SACCSIV – blog ortodox

AVORTUL e o CRIMA oribila. Un elev de 17 a aflat si a lesinat in clasa. Mass-media a inceput o campanie impotriva profesorului de religie ce a prezentat filmul “STRIGATUL MUT”

Posted in Uncategorized by saccsiv on februarie 25, 2016

Majoritatea dintre voi cred ca ati vazut celebrul documentar “Strigatul mut”:

Desigur insa ca majoritatea tinerilor care cred ca lumea incepe cu tv si se termina cu facebook, habar nu au de existenta unui asemenea film si evident ca isi inchipuie ca avortul e ceva din categoria extractiilor dentare, adica fara nici o legatura cu crima.

Iata ce putem citi la Un licean din Vaslui a leşinat în timp ce profesorul de religie prezenta un film despre avort. „Nu e film de groază, l-am prezentat ca să perceapă păcatul avortului” de pe Gandul:

Un elev de la Liceul ”Emil Racoviţă” din Vaslui a ajuns, miercuri, la Spitalul Judeţean de Urgenţă, după ce i s-a făcut rău la ora de religie şi a leşinat, în timp ce profesorul prezenta un film despre întreruperea de sarcină, intitulat „Strigătul mut”. În film este explicată procedura avortului, fiind prezentate imagini ecografice, dar şi din timpul unei operaţii. Cu toate acestea, profesorul susţine că este vorba de un „documentar foarte educativ” pe care l-a prezentat pentru ca „elevii să perceapă păcatul avortului”. „Eu nu cred că imaginile vizionate să aibă vreo legătură cu ce i s-a întâmplat elevului. Nu e un film de groază, ţine strict de umanitate”, s-a apărat el.

Un elev de 17 ani de la liceul „Emil Racoviţă” din Vaslui a leşinat  în timp ce viziona un documentar despre avort, prezentat de profesorul de religie. Adolescentul a fost dus cu ambulanţa la spital, unde i-au fost acordate îngrijiri, elevul revenindu-şi şi fiind trimis acasă. Cu toate acestea, profesorul de religie nu se vede în niciun fel responsabil de incident, susţinând că nu crede că imaginile au avut vreo legătură cu leşinul elevului.

„Acest documentar, o producţie americană, este unul foarte educativ şi l-am prezentat tocmai ca elevii să perceapă păcatul avortului. Eu nu cred că imaginile vizionate să aibă vreo legătură cu ce i s-a întâmplat elevului. Nu e un film de groază, ţine strict de umanitate”, s-a apărat  Gabriel Vrânceanu, profesorul de religie în timpul orei căruia s-a întâmplat incidentul.

Varianta medicilor de la spitalul unde a ajuns adolescentul este alta.

„Elevul în vârstă de 17 ani a spus că i s-a făcut rău de la nişte imagini despre chiuretaj pe care le-a văzut în timpul orei de religie. A fost diagnosticat cu distonie neurovegetativă, a primit reţetă şi a fost trimis acasă”, a declarat, pentru corespondentul Mediafax purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă, Lelia Croitoru.

Inspectoratul Şcolar Judeţean a început o anchetă în acest caz, şeful instituţiei, Gabriela Plăcintă, declarând că deocamdată nu ştie dacă filmul pe care profesorul de religie l-a supus vizionării în timpul orei este unul compatibil cu programa şcolară.

Comisia de disciplină din cadrul liceului vasluian se va pronunţa, în termen de o lună, asupra faptei profesorului.

Cu toate acestea, potrivit conducerii liceului, filmul este unul permis, care a mai fost prezentat de profesorul respectiv şi la o altă instituţie de învăţământ unde acesta predă ore de religie. „Elevul s-a simţit rău după ce a văzut anumite imagini, a fost chemată o ambulanţă. Elevul s-a întors la şcoală, i s-a oferit consiliere psihologică şi a fost trimis acasă’, a declarat directorul Liceului ”Emil Racoviţă” din Vaslui, Daniel Hulube, potrivit stiri.tvr.ro. El a spus că, după incidentul petrecut, inclusiv profesorul a intrat în stare de şoc.

   Comentariu saccsiv:

Si la tv s-a dat toata dimineata stirea …

In viitoarele ore de educatie sexuala sau cum se vor numi ele li se va vorbi elevilor despre avort conform directivelor UNESCO:

la 12 ani

   vor afla motivele pentru care se face un avort.

   la 15 ani

   copiii vor fi deja sfatuiti sa promoveze dreptul si accesibilitatea la avorturile legale.

Cititi va rog mai multe la:

EDUCATIA SEXUALA – poarta prin care se promoveaza IN SCOLI cumplitele pacate: HOMOSEXUALITATEA, AVORTUL, DESFRAUL

Adica se va promova avortul la varste mult mai mici. Cam prin gimnaziu. De ce sa nu afle macar in liceu ca avortul e o crima, daca chiar asta e?

In ce hal de societate am ajuns sa traim. Adica coafam o ucidere numind-o “intrerupere de sarcina”, ba chiar o si prezentam tinerilor a fi ceva de bine iar daca un profesor indrazneste sa spuna adevarul sarim pe el cum ca ne-a socat odraslele …

Cititi va rog si:

VIDEO (extrem de socant): FILMARI AVORT … Un material obligatoriu de vizionat de catre toti parintii ce apeleaza la „intreruperea de sarcina”

Video: AVORT = MACEL. Ce femeie, dupa ce vede aceste imagini explicite, mai poate face o intrerupere de sarcina?

 

41 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. mihai said, on februarie 25, 2016 at 2:38 pm

    da dupa razboi multi viteji se arata, si neam convins uni dintre noi ce fel de naravuri are acest individ

    Apreciază

  2. mihai said, on februarie 25, 2016 at 2:40 pm

    o alta noutate vine din suedia. Organizatia de tineret liberala propune legalizarea necrofiliei si al incestului http://www.fluierul.ro

    Apreciază

  3. Erdbeben said, on februarie 25, 2016 at 3:27 pm

    Patriarhul Giorgiei Ilia II respinge documentul despre ecumenism pregătit pentru Marele Sinod
    https://graiulortodox.wordpress.com/2016/02/24/patriarhul-giorgiei-ilia-ii-respinge-documentul-despre-ecumenism-pregatit-pentru-marele-sinod/

    Apreciază

    • el said, on februarie 25, 2016 at 3:58 pm

      Erdbeben

      AXIOS !

      si nu este singura fapta de Dreapta Credinta si MARTURISIRE a acestui Patriarh vrednic cu numele Proorocului de Foc : Ilie !

      de aceea ACOLO in Georgia vor merge si athonitii si crestini din multe neamuri sa se mantuiasca in acele locuri smerite cumva feriti de urgia lui anticrist si sub Acoperamantul Preacuratei , caci Georgia este SORTUL DE APOSTOLIE al Maicii Domnului si se va revela la SFARSITUL VEACURILOR ! Sortul ei de lucare/apostolie acum este Athosul unde NU INTAMPLATOR PAZITAOARE acelui Sfant loc este ….Icoana GEORGIANA a Maicii DOmnului Portarita de la Man. Iviron, Paritoare care sta si acum la USI si NU INTRA in Biserica caci locul Ei este aclo doar provizoriu, si este in alta parte descoperindu-se la vremea potrivita : Georgia sfarsitului lumii !
      Fericit cel ce va ajunge atunci acolo sub Acoperamantul Ei in acel pamant biencuvantat !
      Dar inainte Georgia va avea de suferit cumplit, impinsa la distrugere de oculti si indraciti, care insa NIMIC NU vor putea spre pierdea sufleteleor acelor crestini NEPRERVERTITI, iar desi va fi in ruine, din RUINA ei va STRALUCI Georgia pamant bincuvantat la sfasitul veacului acestia de unde vor porni pe nori cei ramasi prin minune in pustie vii in intampinarea Domnului lor la Judecata de Apoi !

      AXIOS !

      Apreciază

  4. acelas said, on februarie 25, 2016 at 4:38 pm

    ce mai trebuie spus aici, cum au remacat si altii, e faptul ca tocmai cei care spun, cum ai putut sa dai asemenea imagini cu avortul? cruzime, tocmai ei PROMOVEAZA si FAC avortul. Adica sunt oripilati de imagini, bun atunci tu de ce il FACI, barbarule si ipocritule! Culmea tupeului.

    Sa vedem acum ce ong-uri se mai implica in treaba asta clantanind impotriva profesorului de religie si a imaginilor cu cruzimea difuzata. Tot alea sorosiste care promoveaza avortul? Ar fi chiar culmea!

    .

    Apreciază

  5. minionita said, on februarie 25, 2016 at 8:27 pm

    Adevarul e mai rau ca un film de groaza. Fiindca un film de groaza e doar film in timp ce avortul e real.

    Apreciază

  6. Ionut said, on februarie 25, 2016 at 9:57 pm

    Am inteles. E de vina profesorul, nu aia care au creat (legiferat) aceasta realitate infecta, inclusiv cei cu juramantul lui Hipocrate…

    Apreciază

  7. ioan said, on februarie 25, 2016 at 11:06 pm

    un lesin e de preferat unei crime

    Apreciat de 1 persoană

    • marinela said, on februarie 27, 2016 at 1:57 am

      Sper din suflet sa nu fie penalizat acest profesor,caci sint tare putini ramasi cu coloana vertebrala intre dascali,iar cind se iteste cite unul si „tulbura apele”mocirloase ii dau imediat la cap sa-l reduca la tacere,Asta-i democratia ,bat-o vina!

      Apreciază

  8. cezar100 said, on februarie 26, 2016 at 2:07 am

    http://www.activenews.ro/stiri-social/Strigatul-mut-si-placerea-de-a-fi-orb-130449
    Un articol ce comenteaza intamplarea pozitiv

    Apreciază

  9. Elena said, on februarie 26, 2016 at 6:54 am

    „Strigatul mut” este un film dur care arata realitatea despre avort. In teorie, profesorul nu trebuia sa-l arate unor minori. Nu stii, dintr-o clasa intreaga, care elevi sunt mai sensibil dpdv emotional. Eu am aflat despre acest film acum vreo 10 ani, eram in liceu. Nu am putut sa il vad atunci pe tot insa nu am uitat de el si, peste o vreme, cand m-am simtit pregatita, l-am vizionat pe tot. Filmul trebuie sugerat, nu impus. Trebuie starnita curiozitatea tinerilor, trebuie sa aiba ei dorinta de a se informa complet, dupa ce primesc o parte din informatii. Parerea mea.

    Apreciază

    • el said, on februarie 26, 2016 at 11:16 am

      Elena

      parerea ta e doar unei PROASTE FATARNICE ! iubitorii MINCIUNII conforabile, acum ulblati dupa dulcegarii MAINE dupa anticrist !
      unca una iestia dintr-o CURVA AVORTATOARE ce sa cerem de la tine?

      hai urla si tu ca arsa de „jignirile” mele……

      Apreciază

      • Catalin Kirk said, on februarie 27, 2016 at 12:52 am

        el

        esti SMINTIT! din ala de mai are putin si se ia de oameni pe strada!
        Proferezi ocari pt. ca asta ai acum in cap si deci si in inima!
        Imi permit sa ma iau de tine asa caci suntem aproape de o seama, tin minte un comentariu unde spuneai ca si tu erai copil la revolutie.
        Hai altfel: nu vrei sa iei exemplul Sf. Macarie Egipteanul? Tu pari ca procedezi aproape pe dos.

        Elena, imi cer eu iertare in locul lui @el, i se pare normala atitudinea asta fiindca nu e casatorit si n-a cunoscut femeie (iertare daca n-am retinut bine), iata ca vin si eu si spun ca nu e cazul, voia lui Dumnezeu si neajunsurile noastre pot cantari mai mult decat lumea cu ale sale, vorbesc in ceea ce priveste situatia familiala a fiecaruia. Cat priveste „Strigatul mut”, e extrem de socant dar va trebui proiectat liceenilor cu orice pret, daca „trendul” educatiei sexuale va ajunge si la noi atat de agresiv ca in apus, cum vedem – si va ajunge! In rest: l-ai vazut? Ai prins ideea principala (avort=crima)? Ti s-a intiparit, macar niste elemente, sa zic asa? Asta conteaza, acum ai sanse mai mari sa NU comiti acest pacat.

        el, adevarat ca e foarte greu sa te tii fecior, sa ai un trup „duduind” de sanatate si nevoi organice si totusi sa fii nevoit sa te pui in pat singur si sa te scoli tot singur, timp de multi ani, stiu prea bine cum e… deci sa te binecuvanteze Dumnezeu cu o sotie pe masura, atunci povara asta neuropsihica va scadea sigur. Dar daca vrei sa cresti mai departe in virtutea aceasta a fecioriei, nu lasa „supapa” internautica sa te submineze.

        Iertare, n-am mai putut sa tac.

        Apreciază

      • el said, on februarie 27, 2016 at 11:36 am

        Catalin Kirk

        „el, adevarat ca e foarte greu sa te tii fecior, sa ai un trup „duduind” de sanatate si nevoi organice si totusi sa fii nevoit sa te pui in pat singur si sa te scoli tot singur, timp de multi ani, stiu prea bine cum e… deci sa te binecuvanteze Dumnezeu cu o sotie pe masura, atunci povara asta neuropsihica va scadea sigur. Dar daca vrei sa cresti mai departe in virtutea aceasta a fecioriei, nu lasa „supapa” internautica sa te submineze.”_____

        esti doar un DOBITC IEFTIN din GLOATELE pline de hormoni si de CURVIE care judeci pe altul dupa PROPRIA ta MASURA „povara asta neuropsihica” ! Pentru altii SANATOSI DUHOVNICESTE sunt duhovnci VREDNICI care sa-i calauzeasca, iar tu calauzeste-te pe tine bicisnicule CURVAR ! Dupa minti PUTREDE de curvie ca tine calugarii si feciorii sunt doar niste frustrati iar fecioria „povara neuropsihica” , aici vorbeste DRACUL din ale sale prin minte ta formatata REDEDUCATA de „invatamantul” satanic occidentalo-amerloc in care te-ai balacit pana aia ajuns o CARICATURA !

        cat despre CURVELE AVORTATOARE NU imi retrag nici un cuvant ! ceea ce fac ele si ABJECTIA SCRABOSENIEI lor CRIMILAE depaseste cu mult putrerea mea de a transpune in cuvinte murdare , din pacate !
        CURVE din astea FATARNICE aveti si voi acasa, „delicate sotii” si din astea va doriti , de aia si aduceti (din curvia lor vicleana si SPURCATA si a voastra ) pe lume PLOZII lui anticrist !
        VEI VEDEA singur la vremea cuvenita si in CASA TA ca am dreptate si NIMIC nu vei putea face, caci iti vei lua plata bine meritata si tu si toti ca tine….. ( ar fi trebuit si eu sa ma abtin sa-ti spun ce vei pati dar am facut ca tine ! desi STIU ca NU te vei folosi bicisnicule care aplici cu mintea ta MUCI Sfintii si Scriptura ca sa le adaptezi la poftele si PARERILE tale, ai sa vezi si cat de „mandru” va fi de tine Sf Macarie pe care.l pomenesti ….)

        Apreciază

    • el said, on februarie 26, 2016 at 11:23 am

      Elena

      atata stiti : sa stati tot timpul cracite si sa curviti apoi cracite ca sa UCIDETI !
      … dar URLATI ca arse, sa nu cumva sa se vada/arate URCAIUNEA CRIMEI si CURVIEI voastre abjecte….. „delicatelor” ! dar scrieti cum sa va „mangaie” barbatul, asta aveti in cap CURVE si CRIMA !

      de asta nasteti apoi niste LEPADATURI, PLOZII vostrii sunt GUNOAILE lui anticrist, ca si voi insiva FATRANICELOR

      Apreciază

    • el said, on februarie 26, 2016 at 11:29 am

      Elena

      ba sa VADA TOATA LUMEA ce se petrece in CIMITIRUL SPURCAT dintre picioarele voastre imputite !

      Apreciază

      • alexandru said, on februarie 26, 2016 at 2:14 pm

        Am mai scris si in alte rânduri dar nu s-a postat comentariul. Acum sper sa fie postat. EL cum poți sa emiti judecati despre oricine numai dintr-un comentariu pasnic indiferent de ceea ce crezi ca se ascunde in spatele lui. Esti tulburat judeci fara a avea dreptul, jignesti pe toata lumea. Crede-ma nu are legătură cu iubirea de aproapele. Pasnic omule fara patima pierzatoare de suflet. Saccsiv te rog posteaza comentariul.

        Apreciază

      • el said, on februarie 26, 2016 at 3:35 pm

        alexanru

        TIMPUL s-a treminat !
        alerf´gati voi FATARSNCIKOR dupa formae si fatranicii rumoase care sa va scunda URACIUNEA din suflete si din trupriri !
        eu NU AM TIMP de pierdut cu CURVELE si INSELATII cu FATRANICII si IPOCRITII !

        Apreciază

    • Ioana said, on februarie 26, 2016 at 5:47 pm

      Elena! alexandru!

      !

      Apreciază

  10. abc said, on februarie 26, 2016 at 12:26 pm

    daca a lesinat poate va tine minte sa nu isi bata joc de fete pt distractie si sa le puna viata in pericol facand crime odioase. pacat ca nu au lesinat toti! SI eu lesin cand vad scarbe sexuale si imi vine sa vomit; peste tot exista scarbosenii sexuale in parcuri, in mijloacele de transport, tineri care put a sperma si se dau cu parfum sa ascunda adevarul. si mizeria de character.

    Apreciază

  11. Zeus Ludus said, on februarie 26, 2016 at 4:41 pm

    Reblogged this on Zeus Ludus.

    Apreciat de 1 persoană

  12. Aurora said, on februarie 27, 2016 at 1:47 am

    @El, cu duritatea nu-i indrepti pe oameni. Nici sa-i mangai pe crestet, dar nici sa-i improsti cu noroi. Cunosc o familie nefericita care s-a distrus din cauza avorturilor. Femeia isi dorea copii, dar sotul a trimis-o sa faca avorturi. A facut vreo 7. Pe primul copil l-a nascut. A iesit rau si neindurator, ateu, vai de capul lui ! Pe al doilea copil l-a facut dupa cateva avorturi. Si acesta a iesit cu un caracter urat si, dupa modelul tatalui, le-a trimis pe toate femeile cu care s-a distrat la avorturi. Lantul pacatelor parintilor se continua si la copii. Aceasta femeie n-ar fi ucis nici un prunc daca sotul n-ar fi obligat-o. Dar uneori barbatii sunt mai rai decat femeile, asa ca nu le mai face curve pana nu cunosti cruzimea barbateasca. Pentru desfraul nemaintalnit si pentru milioanele de avorturi Dumnezeu va trimite mari pedepse. Dar sa nu ne pierdem nadejdea mantuirii ! Dumnezeu este milostiv si poate sa primeasca si lacrima mamelor ucigase.

    Apreciază

    • saccsiv said, on februarie 27, 2016 at 8:55 am

      Aurora

      Sora draga, a legat-o si i-a produs avorturile?

      Apreciază

      • Aurora said, on februarie 27, 2016 at 2:01 pm

        Frate, nu cred ca exista vreun barbat care sa-si lege femeia si s-o oblige sa faca ce nu vrea, dar exista multe metode de constrangere… Ca sa reziste cineva la presiunile sotului tiranic e nevoie de taria de caracter a sfintilor din temnitele Aiudului… dar pe vremea aceea nu se auzise de ei… Oamenii de care vorbesc erau foarte saraci, stateau intr-o camaruta in gazda si castigau foarte putin. Ea nu avea unde sa se duca daca el o alunga… Poate ca daca exista un Parinte Nicolae Tanase, femeia s-ar fi dus cu siguranta la el… Oricum, nu exista nici o scuza pt. avort, dar vreau sa-l temperez un pic pe fratele El care isi revarsa toata furia, uitand ca mai exista si mila.

        Apreciază

    • el said, on februarie 27, 2016 at 11:59 am

      Aurora

      draga daca femeile n-ar fi cel putin la fel de rele ca barbatii NU R PUTEA NIMENI sa le sileasca sa faca asa cvea, nici legate si credema cand o femeie sa impotriveste acestul PACAT CUMPLIT NIMENI NU POATE sa o faca sa cede si Dumnezeu ESTE CU EA!

      dar femeile ce au facut? au luat barbatii pe care ii merita si impreuna s-au pus sa inmulteasca peste masura raul in lume, de aceea dupa curvii nemaivazute si maclerui oribile ale copilor din pantece au nascut LEPEDATURILE de plozi/copii pe care si i-au agonisit si lantul feredelegii merge si mai greu inainte pana la judecata de apoi!

      sa nu ne dam dupa deget, pacatul AVORTULUI = este pacatul FEMEII ! ca nu in pantecele barbatului sta coopilul si ele DECID DACA sa UCIDA ! NU barbatul, barbatul rau si toti care o imping la pacatul avortului pe femeie sunt ca diavolul : sta IN AFARA OMULUI si INDEMANA la rau ! ATAT ! Mai mult NU i s-a dat putere de la DUmnezeu sa faca ! Si FEMEIEA alege si UCIDE si in loc de mama se face CURVA UCIGASA !

      nu mai incercati sa aduceti circumstante atenunate, ca nu veti reusi asa cum NIMENI NU se va putea disculpa pentru orce pacat pe motiv ca :diavolul/lumea/barbatul/femeia m-a impins sa fac aasta !
      Tu aici faci EXACT PACATUL Evei din Rai la Cadere inaintea Lui DUmnezeu , cand in loc sa se disculpe dand vina pe sarpe/diavol TREBUIA sa CADA cu LACRIMI si POCAINTA si sa zica Lui Dumnezeu : DA EU amm gresit , IARTA-MA !
      Asta faceti si voi acum femeile care vreti sa disculpati femeia de pacatul avortului , REPETATI PACATUL Evei si NEPOCAINTA ei ! Pentru o „mentalitate”/”scuza” ca a aceasta a fost scoasa Eva afara din Rai si CONDAMNATA sa isi nasca in DURERI copii !

      si ce grija ai tu de pacatul barbatului/lumii care a indemnat femeia la avort? femeia UCIGASA NU de pacatul acelora va da socoteala( ei vor da socoteala de pacatul lor la randul lor) la DREPTUL Judecator ci de CURVIA si UCIDEREA ei !
      daca dracul/barbatul iti spune/te indemana sa te sinucizi e vina lui/lor ca te-ai omorat ? Asa si acum !

      RARISSIM se poate imputa altuia dinfara femeii pacatul avortului decat femeii insasi : doar daca a fost prinsa si i s-a scos cu FIZIC sila IMPOTRIVA VOINTEI EI copilul din pantece , DOAR ASA ar putea sa fie ea „scuzata” ..

      nu va mai amagiti dragele mele, AVORTUL = pacatul FEMEII ! STRICT !

      sau atata NECREDINTA aveti sa credeti ca daca femeiea chiar NU VREA sa avorteze si isi asuma consecintele, INCLUSIV sa fie parasita de dobitocul animal de barbat al ei , Dumnezeu NU ar pazi-o si pe ea si pe copilul din pantece? CINE a dat copilul barbatul? sau Dumnezeu? atunci CINE e LISPIT e CREDINTA in ajutorul Lui Dumnezeu? Si aici e vorba de pacate jegoase trupesti simple, dar cand va fi vorba sa se abandoneze omul /femeia STRICT in Grija Lui Dumnezeu si sa FUGA din lumea apostata ca sa-si scape sufletul de pecetea lui anticrist CUM VA FI? Vor face asta CURVELE AVORTATOARE care nici macar atata curaj si credinta n-au avut cat sa salveze viata copilului lor nenascut?
      Nu va amagiti cu „scuze” ieftine !

      cum ganditi voi?

      Apreciază

      • alexandru said, on februarie 27, 2016 at 6:09 pm

        „Vai lumii, din pricina smintelilor! Că smintelile trebuie să vină, dar vai omului aceluia prin care vine sminteala.” Păcatul este si al ei dar si al lui. Nu ar trebui sa cedeze la presiuni dar nu toata lumea are o credinta atât de mare in Dumnezeu ca sa se lase in voia Lui. Răspundem in fata Lui pentru orice cuvant, gand si îndemn facut fata de aproapele.

        Apreciază

      • el said, on februarie 27, 2016 at 9:10 pm

        alexandru

        cuvantul citat de tine se refera la EREZII /INSELARI si doar prin extensie la pacate de rand ca avortul = pacatul FEMEII !

        atunci daca femeia NU ARE CREDINTA sa ucida si sa merga la IAD VESNIC blestemata fiind si de copiii aruncati in gheena DE EA, MACELARITI in pantecele ei cand DOAR EA era SINGURA careia i se daduse PUTERE de la DUmnezeu sa-i apere pe ei !
        si ..sa se mangaie cu desarte „mangaieri” furnizate de tine ca „lasa ca si barbatul e vinovat si se pedepseste in iad „….
        ati innebunit de tot !
        spuneti raului bine si binelui rau, CUM sa se mai pocaiasca oamenii cu asemenea „justificatori”?

        Apreciat de 1 persoană

      • Catalin Kirk said, on februarie 29, 2016 at 1:42 pm

        bai „el”

        ai aruncat cu destul noroi
        eu am incercat sa nu fac asta
        ce inseamna cand numesti o persoana „CURVA AVORTATOARE” desi nu o cunosti decat din cateva zeci de cuvinte scrise? asta m-a starnit
        tu spui si niste mari adevaruri, dar de ce cu violenta asta si amestecate cu etichetari delirante?

        daca eu sunt un dobitoc ieftin atunci tu esti un dobitoc gratuit pentru ca nimic nu justifica jignirea, in bloc si in parte, a multor oameni necunoscuti tie!

        si tu mai esti cel care nu uita sa ne reaminteasca cum ca bebelusii morti nebotezati se duc in iad – ca si cum asta ar avea nevoie niste parinti indurerati sa auda
        in ce calitate faci lucrurile astea?
        esti cumva teolog?
        poate chiar preot sau calugar?
        oricum nu-ti face cinste
        hai ca am treaba…

        Apreciat de 1 persoană

      • el said, on februarie 29, 2016 at 11:08 pm

        bai kirk

        „ca si cum asta ar avea nevoie niste parinti indurerati sa auda”_____ atat de „indurerati” ca ii arunca la wc SFARTECATI !… si reincep in 2 zile distractia iar , ca e gratis!

        hai plimba ursul tau grizly IMENS de IPOCRIZIE amerloca de aici … parerea ta si a altora ca tine NU ma interpeleaza , ma lasa rece, …
        dar baga de seama „umanistule” ca scarpini intre coarne DRACISMELE care au adus lumii IATA SFRASITUL ei

        „umanisti” si iubiristi ieftini ca tine… pun capac POCAINTEI si asa „variabile” si PARELNICE ( mai mult MUCI si ISTERICALE emotionale de tarfa UCIGASA prinsa cu matza in sac !) a CURVELOR AVORTATOARE,

        ca DA ASTA sunt curvele care UCID !
        umbla cu MACELUL VESNIC nerusinate intre picioare, repeta de cate ori au ocazia MACELARIREA…. si se lasa SCUZATE /indreptatite si scarpinate intre coarne de unii ca tine, ….pe cand plozii aia nenorociti a lor nu numai ca ii MACELARESC , dar ii arunca si IN GHEENA !…

        si acum hai spune tu cu „argumente” Dogmatice ca NU ar fi asa „teologule” „umanist ” !

        DOARE Adevarul? daca DA atunci sa CADA CARNEA de pe el de POCAINTA si tu sa-ti tii botul inchs daca vrei sa nu iti iei pe spinare pacate straine,…ale lor pe care din pricina de IEFTINA „scuza” de la unii ca tine NU le ispasesc CURVELE….

        Apreciază

  13. marinela said, on februarie 27, 2016 at 7:02 pm

    Ai spus bine frate @el,ca femeia e singura vinovata principala,n-are circumstante atenuante deloc pt ceea ce ucide in pintecele ei cu buna stiinta si trebuie sa-si asume pacatul integral,ca altfel nu capata mintuirea,deoarece pocainta e pe jumatate.In schimb barbatul va raspunde si el pt partea lui de vina in fata lui Dumnezeu,dar fara sa fie invinuit de femeia pe care a trimis-o la macelar/avortator.Fiecare isi ispaseste pacatele in dreptul sau,punct.

    Apreciază

    • el said, on februarie 27, 2016 at 9:16 pm

      marinela

      EXACT !

      CUM sa mai ai indrazneala tu intre picioarele careia a avut loc MACELUL sa mai acuzi pe altul, cand tu esti cu MACELUL IN TINE? CUMPLITA NEBUNIE …..

      de aia NU se pocaiesc , ca vin „justificatorii” iubiristi ca astia din gasca celor echivalenti cu ecumenistii si tolerantii si „intelegatorii” cu „mangaieri” desarte ca astea : sa le „incurajeze” ca „sarmanele” ce „oropsite” au fost ele… DE ALTII ! … NU de nebunia si CRIMA LOR !

      din cauza asta NU se pocaiesc, si-au gasit „justificari” si „mangaieri” si „incurajari” ca las aca nu ele sunt atat de vinovate si blablabla…. iar pacatul celor 25 MILIOANE de avortiri va NIMICI Romania, o va transfora in TEREN VIRAN ! …..ca avortataorele sunt „mangaiate” cu asmenea „justicicari” NU CARE CUMVA sa se trezeasca sa rascumpere urgia de la DUmnezeu !

      Apreciat de 1 persoană

  14. Ioana said, on februarie 28, 2016 at 2:08 pm

    vai de noi si de nepocainta noastra ca NEAM UCIGAS DE PRUNCI (CEA MAI GRAVA UCIDERE, CACI ACESTIA SARMANII MOR FARA SA VADA LUMEA PE CARE DUMNEZEU A CREAT-O PENTRU NOI, MOR FARA BOTEZUL SPRE MANTUIRE, PE CARE DOMNUL IISUS HRISTOS NI L-A DAT PRIN JERTFA) NEAM UCIGAS SI BATJOCORITOR DE MARTIRI SI DE SFINTI CARE AU PATIMIT CUMPLIT IN INCHISOARE, SI DE A CAROR JERTFA NU NE-A PASAT. VAI TIE, ROMANIE, NU DEGEABA SUNTEM INTR-O OARECARE CADERE SI NEVREDNICI, NISTE LASI, CARE NU AU AVUT TARIA SA RESPINGA ACEST CALENDAR PE STIL NOU (chiar daca nu e erezie si suntem in comuniune cu celelalte neamuri ortodoxe), PIATRA DE POTICNIRE PENTRU ALTE ERETICE CADERI, CA ECUMENISMUL SI PAPISTASISMUL, VAI TIE, ROMANIE! Cu pocainta si stand in genunchi pana la sange sa ne rugam Sfintilor Martiri ai acestui neam sa ne ierte, sa ne rugam Sfintilor Cuviosi care s-au nevoit pe aceste pamanturi, purtand in suflet o comoara de invataturi si dragoste aleasa. Sa ne rugam Sfantului Apostol Andrei sa ne ierte ca L-am rastignit din nou pe Mantuitorul cu pacatele si hulele noastre, asemeni iudeilor care au strigat mai intai Osana, apoi, Rastigneste-L si Sngele Lui asupra noastra si asupra urmasilor nostrii! Cu nimic nu suntem mai nevrednici de osanda decat aceia.

    Mircea, asa este. SMINTELILE, trebuie sa ne intareasca in Credinta, sa nu fim caldicei, sa luptam pana la capat fara teama. Cale de mijloc nu exista. Cale de intoarcere nu exista! Hristos sau iadul care se cuvine slugilor intunecate, nevrednice si rele. POCAINTA SAU MOARTE!

    http://www.manastirealainici.ro/sfantul-irodion/

    Apreciază

  15. Ioana said, on februarie 28, 2016 at 3:20 pm

    Femeia e singura vinovata pentru acest cumplit pacat. Se face sluga a diavolului, care uraste pe om si doreste sa-l piarda. Ce justificare sa ai ca femeie sa omori un copilas, pe mine ma induioseaza pana la lacrimi doar privind copilasii pe care Mantuitorul Iisus Hristos i-a binecuvantat, spunandu–ne si noua ca daca nu vom fi precum ei nu ne vom mosteni Imparatia Cerurilor. Cum sa nu iti doresti sa fii mama?!, e ceva cumplit, dracesc. Ba ele, prin indracirea aceasta ucigasa, sunt de vina ca exista medici in stare sa puna in aplicare aceste ucideri, daca nu exista milogeala asta spurcata a lor nu s-ar fi gasit nici ticalosi care sa scoata averi necurate de pe urma acestei URICIUNI A PUSTIIRII. Fara justificari, dat vina pe altii, asta nu e pocainta ci viclenie, asemenea slugii nevrednice care nu a lucrat talantul si l-a hulit pe Stapanul si binefacatorul sau. Daca tot repetam aceste greseli pe care le stim de mii de ani, (a lui Adam care I-a spus lui Dumnezeu ca: ”femeia pe care Tu mi-ai dat-o m-a ispitit”, sau a Evei care a dat vina pe sarpe, cand ea singura cu mana ei a muscat din fructul oprit), de aceea nu ne iarta Dumnezeu si se umple si cupa maniei Sale, pentru micimea sufletelor noastre.

    Apreciază

  16. […] AVORTUL e o CRIMA oribila. Un elev de 17 a aflat si a lesinat in clasa. Mass-media a inceput o campa… […]

    Apreciază

  17. Irina said, on octombrie 12, 2017 at 10:22 pm

    As vrea sa vad multe atiri despre tati care au lasat jocurile video, bautura, tv sa schimbe scutece dupa ce au vazut un film despre chiuretaj. Sa nu ne ascundem dupa deget, doar pentru ca locuiesc sub acelasi acoperis la multe familii tradiționale lipseste implicarea tatalui. La altele tatal da direct bir cu fugitii.

    Apreciază

  18. […] AVORTUL e o CRIMA oribila. Un elev de 17 a aflat si a lesinat in clasa. Mass-media a inceput o campa… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.