SACCSIV – blog ortodox

Vladimire, Vladimire … VIDEO: In RUSIA vor CIP in TOATE, de la produse pina la avioane

Posted in Uncategorized by saccsiv on martie 7, 2016

Aparatorul Ortodox a postat pe blog acest video:

Cel ce l-a postat pe youtube a comentat, conform unei traduceri google:

În Rusia a pus cipuri pe aproape toate bunurile – de la alimente la avioane, a declarat reporterilor ministrul adjunct al Industriei și Comerțului, Viktor Evtukhov. Este perspectiva următorilor doi ani.

Rog pe cei ce cunosc limba rusa sa ne spuna mai multe.

Cititi va rog si:

Video: COSMAR cu CIP in RUSIA …

VIDEO: Rusia – UNIVERSAL ELECTRONIC CARD. Cat a progresat implementarea?

 

22 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. templier's blog said, on martie 7, 2016 at 4:32 pm

    Am impresia ca si Putin face jocul ocultilor,nefiind decat cealalta fateta a aceleeasi monede.
    Cine stie ce ne mai rezerva viitorul apropiat. Am strans aici o parte din tensiunle care mocnesc si ar putea arunca iarasi lumea intr-un razboi nimicitor.
    https://templierblog.wordpress.com/2016/03/07/cresc-tensiunile-in-lume/

    Apreciază

  2. el said, on martie 7, 2016 at 5:31 pm

    daca putin se angajeaza si lucreaza efectiv sa scape Constantinopolul de sub turci e deja un lucru bun, pentru restul va face Dumnezeu MINUNI ,dar…. DOAR pentru ai Lui.
    nu fac oamenii tot ce vor/socotesc/planuiesc ei, ci DOAR ceea ce li se ingaduie de Sus de la Dumnezeu si Dumnezeu daca vrea, scoate si dintr-un lucru rau ceva bun, si SE POATE folosi si de unul ca Putin pentru ceva bun, ba chiar si pe diavol il sileste sa lucreze spre folosul crestinilor NERATACITI !

    desi ca vulgul igorant habar nu are/nu vrea sa aibe, in europa de vest circula de MULTI ani obiecte cu cipuri integrate/ascunse: haine, incaltaminte, etc …

    cata vreme vor ajuta la implementarea imparatiei lui anticrist indiferent ce coloratura ar avea si de ce parte s-ar situa ei declarativ, PE DIAVOL il slujesc TOTI aceia care fac acestea : cipizarea/controlul obiectelor/animalelor/OAMENILOR !

    intr-unul din filemel „sarea pamantului” daca nu ma insel cele referitoare la Parintele Tavrion, este un loc unde se mentionaeaza un cuvant relativ la putin si anume zice ca va veni „unul mic, acela va va zapaci pe toti !”

    Apreciază

  3. picasso said, on martie 7, 2016 at 6:43 pm

    Nu este distractiv să priveşti cum rusii omoara oameni. Ce timpuri sunt astea fratilor?https://www.facebook.com/pilotgeorge/videos/1089851761045525/

    Apreciază

    • saccsiv said, on martie 7, 2016 at 7:47 pm

      picasso

      Si ce-i acolo? Ca nu stiu rusa si n-am chef acum de google translate. Aia sunt din ISIS? Si daca da, ce vorbe sunt astea la tine?

      Apreciază

      • sky said, on martie 8, 2016 at 9:43 am

        E un fals, defapt este sunt talibani ucisi de americani in afganistan dintr-un elicopter Apache ( sunt schimbate doar vocile din transmisiile radio care sunt in rusa dar nu zic nimic in legatura cu filmuletul). E un filmulet vechi, l-am vazut mai demult pe LiveLeak. Aici este pe youtube

        Apreciază

  4. Cristian said, on martie 7, 2016 at 7:03 pm

    Din pacate, Vladimir Putin este tot un mason, la fel ca Obama si ca majoritatea presedintilor. Singura diferenta intre Putin si Obama cred ca tine de …loja de care probabil ca or apartine fiecare! Putin apartine de o loja mai conservatoare, cu convingeri mai bune (nu e de acord cu homosexualitatea si cu multe lucruri pe care Obama le promoveaza). In final insa, e doar un alt mason… din pacate…

    Apreciază

  5. Apa trece, pietrele raman said, on martie 7, 2016 at 7:26 pm

    Rusii sustin ca folosesc cipurile pentru marfuri in vederea stoparii contrabandei.

    Apreciază

    • saccsiv said, on martie 7, 2016 at 7:54 pm

      Apa trece, pietrele raman

      Iar ailalti sustin ca elimina banii cash a stopa evaziunea …

      Doar bune intentii la toata lumea.

      Apreciat de 1 persoană

      • mihai said, on martie 7, 2016 at 8:19 pm

        Caci drumul spre iad este pavat cu intentii bune

        Apreciază

      • Apa trece, pietrele raman said, on martie 7, 2016 at 8:31 pm

        Saccsiv,
        O, da! Cipuiesc si oamenii, tot cu intentii bune! Au grija de ei sa nu-i piarda!!!

        Apreciat de 1 persoană

  6. marinela said, on martie 7, 2016 at 8:08 pm

    Orice motiv e bun pt a scuza uzul cipurilor,dar ele nu sint deloc bune.Tare ma tem ca asa va fi in curind si-n Romania,nu vom mai putea cumpara/utiliza nimic fara cip.Se stringe latul tot mai mult,apropiindu-ne de finalul acestei vieti atit de zbuciumate in ultimul timp.Nu ne mai putem astepta la nimic bun de la astia care ne conduc,dimporiva ne asteapta doar prigoana si fuga in munti,dac-om mai avea loc si pe acolo,cine stie?!

    Apreciază

  7. Radu said, on martie 7, 2016 at 8:58 pm

    Foarte trist de aia eu sunt sceptic si nu cred ca vine vreo salvare de la Rusia sau din alta parte.
    Peste tot au francmasonii si evreii care s-au dat cu diavolul agenti si oameni care incet incet aplica masurile lor ca sa fie pregatiti cand va veni falsul lor mesia.

    Nadejdea la Dumnezeu, oamenii ne inseala asteptarile mereu fie ca sunt de la vladica sau de la opinca.

    Apreciază

  8. cosminmatiu said, on martie 7, 2016 at 9:24 pm

    Putin, daca nu ar face jocurile ocultei ar fi asasinat demult.

    Apreciază

  9. Alin said, on martie 7, 2016 at 11:15 pm

    Despre asta vorbeam !!! In sfarsit !! in lagare cu ei ! cu toti migrantii ! si romanii treceau prin lagarul din Italia inainte de ’89. Asa trebuie procedat.

    O tabara pentru refugiati la standarde internationale, prima de acest gen din Franta, a fost deschisa luni la Grande-Synthe, in nordul tarii, in ciuda opozitiei guvernului care incearca sa atenueze presiunea migratiei din regiune.

    Apreciază

  10. valentindortodox said, on martie 8, 2016 at 11:27 am

    nu trebuie să ne punem nădejdea în oameni, toţi pot fi masoni , dacă nu sunt toţi masoni sunt cu creierele spălate de masonerie şi conducătorii ţărilor chiar că pot fi f. mulţi masoni, într-adevăr şi Putin, nu trebuie să avem nădejdea în oameni – e un mare păcat să avem nădejdea în oameni.

    Nădejdea noastră rămâne în Dumnezeu !

    Apreciază

  11. Anca Maria said, on martie 9, 2016 at 2:21 am

    Putin, Medvedev sunt masoni. Conteaza loja ? Conteaza ca sunt ortodocsi ? Nu mai conteaza. Sunt la fel de nocivi, de mincinosi, de periculosi pentru rusi si pentru celelalte popoare.

    Apreciază

  12. RomeoB said, on martie 9, 2016 at 1:12 pm

    http://www.apologeticum.ro/2016/03/negocieri-kissinger-putin-blocaj-pentru-o-noua-lume-globala-condusa-de-hillary-clinton-dar-sprijin-vaticanului-pentru-a-crea-o-religie-unica-mondiala/

    Un apropiat de Kremlin şi cunoscut analist rus, Alexander Sobianin, consideră că Henry Kissinger a încercat să îl convingă pe Vladimir Putin să se alăture Noii Ordini Mondiale în timpul întâlnirii lor din 3 februarie. În schimb Rusia ar trebui să fie de acord să salveze băncile occidentale şi să uşureze efortul Vaticanului de a crea o religie unică mondială.

    Sobianin, membru al Comitetului Consultativ al Centrului pentru Mediul Strategic şi membru al Consiliului Ruso-Iranian pentru Afaceri Publice, a făcut aceste comentarii în timpul unui interviu cu ziarul Pravda, despre întâlnirea dintre fostul secretar de stat american şi preşedintele rus.

    Când a fost întrebat despre obiectivele vizitei lui Kissinger la Moscova, Sobianin a declarat că oamenii precum Kissinger nu fac vizite din motive personale, adăugând că “astfel de evenimente întotdeauna au loc de dragul problemelor globale şi complicate, precum acţiunile ruso-americane în jurul lumii, războaie, pieţe globale şi revoluţii”.

    Sobianin a precizat că Putin şi Kissinger au discutat cel mai probabil despre Orientul Mijlociu, Rusia, preţul petrolului şi Ucraina, deşi a evidenţiat că aceste chestiuni nu necesită prezenţa lui Kissinger la Moscova. Sobianin a declarat că “în Orientul Mijlociu suntem acum martori la crearea unui echilibru al tuturor forţelor globale”, dând de înţeles, probabil, că intervenţia militară rusească în Siria a echilibrat “terenul”.

    Sobianin a menţionat faptul că Putin s-a mai întâlnit în 2013 cu Kissinger, adăugând că acesta din urmă reprezintă “un anumit grup al elitei politice americane care include şi clanul Bush”. Sobianin a continuat să afirme faptul că “lumea se mişcă cu rapiditate în direcţia distrugerii sistemului financiar curent. În aceste circumstanţe, cei care deţin fonduri de magnitudinea unor bugete naţionale caută oportunităţi pentru a-şi salva banii, astfel încât aceşti bani să funcţioneze atunci când sistemul financiar actual dispare şi apare cel nou”.

    “Ar trebui înţeles faptul că, în timp ce întreaga lume şi, din păcate, Rusia, este implicată în conflicte şi jocuri politice, americanii consideră că ei stabilesc regulile acestor jocuri”, a declarat Sobianin, evidenţiind faptul că, după părerea sa, SUA “elaborează regulile” în ceea ce priveşte momentul în care petrodolarul ajunge la un final.

    În mod ironic, Kissinger a avut un rol esenţial în negocierea petrodolarului cu Arabia Saudită în 1974, sub administraţia Nixon, ceea ce a dus la începutul tranzacţionării petrolului în dolarii americani, ţările fiind nevoite să-şi dezvolte mari rezerve de dolari pentru tranzacţii.

    Conform lui Sobianin, SUA încearcă acum o tranziţie de la economia globală la o “lume post-dolar”, o lume care, aşa cum se exprimă el, “nu mai este globală”. El a susţinut că acest lucru îl implică pe Putin deoarece SUA intenţionează să coopereze cu Moscova în ciuda aparenţelor pe care el le-a numit o “retorică politică extrem de agresivă împotriva Rusiei”.

    “SUA şi Rusia cooperează şi acum asupra unor chestiuni vitale în majoritatea domeniilor sensibile, inclusiv război, petrol, investiţii, tehnologie, etc.”, a susţinut Sobianin, continuând să explice că alianţa BRICS şi Parteneriatul Transatlantic sunt două exemple ale “asocierilor economice” asupra cărora SUA lucrează în prezent în mod activ.

    “În această luptă, datorită faptului că datoria SUA se măreşte, salvarea economiei americane este imposibilă chiar dacă întregul Orient Mijlociu ar fi incendiat. Vedem două clanuri care se luptă pe viaţă şi pe moarte – Bush şi Clinton”, a susţinut Sobianin, înainte să adauge faptul că viitoarele alegeri din SUA vor fi probabil şi ultimele “deoarece America s-ar putea schimba şi ar putea deveni o naţiune complet diferită”.

    Apreciază

  13. […] Vladimire, Vladimire … VIDEO: In RUSIA vor CIP in TOATE, de la produse pina la avioane […]

    Apreciază

  14. […] Vladimire, Vladimire … VIDEO: In RUSIA vor CIP in TOATE, de la produse pina la avioane […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.