SACCSIV – blog ortodox

EVZ: Parintii declarati in faliment si-ar putea pierde copiii

Posted in Uncategorized by saccsiv on ianuarie 19, 2016

800.000 de persoane sunt în stare de insolvență, conform statisticilor bancare

   Iata ce putem citi la Avertisment de la specialiști! Părinții declarați în faliment și-ar putea pierde, temporar, copiii | EXCLUSIV PREMIUM de pe EVZ:

Începând din 31 decembrie 2016 va intra în vigoare Legea privind insolvența persoanelor fizice, o lege care ar fi trebuit adoptată încă de la aderarea României la Uniunea Europeană.
Continuarea pe premium.evz.ro

Premium.evz.ro este platforma cu plată a site-ului „Evenimentul zilei”, cuprinzând o selecție exclusivă de materiale de presă de calitate.

Comentariu saccsiv:

   Nu stiu ce scrie pe premium caci nu sunt abonat.

Dar titlul e groaznic, chiar daca nu e de natura sa ne mire, caci cum necum SISTEMUL trebuie sa-si faca damblaua cu rapirea copiilor.

Oricum, deja a inceput in Romania:

AU INCEPUT SI IN ROMANIA: Vaslui – 9 frati au fost luati cu jandarmii de langa parinti deoarece erau … PREA SARACI / Diabolic – SISTEMUL tine tara in saracie, dupa care rapeste copiii pe motiv ca parintii sunt saraci

Doar ca probabil vor cat mai repede sa actioneze in masa.

Cititi va rog si:

NE ATACA LA COPII. Ceea ce se petrece in Norvegia se va petrece si in Romania. TU CE VEI FACE CAND SISTEMUL ITI VA RAPI COPIII? Si mai ales, ce facem ca Romania sa nu ajunga ca Anglia, SUA, Canada, Norvegia, Suedia si restul tarilor nordice?

 

61 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. energein7 said, on ianuarie 19, 2016 at 8:32 pm

    Reblogged this on energein7's Blog.

    Apreciază

  2. el said, on ianuarie 19, 2016 at 8:33 pm

    felicitari parintilor din vremea lui anticrist, exact la fel va fi !

    si de nu va avea omul taria Sf Constantin Brancoveanu copii lui i-a adus pe lume DOAR ca sa ajunga jerfta SIGURA a diavolului si lui anticrist !

    si inca sunt debili care si AZI supara pe Dumnezeu cu rugaminti ca sa se faca ei parinti, cand ei nici de mantuirea lor proprie NU sunt in stare si VAI TIE sa le atragi atentia sa-l lase in pace pe Dumnezeu cu cereri nefolositoare care STIE El ce face, cand da sau nu da ceva cuiva, ca ti i-ai agonisit dusmani pe viata !

    iar cati au azi copii sa aibe si MUCENICIE !
    ca adusul copiilor pe lume NU e sport si gadilitura sub pantece imbracata in „justificari” „iubitoare ” ci e OSTENEALA si RESPONSABILITATE inaintea Lui Dumnezeu si POVARA, iar cine NU o poate purta sa nu indrazneasca sa o ridice ca e mai usor sa se abtina de la ea decat sa o batjocoreasca spre bucuria diavolului care si el se bucura de inmultirea neamului omenesc ca sa-si imbogateasca imparatia cu sufletle pierdute si sa-l huleasca astfel mai mult pe Dumnezeu din cauza unor parinti netrebnici!

    si daca s-ar pocai poporul acesta NIMIC RAU n-ar spori dusmanii lui impotriva lui chiar si ACUM POATE Hristo sa strice ca o panza de paianjen toate uneltirile lor,
    dar pacatele poporului acestuia si iresponsabilitatea lui sunt MARI si nevindecate, si ele apasa asupra TUTUROR drepti sau pacatosi, adulti sau copii !

    cat despre eretici ajunge lor cuvantul ” ca daca DREPTUL cu greu sa va mantui ce va fi cu cel pacatos?!”

    asa parinti asa copii, asa popor asa urmasi, si cine se face sclav diavolului de buna voie sau de lene si nepasare, sa nu se mire ca ajung si copii lui nascuti in SCLAVIE tot SCLAVI !

    si asupra DREPTILOR NIMIC nu vor putea, NICIODATA !

    asa ca sa se sileasca parintii sa se faca DREPTI inaintea Lu Dumnezeu cu smerenie, lacrimi multe, chin, ostenelaa si trezvie ca sa-i acopere pe ei si pe copii lor Dumnzeu,

    ca de nu vor face asa NU VA SCAPA nici un trup !

