SACCSIV – blog ortodox

Statistici traffic saccsiv. Cresterile colosale dovedesc ca multi se trezesc. De ce acest blog e unic?

Posted in Uncategorized by saccsiv on februarie 1, 2016

E perioada cand unii frati administratori de bloguri posteaza diferite statistici ale traficului. Si bine fac. Toate indica o crestere. Cum se traduce? Vom vedea la final.

Iata ceva si despre saccsiv:

Peste 28 500 000 vizualizări.

Peste 9 500 articole.

Top 10 articole:

DOVEZI VIDEO: Obisnuitii clubului “Colectiv” CHIAR SE INCHINAU LUI SATANA. Scurt cuvant catre parintii de adolescenti rockeri 88 502 vizualizări
DOCUMENTARE CELEBRE: Interviul luat de Alex Jones lui Aaron Russo, subtitrare in limba romana si o analiza a sa 77 327 vizualizări
VIDEO: PRO TV despre Preotul CRISTIAN POMOHACI si SECTE. Sau cum sa manipulezi publicul ca exorcizarile si vindecarile din BISERICA ORTODOXA sunt false … 72 831 vizualizări
CLUBUL “COLECTIV” a fost TEMPLU SATANIC. Nu metaforic. Video si foto CUTREMURATOARE. Parintele Savatie Bastovoi propune sa se faca din el PARACLIS. Eu propun SA FIE DEMOLAT 66 945 vizualizări
Familia ROCKEFELLER , NOUA ORDINE MONDIALA si GUVERNUL MONDIAL (partea 1) 50 792 vizualizări
VIDEO: Cum va arata CATEDRALA MANTUIRII NEAMULUI in interior si exterior 50 702 vizualizări
Film artistic: AVATAR (subtitrare in limba romana), o mega productie SF ce promoveaza pe fata reala NOUA ORDINE MONDIALA 47 548 vizualizări
DESCHIDEREA CARTII (a Sfintei Scripturi) = VRAJITORIE. Preotul Petru Budean din Bont o practica … Explicatia „minunilor” ce le face 45 623 vizualizări
E MAI RAU DECAT CREDETI. Unde ajung copiii rapiti de sistem? NORVEGIA e doar un VARF DE ICEBERG … EDIFICATOR: Senatoarea Nancy Smith Schaefer A FOST SINUCISA dupa ce si-a publicat raportul „The Corrupt Business of Child Protective Services” 44 340 vizualizări
PENTRU CEI PRO AVORT: Fotografia anului arata un fat ce apuca degetul chirurgului ce-l opera prin uter … 44 009 vizualizări

 

Ce inseamna aceasta crestere? Evident, ca acest tip de bloguri sunt din ce in ce mai citite. De cine? De din ce in ce mai multi. Adica? De la an la an se trezesc altii si altii.

Multumita bunului Dumnezeu!

Cati vizitatori au generat aceste peste 28 500 000 de vizualizari? Nu stiu. La statistici scrie ca sunt peste 4 460 000.

Acest articol este util si pentru unii comentatori mai vechi ce considera ca toata munca de lamurire nu prea are rost, caci oamenii nu se mai trezesc demult.

Spre deosebire de celelalte bloguri, saccsiv are niste cresteri colosale. Ce-l face unic in spatiul virtual romanesc?

Temele abordate. Cred ca am abordat aproape toate temele din scrierile Sfintilor Parinti si am analizat aproape intregul puzzle al Noii Ordini Mondiale. Si ceea ce este cel mai important, am demonstrat legatura din ele si am pus fiecare piesa la locul ei pentru a se vedea clar intregul tablou.

Rubrica incepatorului.

Curajul. Si nu ma refer la cel de a scrie despre masonerie, de exemplu. Acest curaj il au si altii. Ci de a aborda teme de care majoritatea celorlalte bloguri se feresc, chiar daca respectivii administratori au aceleasi pareri cu mine. Ca de exemplu geocentrismul.

Fundatia. Cititorii vechi stiu cum am inceput acest blog. Ca un soi de enciclopedie. Cu multe detalii esentiale despre uneltele, organizatii si personalitati, folosite de papusari pentru edificarea Noii Ordini Mondiale. Ca un soi de demonstratie pentru incepatori ca in spatele a orice sunt mereu aceiasi. A fost o munca foarte grea. Doar acest tip de materiale ar fi suficiente pentru a umple o carte foarte groasa.

Am trasat linii directoare clare, de natura sa influenteze decisiv modalitatea de abordare a temelor anti sistem de catre intregul spatiu virtual romanesc. Eu stiu ce am gasit pe internet acum 10 ani legat de tema Noii Ordini Mondiale. Haos. De subiect se ocupau in principal yoghini, oameni cu treaba sau cativa frati dar la modul total dezordonat. Nu exista nici un blog puternic care sa abordeze aceste teme din punct de vedere ortodox. Nici unul care sa se ocupe la modul temeinic de fantastica legatura dintre profetiile Sfintilor Parinti si ceea ce se intrezarea pe atunci iar acum se vede extrem de clar ca se petrece in jurul nostru.

Chestiunea NOM – fNOM.

