SACCSIV – blog ortodox

Video: GOLANUL Mugur Vasiliu despre MINERIADA. Stiati ca pe 13 iunie 1990 S-A TRAS CU TAB-URILE? Si despre ARESTARILE ILEGALE ale procurorilor, despre morti, despre mutilati, despre nevinovatii din puscarii si alte chestii de care “JUSTITIA INDEPENDENTA” a refuzat sa se ocupe

Posted in Uncategorized by saccsiv on ianuarie 31, 2016
Tagged with: ,

17 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. energein7 said, on ianuarie 31, 2016 at 1:50 pm

    Reblogged this on energein7's Blog.

    Apreciază

  2. sorin said, on ianuarie 31, 2016 at 2:26 pm

    Frate Vasile vreau sa te rog daca vrei sa postezi un mesaj cu privire la participarea la procesul de la Inalta Curte de Casatie pe data de 23 februarie 2016 , pentru al sustine pe domnul Gabriel Barbir , in legatura cu CNP ul si toate aceste acte. Domnul Barbir cum am mai spus si in alte comentarii nu are CNP si a dat statul in judecata , iar acum a fost chemat la Inalta Curte si este un proces foarte important fiindca daca sunt mai multi oameni in sala care se impotrivesc acestei inregimentari , exista sansa ca sa se dea o decizie favorabila. Toti care doresc sa participe sa ia legatura cu dvs frate Vasile si eu o sa dau numarul domnului Barbir sau ma pot suna pe mine. Te rog frate vasile vorbeste si cu domnul Mugur Vasiliu , poate doreste si dansul sa participe.

    Apreciază

  3. lastunnegru said, on ianuarie 31, 2016 at 4:11 pm

    off topic

    Oamenii 2.0. Cine vor fi „cyborgii asemănători zeilor” care vor apărea în următorii 200 de ani

    Yuval Noah Harari, profesor de istorie la Universitatea Ebraică din Ierusalim, consideră că această schimbare radicală se va petrece în următoarele două secole. Folosind biotehnologia şi ingineria genetică, persoanele bogate, spune profesorul Harari, se vor transforma într-un nou tip de oameni, nemuritori şi divinizaţi de restul lumii, care vor deţine o putere deplină asupra vieţii şi a morţii.

    „Cred că în următorii 200 de ani, homo sapiens se va îmbunătăţi pe sine din punct de vedere fizic până va ajunge un fel de fiinţă divină, fie prin manipulări biologice, fie prin inginerie genetică, creând astfel cyborgi, alcătuiţi din părţi organice şi părţi non-organice”, a adăugat profesorul israelian.

    …Însă am văzut în ultimele secole că oamenii au devenit tot mai puternici şi nu mai aveau nevoie de sprijiul…(lui Dumnezeu ).

    El consideră că cel mai interesant loc din lume, dintr-o perspectivă religioasă, nu este Orientul Mijlociu, ci Silicon Valley.

    Acolo, în acea regiune din sudul oraşului american San Francisco, oamenii au dezvoltat o „tehno-religie” şi cred că moartea reprezintă „doar o problemă tehnică”. „Acum, ei spun că nu mai au nevoie de Dumnezeu, ci doar de tehnologie”, a adăugat profesorul israelian.

    Citi mai multe aici:

    http://www.descopera.ro/lumea-digitala/14339911-oamenii-20-cine-vor-fi-cyborgii-asemanatori-zeilor-care-vor-aparea-in-urmatorii-200-de-ani

    Prof. Yuval Harari – The Future Belongs to Techno-Religions

    Profesorul Yuval Harari – Viitorul apartine Tehno-Religilor

    Yuval Harari: „Techno-Religions and Silicon Prophets” | Talks at Google

    Yuval Harari: „Tehno-Religile si Profeti din Sillicon ( Valley )” | Discuti la Google

    Techno-Religii și profeți din Sillicon: Oare Secolul 21 va fi modelat de guru hi-tech sau de fanatici religioși – sau sunt același lucru?

    Care este stadiul actual al religiilor și ideologiilor din lume, și care va fi impactul probabil al descoperiri tehnologice 21-lea de religie și ideologie? Oare religii și ideologii-din creștinism și islam la liberalism și socialism tradiționale-reușesc să supraviețuiască revoluții tehnologice și economice ale secolului 21? Care ar fi locul de Islam, de exemplu, într-o lume de inginerie genetică și inteligență artificială? Discutile se adreseaza la aceste întrebări, și susține că viitorul aparține techno-religiilor, care promit mântuirea prin intermediul tehnologiei, și care deja aduna credincioși în locuri cum ar fi Silicon Valley.

    ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

    Au scos cateva inventi si vor mai scoate cu care vor sa ” rezolve” probleme umanitati si gata se cred zei si dumnezei vor inchiare, salvire si sa ii mantuiasca pe alti cu ajutorul tehnologiei (viitoarele nano-cipuri).

    Apreciază

  4. Arhanghelul said, on ianuarie 31, 2016 at 5:24 pm

    In sala de judecata judecatorul este suveran … nu poate intra nici statul roman acolo … este inamovibil … si-o putere independenta in stat … adica este „zeu” … poate decide destinul si viata unor oameni …

    Apreciază

    • Haiducebal said, on ianuarie 31, 2016 at 9:51 pm

      Arhanghelul. Gresesti! Judecatorul zeu nu poate decide destinul Oamenilor decat al persoanelor fizice, evident doar in cazul in care exista o vatamare, incalcare de proprietate sau frauda in contract. In rest Judecatorul are atata putere cata i se cedeaza din partea Omului prin persoana fizica.

      Apreciază

  5. sorin said, on ianuarie 31, 2016 at 5:27 pm

    Nu este nici un miting. Pur si simplu prezenta a cat mai multor oameni sa vada judecatorii ca nu este singur. Deci nu este miting, nu intelege gresit, nu este violenta. si este doar o rugaminte. Este ca si cum suntem mai multi care nu dorim aceste acte si atat. Ceva pasnic. Stam in sala si ascultam. Atat. A nu se intelege gresit.

    Apreciat de 2 persoane

    • carla said, on ianuarie 31, 2016 at 11:39 pm

      Sorin, poate doar daca ar fi citati ca martori, altfel nu-i intreaba nimeni ce cred, pe acei sustinatori. Mai mult rau i-ar face. Fara avocat, nici partilor din proces nu li se asculta parerea, in sala de judecata.

      Apreciază

      • sorin said, on februarie 1, 2016 at 11:14 am

        Acesta este un proces la care poate participa oricine. Nu stii carla mai bine ca domnu Barbir, care a fost la nenumarate procese . Oricine este in sala poate lua cuvantul daca doreste sa spuna de ce nu doreste acte cu numere. Observ ca pe toti va intereseaza sa nu aveti acte cu numere, dar nu faceti nimic, ba puneti si piedici.. Acesta nu este protest ci pur si simp[lu cei care nu doresc sa fie identificati cu numere aveti ocazia sa veniti. Domnul Barbir v-a deschis o usa. Nu ii faceti nici bine , nici rau daca participati ci voua va faceti bine. El a rugat sa veniti. Faceti ce vreti.

        Apreciază

  6. sorin said, on ianuarie 31, 2016 at 5:33 pm

    Daca m-am exprimat gresit iertare. Chiar domnul Barbir m-a rugat sa zic ca nu este miting sau ceva violent. Deci doar transmiti si daca cineva considera ca doreste sa vina , vine, daca nu nu. Domnul Barbir nu merge acolo sa se ia la harta cu judecatorii, ci merge la proces si daca mergem mai multi acolo judecatorii vad ca nu este singurul care se impotriveste. Cand zic impotrivire , nu zic ca trebuie sa urlam sau sa vorbim pe acolo. Acela este un proces public si poate participa oricine. Tocmai se poate explica la cei care doresc sa faca scandal si orice altceva sa nu vina. Este ca si cum am fi fost chemati mai multi la proces si participam toti.

    Apreciat de 1 persoană

    • sorin said, on ianuarie 31, 2016 at 9:57 pm

      Chiar daca fratele Vasile nu doreste sa posteze, eu fac rugaminte la toti cei care doresc sa vina sa ia legatura cu mine sau cu domnul Barbir. Binenteles daca va plac aceste acte si nu va intereseaza sa apara acte fara numere nu are rost sa veniti. Multumesc.

      Apreciază

      • Ioana said, on februarie 18, 2016 at 10:46 pm

        frate sorin, ti-am trimis mail. O sa dau foc la buletin și certificat de nastere. Si la diplome daca e nevoie. Sa nu mai luam CNP-URI VICLENE CARE NE ÎNTUNECĂ MINTEA. Am completat petitia anti-card de sanatate, o fi bine sa trimit cu CNP-ul pe ea? ma lasa sa semnez anti-card daca nu pun cnp-ul? Iertare, chiar nu mai vreau sa primesc nimic, dar nu stiu cum, in ce etape sa procedez.

        Apreciază

  7. Claudia said, on ianuarie 31, 2016 at 7:54 pm



    Apreciază

  8. Paul222 said, on februarie 1, 2016 at 12:13 am

    Vazusem o postare cu titlul „Cand scoatem sabia” dar acum nu o mai vad, ai schimbat cumva titlul?

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.