SACCSIV – blog ortodox

VIDEO – Experti avertizeaza: WINDOWS 10 GRATUIT si CALCULATORUL TAU DEVINE SPIONUL LOR. Ba mai vad si ce faci prin casa …

Posted in Uncategorized by saccsiv on ianuarie 22, 2016

Iata si transcriptul celui ce a postat inregistrarea:

Pe 29 iulie 2015 s-a ajuns la următoarea decizie: Concernul miliardar Microsoft a început, după cum a fost anunțat, să distribuie în mod gratuit noul lui sistem de operare Windows 10. Toți utilizatorii sistemelor de operare Windows 7 și 8 primesc oferta generoasă să instaleze Windows 10 ca și upgrade, GRATIS. Mulți proprietari ai computerelor Windows găsesc pe tastatură, în partea dreaptă jos, un mic simbol în forma logoului Windows. Apeși pe acesta cu mouse-ul, și vei fi ghidat și motivat pentru actualizarea computerului:

”Primiți Windows 10, în valoare de 135 de Euro, în mod gratuit”
”Acest computer este compatibil”

Acest nou sistem de operare strălucește în primele momente cu multe funcții noi, care ușurează viața: Windows 10 conține o platformă unitară pentru toate accesoriile. Totul poate fi sincronizat unul cu celălalt, fie smartphone-uri, tablete, computere desktop sau console. În plus, Microsoft promite o siguranță mai mare cu privire la amenințările internetului ș.a.m.d. La prima vedere, o adevărată evoluție, și asta fără costuri!
Ne punem astăzi întrebarea: Ce se ascunde cu adevărat în spatele cadoului de la Microsoft? Puteți să vă încredeți orbi în acest upgrade, sau Microsoft se încrede în orbirea dumneavoastră?
Rezumatul cercetărilor și testelor din practică sunt înfricoșătoare:
(Aduse direct pe punct, rezultatele în urma cercetărilor noastre și a testelor practice sunt înfricoșătoare:) La instalare, cine nu apasă orb pe ”înainte” – “înainte”, ci parcurge politica de confidenţialitate de la Microsoft, întâlneşte repede fraze ca acestea:

“Noi vom avea acces la datele personale, să le dezvăluim şi să le păstrăm, inclusiv conţinuturile private (cum ar fi conţinutul e-mailurilor si alte confidente sau fişiere din directoare personale), dacă suntem de părere că acest lucru este necesar, pentru respectarea legilor în vigoare sau pentru a răspunde procedurilor juridice, inclusiv ale autorităților, pentru urmărirea penală sau a altor acțiuni de stat.”

Această frază nu are nevoie de nici o interpretare. Ea spune clar că fişierele personale, cum ar fi documente word, e-mailuri, imagini ş.a.m.d, le sunt la dispoziție, după bunul plac, pentru zisa aplicare a legilor în vigoare.

Sunt enumerate și alte puncte, care clarifică faptul că Windows 10 este un mijloc intenționat de supraveghere și control total al cetățenilor și face pe consumator tot mai transparent. Microsoft nu evaluează numai datele personale, ci, de exemplu,
-tot ce se tipărește cu mâna,
-locația aparatelor,
-adrese și site-uri apelate,
-termene căutate,
-contacte cu celelalte persoane
-și articolele cumpărate, ca muzică sau filme.
Mai departe, Microsoft are posibilitatea să conducă din afară microfonul sau camera integrate în computer.
Pe lângă altele, așa cum confirmă Centrul pentru protecția consumatorului din Rheinland-Pfalz, noul sistem de operare transformă PC-ul într-o „stație privată de supraveghere.” Chiar dacă utilizatorul are posibilitatea să preia în Windows 10 câteva măsuri de siguranță, cele mai importante părți vor fi ignorate .

Pentru ce colectează Microsoft toate aceste date?
Potrivit Microsoft, toate aceste date servesc pentru îmbunătățirea tehnică a sistemului. Pe lângă toate acestea, cu datele consumatorilor, Microsoft obține câștiguri financiare imense. Acestea sunt dovedite, pe lângă alți experți de marketing și drept, și de Christian Gollner, referent de drept al Centralei pentru protecția consumatorului din Rheinland-Pfalz. El spune: „Utilizatorii aparatelor digitale devin tot mai mult ca o marfă de vânzare.” Din datele consumatorilor se poate citi, de exemplu, ce fel de obișnuințe, nevoi și câtă putere de cumpărare au. Cu aceasta se poate, potrivit fiecăruia, ca reclamele să fie distribuite la țintă. În afară de aceasta se poate ca datele să fie date mai departe la a treia persoană, după cum spune Gollner.

Sunt câștigurile financiare singurul …

von: hg./dd./es.
Quellen/Links:
– tagesspiegel.de/medien/digitale-welt/windows-10-upgrade-reservieren-oder-ignorieren/11871520.html

– computerbetrug.de/2015/08/verbraucherzentrale-windows-10-verwandelt-rechner-in-private-abhoeranlage-9588

– wiwo.de/unternehmen/it/microsofts-spionage-grenzen-der-spionage-abwehr/12188240-3.html

– abendblatt.de/ratgeber/multimedia/article205569683/Windows-10-soll-Microsoft-das-Spionieren-ermoeglichen.html

– zdnet.de/88243654/verbraucherzentrale-windows-10-macht-nutzerdaten-zur-ware/

– technik-smartphone-news.de/windows-10-das-gratis-schnueffel-tool-der-nsa-3508

– kla.tv/6167

– winfuture.de/news,88432.html

   Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Articolul zilei (24.08.2015): WINDOWS 10 te SPIONEAZA MASIV. Stiai asta?

 

Reclame
Tagged with:

16 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. dasvik said, on ianuarie 22, 2016 at 3:11 pm

  Era o vorba: „nimic nu-i mai scump decat ceva care este gratis”…

  Apreciază

 2. oarecare said, on ianuarie 22, 2016 at 3:19 pm

  Cand instalezi win10 poti da disable la marea majoritate a chestiunilor care ne spioneaza”spre binele nostru”. Una din ele e si locatia, dar totusi aceasta devine brusc ïn use” pret de 3-4 secunde imediat ce conectezi calculatorul la retea. Practic daca dai custom la setarile de la finalul instalarii TOATE sunt tool-uri de urmarire si „sharing” nevinuvat cu „prietenii”. Practic la toate acelea trebuie dat OFF si atunci ai sanse sa fii ceva mai putin spionat.

  Apreciază

 3. ioan said, on ianuarie 22, 2016 at 3:25 pm

  Daca mai e cineva care se indoieste de faptul ca winzoz spioneaza utilizatorii, atunci e spalat pe creier total. Dar cat de generosi au devenit !!! Cred ca au inceput sa citeasca din Biblie,si au ajuns la capitolul unde scrie despre milostenie!!!! Treceti pe LINUX oameni buni. E la fel de usor de utilizat ca si Winzozul,si muuuuuuuuuuult mai stabil. Si deocamdata e un pic mai sigur.