    Apreciat de 2 persoane

    • cosminmatiu said, on ianuarie 19, 2016 at 8:46 pm

      Sfarsitul, atat, e chestiune de timp. Oile si caprele sunt aproape despartite

      Apreciază

      • el said, on ianuarie 19, 2016 at 9:11 pm

        cosminmatiu

        asa cred si eu.
        Cernerea e GATA ! si Dreptii merg inaintea Fetei Lui Dumnezeu INDIFERENT cand sunt chemati din viata aceasta trecatoare! iar semintia pacatsilor URAT va pieri, cu pieirea cea VESNICA !
        nu DOAr pacatosii ci SEMINITIA lor intreaga !

        Doamne ajuta!

        Apreciază

      • cosminmatiu said, on ianuarie 19, 2016 at 9:19 pm

        Da, cernerea e gata, mai sunt unii pe site. Cei drepti se fac mai luminosi iar pacatosii se indracesc.

        Dreptii ii stie numai Dumnezeu, nici macar ei nu se stiu, nu e nici un om viu mantuit ci noi toti suntem doar candidati la mantuire, inca suntem in examen, inca putem pierde tot, nu am castigat nimic inca.

        Va rog sa ma iertati dar eu cred ca cine mai spera ca se va schimba ceva traieste in afara realitatii, si nu pentru ca Dumnezeu nu ar vrea sau nu ar putea ci pentru ca majoritatea oamenilor vor cu diavolul sau vor un dumnezeu dupa pacatele lor cum va fi antihristul.

        Apreciază

      • el said, on ianuarie 19, 2016 at 10:39 pm

        cosminmatiu

        da frate, SMERENIA e Cheia ! si PUTINI o afla !

        Apreciază

      • Paul222 said, on ianuarie 20, 2016 at 3:10 pm

        Stati fratilor un pic ca ma panicati. Cum adica cernerea e gata? Pai nu a zis Mantuitorul , cine va rabda pana la urma acela se va mantui? Nici n-a inceput…

        Apreciază

      • cosminmatiu said, on ianuarie 20, 2016 at 4:04 pm

        Cernerea (in sensul de alegerea al stapanului, Dumnezeu sau mamona) este gata in sensul ca majoritatea si-a ales deja partea si fiecare avanseaza, unii pe urcusul duhovnicesc, altii pe coborasul iadului.
        Mantuirea ramane de vazut daca o vom dobandi, nu e gata ci suntem in lupta.

        Apreciază

  3. cosminmatiu said, on ianuarie 19, 2016 at 9:00 pm

    Windows 10, calul troian:

    http://www.social-media-romania.eu/windows-10/

    Apreciază

  4. Orthodox said, on ianuarie 20, 2016 at 12:39 am

    Apreciază

    • Spaceman said, on ianuarie 20, 2016 at 11:58 am

      @Orthodox (ras în cap și cu zulufi la urechi)

      Ai văzut videoclipul și cred că boceai de sărea cămașa de pe tine! Ce să zic…vai, ceva deosebit! Pe feisbucul lui Țucărberg pentru evrei poate, doar este odrasla lor. Ăstora nu le ia nimeni copiii, că-s minunați, angelici…și nu au părinți săraci sau iresponsabili. Nu!? Băi sărăcie, dacă vrei ceva cu adevărat deosebit, minunat, angelic, uite aici o mostră din folclorul autentic românesc și apoi fă o comparație, dacă poți, cu micuțul urlător evreiesc.

