SACCSIV – blog ortodox

Rog urgent o transcriere

Posted in Uncategorized by saccsiv on martie 22, 2016

Mai jos sunt doua link-uri:

https://www.scribd.com/doc/305598166/SUPER-MEMORANDUMUL-%C5%9Fi-NOUA-SUPER-RELIGIE-MASONIC%C4%82-MONDIAL%C4%82-varianta-2

https://www.scribd.com/doc/305598162/SUPER-MEMORANDUMUL-%C5%9Fi-NOUA-SUPER-RELIGIE-MASONIC%C4%82-MONDIAL%C4%82-varianta-1

Sunt acelasi document, care, dupa cum puteti constata, se distinge foarte greu.

Rog un frate sau sora sa faca o copie. Sau daca va impartiti doi trei, ar merge si mai repede.

Doamne ajuta!

 

68 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. bacalion said, on martie 22, 2016 at 6:39 pm

    Ferească Dumnezeu Fraților

    Apreciat de 1 persoană

  2. oanea said, on martie 22, 2016 at 6:52 pm

    Ferească Dumnezeu Fraților

    Apreciat de 1 persoană

  3. cosminmatiu said, on martie 22, 2016 at 7:22 pm

    Mare putere ii da Dumnezeu la sclembericiul asta de diavol. Majoritatea oamenilor sunt asa inselati de nici nu stiu ca exista diavol iar diavolul vede pe Dumnezeu si de peste 7500 de ani ii face impotriva.

    Apreciază

    • Mirela said, on martie 22, 2016 at 11:18 pm

      Nu Dumnezeu îi dă mare putere diavolului, ci noi înşine, cu mulţimea de păcate în care ne complacem şi pentru care, în loc să ne pocăim, căutăm justificări, înţelegere şi mângâieri. Cam toţi, de la vlădică la opincă.
      Au demonii vreo putere asupra sfinţilor? A cui e vina că suntem căzuţi? O cetate e mântuită pentru câţiva drepţi. Sodoma cea plină de urâciune şi de păcate groaznice ar fi fost izbăvită dacă în ea s-ar fi găsit 10 drepţi.
      Mare putere a dat Dumnezeu sfinţilor Lui, dar dacă noi nu vrem să ne silim…

      Apreciat de 2 persoane

      • Mihail said, on martie 23, 2016 at 9:15 am

        corect.

        Apreciat de 1 persoană

      • Adrian said, on martie 23, 2016 at 8:31 pm

        Doamna Mirela,

        Drept ați gândit și grăit.
        Ca de fiecare dată, scurt și la obiect !
        Din nefericire aceasta este realitatea, dură și dureroasă, care în puține cazuri poate fi contrazisă – așa cum ați spus, este vorba despre Sfinții lui Dumnezeu – ”…Minunat este Dumnezeu între sfinții Lui !…”

        Iată un cuvânt pe care l-am găsit că este folositor în acest context …

        …” … Pentru că diavolul e vrăjmaşul lui Dumnezeu, caută pe toate căile ca din oamenii pe care îi poate înşela, să formeze o armată luptătoare împotriva lui Dumnezeu. El vrea să strice omenirea, ca să fie pe pământ mai mult rău decât bine, mai multă minciună decât adevăr, mai multă ură decât iubire, mai mult furt decât milostenie, mai multă vorbă decât rugăciune, într-un cuvânt, mai multe suflete pe calea pierzării decât pe calea mântuirii. Aceasta este ţinta şi scopul diavolului.

        Căile prin care cădem în păcat sunt multe, dar în mod deosebit suntem ispitiţi prin poftele trupului, deşertăciunea lumii şi plăcerile lumeşti şi ispitele diavolului.

        Trupul ne este un mare duşman al mântuirii. Datorită păcatului strămoşesc, mintea ne este întunecată, voinţa slăbită, firea alterată. Între trup şi suflet este veşnic o luptă. Sfântul Apostol Pavel descrie atât de bine această luptă spunând: „nu fac binele pe care-l voiesc, ci răul pe care nu-l voiesc, pe acela îl fac” (Rom. 7, 19). La amăgirea noastră contribuie faptul că orice păcat începe cu o plăcere a unui simţ, pe când virtutea, fapta cea bună, cere o anumită jertfă sau înfrânare – rugăciunea, postul, milostenia – la care trupul se împotriveşte.

        Datoria creştinului faţă de lume ar fi ca prin munca lui să o facă mai bună şi mai frumoasă, să slujească semenilor săi, să dea mărturie despre adevăr, despre lumină, despre pace, despre iubire, bunătate. Şi mai are datoria de a fugi de acea „lume” şi acele împrejurări care îl duc la păcat. Să se îndepărteze de oamenii stăpâniţi de vicii – beţie, desfrânare, hoţie, plăceri păcătoase – pentru a nu se face rob.

        Diavolul, cel care a căzut din demnitatea ce o avea, se luptă cu noi în multe feluri: ridică pe unii împotriva altora, ne ia răbdarea şi nădejdea în necazuri, ne dă gânduri de mândrie – „eu nu sunt ca celălalt” – şi foarte adesea ne prezintă răul drept bine, adică, dacă el m-a jignit, nu e drept să-l jignesc şi eu? Sau dacă m-a nedreptăţit, să nu fac şi eu asemenea? şi multe altele. Dar să ştim că el are numai atâta putere cât îi dăm noi. Dumnezeu îi îngăduie existenţa pentru a ne pune la încercare tăria credinţei. Diavolul ne îndeamnă dar nu ne poate obliga. El nu are putere decât de a înşela, a păcăli pe cei slabi. Depinde de noi cum ştim să rezistăm…

        (Arhimandrit Serafim Man, Crâmpeie de propovăduire din amvonul Rohiei, Editura Episcopiei Ortodoxe Române a Maramureşului şi Sătmarului, 1996, pp. 142-143) …”…

        Așa că … noi toți cei ce suntem păcătoși și neputincioși, fie măcar și pentru că-i postul Sfintei Învieri a Mântuitorului, să cădem în genunchi la rugăciune și spovedanie …

        Dumnezeule, milostiv fii mie păcătosului.
        Dumnezeule, curățește-mă pe mine păcătosul.
        Cel ce m-ai zidit, Dumnezeule, mântuiește-mă.
        Fără de număr am greșit, Doamne, iartă-mă.

        Iertați de îndrăzneală !
        Bunul Dumnezeu să vă ajute cu post folositor mântuirii sufletului. Amin.

        Apreciat de 1 persoană

      • Mirela said, on martie 24, 2016 at 5:53 pm

        Adrian

        Mulţumesc pentru urări şi pentru cuvintele de folos. Mintea le ştie, dar le mai uită, Ce bine ar fi să avem râvnă pentru sufletul nemuritor câtă avem pentru trupul muritor, a cărui cocoloşire ne pierde!
        Să luăm aminte, căci în Împărăţia cerurilor se intră doar prin asumarea crucii!
        Doamne-ajută!

        Apreciază

  4. valentindortodox said, on martie 22, 2016 at 7:32 pm

    am pagina 1, continui în ordine până la ultima(copii de aici ce a scris fratele -pg.6)

    SUPER – MEMORANDUMUL ŞI NOUA SUPER-RELIGIE MASONICĂ MONDIALĂ ŞI BISERICA ÎN PERIOADA 2016-2020

    Între 25 şi 29 iunie 2014, la Strasbourg a fost semnat un super-memorandum, privitor la Colaborarea politică, administrativă şi religioasă dintre Uniunea Europeană, pe de o parte, şi Guvernul Greciei, Biserica de la „Istanbul” (Constantinopol), Bisericile Ortodoxe, Biserica Romano-Catolică, Guvernul Rusiei şi Guvernul Republicii Cipru, pe de altă parte. SUPER-MEMORANDUMUL în discuţie urmează să intre în vigoare pe data de 1 mai 2016 şi să fie aplicat până la data de 16 august 2020.
    Documentul a fost publict de site-ul ’’APOCALIPSIS’’, la data de 14 august 2014, în limba engleză, fiind ulterior tradus în limba greacă de administratorii site-ului respectiv. Deosebit de relevant, înscrisul a rămas postat pe site doar pentru câteva zile pentru ca, cu puţin înainte de 5 sept. 2014, data la care a fost …otat(poate *adoptat – lipsesc primele litere, poate fi doar una) de către Parlamentu Greciei cunoscutul proiect de lege antirasism (vezi M.O. nr. 191 din 10 sept 2014) să fie retras şi, bineînţeles, nu a mai fost postat din nou nici în ziua de azi… După cum vor constata toţi cei care vor studioa acest SUPER-MEMORANDUM, cele prevăzute în acesta urmează să intre în vigoare în perioada 2016-2020, depăşind orice fantezie. Mai mult chiar, pe perioada cât SUPER-MEMORANDUMUL a fost postat pe respectivul site, doar un singur ziarist, spre onoarea sa, mai precis Isaias Konstantinidis, într-un articol al său publicat în gazeta elenă ’’TIMPUL LIBER’’, a amintit în fugă despre ‘semnarea unui supermemorandum zielele acestea de către Uniunea Europeană’’, dar nimic mai mult.
    Noi, însă, am apucat şi am ‘coborât’ de pe site-ul amintit (‘APOKALIPSIS’) memorandumul în cauză. Astfel, avem azi posibilitatea de a-l da publicităţii, spre informarea dvs. şi de a vă aduce la cunoştinţă care este adevărata faţă a Guvernului Mondial, care este Noua Stare de Fapte şi ce ni se pregăteşte referitor la noua BISERICA ŞI RELIGIE MONDIALĂ, aşa cm ne este făcută cunoscută în ultima perioadă sub denumirea prescurtată de M.R.A., adică MUDANA RELIGIO ADUNATA = NOUA RELIGIE PLANETARĂ.
    Referitor la MUDANA RELIGIO ADUNATA am fost avertizaţi, în nenumărate rânduri, de neobositul arhimandrit Charalambos Vasilopoulos care, în volumele publicate, scrie despre panerezia ecumenismului. Cum era de aşteptat, un alt ‘colaborator’ al său renumitul luptător pentru apărarea Ortodoxiei, dr. Nikolaos Seikin-Giermak a publicat, de asemenea, foarte multe informaţii legate de MUDANA RELIGIO ADUNATA. Mai mult chiar, acesta din urmă, în afara faptului că a fost unul dintre întâi stătătorii luptei împotriva dictaturii militare impuse Greciei, la vremea potrivită, de americani, a fost şi un luptător şi oponent înverşunat al cunoscutului şi în activ astăzi AX AL MORŢII, mai precis al MASONERIEI, al SIONISMULUI şi al VATICANULUI. În ceea ce-l priveşte pe dr. Nik. Seikin-Giermak care, în cei peste 50 de ani de activitate în rezistenţă, antifascistă, antimasonă, antisionistă, antipapală şi antiecumenică a sa atât în Grecia, cât şi în străinătate, au vorbit şi continuă să facă referire mulţi oameni de presă mai mult sau mai puţin cunoscuţi, privitor la faptul că acest ‘colaborator’ al părintelui Charalambos Vasilopoulos a demascat, pe durata activităţii sale diversificate, majoritatea dintre aceste PROIECTE – PROGRAME implementate atât în Grecia, cât şi în întreaga Comunitate Europeană, dar şi în fost Iugoslavie (referitor la dezmembrarea acesteia), în Libia, în Turcia şi mai ales în S.U.A. Dintre cele mai important contribuţii ale acestuia amintim articolele scrise împotriva religiei SAMBALA şi a legăturii existente între aceasta şi viitoarea

    Apreciat de 1 persoană

    • valentindortodox said, on martie 22, 2016 at 8:07 pm

      continuare de la comentariul anterior cu pag.1 a supermemorandumului

      pagina 2 – cred că pe această pagină 2 e punctul cheie al planului masonic , adică momentul când vor dezminţi toţi că ar fi semnat şi vor linişti clericii de rang inferior şi mirenii – exact ca sărutul lui Iuda, vor fi trădători

      e la sfârşitul paginii 2 am îngroşat cu bold, sper să se afişeze bine

      (…continuare de la pag.1, fraza fiind începută deja)
      MUDANA RELIGIO ADUNATA, precum şi referitor la ‘AXUL MORŢII’ şi bineînţeles la activitatea subversivă şi la TRĂDARE din partea multora dintre clericii de rang înalt al Bisericii Ortodoxe Elene şi nu numai (în special al ortodocşilor din S.U.A.). Atât neobositul luptător arhim. Charalambos Vasilopoulos, cât şi ‘colaboratorii’ săi de la acea vreme, dintre aceştia cel mai de seamă fiind dr. Nik. Seiki-Giermak, au atras atenţia asupra faptului că “…peste doar câţiva ani, GRECIA VA DEVENI DOAR O AMINTIRE PLĂCUTĂ, având în vedere că, pur şi simplu, nu va mai exista …’’. Într-adevăr, dacă e să luăm în considerare toate memorandumurile impuse până astăzi Greciei de băncile sioniste din întreaga lume şi mai ales de Loja Masonică Internaţională, cu binecuvântarea VATICANULUI, vom observa că punctul culminant este atins în documentul semnat la Strasbourg, între 25-29 iunie 2014, şi intitulat SUPER-MEMORANDUM. Documentul în discuţie urmează a fi pus în aplicare în perioada 2016-2020 şi puţini îşi închipuie, probabil, că acesta a fost semnat şi de „greci”, mai precis de aşa-zişi „greci-ortodocşi“, ce ocupă ranguri înalte în societatea elenă. Astfel, visele de secole ale tuturor forţelor anticriste, care de ani buni luptă, cu turbare, împotriva Greciei şi a Bisericii Ortodoxe, par a deveni, curând, realitate, mai precis odată cu implementarea acestui SUPER-MEMORANDUM. Din păcate, însă, după cum vom constata în continuare, majoritatea dintre cei mai de seamă colaboratori ai tuturor acestor forţe întunecate, respectiv susţinători ai masoneriei, ai sionismului, ai Vaticanului, ai Uniunii Europene, ai organismelor internaţionale etc., şi repetăm expresia „din păcate“, sunt chiar unii dintre conducătorii noştri politici şi spirituali. Este vorba despre patriarhi, episcopi, arhiepiscopi, mitropoliţi, egumeni, profesori universitari ş.a., care, toţi la un loc, „lucrează”, de ani buni de zile, uzitând de diferite metode, sub oblăduirea unor centre ale globalizării şi ecumenismului, precum Consiliul Mondial al Bisericilor, Bousan, Boze, ESSEX, patriarhii, Sfânta Mânăstire „Kikkou”, Kolympari (Creta) sau chiar pe teritoriul Sfântului Munte Athos.
      În linii mari, SUPER-MEMORANDUMUL la care facem referire constituie o dovadă incontestabilă a faptului că, la ora la care scriem aceste rânduri a fost deja convenită, „în secret“, organizarea a diferite forumuri intercreştine, interreligioase, politice, militare şi în special cele asupra cărora s-a căzut de acord cu ocazia celei de-a X-a Conferinţe a Consiliului Mondial al Bisericilor desfăşurate la Bousan, Coreea de Sud, la sfârşitul anului 2012 şi începutul lui 2013. Astfel, printre „acţiunile“ care mai urmează a fi puse în practică, amintim:
      a. Intrarea la guvernare, în Grecia, a lui Alexis Tsipras, adică a unsului cluburilor sioniste şi masone mondiale, preferatul organismelor şi al cluburilor economico-militare internaţionale (vezi ABROSSETTI, Bilderberg, O.N.U., N.A.T.O., U.E., S.U.A. etc.) precum, după câte se pare, chiar şi al SFÂNTULUI MUNTE ATHOS! (amintim că există, în acest sens, acorduri încheiate între Alexis Tsipras, Sfântul Munte şi, bineînţeles, arhiepiscopul Ieronim. OBSERVAŢIE: Aceste acorduri urmează a fi date publicităţii, între cei pomeniţi mai sus existând, de asemenea, şi înţelegerea ca, la momentul potrivit, Sfântul Munte Athos şi arhiepiscopul Ieronim să procedeze la o „dezminţire“, totul pentru a linişti … clerul de rang inferior şi poporul).
      b. Întrunirea Marelui Sinod Panortodox, undeva la mijlocul anului 2016, chiar în zi de Cincizecime, la Sfânta Mânăstire „Sfânta Irina“ de la Constantinopol. Hotărârile ce urmează a fi luate la acest sinod au fost deja incluse în SUPER-MEMORANDUMUL al cărui text îl redăm în continuare.

      Apreciat de 1 persoană

    • valentindortodox said, on martie 22, 2016 at 8:38 pm

      pagina 3

      c. Vizita, programată a avea loc la data de 30 noiembrie 2014, a papei Francisc la Patriarhia Ecumenică, ocazie cu care se va săvârşi Sfânta Liturghie comună, la care vor lua parte diferiţi clerici ortododocşi, în frunte cu Patriarhul Ecumenic Bartolomeu etc. Cum este de aşteptat, înainte de aceasta se va proceda la UNIREA ORTODOCŞILOR CU ROMANO-CATOLICII.
      Toate acordurile încheiate în cadrul Consiliului Mondial al Bisericilor şi semnate la Bousan, Coreea de Sud, în număr de peste 60, au fost deja incluse în diferite articole ale SUPER-MEMORANDUMULUI la care facem referire. OBSERVAŢIE: După câte se pare, acest lucru se pare că i-ar fi „neliniştit“ pe unii dintre factorii de răspundere însărcinaţi, de către Biserică, cu organizarea Marelui Sinod Panortodox din 2016, aceştia fiind de părere că cele cuprinse în prezentul document ar fi trebuit făcute cunoscute publicului larg (popor şi clerici laolaltă) mai târziu şi nu la momentul respectiv, adică în vara anului 2014, şi că informaţiile scuse în mod cu totul ilegal ar fi provocat deja o aşa-zisă „nelinişte“ în popor, încă din vara anului 2014!!!
      Din păcate, atât la Sfântul Munte Athos, cât şi în cadrul Bisericii Ortodoxe, nu sunt deloc puţini la număr ci ce îşi fac griji privitor la cele ce ni se pregătesc, respectiv referitor la faptul că Patriarhia Ecumenică şi Patriarhul Bartolomeu personal, dar şi alţii … au programat deja crearea şi impunerea unei noi Biserici, mondiale, timpul rămas până la implementarea celor hotărâte fiind unul foarte scurt. În SUPER-MEMORANDUMUL la care facem referire, capitolul privitor la BISERICĂ, alcătuit din 15 articole, prevede, la articolul 10, paragraf 10d, următoarele: „Referitor la anularea avatonului la SFÂNTUL MUNTE ATHOS, urmează a fi pusă în practică începând cu data de 1 iunie 2017“.
      SUPER-MEMORANDUMUL care, aşa după cum am precizat, a fost deja redactat la Strasbourg, la data de 25-29 iunie 2014, sub titlul: MEMORANDUM:European Union, the Greek Government and Greek Church, Istanbul Church out of Instanbul, Christines Orthodox Churches, Catholic Churches, Russian Government and Cyprus Government, adică, în traducere liberă, MEMORANDUM încheiat între Uniunea Europeană, Guvernul Greciei, Biserica Greciei, Biserica din Istanbul, cea dinafară de Istanbul, Bisericile Creştin-Ortodoxe şi Catolice, Guvernul Rusiei şi Guvernul Republicii Cipru, a fost semnat de:
      a. Preşedintele Consiliului European, HERMAN VAN ROBEY(aici … se poate să fie von ROMPUY) , mandatat până la data de 31 octombrie 2014
      b. Reprezentantul Guvernului Greciei, ANDREAS LOVERDOS, ministru al Educaţiei,
      c. Reprezentantul Bisericii Greciei, P.S. Gavriil Papanikolaou, Episcop de Diavleia,
      d. Reprezentantul Bisericii Constantinopolului, cea de dinafara Constantinopolului, Î.P.S. Teoclit, Mitropolit de Iconiu, Asia Mică,
      e. Reprezentantul Patriarhiilor Slave şi al Guvernului Rusiei, Preafericitul Ilarion, Arhiepiscop de Volokolamsk, Rusia,
      f. Reprezentantul SFÂNTULUI MUNTE ATHOS, egumen Efrem,
      g. Reprezentanţii Bisericii şi Guvernului Ciprului, Î.P.S. Neofytos de Morfou şi P.S. Varnava de Trimythoyntos,
      h. Reprezentanţii Bisericii Antiohiei, P.S. Ilie de Tripolis,
      i. Reprezentanţii Bisericii Alexandriei, P.S. Vasile de Tripolis,
      j. Reprezentantul Bisericii Ierusalimului, P.S. Timotei de Vostron.

      Apreciat de 1 persoană

    • valentindortodox said, on martie 22, 2016 at 9:00 pm

      pagina 4

      INTRODUCERE
      Semnat la Strasbourg, în perioada 20-25 iunie 2015, SUPER-MEMORANDUMUL urmează a fi implementat în perioada 1 mai 2016 – 16 august 2020. Noi, semnatarii acestuia, ne luăm angajamentul ca, în numele celor vizaţi, pe durata aplicării Memorandumului să implementăm toate reformele prevăzute în acesta. Durata de implementare a Memorandumului poate fi prelungită. De asemenea, Memorandumul poate fi pus în practică mai devreme de data oficială convenită pentru implementarea sa.

      Prevederi MEMORANDUM referitoare la Fondurile de asigurări şi pensii din Grecia, Cipru şi Uniunea Europeană

      TOTAL ARTICOLE: 11

      Articolul 1: Comasarea tuturor Caselor de Asigurări şi Pensii din Grecia şi înfiinţarea a două noi Case până la data de 18.09. 2019, după cum urmează:
      1. Casa de Ajutor Social, Reciproc şi Sănătate,
      2. Casa de Asigurări agricultori şi muncitorime
      Articolul 2: Pensii unitare, în cuatum de 560 euro, acordate prin cele două Case de Asigurări şi Pensii, până la data de 30.09.2017, respectiv în cuantum de 365 euro până la data de 30.09.2020.
      Articolul 3: Dotarea tuturor asiguraţilor cu card electronic cu credit valabil timp de 365 de zile, care poate fi înnoit doar de Casele de Asigurări pentru încă 365 de zile în mod repetat. Cardul urmează a fi înlocuit în data de 01.12.2017.
      Articolul 4: Program al instituţiilor de stat în toate duminicile de peste an, cu program de la orele 12:00 până la orele 20:00, mai puţin în luna august. Reforma urmează a fi implementată începând cu data de 01.01.2017.
      Articolul 5: Drept zi liberă pentru toate Casele de Asiguraţi şi Sănătate se stabileşte ziua de sâmbătă, pe tot parcursul anului.
      Articolul 6: Pensionarii cu vârsta de 69 de ani vor fi examinaţi de medici specialişti în spaţii special amenajate în cadrul unităţilor medicale.
      Articolul 7: Începând cu data de 01.09.2017, vârsta de pensionare se stabileşte la 69 de ani
      Articolul 8: Începând cu data de 01.09.2020, vârsta de pensionare se stabileşte la 70 de ani
      Articolul 9: Începând cu data de 01.09.2022, vârsta de pensionare se stabileşte la 71 de ani
      Articolul 10: Începând cu data de 15.06.2016, se elimină cărţile de muncă şi carnetele de sănătate, pentru toţi asiguraţii Caselor de Asigurări.
      Articolul 11: Până la data de 16.09.2016 se prevede unificarea tuturor Caselor de Asigurări şi Pensii.

      Apreciat de 1 persoană

    • valentindortodox said, on martie 22, 2016 at 9:52 pm

      pagina 5

      Prevederi ale SUPER-MEMORANDUMUL referitoare la Învăţământ
      TOTAL ARTICOLE: 12

      ARTICOLUL 1: ÎNVĂŢĂMÂNT MULTICULTURAL în toate instituţiile de învăţământ din ţară, începând cu data de 11.09.2016
      ARTICOLUL 2: ÎNCEPÂND CU DATA DE 11.09.2017 SE ANULEAZĂ TOATE SĂRBĂTORILE RELIGIOASE ŞI NAŢIONALE, la toate instituţiile de învăţământ
      ARTICOLUL 3: Începând cu data de 11.11.2016, SE DESFIINŢEAZĂ EDUCAŢIA RELIGIOASĂ A ELEVILOR
      ARTICOLUL 4: Începând cu data de 11.11.2016, se vor organiza vizite obligatorii la sinagogă şi moschee pentru toţi elevii de ciclul primar şi, treptat, şi pentru toţi elevii de ciclul gimnazial şi liceal
      ARTICOLUL 5: Începând cu data de 11.10.2016, la ciclul gimnazial se introduce lecţia de educaţie sexuală, iar începând cu data de 11.09.2016 se furnizează gratuit prezervative tuturor elevilor de ciclu primar.
      ARTICOLUL 6: Se renunţă la predarea lecţiei de Istorie a Greciei şi la acumularea de cunoştinţe referitoare la Revoluţia Greacă şi se inaugurează cursul de Renaştere Europeană, având în prim plan Revoluţia Franceză şi Italiană a lui Garibaldi de la 1843. Această reformă urmează a fi pusă în practică începând cu data de 11.12.2018
      ARTICOLUL 7: Începând cu data de 11.12.2017, lecţia de educaţie religioasă va prevedea şi o parte practică pentru toate nivelele de învăţământ.
      ARTICOLUL 8: Începând cu data de 16.10.2016, se desfiinţează toate sărbătorile naţionale şi paradele.
      ARTICOLUL 9: Începând cu data de 17.10.2016, pentru toate ciclurile de învăţământ se vor dedica sărbători dedicate mediului înconjurător
      ARTICOLUL 10: Începând cu data de 16.10.2016 se desfiinţează toate facultăţile de Teologie. Acestea vor fi transformate în Departamente de Filozofie. De asemenea, începând cu data de 11.09.2016 se renunţă la lecţia de religie la toate ciclurile de învăţământ şi începând cu data de 12.09.2016 se introduce lecţia de morală religioasă.
      ARTICOLUL 11: Începând cu data de 01.01.2017 se va trece la concedierea de profesori din toate ciclurile şi categoriile de învăţământ şi se procedează la introducerea internetului.
      ARTICOLUL 12:
      12.a. Începând cu data de 19.09.2016 se introduc diapozitive pentru susţinerea lecţiei de educaţie sexuală.
      12.b. Începând cu data de 20.09.2017 se introduc legitimaţii electronice pentru elevi.
      12.c. Se va proceda la instalarea de detectoare de metale în toate instituţiile de învăţământ, indiferent de nivel. Accesul elevilor, al studenţilor şi al profesorilor va fi permis numai în baza unui card de acces.
      12.d. Începând cu data de 17.09.2017 se vor organiza excursii cu elevii şi studenţii în locaţii în care este promovată emanciparea sexuală.
      12.e. Începând cu data de 16.09.2016 se va începe procedura de emancipare sexuală a elevilor.

      Apreciat de 1 persoană

    • valentindortodox said, on martie 22, 2016 at 9:55 pm

      pagina 6:
      Prevederi ale SUPER-MEMORANDUMULUI referitoare la Biserica
      TOTAL ARTICOLE: 15

      Articolul 1: Special.
      1a. Reforma slujbelor bisericesti, mai ales in ceea ce priveste orele la care vor fi savarsite. Astfel, in perioada de iarna Sfanta Liturghie va fi savarsita in fiecare dimineata de duminca incepand cu ora 10:00 si pana la orele 11:30, iar in perioada de vara in fiecare duminca dupa-amiaza incepand cu ora 19:30 si pana la ora 21:00. Reform ava fi pusa in aplicare incepand cu data de 17.10.2017.
      1b. Incepand cu data de 26.10.2017 vor fi demontate toate catapetesmele din biserici.
      c. Incepand cu data de 01.03.2017, se vor introduce icoane renascentiste, inlocuindu-se astfel arta bizantina.
      1d. Incepand cu data de 01.03.2017, in cult se vor folosi si instrumente muzicale.
      Articolul 2:
      2a. Incepand cu data de 15.08.2017 se renunta la obilgativitatea reverendei pentru preoti in afara sfintelor lacase.
      2b. Incepand cu data de 01.05.201(nu apare), clericii vor fi obligati sa renunte la barba si par lung.
      Articolul 3: Incepand cu data de 14.08.2018 se vor interzice privegherile din biserici si manastiri.
      Articolul 4: Incepand cu data de 15.08.2016 nu vor mai fi sarbatoriti sfintii antisemiti.
      Articolul 5: Incepand cu data de 15.09.2016 toti clericii, indifferent de rang, vor proceda la predici antirasiale.
      Articolul 6: Incepand cu data de 16.09.2016 se vor elimina imnurile anti-Semite din intreaga Biserica crestina.
      Articolul 7:
      7a. Incepand cu data de 16.09.2016, in toate bisericile crestin-ortodoxe se va renunta la Utrenie.
      7b. Incepand cu data de 19.09.2017 in toate bisericile crestine se vor introduce noi slujbe.
      7c. Incepand cu data de 20.09.2016 se va celebra o sarbatoare dedicate mediului inconjurator, in fiecare an la data de 5 iunie, precum si o sarbatoare dedicata pamantului, in data de 14 aprilie.
      7d. Incepand cu data de 01.07.2016 se va introduce o sarbatoare dedicata holocaustului evreiesc, cu o slujba speciala in toate bisericile crestine. Sarbatoarea va fi tinuta de trei ori pe an, mai precis in datele de 27 ianuarie, 21 aprilie si in Duminca lui Toma.
      7e. Incepand cu data de 15.07.2017 vor fi desfiintate toate sarbatorile nationale.
      8a. Reformarea tuturor sarbatorilor tinute de Bisericile crestine (nu se specifica la ce data).
      8b. Inaugurarea de noi sarbatori in cadrul Bisericilor crestine.
      8c. Incepand cu data de 17.04.2017 in toate Bisericile crestine se va desfiinta avatonul.

      Apreciat de 1 persoană

    • valentindortodox said, on martie 22, 2016 at 10:22 pm

      pagina 7

      8d. Începând cu data de 01.05.2017, Organizaţia Naţiunilor Unite va prelua controlul Bisericii Creştine Unite
      8.e. Începând cu data de 01.05.2017, Ierusalimul va deveni capitală spirituală.
      8.f. Începând cu data de 01.05.2017 se desfiinţează Patriarhiile Ierusalimului, Alexandriei, Antiohiei şi cele Slave, mai puţin Patriarhia Moscovei.
      8.g. Începând cu data de 01.05.2016, vor mai funcţiona doar trei patriarhii ale Bisericii Creştine Unite, respectiv Patriarhia Rusiei, Patriarhia Romei şi Patriarhia Constantinopolului.
      8.h. Începând cu data de 17.07.2017 toate seminariile teologice vor fi transformate în şcoli de religie.
      Articolul 9:
      9.a. Facultatea de Teologie de la Chalki va fi redeschisă la data de 17.07.2017
      9.b. Biserica Greciei se angajează, din fonduri proprii, precum şi din fonduri europene, să întreţină lăcaşuri de închinăciune ale musulmanilor.
      9.c. De asemenea, începând cu data de 01.09.2016, Biserica Greciei se angajează să permită funcţionarea de lăcaşuri de închinăciune ale budiştilor şi, în general, ale oricărui cult.
      9.d. Începând cu data de 20.09.2016, se vor organiza cursuri pentru toţi credincioşii, în cadrul tuturor centrelor religioase de pe lângă toate Bisericile creştine, indiferent de convingerile religioase ale cursanţilor.

      Articolul 10:
      10.a. Începând cu data de 20.05.2017 se vor introduce noi slujbe inter-religioase, cu acompaniament de instrumente muzicale şi în cadrul tuturor Bisericilor creştine
      10.b. Începând cu data de 20.10.2017 se introduc, în toate Bisericile creştine, instrumentele muzicale şi se vor organiza concerte nu doar cu caracter religios chiar în interiorul bisericilor.
      10.c. Începând cu data de 01.05.2017 se vor organiza concerte antirasiste în incinta şi în afara lăcaşurilor de închinăciune, asemănătoare celor organizate în mod regulat de Bisericile creştine.
      10.d. Începând cu data de 01.06.2017 se desfiinţează avatonul la Sfântul Munte Athos.
      10.e. Începând cu data de 01.09.2017 toate Bisericile creştine vor accepta unirile federale şi multinaţionale.
      10.f. Începând cu data de 01.09.2018, O.N.U. preia rolul de Guvern Mondial şi de moderator în uniril internaţionale.

      Articolul 11:
      11.a. Începând cu data de 15.08.2017, conducător al Bisericii creştine devine Vaticanul.
      11.b. Începând cu data de 20.11.2017 şi până la data de 18.08.2018, la Sfântul Munte Athos vor fi instalaţi monahi din toate tagmele romano-catolice (papistaşi), precum şi practicanţi ai cultelor păgâne.
      11.c. Începând cu data de 01.04.2018, la Sfântul Munte Athos se vor pune în funcţiune telegondole şi alte sisteme inovatoare şi se vor aduce statui aparţinând religiilor păgâne. Sfântul Munte Athos va fi transformat în parc ecologic de tip bizantin, în unitate statală independentă, în centru de promovare a unei noi orientări creştine, în centru păgân şi bizantin de venerare şi îndrumare, în centru de promovare a unei noi orientări şi muzici bisericeşti.

