirea Marelui Sinod Panortodox, undeva la mijlocul anului 2016, chiar în zi de Cincizecime, la Sfânta Mănăstire„Sfânta Irina“ de la Constantinopol. Hotărârile ce urmează a fi luate la acest sinod au fost deja incluse în SUPER-MEMORANDUMUL al cărui text îl redăm în continuare.
  3. Vizita, programată a avea loc la data de 30 noiembrie 2014, a papei Francisc la Patriarhia Ecumenică, ocazie cu care se va săvârşi Sfânta Liturghie comună, la care vor lua parte diferiţi clerici ortododocşi, în frunte cu Patriarhul Ecumenic Bartolomeu etc. Cum este de aşteptat, înainte de aceasta se va proceda la UNIREA ORTODOCŞILOR CU ROMANO-CATOLICII.

Toate acordurile încheiate în cadrul Consiliului Mondial al Bisericilor şi semnate la Bousan, Coreea de Sud, în număr de peste 60, au fost deja incluse în diferite articole ale SUPER-MEMORANDUMULUI la care facem referire.

OBSERVAŢIE: După câte se pare, acest lucru se pare că i-ar fi „neliniştit“ pe unii dintre factorii de răspundere însărcinaţi de către Biserică cu organizarea Marelui Sinod Panortodox din 2016, aceştia fiind de părere că cele cuprinse în prezentul document ar fi trebuit făcute cunoscute publicului larg (popor şi clerici laolaltă) mai târziu şi nu la momentul respectiv, adică în vara anului 2014, şi că informaţiile scurse în mod cu totul ilegal ar fi provocat deja o aşa-zisă „nelinişte“ în popor, încă din vara anului 2014!!!

Din păcate, atât la Sfântul Munte Athos, cât şi în cadrul Bisericii Ortodoxe, nu sunt deloc puţini la număr cei ce îşi fac griji privitor la cele ce ni se pregătesc, respectiv referitor la faptul că Patriarhia Ecumenică şi Patriarhul Bartolomeu personal, dar şi alţii … au programat deja crearea şi impunerea unei noi “biserici”, mondiale, timpul rămas până la implementarea celor hotărâte fiind unul foarte scurt.

În SUPER-MEMORANDUMUL la care facem referire, capitolul privitor la BISERICĂ, alcătuit din 15 articole, prevede, la Articolul 10, paragraf 10d, următoarele: „Referitor la anularea avatonului la SFÂNTUL MUNTE ATHOS, urmează a fi pusă în practică începând cu data de 1 iunie 2017“.

SUPER-MEMORANDUMUL care, aşa după cum am precizat, a fost deja redactat la Strasbourg, la data de 25 – 29 iunie 2014, sub titlul: MEMORANDUM: European Union, the Greek Government and Greek Church, Istanbul Church out of Instanbul, Christines Orthodox Churches, Catholic Churches, Russian Government and Cyprus Government, adică, în traducere liberă, MEMORANDUM încheiat între Uniunea Europeană, Guvernul Greciei, Biserica Greciei, Biserica din Istanbul, cea dinafară de Istanbul, Bisericile Creştin-Ortodoxe şi Catolice, Guvernul Rusiei şi Guvernul Republicii Cipru, a fost semnat de:
a. Preşedintele Consiliului European, HERMAN VAN ROMPUY, mandatat până la data de 31 octombrie 2014
b. Reprezentantul Guvernului Greciei, ANDREAS LOVERDOS, ministru al Educaţiei
c. Reprezentantul Bisericii Greciei, P.S. Gavriil Papanikolaou, Episcop de Diavleia
d. Reprezentantul Bisericii Constantinopolului, cea de dinafara Constantinopolului, Î.P.S. Teoclit, Mitropolit de Iconiu, Asia Mică
e. Reprezentantul Patriarhiilor Slave şi al Guvernului Rusiei, IPS Ilarion Arhiepiscop de Volokolamsk, Rusia
f. Reprezentantul SFÂNTULUI MUNTE ATHOSegumen Efrem
g. Reprezentanţii Bisericii şi Guvernului Ciprului, Î.P.S. Neofytos de Morfou şi P.S. Varnava de Trimythoyntos
h. Reprezentanţii Bisericii Antiohiei, P.S. Ilie de Tripolis
i. Reprezentanţii Bisericii Alexandriei, P.S. Vasile de Tripolis
j. Reprezentantul Bisericii Ierusalimului, P.S. Timotei de Vostron.

INTRODUCERE

Semnat la Strasbourg, în perioada 20-25 iunie 2014, 
SUPER-MEMORANDUMUL urmează a fi implementat în perioada 1 mai 2016 – 16 august 2020. Noi, semnatarii acestuia, ne luăm angajamentul ca, în numele celor vizaţi, pe durata aplicării Memorandumului să implementăm toate reformele prevăzute în acesta. Durata de implementare a Memorandumului poate fi prelungită. De asemenea, Memorandumul poate fi pus în practică mai devreme de data oficială convenită pentru implementarea sa.

Prevederi MEMORANDUM referitoare la Fondurile de asigurări
şi pensii din Grecia, Cipru şi Uniunea Europeană

TOTAL ARTICOLE: 11

Articolul 1: Comasarea tuturor Caselor de Asigurări şi Pensii din Grecia şi înfiinţarea a două noi Case până la data de 18.09. 2019, după cum urmează:

      1. Casa de Ajutor Social, Reciproc şi Sănătate,
      2. Casa de Asigurări agricultori şi muncitorime

Articolul 2: Pensii unitare, în cuatum de 560 euro, acordate prin cele două Case de Asigurări şi Pensii, până la data de 30.09.2017, respectiv în cuantum de 365 euro până la data de 30.09.2020.
Articolul 3: Dotarea tuturor asiguraţilor cu card electronic cu credit valabil timp de 365 de zile, care poate fi înnoit doar de Casele de Asigurări pentru încă 365 de zile în mod repetat. Cardul urmează a fi înlocuit în data de 01.12.2017.
Articolul 4: Program al instituţiilor de stat în toate duminicile de peste an, cu program de la orele 12:00 până la orele 20:00, mai puţin în luna august. Reforma urmează a fi implementată începând cu data de 01.01.2017.
Articolul 5: Drept zi liberă pentru toate Casele de Asiguraţi şi Sănătate se stabileşte ziua de sâmbătă, pe tot parcursul anului.
Articolul 6: Pensionarii cu vârsta de 69 de ani vor fi examinaţi de medici specialişti în spaţii special amenajate în cadrul unităţilor medicale.
Articolul 7: Începând cu data de 01.09.2017, vârsta de pensionare se stabileşte la 69 de ani
Articolul 8: Începând cu data de 01.09.2020, vârsta de pensionare se stabileşte la 70 de ani
Articolul 9: Începând cu data de 01.09.2022, vârsta de pensionare se stabileşte la 71 de ani
Articolul 10: Începând cu data de 15.06.2016, se elimină cărţile de muncă şi carnetele de sănătate, pentru toţi asiguraţii Caselor de Asigurări.
Articolul 11: Până la data de 16.09.2016 se prevede unificarea tuturor Caselor de Asigurări şi Pensii.

Prevederi ale SUPER-MEMORANDUMUL referitoare la Învăţământ

TOTAL ARTICOLE: 12
Articolul 1
: ÎNVĂŢĂMÂNT MULTICULTURAL în toate instituţiile de învăţământ din ţară, începând cu data de 11.09.2016
Articolul 2: Începând cu data de 11.09.2017 se anulează toate sărbătorile religioase şi naţionale, la toate instituţiile de învăţământ
Articolul 3: Începând cu data de 11.11.2016, se desfiinţează educaţia religioasă a elevilor
Articolul 4: Începând cu data de 11.11.2016, se vor organiza vizite obligatorii la sinagogă şi moschee pentru toţi elevii de ciclul primar şi, treptat, şi pentru toţi elevii de ciclul gimnazial şi liceal
Articolul 5: Începând cu data de 11.10.2016, la ciclul gimnazial se introduce lecţia de educaţie sexuală, iar începând cu data de 11.09.2016 se furnizează gratuit prezervative tuturor elevilor de ciclu primar.
Articolul 6: Se renunţă la predarea lecţiei de Istorie a Greciei şi la acumularea de cunoştinţe referitoare la Revoluţia Greacă şi se inaugurează cursul de Renaştere Europeană, având în prim plan Revoluţia Franceză şi Italiană a lui Garibaldi de la 1843. Această reformă urmează a fi pusă în practică începând cu data de 11.12.2018
Articolul 7: Începând cu data de 11.12.2017, lecţia de educaţie religioasă va prevedea şi o parte practică pentru toate nivelele de învăţământ.
Articolul 8: Începând cu data de 16.10.2016, se desfiinţează toate sărbătorile naţionale şi paradele.
Articolul 9: Începând cu data de 17.10.2016, pentru toate ciclurile de învăţământ se vor dedica sărbători dedicate mediului înconjurător
Articolul 10: Începând cu data de 16.10.2016 se desfiinţează toate facultăţile de Teologie. Acestea vor fi transformate în Departamente de Filozofie. De asemenea, începând cu data de 11.09.2016 se renunţă la lecţia de religie la toate ciclurile de învăţământ şi începând cu data de 12.09.2016 se introduce lecţia de morală religioasă.
Articolul 11: Începând cu data de 01.01.2017 se va trece la concedierea de profesori din toate ciclurile şi categoriile de învăţământ şi se procedează la introducerea internetului.
Articolul 12:
12.a. Începând cu data de 19.09.2016 se introduc diapozitive pentru susţinerea lecţiei de educaţie sexuală.
12.b. Începând cu data de 20.09.2017 se introduc legitimaţii electronice pentru elevi.
12.c. Se va proceda la instalarea de detectoare de metale în toate instituţiile de învăţământ, indiferent de nivel. Accesul elevilor, al studenţilor şi al profesorilor va fi permis numai în baza unui card de acces.
12.d. Începând cu data de 17.09.2017 se vor organiza excursii cu elevii şi studenţii în locaţii în care este promovată emanciparea sexuală.
12.e. Începând cu data de 16.09.2016 se va începe procedura de emancipare sexuală a elevilor.

Prevederi ale SUPER-MEMORANDUMULUI referitoare la Biserica
TOTAL ARTICOLE: 15

Articolul 1: Special.
1a. Reforma slujbelor bisericesti, mai ales în ceea ce priveste orele la care vor fi săvârșite.Astfel, in perioada de iarna Sfanta Liturghie va fi savarsita in fiecare dimineata de duminca incepand cu ora 10:00 si pana la orele 11:30, iar in perioada de vara in fiecare duminică dupa-amiaza incepand cu ora 19:30 si pana la ora 21:00. Reforma va fi pusa in aplicare incepand cu data de 17.10.2017.
1b. Incepand cu data de 26.10.2017 vor fi demontate toate catapetesmele din biserici.
1c. Incepand cu data de 01.03.2017, se vor introduce icoane renascentiste, inlocuindu-se astfel arta bizantina.
1d. Incepand cu data de 01.03.2017, in cult se vor folosi si instrumente muzicale.
Articolul 2:
2a. Incepand cu data de 15.08.2017 se renunta la obilgativitatea reverendei pentru preoti in afara sfintelor lacase.
2b. Incepand cu data de 01.05.201(nu apare), clericii vor fi obligati sa renunte la barba si par lung.
Articolul 3: Incepand cu data de 14.08.2018 se vor interzice privegherile din biserici si manastiri.
Articolul 4: Incepand cu data de 15.08.2016 nu vor mai fi sarbatoriti sfintii antisemiti.
Articolul 5: Incepand cu data de 15.09.2016 toti clericii, indiferent de rang, vor proceda la predici antirasiale.
Articolul 6: Incepand cu data de 16.09.2016 se vor elimina imnurile anti-Semite din intreaga Biserica crestina.
Articolul 7:
7a. Incepand cu data de 16.09.2016, in toate bisericile crestin-ortodoxe se va renunta la Utrenie.
7b. Incepand cu data de 19.09.2017 in toate bisericile crestine se vor introduce noi slujbe.
7c. Incepand cu data de 20.09.2016 se va celebra o sarbatoare dedicate mediului inconjurator, in fiecare an la data de 5 iunie, precum si o sarbatoare dedicata pamantului, in data de 14 aprilie.
7d. Incepand cu data de 01.07.2016 se va introduce o sarbatoare dedicata holocaustului evreiesc, cu o slujba speciala in toate bisericile crestine. Sarbatoarea va fi tinuta de trei ori pe an, mai precis in datele de 27 ianuarie, 21 aprilie si in Duminca lui Toma.
7e. Incepand cu data de 15.07.2017 vor fi desfiintate toate sarbatorile nationale.
Articolul 8
8a. Reformarea tuturor sarbatorilor tinute de Bisericile crestine (nu se specifica la ce data).
8b. Inaugurarea de noi sarbatori in cadrul Bisericilor crestine.
8c. Incepand cu data de 17.04.2017 in toate Bisericile crestine se va desfiinta avatonul.
8d. Începând cu data de 01.05.2017, Organizaţia Naţiunilor Unite va prelua controlul Bisericii Creştine Unite
8e. Începând cu data de 01.05.2017, Ierusalimul va deveni capitală spirituală.
8f. Începând cu data de 01.05.2017 se desfiinţează Patriarhiile Ierusalimului, Alexandriei, Antiohiei şi cele Slave, mai puţin Patriarhia Moscovei.
8g. Începând cu data de 01.05.2016, vor mai funcţiona doar trei patriarhii ale Bisericii Creştine Unite, respectiv Patriarhia Rusiei, Patriarhia Romei şi Patriarhia Constantinopolului.
8h. Începând cu data de 17.07.2017 toate seminariile teologice vor fi transformate în şcoli de religie.
Articolul 9:
9.a. Facultatea de Teologie de la Chalki va fi redeschisă la data de 17.07.2017
9.b. Biserica Greciei se angajează, din fonduri proprii, precum şi din fonduri europene, să întreţină lăcaşuri de închinăciune ale musulmanilor.
9.c. De asemenea, începând cu data de 01.09.2016, Biserica Greciei se angajează să permită funcţionarea de lăcaşuri de închinăciune ale budiştilor şi, în general, ale oricărui cult.
9.d. Începând cu data de 20.09.2016, se vor organiza cursuri pentru toţi credincioşii, în cadrul tuturor centrelor religioase de pe lângă toate Bisericile creştine, indiferent de convingerile religioase ale cursanţilor.