Forumul. Rubrica de comentarii functioneaza si ca forum. Se propun teme noi, se aduc noi stiri, se analizeaza.

Si nu in ultimul rand, calitatea majoritatii comentatorilor. Frati si surori extrem de inteligenti, cu o solida cultura generala, foarte buni cunoscatori ai scrierilor Sfintilor Parinti. Toti acestia au adus de-a lungul vremii o plus valoare hotaratoare.

Toate acestea au facut ca acest blog sa fie citit nu doar de catre frati, ci si de catre tabara adversa sau neutri. De la oamenii mass-media si pana la politicieni.

Anul trecut am constatat si forta pe care o are acest blog atunci cand apas pe acceleratie. Doar trei exemple: Dupa ce Klaus Johannis a promulgat legea anti legionara, aproape intregul spatiu virtual inlemnise. Nu mai scoteau nici un piuit nici macar oamenii de cultura sau din mass-media de care stiam sigur ca nu pot fi de acord cu asa ceva, chiar daca nu-i putem considera a fi in tabara ortodoxa nationalista. Am rugat cititorii sa se implice in a le da un scurt imbold iar rezultatele s-au vazut aproape instantaneu. La fel cu legea vaccinarii obligatorii sau cu traducerea corecta a afacerii “Colectiv”.

Doamne ajuta!

50 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. cosminmatiu said, on februarie 1, 2016 at 11:48 am

    Acest blog este printre putinele „izvoare cu apa limpede” asta in timp ce aproape toate celelelte surse de „apa” sunt otravite.

    Apreciat de 2 persoane

  2. ionel said, on februarie 1, 2016 at 11:50 am

    Sunt foarte multi treji, am un servici in care interactionez mult cu oamenii si purtand fel de fel de discutii nu imi vine sa cred cat de multi au habar cum sta treaba in tara in lume. Singura si marea problema e tacerea, sau lipsa de reactie. Adica stim, avem habar de ce se intampla si ca nu e bine dar nu facem nimic, lasa ca poate face altcineva. Si daca se apuca cineva sa faca ceva nu are sustinere decat verbal si cand trebuie de trecut la fapte incep sa se rareasca randurile. Ma intreb totusi cat o sa mai reziste romanul, la un momentdat tot rabufneste doar sa nu fie prea tarziu.

    Apreciază

  3. geo said, on februarie 1, 2016 at 12:36 pm

    Nu stiu cum sa ma adresez – Stimate Domn ori Iubite frate….
    Abia acum vreo 3 ani cred ca am inceput sa inteleg ce e cu mine pe lumea asta…. cand am inteles ca cele sfinte, invatatura crestina NU ESTE POEZIE si nici FILOZOFIE IMAGINATA ci ADEVAR!
    Si ma apropiii de 60 de ani…
    Am ajuns in Canada, la Pacific si credeam ca sint „practic”, „adaptabil”, … „destept”!
    Si am inteles ca sint mai degraba inadaptabil si dobitoc.
    Imi fuge si mie imaginatia pe coclauri – cand cred ca am patruns adevaratele intelesuri ale desfasuraii vietii, cand cred ca sint foarte puternic ancorat in credinta stramoseasca – numai Ortodoxia!
    … si iar „vad” ca ma „fura” … peisajul!
    Multumesc pentru ca tot ce reusestc mai intai saccsiv si apoi cei care contribuie (ca pe un forum!) prin postarea de comentarii, link-uri si citate….
    Ziua in care nu accesez site-ul este o zi trista!
    Si asta, cu toate „frumusetile” pe care le vad aici unde traiesc, in Downtown Vancouver – Canada.
    Frumusete moarta, cu perversi si iluzii, cu provocari = ispite greu de indepartat!
    Ini spun cat de de des pot – „Faca-se voia Ta!” si incerc sa inteleg CE CAUT EU AICI???
    Ce ne deruteaza pe romani sa parasim pamantul sfant al tarii?
    Ce „scoala” avem in cap bagata prin „educatie” si … masss-media in cap cat sa ne cautam „fericire” prin departari? Inselare, pofte nestapanite. increderea de sine (de mine, aici), aroganta propiei puteri si desteptaciuni….
    Planuri materialiste – de fapt, fara sa recunoastem credem ca putem sa „aducem” raiul pe pamant….
    Filme si mesaje mincinoase care arata doar partial „ce este” … AFARA de tara.
    … inca ma straduiesc sa pricep tot ce inseamna si ce spun Tatal Nostru, Crezul, Sfinti Parinti, … ce inseamna cuvintele din rugaciuni si din cele lasate de duhovnici spre ascultare…
    Mi-as dori sa ma intorc si sa mor in tara – nu exista Adevar si Iubire in strainatate – cred ca am venit aici ca sa inteleg macar ceva din ce nu am crezut…
    Multa sanatate si putere de a tine deschisa aceasta „sala de conferinte” cu oameni si ganduri crestine!
    Multumesc lui Dumnezeu ca am unde sa ma „hranesc” sufleteste – per acest site si sa iti dea putere si sanatate sa il „tii” cat de mult!
    PS: Daca as avea o adresa de email, ti-as transmite datele reale, cele care nu sint aratate de „name” si „email” folosite pentru postare…

