SACCSIV – blog ortodox

Sorin Ionita: GUVERNANTII MOLDOVENI pro UE erau PUTREZI DE CORUPTI. Asa ca POPORUL S-A REVOLTAT la Chisinau. Nu RUSIA e de vina

Posted in Uncategorized by saccsiv on ianuarie 21, 2016

Cam asta zicea aseara Sorin Ioniţă la Digit v. Si mai sublinia ca nu Rusia a scos lumea in strada ci doar eventual va profita de situatie daca va vrea iar ca revolta de la Chisinau e un Maidan autentic.

Si are dreptate, erau extrem de corupti acesti pro UE, pro NATO, pro e-guvernare, pro toate dracismele.

Si poate ca are dreptate si cand spune ca lumea s-a saturat de ei si a iesit pe baricade fara sa se oboseasca Moscova prea mult.

De mirare e insa ca o asemenea vorba iese din gura sa, caci cand spui Sorin Ionita, spui EXPERT FORUM, numele cele mai cunoscute din conducerea acestui ONG fiind LAURA ŞTEFAN şi al sau, ultimul fiind invitat si la consultările de la Cotroceni cand cu Colectivul. Pe lista FINAŢATORILOR acestui ONG întîlnim … Embassy of the United States in Romania, dar şi Embassy of the United States in Republic of Moldova, precum şi Embassy of Canada! Mai sînt finanţatori şi Comisia EuropeanăEuropean Anti-Fraud Office (OLAF), dar şiOpen Society Foundations, care nu este altceva decît Fundaţia SOROS!

   Cititi va rog mai multe la:

“SOCIETATEA CIVILA” = GEORGE SOROS. Dacian Ciolos le-a facut minister. EXTREM DE GRAV: banii pentru minister sunt luati din FONDUL DE REZERVA. Adica in cazuri de situatii de maxima urgenta nu vom mai avea bani …

Iata si imagini cu razmerita:

   Si cam ce mai zice mass-media:

Moldova fierbe: Violente la Parlament, politicieni agresati si juramant la miez de noapte – se anunta noi proteste

 

24 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. valentindortodox said, on ianuarie 21, 2016 at 6:31 pm

    Apreciază

  2. fuck_nato said, on ianuarie 21, 2016 at 6:39 pm

    Rusia nu a facut mare lucru in Ucraina, pamantul lor, cu atat mai putin in Moldova. Deci, nu ii va ajuta. UE e curva dracului care din pacate va pune fusta pe capul multora.

    Apreciază

    • cosminmatiu said, on ianuarie 21, 2016 at 9:44 pm

      Rusia e gica contra, tot o unealta a sistemului, numai ca Dumnezeu nu va lasa ca planurile sa le mearga chiar cum vor ei, De Rusia este nevoie pentru ca nu poti porni un razboi mondial fara doua tabere, In urma acestui razboi oamenii acceptand antihristul si cipul implantat. Dumnezeu va folosi acest razboi spre complectarea numarului ingerilor cazuti.

      Apreciat de 1 persoană

      • Radu said, on ianuarie 21, 2016 at 10:13 pm

        se scrie completarea nu „complectarea” ai scris repede si nu ai verificat 🙂

        Apreciază

  3. pamaio said, on ianuarie 21, 2016 at 9:59 pm

    Ceva ciudat se intimpla in state…

    http://worldtruth.tv/something-strange-is-happening-across-america

    Apreciază

    • mircea.v said, on ianuarie 22, 2016 at 2:34 pm

      pamaio,

      e chiar interesant. Am mai auzit de unele din inchiderile astea comerciale, dar nu credeam sa fie asa multe. Acuma, ar trebui vazut intr-un an normal, cate se inchid, cate se deschid, sau o medie, ca doar asa poti trage o concluzie. Daca insa acum inchideri – deschideri sant cu mult peste zero si difera mult de medie, e clar ca asta anunta ceva. Si cum majoritatea lanturilor astea comerciale au drept stapani evrei, e clara treaba.

      Apreciază

  4. georgegr said, on ianuarie 21, 2016 at 10:46 pm

    Mihai Ghimpu a fost dat multimii furioase pe post de „Motoc”, exact ca-n nuvela „Alexandru Lapusneanu”

    Apreciază

  5. Gabriel M. said, on ianuarie 21, 2016 at 11:09 pm

    off topic
    Saracii copii. ce o fi sminteala asta la ei?