      Apreciază

    • Ecaterina said, on ianuarie 20, 2016 at 12:12 pm

      „Ortodoxule”…, aș vrea să vadă aceste imagini și copiii palestinieni. Aceia care și acum zac în lagărele issraeliene. Și apoi să îi întreb dacă „le place”…

      Apreciat de 1 persoană

      • Spaceman said, on ianuarie 20, 2016 at 8:37 pm

        Copiii palestinienilor nu sunt minunați sau angelici, sunt doar deosebit de violenți și au jucării periculoase

        Nu cântă și aruncă pietre, așa că trebuiesc arestați…

        Apreciază

  5. Ioana said, on ianuarie 20, 2016 at 1:59 am

    O familie nevoiașă are nevoie de ajutor.

    http://www.imparte.ro/Caz-Persoane-fizice/Nita-Georgiana-Monica/1144

    Apreciază

    • mihai said, on ianuarie 20, 2016 at 7:47 am

      Miza este traficul de carne vie, sub paravanul acesta al ,,adoptiilor” asta se ascunde, plasarea copiilor catre gay, lesbiene si atentie catre pedofili care in curind asi vor vedea si ei ,,visul” cu ochi

      Apreciază

  6. Partizanu said, on ianuarie 20, 2016 at 8:46 am

    Crestini ortodocsi nu dorm la SLUJBA ECUMENISTA. https://danielvla.wordpress.com/2016/01/19/ortodocsi-marturisitori-impotriva-ereziei-ecumeniste-18-ianuarie-2016/

    Apreciază

    • timiana said, on ianuarie 20, 2016 at 12:36 pm

      Dar ati scris pe adresa patriarhiei vreun email ca nu sunteti de acord cu saptamana de spurcaciune?

