SACCSIV – blog ortodox

Video: COSMAR cu CIP in RUSIA …

Posted in Uncategorized by saccsiv on ianuarie 23, 2016

Aia cu documentul unic din Rusia e deja nimic:

VIDEO: Rusia – UNIVERSAL ELECTRONIC CARD. Cat a progresat implementarea?

Ascultati va rog acest avertisment:

Pentru necunoscatorii limbii ruse, iata si comentariul fratelui veaceslav:

Aceasta femeie se numeste Galina Tareova, autoarea a multe filme ortodoxe, despre ultimele timpuri si luptatoare apriga cu sistemul, si contra documentelor si cipurilor. O sa incerc in citeva fraze sa spun:
Se vorbeste despre existenta unui ordin de la minister despre a introduce in scoli un sistem care uneste creierul cu computerul, Ea arata diferite brosuri cu despre planurile guvernului pentru invatamintul anilor 20-30. De asemnea pe linga faptul ca vor ca creierul sa fie subordonat calculatorului, vor ca peste tot sa fie cipuri, adica (scaune banci, cani, tot ce inconjoara in scoala) de asemenea sa creeze o copie virtuala a lumii, astfel invatatura va disparea, totul va fi ca joc de computer, invatatori acolo nu trebuie sa existe ci un intelect virtual ii va invata. Se planifica sa fie totul virtual mersul la lucru, ca copilul permanent sa fie intr-un joc virtual, si asta e inceputul cu copii, cu timpul se vor trece si la maturi. Se planifica sa invete copiii ca exista 3 tipuri de oameni in societate, adica 1= revolutionari si reformatori, adica acei care primesc toate innoirile electronice, 2 cei indecisi,(inclusiv presedinti care inca nu s-au decis sa introduca innoirile in statul sau) 3 conservatorii (inclusiv parintii copiilor pot fi aicea) care le spun copiilor ca sistemult electonic nu este bun, acesti parinti vor trebui reinvatati deoarece ei nu gindesc cum trebuie. In aceste planuri, se planifica ca invatamintul care este la moment sa devina foarte scump, si va fi din sesii scurte, si numai pentru elite
Copilul conform acestui program va urma ceea ce fac parintii si bunicii, adica daca tata e sofer, copilul poate deveni numai sofer, nu altceva, astfel se formeaza un sistem de caste. La moment merg experimente deja si au mari succese. Toti care nu vor fi de acord, se planifica sa fie bagati fortat in lumea virtuala si reprogramati ca sa gindeasca cum trebuie. Cam Tot.

Saccsiv
:

Multumesc mult. Toate astea in Rusia?

veaceslav:

da in rusia si de catre premierul medvedev

 

Tagged with: , ,

62 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. NIMENI said, on ianuarie 23, 2016 at 7:36 pm

    Imi aduc aminte de profesoara de limba rusa care incerca sa ne convinga ca limba rusa si cultura rusa sunt frumoase si acum regret ca nu am invatat limba rusa …

    Apreciat de 2 persoane

    • marinela said, on ianuarie 24, 2016 at 10:40 pm

      Si mie imi pare rau ca n-am iubit limba rusa in scoala,dar depinde mult si de profesor,or eu n-am avut bafta nici in generala si nici la liceu de o profesoara capabila sa-mi induca simpatie pt limba.Mi-a placut in schimb franceza ,caci am inceput cu o profesoara minunata,de care eram f atasata si care ne explica cu atita dulceata si rabdare toate lectiile.Acum mi-as dori sa stiu rusa,caci merg des la rusi la liturghie,am mai invatat citeva expresii ,citeva cuvinte ,unele mi le mai amintesc ,dar nu-i suficient,caci nu pricepem predica ,dar fiind un preot atit de bun,ne pune mereu la dispozitie un traducator in germana si asa pricepem si noi cite ceva,chiar si apostolul si evanghelia le citesc in doua limbi ,ca sa ne ajute si pe noi.Totusi e altceva cind intelegi direct pe preot ce spune ,cuvintele lui originale ,dar Slava Domnului de toate!

      Apreciază

    • isihastu said, on ianuarie 25, 2016 at 6:05 pm

      Si mie imi pare rau ca n-am gasit o rusoaica sa ma stabilesc la Moscova. Serios vorbesc.

      Apreciază

      • el said, on ianuarie 25, 2016 at 11:02 pm

        isihastu

        daca chiar voiai sa te stabilesti la Moscova ar fi trebuit sa te ostenesti pe speze proprii sa reusesti, sa-ti iei un job si sa te intregezi, nu ca un parazit pe spinarea femeii si pentru asta nu aveai nevoie de femeie ci tu singur reuseai cum se cade unui barbat, rusioacele nu sunt proaste sa se lase agatate de paraziti. si odata stabilit serios prin propriile osteneli acolo poate gaseai si o femeie sa te insori acolo. nu te impiedica nimeni nici acum sa faci asta, si pentru aceasta NU de rusoiaca ai nevoie ci de mai multa minte si caracter !

        in alta ordine de idei de ce ai luat nick-name-ul asta in batjocura?
        isihastu e o BATJOCURA la adersa isihasmului, vrei sa ne jignesti?

        daca vrei sa te insori/aventuri cu curve mergi la locurie potrivite :agentia de martimoniale sau la bordel, ce cauti aici pe blogul acesta sa intrebi de ruosaice? atata respect pentru locul acesta ai ca te crezi cumva aici la bordel/matrimoniale?

        si ca un sfat personal : rusoaicele sunt femei ADEVARATE si DESTEPTE, chiar si curvele, ai grija !

        Apreciază

  2. energein7 said, on ianuarie 23, 2016 at 8:14 pm

    Reblogged this on energein7's Blog and commented:
    Apocalipsa 13 pare demodata….!