    Apreciază

  6. Paul222 said, on ianuarie 21, 2016 at 11:16 pm

    Le zice bine Badea, ascultati primele 10 minute!

    „Avem de-a face cu un caz de RAPIRE”

    Cred ca ar merita postat clipul… strict pentru ceea ce -a zis pe subiectul asta.

    Apreciază

    • carla said, on ianuarie 22, 2016 at 10:43 am

      Bine zici…SRICT pe subiectul asta.
      Ca altfel Badea batjocoreste biserica, credinta si pe Dumnezeu….neamul lui si, mai nou, il amuza foarte tare cum o zanatica de pe youtube apreciaza muzica populara romaneasca pentru a-si exersa muschii fundului.
      Adica foarte pe scurt cam asta-i si cu muzica populara romaneasca: el ii arata fundul.

      Apreciază

  7. Fratele începător Marius (Ianuș) said, on ianuarie 22, 2016 at 12:40 am

    Nici necuratul nu știe ce se întâmplă cu adevărat acolo. Numai Dumnezeu. Sunt patru servicii secrete implicate în destinul Basarabiei: SIS-ul moldovenesc, FSB-ul, serviciile ucrainiene și serviciile „noastre”. Am stat câteva luni la Chișinău, am văzut în jurul meu o mulțime de lucruri dubioase, dar nu aș putea să vă spun cine pentru cine lucrează, nici măcar într-un singur caz… (Și nici măcar într-un caz care ar părea evident, al lui Dorin Chirtoacă, de pildă… M-am întâlnit și am vorbit cu acest om, dar nu știu ce hram poartă… Cum nu știu ce hram poartă nici Gabriel Stati și atâția alții… În România e mult mai ușor să identifici securiștii și lucrarea lor… Acolo simți doar că toți au pe cineva în ceafă, toți știu ceva ce tu nu știi și acționează în consecință…) Sărmanii basarabeni… Dar ce va fi fiind în Bucovina de Nord și în Bugeac… Ferească Dumnezeu!

    Apreciază

    • I. said, on ianuarie 22, 2016 at 9:53 am

      Hm, da, ii identifici pe securistii nostri, da’ ce te faci cu securistii altora, pe aia cum ii identificam?

      Apreciază

    • Spaceman said, on ianuarie 22, 2016 at 3:56 pm

      @Fratele începător Marius (Ianuș)

      Tu nu ai nici creier să gândești și nici inimă să ai credință. Ai doar burtă! De aceea ești doar un cerșetor și un pomanagiu. Tu îmbraci haina ortodoxiei doar fiindcă ai văzut că este rost de ciuguleală. Cerșești de la mănăstiri și mănânci din banii masonilor. Cum să nu știe necuratul ce se întâmplă la Chișinău, când el este cel ce aranjează ploile!? Normal că lumea s-a săturat de ei, cerșetorii și pomanagii diavolului, corupți până în măduva oaselor, și a ieșit pe baricade fără să se obosească Moscova prea mult. Ar trebui să se unească Basarabia cu România? Ar trebui să se unească România cu Basarabia, în spiritul și credința creștin ortodoxă strămoșească! Că noi românii stăm și acceptăm să fim conduși ca vitele de către președinți și guverne de cerșetori și pomanagii semi-analfabeți: slugile criminale ale diavolilor.

      Apreciază

      • Fratele începător Marius (Ianuș) said, on ianuarie 22, 2016 at 8:06 pm

        Mă, dar voi dacă nu începeți comentariile cu câte o insultă nu puteți spune ce aveți de spus? De unde o fi venind nevoia asta de bălăcăreală? Ce crezi?

        Apreciază

    • NIMENI said, on ianuarie 23, 2016 at 8:43 pm

      Nu a acceptat nimeni in istorie dusmanul la usa lui …despre ce vorbim?

      Apreciază

  8. I. said, on ianuarie 22, 2016 at 10:02 am

    Ma indoiesc ca exista vreo categorie de politicieni, fie ei pro-europeni sau pro-rusi, mai putin corupta. Hotul neprins e negustor cinstit.
    Cred ca unirea e singura solutie, facuta repede, asa incat sa-i punem pe toti in fata faptului implinit. Niciodata marile puteri nu vor accepta de bunavoie unirea, iar daca ne dau totusi ceva cu o mana, trebuie sa ne gandim ca vor lua inapoi cu zece maini.
    E mai complicat cu Transnistria, dar cred ca se poate rezolva. Etnicii romani sa fie ajutati lunar de catre statul roman, iar Transnistria in ansamblu sa fie adusa in colaps economic.
    Dar ne comportam ca niste slugi proaste. Si tare mi-e teama ca Serbia va recupera Kosovo inainte ca noi sa recuperam Basarabia.

    Apreciază

    • nikodim said, on ianuarie 22, 2016 at 1:02 pm

      Problema nu este recuperarea ca in cazul Serbia-Kosovo unde exista o neta diferenta etnica care complica mult lucrurile acolo. Basarabia fiinteaza cel putin formal ca stat suveran ( marog, cat de suveran o fi… Dar e ca si Romania, vreau sa spun) sub denumirea de Republica Moldova, cu structura etnica majoritar romaneasca, cu limba si drapel romanesti si cu o mare parte din populatie avand si cetatenie romaneasca. Toate conditiile esentiale pentru unire ar fi indeplinite si totusi, e greu cu Unirea la noi… Se pare ca duhul baladei Miorita este o prezenta perpetua si reprezinta cauza principala a starii de fapt. Pana la urma, in timp ce „fratii pastori” comploteaza unii impotriva altora( spre multumirea si interesul strainatatii) cum sa-si fure reciproc caciulile, „oaia vorbitoare” si „cainele ortoman” se dovedesc a ramane pe mai departe singurii garanti ai supravietuirii Universului existential romanesc. Asa ca degeaba ne batem cu pumnul in piept si urlam de tribune ca noi suntem cineva si ca o sa facem si ca o sa dregem si Unire si prosperitate si cate-n luna si in stele… Faptele ne arata cu prisosinta ce suntem.
      P.S.
      Defapt Basarabia( Republica Moldova) inca exista ca entitate lingvistica, culturala si etnica romaneasca, tot datorita „oii vorbitoare” si a „cainelui ortoman”. Daca ar fi fost doar dupa capul „pastorilor” s-ar fi ales praful de totul, pana acum.

      Apreciază

  9. sherlock_holmes said, on ianuarie 22, 2016 at 9:11 pm

    Ideal ar fi ca Basarabia sa nu intre niciodata in UE si Nato ( zone anti Hristos,anti crestine anti familie si anti nationale ) si Romania sa se uneasca cu Basarabia !

    Nu se merita ca pentru niste cupole de biserici aurite ce or sa vina,pentru avantaje materiale si distractie mai multa ,sa le pierdem pe cele cu adevarat importante ( Hristos,familia,tara )

    Pentru că ce-i va folosi omului, dacă va câştiga lumea întreagă, iar sufletul său îl va pierde? Sau ce va da omul în schimb pentru sufletul său?

    PS.Un rau mai mic ar fi daca Romania ar putea cumva intra in grupul de la Visegrad,Cehia,Slovacia,Ungaria si Polonia unde sa adopte politici comune utile crestinilor,familiilor,stoparea imigratiilor alandala,mass media nationala,fara ingerinte din afara,etc….chiar daca,sau cu atit mai mult daca aceste politici se opun de multe ori celor din UE.

    O parere…

    Apreciază

  10. ines said, on ianuarie 23, 2016 at 6:28 am

    E oficial. Papa vine in romania la invitatia patriarcului daniel si al lui johanjs si pt a binecuvanta catedrala mantuirii neamului

    http://www.apologeticum.ro/2016/01/e-oficial-ereziarhul-papa-francisc-vine-in-2018-in-romania-petitie-impotriva-acestei-vizite/

    Apreciază

    • el said, on ianuarie 23, 2016 at 4:44 pm

      ines

      ANATEMA papei si tuturor APOSTATILOR, inclusiv lui daniel ciobotea !
      vai de poporul care va participa la astfel de aduntaturi satanicesti. incepe sa se vada ce „hram” poarta catedrala aia….trebuie primiti si insotiti permanent cu ANATEMA si ANAXIOS !

      Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.