SACCSIV – blog ortodox

Video – UN EXEMPLU DE URMAT: Cu primarul in frunte, locuitorii din Ardud, Satu Mare, au reusit oprirea amenajarii unui centru de refugiati. Si o televiziune ticalosita: Antena 3

Posted in Uncategorized by saccsiv on ianuarie 29, 2016

Asociatia Frères România, infiintata de iezuitul francez Jean Magnan, în colaborare cu Ministrul Afacerilor Interne, incepuse pe ascuns amenajarea unui centru pentru refugiati in cartierul Madaras, orasul Ardud, judetul Satu Mare.

Localnicii au prins de veste si s-au mobilizat. S-au adunat marți seara la Casa de Cultură, cu tot cu primarul Ovidiu Duma și viceprimarul Emerich Szakacs. A fost prezent si un reprezentant al Asociației Frères România, care n-a reusit insa sa-i linisteasca.

   Asadar, iata un exemplu de urmat.

Primarul:

“Indiferent cum e proiectul, legal sau nelegal, declar raspicat: in localitatea Madaras si in orasul Ardud nu suntem de acord a se desfasura acest proiect.”  

Localnicul:

“Recurgem la violenta daca autoritatile stabilesc tabara de refugiati la noi.”

Apoi joi seara, pe cand erau in direct la Antena 3, primarul Ovidiu Duma anunța vestea ca a primit un sms de la iezuit cum ca Asociația Freres România renunța să mai amenajeze acolo un centru pentru refugiati.

La care Adrian Ursu, de la sinistra televiziune ce din toamna tot prosteste telespectatorii cum ca ce bine e ca navalesc islamistii in Europa, incepe o odioasa manevra de improscare cu noroi a locuitorilor din Ardud, zicand ceva de genul: “Dar amarati romani veti primi in centru?” Sperand probabil in intunericita sa minte ca va primi un raspuns negativ, adica un soi de demonstratie a faptului ca acei locuitori sunt niste oameni rai. Doar ca aceia s-au dovedit a fi taman contrariul, raspunzand cu un da hotarat.

Cititi va rog si:

Video – Mugur Vasiliu: CAND SCOATEM SABIA? Si alte cateva raspunsuri la intrebarile comentatorilor

 

61 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Orthodox said, on ianuarie 29, 2016 at 8:35 pm

    IN UE !

    Apreciază

    • nimeni said, on ianuarie 30, 2016 at 9:47 pm

      Taharrush gamea – viol colectiv al imigrantilor musulmani

      Apreciază

  2. Orthodox said, on ianuarie 29, 2016 at 8:38 pm

    Rusii vs Musulmani !

    Apreciază

    • nikodim said, on ianuarie 29, 2016 at 11:09 pm

      „Meridionalii” astia nu au respect decat fata de forta bruta. Tolerasmul ue-ist este pentru ei o slabiciune demna de dispret total iar tolerastii sunt pentru ei potentiali sclavi care se cer singuri sa fie exploatati. De aici si comportamentul lor abuziv prin Europa…prin aia „civilizata”.

      Apreciat de 1 persoană

  3. John said, on ianuarie 29, 2016 at 9:37 pm

    Am văzut emisiunea de aseară, din păcate.Ursu,Ciuvică & co.. lacheii de casă ai latrinei 3…păcat de Carmen!

    Apreciază

  4. energein7 said, on ianuarie 29, 2016 at 9:37 pm

    Reblogged this on energein7's Blog.

    Apreciază

  5. Claudia said, on ianuarie 29, 2016 at 9:45 pm

    Musulmani ne trebuie pe cap? Iata ce ne paste: https://www.youtube.com/watch?v=-1YvGAvAqp0 . Si nu numai.

    Apreciază

  6. cosminmatiu said, on ianuarie 29, 2016 at 9:49 pm

    Apreciază

    • tataia said, on ianuarie 30, 2016 at 3:05 pm

      Dar este bine ca femeile sa isi insele barbatii?

      Apreciază

      • cosminmatiu said, on ianuarie 30, 2016 at 5:12 pm

        Normal ca nu este bine si cele care fac asa ceva vor raspunde inaintea lui Dumnezeu. Dar daca asa alege un barbat sa isi tina femeia langa el halal barbat.

        Apreciat de 2 persoane

      • Aurora said, on ianuarie 30, 2016 at 11:27 pm

        Pai ai trecut de partea musulmanilor ? Ce rost are intrebarea ? Daca o femeia e curva, exista divort. Dar nu o cosi. Nimeni n-are dreptul sa o coasa, s-o bage in sac si s-o arunce in mare, s-o mutileze, s-o omoare cu pietre…

        Apreciat de 2 persoane

      • marian said, on ianuarie 31, 2016 at 3:12 pm

        Tataia… ma dezamagesti cu genul asta de intrebari. Uite, iti recomand un film care te-ar putea lumina asupra faptului ca, baieteii musulmani, inca de la varsta de 3-6 anisori pot ajunge victime ale incestului, fiind violati de catre propriul tata, daca tata se mai poate numi. Asta le sadeste un cult pentru viol, ca sa nu mai spun despre dispretul colosal fata de notiunea de femeie. Sunt incurajati sa isi umileasca mama, sora si orice parte femeiasca. Nu stiu cat de iubitori fata de propriile lor sotii mai pot fi acesti baietei stigmatizati de catre propriul tata, cu sau fara incuviintarea tacita a insesi mamei lor! Nu extrapola ce ti s-a intamplat sau nu tie sau altui cunoscut la societatea musulmana, caci nu are sens.
        Doamne ajuta!

        Apreciază

  7. Claudia said, on ianuarie 29, 2016 at 9:51 pm

    Si ce frumos era odata… (https://www.youtube.com/watch?v=pemKI0UUmqg ).

    Apreciază

  8. isihastu said, on ianuarie 29, 2016 at 10:11 pm

    Calendarul jidanit pe an ce trece… Dupa ce au pus sambata ultima zi a saptamanii, acum pentru prima data sarbatoarea Sf. Trei Mari Ierarhi Vasile, Grigorie si Ioan apare cu cruce neagra. Ce mai urmeaza ?

    Apreciază

  9. Graiul Ortodox said, on ianuarie 29, 2016 at 10:23 pm

    Omilie video a protopresbiterului Teodoros Zissis din 22. 01. 2016 în Chișinău cu prezența Mitopolitului Vladimir al Moldovei,

    despre Marele Sinod Panortdox pe înțelesul tuturor

    Toată lume trebuie sa vadă și să audă aceasta Predică

    https://graiulortodox.wordpress.com/2016/01/29/11278/

    Apreciază

  10. nikodim said, on ianuarie 29, 2016 at 10:45 pm

    Ah, iezuitii astia, „notre freres”, „fratii” nostri perfizi intru pseudo-latinitatea lor dominatoare, pseudo-crestina de „rit roman” si impusa azi prin perversa „civilizatie” a „valorilor” tolerasto-proctologico-pedofilo-imigrationiste, o incununare a eforturilor lor „fratesti” intreprinse de-a lungul istoriei Neamului acesta de catre iudele inaintemergatoare ale „scolii ardelene” uniato-papistase, reprezentate de gasca oculta a generalului Basta, care l-au decapitat miseleste pe Mihai Viteazul, primul si unicul care le-a amenintat marsavia oculta prin prima Mare Unire a Tarilor sub denumirea fireasca si adevarata de Marea Dacie, data chiar de catre Bravul domnitor, dar care denumire se trece sub tacere de catre istoricii lachei urmasi. Nu se aminteste nicaieri in sursele oficiale ca Mihai Viteazul a reprezentat primul domnitor care aproape a reusit, prin Prima Mare Unire, sa destepte in inima Neamului si spre stiinta celorlalte neamuri ale vremii, adevarul istoric de apartenenta a restului latinitatii la izvorul istoric si civilizational reprezentat de spatiul etno-cultural dacic si nu invers cum este prezentat acum, in care dacii au ajuns sclavii si subordonatii barbari, civilizati de iluminatul apus romano-catolico-protestant.
    Dupa decapitarea lui Mihai Viteazul, timp de exact 100 de ani jivinele ocultismului iezuit au pus la punct mega-proiectul de inversare al rolului istoric civilizational in Europa, si au transformat genealogia si evolutia latinitatii din spatiul geto-dac, exact in opusul sau, transformand in noua lor pseudo-istorie daco-vlahii, in barbari betivi cu o limba primitiva(din care s-au pastrat doar vreo 20 de cuvinte?!?!) si care in 160 de ani, de la Traian la Aurelian, au fost adusi la civilzatie si romanizati de catre cativa functionari si soldati romani. Are consistenta „teoria latinitatii” lor asupra valahilor, nu? Practica istorica demonstreaza ca nici cele mai primitive si putin numeroase triburi in 160-200 de ani de la contactul cu civilizatii „superioare” nu si-au pierdut limba si obiceiurile in halul in care a facut-o poporul dac numeros si traitor pe intinse teritorii, conform acestei inselatoare „teorii a latinitatii” a’la „notre freres”!
    Si aceasta noua si „adevarata istorie” a Neamului, fabricata in tenebrele ocultei iezuite ne-a tot fost impregnata de cozile de topor papistase, de iluminatii „neamului” stransi in cloaca de iude nationale ale „scolii ardele” care au reusit in Ardeal sa fisureze unitatea de Credinta a Neamului, cel mai puternic liant al societatii de tip monolit pe care nu au reusit sa o infranga secolele de dominare si asuprire maghiara. Apropo, de aceste secole de dominare maghiara… Oare nu contrazic ele „teoria latinitatii” conform logicii careia toata populatia romaneasca a Ardealului incepand din secolul X de cand a inceput dominatia maghiara si pana azi, deci peste 1000 de ani, ar fi trebuit sa fie maghiarizata? Ca doar nu se compara 160 de ani ai romanizarii totale a dacilor cu 1000 de ani de dominatie maghiara mult mai crunta, nu?
    Dupa marsavii escroci si tradatori nationali si duhovnicesti ai „scolii ardelene”, au urmat nu mai putin perfizii iluministi „pasoptisti”, care prin spiritul lor revolutionar au fragmentat mai departe societatea traditionala si din celelalte principate, introducand moda de a face politica, politica ce dezbina dureros si tragic si azi societatea si Neamul si nepregetand deloc sa denigreze Biserica si Credinta Orotodoxa.
    Aceste dureroase evenimente istorice care marcheaza „fenomenul de emancipare a neamului”, dupa cum se exprima fariseic istoricii nostri, isi au originea dupa cum am incercat sa prezint aici in aceeasi cloaca antihristica care permanent lucreaza impotriva Adevarului.
    Mare parte a cele ce am scris aici se pot usor deduce chiar dintr-o sursa oficiala:

    https://ro.wikipedia.org/wiki/%C8%98coala_Ardelean%C4%83

    Astazi in lumea post-iluminista, aceeleasi naparci perfide a’la „notre freres”, implementeaza noi etape ale mega-planului lor de subordonare civilizationala…
    De NE-AM trezi odata, NEAMULE!

    Apreciat de 2 persoane

  11. tataia said, on ianuarie 30, 2016 at 12:52 am

    Ia priviti voi ce faceau migrantii la Calais (terminalul de imbarcare a camioanelor pe tren pentru traversarea tunelului pe sub marea Minecii) pina acum 2-3 luni:

    NU am nimic cu religia nimanui, dar asta deja nu mai este o problema religioasa. Acestia nu fac prapad in Europa pentru ca sint musulmani ci pentru ca cineva i-a pus sa faca prapad…cu adevarat navalirea popoarelor barbare!

    Apreciază

  12. Tudor said, on ianuarie 30, 2016 at 12:59 am

    Vreau sa iau legatura cu el ,daca cunoaste cineva cum, as fi recunoscator,Doamne ajuta!

    Apreciază

  13. marian said, on ianuarie 30, 2016 at 8:24 am

    Vreau sa multumesc romanilor care au facut ca acest video sa fie posibil.
    Mulțumesc Ție Doamne pentru că țara asta încă trăieşte!
    Slavă Lui Dumnezeu!

    Apreciat de 1 persoană

  14. octoviv said, on ianuarie 30, 2016 at 12:20 pm

    Doamne, ajută.

    Vă rog frumos, care cunoașteți limba rusă, dacă vreți și puteți să traduceți următorul film:

    Схииeромонах Рафил Берестов Мои переживания о соборе (cred că se referă la părerea Părintelui Ieroschimonah Rafail Berestov despre viitorul sinod panortodox):

    Vă mulțumesc.
    Doamne, ajută.

    Apreciază

  15. Ionuț said, on ianuarie 30, 2016 at 2:22 pm

    Doamne ajută! Scrie, te rog, un articol sau postează comentariul meu!

    Noi discipline de studiu la gimnaziu!

    Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice a lansat în dezbatere publică 3 variante de un nou plan-cadru pentru gimnaziu. Modificări substanțiale nu sunt. Religia este încadrată în Trunchiul Comun în toate cele 3 variante. Mie mi-a atras atenția introducerea unor discipline noi:
    – cls. a V-a – Educație pentru drepturile copilului
    – cls. a VI-a – Educație interculturală
    – cls. a VII-a – Educație pentru cetățenie democratică
    – cls. a VIII-a – Educație economică

    Titluri perfecte pentru societatea comunismului albastru. Oare la ”educația interculturală” ce or să învețe copiii? Cât de minunați sunt migranții? Sau că toate religiile sunt minunate? Căci s-a dus lupta împotriva orei de Religie, ca să se bage discipline dubioase în loc.

    Cică 3 variante de plan-cadru, dar disciplinile acestea apar în toate 3… Ca la vot, alegi din 10 candidați dar toți sunt controlați de ”la centru”.

    Iată aici cele 3 variante: http://media.hotnews.ro/media_server1/document-2015-12-23-20685813-0-propuneri-plan-cadru-pentru-gimnaziu.pdf

    Vă puteți lăsa opinia în legătură cu aceste variante de plan-cadru aici: https://www.surveymonkey.com/r/planuri_cadru

    Apreciază

  16. Ionut said, on ianuarie 30, 2016 at 2:28 pm

    Realitatea privind refugiatii are mai multe fatete, printre care:
    – Exista oameni si copii care isi pierd viata pe mare;
    – Exista islamisti infiltrati printre refugiati, dar si persoane care provin din Albania si Kosovo.

    Parerea mea despre cum ar trebui procedat in cazul refugiatilor:
    – refugiatii crestini, precum si mamele cu copii mici sa beneficieze din start de o procedura simplificata;
    – sa fie acceptati doar refugiatii din zonele de conflict (sirieni);
    – test de limba, test de cunostinte privind specificul zonei de unde provin si test poligraf (scopul si durata „vizitei”);
    – sa se tina legatura permanent cu autoritatile siriene pentru a verifica identitatea solicitantilor (Romania e singura din UE care si-a pastrat ambasada de la Damasc);
    – sa se construiasca locuinte modulare intr-o zona izolata din Baragan, cu apa curenta si energie solara si posibilitatea ca refugiatii sa munceasca in agricultura;
    – interdictia de a parasi localitatea de domiciliu pentru mai mult de 7 zile consecutive (ceva de genul masurii de control judiciar);
    – mentinerea lor pana la rezolvarea conflictului din Siria;
    – acceptul de a ramane ulterior in Romania doar pentru cei ce invata limba romana si se boteaza crestin-ortodocsi.

    Apreciază

    • Radu said, on ianuarie 31, 2016 at 12:58 pm

      ce zici tu e frumos si bine si sunt masuri de bun simt pentru niste conducatori care sunt patrioti sau nationalisti si tin cu Romania si cu poporul…
      ori la noi avem numai tradatori si agenti ai diferitelor servicii si ong-uri din SUA si alte tari vest europene.

      Vis frumos cine sa aplice masurile astea?

      Musulmanii la cat de spalati pe creier sunt inca din copilarie cu coranul si imamii lor mai degraba vor muri decat sa accepte pe Hristos sa se boteze.
      Ignoranta si bigotismul lor sunt de legenda…

      Exista o sansa mai mare cu cei care au facut mai multa scoala si de preferat in tari europene sa se mai schimbe si dupa multa munca de explicatie si lamurire si dovezi in final poate sa accepte sa se boteze devina ortodocsi.

      http://www.ortodoxiatinerilor.ro/minuni-convertiri/19414-turcii-intorc-ortodoxie

      Apreciază

  17. Orthodox said, on ianuarie 30, 2016 at 2:31 pm

    HAARP

    Apreciază

  18. tom beron said, on ianuarie 30, 2016 at 2:57 pm

    VAD CA MESAJELE MELE NU SUNT POSTATE DE LOC,IN FINE CAM „NE-ORTODOXA” CHESTIA ASTA..AM TOTUSI O INTREBARE:
    CE INTERESE AU IEZUTII CA SA ADUCA SALBATICII AIA INTR-O TARA ORTODOXA CA ROMANIA?PAREREA MEA ESTE C BATE ORICE TEORIE A COSNPIRATIEI! SE PARE CA MAI TOATE AJUTOARELE UMANITARE AU URMARIT UN SCOP ASCUNS ASA CUM SUT SI CEI CARE DAU MANCARE LA COPIII STRAZII S APOI FAC FILME INCARE CRITICA BISERICA CA NU SE IMPLICA.O DATA HRANITI AUROLACII SE INTORC IN CANALE SI NU AU INTERES SA FIE INTEGRATI…

    Apreciază

  19. Cosmin said, on ianuarie 30, 2016 at 4:02 pm

    Incidente neplacute se vor petrece in Romania datorate imigrantilor, iar noi romanii daca ne vom face singuri dreptate, parca vad atunci militienii cum vor recurge la masuri opresive contra populatiei romanesti.

    Se pare ca incepand cu plutoanele de graniceri si pana la jandarmerie, toti au primit ordin sa nu reactioneze.

    Daca incerci sa treci clandestin granita unui stat, procedura standar este: somatie insotita de foc in plan vertical, iar daca intrusul nu se conformeaza, foc de voie.

    La Baia Mare, 6-8 masini Landrover Deffender ale politiei de frontiera stationeaza in curtea unui service auto. Asta de cateva zile, asa dintr-o data. Cu siguranta astfel de masini nu sunt defecte, pentru ca nu au o vechime mai mare de 3-4 ani. Cunoscatorii stiu la ce ma refer. Daca fenomenul e general pe toata tara, treaba e clara: nu e nimeni pe frontiere, in timp ce presa transmite mesajele de securizare a frontierelor UE, ale liderilor europeni.

    Se pare ca e un limbaj codificat pe care il aflasem mai demult din cartile lui David Icke: atunci cand autoritatile intreprind o masura, ei defapt procedeaza taman pe dos de cum declara. Daca vrei sa faci trafic de droguri, infiintezi o agentie antidrog. Daca vrei sa defrisezi paduri in voie, infiintezi o agentie de mediu, samd.

    Apreciat de 2 persoane

  20. cosminmatiu said, on ianuarie 30, 2016 at 5:19 pm

    Bordeiul din pustie al Pr Cleopa:
    http://ortodox.md/articole/n-am-facut-nimic-bun/

    Apreciază

  21. cosminmatiu said, on ianuarie 30, 2016 at 6:34 pm

    Apreciază

    • mihai said, on ianuarie 30, 2016 at 8:06 pm

      Referitor la blogul ,,cuvantul ortodox” fostul r.i.c, ce jocuri fac acei indivizi si pt cine le fac?!, pt ca am vazut un articol mai deunazi denigrandul pe monahul teodot, eu de exemplu am postat un comentariu pe care nu lau postat desi nu erau cuvinte jignitoare in acel comentariu plus ca se luase asa degeaba si de fratele gabriel de la apologeticum desi eu numi amintesc de asa ceva. Deci gata de azi inainte nu mai am ce cauta pe blogul lor

      Apreciază

      • saccsiv said, on ianuarie 30, 2016 at 8:56 pm

        mihai

        Buna dimineata.

        Da-mi te rog link-ul te rog.

        Apreciază

      • cosminmatiu said, on ianuarie 30, 2016 at 9:10 pm

        Stii ca dupa fiecare Sf Liturghie preotul tine o predica. Poate ai observat ca ei tot predica mereu, mereu acelasi lucru in functie de slujba zilei respective. In esenta acesta nu este un lucru rau deoarece, cuvantul lui Dumnezeu este viu si nu are moarte si ramane valabil in veci. Problema este alta mult mai grava si anume ca majoritatea preotilor vorbesc doar de primele secole de persecutie crestina dar nu vad sau nu vor sa vada ce se intampla de exemplu in Siria, nu vor sa vada ce se intampla azi in lume si ce urmeaza. Adica ei spun ca pe vremuri lupii atacau oile dar acum lupul e deja in turma si nu il vad. Cam acelasi lucru il pot spune despre acel blog, sunt politic corecti, publica lucruri frumoase dar dau drumu si la otrava destula cat sa te piarda vesnic. Noi azi traim vremuri de practica nu de teorie si mare pret au in fata lui Dumnezeu marturisitorii ca si Teodot si toti cei care marturisesc prin bloguri si in orice fel. DIn cele 10 fericiri numai in 3 spune Mantuitorul ca a lor este Imparatia Cerurilor si de doua ori se refera la cei prigoniti pentru El.

        Apreciat de 1 persoană

  22. ultimul mohican said, on ianuarie 30, 2016 at 8:48 pm

    Dragii mei, sa dea Dumnezeu sa ma insel dar e problema numai de timp pana vin astia peste noi. Poate cateva saptamani, poate cateva luni, nu stiu. Ce e de facut ? Ca autoritatile E CLAR CA AU ORDIN SA SE DEA LA O PARTE, vin pacifistii islamisti sa-i atace pe cei fara aparare, sa violeze, sa arda biserici, sa converteasca cu forta, sa ucida. O sa ne aparam pe cont propriu si vom primi sanctiuni legale draconice ca indraznim sa ne aparam familiile. Va urma haosul, legea martiala si ia ghiciti ce inca ? Doar pentru siguranta noastra. Uitati-va putin la vecinii unguri. Au propuneri legislative pentru reducerea libertatilor cetatenesti in vederea „cresterii sigurantei”. Cat timp mai este ?

    Apreciat de 2 persoane

    • cosminmatiu said, on ianuarie 30, 2016 at 9:13 pm

      Parerea mea personala, razboiul asta are doua faze:
      – prima, in care trebuie sa ne aparam tara si credinta chiar cu pretul vietii. Inchinatorii la allah se tem numai de
      violenta si moarte
      – a doua, cei care vor scapa si nu vor avea de ales in vremea Antihristului trebuie sa se retraga in munti

      Apreciat de 1 persoană

  23. Orthodox said, on ianuarie 30, 2016 at 9:47 pm

    Corul Armatei ruse interpretează un cântec patriotic românesc (Video)

    Apreciat de 1 persoană

    • carla said, on ianuarie 31, 2016 at 11:21 am

      A fost ultimul spectacol pe care l-a vazut Vadim Tudor inainte de-a muri! Se spune ca a fost impresionat de felul cum au interpretat rusii cantecul romanesc si a aplaudat in picioare.

      Apreciază

      • nikodim said, on ianuarie 31, 2016 at 1:16 pm

        carla,
        Ei na??? Si nu s-a gasit chiar nimeni de prin massmedia sau din clasa noastra politica „independenta” care sa faca legatura dintre moartea sa „suspecta” si rusii cu concertul lor „suspect”?

        Apreciază

      • carla said, on ianuarie 31, 2016 at 5:56 pm

        Presupun ca glumesti. De altfel si eu am fost la fel de impresionata de concert. Din pacate la noi nu mai exista preocupare pentru cultivarea valorilor si sentimentului national, ne-au transformat intr-un fel de masa amorfa. Citind aici blogul fratelui Vasile, imi mai vine putin inima la loc, vazand ca mai sunt romani cu frica lui Dumnezeu si iubitori de neamul lor. Ma gandesc ca pentru acesti putini oameni, bunul Dumnezeu ne va mai ingadui ceva vreme, chiar daca multi nu prea meritam.

        Apreciază

  24. Orthodox said, on ianuarie 30, 2016 at 11:35 pm

    Protest de amploare în Italia față de uniunile civile între persoane de același sex: O societate care nu mai are limite este o societate care înnebunește

    Sute de mii de italieni care se opun uniunii civile între persoanele de același sex au manifestat sâmbătă la Roma împotriva unei propuneri de lege în acest sens care se dezbate în parlament. La manifestația intitulată „Family Day” au luat parte inclusiv părinți ai homosexualilor, care se opun actului normativ extrem de contestat. Legea ar permite cuplurilor gay și adopțiile.

    Sute de mii oameni, conform autorităților, două milioane – potrivit organizatorilor, au manifestat la Roma. Manifestanții au purtat steagul Italiei și bannere pe care scria „NU uniunilor civile”, transmite AP.

    Apreciază

  25. Ionuț said, on ianuarie 30, 2016 at 11:46 pm

    Off topic: Am făcut un colaj cu imagini care prezintă frumusețea tinerilor români. Sper să vă placă.

    Apreciat de 1 persoană

  26. Orthodox said, on ianuarie 31, 2016 at 1:35 am

    Apreciază

  27. Orthodox said, on ianuarie 31, 2016 at 2:48 am

    Apreciază

  28. carlos said, on ianuarie 31, 2016 at 3:10 am

    Fara legatura cu subiectul

    http://www.romlit.ro/debut_ocant
    Citat din articolul despre Ianus, poetul:
    <>

    Apreciază

    • carlos said, on ianuarie 31, 2016 at 2:15 pm

      Iertare, greseala mea. Au scris recent despre ultima lui carte, textul ala e din 2010.

      Apreciază

  29. Orthodox said, on ianuarie 31, 2016 at 6:18 am

    EMIGRANTII !!!

    Apreciază

  30. Nimbus said, on ianuarie 31, 2016 at 9:23 am

    Despre Grecia

    http://emiliacorbu.ro/2016/01/micile-pacate-ale-greciei/#comment-3840

    Apreciază

  31. carla said, on ianuarie 31, 2016 at 10:50 am

    Am inteles ca primarul a aflat, insa, intamplator ca vor fi adusi refugiati, ca s-a organizat foarte discret centrul respectiv. Pe comunitati chiar nu le consulta nimeni in legatura cu destinatia unei zone?? (Incalcandu-se constitutia Romaniei art.3, pct.4…”Pe teritoriul Romaniei nu pot fi stramutate sau colonizate populatii straine”…,
    Ca de exemplu, este legal sa-ti poata construi un stadion, o groapa de gunoi, un centru de refugiati, sub nas, fara sa te consulte cineva?
    Sau acum o sa ni se raspunda… „Care Romania?”

    Apreciază

    • doina said, on ianuarie 31, 2016 at 1:13 pm

      Asa atitudine ar trebui sa avem toti precum vei din aceasta localitate. Felicitari si Dumnezeu sa-i intareasca.

      Apreciază

    • Cosmin said, on ianuarie 31, 2016 at 8:01 pm

      S-a trecut la o politica letal-silentioasa. Presa tace – guvernul face. S-a observat ca daca nimeni nu protesteaza, se poate actiona nestingherit impotriva intereselor Romaniei.

      Apreciază

  32. Radu said, on ianuarie 31, 2016 at 12:43 pm

    Sa speram ca panaramele alea de iezuiti „freres” se tin de cuvant si nu forteaza nota mai tarziu cand se potoleste lumea si mai uita…
    II vad in stare de asa ceva

    E o victorie oricum pentru localnici si pentru autoritatile locale !
    DECI SE POATE ! daca oamenii se trezesc si trec la fapte !

    Rusine sa le fie mizerabililor de la cloaca numita antena 3 nu am crezut sa ajunga atat de jos sa se preteze la asa ceva…
    Sa incerce manipulare subtila a telespectatorilor sa ii arate pe localnici ca pe niste „extremisti” sau alte minciuni cand oamenii pe buna dreptate isi apara drepturile si familiile.
    Sa ii ia la ei in sediul lor de la antena 3 pe refugiatii sa ii ia porcul de ursu si ceilalti jegosi la ei acasa daca sunt atat ei de toleranti si buni la suflet…sa dea exemplu

    DOAR VEDEM CU TOTII CE S-A INTAMPLAT PE UNDE AU TRECUT „REFUGIATII” mai putin presa de la noi care e controlata in proportie covarsitoare de companii si interese straine.
    Au dat si ei de forma o stire doua cu ce crime si pacate au comis musulmanii, e doar varful iceberg-ului din tot ce s-a intamplat in ultimele luni.

    Era o stire cu Austria ca vrea sa expulzeze 50 000 de imigranti pana in 2019…mi se pare o gluma de prost gust…chiar daca e adevarat…

    Astia au venit in cateva luni cu zecile de mii, sutele de mii in Europa si astia in cativa ani dau afara vreo 50 000 de musulmani…Pana atunci la cat de repede se inmultesc jegosii astia vor fi majoritari in Austria sau pe aproape.
    Ca sa nu zic de suferintele si nedreptatile pe care le sufera si le vor suferi austriecii din cauza barbarilor astora…

    Apreciază

    • nikodim said, on ianuarie 31, 2016 at 1:20 pm

      Radu,
      Nu spera, ca nu se vor tine de cuvant. Niciodata nu au facut-o si nu o vor face.

      Apreciază

  33. […] Video – UN EXEMPLU DE URMAT: Cu primarul in frunte, locuitorii din Ardud, Satu Mare, au reusit opr… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.