SACCSIV – blog ortodox

Comentariul zilei: DINOZAURII contemporani cu OMUL

Posted in Uncategorized by saccsiv on februarie 15, 2016

Iata comentariul sorei Mirela postat la Zilele din Facerea sunt ere de miliarde de ani sau chiar zile?:

„Unul din principale argumente aduse în favoarea teoriei evoluționiste, sunt datările fosilelor, rocilor sedimentare și vulcanice efectate după tehnologiile secolului nano-tehnologic, dar hai să vedem exactitatea acestor datări:

Metoda Carbon 14: s-a efectuat datarea cu carbon a cochiliei unui melc. În final, a rezultat că melcul care a deținut această cochilie a trăit 24 mii de ani în urmă. Toate bune, dar cochilia a fost luată de la un mlec viu! (Citat după Bernard Lecomte).

Metoda Potasiu-Argon:Institutul Hawaian de Geofizică a folosit metoda potasiu-argon spre a data rocile vulcanice de lângă Hualalei, Hawai, obtinând vârste de până la 3 miliarde de ani – deși se stie că rocile s-au format cu ocazia unei eruptii moderne din 1801(!).

Alte roci similare, formate cu mai putin de 200 de ani în urmă de către un vulcan activ (Kilauea), au dat, prin metoda potasiu-argon,vârste de până la 22 de milioane de ani(!).

Scurgerile de lavă de la Mt. Ngauruhoe, Noua Zeelandă, vechi de 50 de ani, au dat vârste model de până la 3,5 milioane de ani(!). (Citat după Srafim Roses).

Metoda Heliu 4: S-a făcut un test întemeiat pe cantitatea de Heliu 4 care intră în atmosferă din coroana solară; acesta a indicat că atmosfera pământului nu are decât vreo câteva mii de ani(!) vechime.(Citat după Serafim Roses, care citează după Henry Faul, Nuclear Geology, John Wiley, New York, 1954). Conform teoriei creaționiste, vârsta pământuului este de aproximativ 7000 ani.

Metoda după elementele chimice: Există și alte tipuri de teste care s-au folosit în diverse perioade, de pildă cantitatea de sodiu și de alte substanțe chimice acumulată în ocean. Se măsoară concentrația elementelor care există acum în ocean, se măsoară aproximativ cât din aceasta ajunge în mare în fiecare an, și de aici se obtine o estimare a vechimii posibile a oceanului; și probabil că oceanul este la fel de vechi ca și lumea. S-a făcut acest lucru cu sodiul și s-a descoperit că lumea avea 100 de milioane de ani vechime. Dar s-a mai descoperit că răspunsurile diferă în funcție de elementul folosit: plumbul dă o vârstă de 2000 de ani, altele dau 8000 de ani, altele 100 de ani(!), iar altele 50 de milioane – deci nu există nici o concordantă.”

http://www.opinii.md/articol/3121/mitul-evoluiei-metoda-carbon-14-potasiu-argon-heliu-4/

Despre metodele de datare şi precizia lor, citiţi şi:
http://www.hexaimeron.ro/Hexaimeron/Creationismul_Stiintific-Dr_Ioan_Strainescu.pdf

Oare de ce toate datările istorice (lucruri pe care să fie precizată data) nu depăşesc câteva miii de ani, deşi ni se spune că omul are o vechime de măcar 1 milion de ani?
De ce, dacă dinozaurii au dispărut acum 160 de milioane de ani, se găsesc o mulţime de schelete ale lor la suprafaţă, şi nu în straturile foarte adânci ale pământului (cum ar trebui, conform metodei stratigrafice)? Cum se explică faptul că, deşi ni se spune că dinozaurii au dispărut cu aproape 160 de milioane de ani înainte de apariţia omului, deci oamenii nu au văzut niciodată dinozauri, pe întreg cuprinsul pământului au existat reprezentări ale lor, uneori în luptă cu oamenii?
https://www.google.ro/search?q=dinosaurs&rlz=1C1PRFC_enRO665RO666&espv=2&biw=853&bih=466&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiojs-7_PfKAhUIMJoKHTV5A-EQ_AUIBigB#tbm=isch&q=dinosaurs+ica
https://www.google.ro/search?q=dinosaurs&rlz=1C1PRFC_enRO665RO666&espv=2&biw=853&bih=466&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiojs-7_PfKAhUIMJoKHTV5A-EQ_AUIBigB#tbm=isch&q=dinosaurs+artefact&imgdii=cbjvoOpHkk7nEM%3A%3BcbjvoOpHkk7nEM%3A%3BQ98y8P7PfAPy4M%3A&imgrc=cbjvoOpHkk7nEM%3A
Câteva întrebări din multele care se pot

   Comentariu saccsiv:

   Cititi va rog si:

DICTATURA STIINTEI MODERNE: A descoperit oase de DINOZAUR VECHI DE DOAR 4 000 DE ANI, asa ca … a fost concediat de la Universitate

MAREA INSELACIUNE: Despre datarea rocilor si fosilelor

 

30 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Radu Humor said, on februarie 15, 2016 at 3:33 pm

    Un altfel de dinozauri ce-şi fac veacul pe-aici ! :mrgreen:
    http://www.economica.net/fondul-proprietatea-a-inregistrat-pierderi-de-565-1-milioane-lei-in-2015_114664.html#comentarii

    Astea sunt artificiile prin care unii escroci precum Gitenstein, îşi trag partea leului din această uriaşă afacere !
    Ce caută acolo, la fondul Proprietatea un alogen străin de poporul acesta şi de nevoile lui !
    Marş la ai tăi şi înşeală-i cât vrei!
    Că e vrei , nu vrei vorba despre (l)ei !