    Apreciază

  3. cosminmatiu said, on ianuarie 23, 2016 at 8:36 pm

    Ca sa te bati cu cineva iti trebuie dusman, de aceea exista Rusia. SI in Rusia cei ce vor voi sa se mantuiasca vor deveni mucenici pentru ca nu vor avea alta cale.

    Apreciază

  4. john said, on ianuarie 23, 2016 at 9:11 pm

    Cand am inceput sa pricep cate ceva(prin anii 70,copil fiind)si ma uitam la tv-ul alb negru la vecinul (Vasile,sic!) de peste drum,am vazut-o si am invatat primele mutari in sah.De atunci,parca, a trecut o viata..si Ea chiar a trecut…!!!
    Una dintre cele mai importante figuri ale sahului romanesc, Elisabeta Polihroniade, a murit, sambata, la varsta de 80 de ani.In cariera, Elisabeta a castigat 9 medalii olimpice si 7 titluri nationle. Dumnezeu sa te odihneasca in pace!

    CURTEA EUROPEANA A DREPTURILOR OMULUI(CEDO):
    DIN MARTIE 2016, SLUJBA DE BOTEZ A COPIILOR ESTE CONSIDERATA CRIMA!
    http://bultimes.com/evropejski-sad-ot-mart-2016-g-krashtavaneto-na-bebetata-e-prestaplenie/
    Aceasta decizie e de un tupeu fara margini si arata clar ce insemana de fapt aceasta invazie musulmana. Este o cruciada pe invers.În conformitate cu decizia instanței de judecată, din martie 2016 slujba de botez a copiilor va fi considerata o crimă,în Europa.
    „Botezul copiilor încalcă articolul 16 din Convenția Europeană, coroborat cu articolul 22: copiii, de fapt, nu au fost încă în măsură să înțeleagă și să își exercite voința lor liberă, și, de fapt ei nu se afla într-o poziție de”a accepta o credință, deoarece nu sint conștienți cu ea. Botezul este un act care ar trebui să fie ales în mod conștient și nu poate fi impus de sus de o organizație religioasă (în acest caz creștinismul), mai ales într-un moment ca acesta, când Europa se afla într-un amestec veritabil de rase, culturi și religii. Practica acestui sacrament este contrar interesului superior al copilului, în conformitate cu prevederile art. 3 din Convenția cu privire la drepturile copilului, ratificată la 25 mai 1992. Această lege garantează libertatea personală.
    Convenția asupra Drepturilor Copilului a fost adoptată de către Adunarea Generala a Națiunilor Unite la data de 20 noiembrie 1989. Convenția a fost asumată și de România prin adoptarea legii Legea nr. 18/1990 pentru ratificarea Convenției cu privire la drepturile copilului (publicată în Monitorul Oficial nr. 314 din 13 iunie 2001).
    Convenția privind Drepturile Copilului incorporează, mai mult decât oricare alt document, întreg spectrul drepturilor omului – civile, politice, economice, sociale și culturale cu scopul de a asigura dezvoltarea completa a potențialului copiilor într-o atmosfera de libertate, demnitate și justiție. Convenția definește într-un mod cuprinzător drepturile copilului.
    https://ro.wikipedia.org/wiki/Drepturile_copilului

    Apreciază

    • cca70 said, on ianuarie 24, 2016 at 4:23 pm

      ai inceput pomenind-o pe Polihroniade….

      din cate stiu eu( de la alti sahisti profesionisti) raposata facea partea din poporul „ales”…
      .acel popor ca inca il mai asteapta pe Mesia si pentru care va veni antihrist ( prin ei si pentru ei)

      iar din experienta proprie , eu pun sub semnul intrebarii toate marile realizari ( stiintifice, sportive, ingineresti, medicale, culturale) ale „poporului sublim si preaales”..

      pentru ca ei cam fura de pe la altii si isi atribuie lor, si daca doar ar fura s-ar chema spionaj industrial sau ceva de genul..dar ei nu se multumesc cu atita, ei calca pe cadavrele celor deposedati

      Apreciază

      • john said, on ianuarie 25, 2016 at 2:48 pm

        @cca70,si care-i problema daca am pomenit-o?Şah mat în 15 minute era emisiunea care m-a facut sa invat acest sport al mintii! Probabil le-a stat la mai multi in gat,dar asta este e alta poveste.Mie lectiile ei despre sah mi-au prins bine,restul chiar nu ma intereseaza.

        Apreciază

      • Ecaterina said, on ianuarie 25, 2016 at 3:27 pm

        „poporului sublim si preaales”.. „dar ei nu se multumesc cu atita, ei calca pe cadavrele celor deposedati”

        „cca70”, ai pus punctul pe i. Dumnezeu să te ocrotească!

        Apreciază

  5. Cine a dat foc la colectiv, interceptari cutremuratoare said, on ianuarie 23, 2016 at 9:14 pm

    O extraordinara emisiune pe realitateatv

    Apreciază

    • el said, on ianuarie 24, 2016 at 12:04 pm

      ce mai conteaza cine a pus foc la niste inchinatori ai lui satana? ei insisi prin faptele lor sunt in focul iadului inca de pe acum si voi va ingrijiti de niste oameni PIERDUTI DEJA ?
      fiecare cade mai devreme sau mai tarziu si NU INTAMPLATOR sub consecintele faptelor sale. crestinul care a pacatuit, apostatul si inchinatorul la diavol deasemenea. e lege duhovniceasca.

