SACCSIV – blog ortodox

Bravo NORICA NICOLAI: ca procuror ar merge pe PISTA VACCINURILOR OBLIGATORII in cazul imbolnavirii BEBELUSILOR

Posted in Uncategorized by saccsiv on februarie 23, 2016

???????????????????????

Foto: http://www.pressalert.ro/2014/03/de-ce-crede-europarlamentarul-norica-nicolai-ca-romania-absoarbe-putine-fonduri-europene/

Iata ce putem citi la Nicolai: ca procuror, aș merge pe acestă pistă în criza bebelușilor de pe DC News:

Europarlamentara Norica Nicolai a lansat, duminică seară, în emisiunea „Sinteza Zilei” de la Antena 3, un scenariu bombă în criza bebelușilor.

Norica Nicolai spune că toți ne trimit la cauze de igienă precară. Însă, gândind ca un procuror, Norica Nicolai a precizat că ar merge pe aspectul care leagă toate aceste cazuri: vaccinurile obligatorii. Politiciana a amintit cazul din anii ’60 care a afectat generații întregi.

„Eu cred că dacă cineva are un pic de respect are obligația să dea un răspuns. M-am gândit la această pistă ca procuror, ar fi interesant să ne uitam și pe această pistă”, a precizat Norica Nicolai.

Comentariu saccsiv:

Astia de la DC News chiar au tupeu. N-a lansat Norica Nicolai vreun scenariu bomba, ci e o ipoteza despre care se scrie deja la greu in presa alternativa sau cea locala curajoasa:

Ipoteza interzisa in mass-media: Un VACCIN este CAUZA imbolnavirilor pe banda rulanta in randul BEBELUSILOR

VACCINUL din Arges UCIDE si BEBELUSII din VRANCEA?

Asta nu inseamna insa ca doamna nu merita felicitata. Nu i-am prea urmarit discursurile, insa imi amintesc ca intamplator am auzit-o acum cativa ani intr-o emisiune tv incercand sa le explice telespectatorilor despre mega mizeriile imobiliare facute de familia Rockefeller in SUA. Cred ca era vorba despre John Davison Rockefeller, Jr., ce in timpul Great Depression devine cel mai mare proprietar imobiliar din New York, dezvoltand Rockefeller Center. Cu timpul acolo s-au stabilit colosii GE (General Electric Company), RCA (Radio Corporation of America), NBC (National Broadcasting Company), RKO (Radio-Keith-Orpheum Pictures), Standard Oil of New Jersey (Esso), Associated PressTime Inc,  Chase National Bank (acum JP Morgan Chase):

Familia ROCKEFELLER , NOUA ORDINE MONDIALA si GUVERNUL MONDIAL (partea 1)

N-a apucat insa atunci sa mearga prea departe cu expunerea sa, caci a fost brutal intrerupta de realizatorul emisiunii. Ceea ce dovedeste inca o data ca realizatorii si producatorii de emisiuni ai marilor televiziuni nu sunt idioti, ci ticalosi. Ei stiu foarte multe lucruri, dar ascund voit adevarul.

 

 

31 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Aurora said, on februarie 23, 2016 at 12:13 pm

    Curajoasa femeie ! Poate se mai gasesc si alte voci.

    Apreciază

    • marinela said, on februarie 23, 2016 at 2:15 pm

      Da,intr-adevar curajoasa,dar pacat ca e numai ea la inaintare ,speram sa-i trezeasca si pe altii din amorteala lor .Ii vad crucea la git,sper sa fie o femeie cu frica Lui Dumnezeu,tare m-as bucura,ca de atei e plin pamintul.Doamne ajuta si mintuire!

      Apreciat de 1 persoană

    • cca70 said, on februarie 24, 2016 at 9:01 pm

      @ Aurora

      Mare naivitate sa crezi ca cei din clasa politica sunt buni de ceva….astia joaca teatru la modul perpetuu….nici ei nu cred o iota din ce debiteaza…toti niste lepre…toti niste banditi

      Apreciază

  2. Anca said, on februarie 23, 2016 at 12:28 pm

    Vedeti ca madam a sustinut legalizarea homosexualitatii si a raportului Lunacek,in Parlamentul European.Nu stiu care-i treaba cu ea si cum de a inceput sa treaca de partea poporului,cred ca e ceva necurat la mijloc!

