SACCSIV – blog ortodox

Despre DEZINTEGRAREA FAMILIEI in PROTOCOLUL DE LA TORONTO

Posted in Uncategorized by saccsiv on martie 6, 2016

174677_110597438960850_333566_n

Foto: http://nycal.mayfirst.org/node/3788

Pentru a realiza dezintegrarea familiei, a sistemului de învăţământ, deci a societăţii în general, este primordial să se încurajeze „Libertatea Sexuală” la toate eşaloanele societăţii occidentale. Trebuie să se reducă individul, deci masele, la obsesia de a-şi satisface instinctele primare prin toate mijloacele posibile. Ştim că această etapă reprezintă punctul culminant în care întreaga societate va sfârşi prin a se surpa în sine însăşi. Nu la fel s-a întâmplat şi cu Imperiul Roman la apogeul său şi cu toate civilizaţiile asemănătoare, pe parcursul istoriei?

Cu ajutorul oamenilor de ştiinţă  şi al laboratoarelor finanţate de lojile noastre, am reuşit să punem la punct un procedeu chimic care va revoluţiona toate societăţile occidentale şi va arunca pradă uitării pentru totdeauna principiile morale şi religioase iudeo-creştine. Acest procedeu, sub formă de pilulă, va deschide larg calea „libertăţii sexuale” fără consecinţe şi le va împinge pe „femeile” naţiunilor spre dorinţa de a dori să se desprindă din starea care va ajunge să fie considerată jugul trecutului – sclavia femeii supuse bărbatului şi familiei iudeo-creştine tradiţionale. Odinioară „Centru şi pivot al celulei familiale”, femeia modernă, acum în calitate de persoană individuală independentă, va dori să-şi abandoneze rolul tradiţional, să se detaşeze de familie şi să-şi trăiască viaţa în conformitate cu aspiraţiile ei personale. Nimic mai firesc, ştim, dar locul în care noi vom interveni cu tărie va fi acela al infiltrării tuturor „mişcărilor de contestare feministe”, împingându-le logica până la cele mai extreme limite ale consecinţelor sale. Iar aceste limite se găsesc deja înscrise în dezintegrarea definitivă a familiei tradiţionale şi a societăţii iudeo-creştine.

Această „eliberare sexuală” va reprezenta calea finală pe care vom avea posibilitatea de a face să dispară din „conştiinţa populară” orice referire la „Bine şi Rău”. Prăbuşirea acestei bariere religioase şi morale ne va permite să realizăm procesul falsei ‚,Eliberări a omului de trecutul său”, care însă, în realitate, este o formă de sclavie ce va fi profitabilă pentru „Planurile Mondialiste” pe care urmărim să le punem în aplicare.

Respectiva poartă deschisă  pentru încurajarea ,’Libertăţii Sexuale”, a „Divorţurilor”, a „Avorturilor” la cerere, a recunoaşterii legale a diverselor forme de homosexualitate, ne va ajuta să modificăm în profunzime bazele istorice ale „Dreptului Legal” al societăţilor. Ea va fi un atu major pentru a împinge ansamblul indivizilor spre o relaxare generală a moravurilor; pentru a diviza indivizii unii în raport cu ceilalţi, în conformitate cu instinctele şi cu interesele lor proprii; pentru a distruge viitorul tineretului, împingându-l spre experienţe nefaste ale sexualităţii precoce şi ale avorturilor; şi pentru a distruge moralmente generaţiile viitoare, împingându-le pe calea alcoolismului, a drogurilor diverse – al căror control se vor însărcina să-1 preia, la nivel mondial, ofiţerii noştri superiori din Lojile Internaţionale – şi a sinuciderilor – suicidul fiind considerat, de către un tineret dezabuzat şi abandonat în voia sa însuşi, ca un sfârşit cavaleresc.

Să amăgim tineretul naţiunilor, arătându-i pe părinţii săi ca pe nişte iresponsabili, imorali şi nereligioşi – în definitiv, necăutând altceva decât plăcerea, evaziunea şi satisfacerea nestăvilită a instinctelor, cu preţul minciunii, al ipocriziei şi al trădării. Să facem din divorţuri şi din avorturi o nouă cutumă socială, acceptată de toţi. Să împingem astfel tineretul spre criminalitate sub toate aceste forme şi spre refugierea în grupări distincte, inaccesibile mediului familial, pe care el îl va percepe, în mod inevitabil, ca pe o ameninţare la adresa propriei sale supravieţuiri. Ţesătura socială fiind astfel bulversată iremediabil, ne va fi posibil în continuare să acţionăm asupra politicii şi a economiei naţiunilor, în scopul de a le aduce la cheremul nostru; de a le face să accepte, forţate de împrejurări, planurile noastre pentru O Nouă Ordine Mondială. Căci, trebuie să recunoaştem, naţiunile, fiind lipsite de posibilitatea de a se baza pe un tineret puternic, pe o societate în care indivizii, regrupaţi în jurul unui ideal comun, întăriţi cu ajutorul unor bastioane morale de neînfrânt, i-ar fi putut asigura sprijinul istoric, nu vor putea decât să abdice în faţa voinţei noastre mondiale. Astfel, vom putea atunci să inaugurăm ceea ce au anunţat atât de mult creaţiile noastre din trecut „sistemul comunist care profeţea o revoluţie mondială pusă în mişcare de toţi proscrişii din lume” şi „nazismul prin care am anunţat O Nouă  Ordine Mondială pentru o mie de ani”. Iată scopul nostru suprem: munca recompensată pentru toate valorile pe care le-a omorât pentru împlinirea ei, de-a lungul secolelor. Să afirmăm sus şi tare: „Toţi Fraţii din Lojile trecute, morţi în anonimat pentru realizarea acestui ideal pe care acum ne este posibil să-l atingem cu vârfurile degetelor”.

   Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Despre „PROTECTIA COPILULUI” in PROTOCOLUL DE LA TORONTO. Jurnalistul SERGE MONAST a murit de atac de cord la un an dupa ce a publicat acest Protocol …

Fragmentul de mai sus face parte din lucrarea Les Protocoles de Toronto (6. 6. 6) publicata in 1995 de Serge Monast.

Cititi va rog mai multe la:

Protocolul de la Toronto

Autorul a murit in urma unui atac de cord in casa lui in decembrie 1996, in varsta de 51 de ani, a doua zi dupa ce a fost arestat si a petrecut o noapte în inchisoare.

Sa ne amintim si de spusele lui Bertrand Russell:

Cred ca subiectul cel mai important (politic) este psihologia maselor… Vom arata ca familia împiedica dezvoltarea individului… Desi acestea vor fi studiate în sistemul de educatie, ele vor fi aservite obiectivelor clasei guvernante… Populatia nu va cunoaste felul în care i se inoculeaza convingerile. Când tehnica se va fi perfectat, fiecare guvern care a educat generatii de oameni în acest fel va putea sa controleze întreaga populatie în mod eficient si sigur, fara a fi nevoie de armate sau politie… Propaganda educationala, cu ajutorul guvernului, va putea sa obtina rezultate într-o singura generatie.

Exista însa doua puternice forte care se opun unei astfel de politici: una este religia, iar cealalta este patriotismul… O societate stiintifica nu poate fi stabila decât sub conducerea unui guvern mondial.

Cititi va rog si:

CITATE CELEBRE. Au spus-o cu gura lor iar altii ne-au avertizat …

Vizionati va rog si:

DOCUMENTARE CELEBRE: Interviul luat de Alex Jones lui Aaron Russo, subtitrare in limba romana si o analiza a sa

   Se aminteste in documentar si de miscarea feminista pe care Rockefeller au creat-o si despre mass-media pe care tot ei o detin prin fundatiile ce le poarta chiar numele. Motivatile crearii feminismului sunt sinistre dar reale: sa poata impotiza femeile si sa permita SISTEMULUI sa educe copii (adica punctul 5 al doctrinei iluminatilor). Desigur, nu singura aceasta familie coordoneaza totul, ci impreuna cu familiile rude si prietene.

 

24 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. cosminmatiu said, on martie 6, 2016 at 9:21 pm

  De aia ii arde ortodoxia si miscarea legionara

  Apreciază

  • Radu said, on martie 7, 2016 at 9:30 pm

   Bine spus.
   Intunericul nu suporta lumina.

   Rockefeller si Rothschild si care mai sunt si nu ii stim vor sfarsi rau de tot pentru pacatele lor strigatoare la cer.
   Nu stiu cum de ii mai rabda Dumnezeu si nu se crapa pamantul sa ii inghita de vii de rai ce sunt,instrumente fara judecata a celui intunecat asta sunt.

   Nu m-ar mira sa aiba soarta pe care o va avea francmasoneria si celelalte instrumente, antihristul ca sa castige increderea oamenilor sa ii faca sa accepte pecetea va dezvalui va arata tuturor ce fapte au facut bancherii si vor avea pedepse mari poate vor fi si executati.
   Se foloseste de ei pana la final cand si-au indeplinit scopul si apoi gata la foc cu ei.

   Apreciază

   • cosminmatiu said, on martie 7, 2016 at 9:50 pm

    Pedeapsa lumeasca este zero fata de cea vesnica, nu va necajiti ca scapa nepedepsiti aici in lume, si ca unii fura miliarde si fac 2 ani de inchisoare. Dumnezeu ii lasa sa se nenoroceasca in vesnicie la maxim si de pe acum rade de ei pentru ca stie sfarsitul lor.

    Apreciat de 1 persoană

 2. Cristian said, on martie 6, 2016 at 10:05 pm

  Cica „marsul femeilor in Varsovia pentru o mai mare ACCESIBILITATE la avorturi”, iar in poza articolului apar doua MAICUTE!

  Women march in Warsaw for greater accessibility to abortion
  http://www.mail.com/int/news/europe/4188674-women-march-warsaw-greater-accessibility-to-aborti.html#.1258-stage-hero1-5

  Apreciază

 3. AKRITAS said, on martie 6, 2016 at 11:30 pm

  *//www.napocanews.ro/2016/03/putin-vrea-eliberarea-constantinopolului-de-sub-ocupatia-musulmana.html
  CONSTANTINOPOLUL A FOST, ESTE, SI VA FI ORAS CRESTIN !!!

  INTREBARE : CINE A STAT IMPOTRIVA RUSIEI IN TIMPUL RAZBOAILOR RUSO-TURCE INTRE ANII 1711-1856 ???
  RASPUNS : OCCIDENTUL “CRESTIN” IMPERIALIST IUDEOMASON A FOST CEL CARE S-A ALIAT CU PAGANII NUMAI SI NUMAI PENTRU A STA IMPOTRIVA RUSIEI, PENTRU A STA IMPOTRIVA CRESTINISMULUI !!!
  ASADAR :
  IATA CE INSEAMNA OCCIDENTUL, „O TARA CA AFARA”, “VALORI EUROPENE”, STAT DE „DREPT”!!!
  IATA CUM SE EXPLICA PROPAGANDA PENTRU A PRIMI PE ASA ZISII REFUGIATI ISLAMISTI !!!
  IATA CUM SE EXPLICA INVAZIA MUSULMANA SUB FORMA IMIGRANTILOR !!!
  IATA CUM SE EXPLICA „CEA MAI MARE MOSCHEIE DIN EUROPA IN BUCURESTI” ORAS CRESTIN !!!
  IATA CUM SE EXPLICA BOMBARDAREA SERBIEI CRESTINE DE CATRE NATO SI INFIINTAREA IN KOSOVO PROVINCIE CRESTINA A SERBIEI, A UNUI STAT MUSULMAN IN EUROPA !!!
  IATA CUM SE EXPLICA PROPAGANDA FURIBUNDA MATERIALISTA, ATEISTA, HOMOSEXUALA, ATACUL IMPOTRIVA BISERICII SI A VALORILOR TRADITIONALE !!!
  CINE VREA ” O TARA CA AFARA” ??? NOI, POPORUL UMILIT SI OBIDIT DE STRAINI??? NU !!! IN NICI UN CAZ !!! VOR STRAINII CARE NE-AU OCUPAT INSTITUTIILE STATULUI CA LUPII LA OI !!!
  AFARA CU STRAINII DIN TARA !!! TARA E A NOASTRA !!!

  Apreciază

  • mihai said, on martie 7, 2016 at 5:43 am

   Da frate dar pina sa dam straini afara de aici va trebui cautati vinovati aici printre noi si exact ca in vremea lui vlad tepes exterminati si abi dupa aia straini alungati

   Apreciază

   • AKRITAS said, on martie 7, 2016 at 5:26 pm

    cozile de topor sant aparate si…..manuite de straini. cozile, potrivit utilitatii lor sant niste simple obiecte, unelte. ele pot fi folosite de oricine. important e de cine si impotriva cui. in cazul nostru e vorba de straini. ei isi apara cozile si le maniesc impotriva noastra. este adevarat. sa-i lipsim pe straini de cozi. dar cum? daca nu mai exista constiinta patriotica tocmai datorita faptului ca strainii au ocupat ca lupii la oi toate institutiile statului, si de acolo manuiesc cozile impotriva noastra.
    deci in primul rand strainii ttebuie demascati si alungati ca niste impostori ce sant… si nu mai trebuie acceptat nimic de la straini : ideie, ideologie, invatatura, directive, parteneriate….sa le aruncam de la noi pe acestea ca pe cea mai urata mizerie,ca pe cea mai nociva otrava….iar cozile se vor transforma firesc in unelte vrednice pentru tteaba pentru care au fost create.

    Apreciază

  • Jean Vladoiu said, on martie 7, 2016 at 7:46 pm

   Aici te înşeli! Marea majoritate a populaţiei e vrăjită, şi chiar vrea „o ţară ca afară”, stat de drept, valori europene şi alte bălării…
   Căderea e doar „pe mâna noastră”, din cauza patimilor şi a fărădelegilor noastre suntem şi orbiţi.

   Apreciază

 4. Apa trece, pietrele raman said, on martie 7, 2016 at 12:58 am

  Sfidarea lui Dumnezeu atrage pedeapsa vesnica si chair si pe cea vremelnica. Cand omul se imbolnaveste, daca n-are pe nimeni apropiat si nici bani, moare ca in caine. Apoi, daca n-are urmasi, cine se mai ingrijeste de pomenirea lui? Nu stiu ,,iluminatii” cum sa trimita cat mai multe suflete spre iad! Vai de cei prin care vine sminteala si vai de cei care nu se impotrivesc ispitelor!

  Apreciază

  • mihai said, on martie 7, 2016 at 6:02 am

   Dar lasa ca sunt si alti cu rude si fam ce mor ca niste caini. De ex la mine in bloc am avut o vecina in varsta care dupa ce a fost prostita de nora si nepoata a fost azvarlita la azil si dupa decesul acesteia direct incinerata si fara pomeni exact ca pe un gunoi desi aceasta sia dorit a fi inmormintata linga barbasu. Aici am mai vorbit de acest subiect cu incinerarea, bun nu se poate face slujbe celor cu buna stinta siau dorit asta, dar aceia care nu siau dorit asta si care totusi au fost arsi ca asa au vrut familia, rudele, prieteni, autoritatile etc acestia ce vina mai au si macar de aceasta sa se tina cont

   Apreciat de 1 persoană

   • cristesa said, on martie 7, 2016 at 12:44 pm

    Ai dreptate! Pentru ca oamenii si-au pierdut rusinea, mila, dragostea! Sunt ca niste zombie, vesnic infometati de castig, de placeri si respingand tot ceea ce decurge din sfanta datorie fata de Dumnezeu, de parinti, de familia lor! Eu cand aud pe unii ca le e frica de faptul ca traim ultimele zile ma mir, cu adevarat! Cum sa-ti fie frica? E semnul ca Dumnezeu prin Domnul nostru, Iisus Hristos, va pune capat tuturor greutatilor si stramtorarilor din prezent! Prea multi copii neernici si nerecunoascatori, prea multi parinti tineri care-si ucid si abandoneaza pruncii, prea mult Iad pe Pamant!

    Apreciază

 5. Cristian Terran said, on martie 7, 2016 at 11:59 am

  Pentru că lucrurile evoluează incredibil de repede către un guvern mondial și implicit o dictatură mondială, am decis să facem primul videoclip marca „Conspirații și mistere”: -cum e structurată lumea, cine se află în spatele guvernelor, cum putem conștientiza asta și ce acțiuni trebuie întreprinse pentru a contracara, cum sunteți manipulați prin , internet și cum să vă feriți, etc.

  Sperăm că acesta să fie doar primul dintr-o serie mult mai lungă de emisiuni.Să știm cum funcționează lumea și propaganda la care suntem supuși este un prim pas în descoperirea și punerea în practică a metodelor de contraatac. Ce înseamnă asta ? Înseamnă să realizăm că puterea este în mâinile noastre. Și nu mă refer aici la lozinci politicianiste. Acțiunile noastre chiar pot schimba modul în care suntem conduși și pot schimba viitorul.

  Apreciază

  • saccsiv said, on martie 7, 2016 at 2:42 pm

   Cristian Terran

   Super.

   Ce parere ai despre chestiunea NOM – fNOM?

   Esti ortodox?

   Vezi vreo legatura intre ceea ce se petrece si profetiile ortodoxe?

   Ce stii despre Apocalipsa, antihrist, semnul fiarei, Parusie?

   Apreciază

   • Cristian Terran said, on martie 7, 2016 at 4:01 pm

    Salutare,

    Nu sunt un om religios. Asta nu inseamna ca nu pot constientiza ce se intampla in lume. Personal cred ca profetiile au fost facute pentru a fi indeplinite mai apoi de catre Papusari. Sa luam doar exemplul manuscrisul atribuit „inteleptilor sionului” scris de fapt de catre Albert Pike. Acolo sunt date instructiuni clare care au fost facute publice pentru a-i obisnui pe oameni cu ceea ce vor sa puna in practica. Sper ca voi face mai multe astfel de filme in care voi incerca sa explic cum suntem controlati si cum putem scapa de acest fenomen.

    Apreciază

   • saccsiv said, on martie 7, 2016 at 4:08 pm

    Cristian Terran

    Nu poti constientiza. Doar ti se pare ca poti.

    Protocoalele Inteleptilor Sionului nu se incadreaza in categoria profetiilor Sfintilor Parinti.

    Apreciat de 1 persoană

   • el said, on martie 7, 2016 at 4:23 pm

    Cristian Terran

    frate inceraca sa mergi la Biserica Ortodoxa, sa te botezi (daca inca nu est botezat), sa te apropii sincer cat poti de mult de Hristos.

    Caci sa stii ca FARA Hristos NU VEI REUSI NIMIC si iti vei pierde si sufletul tau.:

    „5. Eu sunt viţa, voi sunteţi mlădiţele. Cel ce rămâne întru Mine şi Eu în el, acela aduce roadă multă, căci FARA Mine NU PUTETI FACE NIMIC.
    6. Dacă cineva nu rămâne în Mine se aruncă afară ca mlădiţa şi se usucă; şi le adună şi le aruncă în foc şi ard. „( Ev Ioan, cap 15)

    Cel mai are Aparator in cer pe pamant si oriunde este Numele Lui Iisus Hristos , cine NU are drept Dumnezeu pe Iisus Hristos se rataceste si toata osteneala lui buna NU VA RODI !

    „9. Pentru aceea, şi Dumnezeu L-a preaînălţat şi I-a dăruit Lui Nume, care este mai presus de orice Nume;
    10. Ca întru Numele lui Iisus tot genunchiul să se plece, al celor cereşti şi al celor pământeşti şi al celor de dedesubt.
    11. Şi să mărturisească toată limba că Domn este Iisus Hristos, întru slava lui Dumnezeu-Tatăl. „___Ep catre Filipeni, Sf Ap Pavel. cap2)

    Apreciază

 6. cristesa said, on martie 7, 2016 at 12:35 pm

  Tinerii sunt atat de rataciti, incat pana si ideea de familie ii sperie si chiar ii scarbeste! La un articol despre medicina viitorului (pe care mi-am aruncat ochii mai inainte) se explica faptul ca-n viitor oamenii vor avea un cip implantat ca sa conduca pilula ingerata direct la locul afectat! Bineinteles ca s-au gasit si oameni (f.putini) cu mintea limpede, care au spus ca nu le-ar trebui asa ceva vreodata! Au aparut imediat „tinerii frumosi si liberi” care, ce credeti? Au inceput sa-i njure ca sunt imbecili credinciosi si sa profereze insulte la adresa Lui Dumnezeu si a Bisericii! Peste tot sunt prezenti, cu acelasi mesaj de ura si de distrugere, cu insulte si injurii care mai de care mai puturoase! Toate indreptate impotriva credinciosilor ortodocsi! Zici ca traim peplaneta maimutelor, fratilor!

  Apreciază

 7. cristesa said, on martie 7, 2016 at 1:03 pm

  Ca sa fie o cireasa pe tort, Iglesias junior va porni turneul mondial „SEX AND LOVE” (!!!), care cuprinde si un mare concert la Bucuresti! http://www.eventim.ro/ro/bilete/enrique-iglesias-sex-and-love-bucuresti-romexpo-421158/event.html
  Dumnezeu sa fie cu noi si sa indrepte pasii copiilor acestei tari departe de uraciunea aceasta a pustiiri!

  Apreciază

 8. octavpelin said, on martie 7, 2016 at 4:43 pm

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

  Apreciază

 9. energein7 said, on martie 7, 2016 at 9:28 pm

  Reblogged this on energein7's Blog.

  Apreciază

 10. […] Despre DEZINTEGRAREA FAMILIEI in PROTOCOLUL DE LA TORONTO […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: