SACCSIV – blog ortodox

NORVEGIA: Activista LESBIANA Hege Hovland Malterud este Directorul National BARNEVERNET

Posted in Uncategorized by saccsiv on februarie 25, 2016

Ea decide in Norvegia cand si ce copii sunt rapiti de catre dumnezeul-stat din sanul familiei:

9211_60131_2bba2d5162

   Iata ce putem citi la „HOMOSEXUAL THEOLOGY” IN BARNEVERNET?:

”Teologie homosexuală” în Barnevernet?

Norvegia este o națiune pluralistică, în care învățăm să trăim și să muncim împreună, în ciuda diferențelor. Totuși, am învățat să examinăm filosofia și valorile de bază ale celor aflați la putere.

În consecință, se presupune că Barnevernet trebuie să fie o instituție neutră din punct de vedere religios. Cu toate acestea, în cazul Bodnariu, măsurile luate de Barnevernet și de școala locală din Statul Naustdal dovedesc existența unei opresiuni puternice împotriva credinței și a valorilor creștine tradiționale. Acesta este un motiv de îngrijorare,

Când evaluăm punctele forte și punctele slabe ale Barnevernet-ului, este important sa avem în vedere că Barnevernet-ul este o instituție cu rolul de protecție a copilului, și implicit a unității familiei.

Astfel, se presupune că Directorul Național al Barnevernet trebuie să trăiască și să creadă comform cu valorile majoritare ale familiilor norvegiene, care sunt evident cele tradițional creștine.

Cu toate acestea, Directorul Național (din 2014) al Barnevernet-ului în Norvegia, Hege Hovland Malterud (cadru medical), este o practicantă a lesbianismului ce a fost votată în 2009 în consiliul Episcopal al Bisericii Norvegiene. Este un membru proeminent al „Åpen Kirkegruppe”, mișcarea radicală a homosexualilor și lesbienelor, care are acum controlul majoritar asupra Bisericii Norvegiene. A militat activ, garantând că ”cetățenii homosexuali pot continua să lucreze ca preoți în Oslo”. Doamna Malterud este chiar membră a ”Tribunalului de Doctrine” al Bisericii Norvegiei!

Așa că acum putem înțelege mai bine cadrul ideologic al Barnevernet – ”Protecția” Norvegiană a copilului. Liderul de top este un militant radical pentru ”teologia homosexuală”…

Comentariu saccsiv:

   Cititi va rog si:

NORVEGIA: Iata ce specii lucreaza la PROTECTIA COPILULUI

Cutremurator: VALENTINA EMILIA MILUTINOVICI, sefa la PROTECTIA COPILULUI, vrea ca sistemul nordic sa fie implementat si in Romania. DETALII TERIFIANTE despre CLANUL MILUTINOVICI

Despre „PROTECTIA COPILULUI” in PROTOCOLUL DE LA TORONTO. Jurnalistul SERGE MONAST a murit de atac de cord la un an dupa ce a publicat acest Protocol …

 

19 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. energein7 said, on februarie 25, 2016 at 8:45 am

    Reblogged this on energein7's Blog.

    Apreciază

  2. Alin said, on februarie 25, 2016 at 9:16 am

    Doctorul american care a susținut că vaccinurile provoacă autism a fost găsit MORT. Familia lui Jeff Bradstreet nu crede în teoria sinuciderii

    http://www.activenews.ro/stiri/Doctorul-american-care-a-sustinut-ca-vaccinurile-provoaca-autism-a-fost-gasit-MORT.-Familia-lui-Jeff-Bradstreet-nu-crede-in-teoria-sinuciderii-118999

    Apreciază

  3. Ionut said, on februarie 25, 2016 at 10:15 am

    Uraciunea pustiirii…

    Apreciază

  4. geo said, on februarie 25, 2016 at 11:11 am

    http://www.activenews.ro/stiri-politic/Institutul-Elie-Wiesel-loveste-din-nou-Un-magazin-online-isi-va-retrage-produsele-dedicate-lui-Gheorghe-Calciu-Mircea-Vulcanescu-si-Radu-Gyr.-Versul-Ne-vom-intoarce-intr-o-zi-considerat-instigator-130420

    http://www.gandul.info/international/viktor-orban-sfideaza-din-nou-bruxelles-ul-referendum-in-ungaria-pe-tema-cotelor-obligatorii-de-refugiati-15086122

