SACCSIV – blog ortodox

Video – Mugur Vasiliu: Intrebari despre refugiati la care Presedintele si Guvernul trebuie sa raspunda

Posted in Uncategorized by saccsiv on ianuarie 25, 2016

53 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. sherlock_holmes said, on ianuarie 25, 2016 at 7:59 am

    Apropos de isis care ar fi trebuit sa lupte impotriva israelului,conform ideologiei lor:

    ” Asteptind Isis-ul sa atace Israelul! ”

    Cit despre cote,daca cocosatul 1 si cocosatul 2 or sa dea un numar,754 si bulibasa de la bruxelles sau intunecatul de la Washington Club se razgindeste si impune alt numar…cu ce ne incalzeste ? Cica Babilon mai inseamna si zapaceala,confuzie,vad ca isi arata aceasta fata in toata splendoarea si astazi,si miine…

    Apreciază

  2. geo said, on ianuarie 25, 2016 at 8:46 am

    Austria a anunţat miercurea trecută că are în vedere limitarea numărului persoanelor autorizate să ceară azil la 1,5% din populaţia sa în cursul următorilor patru ani. Pentru acest an, guvernul a declarat că numărul va fi plafonat la 37.500. În ce priveşte Germania, ministrul de Finanţe, Wolfgang Schauble, a declarat că nu vede cum această țară, care a acceptat peste un milion de refugiaţi în 2015, ar mai putea face faţă unui număr similar în acest an. Şi a precizat că Europa trebuie să fie pregătită să aloce miliarde pentru o criză care va costa mult mai mult decât s-a prevăzut.

    Jim Yong Kim, preşedintele Băncii Mondiale, a menționat că problema refugiaţilor s-a intensificat şi a cerut şefului ONU, Ban Ki-moon, să regândească ajutorul umanitar acordat în această criză. Iar Christine Lagarde, director general al FMI, a precizat că această criză a migranţilor compromite supravieţuirea spaţiului Schengen. Sâmbătă, 23 ianuarie, în cadrul unei dezbateri la Davos, ea a estimat, din punct de vedere personal, că această criză migratorie ar putea, în funcție de modul cum este gestionată, să ducă la o reuşită sau la ruinarea spaţiului european al liberei circulaţii, Schengen. FMI, ca instituţie, consideră că, dacă este bine gestionată, criza ar putea fi în profitul economic al unor ţări. Dintr-un punct de vedere economic, „Europa este fără îndoială într-o stare mai bună decât anul trecut”, a mai declarat Lagarde, estimând că are „două preocupări importante” pentru continent – criza refugiaţilor şi o eventuală ieşire a Marii Britanii din UE.

    La Davos, ameninţarea dispariţiei spaţiului Schengen din cauza afluxului de migranţi a fost evocată de toate părţile prezente, îngrijorate de „moartea” posibilă a spaţiului de liberă circulaţie Schengen în cadrul UE, instituit de trei decenii. Temeri fondate pe faptul că, unele după altele şi în dezordine, statele membre restabilesc controale la frontierele lor pentru limitarea afluxului de migranţi.

    http://www.romanialibera.ro/actualitate/international/spatiul-schengen-se-indreapta-spre-moarte-clinica–405392

    Si citi bani a cheltui Romania cu securizarea frontierelor…cred ca esta mai bina ca nu sintem, desi acum ni se cere sa intram, membri Schengen…

    Apreciază

  3. geo said, on ianuarie 25, 2016 at 8:48 am

    Un exemplu este la Centrului de primire a copilului în regim de urgenţă din Constanţa. Când intră pe uşa instituţiei, micuţii luaţi de lângă părinţii abuzivi sunt plini de păduchi, nespălaţi, cu lacrimi în ochi. Nu ştiu să citească, să se spele, n-au auzit niciodată de un coş de gunoi şi se tem chiar şi atunci când trebuie să facă baie.„Adevărul” a aflat povestea a şapte frăţiori din Constanţa, cu vârste între unu şi 17 ani, care, în urmă cu un an, au fost luaţi de stat de lângă părinţi, din cauza vieţii îngrozitoare pe care erau obligaţi să o suporte. Agitaţi şi trişti în primele zile departe de mamă şi de tată, cei mici au învăţat treptat cum să se bucure de copilărie şi parcurg printre străini cei şapte ani de-acasă În urmă cu un, şapte copii au fost salvaţi dintr-o gheretă de la marginea localităţii Lumina, din Constanţa. Micuţii locuiau împreună cu părinţii lor într-o cameră şi un hol insalubre, fără lumină şi fără apă potabilă. Copiii erau bolnavi, murdari şi nu fuseseră trimişi nicio zi la şcoală. Cel mare avea 17 ani, iar cel mai mic abia se născuse. În prezent, patru dintre ei, două fete şi doi băieţi, cu vârste cuprinse între 5 şi 10 ani, sunt îngrijiţi la Centrul de primire a copilului în regim de urgenţă din Constanţa, unde sunt în total 44 de copii. Este vorba de G.A. de 5 ani, B.A. de 7 ani, S.A de 8 ani şi B. A. de 10 ani. Ceilalţi trei sunt crescuţi de asistenţi maternali, întrucât legea nu permite internarea lor într-un centru de plasament, pentru că nu au împlinit încă 3 ani.

    Plini de păduchi

    Cu ochii plânşi, murdari, cu păduchi şi îmbrăcaţi în zdrenţe. Aşa au ajuns în Centru cei patru copii ai familiei Amet. „I-am ţinut câteva zile la izolator şi, cu ajutorul unor şampoane, am reuşit să îi scăpăm de păduchi“, îşi aminteşte şefa Centrului, Olga Abaianiţi. O altă problemă a fost atunci când au trebuit să facă baie. „Plângeau la început, dar, la scurt timp, şi-au dat seama că se simt mai bine dacă sunt curaţi. Foarte mult i-a ajutat şi faptul că i-au văzut pe ceilalţi copii cum se spală“, ne spune Daniela Beatrice Paris, psihologul Centrului. Fiecare zi a însemnat o luptă câştigată. După ce lecţia de igienă corporală a fost însuşită, a început războiul cu bunele maniere: copiii nu ştiau ce este un coş cu gunoi, astfel că tot ce nu le trebuia, fie că erau la masă sau la joacă, aruncau direct pe jos. Nu a trecut mult, însă, şi micuţii lipsiţi complet de minima educaţie s-au transformat în copii cu multe talente şi cu o dorinţă uriaşă de a învăţa şi a se bucura de copilărie. Aici, la Centru, au învăţat să-şi facă prieteni, să se joace împreună, dar, mai ales, să respecte un program normal de viaţă. Prima literă, învăţată la 10 ani Când a venit luna septembrie 2015, fetele au fost înscrise în clasa I la Şcoala Mihail Koiciu din Constanţa, iar băieţii la grupa mare şi la grupa 0. Aici au învăţat să facă prima literă, să deseneze şi să citească. Ca să ne dovedească că nu sunt lăudaţi degeaba, cei mici au ţinut neapărat să ne arate caietele de la şcoală. Una dintre fete, în vârstă de 10 ani, cea mai mare dintre surorile de la Centru, exersa litera V mare de mână. Stiloul aluneca pe hârtie şi fiecare literă era pentru ea o operă de artă. Unul dintre băieţi, care are 7 ani, şi-a adus şi el o carte şi, foarte mândru, ne-a arătat că ştie să numere. Când erau în Lumina, în cocioaba părinţilor, s-au întrebat în nenumărate rânduri de ce mulţi copii cu care se jucau treceau dimineaţa prin faţa lor îmbrăcaţi frumos, în uniforme, purtând ghiozdane pe umăr. Ar fi vrut şi ei să-i urmeze, dar de fiecare dată se întorceau în locuinţa mizeră unde nu îi aştepta decât sărăcie şi o bucată rece de mămăligă şi un cartof fiert, în cele mai bune cazuri.

    http://adevarul.ro/locale/constanta/povestea-terifianta-celor-sapte-frati-constanta-salbaticiti-parinti-abuzati-trebuie-copiii-romania-luati-sfarsit-stat-1_56a4c89637115986c6d8834a/index.html

    Apreciază

    • isa said, on ianuarie 25, 2016 at 11:56 am

      Nu spune nicaieri ce etnie are familia respectiva. Nu sunt turci, dupa cum indica numele Amet. Mai incercati ….

      Apreciază

  4. geo said, on ianuarie 25, 2016 at 8:49 am

    Coaliţia pentru Familie care, cu sprijinul Bisericii Ortodoxe Române, vrea modificare Constituţiei astfel încât în legea fundamentală să scrie că familia se întemeiază pe căsătoria dintre bărbat şi femeie, a strâns deja 900.000 de semnături de susţinere. Deocamdată, însă, nu poate depune proiectul la Parlament neavând câte 20.000 de semnături din jumătate din judeţele ţării, aşa cum prevede legea. Au fost însă şi judeţe fruntaşe, susţine Eduard Dumitrache, unul dintre liderii Coaliţiei pentru Familie. La Iaşi s-au strâns deja peste 100.000 de semnături, în Neamţ peste 80.000, la Suceava peste 60.000, la Bihor peste 50.000. Până se va depune la Parlament iniţiativa, termenul fiind mai 2016, Dumitrache spune că „din punct de vedere al entuziasmului şi sinergiei realizate la nivelul societăţii civile putem spune că Iniţiativa pentru Familie este un succes”.

    http://www.gandul.info/stiri/topul-judetelor-in-care-romanii-vor-sa-scrie-in-constitutie-ca-familia-e-formata-din-barbat-si-femeie-cand-ajunge-in-parlament-initiativa-de-revizuire-sustinuta-de-biserica-14984675

    Apreciază

  5. geo said, on ianuarie 25, 2016 at 8:49 am

    Firma Oilfield Exploration Business Solutions, cel cei mai mare datornic la bugetul de stat, a câştigat, în parte, litigiul cu statul român referitor la valoarea sumelor datorate. Fiscul are termen până la finalul lunii ianuarie să atace decizia.

    Judecătoria Sectorului 1 a stabilit că firma este datoare, în total, cu circa 500 de milioane de lei, şi nu cu aproape un miliard de lei, cât a cerut Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, reprezentantul statiului în proces.

    “Anulează, în parte (…) executarea silită a sumei repretentând dobânda legală ce depăşeşte suma de 298.676.752 lei. (…). Menţine executarea silită pentru suma de 298.676.752 lei (…) ca fiind suma datorată de contestatoare intimatei cu titlu de dobândă legală pentru perioada 05.01.2001-15.03.2015” se arată în decizia instanţei din luna noiembrie.

    Cât ceruse Fiscul aflăm din motivarea deciziei instanţei, emisă în această lună, şi consultată de ECONOMICA.NET : “744.524.660 lei, reprezentând dobânda legală aferentă perioadei 05.01.2001-15.03.2015, alături de debitul principal de 204.466.718 lei”.

    Fiscul are timp până la finalul lunii ianuarie să conteste decizia.

    Potrivit ultimelor date de pe site-ul ANAF, datoria firmei Oilfield Exploration Business Solutions SRL la buget este de 934 de milioane de lei. Firma este cel mai mare datornic la buget, iar această datorie reprezintă, la bază, creanţa Libia, unul dintre cele mai vechi dosare din justiţia românească.

    http://www.economica.net/epopeea-creantei-libia-continua-instanta-a-taiat-la-jumatate-pretentiile-fiscului-fata-de-cel-mai-mare-datornic-din-romania_113490.html

    Apreciază

  6. geo said, on ianuarie 25, 2016 at 8:51 am

    Ştirea că Angela Merkel doreşte ca Turcia să obţină „până în octombrie” liberalizarea regimului vizelor pentru spaţiul Schengen este uluitoare, în condiţiile în care, în ultima perioadă, oficialii UE au tot anunţat că Schengen este în pericol.
    Mai mult, Comisia Europeană se gândeşte dacă să propună suspendarea Tratatului Schengen pentru o perioadă de până la doi ani, la summit-ul din martie, potrivit unor surse din cadrul Uniunii Europene.
    Ne întrebăm de ce a fost Merkel cea care şi-a luat angajamentul, alături de prim-ministrul turc Ahmet Davutoglou, să accelerează semnificativ negocierile între Turcia şi UE, având ca obiectiv ridicarea obligativităţii vizelor pentru cetăţenii turci, şi nu au semnat chiar oficialii europeni. Şi mai ales ne întrebăm de ce a făcut-o, din moment ce, sâmbătă, a apărut informaţia că Germania, alături de alte state UE, insistă pentru extinderea controalelor la graniţă în spaţiul Schengen pentru a ajuta la gestionarea crizei migraţiei în Europa.
    Totodată, ministrul austriac de interne, Johanna Mikl-Leitner, a ameninţat, sâmbătă, Grecia cu „o excludere provizorie” din spaţiul de liberă circulaţie Schengen dacă Atena nu-şi întăreşte controlul la frontierele sale în faţa afluxului de imigranţi.

    http://www.bursa.ro/stire-de-balamuc-merkel-vrea-turcia-in-schengen-in-timp-ce-ue-doreste-suspendarea-tratatului-288653&s=international&articol=288653.html

    Apreciază

  7. geo said, on ianuarie 25, 2016 at 8:52 am

    Germania, Olanda si Luxemburg au cerut socoteala autoritatilor belgiene in problema repetatelor incidente legate de functionarea centralelor nucleare. S-a cerut „dovedirea sigurantei centralelor nucleare vechi de 40 de ani“, a relatat lunea trecuta Derniere Heure. „Tarile invecinate nu-si ascund temerile legate de starea reactoarelor nucleare din Belgia, mai ales ca guvernul belgian a prelungit recent termenul de functionare a trei dintre aceste centrale, cu 10 ani”, mai precizeaza publicatia belgiana citata. Descoperirea catorva mii de mini-fisuri la cuve, precum si recenta serie de incidente tehnice la reactoarele Doel si Tihange, i-au pus pe vecini pe jar.

    http://www.hotnews.ro/stiri-mediu-20749124-cinci-ani-fukushima-invatat-belgia-nimic-carpeala-centralele-nucleare-belgiene-alarmeaza-vecini.htm

    http://www.dhnet.be/actu/belgique/la-vetuste-du-parc-nucleaire-belge-inquiete-les-pays-voisins-569c01fa3570ed3895274e7a

    Apreciază

  8. geo said, on ianuarie 25, 2016 at 8:53 am

    Nu se scumpește gunoiul, se scumpesc alimentele

    Ca să reciclezi, costă mult! Iar dacă reciclarea selectivă a gunoiului menajer nu este nici măcar opțională, prețul este enorm. Cineva totuși trebuie să plătească și, indiferent de corectitudinea de care ar da dovadă businessurile din domeniu, costul final ajunge tot la contribuabili. Prin urmare, românii vor plăti în plus pentru deșeurile menajere atât din 2017, când urmează să fie introdusă o taxă mare pentru gropile de gunoi, cât și anul acesta, din cauză că de anul acesta se respectă reglementările cu privire la ambalaje. Deşeurile de ambalaje reprezintă o parte importantă din deşeurile municipale şi unele dintre cele mai uşor de identificat ca fiind reciclabile de către populaţie. România are obiective naţionale de reciclare şi valorificare pentru ambalaje încă din anul 2004. Acestea au crescut treptat an de an, ajungând în 2013 la un nivel de 55% obligaţie de reciclare din totalul ambalajelor puse pe piaţă. Aceste obligaţii au fost transferate celor care pun pe piață bunuri ambalate.

    http://www.capital.ro/negocierile-au-esuat-gunoaiele-nereciclate-aruncate-in-bratele-lui-ciolos.html

    Apreciază

  9. sherlock_holmes said, on ianuarie 25, 2016 at 9:13 am

    @ saccsiv

    Am acest nickname,si numai acesta de 6 ani si ceva.Cu acesta am scris pe mai toate forumurile de credinta.Si o singura adresa de email.Sint conservator din fire,de ce sa o schimb,care-i baiul ?

    …..

    Ne putem gindi si asa,cum ai scris,in cazul acesta ma indoiesc ca vor spune adevarul despre cota.

    Elitele acestea au un mare avantaj fata de noi,cei multi si de jos,chiar fata de conducerile politice ruse si chineze sau alte tari care nu fac parte din lumea lor intunecata si inchegata.Prin spionaj ( acces instantaneu la orice computer de-al lor,telefon de-al lor,televizor de-al lor,marile retele de socializare,facebook,twitter,motoare de cautare,…toate acestea covirsitor ale lor ) avind bazele de date pe serverele lor,…ei vad in timp aproape real raspunsul unei mari parti a omenirii la diversi stimului,la diverse actiuni ale lor,cum se spune au un feed back permanent.( politic,economic,bancar,tot felul de tranzactii,socializare,cultural,religios….)

    In functie de acesta,ei isi pot corecta,modifica,anula pe moment,gasi alte solutii etc la ceea ce se intimpla in timp real.

    De exemplu,daca romanii ar lua pozitie fata de aceste cote de imigranti,ei ori pot ascunde adevarul,ori diminua numarul lor,sau lua orice alta decizie….

    Apreciază

    • saccsiv said, on ianuarie 25, 2016 at 10:53 am

      sherlock_holmes

      E bine ca postezi sub acelasi nick de ani de zile. Asta chiar apreciez.

      Doar ca nu mereu esti precum acel personaj.

      Apreciază

      • NIMENI said, on ianuarie 25, 2016 at 8:21 pm

        Da-i pace, e de-al nostru …las-l cu nick-ul lui !

        Apreciază

      • sherlock_holmes said, on ianuarie 25, 2016 at 9:37 pm

        saccsiv

        ” Doar ca nu mereu esti precum acel personaj.”

        Ai dreptate aici.Personajul fictiv Sherlock Holmes fuma pipa si tigari si uneori mai si bea.

        Apreciază

  10. geo said, on ianuarie 25, 2016 at 9:14 am

    The Right to Tell the Government to Go to Hell: Free Speech in an Age of Government Bullies, Corporate Censors and Compliant Citizens

    https://www.rutherford.org/publications_resources/john_whiteheads_commentary/the_right_to_tell_the_government_to_go_to_hell_free_speech_in_an_age_o

    http://www.zerohedge.com/news/2016-01-23/norways-biggest-bank-demands-cash-ban

    Governmentless society?

    Pina la urma se adveresc profetiile celor din vechime: guvernul, partidele si parlamentul mai rau ingreuneaza activitatea societatii decit sa o ajute, favorizeze…

    Apreciază

  11. marian said, on ianuarie 25, 2016 at 9:26 am

    WorldViews

    Israeli defense minister: If I had to choose between Iran and ISIS, I’d choose ISIS

    Resize Text

     

    Print Article

     

    Comments 50

    By Adam Taylor January 19  

    Israeli Defense Minister Moshe „Bogie” Ya’alon pays his respects at the military graveyard on April 22, 2015, in Tel Aviv. (Ilia Yefimovich/Getty Images)

    Speaking at the Institute for National Security Studies’ (INSS) conference in Tel Aviv on  Jan. 19, Israeli Defense Minister Moshe Ya’alon made a bold statement: If he had to choose between Iran and the Islamic State, he told the audience, he’d „choose ISIS.”

    Ya’alon reasoned that Iran had greater capabilities than the Islamic State and remained the biggest threat for Israel. He argued that if Syria were to fall to one of the two powers, he would prefer it were the Islamic State rather than Iran or Iran-backed groups. „We believe ISIS will be eventually defeated territorially after the blows it has been suffering, and in light of the attacks on its oil reserves,” he told the conference, according to Ynetnews.

    Ya’alon said that current problems in the Middle East showed the region was at the „height of the clash of civilizations.” He also added that Israel shared common interests with the regional Sunni Muslim powers, who were also threatened by the Shia Muslim Iran.
    Asta e din Washington Post, aşa că, isis egal israeli secret intelligence services.
    Te rog Doamne primeşte-mă în Împărăția Ta!

    Apreciază

  12. geo said, on ianuarie 25, 2016 at 9:52 am

    Apreciază

    • saccsiv said, on ianuarie 25, 2016 at 11:10 am

      geo

      Frate, nu ti-am aprobat lungile comentarii in engleza. Prea se crea haos.

      Apreciază

      • geo said, on ianuarie 25, 2016 at 12:00 pm

        Macar titlurile…te rog…am muncit atit de mult sa caut, citesc, postez…
        multam,

        Apreciază

      • saccsiv said, on ianuarie 25, 2016 at 12:50 pm

        geo

        Pai pune-le tu frate. Intai titlul si dedesubt link-ul.

        Apreciază

      • geo said, on ianuarie 25, 2016 at 1:36 pm

        Da, poete e viitor…acum nu mai pot…de acea am adresat rugamintea…

        Apreciază

  13. john said, on ianuarie 25, 2016 at 10:17 am

    Decizie istorică pentru creștinism. Arhiepiscopul de Canterbury, liderul Bisericii Anglicane, a declarat că poartă discuţii cu Papa Francisc şi Patriarhul Tawadros al II-lea, care conduce Biserica Ortodoxă Coptă din Alexandria, pentru ca Paştele să fie sărbătorit în aceeaşi zi a fiecărui an, punând astfel capăt uneia dintre cele mai mari dispute dintre confesiunile creştine.
    Liderul Bisericii Anglicane a anunţat, la finalul unei întâlniri cu episcopii din subordinea sa, că negociază deja cu Papa Francisc şi Tawadros al II-lea pentru fizarea Paştelui, astfel încât cea mai importantă sărbătoare creştină să nu mai aibă dată variabilă şi să fie marcată în acelaşi timp de adepţii tuturor cultelor creştine, transmite BBC.

    Prim-ministrul olandez Mark Rutte a declarat la Forumul Economic Mondial de la Davos, ca Europa are între șase până la opt săptămâni înainte de ca aceasta sa se prăbușeșeasca din cauza afluxului de refugiați care sosesc din Orientul Mijlociu.Doamne ajuta!
    http://www.express.co.uk/news/politics/636739/Davos-2016-French-prime-minister-Manuel-Valls-EU-break-up-Brexit-tragedy

    Apreciază

  14. George said, on ianuarie 25, 2016 at 11:07 am

    foarte frumos!

    Apreciază

  15. isihastu said, on ianuarie 25, 2016 at 12:00 pm

    Caut rusoaica ortodoxa sa ma ajute sa ma stabilesc in Rusia, pentru ca in Romania m-am saturat de politicienii aserviti pana la sclavie Vestului Salbatic !

    Apreciază

    • tom beron said, on ianuarie 25, 2016 at 2:45 pm

      @ ISIHASTU
      De ce nu mergi in Transnistria sau „DumbASS”? Natashele vor sa scape din Maika Rasya cu orice pretz.Crezi ca acolo este la adapost?Ai vazut postarile anterioare despre rusi?Poate ascunzindu-te in Siberia esti liber..
      ps:nu stiam ca isihastii cauta rusoaice..heheh

      Apreciază

    • sky said, on ianuarie 25, 2016 at 2:52 pm

      Nu-i greu de gasit rusoaica, sunt destule care te „ajuta” in schimbul unei sume de bani, dolari de preferinta, dar nu cumva intr-o zi sa te saturi si acolo de ceva.

      Apreciază

      • isihastu said, on ianuarie 25, 2016 at 7:46 pm

        Ca bine zici… Tot mai bine in isihie. 🙂

        Apreciază

    • cosminmatiu said, on ianuarie 25, 2016 at 8:17 pm

      Da, isihia si rusoaiaca nu merg impreuna

      Apreciază

    • Riko said, on ianuarie 26, 2016 at 1:28 am

      :)) lasand la o parte gluma, nici in Rusia nu e mai bine. Rusia pe care o stim noi e Rusia veche si puternic ortodoxa, dar lucrurile nu mai stau asa. Rusia a inceput sa moara spiritual cu mult inainte de a incepe si in Romania.

      Apreciază

  16. STOP RFID said, on ianuarie 25, 2016 at 1:09 pm

    Apreciază

  17. Orthodox said, on ianuarie 25, 2016 at 2:47 pm

    GIGI BECALI LE CUMPARA O CASA !

    Apreciază

  18. Orthodox said, on ianuarie 25, 2016 at 3:09 pm

    Apreciază

  19. isihastu said, on ianuarie 25, 2016 at 6:56 pm

    Iohannis recunoaste ca e sluga americanilor !

    [video=https://www.youtube.com/watch?v=gLGokQObkLM]

    Apreciază

  20. NIMENI said, on ianuarie 25, 2016 at 8:18 pm

    PROTESTEZ ….!!!!!!!!
    PROTESTEZ ….!!!!!!!!
    PROTESTEZ ….!!!!!!!!
    impotriva afirmatiilor facute la un post TV privind subiectul „moaste cu girofar” ….!!!!!
    CINE va da dreptul sa va bateti joc !!!! Asta aveti in fisa postului ?????????
    NU va da nimeni dreptul sa va radeti ca la gradina zoologica ….luati fiecare o banana si MARS la cotet !!!!!!!
    Omeneste, crestineste …..HAI SICTIR SARMANI NENOROCITI !!!!!!!!!!!!!!!

    Apreciază

  21. Orthodox said, on ianuarie 25, 2016 at 8:20 pm

    Apreciază

  22. Spaceman said, on ianuarie 25, 2016 at 10:46 pm

    In septembrie 2015 liderii UE aprobă un plan de relocare a 120.000 de refugiați (migranți care cer azil în UE din Italia și Grecia) în 23 de țări membre UE, din care în prima fază 66.000, urmând ca în lunile următoare cotele de migranți să fie schimbate.

    Dar și pe aceste cote a ieșit deja scandal, și multe țări printre care și România s-au opus cotelor de migranți obligatorii. Eu nu știu de vreo altă decizie a liderilor UE în privința cotelor de migranți relocați în țările membre. Nu știu nici câți din cei 2475 de migranți din Italia și Grecia au ajuns deja în România și s-au stabilit aici. Deocamdată se pare că România nu face parte din țările în care migranții vor să se stabilească, iar știrile recente despre migranți aflați pe teritoriul României s-ar putea sa aibă legătură cu anunțul agenției Frontex, anume că refugiații ar putea alege noi rute de a intra în Europa, prin România și Bulgaria.

    accesează link

    http://revista22.ro/70251468/ministrul-croat-frontex-a-anuntat-ca-o-noua-ruta-a-refugiailor-trece-prin-romania.html

    Apreciază

  23. […] in acelasi timp aceiasi guvernatori ai coloniei Romania ii vor primi, nu stim nici macar in ce numar, pe “refugiatii” islamisti asigurandu-le toate cele […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.