Articolul 10:
10.a. Începând cu data de 20.05.2017 se vor introduce noi slujbe inter-religioase, cu acompaniament de instrumente muzicale şi în cadrul tuturor Bisericilor creştine
10.b. Începând cu data de 20.10.2017 se introduc, în toate Bisericile creştine, instrumentele muzicale şi se vor organiza concerte nu doar cu caracter religios chiar în interiorul bisericilor.
10.c. Începând cu data de 01.05.2017 se vor organiza concerte antirasiste în incinta şi în afara lăcaşurilor de închinăciune, asemănătoare celor organizate în mod regulat de Bisericile creştine.
10.d. Începând cu data de 01.06.2017 se desfiinţează avatonul la Sfântul Munte Athos.
10.e. Începând cu data de 01.09.2017 toate Bisericile creştine vor accepta unirile federale şi multinaţionale.
10.f. Începând cu data de 01.09.2018, O.N.U. preia rolul de Guvern Mondial şi de moderator în uniril internaţionale.

Articolul 11:
11.a. Începând cu data de 15.08.2017, conducător al Bisericii creştine devine Vaticanul.
11.b. Începând cu data de 20.11.2017 şi până la data de 18.08.2018, la Sfântul Munte Athos vor fi instalaţi monahi din toate tagmele romano-catolice (papistaşi), precum şi practicanţi ai cultelor păgâne.
11.c. Începând cu data de 01.04.2018, la Sfântul Munte Athos se vor pune în funcţiune telegondole şi alte sisteme inovatoare şi se vor aduce statui aparţinând religiilor păgâne. Sfântul Munte Athos va fi transformat în parc ecologic de tip bizantin, în unitate statală independentă, în centru de promovare a unei noi orientări creştine, în centru păgân şi bizantin de venerare şi îndrumare, în centru de promovare a unei noi orientări şi muzici bisericeşti.

Articolul 12:
Începând cu anul 2016, toate bisericile creştine se vor adapta noii realităţi a Erei celei Noi.

Articolul 13:
13.a. Începând cu data de 17.07.2017, sediul Patriarhiei Ecumenice se mută în Insula Patmos, Grecia, în Sfântul Munte Athos sau în insula Samothraki, şi se vor înfiinţa trei centre ale acesteia.
13.b. Începând cu data de 01.11.2017, în cadrul Bisericilor creştine vor fi numiţi în funcţii de conducere persoane ce au împlinit vârsta de 28 de ani.

Articolul 14:
14.a. În diferite insule din Grecia, dar şi în Cipru şi la Sfântul Munte Athos se vor organiza simpozioane pe teme de ecologie, precum şi conferinţe pe tema unirii internaţionale.
14.b. Începând cu data de 15.08.2017, toate Bisericile creştine vor accepta desfiinţarea statelor naţionale şi înfiinţarea de unităţi statale multinaţionale, multicentrice, multiculturale şi multireligioase, precum şi înfiinţarea de unităţi statale cu caracter religios, de tipul Patriarhiei Ecumenice.
14.c. Începând cu data de 16.10.2014, în cadrul Bisericii Creştine Ortodoxe se vor desfiinţa stranele şi cântăreţii şi se vor introduce coruri.
Articolul 15:
15.a. Acordurile menţionate mai sus vor fi validate de un Sinod Ecumenic al Bisericilor Creştin-Ortodoxe, ale cărui lucrări vor avea loc în perioada 19.06.2016 – 09.07.2016. Acordurile de mai sus au fost deja ratificate de:
– Preşedintele Consiliului Europei, HERMAN VAN ROMPUY, mandatat până la 31 octombrie 2014,
– Reprezentantul Guvernului Greciei, ANDREAS LOVERDOS, ministru al Educaţiei,
– Reprezentantul Patriarhiei Ecumenice, Î.P.S. Teoclit, Mitropolit de Iconiu,
– Reprezentantul SFÂNTULUI MUNTE ATHOS, egumen Efrem,
– Guvernul şi Biserica Ciprului, prin P.S. Varnava, Episcop de Trimythoyntos, şi Î.P.S. Neofythos, Mitropolit de Morfou,
– Patriarhia Ierusalimului, prin Î.P.S. Timotei, Mitropolit de Vostron.
– Patriarhia Alexandriei, prin Arhiepiscop Vasile de Tripolis,
– Patriarhia Antiohiei, prin Arhiepiscop Ilie de Tripolis,
– de toate Bisericile Ortodoxe Slave şi Biserica Rusiei, prin Preafericitul Ilarion, Arhiepiscop de Volokolamsk,
– de Vatican, prin cardinalul Walter Kasper.
15.b. Cu acordul Patriarhiei Ierusalimului, cele patru dogme creştine vor trece sub administrarea a patru autorităţi, respectiv O.N.U., UNESCO, Biserica Rusiei şi Vatican (începând cu data de 01.05.2017)
15.c. Articol lămuritor: Bunurile mobile şi imobile ale entităţilor amintite vor trece în administrarea comună a Bisericilor creştin-ortodoxe, împreună cu organismele statale şi suprastatale amintite mai sus.

Prevederi ale SUPER-MEMORANDUMULUI
referitoare la spitale şi sistemul de sănătate

TOTAL ARTICOLE: 8

Articolul 1: Spitalele vor face distincţie între vârstnici şi tineri. Începând cu 08.09.2017. vârstnicii vor fi examinaţi în spaţii special amenajate.
Articolul 2: Dreptul la internare în spitale îl vor avea doar posesorii de card de asigurat. Începând cu data de 08.09.2017, accesul neasiguraţilor în spitale va fi interzis.
Articolul 3:
3a. Începând cu data de 01.08.2017, se va limita numărul spitalelor.
3b. Începând cu data de 16.09.2017, se vor amenaja, în cadrul spitalelor, spaţii speciale de detenţie.
3c. Începând cu data de 17.07.2018 se vor înfiinţa centre experimentale în cadrul spitalelor.
Articolul 4: Începând cu data de 17.06.2017, toate serviciile sociale vor identifica electronic cetăţenii. Excepţie constituie prim-ajutorul acordat în cadrul spitalelor.
Articolul 5: Începând cu data de 17.08.2017, se interzic specializările multiple.
Articolul 6: Începând cu data de 17.08.2017, se va proceda la comasarea spitalelor şi la înfiinţarea de unităţi spitaliceşti multifuncţionale.
Articolul 7:
7a. Începând cu data de 17.08.2017, se vor introduce carduri de sănătate obligatorii pentru toţi cetăţenii şi cadrele medicale.
7.b. Începând cu data de 19.09.2017 vor fi desfiinţate toate centrele de prim-ajutor şi protecţie socială.

Prevederi ale SUPER-MEMORANDUMULUI referitoare la reforma administrativă

Articolul 1: Începând cu data de 16.06.2017, toţi cetăţenii Comunităţi Europene şi ai Federaţiei Ruse vor fi identificaţi electronic, iar prevederile prezentului articol vor fi acceptate de toate bisericile creştine.
Articolul 2:
2a. Începând cu data de 17.10.2017 se va proceda la desfiinţarea statelor naţionale şi la înfiinţarea de state federale, unele cu caracter zonal şi capitală proprie.
2b. Începând cu data de 14.08.2017 se va proceda la înfiinţarea unui stat dualist în insula Cipru.
2c. Începând cu data de 19.10.2017, O.N.U. va prelua conducerea tuturor religiilor de pe planetă.
2d. Începând cu data de 14.08.2018, pe întreaga planetă se va proceda la înfiinţarea de centre religioase sub patronajul Consiliului Mondial al Bisericilor. Astfel de centre vor funcţiona în localitatea Ammochostos, Cipru, începând cu data de 14.08.2018 şi două asemănătoare la Constantinopol, mai precis la Biserica „Sfântul Fanurie‘‘ şi la Biserica „Sfânta Sofia‘‘.
Articolul 3: Începând cu data de 19.11.2016, se va acorda statut legal tuturor emigranţilor sosiţi în statele Uniunii Europene, necondiţionat.
Articolul 4:
4a. Începând cu data de 16.08.2016, vor intra în vigoare drepturile homosexualilor. Aceştia vor putea face parade în mod regulat şi liber, pe toate drumurile oraşelor Comunităţii Europene.
4b. Începând cu data de 16.05.2016, se va proceda la legalizarea căsătoriilor între homosexuali, a căsătoriilor între persoane de acelaşi sex şi a înfierii de copii de către cuplurile homosexuale.
4c. Începând cu data de 18.05.2016, se va proceda la liberalizarea relaţiilor sexuale între persoane ajuns la vârsta majoratului (19 ani) şi persoanele majore.
4d. Începând cu data de 18.11.2016, se va proceda la liberalizarea transmisiunilor televizate şi în presă ale programelor sexuale şi se va permite circulaţia liberă a cât mai multe reviste pornografice, în toate ciclurile de învăţământ.
4e. Începând cu data de 19.12.2016, se vor putea înfiinţa case de toleranţă în apropierea unităţilor de învăţământ de toate gradele, în întreaga Comunitate Europeană, precum şi în interiorul cazarmelor militare.
4f. Începând cu data de 22.12.2017, se vor preda, la toate nivelele, lecţii de sex plătit, nu doar de către cadre didactice, ci chiar de către angajate ale caselor de toleranţă.

Articolul 5: Începând cu data de 22.12.2017, se va permite pornografia infantilă pe internet, pentru copii cu vârste mai mari de 14 ani.
Articolul 6:
6a. Începând cu data de 10.12.2016, se va proceda la desfiinţarea statelor naţionale şi la instituirea unui guvern mondial.
6b. Începând cu data de 20.09.2016, se va proceda la legalizarea homosexualităţii în cadrul instituţiilor de învăţământ. În acest sens, în toate unităţile de învăţământ se vor preda lecţii referitoare la homosexualitate.
Articolul 7:
7a. Începând cu data de 21.09.2017, se va proceda la legalizarea noilor culte, respectiv se va inaugura Noua Eră.
7b. Începând cu data de 01.03.2017 se va proceda la desfiinţarea drapelului elen şi a tuturor drapelelor europene, precum şi a tuturor sărbătorilor religioase în Europa.
7c. Începând cu data de 21.03.2017 se vor introduce sărbători dedicate mediului înconjurător.
7d. Începând cu data de 20.04.2017, vor fi coborâte drapelele greceşti şi bizantine arborate la intrarea în instituţiile publice, de învăţământ şi în biserici.
7e. Începând cu data de 17.03.2018 se va proceda la înfiinţarea, pe teritoriul Uniunii Europene şi Sfântului Munte Athos, de mânăstiri mixte de monahi şi monahii de toate dogmele şi religiile.
Articolul 8:
8a. Începând cu data de 15.05.2016, vor fi promovate cât mai multe proiecte de legi împotriva discriminării rasiale, care vor fi votate de toate parlamentele europene.
8b. Începând cu data de 21.10.2017, se vor încuviinţa convenţiile de convieţuire şi în ceea ce-i priveşte pe homosexuali şi la abrogarea caracterului obligatoriu al căsătoriei religioase şi civile în întreaga Uniune Europeană.
8c. Începând cu data de 01.05.2016, se va proceda la legalizarea crematoriilor (incinerarea morţilor).
8d. Începând cu data de 20.05.2016 se vor interzice, în întreaga Uniune Europeană, înmormântările religioase şi se va introduce treptat obligativitatea incinerării morţilor.
8e. Începând cu data de 22.05.2016, Biserica va fi de acord cu incinerarea morţilor, referitor la persoanele care doresc slujbă de înmormântare.
8f. Începând cu data de 23.05.2016 se vor renunţa, în toate ţările Uniunii Europene, la jurământul pe Sfânta Biblie şi la cel religios pentru oamenii politici, prefecţi, primari, studenţi etc.
8g. Începând cu data de 24.05.2016 nu vor mai fi permise slujbe de sfinţire în Parlament, instituţii de învăţământ şi publice, la fel ca în întreaga Uniune Europeană.

