SACCSIV – blog ortodox

PROFETIA Sfantului Serafim de Virita despre AL TREILEA RAZBOI MONDIAL, RUSIA si ANTIHRIST

Posted in Uncategorized by saccsiv on martie 21, 2016

140401_sfantul-serafim-virita-cuviosul-2

Iata ce putem citi la http://www.calendar-ortodox.ro/luna/martie/martie21.htm:

În luna martie, în ziua a douăzeci şi una, pomenirea sfântului Serafim de la Vyritsa (Rusia).

Basil Muraviev (cel ce avea să devină Sf. Serafim) s-a născut în 1865 în orăşelul Cheremovsky, provincia Yaroslavl, din părinţi ţărani, Nicholas şi Chione. Când Basil a împlinit zece ani, tatăl său a murit lăsându-le pe sora Olga şi pe mama bolnăvicioasă în grija băiatului.

Un vecin bun l-a luat într-o zi cu el la St. Petersburg, găsindu-i lui Basil o slujbă de vânzător. Băiatul avea gânduri de călugărie pe care nu le-a dezvăluit nimănui şi la un moment dat s-a hotărât să plece la Lavra Sf. Alexandru Nevsky să stea de vorbă cu părinţii de-acolo. Unul din fraţi I-a sfătuit să rămână în lume şi să crească prunci şi după ce aceştia vor fi crescut, el şi soţia sa vor putea petrece în curăţie la mănăstire, slujind lui Dumnezeu.

Basil a înţeles că aceea era voia Domnului şi a urmat întocmai sfatul bătrânului părinte. Întors la slujba lui de la magazin, a continuat să muncească şi să strângă bani pe care îi trimitea familiei. La vârsta de 24 de ani s-a căsătorit cu o fată pe nume Olga.

Basil şi-a încropit propria lui afacere ca blănar şi a devenit foarte înstărit. A avut un fiu, Nicholas şi o fiică, Olga. Dar fata lor murind înainte de vreme, cei doi soţi au făcut legământ să trăiască împreună din acel moment doar ca frate şi soră.

În jurul vârstei de 30 de ani, Basil şi-a împărţit aproape toată averea, făcând multe donaţii diferitelor mănăstiri. Când Nicholas s-a făcut mare, Basil şi Olga s-au retras la mănăstire să-I slujească lui Dumnezeu. Olga a fost tunsă în 1919 cu numele Christina, locuind în Mănăstirea Învierii-New Divyevo din St. Petersburg. Mai târziu a primit schima şi numele de Serafima. A murit în 1945.

Nu avem cunoştinţă de mănăstirea în care a fost tuns Basil şi nici de numele pe care l-a primit. Unii spun că ar fi fost tuns călugăr în Athos. În 1927 a sosit la Lavra Sf. Alexandru Nevsky, unde a devenit preot duhovnic al călugărilor. Acolo a fost tuns în schimă cu numele de Serafim. Curând s-a descoperit tuturor darurile de vindecare şi înainte vedere cu care l-a înzestrat Dumnezeu pe Sf. Serafim, mulţi oameni căutându-l pentru ajutor şi un cuvânt de folos.

Episcopul Alexei (Shimansky) al Novgorodului a venit la părinte în 1927 să-l întrebe dacă era potrivit pentru el să părăsească Rusia din cauza persecuţiilor comuniste. Înainte ca episcopul să-şi spună păsul, Sf. Serafim i-a dat răspunsul următor: „Mulţi vor să plece acum din Rusia. Dar să nu ne temem. Este nevoie de sfinţia ta aici. Vei deveni patriarh şi vei conduce biserica 25 de ani.”

Însă pentru lavră au venit vremuri de grea încercare. Călugării erau arestaţi, exilaţi sau duşi în lagăre de muncă. Mulţi erau executaţi. Începând cu 1929, părintele Serafim a fost arestat de 14 ori. El şi-a continuat misiunea preoţească în lagăre şi închisori, încurajând prizonierii.

În 1933, părintele a fost eliberat din lagăr şi s-a stabilit la Vyritsa, un loc minunat cu păduri, un pârâu şi aer foarte sănătos, un loc potrivit pentru Sf. Serafim care avea sănătatea şubredă la acea vreme de la regimul şi bătăile suferite în lagăr.

