SACCSIV – blog ortodox

Cum a picat Legea Defaimarii a lui Liviu Dragnea in Parlament

Posted in Uncategorized by saccsiv on februarie 21, 2016

Dupa cum stiti:

LIVIU DRAGNEA premiat de CONGRESUL EVREIESC EUROPEAN pentru proiectul sau de LEGE ANTI DEFAIMARE si PROMOVAREA TOLERANTEI

Apoi urma sa fie votata in Parlament:

O sa fie rau: LEGEA DEFAIMARII a lui DRAGNEA a trecut de Comisiile din Camera Deputatilor. Maine va fi votata in plenul Camerei, for decizional. Si astfel LIVIU DRAGNEA INTRA definitiv in LADA DE GUNOI A ISTORIEI. De asemenea cei ce o vor vota

Dar luni citim pe Antena 3 cum ca:

Ambasada SUA desființează legea defăimării a lui Dragnea: Ne opunem acestui gen de legi

Iar miercuri ea pica.

Iata si cum, conform „Legea defăimării”, respinsă. Dragnea: voi reiniţia proiectul de pe Gandul:

Deputatul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, în plenul Camerei să se constate că legea defăimării a picat la vot, pentru că nu doreşte ca actul normativ pe care l-a iniţiat să fie pus sub semnul întrebării sub aspectul regulamentului şi a spus că va reiniţia o lege cu acelaşi conţinut.

Dragnea a pus pe seama sistemului electronic problemele legate de decizia finală în cazul Legii Defăimării. „Din cauza acestui sistem o lege trece sau pică” a spus el, precizând că, se pare, că deciziile nu le mai iau parlamentarii, ci cartele electronice. „Nu vreau ca această lege să fie votată prin aşa zise încălcări ale regulamentului”, a mai spus Dragnea.

El i-a rugat pe cei din prezidiu să constate că legea a picat şi a precizat că va reiniţia proiectul şi se va ocupa personal ca atunci când se votează, să voteze oamenii, nu cartelele.

Legea defăimării a stârnit controverse miercuri în Camera Deputaţilor, votul final asupra actului normativ fiind contestat, după ce iniţial s-a anunţat adoptarea proiectului. Ulterior, preşedintele de şedinţă, deputatul PSD Florin Iordache, a anunţat că legea nu a întrunit condiţiile pentru adoptare.

Deputatul UMDR Marton Arpad a atras atenţia că Legea Defăimării asupra lipsei de cvorum.

„Legile ordinare trebuie să treacă cu majoritatea deputaţilor prezenţi, ori la prezenţă avem un număr cât mai mare decât cea care ar justifica la 152 de voturi „pentru”, este sub jumătatea celor prezenţi. Au fost înregistraţi peste 300 de prezenţi. Verificaţi care este adevărul, dar dacă numărul prezenţilor înregistraţi este corect, atunci această lege nu a trecut”, a spus Marton Arpad.

Deputatul PSD Marian Neacşu a afirmat că aparatul arată numărul prezenţilor înregistraţi pe hol şi nu al celor prezenţi în sală.

Liberalul PNL Eugen Nicolăescu a spus că jumătate plus unu ar fi însemnat 159 de voturi „pentru”, precizând că sunt mai puţin cu 7 voturi decât numărul necesar ca legea să treacă.

Nicolăescu a cerut preşedintelui să anunţe şi să îşi asume „votul real”.

În final, preşedintele de şedinţă Florin Iordache a contabilizat prezenta din sală şi votul deputaţilor şi a afirmat că „legea nu a trecut”. „Prezenţa în sală 315, voturi pentru 152, împotrivă 105, abţineri 24. În consecinţă, legea nu atrecut”, a anunţat Florin Iordache.

Alina Gorghiu a luat cuvântul şi i-a cerut lui Liviu Dragnea să nu îşi încurajeze colegii să încalce regulamentul şi să insiste pe reluare votului.

„Domnul Dragnea, şi-aşa a a fost o lege cu foarte multe controverse la nivel public. Rugămintea este să nu încurajaţi colegii din PSD să încalce Regulamentul pentru că este un lucru clar că nu vreţi să rămâneţi în istorie ca un preşedinte care a repetat votul de o mie de ori în camera Deputaţilor ca să îi tracă o lege. Vă rog, fiţi înţelept”, a declarat Gorghiu.

Gorghiu le-a mai cerut parlamentarilor să întrerupă „această şaradă” şi să reia anunţul şi să precizeze că votul nu a trecut.

   Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Ce nu stie Liviu Dragnea?

 

16 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

    • abc Marin said, on februarie 21, 2016 at 3:55 pm

      MEDIAFALS ;,,,,SUNT DOAR PAMFLETE ȘTIRILE ĂSTORA.

      Apreciază

      • Iones said, on februarie 21, 2016 at 5:36 pm

        Nici macar nu sunt refugiati in Vaslui. Sunt la granita cu Serbia

        Apreciază

  1. ioanioan said, on februarie 21, 2016 at 2:50 pm

    Stiu ca nu este bine sa te bucuri de raul altuia (refugiati) ,dar daca nu luam masuri ca vasluienii, rusii, acestia vor continua sa ne agreseze femeile, asa cum au facut-o in Germania.

    Apreciază

  2. JE said, on februarie 21, 2016 at 3:57 pm

    De urmarit:
    MIGRANT „SEXUAL EMERGENCIES” – Plaguing the Swimming Pools of Europe

    Apreciază

    • rozalia said, on februarie 21, 2016 at 11:36 pm

      Ce senin spunea cel care a violat un copil-baiat cum si de ce a facut-o. Fara sa-l mustre constiinta; ca doar el vrea sa se insoare cu o musulmanca respectabila si serioasa si adica pana atunci sa se distreze un pic. Astia nu sunt oameni ci animale!

      Apreciază

  3. Iones said, on februarie 21, 2016 at 4:03 pm

    Ecumenism total in Rusia, la Kazan: Catedrala tuturor neamurilor se construieste in Rusia

    Complexul consta in mai multe cupole si minarete, proprii celor mai importante religii de pe mapamond, informeaza Amusing Planet.

    Exista insemne ale crestinilor, ale musulmanilor, Steaua lui David si domul chinezesc.

    articol: http://romaniacrestina.ro/index.html?Grup=1&Pagina=0&Articol=728

    Apreciază

    • unu said, on februarie 22, 2016 at 11:14 pm

      Aritcol stupid. Aia nu e „catedrala” e un parlit de muzeu si nu are nici rol religios. Constructia a inceput in 1992 si e facuta de un artist plastic:

      https://en.wikipedia.org/wiki/Temple_of_All_Religions

      „The structure is not an active temple of any one religion, but rather, as Khanov describes its mission, a „temple of culture and truth”. It has become a popular landmark in the city of Kazan, which takes pride in the peaceful combination of different cultures (Islamic Tatar culture, Orthodox Russian, and others). The Temple is visited both by tourists and by people seeking Khanov’s help.”

      Oricum ala ce a construit-o e un pic dus si are ceva impresii de profet vindecator un fel de Bivolaru mai lejer.

      Apreciază

  4. ioanioan said, on februarie 21, 2016 at 4:32 pm

    Si uite asa , se construiesc aceste edificii in care se va oficia numai o singura religie universala a antihristului.

    Apreciază

  5. Iones said, on februarie 21, 2016 at 4:46 pm

    UE vrea să lase imigranții care trec ilegal marea să se înece. Cei care îi salvează sunt ARESTATI
    http://sokant.ro/ue-vrea-sa-lase-imigrantii-care-trec-ilegal-marea-sa-se-inece-cei-care-ii-salveaza-sunt-arestati/

    Apreciază

    • Alin said, on februarie 21, 2016 at 9:06 pm

      Nu pot sa inteleg de ce nu se creaza lagare. Lagare cum erau in Italia, cei care fugeau din blocul comunist/socialist, inainte de ’89, stationau in lagar in Italia, apoi de acolo erau lasati mai departe sau dati inapoi, dupa investigatii.
      Europa, respectiv Merkel, poate da bani pentru construire si pentru crearea conditiilor de trai minim necesar.
      Sa-i tina in lagare, sa-i monitorizeze, nu deschizi larg usa orisicui.
      Dar mandria ca suntem in alt mileniu al umanitatii, asta sminteste conducatorii Europei.

      Apreciază

  6. gabi said, on februarie 21, 2016 at 5:24 pm

    Asta se comporta de parca viata lui de nimic sta in blestemata asta de lege. Poate ca asa o fi…

    Apreciază

  7. luigilucretiu said, on februarie 21, 2016 at 8:23 pm

    Stiri Extreme
    UNDE E PROCURATURA? Mușamalizarea Cauzei Morții Bebelușilor. Plus Manipularea și Minciuna Sistemului. NU A FOST NICI O EPIDEMIE DE E-COLI, NU A FOST NICI O EPIDEMIE DE BACTERIE UCIGAȘĂ. Rafila: „Bebelușii NU au o tulpină de eColi care să explice boala” – Cerem părinților cărora li s-au îmbolnăvit bebelușii, şi mai ales celor cărora le-au murit bebelușii – să dea în judecată Procuratura, Ministerul Sănătății…
    http://www.stiri-extreme.ro/cgi-sys/suspendedpage.cgi

    Apreciază

  8. Cristina said, on februarie 23, 2016 at 4:58 am

    Dragnea , iubitorul de evrei ! Ce vrea , sa ne închidă gura ? Vai, săracul, ce generos și atașat este de neamul lui Itzic ! Pai vreau sa-i spun lui Dragnea, ca eu nu pot sa-i iubesc pe evrei , pentru ca se iubesc numai pe ei și pt ca din cauza lor, atâtea tari au probleme.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.