Articolul 9:
9a. Începând cu data de 25.05.2016, în întreaga Uniune Europeană se va renunţa la depunerea jurământului de către parlamentari.
9b. Începând cu data de 11.09.2016, slujbele de sfinţire vor fi interzise în toate unităţile de învăţământ.
9c. Începând cu data de 12.09.2016, se va renunţa la botezul obligatoriu al copiilor mici şi se va introduce procedura de stabilire a prenumelui nou-născutului direct la oficiile de Stare Civilă.
9d. În toate instituţiile de învăţământ universitar şi de interes public, precum şi în cadrul tuturor ministerelor din ţările membre ale Uniunii Europene, se va proceda la crearea de arhive electronice. În acest sens, vor fi montate sisteme de amprentare şi recunoaştere iris, astfel încât accesul tuturor cetăţenilor, elevi, cadre didactive, studenţi şi oameni politici să se facă în instituţiile amintite doar în acest fel. Reforma urmează a fi pusă în aplicare începând cu data de 29.10.2017.

Articolul 10:
10a. Conform modelelor oferite de NATO, începând cu data de 30.01.2017 se va proceda la înfiinţarea de armate multinaţionale şi la renunţarea la armatele naţionale. În paralel, stagiul militar nu va mai fi satisfăcut în statele membre ale Uniunii Europene unde mai este încă obligatoriu.
10b. Începând cu data de 30.03.2017 se va introduce semnătura electronică obligatorie pentru toţi cetăţenii, în relaţiile cu statul multinaţional al Uniunii Europene.

Articolul 11:
11a. Începând cu data de 1 mai 2016, noi, semnatarii prezentului SUPER-MEMORANDUM, ne angajăm să implementăm reformele de mai sus, în paralel cu un Memorandum intern referitor la înţelegerea şi colaborarea religioasă în cadrul Uniunii Europene (începând cu data de 01.05.2016) şi un alt Memorandum intern referitor la colaborarea cu Uniunea Europeană (începând cu data de 01.05.2016). Implementarea reformelor prevăzute în prezentul MEMORANDUM pot fi amânate doar câteva luni, mai precis 9 (nouă). În cazul în care implementarea acestor reforme va întârzia mai mult de 9 luni, statul naţional care se face vinovat de aceasta se obligă la plata unei amenzi în cuantum de 20.000 de euro, plus penalităţ în cuantum dublu, în cazul în care amenda nu este achitată la timp. De asemenea, această amendă va fi plătită şi de fiecare din ministerele fostului stat naţional, respectiv Ministerul Învăţământului, Ministerul Sănătăţii, Ministerul Apărării, dar şi de toate Bisericile creştine.
11b. Implementarea reformelor de mai sus se poate face chiar şi un an mai devreme de data stabilită prin Memorandum. În acest caz, bisericile şi fostele autorităţi statale vor beneficia de un „bonus“ în cuantum de 500.000 de euro din partea Autorităţii Europene pentru Reforme.
11c. Noi, semnatarii prezentului înscris, ne obligăm să restaurăm regalitatea democratică, în special în Grecia, până la finele anului 2016. În ceea ce priveşte Grecia, ne angajăm, de asemenea, până la finele anului 2016, să reînviem vechile religii păgâne recunoscute de fostul stat.
11d. Autoritatea Europeană pentru Reforme va funcţiona începând cu data de 01.05.2016.
11e. Începând cu data de 01.05.2016, se prevede înfiinţarea Biroului European pentru Reforme, cu un capital iniţial de 800.000.000 de euro.
11f. Începând cu data de 13.07.2017 se înfiinţează Uniunea Mediteraneanu Regională, din care vor face parte toate ţările din bazinul Mării Mediterane. Biroul European de Coordonare al uniunii va avea sediul în Sfântul Munte Athos şi va funcţiona începând cu data de 17.12.2017.
11g. Începând cu data de 21.01.2016 un Birou pentru Reforme de Mediu va funcţiona în Dubrovnik, Croaţia.
11h. Începând cu data de 22.01.2016, se va înfiinţa un Birou de reforme New-Age în Barcelona.
11i. Începând cu data de 23.11.2016, se va proceda la înfiinţarea unui nou Birou European pentru Reforme Religioase, coordonat de un Centru Religios de la Vatican, în urma semnării acordurilor aferente cu Uniunea Mediteraneană, O.N.U., Consiliul Mondial al Religiilor. Sediul acestui birou, care va funcţiona începând cu data de 24.11.2016, va fi la Paris.

Semnatarii acordurilor de mai sus sunt:
– Preşedintele Consiliului European, HERMAN VAN ROMPUY,
– Reprezentantul Guvernului Greciei, ANDREAS LOVERDOS, ministru al Educaţiei,
– Reprezentantul Bisericii Greciei, P.S. Gavriil Papanikolaou, Episcop de Diavleia,
– Reprezentantul Patriarhiei Ecumenice, Î.P.S. Teoclit, Mitropolit de Iconiu,
– Reprezentantul SFÂNTULUI MUNTE ATHOS, egumen Efrem,
– Reprezentanţii Bisericii şi Guvernului Ciprului, P.S. Varnavam Episcop de Trimythonytos şi Î.P.S. Neotytos, Mitropolit de Morfou,
– Reprezentantul Bisericii Ierusalimului, Î.P.S. Timotei, Mitropolit de Vostron,
– Reprezentantul Bisericii Alexandriei, Preafericitul Ilie, Arhiepiscop de Tripolis,
– Reprezentantul Bisericilor Ortodoxe Slave şi al Federaţiei Rusiei, Preafericitul Ilarion, Arhiepiscop de Volokolamsk, Rusia,
– Reprezentantul Vaticanului, cardinalul Walter Kasper,
– Reprezentantul Vaticanului, cardinalul Angelo Scola, cardinal al Milanului,
– Reprezentantul Consiliului Mondial al Bisericilor, Andre Varkan,
– Reprezentantul Bisericii Albaniei, Î.P.S. Policarp, Mitropolit de Artgyrokastros.
– Reprezentantul Bisericii Antiohiei, P.S. Ilie de Tripolis,

Subsemnaţii ne angajăm în implementarea tuturor acestor reforme începând cu data de 1 mai 2016 şi cel târziu până la data de 16 august  2020, astfel încât, începând cu data de 1 mai 2016, să survină schimbarea şi să sărbătorim intrarea în Noua Eră.
Subsemnaţii ne angajăm să schimbăm Sfântul Munte Athos, Grecia şi să înfiinţăm pe cuprinsul acestuia mânăstiri ale tuturor religiilor, dogmelor şi tagmelor monahale de la Vatican.

Subsemnaţii ne angajăm la acestea şi în numele celor ce ne vor urma la conducere, în sensul implementării reformelor stabilite de comun acord.

De asemenea, ne rugăm unuia şi singurului Dumnezeu, precum şi omului, ca acesta să se arate (reveleze) în lume și să rezolve toate problemele planetei.

  1. Declaraţie complementară:Prezentul înscris constituie SUPER-MEMORANDUM local şi priveşte Grecia, Republica Cipru, Rusia şi Uniunea Europeană, precum şi SUPER-MEMORANDUM ce priveşte Bisericile Constantinopolului, Greciei, Ierusalimului, Alexandriei, Antiohiei, Patriarhiilor Slave, Rusiei şi Sfântului Munte Athos. Bisericile amintite au semnat deja SUPER-MEMORANDUMUL cu celelalte Biserici creştine din Uniunea Europeană.
    B. Declaraţie complementară: Bisericile Creştin-Ortodoxe obligă şi statele aparţinătoare să implementeze reformele convenite.
    C. Declaraţie complementară: Se anexează un MEMORANDUM special privind Cooperarea Bisericească şi Statală cu Uniunea Europeană. Noi, semnatarii MEMORANDUMURILORde mai sus ne angajăm, în cel mai scurt timp posibil, să implementăm reformele stabilite începând cu data de 1 mai 2016.
    D. Declaraţie complementară: Procedăm la metamorfozarea statelor şi a entităţilor bisericeşti autocefale, drept pentru care ne bucurăm, având în vedere că urmează să schimbăm întreaga structură bisericească şi statală. Inaugurăm de acum Noua Eră şi, începând cu data de 01.05.2016, vom inaugura şi Noua Stare de Fapte.
    E. Declaraţie complementară: Ne asumăm răspunderea referitor la reforma administrativă şi bisericească şi referitor la reînfiinţarea Bisericii celei Una. De asemenea, ne asumăm răspunderea referitor la înfiinţarea Forţelor Armate şi Miliţieneşti Multinaţionale, în vederea menţinerii ordinii şi a siguranţei pe drumurile, în pieţele publice şi în toate oraşele din ţările membre ale Uniunii Europene. La fel vom proceda şi referitor la apărarea tuturor Bisericilor, de către forţele amintite mai sus.
    F. Declaraţie complementară: Noi, conducătorii religioşi şi politici, semnatari ai prezentului înscris, ne luăm angajamentul de a colabora strâns şi intens cu Poliţia Mondială (I.P.T.F.), aşa cum aceasta a fost înfiinţată la data de 21.09.2001 şi îşi are sediul provizoriu în Washington, precum şi cu Forţele Federale Americane pentru Gestionarea Situaţiilor Speciale (F.E.M.A.) cu sediul în Washington şi Baltimore, aşa cum acestea au fost înfiinţate la data de 17.11.1984. În colaborare cu Armata Europeană, înfiinţată la Constantinopol la data de 26.10.2001 şi având sediul provizoriu în localitatea Mons, Belgia, şi cu celelalte autorităţi militare europene şi locale, forţele amintite mai sus vor asigura ordinea şi siguranţa în toate fostele state naţionale ale Uniunii Europene şi în toate Bisericile creştine, precum şi pentru toate dogmele şi religiile de pe teritoriul Uniunii Europene.

De asemenea, ne asumăm răspunderea de a proceda la monitorizarea tuturor cetăţenilor, în vederea asigurării siguranţei, lucru care se va realiza prin montarea de camere de supraveghere de ultimă generaţie în toate instituţiile europene, în toate oraşele Uniunii Europene, în mănăstiri, biserici şi instituţii publice. De asemenea, ne asumăm răspunderea referitor la înfiinţarea Poliţiei Religioase.
Implementarea reformelor de mai sus va începe la data de 02.05.2016.
Noi, semnatarii prezentului înscris, ne angajăm, începând cu data de 1 iunie 2016, să asigurăm siguranţa şi ordinea publică.
Urmează semnăturile (în anexă, lista semnatarilor SUPER-MEMORANDUMULUI încheiat între 25 şi 29 iunie 2014).
Responsabil privitor la publicarea şi expedierea SUPER-MEMORANDUMULUI, Kereth Tanais.

P.S. COMENTARIU: Înscrisul tradus mai are ataşate alte 40 de articole ale LEGII SUPREME aferente care, de asemenea, a fost votată şi de reprezentanţii Bisericii Ortodoxe, constituindu-se astfel în cel mai periculos înscris emis vreodată de aceste centre internaţionale. Ne rezervăm dreptul de a o publica…

traducere dupa originalul din greacă

Vezi acest document pe Scribd

sursa: Apokalypsisnow

Comentariu saccsiv:

   Pe noi pe aici nu ne mira aproape nimic din cele scrise mai sus. Stiam ca vor veni, caci majoritatea dintre noi am citit:

O carte exceptionala: ECUMENISMUL FARA MASCA

PROTOCOALELE ÎNŢELEPŢILOR SIONULUI

Protocolul de la Toronto

LISTA PROFETII

Text exceptional: MARSUL DISTRUGATORULUI

Iar multe dintre ele deja se si implementeaza intr-un ritm galopant. Nu mai dau link-uri caci ar fi puzderie. Le-ati cititi desigur.

Ma surprind insa datele acelea fixe. Nu ma surprinde insa ca isi propun sa termine pana in 2020. Pot s-o faca, totul e deja perfect pregatit, multi pasi deja au facut, majoritatea populatiei e deja suficient de imbecilizata.

Despre Busan cititi va rog si:

CMB la Busan: ORTODOXIA SA-SI CEARA IERTARE. Reactia a 5 Mitropoliti eleni. BRAVO LOR

Despre papa Francisc si Patriarhul Bartolomeu:

SEMNE? Incendiu la Pestera Nasterii Domnului dupa plecarea papei Francisc I

Pentru cei mai noi ce inca nu stiu care-i treaba cu ONU:

AGENDA 21 = MOARTE. Cititi si va ingroziti despre PIESA DIN PUZZLE CARE LIPSEA. Veti intelege totul mai bine

Scrie spre final in material:

De asemenea, ne rugăm unuia şi singurului Dumnezeu, precum şi omului, ca acesta să se arate (reveleze) în lume și să rezolve toate problemele planetei.

Asta ar fi pentru cei ce inca mai confunda fNOM cu NOM, cand de fapt NOUA ORDINE MONDIALA este despre ANTIHRIST.

Apare si o greseala mare in text:

În cazul în care implementarea acestor reforme va întârzia mai mult de 9 luni, statul national care se face vinovat de aceasta se obligă la plata unei amenzi în cuantum de 20.000 de euro, plus penalităţ în cuantum dublu, în cazul în care amenda nu este achitată la timp.

Pai 20 000 de euro e o suma infima.

Mai e si o neconcordanta intre datele in care ni se spune ca au avut loc sau vor avea lor intrunirile de la Busan si papa – Patriarh. Cele reale sunt altele.

Nu putem exclude nici ipoteza ca materialul sa fie o intoxicatie. Nu ca nu se vor petrece intr-un viitor oarecare temele pricipale, ci prin prezentarea unor date fixe sau a unor detalii. Adica sa treaca data cutare ca mai apoi cainii de paza ai SISTEMULUI sa latre: “vedeti bai habotnici extremisti ca nu s-a intamplat nimic?”. Sau un element de detaliu sa nu se petreaca. De exemplu cel cu revistele pornografice in scoli. Chiar daca educatia sexuala va fi special facuta pentru promovarea perversiunilor si a desfranarii, cainii vor latra: “ce reviste porno bai, nu vedeti ca-s doar carti cu ceva desene?”. Si tot din astea.

Ar putea avea un efect lucratura la cei slabi, din pacate.

   In concluzie:

Nu trebuie sa ne mire cele scrise mai sus. Liniile directoare le stiam deja de ani de zile, stiam ca le vor impune, stiam ca multa vreme nu mai e, deci de ce n-ar face-o ei acum?

Daca nu se vor petrece acum sau nu se vor petrece detaliile nesemnificative, asta nu inseamna ca in liniile principale nu se vor putea petrece maine.

 

76 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. john said, on martie 23, 2016 at 2:55 pm

    Actualizat:
    L-am actualizat si eu
    Citind documentul,pare ceva incredibil,senzational..dupa prima lectura.La a doua lectura, vazand atatea termene si atatea obiective de atins,iti dai seama ca citesti un document programatic ( nici in Programul PCR de faurire a ssmd nu erau atat de detaliate toate) pentru un obiectiv bine definit si de adus la indeplinire. Multe din cele scrise in acest „memorandum” deja se aplica sau sunt in curs. In metode si tehnici de manipulare se numeste”tehnica piciorului in usa”sau ce-a „a broastei pusa la fiert”.Adica iti pun problema invers si ajung la scopul propus sau incalizirea graduala a apei pana cand nu mai poti face nimic.Insa,toate converg spre acelasi tel comun,instaurarea Noii Ordini Mondiale (NWO -cum o tot proclama masonii)in care sa avem:Guvern unic Mondial,Religie unica Planetara,despot unic illuminat -Lucifer.Instaurarea lui antihrist in cel de’al lll-lea Templu reconstruit la Ierusalim par mai aproape ca niciodata. Miza,creatia lui Dumnezeu, INSASI OMUL! Diavolul prin slugile lui incearca diverse tertipuri pentu a ne insela si pierde. Totul depinde de noi,de credinta si rugaciunile noastre. Pana la urma mai este si cum vrea Dumnezeu,nimic nu se’ntampla fara voia Lui!
    https://templierblog.wordpress.com/2016/03/22/mudana-religio-adunata-noua-religie-planetara/

    Pare o gluma buna dar totusi..
    Coreea de Nord se implica in conflictul din Siria si a trimis trupe combatante.
    https://templierblog.wordpress.com/2016/03/23/coreea-de-nord-a-trimis-trupe-in-siria/

    Apreciază

    • Maxim said, on martie 23, 2016 at 9:32 pm

      A se vedea cap13 ,pct F: camere de supr(cctv) sunt deja introduse prin mănăstiri,sub diverse motivații…..la noi ,în ro

      Apreciază

    • Radulescu Alexandru said, on mai 23, 2016 at 12:19 pm

      ….dar totusi o coincidenta bizara si anume tinerea unui sinod panortodox in luna iunie 2016 luna in care cade si INALTAREA {CINCIZECIMEA}, in Creta si nu la Istambul pentru a masca adevarul si realitatea acestui „supermemorandum”.

      Apreciază

  2. dasvik said, on martie 23, 2016 at 3:06 pm

    Ca sa citez dintr-un film cu Indiana Jones, „un mincinos bun ii va spune dusmanului sau adevarul si-l va convinge ca este o minciuna.” Asa ca se poate si sa fie o facatura – dar si sa fie foarte real, si sa ni-l arunce in fata tocmai in ideea ca nu vom crede ca e real deoarece a devenit public.

    Sau poate pur si simplu nu le mai pasa daca stim sau nu.

    Oricum, si daca este 100% fals, asta nu inseamna ca baietii nu ne pregatesc lucruri cu mult mai perfide si mai groaznice decat ce-i scris in acest document.

    Apreciază

    • valentindortodox said, on martie 23, 2016 at 5:11 pm

      nu e problema că ştim cu toţii acestea pentru că se vor da public şi se vor aplica în instituţii, deci satana se dă pe faţă şi vrea ca oamenii să aleagă de bună voie pe antihrist în locul lui Hristos, iar după ce vor refuza va forţa pe toate căile, inclusiv cu ameninţări, promisiuni mincinoase, tot răul se va dezlănţui… nu se ţine în secret acest adevăr că e apocalipsa şi vor să îl instaureze chiar pe antihrist.

      iar faptul că se ştie era fără putinţă să nu se ştie… doar că vor căuta să prezinte public în mod viclean acestea chiar atunci când vor pune în aplicare – vor vorbi despre Libertate, Egalitate şi Toate Nebuniile

      ideea e că vor începe să îl pună în aplicare cu toate măsurile de la 1 mai anul ăsta şi se face şi o răsplată pentru cine-l aplică mai repede. Şi satana le va da de toate câte le are – curve, droguri, putere, stăpânire multă peste toate din lumea asta, însă diavolul nu poate da Mântuire şi Duhul Sfânt

      Apreciază

      • Un pacatos said, on martie 24, 2016 at 12:31 am

        Frate,

        Iti raspund aici la ceea ce mi-ai scris in articolul anterior al lui saccsiv: Doamne-ajuta sa nu ramana doar unul singur ortodox! Eu sunt convins ca vor ramane multi, chiar daca vor avea de indurat multe. Dumnezeu nu ne va parasi!

        Ma mahneste insa ca se cheltuieste o energie uriasa pentru a vana fluturi, asa cum a fost si cu acest document aparut parca de nicaieri. Daca aduni orele de munca si de discutii pe marginea subiectului pe care le-am cheltuit cu totii, de buna credinta, pentru a transcrie acel document de pe scribd (cazul tau si al altor frati/surori) sau pentru a-l dezbate (cazul meu), cred ca se putea pune linistit de o fundatie la o casa… Exagerez putin dar cred ca ai prins ideea!

        Satana exact asta vrea: sa ne vada cum ne agitam si ne consumam energiile in van, fara vreo finalitate. In felul asta, atunci cand e nevoie de noi cu adevarat, nu mai avem randament, suntem deja varza…

        Hai sa ne pune niste intrebari:
        – Vor papusarii sa ne distruga credinta ortodoxa?
        – Vor papusarii sa ne perverteasca mintile?
        – Vor papusarii sa ne bage pe gat homosexualitatea, avorturile si alte blestematii dintr-astea?
        – Vor papusarii sa ne transforme copiii in animale sexuale?
        – Vor papusarii sa ne faca sclavi fara lanturi?
        – Vor papusarii sa ne extermine?
        – Vor papusarii sa ne faca sa ne pierdem sufletele?
        – Vor papusarii sa ne dezbine si sa ne deruteze?
        As putea continua cu intrebarile. Mai adauga tu, daca vrei…

        INTREBARE RETORICA: Crezi ca e cineva care intra pe acest site si pe aceste forumuri care n-ar fi raspuns fara clipire „DA” la oricare din intrebarile de mai sus INAINTE DE A FI CITIT „SUPER-MEMORANDUMUL”?

        Atunci, de ce era nevoie de un document care sa spuna toate astea? Mai avea nevoie cineva de o confirmare? Eu unul, nu… Si atunci ma intreb: daca cumva documentul a fost elaborat TOCMAI CA SA CONFIRME, sa ne spuna: „Fratilor, ati pus-o, uite cum toti stalpii Ortodoxiei s-au aliat cu papistasii si cu papusarii si nu mai aveti nicio sansa!!!” Efectul? Dezbinare, deznadejde, suspiciune fata de varfurile morale si duhovnicesti ale ortodocsilor. RATACIRE!!!

        Cred in continuare ca:
        – documentul este fabricat (prost!) si vizeaza in primul rand poporul grec si dezbinarea acestuia. inteleg ca a aparut in 2014, cand in Grecia erau framantari mari iar Tzipras era privit ca un posibil salvator. Documentul loveste si in Tzipras, poate nu fara motiv dar pare ca e elaborat si pentru el si pentru a-l decredibiliza. Cam multa atentie pentru un singur om intr-un plan de distrugere a intregii lumi, nu crezi?
        – documentul este contradictoriu. De ex. pg. 5, art 3 spune ca „din 11.11.2016 se desfiinteaza educatia religioasa in scoli” dupa care mai jos cu patru articole, PE ACEEASI PAGINA, la art. 7 scrie ca „din 11.12.2017 (deci in anul urmator!!!) lectia de educatie religioasa va avea si o parte practica.” Cum adica …??????
        – arunca cu mizerie in toate reperele crestine de care credinciosul de rand nu ar indrazni sa se indoiasca…
        Nu mai reiau si celelalte argumente pe care le-am indicat in discutiile de la postarea anterioara a lui saccsiv.

        Presupunand ca ar fi adevarat tot ce scrie acolo, am avea ce sa facem altceva decat sa ne rugam bunului Dumnezeu sa ne pazeasca de rele? Eu nu stiu… Daca tu stii, te fericesc!

        E alegerea ta sa aloci timp acestui document. Eu cred e inutil si de aceea ma opresc aici pe acest subiect.

        Doamne, ajuta-ne tuturor!

        Apreciază

      • valentindortodox said, on martie 24, 2016 at 10:38 am

        nu a fost inutil pentru că se vor descoperi toate în curând. Doamne Ajută!

        Apreciază

      • valentindortodox said, on martie 24, 2016 at 4:49 pm

        frate, nu s-a dat planul lor in vileag degeaba

        Apreciază

      • Maxim said, on martie 24, 2016 at 11:39 am

        pt. ”Un pacatos”
        E vorba de educație pan religioasă,o amestecătură din toate ereziile așa zis religioase…

        Apreciază

      • valentindortodox said, on martie 24, 2016 at 4:49 pm

        problema e cu acele concerte care deja respecta planul masonic – despre care se scrie pe apologeticum acu la un articol din ieri sau azi – ca se fac concerte eretice in Catedrale Ortodoxe – am vazut la Iasi inca din 2008 de cand a fost Teofan la inceput acolo dar cred ca si daniel facea – ca sa se ia dupa hotaririle alea din super memorandum. O sa vedeti ca nu e degeaba dat in vileag planu lor

        Apreciază

      • el said, on martie 24, 2016 at 6:20 pm

        Maxim

        @un pacatos mai bine zis un @FARISEU FUDUL

        e doar un biet ins care -si da ifose de „infailibilitate” cu cei 2 neuroni ai lui plini de „har” si „unsi” de dracul mandriei si care RADE de tot blodul asta cand ne califica cu mila de debili (vezi articolul predecent unde Saccsiv cere un transcript) ….care nu ar avea habar „INAPOIATII „cum se desacrca un document de pe net si ne da el cu superioriatate sfaturi „pretioase” … manuirea netului de 2 bani e „expertiza” lor !

        PUTE LUMEA de insi „intelepti” ca el si DUHNESTE INTERNETUL de duhul lor diavolesc „luminat” …

        lasa-l …. e IRELEVANT !

        Apreciat de 1 persoană

      • valentindortodox said, on martie 24, 2016 at 9:25 pm

        frate, nu îl fă chiar aşa cu ouă şi cu oţet, poate e bine să îl mustri dar cu mai puţin oţet şi puţin cum spune apostolul vorbele noastre să fie presărate cu sare, adică să fie destul de uşor de gustat şi de primit de către cel care le are de primit, pentru că lui nu-i vamai veni uşor să primească îndreptarea şi nu se va îndrepta pe calea cea bună altfel

        Apreciază

      • el said, on martie 24, 2016 at 6:29 pm

        Maxim

        i-auzi ce „SMERIT” e mandruletul… : 🙂 !

        ” Un pacatos said, on martie 22, 2016 at 9:44 pm

        Pentru cei care aveti instalat Mozilla, se poate copia tot documentul astfel (eu asa l-am copiat):

        1. Intrati pe pagina indica de saccsiv (eu am intrat pe primul link)
        2. Dati click dreapta pe prima pagina dupa care alegeti „Save image as…” sau varianta in romana „Salvati imaginea ca…” dupa care salvati acel fisier de tip jpg cu un nume gen „Memorandum pg 1”.
        3. Derulati mai departe la pagina 2 si repetati operatiunea, evident numind noul fisier jpg cu numele „Memorandum pg 2”
        4. Repetati aceasta operatiune pana salvati toate cele 14 pagini.

        Ulterior, daca aveti instalat XnView (e gratis aici: http://www.xnview.com/en/), puteti comasa toate cele 14 pagini intr-un singur fisier pdf

        Am promis ca nu voi mai intra pe acest forum dar ma doare inima sa vad ca va chinuiti asa…

        adica noi „bietii, amaratii, BICISNICII, inapoiatii”…. care habar nu avem de asemenea cunostinte „inalte” cate are el …la net !!!

        ce vrei tu sa priceapa unul ca el care nici in Postul Pastelui nu se da jos din fata OGLINZII in care isi admira in extaz, cu balale curgandu-i din bot de autoincantare „PERFECTUNEA „…..

        Minte : BEZNA !
        Ratiune : IOC !
        Labareala : CLASA 1 !

        Apreciază

      • valentindortodox said, on martie 24, 2016 at 9:21 pm

        da de ce trebuie să îl facem să se simtă atât de rău?

        Apreciază

      • el said, on martie 24, 2016 at 6:31 pm

        Maxim

        stii CE VOR ZICE unii ca el cand il vor vedea ( in fine !!!) pe domnul lor anticrist ?:

        „Presupunand ca ar fi adevarat tot ce scrie acolo, am avea ce sa facem altceva decat sa ne rugam bunului Dumnezeu sa ne pazeasca de rele? Eu nu stiu… Daca tu stii, te fericesc!”

        Apreciază

      • el said, on martie 24, 2016 at 7:12 pm

        Maxim

        …. si vor lua linistiti cipul/pecetea ! ( ca s-au rugat ei „infailibil” la Dumnezeu si ……daca asta a iesit….insemana ca „asta trebuie sa fie !”….no comment !) 🙂

        Apreciază

      • el said, on martie 24, 2016 at 7:23 pm

        Maxim

        …..si vor lua cipul (INTAI) / (APOI logic si in dialectica fireasca duhovniceste) pecetea !!!

        dar MUSAI „justificati” ….genul : „nu e domne` ce vorbesti prostii, te contrazici ca „n-are cum sa fie !” ” 🙂 (adica nu e anticrist e…..domnu` lor …..

        ps : niste ochelari de cal cu geamuri roz nu ai si tu ? se vede mai bine/odihnitor prin ei … 🙂

        genul :


        DA DEFINTITIV ! :

        nici o grija ! no problem body !

        Apreciază

  3. Cosma said, on martie 23, 2016 at 3:31 pm

    Observatii:1.Continutul concorda cu ceea ce stiam din profetii, dar nu spune tot
    2.Eu cred ca exprima in 99% din text ceea ce vor sa faca, iar in 1% falsuri, astfel incat sa obtina doua rezultate manipulatorii: lungi discutii sterile despre acel 1%, care chipurile infirma verdicitatea intregului text si in al doilea rand, o obisnuire, o ametire hipnoza reptiliana a prazii-e adevarat si fals totodata-incat sa scada cat mai mult raspunsul nostru de respingere, vectorul de radpuns sa fie imprastiat si deci ineficace . Va rog sa nu ne disipam astfel ci sa focalizam impreuna atitudinea.
    in continuare incerc sa dezamorsez acel 1% expunind-ul pentru a-l neutraliza:

    3. Articolele si aliniatele nu au un continut unitar, de multe ori se amesteca temele,
    4. Cum de nu a semnat BOR?Biserica Georgiei?
    5.Biserica rusa conduce bisericile slavone si le reprezinta?
    etc.
    Intradevar, cred ca la asa ceva se referea Parintele nostru Justin. Doamne iarta-ne di ne mantuieste.

    Apreciază

  4. Paul said, on martie 23, 2016 at 3:43 pm

    Feriti-va de greci,cand va fac cadouri! Sa ne aparam credinta cu arma in mana si sa ne rugam lui Dumnezeu pentru biruinta.Iar daca tot trebuie sa murim,sa murim luptand!

    Apreciază

    • AKRITAS said, on martie 23, 2016 at 5:56 pm

      da? pai grecii prin Bizant ne-au facut „cadou” ortodoxia ! si bine au facut ! si le multumim pentru asta ! Bizantul dupa bizant,credinta ortodoxa mostenirea primita de la greci, a fost aparata cu arma de vrednicii inaintasi : Sf Vv Stefan cel Mare, Mihai Viteazul, Mircea cel Mare….
      in schimb occidentul prin straini si prin cozile de topor din…..lupanare, ne-a facut cadou capitalismul, comunismul, ateismul, multiculturalismul, sionismul, masoneria, globalismul, homosexualitatea, drogurile, bancheri, paine si circ, card si cip….si chiar acest cliseu parsiv si mincinos : „temeti-va de greci chiar atunci cand fac daruri” , reactie parsiva la legenda calului troian, cauza caderii Troiei, pentru care urmasii acestora latinii, occidentul, a scornit acest cliseu ca permanent izvor de ura si razbunare !

      Apreciat de 1 persoană

      • Popsy said, on martie 24, 2016 at 12:44 pm

        @ AKRITAS

        De unde si pana unde ne-au facut grecii cadou ortodoxia? Ortodoxia ne-a fost propovaduita direct de Sf. apostol Andrei, in Dobrogea. De acolo, incet-incet s-a raspandit in restul teritoriului actualei Romanii. Cel putin eu asa stiu.
        Care-au fost grecii care ne-au lasat mostenire ortodoxia?

        Ca au fost popoare increstinate mai tarziu cu ajutorul Bizantului si al grecilor (bulgari, unguri, rusi), este adevarat, dar nu cred ca noi facem parte dintre acestia.

        Doamne-ajuta!

        Apreciază

      • el said, on martie 24, 2016 at 6:11 pm

        Popsy

        am zis ca nu mai scriu, dar e GREU sa ma abtin inaintea la atatea BEZNA DOBITOCEASCA DAR FUDLULA si LATRATAORE cata vad la unii ca tine…..

        Sf Vasile cel Mare, Sf Grigore Teologul NU te-au invatat DOGMELE? Sf Ioan Gura de Aur?
        Dar Sf Grigorie Palama? CE te-a invatat ? Dar Marcu Eugenicul?… Sf Fotie cel Mare?
        Sf FILOCALIEI ? …..

        …dar PLEIADA IMENSA, GREU de numit de Sfinti GRECI PARINTIisi INVATATORI AI ORTODOXIEI in Biserica? … CE sfant roaman te-a invata pe tine ceva Dogma? Sau Domga e ceva MINIMAL la tine ca la ecumenistii KAKOdocsi?
        Ce inseamna Ortodoxia pentru tine BICISNICO ?

        de aceia insa n-ai auzit de la „inaltimea” ta de „Popsy”…. cum BINE te numesti singur(a….
        PROSTIA OBRAZNICA e NUMELE TAU !

        posssssss-…..sssssst ! FASSSS !…..

        dar PAAARTZ ca Popsy a zis !

        Apreciază

    • Aurora said, on martie 23, 2016 at 10:13 pm

      Aici principiul „timeo danaos et dona ferentes” nu se potriveste. Memorandumul asta blestemat se va extinde asupra intregii Ortodoxii.

      Apreciază

  5. energein7 said, on martie 23, 2016 at 4:14 pm

    Documentul este autentic cu mentiunea ca este de uz intern masonic!

    Apreciază

  6. vlad tepes said, on martie 23, 2016 at 4:24 pm

    Daca popoarele ortodoxe vor lasa sa se intample asemenea sacrilegiu, fara lupta, atunci isi vor merita supranumele de „cretinii istoriei”. Asta ar insemna ca aceste popoare sa renunte la „viata intru Hristos” cladita de 2000 de ani pe dreapta credinta ortodoxa, pe jertfa si sangele inaintasilor, pe traditiile de secole, in favoarea „vietii intru Satana” bazata pe exact ceea ce prevede acest super-dracesc SUPER-MEMORANDUMUL.Pana la urma, de noi, oamenii de rand va depinde, daca vom accepta sau nu, aceste blasfemii.

    Apreciat de 1 persoană

  7. carmen said, on martie 23, 2016 at 4:27 pm

    Domne …acesti ani sunt apocaliptici! Se duce o lupta infernala pentru sufletele noastre!
    SA NE RUGAM LA DUMNEZEU,CA ACESTE LUCRURI SA NU SE INTAMPLE!

    Apreciază

  8. Mary said, on martie 23, 2016 at 5:00 pm

    Observ ca documentul este semnat de diversi episcopi, cardinali etc. Nu de Patriarhi, papa etc.
    Orice ar fi cu acest document eu zi ca este foarte bine ca este prezentat aici.
    P.S. Invocatia ca Dumnezeu sa reveleze in lume suna ca o somatie si la blasfemie la adresa Lui, un santaj.

    Cred ca este clar acel gen de actiune pe care Sfantul Apostol Petru in a doua sa epistole o numeste ca atare:

    10 dar mai ales pe cei ce’ntru pofta spurcării lor i se supun cărnii ei şi dispreţuiesc Domnia Cerească Îndrăzneţi, îngâmfaţi, ei nu se cutremură să blasfemieze Slăvile

    11 în timp ce îngerii, deşi sunt mai mari în tărie şi’n putere, nu aduc împotrivă-le judecată blasfemiatoare în faţa Domnului.

    Apreciază

  9. Radu said, on martie 23, 2016 at 5:12 pm

    E FOARTE GRAV stiam de unele chestii multumita acestui blog de mai multa vreme dar in acest ritm rapid nu credeam sa se ajunga !

    Sa ne rugam Domnului sa ne apere si sa nu se intample asa ceva ! Iar daca se intampla sa ne dea CURAJ SANATATE si INTELIGENTA sa luptam pana la final pentru protejarea si

    Sper sa fie o intoxicatie sau vreo gluma proasta dar daca e adevarat e cumplit !!!

    SF Munte Athos este protectia noastra a ortodocsilor daca ei cad in asa mari pacate se fac vrednici de MANIA DOMNULUI !

    Grecii oamenii de rand credinciosi si la noi si in alte tari multi putini cati sunt trebuia sa ia atitudine daca vom vedea astfel de „inovatii” precum :

    ” Incepand cu data de 26.10.2017 vor fi demontate toate catapetesmele din biserici. ”
    ” Incepand cu data de 16.09.2016, in toate bisericile crestin-ortodoxe se va renunta la Utrenie. ”

    si astea sunt doar cateva din mizerabilul asta document
    cine sunt ei sa pretinda asa ceva?
    sa ne spuna noua ce sa facem si ce sa nu facem?

    http://www.stiripesurse.ro/halucinant-cedo-a-scos-botezul-in-afara-legii_980310.html
    nu stiu daca stirea la vremea respectiva e adevarata sau e vreo gluma sau vreo intoxicatie dar ideea conteaza ne putem astepta la orice chestie din acest document sa se intampla in urmatorii ani chiar si acum in 2016.

    Doamne ajuta-ne si apara-ne de asemenea nenorociri si da-ne putere sa luptam pana la final !

    Apreciază

  10. valentindortodox said, on martie 23, 2016 at 5:15 pm

    nădejdea numai în Dumnezeu!

    Apreciază

  11. Radu Humor said, on martie 23, 2016 at 5:16 pm

    Apreciat de 1 persoană

  12. Orthodox said, on martie 23, 2016 at 5:37 pm

    Apreciază

  13. Voicu said, on martie 23, 2016 at 5:43 pm

    Documentul are multe informatii care se auto-contrazic si nu prea e credibil.

    Plus de asta, in acest document se afla semnatare institutii care nu sunt parte a UE, iar unele din masuri sunt imposibil de aplicat afara modificari ale constiutiilor locale si de referendumuri. Plus de asta, populatia in europa de est e infuriata si satula deja de multe lucruri ce le face UE.

    E posibil ca toate cele descrise sa se intample intr-un viitor nu foarte indepartat, dar in acest moment e imposibil, sunt prea multe piedici. Nu poti schimba legi si constitutii peste noapte de unul singur,sau anula peste noapte canoane si hotarari fara dezbateri (care implicit vor genera scandal mediatic).

    Pare sa fie o dezinformare asemanatoare cu cea cu privire la interzicerea botezului la copii de catre CEDO (ceea ce e fals) sau cu cea cu privire la cip-ul implantabil la copii in Italia (ceea ce e din nou fals). Se poate ca vreo publicatie de satira sa fi publicat acest document.

    Si nu in ultimul rand: documentul e prea pe fata, prea antihristic, prea anti-ortodox. Toate asa zisele reforme propuse pot distruge doar biserica ortodoxa si nu si celelalte religii, ceea ce e prea pe fata.

    Inca ceva: Muntele Athos are statut special pe baza tratatului de aderare a Greciei la UE. Acel tratat nu poate fi anulat asa peste noapte de catre CE. Nu se poate sari peste noapte peste reguli chiar asa pe fata. Pentru cineva care cunoaste cum functioneaza constitutiile statatelor europene si a modul de functionare al institutiilor europene, acest document e pure bullshit.

    Amenzile acelea din document nu pot fi aplicate pt ca nu exista nici o baza legala.
    Memorandum-ul nu poate constitui o baza legala pentru amenzi.

    Suna a timesnewroman dupa parerea mea. Asta NU inseamna ca trebuie sa ignoram ce scrie acolo, trebuie sa fim atenti, dar sa nu inghitim toate intoxicarile.

    Apreciat de 2 persoane

  14. […] Pe aceeasi tema:  Un calendar de masuri urgente pentru perioada 2016 – 2020 […]

    Apreciază

  15. sky said, on martie 23, 2016 at 6:38 pm

    Mi se pare cam „bombastice” denumirile „SUPER RELIGIE, SUPER MEMORANDUM”, si unul din semnatari este „reprezentantul sfantului Munte Athos, egumen Efrem”, cam ciudat…. Sf Munte e reprezentat de Sfanta Chinotita, cine este egumenul Efrem? Stim ca satana e in stare de orice in planurile sale, dar in ce priveste acest „super memorandum”…. Dumnezeu stie; dar e contradictoriu… Trebuie discernamint.

    Apreciază

  16. Paul222 said, on martie 23, 2016 at 7:00 pm

    ActiveNews solicită Ministerului Culturii să facă public conținutul Memorandumului semnat cu Vaticanul http://www.activenews.ro/cultura/ActiveNews-solicita-Ministerului-Culturii-sa-faca-public-continutul-Memorandumului-semnat-cu-Vaticanul-131430

    Apreciază

  17. john said, on martie 23, 2016 at 7:03 pm

    Daca acest document este real, si se va reusi implementarea lui, acest lucru nu ar face decat sa oficializeze epoca lui antihrist
    E vremea spanacului?
    https://templierblog.wordpress.com/2016/03/23/e-vremea-spanacului/

    Apreciat de 2 persoane

  18. […] Tocmai ce discutam noi la SUPER MEMORANDUMUL / MUDANA RELIGIO ADUNATA = NOUA RELIGIE PLANETARA / Un calendar de masuri urgente…. […]

    Apreciază

  19. AKRITAS said, on martie 23, 2016 at 7:14 pm

    tot ce se poate sa fie adevarat acest document, lansat de iudeomasoni cu scop precis, pentru a produce tulburare in primul rand, manipulare, diversiune, haos, deznadejde, stiind ca marea masa a populatiilor(nu popoare, pentru ca ele aproape ca nu mai exista) nu va reactiona in nici un fel ! dar si pentru a adormi constiinta, stiut fiind ca antihristul se substituie lui Hristos, se substituie Adevarului, in eventualitatea neindeplinirii la termenele prevazute, se incearca, aruncarea in derizoriu a invataturilor Evangheliei, a Sf Parinti, a profetiilor, chiar si a „teoriei” conspirationiste, inducand ideia ca, bineinteles, fanaticii, fundamentalistii, extremistii, inapoiatii, balcanicii, bizantinii….se preocupa de inventarea de astfel de conspiratii, si deci ele sant false, inclusiv „protocoalele inteleptilor sionului” de exemplu, iar omul indobitocit si spalat pe creier sa stea linistit pentru ca asa ceva nu se va intampla !

    Apreciază

  20. cosminmatiu said, on martie 23, 2016 at 7:36 pm

    Poate fi si o viclenie de genul intamplarii cu lupul si paznicul la oi. Adica sa nu se respecte intocmai datele si lumea sa lase garda jos sa spuna ca este un fals. Ce este scris acolo sigur se va intampla chiar daca datele calendaristice vor fi diferite. Stim bine ca ei construiesc de peste 200 de ani sistemul antihristic din generatie in generatie.

    Apreciază

    • el said, on martie 24, 2016 at 6:49 pm

      cosminmatiu

      „Ce este scris acolo sigur se va intampla chiar daca datele calendaristice vor fi diferite. Stim bine ca ei construiesc de peste 200 de ani sistemul antihristic din generatie in generatie.”_____PERFECT EXACT !

      dar lasa acum visarorii sa viseze vise si sa se „linisetasca” singuri cu „argumente” si „inexactitati” …. e INUTIL! sunt impremeabili si REZISTENTI la Adevar si le place „justificarea” si (auto)minciuna confortabila !
      de ce sa-i „tulburi” ca oricum nu se folosesc sarmanii … ?

      lasa-ii!….

      nu mai e vreme de astia….e vremea lui : „Scapa cine poate ” ( Avva Adrain Fageteanu) …
      sau ca sa zicem asa mai „clasic ” : „11. Cine e nedrept, să nedreptăţească înainte. Cine e spurcat, să se spurce încă. Cine este drept, să facă dreptate mai departe. Cine este sfânt, să se sfinţească încă.”( Apocalipsa cap 22 ULTIMUL)

      Apreciat de 1 persoană

  21. Spaceman said, on martie 23, 2016 at 7:58 pm

    ÎNȘELAREA OMENIRII – DECEPȚIA GENERALĂ

    Va avea loc în trei etape:

    I: Documente electronice, biometrie electronică, înlocuirea prezumției de nevinovăție cu prezumția de vinovăție, supraveghere permanentă, bani electronici, plăți electronice, SmartID, token electronic, e-token, autentificare electronică, cip rfid, smart nfc – LEPĂDAREA DE BOTEZ

    II: Al optulea sinod, ecumenism, religie unică mondială, biserica universală, lumina universală, ecologie, guvern unic mondial, știință, progres, educație, politețe și corectitudine politică, „împreună vom învinge” – TAINE INVALIDE – ÎMPĂRTĂȘANIE FĂRĂ HAR – PÂNGĂRIREA PERMANENTĂ A SFINȚENIEI

    III: Mesia, a doua venire, Antihrist, X-tos, mister X, Unicul, Căpitanul Planetă, cel ce vine în numele lui – iar numele lui este în grecește sex iar în evreiește tau, A.I – inteligență artificială, computer cuantic, cubiți, biocomputer, bio cip, icoană vorbitoare, pecetea 666 – semnul pe mâna dreaptă sau pe frunte fără de care nu poți vinde sau cumpăra – HRISTOSUL MINCINOS

    Drept-credincioșii nu vor putea fi înșelați de niciuna din cele trei etape.
    Iar unul precum Calistrat nu are nicio problemă cu primele două etape și crede că va putea respinge categoric a treia etapă.

    Apreciat de 1 persoană

    • Aurora said, on martie 23, 2016 at 10:50 pm

      E interesant de observat mimica celui din dreapta lui. E de-a dreptul uluit de prostia si impertinenta popii.

      Apreciază

      • Spaceman said, on martie 24, 2016 at 11:22 am

        @Aurora

        Uluitul din dreapta lui Calistrat este pensionar Mihai Nicolaie, fost procuror criminalist la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui, acum președintele CARP „Elena Cuza” din Bârlad unde s-a ținut conferința „Credință și curaj – deviza noastră și a armatei”. Fostul procuror criminalist Mihai Nicolaie este un om mărunt, un hot șpăgar post-decembrist, care lua șpagă pentru clasat dosare și fura bani în anii ’90 prin jocuri de tip piramidal și de la bănci precum SC BANKCOOP SA din Vaslui, în cârdășie cu alți procurori, judecători, polițiști, avocați, bancheri, notari, executori judecătorești, preoți, ziariști, profesori, patroni, politicieni, majoritatea făcând parte din masonerie iar restul aspiranți la masonerie.
        Fostul procuror criminalist Mihai Nicolaie are un fiu în vârstă de 32 ani, toxicoman ca și soția acestuia, consumatori de etnobotanice, tată a doi copii, decăzuți din drepturile părintești de către magistrații Tribunalului Vaslui în octombrie 2014 iar copiii dați la o mătușă maternă.

        http://invaslui.ro/2014/10/31/copiii-etnobotanistilor-luati-din-familie/

        Acum pensionarul Mihai Nicolaie fură și spală bani prin CARP „Elena Cuza” din Bârlad.

        http://www.vremeanoua.ro/carp-barlad-ofera-ajutoare-de-paste-la-peste-6100-de-membri

        Concentrează-te pe felul în care ține Sfânta Cruce dobitocul de Calistrat, care se laudă că a fost de enșpe ori în Israel cu pașaportul lui biometric electronic simplu, cerând de la Dumnezeu un semn, un gest ceva că a greșit luând pașaport cu cip. Iată că și-a primit semnul!

        Apreciază

  22. Orthodox said, on martie 23, 2016 at 8:07 pm

    Apreciat de 1 persoană

  23. cca70 said, on martie 23, 2016 at 8:08 pm

    singura piedica in calea satanizatilor o constituie rugaciunea continua ( catre Sf Treime si Maiac Domnului)

    bine ca macar in a doua zi s-au mai miscat lucrurile si la Brasov:

    http://www.bzb.ro/stire/puhoi-de-lume-la-braul-maicii-domnului-si-in-a-doua-zi-de-inchinaciune-a96598

    Apreciază

  24. cca70 said, on martie 23, 2016 at 8:08 pm

    scuze pentru tastat gresit : Maica Domnului

    Apreciază

  25. minionita said, on martie 23, 2016 at 8:48 pm

    Nu am nici o indoiala ca asta este ceea ce se vrea dar daca tinem seama de termene eu nu as prea crede ca e posibil ca in mai putin de doi ani da fie posibile niste schimbari atat de mari in societate si biserica decat daca s-ar crea o dictatura la nivelul intregii UE si ne-ar spala creierii la toti. Cum s-ar putea desfiinta toate sarbatorile nationale si religioase, ONU sa preia conducerea tuturor religiilor ( ????????????? ) si modificari atat de drastice gen manastiri mixte, instrumente in biserica, incinerare etc.
    In plus mai exista si niste aberatii dpdv juridic, canonic si logic.
    „Cu acordul Patriarhiei Ierusalimului, cele patru dogme creştine vor trece sub administrarea a patru autorităţi, respectiv O.N.U., UNESCO, Biserica Rusiei şi Vatican”. Ce treaba au ONU si UNESCO aici si despre ce dogme e vorba?
    Avem un act semnat de presedintele CE, Vatican, guvernele si bisericile Greciei, Rusiei si Ciprului, Bisericile Antiohiei, Ierusalimului si Alexandriei care de fapt sunt patriarhii, Muntele Athos, Patriarhia ecumenica si biserica Albaniei care cica se va aplica. Unde si de catre cine asta nu mai este asa de limpede.Ce este Biserica Constantinopolului, cea de dinafara Constantinopolului, cum poate exista un reprezentant al bisericilor ortodoxe slave( si care sunt ele in afara de cea rusa si bulgara) de vreme ce bisericile sunt autocefale, si in ce categorie intra bisericile ortodoxe sarba, romana, poloneza, a Georgiei, ceha si slovaca?

    Apreciază

    • Mary said, on martie 24, 2016 at 4:00 pm

      Este poate uman imposibil, la nivel de sistem in lume.
      Dar sa nu uitam cine este ajutorul cosmic din spatele acestui plan…. dumnealui…. si e inca mic…

      ..si e inca mic… adica se preface, ca sa se simta sclavii lui stapani si sa slujeasca in continuare.

      Cred ca sclavii lui rad de noi cand noi zicem x si y plan este imposibil, cum o s-o faca? Dar ce noi nu stim ca … nu sunt singuri?

      Adevarat sau fals? http://www.theeventchronicle.com/metaphysics/galactic/massive-ufo-fleet-is-hiding-behind-the-moon-claims-government-whistleblower/#

      Si acel dr. Norton din link povesteste tot despre o unire a religiilor ca urmare (?) a dezvaluirii prezentei extraterestre din spatiu. Dar va fi o urmare sau o consecinta?

      Multi vor alerga cu mai multa incredere inspre leaderi si guverne in momentul de panica. Atunci ei vor prezenta protectia si salvarea prin acest sistem cu cipuri. Chiar sa fie bine intentionati noi stim ca nu este adevarat pentru ca extraterestrii nu sunt o civilizatie a tehnologiilor care vine in vizita ci insusi stapanul iadului care are si mai multe cai pe care noi i le-am deschis singurei.

      Apreciază

  26. Adryan said, on martie 23, 2016 at 8:56 pm

    Proiectul construcției unei noi noschei în București continuă.
    Iohannis i-a zis lui Erdogan că se lucrează la documentație.
    http://www.stiripesurse.ro/klaus-iohannis-i-recep-tayyip-erdogan-au-vorbit-despre-moscheea-din-bucure-ti-ce-s-a-decis_987584.html

    Apreciază

  27. minionita said, on martie 23, 2016 at 8:59 pm

    Facand o paralela e ca si cum Obama si teatrul Balsoi au semnat un memorandum referitor la principiile baletului clasic, cum vor dansa balerinii rusi de azi inainte, obligativitatea introducerii trompetei, acordeonului si chitarei electrice in orchestra, combaterea discriminarii conform careia femeile nu pot interpreta roluri masculine si barbatii roluri feminine, iar publicul nu poate urca pe scena ca sa participe la spectacol etc.
    Mai devreme sau mai tarziu tot ce e prevazut in memorandum va fi pus in practica insa asemenea schimbari nu se pot face pe fata, intre-un timp atat de scurt.

    Apreciază

  28. ortodoxend said, on martie 23, 2016 at 10:08 pm

    Documentul nu este credibil. Pare scris la repezeala de un paranoic ce a adunat toate profetiile la un loc. Stiu ca ccea ce am zis nu suna bine, dar mie asa imi pare acest document. O relatare de fapte deja cunoscute printre ortodocsi referitoare la cele ce trebuie sa se intample. Din pacate din document lipsesc multe elemente. Pentru a prosti omenirea este nevoie de mult mai multe decat in acel document.

    Ganditi-va ce ar insemna punerea in practica a documentului peste noapte. Mi se pare ca antihristii se grabesc foarte tare. Ori atatea schimbari intr-un timp asa scurt o sa bata la ochi. Toate lumea se va dezmetici si isi va da seama ca se pregateste ceva, chiar si necredinciosii.

