SACCSIV – blog ortodox

Video – Mugur Vasiliu: ROMANIA VA FI CAMP DE LUPTA / Prima etapa: INVAZIA ISLAMISTA / Facem ceva?

Posted in Uncategorized by saccsiv on ianuarie 23, 2016

Cititi va rog si:

Video: MUGUR VASILIU despre CHESTIUNEA REFUGIATILOR. Si ceva despre un ZVON TERIBIL: Vor sa bage REFUGIATI IN MANASTIRILE din Romania

Primii 60 de REFUGIATI, toti BARBATI intre 20 si 40 de ani, au intrat noaptea trecuta in ROMANIA

   UPDATE

Si ceva foarte tare. Iata ce putem citi la Jumătate din imigranții din Germania au DISPĂRUT de pe EVZ:

Din cei 1,1 milioane de imigranți sosiți în Germania în 2015, autoritățile au pierdut urma peste jumătate.
Când au intrat în Germania, imigranții au fost înregistrați și luați în „îngrijire” de diversele regiuni. Odată ajunși aici, ei trebuiau să-și depună dosarele de solicitare de azil, relatează Daily Mail.

Dintre cei 1,1 milioane de indivizi care au fost înregistrați în Germania, doar 476.000 au depus cereri de azi. Purtătorul de cuvânt al Ministerului de Interne german, Harald Neymans, a explicat că s-ar putea ca pentru o parte din cazuri să fie vorba de întârzieri birocratice.

El a evocat însă și posibilitatea, mult mai îngrijorătoare, ca o parte de refugiați să fi părăsit Germania pentru a merge în alte țări din Europa.

Nici a treia posibilitate de care a vorbit Neymans nu este mai liniștitoare: imigranții și-au schimbat de mai multe ori numele de-a lungul călătoriei lor spre Germania.

Cu alte cuvinte, autoritățile germane recunosc că peste 600.000 de imigranți le-au scăpat de sub control. Aceasta înseamnă că ei pot desfășura mult mai ușor activități periculoase pentru securitate.

 

Tagged with: ,

71 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. energein7 said, on ianuarie 23, 2016 at 1:59 pm

    Reblogged this on energein7's Blog.

    Apreciază

    • Anda said, on ianuarie 23, 2016 at 6:13 pm

      De ce nu ia legatura cu cei de la Grupul pentru Romania si impreuna sa ne unim vointele? Pana la urma suntem de aceeasi parte a baricadei, nu? Unirea face puterea.

      Apreciază

  2. Iones said, on ianuarie 23, 2016 at 2:22 pm

    Exclusiv. Campionul de K1 Daniel Ghiță va anunța mâine formarea unei ‘armate naționaliste’

    Campionul de K1 Daniel Ghiță va anunța mâine, la Congresul Partidului România Unită care va avea loc la Romexpo începând cu ora 10.00, formarea unor trupe civile din membrii și simpatizanții naționaliștilor. Luptătorul va fi însărcinat cu formarea și pregătirea membrilor acestei gărzi la nivel național care va avea uniforme și însemne proprii și va acționa în zonele în care este nevoie de intervenție cetățenească.

    Daniel Ghiță, care a devenit membru al Partidului România Unită și va candida la Primăria Sector 3 din partea formațiunii, a fost unul din liderii informali din timpul protestelor Colectiv și s-a făcut cunoscut în mediul civic și pentru participarea la mitinguri anti-defrișare. Recent, el s-a implicat direct în cazul retrocedării ilegale de la Nadăș (Arad), deplasându-se la fața locului și luându-le apărarea bătrânilor amenințați să fie dați afară din satul lor.

    http://www.stiripesurse.ro/exclusiv-campionul-de-k1-daniel-ghi-a-va-anun-a-maine-formarea-unei-armate-na-ionaliste_980060.html

    Apreciază

    • Paul222 said, on ianuarie 24, 2016 at 3:08 am

      Foarte tare! Dar e legal asa ceva???

      Apreciază

      • marian said, on ianuarie 24, 2016 at 11:10 am

        Cui ii mai pasa de legalitate?

        Apreciază

      • Haiduc said, on ianuarie 24, 2016 at 3:06 pm

        Nu este legal, dar este LEGITIM!

        Apreciază

      • Gabriel M. said, on ianuarie 24, 2016 at 7:12 pm

        Marian
        „cui ii mai pasa de legalitate”?

        Trebuie sa ne pese de legalitate pana cand vine antihristul cu pecetea lui si atunci sa fugim in munti.
        Pana atunci sa urmam cuvintele lui Hristos „sa dam Cezarului ce e al cezarului si lui Dumnezeu ce e al lui Dumnezeu”

        Nu uita ca stapanirile si incepatoriile au fost randuite tot de Dumnezeu spre spalarea pacatelor noastre si se cuvine sa ascultam de mai marii nostri. Chiar si imparatul Nabucodonosor din Vechiul Testament a fost ingaduit chiar de Dumnezeu pentru pacatele lor. vezi Ezdra 5:10

        Deci da trebuie sa ne pese de legalitate. Sa te binecuvinteze Dumnezeu si sa te ajute in toate.

        Apreciază

      • Cristinel said, on ianuarie 25, 2016 at 2:09 pm

        Astia nu sunt „Cezari” sunt dracul gol in toata splendoarea lui.Deci cum spun spaniolii,a la mierda con todos.Sa ma iertati de cuvant prost dar incep sa bubui si eu.Doamne ajuta.

        Apreciază

    • Ionut said, on ianuarie 24, 2016 at 2:44 pm

      In Polonia exista deja asa ceva. Si fac pregatire cu militari din cadrul armatei.

