SACCSIV – blog ortodox

LIVIU DRAGNEA l-a EXCLUS pe NINEL PEIA din PSD deoarece acesta a intrebat daca exista o legatura intre IMBOLNAVIREA BEBELUSILOR si VACCINURI

Posted in Uncategorized by saccsiv on martie 9, 2016

inchide

Foto: cdep.ro

Iata ce putem citi la Dragnea l-a exclus din PSD pe deputatul Ninel Peia, care a scris pe blog ca vaccinurile ar fi putut cauza imbolnavirile bebelusilor din Arges de pe Hotnews:

Presedintele PSD Liviu Dragnea afirma intr-un comunicat de presa ca deputatul Ninel Peia „s-a plasat singur in afara de PSD” prin luarile de pozitie din ultima vreme, dupa ce conducerea organizatiei a decis excluderea din partid a lui Peia, se arata intr-un comunicat de presa. Peia a scris pe blogul sau, in urma cu trei zile, intr-o postare intitulata „Cine ne omoara copiii, e-coli sau vaccinul DTP?”, ca vaccinurile ar putea provoca moartea si a sugert ca vaccinurile ar fi putut provoca imbolnavarile copiilor din Arges.


„Nu stiu care este agenda dlui Ninel Peia, dar constat cu parere de rau ca este foarte diferita de cea a PSD, iar prin luarile sale de pozitie din ultima vreme, facute in nume personal, se plaseaza singur in afara partidului. Suntem intr-un an electoral si nu ne permitem niciun fel de derapaje, nici de la linia politica asumata de partid, nici de la bunul simt”, a spus Dragnea, potrivit comunicatului.
Fragmente din articolul lui Peia:

  • „Cine ne omoara copiii, e-coli sau vaccinul DTP? Vrem adevarul, nu bajbaieli demne de Evul Mediu!
  • Tinand seama de numarul foarte redus de cazuri catalogate ca fiind infectii cu e-coli, ridic o intrebare clara catre reprezentantii si responsabilii Sanatatii romanesti: este posibil ca aceste cazuri sa fie legate de vaccinul DTP?
  • Atunci vin si cer Ministrului Sanatatii sa faca publice urmatoarele date: Cati copii s-au imbolnavit si cati copii au murit in 2015 si 2016 de Sindrom Hemolitic Uremic? Dintre acestia, cati au fost infectati cu e-coli? Si, foarte important: cati copii dintre cei bolnavi de Sindrom Hemolitic Uremic au facut vaccinul DTP si la ce date? Ce lot DTP a fost administrat in Arges si analiza lui? Daca vaccinul DTP a fost modificat intentionat si se fac experiente?
  • Asa vom afla cine este responsabil de aceste teribile boli: e¬coli sau DTP. Si poate vom afla si companiile sau compania farmaceutica producatoare a vaccinului DTP pentru Romania. Poate asa rupem si tacerea de piatra care se instaleaza imediat ce sunt cerute date legate de marile companii famaceutice care actioneaza acum nestingherite si pe piata din Romania.
  • Copii nostri nu trebuie sa fie cobaii nimanui! „

Declaratia lui Peia a provocat un mic scandal si cu fostul ministru al Educatiei Daniel Funeriu. Acesta a scris pe pagina sa de Facebook, intr-o postare in limba engleza, ca Peia este un imbecil si ca cei care sustin ca vaccinurile ar putea provoca moartea ar trebui sa fie aspru pedepsiti.
Postarea lui Funeriu: „A country in which a member of the Parliament claims that vaccines cause death is a sick country. Anyone doing so should be severely punished for spreading false informations with high-risk for public health. And by the way: E. Coli is a bacteria, not a virus, you moron! But, hey, vote whoever you want, it is your kids’ health, not mine!” („O tara in care un membru al Parlamentului sustine ca vaccinurile provoaca moartea este o tara bolnava. Oricine face asa ar trebui sa fie pedepsit pentru informatii false pentru ca reprezinta un grad ridicat de risc pentru sanatatea publica. Si apropo: E.coli este o bacterie, nu virus, idiotule! Dar, hei, voteaza pe cine vrei tu, este sanatatea copiilor tai, nu a mea!”)
In replica, Peia a reactionat cu inca un articol pe blog, in care il ataca pe Funeriu si ii transmite ca asteapta scuze.

