SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: Cantari ortodoxe, imagini superbe si oameni din Georgia

Posted in Uncategorized by saccsiv on februarie 21, 2016

 

Iata si comentariul fratelui el postat la Caricatura zilei: EVENIMENTELE IN ORDINEA “IMPORTANTEI” …:

Ioana

MINUNAT, frumos, energic, dumnezeiesc ! Multumim !

insa in limba geogiana sunt doar textele, cuvintele, … melodia este BIZANTINA 100%,!!!
sunt cantari clasice din Cantarile Ortodoxiei MAICA noastra, de ex Aparatoare Doamna, Fericirile,Psalmi , etc

Suntem FRATI in Ortodoxie si in Hristos cu georgienii, rusii, grecii, sarbii, bulgarii …si cu TOATE neamurile care au imbratisat cu dragoste Sfanta Ortodoxie mai devreme sau mai traziu!

MINUNATE IMAGINI !
Domnul si Dumnezeul nostru Iisus Hristos sa binecuvinteze pe toti fratii nostri de pretutindeni si sa le daruiasca lor MANTUIREA !

Invata limba rusa sora noastra, scumpa, Domnul Insusi va avea grija de tine !

Cantari de FRUMUSETE BIZANTINA 100% !!

Romanii NU VOR sa se plece acestei FRUMUSETI, canta dupa urechea lor mandra si bleaga … canta varianta variantei , slabanog si…URAT !

Rusii au frumusetea lor specifica in cantarea bisericeasca si in pictura , ei au avut puterea de a da duhul lor specific profund si sensibil, DULCE cantarilor bizantine, sinceritatea si inima lor adanca, intreaga inchinata cu dragoste neprefacuta lui Hristos le-au daruit lor specificul si frumusetea lor; DOMNUL le-a daruit-o !

Eu personal IUBESC insa CANTAREA BIZANTINA, care este matematica FRUMUSETII !

Ioana nu te uita la ruina Bisericii/imaginilor din Georgia, Dumnezeu acolo va binevoi la sfarsitul veacului …pentru suferinta, smerenia si firea lor NEPERVERTITA.
Georgienii sunt popor cu suflet PUTERNIC dar si ASPRU, daca citesti Vietile Sfintilor Georgieni te INGROZESTI cata URA si VIOLENTA au indurat acestia de la conationalii lor necrestini, violenta/mania spun Sfintii Parinti care este nervul sufletului (si pe care diavolul desigur a folosit-o impotriva omului) ea ne este data sa ne IMPOTRIVIM DIAVOLULUI si RAULUI. Orice popor VIU are acest „NERV„ al sufletului neamortit!
Insa nu uita ca acesti oameni AU VIATA in ei, nu sunt pervertiti de moleseala europeana!

IMAGINI de o FRUMUSETE incredibila, SALBATICA si BRUTA !

 

48 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. curelusa said, on februarie 21, 2016 at 2:10 pm

    Apreciat de 1 persoană

  2. el said, on februarie 21, 2016 at 2:22 pm

    Ioana

    iata maicile de la Shamordino, manastirea fondata si ingrijita de Sf Ambrozie de la Optina, si cum au sfarsit ele in vremea prigoanei comuniste, inchise la Solovet in lagar de munca fortata.Au refuzat nu numai munca ( considerata de ele in numele lui anticrist,,a duhului acestuia adus de comunism in Rusia) ci si sa-si spuna numele si datele personale locul nasterii, data,etc. Au facut o rezistenta tacuta, demna si discreta iar harul dat lor de Maica Domnului i-a impresionat si pe prigonitorii cei mai rai ai lagarului de la Solovet care au cautat sa le apere cumva, au chemat doctori sa le declare inapte de munca ca sa aibe justificare catre polita secreta de ce sunt lasate in pace ! Au orimit ca doctor un monah in ascuns prignit el insusi pt motive religioase, acela s-a uimi de REZISTENTA intalnita la Maici, ele au refuzat sa fie declarate inapte de munca, caci erau sanatoase, darau refuzat si munca usoara sau grea „pt regimul lui anticrist” cum numeau ele….

    in lagar la Solovet se aflau atunci si multi preoti, stareti, episcopi, inchisi pentru Credinta si care…..muceau in acest lagar de munca fortata. Ele au REFUZAT !…. orice au facut sa le sileasa sa mumceasca a fost fara sansa de izbanda, au asumat Maicie si MOARTEA si MUCENICIA si MIMIC NU l-e aputut infange vointa tacuta!

    de vazut inregul film, este EXEMPLAR, UNIC, un MODEL de MARTURISIRE a lui Hristos, de REZISTENTA la duhul anticristic, de la care trebuie sa luam exemplu noi cei de azi care vom avea de infruntat pe insusi anticrist !