      Apreciază

  3. ayeaye20 said, on ianuarie 23, 2016 at 2:56 pm

    https://www.facebook.com/events/518667771637672/
    duminică 24 ianuarie 2016, între orele 15:00 – 16:00 ne vedem la patriarhie eveniment impotriva ecumenismului. Doamne ajută,Va asteptam

    Apreciază

  4. Raluca said, on ianuarie 23, 2016 at 2:56 pm

    O mare parte din populatia activa a Romaniei este plecata din tara, unii de cativa ani, altii de peste 20 de ani. Sunt din ce in ce mai putini romani in tara care ar putea reprezenta o forta de impotrivire la ceea ce vor ei sa faca macar prin numarul lor, nu mai vorbesc prin credinta lor. Pentru cei care sunt plecati din tara de cel putin 3-4 ani, si care nici nu stiu macar cand si daca se vor mai intoarce vreodata, cred ca ocuparea tarii de trupe musulmane de guerilla este o problema secundara. Ce fac insa romanii care nu au parasit tara? Eu cred ca nu vor face nimic, pentru ca majoritatea nu este corect informata si nu constientizeaza adevaratul pericol, si, cu toata dragostea, cred ca de fapt nu le pasa, asa cum au dat dovada de atatea ca nu-i itereseaza ce se intampla cu ei. Cand hoardele pagane, primitive si salbatice ne vor ocupa va fi prea tarziu, pentru ca atat armata cat si politia nu vor mai putea sa faca fata. Atat presedintele cat si premierul oricat de putin le-ar pasa de tara asta, sunt totusi si ei putin cam speriati de grozavia ce trebuie sa o puna in practica, cu consecinte greu de prevazut, de calculat si de imaginat. Dar o vor face in ritm alert, pentru ca au lungit-o in mod nepermis, si pentru ca stapanii nu mai au rabdare. Sa nu uitam ca pe agenda este si dezmembrarea tarii, dar asta se va putea face mai usor dupa invazia musulmana in haosul care se va instala. Sper ca totusi sa ma insel, si sa vad lucrurile in culori mai inchise decat sunt in realitate, iar romanii sa nu permita sa sa intample toate acestea. Mai sunt si alti optimisti?
    P.S. O data, demult, in vremuri de restriste, exista obiceiul ca conducatorii bisericii sa ceara poporului sa petreaca o perioada de timp in post si rugaciune pentru ca Dumnezeu sa se indure si sa indeparteze urgia.

    Apreciat de 1 persoană

  5. yo said, on ianuarie 23, 2016 at 3:05 pm

    Ia uitați ce am găsit, nu știu dacă e o soluție, dar e ceva înainte, sa nu fie manipulare http://www.stiripesurse.ro/exclusiv-campionul-de-k1-daniel-ghi-a-va-anun-a-maine-formarea-unei-armate-na-ionaliste_980060.html

    Apreciază

  6. cosminmatiu said, on ianuarie 23, 2016 at 6:12 pm

    Noi ca si ortodocsi nu avem voie sa ucidem dar din moment ce tara noastra crestin ortodoxa unde se fac zeci de mii de Liturghii si unde se mantuiesc multi oameni datorita dreptei credinte se afla sub amenintarea hoardelor de violatori si inchinatori la pedofilul mahomed si diavolul allah eu consider ca este amenintata insusi existenta credintei noastre sfinte, insusi mantuirea noastra si a celor ce vor trai pana la sfarsitul lumii.

    O Romanie fara Hristos nu are nici o valoare iar tinand seama ca ei vin sa cucereasca si sa ne islamizeze, sa ne faca inchinatori la allah, suntem in razboi atat cu ei cat si cu cei ce ii sustin.

    Daca vor veni in Romania in numar mare va fi si la noi ca si in Siria. Credinta ortodoxa se apara cu pretul vietii iar daca vor veni jegurile alea umane si vor incepe sa faca ce fac in Germania trebuie luptat cu ei pe viata si pe moarte, nu cu mitinguri, nu cu petitii.

    Sa faca fiecare ce vrea dar la infricosatoarea judecata va avea de dat un raspuns si nu il va intreba Dumnezeu de ce au facut altii ci de ce a facut el.

    Daca ne silamizeaza si nu va implicati cu pretul vietii va faceti vinovati de faptul ca vor merge copii vostrii in focul iadului si voi o sa fiti acolo cu ei.

    Apreciat de 1 persoană

    • cosminmatiu said, on ianuarie 23, 2016 at 6:17 pm

      Saccsiv, te rog intreaba mai multi duhovnici daca in cazul in care suntem invadati de musulmani daca avem voie sa ucidem ca noi la cat de dobitoci suntem vom face o petitie la fiecare viol, la fiecare decapitate.
      Prefer sa mor in lupta cu invadatorii musulmani decat sa raspund la judecata ca nu am aparat credinta ortodoxa.

      Spune Hristos ca nu este mai mare lucru decat sa iti pui viata pentru semenul tau, iar si faptul ca iti dai viata pentru ca semenii tai sa aiba o sansa de mantuire in continuare e acelasi lucru.

      Apreciat de 3 persoane

      • Bogdan said, on ianuarie 23, 2016 at 6:47 pm

        Se intelege ca ortodoxia trebuie aparata, dar nu trebuie sa folosim invective la adresa altora.

        Apreciază

      • cosminmatiu said, on ianuarie 23, 2016 at 7:05 pm

        Iertare. Daca te referi la faza cu doibitocii, in rugaciunea de seara imi cer iertare in fiecare zi ca m-am asemanat cu dobitoacele.

        Apreciază

      • nimeni said, on ianuarie 23, 2016 at 7:51 pm

        cosminmatiu

        Ni s-a raspuns deja la intrebarea daca trebuiesa stam cu mainile in san sau sa ne aparam credinta, patria,si pe semenii nostri.
        Si ce ar trebui sa facem noi crestini, sa cadem in genunchi in fata musulmanilor si ei doar sa ne taie capul fara ca noi sa ne impotrivim in nici un fel?Daca inaintasii nostri ar fi procedat asa, astazi nu mai erau crestini pe meleagurile astea.

        https://saccsiv.wordpress.com/2015/09/25/sfantul-serghie-si-batalia-de-la-kulikovo-eliberarea-rusilor-de-sub-jugul-tatarilor/

        Apreciază

      • cosminmatiu said, on ianuarie 23, 2016 at 8:30 pm

        Bine zici, multumesc

        Apreciază

      • john said, on ianuarie 23, 2016 at 10:43 pm

        @cosminmatiu ,da-mi voie sa-ti aduc aminte o poezie a lui George Coşbuc:
        Decebal către popor

        Viaţa asta-i bun pierdut
        Când n-o trăieşti cum ai fi vrut!
        Şi-acum ar vrea un neam călău
        S-arunce jug în gâtul tău:
        E rău destul că ne-am născut,
        Mai vrem şi-al doilea rău?

        Din zei de-am fi scoborâtori,
        C-o moarte tot suntem datori!
        Tot’una e dac-ai murit
        Flăcău ori moş îngârbovit;
        Dar nu-i totuna leu să mori
        Ori câine-nlănţuit.

        Cei ce se luptă murmurând,
        De s-ar lupta şi-n primul rând,
        Ei tot atât de buni ne par
        Ca orişicare laş fugar!
        Murmurul, azi şi orişicând,
        E plânset în zadar!

        Iar a tăcea şi laşii ştiu!
        Toţi morţii tac! Dar cine-i viu
        Să râdă! Bunii râd şi cad!
        Să râdem, dar, viteaz răsad,
        Să fie-un hohotit şi-un chiu
        Din ceruri până-n iad!

        De-ar curge sângele pârău,
        Nebiruit e braţul tău
        Când morţii-n faţă nu tresari!
        Şi însuţi ţie-un zeu îţi pari
        Când râzi de ce se tem mai rău
        Duşmanii tăi cei tari.

        Ei sunt romani! Şi ce mai sunt?
        Nu ei, ci de-ar veni Cel-sfânt,
        Zamolxe, c-un întreg popor
        De zei, i-am întreba: ce vor?
        Şi nu le-am da nici lor pământ
        Căci ei au cerul lor!

        Şi-acum, bărbaţi, un fier şi-un scut!
        E rău destul că ne-am născut:
        Dar cui i-e frică de război
        E liber de-a pleca napoi,
        Iar cine-i vânzător vândut
        Să iasă dintre noi!

        Eu nu mai am nimic de spus!
        Voi braţele jurând le-aţi pus
        Pe scut! Puterea este-n voi
        Şi-n zei! Dar vă gândiţi, eroi,
        Că zeii sunt departe, sus,
        Duşmanii lângă noi!

        Aviz superficialilor, adormiţilor şi visătorilor!
        ROMÂNI, NU VĂ UITAŢI ISTORIA! LIBERTATEA VOASTRĂ a fost PLĂTITĂ SCUMP, cu SÂNGE!
        http://aqvlia.blogspot.ro/2016/01/martiriul-brancovenilor.html

        Apreciază

      • Gabriel M. said, on ianuarie 24, 2016 at 12:25 am

        Ce i-a spus Iisus Hristos lui Petru cand a scos sabia? „Cei ce scot sabia de sabie vor pieri”

        Apreciază

      • Alex said, on ianuarie 24, 2016 at 2:35 am

        Părintele Arsenie Papacioc: Ortodoxia se apără cu sabia la momentul ăsta istoric! Nu cruţăm nimic! Trăiască Ortodoxia!

        Apreciază

      • el said, on ianuarie 24, 2016 at 11:42 am

        GabrielM

        esti formatat de dracii falsei evlavii care dau mandria de „bun crestin” si rastalmacirea prosteasca a cuvintelor Mantuitorului, aia care ii invata si pe ecumenisti si pe gloatele care urmeaza „iubirea de aproapele” dupa mintea lor !
        Nici o problema,pentru „virtutile” tale fetele tale vor ajunge jucaria sexuala si nu numai a invadatorilor de orice fel si baietii tau carnea de tun, generatia indobitocita de sclavi isi aduce pe lume plozii sa ajunga la randul lor gunoaiele lumii construite cu sarg pe bicisnicii lor parinti si inaintasi.

        „„Cei ce scot sabia de sabie vor pieri”____CINE scoate sabia in razboiul acesta nevazut care devine si din ce in ce mai vazut , crestinii impotriva lumii sau lumea impotriva lor in fel si chip?
        Sf Serghie de Radonej SA TE RUSINEZE minte fatarnica!
        „impotriveste-te celui rau si va fugi de la tine !”

        Ti se va face dupa cum gandesti tu si vei fi si tu ca cei care gandesc ca tine DOAR vite din cele indobitocite de „evlavia” si „iubirea” fals intelese care va adorm voua constiintele ,cu „talcuiri” de la draci, si asa vei fi si calcat in picoare din toate punctele de vedere si vei lua si pecetea ei, ca tu cu asemenea INSELARI robul lumii si al celui din lume( diavolul) esti !

        un exemplar magistral a ducatorului DEGEABA la Biserica !

        Apreciat de 1 persoană

      • cosminmatiu said, on ianuarie 24, 2016 at 3:03 pm

        @ Gabriel

        Adica islamistii vor veni la noi, vor incepe violurile si decapitarile si noi scoatem sabia? nu frate ei scot sabia si ei de sabie trebuie sa moara. Daca moare ortodoxia la noi din cauza ca suntem pasivi vom fi aruncati in intunericul cel dinafara, iadul ne mananca pe toti. Pentru ortodoxie se lupta pana la moarte.

        Apreciat de 1 persoană

      • Haiduc said, on ianuarie 24, 2016 at 3:15 pm

        Gabriel M. daca taceai filosof ramaneai. Hristos s-a referit la cu totul altceva in situatia aceea; dar, nu am sa-ti spun.Te las sa cauti.
        Tot Hristos spune, ” Nu socotiţi că am venit să aduc pace pe pământ; n-am venit să aduc pace, ci sabie.”
        Nu mai interpreta dupa capul tau, citeste talcuirile.

        Apreciază

      • Gabriel M. said, on ianuarie 24, 2016 at 5:23 pm

        Eu doar ca v-am dat un citat din vorbele Mantuitorului, iar voi ati sarit in capul meu? La asta nu ma asteptam.(„el” tu mergi foarte departe si intinzi coarda cu anumite lucruri care tin de familia mea- ma refer la exprimarea ta .. astept scuze )

        … pai daca voi spuneti ca e bine sa scoatem sabia si sa ii omoram ….atunci sa va dau si alte vorbe ale Mantuitorului:

        „Fiti intelepti ca serpii si blanzi ca porumbeii.”
        sau:
        ap.Pavel: „…indreptati-l in duhul blandetii…”
        sau
        „.. roada Duhului: PACEA, BLANDETEA, INDELUNG RABDAREA…”
        sau:
        Pace vă las vouă, pacea Mea o dau vouă, nu precum dă lumea vă dau Eu.
        sau:
        Şi El a trimis fiilor lui Israel cuvântul, binevestind pacea prin Iisus Hristos: Acesta este Domn peste toate.
        sau:
        Căutaţi pacea cu toţi şi sfinţenia, fără de care nimeni nu va vedea pe Domnul,
        sau:
        Să se ferească de rău şi să facă bine; să caute pacea şi s-o urmeze;
        sau:
        Fericiţi cei blânzi, că aceia vor moşteni pământul.
        sau:

        Mantuitorul Insusi ne invata sa nu stam in calea nebunilor (cand veti vedea uraciunea pustiirii sa fugim in munti)

        „Preasfintia ta EL” a spus cumva Hristos, cand vom vedea uraciunea pustiirii sa scoatem sabia si sa procedam precum musulmanii? sau mai mult de atat sa scoatem sabia chiar mai inainte de asta?

        Eu nu am spus sa stam ca niste pagani lasi si sa asteptam sa ne insulte credinta. Ci chiar eu in alte comentarii spuneam sa iesim in strazi si sa marturisim adevarul si sa spunem tare si raspicat ce ne doare.

        Doar ca nu sunt de acord cu crimele mai EL. Probabil tu stii mult mai bine lucrurile astea ca esti vre-un pustnic prin munti si ai leptopul in brate sa mai vericifici care e „pro BOCA” sau care a ajuns in iad.

        Daca Sf. Nicolae l-a palmuit pe Arie la sfantul Sinod pentru erezia lui si prin asta si-a sfintit palmele sale , tu, preasfinte „el” ai inteles ca avem liber sa ne omoram semenii in numele lui Hristos?

        EL pune mana pe Noul Testament.
        Iar dacă i se pare cuiva că cunoaşte ceva, încă n-a cunoscut cum trebuie să cunoască. – Ap Pavel 8:2

        Dumnezeu sa ne lumieze mintile tuturor.

        Apreciază

      • Gabriel M. said, on ianuarie 24, 2016 at 5:42 pm

        EL
        „Sf Serghie de Radonej SA TE RUSINEZE minte fatarnica!
        impotriveste-te celui rau si va fugi de la tine !”

        NU ASTA INSEAMNA SA TE IMPOTRIVESTI CELUI RAU NEBUNULE. Sa omori pentru Hristos inseamna sa fii ca vrajmasul si nu sa i te impotrivesti. Pentru Hristos trebuie sa patimesti nu sa ucizi .

        Mantuitorul a spus atat de clar „Binecuvantatii pe cei ce va blesteama ” si „iubitii pe VRAJMASII VOSTRI”

        Tu vorbesti din pantece EL si nu eu. Iar roadele vorbirii tale se vad usor. Tu in loc sa binecuvantezi blestemi si in loc sa indrepti cu Duhul BLANDETII jignesti si injuri.

        Toata lumea a observat asta pe forumul asta si mai mult de atat in nerusinarea ta de multe ori ai asociat cuvinte din Sfintele invataturi ale Parintilor cu injurii si scarbosenii . uneori punandu-le chiar in acelasi propozitii. Vorbele tale sunt un gunoi si nu invatatura.

        Ai atata tupeu incat ii judeci si pe preoti. Hristos a spus celor 10 leprosi „duceti-va si va aratati preotilor” nu a stat sa ii verifice daca sunt cazuti inselati sau nu.
        Te joci cu vorbele si cu sufletele celor care citesc ce scrii.

        Apreciază

      • Gabriel M. said, on ianuarie 24, 2016 at 5:53 pm

        HAIDUC

        Nu asta inseamna ce a spus Hristos omule bun. ” Nu socotiţi că am venit să aduc pace pe pământ; n-am venit să aduc pace, ci sabie.” nu inseamna ca noi trebuie sa scoatem sabia si sa ucidem in numele lui Hristos. NUUU!!

        Inseamna ca din cauza cuvintelor Lui vrajmasul va atinti sabia asupra noastra a crestinilor.

        Chiar El ne spune „Va trimit in lume ca niste miei intre lupi. ” La asta se refera sabia. Scumpule si nu la faptul ca noi trebuie sa o scoatem din teaca. Ci sa o induram si sa patimim pentru El.

        Cum putea sa se refere la asta (a trebuie sa scoatem sabia si sa omoram) cand El ne spune sa ne luam crucea si sa urmam Lui.
        Cum Ii urmam ? adica sa induram pana la moarte ca sa inviem odata cu El.

        „n-am venit să aduc pace, ci sabie.” cuvantul sabie nu se refera strict la cutitul metalic du doua taisuri ca si arma, ci la intreaga prigoana si lupta duhovniceasca ce avea sa urmeze inca din vremea Lui pe pamant.

        Apreciază

      • Gabriel M. said, on ianuarie 24, 2016 at 5:58 pm

        Eu nu am zis sa nu luptam chiar si cu forta impotriva raului doar am zis sa nu ne smintim, apropos de subiectul asta cu tipul care vrea sa infinteze nu stiu ce armate de oameni … Lupta asta nu mai e defensiva ci ofensiva.

        Apreciază

      • Gabriel M. said, on ianuarie 24, 2016 at 6:02 pm

        25. Aruncă spre Domnul grija ta şi El te va hrăni; nu va da în veac clătinare dreptului.
        26. Iar Tu, Dumnezeule, îi vei coborî pe ei în groapa stricăciunii.
        27. Bărbaţii vărsători de sânge şi vicleni nu vor ajunge la jumătatea zilelor lor; iar eu voi nădăjdui spre Tine, Doamne.
        psalmul 54

        Apreciază

      • Gabriel M. said, on ianuarie 24, 2016 at 6:08 pm

        Sunt de acod sa ne opunem prin orice cale ocuparii islamiste. precum spune si Mugur Vasiliu, sau Parintele Papacioc.. fara discutie. DAR ce spuneti voi aici pe forum cu infiintarea a nu stiu ce legiuni si armate de nu stiu ce luptator de k1 (app. parca luptele KARATE nu aveau treaba cu Ortodoxia)

        Apreciază

      • cosminmatiu said, on ianuarie 24, 2016 at 7:50 pm

        @ Gabriel,

        Nu se aplica citatele ce le spui tu in cazul in care vin musulmanii la noi si incep cu ce stiu ei mai bine sa faca: violuri, decapitari, etc.

        Daca vin inchinatorii aia la diavolul allah si pedofilul mahomed sa iti omoare semenii si vine cineva si o da cu pacea si cu duhul blandetii si alte citate din biblie e cel mai ordinar fariseu pentru ca nu are iubire de aproape iar daca iubire nu ai esti gol, nimic nu ai.

        Uite asta se aplica de la minutul 5:50 https://youtu.be/3B4fJrSWVMA

        Apreciază

      • el said, on ianuarie 24, 2016 at 8:19 pm

        cosminmatiu

        lasa-l ca e STRICAT la minte definitiv amaratul asta. citatul Scripturi ca sportul datului cu nuca in perete , asta practica mintea TANDARI de la INSELARE a lui GabreilM. si nu e doar el asa, ci majoritatea, spalati pe creieri. macarun pacatos care nu stie Scriptura se mai rusineaza, astia o citeaza spre PIERZANIA lor.

        lasa-l cosmine e PIERDUT tembelul ! si el sta si da lectii la alti din BEZNA mintii lui ORBITE de diavol si de MANDRIA proprie.

        deálde dástia va vor vinde lui anticrist si slugilor lui ! nu mi astepta altii ! baiatul e formatat , va fi luat i primire si folosit si spre demolarea altora( ca cu el s-a treminat lucrarea) CRADN de catre cel al carui duh il poarta : DIAVOLUL:

        astia sunt VANZATORII si tot convinsi ca fac o fapta buna si aduc cinste lui Dumnezeu, cum au facut si pe vremea Mantuitorului si cum am fost de El preveniti. asta e dintre fratii mincinosi, si inca dintre cei mai perculosi caci din convingerea ca face „bine”.

        lasa-l feretse-te de insi ca asta.

        Gabriel M

        ESTI MORT !
        nu e ce discuta cu mortii. duoarea iadului se raspandeste deja din mintea ta!

        Apreciază

      • Gabriel M. said, on ianuarie 24, 2016 at 9:34 pm

        el

        te iert desi nu ti-ai cerut scuze. Dumnezeu sa iti deschida mintea si sa vezi cat de pacatosi suntem amandoi in fata lui Dumnezeu. Sper sa iti dai seama intr-o zi cat de grav este sa judeci aproapele si sa il si jignesti. Sa fii binecuvantat si sa te ajute Dumnezeu in toate omule.

        Ti-am vazut comenarile din 2010 pe forum si ai deviat mult crede-ma. Ma rog pentru tine chiar daca nu iti stiu numele real. Roaga-te si tu pentru mine ca suntem amandoi oameni si Dumnezeu nu vrea moartea pacatosului ci sa se intoarca si sa fie viu. Nu mai blestema prietene. Ai blestemat pe cativa pe forumul asta crede-ma. Nu e bine deloc „el” oricine ai fi tu.

        Vasile, (saccsiv) ai mare responsabilitate sa stii cu ce faci. Mai ales ca iti asumi acum si informarea audio/video. Sa iti ajute Dumnezeu in ce faci. eu incerc sa ma debarasez de forumul asta din pacate. Simt ca nu e buna directia in care o ia. Doamne ajuta-ne.

        Puneti mana pe Noul Testament prieteni. Si nu va mai spuneti frati unii altora degeaba.

        Apreciază

      • saccsiv said, on ianuarie 24, 2016 at 9:56 pm

        Gabriel M.

        Directia e aceeasi, adica buna.

        Tu esti aiurit.

        Apreciază

      • Gabriel M. said, on ianuarie 24, 2016 at 10:15 pm

        cosminmatiu

        Nu se aplica citatele??? iti reamintesc ca nu sunt citate ci cuvinte vii ale Mantuitorului Hristos. Probabil ca a gresit cand le-a spus ?

        Trezeste-te prietene ca: „Cerul si pamantul vor trece dar cuvintele MELE nu vor trece”

        Apreciază

      • el said, on ianuarie 24, 2016 at 10:27 pm

        gabreilM

        „Chiar El ne spune „Va trimit in lume ca niste miei intre lupi. ” La asta se refera sabia. Scumpule si nu la faptul ca noi trebuie sa o scoatem din teaca. Ci sa o induram si sa patimim pentru El.

        Cum putea sa se refere la asta (a trebuie sa scoatem sabia si sa omoram) cand El ne spune sa ne luam crucea si sa urmam Lui.
        Cum Ii urmam ? adica sa induram pana la moarte ca sa inviem odata cu El.”_____BAAAI ratacitule, daca faceau asa romanii Sf Stefan cel Mare si pe scurt toti ortodocsii din Balcani si Rusii impotriva tatarilor si turcilor ar fi PIERIT Crestinusmul!

        esti DUS CU CAPUL amice ! asta e problema ta : CAPUL ! pestele de öa CAP se impute, MINTEA e la tine bolnava. boleste de INSELARE !

        si tu te biziesti ca se aplica si la tine cuvantul : „25. Aruncă spre Domnul grija ta şi El te va hrăni; nu va da în veac clătinare dreptului.”________dar ai azzit la CINE se aplica ? DREPTULUI !!!! Te crezi cumva DREPT ?
        daca vrei sa fii drept LEAPADA INSELAREA de care bolesti de MOARTE.

        pentru restul e inutil sa discut cu tine: minte TANDARI ! smereste-te si lasa citatul din Scripura ca cu asta au umplut si protestantii de sute de ani IADUL ! „talcuirea” mintii BOLNAVE duce la IAD !

        Apreciază

      • el said, on ianuarie 24, 2016 at 10:34 pm

        GabrielM

        „Trezeste-te prietene ca: „Cerul si pamantul vor trece dar cuvintele MELE nu vor trece””___trezeste-te tu din MORTI si ……poate vei afla UNDE si CUM se aplica citatele tale „infalibilule” ! daca ar putea pricepe Scripura si talcui sensurile ei orice alfabetizat care crede ca daca citeste cuvinte a prins si sensurile ar fi lumea un rai! numai ca cu „evlaviosi” ca tine a ajuns lumea la apusul ei si iata, anticrist asteapta !

        aruncatul cu nuca in perete= citatele lui Gabriel M…… no comment !

        Apreciază

      • Gabriel M. said, on ianuarie 24, 2016 at 10:55 pm

        el

        Tu nu ai reusit sa imi citesti toate comentariile. se vede ca spui lucruri pe care deja eu le-am spus. In fine.
        Mai citeste te rog odata ce am scris eu mai sus. Ai rabdare si citeste tot.
        Doamne ajuta.

        Apreciază

      • el said, on ianuarie 24, 2016 at 11:52 pm

        GabrielM

        si la atatea binecuvantari cu care m-ai umplut tu sarmane, ce pot sa.-ti raspund decat ca :
        te las in grija Lui Hristos ! DOAR EL te mai poate invia ! ……..DACA Ii dai voie…. lepadarea de sine si smerenia = cheia !

        nu am nimic cu tine, si daca m-ar durea in papuc de tine te-as lasa la mintea ta ! daca-ti zic ce zic nadajduiesc ca poate poate te vei trezi si tu intr-o zi….Dumnezeu sa-ti ajute ! Dar nu uita ca Dumnezeu NU sileste.

        Apreciază

      • cosminmatiu said, on ianuarie 25, 2016 at 9:02 am

        @ Gabriel, iti mai pun odata comentariul,

        Daca popoarele ortodoxe gandeau cum gandesti tu in momentul in care erau invadati de inchinatorii la idoli, Dumnezeu nu mai tinea lumea de mult ca nu mai era mantuire si dreapta credinta ortodoxa.

        Trebuia ca si domnitorii nostrii sa isi plece capul, sa nu scoata sabia sa isi lase sotiile si ficele si copii violati de inchinatorii la allah, sa se inchida bisericile, sa moara credinta ortodoxa.

        Daca cineva vine la tine acasa sa te omoare pe tine daca tu esti mare ca si Sf Serafim de Sarov il poti lasa sa te omoare dar daca nu iti aperi familia e dovada ca nu iti iubesti aproapele.

        Imi pare rau, dar in acest caz aplici foarte prost cuvintele Mantuitorului.

        Nu stiu daca ai citit Biblia cap coada dar daca vrei iti dau citate din biblie cand acelasi Dumnezeu a poruncit poporului Israel sa intre in cetati si sa treaca prin sabie pe toti, sa nu ramana nuimeni viu.

        Chiar asa greu e sa pricepi ca daca vin aia si ne islamizeaza noi suntem terminati si suntem o carpa lepadata in fata lui Dumnezeu, suntem o tara in care nu se mai pot mantui oameni.

        Sincer prefer sa mor in lupta cu ei si sa ramana dupa acee cei pasnici ca tine, cei pasnici cu demonii.

        Stii, mi-a mai spus mie cineva cand a citit rugaciunea sfintei cruci ca nu este bine sa blestemi diavolul.
        De diavol si de slujitorii lui islamisti va apuca mila? Vai de noi

        „@ Gabriel,

        Nu se aplica citatele ce le spui tu in cazul in care vin musulmanii la noi si incep cu ce stiu ei mai bine sa faca: violuri, decapitari, etc.

        Daca vin inchinatorii aia la diavolul allah si pedofilul mahomed sa iti omoare semenii si vine cineva si o da cu pacea si cu duhul blandetii si alte citate din biblie e cel mai ordinar fariseu pentru ca nu are iubire de aproape iar daca iubire nu ai esti gol, nimic nu ai.

        Uite asta se aplica de la minutul 5:50 https://youtu.be/3B4fJrSWVMA

        Apreciază

      • cosminmatiu said, on ianuarie 25, 2016 at 9:36 am

        @ Gabriei
        Cand a spus Mantuitorul cuvintele acelea su sabia era in gradina Ghetsimani si le-a spus pentru ca apostolul ce a scos sabia voia sa opreasca planul mantuirii noastre, voia ca Mantuitorul sa nu fie prins si noi nu mai eram mantuiti.

        Spune Sf Ignatie Briancianinov ca cine se apropie de Scriptura fara sa citeasca scrierile Sfintilor Parinti este lepadat de Scriptura. CUm spunea si „el” e plin iadul de cei ce au talcuit si au aplicat gresit cuvintele Mantuitorului.

        Crezi ca noi suntem criminali? sau ca vrem sa ucidem? Mie imi e frica de judecata lui Dumnezeu si nu e tot una sa ajungi acolo dupa ce ai ucis si poate nu ai apucat sa te spovedesti sau sa ajungi curat.
        Nimeni nu vrea sa ucida dar cand neamul tau si credinta ta e amenintata trebuie sa o aperi.

        Apreciază

    • Gabriel M. said, on ianuarie 25, 2016 at 9:59 am

      Bine ma, faceti voi legiuni de caratisti K1 (sau kick boxing in fine) , care sa va apere ortodoxia. Prostie mai mare ca asta nu am auzit pana acum.
      REPET. DA , atunci cand vin peste noi sa le stam in cale chiar cu pretul vietii aparand credinta precum au facut-o stramosii nostri. Dar sa antrenezi o mana de caratisti si sa spui ca te aperi de musulmani cu ei … Oau…

      Apreciază

      • el said, on ianuarie 25, 2016 at 1:34 pm

        Gabriel M

        CINE zice aici de mers cu caratistii mai ?

        Apreciază

      • Gabriel M. said, on ianuarie 25, 2016 at 4:57 pm

        El
        Pai in contextul asta am dat citatele omule . Tu ai inteles ca nu sunt de acord sa imi apar credinta? Citeste mi comentariile pana la capat si apoi raspunde.
        Uite Pentru a 5-a oara cred ca ma repet de dragul tau:
        Sunt de acord sa imi apar tara si credinta cu pretul vietii dar nu sunt de acord cu caratistul asta care face trupe de k1 si legiuni de kick boxing. Citesteeee comentariile.

        Apreciază

  7. prisacaru alin ionut said, on ianuarie 23, 2016 at 6:21 pm

    Eu nu sunt adeptul facebook-ului, dar cred ca am putea indrepta aceasta arma a lor chiar prin postarea „Pastilei 5” pe conturile noastre. Nu am cont dar cred ca o sa-mi postand totul de Mugur Vasiliu.
    Posibil tricouri cu diferite atentionari. Eu astept sugestii fiindca asta este foarte de rau

    Doamne ajuta!

    Apreciază

  8. Orthodox said, on ianuarie 23, 2016 at 6:58 pm

    Apreciază

  9. dante said, on ianuarie 23, 2016 at 7:05 pm

    cosminmatiu

    Pai e simplu, doar adu-ti aminte de Mihai Viteazu, Stefan cel Mare, Vlad tepes si multi altii si o sa pricepi daca ai voie sau nu.

    Apreciat de 2 persoane

    • nikodim said, on ianuarie 23, 2016 at 8:10 pm

      Mda, dar pornind lupta, sa nu uitam sa ne amintim permanent CINE ia terminat la modul propriu, fizic, din pacate si pe Vlad tepes si Mihai Viteazu si pe multi alti bravi domnitori de calibrul lor care s-au pus cu toata fiinta lor pentru apararea si propasirea Tarii. Deci CINE? Turcii? Ungurii? Rusii? Bulgarii? Tatarii? Nu fratilor! Le-au luat vietile fratii de acelasi neam si credinta. Oamenii de casa, de „incredere”, chiar dintre cei promovati cu incredere in pozitii cheie de catre domnitori. Cine l-a arestat si l-a terfelit pe maresalul Antonescu? Si mai nou, cine l-a „facut” pe Ceausescu, daca nu oamenii lui de incredere pe care el insusi ia promovat?
      Din pacate asta este o caracteristica specifica, a noastra. Pana sa ajunga strainii sa ne mazileasca conducatorii hotarati sa lupte pentru Tara, ii mazilesc proprii oameni de incredere din anturajul apropiat.
      Dintre putinii domnitori bravi care s-a mentinut cel mai mult la domnie si a murit de moartea lui, a fost Stefan cel Mare, tocmai pentru faptul ca si-a tinut supusii la distanta si n-a legat prietenii prea profunde si de lunga durata cu cei „lingai”. Despre felul asta de a fi a domnitorului si acum se aud povesti prin zona Manastirii Putna. Se pare ca a fost unicul domnitor care a tras concluziile corecte din balada Miorita.

      Apreciat de 1 persoană

    • cosminmatiu said, on ianuarie 23, 2016 at 8:32 pm

      Pe fiecare in parte va intreba Dumnezeu ce a facut el si numai el pentru apararea dreptei credinte ortodoxe si a semenilor sai. Faca altii ce vor, noi fiecare in parte sa facem ce trebuie.

      Apreciază

  10. cosminmatiu said, on ianuarie 23, 2016 at 7:47 pm

    Fratilor imi dau seama acum cat de orb am fost. Cand acele milioane de musulmani sunt puse in miscare si trimise in anumita zona li se spune acea cuvantare dinaintea bataliei cum vedem noi in filme, ceva de genul:

    mergeti in Romania pentru ca acolo aveti cea mai mare moschee, mergeti in Romania pentru ca romancele sunt frumoase si o sa va delectati in desfatari cu ele, mergeti acolo sa propovaduiti religia lui allah si dupa toate acestea dupa moarte o sa aveti parte de zeci de virgine.

    Construirea moscheei este cel mai mare motiv ca ei sa vina la noi, este de interes capital sa nu fie construita, vor veni la moschee cum vin mustele la „rahat”. Inclusiv construirea moscheei trebuie oprita cu orice pret.
    Nu va fie frica de ei, sunt niste cacaciosi si se simt puternic numai in grup mare. Trebuie sa ne amintim de domnitorii noastri, trebuie sa ne amintim cum am mai spus ca daca Romania va fi islamizata nu mai valoram nimic in fata lui Dumnezeu, suntem lepadati.

    Apreciază

  11. cosminmatiu said, on ianuarie 23, 2016 at 8:03 pm

    Flautul acela fermecat de pe coperta The Economist nu era oare chemarea musulmanilor in Europa pentru pornirea razboilului si pentru ca popoarele sa ceara guvernul mondial si conducatorul unic antihristul ?

    Apreciat de 2 persoane

    • hilohi bogdan said, on ianuarie 23, 2016 at 10:18 pm

      da…şi îi va duce la pierzare…aici le va fi mormântul…cine i-a trimis nu-i iubeşte iar pe noi ne urăşte…cine-i oare flautistul ?

      Apreciază

  12. cosminmatiu said, on ianuarie 23, 2016 at 9:25 pm

    Apreciază

  13. john said, on ianuarie 23, 2016 at 9:47 pm

    Vicepreședintele american Joe Biden a declarat ca Statele Unite și Turcia sunt pregătite pentru o soluție militară in ce priveste statul islamic în Siria, dacă un acord politic nu este posibil, pe fondul incertitudinii asupra negocierilor de pace programate.
    http://www.abc.net.au/news/2016-01-24/us-turkey-prepared-for-military-solution-to-is-in-syria/7109990

    Apreciază

    • john said, on ianuarie 24, 2016 at 12:21 pm

      Rabinul Baruch Eufrati:
      „Islamizarea Europei este un lucru bun , VA INGROPA CRESTINISMUL!”
      O privire in ziarul „Stiri israeliene” dezvăluie cine și de ce a finanatat și organizat invazia islamică din Europa, descrisa cu cinism ca fiind un „val de refugiati”. Rabbi Baruch Eufrati, profesor la Yeshiva (școală religioasă evreiască), a salutat invazia musulmană din Europa, ca fiind singura cale de lichidare a creștinismului pentru totdeauna…Pai si se mai mira de valul de antisemitism care a cuprins Europa?
      http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4299673,00.html

      Apreciază

      • el said, on ianuarie 24, 2016 at 4:09 pm

        john

        in tot raul e si un bine.a venit vremea sa cada aparentele, se prabusesc fatadele mincinoase aparent „mantuitoare” ale ereziei si aostaziei vechi si se vede goliciunea si uracaiunea celui neaparat de har.
        si gura pacatosului adevar graieste,daca pana si Caiafa a profetit !
        Vor ingropa DOAR „crestinismul” FALS al ereticilor, Ortodoxia si Biserica Lui Hristos desi mici raman NEBIRUITE de portile iadului.
        asa se va face insa cernerea si care nu fi/nu este cu Hristos( ca MULTORA i se pare ca sunt ai Lui Hristos) isi va afla FATIS rasplata cuvenita,
        va fi desfiintata FATADA de „crestinism” apostat iar, dar ai lui Hristos in evenimentele care vin se vor aduna unii langa altii, cei care se vor afla in acelasi Duh cu Hristos.

        Apreciază

      • cosminmatiu said, on ianuarie 24, 2016 at 7:52 pm

        Exact, nu vor putea rezista decat cei ce il au pe Hristos

        Apreciază

  14. john said, on ianuarie 23, 2016 at 10:11 pm

    Noua lege funerară schimbă totul!
    Morții pot fi îngropați fără preot și priveghiul nu mai este permis
    acasă!
    http://a1.ro/news/social/noua-lege-funerara-schimba-totul-mortii-pot-fi-ingropati-fara-preot-si-priveghiul-nu-mai-este-permis-acasa-id436619.html?utm_source=antena3&utm_medium=FB&utm_campaign=FB-Post

    Apreciază

  15. picasso said, on ianuarie 24, 2016 at 12:51 am

    trebuie sa facem trupe urgent si sa mergem la granita

    sa nu mai cunsume lume saorma !!!

    Apreciază

    • nikodim said, on ianuarie 24, 2016 at 1:35 pm

      picasso,
      Ce-i mai arde Crucea pe discipolii „religiei pacii” iar multi dintre noi cei calduti habar nu avem de puterea Ei. Poate daca ar privi mai multi ortodocsi situativi, de ocazie, dintre noi acest filmulet s-ar trezi la realitate si ar intelege de unde se trag si cine sunt „aparatorii valorilor” de pe la noi, care cer demontarea curcilor din institutiile publice si ce inseamna Crucea si puterea Sa!

      Apreciază

  16. Cristina said, on ianuarie 24, 2016 at 1:00 am

    http://www.sacredtreasure.org

    Stie cineva mai multe despre lucrarea antihristica a astora?

    Apreciază

  17. Ella said, on ianuarie 24, 2016 at 1:48 am

    Prigoana crestinilor, Se folosesc de acesti musulmani sa instaureze haosul in lume, motiv pentru care urmeaza pecetluirea controlul totalitar al planetei.
    Cutremurator ce vor islamistii

    Apreciază

    • el said, on ianuarie 24, 2016 at 3:39 pm

      Siguranta cu care huleste si ameninta indracitul imam nu i-o putea da decat CERTITUDINEA ca sunt asigurati de cei care i-au trimis sa-si faca in contuinuare numarul ca sunt inatacabili. au ajuns sa scuipe in ura un poor si o lume intreaga ! si NU din curajul lor si NU pe ei se bizuie cand fca asta ci pe cei din spatele lor:oculta mondiala.

      bine ati venit in noua ordine mondiala! nu va place sharia sa crapati ! zice imamul, si legea nu-l contrazice!

      Apreciat de 1 persoană

  18. marian said, on ianuarie 24, 2016 at 9:22 pm

    Gabriel M. Mulţumesc pt frumoasele urări, dar nu, mai bine nu capului plecat întru satanica legalitate. Ştefan cel Mare şi Sfânt ne vede, la fel şi Părintele Iustin Pârvu şi Arsenie Papacioc şi nu se pot bucura de obediența propovăduită. A sosit ceasul alegerii! Ori pâinea lor împuțită de chimicale ori moartea întru Hristos. Există pe net multă informație despre modele pe care fratele Vasile nu ar vrea să le pomenesc aici. Spun doar că marfa rusească e straşnică, simplă şi bine gânditâ, să nu te lase la greu.
    Doamne ajută!

    Apreciază

    • Gabriel M. said, on ianuarie 24, 2016 at 10:25 pm

      marian

      Citeste comentarile mele cu atentie . Asta spun si eu . doar ca nu sunt deacord sa ne construim strategii si armate de k1. citeste ce am scris mai sus. Defensiv si nu ofensiv.
      Doamne ajuta.

      Apreciază

  19. lastunnegru said, on ianuarie 24, 2016 at 11:20 pm

    Facem ceva?

    Eu zic sa incepem cu asta:

    RUGACIUNE MAI MULTA SAU SI CHIAR DE NOAPTE
    POST MAI ASPRU SAU NEGRU
    PSALTIREA
    RUGACIUNI CATRE DUMNEZEU, MAICA DOMNULUI SI CATRE INGERI SI SFINTI SA NE PAZEASCA TARA SI SA II DEPARTEZE PE DE LA NOI PE VRASMASI
    POCAINTA MAI MUTA PENTRU PACATE NOASTRE
    SPOVEDIT MAI DES SI IMPARTASIT CINE ARE VOIE
    ACATISTE
    PARACLISE
    SI SA II RUGAM SI PE CEI DE LA PATRIARHIE SI DIN TOATE BISERICILE SI MANASTIRILE DIN TARA SA FACA LA FEL
    SI SA II RUGAM SI PE CALUGARI DIN MUNTELE ATHOS SA SE ROAGE PENTRU PACEA ROMANIEI
    ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

    Saccsiv

    Daca vrei poate faci su tu un subiect pe tema asta mai complet.

    Apreciat de 1 persoană

  20. […] Video – Mugur Vasiliu: ROMANIA VA FI CAMP DE LUPTA / Prima etapa: INVAZIA ISLAMISTA / Facem ceva? […]

    Apreciază

  21. john said, on ianuarie 25, 2016 at 9:46 am

    Ieri 24.1.2016
    „Oamenii vor ceva nou, vor o schimbare, aşa că s-a născut Patrula lui Vlad Ţepeş, deci nu armata naţională.

    Apreciază

  22. damaris said, on ianuarie 28, 2016 at 1:12 am

    scria cineva ca atunci cand va aparea uraciunea pustiiri si trebuie sa fugim in munti ‘ se referea la venirea lui antihrist?

    Apreciază

  23. Georgi said, on ianuarie 17, 2019 at 12:06 pm

    Urmeaza sa destabilizeze Africa, asteptati-va la o invazie africana cum a fost cea cu Sirienii. In Zimbabwe mor de foame iar Africa de sud e un butoi de pulbere. In 2019 vor veni africani cu directia Europa.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.