    Apreciat de 2 persoane

    • Raluca said, on februarie 2, 2016 at 12:23 am

      geo: Plecarea românilor a fost determinată în principal de obținerea unei bunăstări materiale, pentru că aici, prin distrugerea țării nu au mai avut-o așa cum și-o doreau ei. Și apoi după sărăcia din perioada comunistă care parcă nu se mai termina, toți ar fi vrut să “evadeze” spre “lumea liberă”. Nu ne sună și astăzi în urechi perfect stupidul refren “vreau o țară ca afară”? Pe de altă parte poți să-i ceri omului să trăiască modest și să se preocupe mai mult de cele ale sufletului și de viața veșnică atunci când o duce de pe azi pe mâine? Cei care au plecat masiv au fost în principal românii care au acum peste 40 de ani, și care “gustaseră” din “binefacerile” comunismului, și care ne mai putând respira aerul greu de aici au fugit oriunde, numai să fie cât mai departe de ceea ce trăiseră. Peste ce au dat? Păi peste ceva mult mai rău: dezrădăcinare, familii destrămate și copii abandonați în voia sorții, căsătorii mixte, copii născuți și crescuți în culturi și obiceiuri străine, adică o diluare, un amestec al rasei cum s-ar spune. Du la sapă de lemn un neam, și vei face cu el tot ce vei dori. Iar ca să scape de sărăcie românii au plecat masiv. Asta s-a și dorit. În locul rămas liber au iata posibilitatea să strămute cu forța, dirijat și bine țintit populații străine cu religie, cultură, tradiții și mentalitate diferite, care pot aduce un singur lucru: haosul. Să nu fie! Câți au mai rămas pe aici suficient de curajosi ca să țină piept invaziei? Ca să reușești să schimbi ceva, acest lucru trebuie făcut din interior, și nu fugind, trebuie ca cei care fac asta să fie bine informați, să prevadă mișcările inamicului, să aibă un plan tactic de luptă, pentru că ce e România dacă nu un câmp de luptă? Pentru reușită mai trebuie organizare, unitate și multă credință, și avându-L pe Dumnezeu ca aliat, conducător și stăpân al vieții noastre am fi reușit să facem din țara asta altceva decât ce a ajuns, chiar dacă ne-ar fi luat mult timp, efort, răbdare și sacrificiu. Dar cine ar face asa ceva …
      De ce nu vă întoarceți acasă tu și cei ca tine, dacă tot binele de afară este de fapt o iluzie? Sau vă este teamă de deziluzia care o să vă “lovească”, și căreia nu-i veți mai putea face față?

      Apreciază

      • Haiducebal said, on februarie 2, 2016 at 8:52 pm

        GEO, tema de casa, Cauta-l pe Robert Arthur Menard este canadian si asculta-l. Te va ajuta enorm acolo unde esti.

        Apreciază

  4. abc Marin said, on februarie 1, 2016 at 1:22 pm

    eu am descoperit prima dată blogul ,, era pinguinului ,, la vremea aceia era pe gustul meu , imediat a fost blogul planeta Nibiru și imediat SACCSIV , care mi-a atras atenția spre biserică , am observat că niciodată nu t-e contraziceai singur cum fac celelalte bloguri care- și schimbă părerea cum bate vântul politic , aici am descoperit ce însemnătate are credința Ortodoxă și de aici am plecat să mă spovedesc prima dată în viață , pentru mine ești clopotul care nu bate degeaba , am multe de spus dar nu sunt un bun orator , ma-m rugat și mă rog pentru mântuirea ta Vasile .

    Apreciază

    • marinela said, on februarie 1, 2016 at 9:20 pm

      Si eu de cind am descoperit acest blog am invatat multe lucruri noi,dar ,mai ales am inteles in ce lume traim cu adevarat,caci aveam doar o vaga idee despre ce ne pregatesc de ani de zile acesti „bunevoitori”illuminati intunecati.M-am trezit incet-incet si am inceput sa realizez cit am putut fi de ingnoranta si superficiala cu viata mea ,care mi-a trecut asa ca o clipa pe linga mine.Multumesc frate Vasile ca existi si ma rog de vre-un an incoace pt sanatatea ta mereu si multumesc tuturor comentatorilor de aici care imbogatesc acest blog cu comentarii intelepte ,link-uri si video pline de invataminte.Dumnezeu sa va binecuvinteze pe toti.Amin!

      Apreciază

  5. Aurora said, on februarie 1, 2016 at 1:33 pm

    Dumnezeu sa te tina sanatos si sa te aiba in paza Lui, Vasile, caci multe constiinte ai trezit ! Si eu am invatat enorm de pe blogul tau, atat de la tine cat si de la fratii comentatori care au venit cu articole foarte bune si pot spune cu oarece mandrie ca am absolvit aici a doua facultate si cea mai buna. Doamne ajuta !

    Apreciază

  6. ultimate2050 said, on februarie 1, 2016 at 1:48 pm

    Masoneria

    Ce-ti doresc eu tie, dulce Romanie:
    Scapa cat mai iute de masonerie!
    Numai neamuri proaste, smecheri, impostori
    Toti sunt Mari Maestri (in a trage sfori).
    Poarta sort, galoane si-alte tinichele
    Plini de semne sacre si de lanturi grele.
    Ei se trag, cu totii, din Hiram Abif
    Ziditori de temple, scrisi in catastif.
    Sunt colegi cu Mozart, Franklin, Casanova
    Si cu manelistul Jean de la Craiova.
    Si cu Fulgerica, zis si Bragadel
    Care face-n spume bere caramel.
    Ce solemnitate! Si ce juraminte!
    Toti sunt Frati de Ordin si de lucruri sfinte!
    Plini de importanta, nimeni nu-i ca ei
    Au ceva din puiul rumen, cu mujdei.
    E o stare buna, de suficienta
    Ei au luat caimacul, merg doar la esenta.
    Peste tot au oameni, siguri, la butoane
    Ei adora, zilnic, altfel de icoane.
    Dumnezeu le este „Mare Arhitect”
    Temple – nu Biserici, ce vreti mai direct?
    Cui jura credinta, lacrimind pios?
    Fortelor oculte, nu si lui Hristos.
    Toti vor sa parvina, brusc, pe scurtatura
    Ei vor sa rastoarne legile-n natura.
    Functii si onoruri aprig sunt vanate
    Prostul avanseaza doar pentru ca-i Frate.
    Eu cunosc prea bine lumea de ocara
    A masoneriei de la noi din tara.
    N-are idealuri, ci doar interese
    Intriga, si barfa, lupte tot mai dese.
    Primitivi sunt unii, n-au nici o valoare
    Nu stiu nici sa scrie, hoti de drumul mare
    Interlopi cu state vechi in puscarie
    Si-au gasit refugiul in masonerie
    Ocoliti de Lege, fiindca ei sunt frati
    Chiar cu cei mai vajnici dintre magistrati.
    Iar de la o vreme, dupa cum se stie
    Si muieri fac parte din masonerie.
    Doamne, ce ridicol! Si ce degradare!
    Le priveste lumea ca pe vrajitoare.
    Sunt femei cu barba si cu voce groasa
    Nu au alta treaba? N-au copii acasa?
    Au schimbat si sortul de bucatarie
    C-un sort geometric, de masonerie.
    Ele joaca rolul unor amazoane
    N-au feminitate – doar niste sabloane.
    Lume subterana e masoneria
    Subreda ca fumul si butaforia.
    N-au zidit o casa toti acesti „zidari”
    Ei, de trei milenii, sunt doar panglicari
    Ritualuri false, ce s-au perimat
    Ca o opereta intr-un balci uitat.
    Noi s-avem in viata doar un etalon:
    Imparatul Lumii nu a fost mason.
    Templul Lui slujiti-l, nu un zid surpat
    Mai e timp sa puneti capat la pacat…

    pamflet de Corneliu Vadim Tudor
    13 septembrie 2014

    Apreciază

  7. ultimul mohican said, on februarie 1, 2016 at 2:09 pm

    Ai un blog unic cu audienta mare si impact, fiind unic esti din pacate si usor de inlaturat. Sa te ajute Dumnezeu sa-ti implinesti lucrarea. Te urmaresc cu drag si ingrijorare.

    Apreciază

  8. isihastu said, on februarie 1, 2016 at 3:07 pm

    Pentru ca desi aparent creeaza panica, spune adevarul actual cu trimiteri si argumente.

    Apreciază

  9. Iones said, on februarie 1, 2016 at 3:14 pm

    OFF-TOPIC

    Alexandru Rafila in emisiunea „24 de minute” de la Digi TV: Pregătim un proiect de lege pentru VACCINAREA OBLIGATORIE la adulți
    http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/24+Minute/Alexandru+Rafila+invitat+la+24+minute

    Apreciază

    • Aurora said, on februarie 1, 2016 at 8:56 pm

      Ce i-as mai pregati eu lui Rafila si la ai lui o masa imbelsugata exact cum a pregatit Capra cu trei iezi pentru Lup. Si cand vor ajunge la desert sa se topeasca masuta de ceara exact ca in poveste…. Mama lor de hingheri cu seringi otravite !

      Apreciat de 1 persoană

  10. Ana Maria said, on februarie 1, 2016 at 3:43 pm

    Saccsiv, am o mare curiozitate. Te-as ruga sa faci un up-topic pentru cei care iti viziteaza blog-ul prin care sa spuna care a fost momentul in care s-au trezit spiritual. Eu m-am trezit dupa o perioada foarte dificila in anul 2013. Am un presentiment ca ala a fost un fel de al 12-lea ceas al trezirii spirituale si nu numai pentru mine. Cred ca Dumnezeu ne-a trezit pe mai multi pe ultima suta de metri.Tot de atunci te citesc aproape zilnic. Din multitudinea de blog-uri existente al tau e departe cel mai aparte, mi-a raspuns la multe probleme si m-a ajutat prin claritatea perspectivei pe care o ai asupra lucrurilor.Doamne ajuta!

    Apreciază

    • john said, on februarie 1, 2016 at 5:15 pm

      @Ana Maria,cunosc expresia si sentimentul „trezirii spirituale” invocat de tine.S-a lucrat puternic in perioada premergatoare anului 2012 la nivel de constiinta(uneori ajutati si de psihotronica)pentru modificare constiintelor si nivelului de vibratie(vezi art de gen din perioada 2008-2012)Daca ai gasit acest blog si nu ai ratacit Calea,Adevarul si Viata inseamna ca ai avut parte de Trezvie.Din pacate unii s-au ratacit in termeni si au apucat-o pe un drum gresit.Momentul „trezirii spirituale” probabil i-a facut pe unii sa se comporte ca si elefantul in vitrina cu bibelouri.Daca ai avut parte de o asemenea”trezire” inseamna ca a fost de bun augur gasirea acestui blog.Simptomele trezirii spirituale,Noua Energie,Saltul Cuantic etcceva de genul(http://www.esoterism.ro/ro/simp.php)

      Apreciază

      • Ana Maria said, on februarie 2, 2016 at 3:15 pm

        Ciudat cum aceleasi cuvinte in tabere diferite (bine si rau) pot avea sensuri diferite. Vazand cum a diferentiat John sensurile cuvintelor, pot spune ca e vorba de ,,trezvie”.Datorita acestui blog am invatat sa inteleg sursele informatiilor, intentia lor si capcanele care se pot ascunde.Dumnezeu sa te tina cat mai mult cu noi, frate Vasile!

        Apreciază

    • john said, on februarie 1, 2016 at 6:15 pm

      2012 şi schimbarea conştiinţei, demascate – evenimente şi învăţături fabricate de illuminati-exact despre ce-ti spuneam

      si un art de gen:
      http://www.aktual24.ro/biofizician-rusia-oamenii-se-transforma-incepand-din-21-12-2012-dar-inca-nu-isi-dau-seama/

      Apreciază

      • tataia said, on februarie 1, 2016 at 10:51 pm

        @Ana Maria, @ John! Mamaaa…ce de teorii new age citim aici…da…oamenii s-au schimbat incepind cu 2012. In rau! Si asta pentru ca incepind cu 2012 au bagat de zece ori mai mult mercur, plumb si aluminiu in noi. De aia nici bolile nu mai raspund la medicamente…Lasati fratilor new-qge-ul deoparte si hai sa vorbim de chestii serioase!

        Apreciază

      • John said, on februarie 2, 2016 at 9:37 am

        @tataio,eu despre asta îi spuneam sau nu ai înțeles mesajul meu,despre faptul că mergea pe’o pistă falsă.

        Apreciază

      • tataia said, on februarie 2, 2016 at 3:43 pm

        @ John! Scuze frate! Iertare daca nu am priceput corect mesajul. Este adevarat ca nu am citit integral mesajele tale. Mea culpa!

        Apreciază

  11. mircea.v said, on februarie 1, 2016 at 3:46 pm

    Blogul e de departe cel mai tare. Vasile face o munca uriasa, Dumnezeu si Sfintii Inchisorilor sa-l aiba in paza.

    Multi isi dau seama despre ce e vorba, dar raman la un nivel teoretic. Practica doare. La propriu. Adica, 0,5% au scos adeverinta de sanatate refuzand cardul. Poate fara acest blog si alte bloguri ar fi fost 0,2 %.
    Foarte utile sant articolele care prezinta necedarea, neacceptarea compromisului, sacrificiul, credinta absoluta in Dumnezeu ale Sfintilor Inchisorilor, Sfinti ce majoritar provin din randurile Miscarii Legionare. Pt ca aici e vorba de practica, de credinta aratata prin fapte. Toata lumea spune „cred”. Putini o si arata prin fapta. Si mai ales prin fapta care cere si un pic de sacrificiu.
    Pt cei care refuza un act biometric, un card de sanatate… Sfintii Inchisorilor constitue cel mai bun exemplu. Carti exista, titluri de carti au tot fost pomenite pe aici. Cine cauta, gaseste.

    Apreciază

    • gabi said, on februarie 1, 2016 at 8:24 pm

      Eu si familia mea suntem in cei 0,5%. Am luat adeverinta o data, dar intre timp a expirat. Are cineva idee daca a doua oara si pe mai departe ni se baga bete in roate, sau daca este cumva obligatoriu sa iei o noua adeverinta imediat ce expira cea in curs?
      Multumesc, chiar am nevoie de acesta informatii pt ca fiul meu are nevoie de o operatie si e musai sa rezolvam cumva.
      Doamne ajuta!

      Apreciază

      • Aurora said, on februarie 1, 2016 at 9:11 pm

        @gabi, se rezolva cu adeverinta. Nu se pun bete in roate. Eu am schimbat-o a doua oara luna trecuta si nu au fost probleme. Dar ar fi bine sa o ai si pe cea veche cand te prezinti la ghiseu ca sa le fie mai usor la cautare functionarelor . insa daca n-o mai ai, tot se rezolva. Nu e obligatoriu s-o reactualizezi imediat ce expira, ci cand ai nevoie de consult medical. Daca nu ai o urgenta, poti sa stai si cateva luni fara o noua adeverinta. Insa eu o schimb la 3-4 luni, caci am boli cronice si am nevoie de reteta. Deci mergi linistit ,caci nu vei avea piedici. Sfantul Nectarie sa-l ajute pe fiul tau la operatie ! Doamne ajuta !

        Apreciază

      • Ștefan said, on februarie 1, 2016 at 9:44 pm

        @Gabi

        Poți scoate oricâte adeverințe ai nevoie. La noi, la CAS Neamț procedura este foarte simplă, nu durează mai mult de 20 minute. Și îți eliberează adeverința pe loc, fără nici un comentariu.

        Apreciază

      • Raluca said, on februarie 2, 2016 at 1:06 am

        Gabi, e foarte simplu.
        Eu am returnat cardurile de sanatate in luna mai anul trecut. Dupa ce le-am refuzat pe motive de constiinta si religioase asa cum era trecut in formularul respectiv, am cerut sa mi se elibereze adeverinta de asigurat care are aceeasi valoare ca si cardul. Prima adeverinta a fost eliberata de casa de asigurari de sanatate de care apartin in luna mai. Dupa trei luni, in august, am prelungit-o, adica mi-au eliberat o noua adeverinta de asigurat cu perioada de valabilitate pentru urmatoarele 3 luni. La fel am facut si in luna noiembrie, in asa fel incat a existat o continuitate, si am avut in permanenta o adeverinta de asigurat valabila. Pentru ca sa ti se prelungeasca pe urmatoarele 3 luni adeverinta de asigurat, adica pentru ca sa ti se elibereze una noua, trebuie sa completezi un formular (formular care trebuie sa fie acela care se refera la cei care au renuntat la cardul de sanatate si l-au returnat), trebuie sa ai cartea de identitate in original si copie, si trebuie sa returnezi originalul adeverintei de asigurat care a expirat. Nu este complicat. Pentru cei care vor sa prelungeasca adeverinta de asigurat a unui membru de familie, trebuie sa aiba procura notariala care sa fie intocmita special pentru imputernicirea persoanei respective in legatura cu eliberarea adeverintei de asigurat. Succes!

        Apreciază

      • Raluca said, on februarie 2, 2016 at 1:43 pm

        Completare: daca aveti imputernicire notariala ca sa luati adeverinta de asigurat a altei persoane, trebuie sa aveti: cartea de identitate a acelei persoane in original si in copie, sa completati formularul in numele acelei persoane si sa-l semnati ca imputernicit, sa returnati originalul adeverintei de sanatate expirate, sa aveti o copie a imputernicirii, si cartea de identitate a dumneavoastra ca imputernicit in original si in copie.

        Apreciază

    • cca70 said, on februarie 1, 2016 at 9:13 pm

      nu te grabi cu statistica:

      0.5% au scos adeverinta….asa o fi…

      dar pe cei care nu au scos nimica si au distrus cardul si prefera sa se lipseasca de tot sistemul medical.unde ii incadrezi?
      eu stiu destui din categoria asta

      Apreciază

      • carla said, on februarie 1, 2016 at 11:28 pm

        Pai cam asa-i. Mie imi par destul de invazive si dosarele electronice si stocarea electronica a datelor despre persoane: cu aspecte despre munca, pregatire, finante, sanatate, orice… intr-un mediu virtual, in care nici nu stim la dispozitia cui se pot afla ele, la un moment dat.
        Adica un fel cec in alb, o cedare totala de suveranitate a persoanei.

        Apreciază

  12. john said, on februarie 1, 2016 at 4:58 pm

    La multe impliniri,”treziri” si vizualizari!La mine-n casa „se manaca saccsiv” pe paine :)) dimineata la amiaz’ si seara..Fiecare vorbim doua limbi diverse,iar cand nu traducem abia ne intelegem in limba noastra ce’a romana. Ce mai,un adevarat turn Babel! :))) Este un blog UNIC,un blog pe care merita sa intri sa citesti chiar si numai comentariile.Primele comentarii le-am facut cred prin 2007 sau 2008 cand ti-am atasat niste materiale care ulterior au devenit sursa unor articole(vezi comentariile lui „john”)Ma bucur ca foarte multa lume citeste si raspandeste pe retelele de socializare linkurile cu articolele blogului.Multe am invatat si multe idie mi s-au cristalizat.Pot sa spun ca „am crescut” odata cu blogul.Dumnezeu sa-ti dea putere de munca si pricepere sa ne putem dezmeticii si noi in aceasta lume nebuna,saccsiv!!!Doamne ajuta!
    ps:
    saccsiv,sper sa nu ti se urce la cap aprecierile noastre! :)))

    Apreciat de 1 persoană

    • NIMENI said, on februarie 1, 2016 at 8:15 pm

      johnny,
      Vasile nu e genul, poate i se urca la cap daca bea o sticla de vin …
      Tu nu ai inteles ca vedetismul e inselaciune de la spurcatul !!!

      Apreciază

  13. Ella said, on februarie 1, 2016 at 6:16 pm

    Frate Vasile din 2008 intru in fiecare zi pe acest blog si vreau sa spun ca mi-am schimbat viata. Ii multumesc Domnului pt. asta. Iti doresc ca Domnul sa te intareasca sa o tii tot asa.

    Apreciază

  14. Ella said, on februarie 1, 2016 at 6:28 pm

    Frate Vasile din 2008 intru in fiecare zi pe acest blog si vreau sa spun ca mi-am schimbat viata. Ii multumesc Domnului pt. asta.

    Apreciază

  15. gabi said, on februarie 1, 2016 at 7:09 pm

    Ti-am mai spus, Saccsiv, dimineata la rugaciune te pomenesc alaturi de familia mea, ca pe un frate. Sa te tina bunul Dumnezeu sanatos sa iti duci munca pe mai departe.
    Doamne ajuta!

    Apreciază

  16. Cristiann Zaharia said, on februarie 1, 2016 at 7:28 pm

    este cel mai bun blog.este blogul care trezeste oameni la realitate.este blogul care aduce Ortodoxia la varful de elita a crestinismlui.este cel mai complex si explicicit blog.totul este detaliat si pus la ordinea zile ca toti sa inteleaga ceea ce se intampla in lume.imi place foarte mult acest blog pt.ca este unic din toate punctele de vedere.scoate adevarul in evidenta chiar si cu pretul vieti.

    Apreciază

  17. minionita said, on februarie 1, 2016 at 8:28 pm

    Si eu am gasit raspuns la multe intrebari. Multumesc si Dumnezeu sa ne aiba in paza pe toti.

    Apreciază

  18. Alin said, on februarie 1, 2016 at 8:50 pm

    Poate este ochiul neortodocsilor .. multi vor vrea sa stie ce e cu acesti ortodocsi romani , ce vor ei si cum pot fi influentati .. convertiti .. indepartati
    Deci poate fi o trezire si aici dar si acolo.
    Felicitari ! Putere, sanatate, longevitate !

    Apreciază

  19. corneliu said, on februarie 1, 2016 at 9:01 pm

    Doamne ajuta frate Vasile (saccsiv)! Doamne ajuta fratiile voastre!
    Urmaresc cu mare interes, de multi ani, acest blog care mi-a calit trezvia si mi-a hranit credinta, nadejdea si iubirea. Am fost doar ,,cititor,, nevrand sa ma implic in alt mod, din cauza neputintelor mele. Nutresc cele mai crestine sentimente pentru toti ,,vizitatorii,, acestui blog, chiar daca unii, mai ,,traitori,, , pun de prea multe ori punctul pe ,,i,, . La inceput, cu ani in urma, cand ,,cochetam,, si cu cei de la razboi intru cuvant, am fost foarte circumspect. Gandeam, ca multi altii probabil, ca genul asta de site-uri, blog-uri, sunt facute tocmai pentru a lua pulsul romanului si a intocmi liste , sau pentru a-l baga in ceata. In parte am avut dreptate, vezi situatia celor de la fostul razboi intru cuvant care si-au dat arama pe fata, cat si altele, pe care nu le mai mentionez. De ce iti scriu astazi? Vreau sa-ti multumesc, si voua celorlalti, dar intaia dat Ii multumesc Lui Dumnezeu Celui in Treime ca s-a milostivit de noi si ne lumineaza calea catre El si prin aste moduri. Stiu, si stii, frate Vasile, ca totul, la un moment dat (cand vor considera ,,ei,,), se va sfarsi. Sa ne intareasca Bunul Dumnezeu sa nu fim lasi, ci sa-L marturisim pana la capat!

    Apreciază

  20. Cosmin said, on februarie 1, 2016 at 9:27 pm

    Am apreciat si apreciez judecata si analiza justa a lucrurilor, personalitatilor si a evenimentelor. Fara partinire si fara sentimentalisme. Judecata la rece. Asta e analiza ORTODOXA.

    Satul fiind pana peste poate de linia politic corecta a societatii in general, am gasit acest blog ca o oaza de ADEVAR, unde pot a-mi potoli setea.

    A fost blogul care m-a determinat sa adresez rugamintea catre Dumnezeu sa-mi arate calea. Raspunsul nu a intarziat sa apara.

    A fost blogul care in bezna ratacirilor in care am colindat, cautand poate ADEVARUL, m-a determinat sa-mi pun anumite intrebari si sa-mi reasez componentele de puzzle, intrezarind imaginea de ansamblu.

    Fie ca acest blog sa fie buturuga mica care va determina demantelarea angrenajului satanic ce a pus satpanire pe aceasta tara, trezind romanii din somnul de moarte.

    Doamne ajuta si mantuire frate drag!

    Esti in permanenta pe pomelnicul meu.

    Apreciază

  21. Mustafa said, on februarie 1, 2016 at 10:38 pm

    Hillary Clinton promoveaza OMG ale Monsanto dar ea comanda numai mancare BIO!!!!
    http://www.newstarget.com/2016-02-01-gmo-endorser-hillary-clinton-preferred-to-eat-organic-whole-foods-during-her-time-at-white-house-as-first-lady.html

    Apreciază

  22. pavel said, on februarie 1, 2016 at 11:05 pm

    a venit timpul sa-ti faci bagajul si sa te pustnicesti intr-o celula. sa zicem ca mai ai un ragaz pana se aproba mandatul dar tu fa-ti bagajul sa fie facut.

    Apreciază

    • Cosmin said, on februarie 2, 2016 at 8:07 pm

      @ pavel

      Astia ca tine, adica dejectiile societatii, s-au instalat in fruntea tarii sau ii apara pe aceia. Nu faci altceva decat sa intaresti confirmarea faptului ca aici pe acest blog nu discutam discutii, asa cum o faceti voi prin „mass media”, „parlament” si „institutiile statului”.

      In alta ordine de idei, cred ca daca am sta fata in fata la o cafea, nu ai mai fi asa viteaz.

      In cultura ancestrala a poporului roman circula un proverb: ulciorul nu merge de multe ori la apa. Asa si cu genocidul, tradarea si talharia ce o faceti in tara asta. Toate au o limita. Fiecare zi care trece, e o zi mai putin din timpul cat il mai aveti, mult sau putin… tic tac, tic tac, sfarsitul se apropie inevitabil.

      Si cand va sosi ceasul, iti spun eu ca nu este pe pamantul asta trupe speciale sa va apere si nici buncare sa va ascunda. Asul ala care credeti ca il aveti in maneca, are si el zilele numarate.

      Apreciază

    • el said, on februarie 3, 2016 at 12:39 pm

      pavel

      paaaartz !
      HAI SICTIR bai excrement jegos!

      dar tu ti-ai comandat cosciugul? tine minte ce-ti spun lepadatura: vei avea nevoie de el INAINTE sa sa intample cele „profetite” de rautatea ta aici,….. si ca sa fiu mai exact nici de acela NU VEI AVEA PARTE !!! Tine minte ! CURAND !

      cat despre „acuratetzea” previziunilor tale si ale altora ca tine : „profetiile” lepadaturilor = materie de stres la cur !

      Apreciază

  23. gabi said, on februarie 1, 2016 at 11:25 pm

    @ Aurora si Stefan,
    multumesc pentru sfaturi si gandurile bune, va doresc mantuire!
    Si Aurora, sunt mama, deci femeie.
    🙂

    Apreciază

  24. discerne said, on februarie 2, 2016 at 12:03 am

    saccsiv.wordpress.com face mai bine decat o agentie de presa un volum de munca ce conteaza prin relevanta subiectelor pe care le abordeaza transant si prompt

    Apreciază

  25. carla said, on februarie 2, 2016 at 12:07 am

    Blogul este unic si pentru ca fratele Vasile nu s-a dezis pana acum, cand aproape toti au facut-o, mai mult sau mai putin. Frate, sa-ti dea Dumnezeu putere si sanatate.

    Apreciază

  26. timisorean1 said, on februarie 2, 2016 at 11:30 am

    Da, pot spune ca acest blog este unic. Cel mai mult imi place ca directia lui este acceasi de aproape 9 ani. Doamne ajuta!

    Apreciază

  27. Radu said, on februarie 2, 2016 at 12:48 pm

    E prima data cand vedem date adevarate…
    eu unul eram pessimist cu privire la trafic dar m-am inselat.

    Avantajul este impartialitatea si faptul ca acest blog este de aproape un deceniu in mediul online ceea ce conteaza ENORM.
    INFORMATIILE DE CALITATE SI O ARHIVA IMPRESIONANTA APROAPE CA O BIBLIOTECA UNIVERSITARA VIRTUALA.

    Vizualizarile mi se par de-a dreptul fantastice ca numar probabil ca unii au mai intrat in mod repetat si conteaza si acest lucru la statistica.

    4 milioane de ROMANI…macar 10% din ei daca ar face si ceva PRACTIC in viata si sa aplice efectiv invatamintele si sfaturile de aici si S-AR VEDEA SCHIMBAREA IN BINE…

    Banuiesc ca sursa este probabil trafic ranking sau trafic . ro sau altii.
    Ma gandesc ca daca e nr mari de cititori e o potential sursa de venit pasiv, o mica reclama aici una acolo discret nu ca la nesimtitii din presa centrala online te agaseaza cu reclamele…

    Mai e o sansa !

    Lumea a inceput si va continua sa se trezeasca !
    Vor refuza din ce in ce mai multi cardul de sanatate cu cip, cel bancar si pas cu pas la toate documentele de acest tip.

    Ori la bal ori la spital…din doua una si asa oricum vom muri intr-o zi si e mai important sa facem ce trebuie facut si sa evitam pericolele astea.

    FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU FACUT ACEST LUCRU POSIBIL !
    DUMNEZEU sa va intoarca cu dobanda ajutorul acesta oferit gratis romanilor de pretutindeni !
    MANTUIREA SUFLETULUI,SANATATE,CURAJ,PUTERE DE MUNCA SI SA FITI FERITI DE NECAZURI SI VRAJMASI !

    RESPECT !

    Apreciază

  28. P.M. said, on decembrie 18, 2019 at 11:31 pm

    @@@
    Domnule Pavel;nu inteleg de ce multi dintre atei tin sa huleasca sau sa mistoreasca Adevarul;in mandria dumitale te ai gandit ca poate gresesti,ca poate te inseli iar ceea ce se intampla are legatura cu niste planuri bine puse la punct?

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.