SACCSIV – blog ortodox

Ambasadorul SUA ii indeamna pe ROMANI sa PRIMEASCA MUSULMANI care sa devina parte a unei NOI ROMANII

Posted in Uncategorized by saccsiv on martie 8, 2016

hans-klemm-465x390

Iata ce putem citi la Declarație IMPRESIONANTĂ a ambasadorului SUA la București: ”Îndeamn românii să primească REFUGIAȚII cu INIMA DESCHISĂ” de pe EVZ:

Hans Klemm, ambasadorul Statelor Unite ale Americii la București, îndeamnă românii să primească refugiații musulmani cu inima deschisă. El este de părere că țara noastră ar putea astfel să reprezinte un exemplu de toleranță și incluziune.


”Recent am primit un e-mail de la James Bond. Îmi dau seama că acesta nu este numele său real, ci un pseudonim, dar subiectul abordat era unul serios. Din cuvintele sale, era evident că îşi iubeşte foarte mult ţara, România, şi că este preocupat de bunăstarea şi viitorul acesteia. Voia să afle care este părerea mea despre ceea ce el a numit «invazia musulmană» a Europei. Era îngrijorat cu privire la imigranţii recent sosiţi pe continent, în special în această ţară şi mi-a cerut să comentez subiectul. Am considerat că este important să fac acest lucru”, declară ambasadorul  american la București, potrivit Mediafax.

El subliniază că este important ca toți refugiații să fie tratați uman și cu demnitate.

”Tuturor trebuie să li se ofere o şansă să se dezvolte, să aibă o contribuţie şi să schimbe ceva în această lume. (…) Cred că România ar putea fi ţara est-europeană care să reprezinte un exemplu de toleranţă şi incluziune, primindu-i pe aceia care îşi doresc un viitor mai bun. Cei care îşi caută o nouă casă aduc cu ei energie şi idei, spirit antreprenorial şi entuziasm. Nu consideraţi acest lucru o potenţială povară pentru societate, ci o potenţială resursă. Lăsaţi-i pe aceşti imigranţi să devină parte a acestei noi Românii pe care o creaţi, una lipsită de corupţie, în care principiile statului de drept se aplică tuturor cetăţenilor şi fiecăruia în parte şi în care fiecare membru al societăţii are ocazia de a contribui la vibranta cultură şi economie a României”, se mai arată în mesajul transmis de Hans Klemm.

Totodată, Klemm a făcut o pledoarie pentru diversitate. El a invocate ca argumente Holocaustul, lupta lui Martin Luther King sau imigranți deveniți cunoscuți în întreaga lume, precum Albert Einstein, Wyclef Jen, Madeline Albright și Gloria Estefan.

”Cu siguranţă, poate fi înfricoşător să primeşti noi imigranţi, mai ales în număr mare. Ce se va întâmpla dacă nu se acomodează, dacă vor sufoca serviciile sociale, financiare sau medicale, dacă iau locurile de muncă ale unor oameni care sunt aici de ani de zile? Există multe necunoscute. Dar să nu uităm că unele dintre cele mai mari contribuţii ale Americii la societate s-au datorat imigranţilor. (…) Am prezentat aceste exemple pentru că nimeni nu poate şti de unde va proveni următorul Einstein sau următoarea Estefan. Pe 3 februarie, la o moschee din Statele Unite, preşedintele Obama le-a reamintit tuturor musulmanilor americani: «Nu sunteţi musulmani sau americani, sunteţi musulmani şi americani.» Îi încurajez pe toţi locuitorii acestei minunate ţări cu o îndelungată istorie şi o foarte mare diversitate, să îi primească pe imigranţi şi să-i ajute să fie musulmani şi români. Da, domnule Bond, acest lucru este posibil”, mai adaugă ambasadorul SUA.

În continuare, Hans Klemm mai afirmă că el este amercan de primă generație, deoarece tatăl său a emigrat din Germania.

”Ştiu că nu este un lucru uşor, însă le mulţumesc celor care l-au primit pe tatăl meu cu atâţia ani în urmă, atunci când a ajuns pe ţărmurile Americii. Astăzi sunt extrem de mândru şi profund onorat să împărtăşesc povestea Americii şi a mea, celor care ar putea să o considere un exemplu de toleranţă şi incluziune”, subliniază Hans Klemm.

De asemenea, ambasadorul Statelor Unite la București mai precizează că printre cei care fug de război se numără femei și mulți copii, care au nevoie de protecție.

Comentariu saccsiv:

   Asadar o noua Romanie intr-o noua Europa fara popoare:

TREI PIESE PUZZLE: 1) Declin demografic in Europa. 2) Invazie africana si araba in Europa. 3) Planul KALERGI, ROTHSCHILD, WARBURG – DISPARITIA RASEI ALBE din Europa

EVREII GEORGE SOROS si ROTHSCHILD finanteaza de fapt invazia …

 

Tagged with: , ,

46 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Elena said, on martie 8, 2016 at 10:46 am

    Sa-i duca la el acasa, ca sunt recunoscuti pentru „ospitalitatea” manifestata, nu e nevoie sa dea lectii de ospitalitate „noii Romanii”. Va rog sa observati nuanta cuvintelor alese de dl ambasador pentru transmiterea acestei recomandari.

    Apreciază

    • Mary said, on martie 8, 2016 at 11:57 am

      Eu nu inteleg de ce i-a pus pe Gloria Estefan si Wyclef Jean (saltimbanci) alaturi de un om de stiinta si un politician. Cred c-a fost cam albinuta (intepator) aici.
      P.S. observ ca nu a uitat sa mentioneze faptul ca i s-a cerut sa comenteze (deci inteleg ca initial nu vroia s-o faca?).
      Politicienii americani tot timpul parca vorbesc polifonic (cu multe intelesuri), ma intreb daca prin atatea nuante si metafore ei mai tin minte care este parerea lor de fapt (personala de oameni) in privinta problemei pe care o prezinta.

      Apreciat de 2 persoane

  2. monahulteodot said, on martie 8, 2016 at 10:57 am

    Sa-i primiti voi, satanistilor. ROMANIA A FOST, ESTE SI VA FI CRESTIN ORTODOXA. Mars la tine acasa. Sa dai sfaturi cand ti-om cere noi. IN VECI AMIN.

    Apreciat de 5 persoane

    • rozalia said, on martie 8, 2016 at 12:25 pm

      @ monahulteodot,
      ASA SA FIE!
      Rugati-va fratilor, rugati-va oriunde va aflati sa ne apere Dumnezeu de napadirea neamurilor pagane!

      Apreciază

    • Anda said, on martie 8, 2016 at 2:53 pm

      Amin, Parinte Teodot. Nici ca se putea spune mai bine.
      Spurca pamantul pe unde trec acesti fii ai intunericului…

      Apreciază

    • marinela said, on martie 8, 2016 at 6:46 pm

      Bine punctat parinte Teodot,pai cind e nevoie trebuie folosit un ton mai dur,ca astia se fac ca nu pricep ce vrem noi, romanii astia de rind ,nu papusile de mucava cocotate in capul statului degeaba(sic),care le fac jocul lor murdar ca niste slugi rapanoase, fara coloana vertebrala.Sint f generosi in casa altuia acesti amerloci infecti,de ce nu iau initiativa ei si sa ne fie exemplu,infiind pe acesti emigranti in nr cit mai mare in casele lor ,ca asa e usor a da sfaturi ieftine si degeaba?!Doamne ajuta si mintuire!

      Apreciază

  3. Apa trece, pietrele raman said, on martie 8, 2016 at 12:17 pm

    Mai intai, am vrea sa-i primim pe romanii plecati sa munceasca peste hotare din cauza saraciei? La ei cine se gandeste? De ce nu se creeaza locuri de munca pentru romani?

    Apreciază

    • NIMENI said, on martie 8, 2016 at 2:39 pm

      zic si eu …pentru ca romanii trebuie sa dispara, sau sa devina minoritari in tara lor, adica nu in tara lor numita ROMANIA ci in colonia X?X?X? … al carui nume viitor inca nu-l stim …

      Apreciază

  4. sky said, on martie 8, 2016 at 12:38 pm

    Au stârnit mizeria în tot orientul și acu vor să fim preșul lor sub care să ascundă gunoiul…. Să-i primeasca el întâi în SUA, în fiecare stat atâția câți vor să trimită în România.

    Apreciază

  5. energein7 said, on martie 8, 2016 at 12:45 pm

    Reblogged this on energein7's Blog.

    Apreciază

  6. dante said, on martie 8, 2016 at 12:59 pm

    Domnule ambasador si la vioara cine cinta, vorbesti serios, sau ai tras ceva pe nas? Nu mai bine ii luati voi pe toti acesti asazisi refugiati, caci voi ati facut „Primavara Araba” si ati pirjolit tot orientul mijlociu de ani de zile incepind cu Iraqul, si sa vi-i integrati voi in America, „tara demonocratiei”.
    La noi n-au ce sa caute, e simplu, nu-i vrem si gata. De ce sa trageti voi basini si altii sa vi le miroase, doar asa ca voi puteti, nu? Iar ceea ce face ambasada SUA in Romania de ani de zile se cheama imixtiune in treburile altei tari.
    Hai sictir, magarilor!

    Apreciază

  7. alextatulea said, on martie 8, 2016 at 1:05 pm

    O Românie noua ne asteapta cu crestini putini care nu fac copii multi in schimb musulmanii vor face cartiere întregi pe care le vor umple de soțiile lor cu cate 4 copii de fiecare nevastă. Nu o sa mai poți intra acolo sa zici ca esti roman. O sa preferi sa spui ca esti alta nație ca sa nu iti dea in cap in orasul tau. Româncele vor prefera bărbații musulmani cu bani si pruncii romancelor vor fi si ei islamizati. oare vom avea putere sa rabdam hulele celor care ne-au numit ghiauri secole întregi? Acum ne vor numi fanatici xenofobi pt ca refuzăm o noua Românie islamizata. In calea musulmanilor nu a rămas decat prigoană, martiri sau convertiri rușinoase. A fi roman nu este compatibil cu a fi musulman. Daca crezi in Allah o sa vrei sa creada toți din orasul tau si ii vei ucide in numele zeului tau pe toți. Asta este disparitia noastra ca popor. Ecumenismul agresiv va fi ca un ingrasamant pt dispariția neamului romanesc. Daca mai întâi ii vedem frați pe toți ereticii crestini ii vom înghiți cu forta pe toți cei diferiti. Ii înghițim pe homosexuali, pe musulmani, ne simtim vesnic vinovați pana vom renunța de bunăvoie sa mai fim români. Vom avea prea multe de suferit daca ne incapatanam sa rămânem români si ortodocsi neschimbati.

    Apreciat de 1 persoană

  8. Crestin said, on martie 8, 2016 at 1:06 pm

    Romanii pleaca din tara ca n-au locuri de munca, si musulmanii sa vina in Romania sa inceapa acte de terorism??? Ambasadorul american n-are habar de istoria Romaniei. Romania a fost 500 de ani sub opinca turceasca si abia la 1877 ajutata de rusi si-a castigat independenta. Ambasadorul sa vorbeasca in America.

    Apreciază

  9. Radu said, on martie 8, 2016 at 1:08 pm

    NU ma mira o astfel de parere mai ales de la ambasadorul celei mai detestate si hulite tari invadatoare din lume.

    Pentru cei care habar nu au ce se intampla si care e de fapt scopul din spatele acestei primiri masive de imigranti vorbele par a fi umane si in spiritul tolerantei DOAR ca ALTCEVA se ascunde in spatele acestor vorbe.

    Pare doar la suprafata un mesaj de bine dar ascunde otrava si venin.

    Se folosesc de imigranti ca sa ne supuna pe noi in caz ca ne trezim in numar mai mare pentru masurile noii ordini mondiale care se vor impune pe viitor.

    DIVIDE ET IMPERA.

    Personal CRED CA NE IA DREPT PROSTI acest specimen de diplomat ca nici diplomat nu poti sa ii spui….

    EL chiar crede ca noi romanii vom fi mai atenti si mai toleranti si ca vom asculta „sfatul” lui?
    Efectul este invers mesajului dorit de catre stapinirea de peste ocean.

    Nu face nimic altceva decat sa toarne mai multa bezina in foc atata tot altceva nu face.

    Isi permit cam multe ipocritii astia niciun alt ambasador al vreunei alte tari importante precum Marea Britanie,Franta,Japonia,Rusia,Germania,Israel,China sau Brazilia nu isi permite sa faca „educatie” si isi dea cu parerea in politica interna a tarii noastre cu nonsalanta americanilor de parca se cred la ei acasa.

    PERSONA NON GRATA domnule Hans Klemm.
    Vedeti-va de vizele,pasapoartele,cartile verzi si alte documente si proceduri tipice pentru ambasade nu va mai dati cu parerea ca nu faceti sa fiti decat sa fiti mai hulit si mai detestat decat erati si sunteti.

    Apreciază

  10. Radu said, on martie 8, 2016 at 1:18 pm

    http://www.realitatea.net/un-fost-membru-al-trupei-the-rolling-stones-a-fost-diagnosticat-cu-cancer_1902008.html

    Un fost membru al trupei The Rolling Stones a fost diagnosticat cu cancer

    Apreciază

  11. AKRITAS said, on martie 8, 2016 at 1:34 pm

    PARTE A UNEI NOI ROMÂNII ! ADICA O ROMÂNIE PAGANA, ANTIHRISTICA, MULTICULTURALA, BABILONICA, CARE SA CALCE IN PICIOARE JERTFA DE SANGE A STRAMOSILOR NOSTRI CARE AU STAT INAINTEA INVADATORILOR LA POSADA, ROVINE, VASLUI, CALUGARENI, PLEVNA, MARASESTI, OITUZ….SA NU FIE ASTA ! SA STAM CU TOT SUFLETUL IMPOTRIVA NELEGIUITILOR, LUPILOR CARE AU OCUPAT INSTITUTIILE STATULUI PRIN MINCIUNA SI VICLENIE !

    Apreciază

  12. Paul222 said, on martie 8, 2016 at 1:53 pm

    De ce nu-l pune cineva pe nenea asta la Psaltire, poate se mai domoleste?

    Apreciat de 1 persoană

  13. Spaceman said, on martie 8, 2016 at 1:57 pm

    Noua Românie, Noua ortodoxie, Noua ordine mondială – 999 – SOLVE

    Apreciază

  14. mircea.v said, on martie 8, 2016 at 2:07 pm

    Asta-i prima reactie:
    „Luati-i ma la voi acasa, daca e asa buna treaba asta”

    Apreciază

    • el said, on martie 9, 2016 at 9:56 pm

      mircea.v

      nu mai mircea ca asta e hotarare de la anticrist : DEMOLATI Edomul=CURVE evropa ! _____
      ca sa poata el mascariciul cu pretentii de „dumnezeu ” sa vina mai redepe triumfal…iar dupa cum vezi planurile anticrisice se indeplinesc ceas fara abareti, rezulta ca VREMURILE S-AU COPT, sa se dea pe fara omul faradelegii si sa se tremine data circteca de wc care a devenit lumea ….. nu nadajdui indreptare: cereteaza „ortoocsii” de azi si ducatorii DGEABA la beserica cu popolgii lor facatori de agheasma imputita, si ai sa vezi ca Taina faradelegii azi NU MA ARE OPOZITIE duhovniceasca !

      asa ca PREGATESTE-TE i-a venit vremea CURVEI sa-si platesca curviile apostazie si vicleniile ei de TARFA ABJECTA VADUTA diavolului si slugilor lui! si niciul nu va scapa, …decat cel cu inima curata si fara viclenie….

      restul sunt DEJA ai lui anticrist mai devreme(la macel in parte) sau mai tarziu( ca GLOATA de pecetluiti ) si aterizeaza in IAD VESNIC unde se vor chinui impreuna mascaricul lor „dumnezeu” si cu diavolul cel mare

      Apreciază

  15. minionita said, on martie 8, 2016 at 2:24 pm

    Cum sa aduci imigranti intr-o tara corupta si care are nevoie de specialisti in toleranta si democratie importati de afara? Nu mai bine invata ei ce e democratia direct de la sursa? Ce sa caute intr-o tara plina de romani jegosi, violatori, hoti, rasisti, corupti, pupatori de moaste etc? Cum sa irosesti valorile pe care acesti imigranti le aduc cu ei? Tara tuturor posibilitatilor, democratia democratiilor democrate e mai potrivita decat Cuca Macaii.

    Apreciază

  16. cezar100 said, on martie 8, 2016 at 3:11 pm

    Mda, ce sa zic.Nu am chef sa ii primesc in tara mea nu doar ca sunt musulmani, dar mai rau pentru practicile lor de violuri, violente, atentate si asa mai departe. Miste descreerati. http://www.evz.ro/violul-o-parte-a-religiei-isis-sustine-ca-violul-este-incurajat-de-coran-daca-victimele-nu-sunt-musulmane.html .Asemenea oamei sa nu-i vad in fata ochilor daca nu sunt in stare macar sa respecte regulile noastre de convietuire in societate nu mai zic de alte lucruri

    Apreciază

  17. Alexandru said, on martie 8, 2016 at 8:09 pm

    Acesta este mesajul meu trimis catre ambasador.

    Al vostru cand va fi trimis.?

    Your Excellency:

    Dear Ambassador Hans Klemm,

    I, as a citizen of the National State of Romania in which you represent the interest and the relations of the U.S.A, i feel obliged to share my view regarding your expressed thoughts in the subject of welcoming war zone Muslim refugees .

    Your Excellency, should know that my Nation the Romanian Nation was formed Christian , Orthodox Christian that is, and also we remained Orthodox, more or less 80% of the population a condition incompatible with the faulted Islamic teachings. That doesn’t mean that we do not accept or have Muslim people in our country, to be mentioned we have our historic Muslims and accepted them as integral part of our Society , as Tatar`s living among us.

    As you know nations are not only political organized, but living tradition, beliefs, customs based entities. A very important vector to take into consideration . (4-th July, Thanks Giving, Christmas- Birth of our Lord Jesus Christ (not a Santa Claus fest), Easter-the resurrection of Lord Jesus Christ (not a bunny fest) and so on…)

    The social balance in Romania is stable in the conditions at hand, should this be ignored, the over flux of migrants caused by the war in the Middle East where U.S. has a great contribution (direct or indirect) to the social unrest, can and will produce local social unrest ex: France, Holland, Sweden, U.K etc…

    Being a known fact that the Romanians have a long and recent history of bloodshed at the hands of the Ottoman (Islamic) empire, the welcoming attitude regarding Islam will be a degenerate one.

    We know that one point in the Global Agenda is in trend of eliminating all national identity based states , that doesn’t mean that it will work (be it by force).

    This being said, I will let your Excellency know that the people of Romania (not gov. representatives, or politicians blackmailed by secret services ) do not want , and have the right to not have foreign populations displaced on their Homeland . Art 3, paragraph 4. Constitution of Romania – On the territory of Romania foreign populations CAN NOT BE DISPLACED OR COLONIZED. Please take in consideration the Constitution of the country your Excellency serves in.

    Thank you for taking the time of reading my humble words addressed to Your Excellency Ambassador Hans Klemm.

    Kind regards from a “Gatekeeper”

    A . M

    Apreciază

    • Radu said, on martie 9, 2016 at 9:31 pm

      Sigur o sa citeasca ambasadorul scrisoarea ta 🙂 ajunge la cos sau la recycle bin…

      Dar macar e un gest ca iti pasa si ca nu suntem toti prosti cum ne cred ei.

      Ar fi bine sa o verifici inainte sa o trimiti cu un profesor bun de limba engleza sa nu ai greseli de gramatica sau vocabular sau expresii aiurea.

      Apreciază

  18. Metatron said, on martie 8, 2016 at 8:31 pm

    @Alexandru ai gresit ce ai scris acolo,Romania e colonia USA si e statul cu nr.51 dar ca se afla pe alt continent decat cel american.

    Apreciază

  19. Mihaela said, on martie 8, 2016 at 9:24 pm

    Acum se vede ca ortodoxia ii deranjeaza foarte tare! Cum poate sa ceara asa ceva un om care e trimis aici pentru o perioada de timp, un om care NU NE CUNOASTE, dar isi da cu parerea despre ce putem face noi?! Doar se stie ca americanii ii sprijina pe asa-zisii refugiati!

    Apreciază

  20. Liliana said, on martie 8, 2016 at 10:22 pm

    Dar cum isi permite un simplu ambasador al unui stat strain sa ne dea noua ,la noi acasa,sfaturi necerute de noi?!!Sa-si vada de ale lor,la ei acasa,ca au destule si creaza ai altora numai distrugere si moarte.Cine i-a bombardat pe arabi sa le i-a si refugiatii,si imigrantii:americanii si toti prietenii lor batausi si mafioti invadatori,aroganti si pagini,ei sint raspunzatori de aceasta invazie musulmana.Ca doar si asta a fost unul dintre scopurile nenorocii tarilor arabe.
    Romania este si va fi ORTODOXA,sau nu va fi deloc.

    Apreciază

  21. ionutignat111 said, on martie 8, 2016 at 10:23 pm

    ambasadorul sua adica „agentul serviciilor secrete americane detasat in misiune in Romania” . Tipul vorbeste ce i se spune si lui de la centru. Treaba cu „am fost intrebat despre refugiati” e o vrajeala ieftina, nu stia cum sa-si faca intrarea pe scena..

    Apreciază

  22. acelas said, on martie 8, 2016 at 11:33 pm

    ignora si acum sfaturile care indica pe femeia lui ca umbla brambura? In ce lume traieste iohannis? Naiv sau doar protestant?

    psnews.ro/carmen-iohannis-o-noua-gafa-vestimentara-cum-a-aparut-imbracata-la-intalnirea-cu-patriarhul-ierusalimului-117692/

    m.antena3.ro/actualitate/haine-biserica-carmen-iohannis-344945.html

    http://www.romaniatv.net/mobi/carmen-iohannis-din-nou-criticata-pentru-tinuta-vezi-cum-a-aparut-imbracata-la-intalnirea-cu-patri_279063.html

    .

    Apreciază

  23. Anca Maria said, on martie 9, 2016 at 2:11 am

    Propun sa nu mai acordam „atentie” niciunui „ambasador american”. Nu-i mai auzim. Ii ignoram. Nu exista pentru noi, pentru Romania. Si daca continua sa dea sfaturi, sa se amestece in treburile noastre, pana la sfarsitul verii sa-l trimitem de unde au venit. Cu tot cu ambasada. Lichelele ! Cat tupeu ! Cata nerusinare ! Si cat de abominabil de tradatori sunt astia, de-si zic ei ca ne sunt conducatori … TOTI. IN CORPORE.

    Tara asta mai e INDEPENDENTA si SUVERANA doar pentru prosti. In ce hal au adus Romania, tradatorii si tradatoarele ! In ce hal … !

    Apreciază

  24. RomeoB said, on martie 9, 2016 at 10:59 am

    Cornel Nistorescu

    1) Romanii rersping invazia musulmana din cauza „patriotismului de ziar”:

    Nu cumva profilul psihologic al compatrioţilor noştri în cea mai fierbinte problemă europeană este rezultatul unei abordări a televiziunilor şi a patriotismului ”de ziar”?

    2) „Militienii spilcuiti” din servicii ar fi caiza maipularii romanilor:

    Şi la mintea lor de miliţieni mai spilcuiţi a rezulat concluzia că România ar trebui protejată de un asemenea val de emigranţi!

    http://www.cotidianul.ro/romanii-si-refuzul-de-imigranti-277477/

    Apreciază

  25. Paul said, on martie 9, 2016 at 4:45 pm

    Pe refugiatii din Orientul Mijlociu sa-i primeasca cei care i-au bombardat si ii bombardeaza in continuare,adica USA,iar mbasadorul USA sa nu ne mai faca recomandari depasindu-si atributiile.Ce face ambasadorul SUA,seamana cu amestec in treburile interne ale Romaniei.

    Apreciază

    • el said, on martie 9, 2016 at 9:27 pm

      Paul

      SUA e SODOMIZATA la maxim, TERMINATA!
      Acum TREBUIE sa TREMINTE si CURVA europa !
      decizie de la dracii la care se inchina ei …

      Apreciază

  26. Lulu said, on martie 13, 2016 at 8:19 pm

    No bine ma….esti consilierul României acum … ce suflet bun ai si ce har in a da sfaturi …fa tu întâi gestul asta in tara ta arata ne prin fapte nu vorbe.. si mai vorbim…chiar nu inteleg intervențiile dumitale in ultima vreme …noi suntem popor primitor ospitalier cu suflet mare baiete voi mai stiti ce i sufletul?? Doamne sfinte !!!

    Apreciază

  27. Australianu said, on martie 14, 2016 at 6:10 am

    bineinteles…..sant o multime de Romanasi care nu-si cunosc apartenenta ior.(sa-u apartin ???)
    Dau din picioare ca si animalele si vorbesc impotriva crestinismului-ortodox, traditie si iubire de tara,
    aia se pot numi….?… tradatori.

    Apreciază

  28. Graiul Ortodox said, on martie 14, 2016 at 4:22 pm

    ȘAPTE ORE DE PROTEST AU ZGUDUIT ATENA
    Cardul cetățeanului: Ora zero!
    O FOARTE NUMEROASĂ ADUNARE DE PROTEST ÎMPOTRIVA CARDULUI CETĂȚEANULUI A ZGUDUIT CENTRUL ATENEI
    Scrie domnul Dimitrios Hiotakakos, Doctor în Electronică, profesor la universitatea din Mancester Anglia în ziarul Ortodoxos Typos
    Peste 12000 de oameni au protestat cinci ore în fața Academiei și încă peste o oră în fața Parlamentului din Atena în data de 7 februarie 2016.

    https://graiulortodox.wordpress.com/2016/03/14/cardul-cetateanului-ora-zero-o-foarte-numeroasa-adunare-de-protest-impotriva-cardului-cetateanului-a-zguduit-centrul-atenei/

    Apreciază

  29. marian said, on martie 15, 2016 at 10:42 pm

    D`nu ambasador nu doreste cumva sa ii primim si cu paine si sare? daca se convertesc toti imigrantii la credinta adevarata (Ortodoxa) poate ca asa ii primim, dar nici macar asa, e ca si cum cresti un sarpe ca sa te manance. Cum sa primesc in casa mea un dusman a lui Iisus Hristos? Astia sunt dusmanii neamului Crestin in special al neamului nostru Crestin Ortodox. Sa se duca toti in Asia mica in India sau pe alta planeta 🙂

    Apreciază

  30. octavpelin said, on septembrie 14, 2016 at 4:50 pm

    Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

    Apreciază

  31. […] Ambasadorul SUA ii indeamna pe ROMANI sa PRIMEASCA MUSULMANI care sa devina parte a unei NOI ROMANI… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.