SACCSIV – blog ortodox

Video (Beppe Grillo): SIDA EXISTA. Dar NU HIV E CAUZA

Posted in Uncategorized by saccsiv on februarie 2, 2016

9 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. carmen said, on februarie 2, 2016 at 9:40 am

    Apreciază

  2. carla said, on februarie 2, 2016 at 10:23 am

    Remarcabil. Cum zicea Beppe Grillo? „Acum amesteca totul, amestecatura inseamna ca nu avem deloc instrumente ca sa cernem ce este corect de ce este incorect.”
    Noua insa ne-au lasat inaintasii o minunata sita deasa: Ortodoxia, in care s-au nascut strabunicii, bunicii, parintii nostri si noi, care alege lucrurile si care a asigurat de veacuri un mediu spiritual stabil si sanatos, pe aceste meleaguri. Macar de nu ne-am slabanogi in asemenea hal incat s-o risipim pe vant si pe nimica.

    Apreciat de 1 persoană

  3. ozana said, on februarie 2, 2016 at 10:34 am

    Dragii mei, sa nu uitam de ultimul ,,cadou ” otravit , VIRUSUL ZIKA… Iata ce informatii am descoperit pe anumite site-uri conspirationiste :
    -virusul afecteaza in acest moment 21 de tari din America de Sud , de Nord si Caraibe , de curind extinzindu-se chiar pina in Europa (cazuri semnalate in Polonia).Infectarea trece neobservata.Cea mai afectata este Brazilia , unde s-au nascut peste 4000 de copii cu microcefalie. Nu exista tratament sau vaccin.In Brazilia OMS (institutie criminala) a emis recomandarea de a se renunta pina in 2018 la aducerea pe lume a copiilor. Conform unui utilizator de pe Reddit.com , de vina pentru virusul mortal zika ar fi corporatia britanica OXITEC , care are ca obiect de activitate crearea de organisme modificate genetice. Utilizatorul care face aceste dezvaluiri pe forum-ul Reddit.com sustine ca un lot de tintari modificati genetic a fost lansat la inceputul anului 2015 in Brazilia, decimind complet populatia de tintari locali si ca acestia ar fi responsabili de izbucnirea actualului virus mortal care , atentie , se ia si prin contact sexual , asa cum s-a afirmat la un post roman de televiziune acum citeva zile.
    In comunicatul de presa din 21 iulie 2015 de pe site-ul Oxitec.com , compania Oxitec anunta ca tintarii lor denumiti ,,Prietenosii Aedes aegypti” au redus populatiile de tintari din Juazeiro-Brazilia cu 95% ori harta care arata unde actualmente se nasc copii cu malformatii cuprinde aproape un sfert , ba chiar mai bine din teritoriul Braziliei. Deocamdata sint doar speculatii , nu exista dovezi dar coincidentele sint mult prea mari. Si cum pina la coada cu timpul s-au gasit si dovezi in majoritatea cazurilor, mai mult ca sigur ca si teoria zica se va confirma. Ce urmaresc ? Reducerea drastica a natalitatii si moartea prematura a noilor nascuti.

    Apreciază

  4. john said, on februarie 2, 2016 at 11:22 am

    IN ANUL 1940, COPIILOR LI SE ADMINISTRAU DOAR DOUA VACCINURI- Imaginea spune totul!
    Astazi – 14 vaccinuri in 50 de doze.Trebuie sa fii de-a dreptul idiot ca sa nu intelegi ce se petrece!

    A fost odata ..Syria,Homs,2016! O tara demo(n)cratizata!

    O spun ei:
    Jimmy Carter says democracy is dead
    http://www.rawstory.com/2015/09/jimmy-carter-says-democracy-is-dead-you-need-at-least-200-million-to-run-for-president-of-us-oligarchy/

    Apreciază

    • ozana said, on februarie 2, 2016 at 12:29 pm

      @ john
      …plus vaccinul pe care-l vor scoate probabil din palarie cit de curind impotriva virusului zika… se fac 15 tipuri diferite de vaccinuri. Traiasca mizerabilele de companii farmaceutice care se imbogatesc din aceste mirsave manevre cu pretul atitor morti !

      Apreciază

  5. isa said, on februarie 2, 2016 at 5:02 pm

    Alte boli inventate prin impunerea altor standarde de ”masurare”: hipercolesterolemia, diabetul …
    Referitor la colesterol, aici: http://gandeste.org/adevaruri/colesterolul-cea-mai-mare-inselaciune-a-secolului/22464
    Referitor la glicemie, concret, din rezultatele analizelor efectuate la același laborator cu ceva ani în urmă, știam ca pana in 120 era normală.
    Acum, iata, in 2016, intre 100 si 125 este ”glicemie bazală modificată”: http://www.synevo.ro/glucoza-serica/.
    Adica nu ești bolnav, dar te fac ei. Știați despre glucoză ca reprezintă hrana principală pentru creier ?
    Este clar ca ne vor mai prosti, mai bolnavi, sclavi …
    Ce este mai rau, medicii sunt 99% uneltele lor docile … Spre exemplu – pentru tuse există o predilecție de a administra eurespal. Toti cunoscuții mei care l-au luat (din necunostinta de cauza) s-au simtit rau, inclusiv eu. Ameteli si tahicardie incluse. Si exista varianta de sirop si pentru copii … Si este dat ca prima varianta de tratament … asta in cazul in care nu il refuzi.

    Apreciază

  6. Haiducebal said, on februarie 2, 2016 at 7:32 pm

    Tot el, despre un alt subiect delicat:

    Apreciază

  7. Haiducebal said, on februarie 2, 2016 at 7:33 pm

    traducere in romana, apasati pe CC

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.