      Apreciat de 1 persoană

    • valentindortodox said, on martie 22, 2016 at 10:47 pm

      pagina 8

      Articolul 12:
      Începând cu anul 2016, toate bisericile creştine se vor adapta noii realităţi a Erei celei Noi.
      Articolul 13:
      13.a. Începând cu data de 17.07.2017, sediul Patriarhiei Ecumenice se mută în Insula Patmos, Grecia, în Sfântul Munte Athos sau în insula Samothraki, şi se vor înfiinţa treu centre ale acesteia.
      13.b. Începând cu data de 01.11.2017, în cadrul Bisericilor creştine vor fi numiţi în funcţii de conducere persoane ce au împlinit vârsta de 28 de ani.
      Articolul 14:
      14.a. În diferite insule din Grecia, dar şi în Cipru şi la Sfântul Munte Athos se vor organiza simpozioane pe teme de ecologie, precum şi conferinţe pe tema unirii internaţionale.
      14.b. Începând cu data de 15.08.2017, toate Bisericile creştine vor accepta desfiinţarea statelor naţionale şi înfiinţarea de unităţi statale multinaţionale, multicentrice, multiculturale şi multireligioase, precum şi înfiinţarea de unităţi statale cu caracter religios, de tipul Patriarhiei Ecumenice.
      14.c. Începând cu data de 16.10.2014, în cadrul Bisericii Creştine Orthodoxe se vor desfiinţa stranele şi cântăreţii şi se vor introduce coruri.
      Articolul 15:
      15.a. Acordurile menţionate mai sus vor fi validate de un Sinod Ecumenic al Bisericilor Creştin-Ortodoxe, ale cărui lucrări vor avea loc în perioada 19.06.2016 – 09.07.2016. Acordurile de mai sus au fost deja ratificate de:
      – Preşedintele Consiliului Europei, HERMAN VAN ROBEY, mandatat până la 31 octombrie 2014,
      – Reprezentantul Guvernului Greciei, ANDREAS LOVERDOS, ministru al Educaţiei,
      – Reprezentantul Patriarhiei Ecumenice, Î.P.S. Teoclit, Mitropolit de Iconiu,
      – Reprezentantul SFÂNTULUI MUNTE ATHOS, egumen Efrem,
      – Guvernul şi Biserica Ciprului, prin P.S. Varnava, Episcop de Trimythoyntos, şi Î.P.S. Neofythos, Mitropolit de Morfou,
      – Patriarhia Ierusalimului, prin Î.P.S. Timotei, Mitropolit de Vostron.
      – Patriarhia Alexandriei, prin Arhiepiscop Vasile de Tripolis,
      – Patriarhia Antiohiei, prin Arhiepiscop Ilie de Tripolis,
      – de toate Bisericile Ortodoxe Slave şi Biserica Rusiei, prin Preafericitul Ilarion, Arhiepiscop de Volokolamsk,
      – de Vatican, prin cardinalul Walter Kasper.
      15.b. Cu acordul Patriarhiei Ierusalimului, cele patru dogme creştine vor trece sub administrarea a patru autorităţi, respectiv O.N.U., UNESCO, Biserica Rusiei şi Vatican (începând cu data de 01.05.2017)
      15.c. Articol lămuritor: Bunurile mobile şi imobile ale entităţilor amintite vor trece în administrarea comună a Bisericilor creştin-ortodoxe, împreună cu organismele statale şi suprastatale amintite mai sus.

      Apreciat de 1 persoană

    • valentindortodox said, on martie 22, 2016 at 11:13 pm

      pagina 9

      Prevederi ale SUPER-MEMORANDUMULUI referitoare la spitale şi sistemul de sănătate
      TOTAL ARTICOLE: 8
      Articolul 1: Spitalele vor face distincţie între vârstnici şi tineri. Începând cu 08.09.2017. vârstnicii vor fi examinaţi în spaţii special amenajate.
      Articolul 2: Dreptul la internare în spitale îl vor avea doar posesorii de card de asigurat. Începând cu data de 08.09.2017, accesul neasiguraţilor în spitale va fi interzis.
      Articolul 3:
      3a. Începând cu data de 01.08.2017, se va limita numărul spitalelor.
      3b. Începând cu data de 16.09.2017, se vor amenaja, în cadrul spitalelor, spaţii speciale de detenţie.
      3c. Începând cu data de 17.07.2018 se vor înfiinţa centre experimentale în cadrul spitalelor.
      Articolul 5: Începând cu data de 17.06.2017, toate serviciile social vor identifica electronic cetăţenii. Excepţie constituie prim-ajutorul acordat în cadrul spitalelor.
      Articolul 6: Începând cu data de 17.08.2017, se interzic specializările multiple.
      Articolul 7: Începând cu data de 17.08.2017, se va proceda la comasarea spitalelor şi la înfiinţarea de unităţi spitaliceşti multifuncţionale.
      Articolul 8:
      8a.Începând cu data de 17.08.2017, se vor introduce carduri de sănătate obligatorii pentru toţi cetăţenii şi cadrele medicale.
      8.b. Începând cu data de 19.09.2017 vor fi desfiinţate toate centrele de prim-ajutor şi protecţie socială.
      Prevederi ale SUPER-MEMORANDUMULUI referitoare la reforma administrativă

      Articolul 1: Începând cu data de 16.06.2017, toţi cetăţenii Comunităţi Europene şi ai Federaţiei Ruse vor fi identificaţi electronic, iar prevederile prezentului articol vor fi acceptate de toate bisericile creştine.
      Articolul 2:
      2a. Începând cu data de 17.10.2017 se va proceda la desfiinţarea statelor naţionale şi la înfiinţarea de state federale, unele cu caracter zonal şi capitală proprie.
      2b. Începând cu data de 14.08.2017 se va proceda la înfiinţarea unui stat dualist în insula Cipru.
      2c. Începând cu data de 19.10.2017, O.N.U. va prelua conducerea tuturor religiilor de pe planetă.
      2d. Începând cu data de 14.08.2018, pe întreaga planetă se va proceda la înfiinţarea de centre religioase sub patronajul Consiliului Mondial al Bisericilor. Astfel de centre vor funcţiona în localitatea Ammochostos, Cipru, începând cu data de 14.08.2018 şi două asemănătoare la Constantinopol, mai precis la Biserica „Sfântul Fanurie‘‘ şi la Biserica „Sfânta Sofia‘‘.
      Articolul 2: Începând cu data de 19.11.2016, se va acorda statut legal tuturor emigranţilor sosiţi în statele Uniunii Europene, necondiţionat.
      Articolul 4:

      Apreciază

    • valentindortodox said, on martie 22, 2016 at 11:43 pm

      pagina 10

      Articolul 4:
      4a. Începând cu data de 16.08.2016, vor intra în vigoare drepturile homosexualilor. Aceştia vor putea face parade în mod regulat şi liber, pe toate drumurile oraşelor Comunităţii Europene.
      4b. Începând cu data de 16.05.2016, se va proceda la legalizarea căsătoriilor între homosexuali, a căsătoriilor între persoane de acelaşi sex şi a înfierii de copii de către cuplurile homosexuale.
      4c. Începând cu data de 18.05.2016, se va proceda la liberalizarea relaţiilor sexuale între persoane ajuns la vârsta majoratului (19 ani) şi persoanele majore.
      4d. Începând cu data de 18.11.2016, se va proceda la liberalizarea transmisiunilor televizate şi în presă ale programelor sexuale şi se va permite circulaţia liberă a cât mai multe reviste pornografice, în toate ciclurile de învăţământ.
      4e. Începând cu data de 19.12.2016, se vor putea înfiinţa case de toleranţă în apropierea unităţilor de învăţământ de toate gradele, în întreaga Comunitate Europeană, precum şi în interiorul cazarmelor militare.
      4f. Începând cu data de 22.12.2017, se vor preda, la toate nivelele, lecţii de sex plătit, nu doar de către cadre didactice, ci chiar de către angajate ale caselor de toleranţă.

      Articolul 5: Începând cu data de 22.12.2017, se va permite pornografia infantilă pe internet, pentru copii cu vârste mai mari de 14 ani.
      Articolul 6:
      6a. Începând cu data de 10.12.2016, se va proceda la desfiinţarea statelor naţionale şi la instituirea unui guvern mondial.
      6b. Începând cu data de 20.09.2016, se va proceda la legalizarea homosexualităţii în cadrul instituţiilor de învăţământ. În acest sens, în toate unităţile de învăţământ se vor preda lecţii referitoare la homosexualitate.
      Articolul 7:
      7a. Începând cu data de 21.09.2017, se va proceda la legalizarea noilor culte, respectiv se va inaugura Noua Eră.
      7b. Începând cu data de 01.03.2017 se va proceda la desfiinţarea drapelului elen şi a tuturor drapelelor europene, precum şi a tuturor sărbătorilor religioase în Europa.
      7c. Începând cu data de 21.03.2017 se vor introduce sărbători dedicate mediului înconjurător.
      7d. Începând cu data de 20.04.2017, vor fi coborâte drapelele greceşti şi bizantine arborate la intrarea în instituţiile publice, de învăţământ şi în biserici.
      7e. Începând cu data de 17.03.2018 se va proceda la înfiinţarea, pe teritoriul Uniunii Europene şi Sfântului Munte Athos, de mânăstiri mixte de monahi şi monahii de toate dogmele şi religiile.
      Articolul 8:
      8a. Începând cu data de 15.05.2016, vor fi promovate cât mai multe proiecte de legi împotriva discriminării rasiale, care vor fi votate de toate parlamentele europene.
      8b. Începând cu data de 21.10.2017, se vor încuviinţa convenţiile de convieţuire şi în ceea ce-i priveşte pe homosexuali şi la abrogarea caracterului obligatoriu al căsătoriei religioase şi civile în întreaga Uniune Europeană.
      8c. Începând cu data de 01.05.2016, se va proceda la legalizarea crematoriilor (incinerarea morţilor).
      8d. Începând cu data de 20.05.2016 se vor interzice, în întreaga Uniune Europeană, înmormântările religioase şi se va introduce treptat obligativitatea incinerării morţilor.

      Apreciat de 2 persoane

      • Ioana said, on martie 23, 2016 at 12:15 am

        valentinortodox, mulțumim mult!
        Saccsiv, mulțumim pentru document.

        Faptul ca ocultele ne-au lasat sa vedem nu inseamna ca prevederile nu sunt reale. Vor sa vada cum reactionam, dar planurile sunt acestea, nu sunt inventii. Si cine stie ce macel ni se mai pregateste… Si atunci le vor face pe toate cat de rapid, si inca altele si mai grozave..
        pentru pacatele noastre! vine urgia Dupa Sfintele Pasti se vor inteti hulele si inovatiile antihristice,,,

        Apreciat de 1 persoană

    • valentindortodox said, on martie 23, 2016 at 12:15 am

      pagina 11

      8e. Începând cu data de 22.05.2016, Biserica va fi de acord cu incinerarea morţilor, referitor la persoanele care doresc slujbă de înmormântare.
      8f. Începând cu data de 23.05.2016 se vor renunţa, în toate ţările Uniunii Europene, la jurământul pe Sfânta Biblie şi la cel religios pentru oamenii politici, prefecţi, primari, studenţi etc.
      8g. Începând cu data de 24.05.2016 nu vor mai fi permise slujbe de sfinţire în Parlament, instituţii de învăţământ şi publice, la fel ca în întreaga Uniune Europeană.

      Articolul 9:
      9a. Începând cu data de 25.05.2016, în întreaga Uniune Europeană se va renunţa la depunerea jurământului de către parlamentari.
      9b. Începând cu data de 11.09.2016, slujbele de sfinţire vor fi interzise în toate unităţile de învăţământ.
      9c. Începând cu data de 12.09.2016, se va renunţa la botezul obligatoriu al copiilor mici şi se va introduce procedura de stabilire a prenumelui nou-născutului direct la oficiile de Stare Civilă.
      9d. În toate instituţiile de învăţământ universitar şi de interes public, precum şi în cadrul tuturor ministerelor din ţările membre ale Uniunii Europene, se va proceda la crearea de arhive electronice. În acest sens, vor fi montate sisteme de amprentare şi recunoaştere iris, astfel încât accesul tuturor cetăţenilor, elevi, cadre didactive, studenţi şi oameni politici să se facă în instituţiile amintite doar în acest fel. Reforma urmează a fi pusă în aplicare începând cu data de 29.10.2017.

      Articolul 10:
      10a. Conform modelelor oferite de NATO, începând cu data de 30.01.2017 se va proceda la înfiinţarea de armate multinaţionale şi la renunţarea la armatele naţionale. În paralel, stagiul militar nu va mai fi satisfăcut în statele membre ale Uniunii Europene unde mai este încă obligatoriu.
      10b. Începând cu data de 30.03.2017 se va introduce semnătura electronică obligatorie pentru toţi cetăţenii, în relaţiile cu statul multinaţional al Uniunii Europene.
      Articolul 11:
      11a. Începând cu data de 1 mai 2016, noi, semnatarii prezentului SUPER-MEMORANDUM, ne angajăm să implementăm reformele de mai sus, în paralel cu un Memorandum intern referitor la înţelegerea şi colaborarea religioasă în cadrul Uniunii Europene (începând cu data de 01.05.2016) şi un alt Memorandum intern referitor la colaborarea cu Uniunea Europeană (începând cu data de 01.05.2016). Implementarea reformelor prevăzute în prezentul MEMORANDUM pot fi amânate doar câteva luni, mai precis 9(nouă). În cazul în care implementarea acestor reforme va întârzia mai mult de 9 luni, statul naţional care se face vinovat de aceasta se obligă la plata unei amenzi în cuantum de 20.000 de euro, plus penalităţ în cuantum dublu, în cazul în care amenda nu este achitată la timp. De asemenea, această amendă va fi plătită şi de fiecare din ministerele fostului stat naţional, respectiv Ministerul Învăţământului, Ministerul Sănătăţii, Ministerul Apărării, dar şi de toate Bisericile creştine.
      11b. Implementarea reformelor de mai sus se poate face chiar şi un an mai devreme de data stabilită prin Memorandum. În acest caz, bisericile şi fostele autorităţi statale vor beneficia de un „bonus“ în cuantum de 500.000 de euro din partea Autorităţii Europene pentru Reforme.
      11c. Noi, semnatarii prezentului înscris, ne obligăm să restaurăm regalitatea democratică, în special în Grecia, până la finele anului 2016. În ceea ce priveşte

      Apreciază

    • valentindortodox said, on martie 23, 2016 at 12:43 am

      pagina 12 – de la Grecia începe propriu-zis pagina 12

      11c. Noi, semnatarii prezentului înscris, ne obligăm să restaurăm regalitatea democratică, în special în

      Grecia, până la finele anului 2016. În ceea ce priveşte Grecia, ne angajăm, de asemenea, până la finele anului 2016, să reînviem vechile religii păgâne recunoscute de fostul stat.
      11d. Autoritatea Europeană pentru Reforme va funcţiona începând cu data de 01.05.2016.
      11e. Începând cu data de 01.05.2016, se prevede înfiinţarea Biroului European pentru Reforme, cu un capital iniţial de 800.000.000 de euro.
      11f. Începând cu data de 13.07.2017 se înfiinţează Uniunea Mediteraneanu Regională, din care vor face parte toate ţările din bazinul Mării Mediterane. Biroul European de Coordonare al uniunii va avea sediul în Sfântul Munte Athos şi va funcţiona începând cu data de 17.12.2017.
      11g. Începând cu data de 21.01.2016 un Birou pentru Reforme de Mediu va funcţiona în Dubrovnik, Croaţia.
      11h. Începând cu data de 22.01.2016, se va înfiinţa un Birou de reforme New-Age în Barcelona.
      11i. Începând cu data de 23.11.2016, se va proceda la înfiinţarea unui nou Birou European pentru Reforme Religioase, coordonat de un Centru Religios de la Vatican, în urma semnării acordurilor aferente cu Uniunea Mediteraneană, O.N.U., Consiliul Mondial al Religiilor. Sediul acestui birou, care va funcţiona începând cu data de 24.11.2016, va fi la Paris.
      Semnatarii acordurilor de mai sus sunt:
      -Preşedintele Consiliului European, HERMAN VAN ROBEY,
      -Reprezentantul Guvernului Greciei, ANDREAS LOVERDOS, ministru al Educaţiei,
      – Reprezentantul Bisericii Greciei, P.S. Gavriil Papanikolaou, Episcop de Diavleia,
      – Reprezentantul Patriarhiei Ecumenice, Î.P.S. Teoclit, Mitropolit de Iconiu,
      – Reprezentantul SFÂNTULUI MUNTE ATHOS, egumen Efrem,
      – Reprezentanţii Bisericii şi Guvernului Ciprului, P.S. Varnavam Episcop de Trimythonytos şi Î.P.S. Neotytos, Mitropolit de Morfou,
      – Reprezentantul Bisericii Ierusalimului, Î.P.S. Timotei, Mitropolit de Vostron,
      – Reprezentantul Bisericii Alexandriei, Preafericitul Ilie, Arhiepiscop de Tripolis,
      – Reprezentantul Bisericilor Ortodoxe Slave şi al Federaţiei Rusiei, Preafericitul Ilarion, Arhiepiscop de Volokolamsk, Rusia,
      – Reprezentantul Vaticanului, cardinalul Walter Kasper,
      – Reprezentantul Vaticanului, cardinalul Angelo Scola, cardinal al Milanului,
      – Reprezentantul Consiliului Mondial al Bisericilor, Andre Varkan,
      – Reprezentantul Bisericii Albaniei, Î.P.S. Policarp, Mitropolit de Artgyrokastros.
      – Reprezentantul Bisericii Antiohiei, P.S. Ilie de Tripolis,
      Subsemnaţii ne angajăm în implementarea tuturor acestor reforme începând cu data de 1 mai 2016 şi cel târziu până la data de 16 august 2020, astfel încât, începând cu data de 1 mai 2016, să survină schimbarea şi să sărbătorim intrarea în Noua Eră.
      Subsemnaţii ne angajăm să schimbăm Sfântul Munte Athos, Grecia şi să înfiinţăm pe cuprinsul acestuia mânăstiri ale tuturor religiilor, dogmelor şi tagmelor monahale de la Vatican.