Comentariu saccsiv:

   Despre Liviu Dragnea:

LIVIU DRAGNEA premiat de CONGRESUL EVREIESC EUROPEAN pentru proiectul sau de LEGE ANTI DEFAIMARE si PROMOVAREA TOLERANTEI

Iata si ce zicea despre Pungesti:

200 de oameni rai aduc nefericirea celorlalti 20 000 000 de romani …

Cat despre vaccinuri …

RASPANDITI. Un video piratat ajuns pe internet dezvaluie ADEVARURI TERIFIANTE discutate in INTERIOR de PRODUCATORII DE VACCINURI: “noi nu stim cum actioneaza vaccinurile” / “zeci de milioane de copii au fost contaminati cu virusuri ce produc cancer”

Sa ne amintim si ca Funeriu a fost unul dintre cei mai remarcabili ministrii din ultimul sfert de veac:

 

15 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. marian said, on martie 9, 2016 at 10:36 pm

    Nu trebuie să fii vreo inteligenţă sclipitoare spre a observa şi concluziona ceea ce vezi şi ţi se întâmplă. Tatăl minciunii conduce politica acestei lumi. Încă. Adevărul e considerat din start un lux, iar luxul e adresat doar elitelor. Pt mase, exista tv, antena3, realitatea, digi24, hurezeanu, ctp si nenumarate alte slugi care apara sistemul. Cum am putea noi crede că sistemul ne va spune vreodata adevarul? Nu ne punem semnatura cu sistemul pe hartie nici pt a spune ca Dumnezeu exista.
    Ajută-mă Doamne!

    Apreciază

  2. energein7 said, on martie 10, 2016 at 7:23 am

    Reblogged this on energein7's Blog.

    Apreciază

  3. NIMENI said, on martie 10, 2016 at 7:54 am

    Asadar, concluzionand, Dracnea nu este de acord ca un deputat sa-si permita sa intreba/ sa se intrebe cum vine treaba cu vaccinurile, deci sa gandeasca, ganditorul plasandu-se astfel in afara partidului care se afla intr-un an electoral si nu sunt permise niciun fel de derapaje …gradinita de copii plina e de jucarii ….!!!

    Apreciază

  4. Aurora said, on martie 10, 2016 at 12:39 pm

    Le e frica sa nu spuna cineva adevarul ! Dragneo, Dragneo, vandutule !

    Apreciază

  5. Alexandru said, on martie 10, 2016 at 8:22 pm

    Cum am mai scris.

    Nici un factor decizional nu ramane in functie fara aprobarea in prealabil al „demonizatului de serviciu”,

    fie presedinte de partid, fie banca mondiala, fie servicii secrete, fie conglomerate de corportii.

    Sistemul se apara nu se schimba.

    Noi daca nu mai alimentam sistemul atunci se va schimba de la Domnul.

    Trebuie sa ne schimbam noi ca un tot national, fiecare indicidual ca sa schimbe Hristos sistemul.

    Nu va amagiti alegeri libere nu mai exista da mult , ce an electoral ce politica de partid.

    Mantuire tuturor si lumina in suflet celor ce sau lepadat si ne conduc.

    Doamne ajuta

    Apreciază

  6. paul said, on martie 11, 2016 at 3:46 am

    Propaganda homosexualitatii in noul si popularul film de animatie pentru copii FROZEN. Analiza este facuta de Virgiliu Gheorghe in patru parti in revista Familia Ortodoxa

    http://www.familiaortodoxa.ro/category/scoala-parintilor/

    Apreciază

    • Ioana said, on martie 12, 2016 at 3:27 am

      https://youtu.be/PU0aojitx00 Uite ce spune Ieroschimonahul Nicolae, ca din pricina pacatelor nespovedite cum trebuie si a INCALCARII SI PONEGRIRII SFINTELOR TAINE ajungem sa luam cipuri. Incep sa cred ca bietul Ioan Krestiankin (nu stiu sigur daca era inselat sau nu cu atatea inscenari si viclenii cate se fac, nu imi da seaa cum stau faptele, iertere) avea dreptate, ca daca vom pastra credinta curata si vom urma poruncilor nu vor avea cum sa ne pecetluiasca, pentru ca vom sti sa fugim si vom refuza orice cip si vom avea HAR prin Sfintele taine. Cum dubios Ioan Krestiankin, va tot bat cu el la cap. Poate facem o mica discutie cei care au citit INTEGRAL cartea Staretii despre vremurile de pe urma. Era si online, poate unii au descarcat-o. Eu am cumparat cartea acum un an.

      Apreciază

  7. Ioana said, on martie 12, 2016 at 3:08 am

    „Exista si tehnologia SMD, adica chipuri care pot fi vizibile doar la microscop”

    Profetiile Parintelui Elpidie se implinesc, vine si imputitul sobor al faradelegii, vai de suflarea crestin-ortodoxa slabita si la cheremul acestei lumi ca o trestie in vant. Doar la Dumnezeu mai putem scapa, cu lacrimi si ascultare!

