SACCSIV – blog ortodox

TV INTERNET: Avem nevoie de prezentatori (prezentatoare) pentru emisiunea de STIRI. De asemenea colaboratori pe partea tehnica

Posted in Uncategorized by saccsiv on februarie 8, 2016

Evident, dictie, glas placut.

Emisiunea va avea aproximativ o ora si va fi la inceput saptamanala. Pe masura ce vom avea mai multi colaboratori, o vom face si zilnica.

La partea tehnica, evident, sa se priceapa bine la calculatoare, internet.

Cine se ofera, rog sa dea un semn la comentarii sau pe e-mail.

Doamne ajuta!

 

44 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Petru B. said, on februarie 8, 2016 at 4:13 pm

    Cum va putem accesa – TV INTERNET ? . Dati-ne va rog detalii . Aveti un fan ! .

    Apreciază

  2. valentindortodox said, on februarie 8, 2016 at 4:26 pm

    Doamne Ajută!

    să fie în primul rând Dumnezeu în ajutor.

    pe ce teme, subiecte sau în ce fel pot fi căutate cele mai utile informații, surse de documentare și fișiere video, audio și documente (intreb pt. ca la unele știri sau subiecte cred că nu aș putea să ajut sau e posibil să aduc și alte subiecte considerate neinteresante , fără să întreb dinainte) – ptr. cei care vor să ajute prin utilizarea internetului și a calculatorului ?

    e nevoie și de propria pricepe în redactarea articolelor ?

    Apreciat de 1 persoană

  3. Radu Humor said, on februarie 8, 2016 at 4:26 pm

    D-ul Nistorescu avertizeaza despre pericolele care pândesc Romania . La fel de interesant este si unul dintre comentarii …

    http://www.cotidianul.ro/facem-parte-din-planul-de-descurajare-a-rusilor-275845/

    Facem parte din planul de descurajare a ruşilor

    Opinii • Editorial
    Cornel Nistorescu

    Mai zilele trecute, ştirea privind alocarea de resurse suplimentare de SUA în vederea contracarării ameninţărilor în Europa de Est a fost considerată de ambasadorul României la Washington ”o veste bună”.

    Din punctul de vedere al securităţii, poate s-ar putea să fie. Şi bună, şi rea. Nu mai contrapunem ruşilor doar declaraţii şi para-declaraţii politice. Avem şi forţă militară. Pe cale de consecinţă, cresc cantitatea de armament şi numărul de trupe staţionate pe teritoriul României. Şi asta este o veste bună? Pentru militari, cu siguranţă. Devin mult mai importanţi. Li se alocă fonduri, spaţii, bani pentru armament, în toate trebuie ţinut cont de părerile lor. Nu de alta, dar găzduind trupe şi echipamente militare, devenim şi ţintă. România este şi primul inamic rus spre vest. La fel ca Polonia şi ca Ţările Baltice. Prin amplasarea acestor echipamente, a comandamentelor şi a armamentului greu, devenim descurajanţi pentru forţele din regiune.

    Dar dacă echipamentele din România nu descurajază atât de tare cât ne imaginăm noi? Totdeauna, conflictele dintre două blocuri au produs efecte devastatoare în punctele de contact. Şi stâncile mari, inclusiv faliile, când se lovesc, tot în locul de întâlnire al pietrelor se sparg şi se alege praful.

    Ce ne facem dacă în ciuda creşterii cantităţii echipamentelor de descurajare efectul acesta nu se produce? Nu cumva garantata securitate a României ar putea să sufere pagube serioase?