În 1913 s-a construit la Vyritsa o biserică din lemn închinată Icoanei Maicii Domnului din Kazan pentru comemorarea a 300 de ani de dinastie Romanov. Biserica principală are două altare: unul închinat icoanei Kazan, iar celălalt Sfântului Nicolae. Biserica de jos era închinată Sf. Serafim al Sarovului. După ce şi-a mai recăpătat puterile, părintele Serafim a început să primească pe oricine venea la el pentru ajutor. Mulţi grav bolnavi se vindecau cu rugăciunile sfântului. Autorităţile au observat în scurt timp afluxul de oameni de la chilia sfântului şi au început să-l cerceteze, venind în percheziţie la chilia sa în special noaptea. Odată poliţia a venit să-l aresteze pe părinte dar Dumnezeu a avut grijă de slujitorul său şi l-a scăpat din mâna duşmanilor prin doctorul care le-a atras atenţia că părintele era bolnav şi n-ar fi suportat călătoria. Aceştia l-au lăsat în pace pe bătrânul părinte.

În septembrie 1941 nemţii intraseră în Vyritsa dar nu au rănit pe nimeni şi nu au prădat nimic. În timpul războiului Sf. Serafim a slăbit tot mai mult, slujind mai rar în biserica Sf. Serafim, iar din 1945, părintele Alexei Kibardin a început să slujească în biserica Kazan.

În primăvara lui 1949, Sf. Serafim a fost ţintuit la pat dar tot primea oamenii la el pentru ajutor ca mai înainte.

Cu puţin înainte de adormirea sa, Preasfânta Fecioară i-a apărut Sfântului Serafim sfătuindu-l să se împărtăşească în fiecare zi. Părintele Alexei Kibardin îi aducea Sfânta Împărtăşanie la ora 2 dimineaţa dar într-o noapte a adormit şi nu a ajuns decât la 4 dimineaţa. Şi-a cerut iertare de la părintele pentru că a întârziat şi a observat o strălucire nepământeană pe chipul acestuia. Sfântul i-a răspuns: „Nu-ţi face griji, frate, că îngerii mi-au adus deja Sfânta Împărtăşanie”. Văzând cum îi iradiază faţa, părintele Alexei a crezut că cele ce i-a spus erau adevărate.

Sf. Serafim l-a rugat pe părintele Alexei să meargă la Moscova să-l anunţe pe Patriarhul Alexei că el se va duce la Domnul în două săptămâni. Când părintele Alexei a transmis mesajul patriarhului, acesta s-a întors către sfintele icoane făcându-şi cruce iar când a revenit cu faţa la părintele, pe obraji îi curgeau lacrimi, spunând: „Au trecut patru ani de când sunt patriarh. Mi-au mai rămas douăzeci şi unu. Aşa mi-a spus sfântul părinte”. Patriarhul Alexei a murit în 1970, aşa cum a prevăzut Sf. Serafim.

Sf. Serafim a plecat la Domnul în 21 martie 1949 (sau 3 aprilie N.S.). În orele de dinaintea morţii sfântul a cerut să se citească acatistele Preasfintei Fecioare Născătoare de Dumnezeu, al Sf. Serafim de Sarov şi al Sf. Nicolae. Timp de o săptămână de la moartea sa, oraşul Vyritsa s-a scăldat într-o mireasmă divină.

Sf. Serafim a fost îngropat în cimitirul de lângă biserica Icoanei Kazan din Vyritsa la înmormântare venind puhoi de oameni. Vyritsa a devenit astfel loc de pelerinaj. Sf. Serafim Schimonahul a fost canonizat de Biserica Rusă în august 2000.

   Comentariu saccsiv:

Pentru cei mai noi pe blog, reiau un fragment din articolul PROFETIA Sfantului Serafim de Virita despre AL TREILEA RAZBOI MONDIAL, RUSIA si ANTIHRIST:

„Va veni vremea cand Rusia va fi sfasiata in bucati. La inceput, o vor imparti, iar apoi vor incepe sa jefuiasca bogatiile ei. Occidentul va concura in toate felurile posibile la distrugerea ei si va da partea ei rasariteana, pana la o vreme, in stapanirea Chinei. Extremul Orient il vor acapara in mainile lor japonezii, iar Siberia o vor lua chinezii, care vor veni in Rusia; se vor face casatorii mixte, iar in final, prin viclenie si perfidie, vor lua teritoriul Siberiei, pana la Urali. Cand China va voi sa treaca mai departe, Occidentul se va opune si nu va permite.

Multe tari se vor intoarce impotriva Rusiei, dar ea va rezista, pierzand o mare parte din pamanturile sale. Acesta este razboiul despre care spune Sfanta Scriptura si proorocii ca va deveni pricina pentru unirea intregii omeniri. Oamenii vor intelege ca nu se poate trai asa pe mai departe, fiindca tot ce este viu va pieri, si vor alege un guvern unic, care va fi antecamera imparatiei lui Antihrist. Apoi vor incepe prigoanele asupra crestinilor; cand, in adancul Rusiei, vor iesi primele esaloane din orase trebuie sa se grabeasca cineva sa iasa intre primii, caci multi dintre cei ce vor ramane vor pieri.”

[…]

Cititi va rog si:

Articolul zilei (02.10.2014): Papusarii ne hranesc. Ce ne invata Sfantul Serafim de Virita? Ne reaminteste ca “Ne îmbolnăvim numai din aceea că nu ne rugăm înainte de masă”

 

Reclame

36 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Iones said, on martie 21, 2016 at 7:03 pm

  In timp ce in Romania patriarhul Daniel „slujeste” alaturi de eretici,
  Biserica Ortodoxă din (Republica) Moldova a infiintat departament pentru
  combaterea sectelor.

  http://www.canal3.md/ro/news/biserica-ortodoxa-din-moldova-va-lupta-impotriva-sectelor-si-cultelor-nerecunoscute-din-tara

  Apreciat de 1 persoană

  • Mary said, on martie 22, 2016 at 1:17 pm

   Da, asa este si activitatea se refera si la tendintele schismatice (sectare) din cadrul Bisericii (vezi discutia cu Mitropolia Basarabiei care zice ca tine de BOR si nu de BORu cum tine de decenii Mitropolia Moldovei).
   Baptistii et co insa, s-au atacat singuri zicand ca are cineva ceva cu ei si se fac abuzuri, sunt stigmatizati etc.

   Iata aici un articol interesant:
   http://www.ortodoxia.md/2016/03/dreptul-la-replica-articol-plin-de-minciuni-publicat-de-vasile-filat-pastor-baptist/

   Si … genul de sfaturi si de discutii date de baptisti : (moldovacrestina.md este site baptist)
   http://moldovacrestina.md/baptist-intors-ortodoxie/

   Cuvintele suna cumva ca si la Ortodocsi, se vede ca s-au inspirat cumva, sau pastori sunt chiar fosti studenti la teologie, dar intr-un mod superficial si neprietenos. In plus din primul articol al preotului Iulian Rata am aflat o mare diferenta de doctrina si … onoare cred ca este cazul sa spunem si asa, intre Ortodoxie si aceste „miscari religioase”, ei ofera GARANTIA mantuirii, ceeace este strigator la cer. Orice om cu bun simt si constiinta isi da seama ca se substituie lui Dumnezeu oferind aceasta garantie.

   Ma gandesc ca Patriarhia Romana bine a facut ca le-a zis „miscari religioase” si nu „secte” in ideea in care ei sunt niste mistici cu influente crestine, dar nu sunt rupti din Ortodoxie, ci plutesc pur si simplu, spiritual vorbind, si dau sfaturi din ce inteleg din Biblie si din alte carti ale lor.

   Baptistii au aparut in secolul XVI-lea si ei sustin de fapt ca ei sunt ceeace a infiintat Mantuitorul, Biserica originala. Dar cum pot fi ei credcinciosi Lui, cand se substituie Lui?
   http://moldovacrestina.md/biserica-vazuta-prin-ochii-mantuitorului/
   CUM poate cineva, altul decat Domnul Iisus Hristos sa stie cum vede El Biserica? Numai El stie cum o vede.