    Într-o zi a venit tatãl meu la Iasi si m-am dus sã-l vãd. Pe la 10 seara mã întorceam acasã. La un restaurant din Piata Unirii aud scandal. Mã opresc sã vãd ce este. Doi studenti, fratii Tutoveanu din Bârlad, avuseserã un conflict cu profesorul Constantinescu-Iasi. Sosise prefectul de politie la fata locului, le pusese cãtuse la mâini si-i ducea spre politie, lovindu-i. Eu, fãrã sã spun ceva, mã uitam la acest tablou, cuprins de durere. Observ cã vine spre mine comisarul Clos, însotit de 3-4 politisti. Apropiindu-se la doi pasi, îmi strigã:

    – Ce cauti pe stradã la ora asta, derbedeule?

    Stau si mã uit la el nedumerit. Pentru cã el mã cunostea de atâtia ani, nici nu mi-am închipuit, cã ar putea vreodatã sã mi se adreseze astfel. Am crezut cã mã confundã cu cineva. Dar mã vãd apucat de gât si îmbrâncit înapoi. Si iarãsi:

    – Te mai uiti încã la mine, haimana?… escrocule!…

    Eu nu am spus nimic, dar am rãmas pe loc, uitându-mã la el. Atunci, din loviturã în loviturã, urmat de cei patru politisti, m-au dus peste 30 de metri, pânã în colt la Smirnov. Aici mi-am scos pãlãria din cap, i-am salutat si le-am spus:

    – Vã multumesc, Domnilor.

    Rãnit în suflet, înecat de durere si rusinat, m-am dus acasã unde m-am chinuit toatã noaptea. Pentru a doua oarã în viatã eram lovit, în interval de o lunã. M-am stãpânit. Dar voi, asupritori din toatã lumea, nu contati pe puterea de stãpânire a omului, pentru cã cel ce se stãpâneste, l a urmã rãbufneste îngrozitor.

    A doua zi am povestit tatãlui meu ceea ce pãtisem.

    – Lasã-l în pace, mi-a zis. Sã nu faci nimic. A trage douã palme unui asemenea individ este a-ti murdãri palmele. Va sosi si timpul judecãtii lui. Probabil cã sunt pusi sã vã provoace. Dar tu trebuie sã-ti pãstrezi calmul si sã te feresti de a mai umbla singur.

    I-am primit sfatul. Dar un om lovit pare cã nu mai este om. Se simte rusinat, dezonorat. Purtam aceastã ofensã ca un pietroi pe inimã.

    Dar peste câteva zile avea sã vinã si mai rãu.

    COPLESIT DE LOVITURI LA GRÃDINÃ

    Terminasem de sãpat grãdina. Venisem de la Ungheni sã punem rosii. În dimineata de 31 mai, la orele cinci, erau în front, gata sã înceapã lucrul, 50 de studenti. Fãcusem apelul. Nu terminasem bine, când observ câtiva soldati prin dosul grãdinii. Apoi un numãr de peste 200 nãvãlesc în curte încãrcând armele. Ne înconjoarã. Eu spun bãietilor:

    – Toatã lumea stã pe loc si nu face nimic.

    În acelasi minut vãd dinspre poartã ca un nor negru, vreo 40 de persoane, venind în pas alergãtor, cu revolvere în mânã, scotând strigãte si înjurând. Era prefectul Manciu cu politia. În scurt timp au fost lângã noi. Doi comisari de politie îmi pun trei revolvere în frunte. Se uitã la mine cu ochii injectati si mã înjurã. Manciu strigã:

    – Legati-l cu mâinile la spate!

    Mã loveste. Alti doi se reped la mine, îmi scot brâul cu forta, mã leagã cu mâinile la spate cât de strâns pot.Apoi simt o loviturã trasã pe la spate, cu pumnul în maxilarul drept.Un altul, Vasile Voinea, se apropie si-mi sopteste la ureche:

    – Pânã desearã te omorâm. Nu mai ajungi tu sã dai jidanii afarã!

    Mã înjurã si-mi trage un picior. Au urmat mai multe lovituri peste fatã, dupã care unii m-au scuipat în obraz. Tot frontul nostru, fixat si el între arme si revolvere, stãtea nemiscat si se uita la mine, fãrã sã-mi poatã veni în ajutor. De sus coborâse D-na Ghica, întrebând:

    – Ce-i asta, Domnule Prefect?

    Acesta i-a rãspuns:

    – Te arestez si pe d-ta!

    Mai al o parte, am zãrit si pe procurorul Buzea, asistând la cele ce se petreceau.

    Apoi cu revolverele în mânã au perchezitionat pe rând pe cei din front. Cine se misca era lovit si trântit la pãmânt.

    Dupã aceasta, pe mine m-au pus la 10 m înainte, încadrat de 8 jandarmi cu baionetele la armã; pe ceilalti i-au încadrat la fel între 200 de jandarmi. Si ne-au pornit. Eu mergeam înainte, legat cu mâinile la spate si scuipat în obraz, iar ceilalti în urma mea. Am fost purtati asa pe toatã strada Carol, prin fata Universitãtii, pe str. Lãpusneanu, Piata Unirii si Cuza-Vodã, pânã la Prefectura de Politie.

    Prefectul si cu politistii mergeau pe trotuar frecându-si mâinile. Jidanii ieseau plini de multumire în usile prãvãliilor si-i salutau respectuos. Eu, de supãrare, aproape nu mai vedeam înaintea ochilor. Simteam cã de acum s-a sfârsit totul. Câtiva elevi de liceu din cursul superior, trecând pe lângã mine, s-au oprit si m-au salutat. Au fost imediat prinsi, loviti si introdusi între cordoane.

    Dupã ce am fost purtati aproape 2 km prin mijlocul orasului si prin fata populatiei jidãnesti, în aceastã stare de umilire îngrozitoare, a fost bãgati la Prefectura de Politie. Pe mine m-au aruncat asa legat într-o încãpere infectã, iar ceilalti au fost tinuti în curte.

    http://www.miscarea.net/pentru-legionari5.html

    Îndemn la luptă

    Nu dor nici luptele pierdute,
    nici ranile din piept nu dor,
    cum dor acele brate slute
    care să lupte nu mai vor.

    Cat inima în piept iti canta
    ce-nseamna-n lupta-un brat rapus ?
    Ce-ti pasa-n colb de-o spada franta
    când te ridici cu-n steag, mai sus ?

    Infrant nu esti atunci când sangeri,
    nici ochii când în lacrimi ti-s.
    Adevaratele infrangeri,
    sunt renuntarile la vis.

    http://www.romanianvoice.com/poezii/poezii/indemn.php

    http://miscarea.net/insemnari.htm

    http://miscarea.net/cz-circulari3.htm

    http://www.avocatnet.ro/content/articles/id_41442/Cum-am-aflat-c%C4%83-vom-avea-to%C8%9Bi-un-cip-sub-piele-la-dezbaterea-public%C4%83-pe-tema-SIET.html

    http://www.fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=644782&title=suedia-barnevernet-e-doar-inceputul-de-la-15-ani-poti-face-sex-cu-cadavre-si-incest-asta-propun-progresistii-atei-din-suedia-de-la-organizatia-de-tineret-a-partidului-liberal-de-extrema-stanga-ei-cer-legalizarea-necrofiliei-si-a-incestului

    http://www.stiripesurse.ro/cehia-amenin-a-cu-ie-irea-din-uniunea-europeana-care-sunt-condi-iile-puse_983700.html

    http://www.b1.ro/stiri/eveniment/primii-11-imigranti-relocati-vor-ajunge-in-romania-pe-3-martie-la-galati-141398.html

    http://www.comisarul.ro/articol/exploziv/rares-bogdan-codos-intr-un-nou-dosar-la-d_706274.html

    http://www.activenews.ro/stiri-politic/Manualul-crimei-organizate-din-Romania.-Cum-sa-furi-de-la-stat-zeci-de-milioane-de-euro-prin-activitati-de-spalare-de-bani-si-evaziune-fiscala-pe-mana-cu-Finantele-SRI-Antifrauda-si-functionarii-primariei-130373

    http://sokant.ro/diaspora-isi-da-cu-pumnii-in-cap-pentru-votarea-lui-iohannis-las-o-la-punctul-mort/

    http://www.nasul.tv/bomba-zilei-parchetul-general-reanalizeaza-dosarul-revolutiei/

    http://www.comisarul.ro/articol/codoasa-pentru-mita-un-dosar-care-le-va-exploda-in_705826.html

    http://www.enational.ro/dezvaluiri/se-desfiinteaza-dga-si-%E2%80%9Cdoi-s%E2%80%99un-sfert%E2%80%9D-apar-afacerile-interne-523547.html/

    http://revistablogurilor.ro/bomba-anului-in-romania-sotul-sefei-dna-laura-codruta-kovesi-agent-secret/

    http://www.gandul.info/international/europol-aproape-5-000-de-europeni-antrenati-de-isis-s-au-intors-acasa-ne-putem-astepta-la-atacuri-in-europa-15081964

    http://www.aktual24.ro/lovitura-pentru-turcia-nato-nu-va-interveni-cazul-unui-razboi-cu-rusia/

    http://www.aktual24.ro/anunt-inspaimantator-din-arabia-saudita-da-avem-bomba-atomica-toate-marile-puteri-stiu-asta/

    http://www.napocanews.ro/2016/02/nemtii-au-aplaudat-ca-a-luat-foc-o-cladire-pentru-imigranti-musulmani.html

    http://www.expunere.com/romania-este-otravita-prima-tara-din-lume-pe-care-se-experimenteaza-fungicidul-cancerigen-initium.html

    http://calarasi.comisarul.ro/articol/toti-presedintii-tarii-au-fost-ofiteri-sub-acoperi_706341.html

    http://www.aktual24.ro/imagini-teribile-cartiere-intregi-sunt-pulverizate-de-o-noua-arma-misterioasa-rusiei-siria-video/

    http://www.corectnews.com/politics/tezaurul-romaniei-lucruri-pe-care-bruxelles-ul-nu-ar-vrea-sa-le-aflati

    Apreciază

    • mihai said, on februarie 25, 2016 at 2:54 pm

      apropo ca ai adus in discutie subiectul despre inittium. Iata ca aflam deja ca publicatia profitul agricol face deja propaganda [reclama] acestuia cu ce reclame bengoase apare dupa urma acestuia. Sa fi aparut deja acesta si pe piata romaneasca prin magazinele de specialitate?, Apai daca este asa fratilor inseamna ca scrie cancer pe fruntea noastra, si sa ne fereasca Dumnezeu sa ajunga asa ceva si pe mina taranilor, ca pt un profit mai mare va folosi asa ceva grupa mare

      Apreciază

  5. vasile said, on februarie 25, 2016 at 3:56 pm

    Bietul elev, cu siguranță până la vârsta asta nu a văzut nici un film mai „hard” sau nu s-a jucat pe nici un joc video în care uciderile si schingiuirile adversarilor virtuali sunt ceva obișnuit. De fapt știrea asta e din categoria „cum terorizează si corup popii pe bieții adolescenti puri”

    Apreciază

  6. drm said, on februarie 25, 2016 at 6:19 pm

    norvegia a anuntat ca pina in 2050 peste 90% din populatie vor fi jafuri gen hege!initium a fost mai intii lasat apoi interzis iar mai nou iarasi introdus. este o substanta cancerigena f agresiva!

    Apreciază

  7. el said, on februarie 26, 2016 at 4:08 pm

    o PERVERSA PUTREDA cu fata de peste mort/fiert !

    NU va mai trai mult curva indracita…vream tarii ei S-A TERMINAT ! vor adre TOTI cei aflati acolo, aiz amatorilor…. IESITI din acesl pamant SPUCRCAT din acea SODOMA al cerei ceas a SOSIT ! de nu veti ARDE ireuna cu ei si veti primi rasplata lor pentru bunurile lumesti pe care le-ati cautat la ei !

    Apreciază

  8. […] Source: NORVEGIA: Activista LESBIANA Hege Hovland Malterud este Directorul National BARNEVERNET […]

    Apreciază

  9. […] Sursa: https://saccsiv.wordpress.com/2016/02/25/norvegia-activista-lesbiana-hege-hovland-malterud-este-dire… […]

    Apreciază

  10. […] NORVEGIA: Activista LESBIANA Hege Hovland Malterud este Directorul National BARNEVERNET […]

    Apreciază

  11. octavpelin said, on iulie 18, 2016 at 4:28 pm

    Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

    Apreciază

  12. […] NORVEGIA: Activista LESBIANA Hege Hovland Malterud este Directorul National BARNEVERNET […]

    Apreciază

  13. […] NORVEGIA: Activista LESBIANA Hege Hovland Malterud este Directorul National BARNEVERNET […]

    Apreciază

  14. […] NORVEGIA: Activista LESBIANA Hege Hovland Malterud este Directorul National BARNEVERNET […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.