      Apreciază

  6. hilohi bogdan said, on ianuarie 23, 2016 at 10:07 pm

    de furnico-leu aţi auzit ? Eu ,de aici trag 5 concluzi:1.nu există(demult) state anti N.W.O. 2.Se grăbesc grozav pt.că simt ceva. 3.tot ce proiectează o fac cu convingere.4.Dumnezeu e în afara planurilor lor.5 fără EL nu putem nimic. Aşadar curaj

    Apreciază

  7. bogdan said, on ianuarie 23, 2016 at 10:18 pm

    Apreciază

    • gyonyk said, on ianuarie 24, 2016 at 10:53 am

      Am auzit si eu aceasta mizerie acu ceva timp….. pacat de el ca a suferit in inchisoare pentru credinta ….o mucenicie pentru Hristos si a ajuns ca la batranete sa considere ca cel mai mare eretic de pe acest pamant -papa- sa il considere sfant si episcop….. Cum sa numesti sfant un eretic care duce in iad milioane de suflete? – cel putin pe catolici, daca nu si pe altii – ortodocsi care trec la catolicism?

      Apreciază

      • gyonyk said, on ianuarie 24, 2016 at 11:06 am

        Dar nu numai atat…. el a cerut de la stat despagubiri ca a suferit in temnitele comuniste…. In loc sa fie fericit ca a suferit pentru Hristos, si sa astepte plata de la El, acum a cerul plata de la stat pentru suferintele lui…. Cu adevarat, cred ca si-a luat plata pe acest pamant…… ramanand pe lumea cealalta cu…… „sfantul parinte papa” – in acelas loc de „fericire”
        Dar nu este vorba doar de el, caci se pare caci si „IPS” Teoctist-ul considera pe papa egal cu el… Caci a zis cu gura lui ca atunci cand sunt ei la slube in comun, cand se afla la catolici zice crezul catolic, iar cand sunt latolici la Ortodocsi zice crezul Ortodox… Cu siguranta si „IPS” Teoctis se afla dimpreuna cu cei mai sus amintiti…. bucurandu-se de caldura….
        Cum poti tu…. sa te consideri mai in masura decat Sfintii Parinti, care la Sfintele Sinoade prin Sfantul Duh au stabilit Crezul si dogmele Dreptei Credinte, sa vii tu acum, si sa zici ca si catolicii au dreapta credinta? ca au Sfintele taine?
        Adica Sfintii Parinti au gresit? Mai rau, Insusi Hristos a sapus ca Sfantul Duh purcede de la Tatal – este scris in Sfanta Scriptura.
        Daca Hristos a spus asa, cum vii tu Patriarhul eretic sa zici altfel? Caci ca si Teoctist, asa cred si cei de astazi, urmasii lui pe care si i-a lasat si i-a invatat sa creada ca el.

        Apreciază

      • el said, on ianuarie 24, 2016 at 1:38 pm

        gyonyk

        ca sa faca si bietul Anania, tot „poet” a ramas in viata lui desi avea dispozitie buna pentru mantuire, Dumnezeu sa-l ierte si sa-l judece dupa Mila Sa!

        slabiciunea mintii lenese si visatoare duce la pieriea vesnica a sufletului orb si prost de buna voie ( prostia/nestiinta este pentru suflet ceea ce este orbirea pentru ochi, o BOALA spune Sf Maxim Marturisitorul. Si omul care NU se vindeca de ea cu asceza, TREVZIA si osteneala duhovniceasca, cade NEGERSIT in groapa inselarii, fie el vladica sau opinca!)
        Romanii NU au avut teologi sau minti care sa iubeasca apropierea de Screreile Sf parinti (par Staniloae e o exceptie), in Ardeal mai cu seama teologia se manaca cu slana si carnatz pe pita, rodul imbecilizarii „fratietatii” de sute de ani cu APOSTATII greco-KAKAtolici.Si acum e fenome general predicat cu sarg la pangare. „ortodoxia” innoitilor, ecumenista care da „pogoramant” la viata dezmierdata, confort si cipurile lui anticrist.

        Apreciază

      • danielvla said, on ianuarie 25, 2016 at 12:14 pm

        Nu putem sti pocainta lui. Avea legaturi cu pr Arsenie Papacioc si poate au vorbit despre asta….
        Afirmatiile despre papa au fost facute in 2005. Pana in 2011, cand a murit… poate si-a schimbat parerile.

        Apreciază

      • el said, on ianuarie 25, 2016 at 1:22 pm

        danielvla

        si eu nadajduiesc ca s-a mantuit.
        dar greseala lasata de el TREBUIE arata ca greseala, ca sa nu se sminteasca si altii si sa ia de bune ratacirile. Un episcop/preot cand greseste in Materie de Dogma trebuie sa se lepede publici de greseala lui dogmatica in Biserica pe care e DATOR s-o carmuiasca FARA GRESEALA de Invatatura Ortodoxa la Hristos si NU s-o rataceasca cu parerile/nestiinta lui, ei au trait insa alte vremuri saracii.
        Dumnezeu sa-l ierte !

        Apreciază

    • valentindortodox said, on ianuarie 25, 2016 at 10:39 pm

      nu vă luați după bartolomeu anania

      Apreciază

  8. Iones said, on ianuarie 23, 2016 at 10:20 pm

    Buna seara!
    Apropo de cip, in noul film „Al Cincilea Val” (The 5th Wave) este vorba despre cum U.S. Army implanteaza copiilor cipuri pentru a-i controla, aceste cipuri avand rolul de a-I vedea pe ceilalti niste extraterestri, scopul fiind omorarea supravietuitorilor.
    Ma mira ca in film apar secvente cu gripa aviara, cutremure (tehnologia HAARP), tsunami si in final IMPLANTAREA CIPURILOR.
    Un film realist avand in vedere realitatea din SUA.

    https://en.wikipedia.org/wiki/The_5th_Wave_(novel)

    Apreciat de 2 persoane

    • el said, on ianuarie 24, 2016 at 10:53 am

      Iones

      de ce sa e miri, obisnuiesc dobitoacele gloatei sa iafle ce-i asteapta, cu filme ca oricum tot ce e in capetelele lor stricate sunt tot filme/ILUZII/viata in ireal/IMAGINATIE/inchipuire si ABSRUD.

      acum pentru ca dobitoacele gloatei au fost GATA formatate urmeaza etapa finala pentru care inca sunt admise sa supravietuiasca : ciparea si INDRACIREA !
      gloata merge cu anticrist ! gloata L-a LEPADAT singura pe Hristos si acum isi urmeaza firesc calea aleasa: IADUL VESNIC ! ce mai conteaza formele temporare, ei ai adului sunt demult si LE PLACE, timp si ocazia sa se indrepteze la Hristos au avut cacalau, acum NU MAI E TIMP !

      Apreciază

      • Ecaterina said, on ianuarie 25, 2016 at 3:39 pm

        „el”, ai vazut acest sait? http://livecamera.ro/biserici-ortodoxe

        In el ai să găsești filmări din ALTAR, din timpul slujbelor (!!!) Cum mai putem vorbi de taine? Te rog din suflet, spune-mi părerea ta. Sper că admin nu îmi va cenzura și mesajul acesta.

        Apreciază

      • saccsiv said, on ianuarie 25, 2016 at 7:40 pm

        Ecaterina

        Dar ce comentariu ti-am mai cenzurat?

        Apreciază

      • el said, on ianuarie 25, 2016 at 9:11 pm

        Eacterina

        Tanele raman Taine pentru ca le lucreaza Hristos si NU omul si in sensul asta nu pot ei descifra TAINA chiar daca o filmeaza „pe toate cusaturile”.
        Ca fac filmari chiar si in altar ( nu am vazut linkul la mine e blocat) e o treaba de lipsa de respect si intrzziune nerusinata in spatiile sfinte, dar nu cred ca asta impiedica venirea Duhului Sfant si harul sfintitor al acelor slujbe. Poate cel mult sa ajute la iscodirea/controlul poporului care ia parte la acele slujbe ca un fel de Big Brother, dar dogmatic/haric nu pot influenta calitatea slujbelor nersuinarile lor iscoditoare,
        in sensul asta ei sunt mai rau ca dracii ca macar dracii se runiseza , se tem si FUG de har si de Duhul Sfant ca arsi , astia se holbeaza ca cretinii fara frica si fara rusine.

        nu cred ca trebuie sa-ti faci Probleme ca supravegherea Video ar influenta calitatea harica a Slujbei,( pe aceats o poate influenta DOAR abaterea dogmatica/erezia a slujitorului) nu se impiedica Duhul Sfant de ele, dar desigur ca reprezinta o violare a spatiului duhovnicesc , o impietate/hula si mai ales un mijloc de supraveghere si control al credinciosilor, asta da.
        Mai degraba ar trebui sa ne temem de Bisericile cu preoti ecumenisti si apostati decat de cele cu camere Video( de nevoie ca un asemnea preot nu ar instala nesilit asa cvea in Biserica lui) dar cu preoti fara abatere de la Credinta.

        a nu se intelege ca sunt pentru acest fel de devieri, sau ca le minimizez impactul sau ca nu iau aminte la viclesugul lor ca ele din VICLENIE si ca sa iscodeasca/urmareasca/controleze lumea au fost puse, nu pentru altceva. dar vreau sa zic ca nu au nici o putere sa alunge harul.
        desigur ca nici eu nu as merge la o Biserica cu asemenea camere de supraveghere dar din pacate ma tem ca in curand acestea vor fi instalate peste tot in spatiile publice asa ca nu putem scapa de ele, si daca Biserica nu ai atitidine vor fi impuse si in Biserici Sub diverse fatarnice justificari.

        Apreciază

      • Ecaterina said, on ianuarie 26, 2016 at 1:25 pm

        Pentru Sacciv. Am lăsat de mai multe ori, în timp, diverse comentarii. Uneori, m-am gândit că exprimarea mea nu a fost tocmai ortodoxa și nu mi-am făcut griji pentru „dispariția” lor. Însă multe din ele chiar nu aveau de ce să fie șterse. Bine, așa am interpretat eu, pentru că pur și simplu nu mai erau. Apăreau doar 1-2 zile, după care nu mai erau deloc-deloc. Vorbesc la modul cel mai serios. Și nici vreun mesaj pe e-mail nu am primit, în care să fiu atenționată de ceva anume. Am vrut într-un timp să vă trimit mesaj să văd ce se întâmplă și în adrese era trecut „nu trimiteti raspuns”, în engleză. Pe sait nu m-am priceput să găsesc un alt mod de comunicare. Prin urmare, aceasta este constatarea mea.

        Apreciază

      • saccsiv said, on ianuarie 26, 2016 at 1:55 pm

        Ecaterina

        Nu-i adevarat. N-am sters nimic. Cel mult se poate ca la articolele cu multe comentarii sa nu mai fie vizibile multe dintre ele decat facand click pe link-ul „comentarii mai vechi”. Dar asta e o treaba a platformei, nu a mea.

        Apreciază

      • Ecaterina said, on ianuarie 26, 2016 at 1:48 pm

        „el”, mulțumesc pentru răspuns. Dar ce facem noi, enoriașii cu spovedania, când știm că avem lângă noi camera video și microfonul, care înregistrează tot ceea ce vorbim cu duhovnicul? Împărtășania în văzul tuturor celor ce dețin un cont de internet? Aproape toate Bisericile din București au camere video. Mă uit adeseori la oameni și nu sunt deloc deranjați. Nu mai vorbesc de Părinte, care nu este deloc afectat. Am stat de vorbă și cu alți preoți. Nu au absolut nici o problemă cu prezența acestor camere și microfoane.
        Una din soluții ar fi să îi dau duhovnicului spovedania scrisă. Dar nu este suficientă această spovedanie fără o dscuție liberă.
        Dumnezeu să ne ajute. Că eu personal nu știu ce voi face.