    „Marea Neagră ar trebui analizată din perspectiva faptului că este o zonă de contact între diverse forţe care au generat tensiuni în trecut, o zonă de demarcaţie geopolitică de maximă importanţă şi sensibilitate. Din această perspectivă, anunţul SUA privind alocarea suplimentară de resurse pentru contracararea ameninţărilor din Est este o veste bună pentru România. ţara noastră poate juca rolul de partener al SUA în asigurarea descurajării provocărilor”, a afirmat ambasadorul George Cristian Maior la o reuniune specială a lui Atlantic Council, dedicată problemelor de securitate în zona Mării Negre. Cu acelaşi prilej, conform Agerpres, la aceeaşi dezbatere a fost prezent şi Dan Mihalache, şeful cancelariei prezidenţiale. Presupun că afirmaţia privitoare la România care ”poate juca rolul de partener al SUA în asigurarea descurajării provocărilor” este un punct de vedere al preşedintelui României, nu al fostului director al SRI şi nici al şefului Administraţiei Prezidenţiale. Cu alte cuvinte, în strategia de apărare a preşedintelui Klaus Iohannis România poate juca rolul de cap de pod militar al SUA în vederea ”descurajării provocărilor”. Adică, ţara noastră poate primi oricât echipament militar este necesar pentru ”a descuraja”. Dar în cazul în care ”descurajarea” nu funcţionează, pentru a apăra flancul estic al Alianţei, ce se întâmplă? Cu alte cuvinte, putem găzdui comandamente, echipament greu, trupe, scut anti-rachetă şi, dacă este nevoie, şi alt material de război. Toate acestea aduc beneficii de securitate, dar generează şi expunere la încă neevaluate pericole. Pe termen lung, efectele în plan militar sunt egale cu ameninţările şi cu riscurile.

    Oricât de bună i se pare vestea bietului nostru ambasador, ea trebuie să ne pună pe gânduri. Creşterea cantităţii de capacităţi militare pe teritoriul unei ţări nu bucură pe nimeni. România se află într-un parteneriat special cu SUA, dar încă n-a avut parte de prea multe elemente care să o fericească. Parteneriatul economic nu există, deşi, prin tradiţie, prezeenţa militară americană aduce dezvoltare şi, implicit, progres. La noi, parteneriatul economic încercat cu autostrada Bechtel a dus la un usturător eşec de imagine şi la nişte cheltuieli aiuritoare. Dezvoltarea generată de acest parteneriat se vede numai pe la DNA, SRI şi pe la organisme gen ANI şi ÎCCJ.

    Să fie România singura ţară în care parteneriatul cu SUA şi prezenţa trupelor nu aduc nimic altceva decât capacităţi militare? Sau România nu are reprezentanţi capabili să negocieze, să susţină proiecte şi să contribuie la extinderea (din toate punctele de vedere) a Uniunii Europene şi a NATO până la graniţa de Est a ţării? Aşa cum a cedat economia pe mai nimic sau aşa cum a abandonat-o cu iresponsabilitate pentru a oferi pieţe libere, România îşi cedează şi prerogativele militare, şi nefericita poziţie geo-strategică pe mai nimic. Din acest punct de vedere, declaraţia lui George Maior este o catastrofă. Ea emană doar bucuria ţărănească a proverbialei veniri a americanilor şi nu conţine nici un strop de inteligenţă a diplomatului trimis să reprezinte ţara.

    ………………………………………………………………………………………………..

    Andrei

    D-nul Nistorescu incearca sa transmita ceva. O face cu prudenta, pentru ca asa sunt vremurile. Dar oare toata lumea intelege depre ce este vorba ? Haideti sa spunem urmatoarele: in primul rand, SUA are peste 800 de baze militare in afara granitelor sale. Rusia are 2 (doua). Unele sunt de dimensiunile unui oras, de exemplu Ramstein air Base in Germania sau Kadena Air Base in Okinawa, iar altele sunt mai mici. Aceste baze militare inconjoara Rusia (si China) ca un brau de foc. La Deveselu, minciuna oficiala americana a fost ca e un scut anti-racheta impotriva atacurilor Iranului ! Rusii au avertizat in repetate randuri ca sistemul AEGIS de la Deveselu poate lansa de fapt rachete cu focoase nucleare. Intentia pasnicei elite iudeo-americane este urmatoarea: daca nu reuseste sa ingenuncheze Rusia in razboiul economic curent (vezi sanctiuni, vezi razboiul pretului petrolului), atunci va ataca militar. Atacul nuclear trebuie sa fie atat de masiv, incat o mare parte din capacitatea de riposta a Rusiei sa fie anihilata. Atacul va pleca chiar si din Romania. Dar e adevarat, ca dupa atacul initial, sistemul de la Deveselu din Romania ar avea menirea sa intercepteze rachetele nucleare de riposta rusesti. Unde le va intercepta ? Deasupra Romaniei, evident, nu deasupra Washingtonului. Stiti ce inseamna o bomba nucleara de 100 de ori mai puternica decat cea din Hiroshima, care explodeaza desupra teritoriului nostru ? Dar 100 de bombe nucleare ? Dragi romani spalati pe creier, rugati-va sa nu atace sionistii, pentru ca nici unul dintre cetatenii Romaniei nu va trai sa afle cine a castigat acest razboi. Tradatori ca Basescu, Iohannis se mandresc cu scutul nostru. Scutul nostru, mormantul nostru.

    Apreciat de 1 persoană

  4. valentindortodox said, on februarie 8, 2016 at 4:27 pm

    aici nu e o știre dar e interesant

    Apreciat de 2 persoane

  5. Bella Preciosa said, on februarie 8, 2016 at 4:40 pm

    Doamne ajuta! Pe mine m-ar interesa

    Apreciat de 2 persoane

  6. Marius said, on februarie 8, 2016 at 4:41 pm

    Frate Vasile, ti-am trimis un email pe tema vaccinarii! Multumesc!

    Apreciază

    • saccsiv said, on februarie 8, 2016 at 6:30 pm

      Marius

      Cred ca nu-i depusa daca la sfarsitul lui februarie vor sa fie in debatere publica.

      Apreciază

  7. Prahovean said, on februarie 8, 2016 at 5:25 pm

    Tehnic, în ce sens?

    Apreciază

  8. Orthodox said, on februarie 8, 2016 at 6:22 pm

    A INEBUNIT LUMEA FRATILOR FEREASCA-NE DUMNEZEU !

    Apreciază

    • valentindortodox said, on februarie 8, 2016 at 7:38 pm

      au mai fost mulți nebuni ca el, nu e nici primul nici ultimul care spune așa.
      Ferească Dumnezeu!

      Apreciază

      • valentindortodox said, on februarie 8, 2016 at 7:42 pm

        dar pe de altă parte a fost și acea afirmație transmisă de monahul Teodot că părintele Iustin i-a spus unei ucenice că în 2016 antihristul va veni în fața publicului, va apărea ca persoană publică și îl vom vedea la televizor
        se mai știe și că e bine să te ferești și să te rogi la Dumnezeu să te ferească pt. că e f. înșelător, diabolic și ca lucifer are putere să se arate ca ceva frumos, bun … etc. , înșelări mari, minuni false și toate pe care le atribuie Apocalipsa Sfântului Ioan acestui antihrist, omul fărădelegii, fiul pierzării, întruchiparea satanei , deci tot ce e rău e în el.

        Apreciază

      • valentindortodox said, on februarie 8, 2016 at 7:44 pm

        oricum nici ăialalți care nu sunt antihrist în persoană, cel din apocalipsă, că mai sunt am văzut eu care se dau antihrist, tot ai diavolului sunt și ei.

        Apreciază

      • valentindortodox said, on februarie 8, 2016 at 11:28 pm

        pe monahul Teodot poți să-l crezi, dar pe nebunul ăla care vobește în spaniolă nu știu că el e antihristul și că el cere să-și pună toți 666 și-o să ajungă la putere la fel ca Hitler și o să aibă putere mai mare ca Hitler și apoi zice că el e Dumnezeu, că e Iisus Hristos, că el e om, ba chiar că e și diavol în același timp prin trupul lui, că nu știu ce mai e … pe ăla nu poți să-l crezi pt. că pur și simplu e mincinos, vorbește satana prin gura lui.

        poate să nu fie antihristul.

        Apreciază

    • Aurora said, on februarie 8, 2016 at 11:08 pm

      E doar un prost care aspira la titlul de antihrist .

      Apreciat de 2 persoane

    • valentindortodox said, on februarie 8, 2016 at 11:31 pm

      oricum, mie monahul Teodot mi-a zis că peste 10 ani vor fi retrași banii de pe piață și vor fi toți banii electronici , vor fi numai bani virtuali.
      deci nu e departe nici antihristu

      Apreciază

  9. RomeoB said, on februarie 8, 2016 at 7:44 pm

    Poate pui emisiunile pe youtube; pt cei care nu sunt acasa la ora emisiei…

    Apreciază

  10. valentindortodox said, on februarie 8, 2016 at 8:29 pm

    și la ce duhovnic mă mai duc…
    spune părintele Iustin o pildă frumoasă – cu preotul beat în șanț, episcopul chemat le dă o pildă la credincioși, în final spune că mâine dimineață se trezește preotul și face aghiazmă și poți să bei agheazma din mâinile lui ca din mâinile unui sfânt.
    dar aceștia care sunt cu cip-ul sunt mai răi decât comuniștii, preoți atei, care nu mai au harul preoției

    Apreciază

    • Raluca said, on februarie 9, 2016 at 12:22 am

      Sunt preoti care au luat cardul de sanatate cu cip. Nu am inteles bine ce a spus parintele Iustin. Acesti preoti si-au pierdut harul? Oamenii se mai pot spovedi la ei? Paintele se referea la buletinele si pasapoartele cu cip. La vremea respectiva nu se vorbea inca despre cardurile de sanatate.

      Apreciază

      • valentindortodox said, on februarie 9, 2016 at 11:52 am

        cam în sensul de identitate și apartenență la noul comunism vrea să lovească și pe drept ptr. că s-a luptat contra comunismului care s-a declarat fără Dumnezeu și a fost antihristic, iar prin aceste acte el ne-a spus că-și pierde harul preotul ptr. că nu mai luptă să-și avertizeze poporul și în cele din urmă pe identitatea lui se adaugă această pată pe care în o poate șterge, nu e pecetea finală, dar e o mare pierdere – renunță la identitatea de creștin odată cu acceptarea identității respective… fiecare are conștiință a zis și Mitrop. Serafim de Pireu, în măsura în care și discernământul funcționează trebuie luată decizia cea bună
        Doamne Ajută!
        dar e ceva greu, ca decizie, de spus dacă de la actele cu cip , de sănătate pierde harul preoției… dar discuția era despre cineva care a luat acte biometrice din america unde se știe că e și mai avansată tehnica asta modernă, e posibil acolo să fie aproape la fel acel act biometric (pașaportul) cu actul de identitate – adică toate actele de identitate să fie cu cip deja în America
        eu cred că pe el (diaconul român) (aici e scris, dar tot așa – nu se înțelege clar cuvânt cu cuvânt https://ayeaye20.wordpress.com/2015/12/11/sfantul-parinte-justin-parvu-despre-preotii-cu-biometric/ ) voia să-l avertizeze, dar în curând e valabil ptr. toți

        Apreciază

  11. Sită Deasă said, on februarie 8, 2016 at 9:12 pm

    pot lucra la site-ul televiziunii, in masura in care cunostintele mele tehnice sunt de folos: php/mysql, html/css, javascript/jQuery/AngularJS, webdesign, seo

    Apreciat de 1 persoană

  12. ortprot said, on februarie 8, 2016 at 10:45 pm

    Parintele Calistrat dezlantuit impotriva anti-ecumenistilor:

    De la 18:14 la 34:55

    Apreciază

    • valentindortodox said, on februarie 9, 2016 at 12:02 pm

      el e un om care înțelege anapoda tare problema, e rău că a ajuns preot. și sunt mulți țicniți cum e calistrat
      să mai tacă din gură că nu vorbește ca un preot adevărat

      Apreciază

      • valentindortodox said, on februarie 9, 2016 at 12:08 pm

        ca să complete vreau să adaug faptul că am vorbit de multe ori cu el în ultimii 12 – 13 ani și îl știu, am văzut evoluția lui și mai ales prostiile pe care le debitează nedemne de un preot al lui Hristos !

        nu are har.

        și mi-a ajuns câte sfaturi mi-a zis personal și totul pe dos, a avut tupeul și nesimțirea inclusiv să spună despre părintele Iustin că e un moșneag de care să nu mai țin cont și că poate să greșească în privința actelor biometrice, fie s-a ramolit la vârsta lui, fie nu înțelege progresul, că avem toți cip-uri în telefon ș.a.m.d.

        iar cu privire la ecumenism chiar n-are treabă cu problema, el nu înțelege esența problemei, nu e prost , e cu mintea părăsită de harul preoțesc și vorbește în dodii

        mi-a spus numai mie f. multe cuvinte prostești chiar golănești și ptr. asta nu-l mai consider preot al lui Hristos ci e un înșelător Calistrat Chifan !
        feriți-vă de lupii în piei de oaie !

        Apreciază

    • Aurora said, on februarie 9, 2016 at 12:02 pm

      Sluga netrebnica, tradator, corupator de suflete , falsificator al cuvintelor prorocilor! Vai de prostimea care se duce buluc dupa el !!! Facebook-istii iti sar in cap cu sutele daca te iei de Calistrat. Eu le-am zis intai cu frumosul sa se fereasca, dar daca o tin una si buna ca e un parinte bun, le-am zis : „Mergeti dupa el, boilor ! Vi-l meritati !”.

      Apreciază

      • valentindortodox said, on februarie 9, 2016 at 12:34 pm

        greci cu conștiință fac ceva – au o mișcare cu preoți, mireni și călugări în care se consfătuiesc și au trimis și la Chișinău pe pr. Zisis cu binecuvântarea și în prezența Mitropolitului Moldovei (din Basarabia)

        au zis că ecumenismul e erezie, că România e afectată de erezie și episcopi ca patriarhul daniel fac parte din ea, că la sinodul ăsta din 2016 dacă se hotărăște paștele după cum vor ereticii apusului se va face schismă și asta cred eu că înseamnă să fie preot adevărat

        e o stavilă, ierarhia poate să se ducă după hoitul ereziilor, noi suntem cei care formăm rezistența din Biserică.

        așa ne-a și încurajat.

        iar acest calistrat spune că nu e bine să vorbim cu preoți despre problema ecumenismului … chiar apostrofează – de ce merg unii și întreabă o sută de preoți ce cred ddespre ecumenism…

        răspunsul ăsta e simplu și nu-l poate înțelege decât dacă e ortodox – ptr. că așa avem poruncă – dacă e vreme de erezie, DACĂ VOI VEȚI TĂCEA PIETRELE ACESTEA VOR VORBI !

        CHIAR MAI DUR RĂSPUNDE ÎN CONFERINȚA ASTA ACEST PĂRINTE

        Apreciază

  13. stef said, on februarie 8, 2016 at 11:55 pm

    Tablourile Martirilor din închisorile comuniste, scoase dintr-o Expoziţie la ordinul canliei bolsevice alexandru florian -bulibasa de la institutul excrocului international wiesel -platit din banii poporului roman.

    Ultimele victime ale Legii 217/2015 sînt patru martiri ai închisorilor comuniste: Mircea Vulcănescu, Radu Gyr, Valeriu Gafencu şi Costache Oprişan, ale căror portrete au fost scoase din expoziţia Silviei Radu la numai două zile de la vernisajul la care au participat Radu Boroianu, directorul ICR, şi actorul Dan Puric.

    Jurnalistul Victor Roncea a contactat-o pe Silvia Radu, autoarea expoziţiei, care i-a declarat: „O singură dată am mai fost cenzurată în întreaga mea viaţă artistică: pe vremea comuniştilor, de Tamara Dobrin, care mi-a eliminat lucrarea, dintr-o expoziţie de grup”. Despre scoaterea tablourilor din expoziţie, Silvia Radu a spus: „Cu cât vor fi mai atacaţi cu atât vor lumina mai mult pe cerul românesc”!

    Operaţiunea aceasta de cenzură, care pune din nou sub semnul întrebării Legea 217/2015, iniţiată de Crin Antonescu, se pare că s-a făcut la intervenţia lui Alexandru Florian, directorul Institutului „Elie Wiesel”, cel care, pentru că este fiul ideologului stalinist Radu Florian, în memoria tatălui său, ar trebui să fie mai rezervat atunci cînd face apologia justiţiei din anii ‘50!

    Faţă de acest gest incalificabil de cenzură, întrucît este vorba despre unii dintre cei mai mari martiri ai României, aşteptăm reacţia prim-ministrului Dacian Cioloş, căci Institutul „Elie Wiesel” este chiar în subordinea Secretariatului General al Guvernului, la fel ca şi Institutul Cultural Român (ICR)! Or, dacă Radu Boroianu, directorul ICR, a fost cel care a inaugurat expoziţia, este absurd ca altă instituţie guvernamentală s-o cenzureze în numele unor sentinţe date de Tribunalele Poporului din perioada stalinistă, care au avut ca urmare distrugerea intelectualităţii româneşti!

    http://www.cotidianul.ro/tablourile-martirilor-din-inchisorile-comuniste-au-fost-scoase-dintr-o-expozitie-275880/

    http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/2016/02/08/institutul-elie-wiesel-ar-fi-reusit-sa-cenzureze-expozitia-artistei-silvia-radu-mircea-vulcanescu-valeriu-gafencu-costache-oprisan-si-radu-gyr-exclusi-din-gradina-cu-ingeri-andrei-plesu-despr/#comment-437785

    Apreciază

  14. Orthodox said, on februarie 9, 2016 at 12:22 am

    Apreciază

    • lastunnegru said, on februarie 9, 2016 at 4:53 pm

      Orthodox

      Videoclipul Închide-ţi contul de FaceBook este realizat de un site de saira adica un site cu stiri false = glume.

      CIA’s ‘Facebook’ Program Dramatically Cut Agency’s Costs

      http://www.theonion.com/video/cias-facebook-program-dramatically-cut-agencys-cos-19753

      ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

      The Onion este un sire de satira, stiri false = glume.

      https://en.wikipedia.org/wiki/The_Onion

      The Onion is an American digital media company and news satire organization that publishes articles on international, national, and local news.

      Ceapa este o companie de media digitale și de știri organizație americană satiră care publică articole cu privire la noutățile internațional, național și local.

      The Onion’s articles cover current events, both real and fictional, satirizing the tone and format of traditional news organizations with stories, editorials, op-ed pieces, and man-in-the-street interviews using a traditional news website layout and an editorial voice modeled after that of the Associated Press.

      Articolele de ceapa acoperi evenimentele curente, atât reale și fictive, satirizing tonul și formatul de organizații tradiționale de știri cu materiale, editoriale, piese op-ed, și interviuri man-in-the-strada folosind un tradițional aspect site de știri și un ton editorial modelat după cel al Associated Press.

      ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

      Va rog faceti o cercetare mai amanuntita si mai adanca la stirile pe care le postati in comentari ca sa fie spre folosul tuturor nu spre dezinformare.

      Apreciază

  15. Ella said, on februarie 9, 2016 at 12:51 am

    Domnul sa te binecuvanteze frate Vasile

    Apreciază

  16. Mario said, on februarie 9, 2016 at 1:42 am

    Daca chiar nu ai pe nimeni frate Vasile ma ofer eu, insa doar asa ca ultima alegere daca chiar nu e nimeni. Problema e ca sunt tanar (24ani) si nu stiu daca da bine …

    Apreciază

  17. legionarulortodox said, on februarie 9, 2016 at 9:10 am

    Salut, va pot ajuta cu putina grafica, ma puteti contacta pe e-mail, la: bobo.legionarul@yahoo.com sau bobographic@yahoo.com. https://www.facebook.com/GraficaPublicitara.ro/?ref=hl

    Apreciază

  18. DrB said, on februarie 9, 2016 at 2:20 pm

    Eu as fi interesat.

    Apreciază

  19. […] TV INTERNET: Avem nevoie de prezentatori (prezentatoare) pentru emisiunea de STIRI. De asemenea cola… […]

    Apreciază

  20. ursugeorgiana said, on februarie 9, 2016 at 8:03 pm

    Ma ofer..

    Trimis de pe Samsung Galaxy Note

    Apreciază

  21. Alin said, on februarie 9, 2016 at 9:50 pm

    E posibil să va pot ajuta cu montajul unor clipuri video dacă e cazul

    Apreciază

  22. Radu said, on februarie 10, 2016 at 1:31 am

    Banuiesc ca pe youtube nu?
    Sau pe un site nou separat?

    E bine v-ati miscat destul de repede ati progresat destul de bine.

    Dumnezeu sa va ajute in continuare cu munca si efortul vostru !

    Apreciază

  23. Marinela Tudor said, on februarie 10, 2016 at 9:15 am

    Buna dimineata!Pe mine m-ar interesa daca se poate,binenteles.Multumesc si Doamne ajuta!

    Apreciază

  24. Alice said, on februarie 10, 2016 at 3:25 pm

    Vă pot ajuta pentru prezentator la televiziunea dumneavoastră.Am lucrat ca și moderator emisiune matinală.Doamne ajută.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.