    Apreciază

  2. Cristian said, on februarie 15, 2016 at 3:34 pm

    Nu putem avea alta temelie decat Hristos!! Adica nu ne putem baza pe stiinta, nici pe „descoperiri” sau „metode stiintifice” ci INAINTE DE TOATE TREBUIE SA NE BAZAM PE BIBLIE!! Apoi, orice descoperire „stiintifica”, trebuie comparata cu Biblia! Daca va contrazice Biblia, e clar de unde vine metoda „stiintifica”! (de la satana, indiferent de forma metodei)

    Teoria evolutiei este foarte aberanta si chiar absurda. Cum e aia ca DIN NIMIC la un moment X a aparut totusi TIMPUL, apoi …din nimic, a aparut MATERIA, apoi… ENERGIA care ar fi generat un big „zbang”? Cum apare materia din nimic?! Sau timpul?! Si ce a determinat neaparat momentul X al „big zbang”-ului? De ce nu X+1? De ce nu X-1?? Halal teorie…

    Alte teorii aberante spun ca ne-ar fi creat extraterestrii. OK. Pe extraterestrii cine i-a creat? Si iar ne intoarcem la teoria evolutiei, doar ca de data asta cei care au evoluat se considera a fi …extraterestrii. Altii spun ca inainte de „big zbang” ar fi existat un „big crunch”, iar inainte de „big crunch” ar fi existat un alt „big zbang” si tot asa… ca si cum universul ar fi o punga pe care o umflii si o desumfii cand vrei tu. 🙂 Ramane intrebarea: CUM A INCEPUT TOTUL, PRIMA OARA?

    Doar Biblia ofera raspunsul:
    1 La început era Cuvântul, şi Cuvântul era cu Dumnezeu, şi Cuvântul era Dumnezeu.
    2 El era la început cu Dumnezeu.
    3 Toate lucrurile au fost făcute prin El; şi nimic din ce a fost făcut n-a fost făcut fără El.
    4 În El era viaţa, şi viaţa era lumina oamenilor.
    5 Lumina luminează în întuneric, şi întunericul n-a biruit-o.

    –––––

    O fi posibil ca „dinozaurii” de fapt sa fie creaturi care au existat inainte de potopul din vremea lui Noe? Asta ar explica unele fosile de pesti gasite pe munti (si nu in mari, unde ar fi fost normal).

    Apreciază

    • cosminmatiu said, on februarie 15, 2016 at 7:17 pm

      In psaltire scrie de balaur

      Apreciază

      • paul said, on februarie 15, 2016 at 8:43 pm

        balaurul este diavolul

        Apreciază

      • cosminmatiu said, on februarie 15, 2016 at 10:44 pm

        Psalmi
        Cap. 73
        14. Tu ai despărţit, cu puterea Ta, marea; Tu ai zdrobit capetele balaurilor din apă;
        15. Tu ai sfărâmat capul balaurului; datu-l-ai pe el mâncare popoarelor pustiului.
        Cap. 90
        13. Peste aspidă şi vasilisc vei păşi şi vei călca peste leu şi peste balaur.
        Cap. 103
        27. Acolo corăbiile umblă; balaurul acesta pe care l-ai zidit, ca să se joace în ea.
        Cap. 148
        7. Lăudaţi pe Domnul toţi cei de pe pământ, balaurii şi toate adâncurile;

        Istoria omorârii balaurului şi a sfărâmarii lui Bel
        Cap. 1
        27. Şi era un balaur mare într-un loc şi-l cinsteau pe el Babilonenii.
        30. Şi a zis Daniel: Domnului Dumnezeului meu mă voi închina, că Acela este Dumnezeu viu; iar tu, o, rege, dă-mi slobozenie şi voi omorî balaurul fără de sabie şi fără de toiag.
        31. Şi a zis regele: ţi-l dau ţie. Şi a luat Daniel răşină şi seu şi păr şi le-a fiert la un loc şi a făcut cocoloaşe şi le-a aruncat în gura balaurului şi, mâncând, a plesnit balaurul.
        34. Şi au zis: Iudeu s-a făcut regele; pe Bel I-a stricat, pe balaur l-a omorât şi pe preoţi i-a tăiat.

        Apreciază

      • cosminmatiu said, on februarie 15, 2016 at 10:56 pm

        Nu stiu daca peste tot in Biblie balaurul este diavolul, in unele locuri este clar

        Apreciază

    • paul said, on februarie 15, 2016 at 8:42 pm

      Cuvantul era la Dumnezeu nu cu

      Apreciază

  3. Adrian Soiman said, on februarie 15, 2016 at 4:05 pm

    CUSUTĂ la gură şi ochi pentru HRISTOS
    http://www.ganduridinierusalim.com/cusuta-la-gura-si-ochi-pentru-iisus-hristos/

    Apreciază

  4. Sorin G said, on februarie 15, 2016 at 5:03 pm

    off topic

    Cand bosu cel mare vine in vizita in Germania
    http://www.morgenpost.de/berlin/article207043497/Staatsbesuch-von-Netanjahu-City-West-ist-eine-Sperrzone.html

    Ministrul Israelului in vizita in Berlin
    Masuri extreme de siguranta strazi inchise,canalizari verificate pana si stalpi de curent au fost verificati.Nici daca ar fii venit Obama nu ar fii fost asa .In anunt nu se specifica motivul vizitei doar ca va sta la hotelul Waldorf-Astoria de luni de la 10 dimineata pana marti dupamasa.
    Probabil soarta refugiatilor,sau poate ca le da unda verde sa faca mai multe ravagi decat pana acum.
    Apropo locuiesc in Berlin la vreo 500 de metri de mine se afla o facultate de sport cu sala de sport adiacenta in care sunt cazati refugiati ,ii vad in fiecare zii afara cu tigarea in gura vb la telefon mai ceva ca centralistele de pe vremea lu ceausescu,au asigurat pe langa bine inteles cazare,masa si tigari,au transport gratuit (ca sa va faceti o idee un abonament pe o luna costa 100 de euro)au asigurare de sanatate gratuita la o companie numita AOK aceasta fiind cea mai de top firma de asigurari medicale din germania si pe langa toate astea li se mai da si 1000 de euro bani de buzunar.
    O alta mizerie ar fii ca statul german conlucreaza impreuna cu firmele imobliare.Ca sa intelegeti ce vreau sa spun mai departe trebuie sa intelegti faptul ca in Berlin cam 80% din locuinte apartin firmelor imobiliare,iar populatia bine inteles ca plateste chirie . Asadar dupa venirea refugiatilor firmele imobiliare au inceput sa maraeasca chiriile cu pana la 100% in interval de cateva luni( legal fiind aprox. 20% pe an).La inceput nu am inteles care e poanta cum de nu ia statul german masuri,dar mai apoi am vorbit cu un prieten care e administrator de bloc, iar acesta mia explicat ca statul plateste firmelor imobiliare dublu chiria pe apartament daca accepta refugiati, el are deja in blocurile pe care le are in intretinere cateva famili de refugiati,astfel ca locatari blocurilor respective sunt nevoiti sa paraseasca imobilul si sa isi caute undeva mai ieftin.
    Germania se duce de rapa incet incet
    Doamen ajuta

    Apreciază

  5. enkidu said, on februarie 15, 2016 at 6:33 pm

    un text din Kissinger despre testele la care trebuie supusa Europa:
    https://lumealuienkidu.wordpress.com/2016/02/15/europa-regina-trufasa-regina-magiei/

    si legat de reptilieni, Pamantul gol si Hollywood
    Ironsky:

    Apreciază

    • Radu said, on februarie 15, 2016 at 10:08 pm

      bai enkibubu sau cum te cheama mai lasa-ne ma cu prostiile astea cu reptilieni si propaganda de doua parale…
      extraterestrii nu exista

      faci propaganda new age

      nu faci decat sa reciclezi continutul cartilor scrise de Zecharia Sitchin scriitor american si altii …alea cu annunaki etc prostii pentru fraieri ca tine
      zeii falsi ai celor din antichitate erau doar draci/diavoli care se pretindeau ca sunt zei adevarati sa fie adorati de oameni sa primeasca jertfe…

      ce ai postat e un trailer de la un film sau tu confuzi de acum filmele artistice cu dovezile cu documentarele…
      vai de capul tau de aiurit

      Apreciază

      • andrei8929 said, on februarie 17, 2016 at 4:48 pm

        Salutare Radu….tin sa iti spun ca te inseli amarnic. Reptilienii există sunt printre noi….iar extratereștrii nu sunt altceva decât demoni.
        Uite cateva exemple de reptiloizi:
        – Vlad Tepes , Regele Mihai ,Silviu Brucan , Dan Voiculescu , Puiu Hasotti , Fam Basescu si multi altii din politica românească….
        SACCSIV SI DEVEGHEPATRIEI FACETI TREBURI MINUNATE. SA VA DEA DUMNEZEU SĂNĂTATE SI PUTERE .

        Apreciază

      • saccsiv said, on februarie 17, 2016 at 5:19 pm

        andrei8929

        Si ce sunt aia reptilieni, reptiloizi?