        Apreciază

    • ariveronica said, on ianuarie 30, 2019 at 10:32 am

      Unde e filmul poti sa mil trimiti imi rezulta ca nu e disponibil

      Apreciază

  9. ortodoxend said, on ianuarie 23, 2016 at 11:04 pm

    Citeam stirea asta m.cnn.com/world/2016/01/23/jews-leave-france-in-record-numbers si m-a fulgerat o idee. Daca atacul din Paris a fost un mesaj pentru a chema evreii in Israel? Daca impingerea musulmanilor in Europa face parte din acelasi mesaj, daca totul este concertat ca o presiune asupra evreilor pentru a se reintoarce? Asta inseamna ca vremea antihristului e aproape.

    Apreciază

  10. Radu Humor said, on ianuarie 23, 2016 at 11:05 pm

    Semnal de alarmă al irlandezului Peter Hurley fermier irlandez stabilit în România de 22 de ani:
    Ţăranii români sunt abandonaţi în favoarea marelui agro-business

    Domnule Prim-ministru,

    Numele meu este Peter Hurley. Sunt irlandez. Traiesc in Romania de 22 de ani. Sunt fondatorul Asociatiei Interculturale de Traditii din anul 2009. In ultimii sase ani am fost implicat in proiecte civice de promovare a Romaniei rurale pentru care in 2011 am fost decorat cu Ordinul National pentru Merit. In 2012 am fost Director de Promovare in cadrul Unitatii de Sprijin al Retelei Nationale de Dezvoltare Rurala, fiind responsabil de incurajarea cooperativelor agricole, turism rural si produse traditionale. In ultimii ani am stat de vorba cu sute de sateni.

    Va respect ca profesionist pentru ca ati dus un mandat ca si Comisar European pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala. Ati fost primul Comisar European roman si ati creat o impresia foarte pozitiva oriunde ati fost in Europa. Va felicit pentru asta!

    Dar pentru rezultat, nu pot sa va felicit. Pentru taranii romani, consider mandatul dumneavoastra ca si comisar un esec. Ati plecat sa faceti reforma si v-ati intors cu aceeasi trusa, doar cu cateva unelte in plus.

    Nu asta fusese sarcina.

    Poate nu va fi niciodata o reforma in Politica Agricola Comuna, insa asta nu va scuteste pe dumneavoastra de responsabilitate in fata celor 9 milioane de romani care traiesc in 4 milioane de mici gospodarii taranesti, majoritatea in subzistenta, ci din contra va obliga la mai mult.

    Uniunea Europeana, inainte de aderarea Romaniei, avea 8 milioane de fermieri, cu Romania inca 4 milioane. Atunci parca auzeam vocile fermierilor francezi:

    “Oh, aoleou! Ce va fi daca taranii romani vor iesi in strada cerand drepturile lor precum si noi ni le am cerut pe ale noastre!?”

    Adica, mai explicit, ce s-ar fi intamplat daca ar fi iesit in strada, scandand ceva de genul:

    “Noi, fermierii romani si maghiari, urmasii parintilor si stramosilor nostri, care locuim in partea acesta a Europei de cel putin o mie de ani, am tinut prima linie a Europei in fiecare lupta a Occidentului, ultima fiind cea de 50 de ani impotriva comunismului si totalitarismului, asigurand prin sacrificul nostru stabilitate pentru milioane de fermieri europeni pe tot parcursul istoriei.

    “Si acum, cand, in sfarsit, ne reunificam cu vechea familie a Europei, ne trezim cu pietele inchise, ne confruntam cu un sistem agro-industrial foarte bine pus la punct, care se intinde din Portugalia pana in Germania, din Danemarca pana in Italia, care timp de 50 de ani, a beneficiat de un ajutor de Stat prin Politica Agricola Comuna (PAC fiind 50% din intregul buget european), timp in care noi eram ori colectivizati fortat, ori eram lasati de izbeliste in zonele montane.

    “Acest sistem agro-industrial pan-european ne depaseste din toate punctele de vedere: tehnologic, financiar, marketing, legislativ, logistic, educational, infrastructural, experiential, cultural.

    “Culmea culmilor, mai recent, cei care ne reprezinta politic – deja complici de 25 de ani intr-un proces de destramare a tarii – acum ne-au pus in vinzare si la propriu, nu doar la figurat, si acum fratii nostri din marea familie de agricultori europeni pot cumpara cel mai fertil pamant din Europa cu un pret de nimic,pentru ca noi nu avem unde si cui sa mai vindem produsele noastre.

    “E corect asa? Asta inseamna Europa?

    “Noua nu ne trebuie doar subventii pe hectar comparabile cu subventiile celorlati fermieri europeni. Noua ne trebuie un plan concret de investitie masiva bazat pe nevoile reale din teren prin care ne dati o sansa sa recuperam timpul pierdut. “Timpul” inseamna 50 de ani, daca nu mai mult: drumuri, servicii sociale, infrastructura, educatie, cofinantare, cooperare.

    “Negocierile nu trebuie incepute cu:

    “Cat de putin la suta din PAC cedam Romaniei ca ultima intrata in club?”, ci mai degraba cu:

    “Acceptam o datorie morala – care depaseste PAC-ul – sa sprijine reconstruirea Romaniei Rurale astfel incat cei care au rezistat sute de ani in ceea ce astazi este ultima civilizatie autentica rurala a Europei, sa se poata depasi saracia deseori crunta cu care se confrunta; sa se ridice cu demnitate dupa 75 de ani de comunism si o tranzitie inimaginabil de grea, incat sa poata merge mai departe, sa contribuie la randul lor in dezvoltarea Europei.

