SACCSIV – blog ortodox

Comentariul zilei: ELITELE nu mai actioneaza demult doar pentru a castiga bani. Ei au deja toti banii din lume. ATUNCI de ce o fac? De exemplu ne VACCINEAZA pentru a baga in noi MERCUR. De ce mercur? Ce legatura exista intre MERCUR si DIAVOL? Dar intre o anumita STIINTA si VRAJITORIE?

Posted in Uncategorized by saccsiv on ianuarie 29, 2016

haarp-2

Foto: http://ddees.com/index.php/2015/09/11/david-dees-art-gallery/

   Bertrand Russell:

Dieta, injecţiile şi interdicţiile se vor combina, de la vârstă foarte timpurie să producă acel tip de caracter şi tip de credinţe pe care autorităţile îl consideră dezirabil şi orice critică serioasă a puterii va deveni imposibilă psihologic.”

Iata raspunsul fratelui tataia la comentariul lui geo de la LEGEA VACCINARII OBLIGATORII. Sistemul insista: NU-TI VACCINEZI COPIULUL = ITI VOR LUA COPILUL. Dar cica parintii vor fi despagubiti daca apar efecte adverse grave. Tu pentru ce despagubire ii vei lasa sa-ti bage copilul in pamant?:

geo:

Oamenii de stiinta americani au cerut Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS) sa ia masuri urgente in cazul virusului Zika, transmis de un tantar, care spun ei are „potential pandemic exploziv”. Intr-un articol publicat intr-o revista de profil din SUA, ei cer OMS sa tina seama de cazul raspandirii Ebola si sa convoace de urgenta un comitet de experti in boli, scrie BBCNews.

http://www.hotnews.ro/stiri-international-20757617-virus-zika-putea-provoca-pandemie-exploziva-europa-este-prezent-cel-putin-sase-tari.htm

…foame mare pe companiile big pharma…

tataia:

Nu e vorba de foame…daca ar fi numai profitul la mijlloc..dar nu este asa…Multi oameni, care printrea altele au mai auzit de masoni , de illuminatti, de noua (dez)ordine mondiala (fie vorba intre noi doar daca traiesti intr-o pestera nu au auzit de toate acestea) cred ca tot ce fac acestia fac pentru bani. Nimic mai gresit, pe elite nu banii ii intereseaza ca au deja toti banii din lume, de fapt ei au deja totul fara a avea nevoie de bani..Pe ei ii intereseaza controlul absolut.

Unicul scop al vaccinurilor este acela de a debilita psihic copilul inca de la virste fragede. Vaccinurile contin mercur deoarece mercurul reprezinta de fapt „o lobotomie chimica a creierului” . Vaccinurile au fost inventate doar pentru a ne distruge glanda pineala, pentru a ne transforma in „oi” incapabile de gindire critica, in niste legume care cred tot ceea ce ni se spune…care nu sint in stare sa gindeasca pentru ele insele. „Injectiile, dieta si educatia se vor combina inca de la virste fragede pentru a crea acel tip de caracter dorit de stat…”

De ce se promoveaza atit de agresiv vaccinul in ziua de azi? De ce incerca sa ni-l vire pe git cu forta? NU pentru bani…ci pentru ca ei constata ca unii oameni incep sa se trezeasca din acest cosmar in care traim cel putin de citeva sute de ani incoace. De aceea au crescut cantitatea de mercur din vaccinuri. De aceea au marit numarul de vaccinuri. De aceea baga mercur in chemtrails. Deoarece mercurul ataca in primul si in primul rind sistemul nervos era normal ca o data cu marirea dozei de mercur sa apara si efecte adverse….Autism, paralizii, ADHD, narcolepsie, etc, etc. In cele din urma mercurul ataca si alte organe in afara de sistemul nervos…Si asa apar boli de inima, diabet, cancer, boli de rinichi, etc, etc. In cele din urma rezista tot cel care este mai rezistent la otrava…Toate acestea pentru ca „EI” sint disperati ca nu cumva oamenii sa se trezeasca la realitate! Iar daca unii se mai imbolnavesc cumva de boli incurabile sau mai si mor cu atit mai bine. Si asa big farma trebuie sa isi „vinda doctoriile” si asa sintem prea multi si poluam/distrugem plan-eta.

   Comentariu saccsiv:

Ba mai rau. Ei fac cu mercurul ceea ce fac de fapt si vrajitoarele. Asta si pentru ca foarte probabil exista o legatura intre acest metal si diavol. Deci au nevoie de mercur nu doar pentru a zdrobi fizic sistemul nervos ci si pentru a deschide adevarate punti catre draci in mintea oamenilor.

   Asta in ceea ce priveste vaccinurile. Dar si in general orice fac deja n-o mai fac pentru bani. Banii pentru ei nu mai sunt un scop. Banii pentru ei sunt o unealta pentru chemtrails, HAARP, organisme modificate genetic, educatie, legi restrictive, etc.

Iar stiinta lor avand legatura cu diavolul, evident ca este strans legata de vrajitorie:

PROFETIA Sfantei Macaria rusoaica. Unele deja se implinesc sub ochii nostri …

Comentariul zilei (02.06.2014): CHEMTRAILS – RADIATIA ELECTROMAGNETICA – DRACI

 

62 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. FlorianP said, on ianuarie 29, 2016 at 12:13 pm

    OFF-Topic

    Va recomand un articol: „Papa” Francisc – Predecesorul ANTIHRISTULUI !! (din pacate este in limba rusa. Eu l-am citit folosind google translate).

    http://3rm.info/mainnews/61229-plameneet-molitvennyy-mech-papa-francisk-predtecha-antihrista.html

    Apreciază

  2. cosminmatiu said, on ianuarie 29, 2016 at 12:29 pm

    Tatal lor, diavolul, vrea sufletele noastre, restul sunt doar mijloace sa isi atinga scopul, are dreptate tataia. Dar Bunul Dumnezeu dupa mare mila Lui va judeca fiecare generatie dupa ispitele la care a fost supusa si de aceea si Sfinti din urma, spun Sfintii din vechime ca vor fi cei mai mari.

    Apreciază

  3. energein7 said, on ianuarie 29, 2016 at 12:31 pm

    Reblogged this on energein7's Blog.

    Apreciază

  4. RomeoB said, on ianuarie 29, 2016 at 1:17 pm

    La emisiunile sociale Trinitas TV, apar deseori „persoane cu dizabilitati”, sau parintii unor asemenea copii- (de copii autisti de ex).
    Suparator de multi INVOCA DREPTURI, nu MILA CRESTINA; invoca LEGISLATIE UE, invoca faptul ca in UE grija faca de aceste persoane nu se compara cu cea a romanilor etc, etc. Critici in toata regula la adresa statului roman.
    STATUL TREBUIE SA DEA BANI DE LA BUGET, SA ASIGURE, SA FIE CA IN TARILE CIVILIZATE, SA…, INDIFERENT DE POSIBILITATI.

    Se pare ca una din activitatile importante ale ONG urilor care se ocupa de handicapati (cu diverse tipuri) este ca sa-i invete pe acestia sa revendice (UNEORI VEHEMENT) drepturi la nivelul UE, SA INJURE STATUL ROMAN PT CA NU FACE NIMIC. Se subintelege, normalitatea se gaseste in Germania si Suedia.

    Se contureaza o strategie dureroasa: anumite lugi UE impune generarea de handicapati (cu vaccinarile), alta alocarea resurselor pt asigurarea drepturilor lor.

    PS: S-a constata faptul ca practic toti copiii bolnavi de sida de la inceputul anilor 90, aveau aceeasi tulpina de virus in toata tara. In acest caz infectarea pe cale accidentala era aproape exclusa. Ar fi trebuit sa fie multe tipuri de sida.
    Nu prea s-a spus pe fata: a existat un plan de infectare cu sida a copiilor din Romania…
    Prin urmare precedentul exista.

    Apreciază

  5. john said, on ianuarie 29, 2016 at 1:39 pm

    Incursiune in ” Dosarele X” Ne pregatesc pentru ceva?
    CIA a declasificat sute de documente.Documentele datează în primul rând de la sfârșitul anilor 1940 și 1950.
    https://www.cia.gov/news-information/blog/2016/take-a-peek-into-our-x-files.html
    Pentru cei interesati
    http://www.foia.cia.gov/collection/ufos-fact-or-fiction

    Apreciat de 2 persoane

  6. geo said, on ianuarie 29, 2016 at 1:44 pm

    Un component al vaccinurilor este thiomersalul (sau thimerosal):

    https://www.google.ro/search?q=tiomersal&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=1E-rVvTlBszTUZKWnYAE

    https://www.google.ro/search?biw=1024&bih=697&q=thimerosal+in+vaccinuri&revid=1062993191&sa=X&ved=0ahUKEwi6xJjH-M7KAhUH1hQKHciWBL0Q1QIIhAEoAA

    El este bun in multe aplicatii dar in niciun caz in…corpul uman!!!

    Efectele lui – https://www.google.ro/search?biw=1024&bih=697&q=thimerosal+autism&revid=1062993191&sa=X&ved=0ahUKEwi6xJjH-M7KAhUH1hQKHciWBL0Q1QIIhQEoAQ

    Ca sa nu mai vorbim de faptul vaccinurile sint virusi, microbi, amortiti…

    Apreciază

    • Feli said, on ianuarie 29, 2016 at 2:06 pm

      „Virusi” nu exista, ceea ce dau ei drept virusi sunt de fapt niste bucati de proteine straine, care pot da reactii autoimune. Adjuvantii sunt insa adevaratele bombe chimice pentru corp.

      Apreciază

    • Spaceman said, on ianuarie 29, 2016 at 9:53 pm

      Nu discută nimeni dacă este bine sau nu să vaccinăm animalele și păsările pe care le mâncăm. Că și acele vaccinuri conțin thiomersal, hidroxid de aluminiu, formaldehidă…Formaldehida este cancerigenă pentru om, potrivit Comunicatului de presă nr. 153 din 15 iunie 2007 al Organizației Mondiale a Sănătății (O.M.S.), care a clasat formaldehida în grupa I-a agenților cancerigeni pentru om.

      Apreciază

      • Spaceman said, on ianuarie 30, 2016 at 2:46 pm

        Ca să fiu mai clar, animalele și păsările dintr-o fermă nu se pot opune vaccinării și nici îndopării cu antibiotice. Doar fermierul alege ce e bine pentru efectivele de animale sau păsările sale, conform legilor în vigoare. De aceea sunt total împotriva unei LEGI a obligativității vaccinării sau impunerii unor condiții legate de vaccinare (nu-ți primește copilul la școală de exemplu)! Numai sub comunism, totalitarism și dictatură se vaccinează obligatoriu, iar asta nu mai este vaccinare, imunizare, ci otrăvire! Normală ar fi o atitudine de maximă prudență în procesul de vaccinare împreună cu o informare corectă și solidă despre vaccinuri. La copii vaccinarea ar trebui făcută după o schemă de vaccinare confidențială, stabilită de comun acord între părinti și medicul de familie, în funcție de zonă și riscul de îmbolnăvire, la recomandarea autorităților medicale din domeniu precum http://www.cnscbt.ro/ . Riscul de îmbolnăvire nu este același dacă trăiești într-o localitate cu 200 de locuitori sau dacă alegi de exemplu…să călătorești în Brazilia!

        Apreciază

  7. Feli said, on ianuarie 29, 2016 at 2:04 pm

    Scriitorul german Johann Wolfgang von Goethe, care a fost martor la mai multe arderi pe rug, descrie in „Faust I” ce faceau medicii pentru a ucide mii de oameni si pentru a fi celebrati drept salvatori de catre cei care supravietuiau. Este vorba de un pasaj-cheie, introdus de Goethe abia in editia a 3-a, cand cartea deja trecuse de cenzura!

    Descrie mai intai in limbaj de alchimist CUM se prepara otrava, pardon „medicamentele” („rosu-leu” era oxidul rosu de mercur, „crinul alb” era acidul clorhidric!!!) si apoi scrie clar cum de fapt doctorii omorau oamenii mai ceva decat ciuma!!!

    „Se închidea, cu-ceata lui de-adepţi,
    în neagra lui bucătărie şi gătea pe îndelete,
    Unea contrarii, după lungi reţete.
    Un roşu-leu cu crinul alb se logodea
    în blînda şi domoala baie, zilnic.
    Apoi, împerecheaţi în flacără,
    cei doi trecuţi erau dintr-un alcov în altul, silnic.
    Cînd într-un joc de aprige culori
    Crăiasa tînără se alegea în zori,
    Medicamentul era gata. Oamenii mureau.
    Dar nimeni nu-ntreba: se face vreunul sănătos?
    Astfel, cu infernalele tertipuri
    Prăpăd făcurăm prin aceste văi,
    Mai fioros decât făcuse ciuma.
    Însumi dat-am din otravă
    La mii de oameni. Toţi s-au stins.
    Şi-acum văzuşi, cum suntem ridicaţi în slavă,
    Noi, noi netrebnicii şi ucigaşii!”

    Apreciat de 1 persoană

  8. Paul222 said, on ianuarie 29, 2016 at 2:08 pm

    Mare atentie la acest comentariu:

    Vrei sa stii cum te controleaza?

    http://www.google.com/patents/US6506148

    „Este vorba despre Patentul Inventiei:
    Manipularea sistemului nervos de catre câmpurile electromagnetice de la monitoare (TV)
    PATENT: US 6506148 B2
    Rezumat
    Efecte fiziologice au fost observate la un subiect uman, ca răspuns la stimularea pielii cu câmpuri electromagnetice slabe, care sunt pulsate cu anumite frecvențe aproape ½ Hz sau 2,4 Hz, cum ar fi pentru a excita o rezonanță senzorială. Multe monitoare de calculator și tuburi TV, atunci când se afișează imagini în impulsuri, emit câmpuri electromagnetice pulsate de amplitudini suficiente pentru a provoca o astfel de excitație. Prin urmare, este posibil de a manipula sistemul nervos al unui subiect prin pulsarea de imagini afișate pe un monitor de calculator sau televizor din apropiere. Pentru acestea din urmă, pulsul de imagine poate fi înglobat în materialul programului, sau poate fi acoperit prin modulare de un flux video, fie ca un semnal RF sau ca un semnal video. Imaginea afișată pe un monitor de calculator poate fi impulsata în mod eficient printr-un program de calculator simplu. Pentru anumite monitoare, câmpurile electromagnetice pulsate, sunt capabile să excite senzorii de rezonanta la subiecții din apropiere si pot fi generate si pulsate chiar ca imaginile afișate cu intensitate subliminala.

    MAI PE INTELESUL TUTUROR. Prin acele imagini, sau doar acel camp electromagnetic emis de aceste aprate, se poate reprograma intrun mod foarte lent dar eficient creierele celor ce se afla in preajama acestor monitoare sau televizoare.

    TREZITI-VA”

    Apreciază

  9. tataia said, on ianuarie 29, 2016 at 2:14 pm

    @saccsiv

    Categoric exista o foarte strinsa legatura intre intoxicatia cu metale grele (indeosebi mercur) radiatia electromagnetica si draci. Exact asa cum ilustreaza poza de la inceputul articolului. Antenele HAARP, cerul plin de chemtrails (si alea cu metale grele in ele) si sarpele care ne „vaccineaza” cu doua seringi in loc de colti….Sarpele este un simbol pentru diavol, pentru malefic. Oare de ce simbolul medicinei este un sarpe incolacit pe un pahar? Si-a pus vreodata cineva problema?

    Dar am divagat….in primul si in primul rind toate bolile sint date tot de draci….credinta antica a oamenilor era cea corecta….eu acum nu stiu daca o banala raceala este data tot de draci dar banuiesc ca da. In planul fizic, real este provocata de niste agenti patogeni (bacterii, virusuri) dar in plan spiritual probabil este data tot de niste draci care reusesc sa te chinuiasca. SA nu uitam ca fiecare fenomen din lumea aceasta are intotdeauna trei explicatii deopotriva valide in acelasi timp. Explicatia in plan fizic, explicatia in plan mental, explicatia in plan spiritual. Aceste trei niveluri se manifesta simultan si existenta unei probleme la unul din aceste implica automat probleme la celelalte doua niveluri.

    Eu cind am spus ca mercurul distruge sistemul nervos am vrut sa vorbesc doar despre explicatia in plan real, fizic, explicatia unui fenomen care poate fi pus in vedere si masurat cu „stiinta” noastra. Deoarece explicatiile la celelalte doua niveluri sint „hrana tare” greu de digerat de catre cei care nu sint tari in credinta…Exact ca la discutia cu pamintul plat…noi incercam sa ne dam seama daca e plat sau sferic si vin unii si zic de universul vechi de miliarde de ani…Pai ce crestinism este acela? Se stie cit se poate de clar….intreaga Creatie are doar aproximativ 7.000 de ani…cine sustine altfel nu este crestin adevarat, este doar „caldicel” in cel mai bun caz..

    Asa ca eu m-am limitat doar la explicatia fizica, in plan real pentru nu isca si mai multa controversa..dar realitatea este aceasta…mercurul o data patruns in creierul uman creeaza „punti” pentru draci…”punti” prin care acestia ne pot pune idei si ginduri in cap..sau chiar mai rau. Nu stiu de ce dar mercurul este o punte intre lumea fizica, reala si cea spirituala. Lucrul asta este stiut de vrajitoare de cind lumea si pamintul, dar „civilizatii” o pun pe seama superstitiilor invechite si a obscurantismului.

    Apreciază

    • cosminmatiu said, on ianuarie 29, 2016 at 6:52 pm

      5508 pana la Hristos + 2016 = 7524 ani de la alungarea lui Adam si Eva din rai.
      Noi toti suntem batjocoriti de diavoli si inselati de ei ca si Adam si Eva dar diavolul a cazut din cer singur fara sa il ispiteasca nimeni, fara sa fie inselat de alta fiinta. Diavolul cu slugile lui lupta prin toate mijloacele dar Singurul in masura sa judece drept cum, cand si de ce a cazut fiecare este Dumnezeu.
      Unii din inchisorile comuniste au cazut din punctul nostru de vedere in reeducare dar orice om are limita lui. In Intoarcerea la Hristos, Ioan Ianolide spune ca si Sf Gafencu si el ar fi cazut daca ar fi intrat in reeducare, dar prin rugaciuni catre Dumnezeu au scapat de ea.
      Diavolul lupta dar corectarea examenului vietii noastre o face Dumnezeu. Una este sa fii inselat si batjocorit si sa nu stii de existenta lui Dumnezeu si cu totul altceva este sa stii si sa lupti constient impotriva Lui.
      Orice ar face diavolul, Dumnezeu prin pronia Lui le va folosi in favoarea mantuirii noastre.

      Apreciază

  10. Ioan said, on ianuarie 29, 2016 at 2:47 pm

    Oameni din Ardub (Baia Mare) HOTARATI sa-si apere FAMILIA …. in fata ivaziei de imigranti

    Apreciază

    • Radu said, on ianuarie 29, 2016 at 4:38 pm

      Porcii de la antena 3 din ce am vazut online tv tot incercau la emisiune in mod subtil sa dea de inteles ca nu e nimic rau cu faptul de a primi refugiati.
      Adica aia sunt niste extremisti nebuni cei din Ardud ca nu au de ce sa se teama ca sunt niste „amarati de imigranti din calea razboiului” INCREDIBIL cata prostie pe fata la antena 3…

      Bravo lor ca au iesit la fapte sa se apere ! sa traga un semnal de alarma ! sa se mobilizeze lumea sa vada tembelii astia de la guvern ca nu suntem asa de prosti si slugi cum ne cred ei ca suntem…

      Dumnezeu sa il ajute pe edilul de la Ardud si pe cetatenii curajosi care au decis sa se apere si sa isi mentina verticalitatea si onoarea !

      Apreciază

      • NIMENI said, on ianuarie 31, 2016 at 4:41 pm

        NU e deloc prostie Radule tata!,
        e nemernicie calificata,
        categoria a-7-a speciala…!!!

        Apreciază

  11. marciusquintus said, on ianuarie 29, 2016 at 3:03 pm

    In alchimie mercurul era un simbol al sufletului.

    Apreciază

  12. Riko said, on ianuarie 29, 2016 at 4:50 pm

    Am mai zis in alt articol, dar nu e nimic ca ma repet. Peste tot, in apa, in mancare, in aer, peste tot sunt chimicale care distrug caracterele sexelor.
    Urmariti aceste doua videouri

    Cel mai mult m-a intrigat cand am vazut la stiri ” ţări din America de Sud şi Centrală, precum Brazilia, Columbia sau Salvador recomandând chiar femeilor să nu rămână însărcinate în următorii doi ani, pentru a evita naşterea unor copii cu tulburări neurologice sau microcefalie.”
    Ramane de vazut ce se intampla cu virusul respectiv, toate acestea au ca scop de a distruge tot ceea ce inseamna familia si de a avea propriul copil. Sterilizarea este metoda de combatere preferata a deratizarilor de rozatoare. Amfibienii sunt mai sensibili si ei sunt primii afectati de defecte sexuale, dar nu numai,
    In Romania, pentru cei ce stau la oras, Ati auzit sau vazut vreo data porci care nu au nici un sex? au caractere fie masculine fie feminine dar cu lipsuri, sau ambele. Nu e un fenomen rar, in caz ca la asta va ganditi. Nu stiu cazuri la alte animale domestice, poate la pasarile de carne, dar nu m-as mira.
    Treaba asta este mult mai violenta asupra omului care se hraneste direct cu aceste chimicale.
    Pana si parul din cap este diferit la barbati si la femei, samponul de par pt femei este diferit de cel pt barbati.
    Dereglarile hormonale devin obijnuite prin tari „mai dezvoltate”

    Apreciază

  13. lastunnegru said, on ianuarie 29, 2016 at 6:52 pm

    The Real Science Behind Mercury In Vaccines & Amalgam Fillings – Professor Boyd Haley Lecture

    Știința adevarata din spatele Mercury in vaccinuri si amalgam Umpluturi – Profesor Boyd Haley conferinte

    Publicat pe 11 sep 2013
    Dr. Boyd Haley. Medicii de pregătire pentru dezastre din 2003.
    Există literalmente sute de studii care dovedesc toxicitatea thimerosal (metilmercur) în vaccinuri. Acesta a fost bine documentat faptul ca metilmercur nu este doar la fel de toxic ca metilmercur (găsite în pește), dar este de fapt mult mai toxic. Aceasta se datorează faptului că un procent mai mare (34%) din etilmercur va converti în creier în ionilor de mercur, spre deosebire de 7% cu metilmercur. Ionilor de mercur este forma cea mai toxice de mercur și este aproape imposibil de a elimina de la creier.
    Femeile gravide sunt de multe ori a spus să nu să mănânce anumite tipuri de pește în timp ce gravidă din cauza pericolului pe care metilmercur poate avea asupra fatului in curs de dezvoltare. Dar acum, aceste idioti sunt încă încurajatoare copiii, femeile în vârstă și gravide să ia vaccin gripal care conține o doză completă de thimerosal (etilmercur), dovedit a fi mai toxic decât metilmercur. Pe deasupra mercurului injectarea este mult mai periculos decât ingerarea-l oral, deoarece injectarea că ocolește toate natural de apărare al organismului de a scăpa de ea.
    Ei au fost forțați să scoată mercurul din vaccinurile copilărie, deoarece prejudiciul a copiilor a devenit evident. După cum am văzut în documentele eliberate Simpsonwood în temeiul libertății de Information Act, a fost clar în acele transcrieri că ei s-au aflat rezultatele să fie deranjant. Cu toate acestea, mass-media sponsorizat pharma mare atunci a avut îndrăzneala de a spune publicului că mercurul a fost scos din vaccinurile doar pe citat „speculații publice”.
    Deci, cum sunt ele obtinerea departe cu ea?
    Pasul unu: Permite Pharma mare de a face dvs. de agenții guvernamentale favoruri cum ar fi cercetarea de fond și sponsor subventii.
    Pasul doi: politicieni Lobby, astfel încât acestea vor semna legi, în astfel încât ea face aproape imposibil să fie trași la răspundere sau dat în judecată în cazul în care au dovedit a fi neglijent, astfel încât să puteți obține departe cu nimic, fără a fi răspunzător. (egTwo de George Tufe sponsori majore pentru campania lui au fost industria farmaceutică).
    Pasul 3: Publicitate in reviste medicale majore și rețelele de televiziune, până la punctul în cazul în care acestea sunt dependente de milioane de dolari pe care o oferindu-le. Ei vor face acum nimic pentru a vă proteja, rețelele media va copie de rezervă cu orice preț, pentru că în cazul în care publicul afla ca studiile sunt fraudate, aceste puncte de vânzare se va pierde milioane in finantarea.
    Pasul 4: Fondul toate studiile majore, lăsați lucrurile sau nu menționează anumite lucruri, astfel încât să obțineți rezultate dorite (! Vă poate arăta chiar că mercurul este bun pentru tine), tot ceea ce poate amenința potențial venituri pe produsele Nu T mențiune în studiu.
    Pasul 5: Publica de studiu in revista medicala pe care le-ați făcut în funcție de banii de sponsorizare.
    Pasul 6: ignore sute de studii care arata exact opusul a ceea ce de studiu spune. Obține mass-media să nu mai vorbim aceste studii sau în cazul în care sunt menționate le considera ca nu „credibil”. Doar studiile publicate în reviste medicale farmaceutice sponsorizat poate fi considerată „credibil”.
    Pasul 7: Ia așa-numitele figuri de autoritate respectate (medici / oameni de stiinta de pe statul de plată Big Pharma) pentru a merge în jurul valorii de cursuri publicului cu privire la studiile farmaceutice finantate. Marile Pharma sponsorizat mass-media le va da toata atentia de care au nevoie. Repeta! Repeta! Repeta!
    Pasul 8: site-uri cu Fondul și de a folosi mass-media pentru a apela orice alte cercetări, medici și om de știință care expuneau înșelătorie sau care arata stiinta care se dovedeste ca opus „șarlatani”. Acum mulți credincioși spalati pe creier ale retoricii farmaceutice finanțat va ține de fleacuri, de asemenea, aceeași ordine de zi pentru tine.
    Pasul 9: Crush disidență. Oricine este afectat de produsele dvs., pentru a primi mass-media să le ignore, să le dea nici o șansă de a spune povestea lor pe rețelele, în cazul în care se permite timpi de antenă vă asigura că este minimal și veți obține cineva pe „demitiza” după aceea, face vă că aveți întotdeauna ultimul cuvânt.
    Pasul 10: fabrica rapid mai multe studii care să demonstreze că produsele nu provoca daune pentru oricine, strategia de a discredita repetare studii care arata altfel, continuă să considere orice studii independente ca nu „de prestigiu”.
    1) Drasch G, Schupp I, Hofl H, Reinke R & Roider G. Mercur povară țesuturilor fetale și sugari umane. Eur J Pediatr 153: 607-610 (1994).
    2) A Szucs, Angiello C, Salanki J, Carpenter Efectele DO de mercur anorganic și metilmercur pe curenții ionici de cultură neuroni de șobolan hippocampal. Cell Mol Neurobiol 1,997 iunie, 17 (3): 273-88.
    3) Koos et al., Toxicitate Mercur la femeile gravide, fătului și nou-născut. Am J Obstet Și Gynecol, 1976:. 126; 390-409.
    4) Geier DA, Geier MR. O evaluare a impactului asupra thimerosal copilarie tulburari neurodevelopmental. Rehabil Pediatric 6: 97-102, 2003.
    5) Ueha-Ishibaschi T, și colab. Efectul thimerosal, un conservant în vaccinurile, pe intracelular Ca + 2 concentrație de neuroni cerebeloasa ra. Toxicologie 195: 77-84, 2004.
    6) Havarinasab S, Lambertsson L, et al. Studiu doză-răspuns de autoimunitate sistemice murine indusă de thimerosal. Toxicol Appl Pharmacol 194: 169-179, 2004.

    ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

    Trebuie sa ne opunem vaccinurilor cu toata forta.

    Apreciat de 1 persoană

  14. lastunnegru said, on ianuarie 29, 2016 at 6:54 pm

    Saccsiv

    Am pus doua comentari la fel din greseala te rog daca vrei sa il postezi doar pe cele de la doilea. Multumesc

    Apreciază

  15. lastunnegru said, on ianuarie 29, 2016 at 7:08 pm

    Victimele cu creierul distrus de vaccinul gripei porcine castiga 63 de milioane de dolari din proces
    GSK a plătit 9,1 miliarde de dolari din 2003( pana acum ).

    http://naturalsociety.com/brain-damaged-victims-of-swine-flu-vaccine-win-63-million-lawsuit/#ixzz3Xm7RglNI

    ( traducere google transator )

    GlaxoSmithKline (GSK), este în știri a face din nou titluri după ce a soluționa un alt proces important a aduce cele mai recente total la peste 9,1 miliarde $ din 2003. De data aceasta, aceasta se datorează GSK produs Pandemrix, care a fost vaccinul gripei porcine impus publicului în timpul pandemiei de 2009 (care este susținut de unii a fi fost fals). Ca victimele sunt compensate în Marea Britanie, aceleasi mecanisme neurologice care deteriorate copiii din proces sunt încă potențial la locul de muncă în excitotoxicitatea a confirmat că are loc după mai multe injectii de vaccin.

    În conformitate cu International Business Times Marea Britanie Edition, fiecare dintre victime este „. Așteptat să primească un milion de £ fiecare” Peter Todd, un avocat care a reprezentat mulți dintre reclamanți, a declarat Sunday Times (Marea Britanie):

    „Nu a existat niciodată un caz ca acesta inainte. Victimele acestui vaccin au o stare incurabilă și pe tot parcursul vieții și va necesita medicatie extinse. ”

    Din păcate pentru Peter Todd și nenumărate alte victime, a existat astfel de cazuri, înainte de. Leziuni neurologice de la vaccinuri nu este un eveniment rar. De fapt, guvernul american a plătit 3 miliarde $ și numărare a familiilor de-vaccin vătămate copii. Cele mai multe dintre care au fost cauzate de leziuni neurologice directe sau complicatii care decurg din astfel de daune.

    Conform proiectului de cercetare globală, GlaxoSmithKline statele cazier:

    „În ultimii ani, GlaxoSmithKline a devenit cunoscut sub numele de compania care plătește sume masive pentru a rezolva ample cheltuieli aduse de autoritățile de reglementare din SUA și procurori.

    Acestea au inclus o plată de 750 milioane $ cu privire la vânzarea de produse alterat de la o instalație în Puerto Rico și un record de 3 miliarde $ în legătură cu taxele aferente de marketing ilegale, suprimarea a rezultatelor negative de cercetare de siguranta si supraincarcarea clienții guvernamentali. Compania stabilit, de asemenea un record pentru cea mai mare așezare evaziune fiscală cu SUA Internal Revenue Service. ”

    Sugestii: GSK gripa porcina Shot Sparks cazuri de narcolepsie

    Dacă GlaxoSmithKline nu a fost acordată statutul juridic și financiar de protecție guvern, ar fi dus sub ani în urmă. Cu toate acestea, acest zombie corporativă încă daune populatii cu supravegherea putin si buzunare adanci pentru a plăti pentru orice probleme juridice sau etice care stau în calea.

    În prezent, GlaxoSmithKline, Merck, și alte case farmaceutice au fost influent în tentativa de trecerea din California Senatului Bill 277 pentru a elimina „opoziția părintească”, care a fost incetinirea flux de venituri produs lor. Ceea ce nu a fost dezvăluit în cursul audierii Senatului, sau vot ca urmare, a fost că autorul proiectului de lege Richard Pan avut legaturi financiare pentru GlaxoSmithKline si Merck.

    Într-un sistem echitabil, aceasta ar trebui să descalifice imediat proiectul de lege și să aducă provocări morale și etice grave legitimitatea lui Pan. Din fericire, din cauza un atac violent al părinților și a altor cetățeni, SB277 este în prezent blocat lăsând Richard Pan, cu o mulțime de a explica și puțin integritatea să cadă pe spate.

    Surse suplimentare:

    Foto de la: IB Times.co.uk

    ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

    Cu ce ii mai ajuta pe aceai oameni acei banii daca copii lor au devenit niste legume pe viata.

    Apreciat de 1 persoană

  16. cosminmatiu said, on ianuarie 29, 2016 at 7:16 pm

    Numai Dumnezeu stie daca ne vom mantui sau nu. Pomeniti la Sf Liturghie cat mai multi morti din familiile voastre, pentru cei morti sfarsitul lumii a fost deja, Daca noi nu vom scapa macar ei sa ramana cu un ajutor vesnic din partea noastra.

    Apreciat de 1 persoană

  17. Steven Donea said, on ianuarie 29, 2016 at 7:19 pm

    off topic
    Am primit acest filmulet de la o cunostinta. Mi-ar placea sa stiu si opiniile celorlalti. Dupa parerea mea e destul de important avand in vedere ca in film se vad mai multi rabini adunati ca sa asculte acea „profetie” si cred ca pregatesc ceva in acest an, poate sa-l lanseze pe anticrist. Cred ca e important sa vada cat mai multi filmul si sa fie informati , in caz ca vor demara repede lucrurile. Filmul trebuie vazut pana la capat, ca o parte cuprinde asa zisa moarte clinica si apoi vine „profetia”

    Apreciază

    • NIMENI said, on ianuarie 31, 2016 at 8:57 pm

      Iata o parere!

      Rabbi Mizrachi – Secular Boy ‘Natan’ Who Experienced Clinical Death Prophecy Called Crazy by Parents

      Apreciază

  18. Orthodox said, on ianuarie 29, 2016 at 7:31 pm

    SLUGGGGAAAA

    Apreciază

  19. lastunnegru said, on ianuarie 29, 2016 at 7:42 pm

    Voi chiar credeti ca statul roman o sa va despagubeasca cu banii daca o sa fie vreun efect secundar grav dupa ce copii vor fi vaccinati ? Statul roman va minte pe fata.
    In SUA oameni nu pot da in judecata companiile farmaceutice pentru daune dupa vaccinare pentru copii, comaniile farmacutice care fac vacinurile nu sant obligate sa arate tot ce pun in vaccinuri. In SUA in 1986 sa creat Curtea Vaccinurilor unde cu usile inchise si fara presa parinti americani se lupta sa dovedeasca vaccinurile au avut efecte secundare grave dar desi parinti americani vin cu studii stintifice care arata clar efectele grave ale vaccinari foarte foarte putini castiga. SISTEMUL le rade in fata si nu le pasa ce dovezi aduc parinti.

    Truth In Media: Vaccine Court and Autism

    Adevarul in Media: Curtea Vaccinurilor si Autismul

    ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

    Asa se va intampla si la noi.

    Apreciat de 1 persoană

  20. Orthodox said, on ianuarie 29, 2016 at 8:01 pm

    ROMANIA TARA CRESTIN ORTODOXA ! AMIN !

    Apreciază

  21. lastunnegru said, on ianuarie 29, 2016 at 8:03 pm

    Ianuarie 29, 2016

    Gardasil Vaccin Devine scandal internațional: E-mailuri înșelătoare de oficiali din domeniul sanatatii expusi la Public

    http://vaccineimpact.com/2016/gardasil-vaccine-becomes-international-scandal-deceptive-emails-by-health-officials-exposed-to-public/

    ( cititi tot materialul de mai jos si veti vedea cum lucreaza SISTEMUL pentru aii face pe oameni sa accepte vaccinurile recomandate de stat )

    Dr. Sin Hang Lee, M. D. Image Source.

    de Brian Shilhavy
    Editor, Sanatate Impact News

    Prevăd că Gardasil va deveni cel mai mare scandal medical al tuturor timpurilor pentru că la un moment dat în timp, elementele de probă se va adăuga până la a dovedi că acest vaccin, tehnică și feat stiintifice care ar putea fi, nu are absolut nici un efect asupra cancerului de col uterin și că toate foarte multe efectele adverse care distrug vieti si chiar ucide, nu servesc alt scop decât de a genera profit pentru producători.

    Declarația a fost făcută în luna aprilie 2014 de către medic francez Bernard Dalbergue, un fost medic industria farmaceutica Merck cu, producătorul vaccinului HPV Gardasil. (Povestea aici.)

    În această săptămână trecut, Dr. Sin Hang Lee, M.D., F.R.C.P. (C), FCAP, director al Milford Laborator de diagnostic molecular in Connecticut, s-au dovedit predictie Dr. Dalbergue lui corectă, atunci când a publicat o scrisoare trimisă la US CDC, Organizația Mondială a Sănătății, Ministerul Sănătății din Japonia, și alții, documentarea „abatere științifice” în rândul organizațiilor de sănătate lumi lider însărcinate cu furnizarea de siguranța vaccinurilor, de către autoritățile în mod deliberat înșelătoare de sanatate japoneze privind siguranța vaccinului HPV.

    Autoritățile de sănătate japoneze au oprit recomandarea lor a vaccinurilor HPV în 2013 din motive de siguranta. Oficialii japonezi a început o anchetă completă în vaccinuri HPV la acel moment.

    Dr. Sin Hang Lee a descoperit că ar fi într-o audiere publică privind siguranța vaccinului HPV care a avut loc în Tokyo, Japonia pe 26 februarie, 2014, membri ai Comitetului consultativ pentru Global Vaccine de securitate (GACVS), Organizația Mondială a Sănătății, CDC și alți profesioniști științifice / medicale:

    în mod deliberat să inducă în eroare stabilit autoritățile japoneze privind siguranța papilomavirus uman (HPV), Gardasil ® vaccinuri și Cervarix, care au fost promovate la acel moment.

    Dr. Lee a descoperit presupusa înșelăciune prin obținerea o serie de e-mailuri prin intermediul unei libertate de cerere de informații prezentate în Noua Zeelandă.

    Potrivit Dr. Lee, aceste e-mailuri dezvăluie:

    care Dr. Robert Pless, președintele Comitetului consultativ global privind Vaccine de siguranta (GACVS), Dr. Nabae Koji al Ministerului Sănătății din Japonia, Dr. Melinda Wharton de la CDC, Dr. Helen Petousis-Harris de la Universitatea Auckland, Noua Zeelandă, și altele (inclusiv funcționari care) pot fi fost implicat activ într-o schemă să inducă în eroare în mod deliberat experți ancheta japonez pe papilomavirus uman de siguranță (HPV), vaccin înainte, în timpul și după audierea publică 26 feb 2014 in Tokyo. (Sursă.)

    Dr. Lee emite o declarație foarte sever la încheierea scrisorii sale:

    Este opinia mea că dr Pless, cei ale căror nume a apărut în e-mailuri anexate la această plângere, și toți cei care respingerea orbește toxicitatea potențială a / compus nou creat ADN-ul genelor HPV L1 aahs în scopul de a continua să promoveze vaccinare HPV ar trebui organizate răspundere pentru acțiunile lor. Nu există nici o scuză pentru ignorarea intenționat dovezile științifice. Nu există nici o scuză pentru inducerea în eroare factorii de decizie politică de vaccinare la nivel mondial, în detrimentul interesului public.

    Este afirmația mea acești oameni au încălcat nu numai termenii de referință al Comitetului OMS Global consultativ pentru Vaccine de securitate (GACVS); au încălcat încrederea publicului. Investigații imediate, independente și detaliate în acțiunile lor cu măsuri disciplinare corespunzătoare este singura opțiune disponibilă care ar putea restabili încrederea publicului în autoritățile de sănătate la nivel mondial.

    Cine este Dr. Sin Hang Lee?

    Păcatul Hang Lee, M. D. absolvit Wuhan Medical College din China. După o rezidenta-bursa la Cornell-New York Hospital și Memorial Hospital de Cancer, Dr. Lee a fost certificata de catre Consiliul American de Patologie și a obținut F.R.C.P. (C) Gradul de examinare în 1966. El a fost cu privire la facultatea de la Universitatea McGill si Universitatea Yale 1968-2004 în timp ce practica pe baza de spital patologie.

    Dr. Lee a fost un patolog practică de mai bine de 50 de ani, si este in prezent director al Milford Diagnosticare moleculara, Milford, Connecticut. În ultimii 10 ani, Dr. Lee a dezvoltat metode de testare bazate pe secvențierea Sanger pentru HPV, Neisseria gonorrhoeae, Chlamydia trachomatis, boala Lyme borreliae și Ebolavirus implementat în spitale comunitate.

    În 2012 Dr. Lee a fost chemat pentru a examina moartea Jasmine Renata în Noua Zeelandă, care a murit la 6 luni de la primirea vaccinului Gardasil.

    Mărturia Dr. Lee a declarat:

    Constatarea acestor fragmente de ADN străin în probele post-mortem șase luni după vaccinare indică faptul că unele dintre fragmentele de ADN reziduale din gena virală sau plasmida injectat cu Gardasil ® au fost protejate împotriva degradării sub formă de complecși ADN-aluminiu din macrofage; sau prin integrarea în genomul uman.

    Fragmente de ADN viral și plasmida normale, sunt cunoscute pentru a activa macrofage, care le determină să elibereze factorul de necroză tumorală, o deprimare miocardică, care poate induce șoc letal la animale si la om. (Sursă.)

    US Mainstream Media Cenzura de HPV Vaccine Scandal continuă

    Scrisoare Dr. Sin Hang Lee, care include copii ale e-mailuri a obținut prin intermediul FOI, dezvăluind presupusa înșelăciune deliberată a autorităților de sănătate mondiale, inclusiv CDC US, ar trebui să fie o veste titlu în mass-media mainstream. La momentul de acest scris, nu am putut găsi unul mențiune a acestei povești, în orice mass-media mainstream.

    Așa cum am raportat de multe ori aici, la Health Impact News, vaccinul HPV se bucură mass-media de masă pe scară largă și de acceptare medical aici, în Statele Unite, dar nu în afara SUA Orice reporter mass-media de masă în SUA, care îndrăznește să raporteze cu privire la controversa din jurul fețelor Gardasil ridicol și o pierdere potențială a carierei lor. (Doar întrebați Katie Couric.)

    Lege ne împiedică nimeni de la dat in judecata Merck sau orice alt producător vaccin ca Congresul SUA le-a dat imunitate totală de procese civile în 1986, și că protecția juridică care le dă o pasă liber pentru a pune cât mai multe vaccinuri în piață, deoarece acestea doresc să, a fost confirmată de Curtea Supremă a Statelor Unite în 2011. În plus, Institutul National de Sanatate primește redevențe de la vânzările de Gardasil.

    Deci nu va asteptati obiectiv, informații reale de la mass-media mainstream US, sau medicul dumneavoastră US.

    Merck nu are de aceeași protecție juridică în afara S.U.A., si este aici trebuie să găsim informații referitoare procese peste leziuni și decese legate de Gardasil. Mass-media alternative va deveni mai mult și mai important ca acest cenzură privind siguranța vaccinului continuă. Sanevax.org este unul dintre cele mai bune locuri pentru a obține până la data de informații cu privire la vaccinul HPV.
    Femeile tinere sunt pe moarte și pierde capacitatea lor de a avea copii după vaccin HPV

    Sanevax.org și sănătatea Impact News sunt lideri în mass-media alternative documentare povești de viață reale ale femeilor tinere fiind uciși și răniți de vaccin HPV, care este, de obicei cenzurat de mass-media mainstream. Aici sunt câteva care le-am acoperit:

    Femeile tinere ale căror vieți au fost distruse de Gardasil.

    Apreciat de 1 persoană

  22. Orthodox said, on ianuarie 29, 2016 at 8:14 pm

    Bine ai venit în iadul UE- Stockholm, Suedia.
    Acest barbar, scuze refugiat …şi-a parasit tara de teama cautand siguranţă Suedia

    Apreciază

  23. Orthodox said, on ianuarie 29, 2016 at 8:24 pm

    Iata ce se întamplă in UE….

    https://www.facebook.com/andrei.mihai.589?fref=pymk

    Apreciază

  24. lastunnegru said, on ianuarie 29, 2016 at 8:28 pm

    Former Salesman For Vaccine Maker Merck & Co. Wouldn’t Vaccinate His Son

    Fost vanzator pentru producatorul de vaccinuri Merck & Co. Nu si-ar vaccina fiul sau.

    Apreciază

  25. Orthodox said, on ianuarie 29, 2016 at 8:28 pm

    Absolut gretos!
    Copii de gradinita, scosi pe strada la parada gay din Goteborg, Suedia.
    Iata ce se întâmplă în presupusa zona a „civilizatiei”.

    Apreciază

  26. Alex said, on ianuarie 29, 2016 at 8:37 pm

    „Virusul Zika” este de fapt un VACCIN !!!

    Copiii care se nasc cu microcefalie sunt rezultatul programului de vaccinare de la sfârșitul anului 2014, program aplicat femeilor gravide din Brazilia.

    Metoda de manipulare a opiniei publice este veche de sute de ani: “Problemă – Reacţie – Soluţie”

    Elitele au creat o problemă, prin vaccinare. Apoi au pus televiziunile să latre că vine „Virusul Zika” peste noi.
    După ce sperie bine omenirea, elitele vin cu „soluţia” : un Vaccin Salvator.

    Despre „Vaccinul Zika” :

    http://yournewswire.com/is-zika-virus-or-the-dtap-vaccine-causing-birth-defects-in-brazil/

    http://yournewswire.com/big-pharma-to-test-zika-virus-vaccines-on-humans/

    Apreciază

  27. Dan said, on ianuarie 29, 2016 at 8:45 pm

    „Vaccinurile au fost inventate doar pentru a ne distruge glanda pineala” Atentie la afirmatii de acest gen !!! Este o confuzie intentionat creata pe internet. Toate site-urile new age prezic iluminarea prin deschiderea celui de al treilea ochi, OCHIUL INTERIOR, care ESTE REPREZENTAT DE GLANDA PINEALA, ca element distinctiv pentru „omul nou” indumnezeit. Nu prin Hristos, ci prin sine insusi. Cautati pe net „activarea glandei pineale” ! Cei ce afirma ca au reusit aceasta, prin meditatie (consumul de substante stupefiante este de asemenea descris ca avand acest efect), arata ca se deschid porti catre o alta dimensiune. E insa dimensiunea in care se afla dracii. Unii spun ca aud voci de care nu pot sa mai scape. Deci glanda pineala este poarta catre dimensiunea in care se afla spiritele malefice. Pe de alta parte, multe site-uri promoveaza ideea ca „oculta mondiala” prin fluorurarea apei sau prin vaccinuri urmaresc „pietrificarea” glandei pineale. Intoxicare informationala menita sa ii faca si pe unii, din tabara cea buna, sa creada ca activarea glandei pineale ar fi ceva bun si de dorit. E doar inselare diavoleasca, nu cadeti in plasa !

    Apreciază

    • tataia said, on ianuarie 30, 2016 at 12:35 am

      Stiu de teoriile new age cu privire la deschiderea celui de-al treilea ochi, dar eu unul cred ca aceasta glanda pineala poate fi folosita pentru a te pune in legatura cu Dumnezeu sau cu dracii. Cu cine anume te pune in legatura depinde de tine. Adica tii post si faci rugaciuni te pune in legatura cu Dumnezeu, nu tii post si nu faci rugaciuni te pune in legatura cu dracul. Elitele vor sa ne distruga noua glanda pineala pentru ca noi sa nu mai putem lua legatura cu Dumnezeu….insa ei o mentin in stare de functionare pentru ca este legatura lor cu dracii. Daca nu ar fi adevarata teoria asta cu glanda pineala cum ne explicam ca sint unii atei inversunati pe care nu ii convingi ca exista un Creator a tot ceea ce se vede nic macar batuti cu lantul? Cum explici ca unii oameni cu frica de Dumnezeu au intuit fara sa le spuna nimeni ca nu a calcat picior de om pe luna? Simplu. Unii au glanda pineala distrusa deci cred exact ceea ce li se spune, iar altii o au inca functionala deci nu cred tot ceea ce li se spune deoarece primesc informatii din lumea spirituala. Adica cu alte cuvinte glanda pineala poate fi folosita pentru bine sau pentru rau. NU cred in teoriile new age cu „evolutia spirituala” si „deschiderea celui de-al treilea ochi”. Cei care au fost scrisi de la inceput in Cartea Vietii au fost scrisi, cei care nu, nu…Un ateu tot ateu va ramine, un crestin tot crestin va ramine. Parerea mea, nu dati cu piatra!

      Apreciază

  28. ioan said, on ianuarie 29, 2016 at 9:01 pm

    @tataia. nu confunda. 7500 de ani sunt de cand a facut Dumnezeu pe om, adica in ziua a sasea. dar inainte de facerea omului au mai fost 5 zile in care au fost facute_veacurile, cetele ingeresti, pamantul, vegetatia si animalele, iadul si cele de sub pamant. ba mai mult_satan a cazut pe pamant (care era deja facut) inainte de facerea omului. deci creatia(in ansamblul ei) are mai mult de 7500 de ani. omul are 7500 de ani de cand e pe pamant. vezi si explicatia sf. Andrei cel nebun pt. Hristos.

    Apreciază

    • saccsiv said, on ianuarie 29, 2016 at 10:18 pm

      ioan

      Ziua e zi si nu vreo era de miliarde de ani.

      Apreciază

      • Dan Marius said, on ianuarie 31, 2016 at 3:54 pm

        Frate Saccsiv, desi acest subject este colateral si nu duce la mantuire, cred ca o discutie pe subiect poate fi interesanta. In Biblie zice ca un ceas la Dumnezeu trece ca 1000 de ani la oameni. Vezi si,, Trei ore in iad” de Parintele Cleopa”. Un monah chinuit de o boala grava i-a cerut lui Dumnezeu sa il lase in iad trei ore si apoi restul de 18 luni cat ii erau scrise pe pamant sa le duca fara dureri. Dupa un timp, ne mai suportand chinurile iadului, a cerut sa fie dus inapoi in manastire. Cand a venit Ingerul Domnului, a zis: ,,de ce m-ati mintit, ati zis ca am sa stau aici trei ore si am stat aici trei ani”. La aceasta Ingerul Domnului i-a zis,, ba nu, ai stat doar trei minute” .Acum stau si ma intreb: o fi facut Dumnezeu Pamantul dupa ziua(timpul) generat de rotatia unui corp facut de El sau dupa timpul universal, cel Dumnzeiesc? Ma poate lamuri cineva in legatura cu acest subiect? Sper sa nu fie prilej de sminteala sau poticnire pentru nimeni. Doamne ajuta!

        Apreciază

      • saccsiv said, on ianuarie 31, 2016 at 6:03 pm

        CAND A FOST CREAT TIMPUL? Ce-a fost mai intai, timpul sau soarele, luna, stelele (adica ceasul)? Spunem ca avem o zi pentru ca asa se misca soarele pe bolta cereasca sau e invers, adica asa se misca pentru a avea o zi? Ce-a fost mai inainte, LUMINA sau LUMINATORII?

        https://saccsiv.wordpress.com/2013/09/29/cand-a-fost-creat-timpul-ce-a-fost-mai-intai-timpul-sau-ceasul-ce-a-fost-mai-intai-timpul-sau-soarele-luna-stelele-adica-ceasul-spunem-ca-avem-o-zi-pentru-ca-asa-se-misca-soarele-pe-bolta-cer/

        Apreciază

  29. lastunnegru said, on ianuarie 29, 2016 at 9:05 pm

    Former Merck Rep Says Mandatory Vaccination Is For Profit and Not Public Health

    Fost reprezentant Merck spune vaccinurile obligatori sant pentru profit si nu pentru sanatate publica.

    Startling Revelations of the Vaccine & Drug Industry – Brandy Vaughan, Council for Vaccine Safety

    Brandy Vaughan a lucrat ca un reprezentant de vânzări pentru Merck & Co. vinde un medicament mortal numit Vioxx, care rănit și a ucis o mulțime de oameni. Brandy a aflat că angajatorul său a făcut acest lucru cu o cunoaștere prealabilă că acest medicament a fost periculos. Ea a renuntat, și a început să pună la îndoială întregul sistem de sănătate, inclusiv vaccinurile care pediatrii mai târziu a încercat să împingă pe fiul ei copil.

    Acum Brandy vorbește împotriva vaccinărilor, cum ar fi cele de peddled Pharma gigantul Merck. Ea a fost un adversar puternic în lupta împotriva facturilor de vaccinare forțată, cum ar fi S.B. 277, vorbind la mai multe proteste și mitinguri împotriva acestei tiranii medical flagrantă.

    Mai multe aici:

    http://truthstreammedia.com/2015/08/02/former-merck-employee-targeted-for-harassment-intimidation-after-speaking-out-against-forced-vaccinations/

    ( traducere google translator )

    https://translate.google.ro/translate?hl=ro&sl=en&u=http://truthstreammedia.com/2015/08/02/former-merck-employee-targeted-for-harassment-intimidation-after-speaking-out-against-forced-vaccinations/&prev=search

    ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

    Brandy Vaughan acum este hartuita si intimidata pentru ca acum vorbeste impotriva vaccinari obligatori si impotriva vaccinurilor.

    Apreciază

  30. F said, on ianuarie 29, 2016 at 10:11 pm

    In vrajitorie, mercurul este argintul viu… E clara legatura dintre elite si diavol.

    Apreciază

  31. geo said, on ianuarie 29, 2016 at 10:18 pm

    Americans Really, Really Hate The Government

    http://www.zerohedge.com/news/2016-01-28/americans-really-really-hate-government

    Small Arms Sales Skyrocket In Germany In Reaction To Refugee Attacks

    http://www.zerohedge.com/news/2016-01-28/german-small-arms-sales-skyrocket-after-refugee-attacks

    George Soros Finally Suspends His Lifelong War Against Russia

    http://www.zerohedge.com/news/2016-01-28/george-soros-finally-suspends-his-lifelong-war-against-russia

    What If Obama Believed In Individual Liberty & Free Markets?

    http://www.zerohedge.com/news/2016-01-28/what-if-obama-believed-individual-liberty-free-markets

    Saudi Arabia Conducted 119 Airstrikes Against Civilian Targets In Yemen, UN Panel Finds

    http://www.zerohedge.com/news/2016-01-28/saudi-arabia-conducted-119-airstrikes-against-civilian-targets-yemen-un-panel-finds

    Saudi Arabia Hemorrhages $19.4 Billion In Reserves During December

    http://www.zerohedge.com/news/2016-01-28/saudi-arabia-hemorrhages-194-billion-reserves-during-december

    17-Year-Old Girl Fined For Pepper Spraying „Rapefugee” In „World’s Best Country For Women”

    http://www.zerohedge.com/news/2016-01-28/17-year-old-girl-fined-pepper-spraying-rapefugee-worlds-best-country-women

    „The Level Of Alarm Is Extremely High” As Zika „Spreading Explosively” WHO Warns

    http://www.zerohedge.com/news/2016-01-28/zika-spreading-explosively-who-warns-level-alarm-extremely-high

    9 Billion Barrels Of Crude At Risk In Massive Nigerian Oil Shakeup

    http://www.zerohedge.com/news/2016-01-28/9-billion-barrels-crude-risk-massive-nigerian-oil-shakeup

    Success Is A Source Of Destabilization

    http://www.zerohedge.com/news/2016-01-28/success-source-destabilization

    These Stunning Images Depict The Destruction Of Homs, Syria’s Third Largest City

    http://www.zerohedge.com/news/2016-01-27/these-stunning-images-depict-destruction-homs-syrias-third-largest-city

    How The Rothschilds Made America Into Their Private Tax Fraud Backyard

    http://www.zerohedge.com/news/2016-01-27/how-rothschilds-made-america-their-private-tax-fraud-backyard

    Why Lower Gasoline Prices Are Not Stimulating The Economy

    http://www.zerohedge.com/news/2016-01-27/why-lower-gasoline-prices-are-not-stimulating-economy

    US, Britain, France Ready Military Action In Libya As ISIS Closes In On Country’s Oil

    http://www.zerohedge.com/news/2016-01-27/us-britain-france-ready-military-action-libya-isis-closes-countrys-oil

    In Historic First, Massachusetts Attorney General Warns Gilead To Lower Cost Of Hep C Drug Or Face Lawsuit

    http://www.zerohedge.com/news/2016-01-27/historic-first-massachusetts-attorney-general-warns-gilead-lower-cost-hep-c-drug-or-

    Politicians Admit The System Is Corrupt; Controlled By Special Interests

    http://www.zerohedge.com/news/2016-01-26/politicians-admit-system-corrupt-controlled-special-interests

    „ISIS Has Enjoyed Turkish Money For Oil For A Very, Very Long Time”: Israeli Defense Minister

    http://www.zerohedge.com/news/2016-01-26/isis-has-enjoyed-turkish-money-oil-very-very-long-time-israeli-defense-minister

    „Gangs” Of „All-Male” Moroccan Migrant Children “Take Over” Stockholm Train Station; Steal, Grope, Beat Women

    http://www.zerohedge.com/news/2016-01-25/gangs-all-male-moroccan-migrant-children-%E2%80%9Ctake-over%E2%80%9D-stockholm-train-station-steal-g

    Presidential Crimes Then And Now

    http://www.zerohedge.com/news/2016-01-25/presidential-crimes-then-and-now

    The „Real” Donald Trump – A Fascinating Interview From 1990

    http://www.zerohedge.com/news/2016-01-25/real-donald-trump-fascinating-interview-1990

    20 Dead, 200 Hospitalized After Reports US Lab „Leaks” Deadly Virus In Ukraine

    http://www.zerohedge.com/news/2016-01-25/20-dead-200-hospitalized-after-reports-us-lab-leaks-deadly-virus-ukraine

    Security Woes Threaten OPEC’s Second Largest Producer

    http://www.zerohedge.com/news/2016-01-25/security-woes-threaten-opecs-second-largest-producer

    The Ultimate „Truth Bomb” – The East Knows The West Is Bankrupt

    http://www.zerohedge.com/news/2016-01-24/ultimate-truth-bomb-east-knows-west-bankrupt

    23,144 Ways America Created Terrorists In 2015

    http://www.zerohedge.com/news/2016-01-27/23144-ways-america-created-terrorists-2015

    To fight hackers and oppressive rulers, the US government updated a deal with 40 countries last May to keep dangerous software from moving from one nation to another. The arrangement is designed to keep viruses and spyware from spreading by requiring businesses to obtain a license to access such software from across borders.

    http://www.cnet.com/news/hacking-deal-in-dispute-as-the-world-tries-to-control-dangerous-hacking-tools/

    Austrian athlete and daredevil, Felix Baumgartner, known for his super-sonic leap from the stratosphere, has bashed EU politicians for their “idiotic” refugee policies in a lengthy post. He added that Washington is destabilizing Europe “on purpose.”

    https://www.rt.com/news/330256-baumgartner-blasts-refugee-crisis-america/

    Ex-Libyan intel official: IS has Gaddafi-era chemical weapons

    http://www.timesofisrael.com/ex-libyan-intel-official-is-has-gaddafi-era-chemical-weapons/

    An Israeli security research firm has come forward with a troubling discovery. A zero-day vulnerability in the Linux kernel has left “tens of millions” of Linux PCs and servers exposed, along with 66 percent of Android phones and tablets. And it’s been there for nearly three years.

    http://www.wired.com/2016/01/hack-brief-years-old-linux-bug/

    Was there ever a time when so few people controlled so much wealth?

    http://www.theguardian.com/commentisfree/2016/jan/29/wealth-inequality-unequal

    Zika Outbreak Epicenter in Same Area Where GM Mosquitoes Were Released in 2015

    http://theantimedia.org/zika-outbreak-epicenter-in-same-area-where-gm-mosquitoes-were-released-in-2015/

    SWEDEN EYES 16YO AGE LIMIT FOR SOCIAL MEDIA

    https://www.rt.com/news/330615-sweden-age-limit-social-media/?utm_source=browser&utm_medium=aplication_chrome&utm_campaign=chrome

    Meet Vigilant Solutions – The Private Company Storing 2.2 Billion License Plate Photos & Selling the Data

    http://libertyblitzkrieg.com/2016/01/28/meet-vigilant-solutions-the-private-company-storing-2-2-billion-license-plate-photos-selling-the-data/

    And Now: “Genetically Modified Mosquitoes Join The Fight To Stop Zika Virus”

    http://www.cryptogon.com/?p=48110

    FBI Arrests Oregon Militia Leader, Six Others; One Shot Dead

    http://www.zerohedge.com/news/2016-01-27/fbi-arrests-oregon-militia-leader-six-others-one-dead

    Norway’s Kroner Conundrum Deepens As Central Bank Buys Record Amount Of Currency

    http://www.zerohedge.com/news/2016-01-29/norways-kroner-conundrum-deepens-central-bank-buys-record-amount-currency

    Private companies are making huge profits from every part of our justice system

    http://www.inthepublicinterest.org/private-companies-profit-from-almost-every/

    Apreciază

  32. geo said, on ianuarie 29, 2016 at 10:52 pm

    Nazis Researched Use of Mosquitoes for War at Dachau

    http://www.cryptogon.com/?p=48108

    More Babies Are Being Born with Organs Outside Their Bodies, and Experts Have No Idea Why

    http://www.cryptogon.com/?p=48066

    Not The Onion: Lamb Chop Weight Enforcers Want Warrantless Access to Australians’ Metadata

    http://www.cryptogon.com/?p=48038

    The Planet’s Fisheries Are In Even Worse Shape Than We Thought

    http://www.cryptogon.com/?p=48036

    Hillary Clinton’s Private Email Server Contained Information of Special Access Programs

    http://www.cryptogon.com/?p=48034

    Big Banks Brace for Oil Loans to Implode

    http://www.cryptogon.com/?p=48030

    Rise of the Robots Will Eliminate More Than 5 Million Jobs

    http://www.cryptogon.com/?p=48026

    Antidepressants can raise the risk of suicide, biggest ever review finds

    http://www.blacklistednews.com/Antidepressants_can_raise_the_risk_of_suicide%2C_biggest_ever_review_finds/48564/0/38/38/Y/M.html

    U.S. Plans to Replenish Saudi Missiles Used in Air Strikes on Yemen that U.N. Says May Constitute Crimes against Humanity

    http://www.blacklistednews.com/_U.S._Plans_to_Replenish_Saudi_Missiles_Used_in_Air_Strikes_on_Yemen_that_U.N._Says_May_Constitute_Crimes_against_Humanity/48563/0/38/38/Y/M.html

    New Gov’t Task Force Calls for Screening Every Adult, Pregnant Women for Depression

    http://www.blacklistednews.com/New_Gov%E2%80%99t_Task_Force_Calls_for_Screening_Every_Adult%2C_Pregnant_Women_for_Depression/48562/0/38/38/Y/M.html

    Early Antibiotic Use ‘May Predispose Children to Weight Gain and Asthma’

    http://www.blacklistednews.com/Early_Antibiotic_Use_%E2%80%98May_Predispose_Children_to_Weight_Gain_and_Asthma%E2%80%99/48559/0/38/38/Y/M.html

    Circus Politics: Will Our Freedoms Survive Another Presidential Election?

    http://www.blacklistednews.com/_Circus_Politics%3A_Will_Our_Freedoms_Survive_Another_Presidential_Election%3F/48555/0/38/38/Y/M.html

    The silent increase in London’s mass surveillance network, one year on…

    http://www.blacklistednews.com/The_silent_increase_in_London%E2%80%99s_mass_surveillance_network%2C_one_year_on%E2%80%A6/48550/0/38/38/Y/M.html

    NY Court: Farmers to Be Re-Educated, Pay Fines for Not Hosting Homosexual Wedding

    http://www.blacklistednews.com/NY_Court%3A_Farmers_to_Be_Re-Educated%2C_Pay_Fines_for_Not_Hosting_Homosexual_Wedding/48549/0/38/38/Y/M.html

    Professor Interrupts Merkel: “I’m Scared About the Future of my Children”

    http://www.blacklistednews.com/Professor_Interrupts_Merkel%3A_%E2%80%9CI%E2%80%99m_Scared_About_the_Future_of_my_Children%E2%80%9D/48548/0/38/38/Y/M.html

    Life Terms for Turkish Journalists who Reported Shipping Arms to Syria Militants

    http://www.blacklistednews.com/Life_Terms_for_Turkish_Journalists_who_Reported_Shipping_Arms_to_Syria_Militants/48545/0/38/38/Y/M.html

    The U.S. Intervention in Libya Was Such a Smashing Success That a Sequel Is Coming

    http://www.blacklistednews.com/The_U.S._Intervention_in_Libya_Was_Such_a_Smashing_Success_That_a_Sequel_Is_Coming/48540/0/38/38/Y/M.html

    Cash Is King as Europe Adapts to Negative Interest Rates

    http://www.blacklistednews.com/Cash_Is_King_as_Europe_Adapts_to_Negative_Interest_Rates/48536/0/38/38/Y/M.html

    BOMBSHELL: Declassified Memo Proves the Pentagon had ZERO Evidence of WMDs in Iraq

    http://www.blacklistednews.com/BOMBSHELL%3A_Declassified_Memo_Proves_the_Pentagon_had_ZERO_Evidence_of_WMDs_in_Iraq/48532/0/38/38/Y/M.html

    „No Cost” License Plate Readers Are Turning Texas Police into Mobile Debt Collectors and Data Miners

    http://www.blacklistednews.com/_%22No_Cost%22_License_Plate_Readers_Are_Turning_Texas_Police_into_Mobile_Debt_Collectors_and_Data_Miners/48530/0/38/38/Y/M.html

    IRA terrorist behind 1993 Belfast bombing was ‘MI5 informant’ – leaked documents

    http://www.blacklistednews.com/IRA_terrorist_behind_1993_Belfast_bombing_was_%E2%80%98MI5_informant%E2%80%99_%E2%80%93_leaked_documents/48523/0/38/38/Y/M.html

    A Brazilian town plans to release millions of genetically modified mosquitoes to suppress the wild mosquito population responsible for Zika and Dengue outbreaks

    http://www.blacklistednews.com/A_Brazilian_town_plans_to_release_millions_of_genetically_modified_mosquitoes_to_suppress_the_wild_mosquito_population_responsible_for_Zika_and_Dengue_outbreaks/48516/0/38/38/Y/M.html

    Saudi Arabia Is Killing Civilians With US Bombs

    http://www.blacklistednews.com/Saudi_Arabia_Is_Killing_Civilians_With_US_Bombs/48520/0/38/38/Y/M.html

    AI: Harvard Receives $28 Million from US to Develop Artificial Intelligence

    http://www.blacklistednews.com/AI%3A_Harvard_Receives_%2428_Million_from_US_to_Develop_Artificial_Intelligence/48512/0/38/38/Y/M.html

    Israel, Saudi Arabia, Defense And Oil Spent Nearly One Trillion Urging DC For More War In 2015

    http://www.blacklistednews.com/Israel%2C_Saudi_Arabia%2C_Defense_And_Oil_Spent_Nearly_One_Trillion_Urging_DC_For_More_War_In_2015/48509/0/38/38/Y/M.html

    New Study Quantifies U.S. Fascism — Nearly Half of All Retired Congress Members Become Lobbyists

    http://www.blacklistednews.com/New_Study_Quantifies_U.S._Fascism_%E2%80%94_Nearly_Half_of_All_Retired_Congress_Members_Become_Lobbyists/48507/0/38/38/Y/M.html

    Saudis Drop US Bombs on Ambulance in Yemen

    http://www.blacklistednews.com/Saudis_Drop_US_Bombs_on_Ambulance_in_Yemen/48470/0/38/38/Y/M.html

    Someone Made a List of Politicians That Admitted the System is Controlled by Special Interests

    http://www.blacklistednews.com/Someone_Made_a_List_of_Politicians_That_Admitted_the_System_is_Controlled_by_Special_Interests/48505/0/38/38/Y/M.html

    First Monkeys with Autism Created in China

    http://www.blacklistednews.com/First_Monkeys_with_Autism_Created_in_China/48503/0/38/38/Y/M.html

    Cashless Society Beta: UNHCR, IrisGuard launch EyeCloud to assist refugees with biometric banking

    http://www.blacklistednews.com/Cashless_Society_Beta%3A_UNHCR%2C_IrisGuard_launch_EyeCloud_to_assist_refugees_with_biometric_banking/48502/0/38/38/Y/M.html

    Cameroon: 10,000 Refugees for Biometric Registration

    http://www.blacklistednews.com/Cameroon%3A_10%2C000_Refugees_for_Biometric_Registration/48501/0/38/38/Y/M.html

    This Filmmaker Replaced his Eyeball with a Camera

    http://www.blacklistednews.com/_This_Filmmaker_Replaced_his_Eyeball_with_a_Camera/48495/0/38/38/Y/M.html

    Study: Food packaging can contribute to obesity

    http://www.blacklistednews.com/_Study%3A_Food_packaging_can_contribute_to_obesity/48490/0/38/38/Y/M.html

    EFF to Court: Accessing Cell Phone Location Records Without A Warrant Violates the Constitution

    REVEALED: Why Big Banks are So Interested in the Blockchain Technology

    http://www.blacklistednews.com/REVEALED%3A_Why_Big_Banks_are_So_Interested_in_the_Blockchain_Technology/48488/0/38/38/Y/M.html

    Mathematician suspicious of election fraud hires lawyer to force Kansas to hand over voting records

    http://www.blacklistednews.com/Mathematician_suspicious_of_election_fraud_hires_lawyer_to_force_Kansas_to_hand_over_voting_records/48486/0/38/38/Y/M.html

    Department of Justice wants to help cops spy on “large-scale computer networks”

    http://www.blacklistednews.com/_Department_of_Justice_wants_to_help_cops_spy_on_%E2%80%9Clarge-scale_computer_networks%E2%80%9D/48485/0/38/38/Y/M.html

    Thousands of Birds Found Dead Along Alaskan Shoreline

    http://www.blacklistednews.com/_Thousands_of_Birds_Found_Dead_Along_Alaskan_Shoreline/48482/0/38/38/Y/M.html

    “The Pentagon Has No Clue How Many Weapons It Has Lost to ISIS”

    http://www.blacklistednews.com/%E2%80%9CThe_Pentagon_Has_No_Clue_How_Many_Weapons_It_Has_Lost_to_ISIS%E2%80%9D/48481/0/38/38/Y/M.html

    US Abets Saudi War Crimes in Yemen

    http://www.blacklistednews.com/US_Abets_Saudi_War_Crimes_in_Yemen/48484/0/38/38/Y/M.html

    Digital Dictatorship: EU opens new counterterrorism center

    http://www.blacklistednews.com/Digital_Dictatorship%3A_EU_opens_new_counterterrorism_center/48479/0/38/38/Y/M.html

    US Senate to Declare “International Martial Law” — Give President ‘Unlimited’ Military Powers

    http://www.blacklistednews.com/US_Senate_to_Declare_%E2%80%9CInternational_Martial_Law%E2%80%9D_%E2%80%94_Give_President_%E2%80%98Unlimited%E2%80%99_Military_Powers/48478/0/38/38/Y/M.html

    Disquiet grows over French state of emergency

    http://www.blacklistednews.com/Disquiet_grows_over_French_state_of_emergency/48474/0/38/38/Y/M.html

    Here’s Why Saudi Arabia’s Secret US Treasury Holdings Is A Hot Topic, AND Why It Matters

    http://www.blacklistednews.com/Here%E2%80%99s_Why_Saudi_Arabia%E2%80%99s_Secret_US_Treasury_Holdings_Is_A_Hot_Topic%2C_AND_Why_It_Matters/48473/0/38/38/Y/M.html

    Cashless Society War Intensifies During Global Epocalypse

    http://www.blacklistednews.com/Cashless_Society_War_Intensifies_During_Global_Epocalypse/48472/0/38/38/Y/M.html

    WikiLeaks cables portray Saudi Arabia as a cash machine for terrorists

    http://www.blacklistednews.com/WikiLeaks_cables_portray_Saudi_Arabia_as_a_cash_machine_for_terrorists/48471/0/38/38/Y/M.html

    Apreciază

  33. Ionut said, on ianuarie 30, 2016 at 8:43 pm

    Nu cred si nici nu vreau sa cred ca mercurul e mai mult decat un metal (toxic, daca e ingerat sau daca sunt inhalati vaporii – nu e recomandat nici contactul cu pielea). Nu vreau sa-i dau puteri pe care nu le are.
    Pe de alta parte, trebuie cunoscut faptul ca becurile economice cu tub fluorescent (cele in forma de lampa sau asa-numitele neoane), contin o cantitate (foarte mica) de mercur. Deci trebuie evitata spargerea lor in incaperi inchise. Am ajuns la concluzia ca aceste becuri nu ar mai trebui folosite ca becuri de interior, si ca ar trebui folosite cele cu filament sau cele cu leduri.

    Apreciază

    • tataia said, on ianuarie 31, 2016 at 5:56 pm

      Mda….daca tu te temi de mercurul din becurile economice…te asigur ca ai inhalat deja de sute de ori mai mult din chemtrails…

      Iar faptul ca nu vrei sa crezi in existenta dracilor sau a faptului ca tot ceea ce se intimpla aici in lumea fizica, vizibila are un corespondent in lumea spirituala este treaba ta. In lumea asta intra mercur in tine in lumea spirituala se agata un drac de sufletul tau…Dar cum am spus..asta este „hrana tare” greu de digerat pentru „caldicei”

      Apreciază

  34. Mary said, on februarie 1, 2016 at 12:08 pm

    Despre ani si zile ; Sfantul Apostol Petru spune ca o zi este pentru Dumnezeu cat o mie de ani si o mie de ani ca o zi:
    „8. Şi aceasta una să nu vă rămână ascunsă, iubiţilor, că o singură zi, înaintea Domnului, este ca o mie de ani şi o mie de ani ca o zi.
    9. Domnul nu întârzie cu făgăduinţa Sa, după cum socotesc unii că e întârziere, ci îndelung rabdă pentru voi, nevrând să piară cineva, ci toţi să vină la pocăinţă.
    10. Iar ziua Domnului va veni ca un fur, când cerurile vor pieri cu vuiet mare, stihiile, arzând, se vor desface, şi pământul şi lucrurile de pe el se vor mistui.”
    Din acest pasaj singur rezulta ca teoriile numerologice pe care multi adventisti, penticostali, martorii lui iehova etc le prezinta, divinatii in date si cifre sunt false. De ce sa ne pierdem noi timpul atat de pretios numarand 7000+x ani de la Creatie, mai mult sau mai putin cand ni se spune cat de irelevant este?
    Prin stiinta, alchimica sau incercare de cunoastere absoluta, lucifer face din oameni praf si pulbere.
    Despre mercur: este rau pentru sanatate, dar nu cred ca ceva fizic, lumesc, sa fie mai puternic decat sufletul si Credinta in Hristos. Dumnezeu a inviat din morti si noi ne gandim ca a intrat diavolul in noi prin mercur? Intentiile de control sunt ale oamenilor corupti, lucifer doar colecteaza ceeace in mod evident, este din partea lui. Cred ca pericolul cel mare va veni cand lucifer va indica lipsa de credinta a celor cazuti, renuntand la tertipuri si Dumnezeu sa aiba mila atunci de firea omeneasca a acestor cazuti!
    Dumnezeu sa ne ierte si traga mai mult de noi, ca am uitat atat de mult de puterea Lui! (si ne indoim de dragostea Lui ca n-o vedem zi de zi si ispitele se inmultesc ca .. virusii).

    Apreciază

    • tataia said, on februarie 1, 2016 at 7:27 pm

      SInt de acord cu tine dar nu intru totul Evident Mintuitorul a inviat din morti…noi nu putem pentru ca nu sintem Mintuitorul Evident credinta si rugaciunea sincera pot face multe dar sa nu cadem in extrema cealalta a new-age-istioor care sustin ca nu trebuie decit sa gindesti pozitiv si totul va fi bine. Raul si maleficul exista indiferent daca noi credem in el sau nu iar acesta se poate manifesta chiar si cind noi facem mii de rugaciuni sau gindim numai chestii pozitive…Deci…

      Apreciat de 1 persoană

      • Mary said, on februarie 2, 2016 at 2:20 pm

        Da, dar vreau sa spun ca raul acestui mercur (folosit si cu intentie rea) si faptul ca exista sau nu oameni hermafoditi (cum zic ca sunt acesti transexuali) nu imi par convingator legate. Gasisem pe siteul care vad ca a cazut http://www.ortodoxia.md un articol scris chiar de o doctorita despre raul ascuns al acestor vaccinuri – creeaza se pare multe dintre noile boli, cancer limfatic etc, si rapoartele cu datele reale ale rezultatelor vaccinurilor sunt tinute secret, este interzis sa fie publicate.
        Despre oamenii „hermafoditi” exista un zvon, nu am gasit sursa, ca acest trend a aparut in anii ’60, in Germania, cand niste doctori au decis sa dea crezare perceptiilor acestor oameni nu unor dovezi fizice reale. Probabil sub influenta new-age cu corpul astral care ar fi parte din cel fizic dar nu chiar intru totul. Oameni care sustin ca ei se simt altceva sunt crezuti pe bune. Dovada este acest(cea) Conchita Wurst care de fapt e undeva intre sexe (genuri), exclusiv prin operatii, si sta asa nu alege o parte sau alta ca ii place (sau pana se lamureste). Acesti oameni au tulburari serioase si li se da apa la moara, si se fac campanii de promovare a tolerantei pentru conditia lor „natural” defectuoasa.
        Vaccinurile de fapt creeaza o imunitate mult scazuta cand promit invers. Si colegiile medicilor din toata lumea ascund acest lucru pentru ca om bolnav = business pentru ei. Cand se jurau ca vor apara viata umana… odata de demult.
        Demonii exista, dar recunosc din ce in ce mult incep sa ma indoiesc ca sunt creatia unui inger care vrea sa dea in oameni fiindca e gelos pe ei cat incep sa ma conving ca este o creatie coerenta si reala spirituala pentru toti oamenii a unor oameni care nu vor ei, nu vor din vointa sa accepte pe Dumnezeu si smintesc pe toti transmitand mesajul: daca ne iubeste asa mult de ce nu ne spune ce/cum sa facem sa ne fie bine? (alchimism – sa ne dea elemente si sfaturi si sa stea ascuns).
        Si din aceasta dorinta de putere si independenta a unor oameni, proiectii new-age si diverse practici mentale si fizice, acest rau este mai real decat norul de poluare si nebunii zic ca este o putere reala.
        Aceste substante nu cred ca ne schimba pe noi mental si spiritual ci partea de control vine din boala – corpul bolnav este pasiv, slab, nu poate face nimic. Cum se intampla si cu bolnavii mental, sunt drogati ca sa zaca, nu sunt vindecati de boala de care sufera.
        Dar Dumnezeu ne protejeaza clar ca altfel am fi morti de mult dupa atata otrava cat este peste tot. Trebuie convinsi nebunii sa nu mai minta ca au gasit leac la toate bolile si solutie pentru progres, ca n-au descoperit nimic, chinuie ca psihopatii oameni care stiu ca nu se fac bine (daca aveau leac la cancer cum se lauda, cum de mor si din cei bogati care si-ar fi permis tratamentul, de aceasta boala? n-au nimic! dar vor sa bage un vaccin de cancer ca puterea le-a luat mintile si vor sa faca teste sa vada ce se intampla, ca vor sa rezolve problema ca sa li se inchine oamenii ca niste zei).
        In Faptele Apostolilor Sf. Pavel zice foarte bine ca preotii care se inchinau „Dianei” stiau foarte bine ca zeita era falsa, nu erau inselati. Mantuitorul spune:

        Marcu 7: 18. Şi El le-a zis: Aşadar şi voi sunteţi nepricepuţi? Nu înţelegeţi, oare, că tot ce intră în om, din afară, nu poate să-l spurce?
        19. Că nu intră în inima lui, ci în pântece, şi iese afară, pe calea sa, bucatele fiind toate curate.
        20. Dar zicea că ceea ce iese din om, aceea spurcă pe om.
        21. Căci dinăuntru, din inima omului, ies cugetele cele rele, desfrânările, hoţiile, uciderile,
        22. Adulterul, lăcomiile, vicleniile, înşelăciunea, neruşinarea, ochiul pizmaş, hula, trufia, uşurătatea.
        23. Toate aceste rele ies dinăuntru şi spurcă pe om.

        Din raul acestor oameni care vor cu forta sa testeze pe alti oameni ideile lor smintite care stiu deja ca fac rau, suferim noi nu ca a gresit Dumnezeu creatia si exista si substanta rea de mercur. Ca Dumnezeu a creat mercurul este acolo in natura unde este doar n-o sa zicem ca a gresit cu acest element si nu cu altul? Dar cine l-a dezvelit pe mercur cine l-a dat studiat pe corp uman si cine-l tot vinde acum ca stie ca face rau?

        Apreciază

  35. […] Comentariul zilei: ELITELE nu mai actioneaza demult doar pentru a castiga bani. Ei au deja toti bani… […]

    Apreciază

  36. john said, on februarie 1, 2016 at 6:53 pm

    Frauda medicamentelor – BEPPE GRILLO
    ”În 1941, IG Farben construieşte cea mai mare industrie chimică din lume la Auschwitz, profitând de mâna de lucru din lagărul de concentrare pentru fabricarea gazului Zyklon B. La procesul de la Nürenberg au fost declaraţi vinovaţi de genocid, sclavie, furt şi alte crime, 24 de responsabili ai Companiei IG Farben. Tribunalul de la Nürenberg a divizat Compania IG Farben în BASF, BAYER şi HOECHST. Toţi aceşti responsabili au fost însă eliberaţi în 1952, la numai un an după ce fuseseră condamnaţi, cu ajutorul lui Nelson Rockefeller, fostul lor patron comercial, la vremea aceea ocupând funcţia de Ministru al Afacerilor Externe al SUA. O dată eliberaţi, cei care se aflaseră în conducerea Companiei IG Farben s-au infiltrat în economia germană, ocupând funcţii foarte importante. Până în anii ’70 consiliul director pentru societăţile BASF, BAYER şi HOECHST era constituit din membrii ai partidului nazist. Începând cu 1959 aceştia îl finanţau pe tânărul Helmut Kohl. Prin susţinerea politică a acestuia din urmă, cele trei filiale rezultate din IG Farben erau la momentul acela de 20 de ori mai puternice decât societatea mamă înfiinţată în 1941. Organizaţia nazistă de mondializare asociată lui Rockefeller, a constituit o reuşită totală, şi deja de multă vreme piaţa chimiei farmaceutice a planetei a fost şi este controlată, organizată şi administrată pentru a asigura expansiunea industrială mondială a chimiei farmaceutice.”

    Apreciază

  37. Flory said, on februarie 1, 2016 at 8:14 pm

    Ce trebuie sa facem ? Sabplecam in pustie?safatuiti ne va rugam

    Apreciază

  38. octavpelin said, on februarie 24, 2016 at 10:40 am

    Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

    Apreciază

  39. […] Comentariul zilei: ELITELE nu mai actioneaza demult doar pentru a castiga bani. Ei au deja toti bani… […]

    Apreciază

  40. […] Comentariul zilei: ELITELE nu mai actioneaza demult doar pentru a castiga bani. Ei au deja toti bani… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.