SACCSIV – blog ortodox

SATANISM: Ne dau sa mancam copii …

Posted in Uncategorized by saccsiv on martie 12, 2016

Acum cinci ani puteati citi in articolul Terifiant: PEPSI foloseste potentiatori de aroma pe baza de celule din FETUSI AVORTATI despre parteneriatul dintre Pepsi Co, si Senomyx, o companie biotehnologica, care utilizeaza celule de fetusi avortati in cercetarile si dezvoltarea potentiatorilor de aroma artificiali.

Alte parteneriate cunoscute la acea vreme: Kraft si Nestle.

Ziarul de Arges prezenta ieri o lista mai lunga:

  1. Produse marca Pepsi:
  • Toate bauturile Pepsi normal si light;
  • Mountain Dew;
  • Lipton Ice Tea;
  • Frappuccino.
  1. Produse Nestle:
  • Toate bauturile pe baza de cafea de tip “3 in 1”
  • Produse Maggi ca supa la plic, ketchup, cubulete de supa sau arome instant, sosuri, taitei instant.
  1. Kraft: orice sortiment de guma de mestecat (da, chiar si Hubba-Bubba!)
  2. Cadbury: 
  • Bomboane Fruit Mania
  • Bomboane mentolate
  • Sour Cherry Blasters
  • Dropsuri Halls
  1. Vaccinuri: 
  • MMR II
  • ProQuad
  • Varivax
  • Pentacel
  • Vaqta (hepatita A)
  • Havrix (hepatita A)
  • Twinrix (hepatita A si B)
  • Zostavax
  • Imovax
  1. Medicamente:
  • Pulmozyme (medicament pentru fibroza chistica)
  • Enbrel (artrita reumatoida)

Cititi va rog mai multe la:

BOMBA ALIMENTARA! EXTRAS DIN FETUSI AVORTATI, FOLOSIT IN ALIMENTE PROCESATE, PRODUSE COSMETICE SI VACCINURI!

 

15 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. energein7 said, on martie 12, 2016 at 7:46 pm

    Reblogged this on energein7's Blog.

    Apreciază

  2. alextatulea said, on martie 12, 2016 at 10:13 pm

    Am renuntat la tot ce inseamna vegeta, delikat, monoglutamat. Folosim sare de mare brută neiodata si condimente individuale adică nu condiment de pui care are 58%sare si glutamat monosodic si doar putine condimente. Trebuie luate separat doar condimente fara alte chimicale. Verdeturi uscate adică. Sarea iodata este alta prostie bagata pe gât obligatoriu. Cea mai buna e sarea roz de himalaya sau sare de mare. Si zahărul brut nerafinat chiar daca e mai scump prefer sa fac rar o prăjitură decat des cu zahar alb rafinat.

    Apreciază

  3. ortodoxend said, on martie 12, 2016 at 10:22 pm

    Voi ati observat ca de la o vreme este prea multa liniste in lume? Oare ce se pregateste ? Anul trecut a fost unul plin de schimbari si semne apocaliptice. Cum am intrat in 2016 parca s-au potolit toate. De ce toata aceasta liniste ? Eu cred ca s-a luat o pauza ca sa nu bata la ochi toata pregatirea pentru sfarsit. Iar schimbarile, atunci cand se petrec, se petrec rapid penttu ca lumea sa nu inteleaga ce se intampla, apoi ne mai lasa liniste pentru o perioada ca nu cumva sa observe lumea ca se petrec schimbari fortate in jurul ei. Voi ce credeti?

    Apreciază

  4. Graiul Ortodox said, on martie 12, 2016 at 11:16 pm

    Părintele Marcu Manolis: «Stiadonul virtuților s-a deschis» *278
    https://graiulortodox.wordpress.com/2016/03/12/parintele-marcu-manolis-stiadonul-virtutilor-s-a-deschis/

    Apreciază

  5. ioan said, on martie 13, 2016 at 12:23 am

    e liniste…pina se conving ca e totul suficient sa declare noua criza…si sa inceapa razboi-anarhie…

    Apreciază

    • mihai said, on martie 13, 2016 at 1:50 pm

      Din ciclul batran degeaba, neagu giuvara si lar dori pe donald trumph in fruntea s.u.a pt ca ar da cu pumnul in rusia http://www.activenews.ro si tot dupe acelas blog aflam ca sar fi propus o lege de catre niste p.n.l-isti in care pasaportul sa fie document universal. Dupa cum binr stim in romania pasaportul biometric este in vigoare din 2009

      Apreciază

  6. john said, on martie 13, 2016 at 9:06 am

    Nestle mai livreaza si gandaci vii in cerealele bebelusilor,conform unei mamici:
    http://www.romanialibera.ro/actualitate/fapt-divers/video-gandaci-vii-in-cerealele-pentru-bebelusi–sinistra-descoperire-a-fost-facuta-de-o-mamica-din-pitesi-409927

    Apreciază

  7. cca70 said, on martie 13, 2016 at 1:25 pm

    Adica noi am mancat mizeriile astea produse din avortoni…si apoi am fost si ne-am Impartasit( cei care au facut-o)
    Ma simt oribil, stind ca am baut pepsi si cafele 3 in 1 ., i-ar apoi am postit si apoi m-am impartasit…

