SACCSIV – blog ortodox

Despre „PROTECTIA COPILULUI” in PROTOCOLUL DE LA TORONTO. Jurnalistul SERGE MONAST a murit de atac de cord la un an dupa ce a publicat acest Protocol …

Posted in Uncategorized by saccsiv on februarie 24, 2016

Digest-3

Foto: http://ddees.com/index.php/2015/09/11/david-dees-art-gallery/

[…]

Fundamentele societăţii occidentale, în esenţa lor, originează în linie dreaptă din moştenirea iudeo-creştină. Tocmai această moştenire este aceea care a făcut din familie nodul, cheia de boltă a oricărui edificiu social din prezent. Predecesorii noştri, care i-au finanţat pe scriitorii revoluţionari de la sfârşitul secolului al XIX-lea şi începutul secolului XX, înţeleseseră importanţa necesităţii de a fracţiona şi apoi de a face să explodeze acest nucleu vital, dacă dorea, în Rusia de exemplu, să reuşească să instituie noul „Sistem Comunist” din vremea aceea. Şi tocmai asta au făcut, determinând în mod minuţios producerea, de către filosofii şi scriitorii neconformişti ai epocii, al unui ,,manifest al gloriei Statului-Dumnezeu”, acesta având prioritate absolută asupra individului şi a familiei.

Pentru a ajunge cu certitudine la construirea unui guvern mondial, a unei Noi Ordini Mondiale Comunitare, în care toţi indivizii, fără excepţie, vor fi supuşi Stării Mondiale a Ordinii Noi, trebuie în primul rând să provocăm dispariţia familiei, ceea ce va antrena din aceeaşi lovitură dispariţia învăţămintelor religioase ancestrale şi, în al doilea rând, să-i nivelăm pe toţi indivizii, făcând să dispară clasele sociale, în special clasele mijlocii. Dar trebuie să procedăm astfel încât toate aceste schimbări să pară a fi fost generate de către voinţa populară să aibă aparenţele democraţiei.

Slujindu-ne de cazuri izolate, dar amplificându-le la nivel extrem cu ajutorul contestaţiilor studenţeşti instigate de noi înşine, al ziariştilor favorabili cauzei noastre şi a1 politicienilor cumpăraţi, vom reuşi să punem pe picioare noi organisme, prezentând toate aparenţele modernismului, cum ar fi un birou de protecţie a copilăriei susţinut cu o „cartă a drepturilor şi a libertăţilor”.

Pentru reuşita planului nostru mondial, Planul Roşu, trebuie să implantăm în toate societăţile occidentale ale anilor 1970 birouri pentru protecţia copilăriei, ai căror funcţionari, tineri intelectuali lipsiţi de experienţă, proaspeţi absolvenţi ai universităţilor unde sunt scoase în evidenţă principiile noastre mondialiste, vor respecta ca la carte, fără discernământ „Carta Drepturilor Copilului”. Cine ar îndrăzni să i se împotrivească, fără a fi identificat concomitent cu barbariile Evului Mediu?

Această Cartă, laborios pusă  la punct în „Lojile” noastre, ne va permite în sfârşit să reducem la zero orice autoritate părintească, făcând familia să explodeze în indivizi opuşi cu sălbăticie unii altora, pentru protecţia intereselor lor personale. Ea îi va încuraja pe copii să-şi denunţe părinţii prea autoritari prin faptul că sunt prea tradiţionali, prea religioşi. De asemenea, va contribui la a-i supune pe părinţi unei psihoze colective a fricii, ceea ce va provoca în mod ineluctabil, de manieră generală în societate, o subminare a autorităţii părinteşti. Astfel, vom reuşi, într-o primă etapă, să producem o societate asemănătoare cu aceea din RUSIA anilor 1950, unde copiii îşi denunţau părinţii la stat, şi o vom face fără ca nimeni să-şi dea seama.

Transferând astfel Statului rolul patern, ne va fi mai uşor, în continuare, să acaparăm, una câte una, toate responsabilităţile care până la data respectivă  au ţinut de resortul exclusiv al părinţilor. Astfel, îi vom putea face pe toţi să considere învăţătura religioasă traditiona1ă, de origine iudeo-creştină, un abuz contra copilului.

În acelaşi timp, dar la un alt nivel, vom face să se înscrie, în cele mai fundamentale legi ale naţiunilor, regula că toate religiile, cultele şi practicile religioase de orice fel, inclusiv vrăjitoria şi magia, trebuie să fie respectate cu titluri egale.

În consecinţă, va fi deconcertant de uşor să i se transfere acest rol statului, prin raportarea copilului la cele mai înalte instanţe internaţionale, cum ar fi Naţiunile Unite.

Să înţelegem bine următoarele: scopul nostru nu este acela de a proteja copii, nici pe oricine altcineva, ci de a provoca explozia, apoi prăbuşirea naţiunilor, care reprezintă  un obstacol major în calea punerii în aplicare a Ordinii noastre Mondiale. Acesta este motivul pentru care „Birourile de Protecţie a Copilăriei” trebuie să fie investite cu o autoritate legală absolută. Ele trebuie să fie în măsură ca, după bunul lor plac, dar întotdeauna sub pretextul protejării copiilor, să-i poată retrage pe aceştia din mediile lor familiale originale şi să-i plaseze în medii familiale străine sau în centre guvernamentale deja atrase spre principiile noastre mondialiste şi religioase. Astfel, în consecinţă se va realiza spargerea definitivă a „Celulei Familiale Occidentale”.

Căci, fără protecţia şi supravegherea părinţilor lor naturali, aceşti copii vor putea fi astfel handicapaţi definitiv în dezvoltarea lor psihologică şi morală, ajungând să reprezinte, în virtutea consecinţelor fireşti, prăzi uşor adaptabile la ţelurile noastre mondialiste.

Pentru asigurarea reuşitei unei asemenea întreprinderi, este de o necesitate primordială ca funcţionarii care lucrează în aceste „birouri”, în serviciul statului, să fie tineri, fără experienţe de trecut bogate, îmbibaţi cu teorii pe care le ştim ca fiind vide şi lipsite de eficacitate şi mai ales să fie obsedaţi de spiritul misionar al unor mari protectori ai copilăriei ameninţate. Căci, pentru ei, toţi părinţii trebuie să reprezinte nişte criminali de facto, pericole potenţiale faţă de bunăstarea copilului, considerat în cazul de faţă ca un „Dumnezeu”.

Un „Birou de Protecţie a Copilăriei” şi o „Cartă a Drepturilor Copilului” n-ar avea nici un motiv de a exista, în lipsa copiilor ameninţaţi. Mai mult, excepţiile şi exemplele istorice întrebuinţate pentru înfiinţarea lor vor sfârşi, mai devreme sau mai târziu, prin a dispărea, dacă n-ar fi alimentate continuu cu cazuri noi, produse pe bază permanentă. În acest sens, trebuie să infiltrăm „sistemul de educaţie” al naţiunilor pentru a face să dispară, sub acoperirea „Modernismului” şi a „Evoluţiei”, predarea religiei, a istoriei şi a educaţiei civice, diluându-le pe toate sub o avalanşă de experimente noi în mediul de învăţământ, acela al limbilor şi al matematicilor. În acest mod, îndepărtându-le tinerelor generaţii toate bazele şi toate frontierele morale, toate cunoştinţele despre trecut – şi, prin urmare, orice formă de mândrie naţională – orice respect faţă de ceilalţi, orice putere prin cunoaşterea limbilor străine şi a ştiinţelor – deci, puterea asupra realităţii – vom contribui la fabricarea unui tineret în mare măsură predispus către toate formele de delincvenţă. În acest nou univers, fragmentat de frica de părinţi şi de abandonul oricărei responsabilităţi din partea acestora faţă de copii, vom avea cale liberă pentru a forma, în maniera noastră şi conform principalelor noastre obiective, un tineret în rândurile căruia aroganţa, dispreţul, umilirea aproapelui vor fi considerate ca fiind noile baze ale „Afirmării de Sine” şi ale „Libertăţii”.

[…]

   Comentariu saccsiv:

Fragmentul de mai sus face parte din lucrarea Les Protocoles de Toronto (6. 6. 6) publicata in 1995 de Serge Monast.

Cititi va rog mai multe la:

Protocolul de la Toronto

Autorul a murit in urma unui atac de cord in casa lui in decembrie 1996, in varsta de 51 de ani, a doua zi dupa ce a fost arestat si a petrecut o noapte în inchisoare.

Cititi va rog si:

Cristi Tepes A VORBIT. Cristi Tepes A MURIT

E MAI RAU DECAT CREDETI. Unde ajung copiii rapiti de sistem? NORVEGIA e doar un VARF DE ICEBERG … EDIFICATOR: Senatoarea Nancy Smith Schaefer A FOST SINUCISA dupa ce si-a publicat raportul „The Corrupt Business of Child Protective Services”

 

20 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. energein7 said, on februarie 24, 2016 at 8:29 am

    Reblogged this on energein7's Blog.

    Apreciază

  2. gheorghi said, on februarie 24, 2016 at 11:58 am

    Ma bucur sa gasesc astfel de articole, dezvaluiri dar si lamuriri extraordinar de importante!
    Multumesc pentru publicarea traducerii – realitatea in care traim are un „mecanism” de generare, complex si determinat prin control mai mut sau mai putin vizibil.
    Beneficiul informarii imi este evident desi stiu ca nu toti doresc sa stie dedesubturile „filmului” existential.
    Totusi, rog sa fie folosita limba romana care are cuvinte pentru ceea ce idiomurile occidentale artificiale „inventeaza”.
    Este o surpriza neplacuta sa vad… „originează”…
    Si eu traiesc in afara granitelor Tarii de ani de zile (Canada) si nu sint nici lingvist si nici absolvent de specializari „umane”…
    Stiu ca se poate spune in romaneste, asa cum merita „limba noastra”: „provine”, „isi are originea”, „se trage”, „incepe”, „apare”, „se naste”, se dezvolta, se bazeaza, .. SI ALTELE.

    Apreciază

  3. ioana L. said, on februarie 24, 2016 at 1:29 pm

    Am citit Protocoalele…se adevereste tot ce scrie acolo. Vai si amar! Parintii de la M-tirea Frasanei spun ca in curand incepe razboiul…vai si amar de noi! Ce vom face? Rugaciune fratilor, rugaciune!

    Apreciază

    • el said, on februarie 24, 2016 at 3:13 pm

      ioana L.

      Doamne ajuta ioana L. !
      Domnul sa va mantuiasca !

      ……si CURAJ , nici un fir de par de pe capul dreptului NU va cadea !

      Apreciază

      • ioana L. said, on februarie 25, 2016 at 10:34 am

        Multumesc frate „el”pentru incurajare.Bunul Dumnezeu sa te ocroteasca.Amin

        Apreciază

    • marinela said, on februarie 24, 2016 at 3:20 pm

      Asa e ,doar rugaciunea si postul ne mai pot salva .Vine postul mare,sa ne unim in rugaciune cit mai multi si Dumnezeu ne va asculta ruga noastra .Doamne ajuta si mintuire!

      Apreciază

  4. mihai said, on februarie 24, 2016 at 7:31 pm

    Sefa barnervernet este lesbiana

    Apreciază

    • marinela said, on februarie 24, 2016 at 10:28 pm

      Pai astia sint pusi in posturi cheie,sa poata distruge tot ce e normal si crestinesc si sa produca haos si tulburare peste tot unde doresc ei sa ajunga cu miinile lor infecte.Reusesc sa faca asta ,atita timp cit noi nu ne vom ribela si vom accepta ca niste lasi toate mizeriile lor.In ce stadiu degradant s-a ajuns,sa conduca niste pidosnici in functii de raspundere importante si ne miram ca am ajuns unde am ajuns,vai de noi!

      Apreciază

  5. JE said, on februarie 24, 2016 at 10:40 pm

    1. Arthur Kemp – March of the Titans.
    http://marchofthetitans.com/

    Pe Amazon cartea este in doua volume:
    – March of the Titans: The Complete History of the White Race: Volume I: The Rise of Europe
    http://www.amazon.com/dp/1480242292/

    – March of the Titans: The Complete History of the White Race: Volume II: Europe and the World
    http://www.amazon.com/dp/1490909133/

    Gasesti o versiune pentru descarcat in format epub pe torente:
    http://bit.ly/1OqZZui

    Poti citi formatul epub cu Calibre sau Sumatrapdf:
    https://calibre-ebook.com/
    http://www.sumatrapdfreader.org/free-pdf-reader-ro.html

    Arthur Kemp mai are carti foarte interesante care trebuie citite:
    – The Children of Ra: Artistic, Historical, and Genetic Evidence for Ancient White Egypt
    http://www.amazon.com/dp/1491215577/

    – Nova Europa: European Survival Strategy in a Darkening World
    http://www.amazon.com//dp/1291263608/

    2. O carte foarte interesanta care a facut furori si a deranjat foarte multa lume este asta:
    – Race by John R. Baker
    http://www.amazon.com/dp/149121564X/

    3. David Duke. O alta „sula” care sta in coasta khazarilor ashkenazi, comunistilor, socialistilor, progresistilor, stangistilor, egalitaristilor, anarhistilor, cultural marxistilor si a altor debili mintali.

    – My Awakening: A Path to Racial Understanding by David Duke
    http://www.amazon.com/dp/1892796007

    – Rasa si realitate

    Dă clic pentru a accesa Rasa%20si%20realitate%20David%20Duke.pdf

    – Trezirea la realitate

    Dă clic pentru a accesa Trezirea_la_realitate.pdf

    4. Cica rasa este o „constructie sociala” si noi suntem egali cu astia:
    – Woman Blows into Cow Anus to Help Boost Milk Yield

    – African culture for everyone

    Daca vrei sa ai copii extrem de prosti, fa-i cu negrii/africani, indios, mestizos/latinos, tot felul de arabi, indieni si diversi asiatici. Rezultatul este garantat. Aia o duc cum o duc, nu pentru ca omul alb ii asupreste, ci pentru ca sunt retarzi si salbatici. Peste tot pe unde apar astfel de rase, iar omul alb este minoritar, se transforma totul intr-un ghetou de lumea a treia. SUA este plina de ghetouri de negrii/africani si sud americani, iar in curand asa va fi si Europa.
    Multe „civilizatii” nu au reusit sa descopere pana in mileniul trei, nici macar roata!
    Traiasca socialismul, „ajutoarele sociale”, „drepturile” si „egalitatea”.

    Ghici cine e „rasistul de serviciu”?
    – Planul Kalergi: genocidul popoarelor europene
    (este foarte interesanta „metoda” prin care „elitele” vor sa metiseze albii si sa obtina „tuciurii egipteni moderni”. practic, este trasa la indigo, dupa felul in care Egiptul antic, din alb a devenit cacaniu, descris in cartea lui Kemp „The Children of Ra”)
    http://art31.ro/planul-kalergi-genocidul-popoarelor-europene/

    – Practical Idealism. The Racist and Supremacist Roots of the Ideology behind the European Union
    (o descriere mai pe larg plus surse aditionale)
    http://balder.org/couen

    – Barcelona – Euro Mediterranean Declaration. Secretive European Union-agreements with 10 European and North African Countries
    http://balder.org/euromed-en

    – Jewish involvement in the promotion of ‘hate speech’ laws, multiculturalism, mass immigration, denationalization, subversion of traditional values, and related items.
    http://balder.org/imbri

    In mod evident, asta este o dovada de „umanism”:
    – IGI: România va primi peste 6000 de migranți. Când vor fi relocați primii 11 refugiați
    http://www.activenews.ro/stiri-social/IGI-Romania-va-primi-peste-6000-de-migranti.-Cand-vor-fi-relocati-primii-11-refugiati-130400

    Apreciază

    • saccsiv said, on februarie 25, 2016 at 6:56 am

      JE

      Ce kazari prietene? Iata un text scris chiar de David Duke:

      Reconsiderand TEORIA KHAZARA

      https://saccsiv.wordpress.com/2014/05/20/reconsiderand-teoria-khazara/

      Apreciază

    • Ionut said, on februarie 25, 2016 at 10:25 am

      Nu trebuie sa dispretuim pe nimeni. Unii africani chiar mai au anumite principii morale, spre deosebire de europeni:

      https://en.wikipedia.org/wiki/Uganda_Anti-Homosexuality_Act,_2014
      http://www.the-american-interest.com/2016/01/27/african-bishops-against-sexual-liberation/

      Apreciază

      • el said, on februarie 25, 2016 at 4:22 pm

        Ionut

        citeste Omiliile la Facere ale Sf Ioan Gura de Aur s vei vedea..ce pararea re acest Sfant de la Duhul Sfant despre urmasii lui Ham: negrii si egiptenii de azi ! … dar sa nu sari si tu in sus ars ca INDRACITII de azi urland ca e Sfantul rasist ! ceea ce ar reveni a spune ca Dumnezeu e …rasist ! 🙂

        si citeste si in Cartea Parintele Cosma lumintaorul Zairului si vei vedea cata INCHINARE FATISA la DRACI aduce ast continent INRACIT Africa si cum fac ei vraji cum s-ar spala europenii pamani, in mod firesc, asta e „TRADITIA” lo de la Noe si Ham incoace…..NU INTAMPLATOR VRAJITORIA egiptenilor e trasatura lor principala de caracter a „culturii” lor vadite de Scriptura si Vechiul Testament.

        mai lasati balariile iubiriste si vedeti CARE ESTAREA acestor nemuri. Vezi si la Sf Clement in PSB cum scrie ca TOATE triburile dupa Caderea Lui Adam au an´juns slugi si ínvatate de draci insisii cum si CUI sa se inchine( nasterea mitologiilor populare si um dracii au ajuns „casnicii” ORICARUI TRIB de oameni de pe pamant din afrca, amazzonia america,india,etc PRETUTINDENI !…. pana AZI …. afra de neamurile crestinatae care si alea s-au intors DUPA crestinare la erezie si la draci ca porcul necurat la varsatura lui dintai)

        citeste deci aceste carti INTAI : Omilii la Facere Sf Ioan Gura de Aur ( partea cu Noe si urmasii lui) , Stromate si Pedagogul al Sf Clement, si Parintele Cosma aghioritul Apostolul Zairului !

        si abia atunci mai vorbeste despre „valorile” acestor neamuri….

        si NU compara cu CURVA europa apostata cea in care s-au inors IARASI LEGIUNILE de DRACI alungat de Sf Aposti in Primele Secole , insoti inca cu inca alti draci si mai CUMPLITI care NU o stapaneau iniante de Convertirea ei la Crestinism prin Sf Apostoli …

        urmasii lui Ham ( Africa si Egiptul___Misraim cea mai aleasa semintie/”productie” a hamitilor) sunt BLESTEMATI de INSUSI Dumnezeu IN VEAC : si viata lor grea de acum si RARISIMII care dintre ei ajung la Crestinism : NU E INTAMPLARE !
        caci sunt urmasii NEVINDECATI si NEVDECABILI ( Atotstiinta Lui DUmnezeu nu o poate palaci iubirismul omenesc) ai CURVARULUI Ham cel URAT de Dumnezeu a carui (din acest motiv) SAMANTA a fost BLESTEMATA ( din aceste neamuri au iesit chiar si din cei crestinati ERETICI vei MONOFIZITII copi si eritreeni NEVINDECATI pana azi , NU SUFERA dracii din ei si firea lor spurcata Adevarul multa vreme ci il VARSA pentru a adopta pe diavolul ) …si sa sa nu zici acum si tu ca alti nebuni ca Dumnezeu e nedrept si partinitor !

        Apreciază

  6. […] Despre „PROTECTIA COPILULUI” in PROTOCOLUL DE LA TORONTO. Jurnalistul SERGE MONAST a murit de at… […]

    Apreciază

  7. […] Despre „PROTECTIA COPILULUI” in PROTOCOLUL DE LA TORONTO. Jurnalistul SERGE MONAST a murit de at… […]

    Apreciază

  8. […] Despre „PROTECTIA COPILULUI” in PROTOCOLUL DE LA TORONTO. Jurnalistul SERGE MONAST a murit de at… […]

    Apreciază

  9. […] Despre „PROTECTIA COPILULUI” in PROTOCOLUL DE LA TORONTO. Jurnalistul SERGE MONAST a murit de at… […]

    Apreciază

  10. […] Jurnalistul SERGE MONAST a murit de atac de cord la un an dupa ce a publicat PROTOCOLUL DE LA TORONT… […]

    Apreciază

  11. […] Despre „PROTECTIA COPILULUI” in PROTOCOLUL DE LA TORONTO. Jurnalistul SERGE MONAST a murit de at… […]

    Apreciază

  12. […] Despre „PROTECTIA COPILULUI” in PROTOCOLUL DE LA TORONTO. Jurnalistul SERGE MONAST a murit de at… […]

    Apreciază

  13. […] Despre „PROTECTIA COPILULUI” in PROTOCOLUL DE LA TORONTO. Jurnalistul SERGE MONAST a murit de at… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.