    Apreciat de 2 persoane

    • ROrtodox said, on februarie 23, 2016 at 4:20 pm

      Posibil sa fie un raspuns faptul ca se apropie alegerile?
      Deja sunt satul de curajul intru adevar capatat de toti in prag de alegeri, doar doar, sa fie votati iar.
      Nicolai a militat la tot ce poate insemna degenerarea tarii impreuna cu, lejer, peste 90% din euROparlamentari.
      Satul de fariseism…

      Apreciază

  3. JustMe said, on februarie 23, 2016 at 1:17 pm

    Apreciază

  4. acelas said, on februarie 23, 2016 at 1:38 pm

    timpul pt poezie.

    picatura se Duh Sfant

    https://irinamonica.wordpress.com/2011/12/23/daca-as-fi-un-bob-de-grau/

    .

    Apreciază

  5. Iones said, on februarie 23, 2016 at 5:05 pm

    Numărul părinţilor care refuză vaccinarea copiilor este în creștere. Acest curent pare sa castige din ce in ce mai multi adepti in conditiile in care valoarea informatiei medicale este abandonata. Despre vaccinarea copiilor am discutat cu prof. dr. Alexandru Rafila – președintele Societății Române de Microbiologie si prof. univ.dr. Sorin Rugina – medic primar boli infectioase.

    „Arena Medicala”, emisiune pe tema vaccinurilor

    Apreciază

  6. Vasile said, on februarie 23, 2016 at 5:07 pm

    Sistemul isi pune oamenii proprii in posturile de leaderi anti-sistem… Femeia asta n-a facut cinste romanilor in parlamentul european daca va amintiti bine…

    Apreciază

  7. Iones said, on februarie 23, 2016 at 7:04 pm

    Off-topic

    Directorul Institutului Național pentru Studierea Holocaustului din România „Elie Wiesel”, Alexandru Florian și directorul Diviziei de cercetare arhivistică din cadrul Muzeului Memorial al Holocaustului – Washington, Radu Ioanid- întâlnire cu premierul României, Dacian Cioloș

    http://tinypic.com/r/1zdlumq/9
    http://tinypic.com/r/141nkgi/9
    http://tinypic.com/r/97no2c/9

    Apreciază

  8. dante said, on februarie 23, 2016 at 7:45 pm

    Dar ce se mai aude de vestita dezbatere publica legata de obligativitatea vaccinurilor de la sfirsitul lunii februarie???? Este liniste in colonie si nu e bine sa se faca tocmai acum valuri cind opinia publica este consternata de drama bebelusilor din Arges. Sistemul se va replia si va sta un pic cu capul in cutie mizind pe trecerea timpului si indolenta oamenilor, sau mai rau, vor arunca pe „piata” vreuna din bolile alea care cica se eradicheaza prin vaccinare si vor relua propaganda.
    Ceea ce se intimpla acum este rezultatul mindriei si ticalosiei omului prin „update” la Dumnezeu.
    Oameni buni, nu cedati si nu va fie frica, caci viata unui copil valoreaza mai mult decit toti banii de pe pamint.

    Dpamne ajuta!!

    Apreciat de 2 persoane

  9. ion hodor said, on februarie 23, 2016 at 9:14 pm

    Arena medicala,Rugina+rufila=hoti nesimtiti,fara constiinta,fiecare vaccin contine microbul mort a bolii impotriva caruia e facut=experiment,cine rezista,rezista,cine nu,na fost vina vaccinului=cobai.Din partea familiei mele,santem 5,vi le ofer cu drag,criminalilor!

    Apreciază

    • el said, on februarie 24, 2016 at 9:28 pm

      aliona

      toate sunt „pe lista” musulmanilor, se practica la ei „traditional”, de unde „necesitatea” aducerii masei critice de spurcati din astia indraciti, perversi si inutili a orice lucru bun in curva batrana si putreda de europa spre dezintegrarea ei totala si definitiva !

      dar nu te necaji, anticrist curand va veni oficial si lumea asta spurcata nu mai are multa vreme sa se „bucure” de „libertatile” si noile ei achizitii dracesti… generatiile lui anricrist se spurca unii cu/pe altii si isi pregusta iadul inca de pe pamant

      Apreciază

  10. Iones said, on februarie 23, 2016 at 10:08 pm

    Ambasada Olandei la Bucuresti sustine initierea de CLUBURI STUDENTESTI LGBT in universitatile romanesti, Vor sustine un workshop intre 25 – 27 februarie 2016 pe aceasta tema.

    http://www.activenews.ro/stiri-politic/Ambasada-Olandei-la-Bucuresti-sustine-construirea-de-cluburi-pentru-studentii-homosexuali-in-universitatile-din-Romania-130384

    Apreciază

  11. Romanasul said, on februarie 24, 2016 at 2:46 am

    Despre mesajul Noricai Nicolai

    Orice analiza a unui mesaj transmis pe media trebuie sa contina obligatoriu urmatorii pasi (ordinea lor putand fi insa oricare):
    1. Identificarea sursei (care e sursa reala, nu mesagerul)
    2. Contextul in care apare (socio-politic)
    3. Scopul mesajului (predictii ale unor eventuale consecinte)

    Ce stim deci cu certitudine:

    -Televiziunea ca mijloc suprem de exploatare a pasiunilor (Pierre Bourdieu- Despre televiziune) si de manipulare a maselor, ramane instrumentul detinut exclusiv de sistem, cu mici exceptii permise in mod deliberat pt. a mima libertatea presei, tocmai pt. ca nu prezinta pericol real (de genul posturilor tv cu audienta irelevanta);
    – Se cunoaste faptul ca exista filtre foarte eficiente pt a nu permite accesul la tv decat celor care corespund ca mesaj directivelor date. E o naivitate sa credem altfel. Exista marturii nenumarate in sensul acesta. De la oameni din interiorul trusturilor media private, pana la postul public de televiziune (Stelian Tanase o spune pe sleau, de pilda).
    -PNLul Noricai Nicolai e produs 100% masonic, de la fratii Bratieni pana la „seniorii” Alecu Paleologu, Dan Amedeo Lazarescu si Balaceanu Stolnici- toti trei turnatori la securitate, si conducatori de loje dupa 1990. (Sunt info detaliate inclusiv pe siteul mlnr). Nu importa aici jocuri politice de fatada de genul iesirii Noricai din Pnl alaturi de Renate Weber sau ruperea Pnl-ului de catre Calin Popescu Tariceanu (fiul vitreg al lui Amedeo Lazarescu pt. necunoscatori). Exista si lupte intestine, exemplul fratilor Bratieni aflati la cutite, fiind mai mult decat relevant.
    -Atat in interiorul partidelor cat si al masoneriei orice declaratie de genul acesta costa scump daca e facuta fara aprobare de sus. Nimeni n-ar indrazni.
    -Nu in ultimul rand istoricul politic al Noricai Nicolai, moralitatea indoielnica dovedita cu prilejul activitatii ca procuror, sustinerii lgbt, sau episodul cu caracter penal al votului nepoatei in locul ei in parlament.

    Sa parcurgem deci, cei trei pasi enumerati la inceput, dar intr-o alta ordine:

    1. Orice secret (in cazul nostru ascunderea adevarului cu privire la relatia cauzala dintre vaccinuri si imbolnavirea copiilor), comporta dpdv psiho-sociologic doua pericole: populatia dezvolta sentimentul unei suspiciuni de conspiratie la adresa guvernului, si tradarea din interior (ultima absolut improbabila aici. A se citi de ce ,la Georg Simmel- Despre secret si societatea secreta). Cu alte cuvinte, ei (guvernul sorosist interesat exclusiv de reducerea la stadiul de cobai al poporului roman, cipuit si vaccinat corespunzator), au realizat ca negarea evidentelor e contraproductiva si scot la inaintare pe Norica Nicolai.
    3. Care pt a calma spiritele arunca in fata prostimii teleghidate prezente in fata televizoarelor la o ora de maxima audienta momeala. Poporul roman sta linistit ca se ocupa procuratura. Si rezultatul investigatiilor intreprinse de procuratura vor conduce, evident, spre periculoasele portocale care ne ucid pruncii. Adica in locul negarii problemei, acceptam ipoteza dar o catalogam in final ca gresita. Si oamenii se linistesc si merg incolonati la vaccinare, inlocuind portocalele cu mandarine. Sau cu clementine, sa fie mai siguri.
    2. Guvernul si-a anuntat pe pagina de fb. a yoginului bivolarian Ciolos aflat in spirala vesnica la Costinesti, cu cateva zile in urma, planul macroeconomic de salvare a Romaniei din ghiarele saraciei:

    -toti romanii trebuie sa aiba CNP (adica ii vor identifica si pe ultimii mohicani fara acte. Care cica ar fi destul de multi si statul, protector cum e, ii ajuta sa se integreze in societate, adica sa le ia si ultima libertate, ca tot n-aveau saracii habar de ea. Ca la scoala tot nu vor merge, cu sau fara cnp);
    – toti zilierii (a se citi cei care muncesc cu ziua pe santiere in constructii sau pe la tara) vor avea asigurare medicala. Cu alte cuvinte vor trebui sa plateasca contributia obligatorie pe sase luni din urma plus cea la zi. Si la schimb sa primeasca un card cu cip pt. a-si pierde si sufletele.
    -vor exista caravane medicale la sate. Adica venim noi gratis si va vaccinam. Nu trebuie sa va deplasati. Va luam si tensiunea.

    Apreciat de 2 persoane

  12. Spaceman said, on februarie 24, 2016 at 9:31 am

    În timp ce activiști și unele organizații ca The Unified Revolutionary Medical Bureau in East Ghouta (URMBEG) atrage atenția comunității internaționale că nu sunt vaccinați copiii sirieni lansând campanii ca „Este dreptul meu sa fiu vaccinat” și aplicații ca #من_حقي_أن _أتلقح – în traducere – #vaccinurile vieții,

    http://www.aljazeera.com/news/middleeast/2016/02/vaccinations-children-syria-eastern-ghouta-160211081507919.html

    românii să descopere că vaccinurile vieții le omoară bebelușii. De ce nu sunt vaccinați copiii sirieni, n-au bani sau ce!? Le dăm sirienilor vaccinurile pe care nu și le fac românii, așa ca… ajutor, dacă tot sunt disperați după ele. V-am spus că nenorociții ăștia cu vaccinurile și vaccinările obligatorii pentru a-și atinge scopurile sunt în stare de orice, inclusiv și de îmbolnăvirea intenționată a copiilor, numai că nu trebuia să moară vreun bebe.

    Apreciază

  13. octavpelin said, on februarie 24, 2016 at 10:35 am

    Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

    Apreciază

  14. vok said, on februarie 25, 2016 at 4:12 pm

    Senatoarea „Nepoata” ( pentru cei ce-si amintesc scandalul acesteia cand dadea cartela de vot a unor colegi absenti sa voteze nepoata sa in locul acestora ) n eprosteste din nou !
    Ne acuza ce suntem inconstienti refuzand copiilor nostri vaccinul in timp ce noi am fost acoperiti de vaccinuri in copilaria noastra ! Ei bine „draga” inchizitor comunist … Pardon ! Stalinist , nu mai manipula asa. Neincrederea noastra nu este impotriva vaccinari ca ideie ci impotriva producatorilor de vaccinuri care au scopuri ascunse si introduc in vaccinuri si alte ingrediente urmarind in fapt acele scopuri ascunse , confirmate de experienta dramatica a atator copii ….

    Apreciază

  15. […] Bravo NORICA NICOLAI: ca procuror ar merge pe PISTA VACCINURILOR OBLIGATORII in cazul imbolnavirii … […]

    Apreciază

  16. […] Bravo NORICA NICOLAI: ca procuror ar merge pe PISTA VACCINURILOR OBLIGATORII in cazul imbolnavirii … […]

    Apreciază

  17. […] Bravo NORICA NICOLAI: ca procuror ar merge pe PISTA VACCINURILOR OBLIGATORII in cazul imbolnavirii … […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.