    Adica intai mi-am spurcat maruntaiele cu avortoni…si apoi la ceva vreme am venit si am pus in mine cele mai de pret Sf Taine…

    Cred ca nici daca mancam fecale ( prin absurd) …nu era asa de grav ca atunci cand maninci resturi de copii

    Cu siguranta asta a fost ideea unor jidani, caci este stiut ca ei inainte sa vanda alimente la goimi le spurca( urineaza pe ele sau pun alte mizerii peste ele ) ..asta ca sa batjocoreasca pe crestini

    Apreciat de 1 persoană

    • Riko said, on martie 13, 2016 at 5:20 pm

      Iti dai seama ca articolul este o prostie si nu este adevarat?, adica HEK-293 este numele unor celule umane embrionale ale rinichilor, iar Senomyx foloseste celulele respective prelevate de la un copil avortat pentru a face teste si cercetari pe ele pentru a vedea cum reactioneaza anumite proteine din celule la potentiatorii de arome si altele. Dar celulele alea sunt multiplicate in laborator, nu luate de fiecare data de la un bebelus avortat. Nu sunt introduse celulele HEK-293 in potentiatorii de arome.
      Dar avand invedere ce se zvoneste despre mcdonald sau pepsi, cocacola nu m-ar mira sa faca ritualuri satanice si sa introduca in produsele lor copii avortati.

      Apreciat de 1 persoană

    • Aurora said, on martie 13, 2016 at 7:14 pm

      Cred ca ni se va ierta pacatul pentru ca nu am stiut… Insa de acum inainte sa nu ne mai atingem de spurcaciuni. Dar mai sunt anomalii in mancare, cum e cea cu zaharul, care, se stie ca are in compozitie o cantitate mica de faina de oase. Altfel ar deveni umed si lipicios. Eu am aflat de cativa ani si incerc ,in zilele de post, sa inlocuesc cu melasa, un zahar brun umed, caci cel uscat se pare ca nu e nici el strain de oase. Melasa e mai sigura. Si mierea. Dar in coliva nu putem pune miere, caci devine moale si si arata mai putin atragator pe platou. Daca preotii ar sti acest lucru si ar spune credinciosilor sa nu mai puna zahar la colive, atunci lumea s-ar conforma si ar face-o curat, fara oase, caci Sfantul Teodor nu a zis ca trebuie sa fie frumoasa coliva, ci o fiertura de grau indulcit cu miere. Dar oamenii tin mai mult la aspect. Voiam sa mai spun ca, desi stiu cum e cu zaharul alb, uneori mai mananc cate o prajitura ”de post” daca mi se iveste ocazia, caci nu rezist tentatiei… Suntem destul de slabi. Nu stiu cum vom face fata in caz de foamete, prigoana…

      Apreciază

    • mihai said, on martie 14, 2016 at 2:00 am

      Nu este vina ta fratate, una este sa nu sti ce baga in acestea si alta sa le consumi cu buna stinta

      Apreciază

    • Ioana said, on martie 14, 2016 at 8:25 am

      Sigur e adevarat ca zaharul contine faina de oase? Sfantul Paisie Aghiorituk servea închinătorii cu rahat. Oare cum era preparat acel rahat, cu ce ingrediente? Poate stie cineva mai bine.
      Cum am mai spus, ideal ar fi sa fim mai postitori, sa facem pocainta ca cei din Ninive. Si sa ne ostenim mai mult, sa ne mai dezbaram de statul peste masura la calculator, pentru a avea timp sa procuram hrana curata, de la frati crestini care produc in propria gospodarie. Cum am mai spus, nu e foamete, Mancare e destula. Doar sa vrem sa ne ostenim un pic, si sa o facem cu bucurie, nu intristati si cartitori,

      Cat despre produsele din articole, foarte posibil continand si celule de copii avortati, nu m-ar surpinde, sunt produse jidanesti (oar ei ne conduc si pun labele pe tot) si bineinteles ca vor sa ne batjocoreasca si sa raspandieasca lucrarea rea in lume prin aceste ritualuri satanice.

      Ce e mai grav e ca uriciunea pustiirii e si in biserica, multe persoane dau de pomenirea mortilor pliculete 3 in 1 de la Nestle, sau chiar Pepsi.
      Doamne apara-ne pe noi si ne miluieste! Si alunga de la noi nesimtirea cea impietrita!

      Apreciază

    • Mirela said, on martie 25, 2016 at 12:50 pm

      Oare, dacă luăm postul mai în serios şi mâncăm, aşa cum prevede tipicul, pâine sau altă hrană SIMPLĂ, mai riscăm să mâncăm copii?
      E adevărat că e mai grav să ştii că mănânci copii şi să mănânci, dar oare când nu ştii eşti total nevinovat? Pepsi, Maggi şi altele de pe acea listă (care nu cred că e completă). nu sunt doar mofturi prin care dracii ne dau iluzia că postim, în timp ce noi căutăm să ne răsfăţăm pântecele şi să împlinim lăcomia lui şi a minţii?
      Oare şi sfinţii mănâncă prunci nenăscuţi?

      Apreciază

  8. MI said, on iunie 3, 2021 at 7:11 pm

    A republicat asta pe Ioana.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.