  Apreciază

 4. veaceslav said, on ianuarie 22, 2016 at 5:14 pm

  DESPRE PRAVILA DARUITA DE CATRE MAICA DOMNULUI, SCHIMONAHIEI ANTONIA, ADICA RUGACIUNEA PENTRU COPII AVORTATI

  Schimonahia Antonia(in lume Anastasia Eacolvlena Kavesnikova) sa nascut in 1904 in Don, satul Dolgoe, intro familie de crestini care pastrau traditiile cazacilor de pe Don. Inca din copilarie sa intilnit cu stareti(vazatori cu Duhul) care o sfatuiau sa aleaga monahismul insa ea a ales casatoria si a dus Crucea familiei pina la urma.A trecut matusa prin toate chinurile prigoanei comuniste, si prin psihiatrie unde incercau sa o „lecuiasca” de credinta in Hristos.
  Si totusi Domnul a invrednicito pina la urma de monahism cu numele de Apolinaria, si cu schimonahie cu numele de Antonia, si ia dat multe din darurile sale ca :vazatoare cu duhul, rugaciune cu har , cu darul de a linisti si a lecui.
  Nu a trecut asa demult de la moartea ei adica din 1998, insa numele ei este deja foarte raspindit printre crestinii din Rusia si peste hotare. Din zi in zi se mareste numarul pelerinior care vin la mormintul ei. Lumea petrece mult timp acolo, aprind luminari, se roaga si primesc ajutor.
  Despre Pravila data de catre Nascatoarea de Dumnezeu
  In tinerete Anastasia(numele de mirean) a facut avort(dupa unele spuse a avut pierdere de sarcina) si se caia cu lacrimi de acest pacat. Odata cind se ruga in Biserica in fata icoanei maicii Domnului cu chipul „Aflarea cealor pierduti” a observat cum Nascatoarea de Dumnezeu a intors capul peste dinsa. A 2-a zi dimineata devreme a venit in aceeasi Biserica , si a rugat paznicul sa permita nimanui sa intre, si sa rugat in genunchi, fierbinte, facind o balta de lacrimi in fata chipului facator de minuni a Maicii Domnului. Deodata cineva din urma sa atins de 3 ori de umarul sau. Ea sa intors si vede o femeie in haina de egumena, si 2 monahii.Egumena ii spune „De ce plingi?Asculta eu te voi ajuta. Numai 3 pacate nu se iarta oamenilor si anume: hula catre Duhul Sfint, sinuciderea, mindria. Pruncul omorit trebuieste botezat.” Si ia spus detalii ce rugaciuni sa faca.Anastasia a simtit o liniste profunda, a multumit, a facut o metanie mare in fata icoanei si cind se uita din nou, a observat ca e singura in Biserica.Merge la paznic si intreaba „cine a fost? -Nimeni na putut intra tot a fost incuiat” aude raspunsul
  Anastasia a indeplinit pravila, de atuncea ea a pornit pe calea mintuirii, si la sfisitul vietii a devenit schimonahie cu numele de Antonia.Pe multi ia dus spre mintuire si pocainta. Pentru nevointa sa ia dat Domnul darul inaintevederii.Multe minuni sau infaptuit cu rugaciunile matusii ca: indreptarea copiilor, aranjarea familiilor, aducerea la credinta a necredinciosilor, cununia perechilor, sa nasca, celor ce nu puteau mai ianinte face copii,de cautare a lucrurilor si oamenilor pierduti.
  Cu rugaciunile matusei sau construit si reconstruit Biserici si manastiri, iar acei opreoti si mireni care au venit la mormintul ei sa slujeasca panihida si sa se roage, nicodata nau ramas fara ajutor si liniste. Pentru faptul ca maica a marturisit fara frica pravila data de Maica Domnului, a fost preintimpinata ca pentru aceasta vrajmasul va jupoia pielea de pe dinsa, adica scirbe foarte foarte mari va avea.Insa matusa nu sa infricosat sa ea aceasta cruce pentru toti si pentru toate.Multe mii de familii sau salvat de destramare si multi prunci au venit pe lume pentru rugaciunile ei.Insa la toti de la prima intilnire matusa le dadea Pravila de rugaciune.Acest mare pacat a prunc uciderii, din pintece este si pacat personal si a neamului si a intregului popor. sinca si este adus la nivel de lege.
  DIN INVATATUILE STARETEI ANTONIA
  Matusa Antonia spunea ca sa ucizi un prunc este mai strasnic decit un om matur, pina la al 7 lea neam de pe mama si tata, vor suferi de destramarea familiilor, si scirbe de la betie, curvie, narcomanie, boli de moarte si altele, deoarece sufletul pruncului este intocmai ca a ingerului. Pentru avort cineva din urmasi va varsa neaparat singe. Rascumparind prunc-uciderea prin pocainta, prin epitemia data de catre Nascatoarea de Dumnezeu, si fapte de milostenie, se va opri sau se va inmuia minia Domnului.
  Anume pentru acest pacat greu se apropie rapid cel de-al 3-lea razboi mondial, iar dupa dinsul sfirsitul lumii. Daca ne vom ruga si vom scoate aceste suflete din iad zilele lumii se vor mai intinde, iar daca nu se vor scurta rapid zilele.
  Necatind la scirbe si prigoana ea sa rugat permanent pentru pacatele sale si pentru salvarea omenirii care piere. Foarte multi se roaga la moment cu aceasta Pravila, si chiar daca aceasta Pravila a fost data de Nascatoarea de Dumnezeu de multi este hulita. iar altii din „frica fariseiasca” o tin ascunsa de lume, insa sa taci este o infractiune, deoarece prin aceasta Pravila ne salvam copii si rudele de minia Domnului.
  Sufletele pruncilor se elibereaza din chinurile iadului, despre aceasta avem multe merturii, cei care au indeplinit corect Pravila sau invrednicit de vedenii cu sufletelele deja salvate, lumea marturiseste desprea aceasta cu mina pe Cruce si Evanghelie, de asemnea despre cum dupa indeplinirea Pravilei, au avut loc schimbari in viata personala, si acesti oameni devin propovaduitori de pocainta si lupta pentru interzicerea avorturilor. De multe ori aceste persoane sunt prigonite si de unii ascultatori „fierbinti” care inca nu au atins maturiatate duhovniceasca. Cei insa care au atins maturitate duhovniceasca, se adreseaza staretilor adevarati dupa sfat precum Kuksa de Odesa, Amfilohie de la Poceaev,schiegumenul Ieronim(din Sanaxar) protoiereul Nicolai (Gurianov) arhiepiscopul Inokentie Veniaminov. Vladica Inokentie Vieniaminov a binecuvintat sa fie citita aceasta pravila in timpul zilei (in drum spre lucru , in pauzele zilei) adica cei ce nau putinta sa citeasca toata pravila deodata sa o faca pe bucati. Vladica a binecuvintat spunind „Iata asa va fi mai corect ca noi tot niciodata nu avem timo de rugaciune, macar asa rugativa, Domnul va binecuvinta. Rugaciunile sunt tipaite in asa mod cum au fost lasate de catre Nascatoarea De Dumnezeu. De ce anume asa? noi pacatosii nu trebuie sa judecam.
  „LASATI COPII SA VINA LA MINE”
  Desigur trebuie de inteles corect tot ce a fost spus de stareta, deoarece totul depinde de pocainta noastra, spre care ii chema pe toti matusa. Despre Pravila primita de la Nascatoare de Dumnezeu matusa spunea „Impartiti cit mai mult, impartiti, Insusi Kuksa a binecuvintat”

  Apreciază

 5. veaceslav said, on ianuarie 22, 2016 at 5:15 pm

  DESPRE PRAVILA SCHIMONAHIE ANTONIA PENTRU COPII AVORTATI
  Schimonahia Antonia spunea ca foarte multe suferinte ne asteapta pentru singele acestor copii nevinovati. Foarte multa hula exista pe internet contra acestei Pravile. Cum de oare a reusit vrajmasul sa insele atitea oameni imbisericiti? Multi numesc hula din pricina cinului Bisericesc a acestui tip de botez. Dupa sf Ioan Gura de Aur „in botez, prin apa vine darul, iar actiunea duhovniceasca consta in renastere si reinoire. Cu a cui putere?” Apa este locul botezului, insa Tainele dupa scrisele sfintului”se savirsesc cu puterea Tatalui si Fiului si Sfintului Duh” Si deoarece trupul (a copilului avortat)nu-l avem, iar sufletul copilului sa-l cufundam in apa nu putem, desigur, ca se cere de la mama(care a facut prunc ucidere) sa ceara in rugaciune reinoirea si renasterea sufletului Pruncului omorit, cu mare Mila Domnului, pentru multele lacrimi ale mamei. Oare nu vrea asta Domnul? Referitor la lacrimi ne scrie par Ioan Damaschin cind ne spune despre tipurile de botez „al saselea este botezul prin lacrimi si pocainta prin foarte multe munca”. Deci schimonahia Antonia nu cere botezul pruncilor ucisi in apa, deoarece acest prunc nu mai e pe pamint, ci cere mila mintuetoiare a Domnului pentru prunc dupa moarte. In pravila se face referire la rugaciuni canonice catre Preasfinta Treime, Maica Domnului,4 sfinti, si se roaga cu smerenie pentru botezul pruncilor, cere, insa nu si infaptuieste personal taina Botezului. Si aceste rugaciuni catre mare Mila Domnului, pe internet sau in unele brosuri, se numesc hula. Vrajmasul foarte tare nu vrea mintuirea acestor prunci si a acestor mame, de aceea asa de tare o hulesc pe schimonahia Antonia si Pravila pentru pruncii ucisi.
  Dupa prima carte iesita despre schimonahia Antonia „Retineti Dragostea Mea” in 2005, parintele Afanasie(membru a sfintului chiot, a Athosului) a cerut voie pentru traducerea cartuliei in limba bulgara, si a subliniat importanta cartii, pentru timpurile noastre de decadere duhovniceasca. Cartulia a fost de asemnea publicata la Odesa , cu binecuvintarea mitropolitului Aghatanghel, si in Minsk, cu binecuvintarea mitropolitului Filaret,
  Si de ce sa nu ne rugam? Oare exista asa porunca nu va rugati? cuvintele schimonahie Antonia „asa mi sa spus,cei ce se vor ruga pentru pruncii lor avortati, se vor mintui, intelegeti sau nu?” Ce tine de alegerea numelui pentru sufletul pruncului , oare nu parintii aleg numele copilului inainte de botez, si la taina botezului doar se confirma numele ales de parinti? Vrajmasul ironizeaza „De ce sa dam nume de barbat sufletului avortat? daca e fata?” Sa ne aducem aminte de traditia bisericii, multe monahii si schimonahii primesc nume de barbat. Mai spunea matusa Antonia „toate problemele voastre vor fi pina nu va veti ruga pentru botezul sufletelor, copiilor vostri ucisi” Aceasta prorocie se refere nu numai la familii aparate ci si la poorul intreg. Atita timp cit sufletele pruncilor stau la intuneric, lepadati de parinti, atita timp si poporul ucigator de prunci nu va trai bine. Oare nu este Domnul Atotdrept? Tot ce e necesar pentru a ne mintui din acest grav pacat este lasat de catre Nascatoare de Dumnezeu, prin schimnahia Antonia.
  PRAVILA.
  -Rugaciunile de dimineata(dupa cartea de rugaciuni) pina la Crez(inclusiv).Mai departe:
  -In numele Tatului Amin, a Fiului Amin, a Sfintului Duh Amin
  -Cei ce intru Hristos vati Botezat, In Hristos vati si imbarcat (de 3 ori)
  -Aliluia ( 3 ori)
  Sufletului pruncului i se da nume de barbat din rindul sfintilor Domnului, si adresindune catre sfinti cerem asa:
  -Sfintea Ioane botezatorule, boteaza-mi copilul(numele) omorit in pintece, care sta in temnita
  -Sfinta mare mucenita Varvara, alataura-mi copilul(numele) omorit in pintece, care sta in temnita
  -Sfinte Simion Primitor de Dumnezeu, cum lai primit pe Hristos, primeste-mi copilul (numele) in miinile tale, omorit in pintece, care sta in temnita
  -Sfinta Ana Prorocita, primeste copilul meu(numele) ca o mama de botez, omorit in pintece ,care sta in temnita
  In continuare urmatoarele rugaciuni:
  -48 de ori Imparate Ceresc… si 40 metanii mari
  -48 de ori Tatal Nostru…. si 40 de metanii mari
  -48 de ori Psalmu 50….. si 40 de metanii mari (cei care nu pot , se permite in loc de ps 50, sa citeasca de 48 de ori rugaciunea lui Iisus.)
  -48 de ori Usa Milostivirii….si 40 de metanii mari
  Dupa aceasta sfirsitul rugaciunilor
  -Cuvinese cu adevarat………………
  Matusa Antonia permitea sa te rogi si pentru alti prunci, nu numai pentru ai tai personali. De asemnea este necesar ca dupa indeplinirea Pravilei pentru fiecare prunc sa dai de pomana pelinici, caciulite, luminari, cruciulite, si de dat pentru botezul unui copil orfan,sau la vreo casa de copii sau la vreo familie saraca. De asemeni cite avorturi sau pierdere de sarcina ati avut, pentru fiecare trebuie de repetat Pravila in parte. Celor ce au folosit alte metode de ucidere a pruncilor prin otravuri, spirale, anticonceptionale, sa indeplineasca aceasta epitemie de 5 ori pe an, nu mai des,deoarece orice viata incepe de la concepere,si orice metoda de oprire a vietii inseamna sa omori. Mai departe in fiecare zi pina la moarte de spus rugaciunea „Doamne , milueste copii mei, omoriti in pintecele meu. Doamne Iisuse Hristoase, pentru mare mila ta, pentru credinta si lacrimile mele, boteaza-i dupa mare mila ta si nui lipsi pe ei de lumina ta Dumnezeiasca” (de 3 ori pe zi) Aceasta pravila se poate de indeplinit in 2, in 3 , in 4, pentru un suflet astfel se usureaza indeplinirea ei. daca in 2 citim cite 24 de ori fiecare daca in 3, de 16 ori fiecare, si tot asa. Aceasta Pravila se poate de indeplinit si pentru altii care stau la pat, sau care nu vor, pentru parinti, rude , prieteni, se permite de facut Pravila atit femeilor cit si barbatilor. Cei ce de sine statator, au facut Pravila pentru altii, au avut vedenii cu sufletele pruncilor mintuiti. Metaniile le putem face si pentru cei ce nu sunt in stare sa le faca, sau daca le vine greu sa le faca incetisor , dupa citirea rugaciunilor, insa noapte intre orele 12 si 3, o metanie este egala cu 40(din invataturile Pelaghei de la Rezani)
  Si asa aceasta Pravila este o mila a Domnului,pentru timpurile noastre, Maica Domnului si-a luat toate asupra ei, noua ne ramine sa gasim timp(indeplinirea pravilei dureaza la 2 ore jumate). Nu pierdem timpul frati si surori, cautati preoti care sa binecuvinteze, daca nu-i gasiti cereti binecuvintare de la Dumnezeu si Maica Domnului. Facind aceasta Pravila se scoate blestemul de pe neam. Ar fi de dorit ca in fiecare biserica si manastire sa fii sute sau mii de foi cu aceasta Pravila (scoasa la tipar) astfel sar schimba tot poporul in scurt timp.
  Dragi frati si surori, mintuiti cu aceasta Pravila, sufletele copiilor vostri, caiti-va la spovedanie,rugati-va dimineata si seara(dupa cartulia de rugaciuni) Impartiti cit mai multe copii a acestui text pe internet, urmariti 3rm.info(cunoscatorii de rusa),
  Unei Femei care se ruga cu aceasta Pravila i sa descoperit ca este necesar de indeplinit de cel putin 40 de ori pentru neam,aceasta pravila, astfel se va mintui tot neamul.

  Apreciat de 1 persoană

  • saccsiv said, on ianuarie 23, 2016 at 8:58 am

   veaceslav

   Doamne ajuta!

   Spune-mi, te rog, ce zice femeia asta despre o lege cu implantul in Rusia?

   Apreciază

   • veaceslav said, on ianuarie 23, 2016 at 3:13 pm

    Aceasta femeie se numeste Galina Tareova, autoarea a multe filme ortodoxe, despre ultimele timpuri si luptatoare apriga cu sistemul, si contra documentelor si cipurilor. o sa incerc in citeva fraze sa spun:
    Se vorbeste despre existenta unui ordin de la minister despre a introduce in scoli o sitema care uneste creierul cu computerul, Ea arata diferite brosuri cu despre planurile guvernului pentru invatamintul anilor 20-30. De asemnea pe linga faptul ca vor ca crierul sa fie subordonat calculatorului, vor ca peste tot sa fie cipuri, adica (scaune banci, cani, tot ce inconjoara in scoala) de asemenea sa creieze o copie virtuala a lumii, astfel invatatura va disparea, tot va fi ca joc de computer,invatatori acolo nu trebuie sa existe ci un intelect virtual ii va invata. Se planifica sa fie totul virtual mersul la lucru, ca copilul permanent sa fie intrun joc virtual, si asta e inceputul cu copii, cu timpul se vor trece si la maturi. Se planifica sa inevete copii ca exista 3 tipuri de oameni in societate, adica 1=revolutioneri si reformatori, adica acei care primesc toate inoirile electronice, 2 cei indecisi,(inclusiv presedinti care inca nu sau decis sa introduca inoirile in statul sau) 3conservatorii (inclusiv parintii copiilor pot fi aicea) care le spun copiilor ca sistemult electonic nu este bun, acesti parinti vor trebui reinvatati deoarece ei nu gindesc cum trebuie. In aceste planuri, se planifica ca invatamintul care este la moment sa devina foarte scump, si va fi din sesii scurte, si numai pentru elite
    Copilul conform acestui program va urma ceea ce fac parintii si bunicii, adica daca tata e sofer,copilul poate deveni numai sofer, nu altceva, astfel se formeaza o sistema de caste, La moment merg experimente deja si au mari succese. Toti care nu vor fi deacord, se planifica sa fie bagati fortat in lumea virtuala si reprogramati ca sa gindeasca cum trebuie. Cam Tot.
    P.S. Frate tiam adus aminte de pravila ai spus peste o saptamina

    Apreciază

   • saccsiv said, on ianuarie 23, 2016 at 3:33 pm

    veaceslav

    Multumesc mult. Toate astea in Rusia?

    Apreciat de 1 persoană

   • veaceslav said, on ianuarie 23, 2016 at 5:56 pm

    da in rusia si de catre premierul medvedev

    Apreciază

 6. lastunnegru said, on ianuarie 22, 2016 at 5:32 pm

  Cine vrea sa renunte la Windows sau sa caute un sitem de operare gratuit, usor de folosit, simplu poate incerca:

  Linux Mint 17

  Cred ca este cel mai bun, prietenos si simplu sistem de operare care are la baza Linux. Pentru strictul necesar unui utilizator de PC: Player video, audio,poze, Office, Internet este o alternativa gratuita si foarte buna fata de Windows. Puteti sa il puneti pe un DVD si sa il incercati fara sa il instalati ca sa vedeti cum merge iar daca vi se potriveste nevoilor voastre instalatil. Eu sant multumit de el.

  Linux Mint 17.2 rc Cinnamon 64-bit Review

  Apreciat de 1 persoană

  • Maxim(altul decât userul ”maxim” ) said, on ianuarie 22, 2016 at 6:55 pm

   linux mint 17.3 ”rosa” (cinamon,mate,kde) http://blog.linuxmint.com/?p=2947

   Apreciază

  • ioan said, on ianuarie 22, 2016 at 9:07 pm

   Pe asta il folosesc si eu ,si e super… Oricine il poate folosi…

   Apreciază

  • Riko said, on ianuarie 23, 2016 at 2:30 pm

   Eu recomand windows 7, suporta orice si poti sa dezabilitezi sau sa modifici oricce vrei tu. Mai recomand si ccleaner, poti dezabilita toate programele inutile care pornesc o data cu windowsul sau cu alt sistem de operare, poti sterge toate choke-uri ce iti ingreuneaza si iti urmaresc navigarea pe internet, poti sterge resturile de fisiere si multe altele, eu folosesc varinata free.

   Apreciază

 7. marian said, on ianuarie 22, 2016 at 5:57 pm

  Un video de la o copila de 16 ani din Germania despre CRIMA GUOIULUI MERKEL ANGELA.

  Hello, you can read the newspapers but this video is about the real situation in Germany. I would like to tell everyone about this on Youtube and Facebook. I am almost 16. I would like everyone to know what is going on, what I am authentically feeling at this moment.

  And I am so scared everywhere. For example, if my family and I go out together, or if I see a movie with my friends. Usually I stay at home, but sometimes I stay out until 6 pm in winter, and it is so scary. It is just very hard to live day-to-day life as a woman.

  I just want to say that I am not a racist. But one day, a terrible thing happened at the supermarket. I ran all the way home. I was so frightened for my life. There’s no other way to describe it.

  My aunt and her friend have said you have to grow up. Why should we, children, have to grow up in such fear? It’s not just me, my friends too. You can see on Facebook, a 17 year old attacked, a 15 year old attacked, two 12-year olds attacked, so many. It is really so sad that this is happening … because of YOU PEOPLE. 😦

  I cannot understand why they do this. But more importantly, I cannot understand why Germany is doing nothing! Why is Germany standing by, watching, and then doing nothing? Please explain, why. Men of Germany, these people are killing your children, they are killing your women. We need your protection. We are so scared, we don’t want to be frightened to go to the grocery store alone after sunset. The politicians live alone in their villas, drink their cocktails, and do nothing. They do nothing! I do not know what world they live in, but please, people, please help us! Please, do something! I cannot understand why this is happening. One day, my friend and I were walking down the street, and a group of Arabs were protesting and demonstrating. They shouted, “Allah! Allah! Allah is the one God! Kill those infidels! Allah Allah!” What should I do? Should I wear a burka? Why should I have to convert to Islam?

  It’s fine if you believe in Allah, but why do you want to make everyone else believe in Allah too? I just think it would be better if there were no religion. Stop trying to make everyone else believe in your God when they do not want to.

  Please, people of Germany. Do something!

  When I try to tell the authorities about what has happened, they hold their hand up towards me and they say it is a problem and then ignore it. and they laugh. It is unfair. They laugh at us. They say we are dumb. They think this not only of me, but of the entire state of Germany. They don’t care about our fear. Please help us. This is an emergency! There are more and more of them.

  One time in summer, the Muslims said we were sluts for walking outside in a t-shirt.

  Yes, we were wearing t-shirts. It’s summer!

  Another day, I was wearing this. My friend and I purchased it while shopping hehe. If we feel like wearing it, we will wear it! And you Muslims have no right to physically assault or rape us for it! God willing, never in my life. You have no right to attack us because we are wearing t-shirts. You also have no right to rape.

  The life of Germany has changed because these people cannot integrate. We give them so much help. We support them financially and they do not have to work. But they only want more babies and more welfare and more money. Men of Germany, please, patrol the streets and protect us. Do this for your women and your children. If you do that, I believe that we will have a chance.

  This sort of action would be wonderful. We would be so grateful and thankful. So many thanks, if steadily, more men would come to protect us. We are so scared.

  I am so upset about what Merkel has done.

  Thank you, Angela Merkel, for killing Germany! I have no more respect for you, Merkel. I do not think you know what you have done. You do not see how our lives have changed. Open your eyes! Is this normal? Should I, a 16-year old who is almost 17, be so scared to walk outside my house? No, it is not normal. You have killed Germany!

  This is the truth. We are no longer allowed to walk outside. We are no longer allowed to wear our clothes. We are no longer allowed to live the German life. This is the sad truth.

  I think it’s about time to end this video. I believe I have given a full account from a normal person. I hope others can see this and understand.

  I only want to end with one message: Men, please, help your women. Help your children. I am so scared. My friends have the same fear. We are shocked that this has happened. I hope this video can convince you, and that this terrible events can stop.

  Source and more info at [link to http://www.breitbart.com

  Apreciază

 8. lastunnegru said, on ianuarie 22, 2016 at 6:51 pm

  Sa stai cu capul sus sau sa fi tradator ?

  Povestea Lavabit si Silent Circle

  Din cauza scandalului cu cazul Edward Snowden doua dintre numele cele mai mari din domaniul servicului de mail criptat si-au inchis serverele decat sa ofere datele despre utilizatori catre FBI, NSA.

  http://www.geekinsider.com/lavabit-silent-circle-shut-encrypted-email-services/

  ( traducre google translator )

  https://translate.google.ro/translate?hl=ro&sl=en&u=http://www.geekinsider.com/lavabit-silent-circle-shut-encrypted-email-services/&prev=search

  https://ro.wikipedia.org/wiki/Lavabit

  Ladar Levison-Lavabit

  8 august 2013

  Utilizatorii mei fideli.

  Am fost forțat să ia o decizie dificilă: să devină complice la crime împotriva poporului american sau sa plec de la aproape zece ani de muncă grea prin închiderea lavabit. După căutarea semnificative in suflet, m-am decis să suspend operațiunile

  http://lavabit.com/

  Founder of Lavabit, Secure E-Mail Service, Talks Snowden and FBI

  Lavabit’s Ladar Levison on Snowden, Why He Shut Down, and How to Beat the NSA

  The truth about why Silent Circle silenced their secure email service

  Apreciază

 9. sherlock_holmes said, on ianuarie 22, 2016 at 9:27 pm

  Smartfonuri si alte dispozitive de divertisment conectate la agentiile de spionaj americane,televizoarele,facebookul si el cu bazele de date in serverele CIA si NSA,microprocesoarele sint ale lor,softurile lor,societatile umane integrate tot ale lor,banii lor,…ma indoiesc ca mai exista cineva in spatiul acesta care sa nu fie supravegheat in timp real.

  Cum puterea corupe iar puterea absoluta corupe in mod absolut,tot la fel si cu supravegherea,puterea absoluta supravegheaza in mod absolut….cred ca cine se va refugia prin munti sau alte locuri mai izolate ar trebui sa se imbrace in frunze de copac sau impletituri din nuiele si sa traiasca precum stramosii nostri de demult.

  Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: