SACCSIV – blog ortodox

Video – KLAUS JOHANNIS: “Mai bine sluga americanilor decat a rusilor”

Posted in Uncategorized by saccsiv on ianuarie 25, 2016

23 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. cca70 said, on ianuarie 25, 2016 at 8:30 pm

    omul a fost sincer

    a recunoscut ca e un rahat in ploaie, o marioneta….si marionetele in general nu sunt votate, ci impuse de stapinire

    asta pentru prostimea care s-a dus sa-l voteze: sa va fie clar tembelilor,”ati ales” un guvernator, nimic mai mult….
    si daca nu il votati tot el iesea „presedinte”
    ca asa vor „stapinii”

    nu mai bine stateati acasa?

    Apreciat de 2 persoane

    • Moldoveanu said, on ianuarie 25, 2016 at 9:16 pm

      Si cand votul va fi obligatoriu ce vei face?

      Apreciază

      • cca70 said, on ianuarie 25, 2016 at 10:09 pm

        nimic nu este obligatoriu din ceea ce este dracesc.pe rationamentul asta la tau tu deja ai pecetea lui antihrist pe frunte

        Apreciază

      • Radu said, on ianuarie 26, 2016 at 4:01 pm

        esti prost stai jos nota 2

        da iau amenda o platesc si tot la vot nu ma duc sclavule…

        MA imbrac in ALB in semn de protest cu altii care au aceleasi convingeri si in semn de protest => Votez ca nu votez sau => Alti candidati alte partide !

        Apreciază

    • NIMENI said, on ianuarie 25, 2016 at 9:19 pm

      le-a dat placinte sa manance si gura lor ….!!!!!!

      Apreciat de 1 persoană

      • Ecaterina said, on ianuarie 26, 2016 at 12:27 pm

        Alea sunt GOGOȘI frate, nu plăcinte…!!

        Apreciază

    • nimeni said, on ianuarie 25, 2016 at 10:36 pm

      Asta cu virusul e chiar interesanta si demna de luat in seama.

      Apreciază

    • Ecaterina said, on ianuarie 26, 2016 at 12:36 pm

      Mulțumesc pentru răspuns, frate!…Și pentru toate celelalte.

      Pentru toți cei care aveți impresia că puteți fi și cu Dumnezeu și cu mamona. Frica asta ce-o aveți pentru burțile voastre, pentru traiul vostru în desfrâu, petreceri și plăceri continue, vine de la satana. Aveți grijă cui vă închinați, căci judecata este aproape! Aveți grijă, căci în ce vă va găsi Dumnezeu, în aceea vă va și judeca!

      A merge la vot este ca și cum te-ai face părtaș cu necuratul. Ce părtaș are un creștin cu acesta?

      Apreciază

    • vasile radulescu said, on ianuarie 26, 2016 at 3:30 pm

      saccsiv, n-ai observat cu cata nesimtire a raspuns utilizatorul cca70 la intrebarea despre vot ? In loc sa raspunda simplu la intrebare, judeca si deja puncteaza starea altora. Trebuia macar sa-i editez raspunsul.

      Apreciază

    • vasile radulescu said, on ianuarie 26, 2016 at 3:37 pm

      saccsiv, din moment ce tii partea fanaticului cca70, inseamna ca esti si tu la fel.
      Catolicii s-au rupt de la dreapta credinta atunci cand au amestecat politica cu credinta.
      Acelasi lucru au facut legionarii si acelasi lucru faceti si voi aici pe site.

      Apreciază

  2. cipriannro said, on ianuarie 25, 2016 at 8:52 pm

    Din cauza păcatelor noastre se întâmplă așa urâciuni. Se fac milioane de avorturi anual în România. Ce să ne dea Dumnezeu? Dacă nu luptăm pentru stoparea lor, nu văd vremuri prea bune. E mult sânge de Abel românesc care strigă din pământ. Fiecare la locul nostru sau uniți putem să facem ceva ca să mișcăm lucrurile înstr-un sens bun. Părintele Nicolae Tănase de la Valea Plopului de Prahova a salvat peste 2000 de copii de la avort din 1994 încoace. Să îl sprijinim pe dumnealui cum putem, sau să îi cerem un sfat ce altceva mai putem face, să-i cerem modele de plinate antiavort și să le împărțim pe stradă, pe la prieteni, ș.a.

    klaus a și avut o căciulă săsească la Ziua Unirii Principatelor Române. Tot nu vrea să se facă român. D-apoi să se boteze și el ca omul normal creștin-ortodox. Trebuie să facem ceva că deja e pe față. Americanii la Deveselu nu mai arborează steagul românesc, al țării în care se află, klaus zice că el e sclavul americanilor.

    Trebuie să facem ceva. preotnicolaetanase@gmail.com http://www.asociatiaprovita.org

    Apreciază

    • cosminmatiu said, on ianuarie 25, 2016 at 9:48 pm

      Cati romani am ucis noi prin avorturi nu au murit in razboiaie de cand exista poporul roman.
      Numai datorita milei lui Dumnezeu, rugaciunilor Maici Domnului si ale sfintilor mai existam, ca de meritat nu meritam

      Apreciază

  3. Aurora said, on ianuarie 25, 2016 at 8:57 pm

    POVESTEA LICURICIULUI A INVENTAT-O BASE, DAR E VALABILA SI LA NEAMTUL ASTA VICLEAN si nesimtit. Decat cu rusii, mai bine cu Marele Licurici Obama ! Vai de capul tau de slugoi nenorocit pus de Oculta, nu de tinerii frumosi si votanti !

    Apreciază

  4. Moldoveanu said, on ianuarie 25, 2016 at 9:14 pm

    Adevarul se spune in fata oamenilor simpli, directi si sinceri 🙂

    Apreciază

  5. alexandra said, on ianuarie 25, 2016 at 10:28 pm

    ne mira insa nonsalanta cu care presedintele Romaniei a recunoscut apelativul cu care a fost etichetat. Ca e bine, ca e rau, asta doar istoria ne-o va lamuri, dar nu noua ci generatiilor care vor veni dupa noi.
    http://politicscam.ro/johannis-sluga-americanilor/

    Apreciază

  6. AKRITAS said, on ianuarie 25, 2016 at 10:44 pm

    Toate “pacatele” atribuite Rusiei, sant apa de ploaie,fara de dezastrul provocat de minciuna, inselaciunea, jaful occidentului imperialist sub masca vicleana, diabolica a drepturilor omului, a libertatilor, a statului de “drept” , privatizari, liberalizari, investitori…distrugerea traditiei, a culturii, a familiei, a omeniei, transformarea poporului in populatie, manipulare si spalare de creier cu “paine si circ”, control total, economic, financiar prin card si cip…
    intotdeauna politica occidentului apostat, iudeomason a fost de a denigra, de a ridica steaguri false, provocari….de a radicaliza pe fanaticii mahomedani, si a incita la ura impotriva crestinilor, de a lansa ideia ca islamul se afla in razboi cu crestinismul, ceea ce este total fals : imoralitatea occidentului globalizata, nu are de-a face cu crestinismul, deci islamistii fanatici nu sant provocati de crestini, insa sant folositi ca si cozi de topor impotriva crestinilor. in acelasi cliseu vedem provocarea, ridicarea steagului fals in ceea ce priveste Rusia : ca ne ocupa, ca sant rai…chiar asa? pai Sf. Vv Stefan cel Mare a incheiat aliante politice si matrimoniale atit cu Rusia Kieveana, cat si cu Rusia Moskovita si nu ia fost frica( probabil ca la acea vreme propaganda occidentului impotriva Rusiei nu avea prea mare efect….) am beneficiat sute de ani de influenta slava, limba slava fiind limba oficiala de cancelarie si nu ne-a pierdut identitatea nationala, oare de ce? pai raspunsul e simplu : avem legatura de suflet, avem legatura de credinta. : Orthodoxia ! altul e insa efectul, cand te ocupa un strain de suflet, el cauta sa te jefuiasca si de aur si de suflet, aici e tragedia ! pentru ca aur se mai gaseste, e valoare desarta, materiala, insa sufletul e unic, e vesnic, daca l-am pierdut, am pierdut tot !
    ca….. rusii ca ne-a “luat” Basarabia….da, dar trebuie sa tinem cont ca era vorba de razboaiele ruso-turce, (in dorinta Rusiei de a ocupa Orasul crestin : Constantinopol, de a alunga pe turci din Europa, si de a proteja pe crestinii din Balcani aflati sub ocupatie pagana) si in acest context a fost “luata”, iar de dat inapoi nu putea fi vorba pentru ca nu aveau cui ! intrasem la scurt timp sub ocupatia imperiului occidental, (cu “rege”de-al lor, strain de interesele neamului românesc)
    imediat dupa ce tot rusii de ne-au ajutat la castigarea independentei in 1877, am intrat imediat in urmatoarea secunda, sub ocupatia imperiului occidental iudeomasonic ! pentru ca occidentul apostat iudeomason a avut grija ca popoarele ortodoxe sa nu fie unite, sa le dezbine, ba ca noi santem “latini” si trebuie musai sa fim si catolici, ba ca rusii sant imperialisti fara sa vada barna din ochii lor, occidentul, stand astfel impotriva intereselor crestinilor ortodocsi, cu orice ocazie : razboiul Crimeii, alianta lor cu paganii turci demonstreaza adevarata fata a occidentului inca din acest sec 19.
    Cum oare sa nu constientizam viclenia occidentului si plecam urechea la bau-baul de serviciu rusesc scos de ei din palarie, cand vedem clar ce se intampla in lumea contemporana si ar fi suficient sa ne dumirim, fara a mai face apel la istorie : cine provoaca “primaveri” arabe, “revolutii” portocalii, euromaidane ? cine a infiintat in inima Europei statul islamic Kosovo-provincie istorica a Serbiei, bombardand Serbia ortodoxa in ziua de Pasti cu bombe pe care scria “Paste Fericit”? Cine invita acum iresponsabil mii de asa zisi de “refugiati” in Europa pentru distrugerea crestinismului, a traditie a familiei, a culturii europene ??? chiar atit de orbi sa fim ?
    tezaurul de asemenea, se cunoaste ca deja la un an de la “revolutia” bolsevica, comunista, impusa prin forta armelor in 1917 in Rusia, atunci cand primul guvern bolsevic era format in proportie de 85% din evrei, tezaurul a luat calea occidentului Paris, via Berlin. iar comunistii bolsevici care numai rusi nu erau, care au ucis la ei in Rusia zeci de milioane, nu puteau sa se de-a in laturi si la noi, la crimele, si jaful savarsit in perioada comunista! deci noi nu avem nimic cu rusii ca popor, care e fratele nostru in credinta si in suferinta ! oare nimic nu ne spune credinta Pelerinului Rus, a zeci de milioane de rusi ortodocsi ucisi de comunisti(asta da holocaust !) credinta sfintilor rusi : Ambrozie de la Optina, Amfilohie de la Poceaev, Antonie al Peșterilor Kievului, Ciprian al Moscovei, Gherman din Alaska, Gurie de Kazan, Ignatie Briancianinov, Inochentie de Alaska, Ioan din Kronstadt, Ioan Maximovici, Macarie de la Optina, Nil Sorski, Serafim din Sarov, Serafim din Virița, Serghie de Radonej, Teodosie al Peșterilor Kievului, Tihon al Moscovei, Tihon din Zadonsk, Xenia din St. Petersburg… nu, pe acestia nu-i vedem, pentru ca avem ochii mintii si ai sufletului intunecati de atita amar de propaganda si asuprire sufleteasca occidentala iudeomasonica…..

    ASA CA….MAI BINE CU FRATII RUSI, ASA ASUPRITI CUM SANT SI EI ACUM(mai ales din 1917, cand primul guvern bolsevic comunist era format 85 % din evrei) DE OCULTA SATANICA IUDEOMASONICA, DECAT CU AMERICANII, OCCIDENTALII LACOMI SI PARSIVI, REPREZENTANTI DIRECTI AI OCULTEI SATANICE IUDEOMASONICE !!!

    Apreciază

  7. carla said, on ianuarie 25, 2016 at 10:54 pm

    Chiar a spus si prostia asta? probabil va ajunge in cartea recordurilor la capitolul gafe grosolane. El si echipa de „tehnocrati”.

    Apreciat de 1 persoană

  8. veaceslav said, on ianuarie 26, 2016 at 10:05 am

    cu aceasta ocazie vreau sa va mai dau un articol tradus, asta vara mi lau dat niste crestini la Poceaev

    CUM INFLUENTEAZA MONARHIA VIATA CRESTINILUI

    „Sa fugaresti monarhul, este posibil numai cu Dumnezeu” Ioan de Kronstand

    Cineva va spune ca in timpul nostru acest subiect nu este atit de important, deoarece pentru mintuire este nevoie de:
    credinta, impartasanie, pocainta,rugaciune , indeplinirea poruncilor.Ce ne incuca sa ne mintuim? Doar in afara
    Bisericii nu exista mintuire, si noi suntem in Biserica.Iar cel mai important este ca atunci cind poporul israelit
    a cerut rege,Domnul sa miniat, si la dat pen Saul, care aproape a adus israelul la dezastru. Da,totul este corect
    insa atuncea era timpul cind Domnul conducea poporul prin proroci, judecatori, insa la moment Monarhia Ortodoxa este
    cea mai buna forma de conducere „in ochii Domnului nu exista conducere mai buna ca monarhia ortodoxa” Serafim de Sarov.

    DESPRE REVOLUTIA DIN 1917
    In anul 1911 multi preoti au incetat de a mai scoate la proscomedii o particica pentru Tar,cum se cuvenea, ci il pomenea
    ca un simplu crestin ortodox.Orice preot stie ca tot ce se intimpla la Dumnezeaiasca Liturgie,cu timpul se trece si in viata
    astfel peste 6 ani Tarul a fost dat jos de pe prestol, si inca peste un an jumate impuscat.”Ce ne incurca sa ne mintuim”?
    Intrebati mai bine daca mintuirea lumii influenteaza mintuirea preotilor.Desigur ca Da.Ajuta oare statul la mintuirea
    cetatenilor? Nu numai ca nu ajuta, dar si incurca. Biserica fara stat nu poate sa lupte cu asa pacate mari ca (betia,
    narcomania,avorturile, sinuciderea,sodomia, si multe alte) Se incearca sa se faca ceva insa la nivel global, lumea degradeaza
    Numai in Ucraina se fac cca 2000 de avorturi pe zi, de crestini sau copii lor. Cineva poate spune ca fiecare alege viatat pe
    care o vrea.Sigur, insa prin convingera (prin TV) si permiterea de a pacatui foarte mult influenteaza viata omului. DE
    exemplu in Rusia timp de 2 saptamnini a mers la TV o emisiune contra alcoolului, si consumul lui sa redus cu 21%. Sau platit
    bani mari ca aceasta emisiune sa fie exclusa, deoarece televiziunea, invatamintul finantele, si tot ce e mai important
    intrun stat este in miinile vrajmasilor lui Hristos. Fara ajutorul statului cit nu neam stradui, nu vom reusi. Insa statul
    va tine cu noi cind in frunte sa va sta o persoana coninteresata in dezvoltare, adica un REGE ORTODOX. Timp de 23 de ani
    de conducere a lui Nicolai al 2-lea populatia imperiului a crescut cu 62 milioane (40%) In aceasi 23 de ani de „libertate”
    a Ucrainei, populatia a scazut cu 9 milioane.Noi disparem fara razboi din pricina ca sistemul de stat ajuta la nimicirea
    noastra fizica si duhovniceasca, ceea ce nu se intimpla niciodata intro monarhie ortodoxa. Dupa Scripturi,Poporul care
    pierde credinta sau degradeaza sau dispare.

    NE RUGAM SI ALEGEM CONDUCERE SATANISTA
    „De Dumnezeu pazita tara noastra stapinirea si oastea ei,Domnului sa ne rugam” In unele biserici chiar se cinta si multi ani
    traiasca pentru conducere.Astefel se primeste ca il rugam pe Domnul sa intareasca puterea care se lupta cu Dumnezeu. Aproape
    toti(daca nu toti)presedintii deputatii premierii,sunt masoni.Noi alegem dintre masoni pe urma ne plingem si ne miram ca ei
    ne nimicesc.Se primeste ca noi alegem si ne rugam pentru propria nimicire. Insa ce ar trebui de facut?
    1.De adaugat rugaciune pentru o conducere ortodoxa.
    2.De a nu merge la vot, si de spus si la altii sa faca la fel. Dupa canoane nu poporul alege conducerea ci o da Domnul care
    stie ce ne este de folos.
    3.DE rugat cit mai mult (acasa si la biserica) ca Domnul sa ne dea conducere cu care sa ne opunem Antihristului, caci fara
    rugaciune Domnul nu ne va da.
    4.De rugat pentru Tar(care are sa fie)care acuma este ascuns si pazit de Dumnezeu, din dinsatia Romanov(dinastia unsilor
    lui Dumnezeu pentru imparatia ortodoxa in paminturile Rusiei)
    5.De pomenit Tarul ce va sa fie la prosomedii (numele lui il stii Doamne) cum a fost pina la Revolutie si cum se cuvine,
    de asemnea mirenii sal scrie la sanatate ca cel ce va veni.
    Parintele Iona de Odesa spunea”Rugativa ca Domnul sa ne trimata Tar, daca va fi Tar, Domnul ne va trimete mult har”. Puterea
    Tarului este de la Dumnezeu despre asta ne vorbesc atit scripturile cit si sfintii Parinti. Apostolul Pavel spune „stimati
    Regele,temetiva de Domnul. Pe 21 februarie 1613, a trimes Domnul Duhul Sau in inimile crestinilor Ortodoxi,si lea daruit un
    Gospodar, Tar si mare Cneaz Autocrat a toata Rusia. Aceasta se transmitea din neam in neam. Si nu trebuie de uitat ca de
    sarbatoarea „triumfului ortodoxie” in biserici se savirseste un cin special unde sunt citite 12 anateme dintre care
    pen-ultima suna cam asa „Cei ce gindesc ca regele Ortodox nu este pus prin voia speciala a Domnului, si daca mai gindesc
    ca nu vin Darurile Duhului Sfint cind se unge Regele, anatema sa fie” Iata de ce orice crestin trebuie sa fie monarhist.
    Nou-mucenicul Vladimir, mitropolitul Kievului spunea cam asa „Preotul care nu este monarhist nu este demn sa stea in fata
    Prestolului Domnului. Oare poate sa fie puse de Dumnezeu puterile de azi liberale si anticrestine?
    Daca dorim sa fim crestini trebuie sa pastram autocratia si sa stam in credinta. Daca noi suntem cu Hristos trebuie sa ne
    ferim de tot ce este a antihristului,iar cu Antihristul sunt toate conducerile masonice.Este scris ce trebuie sa-ti iubesti
    vrajmasii, insa pe ai tai personaliu, cu vajmasii Domnului trebuie de luptat.
    „Cine din cei ce ridica mina asupra Unsului Domnului vor ramine fara pedeapsa” (regi 26,9)
    SA lepadat Rusia de Unsul sau in 1917. 110 milioane de morti, 1 miliard de avorturi, Oare este putin?

    „FRATIMEA ORTODOXA”

    Apreciază

  9. Cristian said, on ianuarie 26, 2016 at 10:39 am

    Foarte interesante manifestarile de la Iasi, sarbatorirea UNIRII… in frunte cu… nimeni altul decat cel care a dat autonomie ungurilor in tinutul secuiesc (cu litere mici totusi…).

    Apreciază

  10. Ecaterina said, on ianuarie 26, 2016 at 12:26 pm

    SLUGA AMERICANILOR… Noi o știm de mult. Dar cumva trebuia să scape prostul (se vede că nu-i român) și perla din gură, că prea era fudul să nu se dea și de gol, până la urmă. Suntem doar colonie, fraților. Ați stat în case, meritați-vă soarta.
    Până și creștinii din jurul meu mă amenință că să mai tac din gură. De ceilalți, ce să mai spun? După cum ne spun și Sfinții nostri Părinți, o parte din ei încă în viață, până nu îi va ajunge cuțitul la os, românul nu se va trezi. Abia atunci când foamea și frigul îl va atinge, abia atunci se va trezi.

    Sper că ați putut vedea din materialul video că nicicum nu este vorba de „plăcinte”, ci de… GOGOȘI. Că doar am ajuns să mâncăm resturile de la criminaliI popoamericani. Se mai și îmbulzesc… Doamne, ne merităm soarta. Slavă Ție, Doamne căci Tu ești dreptul Judecător! Tu ești Stăpânul nostru. Pedepsește-ne Doamne, dar nu ne lăsa! Că ai Tăi suntem, acum și pururea și în vecii vecilor, Amin.

    Întrebări de baraj – Ce treabă au popoamericanii cu Unirea românilor? ; Ce caută popoamericanii la paradele românilor?

    Apreciază

  11. Radu said, on ianuarie 26, 2016 at 4:10 pm

    MAI IDIOT PRESdinte ca asta nu cred ca exista…
    Nici in gluma nici in serios nu trebuia sa zica asta nici macar atata onoare si decenta nu mai are macar sa pastram aparentele !

    E bine ptr el ca e sluga si ne asupreste pe noi!

    Las’ ca ii vine si ziua cand stapanii il vor rasplati…il vor da sa il faca bucati la multime sa calmeze lumea sa gaseasca tap ispasitor dupa accepta prostimea noua ordine mondiala…
    Asa cum se va pune la stalpul infamiei francmasoneria si alte institutii bancare pentru ce au facut asa se va intampla si cu marionetele lor dupa ce nu vor mai fi de folos…dar putin conteaza ptr ca au fost doar niste instrumente si atat…

    Rusine celor care au fost la vot indifferent ca l-au votat pe boul asta sau pe tonta !

    DEMISIA !

    Apreciază

  12. […] Video – KLAUS JOHANNIS: “Mai bine sluga americanilor decat a rusilor” […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.