        Apreciat de 1 persoană

      • Riko said, on februarie 17, 2016 at 6:15 pm

        Nu exista reptilieni, care arata ca oamenii sau ceva de genul, e vorba de oameni indraciti care au manifestari fizice, ceva de genul, dar 90% din ce gasesti pe internet sunt false. Totusi, exista si lucruri adevarate, manifestarile de care sustin oamenii ca sunt reptilieni cutare si cutare vedeta sau om politic sunt ca au anumite incretituri sau umflaturi pe piele sau ca le stralucesc sau palpaie ochii cumva.

        Apreciat de 1 persoană

  6. templier's blog said, on februarie 15, 2016 at 6:58 pm

    In contextul în care lucrurile se precipită într-o posibilă intervenție militară în Siria, a devenit iarăși evidentă una dintre multele profeții ale Părintelui Paisie (Aghioritul). Bineînțeles, profeția ar fi fost inițial spusă de părintele Antonie din Sietista, care, potrivit surselor care circulă pe internet, ar fi afirmat despre războiul mondial cu puțin timp înainte de cuvioasa lui adormire:„Când va începe din Siria … se va generaliza”. Totuși adevărul s-a restabilit, se pare că această profeție aparține aceluiași Părinte Paisie, căruia îi este atribuită încă o frază care afirmă categoric: „Din Siria va începe al treilea război mondial! Rugați-vă neîncetat!”
    https://templierblog.wordpress.com/2016/02/15/profetia-sfantului-paisie-aghioritul/

    Apreciază

  7. a said, on februarie 15, 2016 at 7:03 pm

    Dupa ce am urmarit urmatoarele filmulete ale lui Kent Hovind, care sunt foarte lamuritoare, mi se pare firesc. Va rog intrati pe link:

    sunt 19 filme in romana , merita vazute!

    Apreciază

    • paul said, on februarie 15, 2016 at 8:49 pm

      modul de raportare la Adevar al ereticilor nu este acelasi cu traditia Ortodoxa Sfanta.

      Apreciază

  8. a said, on februarie 15, 2016 at 7:04 pm

    am trimis un comentariu cu un link, va rog sa verificati si sa-l aprobati in cazul in care este automat trimis la spam

    Apreciază

  9. Riko said, on februarie 15, 2016 at 7:47 pm


    Nu stiu daca Oroc era sau nu sfant, dar e destul de interesant si posibil,

    Apreciază

    • el said, on februarie 15, 2016 at 8:55 pm

      Riko

      ce spune? scrie mesajul in text te rog. multumesc

      Apreciază

      • Riko said, on februarie 16, 2016 at 1:02 am

        Este vorba de o mica parte din filmul 2 seria 2, in film e vorba despre pamant. Povesteste matusa sau mama lui, nu am inteles cine e, imaginile sunt si ele foarte importante, sper sa intelegi numai din subtitrare:
        De acest lac Turgaia sunt legate amintiri interesante./ Cand am fost o data in vizita la Lavra Serghieva, / s-a apropiat de mine o femeie si m-a intrebat: /„Valentina Afanasevna, ati fost vre-o data la lacul Turgaia?” / I-am zis „Da, am fost.”/ Mi-a raspuns: „Si ati simtit ceva ? V-ati scaldat in lac?”/ I-am zis „Nu”, / A intrebat ; ”De ce nu v-ati scaldat in acest lac”/ Eu i-am explicat, ca atunci cand ma apropii, in primul rand apa e rece, / Si apoi e un sentiment de groaza/ Ea zice: „Exact asta am vrut sa aud de la dumneavoastra”/ Si un calugar mi-a povestit ca atunci cand era copil…./ el e din Miasa, avea aproximativ 12 ani, si impreuna cu un baiat au decis/ sa traverseze acest lac in inot./ El isi zicea „apa e curata, in acest loc de obicei apa e curata,/ se vede orice piatra”/ Si pe cand nu mai avea puteri, ma indepartasem de mal,/ privesc sub mine si vad un gat urias, gatul era atat de lung/ si de frica aproape ca fugeam pe apa./ O colega de clasa a fiului meu mai mare mi-a povestit… alaturi e un sanatoriu,/ ea povestea ca atunci cand intra in schimb de noapte, iarna,/ sub geata se aud zgomote, de parca cineva ar urla/ si se auzea un scrasnet pe metal/ Mereu zicea ca era foarte ingrozitor, si-a dat demisia din sanatoriu./ Un astfel de lac ciudat/ In general, Uralul este un loc atat de frumos, e natura data de Dumnezeu./ Aici este foarte frumos./
        Apoi spune prezentatorul filmului de mai multe cazuri de pe vremea URSS-ului sau si mai recente cu monstri zariti in lacuri si in ape, dar ca o data cu caderea URSS-ului sa renuntat la studiul lor, mai zice de monstrul din Loch-Ness, ca a fost vazut prima data in 1565, de un misionar columbian, si ca in timpul botezului, un monstru a iesit din lac si a prins un om si la bagat sub apa. Si zice si ca indieni maya, ca vechile saghe scandinave, vorbesc despre monstri din lacuri, ca multe secole la rand in Turcia a fost vazut un monstru pe lacul Van. SI in africa si in congo , in Noua zeilanda, in china, in america de nord, ca sau vazut tot asa nisre reptile uriase.
        Apoi iara bunicuta respectiva, sau matusa: Slavocica (asa ii spune ea la Oroc) a spun ca dinozaurii nu au murit, mai exact nu au murit toti./ In pamant exista multe goluri imense./ Acolo sunt multi dinozauri si prin incalzirea climei, / Slovacica spunea, ca acestia vor iesii la suprafata./ In unele locuri sub pamant vor fi multi, va fi ca un fel de dop./ Vor strapunge o parte din pamant si vor iesi la suprafata./ Slovacica spunea ca vor fi de diferite feluri, dar multi dinozauri vor manca oameni./
        Apoi spunea un parinte Andrei Uglov Or.Vladimir : Daca e sa vorbim despre dinozauri, atunci avem mentiuni despre acestia/ date de Sfintii Parinti ai bisericii, de exemplu Sfantul Efrem Sirul, / ascetul secolului IV/ In cuvintele sale renumite despre Venirea Domnului la sfarsitul vremurilor/ si a venirii lui antihrist, exista astfel de cuvinte,/ unde Sfantul se bazeaza pe Sfintele Scripturi, pe Vechiul si Noul Testament./ Aici e taiata inregistrarea cu parintele si incepe asa: mancatoare de trupuri, muscandu-i”/ Si iata inca un text: „In acele zile va fi nevoie/ mare din necazul cel mult al balaurului, si din frica, si din cutremur,/ si din vuietul marii, de foame si de sete, si din muscarile fiarelor.”/ Se poate observa ca despre asa numitele fiare si taratoare care vor infricosa oamenii, / Sfantul Efrem vorbeste de doua ori, in doua locuri separate./ Ce fel de taratoare si fiare vor fi?/ Desigur, de gandim ca nu vor fi animale din gradina zoologica sau animale de casa,/ dar ceva mult mai serios si periculos, pentru care oamenii vor fi absolut nepregatiti./
        Apoi arata nistre inragistrari cu teste nucleare subterane din rusia, sunt niste imagini chiar infricosatoare, se misca pamantul ca o patura in valuri, si sare apa de pe pamant numai in stropi, chiar infricosator, si se misca asa o suprafata foarte mare, cu mici lacuri, o zona tipica din siberia, si dupa continua asa iara matusica: Slovocica a spus ca din cauza exploziilor nucleare subterane, / acesti dinozauri vor fi cu mult mai mari decat cei din vechime…/ si zicea ca sunt foarte inteligenti./ Dupa cum spunea Slovocica, dinozaurul va fi mai inteligent decat/ cel mai destept caine de pe Pamant./ Pe langa toate acestea, nu vor fi foarte vizibili./ Omul a pierdut simtul realitatii… va sta pe o buturuga,/ iar dinozaurul se va ascunde./ Omul simte ca ceva este pe undeva, dar nu poate intelege,/ iar acesta isi intinde treptat gatul si il ridica de pe buturuga.”
        Apoi arata tot felul de imagini cu parcuri si expoziti cu dinozauri in care copii stau in gura lor sau in ghearele lor, apoi continua matusica: Slovocica a spus ca dinozaurii vor avea dimensiuni mari, vor fi ierbivori si carnivori./ Despre dinozauri zburatori el nu a spus nimic./ Eu nu am intrebat/ Pe mine m-au uimit, si el a fost uimit de dimensiunile dinozaurilor./ Rezulta ca un animal are aproximativ 25 de m. / (Intre timp arata imagini cu niste foi pe care el a desenat niste dinozauri, si mai multe desene, sa tinem cont ca chiar daca ar fi fost un sfant era totusi un copil, iar copii sunt naivi, desenele sunt exact ca a unui copil care inca nu stie in ce mana sa tina pixul., deci sa continui) / El a desenat toate organele lui interne, totul pana la terminatiile nervoase,/ pentru ca el a spus, ca oamenii trebuie sa cunoasca din ce este construit,/ nu are un singur sistem circulator, nu are o singura inima/ si sa omori un astfel de animal cu armele noastre pamantene practic este imposibil./ El a spus ca tancul pentru un astfel de dinozaur este ca o jucarie./ Dinozaurii vor face multe pagube, dar nu se vor departa de apa./ Slovocica spunea ca cel dintai dinozaur de pe planeta va aparea pe Volga./
        (Apoi zice cum va aparea, ca niste adolescenti se vor bronza si ca niste baieti vor inota si unul va gasii o stanca pe care sa se odihneasca si va face cu mana la ceilalti si dupa va vedea ca sta pe un bot si va fugi repede, nu mai dau detalile) / Astfel va aparea primul dinozaur./ Slovocica a spus ca toti locuitorii, toate satele de pe tarmul acestui rau,/ toate vor ramane pustii/ Pur si simplu dinozauriii vor devora tot… cuvintele lui Slovocica erau: „vor devora”,/ Insa nu vor pleca departe de apa.”/ Dumnezeu va ingadui dinozauri pentru o scurta perioada de timp./ Eu am intrebat:”Slovocica, de ce Dumnezeu va ingadui acesti dinozauri?/ Noi oamenii suntem nimeni.”/ El a spus:”Ca sa ii faca de rusine…/ Oamenii se considera inteligenti, intelepti, milioane, miliarde de ani in urma/ au disparut…/ Mamico, planeta nu e imbatranita, dupa cum isi imagineaza oamenii”./ De aceea, nu exista pentru oameni miliarde, milioane…/ de aceea Dumnezeu ii va ingaduii pentru o scurta perioada de timp./ Apoi, din nou vor intra sub pamant si niciodata nu vor mai iesi pe suprafata pamantului./
        Bun, apoi zice de ceva oras din rusia care zice ca e cel ami murdar oras din lumea, se refera la uzine si deseuri, si apoi este aratat un caz cu un fal de mumie la ceva omulet, si ca nu se stie ce e, sau cum a ajuns in posesia unei femei bolnave pshihic, dupa care spunea iara matusica:
        Slovacica a spus ca toti dinozaurii, omul zapezilor, Aliosenka, extraterestrii, OZN,/ toate sunt una si aceiasi, toate sunt dracovenii./
        Apoi incepe ea sa spuna si continua o alta voce, cred ca a parintelui dinainte care zice asa: sa elibereze monstrii nascuti in iad, aceste lacuste din apocalipsa/ care vor devora pe oamenii nepocaiti, dupa cum citim in apocalipsa lui Ioant Teologul. Apoi incepe sa spuna vocea prezentatorului despre tibet si despre muntele ala plin de draci din tibet si asa mai daparte.
        Cam asta ar fi partea din film despre dinozauri, E dificil sa citesti la cat e de intortochiat, Nu stiu ce sa zic despre acest copil, daca chiar a fost un sfant sau nu, sunt foarte multe lucruri foarte impresionante in ce zicea el, dar era un copil, chiar daca stia multe, felul cum le spune uneori sunt copilaresti, deci mici greseli sunt acceptabile, nu am vazut toate filmele despre el, dar din ce am vazut pot spunea ca am invatat cate ceva, sau ca mi-am largit putin orizonturile in gandire. Din cate am inteles, nu era el cu mama lui asa numa de capul lor fara Dumnezeu, ci aveau multe icoane si se rugau impreuna. No bun, sper sa te ajute.