      Apreciază

    • valentindortodox said, on martie 23, 2016 at 12:50 am

      am ajuns aici la pagina 13 unde este invocarea antihristului

      După prima frază asta

      Subsemnaţii ne angajăm la acestea şi în numele celor ce ne vor urma la conducere, în sensul implementării reformelor stabilite de comun acord.

      urmează să spună că ei se roagă de fapt diavolului , dar îl numesc Dumnezeu

      citatul e ” De asemenea, ne rugăm unuia şi singurului Dumnezeu, precum şi omului, ca acesta să vină…”

      Cine neagă pe Hristos e antihrist. Iar Hristos deja a venit şi nu e nevoie să Îl Rugăm să vină pe lume ca şi cum nu S-ar fi născut El din Fecioara Maria, cum spun aceştia care Îl neagă pe Hristos şi sunt slugile satanei care cer ajutorul diavolului să pună acele referome satanice în aplicare.

      mai departe nu mai scriu.

      Apreciază

      • admin said, on martie 23, 2016 at 1:25 am

        pune te rog si declaratiile complementare

        Apreciază

      • valentindortodox said, on martie 23, 2016 at 3:38 am

        completez, am mai stat deoparte de calculator

        Apreciază

      • valentindortodox said, on martie 23, 2016 at 4:13 am

        aici e finalul, trimit tot documentul pe mail

        Subsemnaţii ne angajăm la acestea şi în numele celor ce ne vor urma la conducere, în sensul implementării reformelor stabilite de comun acord.
        De asemenea, ne rugăm unuia şi singurului Dumnezeu, precum şi omului, ca acesta să vină în lume şi să rezolve toate problemele planetei(n.n. nu cumva termenul „om” face referire la diavol).

        A. Declaraţie complementară: Prezentul înscris constituie SUPER-MEMORANDUM local şi priveşte Grecia, Republica Cipru, Rusia şi Uniunea Europeană, precum şi SUPER-MEMORANDUM ce priveşte Bisericile Constantinopolului, Greciei, Ierusalimului, Alexandriei, Antiohiei, Patriarhiilor Slave, Rusieişi Sfântului Munte Athos. Bisericile amintite au semnat deja SUPER-MEMORANDUMUL cu celelalte Biserici creştine din Uniunea Europeană.
        B. Declaraţie complementară: Bisericile Creştin-Ortodoxe obligă şi statele aparţinătoare să implementeze reformele convenite.
        C. Declaraţie complementară: Se anexează un MEMORANDUM special privind Cooperarea Bisericească şi Statală cu Uniunea Europeană. Noi, semnatarii MEMORANDUMURILOR de mai sus ne angajăm, în cel mai scurt timp posibil, să implementăm reformele stabilite începând cu data de 1 mai 2016.
        D. Declaraţie complementară: Procedăm la metamorfozarea statelor şi a entităţilor bisericeşti autocefale, drept pentru care ne bucurăm, având în vedere că urmează să schimbăm întreaga structură bisericească şi statală. Inaugurăm de acum Noua Eră şi, începând cu data de 01.05.2016, vom inaugura şi Noua Stare de Fapte.
        E. Declaraţie complementară: Ne asumăm răspunderea referitor la reforma administrativă şi bisericească şi referitor la reînfiinţarea Bisericii celei Una. De asemenea, ne asumăm răspunderea referitor la înfiinţarea Forţelor Armate şi Miliţieneşti Multinaţionale, în vederea menţinerii ordinii şi a siguranţei pe drumurile, în pieţele publice şi în toate oraşele din ţările membre ale Uniunii Europene. La fel vom proceda şi referitor la apărarea tuturor Bisericilor, de către forţele amintite mai sus.
        F. Declaraţie complementară: Noi, conducătorii religioşi şi politici, semnatari ai prezentului înscris, ne luăm angajamentul de a colabora strâns şi intens cu Poliţia Mondială (I.P.T.F.), aşa cum aceasta a fost înfiinţată la data de 21.09.2001 şi îşi are sediul provizoriu în Washington, precum şi cu Forţele Federale Americane pentru Gestionarea Situaţiilor Speciale (F.E.M.A.) cu sediul în Washington şi Baltimore, aşa cum acestea au fost înfiinţate la data de 17.11.1984. În colaborare cu Armata Europeană, înfiinţată la Constantinopol la data de 26.10.2001 şi având sediul provizoriu în localitatea Mons, Belgia, şi cu celelalte autorităţi militare europene şi locale, forţele amintite mai sus vor asigura ordinea şi siguranţa în toate fostele state naţionale ale Uniunii Europene şi în toate Bisericile creştine, precum şi pentru toate dogmele şi religiile de pe teritoriul Uniunii Europene. De asemenea, ne asumăm răspunderea de a proceda la monitorizarea tuturor cetăţenilor, în vederea asigurării siguranţei, lucru care se va realiza prin montarea de camere de supraveghere de ultimă generaţie în toate instituţiile europene, în toate oraşele Uniunii Europene, în mânăstiri, biserici şi instituţii publice. De asemenea, ne asumăm răspunderea referitor la înfiinţarea Poliţiei Religioase.
        Implementarea reformelor de mai sus va începe la data de 02.05.2016.
        Noi, semnatarii prezentului înscris, ne angajăm, începând cu data de 1 iunie 2016, să asigurăm siguranţa şi ordinea publică.
        Urmează semnăturile (în anexă, lista semnatarilor SUPER-MEMORANDUMULUI încheiat între 25 şi 29 iunie 2014).
        Responsabil privitor la publicarea şi expedierea SUPER-MEMORANDUMULUI, Kereth Tanais.

        P.S. COMENTARIU: Înscrisul tradus mai are ataşate alte 40 de articole ale LEGII SUPREME aferente care, de asemenea, a fost votată şi de reprezentanţii Bisericii Ortodoxe, constituindu-se astfel în cel mai periculos înscris emis vreodată de aceste centre internaţionale. Ne rezervăm dreptul de a o publica…

        Apreciază

  5. valentin said, on martie 22, 2016 at 7:36 pm

    INTRODUCERE
    Semnat la Strasbourg, în perioada 25-20 iunie 2015, SUPERMEMORANDUMUL urmează a fi implementat In perioada 1 mai 2016 – 16 august 2020. Noi, semnatarii acestuia, ne luăm angajamentul ca, în numele celor vizati, pe durata aplicarii Memorandumului să implementăm toate reformele prevăzute in
    acesta. Durata de implementare a Memorandumului poate fi prelungită. De asemenea, Memorandumul poate fi pus în practica mai devreme de data oficiala convenita pentru implementarea sa.

    Prevederi MEMORANDUM referitoare la Fondurile de asigurari si pensii din Grecia, Cipru si Uniunea Europeana

    TOTAL ARTICOLE: 11

    Articolul 1 : Comasarea tuturor Caselor de Asigurări şi Pensii din Grecia şi infiintarea a doua noi Case până la data de 18.09.2019, dupa cum urmează:
    l. Casa de Ajutor Social, Reciproc şi Sanatate,
    2. Casa de Asigurări agricultori şi muncitorime.

    Articolul 2: Pensii unitare, in cuantum de 560 euro, acordate prin cele doua Case de Asigurări şi Pensii, până la data de 30.09.1017, respectiv în cuantum de 365 euro până la data de 30.09.2020.

    Articolul 3: Dotarea tuturor asiguraților cu card eletronic cu credit valabil timp de 365 de zile, care poate fi înnoit doar de Casele de Asigurări pentru incă 365 de zile în mod repetat. Cardul urmează a fi inlocuit în data de 01.12.2017.

    Articolul 4: Program al instituțiilor de stat în toate duminicile de peste an, cu program de la orele 12:00 până la orele 20:00, mai puțin în luna august. Reforma urmează a fi implementată începând cu data de O 1.01.2017.

    Articolul 5: Drept zi liberă pentru toate Casele de Asigurați şi Sănătate se stabileşte ziua de sâmbătă, pe tot parcursul anului.

    Articolul 6: Pensionarii cu vârstă mai mare de 69 de ani vor fi examinați de medici specialiști în spații special amenajate în cadrul unităților medicale.

    Articolul7: Începând cu data de 01.09.2017, vârsta de pensionare se stabileşte la 69 ani.

    Articolul 8: Începând cu data de 01.09.2020, vârsta de pensionare se ridica la 70 de ani.

    Articolul 9: Începdnd cu data de 01.09.2022, vârsta de pensionare se ridică la 71 de ani.

    Articolul 10: Începând cu data de 15.10.2016, se elimină cărțile de muncă şi carnetele de sănătate, pentru toti asigurati Caselor de Asigurari.

    Articolul 11: Până la data de 16.09.2016 se prevede unificarea tuturor Caselor de Asigurări şi Pensii.

    Apreciază

  6. ge said, on martie 22, 2016 at 7:45 pm

    Apreciază

  7. Relu said, on martie 22, 2016 at 8:01 pm

    Ma ingrozesc citind…Sa ne fereasca Dumnezeu!

    Apreciat de 1 persoană

  8. templier's blog said, on martie 22, 2016 at 8:17 pm

    @saccsiv,sper ca esti de acord sa preiau transcriptul si sa-l pun si eu dupa fiecare pagina.EXISTA SI UN VIDEO CU „MEMORANDUMUL”,in greaca
    https://templierblog.wordpress.com/2016/03/22/mudana-religio-adunata-noua-religie-planetara/

    Apreciază

  9. valentin said, on martie 22, 2016 at 8:23 pm

    – pagina 3 –

    c. Vizita, programata a avea loc la data de 30 noiembrie 2014, a papei Francisc la Patriarhia Ecumenică, ocazie cu care se va savârşi Sfânta Liturghie comună, la care vor lua parte diferiți clerici ortodocşi, în frunte cu Patriarhul Ecumenic Bartolomeu etc. Cum este de aşteptat, înainte de aceasta se va proceda la UNIREA ORTODOCŞILOR cu romano-catolicii.
    Toate acordurile încheiate în cadrul Consiliului Mondial al Bisericilor şi semnate la Bousan, Coreea de Sud, în număr de peste 60, au fost deja incluse in diferite articole ale SUPERMEMORANDUMULUI la care facem refertre.

    OBSERVAŢIE: După câte se pare, acest lucru se pare că i-ar fi „neliniştit” pe unii dintre factorii de raspundere însărcinați, de către Biserică, cu organizarea Marelui Sinod Panortodox din 2016, aceștia fiind de părere că cele cuprinse în prezentul document ar fi trebuit făcute cunoscute publicului larg(popor şi clerici laolaltă) mai târziu şi nu la momentul respectiv, adică în vara anului 2014, şi că informațiile scurse în mod cu totul ilegal ar fi provocat deja o aşa-zisă „r. linişte” în popor, inca din vara anului 2014!!!

    Din păcate, atât la Sfântul Munte Athos, cât şi în cadrul Bisericii Ortodoxe, nu sunt deloc puțini la număr cei ce îşi fac griji privitor la cele ce ni se pregatesc, respectiv referitor la faptul ca Patriarhia Ecumenică şi Patriarhul Bartolomeu personal, dar şi alții… au programat deja crearea şi impunerea unei noi Biserici, mondiale, timpul rămas pâna la implementarea celor hotărâte fiind unul foarte scurt.
    În SUPERMEMORANDUMUL la care facem referire, capitolul privitor la BISERICĂ, alcătuit din 15 articole, prevede, la articolul 10, paragraf lOd, următoarele: „Referitor” la anularea avatonului la SFÂNTUL MUNTE ATHOS, urmează a fi pusă în practică începând cu data de 1 iunie 2017″.

    SUPER-MEMORANDUMUL care, aşa după cum am precizat, a fost deja
    redactat la Strasbourg, la data de 25-29 iunie 2014, sub titlul: MEMORANDUM – European Union, the Greek Government and Greek Church, Istanbul Church out of Istanbul, Christnes Orthodox Churches, Catholic Churches, Russian Government and Cyprus Government, adică, în traducere liberă, MEMORANDUM
    încheiat între Uniunea Europeană, Guvernul Greciei, Biserica Greciei, Biserica din Istanbul, cea de dinafara de Istanbul, Bisericile Crștin-Ortodoxe şi Catolice, Guvernul Rusiei şi Guvernul Republicii Cipru, a fost semnat de:
    a. Preşedintele Consiliului European, HERMAN VAN ROBEY, mandatat
    până la data de 31 octombrie 2014
    b. Reprezentantul Guvernului Greciei, ANDREAS LOVERDOS, ministru al Educației,
    c. Reprezentantul Bisericii Greciei, P.S. Gavriil Papanikolaou, Episcop de Diavleia, .
    d. Reprezentantul Bisericii Constantinopolului, cea de dinafara
    Constantinopolului, Î.P.S. Teoclit, Mitropolit de Iconiu, Asia Mică,
    e. Reprezentantul Patriarhiilor Slave şi al Guvernului Rusiei, Preafericitul Ilarion, Arhiepiscop de Volokolamsk, Rusia,
    f. Reprezentantul SFÂNTULUI MUNTE ATHOS, egumen Efrem,
    g. Reprezenții Biericii şi Guvernului Ciprului, Î.P.S. Neofytos de Morfou şi P.S. Varnava de Trimythoyntos,
    h. Reprezentantul Bisericii Antiohiei, P.S. Ilie de Tripolis,
    i. Reprezentantul Bisericii Alexandriei, P.S. Vasile de Tripolis,
    j. Reprezentantul Bisericii Ierusalimului. P.S. Timotei de Vostron.

    Apreciază

    • saccsiv said, on martie 22, 2016 at 9:00 pm

      Multumesc mult tuturor.

      Apreciază

      • mihai said, on martie 22, 2016 at 10:28 pm

        frate vasile am citit memorandumul tradus in romaneste , lam primit de la monahul teodot pe mail si cu toata sinceritatea te inspaimanti ce scrie acolo iar de nu ne vom trezi la realitate acum in ceasul al 12-lea acestea ne vor paste, si team trimis si tie mailul primit de la monahul teodot

        Apreciază

  10. Riko said, on martie 22, 2016 at 9:04 pm

    atunci, eu fac pagina 4, imediat

    Apreciază

  11. Riko said, on martie 22, 2016 at 9:39 pm

    pagina 4
    Art. 8: Începând cu data de 01.09.2020, vârsta de pensionare se ridica la 70 de ani.
    Art. 9: Începând cu data de 01.09.2022, vârsta de pensionare se ridică la 71 de ani.
    Art. 10: Începând cu data de 15.10.2016, se elimină cărțile de muncă și carnetele de sănătate, pentru toți asigurații Caselor de Asigurări.
    Art. 11: Până la data de 16.08.2020 se prevede unificarea tuturor Caselor de Asigurări și Pensii.
    Prevederi ale SUPER-MEMORANDUMULUI referitoare la Învățământ
    TOTAL ARTICOLE: 12
    Art. 1: Învățământ multicultural în toate instituțiile de învățământ din țară, începând cu data de 11.09.2016.
    Art. 2: Începând cu data de 11.09.2017 se anulează toate sărbătorile religioase și naționale, la toate instituțiile de învâțământ.
    Art. 3: Începând cu data de 11.11.2016 se desfințează educația religioasă a elevilor.
    Art. 4: Începând cu data de 11.11.2016, se vor organiza vizite obligatorii la sinagogă și moschee pentru toți elevii din ciclul primar și, treptat, și pentru toți elevii din ciclul gimnazial și liceal.
    Art. 5: Începând cu data de 11.09.2016, la ciclul gimnazial se introduce ora de educație sexuală, iar începând cu data de 11.10.2016 se furnizează gratuit perzevative tuturor elevilor din ciclul primar.
    Art. 6: Se renunță la predarea orei de istoria Greciei și la acumularea orei de cunoștințe referitoare la Revoluția Greacă și se inaugurează cursul de Renaștere Europeană, având în prim plan Revoluția Franceză și Italiană a lui Garibaldi de la !843. Această reformă urmează a fi pusă în practică începând cu data de 11.12.2018.
    Art. 7: Începând cu data de 11.12.2017, ora de educație religioasă va prevedea și o parte practică pentru toate nivelele de învățământ.
    Art. 8: Începând cu data de 16.10.2016, se desfășoară toate sărbătorile naționale și paradele.
    Art. 9: Începând cu data de 17.10.2016, pentru toate ciclurile de învățământ se vor iniția sărbători dedicate mediului înconjurător.
    Art. 10: Începând cu data de 16.10.2016 se desfințează toate Facultățile de Teologie. Acestea vor fi transformate în Departamente de Filosofie. De asemenea, începând cu data de 11.09.2016 se renunță la ora de religie la toate ciclurile de învățământ și începând cu data de 12.09.2016 se introduce ora de morală religioasă.
    Art. 11: Începând cu data de 01.01.2017 se va trece la concedierea de profesori din toate ciclurile si categoriile de învâțământ și se procedează la introducerea internetului.
    Art. 12:
    12a. Începând cu data de 19.09.2016 se introduc dispozitive pentru susținerea orei de educație sexuală.
    12b.Începând cu data de 20.09.2017 se introduc legitimații electronice pentru elevi.
    12c. Se va proceda la instalarea de detectoare de metal în toate instituțiile de învățământ, indiferent de nivel. Accesul elevilor, al studențiilor și al profesorilor va fi permis numai în baza unui card de acces.
    12d. Începând cu data de 17.09.2017 se vor organiza excursii cu elevii și studenții in locații în care este promovată emanciparea sexuală.
    12e. De la data de 16.09.2016 va începe procedura de emancipare sexuală a elevilor.
    Prevederi ale SUPER-MEMORANDUMULUI referitoare la Bserică
    TOTAL ARTICOLE: 15
    Art. 1: Special.
    1a.Reforma slujbelor bisericești, mai ales în ceea ce privește orele la care vor fi săvârșite. Astfel, în perioada de iarnă Sfânta Liturghie va fi săvârșită în fiecare dimineață de duminică începând cu orele 10:00 și până la orele 11:30, iar în perioada de vară în fiecare duminică

    Au fost cateva greseli de scriere..

    Apreciază

  12. Un pacatos said, on martie 22, 2016 at 9:44 pm

    Pentru cei care aveti instalat Mozilla, se poate copia tot documentul astfel (eu asa l-am copiat):

    1. Intrati pe pagina indica de saccsiv (eu am intrat pe primul link)
    2. Dati click dreapta pe prima pagina dupa care alegeti „Save image as…” sau varianta in romana „Salvati imaginea ca…” dupa care salvati acel fisier de tip jpg cu un nume gen „Memorandum pg 1”.
    3. Derulati mai departe la pagina 2 si repetati operatiunea, evident numind noul fisier jpg cu numele „Memorandum pg 2”
    4. Repetati aceasta operatiune pana salvati toate cele 14 pagini.

    Ulterior, daca aveti instalat XnView (e gratis aici: http://www.xnview.com/en/), puteti comasa toate cele 14 pagini intr-un singur fisier pdf

    Am promis ca nu voi mai intra pe acest forum dar ma doare inima sa vad ca va chinuiti asa…

    Doamne-ajuta!

    Apreciază

    • Ecaterina said, on martie 24, 2016 at 12:56 pm

      Este simplu. Din scrib se copiază în pdf cu „Salvati imaginea ca…”, apoi din pdf în word cu copi-paste. Și în word se pot face setări după dorință.

      Apreciază

  13. Riko said, on martie 22, 2016 at 9:45 pm

    o sa fac si pagina 8, sunt greseli de scriere in textul original, eu am incercat sa scriu corect, sper ca nu am facut si eu greseli.

    Apreciază

  14. Ioana said, on martie 22, 2016 at 9:55 pm

    pagina 8

    4b. Începând cu data de 16.05.2016, se va proceda la legalizarea căsătoriilor între homosexuali, a căsătoriilor între persoane de acelaș sex și a înfierii de copii de către cuplurile ho,osexuale.
    4c. Începând cu data de 18.05.2016 se va proceda la liberalizarea relațiilor sexuale între persoane ajunse la vârsta majoratului (19 ani) și persoanele majore.
    4d. Începând cu data de 18.11.2016 se va proceda la liberalizarea transmisiilor televizate și în presă ale programelor sexuale și se va permite circulația liberă a cât mai multe reviste pornografice, în toate ciclurile de învățământ.
    4e. Începând cu data de 19.12.2016 se vor putea înființa case de toleranțe în apropierea unităților de învățământ de toate gradele, în întreaga Comunitate Europeană, precum și în interiorul cazarmelor militare.
    4f. Începând cu data de 22.12.2017, se vor preda, la toate nivelele, lecții de sex plătit, nu doar de către cadre didatice, ci chiar de angajate ale caselor de toleranță.

    Art. 5: Începând cu data de 24.12.2017, se va permite pornografia infantilă pe internet, pentru copii cu vârste mai mari de 14 ani.

    Art. 6:
    6a. Începând cu data de 10.12.2016 se va proceda la desfințarea statelor naționale și la instituirea unui guvern mondial.
    6b. Începând cu data de 20.09.2016 , se va proceda la legalizarea homosexualității în cadrul instituțiilor de învățământ. În acest sens, în toate instituțiile de învățământ se vor preda lecți referitoare la homosexualitate.

    Art. 7:
    7a. Începând cu data 21.09.2017, se va proceda la legalizarea noilor oculte, respectiv se va inaugura Era Nouă. (New Age)
    7b. Începând cu data 01.03.2017 se va proceda la desființarea drapelului elen și a tuturor drapelelor europene, precum și a tuturor sărbătorilor religioase în Europa.
    7c. Începând cu data de 21.03.2017 se vor introduce sărbători dedicate mediului înconjurător,
    7d. Începând cu data de 20.04.2017, vor fi cobor=te drapelele grecești și bizantine, arborate la intrarea în instituțiile Publice, de învățământ și în Biserici.
    7e. Începând cu data de 17.03.2018 se va proceda la ânființarea, pe teritoriul Uniunii Europene și Sfântului Munte Athos, de mănăstiri mixte de monahi și monahii de toate doctrinele și religiile.

    Art. 8:
    8a. Începând cu data de 15.05.2016, vor fi promovate cât mai multe proiecte de legi împotriva discriminării rasiale, care vor fi votate în toate parlamentele europene.
    8b. Începând cu data de 21.10.2017, se vor încuviința convențiile de conviețuire și în ceea ce-i privește pe homosexuali și la abrogarea caracterului obligatoriu al căsătoriei religioase și civile în întreaga Uniune Europeană.
    8c. Începând cu data de 01.05.2016, se va proceda la legalizarea crematoriilor (incinerarea morților).
    8d. Începând cu data de 20.05.2016 se vor interzice, în întreaga Uniune Europeană înmormântările religioase și se va introduce treptat obligativitatea incinerării morților.
    8e. Începând cu data de 22.05.2016, Biserica va fi de acor cu incinerarea morților, referitor la persoanele care doresc slujbă de înmormântare.
    8f. Începând cu data de 23.05.2016, se vor renunța, în toate țările Uniunii Europene, la jur=mântul pe Sfânta Biblie și la cel religios pentru oamenii politici, prefecți, primari, studenți etc.
    8g. Începând cu data de 24.05.2016 nu vor mai fi permise slujbe de sfințire în Parlament, instituții de învățământ și publice, la fel ca în întreaga Uniune Europeană.

    Art. 9:
    9a. Începând cu data de 25.05.2016, în întreaga Uniune Europeană se va renunța la depunerea jurământului de către parlamentari.
    9b. Începând cu data de 11.09.2016, slujbele de sfințire vor fi interzise în toate unitățile de învățământ.

    Apreciază

  15. Ioana said, on martie 22, 2016 at 10:00 pm

    pagina 8 – cu greselile corectate, Saccsiv te rog sa o postezi pe aceasta

    4b. Începând cu data de 16.05.2016, se va proceda la legalizarea căsătoriilor între homosexuali, a căsătoriilor între persoane de acelaș sex și a înfierii de copii de către cuplurile homosexuale.
    4c. Începând cu data de 18.05.2016 se va proceda la liberalizarea relațiilor sexuale între persoane ajunse la vârsta majoratului (19 ani) și persoanele majore.
    4d. Începând cu data de 18.11.2016 se va proceda la liberalizarea transmisiilor televizate și în presă ale programelor sexuale și se va permite circulația liberă a cât mai multe reviste pornografice, în toate ciclurile de învățământ.
    4e. Începând cu data de 19.12.2016 se vor putea înființa case de toleranțe în apropierea unităților de învățământ de toate gradele, în întreaga Comunitate Europeană, precum și în interiorul cazarmelor militare.
    4f. Începând cu data de 22.12.2017, se vor preda, la toate nivelele, lecții de sex plătit, nu doar de către cadre didatice, ci chiar de angajate ale caselor de toleranță.

    Art. 5: Începând cu data de 24.12.2017, se va permite pornografia infantilă pe internet, pentru copii cu vârste mai mari de 14 ani.

    Art. 6:
    6a. Începând cu data de 10.12.2016 se va proceda la desființarea statelor naționale și la instituirea unui guvern mondial.
    6b. Începând cu data de 20.09.2016 , se va proceda la legalizarea homosexualității în cadrul instituțiilor de învățământ. În acest sens, în toate instituțiile de învățământ se vor preda lecții referitoare la homosexualitate.

    Art. 7:
    7a. Începând cu data 21.09.2017, se va proceda la legalizarea noilor oculte, respectiv se va inaugura Era Nouă. (New Age)
    7b. Începând cu data 01.03.2017 se va proceda la desființarea drapelului elen și a tuturor drapelelor europene, precum și a tuturor sărbătorilor religioase în Europa.
    7c. Începând cu data de 21.03.2017 se vor introduce sărbători dedicate mediului înconjurător,
    7d. Începând cu data de 20.04.2017, vor fi coborâte drapelele grecești și bizantine, arborate la intrarea în instituțiile Publice, de învățământ și în Biserici.
    7e. Începând cu data de 17.03.2018 se va proceda la înființarea, pe teritoriul Uniunii Europene și Sfântului Munte Athos, de mănăstiri mixte de monahi și monahii de toate doctrinele și religiile.

    Art. 8:
    8a. Începând cu data de 15.05.2016, vor fi promovate cât mai multe proiecte de legi împotriva discriminării rasiale, care vor fi votate în toate parlamentele europene.
    8b. Începând cu data de 21.10.2017, se vor încuviința convențiile de conviețuire și în ceea ce-i privește pe homosexuali și la abrogarea caracterului obligatoriu al căsătoriei religioase și civile în întreaga Uniune Europeană.
    8c. Începând cu data de 01.05.2016, se va proceda la legalizarea crematoriilor (incinerarea morților).
    8d. Începând cu data de 20.05.2016 se vor interzice, în întreaga Uniune Europeană înmormântările religioase și se va introduce treptat obligativitatea incinerării morților.
    8e. Începând cu data de 22.05.2016, Biserica va fi de acord cu incinerarea morților, referitor la persoanele care doresc slujbă de înmormântare.
    8f. Începând cu data de 23.05.2016, se vor renunța, în toate țările Uniunii Europene, la jurământul pe Sfânta Biblie și la cel religios pentru oamenii politici, prefecți, primari, studenți etc.
    8g. Începând cu data de 24.05.2016 nu vor mai fi permise slujbe de sfințire în Parlament, instituții de învățământ și publice, la fel ca în întreaga Uniune Europeană.

    Art. 9:
    9a. Începând cu data de 25.05.2016, în întreaga Uniune Europeană se va renunța la depunerea jurământului de către parlamentari.
    9b. Începând cu data de 11.09.2016, slujbele de sfințire vor fi interzise în toate unitățile de învățământ.

    Apreciază

  16. unu1 said, on martie 22, 2016 at 10:03 pm

    Pagina 5

    Prevederi ale SUPER-MEMORANDUMULUI referitoare la invatămănt
    TOTAL ARTICOLE: 12
    Articolul 1: Invătamant multicultural in toate instituliile de Invătamant din ţară, incepand cu data de 11.09.2016.
    Articolut 2: Incepand cu data de 11.09.2017 se anuleaza toate sarbatorile religioase şi nationale, la toate,instituţiile de invătămănt.
    Articolul 3: Incepănd cu data de 11.11.2016 se desfiinteaza educatia religioasă a elevilor.
    Articolul 4: incepand cu data de 11.11.2016, se vor organiza vizite obligatorii la sinagogă şi moschee pentru toti elevii de ciclul primar şi, treptat, şi pentru toţi elevii de ciclul gimnazial şi liceal.
    Articolul 5: Incepand cu data de 11 10.2016, la ciclul gimnazial se introduce lectia de educatie sexuala, iar incepand eu data de 11.09.2016 se furnizeaza gratuit prezervative tuturor elevilor de ciclu primar.
    Articolul 6: Se renunta la predarea lectiei de Istorie a Greciei şi la acumularea de cunoştinţe referitoare la Revoluţia Greacă şi se inaugurează cursul de Renaştere Europeană, avand in prim plan Revoluţia Franceza şi 1taliană a lui Garibaldi de la 1843. Această reforrnă urmează a fi pusa in practivă incepand cu data de 11.12.2018.
    Articolul 7: Incepand cu data de 11.12.2017, lectia de educatie religioasă va prevedea şi o parte practică pentru toate nivelele dc invătamant.
    Articolul 8: Incepand cu data de 16.10.2016, se desfiinteaza toate sărbatorile nationale şi paradele.
    Articolul 9: Incepand cu data de 17.10.2016, pentru toate ciclurile de invatamant se vor initia sărbători dedicate mediului inconjurător.
    Articolul 10: Incepand cu data de 16.10.2016 se destiinţează toate Facultăţile de Teologie. Acestea vor fi transformate in Departamente de Filosofie. De asemenea, incepand cu data de 11.09.2016 se renunţa la lectia de religie la toate ciclurile de invătământ şi incepand cu data de 12.09.2016 se introduce lecţia de morală religioasă.
    Articolul 11: Incepand cu data de 01.01.2017 se va trece la concedierea de profesori din toate ciclurile şi categoriile de invatământ şi se procedeaza la introducerea internetului.
    Articolul 12:
    12a. Incepănd cu data de 19.09.2016 se introduc diapozitive pentru sustinerea lectiei de educatie sexuală.
    12b. Incepand cu data de 20.09.2017 se introduc legitimatii electronice pentru elevi.
    12c. Se va proceda la instalarea de detectoare de metale in toate institutiile de invătamant, indiferent de nivel. Accesul elevilor, al studenţior şi al profesorilor va fi permis numai in baza unui card de acces.
    12d. Incepand eu data de 17.09.2017 se vor organiza excursii cu elevii şt studentii in lacatii in care este promovată emanciparea sexuală.
    12e. De la data de 16.09.2016 va incepe procedura de emancipare sexuala a elevilor.

    Apreciază

  17. geo said, on martie 22, 2016 at 10:22 pm

    https://translate.google.ro/translate?hl=ro&sl=ru&u=http://www.f7x.ru/blog/%25D0%25B8%25D0%25BC%25D1%258F%25D1%2580%25D0%25B5%25D0%25BA/680%3Fpage%3D5&prev=search

    Ciudat numele de la sfarsit: Kereth Tanais

    Tanais era denumirea veche, in antichitate, a fluviului Don si a unei colonii grecesti de pe litoralul nordic al Marii Negre

    KERETH sau KERITH inseamna separare http://www.behindthename.com/bb/fact/1835 sau intr-o alta varianta paznicul vietii http://www.behindthename.com/bb/fact/111609

    Apreciază

  18. Riko said, on martie 22, 2016 at 10:22 pm

    Pagina 8
    4b. Începând cu data de 16.05.2016, se va proceda la legalizarea căsătoriilor între homosexuali, a căsătoriilor între persoane de același sex și a înfierii de copii de către cuplurile homosexuale.
    4c. Începând cu data de 18.05.2016, se va proceda la liberalizarea relațiilor sexuale între persoane ajunse la vârste majoratului (19 ani) și la persoanele majore.
    4d. Începând cu data de 18.11.2016, se ca proceda la liberalizarea transmisiunilor televizate și în presă ale programelor sexuale și se va permite circulația liberă a cât mai multe reviste pornografice, în toate ciclurile de învățământ.
    4e. Începând cu data de 19.12.2016 se vor putea înființa case de toleranțe în aproprierea unităților de învâțământ de toate gradele, în întreaga Comunitate Europeană, precum și în interiorul cazarmelor militare.
    4f. Începând cu data de 22.12.2017, se vor preda, la toate nivelele, lecții de sex plătit, nu daor de către cadrele didactice, ci chiar de angajate ale caselor de toleranță.
    Art. 5: Începând cu data de 24.12.2017 se va permite pornografia infantilă pe internet, pentru copii cu vârste mai mari de 14 ani.
    Art. 6:
    6a. Începând cu data de 10.12.2016, se va proceda la la desfințarea statelor naționale și la instituirea unui guvern mondial.
    6b. Începând cu data de 20.09.2016, se va proceda la legalizarea homosexualității în cadrul instituțiilor de învțământ. În acest sens,. în toate unitățile de învâțământ se vor presa lecții referitoare la homosexualitate.
    Art. 7:
    7a. Începând cu data de 21.09.2017, se va proceda la legalizarea noilor culte, respective se va inaugural Era Nouă. (New Age)
    7b. Începând cu data de 01.03.2017 se ca proceda la desfintarea drapelului elen și a tuturor drapelelor europene, precum și a tuturor sărbatorilor religioase în Europa.
    7c. Începând cu data de 20.04.2017, vor fi coborâte drapelele grecești și byzantine, arborate la intrarea in instituțiile Publice, de învățământ și în Biserici.
    7e. Începând cu data de 17.03.2018 se va proceda la înfințarea, pe teritoriul Uniunii Europene și Sfântului Munte Atos, de mănăstiri mixte de monahi și monahii de toate doctrinele și religile.
    Art. 8:
    8a. Începând cu data de 15.05.2016, vor fi promovate cât mai multe proiecte de legi împotriva discriminării rasiale, care vor fi voatete de toate parlamentele europene.
    8b. Începând cu data de 21.10.2017, see vor încuviința convențile de conviețuire și în ceea ce-i privește pe homosexuali și la abrogarea caracterului de obligatoriu al căsătoriei religiaose și civile în întreaga Uniune Europreană.
    8c. Îcepând cu data de 01.05.2016, se va proceda șa șegașizarea crematoriilor (incinerarea morților).
    8d. Începând cu data de 20.05.2016 se vor interzice, în întreaga Uniune Europeană, înmormântările religioase și se va introduce treptat obligativitatea incinerării morților.
    8e. Începând cu data de 22.05.2016, Biserica va fi de acord cu incinerarea morților, referitor la persoanele care doresc slujbă de înmormântare.
    8f. Începând cu data de 23.05.2016 se vor renunța, în toate țările Uniunii Europene, la Jurământul pe Sfânta Biblie și la cel religios pantru oamenii politici, prefecți, primari, studenți etc.
    8g. Începân cu data de 24.05.2016 nu vor mai fi permise slujbe de sfințire în Parlament, instituții de învățământ și publice, la fel ca în întreaga Uniune Europeană.
    Art. 9:
    9a. Începând cu data de 25.05.2016 în întraga Uniune Europeană se va renunța la depunerea jurământului de către parlamentari.
    9b. Începând cu data de 11.09.2016, slujbele de sfinșire vor fi interzise în toate unitățile de învățământ.

    Apreciază

  19. unu1 said, on martie 22, 2016 at 10:26 pm

    Pagina 6
    Prevederi ale SUPER-MEMORANDUMUMULUI referiroare la Biserică
    TOTAL ARTICOLE: 15
    Articolul l: Special.
    1a. Reforma slujbelor bisericeşti, mai ales in ceea ce priveşte orele la care vor fi savarşite. Astfel, in perioada de iarnă Sfanta Liturghie va fi săvarşită în fiecare dimineată de duminică incepand cu ora 10:00 şi pana la orele 11:30, iar in perioada de vară in fiecare duminică după-amiază incepand cu ora 19:30 şi pana la ora 21:00. Reforma va fi pusă in aplicare incepand cu data de 17.10.2017.
    1b. Incepand cu data de 26.10.2017 vor fi demontate toate catapetesmele din biserici.
    1c. Incepand cu data de 01.03.2017, se vor introduce icoane renascentiste, inlocuindu-se astfel arta bizantină.
    ld. Incepand cu data de 01.03.2017, în cult se vor folosi şi instrumente muzicale.
    Articolul 2:
    2a. Incepand cu data de 15.08.2017 se renuntă la obligativitatea reverendei pentru preoti în afara sfintelor lăcaşe.
    2b. Incepand cu data de 01.05.201, clericii vor fi obligati să renunte la barbă şi păr lung.
    Articolul 3: Incepand cu data de 14.08.2018 se vor interzice privegherile din biserici şi mănăstiri. Articolul 4: Incepand cu data de 15.03.2016 nu vor mai fi sărbătoriţi sfinttii antisemiti.
    Articolul 5: Incepand cu daza de 15.09.2016 toti clericii, indiferent de rang, vor proceda la predici antirasiale
    Articolul 6: Incepand cu data de 16.09.2016 se vor elimina imnurile antisemite din intreaga Biserica creştină.
    Articolul 7:
    7a. Incepand cu data de 16.09.2016, în toate bisericile creştin-ortodoxe se va renunta la Utrenie,
    7b. Incepand cu data de 16.09.2017 in toate bisericile creştine se vor introduce noi slujbe
    7c. Incepand cu data de 20.09.2016 se va celebra o sărbătoare dedicată mediului inconjurător, in fiecare an la data de 5 iunie, precum şi o sărbatoare dedicata pămantului, in data de 14 aprilie.
    7d. Incepand cu data de 01.07.2016 se va introduce o sărbătoare dedicată holocaustului evreiesc, cu o slujbă specială in toate bisericile creştine. Sărbătoarea va fi tinută de trei ori pe an, mal precis in datele de 27 ianuarie, 21 aprilie si in Duminica lui Toma.
    7e. Incepand cu data de 15.07.2017 vor fi desfiinţate toate sărbătorile nationale
    Articolul 8:
    8a. Reformarea tuturor sărbătorilor tinute de Bisericile crestine (nu se specifică de la ce dată).
    8b. Inaugurarea de noi sarbatori in cadrul Bisericilor creştine.
    8c. Incepand cu data de 17.04.2017 in toate Bisericile creştine se va desfiinta avatonul.

    Apreciază

  20. geo said, on martie 22, 2016 at 10:38 pm

    https://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=ro&prev=search&rurl=translate.google.ro&sl=ru&u=http://apokalypsisnow.blogspot.ro/2015/04/blog-post.html%3Fspref%3Dfb&usg=ALkJrhjqt3hkebGKmUEuivFduBlf1azQgg

    APOCALYPSE ACUM

    Joi 2015-04-nouă
    ȘOC! READ, NU SCENARIU TEROAREA! ACORD integrator ÎNTUNERIC
    ;; Adevărat Anarotithite ….

    YPERMNIMONIO – MEMORANDUM și pozitive O NOUA LUME MASSONIKI YPERTHRISKEIA și Biserica 2016-2020.

    Din luna iunie 2014 , în 25-29 de ani de la Strasbourg, a semnat un YPERMNIMONIO- MEMORANDUM , care se referă la politică, religioasă de Femei-administrativ-Cooperarea între Uniunea Europeană, se opun guvernului elen, Biserica ” Istanbul » (Constantinopol) „din Istanbul », The Bisericile ortodoxe creștine, Biserica catolică, guvernul rus și guvernul cipriot.
    Acest lucru YPERMNIMONIO sau MEMORANDUM se va aplica de la 1 până la mai 2016 până la 16 august 2020.

    Următorul text este publicat pentru informații pentru a afla ce fața reală a guvernanței mondiale, Noua Ordine Coming obiectelor și WORLD bisăricî ONE și RELIGIEI, pe care acesta din urmă este cunoscut sub numele de M . R . A ., Ie MUDANA religio ADUNATA = NEW GLOBAL RELIGIE.

    Cu până în prezent impuse în cadrul sionist Banking International, International Masonic Lodge și evlogountos Vatican memorandumurile în Grecia, vine „capac” semnăturile de la Strasbourg între 25 și 29 iunie 2014, YPERMNIMONIO la până la 2016-2020. și să ne gândim că acest lucru se face în principal de „greci” și chiar agenți de rang înalt „ortodocși”. Visul tuturor forțelor anti-Hristos de-a lungul anilor lyssaleos lupta pentru Grecia și Biserica Ortodoxă, cu punerea în aplicare a acestui YPERMNIMONIOU, se deplasează spre punerea în aplicare integrală. Din păcate, cu toate acestea, faptul că foștii parteneri ai tuturor acestor forțe întunecate sunt cele mai multe sheepskins ale thokon politice și ecleziastice, adică. Patriarhi , Episcopi, arhiepiscopi, episcopi, egumeni profesori, Universitatea. etc, care „lucreaza” ani de zile în mod activ și de cele mai multe ori „ascunse” în diverse alte decât politicile din globalisti și centre ecumenice, cum ar fi CEB (CMB), Busan, Bozo, Essex , patriarhii, Manastirea Kykkos, Kolimbari Creta, iar acest lucru chiar și muntele cel sfânt !!!

    YPERMNIMONIO că, din 29 iunie 2014 25- Insert, semnat la Strasbourg după cum urmează:
    (Traducere): Uniunea Europeană MEMORANDUM, Guvernul grec, Biserica greacă și Biserica din Istanbul , care se află în afara Kon / oraș și Bisericile Ortodoxe creștine și Catolică și guvernul rus și guvernul cipriot .

    semnătură

    A. Președintele Parlamentului European până la 31 octombrie, 2014: Herman Van Rompuy
    . II Reprezentantul guvernului grec Ministrul Educației: Andreas Loverdos
    C. reprezentant al Bisericii Greco: Episcopul Diafleias, Grecia, GABRIEL PAPANIKOLAOU
    D. Reprezentant Constantinopol Biserică în afara Kon / oraș, Konya THEOKLITOS Asia Mică
    E. Reprezentant și slavii Patriarhatele guvernului rus Arhiepiscopul Hilarion Hilarion Rusia
    ST. Reprezentantul Sfântul Munte Athos Abbot EPHRAIM
    Biserica Z. Reprezentanții cipriotă și de guvern Morphou Neofit și Trimitundei Barnaba
    Reprezentant antiohian Biserica. Tripoli Elias
    Th. Reprezentantul alexandrină Biserica, Vasile Tripoli
    I. Reprezentant Ierosolymitikis Biserica Vostron Timotei

    INTRODUCTIV

    Strasbourg Semnătură 25-29 JUNE 2014

    Aplicație YPERMNIMONIOU de la 1 până la mai 2016 până la 16 august 2020. SĂVÂRȘITE în calitate de beneficiari ne pune în aplicare reforme în timpul punerii în aplicare a memorandumului. Memoriul poate extinde aplicarea acestuia sau chiar înainte de a începe punerea în aplicare a acestuia.

    A. MEMORANDUM fonduri de salvgardare în Grecia, Cipru și Uniunea Europeană

    ARTICOLE 11
    Articolul 1: Consolidarea fondurilor de asigurare în Grecia în două, până la 18/09/2019 , la:
    1. Institutul de Asistență Socială-Sănătate Credite
    2. Fundația Agricole și Asigurări Muncii
    Articolul 2 : Consolidarea pensionare Remunerații 560 € pentru două (2) Fondurile de către 09.30.2017 și 365 € până la 30.09.2020
    Articolul 3: Furnizarea de card electronic Toate Asigurate cu module electronice pentru 365 de zile de la încheierea reînnoirii automată a cardului în instituții (fonduri) pentru încă 365 de zile , etc. De la 01/12/2017 schimba cardul.
    Articolul 4: Fundamentele rămân deschise tot timpul duminica de la ora 12 până la 8 mii de după – amiază în afara 8 – lea luna. Aplicarea Reformei din 01.01.2017 .
    Articolul 5: Zi liberă pentru instituțiile de asigurare definite în sâmbătă pe tot parcursul anului.
    Articolul 6: Pensionarii instituțiilor de la 69 de ani și de mai sus sunt examinate de către specialiști în site – uri de spital separate și instituții.
    Articolul 7: retras din partea instituțiilor de securitate socială definite de 09/01/2017 69 anul vechi.
    Articolul 8 : sa retras din partea instituțiilor de securitate socială definită de 09/01/2020 70 an.
    Articolul 9: retras din instituțiile de securitate socială definite de 09/01/2022 71 anul vechi.
    Articolul 10: ștampile Abrogarea și broșuri de Sănătate din 10.15.2016 Toate fondurile asgalismenous.
    Articolul 11: Consolidarea instituțiilor este unul mai târziu (1) din 16.08.2020 .

    MOMERANDUM – YPERMNIMONIO în Educație

    ARTICOLE 12
    Articolul 1: Educația multiculturală în toate instituțiile de învățământ din țară, de la 11.09.2016 .
    Articolul 2 : Eliminarea Festivalurile naționale și religioase în toate instituțiile de învățământ, de la 11.09.2017 .
    Articolul 3 : Eliminarea biserică de elevi, de la 11.11.2016 .
    Articolul 4: Vizita obligatorie la Sinagoga și islamică Moscheea de nivelul de educație al primar și pus în scenă în nivelurile de învățământ gimnazial și liceal, din 11.11.2016.
    Articolul 5: Introducere la nivel educațional al orașului lecție diapaidagogiseos sexuale din 09.11.2016 și furnizarea de prezervative gratuite tuturor studenților de nivelul educațional al orașului, de la 10.11.2016 .
    Articolul 6: greacă Istoric curs Eliminare , eliminați Revoluția greacă, introducerea cursului european al Renașterii , cu aspect predominant francez și italian Garibaldi Revoluția din 1843. Punerea în aplicare Reformei din 12.11.2018 .
    Articolul 7: Practica cursului diapaidagogiseos sexuale la toate nivelurile școlare, de la 12.11.2017 .
    Articolul 8: Scoateți festivaluri naționale și, de la 16.10.2016 Parade.
    Articolul 9: Introducere în vacanța de mediu la toate nivelurile școlare, de la 17.10.2016 .
    Articolul 10: Abrogarea școlilor teologice în Universitatea din 16.10.2016 . Conversia într – un școli religioase ale Departamentului de școli filosofice. Eliminare Curs religioasă în toate nivelurile de educație, de la 11.09.2016, și introducerea, desigur , religie de la 12.09.2016 .
    Articolul 11 : Abrogarea multor profesori în Etapele educaționale și introducerea pe Internet, de la 01.01.2017 .
    Articolul 12:
    12 A: Introducere eikonon- slide – uri în cursul de sexuale diapaidagogiseos din 09.19.2016.
    12 B : Introducere Identificarea electronică a studenților, de la 20.09.2017 .
    12 C : Introducere electronică Bara de securitate la toate școlile și universități și introducerea de studenți-elev-profesor la școală și universități cu Card de securitate .
    12 D : Tours Școli Educație și Universități în partide cu eliberare sexuală din 17/09/2017 .
    12 Î: eliberarea sexuală elevi din 09.16.2016.

    MOMERANDUM – YPERMNIMONIO Church

    Articolele 15:
    Articolul 1 : Special
    1A: Reforma secvenței Ecleziastic . Mai exact: Orar. Sezonul de iarnă: Sarbatoarea Sfintei Liturghii în diminețile de duminică, de la 10 dimineața până la 11:30 dimineața. Sezonul de vară: Sarbatoarea Sfintei Liturghii Duminica dupa – amiaza la ora 7:30 după – amiază me9i seara. Reforma va începe de la 17.10.2017 .
    1B: Scoateți bisericile Templo, din 26.10.2017 .
    1C: Introducere Renascentiste imagini – înlocuirea culturii bizantine, de la 03.01.2017 .
    1D: Introducerea instrumentelor muzicale ale Bisericii, din 03.01.2017.
    Articolul 2:
    2A: Îndepărtați robe obligatorii în afara bisericilor din 15.08.2017 .
    2B: Eliminați generațiile și părul de clerici, de la 05.01.2017 .
    Articolul 3: Eliminați priveghiuri în biserici și mănăstiri, de la 08.14.2018 .
    Articolul 4: Eliminați sfinții antisemită din 15/08/2016
    Articolul 5: Introducere antirasist predicarea de către toți clerul de toate gradele, de la 15.09.2016 .
    Articolul 6: Eliminați imnuri din toate antisemite Bisericile creștine, din moment ce 16/09/2016 .
    Articolul 7:
    7A: Eliminarea Utrenie la Bisericile ortodoxe creștine, din 09.16.2016 .
    7 B: Introducerea de noi Secvențe în toate Bisericile creștine, începând cu 09/16/2017 .
    7c: Introducere pentru o vacanță de mediu la data de 5 până la luna iunie a fiecărui an, 21 la decembrie, dedicate mamei pământ și în cele din urmă 14 la aprilie. Aplicație Reformei 20.09.2016.
    7d: Introducere sărbătoare pentru holocaustul evreiesc ., Cu secvență specifică în toate Bisericile creștine Sărbătoarea a definit trei (3) ori pe an , în special , la 27 ianuarie, 21 aprilie a doua duminică a lui Christian numit Sf . Toma. Aplicarea Reformei 1.7.12016.
    7 E: Eliminați toate sărbătorile naționale din toate Bisericile creștine, din moment ce 15/07/2017.
    Articolul 8:
    8a: Reformarea pentru toate sărbătorile creștine ale Bisericilor creștine ( Comentariu : Există rapoarte din când puse în aplicare).
    8b : Introducerea de noi vacanțe în biserica creștină.
    8c: Eliminați inaccesibil pentru toate Bisericile creștine, din moment ce 04/17/2017.
    8d : Conectarea ONU care va supraveghea biserica creștină unificată, de la 07.15.2017 .
    8e: Ierusalimul va deveni capital intelectual, de la 05.01.2017 .
    8 F: Acceptați desființarea Patriarhiei Ierusalimului – Alexandria – Antiohia și patriarhate slave din afara Moscovei, pe 05/01/2017 .
    8 G : Acestea vor fi de trei (3) Patriarhate ale Bisericii creștine unificate, și anume: Patriarhia Rusă, Patriarhia de la Roma și Constantinopol, Patriarhia de la 01.05.2016.
    8 : Schimbarea școlilor religioase într – o instituție de învățământ religioase, toate bisericile creștine, din 17.07.2017 .
    articolul 9
    9A: Teologic School of Halki se va deschide pe 17/07/2017.
    9b : Biserica Greciei acceptă întreținerea, cu fondurile proprii și asociația europeană a rugăciunii caselor musulmane .
    9 C: De asemenea , (acceptate de Biserica Greciei) de rugăciune case budiste și , în general , de toate credințele, de la 09.01.2016 .
    9 D: Lecția tuturor credincioșilor de toate credințele religioase în toate centrele religioase ale tuturor bisericilor creștine, de la 09.20.2016 .
    articolul 10
    10A: Introducerea de noi secvențe polythriskeiakon după instrumente muzicale în toate bisericile creștine, de la 20.05.2017 .
    10 B: Admiterea tuturor bisericilor de instrumente muzicale și organizarea de concerte , nu numai religioase, în temple religioase, de la 20.10.2017 .
    10 C: anti-rasiste și concerte anti-fasciste din interiorul și din afara bisericilor ca organizarea bisericilor creștine obișnuite, de la 01.05.2017 .
    10 D: Scoateți Abaton Sfântul Munte, de la 06.01.2017.
    10 E: Acceptarea de către bisericile creștine ale asociațiilor federale și multi-țară din 09.01.2017 .
    10 F : Acceptați guvernanța globală a ONU asociații internaționale, 09.01.2018 .
    articolul 11
    11A: Acceptați ca prim rol în Biserica creștină Vatican, din 15.08.2017.
    11B: Introducere catolici (adică. Papiștii) călugări de ordine catolice și culte de călugări greci antice din Muntele Athos, de la 20/11/2017 la 08/18/2018.
    11C: Admiterea la Muntele Athos: masina cablu – sisteme inteligente – vechile statui de cult – convertirea Muntele Sfânt în commonwealth-arheo bizantină ecologică – entitate independentă de stat – noul nou centru de direcție creștină – un nou centru de nouă direcție religioasă și muzică nouă biserică, de la 1.4 0.2018 .
    Articolul 12: Acceptarea bisericilor creștine care acum suntem introduși într – o nouă eră, începând din 2016.
    articolul 13
    13A: De la 17/07/2017 transportul ecumenic patriarhie în Patmos Grecia sau Muntele Athos sau la Samotracia, și anume crearea de trei (3) puncte ale Patriarhiei Ecumenice.
    13B: Instalarea liderii bisericilor creștine, de la varsta de 28 de ani si mai in varsta, de la 01.11.2017 .
    articolul 14
    14A: Organizare de banchete ecologie și conferințe ale asociațiilor internaționale în insulele din Grecia, dar , de asemenea , în Cipru și Muntele Athos .
    14B : Acceptarea de către biserici creștine abolirea națiunilor membre și, crearea unor asociații de mai multe țări, multi-center, multi-culturale, polypolythriskeftikes și stări religioase crearea, cum ar fi starea Patriarhiei Ecumenice din 15.08.2017.
    14 C: cantori Scoateți bisericile christianorthodoxous și coruri introducere din 16.10.2014 .
    articolul 15
    15A: Acordurile de mai sus cum au fost ratificate de Consiliul Ecumenic al bisericii christianorthodoxou, de la 06/19/2016 la 09/07/2016 . Acordurile de mai sus au fost aprobate de:
    · Președintele Parlamentului European, Herman Van Rompuy
    · Reprezentant Ministrul Educației Guvernul Greciei Andreas Loverdos
    · Reprezentant al Patriarhiei Ecumenice, Konya THEOKLITOS
    · De la Reprezentantul SFINTELE MOUNTAIN Egumenul Sf . Ephraim Termeni
    · Biserica și Statul Cipru Trimitundei Episcop Barnaba, Episcop de Morphou Neofit
    · Pentru Patriarhia Ierusalimului Mitropolitul Vostron Timotei
    · Pentru Patriarhia Alexandriei Arhiepiscop Vasile Tripoli
    · Pentru Patriarhia Antiohiei Arhiepiscopul Elias Tripoli
    · Pentru toate Bisericile Christianorthodoxous slave și de Stat din Rusia Entitatea ACESTEA , Arhiepiscopul Hilarion Illarionas
    · Pentru Vaticanului , Cardinalul Walter Kasper
    15B : Acceptarea de către Patriarhia Ierusalimului toate pelerinaje creștine să ofere patru principii de management: ONU, UNESCO , rus Biserica Vatican, puse în aplicare de la 01.05.2017 .
    15 C: Clarificarea articol, bunurile care aparțin christianorthodoxes bisericilor de mai sus vor co-administra organizațiile de stat și supranaționale de mai sus.

    ***
    COMENTARIU SITE „APOCALYPSE ACUM”: strigatul AICI ȘI ANI DUMNEZEU JOHN elen și a nu asculta !!!

    ***

    MOMERAMDUM – YPERMNIMONIO în spitale și de sănătate

    articolele 8
    Articolul 1: Spitalele vor segrega mai în vârstă și mai tineri. Acestea vor fi examinate și tratate în alte locuri din 09.08.2017 .
    Articolul 2: Introducere în spitale numai cu card de securitate, în caz contrar va intrarea interzisă 09.08.2017 .
    Articolul 3:
    3A: Spitalele ca fiind limitată de 08.01.2017 .
    3B : Crearea spitalele din închisori speciale, de la 16.09.2017 .
    Articolul 5 : electronic de identificare a cetățenilor din 06.17.2017 pentru toate serviciile, nu spitalizare.
    Articolul 6 : Eliminarea multor specialitati medicale, de la 17.08.2017.
    Articolul 7 : spitale fuzionează și de a crea centre polynosokomeiakon din 17.08.2017 .
    articolul 8
    8a : card de sănătate Introducere tuturor cetățenilor, medici, de la 19.09.2017.
    8b : Eliminarea centrelor de sănătate și bunăstare, de la 09.19.2017.

    MOMERAMDUM – YPERMNIMONIO privind reforma administrativă

    Articolul 1 : electronic de identificare a cetățenilor pe întreg teritoriul Uniunii Europene și statul rus, de la 16.06.2017 . Să accepte articolul tuturor bisericilor creștine.
    Articolul 2:
    2 A: Abrogarea entităților guvernamentale – acceptarea dimiyorgias Statele federale în unele regiuni – cu capital de anumite regiuni, aplicarea de 10.17.2017 .
    2B: Acceptare Federația către Cipru din 08.14.2017.
    2C: Acceptarea rolului suprem al ONU, de la 19.10.2017 în toate religiile lumii.
    2D: Crearea de centre religioase ale CEB din întreaga lume, ca Famagusta Cipru de la 14.08.2018 – în Constantinopol două centre religioase temple christianorthodoxoi Sf . Gheorghe, Sf . Fanourios Hagia Sofia Istanbul / orașe, din 08.14.2018.
    Articolul 3: Legalizarea tuturor imigranților în toate statele Uniunii Europene, în mod necondiționat, de la 11.19.2016 .
    Articolul 4:
    4A: Acceptați activitatea homosexuală – să facă paradă în mod liber și în mod regulat în toate străzile orașului ale Uniunii Europene, de la 08.16.2016.
    4B: Acceptați căsătoriile homosexuale și căsătorii dienfilikon și adopția copiilor de către homosexuali, de la 16.05.2016.
    4 C: Acceptare relații sexuale de la 19 ani , la adulți, de la 05.18.2016.
    4 D: Intrarea sexoualikin liberă în TV și apăsați și eliberați mai multe reviste pornografice, în mod liber, la toate nivelurile de învățământ din 18.11.2016.
    4 E : Crearea de bordeluri aproape toate instituțiile de învățământ de toate nivelurile de învățământ pe teritoriul Uniunii Europene – și în tabere pentru militari, de la 19.12.2016 .
    4 F: Predarea la toate nivelurile de educație pentru frumos umplut eros, din 22/12/2017, nu numai de către profesori, ci și de către lucrători a iubirii umplut.
    Articolul 5: Admiterea la Internet pornografic gratuit copil, la numai 14 ani și peste, prin 24.12.2017.
    Articolul 6:
    6A: Eliminați sărbătorile naționale și acceptarea guvernării globale, de la 10.12.2016.
    6B: homosexualitatea Legalizare și instituțiile de învățământ – predarea despre homosexualitate în școli, prin 20/09/2016 .
    Articolul 7:
    7 A: noi culte Legalizare – New Age de 21/09/2017.
    7 B: ​​steagul grec și toate steagurile europene, eliminarea sărbătorilor religioase din Europa, de la 03/01/2017.
    7c : vacanțe de mediu Introducere, din 03/21/2017 .
    7d : Eliminare greacă și steaguri bizantine sunt educația în afara, servicii publice și de temple, de la 20.04.2017 .
    7 E: Crearea de mănăstiri cu călugări și călugărițe din toate culte și religii în Uniunea Europeană și Muntele Athos, de la 17.03.2018.
    Articolul 8:
    8A: Introducere facturi mai antirasiste și de vot în consiliere europeană din 05/15/2016 .
    8B: Acceptarea de parteneriat civil pentru homosexuali și eliminarea pentru întreaga Uniunea Europeană a căsătoriilor religioase și civile obligatorii, de la 10.21.2017 .
    8c: Acceptați arderea morților, de la 05.01.2016 .
    8d: Eliminați UE îngroparea religioasă și arderea treptată obligatorie a morților, de la 20.05.2016 .
    8e : Acceptarea de către cremației Bisericii și cei care doresc să înmormântarea religioasă, de la 22.05.2016.
    8 F : Eliminați aplicabilă în Uniunea Europeană jurământul religios și jurământul religios în politicieni parlament, guvernatori regionali, primari, studenți, etc., de la 05.23.2016 .
    8 G: Eliminați sfințirea în parlament, de învățământ și instituțiile publice, astfel cum se aplică în UE din 05.24.2016 .
    Articolul 9:
    9A : Remove înjurând parlament în UE, de la 25.05.2016 .
    9b : sfințirea Scoateți toate instituțiile de învățământ, din 09.11.2016 .
    9 C : Eliminarea botezul obligatorie a copiilor de vârstă mică și de import de denumire a registrelor, de la 09.12.2016 .
    9 D: Crearea Arhiva Electronică în toate universitățile de învățământ și instituțiile de caracter public, precum și ministerele din toate țările europene să introducă sisteme palamoskopisis și scanare a irisului , astfel încât toți cetățenii, studenți, profesori, studenți și lideri politici care urmează să fie importate în aceste sisteme clădirile de mai sus. Aplicație 07.27.2017 la 10.29.2017 .
    Articolul 10:
    10A: Crearea de armate multinaționale și armate nu naționale în standardele NATO, prin 30/01/2017 , în timp ce eliminarea aplicabilă în UE serviciu obligatoriu.
    10B: semnătura electronică pentru toți cetățenii în relațiile cu statul multinațional al UE iar cetățenii vor începe aceste operațiuni de 03/30/2017.
    articolul 11
    11A : Toți semnatarii YPERMNIMONIO obligate să pună în aplicare aceste reforme prin 1 internă cererea de consultare memorandumul din mai 2016 și cooperarea religioasă cu UE din 05.01.2016 și VMNIMONIOU interne de cooperare politică cu UE din 01.05.2016, reformele Memoriul în prezent , dacă este posibil , să fie transferate doar pentru câteva luni, în special pentru nouă (9), în cazul în care punerea în aplicare a reformelor , dar prelungit mai mult de nouă (9) luni fostul stat național va fi pedepsit cu amendă de la 20.000 € în plus, dacă aceasta este extinsă prin dublarea aceeași amendă va plăti ministerele sale fostul stat național ex Ministerul Educației – de îngrijire – apărare și, desigur , toate bisericile creștine pentru orice întârziere de mai mult de nouă (9) luni va fi amendat proprii cu cele de mai sus.
    11B: Reformele pot fi mai rapid pentru rapidă și , probabil , unul de ani mai devreme
    prin desemnate în aplicarea lor cronologică. Pentru punerea în aplicare timpurie a reformelor bisericilor și a foștilor actori de stat vor primi „bonus» 500.000 € de la Autoritatea europeană de reformă .
    11C : Toți semnatarii acestui text legat de a restabili Constituția Incoronat Democrației și mai ales în Grecia , până la sfârșitul anului 2016. În special în Grecia , resetați ca religie oficială a fostei statului-națiune al vechii religii greacă până la sfârșitul anului 2016.
    11 D : La 05/01/2016 Autoritatea europeană de reformă va fi creată.
    11E : Pe 01/05/2016 , un birou european de reformă , cu un capital inițial de 800.000.000 €.
    11 F : Crearea de asociere regională mediteraneană cu toate țările mediteraneene s – au alăturat, de la 07.13.2017 . Biroul european de coordonare se va baza pe Muntele Athos din 12.17.2017 .
    11Z: Crearea ecologist birou reforma 11.21.2016 cu sediul în Dubrovnik, Croația.
    11 : Crearea unui Birou de reformă New Age din Barcelona, ​​de la 01.22.2016 .
    11 Th : Creează un nou birou al reformei religioase europene , de la 23.11.2016, cu rol de coordonare centrul religios al VATICANULUI , cu consultarea și coordonarea uniunii Mediterane, sediul ONU, CMB peste biroul din Paris, pe 11.24.2016 completă.

    Aceste semnatari sunt:
    · Președintele Parlamentului European, Herman Van Rompuy
    · Guvernul Ministrul Educației grec Reprezentant, Andreas Loverdos
    · Reprezentant al Patriarhiei Ecumenice, Konya THEOKLITOS
    · Reprezentant SFANT MOUNTAIN Egumenul Sf . Ephraim Termeni
    · Biserica și Statul Cipru Trimitundei Episcop Barnaba, Episcop de Morphou Neofit
    · Pentru Patriarhia Ierusalimului Mitropolitul Vostron Timotei
    · Pentru Patriarhia Alexandriei Arhiepiscop Vasile Tripoli
    · Pentru toate Bisericile Christianorthodoxous slave și de Stat din Rusia Entitatea ACESTEA , Arhiepiscopul Hilarion Illarionas
    · Pentru Vaticanului , Cardinalul Walter Kasper
    · Reprezentant al Consiliului Mondial al Bisericilor (CMB) barca cu ANDRE
    · Pentru Biserica Albaniei Mitropolitul Gjirokastra POLYKARPOS

    § sa angajat să pună în aplicare toate aceste reforme până la 1 mai 2016 până la 16 august 2020. Pentru a fi modificat și introdus în NEW ERA integral de la 1 până la mai 2016 .
    § sa angajat să fie schimbat în celebrul Muntele Athos din Grecia și să se stabilească mănăstiri în cadrul acesteia a tuturor religiilor și doctrinelor și ordinele monahale ale Vaticanului. Comise și pentru care urmașii noștri să pună în aplicare aceste reforme. Ne rugăm din nou , de multe ori într – un singur Dumnezeu și un singur om de fibre manifestat în univers pentru a rezolva toate problemele lumii (pp dacă omul înțelege anticrist?).

    A. Declarație suplimentară : Aceasta este locală YPERMNIMONIO Grecia – Cipru – Rusia și Uniunea Europeană și YPERMNIMONIO Kon / Oras Biserici – Grecia – Ierusalim – Alexandria – Antiohia – patriarhate slavone – Rusia și Sfântul Munte. Aceste biserici au semnat locale YPERMNIMONIO cu Bisericile creștine ale UE

    . II Declarație suplimentară: Cele de mai sus christianorthodoxes biserici obligatorii pentru statele care urmează să pună în aplicare aceste reforme.

    . III Declarație suplimentară: Atasat aranjament special MEMORANDUM de biserică și stat cu tn UE Semnatarii Memorandumului de mai sus legat de cel mai rapid în cazul în care punerea în aplicare a acestor reforme este posibil de la 1 până la mai 2016.

    D. Declarație suplimentară: proceda la transformarea statului – forme bisericești de auto-guvernare și chairometha cu privire la aceasta, pentru că vom schimba toate formele bisericesti si de stat. Acum sa mutat la New Age și de la 01.05.2016 vor fi listate în New Age și noua situație.

    E. Declarație suplimentară: Suntem obligați să restructurare administrativă, restructurarea Bisericii și epanidryseos unicei Biserici. De asemenea , pentru stabilire și poliție militară Forța Multinațională pentru a oferi ordine și securitate pe străzi și în piețe ale tuturor țărilor orașelor europene sindicale și securitatea tuturor religioasă a acestor forțe.

    VI. Declarație suplimentară: sunt legați în cele de mai sus Bisericii și liderii politici pentru a lucra în mod energic și temeinic cu Mondiale de Poliție I . P . T . F . , Care a fost infiintata, are sediul central temporar la Washington , la 21.9.2011 , iar Forța federală din SUA Scopul de gestionare a urgenta – F . E . M . o ,. , care are sediul la Washington și Baltimore, fondat pe 17.11.1984 . Aceste forțe , împreună cu armata europeană, cu sediul în Istanbul / oraș în 26.10.2001 și are sediul temporar din Mons, Belgia, în cooperare europeană și organismele locale vor asigura ordinea și securitatea tuturor statelor naționale foste ale UE . și în toate bisericile creștine, confesiuni, religii cu sediul în Uniunea Europeană. De asemenea , legat și acceptăm pentru monitorizarea tuturor pentru siguranță prin plasarea camerelor în format electronic și tehnologie avansată , în toate instituțiile de învățământ, drumurile din toate orașele din UE , mănăstiri, biserici și servicii publice, precum și stabilirea poliției religioase.

    Punerea în aplicare a acestor reforme 02/05/2016
    Legat de toți semnatarii să aducă securitatea și taxiul de la 1 până la iunie 2016.
    Semnatarii (numai lista de semnături ale semnatarilor YPERMNIMONIO – MEMORANDUM douăzeci și cinci au 29 iunie 2014).

    pentru dezvăluirea
    și distribuție
    YPERMNIMONIOU
    S.N.N.Y.S.
    KERETH Tanais

    ***********************

    YPERMNIMONIO de mai sus postat pe site – ul „APOCALIPSA” 14, august 2014. Textul a fost în limba engleză, iar acest site a fost tradusă în greacă. Apokalyptikotato acest text a fost suspendat doar pentru câteva zile înainte de 6 – lea Sepremvriou 2014 psifiseos zi de parlamentul grec a cunoscut anti-rasist Bill (Monitorul Oficial 191/10 septembrie 2014), când a încetat să mai fie montate, în mod natural de departe pentru că … după cum sa menționat fiecare dintre YPERMNIMONIOU acestui studiu, au fost semnate la acesta și existent ca o cerere de 2016-2020, dincolo de orice imaginație.

    De asemenea , a indicat COMENTARIU : Aceste acorduri vor fi publicate, cu toate că există între acordul relativ superior care Ag Oros și Jerome, la momentul potrivit va face „atac” deja convenite ceea ce , desigur , pentru a preveni expunerea clerului inferior și. oamenii.

    De asemenea, pe site-ul respectiv, a fost următorul comentariu post-scriptum: „urmat de alte 40 de articole YPERTATOS Drept, care a semnat sub reprezentanții Bisericii Ortodoxe și care este cel mai cel mai grav a fost decisă de aceste centre internaționale. În curând va fi făcut public. ”

    Textul a ajuns în atenția managerilor site-ului „Apocalypse ACUM” prin calendarul bisericesc Patras creștini ortodocși.

    Apreciază

  21. unu1 said, on martie 22, 2016 at 10:53 pm

    pagina 7
    8d. Incepand cu data de 01.05.2017. Organizatia Natiunilor Unite va prelua controlul Bisericii Creştine Unite
    8e. Incepand cu data de 01.05.2017, Ierusalimul va deveni capitală spirituală.
    8f. Incepand cu data de 01.05.2017 se desfiintează Patriarhiile Ierusalimului, Alexandriei, Antiothei şi cele Slave, mai putin Pahiarhia Moscovei.
    8g. Incepand cu data de 01.05.2016, vor mai functiona doar trei patriarhii ale Bisericii Creştine Unite, respectiv Patriarhia Rusiei, Patriarhia Romei şi Patriarhia Constantinopolului.
    8h. Incepand cu data de 17.07.2017 toate seminariile teologice vor fi transformate in şcoli de religie
    Articolul 9:
    9a. Facultatea de Teologie de la Chalki va fi redeschisă la data de 17.01.2017.
    9b. Biserica Greciei se angajează, din fonduri proprii, precum şi din fonduri europene, să intretină lăcaşuri de inchinăciune ale musulmanilor.
    9c. De asemenea, incepand cu data de 01.09.2016, Biserica Greciei se angajează să permită functionarea de lăcaşuri de inchinăciune ale budistilor şi, în general, ale oricarui cult.
    9d. Incepand cu data de 20.09.2016 se vor organiza cursuri pentru toti credinciosii, in cadrul tuturor centrelor religioase de pe langă toate Bisericile creştine, indiferent de convingerile religioase ale cursantilor.
    Articolul 10:
    10a. Incepand cu data de 20.05.2017 se vor introduce noi slujbe inter-religioase, cu acompaniament de instrumente muzicale şi in cadrul tuturor Bisericilor creştine.
    10b. Incepand cu data de 20.10.2017 se introduc, in toate Bisericile creştine, instrumentele muzicale şi se vor organiza concerte nu doar eu caracter religios chiar in interiotul bisericilor.
    10c. Incepand cu data de 01.05.2017 se vor organiza concerte antirasiste in incinta şi in afara lacaşurilor de inchinaciune, asemănătoare celor organizate in mod regulat de Bisericile Creştine.
    10d. Incepand cu datat de 01.06.2017 se desfiintează avatonul la Sfantul Munte Athos.
    10e. Incepand cu data de 01.09.2017 toate Bisericile creştine vor accepta (unirilor federale si multinationale)
    10f. Incepand cu data de 01.09.2018, O.N.U. preia rolul de Guvem Mondial şi de moderator in unirile internationale.
    Articolul 11:
    11a. Incepand cu data de 15.08.2017, conducătorul Bisericii creştine devine Vaticanul.
    11b. Incepand cu data de 20.11.2017 şi pană la data de 18.08.2018 la Sfantul Munte Athos vor fi instalaţi monahi din toate tagmele romano-catolice (papistaşi), precum şi practicanti ai cultelor păgăne.
    11c. Incepand cu data de 01.04.2018, la Sfantul Munte Athos se vor pune in functiune telegondole şi alte sisteme inovatoare şi se vor aduce statui aparţinand religiilor păgăne. Sfantul Munte Athos va fi transformat in parc ecologic de tip bizantin, in unitate statală independenta, in centru a promovare a unei noi orientări creştine, în centru păgan şi bizantin de venerare şi indrumare, in centru de promovare a unei noi orientări şi muzici bisericesti.

    Apreciază

  22. Un pacatos said, on martie 22, 2016 at 10:56 pm

    Oricum, citind documentul, imi mai permit o mica interventie…

    Documentul mi se pare o facatura provocatoare. E doar o banuiala bazata pe cateva indicii care mie mi-au sarit in ochi:

    1. Redactarea nu este organizata corect, se omit enumerarile exacte ale articolelor si aliniatelor. O fi din traducerea rapida dar, totusi… Un document de o asemenea greutate este intotdeauna tehnoredactat perfect!

    2. Un asemenea document nu putea sa transpire asa usor, eu unul nu cred ca in zilele noastre asa ceva se mai intampla fara acceptul celor din varful piramidei. Daca pot admite ca Protocoalele Inteleptilor Sionului au ajuns publice din greseala (dar si aceea suspecta!), asta poate ca era posibil la inceputul secolului XX. Acum asa ceva nu cred ca mai are cum sa se intample, nu la acest nivel…

    3. Al zecelea Consiliu Mondial al Bisericilor a avut loc la Busan (Coreea de Sud) intre 30 oct – 8 nov, 2013 (vezi http://wcc2013.info/en.html), deci nici vorba de sfarsitul anului 2012 si inceputul anului 2013, cum spune in pag. 2 din document. Asta ma face sa ma gandesc ca documentul a fost redactat chiar inainte de 2012, cand inca nu se stia poate exact cand va avea loc consiliul…???

    4. La pagina 11, art 11b, de exemplu, se mentioneaza o amenda de 20.000 euro pentru statul care nu implementeaza la timp prevederile pentru reforma administrativa. 20.000 euro??? Imi vine sa rad… !!! Sunt firme cu patroni super-corecti in Romanica amendate cu mai mult de atat doar pentru niste banale erori contabile… Adica o apa de ploaie pentru un program crucial pentru „papusari”…???

    5. Cum de apare acum si nimeni nu a spus nimic despre el de cand a fost redactat si publicat pe acel site? Nu cumva e scos de la naftalina coroborat cu teroarea care deja pluteste prin Europa doar pentru a mai pune niste gaz pe foc? Ma intreb si eu…

    Tehnicile de manipulare clasice folosesc adevaruri amestecate cu minciuni pentru a da credibilitate „actorilor” care joaca piesa prin fata ochilor nostri. Nu e greu sa amesteci fapte reale deja intamplate (Tzipras, carduri cu cip, etc.) cu niste ipoteze halucinante despre viitor, argumentate slab dar justificate total doar prin faptul ca sunt „secrete” si obtinute „pe surse”… La asta papusarii sunt maestri!!!

    Eu nu zic, poate ca documentul este adevarat, poate ca totul va fi asa cum scrie acolo. Dar deocamdata am rezerve…

    Sminteala vine sigur din necredinta dar poate veni si dintr-o evlavie impinsa spre habotnicie. Pe asta se bazeaza si papusarii si de aceea ne provoaca pe toate caile. Sa nu cadem in capcana asta… si sa ne rugam bunului Dumnezeu sa ne lumineze mintile si sufletele!

    Doamne ajuta!

    Apreciază

    • valentindortodox said, on martie 23, 2016 at 12:55 am

      e chiar lucrarea acestor slugi ale satanei care vor să instaleze antihristul nu e nici o făcătură

      Apreciază

      • Un pacatos said, on martie 23, 2016 at 2:22 am

        @valentindortodox

        Sunt 110% de acord cu tine ca e lucrarea satanei si/sau a slugilor lui, nu conteaza…

        Ceea ce eu incerc sa spun este ca documentul pare contrafacut (deci satanist oricum, intrucat ar fi mincinos). Scopul lui POATE FI (nu spun ca este, ca nu stiu!) nu sa spuna adevarul despre ce au stabilit niste tradatori ai dreptei credinte, presupusi sau nu, ci sa invrajbeasca pe crestini, mai ales pe cei ortodocsi. Daca l-ai citit, atunci poate ai remarcat ca se refera inclusiv la Sfantul Munte Athos, pe care il stabileste cumva ca tradator din moment ce spune ca a fost acolo si a semnat memorandumul si un reprezentant al Sfantului Munte, egumenul Efrem. Nu trebuie sa cauti prea mult ca sa afli cine este egumenul Efrem si cam cate a facut pentru Manastirea Vatoped de pe Athos si ca a fost si arestat pe motive foarte dubioase… Dintr-odata a pierit toata sfintenia de pe munte?

        Sa fie asa de simplu? Toti athoniti sunt tradatori? Toti duhovnicii (sau majoritatea lor, ma rog…) au dus sute de ani vietile acelea atat de aspre degeaba? La un pocnet din degete s-a ales praful? Presupunand ca Efrem a tradat, nimeni dintre calugari nu a protestat, nu s-a opus si nu a dat in vileag tradarea si totul a fost, in final, in slujba si in folosul satanei? Adica pana ieri ne uitam cu evlavie si smerenie la un calugar de pe Athos iar azi il privim ca pe un nimic? Mi-e greu sa cred asta…

        Nu neg, frate, ca poate ma insel eu… O fi cum zici tu…. Dar mie imi miroase a manipulare si zazanie bagata de satana prin acest document si cred ca asta a fost scopul lui ascuns… Mi-e teama ca si-l va atinge!

        Apreciază

      • valentindortodox said, on martie 23, 2016 at 5:15 pm

        sunt multe de luat în calcul, dar ideea e simplă – fie că vor fi toţi sfinţi la Athos, fie că vor trăda toţi, noi să ne punem nădejdea nici ei, nici în noi, ci în Dumnezeu şi cum a spus părintele Arsenie Papacioc – unul singur dacă mai eşti credincios, omule să fii tu Singur Ortodoxia!

        Apreciază

      • admin said, on martie 23, 2016 at 9:39 am

        am preluat transcrierea ta pe apologeticum, vreau sa scriu numele tau la urma… esti de acord?

        Apreciat de 1 persoană

    • Ionut said, on martie 23, 2016 at 10:13 am

      Si eu sunt de aceeasi parere. Cred ca vor sa transmita frica si sa actioneze dupa principiul „de ce ti-e frica nu scapi”. Intunericul se hraneste cu frica noastra.

      Apreciază

  23. Gabriel said, on martie 23, 2016 at 8:35 am

    Cu cateva zile inainte de a trece la Domnul, Parintele Justin ne-a avertizat: “MAI SUNT 12 LUNI de libertate si vine urgia”… la fix un an, intre 25-29 iunie 2014 la Strasbourg a fost semnat acest memorandum… Parintele Ilie Cleopa spunea: “Ehei fratilor, SFARSITUL O SA VINA atunci cand o pleca la Domnul staretul Neonil de la Frasinei!!!” Dupa cum stim staretul Neonil a trecut la Domnul pe 13 martie 2016…Super Memorandumul intra in vigoare pe data de 1 mai 2016, urmand a se implementa reformele de mai sus… Avem un singur lucru de facut asa cum spunea Sfantul Kuksa al Odesei: ”Va rog, stati in credinta ortodoxa pana la ultima suflare si va veti mantui”

    Apreciază

  24. mircea.v said, on martie 23, 2016 at 9:45 am

    Eu zic ca e vrajeala cu memorandumul asta. Sant prea multe pe unitatea de timp. Mai greu modifici/schimbi la nivel de institutie si mult mai usor la nivel de om. Acum se lucreaza in special la nivel de om (indobitocire) ca aici e miza. Diavolul vrea sa piarda suflete. iar atat timp cat biserica devine sluga celui rau, e buna asa cum e, ca sa si prezinte „credibilitate” in ochii omului. Miza e insemnarea si dreapta credinta la nivel de individ. Restul sant detalii si faptul divers.

    Apreciază

    • STOP RFID said, on martie 23, 2016 at 12:16 pm

      mircea. v

      Nu e nici o vrajeala, STATUL trebuie sa puna la punct totul, in cel mai mic detaliu. Spunea un sfant ca locul idolilor va fi luat de stat, care va cere inchinare pentru sine, asa cum se vede prin aceste ,,legi” odioase.

      Apreciază

      • mircea.v said, on martie 23, 2016 at 1:51 pm

        stop rfid,
        pai oricum le pune, si stim ca le pune, si in cele mai mici detalii. Da sant unele exagerate gen disparitia catapetesmelor, doar incinerare, interzise privegherile… datele astea fixe…. Memorandumul asta pe mine nu ma lumineaza cu nimic suplimentar, doar ca sant unele puncte chiar hazlii, si de asta am zis ca e vrajeala. Ideea de baza ca sistemul vrea sa se substituie lui Dumezeu e clara, ca sistemul ne vrea sufletul e clara… Prea multe detalii si info redundante dpdv al meu sant pierdere de timp. Stim unde sa va ajunge, nu ma mai intereseaza chiar fiecare detaliu al drumului pana acolo. Adica, cine si-a dat seama cum sta treaba, mai bine face ceva util pt aproapele si pt el.
        Foarte bine ca a venit vorba de lucrurile astea.

        Inca o data, nu e vrajeala planul sistemului in mare, vrajeala consta in toate detaliile astea.

        Ma bucur ca ai intervenit, chiar vroiam sa te mai „vad”.
        Doamne ajuta!

        Apreciază

      • doareu said, on martie 23, 2016 at 4:56 pm

        mircea. v

        Tu spui ca sunt exagerate cele cu disparita catapetesmelor, doar incinerare, interzise privegherile…

        Inca nici nu s-a tinut „marele sinod” de anul asta si tu ai si uitat de el? Cine stie ce hotarari o sa ia „luminatii” ierarhi pe acolo?

        Daca vor sa sarbatoreasca Pastile la data fixa impreuna cu catolicii, cam cat crezi ca o sa dureze pana cand o sa renunte si la catapetesme – care la catolici nu exista? Oricum, aia e prevazuta pentru oct. 2017, adica cam la 1 an si jumatate dupa sinod… e timp destul sa alunece pe panta ecumenismului.

        Iar cu incinerarea… vine repede ue-ul cu toate organizatiile pentru protectia mediului si-ti explica ca in loc de cimitire se pot face parcuri, sau vine cine stie ce organizatie medicala si spune ca mortii aia din morminte prezinte potentiale focare de infectie, sau mai stii ce alte minunatii o sa debiteze.

        E drept ca sunt niste date fixe si destul de ingramadite dar… ni se spune in apocalipsa ca diavolul stie ca timpul lui este scurt. Asa ca ne putem imagina graba lui si a slugilor lui pentru a pune planurile in aplicare.

        Si inca ceva. Nu te gandi ca aceste lucruri vor fi implementate in conditiile de azi – in care poate nu ar fi atat de usor – ci s-ar putea sa fie niste contexte cu totul diferite si mult, mult mai groaznice. Nu uita ca urmeaza sa vina un razboi devastator peste intreaga omenire. Nu se stie cati drept-credinciosi vor scapa ca sa mai lupte, sau daca vor mai avea puterea (fizica si psihica) pentru a apara credinta. Iar cei ce vor ramane, daca nu vor stii ce-i de capul lor si nu vor fi in stare sa deosebeasca stanga de dreapta, crezi ca vor avea vreo problema in a accepta implementarea acestor hotarari?

        Apreciază

  25. Paul222 said, on martie 23, 2016 at 10:13 am

    Stati putin oameni buni, a semnat si BOR acest Memorandum? Sunt socat de toate punctele de acolo…

    Apreciază

  26. Mihail said, on martie 23, 2016 at 2:25 pm

    am vorbit cu un preot si a zis ca nu pare credibil documentul si ca contine chestiuni de neacceptat.

    Apreciază

  27. AKRITAS said, on martie 23, 2016 at 6:27 pm

    tot ce se poate sa fie adevarat acest document, lansat de iudeomasoni cu scop precis, pentru a produce tulburare in primul rand, manipulare, diversiune, haos, deznadejde, stiind ca marea masa a populatiilor(nu popoare, pentru ca ele aproape ca nu mai exista) nu va reactiona in nici un fel ! dar si pentru a adormi constiinta, stiut fiind ca antihristul se substituie lui Hristos, se substituie Adevarului, in eventualitatea neindeplinirii la termenele termenele prevazute, se incearca, aruncarea in derizoriu a invataturilor Evangheliei, a Sf Parinti, a profetiilor, chiar si a „teoriei” conspirationiste, inducand ideia ca, bineinteles, fanaticii, fundamentalistii, extremistii, inapoiatii, balcanicii, bizantinii….se preocupa de inventarea de astfel de conspiratii, si deci ele sant false, inclusiv „protocoalele inteleptilor sionului” de exemplu, iar omul indobitocit si spalat pe creier sa stea linistit pentru ca asa ceva nu se va intampla !

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.