    Asa o frumusete si putere le-a daruit Maica Domnului acestor sfinte femei singure ca au infrant pana si salbaticia notorie prigonitorilor prin insasi prezenta lor tacuta si harul smereniei lor..
    Maicile de la Shamordino au fost un „fenomen”incredibil UNIC in lumea gulagurilor comuniste din Rusia!
    NIMENI NU LE-A PUTUT FACE NIMIC!
    Insusi Hristos Mirele lor le-a aparat si le-a facut MINUNATE si DE NEATINS in acele vremuri de salbtica prigoana!

    SFINTE Femei !

    textul incepe pe fondul Heruvicului in ruseste, aici vezi specificul si dulceata muzicii bisericesti rusesti, pline de pace, lina, smerita, curata si profunda, alta muzica decat stilul bizanti dar NU MAI PUTIN dumnezeieasca !
    Doamne ajuta !

    sa citim fratilor cat ai avem timp Vietile si Mucenicia Sfintilor Noii Mucenici ai Rusiei ca vom avea CUARAND nevoie de exemple de intarire pentru cele ce vor urma si se vor petrece si cu unii dintre noi !

    Apreciat de 2 persoane

  3. Andrei said, on februarie 21, 2016 at 3:27 pm

    Astept internauti sa navigheze si in inima poporului Roman si sa posteze frumuseti ce nu are nici un popor ortodox sau ce religie ar avea.Romanilor desteptat-iva si nu mai holbati ochi in gradina vecinului pana nu vedem ce avem noi.Nu poti admira si aseza intr-un fel de a fi daca nu te conectez la duhul lucrului asa ca pana sa ajungem la universalitatea misionara ca si culme civilizatiei duhovnicesti sa intram in duhul romanesc care l-as sublinia astfel:Omenie,dor,mila,jertfa(ardere de tot).

    Apreciază

    • saccsiv said, on februarie 21, 2016 at 3:39 pm

      Andrei

      Despre Romania tot scriem. Ce te deranjeaza asa tare daca macar o data la cateva sute de articole scriem si despre alte tari?

      Apreciază

    • el said, on februarie 21, 2016 at 3:57 pm

      Andrei

      blablabla….. dracul pizmei

      grai PIZMA din tine !

      baaa „patriHOTILOR” „nationalismul” vostru e URA fata de frumusetea si virtutile altor neamuri ORTODOXE!! Maica voastra este PIZMA draceasca, aceeasi care a rastignit si pe Hristos tot din „nationalism” pentru ca nici El … chipurile ” nu iubea neamul iudeu” cum il judecau FARISEII ca tine estimand ca daca poporul se ia dupa El si-l primeste de Mesia ii vor cuceri romanii.definitiv caci El propovaduia Imparatia Cerurilor NU setea lor de putere si splendoare pamanteasca, si mai mult lauda VIRTUTEA si CREDINTA altor oameni de alt neam: samarinencii, cananeencei,sutasul, etc si spunea ceea ce urechile lor pline de URA si PIZMA (ca ale tale azi )NU puteau sa primeasca : „10. Auzind, Iisus S-a minunat şi a zis celor ce veneau după El: Adevărat grăiesc vouă: la nimeni, în Israel, n-am găsit atâta credinţă.
      11. Şi zic vouă că mulţi de la răsărit şi de la apus vor veni şi vor sta la masă cu Avraam, cu Isaac şi cu Iacov în împărăţia cerurilor.
      12. Iar fiii împărăţiei vor fi aruncaţi în întunericul cel mai din afară; acolo va fi plângerea şi scrâşnirea dinţilor. !”

      baaa PUTE locul de URA voastra,de nu va veniti in fire CURAND veti CRAPA in URA si veti ajunge la gheena unde merg toti cei care URASC virtutila Fratilor lor !

      „romanasule ” PIZMAS si HULITOR !
      vezi ca AI SA CRAPI de ciuda la Judecata de Apoi cand vei vedea VIRTUTILE alor neamuri si FRATI in Hristos !

      Apreciază

    • el said, on februarie 21, 2016 at 4:25 pm

      Andrei

      nu mai puteti sa traiti de atata nombrilism, buricele pamantului,, va uitati la voi insiva si suspinati de incanatare de cat de „vrednici si „prea frumosi” vi se pare ca sunteti, „fara percehe ” , nu mai incape NIMENI pe langa voi !

      Apreciază

    • Mary said, on februarie 23, 2016 at 5:36 pm

      Andrei, da, Romania isi are locul ei unic in Biserica Ortodoxa si Bizant, asa cum are si Georgia.

      Dintr-un comentariu al unui user youtube: „So this is how you georgians sing it. Remember, that you have a unique type of singing , even in byzantine style, all of orthodox nations contributed to create byzantine empire, chant.” „Deci asa cantati voi, georgienii. Nu uitati, ca aveti un mod unic de cantare, chiar si in stilul bizantin. Toate natiunile ortodoxe au contribuit sa creeze imperiul bizantin, cantecul.”
      Nu dispare unicitatea Ortodoxiei romane in cantecul bizantin langa alt cantec bizantin din alt loc, complet diferit.
      Eu as defini duhul romanesc prin – intensitate. Un cantec ortodox romanesc unic, pentru ca personal nu l-am mai auzit ca si melodie in alta parte, si nici ca si subiect (poate vor intelege si acuzatorii de ce mentionarea Sf. Arh. Mihail nu poate fi acuzata de ura de niciun fel, pentru ca este o mentiune despre constiinta si frica de Dumnezeu, ca Judecator Suprem).

      Apreciat de 1 persoană

  4. el said, on februarie 21, 2016 at 5:23 pm

    Erisioni concert_Georgian legend

    nu sporesc globalistii si mondialismul cu asemnea popor care-si pastreaza specificul si prospetimea ! de aceea trebuie sa fie ignorati , redusi la saracia extrema ,etc
    insa ceea ce indracitii nu pot si de aceea CRAPA de ciuda : NU le pot lua nici Credinta Ortodoxa, nici frumusetea sufletelor, nici vitalitatea lor de popor NEPREVERTIT !

    exact la fel patesc dracii ocultii si mondialistii si cu Rusia, (macar ca Rusia au infiltrat-o mai bine,) NU o vor avea insa ….. 🙂 🙂 🙂 !!!!

    Apreciat de 1 persoană

    • el said, on februarie 22, 2016 at 7:26 pm

      eleganta, barbatie, putere, elan impetuos, vigoare, salbatica perfectiune!!!

      barbatii danseaza cu barbatii in grupul lor, femeile cu femeile si grupurile nu se amesteca, …nu exista urma de vulgaritate la nici unii brabati/femei, DOAR energie PURA, talent , VIATA , vitalitate, gratie!
      femeile sunt acoperite de la cap pana la picioare, imbracate frumos si feminin, dansul lor e vivace, fplin de gratzie, elegant, perfect, …nu e cu unduiosenii curvesti de cadane si dat din curi/tzatze( ma scuzati) si nimic nu se dezgoleste necuviincios cu toata energia dansului la ele, nici picioarele nu le misca provocator ci pline de gratie si putere.
      nimic fals, molesit, prefacut, artificial , debil sau pervers provocator fatis/ascuns desfranat.

      nu se danseaza in doi (barbat cu femeie curveste) gen tango,etc sau alte jocuri/dansuri explicit desfranate, ci fiecare fire barbateasca/femeiasca se descopera pe sine si gratia si aplendoarea sa in specifica in cadrul taxonului sau; unii lnaga altii si nu amestecati unii cu altii/in perechi.

      toate acesta care le spun celor ca poate nu le-au sesizat explicit sunt desigur lucruri si talente lumesti dar ele dezvaluie o intreaga lume interioara, o forta inegalabila si o perfectiune NEPREVERTITA si VIE !

      Apreciază

  5. ioana L. said, on februarie 21, 2016 at 6:11 pm

    Eu cred ca e bine sa ne uitam si in „gradina vecinului” daca avem ce sa vedem, daca ne e de folos ceea ce vedem. Dumnezeul nostru e prezent in toate tarile ortodoxe.

    Apreciază

  6. marinela said, on februarie 21, 2016 at 6:26 pm

    Sublime, muzica si cintarile,sublime locurile acestea incarcate de istorie si vechime in acelasi timp.Frumosi si acesti tineri talentati in ale cintatului si in ale dansului.Eu cunosc in biserica ruseasca niste georgieni tineri f amabili si credinciosi,vin duminica de duminica-n biserica si sint atit de deschisi la minte si la suflet.Dar cel mai mult m-a impresionat o batrinica girbova,care e de o bunatate si o dragalasenie rar intilnita.Chit ca e batrina si cocosata ,sta toata slujba in picioare si mereu supraveheaza sfesnicele cu luminari ,sa nu cada luminari sau sa le schimbe pe cele topite,deja,pt ca rusii au multe sfesnice in biserica cu luminari,cum era si-n biserica noastra inainte de” modernizare”.Mi-a spus cineva din biserica de ea ,ca e dedicata trup si suflet bisericii,tot banutul si toata munca ei o daruieste bisericii,intr-un cuvint ,traieste doar pt biserica.

    Apreciază

  7. Ioana said, on februarie 21, 2016 at 11:02 pm

    Apreciat de 1 persoană

  8. alin craioveanul said, on februarie 21, 2016 at 11:21 pm

    Marinela tu ai trait in Georgia de stii lucrurile astea ?

    Apreciază

    • el said, on februarie 22, 2016 at 4:32 pm

      mai aline sunt oameni care nu au nevoie sa manace toata strachina ca sa inteleaga daca mancarea e buna!
      unora le-a dat Dumnezeu minte subtire si inima, altii au, in locul acestora… BURTA si PIZMA !

      Apreciază

    • marinela said, on februarie 22, 2016 at 11:39 pm

      Nu am trait in Georgia draga Aline,dar am avut ocazia sa cunosc oameni de acolo cu care intru in contact la sf liturghie,adica duminica in biserica.Intilnind o persoana destul de des si intrind in contact verbal cu ea de fiecare data,incepi sa-ti dai seama cum e acea persoana,cunoscind-o mai indeaproape.Nu stiu daca m-am facut destul de inteleasa,dar altfel nu pot sa-ti explic chestia asta.Doamne ajuta!

      Apreciază

  9. alin craioveanul said, on februarie 21, 2016 at 11:27 pm

    Vasile ,este foarte bine ca se arata din cultura altor tari ortodocse ,dar nu inteleg de ce tocmai Georgia are o asa de mare promovare, si sarbii au o cultura frumoasa ,ca sa nu mai spun de greci,oare despre bulgari stim multe ??,astia toti sunt mai paroape de noi ,fa ma sa inteleg!!

    Apreciază

    • saccsiv said, on februarie 22, 2016 at 5:03 am

      alin craioveanul

      Defineste te rog termenul „o asa de mare promovare”.

      Apreciază

    • Ioana said, on februarie 22, 2016 at 5:43 am

      Din Acatistul Maicii Domnului Portarita:

      Icosul 1

      Ingerul cel mai intai statator trimis a fost sa zica Nascatoarei de Dumnezeu, cand a cazut ei sortii slujirii apostolesti in pamantul Iviriei: ” De Ierusalim nu te indeparta si nu te desparti, iar sortul ce ti-a cazut tie, se va arata luminat in zilele cele mai de apoi, ca te vei osteni in pamantul intru care Dumnezeu va voi pentru tine, pentru aceea zicem:
      Bucura-te, prin care lumii se va aduce mantuirea;
      Bucura-te, prin care inselaciunea idoleasca se va surpa;
      Bucura-te, prin care puterea stapanitorului intunericului se va rusina;
      Bucura-te, prin care imparatia lui Hristos se va intari;
      Bucura-te, chemarea la lumina Evanghelie a celor cazuti in intunericul slujirii idolesti;
      Bucura-te, slobozirea fiilor lui Dumnezeu, din robia diavolului;
      Bucura-te, slujitoare a Fiului tau si Dumnezeu;
      Bucura-te, Ceea ce cu ascultarea ta, neascultarea Evei ai vindecat;
      Bucura-te, inaltimea faptelor bune;
      Bucura-te, adancimea smeritei cugetari;
      Bucura-te, prin care credinciosii cunosc pe Facatorul;
      Bucura-te, prin care credinciosii se fac fii Tatalui;
      Bucura-te, Portarita buna, care deschizi credinciosilor usile Raiului!

      http://www.crestinortodox.ro/acatiste/acatistul-maicii-domnului-portarita-120911.html
      Tinutul Iveriei este Georgia și tocmai această țară ortodoxă a fost mai puțin promovată până acum, cred că mulți și uitaseră de existența sa/ Icoana Maicii Domnului Portărița, care este la muntele Athos, provine de la mănăstirea Iviron din Georgia.

      Iar Sfântul Cuvios Gavriil Georgianul a făcut profeții cu privire la această Icoană:

      Când icoana Preasfintei Născătoare de Dumnezeu de la Iviru („Portăriţa”) va purcede să părăsească Athosul, va începe dangătul clopotelor, bisericile în mod văzut i se vor închina, pentru a o petrece. Toate acestea vor fi arătate la televizor. Aceasta-i mila Domnului”, spunea stareţul.

      https://saccsiv.wordpress.com/2013/08/23/profetiile-arhim-gavriil-despre-extraterestrii-despre-cum-vom-rezista-in-munti-si-paduri-despre-antihrist-si-adeptii-sai-fara-fapte-bune-dar-care-vor-umbla-la-biserica-se-vor-boteza-si-v/

      Apreciază

    • el said, on februarie 22, 2016 at 4:28 pm

      Ioana

      multumesc pentru precizare, din pacate nu pricep gloatele …..si dealtfel nici nu este pentru gloate Profetia!
      cine are urcehi de auzi aude, cei carora se adreseaza cuvantul il urmeaza si se mantuiesc !

      alin craioveanul

      inca un fudul „patriHot” ca tine sa intregeasca panoplia de zevezeci care iscodesc si pun la indoiala mintii lor debile tainele si profetiile !
      De ce Greorgia intreaba alin invidios ?
      Pentru ca in Georgia e SORTUL de APOSTOLIE al Maicii Domnului si ACOLO se vor mantui HOARDE la sfarsitul veacului, ACOPERITE fiind de urgia lui anticrist, …..pe cand Romanica ta iubita „gradina blablabla” …va fi TEREN VIRAN du Macel 80%, …. iar la tine la Craiova cea plina de clanuri de tigani, mafioso de telenovea si smecheri pizmasi : 100% NIMIC, ZERO !!!

      atunci te probabil vei afla sub daramaturi cu alti pizmasi, iar cei pentru care s-a dat cuvantul vor fi acoperiti pentru SMERENIA si CREDINTA lor !

      hai acu poti sa ne postezi o ólteneasca ….. sa vada tot neamul ce „valori” aveti !

      baai @aline craioveanule se rusineaza Sf. Mihai Viteazul cu insi „patriHoti” ca tine….
      oricum tu poti sa dai skip la articol, NU TE PRIVESTE !

      Apreciază

    • el said, on februarie 22, 2016 at 4:38 pm

      alin craioveanul

      „si sarbii au o cultura frumoasa ,ca sa nu mai spun de greci,oare despre bulgari stim multe ?”____hai nu fi trist si SARBII se vor mantui si vor avea ajutor si acoperire de la Rusi, la fel bulgarii(+/-) ….., grecii NU AU NEVOIE de ajutor omenesc dinafara ca ei au SFINTII si PARINTII CEI MAI MARI pentru care se va slava poporul lor si care mijloesc DIRECT la Panaghia care ii va acopri sub Acoperantul Ei, ca NU PIERE urmasul din radacina SFANTA si INALTA la Dumnezeu( grecii) !!!

      te-ai linistit?
      ii iubim si pe ei si avem si despre ei vesti BUNE( de la Sfinti) !!! vor fi PAZITI !

      Apreciază

  10. alin craioveanul said, on februarie 21, 2016 at 11:30 pm

    postezi numai ceti convine???

    Apreciază

    • saccsiv said, on februarie 22, 2016 at 5:05 am

      alin craioveanul

      Postez cand sunt la calculator. Iti vine sa crezi ca nu suntem mereu in acelasi timp la calculator?

      Apreciază

  11. alin craioveanul said, on februarie 21, 2016 at 11:37 pm

    tot pe aici pe blog ,era o data , mai demult ,mare dilema cu ,,simbolurile,, din aeroportul din capitala Georgiei ,trebuie sa ai in vedere si lucrul asta ,pana a face din Georgia un loc de refugiu pt crestini

    Apreciază

    • saccsiv said, on februarie 22, 2016 at 5:10 am

      alin craioveanul

      Ce simboluri?

      Apreciază

      • el said, on februarie 22, 2016 at 4:46 pm

        saccsiv

        lasa-l saracul, a „cultura” lui confunda cu pietrele „profetice” din Georgia ( SUA, CURUL pamantului, Sodoma si scroafa lui anticrist !)

        atata il duce capul saracul, de Georgia ( IVIRIA, Sf Antim Ivireanul,etc) N-A INVATAT la scoala p(R)ost-revolutionara ……astia stiu doar de america si alte cacastori sodomizate….geografia lor la asta se limiteaza… (ca sa ne rezmam doar la geografie, ca despre restul nu s-a auzit prin cartierele de smecherasi de la craiova.) …pana si curvele avortatoare si betivii turnatori din vremea lui ceausescu stiua mai multe despre georgia…sau macare depsre „celebrul” ei reprezentant tatuca lor stalin….(astia de pe urma si splatii lor pe creieri nu mai au „tatuca” pe altul decat direct pe diavol!)

        Apreciază

    • Nimbus said, on februarie 22, 2016 at 5:17 pm

      alin craioveanul, esti total in confuzie. Era vorba de aeroportul din Denver SUA si de pietrele din Georgia, tot SUA:

      https://saccsiv.wordpress.com/category/aeroportul-international-din-denver/

      https://saccsiv.wordpress.com/2010/11/20/analiza-mesajul-de-pe-georgia-guidestones-pietrele-indrumatoare-din-georgia-maxim-de-500-milioane-de-locuitori-pe-planeta-si-doctrina-noii-ordini-mondiale/

      tu confunzi statul american Georgia cu republica din Caucaz. E vorba de Gruzia actual Georgia cu capitala la Tbilisi (Tiflis) tara locuita de milenii de popoare diferite (in realitate triburi, familii) avand aproape aceasi limba, kartvelieni, iberici, ceceni etc.
      Georgienii au o cultura bazata exclusiv pe crestinism si ortodoxie, simbolul lor national e crucea si sunt recunoscuti ca un popor darz, bastion al crestinismului in fata invaziei islamice. Tara aia e plina de ruine istorice de cetati si manastiri ce au luptat cu arma in mana impotriva invaziilor osmanlailor. A fost si inca este unul din cele mai asuprite popoare de pe planeta si nu pentru resurse ci pentru Hristos. Poate de aia au ramas verticali.

      Si apropo de dialecte, am o amica in zona care le imita destul de bine:

      E singurul loc din lume unde Duminica in metro am auzit transmisa in direct la difuzoare slujba bisericeasca. Si nu e crestinism de parada, ei chiar traiesc asa.
      Si ca fapt divers prietenii mei din zona, prima data cand deschid ochii spun cu voce tare (traduc cu aproximatie):
      ” Multumesc Doamne ca mi-ai mai dat o zi, ajuta-ma s-o traiesc doar ca sa ma mantuiesc.”

      La Kutaisi am urat un copil ce stranutase cu „Sa fii sanatos” si uite proba de raspuns: „o sa fiu daca merit, stie Dumnezeu mai bine”. si nu sunt exemple sporadice.

      Iar ca sa nu te superi si ca divertisment uite o trupa de baieti din Gudauri inaintea unui concurs din Daghestan. Pustiul in bluza alba cu maneci negre e student in Brasov.

      Si dai si lupta… 🙂

      ;

      Apreciază

  12. alin craioveanul said, on februarie 22, 2016 at 10:34 pm

    el ,bai arogantule ,cine te crezi ma!dai tu etichete la toti care nu-ti convin tie,ai tu impresia in capusorul ala al tau ca esti vreun mare intelept,frustratule !!!am pus decat niste intrebari ,raspunde frumos nu jignii !!
    Vasile cu ceva timp in urma era un subiect aici pe blog cu niste simboluri ciudate in aeroportul din capitala Georgiei,sau constructie, ceva de genu ,,, intadevar e ceva timp ,acum 2-3 ani a fost postat subiectul aici

    Apreciază

  13. alin craioveanul said, on februarie 22, 2016 at 10:44 pm

    El ,crestin cu aere de mucenic,ce faci tu bai ,,motanel,, ,
    pisicul tau este aproapele tau?te jigniii cumva de-ti permiti tu sa-mi pui etichete ,firfizonule schizoid,stii ce este schizoidia ,ti-ai pus problema asta !!! caci sigur suferi de ea

    Apreciat de 1 persoană

    • Andrei said, on februarie 22, 2016 at 11:10 pm

      Cred ca esti un sacait sau mai multi care va place sa sacaiti pe altii.Sa va miluiasca Domnul!

      Apreciază

    • el said, on februarie 22, 2016 at 11:19 pm

      „ce faci tu bai ,,motanel,, ,”________ multumesc , chiar m-ai complimentat ! as vrea eu sa fiu in „regnul” meu cum e motanel al meu in regnul/taxonul lui ! 🙂 e PERFECT ! eu nici daca as trai inca 100 ani ( impossibil, lumea asta sta sa se prapadeasca dfinitiv CURAND !) de acum inainte nu ajung la „masura” lui …

      sa nu te superi pe mine, dar cam asa e cum zici : „pisicul tau este aproapele tau?” !
      cand ma uit in jurul meu ma ingrozesc, si ma gandesc ca motanul( Slava Domnului ! ) imi este mai aproape ca legiunile de debili furiosi care ma necajesc ( nici o grija nu vorbesc despre tine aici, de tine abia am aflat azi…)
      pricepi?

      Apreciază

    • marinela said, on februarie 23, 2016 at 12:36 am

      Aline,nici tu nu te lasi mai prejos cu jignirile,se vede ca ai gura bogata si tu.Daca te smereai un pic ,lasai loc de buna-ziua,dar asa…!

      Apreciază

    • Ioana said, on februarie 23, 2016 at 4:55 am

      Alin, daca citesti cu atentie articolele si comentariile de pe Saccsiv, ai vedea ca fratele el si-a cerut de multe ori ieertare tuturor pentru vorbele dure, de altfel indreptatite, pentru ca apara ADEVARURI ESENTIALE si incearca sa fereasca si pe altii de SMNTELI, in aceste vremuri de CUMPLTA APOSTAZIE, lepadare de credinta si racire a dragostei intru ADEVAR. Dar tu? Poti rosti rugaciunea Tatal Nostru? Stii macar esentíalul invataturii Mantuitorului?

      „21. Aţi auzit că s-a zis celor de demult: „Să nu ucizi”; iar cine va ucide, vrednic va fi de osândă.
      22. Eu însă vă spun vouă: Că oricine se mânie pe fratele său vrednic va fi de osândă; şi cine va zice fratelui său: netrebnicule, vrednic va fi de judecata sinedriului; iar cine va zice: NEBUNULE, vrednic va fi de gheena focului.
      23. Deci, dacă îţi vei aduce darul tău la altar şi acolo îţi vei aduce aminte că fratele tău are ceva împotriva ta,
      24. Lasă darul tău acolo, înaintea altarului, şi mergi întâi şi împacă-te cu fratele tău şi apoi, venind, adu darul tău.
      25. Împacă-te cu pârâşul tău degrabă, până eşti cu el pe cale, ca nu cumva pârâşul să te dea judecătorului, şi judecătorul slujitorului şi să fii aruncat în temniţă”. (Sfânta Evanghelie după Matei, Capitolul 5)

      „34. Poruncă nouă dau vouă: Să vă iubiţi unul pe altul. Precum Eu v-am iubit pe voi, aşa şi voi să vă iubiţi unul pe altul.
      35. Întru aceasta vor cunoaşte toţi că sunteţi ucenicii Mei, dacă veţi avea dragoste unii faţă de alţii.” (Sfânta Evanghelie după Ioan, Capitolul 13)

      Apreciază

  14. Radu said, on februarie 23, 2016 at 3:56 pm

    Tot in Georgia s-a nascut porcul de stalin nascut cu numele de Ioseb Besarionis Dze Jugashvili, Иосиф Виссарионович Сталин in orașul Gori 6decembrie1878,gubernia Tiflis.

    Nu a avut niciun scrupul georgienii si celalte etnii au suferit enorm cecenii,ingusetii si ceilalti au fost deportati si omorati in Siberia pentru presupusa lor colaborare cu germanii.

    Iar acum vreo 8 ani cred incepea razboiul dintre ei si rusii, abhazia si osetia de sud au fost recunoscute.
    Miza a fost tot intrarea in Nato daca nu ma insel pe langa proiectul de construirea Nabucco…

    Tot oamenii de rand sufera pe cand cozile de topor care au tradat Georgia sunt bine mersi ca mihail saakashvili care vroia sa intre cu Georgia in Nato acest fiind motivul principal pentru care si-a pus in pericol tara sa si a cauzat razboiul desi asta nu scuza actiunile rusilor de agresori totusi.
    Dezlipirea a doua regiuni importante din istoria Georgiei car efectiv sunt independente si doar nominal fac parte din Georgia de facto sunt sub controlul Kremlinului indirect.

    Au avut o soarta ca tara la fel sau chiar mai grea decat a noastra ca popor si natiune.

    Apreciază

    • Nimbus said, on februarie 23, 2016 at 9:52 pm

      Adevarat. Dar e o problema, tovarasul Stalin era dupa mama cu rude la Tel Aviv ( altfel nu-i agrea tata Lenin). Iar catelul lui, tov. Beria Levrente era de acolo si dupa mama si dupa tata. Gruzinii si celelalte natii inclusiv rusii au fost cam cum a fost situatia noastra dupa razboi. Toti sefii de la mic la mare erau alogeni. De etnie hocus pocus.

      http://yo9gjx.blogspot.ro/2014/07/tortionari.html

      Iar in 2008, exagerat de democrata conducere de la Tiflis, ca sa dea bine la noii stapani au rimis trupe in apropiere de Vladikavkaz si au ocupat nodul de gaz metan si statiile de pompare (rusesti) cu gandul ca aia din miez de nord or sa stea muti de frica si admiratie visavis de NATO. Si ai dreptate asta nu scuza agresiunea rusilor, dar s-au retras, anul trecut in toamna mai aveau ceva trupe doar la Kurta la tevile de gaz.

      Apreciază

    • el said, on februarie 24, 2016 at 10:59 am

      Radu

      „mihail saakashvili care vroia sa intre cu Georgia in Nato acest fiind motivul principal pentru care si-a pus in pericol tara sa si a cauzat razboiul desi asta nu scuza actiunile rusilor de agresori totusi.”________ nu scuza zici tu? dar ce trebuiau sa faca rusii, sa se prefaca ca nu observa cum NAO vrea sa se infiga in coasta lor s sa-i pasuiasca pe georgieni ca s-au facut unelte proaste si oarbe ale dracilor impotriva rusilor si a lor insisi? crezi ca asa le-ar fi facut vreun bine?

      Radu neamurile ortodoxe sunt infiltrate cu INDRACITII OCULTEI ca sa fie impinse spre dezastrul lor total, miza fiind SUFTELELE , mantuirea ! Neamurile crestin ortodoxe, vezi ce s-a intamplat cu Serba care a fost recalcitranta si cu au sfasita-o cu kosovo dat musulmanilor,etc. Si sa NU te feliciti caRoamania a scapt de soarta Serbiei bombardata de amicii NATO si presarata din belsug cu uraniu spre „bunastarea” poporului sarb… caci Roamania CUMPLIT va sfarsi CURAND pentru TRADAREA si CURVIA ei de tarfa ieftina a vestului, care FARA nici o opozitie( vezi tinerii frumosi si lebri si parintii lor curvele avortatoare si betivii turnatori ajunsi acum capsunari si dame de companie in vest, imbuibati si mari propoaduitori de „valorile” occidentului ) a acceptat cu placere TOATE peversiunile impuse ei de amerloco-eurolacii-satanisti !.

      si daca scenariul ocultilor merge struna ca in Romania care e obedienta si 100% sluga vanduta SODOMIZATA si PERVERITA din convinger si de buna voie, in tari ca Georgia unde scenariul tipic de gripeaza si da error rapid , se impinge poporul spre (auto) DISTRUGEREA lui FIZICA daca au fost impermeabili la perverirea morala si a credintei ! prin cozile de toor desigur ca sakasvili, un tradator ordinar si o jarva care-si va lua plata cuvenita ca toate javrele inutile, aruncate la hingheri !

      Apreciază

  15. […] VIDEO: Cantari ortodoxe, imagini superbe si oameni din Georgia […]

    Apreciază

  16. Aristotel said, on februarie 26, 2016 at 12:08 am

    Al doilea videoclip prezentat de saccsiv este realizat de un tanar român… A fost prezentat ca material promo pentru Georgia si de CNN

    Apreciază

  17. Mirela said, on martie 12, 2016 at 5:56 pm

    Impresionant popor, de o frumuseţe incredibilă pentru vremurile astea de globalizare şi apostazie!

    Apreciază

  18. […] VIDEO: Cantari ortodoxe, imagini superbe si oameni din Georgia […]

    Apreciază

  19. […] VIDEO: Cantari ortodoxe, imagini superbe si oameni din Georgia […]

    Apreciază

  20. […] VIDEO: Cantari ortodoxe, imagini superbe si oameni din Georgia […]

    Apreciază

  21. Leonora Puiu said, on februarie 16, 2017 at 9:58 pm

    Minunate manifestari ale ortodoxiei pure ! Sa dea bunul DUMNEZEU ca si ortodoxia din Romania sa aiba impact in poporul nostru debusolat ce se zbate doar intr-o forma de evlavie fara putere. Ne merge doar numele de crestini, relitatea crunta se reflecta in societatea de azi ! Avem nevoie de trezire spirituala ,sa onoram pe HRISTOS prin cinste, onoare si credinciosie. Nu sa urlam in strada ci sa ne pocaim pe genunchi poate ne izbaveste DOMNUL de paganii si tradatorii care ne-au condus 17ani, ani in care au imprumutat in numele nostru 68 miliarde de euro , bani cu care au reusit sa distruga industria si intreaga economie ! Dupa Siria am ajuns al doilea popor la expatriati – GROAZNIC – sunt copii care se spanzura de dorul parintilor ce sunt plecati , slugarind pentru o bucata de paine printre straini ! ROMANI sa nu ne mai autoflatam cu spiritualitatea noastra precara , am ajuns sa ne amagim doar cu mituri ! In tara noastra IISUS este injurat foarte mult , avem in statistici 23 mil. de avorturi ! Unde sunt oamenii providentiali care sa ne scoata din necaz ? I -am omorat demult in pantece ! Ah iertati-ma ca mi-am varsat focul inimii ! Inapoi la DUMNEZEU fratilor post si rugaciune ! Poate va fi indurare !

    Apreciază

  22. […] VIDEO: Cantari ortodoxe, imagini superbe si oameni din Georgia […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.