    “Noua ne trebuie un “Plan Marshall” – nimic mai putin – pentru Romania Rurala. Un plan care o sa ne puna la lucru acasa si nu unul care ne obliga sa parasim campul.”

    Lucrurile merg si mai rau pentru locuitorii Romaniei Rurale.

    Restu la http://www.cotidianul.ro/taranii-romani-sunt-abandonati-in-favoarea-marelui-agro-business-274824/

    Hm .. este nevoie de un irlandez sa zica … dar se pare ca nici apelul lui (de occidental!) nu este auzit ca deh! teleptualu’ roman „stie” ca taranii de puturosi ce ie lasa campuri in parloaga … nu ptr ca nu mai are unde si cui sa isi vanda produsele !
    Fiindca zisul deficient mintal „stie” precis ce este aia Ioropa si cum se atinge nivelul ei : cu critici de arta „sincronizate” cu Parisul, cu texte pRostmoderne si multa, da multa propaganda despre globalism si vise despre Romania interbelita . Pen’ca prin capul zisului deficient mintal nu trecu niciodata, da niciodata ideea creata ca dupa 1950 au fost mari tranformari in politicile economice si agrare „ioropene” si ca niciodata El, „boierul mintii” , nu a citit stirile despre reuniunile Pietei Comune … (Gh. B.)

    Apreciază

  11. carla said, on ianuarie 23, 2016 at 11:09 pm

    Asa cum am mai scris, ar fi prea simplu ca Putin sa fie eroul cel bun. Sper din suflet sa gresesc, dar intuiesc ca e doar adversarul programat necesar ecuatiei complete.

    Apreciat de 1 persoană

    • gyonyk said, on ianuarie 24, 2016 at 11:18 am

      Putin nu este eroul cel bun…. este o alta marioneta. Exact ca -sa zicem politistul bun si politistul rau, dar ambii sunt din aceeasi tabara. Daca el era un crestin adevarat, nu implementa actele de identitate cipurile si biometricele in tara lui, stiind de la Parintii rusi ca acestea reprezinta lepadare de credinta… Pomul dupa roade se cunoaste…de aici, dupa roade, vedem cine/de ce parte se afla un individ.

      Apreciază

  12. marinela said, on ianuarie 23, 2016 at 11:15 pm

    Parca nu-mi vine sa cred,rusii se grabesc spre moartea sufletului cu multa rivna.Vai si de noi fratilor ce ne asteapta,ca nu mai dureaza mult , sa se implementeze aceasta lege a cipurilor si la noi,mi-e groaza de ce va fi,dar nadajduiesc la Bunul Dumnezeu sa nu ne lase .Doamne ajuta!

    Apreciază

    • el said, on ianuarie 24, 2016 at 11:16 am

      marinel

      si parinti din filmele sarea pamantului, Staretzii cu vedere duhovniceasca singuri spuneau ca in regiunile lor din Rusia(de ex Perm,etc) nu vor ramane decat max 1-2 preoti in Adevar neapostati si popor … extrem de putin, de ce sa ne miram? Parintele Vasile Novikov cand mustra poporul la predica( vezi filmuletzul care circula pe net) pentru neluarea aminte cu care vin la Biserica si isi duc vietile crezandu-se si „crestini buni” pe deasupra si primesc bucurosi actele cele noi ale lepadarii anticristice, era intrerupt de o femeie indracita din care dracul zicea ” degeaba le spui TOTI de aici vor fi pecetluiti” si Biserica era imensa si PLINA de popor „binecredincios”, la fel cand Stretzul Nicolae Gurianov miruia poporul venit la el (veti filmul corespunzator din sarea pamantului) dintr-o femeie tanara indracita care statea langa el dracul se bucura ca degeaba e, toti vor lua cipul ( nu zicea asa excat, dar ideeea e asta) ….
      Parintele Tavrion le spunea la ucenicii lui ca atunci cand vor incepe prigoana vor fi primii ridicati si dusi si nimiciti intr-o nopate pe Insula Solovet( macar le vestea MUCENICIA cea fericita pentru Hristos), si aceea cere marturisea era o femeie trecuta de 50 ani!!

      noi ce mai asteptam, ce e mai inchipuim ca va veni/vom indrepta noi cu slabele noastre puteri si indignarea noastra inutila? capatuiala sau bunastarea lumeasca cu indestulare, sanatate trupeasca si copii fericiti? si ne revoltam prosteste cand mai auzim cate o enormitate debitata de dracii depe la bruxelles sau de aiurea impotriva crestinisului si a omului?
      sa ne pregatim DUHOVNICESTE , restul e TIMP iremediabil pierdut inutil si iluzie desarta, acum DOAR Hristos ne va scapa sau ajuta sa ramanem ai Lui. si timpul ramas s-a scurtat, s-a scurtat.

      nu stiu ce are in vedere Putin cu apleul asta, daca este o simpla fronda intre „tavarasii” de carmuire lumeasca dintre care face parte si e ca sa-i rusineze/le dea peste bot la mandrie la europenii „drepturilor omului” sau are si alte valente /scopuri ascunse dar este ceva irelevant in opinia mea.

      Apreciază

      • marinela said, on ianuarie 24, 2016 at 11:07 pm

        Frate @el
        Stiu ce spui,ca am vizionat aproape toate acele video, care mi s-a permis sa le deschid si am vazut/inteles ca ne apropiem cu pasi vertiginosi de marea cernere si nu orice fel de cernere.Acum se alege griul de neghina,unii vor merge in hambarul bunatatilor vesnice, iar ceilalti in focul cel nestins,asa cum ii sta bine plevei sa fie arsa.As minti daca as spune ca sint linistita ,fara grija mortii,dar nu pt ca plec din viata asta si-mi pare rau dupa ea ,ci pt lipsa faptelor bune si a multimii pacatelor care ma covirsesc.E tare anevoioasa mintuirea si grea e lupta cu patimile,parca fac doi pasi inainte si altii doi inapoi,nu reusesc sa avansez deloc,de aia sint eu ingrijorata.Roaga-te si pt mine pacatoasa ,te rog si ma voi ruga si eu pt tine,chiar daca e un pic aiurea sa te pomenesc cu numele@el,dar Dumnezeu te stie cine esti,cu siguranta.Doamne ajuta si mintuire !

        Apreciază

      • el said, on ianuarie 25, 2016 at 1:26 pm

        marinela

        te pomenesc cu drag daca imi ceri, desi nu mult poate rugaciunea unui pacatos ca mine
        Multumesc deasemenea pentru pomenire.
        Doamne ajuta !

        Apreciază

  13. Partizanu said, on ianuarie 24, 2016 at 7:34 am

    Ati uita de invitatia lui PUTIN de acum citeva zile catre JIDOVI?

    Apreciază

  14. […] Iata comentariul cititorului john postat la Video: COSMAR cu CIP in RUSIA …: […]

    Apreciază

  15. sherlock_holmes said, on ianuarie 24, 2016 at 7:47 am

    Povesti stiintifico-fantastice,in genul teoria pamintului plat a lui tataia.

    Ce scrie acolo este aproape copie la indigo a romanului SF ” Noapte buna Sofia ” a lui Lino Aldani.

    Apreciază

    • saccsiv said, on ianuarie 24, 2016 at 8:33 am

      sherlock_holmes

      Adica n-au nici un gand cu cipurile sau ce incerci sa ne zici?

      Apreciază

      • mihai said, on ianuarie 24, 2016 at 9:09 am

        Din ce am dedus atit rusia cat si s.u.a sunt 2 ,,dusmani”, care indiferent de ,,castigator”, va face voia iluminatilor, deja iata dovezile si la uni si la altii, iar statele mai mici indiferent cu cine sar da va trebui sa procedeze intocmai, adica planeta va trebui sa ajunga la un numitor comun

        Apreciază

    • gyonyk said, on ianuarie 24, 2016 at 11:29 am

      mai holmes, eu te rog sa mai cugeti un pic…. nu te mai uita pe discovery…..
      Te rog sa treci cu vederea textele: asa am invatat la scoala, avem sateliti si se vede cu ochiul liber, asa imi arata si pe google earth/maps, ca au fost/sunt astronauti in spatiu… bla, bla. esti sigur ca astia iti arata adevarul? Ca eu vad si filme SF care imi par atat de reale….. incat daca nu as sti ca sunt filme……asi zice ca sunt reale.
      uite…. fa-ti timp si urmareste pe urmatorul site urmatoarele filme….

      https://gyonyk.wordpress.com/2015/12/23/extrase-din-filmuletele-inger-rus-otroc-veaceslav/

      …..sau le gasesti pe youtube

      cugeta la ce citesti/vezi, gandeste… si mai ia de bun si ce scrie in Bibblie, caci unele texte sunt valabile si in sens direct-literalment- sa intelegi exact ce scrie, nu neaparat in parabole… de exemplu:

      Citatele din Biblia ortodoxa referitoare la pamantul plat:

      „El va ridica steag pentru neamuri şi va aduna pe cei risipiţi ai lui Israel şi va strânge la un loc pe cei împrăştiaţi ai lui Iuda din cele patru colţuri ale pământului.„ (Isaia 11:12)
      „Ca să apuce pământul de colţuri şi să scuture pe nelegiuiţi de pe pământ ?” (Iov 38:13)
      „Când El privea până la marginile pământului şi îmbrăţişa cu ochii tot ce se află sub ceruri,” (Iov 28:24)
      „Vedenia pe care am avut-o, când eram culcat în patul meu, a fost: „Mă uitam şi iată un copac în mijlocul pământului, înalt foarte.
      Copacul creştea şi era puternic şi vârful lui ajungea până la cer şi se putea vedea până la capătul pământului.„ (Daniel 4:7-8)
      „Din nou diavolul L-a dus pe un munte foarte înalt şi I-a arătat toate împărăţiile lumii şi slava lor.” (Matei 4:8)
      „El zguduie pământul din temelia lui, aşa încât stâlpii lui se clatină.” (Iov 9:6)
      „Cutremuratu-s-a pământul şi toţi cei ce locuiesc pe el; Eu am întărit stâlpii lui.” (Psalm 74:3)
      „Soarele răsare, soarele apune şi zoreşte către locul lui ca să răsară iarăşi.” (Eccleziastul 1:5)
      „«Iată voi întoarce umbra cu atâtea linii pe care soarele le-a străbătut pe ceasornicul lui Ahaz, să zic cu zece linii». Şi soarele s-a dat înapoi cu zece linii pe care el le străbătuse.” (Isaia 38:8)
      „El stă în scaun deasupra cercului pământului” Isaia 40:22
      Sursa: http://forum.softpedia.com/topic/591015-biblia-si-pamantul-plat/
      Unii raspund: https://martzian.wordpress.com/2014/01/17/ce-spune-biblia-despre-forma-pamantului/

      Apreciază

  16. sherlock_holmes said, on ianuarie 24, 2016 at 9:34 am

    @ Saccsiv

    ” De asemnea pe linga faptul ca vor ca creierul sa fie subordonat calculatorului, vor ca peste tot sa fie cipuri, adica (scaune banci, cani, tot ce inconjoara in scoala) ”

    Si de ce sa puna rusii cipuri pe cani,scaune si banci ? Sau au prea multi bani si nu stiu ce sa faca cu ei.Ma indoiesc ca este asa. Mai degraba ei au astazi nevoie de minti sclipitoare care sa gaseasca solutii si militare,si tehnice,si economice si de orice fel care sa-i scoata din izolarea si blocada la care sint supusi de mai toate tarile lumii,ce prostie e aceea ca ei isi doresc ca mintile tinerilor sa fie subordonate unui calculator si acestia sa traiasca in virtual ? Chiar ca ar fi invinsi si cuceriti cu usurinta si de un inamic cu mult mai slab decit SUA/UE/Israel .

    Apreciază

    • saccsiv said, on ianuarie 24, 2016 at 12:20 pm

      sherlock_holmes

      E vorba despre internetul obiectelor. Nu sunt o idee ruseasca. Se implementeaza pe tot pamantul.

      Apreciază

      • NIMENI said, on ianuarie 24, 2016 at 1:24 pm

        faceti stocuri de haine sh si incaltaminte sh dar dezinfectati la greu!

        Apreciază

  17. gyonyk said, on ianuarie 24, 2016 at 11:33 am

    Tu nu vezi ca teoriile astea ale „oamenilor de stiinta-savantilor” se schimba mai mereu? deci cat adevar este in ceea ce zic ei? Sigur ai mai intalnit si tu texte pe net, genul: Einstein sa inselat…. cutare bla,bla…. viteza luminii nu poate fi depasita, etc… Oamenii se trag din maimuta, ori, si tu holmes crezi ca te tragi din maimuta, ca doar asa ai invatat la scoala?

    Apreciază

  18. sherlock_holmes said, on ianuarie 25, 2016 at 1:46 am

    http://www.hexaimeron.ro/Cosmologie/Pamintul.html

    Sintetizând cele de mai sus să recapitulăm:

    Pământul este sferic (şi nicidecum plat), greu, dens, stabil, nemişcat şi stă în mijlocul cerului (universului), suspendat, pe nimic.
    Pământul nu este planetă.
    Pământul are şi întâietatea ontologică faţă de toate celelalte corpuri cereşti, fiind un „întâi făcut”.
    El este singurul centru al universului.
    El este singurul corp fix şi nemişcat (în afara situaţiilor speciale ale cutremurului, dar aceste oricum nu sunt rotaţii sau mişcări ample şi continue, ci accidente)
    El este singurul corp ceresc purtător de viaţă.
    Pe el s-a făcut omul.
    Aici a fost creat paradisul, grădina Edenului, raiul.
    Aici S-a întrupat Mântuitorul, a trăit şi a lucrat iconomia mântuirii noastre, a fost răstignit, a înviat şi S-a înălţat la ceruri.
    Aici va veni cu slavă să judece viii şi morţii, (chiar dacă va fi un pământ nou şi un cer nou, datele esenţiale nu se schimbă).

    ……

    Apreciază

    • el said, on ianuarie 25, 2016 at 11:11 pm

      trebuie sa recunosc ca imi place porcusorul asta si guitzatul lui INFINIT mai mult ca „guitzatul” trufas si limbaritza desarta a majoritatii contemporanilor nostri bipezi ! 🙂

      cu cat trece mai mult timpul cu atat REGRET mai mult ca nu m-am facut veterinar, asa macar faceam un BINE neindoielnic unor fapturi nevinovate care sufera din cauza omului. (sa faci un bine omului e un lucru care poate fi si rau daca imbecilul se foloseste rau de ajutorul tau !)

      Apreciază

  19. sherlock_holmes said, on ianuarie 25, 2016 at 4:51 am

    „El va ridica steag pentru neamuri şi va aduna pe cei risipiţi ai lui Israel şi va strânge la un loc pe cei împrăştiaţi ai lui Iuda din cele patru colţuri ale pământului.„ (Isaia 11:12)

    http://protioanlisnic.blogspot.ca/2015/03/duminica-iii-din-postul-mare-sfintei.html

    Apreciază

    • el said, on ianuarie 25, 2016 at 1:31 pm

      sherlock_holmes

      i-a adunat deja cand s-a format statul lor in 48, spune Sf Andrei cel Nebun pentru Hristos ca ii mantui din Exil dar nu insemana ca se vor si mantui, ci ca sa nu mai carteasca la Dumnezeu zicand ca daca erau mantuiti din Exil ascultau de El ! i-a adunat si ei au ramas tot la cele ale parintilor lor ucigasi de Hristos pentru care au patimit si rispirea printre neamuri

      restul sunt ca orice Diaspora de orice neam, risipiti printre nemuri pentru ca VOR nu pentru ca nu au incotro sau unde merge.

      DOAR RAMASITA MICA se va mantui.

      Apreciază

      • sherlock_holmes said, on ianuarie 25, 2016 at 5:35 pm

        @ el

        De acord cu aceasta.Asa este.Unii sfinti spun ca ramasita aceasta ar fi chiar 144 000 de suflete,cind sfintii Ilie si Enoch vor invia pe strazile ierusalimului,dupa 3 zile de la omorirea lor de antihrist.

        Apreciază

  20. […] Video: COSMAR cu CIP in RUSIA … […]

    Apreciază

  21. […] Video: COSMAR cu CIP in RUSIA … […]

    Apreciază

  22. […] Video: COSMAR cu CIP in RUSIA … […]

    Apreciază

  23. Galateea said, on octombrie 6, 2019 at 3:52 pm

    Declara public data publicarii articolelor!

    Apreciază

  24. […] Video: COSMAR cu CIP in RUSIA… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.