        Apreciază

      • el said, on februarie 16, 2016 at 11:58 am

        Riko

        multumesc mult pentru osteneala !
        interesant, nu stiu ce sa zic, copilul acesta e uimitor.

        Apreciază

    • paul said, on februarie 15, 2016 at 9:20 pm

      ai auzit tu la vreun Sfant parinte povesti de astea ?

      Apreciază

  10. Nimbus said, on februarie 15, 2016 at 9:23 pm

    Apreciază

  11. georgegr said, on februarie 15, 2016 at 9:38 pm

    o serie de alte explicatii (e doar in engleza)

    Apreciază

  12. gheorghe said, on februarie 16, 2016 at 12:29 pm

    Despre Potop, datare „stiintifica” si dovezi jenante ca nu e vorba de zeci de miiioane de ani dar se confirma si uriasii..
    In engleza – scuzati ca nu am tradus… http://manwithdinosaurs.blogspot.ca/
    La sfarsit, autorul „cade” in ipoteza cu extraterestri… dar are destule informatii culese care sint interesante.
    (Am mai spus ceva anul trecut la
    https://acvilaortodoxa.wordpress.com/2015/05/08/dinozaurii-si-biblia/#comment-2825 )
    ––––––––––––––––––––
    PROOF OF WORLDWIDE FLOOD

    Proof of a sudden catastrophe, and thousands of Dinosaurs being buried in the mud by worldwide flooding can be seen in the desert of the American west where hundreds of complete skeletons of Coelophysis diosaurs were found in a single mass grave on Ghost Ranch in northern New Mexico.

    One of world’s largest dinosaur graveyards has been discovered in Alberta, Canada.
    When Centrosaurus was alive, Alberta Canada was a balmy tropical area along a coast.
    The major scientific question that remains to be answered is;
    “What kind of major catastrophe could have happened upon the earth that would kill and preserve in the mud such at large numbers of dinosaurs in this dinosaur graveyard?
    And then forever change the climate of Alberta Canada from a tropical area to a frigid one?
    ….
    There is evidence to show that the earth had a much thicker cloud canopy before the flood, which created a terrarium type effect with uniform temperatures and tropical rain forest all over the earth.

    In 1874, Isaac Newton Vail, published a pamphlet in which he argued that the world had once been covered by a water vapor canopy (Vail, 1912, p. v). Vail, Isaac Newton The Earths Annular System, 4th ed. (Pasadena: The Annular World Co., 1912).
    … In outer space it is – 456 degrees below zero. The thick cloud canopy around the earth protects the earth from the extreme cold of space and traps the warm air heated by the sun rays hitting the earth every day.
    It takes temperatures of at least – 50 to fast freeze and leave stomach contents undisturbed.
    When part of the cloud canopy rained out, the earth quickly started to freeze at the poles were there is less sun light and shorter days.
    … The Animals that were living at the poles show signs of struggling against being inundated with mud and water.
    In Siberia the feather North you go the more animals you find quick frozen in the ice. Ninety-foot plum trees have been found quick frozen with all their green leaves still on the tree, in the New Siberian islands where, today, only one-inch high willows grow.

    Wooly mammoths have been found embedded in the permafrost in Siberia, the Arctic and Antarctic regions „quick-frozen” which means all the internal organs are perfectly preserved and the meat is still as fresh as the day it was frozen thousands of years ago, and can still be eaten today.

    In Zurich Switzerland they found over a 100 or more Plateosaurus, one animal about every 100 square meters apart.
    ….
    In the rocky desert of Inner Mongolia, where an international team of paleontologists has unearthed a mass grave of young dinosaurs, 25 birdlike Sinornithomimus dongi dinosaurs that are thought to have died after getting stuck in a mud flat.
    ….
    In the Chinese province of Shandong, which is home of the world’s largest mass dinosaur grave, as proven by the unbelievable number of fossils that have thus far been unearthed in over 30 locations around the site. According to local authorities, more than 7,600 remains have been recovered from their rocky tomb and cataloged.

    Dinosaur hunters have also found large numbers of complete dinosaur fossils near the surface of the earth in the Sahara desert. The Sahara desert use to be a tropical rain Forest a few thousand years ago, which would have lead to the fast deterioration of dead dinosaurs carcasses under normal conditions.
    The fact that so many of these dinosaurs fossils are so close to the surface is proof that they all died suddenly in a major catastrophe

    Near Alaska’s Coleville River, a total of eight separate species of dinosaur’s have been discovered in two sites. Included are meat-eaters gorgosaurus, troodon, and dromaeosaurus, along with plant-eaters edmontosaurus, pachyrhinosaurus, pachycephalosaurus, and thescelosaurus.

    And Antarctic sciences at the National Science Foundation, which coordinates U.S. polar research, have had problems finding places that aren’t covered by ice.
    For instance, to chisel a plant eating 30-foot-long Brachiosaurus dinosaur out of the ground, scientists had to set up base camp on a glacier near the 13,000-foot-high Mount Kirkpatrick, just 400 miles from the South Pole. Crew members had to shuttled to the mountain in pairs because the air was too thin to support a full helicopter load of six people.
    Ask yourselves the question, what was a plant eating Braciosaurus dinosaur doing at the top of a 13,000-foot-high Mountain “Kirkpatrick” at the South Pole?
    Maybe he got lost!

    At different volcano sites, eleven samples were collected from eruptions that took place in 1949, 1954 and 1975. These samples were dated by Geochron Laboratories of Cambridge, Massachusetts.
    Even though the oldest of these samples are just over sixty-years old, the lab tests provided ages that ranged from 270,000 years to 3.5 million years old!
    Mt. St. Helens eruptions of the 1980’s gave very old ages in the range of 300,000 to 2.7 million years.
    That is a HUGE discrepancy! This type of testing is not an isolated incident by any means and goes to show how inaccurate the testing methods that scientists use really are.
    When Triceratops and Hadrosaur bones from Montana were tested for Carbon 14 both Geochron Laboratories and University of Georgie Isotope Center examined the results independently and both said that the triceratops registered an average of
    30,890 ± 380 radiocarbon years (RC) for the Triceratops
    and 23,170 ±170 RC years for the Hadrosaur which were obtained using the Accelerated Mass Spectrometer (AMS).
    This is the type of evidence that no evolutionists wants to talk about.
    Which is absolute proof that dinosaur fossils are only thousands of years old, not millions.
    =============================================
    http://manwithdinosaurs.blogspot.ca/

    Did Men and Dinosaurs live at the same time?
    Friday, September 30, 2011

    … Evidence from the Paluxy river bed in Glen Rose, Texas, as well as from South America, Mexico, and California, demonstrates beyond a shadow of doubt that dinosaurs and mankind co-existed and walked the earth at the very same time.
    … Some of the most embarrassing discoveries of modern times are human footprints found in Mexico, Arizona, Texas, Illinois, New Mexico, Kentucky, and other states, in rocks supposedly 250,000,000 years old.”
    … There is clear evidence all along the Paluxy River in the rocks, that man and dinosaurs lived at the same time.
    … Through out South America, the natives are shown hunting or struggling with a variety of these prehistoric monsters that resemble BRONTOSAURS, TRICERATOPS, STEGOSAURS, AND PTERODACTYLS.
    Many of their (Inca Indians) mummies in the graves are raped in blankets that have Dinosaurs embroidered into the colorful design. And these burial blankets are relatively easy to date; with many of them being more than twenty Five hundred years old. Even some of the Pottery found in the tombs has pictures of dinosaurs on them, and there are cave paintings and stone carvings with warriors fighting „dinosaurs” dating back to 2,000 to 4,000 years ago; which show exactly what these dinosaurs looked like, better than what scientist could figure out in the 1800’s when dinosaurs were supposedly first discovered?
    The American English Dictionary did not even contain the word ‘dinosaur’ until 1891.
    … displayed in the Gold Museum in Lima, Peru, are in fact the ancient giant skulls of rulers, proving that giants did indeed walk the earth, at least in Peru. Glenn Kimball also describes a tour he was given of a collector’s private museum wherein were displayed 9-10 foot-tall Incan mummies wearing clothing made of spun gold…
    … Footprints of dinosaurs and humans coexist in Texas and New Mexico. Cave and cliff drawings in Utah and Colorado depict dinosaur species dating from 400 A.D to 1300 A.D

    In the spring of 1977, off the coast of New Zealand, a Japanese fishing trawler accidentally netted a decaying carcass of a gigantic creature 30 feet long, with spines down its neck and back weighing 4,000 pounds. As it was hauled up on to the boat, the fishermen photographed the creature which resembled a type of an aquatic dinosaur known as a pleisosaur, a dinosaur species that supposedly went extinct 65 million years ago.
    … In Israel there is an ancient Roman town in the Golan Heights were there is a Jewish synagogue called Umm El-Kanatir that was inhabited between 400-749 AD when it was destroyed by a major earthquake.
    And as they were excavating in 2003 they found a stone caring into the base of one of the pillars, depicting two Dinosaurs attacking a horse. One Dinosaur was chasing the horses in a certain direction, while the others would hide and then suddenly jump out and ambush it from the side.
    This kind of knowledge of how Dinosaurs actually hunted in Packs could only have come from some one who had seen them in action, first hand.
    These two dinosaurs Cryolophosaur and Dilophosaurus were know as crested theropod dinosaurs.
    Theropod dinosaurs were bi-pedal with two small arms which they held close to their chests.
    They like the Tyrannosaurus Rex were fierce-some meat eaters.
    … Evolutionists believe that Dinosaurs died millions of years ago. But there is a great amount of evidence that dinosaurs lived only a few thousand years ago. One of these pieces of evidence is a blood report from a t-rex with intact hemoglobin. Hemoglobin breaks down rapidly and could not have lasted 65 millions of years in the bones of a t-rex. A more recent (2005) find shows not only dinosaur blood, but soft, fibrous tissue, and complete blood vessels!
    “Dinosaur bones have yielded the protein osteocalcin. Since long chains such as proteins naturally fall apart, such a discovery supports a ‘recent’ age for these fossils. (New Scientist, October 31, 1992, p.18) “But do you realize what this means?

    Most people are totally unaware of the fact that ten perfectly preserved fossilized human skeletons were found in the same Lower Cretaceous strata where numerous dinosaur fossils have been found at Dinosaur National Monument, which has the world’s largest concentration of Jurassic-age dinosaur bones.

    These ten fossilized human skeletons were found fifty-eight feet down in the Dakota Sandstone. At least four of the individuals were female, one was an infant, and five were men. The amazing thing is that some the fossils were articulated or found in their natural body positions, which indicates they were quickly buried by some sort of catastrophic flood or mudslide.

    They named these ten prehistoric people Malachite Man, because some of their bones when they fossilized turned to turquoise.
    These are pictures of a human leg bones and teeth excavated at the site that had turned to turquoise…. the turquoise replaced the original bone during the fossilization process.
    ===================================

    Apreciază

  13. bi3 said, on februarie 16, 2016 at 6:00 pm

    Dar de pasajul asta din Biblie ce ziceti?

    „Ia privește acum înaintea ta, hipopotamul;
    și el ca și tine este făptura Mea; el paște iarbă ca boul.
    Vezi ce putere are în coapsele lui și ce tărie are în mușchii de pe pântece.
    Coada lui e dârză ca lemnul cedrului și vinele de pe pulpele lui stau ca niște noduri.
    Oasele lui sunt ca niște țevi de aramă și mădularele ca niște drugi de fier.
    El este fruntea făpturilor lui Dumnezeu și făcut să fie cel mai mare peste celelalte dobitoace.
    Munții îi dau hrană și toate fiarele sălbatice sunt îngrozite când îl văd.
    El se culcă sub florile de lotus, în ocolul trestiilor și al bălții.
    Frunzele de lotus îi fac umbră și sălciile bălții îl împrejmuiesc.
    Dacă fluviul vine mare, fără de veste, el nu se sinchisește;
    el stă liniștit pe loc, chiar când ar fi ca Iordanul
    să-i urce năvalnic până la gură.
    Cine poate să-l privească?
    Cine poate să-i străpungă nasul cu un laț?”
    (Iov 40:15-24).

    In traducerea moderna ii spune hipopotam, dar in Septuaginta scrie „theria/therion”, adica fiara, si asa a fost tradus si in Biblia de la 1914.

    Apreciază

  14. paul said, on februarie 16, 2016 at 7:51 pm

    el. copilul minune rus cu multime de povesti

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.