SACCSIV – blog ortodox

APOCALIPSA A INCEPUT. Dar asta pricep doar cei ce inteleg PROFETIA Sfantului Nil Athonitul

Posted in Uncategorized by saccsiv on februarie 29, 2016

Apocalipsa este de fapt un fel de a spune, asa, mai pentru incepatori. De fapt vorbim despre Sfarsitul Vremurilor descrise in Apocalipsa.

   Cititi va rog incet si cu rabdare fraza cu fraza textul de mai jos apoi priviti in jur si comparati …

Profetia Sfântului Nil Atonitul, despre Antihrist si sfârsitul lumii
     Pe la anul 1900, mergand spre jumatatea mileniului al optulea de la facerea lumii, acesta se va schimba si se va face de nerecunoscut.
Cand se va apropia vremea venirii lui Antihrist, se va intuneca mintea omului de toate patimile cele trupesti ale curviei, si foarte mult se va inmulti necredinta si faradelegea. Atunci omul va deveni de nerecunoscut, schimbandu -se fetele oamenilor, si nu se vor mai cunoaste fetele barbatilor de ale femeilor, pentru nerusinata imbracaminte si a parului din cap.
Oamenii din vremea aceea se vor inrai ca niste fiare salbatice, fiind inselati de Antihrist. Nu vor da respect parintilor si celor mai batrani, iar dragostea va pieri. Pastorii crestinilor, arhierei si preoti vor fi oameni cu slava desarta, afara de prea putini, cu totul nerecunoscând calea din dreapta de cea din stanga.
Atunci se vor schimba obiceiurile si traditiile crestinilor si ale Bisericii. Curatia va pieri de la oameni si va stapâni faradelegea. Minciuna si iubirea de argint vor ajunge la cel mai inalt grad si va fi vai de cei care vor aduna bani. Curviile, preacurviile, sodomiile, hotiile si omorurile, in vremea aceea, vor fi pe toate drumurile. Pentru savarsirea acestor mari pacate, oamenii vor fi lipsiti de darul Sfântului Duh, pe care l-au primit la Sfantul Botez, precum si de mustrarea constiintei. Bisericile lui Dumnezeu vor fi lipsite de preoti credinciosi si evlaviosi si va fi vai de crestinii care se vor afla in lume, caci isi vor pierde cu totul credinta, nevazând la nimeni lumina cunostintei.
Atunci se vor duce la locurile ascunse si sfinte (manastiri si schituri), ca sa gaseasca mangaiere sufletului de multele tulburari si ispite pe care le vor intampina zilnic; dar usurare nu vor gasi, caci peste tot vor fi piedici si sminteli. Si toate acestea se vor face pentru ca Antihrist va stapani peste tot, va domni in toata lumea, va face semne si minuni cu inselaciune si va insela pe oameni cu viclenie, ca sa nascoceasca si sa vorbeasca unul cu altul de la un capat al pamantului la celalalt (telefonul, radiotelefonul, televiziunea, n.n.). Atunci vor zbura prin aer ca pasarile (avioanele n.n.) si vor inota prin adancul marii ca si pestii (submarinele n.n.).
Si toate acestea le vor face oamenii, traind in tihna, necunoscand ca acestea sunt inselaciunile lui Antihrist. Si asa de mult va inainta stiinta vicleanului, ca sa insele prin nalucire pe oameni, pentru a nu mai crede in Dumnezeu Cel in Sfânta Treime inchinat.
Atunci, vazând Prea Bunul Dumnezeu pierzania neamului omenesc, va scurta zilele pentru cei putini care se vor mântui; ca se va sili Antihrist cu slugile sale sa insele – de va fi cu putinta – , si pe cei alesi. Atunci fara de veste va veni sabia cu doua taisuri si va omori pe inselatorul si pe cei ce- i slujesc lui.

Cuvant al Sfântului Nil pentru venirea lui Antihrist
Cand se va inmulti faradelegea se vor aduna toate pacatele si faradelegile lumii si se vor incuiba intr-o necurata fiica a desfranarii, care va fi lacas al preacurviei, mama a tuturor faradelegilor si a spurcatului Antihrist si va fi o femeie necurata si preaintinata in toata viata ei.
In aceasta femeie prea desfranata se vor aduna toate faradelegile lumii din care se va naste fiul pierzarii, Antihrist. Din pricina lipsei harului Duhului Sfant de la oameni, pentru pacatele lor, se vor aduna in pantecele ei toate faradelegile oamenilor
Dupa nasterea lui Antihrist va veni toata lipsa in lume. Intai, va lipsi dintre oameni dragostea, unirea, curatia si frica lui Dumnezeu. Orasele vor fi lipsite de pastori si de povatuitori credinciosi. Bisericile lui Dumnezeu vor fi lipsite de episcopi, de duhovnici si de preoti evlaviosi, asa cum au inceput inca de pe acum a lipsi.

La urma se va arata si necuratul Antihrist, dupa cresterea varstei lui, si se va umplea de sataniceasca putere, ca sa faca semne si minuni cu vrajitoriile lui inaintea oamenilor patimasi. Dar peste oamenii cei sfinti nu va avea nici o putere sa-i amageasca cu vrajile lui, ci numai pe cei intunecati de patimi.

La inceput se va arata bland, ca sa plece popoarele la inselaciunea lui, si sa-l puna imparat. De asemenea, se va arata cu pace si smerenie, ca sa i se inchine toti, fiindca hrana lui Antihrist este tulburarea oamenilor; caci, cand se vor tulbura oamenii, atunci el se va bucura. Lumea se va tulbura prin uitarea credintei si lipsa fricii de Dumnezeu. Caci atunci vor stapani in lume desfranarea, preacurvia, sodomia, iubirea de avere, iubirea de bani, pomenirea de rau, zavistia, uciderea de oameni, betia, avortul, stricarea familiei si celelalte greutati. Toate acestea vor cuprinde intreg pamantul si vor stapani toate orasele si satele, pentru ca nu se va gasi atunci alt om vrednic sa imparateasca lumea.

Atunci cand vor pacatui toti oamenii, vor crede ca isi lucreaza mantuirea lor. Atunci, in vremea lui Antihrist, se vor defaima Bisericile lui Dumnezeu si Sfanta Evanghelie si va fi multa lipsa in lume. Adica: semne si aratari de la Dumnezeu, foamete indoita, atat de hrana trupeasca cat si sufleteasca si de invatatura dreptei credinte. Caci se va incuia cerul, ca in vremea lui Ilie, si nu va ploua pentru faradelegile oamenilor. Apoi vor flamanzi oamenii de cuvantul lui Dumnezeu, ca nu se va gasi un om drept, cu fapte bune, ca sa-i invete cuvantul mantuirii. In vremea aceea se va ridica binecuvantarea lui Dumnezeu de la mancaruri si bauturi, caci cu cat vor manca mai mult, cu atat mai mult vor flamanzi.

Atunci se va zamisli rautatea Satanei in inimile oamenilor si va vietui paganatatea cu pecetea lui Antihrist, caci se va ridica darul lui Dumnezeu de la oameni, precum zice Sfanta Scriptura: „Nu va ramane Duhul Meu in oamenii acestia in veci, pentru ca sunt numai trup” (Facerea 6, 3). Atunci se vor imputina oamenii pe pamant, vor slabi si vor muri cei pecetluiti de Antihrist ca pasarile pe drumuri si vor manca oamenii trupuri de oameni morti, nemaiputand suferi lipsa si foamea. Iar intelesul pecetii lui Antihrist este acesta: „Al meu esti, iar eu sunt al tau; de buna voie vii la mine, iar nu de sila” . Vai si amar de cei pecetluiti de Antihrist. Atunci se va face mare tulburare in lume. Caci auzind oamenii ca in alte parti este pace, se vor muta acolo, dar, dimpotriva, vor gasi mai multa lipsa si vor auzi de la locuitorii locului aceluia, zicand: „Cum ati venit in acest loc blestemat, unde n-a mai ramas intre noi intelegere omeneasca?”. Atunci vor inceta oamenii de a se mai muta din loc in loc.

Iar din cauza fierberii marii si a focului de sub pamant, se va desfiinta pamantul, adica se va usca si nu va rasari iarba; copacii nu vor odrasli  vlastare si izvoarele apelor vor seca, iar animalele si pasarile vor muri de aburii marilor si a pucioasei.

   Comentariu saccsiv:

Si va fi si semnul fiarei …

Dar sfarsitul vremurilor nu va fi ANTIHRIST, caci va fi si PARUSIA. Cititi va rog mai multe la:

Skartsiuni Dimitriu: “Profetii despre antihrist”

Vi se pare ca ati citit cu maxima atentie, fraza cu fraza, textul de mai sus? Ei bine, atunci cititi-l inca o data, dar acum cuvant cu cuvant, si nu mai ziceti: “ei lasa, ca pe astea le stim”.

Ca majoritatea dintre voi nu stiti nimic. Doar vi se pare ca stiti ceva. Dar la primul examen de doi bani, clacati total. Fie el si examen teoretic. Si asta, repet caci poate va intra in cap, deoarece ati zis ca stiti cand de fapt doar vi se parea ca stiti.

Ca daca luam oricare dintre pasajele din primul text si va invit sa le analizam, veti zice: “hai mai, lasa-ne ca stim”. Dar daca discutam dupa o vreme fix despre aceeasi tema raportandu-ne insa la cele ce ne inconjoara si va voi zice: “atentie, vremurile descrise in profetii bat la usi”, o sa sariti scandalizati in sus: “hai bai apocalipticule, ca nu-i chiar asa”.

 

56 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Iones said, on februarie 29, 2016 at 11:05 am

    Copiii nostri sunt cobaii UE!
    Alertă medicală de proporţii. VACCIN NEAUTORIZAT în UE, testat pe bebeluşii din România

    Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/alerta-medicala-de-proportii-vaccin-neautorizat-in-ue-testat-pe-bebelusii-din-romania_277311.html#ixzz41XuIgf3q

    Apreciază

  2. mircea.v said, on februarie 29, 2016 at 11:17 am

    Ioan Ianolide spunea ca Apocalipsa – etapa Sfarsitul Vremurilor, a inceput in 1948 odata cu infiintarea statului Israel. Stia el bine, mai ales ca discuta cu Valeriu Gafencu si cu alti sfinti ai inchisorilor, erau iluminati de catre Dumnezeu…

    Apreciat de 1 persoană

    • sherlock_holmes said, on februarie 29, 2016 at 8:16 pm

      Da,asa cred ca este.

      ” Ei primii aveau să audă Vestea cea Bună din gura Domnului Însuşi. Şi ce? Întâi „osana”, iar peste câteva zile – „răstigneşte-L, răstigneşte-L!” Această Veste Bună le era incomodă, le strica liniştea, modul obişnuit de viaţă. Mai simplă şi mai accesibilă era învăţătura omenească, învăţăturile bătrânilor, pe care le-au şi urmat. Conform lor, aşteaptă şi acum venirea lui mesia ca împărat al împăraţilor, pe care poporul evreu îl va face rege al întregii omeniri. Şi îl vor primi. Il vor primi pe antihrist.”

      Israel/Sua/Europa lumea care deja s-a inchegat in legi si moduri de viata antihristice,care se globalizeaza vazind cu ochii,care vine,vine,vine,calca totul in picioare. Tari corupte la aproape orice nivel de putere si decizie si care in mod nedemocratic impun popoarelor lor aceste legi si moduri de viata anti Hristos.

      pe care poporul evreu ( mafia lor nu intreg poporul,nota mea ) îl va face rege al întregii omeniri…intii prin legi si moduri de viata anti Hristos ( astazi ),mai apoi si personal,ca aratare.

      https://saccsiv.wordpress.com/2011/09/07/text-remarcabil-despre-apocalipsa-viziunile-staretului-antonie/

      Apreciază

  3. Sofia said, on februarie 29, 2016 at 11:33 am

    Episcopul LONGHIN, Să stăm bine, să stăm cu frică, să luăm aminte!

    Am socotit necesară apariţia acestei cărţi datorită faptului că ne aflăm într-un moment greu, într-un moment de răscruce al credinţei celei adevărate şi, de fapt, al mântuirii noastre – a întregii creştinătăţi ortodoxe de astăzi şi de mâine.
    Cel rău vrea să ne distrugă sufletele, luptând să nimicească orice urmă de credinţă din popor. El întotdeauna a căutat să ne despartă de Dumnezeul cel adevărat, dar astăzi urmăreşte să facă acest lucru prin ecumenism… mişcare în cadrul căreia, pentru anul 2016, se pregăteşte aşa-zisul al optulea Sinod Ecumenic (sau Sinod Panortodox). Se doreşte ca acest sinod să se ţină la Constantinopol, în fosta biserica ortodoxă «Sfânta Irina», care acum este transformată în moschee musulmană.
    Îl rugăm pe Preamilostivul Dumnezeu să facă El ca acest strigăt al nostru să fie auzit şi înţeles ca un semnal de alarmă de către sufletul fiecărui drept-măritor creştin. Căci dorim, prin aceste mesaje duhovniceşti culese aici din scrierile Sfinţilor Părinţi, să aducem la cunoştinţa tuturor fiilor Bisericii noastre gravul pericol al lepădării de credinţa ce ne ameninţă. Şi totodată vrem să transmitem tuturor îndemnul să rămânem în învăţătura mântuitoare pe care am primit-o prin descoperire de la Însuşi Fiul lui Dumnezeu, Domnul Iisus Hristos, învăţătura care a fost dată sfinţilor „o dată şi pentru totdeauna” (Iuda 3) şi care, prin Sfinţii Săi Apostoli şi urmaşii lor, a ajuns până la noi. Aceasta este credinţa în care ne-am născut şi în care ne-a educat Biserica noastră Ortodoxă, prin Sfinţii Părinţi.
    Pentru acest har pe care Dumnezeu ni l-a dat nouă nevrednicilor şi netrebnicilor robi ai Săi, suntem datori să-I aducem zi şi noapte mulţumiri neîncetate şi laudă nesfârşită marelui Său Nume.
    Acum însa, chiar dacă va trebui cu preţul vieţii noastre să ne apărăm această dreaptă credinţă, dacă va trebui să ne vărsăm sângele pentru ea sau dacă va trebui să murim de o mie de ori şi să suferim pentru iubitul nostru Mântuitor, Îl rugăm pe El să ne umple de o sfânta putere în această luptă şi de un nebiruit curaj de mărturisire a adevărului. Să ne dea înţelepciunea care vine de sus şi discernământul clar în faţa acestor provocări, pentru a nu deveni părtaşi cu trădătorii.
    Să nu schimbăm slava cerească şi fericirea veşnică pe o nevrednică slava pământească, trecătoare şi deşartă. Să rămânem creştini ortodocşi, să credem şi să apărăm cu tărie ceea ce aparţine doar unicei corăbii a mântuirii, care este Biserica Ortodoxă, cea Una Sfânta, Soborniceasca şi Apostolească.
    Ne rugăm Domnului Dumnezeului nostru să ne ajute să înţelegem că pe primul loc în tot ceea ce înseamnă credinţa şi viaţa a noastră trebuie să fie şi să rămână El şi nicidecum oamenii. Pentru că de multe ori oamenii ne poruncesc împotriva poruncilor Sale şi ajungem astfel în situaţia în care să ne întrebăm de cine să ascultăm: de El sau de ei? Ferice va fi de noi atunci dacă ne vom putea da şi nouă, şi lor acelaşi răspuns hotărât pe care l-au dat Sfinţii Apostoli într-o stare asemănătoare: „Trebuie să ascultăm pe Dumnezeu mai mult decât pe oameni!” (Fapte 5, 29). Căci oamenii, de cele mai multe ori, asculta glasul demonic al lui Lucifer, aşa cum l-au ascultat îngerii care, pentru această ascultare, au căzut odată cu el din cer.
    Dorim din toată inima şi mărturisim cu cutremur că vrem să ne păstrăm credinţa ortodoxă până la sfârşit, curată, dreapta şi netrădată, după cum am şi primit-o; că nu avem să schimbăm nimic din sfintele canoane, nici din Sfânta Tradiţie şi nici din mărturisirea pe care au făcut-o Sfinţii Părinţi, uneori chiar cu preţul vieţii lor. Ci doar un singur lucru ne-a mai rămas de împlinit: străduinţa de a ne schimba viaţa. Să părăsim păcatul şi tot ceea ce este rău şi murdar în noi, în fiecare, pentru că, în pocăinţă şi cu o credinţă statornică, să aşteptăm ziua mult dorită a întâlnirii noastre cu Dumnezeu.
    Am vrea ca, prin această carte, să adresăm o stăruitoare şi fierbinte rugăminte tuturor fiilor Bisericii noastre şi, mai ales, slujitorilor ei: să stea bine, să stea cu frica, să ia aminte la învăţătura sănătoasă care ne-a fost dată de Preabunul Dumnezeu. Noi, păstorii, să ne întoarcem şi să ne ţinem păstoriţii la păşunea cea adevărată, la izvorul sfintei noastre Ortodoxii.
    Şi să ne păzim cu toată teama şi grijă de marea primejdie ce se pregăteşte de către cei fară-de-lege, pentru a nu fi atraşi, prin acceptarea învăţăturilor mincinoase, în prăpastia înspăimântătoarei lepădări de credinţa şi în marea înşelăciune a acestui Sinod Panortodox, care mai dinainte de a se ţine este denumit „Mare şi Sfânt”, când încă nici nu se cunosc toate temele pe care le va dezbate şi, mai ales, hotărârile pe care le va lua în privinţa viitorului Bisericii Ortodoxe.
    Cerem mila şi binecuvântarea lui Dumnezeu peste toţi cei ce vor citi această carte şi Îl rugăm pe Mântuitorul nostru Iisus Hristos, pentru rugăciunile Preacuratei Sale Maici şi ale tuturor Sfinţilor, să ne ajute, în aceste clipe grele de încercare, să rămânem până la sfârșit mărturisitori ai sfintei noastre credințe ortodoxe.
    Bănceni, la sărbătoarea Sf. Nicolae, 2015
    † Episcopul Longhin

    Cartea se poate descarca in format pdf de aici: http://comorinemuritoare.ro/bLOGOS/?p=22708

    Apreciat de 1 persoană

  4. ioana L. said, on februarie 29, 2016 at 12:02 pm

    Sfantul Nil, mare, mare de tot. Da, sunt vremurile cand va aparea antihrist…se spune ca la al VIII_lea Sinod Ecumenic, evreii il vor primii in urale ca fiind Mesia. Gata, nu mai e mult, dar va fi cumplit! Sincer, mi-e ingrozitor de frica sunt slaba si plina de pacate….Doamne Iisuse Hristoase, miluieste-ne!

    Apreciază

    • marinela said, on februarie 29, 2016 at 7:34 pm

      Mai explicit de atit nici ca se putea,le vedem cu ochiul liber cum se implinesc aceste proorocii,toate la punct si virgula ,nimic neadevarat,totul real ca aerul ce-l respiram,insa omul e inclinat prea mult spre patima pacatutului si nu poate sa vada mai incolo de virful nasului,iar toate aceste cuvinte, i se par doar niste vorbe fara temei.E inlantuit in dulcea vraja a satanei ,care-i sopteste seducator in ureche,ca mai e timp pina la moarte si n-are rost sa-si faca griji timpurii si uite asa pleaca omul nepregatit din viata asta si merge direct in bratele satanei,care-l asteapta cu nerabdare in muncile iadului.

      Apreciază

  5. evtodiev said, on februarie 29, 2016 at 12:11 pm

    off topic: un scurt documentar despre Meteore:

    Apreciază

  6. NIMENI said, on februarie 29, 2016 at 1:47 pm

    Ce zice gurista asta …!!!?????

    Apreciază

    • Spaceman said, on februarie 29, 2016 at 9:16 pm

      @NIMENI
      Ce e cu supa asta reîncălzită? Este un videoclip din 2013 în care JaclynGlenn, o activistă online ateistă, spunea că ea nu poate fi creștină pentru că nu crede în basme iar Biblia este o carte de povesti plagiată scrisă de oameni. Iar acum JaclynGlenn acoperindu-și strategic ochiul drept, spune că și fetele se masturbează și că va vota Vaginul – Hillary Clinton.

      Apreciază

      • NIMENI said, on martie 1, 2016 at 9:47 am

        Spaceman,
        Nu te supara caci nu am intentionat sa reincalzesc nicio supa iar intrebarea era pur retorica!

        Apreciază

  7. STOP RFID said, on februarie 29, 2016 at 1:49 pm

    Matei Vulcanescu iara face spectacol.

    http://www.dcnews.ro/semnul-fiarei-preot-informa-ii-despre-buletin-i-card_498597.html

    Apreciază

    • mircea.v said, on februarie 29, 2016 at 2:24 pm

      Saracu’, e dus cu pluta rau de tot. Nu are nici macar logica elemntara, lumeasca.
      Ca tot vorbeam de episcopul Serafim de Pireu zilele astea, chiar ma asteptam ca la un moment dat Matei Vulcanescu sa se foloseasca de numele sau, si uite ca s-a folosit.

      Apreciază

      • el said, on februarie 29, 2016 at 5:59 pm

        mircea.v

        da ai dreptate s-a folosit mascaricul nerusinat si trancaneste intr-una …. JALNIC ! JALNICI … !

        Apreciază

    • el said, on februarie 29, 2016 at 5:47 pm

      STOP RFID

      vechile LABARII la gura lui popa vulcanescu !

      e el mai destept ca Staretii si ca Sf Paisie Aghioritul sarmanul, ata de „inlunetat” de protestanti din america ca pana la Sfarsitul vietii nu s-a mai trezit din „greseala” , ba a mai scris si cu MANA PROPIE o Scrisoare ca sa nu ajunga labari ca vlcanescu sa minta viclean dupa moartea lui ca ar fi minciuni si n-ar fi zis Sf Paisie asa ceva, acum ca NU MAI POT MINTI si ascunde parerea Sf Paisie incep sa-l faca „nebun” si „ratacit” si certat de Sf Porfirie ….asta DUPA moartea Sf Porfirie…. DIN VORBE, ca asa a zis ala si ala, de la PRETINSI „ucenci” ca ei, ca popangiu´ vulcanescu.

      a scs reüede din cur comunictatu„ ca l-au ARS DRACII cand a vazut scose la lumina cuvintee Parintelui Vasile Novikov. NU APREAU filmele cu Par Vasile Novikov tacea si CIRACUL si MASCARICIUL de vulcanescu si labarea pe tema Sinodului …ca sa-si actualizeze „luciul” de mare „anticecumenist” …doar Sinodul e acum tema la moda.
      Dar pentru ca DRACII DIN EL il imping sa ASTUPE urechile crestinilor la fel de mincinosi si vicleni ca el a sarit si el repede cu „comunictatul” mai ceva ca elie wiesel, ….. NU CUMVA sa se trezeasca vreunul la vorbele Par Vasile Novikov !!! E lupta pe ultima suta de metri !

      PAGUBA IN CIPPERCI, va convinge pe unii la fel de NEVREDNICI si MINCNOSI ca el ca sunt bine OK cu actele in buzunar si mari „martirisitori ” , gata „salvati” de anticrist , nu ca apocalipticii de noi care MARTURISIM CUVANTUL Sf Paisie ai al Staretilor !!!

      clownul asta de vulcanescu inca putin si in scoate din Sinaxar pe Sf Paisie ca sa-i aranjeze pe ei, ca vezi domne era Porfirie mai destept ca Sf Paisie si blablabla…… ca sunt si demni de crezare limbarii ca ei.

      ultima strigare de la popa vulcanescu : luati GLOATE cipul, actele si tot ce vreti, ca va da popa vucanescu „dezlegare” si constiinta buna…. NU ASCULTATI de Sf Paisie nici de ATATIA Sfinti si STARETI MARI rusi, ascultati GLOATE de agarici vulcanescu ca …. va „mantuieste” el din grecia de la caldurica cu buzunarul plin de cipuri !

      PANARAMA de popa de circoteca ! ….

      Apreciază

      • safimvigilenti said, on februarie 29, 2016 at 6:34 pm

        saccsiv, cum ramane cu rugamintea ta : ” Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei ”
        de ce permiti acestui user sa foloseasca un limbaj asa mizerabil ? crezi ca pe un blog orthodox da bine sa apara cuvinte precum cur, labareala, panorama etc ???

        Apreciat de 2 persoane

      • el said, on februarie 29, 2016 at 7:03 pm

        da mai „vigilentule”

        la OTRAVA MORTI VESNICE din INSELAREA si VICLENIA popii vulcanescu NU te scandalzezi, astea sunt „Minore” ….. la tine cur, labareala, panarama,etc ASTEA au valoare vesnica la tine ! la aceste OTRAVURI nu sari asa ca ARS …. „politicosule” „vigilent”!

        aferim „vigilenta” ! FATRANICULE ! lasa sa fiu eu vulgar dar NU INSELAT ,
        si voi fiti politicosi si iscusiti cat vreti in viclene intorsaturi ale frazei spre „justificarea” INSELARII si APOSTAZIEI de care v-ati lipit deja cu SETE, va las „onoarea” asta ….. si umblati dupa popi ca vulcanescu si altii ca el care va dau „dezlegare” la cip si din aproape in aproape si la …pecete. hei da , la PECETE pe aceeasi „justificare” asa cum v-a spus Sf Ioan Maximovici.

        dar no problem voi sunteti „SALVATI ” si cu onoarea de civilizati politicosi intacta ! ca sa zice popa vulcanescu si reeducatorii de 2 parale proaspat iesiti de sub fustele femeilor lor de la RIC amicii si propovaduitorii vostri cizelati si politic corect, cu ei aveti „constiina buna” !

        Apreciat de 1 persoană

      • el said, on februarie 29, 2016 at 7:06 pm

        aha”vigilentule” …si nu uita , ia-te de mana si cu PRO-ciparul reeducat de RIC numit @IoanC care da like la orice comentariu negativ la adresa mea, ca si el e unul ca voi…. plini de „dragoste de adevar” si de „forme frumoase” …si el e la fel de „vigilent” ca tine ! 🙂

        Apreciat de 1 persoană

      • cosminmatiu said, on februarie 29, 2016 at 7:31 pm

        @ el

        Preotii astia mierosi sunt ingaduiti de Dumnezeu sa se alipeasca de ei cei care isi cauta justificari dupa pacatele lor.
        Cei care vor cipul, in interiorul lor au ales deja si cauta nu adevarul ci pe cineva care sa le „binecuvanteze” alegerea. Au destui: Calistrat Chifan, Vulcanescu, etc
        Am citit viata si cele 6 carti ale Sf Paisie Aghioritul, unde vezi intelepciunea Duhului Sfant in fiecare cuvant, avem pe Pr Iustin, pe Pr Vasile Navikov.
        Noi suntem mai mult de jumatate in iad, Sf Ignatie Briancianinov spunea de acum 100 de ani sa ne ghidam dupa Sfintii Parinti si Biblie ca nu mai sunt preoti vrednici.
        Lasa nu te stresa cei care vor preoti cu vorba blanda ca si preotul Eli ce a fost ucis de Dumnezeu pentru fii lui, sa mearga dupa ei.
        Sunt vremuri de marturisire cu putere

        Apreciază

      • el said, on februarie 29, 2016 at 9:10 pm

        cosminmatiu

        da frate asa este. multumesc de intelegre.
        ce sa fac ma amaraesc si ma enervez si eu ca prostul cand vad atata IPOCRIZIE, atata FALSITATE si FARISEISM.
        toti AU ALES DEJA cofortul, si acum ca sa-si dea constiinta buna „justifica” cipurile parandu-li-se ca au „temeiuri” pe la vreo Profetie de Sfinti sau cuvant unde se vorbeste despre o realitate si daca NU se pomeneste si de alta, ca NU ar fi fost posibila pe vremea ei intelegerea/prezentarea acestia Sfantului respectiv, …gata „concluzia” lor : uite NU A ZIS de asta, vezi, noi suntem KOSHER ,OK putem sa credem/zicem cum ne place noua si extrapoleaza prost „intelesurile” lor la Scrierile Sfintilor.
        atata PROSTIE si MINCIUNA mi-e greu sa vad la DUCATORII DEGEABA la Biserica. numai de astia am si eu parte pe unde sunt, niste tembeli militanti si fudului inchipuindu-si ca stau ei aici permanet si fara vreo lipsa si cu curul in confort si cu sufletul in rai vesnic.

        si cum vine iar vorba de cipuri si actele LEPADARII cum tac toti politicos si fatranic (sa nu se vada ce au ales) ca mortii in papusoi, ______ca lasa ca stiu ei mai bine ca Sfintii Si Staretii ; ca sa a azis nu stiu ce imbecil unul popa Sasoev unul pe care l-a luat Dumnezeu mai repede de pe pamant ca sa nu-si piarda osteneala lui buna din alte lupte prin NEBUNIA APOSTAZIEI si pe care l-au declarat ei „sfant” si …altii de teapa asta_____

        sau incep sa intoarca iar placa hodorigita veche si darapanata ca mintea lor stricata cu „justificarile”…ca daca a asa a zis la Apocalisa gata sut ei „justificati” ca parca Sf Ioan la Apocalipsa trebuia sa dea toate detaliile ca si cum Apocalipsa ar fi un fel de ziar de azi….

        Stau ca FARISEII la piciorul literei care UCIDE pe FATARNIC si NU VAD Duhul si INELESUL Ei,
        ca parca Apocalisa cea mai CIFRATA dintre Scrierile Scripturii ar fi de nivelul de intelegere al oricarui bou alfabetizat ! si ei pandesc ca fariseii Cuvantul Lui Hristos : „s-a zis asta, scre EXACT despre asta la QApocalispa? AHA, vezi ca NU s-a zis in detaliu asa, inseamna ca NU EXISTA !”

        si pas de te intelege cu ei, ca ei „stiu mai bine ca oricine” ,ca asa i-a invatat comunismul si democratia „ca lasa sa vorbeasa orice nea Ion/ageamiu obraznic si ORB … ca e si el om „.

        le spui IATA ce zice Sf Paisie , ei replica „minte, l-a cretat” Porfirie, ….ca sa zice unul dupa mintea lui, un „ucenic” …da MUSAI DUPA MOARTEA Sf Porfirie au „descoprit” asta …..!”____relevanta : PAARTZ ca „ucenic ” la ei a zis !

        le arati IATA CATI Stareti MARI rusi spun TOTI la fel___actele noi sunt LEPDARE de Hristos ca inlocuiesc Botezul si numele cu un numar (al lui anticrist ), unii inca din anii 1950, 1960, 1970….cand nici nu se pomenise de asemnea smecherii in lume …. ei NU eau „extrenisti” „bigoti” ,blablabla….. si NU mai pomnesc de Numele acelor oameni Sfinti ca sa NU SE MAI AUDA Cuvantul lor si sa nu-i mai deranjeze la „alegerile” lor …

        le süui UTA ce zice unul RECENT , OMORAT; MUCENIC, MARTURISTOR Par Vasile Novokov, VADIT de DUmnezeu ca e Sfant prin crgerea de Mir….. ei baaah, un „extremist” „caterisit” de Beserica (popologilor si APOSTAZIEI !)

        etc
        MI-E SILA !

        macar de ar tace indraciti in banca lor cu alegerile lr ANTICRISTICE , dar mai scoate cate unul coada si racaie kakatul …CUM sa taci?

        Apreciază

      • Spaceman said, on februarie 29, 2016 at 9:44 pm

        @el
        Ai dreptate frate, dar ai văzut deja că unul ca Părintele Calistrat ne-a numit sectari sinucigași cu idei la origine americane, făcând probabil referință la davidieni. Cred că pe noi lumea o să ne numească …saccsivieni. :))
        @saccsiv
        Stai liniștit că drept-credincioșii au înțeles și nu vor lua actele sclaviei, nu vor recunoaște ecumenismul și nici nu-l vor primi pe Antihrist.
        Profeția Sfântului Nil Atonicul, despre Antihrist și sfârșitul lumii
        …Atunci se vor schimba obiceiurile și tradițiile creștinilor și ale Bisericii. Curăția va pieri de la oameni și va stăpâni fărădelegea.
        Adică după “al optulea sinod” Ortodoxia Mântuitoare va lua sfârșit, oamenii se vor mai boteza și cununa dar în numele lui Antihrist iar PORȚILE RAIULUI VOR FI ÎNCHISE!

        Apreciază

      • cosminmatiu said, on februarie 29, 2016 at 11:05 pm

        Sunt vremuri de cernere crunte cum nu au fost de la facerea lumii, nu degeaba spuneau Sfintii Parinti ca mucenicii vremurilor din urma vor fi cei mai mari.
        Cand refuzi actele biometrice in mare parte esti mort deja (ma refer trupeste) si astepti lovitura finala.

        Sa ne ajute Dumnezeu sa nu murim lepadati de El, pe cei slabi sa ne ia mai repede iar pe ceilalti sa ii invredniceasca de darul muceniciei.

        Apreciază

  8. Alerta-medicala-de-proportii-vaccin-neautorizat-in-ue-testat-pe-bebelusii-din-romania said, on februarie 29, 2016 at 2:05 pm

    http://www.romaniatv.net/alerta-medicala-de-proportii-vaccin-neautorizat-in-ue-testat-pe-bebelusii-din-romania_277311.html

    Situaţie scandaloasă în sănătate! Vaccinul Hexaxim folosit în prezent pentru imunizarea nou-născuţilor este necunoscut pentru autorităţi, dar e folosit în programul naţional de vaccinare! Serul care provine din Kazahstan, e autorizat doar pentru ţările din afara Uniunii Europene, iar Casa de Sănătate a cerut o monitorizare specială în cazul lui.
    Vaccinul Hexaxim, un vaccin folosit la copiii cu vârsta de până la 18 luni împotriva difteriei, tatanosului, pertussiasului (acelular, componente), hepatitei B (rADN), poliomielitei (inactivat) şi Haemophilus influenzae tip b conjugat, înlocuieşte pe cel original pentru că acesta lipseşte de pe piaţa din România de la jumătatea anului trecut.
    Hexaxim este inclus în programul naţional de imunizare deşi specialiştii nu au foarte multe informaţii despre el. Casa Naţională de Sănătate cere o monitorizare suplimentară şi face un apel la raportarea cât mai exactă şi cât mai rapidă a efectelor adverse. 

    Apreciază

  9. Iones said, on februarie 29, 2016 at 3:15 pm

    Ambasadorul Olandei: Vă asigur de angajamentul Olandei faţă de promovarea drepturilor LGBT
    http://www.mediafax.ro/politic/ambasadorul-olandei-va-asigur-de-angajamentul-olandei-fata-de-promovarea-drepturilor-lgbt-15091235

    Apreciază

  10. alextatulea said, on februarie 29, 2016 at 3:21 pm

    Deci inseamna ca nu are rost sa fugim in alte parti pt ca si acolo va fi prigoana si lipsuri? Asta e ideea cea mai importanta pt mine momentan. Unde mergem? Cei care suntem deja la tara pana cand o sa fie viata cat de cat practicabila? Ca de vreo 2 ani incoace nu se mai face porumbul cum trebuie, coasa de verdeata este slaba si lumea trimite caii printre gunoaie sa pasca. Este o imagine groaznica sa vezi animale flamande mancand iasca uscata care nu are vitamine. Daca nu se va mai milostivi Dumnezeu sa dea roade anul viitor va fi foamete dupa parerea mea. Lumea nu are provizii. Am vazut oameni taind arbusti si boscheti de pe sosea pt foc. Si inca nu a fost frig cum e normal in februarie. Ma sperie pretul foarte scazut la carburantilor. Ascunde o mare mizerie in ea aceasta specula cu petrol. Candva o sa platim reversul medaliei. Undeva pe imaginea pt 2016 a The Econimist era desenat un vas de mancare de plastic tip fast food cu globul pamantesc pe tot cuprinsul lui si inauntru steagul Chinei bagat ca un pai. Ma uit in supermarketuri. Toate produsele sunt cu capital strain, cel mult fabricate in Romania si ambalate cu forta de munca locala, dar cu profit in buzunare straine. Taranul produce oua de tara dar da de mancare furaje modificate genetic. Nu are de unde sa scoata porumb ecologic daca nu s-a facut. Cumpara minimal si atat sa ii ajunga pe iarna. Asta inseamna ca nu ne vom descurca daca Romania va fi atacata economic sever. Nu producem nimic singuri. Se potrivesc toate profetiile, Agricultura, viata duhovniceasca, intrebarea se mai pune si cat mai dureaza pana scoate Antihristul coltii pe fata, deocamdata este tinut la cutie sa nu se sperie lumea, sa nu actioneze in masa nimeni. Sa ne ia prin surprindere. Asta e o tactica veche de razboi. Sa duci la ambuscada inamicul el stand linistit ca merge spre o iesire din recesiune si criza. Si de fapt cartile sunt facute de mult. Acum se joaca doar totul.

    Apreciat de 1 persoană

  11. trovant said, on februarie 29, 2016 at 3:24 pm

    Doamne ajuta !
    Stie cineva ce e cu asta ?
    http://www.comisarul.ro/articol/exploziv/bor-noua-securitate-ce-inseamna-juramantu_711731.html

    Apreciază

  12. Cristian said, on februarie 29, 2016 at 4:09 pm

    Propunere de postare (cred ca vorbeste de la sine inca din titlu!!):
    http://www.activenews.ro/stiri/S-a-aruncat-in-apa-ca-sa-salveze-vieti-in-timp-ce-altii-filmau-sau-discuta-problema-pe-retelele-de-socializare-130552

    Apreciază

    • saccsiv said, on februarie 29, 2016 at 6:44 pm

      Cristian

      Nu stiu daca o fi chiar asa. Chiar eroul spune ca l-a ajutat un tanar, caci el deja nu mai putea avansa de frig.

      Apreciază

    • cosminmatiu said, on februarie 29, 2016 at 10:29 pm

      Nu oricine are sange de erou. E vorba de ati pune viata pentru semenul tau. E usor sa te dai viteaz si sa judeci din afara.

      Apreciază

  13. lastunnegru said, on februarie 29, 2016 at 6:12 pm

    off topic

    Nu stiu de ce religie este doamna din articolul de jos dar se alfa intr-o situatie foarte trista si dificila. Daca cineva doreste sa faca macar o rugaciune personala acasa pentru Maria Luminita cred ca iar fi de mare folos.

    6 suflete strigă după ajutor! Copiii îşi vor pierde în curând mama

    http://observator.a1.ro/social/6-suflete-striga-dupa-ajutor-copiii-isi-vor-pierde-in-curand-mama-174159.html

    Apreciază

  14. cosminmatiu said, on februarie 29, 2016 at 7:21 pm

    Suntem bine in apocalipsa deja, cardul de sanatate a fost primul examen greu pe care majoritatea l-a cazut.
    Dumnezeu se uita la calitate, nu la cantitate, if afara de putinele tari ortodoxe restul lumii este praf, sodoma si gomora.
    In Rusia actele biometrice sunt mult mai avansate ca si la noi.
    Mai trebuie sa apara buletinul biometric pe care cei care au card de sanatate il vor lua fara stres, dupa aceea actul unic, sa scoata banii lichizi, cipul implantat si gata.
    Eu personal nu cred ca va mai dura mult pentru ca daca Dumnezeu nu va scurta vremurile nu vom mai rezista.

    Apreciat de 1 persoană

  15. mircea.v said, on februarie 29, 2016 at 10:34 pm

    @cosminmatiu,

    e tare aia cu Sfantul Paisie inselat de protestantii din america 🙂

    Pai sfantul a fost trimis de Maica Domnului sa salveze zeci de familii ce trecusera la protestanti intr-o localitate, si s-a dus si in scurt timp a rezolvat pr, si nea Vulcan zice ce zice. E nebun sa zica asa ceva. Pai la 10 ziua i-a intrat pe usa Sfanta Eufimia, cu cioc-cioc, apasat pe clanta…, de cate ori i s-a aratat Maica Domnului, i s-a aratat Apostolul Ioan, alti sfinti, Iisus Hristos. Viata Sfantului Paisie era o continua minune, cu lumina necreata, cu buna mireasma, cu intamplari mai presus de fire la tot pasul, da l-au inselat protestantii… E nebun si prost in acelasi timp nea Vulcanescu asta.

    Nu mai stiu astia cum sa potriveasca cuvintele, notiunile, cum sa le imbarlige intre ele, ca sa iasa ce vor ei. „Constient, inconstient…” si totul fara nici o legatura cu ce scrie la Apocalipsa cap 13 si 14.

    Apreciază

    • cosminmatiu said, on februarie 29, 2016 at 11:09 pm

      Daca Sf Paisie era inselat atunci dumnezeul lor e diavolul. Toata viata lui sunt file de pateric si.
      Astia au ales pe dracu si acum vor sa il varuiasca sa fie alb si nu negru.

      Apreciază

    • el said, on februarie 29, 2016 at 11:26 pm

      mircea.v

      🙂 !

      pai el Vulcanici AGARICI popa mincinos, bicisnicul VICLEAN mizeaza TOCMAI pe faptul ca crestinasii nostrii DUCATORII DEGEABA la Beserica NU au citit cele povestite de tine despre Sf Paisie Aghioritul si in general NU STIU NIMIC nici DOgma nici SCripturile, nici Sfntii, NIMIC !!!, ca doar nu e interesant asta pentru capatuiala lor lumeasca desigur !

      si apoi vine popa vulcanici AGARICI si … labareste….. ASUM cuvantul : LABARESTE !!!____ SE AUDE ?
      sa auda toti „gingasii” si „politicosii” politicului correct care se scandalizeaza la forme dar se adapa MORTI PUTREZI fiind cu OTRAVA , cum se imbalsameaza CADAVRELE ca sa arate mai „frechezuite” in ochii altor CADAVRE ca si ei !

      ba pssst!!! ca @IoanC protestantul deja a „justificat” cipurile pe blog la vulcanici(acu sta aici si cleste urcehea sa vada ce mai zic „apocalipticii” ….cu „argumente” din Scriptura….dupa mintea lui bashita PROTESTANTA !… la fel muierile teoloage ( e una „viteaza” la limbarit la popa vulcanici pe blog lisaveta tzatza veta ) ,maine vor trancani FUDULE de la Amvon „hirotonite” de diavolul parerii de sine si al INSELARII

      Apreciază

    • el said, on februarie 29, 2016 at 11:31 pm

      micea.v

      ” E nebun si prost in acelasi timp nea Vulcanescu asta. „______

      NU ! e INDRACIT si PREAVICLEAN, APOSTAT si VANDUT !

      asta cu PROSTIA e minora la el…. iar nebunia e starea fireasca in care s.-a nascut si de care nici Sf Taine NU AU PUTUT sa-l vindece, ca de …Dumnezeu NU trece peste libertatea dobitocului uman !

      Apreciază

    • mircea.v said, on martie 1, 2016 at 9:53 am

      Daca tot am pomenit de Sfanta Mucenita Eufimia, toata intamplarea mai jos, povestita chiar de Sfantul Paisie. Se vede cum sfantul isi ia toate masurile de precautie pt a se convinge ca nu e inselare diavoleasca.

      „Stareţul se afla în curtea colibei lui, atunci când l-a vizitat un fiu duhovnicesc de-al său şi spunea mereu cu toată inima: „Slavă Ţie, Dumnezeule!” La un moment dat, Stareţul i-a spus:
      – Se poate netrebnici cineva şi în înţelesul cel bun.
      – Cine, Gheronda?
      – Stăteam liniştit în chilia mea când a venit şi m-a uluit. Ce frumos petrec ei acolo sus!
      – Ce se întâmplă, Gheronda?
      – Iţi voi spune, dar să nu spui la nimeni.
      Atunci Stareţul i-a povestit următoarele: „Tocmai mă întorsesem din lume, unde ieşisem pentru o problemă bisericească. Marţi, pe la ora 10 dimineaţa, stăteam în chilie şi făceam Ceasurile. Deodată am auzit o ciocănitură în uşă şi o voce de femeie spunând: „Pentru rugăciunile Sfinţilor Părinţilor noştri…” Atunci m-am gândit: „Cum de a intrat o femeie in Sfântul Munte?” Cu toate acestea am simţit o dulceaţă dumnezeiască înlăuntrul meu şi am întrebat:
      – Cine este?
      – Eufimia.
      „Care Eufimia? m-am întrebat în sinea mea. Nu cumva vreo femeie a făcut vreo nebunie şi a venit în Sfântul Munte îmbrăcată în haine bărbăteşti? Acum ce să fac?” Aceea a bătut din nou la uşă, iar eu iarăşi am întrebat:
      – Cine este?
      – Eufimia.
      Mă aflam în îndoială şi de aceea nu am deschis. Când a bătut a treia oară, uşa, care era zăvorâtă pe dinăuntru, s-a deschis singură. Apoi am auzit paşi pe hol. Am sărit ca să deschid uşa chiliei şi am văzut înaintea mea o femeie cu capul acoperit. O însoţea cineva care semăna cu Evanghelistul Luca şi care a dispărut îndată. Cu toate că eram sigur că aceasta nu era o nălucire de la cel viclean, pentru că avea o strălucire deosebită, am întrebat-o cine este.
      – Muceniţa Eufimia, mi-a răspuns aceea.
      – Dacă eşti Muceniţa Eufimia, vino să ne închinăm Sfintei Treimi. Tot ce fac eu să faci şi tu.
      Dar când încă se mai afla pe hol, a început să facă metanii, însă nu spre biserică, ci spre chilia mea. La început mi s-a părut ciudat, dar după aceea mi-am amintit că aveam deasupra uşii chiliei mele o iconiţă de hârtie cu Sfânta Treime.
      Apoi am intrat în biserică şi am făcut o metanie spunând: „In numele Tatălui.” A repetat şi ea după mine, făcând o metanie. „Şi al Fiului”. „Şi al Fiului”, a repetat ea cu o voce subţire.
      – Mai tare, ca să aud şi eu! Iar ea a repetat mai tare.
      După ce ne-am închinat şi a treia oară, rostind: „Şi al Sfântului Duh”, i-am spus: „Acum să mă închin şi eu la tine”. M-am închinat ei şi i-am sărutat picioarele şi vârful nasului, căci a o săruta pe faţă am consi¬derat că este o necuviinţă. După aceea sfânta s-a aşezat pe scăunel, iar eu pe cufăr şi mi-a dezlegat nedumerirea pe care o aveam (în legătură cu un subiect bisericesc). Apoi mi-a povestit viata ei. Ştiam că există o Sfântă Eufimia, dar viata ei nu o cunoşteam. Când mi-a povestit mucenicia ei, nu numai că o auzeam, dar parcă o vedeam, o trăiam. M-am înfricoşat.
      – Cum ai răbdat astfel de chinuri? am întrebat-o.
      – Dacă aş fi ştiut ce slavă au sfinţii în cer, aş fi făcut tot ce aş fi putut ca să îndur chinuri şi mai mari.
      După această întâmplare, timp de trei zile nu am putut să fac nimic. Tresăltam de bucurie şi slăveam neîncetat pe Dumnezeu. Nu puteam nici să mănânc, nici nimic altceva să fac… doxologie neîncetată.”
      Intr-o epistolă de a sa scria: „în toată viaţa mea nu-mi voi putea plăti marea mea datorie faţă de Sfânta Eufimia care, deşi îmi era necunoscută şi fără să aibă vreo îndatorire faţă de mine, mi-a făcut această mare cinste…” După ce a povestit acest fapt dumnezeiesc, Stareţul a adăugat cu smerenie că Sfânta Eufimia i s-a arătat „nu pentru că aş fi fost vrednic, ci fiindcă în acea vreme mă preocupa un subiect care privea situaţia Bisericii în general. Dar şi pentru alte două motive”. Stareţul a fost foarte impresionat şi se minuna cum de o femeie cu trup atât de firav a putut răbda atât de multe chinuri. „Să fi spus că era una… (voia să spună una voinică şi puternică), dar era o mână de om”.

      ––––––––––––––

      Cam asa primea raspuns Sfantul Paisie cand se framanta in privinta vreunei probleme. Bineinteles, dupa post aspru, rugaciune, nevointe…; sfant, ce sa mai.

      Apreciat de 1 persoană

  16. Sorin G said, on februarie 29, 2016 at 10:37 pm

    Frate cosminmatiu daca acum nu vom mai rezista mai in colo ce se va intampla? Acesta e deabea inceputul or sa fie mult mai multe nu o sa ai unde pune capu sa versi o lacrima in liniste,decat la Hristos.De multe ori ma minunez cum se schimba toate in decurs de cativa ani,prieten cu care in copilarie mergeam la biserica din sat in cativa ani a ajuns sa spuna ca el nu mai crede in nimic ce tine de Biserica si Dumnezeu,la multi oameni parca le citesti ura si totodata teama in ochi,cand eram in adolescenta parca inca se mai simntea un aer de liniste dar acum am impresia ca sa asezat asupra lumi un aer inecacios,nu stiu poate mi se pare sau acuma inteleg eu mai bine realitatea lumii in care traim.Oameni fac loc lui antihrist,unii din nestinta,altii nu vor sa stie,unii stiu si nu le pasa sau mai rau stiu dar fac in asa fel incat sa para o nimica toata.La multi nu le prinde bine sfarsitul lumii asa ca nici nu vor sa auda ceva legat de ea.
    Doamne Ajuta

    Apreciază

    • cosminmatiu said, on februarie 29, 2016 at 11:21 pm

      Eu ma rog asa:

      Te rog Doamne nu ma lasa sa mor despartit de Tine.
      Daca stii ca este de folos mie si semenilor mei sa mai traiesc, mai lasa-ma sa traiesc,
      Daca stii ca ma voi pierde, te rog ia-ma din aceasta viata cand vrei Tu Doamne numai sa nu mor despartit de Tine.
      As minti daca spun Doamne ca nu vreau sa fiu alaturi de Sfintii si Mucenicii Tai, dar mucenicia este un dar al Tau si nimeni nu poate fi mucenic daca nu este intarit de Tine.
      Fa-ma Doamne cel mai mic din Rai, numai sa nu raman afara.
      Faca-se voia Ta Doamne.

      Apreciază

      • marinela said, on martie 2, 2016 at 1:35 am

        cosminmatiu
        Ce frumoasa rugaciune,scurta si la obiect.Am s-o preiau si eu daca nu te superi,ca tare mi-a placcut.Doamne ajuta si mintuire!

        Apreciază

      • cosminmatiu said, on martie 2, 2016 at 8:25 am

        Poate sa o preia toata lumea, ma bucur, nici vorba sa ma supar

        Apreciază

  17. gheorghe said, on februarie 29, 2016 at 10:40 pm

    realitatea e cumplita!recitind aceste profetii,si cea privind caderea crestineasca a Moldovei a mitropolitului Varlaam ar trebui sa intelegem cat de avansate sunt timpurile din Apocalipsa!oare Sf Serafime Rose se insela cu ani buni in urma cand spunea ca deja e f tarziu sa ne mai preocupe lucurile lumesti?e sfasietor de trist sa vezi cata de mare e inselaciune ,ce a cuprins toata lumea!chiar ma intreb adesea daca eu sunt nebun ca nu vad normalitate in modul de manifestare general al lumii sau e invers!Dar cand citesti pe Sf.Paisie ,Serafim Rose,Filotei Zervakos cu ale lor descoperiri trebui sa intelegem odata pt totdeauna unde suntem in acest moment!Sfantul Duh nu se contrazice desoperind unora ceva si altora alceva!Daca nicci acesti Sfinti nu mai au credibilitate in ochii nostri atunci nu stiu cine!

    Apreciază

  18. Ioana said, on februarie 29, 2016 at 11:30 pm

    „De n-aş fi venit şi nu le-aş fi vorbit, păcat nu ar avea; dar acum n-au cuvânt de dezvinovăţire pentru păcatul lor.” (Ioan 15, 22)

    pr. Matei Vulcanescu baga capul in pamant ca strutul, acopera ochii si urechile si asteapta linistit cipuirea. mai ce de buze viclene, cum sa contrazici niste Sfinti?! preiau si eu de la ayeaye20, ultimul comentariu de aici

    https://saccsiv.wordpress.com/2016/02/18/preotul-matei-vulcanescu-este-un-anti-ecumenist-sincer-caci-iata-ce-parere-are-despre-rock/

    E de mult plecat cu pluta Vulcanescu asta, ca alti vicleni iubitori de burta si de catedrale ale pricopsirii neamului-gloata, Ii uram cale batuta, sa nu cumva sa rateze vreun pestisor de aur incarcat cu cipuri pentru fiecare dorinta de prea-pricopsire lumeasca in inchisoarea nesimtita a imbuibarii si nerusinarii!

    Nici nu are rost sa mai discutam cu de-astia. Mai bine ne-am apuca cat mai multi sa facem brosuri cu cele mai importante profetii despre vremurile din urma si sa le impartim preotilor simpli si oamenilor, dupa putere. Poate cei fara de viclenie se vor trezi. Nu stim, nu putem noi sa le schimbam viata, dar avem datoria sa nu tacem!

    Cat despe facebook, pierdere de vreme, nu citeste nimeni si Țucăr-berc 😀 ăsta nu ștu cum face că astfel de articole devin invizibile. Cred că trebuie acționat pe alte căi, măcar să nu trezim alți atei adormiți să ne sară în cap și să-i aburească și pe cei care ar pricepe ceva.

    Apreciază

    • mihai said, on martie 1, 2016 at 9:33 am

      Deale ecumenismului, b.o.r prin basilica travel organizeaza in aceasta vara excursii in tarii majoritar romano catolice precum: portugalia, spania, franta si vizitarea de catedrale catolice si tot odata participarea la ,,slujbele” acestora, daca nu ma insel a mai fost acest subiect pe blogul fratelui vasile insa am profitat de ocazie si am comentat iar subiectul

      Apreciază

  19. […] Reamintesc un paragraf terifiant din APOCALIPSA A INCEPUT. Dar asta pricep doar cei ce inteleg PROFETIA Sfantului Nil Athonitul: […]

    Apreciază

  20. […] APOCALIPSA A INCEPUT. Dar asta pricep doar cei ce inteleg PROFETIA Sfantului Nil Athonitul […]

    Apreciază

  21. Naavi said, on martie 12, 2019 at 11:36 am

    Deca ma duc oare aceste profetii cu gandul la Papa Francisc? Probabil ca nu e el fiara cea mare din Apocalipsa capitolul 13, dar sunt convins ca e fiara care iese din pamant(Apocalipsa 13). Asa e si papa: bland, milos, vrea pacea intregii lumi, vrea sa nu mai existe diferente intre natiuni, intre religii, intre oameni😰😰😰, saracul papa, cand vede atata suferinta in lume i se frange inima💔. Dar nu peste mult, inima lui va straluci deoarece va veni antihristul si va aduce el pacea si unitatea in lume. Martorii lui Iehova asteapta regatul Mesianic care va fi,,conducerea” pamantului de catre Iehova prin intermediul lui ,,Isus”(care nu e altceva decat fratele satanei si inainte de a veni in lume a fost arhanghelul mihail) sub forma unui guvern politic! Si va veni acest guvern politic, doar ca nu va fi condus de Dumnezeu ci de antihrist. Atunci toti Martorii vor vedea cum apare pacea atat de asteptata de ei. La armaghedon, conform credintelor lor mincinoase, Iehova ii va distruge( cu pulverizatorul, caci nu exista iad, pur si simplu se vor evapora, toti cei ce nu asculta de el. Asa va face antihristul. Ii va ucide pe toti cei care nui se vor inchina, iar Martorii sunt convins ca se vor inchina lui. Accesati https://www.jw.org/ro/invataturi-biblice/intrebari/venirea-lui-isus/ sa vedeti ce prostii invata acesti ,,sclavi ai lui Iehova” Iehova nici macar nu e numele lui Dumnezeu, Iehova e un demon folosit ib ritualurile masonice, Charles Taze Russel si Rutherford erau masoni. Feriti-va de secte ca de foc!

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.