   Apreciază

  • veaceslav said, on martie 23, 2016 at 9:55 am

   Apreciază

 2. Cristian said, on martie 21, 2016 at 7:54 pm

  Viktor Orban, discurs fulminant: E interzis azi să spui că Bruxelles-ul absoarbe tot mai mult din suveranitatea statelor-membre și birocrații lucrează la planul Statelor Unite ale Europei, pentru care nimeni nu și-a dat acordul!

  http://www.activenews.ro/externe/Viktor-Orban-discurs-fulminant-E-interzis-azi-sa-spui-ca-Bruxelles-ul-absoarbe-tot-mai-mult-din-suveranitatea-statelor-membre-si-birocratii-lucreaza-la-planul-Statelor-Unite-ale-Europei-pentru-care-nimeni-nu-si-a-dat-acordul-131352

  Apreciat de 2 persoane

  • valentindortodox said, on martie 22, 2016 at 1:57 am

   orban ăsta e un ungur deştept, să dea Dumnezeu să fie de partea bună

   Apreciază

   • Ionut said, on martie 22, 2016 at 12:28 pm

    Se pare ca da. Are cinci copii si e loial tarii sale. Interesant e ca studiat in 1990 la Oxford printr-o bursa Soros, dar e posibil sa fie doar subiectul unui experiment scapat de sub control.

    Apreciază

  • Radu said, on martie 23, 2016 at 5:18 pm

   NU va lasati pacaliti
   Daca aplica ecumenism, propaganda si drepturi pentru sodomiti si documente cu cip tot cu ei este…joaca teatru

   Plus ca au un gand frumos sa puna mana pe o parte din Transilvania noastra.
   Ei refuza sa accepte istoria de mii de ani pe care o avem noi pe aceste meleaguri mintea lor e prea limitata sa inteleaga asta.

   Apreciază

 3. Andrei Creacico said, on martie 21, 2016 at 8:09 pm

  Masă rotundă la Sankt-Petersburg cu genericul: ”Biserica Ortodoxă Rusă și declarația de la Havana – victorie sau înfrângere?”
  http://lumea-ortodoxa.ro/masa-rotunda-cu-genericul-biserica-ortodoxa-rusa-si-declaratia-de-la-havana-victorie-sau-infrangere/

  Apreciază

 4. valentindortodox said, on martie 21, 2016 at 10:56 pm


  am trimis un email cu documentele luate de aici care e şi on topic şi destul de important de văzut că se întâmplă

  Apreciază

 5. bridget said, on martie 21, 2016 at 10:57 pm

  Uimitor

  Apreciază

 6. cca70 said, on martie 21, 2016 at 11:11 pm

  off topic

  Pentru cei care sunt din zona brasovului, nu neglijati faptul ca pana in data de 23 martie ora 10 seara ,puteti merge in Piata Sfatului , la Catedrala ,sa va inchinati la Braul Maicii Domnului adus din Grecia de la Mănăstirea Kato Xenia.

  In seara asta era destul de putina lume , tinind cont de dimensiunile Brasovului.si de faptul ca multi se pretind ortodocsi, …..in maxim o ora si jumatate se putea ajunge la racla…..dar in schimb mi-a placut organizarea , totul a decurs f bine, fara clasica imbulzeala

  Nu ratati o asemenea ocazie, nu se stie cand mai aveti ocazia sa ajungeti la Braul Maicii Domnului sa va inchinati.

  Apreciat de 1 persoană

 7. valentindortodox said, on martie 22, 2016 at 2:14 am

  Apreciază

 8. valentindortodox said, on martie 22, 2016 at 4:05 am

  off topic, dar poate fi … destul de apropiat de subiect – referitor la antihrist şi numărul fiarei 666

  http://www.arenait.net/2016/03/22/intel-lanseaza-core-i7-6660u.html

  Apreciază

  • valentindortodox said, on martie 22, 2016 at 4:07 am

   văd că la momentul ăsta e şi prima ştire pe site http://www.arenait.net/

   Apreciază

   • valentindortodox said, on martie 22, 2016 at 4:10 am

    au mai fost prin 2006 sau prin urmă cu 7-8 ani nişte modele de calculatoare gen 666 – se numeau Gamer Intel 6666 sau super Gamer Diablo 666 şi tot felul de nume de ăstea – la momentul ăla cele mai bune procesoare de pe piaţă, la preţuri de sute de dolari , ca şi acest procesor,

    acestea arată cui slujesc cei care le produc, sunt în slujba diavolului şi ei o declară prin aceste denumiri, unele chiar f. clare

    Apreciază

   • Ionut said, on martie 22, 2016 at 12:36 pm

    Da, o frectie de la Flamingo Computers, se numeau D…. 6xxx, ca nu vreau sa scriu denumirea completa.
    O tampenie…
    Niste palmasi muncesc de le joaca ochii in cap si le iau creierele foc, si niste baieti „destepti” invart banul si dau ordine si directii de dezvoltare. O bataie de joc economia asta globalizata.

    Apreciază

 9. geo said, on martie 22, 2016 at 9:12 am

  Duminica trecută, obştea Mănăstirii Petru Vodă din județul Neamț a primit vizita Înaltpreasfinţitului Părinte Mitropolit Teofan, care, înconjurat de un sobor de preoţi şi diaconi, a oficiat Sfânta Liturghie în Biserica „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil”. Credincioşii prezenţi şi părinţii monahi au mai avut un motiv de bucurie: în cadrul slujbei arhiereşti, părintele stareţ Hariton Negrea a fost ridicat la rangul de arhimandrit.

  http://www.doxologia.ro/arhiepiscopia-iasilor/staretul-manastirii-petru-voda-hirotesit-intru-arhimandrit

  Între multele procedee utilizate în acest scop (de la programe de „reeducare forţată”, la suprimarea unor părţi din cultură, prin instaurarea unui regim prohibitiv față de manifestările vieţii religioase, mergând până la eliminarea ei din sfera publică, ori față de unele opere și personalități sub eticheta de mistici, retrograzi, legionari, fasciști etc.), se distinge, prin formula sa de o incredibilă amănunțime și absurdă, criminală cruzime, acela al cenzurării (tăieturile din opere, croşetarea unor pasaje, pagini, capitole întregi uneori). Nici o operă, aici o teorie, nici o personalitate, nici o mişcare, sau curent cultural etc., n-au scăpat de acţiunea aceasta de incredibilă desfigurare. (…)

  Cenzorul kominternist voieşte să elimine din câmpul de înţelegere al românilor noua paradigmă lansată în perioada interbelică de sociologii şi filosofii români, paradigmă care aşează în centrul explicaţiei globale raportul dintre Naţiuni şi Internaţionale: întregul spaţiu pe care D. Gusti îl consacră, în studiul său, relaţiei dintre naţiune şi Internaţionale este eliminat de cenzor fără a menţiona chiar şi croşetele). În centrul analizei gustiene se află relaţia dintre Internaţionalele şi formaţiunile naţionale („internaţionalismul naţional”) şi cele care resping naţiunile („intemaţionalismul antinaţional”). „Contradicţia dintre internaţionalismul naţional şi cel antinaţional (…) o găsim într-un mod şi mai instructiv în interpretarea doctrinei lui Karl Marx…” (p. 304, „Sociologia militans”, I, ed. cit.); „Internaţionalismul antinaţional” mai este denumit de Gusti şi „internaţionalism abstract” întrucât este un internaţionalism care ignoră naţiunile ori neagă pur şi simplu principiul naţionalităţilor şi, deci, ideea naţională. Unul dintre promotorii internaţionalismului abstract asupra căruia stăruie analiza lui Gusti, este Gustave Hervé, „exponentul şi conducătorul luptei vehemente care s-a dat în Franţa, înaintea războiului din 1914, împotriva ideii de Patrie, ca fiind o prejudecată burgheză, absurdă şi bizantină…’’ (ibid. p. 303). Să ne amintim că internaţionaliştii români de după 1989 au respins ideea naţională şi ceea ce au denumit „naţionalismul balcanic” punându-i cam aceleaşi etichete, socotindu-l adică, prejudecată bizantină şi tribalistă. Centrala pariziană a Internaţionalei abstracte a organizat în 1991 un Congres internaţional de condamnare a naţionalismului balcanic, „tribalist”. Chestiunea opoziţiei dintre naţiune şi internaţionalele actuale este de o dramatică actualitate, căci lupta Naţiunilor cu Internaţionala comunistă sovieto-komintemistă posbelică, nu s-a încheiat in 1989 ci a intrat doar într-un ciclu nou, acela al războiului dintre naţiunile răsăritene şi noua Internaţională care a ieşit triumfătoare după „revoluţiile anticomuniste” din Europa centrală. (…)

  http://sociologia-azi.ro/2016/03/12/dr-ilie-badescu-gusti-si-sociologia-natiunii-studiu-dedicat-aniversarii-a-150-de-ani-de-la-infiintarea-academiei-romane/

  http://www.marsulpentruviata.ro/marsul-pentru-viata-2016-comunicat-de-presa/

  http://studentipentruviata.ro/2016/03/conferinta-de-presa-luna-pentru-viata-si-marsul-pentru-viata-2016-pentru-viata-pentru-femeie-pentru-familie/

  Apreciază

 10. AKRITAS said, on martie 22, 2016 at 10:38 am

  din realitatea trista a zilelor noastre…
  din realitatea faptului ca institutiile statelor europene au fost ocupate de mult timp de straini, ca lupii la oi, si decimeaza pas cu pas turma ca un lucru bine facut, sau o transforma in haite de fiare salbatice insetate de sange :
  Bruxellistan, capitala Eurabiei
  https://bogdancalehari.wordpress.com/2016/03/19/bruxellistan-capitala-eurabiei/
  pentru ca oile dorm….

  Apreciază

 11. acelas said, on martie 22, 2016 at 10:51 am

  cel mai recent documentar. Nu e facut in cel mai bun duh ortodox, dar exprima realitati dure si de necontestat ale vietii administrative BOR, care inhiba si chiar ucide misiunea duhovniceasca a ei ..

  http://antenaplay.ro/v/D9gsaU1HVvX

  .

  Apreciază

 12. […]    Iata si cateva comentarii pe aceasta tema postate la PROFETIA Sfantului Serafim de Virita despre AL TREILEA RAZBOI MONDIAL, RUSIA si ANTIHRIST: […]

  Apreciază

 13. valentindortodox said, on martie 22, 2016 at 3:05 pm

  Atentat , relatare de-a unui bârlădean de-al meu care zice el , a scăpat că „a avut nororc”

  Atentate la Bruxelles. Bârlădeanul Florin Constantin Sîrbu (40), expert informatician în cadrul Comisiei Europene de la Bruxelles, a trecut prin staţia de metrou cu jumătate de oră înainte de explozie.

  Citeste mai mult: adev.ro/o4fowi
  Informaticianul Florin Constantin Sîrbu (40 ani), expert IT în cadrul Comisiei Europene, este unul dintre românii care se află în prezent la Bruxelles. Fără a se panica, urmăreşte pe canalele de ştiri evenimentele şi ţine legătura cu familia şi colegii care nu au reuşit să ajungă la serviciu din cauza închiderii staţiilor de metrou. Potrivit relatărilor sale, toţi belgienii se comportă firesc, ca şi cum evenimentele nu i-ar atinge. „Am avut noroc, deoarece am plecat mai devreme de acasă pentru a-mi duce copiii la şcoală. În drum spre serviciu, am trecut prin staţia de metrou unde a avut loc atentatul, dar cu o jumătate de oră înainte de explozii. Lucrez în Cartierul European. Nu am asistat la atentate şi nu am fost martor la incidente. Nu e haos şi nu s-a instalat panica. Cel puţin nu aici, unde lucrez eu. Toţi urmărim evenimentele pe canalele de ştiri, ţinem legătura cu familia şi cu colegii care nu au reuşit să ajungă la serviciu din cauza închiderii staţiilor de metrou. Aceştia sunt nevoiţi să vină pe jos la muncă”, a spus, pentru „Adevărul”, Florin Sîrbu, expert informatician la Comisia Europeană. Bărbatul este stabilit alături de familie la Bruxelles de mai mulţi ani. Florin Sîrbu este originar din Bârlad. A fost lector universitar la Facultatea de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii „Al. Ioan Cuza” Iaşi până în 2009, când a decis să profeseze în Belgia. Două explozii au avut loc marţi dimineaţă pe aeroportul Zaventem din Bruxelles. Potrivit presei belgiene, cel puţin 27 de persoane au murit, iar 35 au fost rănite. Alte deflagraţii au avut loc la trei staţii de metrou din apropierea instituţiilor europene.

  Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: