SACCSIV – blog ortodox

Deutsche Bank: BANII VOR DISPAREA IN 10 ANI

Posted in Uncategorized by saccsiv on ianuarie 24, 2016

DC

Foto: http://ddees.com/index.php/2015/09/11/gallery-two/

   Iata ce putem citi la Banii vor dispărea în 10 ani, spune şeful Deutsche Bank:

Directorul general al Deutsche Bank, cea mai mare bancă germană, crede că banii vor dispărea în următorul deceniu.

„Cred că, în 10 ani, banii (cash – n.r.) nu vor mai exista. Nu este nevoie de ei, sunt foarte ineficienţi şi scumpi”, a declarat John Cryan într-o conferinţă privind tehnologiile financiare (fintech), în timpul întâlnirii anuale a Forumului Economic Mondial de la Davos.

Prezent la acelaşi eveniment, CEO-ul procesatorului de plăţi online PayPal, Dan Schulman, a spus că infracţiunile informatice reprezintă principala ameninţare pentru industria financiar-bancară, conform economica.net.

Comentariul saccsiv:

   Pana atunci o rezolva ei si cu documentul unic toate in unul, buletin, card bancar, card sanatate, carnet sofer.

   Disparitia banilor cash + documentul unic = ?

 

Tagged with:

30 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. mihai said, on ianuarie 24, 2016 at 8:50 am

    Se grabesc ,,dumnealor” mai ceva ca o fata mare

    Apreciat de 2 persoane

    • el said, on ianuarie 24, 2016 at 11:59 am

      mihai

      li s-a rascopt mascariciul si RATATUL veacurilor KAKATUL anticrist, se grabesc ca nu au fost suficient de eficienti si ascultatori si acum ii biciuiesc diavolii stapanii pe care-i adora in liturghiile lor satanice ascunse si care l-a dat puetrea in schimbului sufletelor lor biciisnice dar si a lucrarii diavolesti in lume la care s-au angajat asumat!

      Apreciat de 3 persoane

      • mihai said, on ianuarie 24, 2016 at 2:31 pm

        Frate el dar si majoritatea populatiei maii ca il asteapta pe spurcat cu cantece patriotice, cu paine si sare, un exemplu este cardul de sanatate care majoritatea lau primit fara nici un fel de retinere, pe un site ortodox citeam un articol de un sinod pan ortodox care nustiu ce schimbari majore se dezbatea la Chambesy in elvetia din delegatia romaniei facea parte patriarhul daniel si inca cativa episcopi

        Apreciat de 2 persoane

  2. energein7 said, on ianuarie 24, 2016 at 9:59 am

    Reblogged this on energein7's Blog.

    Apreciază

  3. alextatulea said, on ianuarie 24, 2016 at 10:00 am

    Sunt oameni care câstigă numai cash. Daca dispar lichiditatile nu o sa stea nimeni sa le bage bani pe card. Si cei cu card unic vor trai asa scurtă vreme pt ca sistemul va invoca invazia islamista ca pretext de război, anarhie si cipuire. Asta e succesiunea: buletin cu cip, card unic, implant. E o chestiune de timp pana vor strânge surubul de tot cu libertățile ortodocșilor in tara noastra. Se grăbesc sa ne declare iliciti ca in primele secole crestine. De asta cardul unic e atât de periculos pt ca toate depind de un singur document si infrastructura necesară implantului va fi pregatita tehnologic in momentul respectiv, spre facilitarea cipuirii ulterioare. Mentalul este si el pregătit la masele îndoctrinate. Opozanții vor fi prigoniți dur cum au fost legionarii vanati in anii de după instalarea oficială a comunismului. Cei care cunosc pericolul si previn masele trebuie anihilati ca sa prindă si altii frica si sa se lepede de ortodoxie in final. cu timpul a fi ortodox va fi interzis. o sa dea legi sa ne oblige sa ne turnam unii pe altii. In norvegia faci puscarie pana la un an daca nu reclami la barnevernet un abuz observat in familia cuiva. asa erau arestati cei care ajutau legionarii. Se poate oricand repeta istoria pt ca tehnologia e pusa la punct mult mai bine. Un grup de rezistență e aproape imposibil de organizat. Numai Dumnezeu poate ajuta sa mărturisim cat o sa mai trăim.

    Apreciat de 1 persoană

    • NIMENI said, on ianuarie 24, 2016 at 1:15 pm

      alextatulea,
      si nici in familie nu se mai poate organiza caci ne vom manca de vii unii pe altii …..

      Apreciază

  4. gigel said, on ianuarie 24, 2016 at 11:28 am

    Ca sa spui cu tupeu masonic ca banii (cash) „sunt scumpi si ineficienti” inseamna sa recunosti de fata cu toti ca sistemul financiar este atat de FALS si de INFLATIONIST incat valoarea banului ajunge sa nu mai acopere nici metalul sau hartia pe care este tiparit …Dupa cum vedem baietii nici nu se mai ascund sa zica asta pe shleau …
    Nu e nici o problema baieti …BITCOIN-ul e deja departe… iar TROC-ul e si mai vechi si mai bun ..si nu e inflationist 🙂
    In plus va mai anuntam ca Tarile Romane au folosit in Evul Mediu zeci si zeci de monede straine si stiau foarte bine care e valoarea lor …deci ne putem intoarce fara probleme …

    Apreciat de 3 persoane

    • tataia said, on ianuarie 24, 2016 at 2:41 pm

      Bitcoin-ul este tot o inventie a lor…iar prin troc nu iti platesti facturile la energie electrica, gaz, telefon, etc…

      Apreciază

    • Aurora said, on ianuarie 24, 2016 at 4:48 pm

      Nu e asa de simplu…

      Apreciază

    • Toderel Adrian-Aurel said, on ianuarie 31, 2016 at 11:22 pm

      Păi tocmai bitcoinii, sau echivalentul lor, vor fi cei care vor elimina banii fizici, cash, din tranzacțiile financiare! Și principalul argument e tocmai eficiența cu care pot fi implementate multe chestii folosind tehnologia block-chain-ului care permite existența monedei virtuale, pentru că moneda electronică în sine e doar un efect al unei tehnologii mult mai cuprinzătoare. Cît despre troc nu e interzis nici azi, nu te împiedică nimeni să îl folosești decît faptul că e mai puțin eficient decît banii, chiar și ăia pe hîrtie. E extrem de simplu să fie scoasă în afara jocului moneda de hîrtie, nu trebuie să ne gîndim decît la cît de ușor s-a eliminat plata directă a salariului, banii în mînă dați la sediul firmei unde ești salariat, cu varianta mult mai eficientă a plății pe card. Da, e vorba de eficiență, e mult mai eficient, mai economic, să muți biții virtuali prin rețea decît orice reprezentare fizică a lor în realitate.

      Apreciază

  5. ioanioan said, on ianuarie 24, 2016 at 12:55 pm

    Ar trebui infiintat un „troc” in care sa putem schimba ….marfuri, servicii [de exemplu,eu i-ti zugravesc casa, tu ma reprezinti ca avocat ] , tu ai o inventie,eu o pot pune in practica pt ca posibilitati, …etc.
    O idee.

    Apreciază

  6. ioanioan said, on ianuarie 24, 2016 at 1:01 pm

    Ar trebui infiintat un „troc”.

    Apreciază

  7. NIMENI said, on ianuarie 24, 2016 at 1:10 pm

    Disparitia banilor cash + documentul unic + LGBT + vaccin + ecumenism + invazie extraterestra + OMG + chemtrails + mf = pa!

    Apreciat de 2 persoane

  8. Metatron said, on ianuarie 24, 2016 at 1:19 pm

    Este o manipulare aceasta informatie, eu cred ca e mult mai devreme planul prezentat de mai sus, dar aruncand ideea ca peste 10 ani se intampla, oameni vor lancezi si se vor crede in siguranta pana atunci, si vor cadea in capcana facuta de insusi diavolului.

    Apreciat de 1 persoană

    • nimeni said, on ianuarie 24, 2016 at 11:16 pm

      Metatron
      Aici ai dreptate, este o capcana vicleana precum toate celelalte ca sa ramanem noi in starea de adormire si sa ne trezim dupa ce bomba a explodat si deja e prea tarziu ca sa mai previi ceva.

      Apreciază

  9. ioanioan said, on ianuarie 24, 2016 at 1:22 pm

    Ar trebui infiintat un „troc de schimb, marfuri , servicii, etc…” , . O idee.

    Apreciază

  10. ionutignat111 said, on ianuarie 24, 2016 at 1:40 pm

    Problema e ca multi dintre semenii nostri s-au lasat spalati pe creier si considera ei insisi banii cash ca fiind o povara. Acesti oameni poarta cu mandrie portmoneele pline cu carduri in locul banilor adevarati. Un tip de la servici mi-a cerur 50 de lei pentru cu promisiunea ca in doua ore mi-i returneaza. I-am dat, apoi il vad ca pleaca din sediu si vine dupa 15 minute. Il intreb: „unde fusesi Xulescule?” El zice: „la bancomat sa scot 50 de lei sa ti-i dau inapoi” eu zic: „pai tu in zi de leafa nu scoti banii de pe card?” El zice: „nu, eu port niciodata cash la mine, doar maruntis” . Apoi eu zic: ” ce-o sa te faci cand va cadea curentul si nu vei putea folosi cardul?” El raspunde: „asa ceva e putin probabil sa se intample”

    Apreciat de 2 persoane

  11. Alex said, on ianuarie 24, 2016 at 2:15 pm

    Nu înțelegeti unde duc lucrurule ? In curând ni se vor face implanturi cu cip , pe care vor fi introduse toate datele despre noi ; va contine CI , permis de conducere , studii terminate , unde si ce ai lucrat , starea civila , cazierul … tot tot… si inca ceva … va contine si nr contului tau bancar. Cand vei face cumparaturi va fi suficient doar sa-ti scaneze locul unde ti-e implantat cipul si gata , plata e facuta. ,, cine nu va avea semnul fiarei , nu va putea nici sa cumpere nici sa vândă „. …

    Apreciat de 1 persoană

  12. NIMENI said, on ianuarie 24, 2016 at 2:19 pm

    si daca va cadea foc din cer o sa-mi cante muzica de la fratii nostri sarbi …..
    Radisa, Rade, Topalko, Aca i Tozovac

    Darko, Bane, Amar, Dinca i Pepi

    Apreciază

  13. mihai said, on ianuarie 24, 2016 at 2:19 pm

    Ce le mai bese mintea guvernantilor nostri. Deja se gandesc cam ce suma sa acorde /cap de imigrant http://www.napocanews.ro. Deci vin si maninca rahat cu lopata ca nu sunt bani de pensii, nu ai ajuta nimeni pe amariti ce dorm sub cerul liber, copii si tinerii ce parasesc centre de plasament efectiv nimeni nui ajuta, in schimb sunt privilegiate putorile care mai degraba imblinzesti un leopard decat sai dai pe acestia pe brazda si in acelas timp vor mai ingrosa si randurile infractorilor avand in vedere ca in tarile de provenienta pt violuri erau spinzurati iar odata ajunsi pe batrinul continent ei scapa ca vaca in lucerna

    Apreciat de 1 persoană

  14. Spaceman said, on ianuarie 24, 2016 at 4:00 pm

    Spacemanbanc – banii caș vor dispărea în mai puțin de 3 ani!

    Apreciază

    • marinela said, on ianuarie 24, 2016 at 9:34 pm

      Si eu cred la fel,ca prea au luat-o la vale vertiginos toate aceste schimbari moderniste/tehnologice/satanice.

      Apreciat de 1 persoană

  15. Raluca said, on ianuarie 24, 2016 at 5:12 pm

    Țăranul chiar sărac fiind își poate asigura mâncarea chiar și la un nivel foarte modest, având astfel o independență față de sistem, iar ceea ce-i prisosește poate shimba prin troc cu alte lucruri care-i lipsesc. Orășeanul este în schimb total dependent de sistem, și nu poate oferi la „schimb” prin TROC decât tot bani cu acoperire zero. Dacă s-ar fi mutat românii la țară, la casele și pămanturile mănoase ale părinților, bunicilor și străbunicilor lor, moștenite sau revendicate (în cazul în care nu le-ar fi vândut între timp), și ar fi început să cultive pământul și să crească animale, am fi putut vorbi despre TROC în România. Vă amintiți de interminabilele discuții despre plecarea în munți?
    Într-adevăr românii n-au mai vrut ca să trăiască precum în Evul Mediu și să se întoarcă la țară de unde plecaseră părinții și bunicii lor, ci au preferat să culeagă căpșuni și roșcove prin alte părți. Munca la țară e grea, și cine se mai coboară la așa ceva, că doar trăim în secolul XXI, și avem studii, masterate și doctorate, și vorbim multe limbi străine, și suntem super calificați și foarte deștepți, și mirosul de balegă ne oripilează, și e sub demnitatea noastră. Și ce dacă din asta au trăit moșii și stramoșii noștri de mii de ani, și așa am rezistat ca neam, și nu din industria comunistă care a depopulat masiv și a distrus satele României în vreo 20-30 de ani?
    Toate nenorocirile care s-au abătut peste țara noastră în ultimii 70 de ani ne-au slăbanogit atât sufletește cât și trupește. Iar noi care suntem încă un neam ortodox nu facem decât să ne lamentăm, pentru că atâta mai putem.

    Apreciat de 2 persoane

    • adriandirnescu said, on ianuarie 24, 2016 at 9:14 pm

      E adevarat si trist … Goana dupa traiul intre patru pereti, la orase, a fost si este o mare pacaleala !

      Apreciază

      • marinela said, on ianuarie 24, 2016 at 9:53 pm

        Nu e tirziu nici acum sa se intoarca oraseanul la tara,daca mai are o casuta acolo sau un bordei pe terenul parintilor ,conteaza f mult,caci se gospodareste incet -incet ,chiar daca o sa-i lipseasca confortul de la bloc,va fi mai liber in miscari,pina nu va incepe prigoana generala ,ca atunci doar prin munti si vagauni va mai fi scaparea noastra,dar nici acolo,ca pina la urma ne vor gasi ucigasii de suflete,insa, noi vom fi deja mai caliti, mai obisnuiti cu lipsurile si prigoana si vom putea rezista pina la moarte.Asa sa ne ajute Dumnezeu!

        Apreciază

      • tataia said, on ianuarie 26, 2016 at 7:04 pm

        @marinelaNU va inteleg fratilor (si/sau surorilor), chiar nu va inteleg ce confort gasiti voi la bloc. A sta la bloc este echivelent cu a merge cu autobuzul. A sta la casa este echivalent cu a avea masina. Eu stiu mai bine cum este cu statul la bloc pentru ca acolo stau. Si traiesc ca un vierme. Care e confortul de la bloc? Ca nu trebuie sa dai zapada? Conform regulilor primariei trebuie sa o dai si daca stai la bloc…Altceva? Care ar mai fi confortul de la bloc? Ca trebuie sa stai cu atita caldura cu cit se indura RADET-ul? Cind la casa invirti de un buton si ai cita caldura vrei? Confortul de la bloc in care vecinii te admonesteaza daca ai folosit liftul dupa orele 22.00 cind la casa nu te intreaba nimeni cind vii si cind pleci? Confortul de la bloc in care nu esti lasat sa pui aspiratorul, masina de spalat, sa asculti muzica sau sa renovezi cite ceva cu bormasina niciodata, ca te trezesti cu batai in pereti, in calorifer sau cu vecinii la usa?

        Confortul adevarat este LA CASA, nu la bloc. Dupa parerea mea multi nu au o problema cu renuntarea la confortul (inexistent) de la bloc, eu cel putin nu am o problema cu asa ceva. Problema este ca multi NU AU o casa la tara unde sa se retraga….unde sa ma retrag eu la tara cind parintii, bunicii meu cu totii am trait la oras, la bloc de trei generatii incoace? NU am bani, nu imi permit SA CUMPAR acum ceva la tara….deci asta este problema reala, nu ca as renunta la vreun confort pe care blocul nu mi l-a oferit absolut niciodata.

        Apreciază

      • Mihai said, on iunie 14, 2017 at 10:21 am

        Sunt gospodarii de vanzare in comune si cu 5000 euro. Numai sa vrei…

        Apreciază

  16. Metatron said, on ianuarie 24, 2016 at 9:25 pm

    De anu trecut din septembrie a inceput la chinezi sa cada bursa,au franato pe moment dar de anul asta numai merge, plus ca vine la pachet cu o criza alimentara, fac pariu ca un val urias de oameni se vor muta la tzara , si pretul apartamentelor vor cadea in jos, dece credeti ca banciile nu isi doresc imobilele luate ca gaj pt ca ei stiu ca nu o sa aiba in viitor nicio valoare, putem lua exemplul pe americanii care au pierdut casele in 2008 si sau pisat pe ele, sau mutat la corturi.
    inca un punct care nu l-am aprofundat, sa stiti ca de cativa ani alimentele(ma refer la grau, orez si alte cele) sunt scoase la bursa, va las pe voi sa trageti concluzile.

    Apreciază

  17. […] Deutsche Bank: BANII VOR DISPAREA IN 10 ANI […]

    Apreciază

  18. Viespe Linda said, on mai 10, 2021 at 6:53 pm

    Deutsche Bank este o banca privata si a spus ce se intampla acum, peste tot auzi plateste cu cardul sau cu telefonul ! Este o dovada ca plandemia este chiar plan economic si nimic altceva!

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.