    Apreciază

  8. Ioana said, on martie 12, 2016 at 12:02 pm

    Icoana Făcătoare de minuni a Maicii Domnului – Potoleşte Întristările noastre

    Icoana „Potoleşte întristările noastre” a fost adusă la Moscova de către cazaci în vremea domniei ţarului Mihail Fiodorovici (1613-1645) şi se află în biserica Sfântului Nicolae din cartierul Sadovniki. În această biserică se păstrau înscrisurile despre multe din minunile petrecute la sfânta icoană, însă incendiul din 1771 a nimicit întreaga arhivă. S-a păstrat doar amintirea unei minunate arătări prin mijlocirea acestei icoane făcătoare de minuni, întâmplată în a doua jumătate a secolului XVII. O doamnă de viţă nobilă, care locuia departe de Moscova, a zăcut multă vreme, fiind chinuită de o boală istovitoare. Medicii nu mai sperau să se însănătoşească şi bolnava îşi aştepta sfârşitul. În această situaţie grea s-a arătat milostivirea Domnului. În somn i s-a arătat acestei doamne chipul Născătoarei de Dumnezeu, de la care s-a auzit un glas: „Porunceşte să te ducă la Moscova. Acolo, în biserica Sfântului Nicolae, se află icoana Maicii Domnului cu inscripţia: „Potoleşte întristările noastre.” Roagă-te în faţa ei şi vei primi vindecare.” Cu adâncă credinţă femeia a pornit la drumul atât de anevoios pentru ea, şi la sosire a început să caute biserica Sfântului Nicolae, pe care, după multe căutări a aflat-o. Cercetând toată biserica, ea totuşi n-a găsit icoana ce-i apăruse în vis. Şi atunci, povestindu-i preotului paroh vedenia sa, a cerut de la sfinţia sa povăţuire. Preotul a poruncit slujitorului să aducă din clopotniţă toate icoanele Maicii Domnului. Aceasta împlinindu-se, s-a descoperit printre icoanele vechi şi prăfuite o icoană a Maicii Domnului cu inscripţia: „Potoleşte întristările noastre.” Văzând-o, bolnava a exclamat: „Ea este! Ea este!”
    Doamna aceea, care până atunci nu putea să-şi mişte nici mâna, spre mirarea tuturor, şi-a făcut semnul Crucii, s-a sculat în picioare şi fără ajutorul slugilor ei s-a apropiat de icoană. Acasă la ea s-a întors pe deplin sănătoasă, iar icoana a fost aşezată în Biserica Sfântului Nicolae, la loc de mare cinste, amenajându-se şi un altar în cinstea ei. Această tămăduire a avut loc la data de 25 ianuarie 1760, zi pe care Biserica rusă a închinat-o prăznuirii acestei icoane făcătoare de minuni, alcătuind şi slujba şi acatistul în cinstea ei.
    Din toate oraşele au început să sosească suferinzi la icoana nou descoperită şi puterea lui Dumnezeu s-a arătat în numeroase alte minuni săvârşite la această icoană. Un numar foarte mare de minuni s-au săvârşit la icoana Maica Domnului – Potoleşte întristările noastre şi în timpul epidemiei din anul 1771.
    Mai multe copii ale icoanei „Potoleşte întristările noastre” au fost realizate şi împărţite în întreaga Rusie, numai în Moscova aflându-se patru icoane purtând acelaşi nume care au fost preamărite prin numeroase minuni. Icoana Maica Domnului – Potoleşte întristările noastre o înfăţişează pe Maica Domnului care ţine Pruncul cu mâna dreaptă, iar mâna stângă se află lipită de obraz. Pruncul ţine în mâna Sa un pergament desfăşurat ce conţine textul: „Potoleşte întristarea mea!”

    http://www.manastireasfinteicruci.ro/acatistul-icoanei-maicii-domnului-potoleste-intristarile-noastre/

    Apreciază

  9. […] LIVIU DRAGNEA l-a EXCLUS pe NINEL PEIA din PSD deoarece acesta a intrebat daca exista o legatura int… […]

    Apreciază

  10. […] LIVIU DRAGNEA l-a EXCLUS pe NINEL PEIA din PSD deoarece acesta a intrebat daca exista o legatura int… […]

    Apreciază

  11. […] LIVIU DRAGNEA l-a EXCLUS pe NINEL PEIA din PSD deoarece acesta a intrebat daca exista o legatura int… […]

    Apreciază

  12. […] LIVIU DRAGNEA l-a EXCLUS pe NINEL PEIA din PSD deoarece acesta a intrebat daca exista o legatura int… […]

    Apreciază

  13. […] despre Daniel Funeriu, acesta este un activist pro vaccin, un dusman al limbii romane si a fost un dezastru la Ministerul […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.