      Apreciază

  7. Claudia said, on ianuarie 20, 2016 at 10:36 am

    Pana acum nu am comentat deloc pe aceasta tema. Este ingrozitor ce se- ntampla, sa- ti ia statul copiii din motive atat de tampite. Dar mai este o latura: sunt copii care sunt exploatati si batuti cu bestialitate de parintii care le-au dat nastere. Am trecut personal printr- un astfel de caz. Acum zece ani, vara, o cunostinta de-a mea s-a prezentat la usa mea cu o fetita de 16 ani. O cheama Catalina (Catalina s-a imprietenit in spital cu fiica cunostintei mele). Din cauza vietii inumane prin care a trecut, bietul copil a plecat de-acasa si a venit la cea cu care s-a imprietenit in spital. Din cauza lipsei de conditii, cunostinta mea a adus copila la mine. Nu stiam ce sa fac….Cum sa tin un copil ascuns la mine? Daca o predam la politie o ducea acasa si nu puteam face asta. Copila arata deplorabil, tremuranda si desfigurata de plans. Am fost de acord sa o tin la mine. Era un copil crescut la tara si foarte muncitoare. Ea a venit la mine de Adormirea Maicii Domnului. A vrut foarte mult sa se angajeze. Treburile s-au aranjat foarte repede si fata a fost angajata in trei zile; la calcat intr-o confectie. Nu i se cerea mult, era in proba de lucru, si oamenii o indrageau. Ii placea ceea ce facea si spunea ca nu se compara cu ce era pusa acasa sa faca (ea si cu o sora mai mica de-a ei): chirpici (numai ele faceau, parintii numai le aduceau materia prima), de ranit la animale (taica-su numai cara cu caruta), prasit in gradina, mancare…tot ce trebuia sa faca un adult. Din primavara pana toamna, parintii mergeau la camp si lasau fetelor toata treaba. Cand se intorceau trebuia sa gaseasca totul gata si mancare calda. Intodeauna, primul manca taica-su, el singur la masa. Si i se punea in farfurie ce este cel mai bun. La o pasare, de exemplu, imi spunea fata ca parintii mananca pieptul, pulpele, aripile, iar copiilor nu le mai ramanea decat picioarele, capul, gatul…maruntaie. Apoi se aseza si mama lor la masa. Cand aproape sa termine parintii de mancat, se asezau si copilele. Bineinteles, nu puteau termina de mancat odata cu parintii. Si de aceea erau mustrate si uneori batute. Catalina lucra de dimineata, de la ora 7.00, pana la ora 16.00. Era tinuta, uneori, si pana la 17.00- 18.00. Eu stateam peste drum de locul unde lucra. Ma uitam pe geam cand stiam ca trebuie sa iasa si ii pregateam mancarea. Venea, manca si intotdeauna ma intreba ce am de facut. Niciodata nu i-am cerut nimic in cursul saptamanii, cand venea de la munca. Imi spunea ca nu este obosita si ma intreba tot timpul ce sa faca. Numai in week-end o puneam sa curete cartofi, sa stearga praful, sa duca gunoiul…cam asta. Am luat-o intr-un week-end, la cineva care m-a rugat sa vin sa-i ajut la desfacat porumb. Nu am vrut sa pun si fata la treaba, dar a insistat si am lasat-o sa faca cat poate, cat are chef. A muncit pana la sfarsitul trebii. Ne-am plimbat prin oras, am dus-o la pizzerie…Se simtea bine, in lume buna. Avea palmele foarte batatorite. Intr-o luna, cat timp a stat la mine, am dat-o cu crema si tot tari au ramas. In fiecare noapte avea cosmaruri. Se trezea tipand si tagand in mine (dormea langa mine). Ii spuneam sa nu se teama ca nu pateste nimic, ca este in siguranta, o linisteam si adormea inapoi. A lucrat pana la sfarsitul lui august. Vreo trei saptamani toata fabrica a intrat in concediu. Ea abia astepta lucru. Nu am vazut o coplia atat de harnica in viata mea. Pe langa surioara de acasa, mai avea inca doua surori putin mai mari: de nevoie si-au gasit barbati si au plecat repede de-acasa. Si Catalinei i-au adus parintii pe un betivan din sat, dupa care se siluiau sa o dea de la 14 ani. I-a refuza si lua bataie. Cand o pieptanam, tresarea. Asa s-a manifestat in primele doa saptamani. Nu radea niciodata, cel mult zambea uneori putin. Apoi si-a mai dat drumul, a inceput sa se manifeste ca un copil normal. I- a lipsit acasa dragostea parinteasca, caldura caminului, mila. Sunt mai multe de povestit, dar vreau sa scurtez acest caz. In acest timp, fratele meu cu ea a mers de cateva ori la Protectia copilului (care nu a ajutat-o cu nimic) si urma sa mearga la un coleg de-al lui, sef de politie in alt judet. Ca si aici, daca n-ai pila…Problema inca nu s-a rezolvat, dar timpul a trecut si fata s-a intors la serviciu din concediu. I s-a facut carte de munca din prima saptamana si fata era foarte bucuroasa. Viata ei i se schimbase cu 180 de grade. Dar nu i-a fost prea mare bucurie ca, iata, parintii au urmarit-o (le-au spus niste cunostinte de-ale lor pe unde au vazut- o) si cand a iesit de la serviciu au luat- o ca din oala. Au venit la mine si mi-au spus ca fata nu face mai nimic acasa si alte aberatii. Au luat-o si mi-au promis ca o lasa in serviciu. Promisiunea la ei, cat par pe broasca. Au retras-o imediat acasa si nu mai stiu ce s-a intamplat. Intamplator, m-am intalnit recent cu un barbat de la ea din sat si mi-a spus ca fetele fac prostitutie. I-am spus de Catalina si a ramas foarte surprins. S-a dus pe la ea, au vorbit, apoi m-a sunat si mi-a spus ca fata este acasa si e singura care nu face ce fac surorile ei. Au trecut aproape 10 ani de atunci si nu mai stiu nimic de ea. Un copil frumos, cu parul blond si ochi albastri, foarte harnic, dar napastuit de soarta. Politistul din sat nu s-a obosit sa faca prea multa ancheta. Tatal copilei tine animale, l-a…uns bine si i-a inchis gura. Dar nu destul. A inceput sa spuna, fara sa aiba habar de adevar, ca fata a fugit de acasa sa faca prostitutie. Eu abia il asteptam la usa mea! Am constatat ca sunt parinti care nu merita sa fie parinti, din pacate. Dar aceasta este o latura diferita fata de articolele prezentate de d-voastra. Mi- e tare mila de Catalina. Ma gandesc si acum la ea. Anul acesta trebuie sa implineasca 26 de ani. Cred ca este un suflet chinuit, saracuta de ea. Cu ce- au gresit acesti copii?!?

    Apreciază

    • fuckue said, on ianuarie 21, 2016 at 3:03 pm

      Tocmai ca ”protectia copilului” se implica sa distruga familiile unite pe motive absurde. In cazut acesta, nu se baga, scopul demonic fiind atins. Politica acestora de actionare este manevrata de oculta internationala, oameni care regulat aduc omagii stapanului acestei lumi…

      Apreciază

  8. Claudia said, on ianuarie 20, 2016 at 10:42 am

    Va rog, intrati pe „Monitorul de Botosani si acordati votul d- voastra la sondajul de opinie de astazi, 20.01.2016. Va multumesc anticipat!

    Apreciază

  9. lastunnegru said, on ianuarie 20, 2016 at 12:01 pm

    off topic

    NU ACCEPTATI ASA CEVA

    Northstar V 1 cipul implantabil cu LED-uri sub forma de stea

    Cei de la Grindhouse Wetware au realizat Northstar V 1 cipul implantabil cu LED-uri sub forma de stea care este cat o moneda mare acoperit cu silicon si care este destinat sa lumineze tatuajele de sub piele. Cipul cu LED-uri se poate aprinde doar de 10000 de ori avand o baterie de 3 Volti. Intr-un interviu pentru cei de la Motherboard.vice.com Cannon de la Grindhouse Wetware a spus ca cipul cu LED-uri ajunge pe piata in anul 2016, primele zeci sau o suta de cipuri vor ajunge in toata lumea la saloanale celor care fac tatuaje si modificari ale corpului. Cannon a mai spus ca:

    „Sperăm că vom avea o mulțime de cobai în comunitate modificare a corpului în curând”

    Cei de la Grindhouse Wetware lucreaza deja la Northstar V 2 si spun ca doresc sa aiba: conectivitatebluetooth, identificare biometrica si monitorizare a presiuni sangelui si nivelului de zahar din sange.

    Mai multe in articolele de mai jos:

    AVERTISMENT: POZELE SI CLIPURILE DIN SITE-URI SANT FOARTE GRAFICE, TAIETURI MARI, SANGE SCORMONIT IN MANA, ETC, CEI MAI SLAB SAU CELOR CALE LE VIN RAU SA NU VIZOINEZE ASA CEVA.

    http://motherboard.vice.com/read/biohackers-are-implanting-led-lights-under-their-skin?trk_source=homepage-lede

    https://translate.google.ro/translate?hl=ro&sl=en&u=http://motherboard.vice.com/read/biohackers-are-implanting-led-lights-under-their-skin&prev=search

    ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

    http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-3314388/Would-implant-lights-skin-Bizarre-trend-sees-people-transform-glowing-cyborgs.html

    https://translate.google.ro/translate?hl=ro&sl=en&u=http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-3314388/Would-implant-lights-skin-Bizarre-trend-sees-people-transform-glowing-cyborgs.html&prev=search

    Cei de la dailymail.co.uk mai si intreaba: TU ti-ai implanta lumini sub piele ta ?

    ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

    http://www.techinsider.io/grindhouse-wetware-launches-new-implantable-northstar-device-2015-11

    https://translate.google.ro/translate?hl=ro&sl=en&u=http://www.techinsider.io/grindhouse-wetware-launches-new-implantable-northstar-device-2015-11&prev=search

    NU ACCEPTATI ASA CEVA

    Apreciază

  10. timiana said, on ianuarie 20, 2016 at 12:13 pm

    Ati mai aflat ceva despre familia cu 9 copii de la Vaslui. Ii ajuta vreun avocat cu inima?

    Apreciază

  11. Paul222 said, on ianuarie 20, 2016 at 12:45 pm

    OFFTOPIC: Ce parere aveti despre acest text?

    Părinte, în aceşti ani grei va interveni Hristos?

    Da. Vezi, dacă aici unui nedreptăţit, care are dispoziţie bună, fiindcă este îndreptăţit să primească ajutorul dumnezeiesc, i se arată de multe ori sfinţii, