SACCSIV – blog ortodox

Video: Parintele CALISTRAT CHIFAN se dezlantuie si impotriva anti ecumenistilor …

Posted in Uncategorized by saccsiv on februarie 9, 2016

Pana acum ii ataca furibund pe cei anti cip:

TRASEUL Parintelui CALISTRAT CHIFAN de la Barnova: Oprit de la slujirea Sfintei Liturghii, apoi scos de sub caterisire, dupa care ACTIVIST PRO CIP – eGuvernare – internetul obiectelor – eliminarea banilor cash …

Acum i-au largit stapanii aria de activitate si a inceput sa-i atace si pe cei anti ecumenism.

Vizionati va rog incepand cu minutul 18:

De parca anti ecumenistii se ocupa cu fugarirea pe strazi a ereticilor, cum bate el campii. Nici o vorba despre actiunile ecumenistilor: rugaciunile in comun, doctrinele cu ramuri si doi plamani, Sfintele Pasti la data fixa si comuna, etc. Si, evident, nici un cuvant despre realii mari duhovnici ce cu totii tot anti ecumenisti erau. Caci cum ar putea un pigmeu ca el sa-si puna vorbaria serpeasca fata in fata cu invatatura colosilor? Cum ar putea el de exemplu sa-l contrazica pe parintele Dumitru Staniloae? Care spunea:

„Ecumenismul este produsul masoneriei.„

Cei ce casca gura la acest teolog al iadului ar face bine sa nu mai bea apa imputita din baltoace ci apa proaspata din izvoare curate. Pot incepe un real studiu despre ecumenism studiind:

O carte exceptionala: ECUMENISMUL FARA MASCA

Cititi va rog si:

Arhimandrit Serafim Alexiev: ORTODOCSII ADEVARATI vor fi etichetati ca SECTA si VOR FI PRIGONITI, ca fiind oameni periculosi pentru pacea si ordinea publica

 

58 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Tudor Marinela said, on februarie 9, 2016 at 2:02 pm

    O intrebare am si eu: in zilele de astazi este bine sa mergi la un spital de stat si sa donezi sange vrand sa faci o fapta buna….sau este posibil sa ai fel de fel de surprize .Este bine sau nu?Un sfat va rog

    Apreciază

    • robinson779 said, on februarie 10, 2016 at 11:02 am

      Intrebati preotul.

      Apreciază

    • raluthewriter said, on februarie 10, 2016 at 1:41 pm

      ideea e buna daca ai putere sa faci asta dar trebuie avut grija, sunt multe persoane care au luat hepatita din transfuziile altora, mare atentie la acele cu care lucreaza asistentele si care trebuie sa fie noi

      Apreciază

  2. sorin h said, on februarie 9, 2016 at 2:03 pm

    Mie mi se pare că părintele în predica lui este mai anti ecumenist decât mulți alți anti ecumenști militanți și declarați. El doar explică clar cum trebuie să ne comportăm cu cei rătăciți.

    Apreciază

  3. Tudor Marinela said, on februarie 9, 2016 at 2:10 pm

    La inceput aveam o parere buna despre acest parinte. Dezamagire totala.

    Apreciază

  4. alextatulea said, on februarie 9, 2016 at 2:51 pm

    In Ardeal chiar nu sunt 80% ortodocși ca sa rasuflam noi ușurați ca nu exista ispite cu alte confesiuni. Acolo sunt sate pline de alte culte cu cate 3 ortodocși care au un preot si abia reusesc sa se mențină in mărturisirea adevărului. Cunosc oameni care se țin tare in credința desi sunt săraci si abia asteapta sectele sa te saturi de Ortodoxie ca sa te convertesti la ei. Te ajuta cand esti la ananghie si iti intind cu viclenie mana la nevoie, poate poate se leapădă bietul roman de credinta. Mai ales ca de obicei se pune accentul pe cat de săraci sunt ortodocsii si cata bogăție e la alte culte. si uneori chiar tine de noi sa strigăm fratilor nostri sa nu se duca la secte. Nu e durere mai mare decat sa stam nepăsători ca ne mantuim noi si gata si celalalt sa se duca in gura lupului ca mie ce îmi pasă.

    Apreciat de 1 persoană

  5. Iones said, on februarie 9, 2016 at 3:16 pm

    Important! „Legea Dragnea” inchide gura bisericilor privind condamnarea homosexualitatii?
    In Parlament Camera Deputatilor si departamentul Juridic au dat AVIZ FAVORABIL „Legii Dragnea” care sanctioneaza pe langa discriminarea etniilor, bolnavilor de HIV si „discriminarea” bazata pe orientare sexuala, adica HOMOSEXUALII. Sa fie realizarea a ceea ce s-a intamplat in SUA din moment ce pastorii care condamna homosexualitatea sunt supusi excluderii din cler si chiar arestarii pentru „crima de ura” (hate-crime)?

    Amenzi de pana la 100.000 lei!

    Astfel, potrivit noului text, grupul social se va defini astfel: „categorie de persoane care se disting din punct de vedere social prin una sau mai multe trasaturi de gen, varsta, rasa, religie, origine etnica, limba materna, traditii culturale, ORIENTARE SEXUALA, origine sociala, avere, dizabilitati, boala cronica necontagioase sau infectie HIV/SIDA.”

    http://www.hotnews.ro/stiri-politic-20783553-legea-defaimarii-lui-dragnea-trecut-comisiile-din-camera-deputatilor-merge-plen-amenzile-initiale-fost-marite-dupa-octombrie-dragnea-promitea-faca-simbolice.htm

    Apreciat de 1 persoană

    • valentindortodox said, on februarie 9, 2016 at 9:51 pm

      sunt niște nebuni și nu le spun nebuni pt. că-i urăsc…. asta e boala ultimele clipe de existență ale omenirii – să se revolte cu totul și prin lege împotriva lui Dumnezeu, de asta sunt nebuni

      Apreciază

      • valentindortodox said, on februarie 9, 2016 at 9:52 pm

        mă refer la cei din america despre care se știe că au arestat de mulți ani creștini pe motiv că erau creștini conform acestei legi care combate „crima-de-ură”

        Apreciază

  6. admin said, on februarie 9, 2016 at 4:34 pm

    P Calistrat face confuzii, voite sau nu, foarte GRAVE! A fi anti-ecumenist nu inseamna sa te duci peste eretici si sa le bagi Biblia pe gat sau le dai cu ratacirilor lor in cap. Asta e tipic sectarilor si musulmanilor extremisti.

    A fi anti-ecumenist inseamna simplu: sa te opui ecumenismului, adica unirii tuturor religiilor, ce nu se vrea in cadrul Ortodoxiei, ci in noua religie mondiala – new age, religia lui antihrist.

    Poate ucenicii sa-i zica si lui macar acest lucru, daca el de Sf. Iustin Popovici nu tine cont, de Parintele Justin nici atat. Vad ca alimenteaza curentul celor care-l numesc pe P Cleopa ecumenist.

    Apreciază

    • valentindortodox said, on februarie 9, 2016 at 9:54 pm

      părintele Cleopa nu trebuie idealizat, a mai greșit și el chiar dacă putem să spunem că are o viață sfântă

      sunt mulți sfinți cu greșeli de care s-au pocăit.

      Apreciază

    • melania roman said, on februarie 11, 2016 at 11:27 am

      ai dreptate , pune si predica , unde pr Calistrat este procip , afirmand ca el va fi de acord cu implantul , numai daca il va pune in spate sau pe mana stanga , adica el totusi se teme de implant daca este pus pe mana dreapta , dar pe stanga NU

      Apreciază

    • Andrei said, on februarie 14, 2016 at 6:33 pm

      Parintele Cleopa nu este ecumenist. Chiar e unul din stalpii tari ai ortodoxiei alaturi de Arsenie Papacioc,parintele Staniloaie si ceilalti.

      Apreciază

  7. mihai said, on februarie 9, 2016 at 4:35 pm

    Vasile fratte am intrat pe deveghe patriei si la un frate ce a citit acel articol si lam accesat si eu si intradevar scria acel articol referitor la muntele athos

    Apreciază

  8. Orthodox said, on februarie 9, 2016 at 4:58 pm

    IN AFARA FAPTULUI CA FACE SEMNUL COARNELE LE CAM ZICE BINE

    Apreciază

  9. lastunnegru said, on februarie 9, 2016 at 5:01 pm

    Saccsiv

    Aici:

    Strigator la cer: UE vrea sa modifice statutul Muntelui Athos – informeaza in premiera Agentia de stiri Lăcaşuri Ortodoxe®.

    http://lonews.ro/politici/21744-strigator-la-cer-ue-vrea-sa-modifice-statutul-sfantului-munte-athos.html

    Apreciază

  10. lastunnegru said, on februarie 9, 2016 at 6:13 pm

    off topic

    Am o veste foarte trista pentru voi si pentru noi toti.

    Este oficial daca esti sarac statul roman iti ia copii.

    Familia Munteanu a pierdut dreptul de asi creste copii pentru ca sant saraci.

    9 fraţi au fost luaţi cu forţa de lângă părinţi

    Şedinţe
    04.02.2016
    Ora estimata: 09:00
    Complet: Civil-Apel_05
    Tip solutie: Nefondat
    Solutia pe scurt: Respinge apelul declarat de Munteanu Dumitru şi Munteanu Lenuţa împotriva sentinţei civile nr. 1627/ 23.11.2015 pronunţată de Tribunalul Vaslui – Secţia Civilă, sentinţă pe care o păstrează. Definitivă. Pronunţată în şedinţa publică azi, 4.02.2016.
    Document: Hotarâre 80/2016 04.02.2016

    http://portal.just.ro/45/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=8900000000056045&id_inst=45#cai%20atac

    ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

    Exista vreun avocat printr noi sau cineva cu cunostinte juridice ? Va rog Se mai poate face ceva pentru ca Familia Munteanu sa isi recupereze copii ? Daca ne unim cu toti si acordam sprijin financiar Familiei Munteanu pentru ca sa aibe conditi bune de trait si sa facem ceva ca sa aiba un loc de munca ca a si castige existenta oare cei de la Protectia copilului Vaslui le va da copii inapoi ???

    ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

    Sa ne rugam cu toti pentru Familia Munteanu sa ii indrume Dumnezeu inapoi pe cale cea buna a ortodoxiei si sa isi recupereze copii pentru ca maine putem urma si noi daca ajungem saraci pentru ca asa este statul roman cand esti in necazuri si in saracie ei nu te ajuta ci ei iti iau copii ca sa poti sa mori de durere.

    Apreciază

    • cosminmatiu said, on februarie 9, 2016 at 6:27 pm

      Bine ca au aprobat o mie si ceva de lei lunar pentru fiecare refugiat inchinator la diavolul allah.
      Vai de voi ticalosilor ca Dumnezeu aude rugaciunea celui sarac. Pui de diavoli iadul vesnic va asteapta

      Apreciat de 1 persoană

      • el said, on februarie 9, 2016 at 11:00 pm

        cosminmatiu

        nici o grija IADUL LOR e la USI !
        E GATA ! Mai devreme decat cred ei,

        MAINE !

        NU SE VOR BUCURA de paruta lor instarire si putere ! NU va fi cu ei ca si cu parintii lor CRIMINALII neamului care s-au bucurat toata viata traind in NEDREPTATILE lor !

        Astia CU FOC CURAND vor pieri, INIDIFRENT ce li se pare lor azi!

        si VAI SLUGILOR imbecile si OARBE care le fac jocurile ( vezi KAKANARII de la asa zisa „protectia copilului” , nici nu vor avea ragaz a pricepe ce NENEROCIRE CUMLPITA va CADEA CURAND peste ei si DE CE !!!) ___sa nu crezi ca trancanesc aiurea, viitorul imi este MARTOR ! din pacate in iuresul evenimentelor NIMENI nu va mai apuca sa priceapa sau sa se bucure de RASPLATA acestora, asa va veni vremea, dar ei SIGUR NU VOR SCAPA !

        GREU va fi parintilor cu copii ! MUCENICIE si multa durere, insisi copii lor ii vor trada pentru arhicunoscutul blid de linte, chiar si cei foarte mici !

        Apreciază

    • el said, on februarie 9, 2016 at 10:49 pm

      saracii oameni , DE CE sa mai aduca copii pe lume? ca sa ii smulga INDRACITII de langa ei pentru pretexte futile?
      Dumnezeu sa aibe mila de acesti copii si de parintii lor cu Judecatile Lui cele DREPTE !

      Au creeat precedente, ORICINE care la un moment dat, din varii motive ( boala, pe motive de constiinta ssau credinta, etc) isi va pierde serviciul, conditile lumesti este pasibil de aceasta pedeapsa.De aceea acesti oamnei TREBUIE AJATI sa isi recuoereze copilasii, sunt MARTUSRII din partea primarului ca erau parinti iubitori, de asemene ATENTIE la APROPIATI, VECNI sau alte specimene , BLESTAMTII ASTIA VA VOR TURNA ! dupa cuvatu Scripturii : „DUMSANII omului, apropiatii lui ”

      FERITI-VA pe voi si pe copii vostri de oamenii lumesti ORCINE ar fi ei :mama, tata, vecin, prieten !
      ANTRENAMENT pentru vrmurile viitoare si TEST , daca poporul/cei inca NORMALI NU vor reactiona sa sara in ajuorul unor asemnea oameni NICI Dumnezeu NU va mai avea motiv sa va apere pe vi si pe copii vostri !

      Asadar ACTIUNE ! Sa facem BINELE cat mai putem !

      Apreciază

  11. Orthodox said, on februarie 9, 2016 at 8:17 pm

    Apreciază

  12. Adrian said, on februarie 9, 2016 at 8:58 pm

    Oameni buni, ce fel de predică este asta ?
    Eu unul n-am reușit, până la sfârșit, să înțeleg ce vrea să transmită, să învețe, părintele Calistrat (predică = cuvânt de învățătură) !
    Mă întreb câți din cei prezenți au plecat la casa lor cu ceva clar în mintea lor ?!

    Părinte, despre ecumenism … http://marturieathonita.ro/se-inchina-toti-oamenii-la-acelasi-dumnezeu/

    Iertați de îndrăzneală !
    Doamne ajută !

    Apreciat de 1 persoană

  13. el said, on februarie 9, 2016 at 11:03 pm

    despre Chifan a avut MARE DREPTATE Parintele Antitulesei cand a zis ca umbla dupa bani ca rata dupa apa !

    un om slab , de nimic, FARISEU VANDUT si obraznic, mincinos si lup si piele de oaie ! VAI de invierea lui !

    LIMBAR si IUDA !

    Apreciază

  14. artion said, on februarie 10, 2016 at 9:39 am

    / el

    asta cu umblatu dupa bani nu se incadreaza la „sa nu judecam” ? stiu de la sfantul Ioan Gura de Aur ca „avem voie” sa judecam preotii cand se pune problema ereziei.. Si cine stabileste ce e erezie si ce nu? pe de alta parte, ce ar putea face cu banii aia stransi ? isi ia vile, masini ? poate strange tot in folosul bisericii sau a credinciosilor, stie cineva traseul banilor ???..

    nu l cunosc pe acest parinte, il stiu din predici mai vechi pe care le am ascultat , intr-adevar din ce zice in predica asta pune prost problema anti ecumenismului intr un context in care nu si avea rostul.. da ma fratilor, dc nu i spuneti si personal trageti l de mana ca pe un „frate” care a deraiat mai parinte aici gresesti etc..

    Stiu de la Sfantul Ignatie Briancianinov ca sentimentul pe care trebuie sa l avem fata de un preot/calugar ratacit e unul de mila nici decum de scarba, etc..

    Apreciază

    • el said, on februarie 10, 2016 at 1:15 pm

      artin

      a iesit viteazul artion din hruba sa „mustre”…. BLABLABLA !

      „Si cine stabileste ce e erezie si ce nu? „___raportarea cu ACURATETZE la Sf Parinti si la Invataura Sf Parinti !
      In sensul acesta ECUMENSIMUL( ca SI apararea lui cu viclesug si indirect fatarindu-te ca ocarasti pe „exageratii” care ARATA EREZÌA ECUMENISMULUI si califiacndu-i de nebuni, lunadu-i in deradere si FALSIFICAND lucarea lor ) este o EREZIE. Propgadanda PRO-CIP APOSTAZIE !

      CARE Sfant sau parinte duhovnicesc recent a OCARAT pe cei care LUPTA cu ecumenismul?

      ” pe de alta parte, ce ar putea face cu banii aia stransi ? isi ia vile, masini ? poate strange tot in folosul bisericii sau a credinciosilor, stie cineva traseul banilor ???.. „_____tu ai citít VREODATA Scara Sf Ioan Scaraul sau vreo Scriere ascetica care descrie PACATUL LACOMIEI DE BANI? si FORMELE lui de manifestare? sau crezi ca doar sa iti iei vile sau ceva vizibil se incadreaza la pacatul arghirofiliei? intai INVATA Ortodoxia si apoi TRANCANESTE din groapa de gunoi a mintii tale !

      cat´de senimentul pe care mi-l produce un VICLEAN FATRANIC si o IUDA VANDUTA este : DEZGUST TOTATL !

      Si Hristos a MUSTRAT cu VAI VOUA pe care care faceau ca Chifan azi !

      FARISEII MODERNI : exemple concrete :Chifan si …TU si cei care gandesc/trancanesc ca tine

      de la atata lins tarana lui Guru boca esti asa de „luminat „!

      Apreciază

    • melania roman said, on februarie 11, 2016 at 11:38 am

      are trei case in satul Barnova si Todirel , ale lui

      Apreciază

  15. artion said, on februarie 10, 2016 at 3:43 pm

    / el

    tot nu m ai convins la faza cu „umblatu dupa bani” … „PACATUL LACOMIEI DE BANI” nu intra tot in categoria „sa nu judecat preotul ca e beat? ” etc ?

    chestiunea cu „dezlantuirea impotriva anti ecumenistilor” apare in filmare, e o proba ca sa zic asa, dar faza cu umblatul dupa bani se sustine pe vreo proba ?

    prefer sa nu cred orice spune x y z pana nu cercetez unpic, nu ma deranjeaza ca ma faci fariseu etc, exista si momente cand poate sunt fariseu , cand nu ma rog sau ma impotmolesc in lumesc o mai iau pe aratura dar exista procese de constiinta etc, cand iti pare rau te caiesti etc.. asa ca nu mi du de grija, tot la Maica Domnului la Hristos sau la Sfinti ma rog…

    Ai scris Guru cu G mare si boca cu b mic, fain ce sa zic.. ti a iesit 🙂 Te arde rau cred cand auzi numele asta „Arsenie Boca” , nu i am lins tarana dar imi e drag parintele, dupa felul cum vorbesti/reactionezi esti si tu tot un caldicel care mai are mult pana la „omul nou” in care trebuie sa se imbrace un pocait/convertit ! asta nu inseamna ca nu spui si lucruri bune.. adevarate , pe alocuri !

    Apreciază

    • el said, on februarie 10, 2016 at 5:50 pm

      artion

      „tot nu m ai convins la faza cu „umblatu dupa bani” … „PACATUL LACOMIEI DE BANI” nu intra tot in categoria „sa nu judecat preotul ca e beat? ” etc ? „___ba da intra in categoria judecat pacate personale, dar din pacate este reala acuza, nu intru in detalii ca ar fi inutil. atata am mentionat ca ASA ESTE cu amaraciune, m-as fi bucurat sa nu pot spune asta, oricum e pe raspunderea mea.

      „Ai scris Guru cu G mare si boca cu b mic, fain ce sa zic.. ti a iesit „_____guru( si nu numai) scrie cu majuscula Automat tastatura mea si nu am timp sa o contrazic de fiecare data, dar de reusit e reusita !
      eu scriu cu MINUSCULE ca sa arata DEZGUSTUL si LIPSA MEA DE RESPECT, dar ca ar merita INSELATUL boca titlul de Guru cu majusula e chiar real, caci nefericitul acela VRAJITOR si gusush mare a fost de unde majuscula 🙂 !

      Apreciat de 1 persoană

      • Matei said, on februarie 13, 2016 at 4:14 pm

        Opreste-te omule, linisteste-te si gandeste-te putin la Ortodoxie si trairea i apoi citeste-ti denaturarea ei. Te inseli in privinta Parintelui Arsenie, spui ce spun doi calugari inselati intr-o regie ieftina pe care banuiesc ca ai vazut-o si ma intreb daca ai crezut-o. Omul a schimbat mii de vieti iar tu-l improsti cu mizerie spumuita in fata monitorului. Viata launtrica din infierbantare oarba, oi crede ca te-aprinzi de manie sfanta. Lectureaza si mai pune si nitzel bors in ciorba de porc, poate s-o face de miel.

        Cat despre cazul de fata, cred ca greseste parintele prin minimizarea celor mai grave probleme de credinta ale vremii noastre si cred ca ar trebui sa i se aduca la cunostinta de oricate ori e nevoie si prin oricate mijloace, fara atacuri personale publice prin care sa-i instigam la ura-nfierbantata pe fratii mai mici sau mai breji.

        Apreciază

      • saccsiv said, on februarie 13, 2016 at 4:35 pm

        Matei

        Care „doi calugari inselati intr-o regie ieftina”?

        Apreciază

  16. grigorie said, on februarie 10, 2016 at 5:06 pm

    Primirea „talantilor” nu este un merit , inmultirea lor , care se face cu ajutorul lui Dumnezeu , il face pe om prieten al lui Dumnezeu ; iar ca s-au inmultit sau nu sau cat s-au inmultit acestia este cunoscut lui Dumnezeu , mai putin omului , fie el si Calistrat sau altul. Numai in masura in care isi inmulteste „talantii” omul este aproape de Dumnezeu si este luminat si in intelegerea dogmelor dreptei credinte . Ori se pare ca acest domn Calistrat pretinde ca a cunoaste dogmele tine de talantii primiti si nu de inmultirea lor ; o asemenea idee se incadreaza perfect in scolasticismul apusean .
    Iar atitudinea de a-i infiera pe cei drept credinciosi pentru ca se opun ecumenismului este descalificanta pentru cineva care se pretinde a fi crestin ortodox , pentru ca ecumenismul este evident o erezie .
    Nu-i judecam si nu-i condamnam pe cei din afara Bisericii , acesta este atributul lui Hristos , acestia atata timp cat sunt in viata au posibilitatea de a veni sau reveni in Biserica lui Hristos , de aceea in viata aceasta nimeni nu este inca condmnat , insa cei care parasesc aceasta viata ,fiindca n-au fost prin voia lor in Biserica luptatoare se vor afla dincolo in afara Bisericii biruitoare , fara voia lor , iar constiinta lor ii va mustra vesnic .
    Nu-i judecam si nu-i condamnam pe cei din afara Bisericii , ci ratacirile acestora , dar sunt vrednici de mustrare spre a-si reveni in fire si a nu mai lupta impotriva lui Dumnezeu.
    Parintele Calistrat in loc sa-i mustre pe cei rataciti , pentru ca se impotrivesc lui Dumnezeu si-si fac rau lor insisi , se intoarce impotriva celor care se opun ecumenismului care nu este altceva decat incununarea tuturor ereziilor de pana acum , erezie care o precede , daca nu ne vom indrepta , pe cea din urma ratacire care va fi incununarea lui Antihrist ca „dumnezeu” , ultimul dumnezeu mincinos al acestei lumi .

    Apreciază

  17. lastunnegru said, on februarie 10, 2016 at 9:13 pm

    Stiri noi pentru Parintele Calistrat si ucenici poate se trezesc.

    Raspuns la: Despre Sfarsitul lumii, masonerie, diavol, cipuri. (Parintele Calistrat Chifan)

    Cei de la theguardian.com ne spun:

    US military aims to create cyborgs by connecting humans to computers

    Statele Unite tintesc ca creeze ciborgi prin conectarea oamenilor la computere.

    http://www.theguardian.com/technology/2016/jan/20/us-military-cyborg-connecting-humans-computers

    Cercetatori spera sa dezvolte interfate neuronale implantabile cu latime de banda mare pentru a deschide un canal intre creierul uman si electronicele moderne.

    Guvernul Statelor Unite cercetareaza tehnologia care speră va transforma soldați în cyborgi, permițându-le să se conecteze direct la calculatoare.

    DARPA a prezentat un program de cercetare numit Neural Engineering Design System (NESD), care are scopul de a realiza o interfață neurală implantabil, conectarea oamenilor direct la calculatoare.

    Interfețe om-calculator nu sunt un subiect nou de cercetare, dar cele mai multe au fost îngreunate de control lent, limitat, oferind mișcare la proteze robotice sau de a permite oamenilor pentru a introduce text sau ( ceva ) similar într-un calculator, prin concentrarea pe anumite sentimente sau gânduri de mișcare

    Phillip Alvelda, managerul NESD pentru DARPA, a declarat: „Astăzi cele mai bune sisteme de interfață creier-calculator sunt ca două supercomputere care încearcă să vorbească unul cu altul, folosind un vechi modem 300-baud. Imaginați-vă ce ar deveni posibil atunci când ne vom actualiza instrumentele noastre pentru a deschide într-adevăr canalul dintre creierul uman și electronice moderne „.

    În momentul de față, interfețe om-calculator conecta un număr mare de neuroni, la un moment dat – undeva între 100 și 1000 – la o mașină. DARPA are scopul de a îmbunătăți tehnologia, astfel încât să se conecteze neuroni individuale. Acest lucru ar da un control mai mult, pentru a reduce zgomotul și, în teorie, să accelereze comunicațiile dintre un om și un computer.

    Scopul nobil va necesita progrese in Neurostiinte, biologie sintetică, electronice consum redus de energie, fotonică, de fabricație dispozitiv medical și ambalare, precum și de testare clinică, în funcție de agenția de cercetare.

    În timp ce orice finanțare prin DARPA are scopul final al unei aplicații militare, interfețe om-calculator sunt în prezent în picioare în calea aplicații civile avansate, puțin înlocuirea membrelor pierdute, restaurarea vedere si alte simțuri, precum și controlul bolilor.

    Legăturile de program NESD în Brain Reserch – Cercetarea Creierului, prin Inițiativa Avansata Inovatoare Neurotehnologi (Creier ) lansat de Obama în 2013, care a promis $ 100 de milioane pentru cercetare cu scopul de a vindeca sau ajuta la tulburari cerebrale si leziuni cerebrale.

    ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

    Cyborg soldiers: DARPA looks to implant technology in the brain, connect to computers

    Soldati ciborgi: DARPA vrea sa implanteze tehnologi in creier, conectate la computere.

    ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

    Adica dispozitive optogenetice implantabile care: scaneaza creierul uman, opresc si pornesc anumite zone ale creierului, opresc, copie cuvinte, stari, emoti, trairi, memori = amintiri si le reimplanteaza in creier cu ajutorul lumini emise de un LED minuscul. Adica manipulare si control.

    A se citi comentarile mele despre Optogenetica de aici:

    DAVOS: smartphone-urile viitorului vor fi implantate în cap

    https://saccsiv.wordpress.com/2016/01/22/davos-smartphone-urile-viitorului-vor-fi-implantate-in-cap/

    ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

    A Bright Idea: Tiny Injectable LEDs Help Neuroscientists Study the Brain

    O idee luminata: Leduri mici implantabile ajuta Neurocercetatori ca sa studieze creierul

    ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

    Asa ca cipurile si dispozitivele implantabile care se conecteaza la creier si la sistemul nervos pot monitoriza omul si ii pot opri actiunile sau il poate face sa realizeze alte actiuni fara voia sa. Asa ca o simpla scanare despre tot ce inseamana Dumnezeu, ortodoxie, credinta, icoane, matani, rugaciune, etc, etc, etc, tot ce tine de credinta si de Dumnezeu si apoi toate acele zone se opresc printrun simplu click. Iar tot printrun simplu click se to pot reansforma in cel mai mare pacatos din lume. Asa ca adio vointa proprie si libertatea de a alege de a face binele sau raul. Omul nu va mai face cea ce vrea el si va fi: sclav, robot, zombi controlat de la distanta de SISTEMUL ANTIHRISTIC.

    NU ACEPTATI CIPURI IMPLANTATE IN CAP SAU ALTE DISPIZITIVE DIN DOMENIUL OPTOGENETICI CARE SA COMUNICE SAU SA TRANSMITA INFORMATI IN CREIER

    NU ACCEPTATI ASA CEVA

    Apreciază

  18. melania roman said, on februarie 11, 2016 at 11:47 am

    Apreciază

  19. ioana L. said, on februarie 11, 2016 at 2:09 pm

    Dumnezeu sa ma ierte, dar parintele Calistrat, Necula( un fenomen spun unii) imi fac impresia unor circari…asa procedau parintii Cleopa, Ioanichie, Arsenie Papacioc, Justin cand predicau? Ce e teatrul asta? Si se filmeaza, sa nu se piarda ceva. Daca sunteti atenti este imposibil sa nu vedeti in predicile lor adevarul: sunt niste inselati!

    Apreciază

  20. ayeaye20 said, on februarie 11, 2016 at 6:03 pm

    Canonul 70 “Oricine va mânca cu ereticii, sau va bea, sau va face prieteșug și dragoste și adunare, ce se zice cu armenii (monofiziţii, n.n.) sau alţi cu dânșii unii ca aceia anatema să fie”105 Hotărâre a Soborului Antiohiei, canonul 70, în Pravila Bisericească, numită Cea Mică, tipărită mai întâiu la 1640, în Mănăstirea Govora, publicată acum în transcripţiune cu litere latine, Tipografia Academiei Române, 1884
    _______
    Theodor Studitul spune : ”În legătură cu cele rânduite de Sfinţii Părinţi trebuie spus că nici a petrece, nici a mânca, nici a cânta împreună, nici a avea vreo părtășie cu ei nu am primit, ci «Vai!» se rostește asupra celor care au părtășie cu ei, fie și doar la mâncare sau băutură sau simplă relaţie.”

    Apreciază

  21. Ionuț said, on februarie 12, 2016 at 12:48 pm

    Așa zicea și vulpea, că strugurii sunt acri. Vă chinuie invidia pentru că părintele Calistrat este un stâlp al ortodoxiei, și are darul discernământului. Într-adevăr este înțelept ca un șarpe și blând ca un porumbel, pe când voi sunteți înțelepți ca porumbeii și blânzi ca șerpii. Dacă nu ați sesizat, ați folosit metoda sectară a scoaterii din context, neînțelegând vederea de ansamblu a părintelui și scopul său precis de a arăta că toate aceste exagerări nu sunt în duhul adevărului și al ortodoxiei. Și dacă tot vorbeați de interese, reclama pe care o faceți pelerinajului la Fatima și indemnul sa nu ne luam după anti ecumenisti, nu va demasca oare că sunteți niște lupi în piei se oaie?! Mai bine ați cauta sa va vedeți de patimile și slăbiciunile voastre, nu sa blamați un om care își face datoria fata de Dumnezeu și are o învățătură 100% ortodoxă. Cat despre apa tulbure, s-ar putea sa fie limpede, însă din cauza mizeriilor răutății, invidiei și vicleniei din interiorul vostru să fie văzută așa. „Pe ucigaș și pe viclean îl urăşte Domnul. ” „Pocăiţi-vă căci s-a apropiat Împărăția Cerurilor”.

    Apreciat de 1 persoană

  22. ayeaye20 said, on februarie 12, 2016 at 10:24 pm

    cele 3 categorii de atei
    dupa Sf Grigorie Palamas : categoria 1-a cei care nu cred in existenta Lui Dumnezeu
    categoria a 2-a a ereziilor care stramba,denatureaza sensul existentei Lui Dumnezeu
    categoria a 3-a sunt cei care TAC nu vorbesc despre EREZIE sau despre CREDINTA
    duhovnici „ortodocsi”care le spun ucenicilor lor ca : Voi sa stati in casele voastre sa va rugati si o sa va mantuiti nu trebuie sa faceti altceva.*( acestia tot ATEI sunt desi par duhovnici)* „Cel ce Ma va marturisi inaintea oamenilor, il voi marturisi si Eu inaintea Tatalui Meu ” Dar si Marturisirea fara Iertare nu e Mantuitoare

    Apreciază

  23. ayeaye20 said, on februarie 12, 2016 at 10:30 pm

    Sf. Ioan Gura de Aur despre APARAREA ORTODOXIEI

    Ci luaţi aminte; că este absurd ca medicul să se lupte cu scumpătate
    pentru meşteşugul său, şi cizmarul şi ţesătorul şi – într-un cuvânt
    – toţi meşteşugarii; iar cel ce zice că este creştin să nu poată
    aduce cuvânt [de apărare] pentru credinţa sa; [şi e absurd] cu atât
    mai mult cu cât [meşteşugurile] acelea, lăsate deoparte, aduc pagubă
    bănească, pe când acestea, nemaiîngrijite, ne strică sufletul
    însuşi. Dar noi într-atâta ne-am ticăloşit, încât pentru cele dintâi
    ne dăm toată silinţa, iar pe cele de neapărată trebuinţă – şi care
    sunt pricină a mântuirii noastre – [pe acestea] le dispreţuim, ca
    vrednice de nimic.
    [4] Acesta este lucrul(722) care nu le îngăduie elinilor să-şi
    lepede degrabă rătăcirea. Că de vreme ce aceştia, apărând minciuna,
    fac totul ca să [îşi] acopere ruşinea dogmelor, iar noi, slujitorii
    adevărului, nu putem nici să deschidem gura, cum să nu [ne]
    osândească slăbiciunea cea multă a dogmei?; cum să nu socotească
    înşelare şi nebunie cele ale , noastre?; cum să nu hulească pe
    Hristos ca pe un prefăcut şi un înşelător, care s-a folosit spre
    înşelare de neştiinţa celor mulţi? Noi suntem, deci, pricinuitorii
    hulei acesteia, cei ce nu voim a priveghea întru cuvintele de
    apărare a drepteicinstiri, ci, socotindu-le de mâna a doua, ne
    îngrijim de cele pământeşti. Că îdrăgind cineva un dansator sau un
    călăreţ [de curse] sau pe cel ce se luptă cu fiarele, toate le face
    şi le drege ca [nu cumva], în disputele despre acela, să iasă mai
    prejos; şi urzesc laude lungi, alcătuind [astfel] apologie în faţa
    celor ce îi acuză pe aceia şi aruncându-se cu mii de batjocuri
    asupra potrivnicilor; dar când e vorba despre cuvinte în apărarea
    creştinismului, lasă nasu-n jos şi se scarpină-n cap şi cască şi,
    luaţi în râs, pleacă. Cum, deci, nu sunt acestea vrednice de toată
    urgia [lui Dumnezeu], când Hristos vă pare mai de necinste decât un
    dansator?; că în apărarea celor făcute de aceia – măcar că sunt mai
    de ruşine decât toate – v-aţi bătut capul a găsi mii de cuvinte de
    apărare, dar în apărarea minunilor lui Hristos – care [au cutremurat
    şi] au tras [la El] lumea întreagă – nu răbdaţi nici a gândi ceva
    ori a vă îngriji [de ceva]. Credem în Tatăl şi în Fiul şi in Duhul
    Sfânt; în învierea trupurilor, în viaţa veşnică. Dacă, deci, vreunul
    din elini zice ‘cine mai este şi Tatăl Acesta?; şi cine Fiul?; şi
    cine Duhul Sfânt?; sau, de vreme ce şi voi ziceţi că sunt trei
    Dumnezei, cum [de] ne [mai] acuzaţi pe noi de politeism?’, [voi] ce
    veţi spune?; ce veţi răspunde?; cum veţi respinge atacul dat prin
    cuvintele acestea? Şi, iarăşi, dacă tăcând voi – ar trece la altă
    chestiune întrebând ‘şi, la urma urmei, ce este învierea [de care
    vorbiti]?; cumva vom învia iarăşi trupul ăsta?; ori, poate, în altul
    decât acesta?; iar de [vom învia] în acesta, ce nevoie mai este a se
    risipi?’, ce veţi răspunde la acestea?; sau [ce veţi spune] dacă ar
    zice ‘Pentru ce Hristos a venit acum, şi nu în vremurile de
    dinainte? [abia] acum, aşadar, a socotit să se îngrijească de
    oameni, iar în vremea de dinainte i-a fost silă de noi’? Sau de ar
    iscodi [el] şi altele pe lângă acestea, mai multe [decât acestea] că
    nu trebuie să mai înşirăm multe chestiuni de felul acesta, de vreme
    ce le trecem sub tăcere răspunsurile, ca nu cumva aceasta să îi
    vatăme pe cei mai naivi; că şi cele spuse sunt îndeajuns pentru a vă
    goni [noi] somnul — ; ce, dar?; de vor iscodi [ei] acestea, iar voi
    nu puteţi nici măcar să ascultaţi cuvintele acestea, spunemi, oare
    mică ne va fi pedeapsa, pricinuitori făcându-ne noi unei atât de
    mari rătăciri celor ce şed întru întuneric? Voiam, de aveaţi [mai]
    mult răgaz, să pun înaintea voastră, a tuturora, cartea unui spurcat
    filozof elin, scrisă împotriva noastră, şi a altuia, iarăşi, mai
    bătrân decât aceasta, să vă fi trezit şi să vă fi alungat multa
    trândăveală. Că, dacă aceia atâta au privegheat ca să scrie
    împotriva noastră, ce scuze am avea noi, de nu suntem în stare nici
    să răspundem atacurilor împotriva noastră? Pentru ce am mai venit la oaste? Nu îl auzi pe Apostolul zicând: “Fiţi gata răspundeţi oricui
    vă cere socoteală despre nădejdea cea întru voi”? Şi Pavel la
    aceleaşi lucruri îndeamnă zicând: Cuvântul Hristos să locuiască în
    voi îmbelşugat”. Dar ce răspund la acestea cei mai nesăbuiţi decât
    trântorii? — [Aceea] că simplu este tot sufletul binecuvântat; şi
    [că] cel ce umblă întru simplitate, umblă întru încredinţare”. Că
    aceasta este pricina tuturor relelor, [şi anume aceea] că cei mai
    mulţi nici mărturiile Scripturilor nu ştiu să le aducă de faţă cum
    se cuvine. Că nu de omul lipsit de minte vorbeşte aici [Scriptura],
    nici de cel ce nu ştie nimic, ci de cel lipsit de răutate, de cel ce
    nu face răul, de cel înţelept. Că de nu era aşa, de prisos era să
    mai auzim [acel] fiţi înţelepţi ca şerpii şi nevinovaţii ca
    porumbeii. Dar ce trebuie să mai spunem acestea, când cuvântul
    acesta [al nostru] nu [ne] duce la nimic cuvenit? Că, pe lângă cele
    spuse, nici în celelalte privinţe n-am izbutit, adică în cele ale
    vieţii şi ale purtării, ci în toate suntem cu totul netrebnici şi
    [vrednici] de [luat în] râs, gata mereu a da vina unii pe alţii, dar
    îndărătnici de a îndrepta [în noi] cele de care [îi] acuzăm şi [îi]
    învinuim [pe ceilalţi]. Pentru aceasta vă rog ca, măcar acum luând
    seama la noi înşine, să nu ne oprim doar la a învinui; că aceasta nu
    este de ajuns să Îl îmblânzim pe Dumnezeu; ci să ne sârguim şi a
    arăta în toate [privinţele] preabuna schimbare, ca, trăind spre
    slava lui Dumnezeu, şi noi înşine să ne desfătăm şi de slava ce va
    să vie; de care fie ca toţi să avem parte, cu harul cu iubirea de
    oameni a Domnului nostru Iisus Hristos, Căruia fie slava şi puterea
    în vecii vecilor. Amin.
    —————–

    (722) Faptul că nu ne apărăm dogmele propriei credinţe, atunci când suntem atacaţi doctrinar de către elini.

    Apreciază

  24. ayeaye20 said, on februarie 14, 2016 at 5:35 pm

    Sinodul VI Ecumenic

    CANONUL 11
    Nici unul din cei ce se numără în ieraticeasca tagmă, sau mirean, să mănânce azimile cele de la iudei, nici să se împrietenească cu aceştia, nici la boale să-i cheme, şi doftorii de la dânşii să primească, nici în băi nicidecum să se scalde împreună cu aceştia. Iar de s-ar apuca cineva a face una ca aceasta; de va fi cleric, să se caterisească, iar de va fi mirean, să se aforisească.

    Apreciază

  25. ayeaye20 said, on februarie 16, 2016 at 8:23 pm

    Sf. Arsenie Papacioc : Adevărul trebuiește apărat de orice fel de creștin. Dar dacă, chiar un cleric superior n’ar susține Adevărul,( vorbesc aici de Adevărul Ortodox – Adevărul Mântuitor) poa’ să fie înfruntat ; că nu înfrunți cleric înfrunți eretic (fie vorba de Adevăr) ; dar dacă v-ați referit la o serie întreagă de mișcări care se fac, că nu știu ce…că a vorbit pentru c-ați râs, pentru că a făcut cutare, astea sunt niște lucruri care nu mai trebuiesc discutate, da. Adică, iese un clișeu măzgălit, știți.

    Apreciază

  26. ayeaye20 said, on februarie 28, 2016 at 7:51 am

    Ptr cei ce ii iau apararea lu calistrat uite influenta nociva
    : Ionutz Prepelita IP : 666 ! 6 – numarul al neimplinirii a pacatului cum zice parintele calistrat … iata ce se are in vedere cand se vb de 6 sau 666 ! primul 6 semnifica caderea omului de la valorile morale crestinesti , 6- semnifica caderea spirituala cruzimea necredinta racirea dragostei 6 – erezia ! Iata ce inseamna defapt 666 nu cip si alte chestii cu care neo-protestantii penticostali isi fac „nume” si reclama !

    Si aceasta talcuire e din sfintii parinti 😉 nu am imprumutat de la penticostali niste idei bolnavicioase …

    Apreciază

  27. florina said, on septembrie 12, 2016 at 3:22 am

    Un tradator al Dreptei Credinte si Chifan asta…..Anatema ticalosule! -de nu te pocaiesti

    Apreciază

  28. NoNameNicole said, on octombrie 6, 2018 at 4:15 pm

    Ba da , este treaba noastra, pentru ca fratele nostru este un madular al trupului lui Hristos, si daca un madular e bolnav, noi toti devenim bolnavi. Este datoria noastra sa le atragem atentia ca se afla in inselare.

    Apreciază

  29. puii lui Arsenie Boca, dialog rar said, on octombrie 24, 2020 at 10:50 am

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.