    Se relateaza prea multe date fixe care nu sunt in ordine cronologica. Probabil este treaba fiecarei tari sa dea explicatii la fiecare introducere de schimbare, iar documentul prezinta doar obiectivele finale. Chiar si asa, cred ca schimbarile sunt insuficiente si bruste pentru a face omenirea sa le accepte. Un plan mai elaborat nu ar strica.

    Daca totusi documentul ar fi adevarat ? Da, este adevarat. Prezinta cum lucreaza deja si ce planuri de viitor are diavolul. Lumea va fi inrobita prin sex, va ajunge desfraul pe toate drumurile, in vazul tuturor fara nici o rusine. Biserica va fi pervertita in casa generalista de slujire interreligioasa cu activitati culturale si economice. Omul va fi amenintat de razboi si crize interrasiale, interreligioase si interstatale, lucru care il va deranja de la placerile lui dar intre timp i se va propune guvern si religie unica. Se va inaspri controlul si robia omului de catre condicatori dar el va accepta contra educatiei de emancipare, integrare, ratia zilnica de placeri.

    Apreciază

  29. ultimul mohican said, on martie 23, 2016 at 10:49 pm

    Sunt indicii ca ar fi un fals, dar apar si argumente ce contrazic ipoteza falsului, ca de exemplu:
    – problematica atacata e vasta si pentru un fals include multe aspecte importante, altfel zis e prea bine facuta selectia temelor,
    – sunt multe date de implementare, ori acestea sunt tipice unui document programatic.
    Asa ca daca e un fals cineva s-a zdrobit mult sa fie credibil.
    Daca s-a zdrobit atat de mult scopul difuzarii documentului e important.
    Nu stiu care e acel scop dar evident are legatura cu tematica prezentata.
    Deci tematica prezentata va fi de acum in lumina reflectoarelor.
    Urmeaza sinodul din vara, pregatirea de artilerie a fost facuta.
    Nu la acest sinod intra vedeta in scena ?

    Apreciază

  30. tom beron said, on martie 23, 2016 at 10:52 pm

    Pare o facatura ,e prea dur ce scrie ,nici comunistii nu am fost asa de duri.Numele celor care apar sunt dubioase precum si numele unei episcopii grecesti: „Diavleia”.Am cautat acest nume ,au fost citeva linkuri care apoi au dus la alte nume DAR NU ERA „DIAVLEIA”.Asa ca asta este un indiciu,cei care au cunostinte mai multe sa verifice..ca miroase..e facut ca sa discrediteze pe cei CARE SUNT IMPOTRIVA

    Apreciază

    • el said, on martie 24, 2016 at 7:06 pm

      tom beron

      anticrist va si SI MAI DUR decat ce scrie aici…. si el S-A NASCUT , ba IATA e DJA la USA ….. desi MULTI NU vad …. mai exact NU VOR sa vada…. si stau fericiti cu ochii „larg inchisi!”… 🙂

      ps: culmea e ca si eu cam cautat cuvantul „diavleia” si IMEDIAT am gasit ceva …genul loc peste care ar fi episcop de diavleia”…

      culmea CULMILOR ca apoi acelasi drac goagal ….brusc a devenit AMEZIC si NU a mai dat aceleasi iteme la search….

      mai sa fie? CARE sa fie oare „ezplicatia?” 🙂

      ideea pe care voiam sa o subliniez : nu te impiedica de forme „neconforme” cu ceea ce s-ar astepta logica unora/noastra sa afle…

      Apreciază

  31. sky said, on martie 23, 2016 at 11:24 pm

    Interesant, dar dubios:
    8c.Incepand cu data de 17.04.2017 in toate Bisericile crestine se va desfiinta avatonul
    10.d. Începând cu data de 01.06.2017 se desfiinţează avatonul la Sfântul Munte Athos
    in care alte biserici crestine exista avaton? eu stiu ca doar in Biserica Otodoxa, adica Sf Munte (si M.Frasinei); o fi si la cacatolici dar cred ca se numeste altfel.
    apoi se mai specifica desfiintarea utreniei si in alt articol privegherile din manastiri care tot cuprinde slujba utreniei plus vecernia, dar nu desfiinteaza liturghia…. multi nici nu stiu ce cuprinde slujba utreniei dar o desfiinteaza ca pe ceva mai important decat sf liturghie.
    apoi:
    14.c. Începând cu data de 16.10.2014, în cadrul Bisericii Creştine Ortodoxe se vor desfiinţa stranele şi cântăreţii şi se vor introduce coruri
    suntem in 2016 si nu sa auzit nici macar zvon despre asta…. si cum se desfiinteaza o strana sau cantaretii? pentru ca acestea, in principiu, tot coruri sunt.
    iarasi:
    În colaborare cu Armata Europeană, înfiinţată la Constantinopol la data de 26.10.2001 şi având sediul provizoriu în localitatea Mons, Belgia, şi cu celelalte autorităţi militare europene şi locale, forţele amintite mai sus vor asigura ordinea şi siguranţa în toate fostele state naţionale ale Uniunii Europene şi în toate Bisericile creştine, precum şi pentru toate dogmele şi religiile de pe teritoriul Uniunii Europene.
    vor asigura ordinea pt toate dogmele??? bisericile crestine, religiile? parca in memorandum se zice de o singura super religie….
    Sunt multe aiureli in „documentul” asta, mai ales datele fixe, trebuie discernamint…. sunt multe care se aseamana cu planurile papusarilor, dar parca e ceva tocmit de un semidoct. Judecati singuri la rece.

    Apreciază

  32. sky said, on martie 23, 2016 at 11:51 pm

    „Reprezentant al Bisericii Ortodoxe Slave si al Federatiei Ruse”
    care Biserica otodoxa slava?
    am cautat pe net denumirile localitatilor sau episcopiilor de unde vin reprezentantii, cateva nu exista…., iar P.S. Ilie al Tripolisului a semnat de 2 ori. Cred ca super memorandumul e scris de cineva in zeflemea sau de catre un paranoic, care a adunat prorocii cu propriile idei despre ce ar urma sa fie….

    Apreciază

  33. valentindortodox said, on martie 24, 2016 at 8:12 am

    părintele Iustin a zis că vom trece prin ceva mult mai rău decât generaţia lor, cu toate că sfinţii închisorilor au trecut prin Piteşti – cel mai oribil experiment din istorie, de spus a spus şi pr. Gheorghe Calciu – e în filmul 7 cuvinte.
    Să ne ajute Dumnezeu să biruim toate mergând pe calea cea dreaptă!

    Apreciază

  34. octavpelin said, on martie 24, 2016 at 11:26 am

    Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

    Apreciază

  35. marian said, on martie 24, 2016 at 11:40 am

    Doamne lumineaza-ma!
    Vad deja o dezbatere cum ca, nu e chiar asa de sinistru acest document, deoarece ar utiliza niste scorneli de tipul scenariului pentru film de tembeliziune si ca, ar fi bine sa nu dam crezare acestor nenorociri prevazute.
    Sa fi uitat chiar asa de mult aceea ca, satana te anunta mai intai ca iti taie 50 la suta din salariu, pt ca apoi cand te anunta ca iti ia doar un sfert sa te faca sa te simti norocos? Nimeni nu s-a mai revoltat cand au fost taiate 25 de procente, pentru blestemata de suficienta numita si lasitatea lui: BINE CA NU E CAT PUTEA FI DE RAU…
    Fratilor, astia nu se joaca! Nu avem vreun conducator politic de partea Ortodoxiei. Suntem ca oile in contra lupilor. Cum spunea ( pentru mine sfântul), părintele Arsenie Papacioc viaţa trebuie JERTFITĂ Lui Hristos Dumnezeu şi gata! Că om ieşi cu pietre contra păgânilor jidani musulmani atei budisti sau altor blestemății precum precum gunoiul care a arvunit Bucreştiul, e treaba fiecaruia si a sufletului sau.
    Doamne ajuta-ma sa implinesc Voia Ta!

    Apreciază

  36. isa said, on martie 24, 2016 at 2:14 pm

    Toti cei care solicita fonduri europene vor aplica prin intermediul unui sistem informatic. Cererile de finantare se vor realiza desigur de catre persoane juridice, doar pe baza identificarii electronice. Solicitarea de finantare va fi semnata electronic de persona identificata electronic ca fiind reprezentant legal/imputernicit pentru acea entitate juridica.
    http://www.startupcafe.ro/stiri-finantari-20768468-video-tutorial-cum-functiona-noul-sistem-online-mysmis-prin-care-vom-putea-cere-fonduri-europene.htm
    Adica daca ai (mostenire. cumparare …) vreo 5ha de teren si vrei sa dezvolti o microferma familiala cu bani europeni, va trebui sa iti iei certificat electronic (identitate electronica), altfel nu vei putea sa depui cererea de finantare.

    Apreciază

  37. octoviv said, on martie 24, 2016 at 7:28 pm

    Doamne, ajută.

    Cine este Mitropolitul Ilarion de Volokolamsk din SUPER-MEMORANDUM:
    http://orthodoxwiki.org/Hilarion_%28Alfeyev%29_of_Volokolamsk
    Traducerea în limba română, cu google translate, a linkului de mai sus (dați click pe acest text)

    Strângere „frățească” de mână a Mitropolitului Ilarion și a prelatului papistaș (dați click stanga de mouse pe CC pentru activarea subtitrării în limba română):

    Omul în fața lui Dumnezeu. Maica Domnului și sfinții (dați click stanga de mouse pe CC pentru activarea subtitrării în limba română):

    La minutul 07:36 Mitropolitul Ilarion de Volokolamsk neagă Pururea-Fecioria Maicii Domnului Dumnezeului și Mântuitorului nostru Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu :

    În Noul Testament, de asemenea, nu se spune nimic referitor la faptul dacă Fecioara Maria a rămas Fecioară după nașterea lui Iisus,…

    Despre Pururea-Fecioria Maicii Domnului:
    http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=55&cap=1#25
    http://www.crestinortodox.ro/dogmatica/maica-domnului/pururea-fecioria-maicii-domnului-138761.html

    Mitropolitul Ilarion de Volokolamsk reprezentant al Bisericilor Ortodoxe Slave???:
    http://basilica.ro/mitropolitul-ilarion-de-volokolamsk-in-vizita-la-patriarhia-romana-19632.html

    În ziua de vineri, 5 septembrie 2014, la Reședința Patriarhală din București, Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, a primit vizita unei delegații din Biserica Ortodoxă Rusă, condusă de Înaltpreasfințitul Părinte Ilarion, Mitropolit de Volokolamsk, Președintele Departamentului pentru relații externe bisericești al Patriarhiei Moscovei.

    Patriarhul României le-a urat bun venit oaspeților și a transmis salutul frățesc Preafericitului Părinte Kiril, Patriarhul Moscovei și al întregii Rusii.

    În cadrul întâlnirii s-a discutat despre participarea delegațiilor celor două Biserici Ortodoxe surori la lucrările Comisiei mixte internaționale pentru dialogul teologic ortodox-catolic, care se vor desfășura la Aman, Iordania, în perioada 15-23 septembrie 2014.

    Înaltpreasfințitul Părinte Ilarion a mulțumit pentru primirea călduroasă și și-a exprimat bucuria de a revedea România, subliniind importanța unității duhovnicești între Bisericile Ortodoxe Autocefale surori, mai ales în ceea ce privește răspunsul la provocările societății contemporane.

    Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit Ilarion a venit în România cu scopul de a participa, în municipiul Iași, la lansarea a două dintre cărțile sale, traduse în limba română și publicate la Editura „Doxologia„: Lumea duhovnicească a Sfântului Isaac Sirul și Taina credinței. Introducere în Teologia dogmatică ortodoxă.

    Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluiește-mă pe mine păcătosul.
    Preasfântă Născătoare de Dumnezeu mântuiește-ne pe noi.

    Apreciază

    • Олег said, on mai 12, 2016 at 12:31 pm

      Mitropolitul Ilarion de Volokolamsk este mitropolit al Bisericii Ortodoxe Ruse, mana dreapta a Patriarhului Kiril, este un bun comunicativ in teologie si dogmatica. Este autorul a peste 68 de carti , filme documentare teologice, este compozitor al melodiilor religioase de exceptie.

      Apreciază

  38. emanuel1979 said, on martie 26, 2016 at 12:23 pm

    Saccsive, cati ani ai de când tot ameninti ca maine vine antihristul ? Cati ani au trecut de la proorocia ca peste un an vine urgia, si cate interpretari absurde s-au facut pe seama ei ? Cati ani au trecut din 2011 când trebuia sa fie urgie in Iasi si nu a mai fost ?
    Vrei sa stii cati ani o sa mai treaca pana prostiile scrise pe hartia igienica de mai sus, se vor implini ? Bai baiatule, cati ani ai ? 40 ? Când ai sa ai tu 70 de ani, tot in asteptarea antihristului ai sa fii …
    Daca pe voi va ingrozesc toate parodiile pe care masonii le scriu pe hartia lor de sters, atunci, buna e calea voastra. Nu aveti decat sa fiti ingroziti.
    Probabil ca de asta le si scriu ei, ca sa va intimideze pe voi.
    Vaaaai, groaznic, vine antihristul, vine sfarsitul, va sfarsiti baietilor. Dar Hristos unde mai este ? Speranta voastra ? Mântuirea voastra ? Pacea voastra ? Bine, traiti-va viata in spaima si teroare, pana la urma asta duce la boli de inima, cancer … iar apoi va va astepta Hristos cu bratele deschise, ca v-ati temut in fiecare zi a vietii voastre de venirea lui antrihrist. Venirea lui e centrul vietii voastre. Aproape ca va pare rau ca inca nu a venit deja, si nu ati avut dreptate cu proorociile atat de exacte, cu date fixe.
    Eu unul nu cred in asemenea prostii, si nu am sa traiesc toata viata asteptand venirea lu’ necuratu’.
    Sfarsitul lumii, antihristul, nu e sfarsitul, e doar o etapa in vesnicia in care ne-am nascut la botez. O minuscula etapa. Credeti ca Hristos sta in cer ingrozit ca pe pamant va veni antihristul ? Asta trebuie sa simta crestinii ? Groaza ? Vai ce ingrozitor, vine anti … Anti e o parodie, la fel si moartea si viata asta. Doar vesnicia conteaza, Hristos, mântuirea, speranta noastra.
    Va simtiti intimidati de masoni si iudei ? Pai ce au ei mai mult decat voi ?
    Saccsive, mai vorbim peste 30 de ani, si ai sa vezi cata dreptate am avut.

    Apreciază

    • saccsiv said, on martie 26, 2016 at 12:45 pm

      emanuel1979

      Tu fiind cel ce si-a scris 666 pe frunte si si-a facut apoi o poza, parca.

      Cu sau fara antihrist, trebuie sa fii cu totul nauc sa vezi ce se petrece in jur si sa zici ca-i bine.

      Apreciază

  39. ORTODOXIE said, on aprilie 11, 2016 at 1:02 pm

    Reblogged this on CREDINŢĂ DREAPTĂ ORTODOXĂ!.

    Apreciază

  40. eremitu said, on aprilie 23, 2016 at 4:24 pm

    Referitor la „anularea avatonuluila SFÂNTUL MUNTE ATHOS” amintit in acest super-dracesc memorandum ,vreau si eu sa spun ceva.
    Multi invoca dreptul femeilor de a putea merge unde vor. Dar aici nu este vorba despre feminism; e vorba despre dreptul proprietarului.
    „Al Domnului este pamantul” – Psalm 23,1; Iesire 9,29; Iesire 19,5; Deuteronom 10,14; Iov 41,11; I Corinteni 10,26.
    Si daca al Domnului este Pamantul si „tot ce se afla sub ceruri” (Iov 41,11), si daca Domnul a dat Athosul Precuratei Lui Maici, cine suntem noi, oamenii, sa negam acest drept al Maicii Lui Dumnezeu??
    Si daca Maica Domnului nostru i-a spus printesei Galla Pachida in anul 385: „Eu sunt Imparateasa muntelui acestuia! Sa stii ca, de azi inainte, nici o femeie nu va mai calca pamantul sfant al acestui Munte”, cine-i omul sa spuna altfel??
    E ca si cum m-as duce intr-un oras, as intra intr-un bloc, as alege un apartament la intamplare si as intra, pt ca am dreptul…! Ce?? MA DISCRIMINATI?? Ma duc la anghela drekel sau merkel sau cum o ceama, si ma plang!
    Eu, daca vreau sa dau o bucata de pamant din averea mea mamei mele, de la care bancile jizilor au luat totul, de exemplu, imi poate spune cineva ca n-am dreptul? Si daca am acest drept de a face ce vreau cu averea mea, inseamna ca si mama mea va putea face ce vrea cu pamantul primit, cu pamantul ei.
    In plus, asta n-are nimic de a face cu feminismul. Ganditi-va: Maica Domnului a spus ca femeie nu va intra pe pamantul ei, Athosul, proprietatea ei; si eu, pe proprietatea mea nu voi ingadui sa calce orice strain (nebun care-si cere drepturi).
    Femeilor ce sunt impotriva, in virtutea drepturilor pe care si le revendica, le recomand sa-si scrie pe usa de la apartamentul lor sau pe poarta de la proprietatea lor urmatoarele: „De azi inainte, in apartamentul meu poate intra orice femeie”.
    Sunt sigur ca barbatii lor o sa fie foarte bucurosi. :))))))))

    Apreciază

  41. ÎNȘTIINȚARE said, on aprilie 25, 2016 at 8:28 pm

    O ȘTIRE IMPORTANTĂ PENTRU CREȘTINII ROMÂNI:
    Unul din cei mai abili promotori ai filozofiei oculte New Age (New Spirituality) la nivel international, deghizate sub umbrela medicinei , celebrul DR. OZ / Mehmet Oz (descoperit si propulsat de megavedeta TV americana, new age-ra OPRAH WINFREY,) va veni in Romania, in Bucuresti, pe data de 25 mai 2016.
    http://droz.ro/?gclid=CjwKEAjwgPe4BRCB66GG8PO69QkSJAC4EhHhw0oXZ5yo_hCioyOKrcQcWYL3IOJJE5DbE0kXOTaVWxoCnA_w_wcB

    Pe cei care doresc informatii in limba romana, despre cine este DR. OZ, scopul sau de a populariza filozofia ocultă si ultraecumenică New Age/New Spirituality la nivel mondial, precum si relația sa de colaborare cu cel mai celebru megapastor american, pe nume RICK WARREN (membru în C.F.R), va rog sa cititi acest articol: https://ioan8.wordpress.com/2014/12/16/rick-warren-in-cateva-cuvinte/ , precum si
    mai ales brosura: Pericolele Planului Daniel al lui Rick Warren de Warren B. Smith, aici: https://ioan8.wordpress.com/brosuri-de-apologetica-2/ , sau aici: http://vegheaza.com/2015/03/21/pericolele-planului-daniel-al-lui-rick-warren/ iar AICI: http://apologeticindex.info/wpn/brosuri-apologetice/ o puteti descarca si coperta si textul brosurii, in format pdf A5, bun de tipar.

    SI ASUPRA ROMÂNIEI S-A DAT ȘI SE DĂ UN MARE ASALT SPIRITUAL OCULT PENTRU ÎNSĂMÂNȚAREA CU DROJDIA UNIVERSALISTĂ A NEW AGE-LUI, care învață printre multe lucruri oculte (ex.: tehnici de a realiza contacte/a comunica cu duhurile morților, apoi tehnici shamanice de vindecare supranaturala), și următoarele lucruri: toate căile/religiile duc spre același dumnezeu/divinitate, omul este deja dumnezeu/sau poate deveni dumnezeu fiind interconectat cu intreaga creatie care este de fapt dumnezeu – panteism, sau dumnezeu interpatrunde intrega creație – panenteism )

    Pentru ca sa va scutesc timpul va dau doar doua exemple din invazia cartilor, 100% New Age, traduse deja in lb. romana:
    21 carti ale megaliderului si scriitorului New Age, DEEPAK CHOPRA, deja traduse in lb. romana. Un singur citat din D. Chopra va lamureste pe deplin: “I see Christ as a state of consciousness that we can all aspire to.”
    http://www.librarie.net/cautare-rezultate.php?au=1424/nia=86/niaadgr=8mHBhm&gclid=CjwKEAjwgPe4BRCB66GG8PO69QkSJAC4EhHh85eYkVtMr4CynpmYKzz0zPGX2M6IQHxtUhAS6b8B7BoCkvbw_wcB

    11 carti ale megaliderului si scriitorului New Age, NEAL DONALD WALSCH, cel căruia i s-a revelat supranatural ”dumnezeu”, intr-o experiență carismatică, si i-a spus: ”ERA UNUI SINGUR SALVATOR S-A SFĂRȘIT”
    http://www.eusunt.ro/autor/Neale-Donald-Walsch~54/

    Apreciază

  42. […] SUPER MEMORANDUMUL / MUDANA RELIGIO ADUNATA = NOUA RELIGIE PLANETARA / Un calendar de masuri urgente… […]

    Apreciază

  43. […] SUPER MEMORANDUMUL / MUDANA RELIGIO ADUNATA = NOUA RELIGIE PLANETARA / Un calendar de masuri urgente… […]

    Apreciază

  44. […] Fragment din SUPER MEMORANDUMUL / MUDANA RELIGIO ADUNATA = NOUA RELIGIE PLANETARA, un calendar de ma…. […]

    Apreciază

  45. NICOLETA said, on octombrie 28, 2018 at 9:59 pm

    daca este advarat ce scrie acolo sunt ingrijotata pentru copii mei si nepotii mei in primul rand si bine inteles si pentru generatiile viitoare daca dispare pina si sprijinul spiritual omul este distrus nu incet ci foarte repede , concluzia nu mai au nevoie de 0ameni , tehnologia moederna ii ajuta sa traiasca cum vor si cat vor

    Apreciază

  46. […] iata cum se mai bifeaza un punct din SUPER MEMORANDUM, anume, articolul 6: Se renunţă la predarea lecţiei de […]

    Apreciază

  47. VioletaB said, on iulie 28, 2021 at 11:48 pm

    Am căutat acest super memorandum pt că îmi aminteam că un egumen Efrem l-a semnat și că au fost discuții daca nu era cumva starețul Efrem de la vatoped, iar acum la semnatari am vazut numele Mitropolitului Neofit de Morphou din Cipru, care acum declara împotriva vaccinarii și a plandemiei, si fiu duhovnivesc al unor mari sfinți contemporani că Sf Paisie Aghioritul și Sf Porfirie Kavskokalivitul. Efectiv nu îmi vine să cred. Oare era trădător atunci și si-a revenit acum sau de fapt continua și azi cu trădarea sub masca unei părute ortodoxii? 🧐😳☹️

    Postare Iulian Capsali: https://m.facebook.com/100009484907272/posts/2998857743773693/
    Iulian Capsali
    20 hrs · Facebook for Android ·
    NORI NEGRI
    .
    Sunt bulversat mai mult decât atunci când l-am văzut pe Mitropolitul Ierotheos
    Vlahos, pe care-l cunoșteam și ne-a fost gazdă în Nafpaktos, înțepându-se în fața
    presei…
    Din mănăstirea Vatoped am primit vestea că starețul Efrem a dat poruncă tuturor
    monahilor să se vaccineze.
    Obligativitatea vaccinării în Vatoped, după Simonos Petra și Filoteu, ar fi piatra
    tombală pusă peste sufletele unor oameni care sunt în fruntea luptei pentru
    Mântuire.
    Fiind cea mai importantă și influență mănăstire athonită, această decizie va stârni
    mari tulburări în rândul monahilor, dar și a credincioșilor.
    Un început de prigoană în interiorul Bisericii este, în opinia mea, tot ce putea fi mai
    rău în acest context în care corporatocrația vrea să dea lovitura fatală libertății
    oamenilor. Biserica avea nevoie de unitate, dar falia creată prin obligativitatea
    vaccinării va duce, probabil, în cel mai rău caz la schismă sau la o rezistență mult
    mai acerbă.
    Ce avem de făcut noi, credincioșii? Nu există altă soluție decât cea mistică, a
    rugăciunii. Poate se îndură Maica Domnului și luminează pe cei care au în mâini
    decizia eclezială.
    UPDATE:
    Mi se reproșează că atac „un om cu viață sfântă”.
    În primul rând, dacă informația este văzută ca un „atac”, atunci e grav, gândim în
    stil comunist („Dai în mine, dai în fabrici și uzine!”). Nu am atacat pe nimeni,
    pentru mine, ca pelerin care mergea anual la Vatoped, e dureros ce se întâmplă.
    Informația s-a confirmat din patru surse independente, nu este un „fake news”,
    garantez acuratețea acesteia.
    În plus, nu cred în infailibilitatea unui om, chiar Sfânt.
    Numai Dumnezeu nu greșește niciodată.
    M-am abținut să fac vreo declarație când Gheronda Efrem a fost părtaș la actul de
    silnicie prin care a fost declarată canonică „Biserica” Ucrainei, la inițiativa
    Fanarului, deși cred că este o mare eroare, care a produs o schismă între Biserici
    autocefale.
    Ca o constatare, TOATE MĂNĂSTIRILE ATHONITE care au fost părtașe la acest
    act politic, necanonic, în chestiunea ucrainiană, sunt și cele care au obligat obștea
    să se vaccineze.
    E doar o constatare tristă, nu sunt fericit că există această similitudine.
    UPDATE 2:
    Idolatrilor inflexibili am o informație să adaug: am o scrisoare semnată de
    Gheronda când se afla închis, din cauze geopolitice, într-o închisoare grecească,
    băgat de o Kovesi locală, în care îmi mulțumește personal pentru că i-am luat
    apărarea public, inclusiv la televiziunea națională, și am creat un curent de opinie
    favorabil Preacuvioșiei Sale, din februarie 2012. Deci, a se slăbi cu acuzele lipsite
    de orice alt temei decât al fanatismului orb.

    Apoi o alta postare azi:

    ” ULTIMA ORĂ

    După ce o parte semnificativă a mănăstirii a amenințat cu plecarea, Gheronda Efrem a dat înapoi. Slavă Domnului, vaccinarea cu serul experimental rămâne la latitudinea fiecărui monah.

    Să dea Dumnezeu ca tulburarea din mănăstire să se stingă!

    Maica Domnului să-i ocrotească!”

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.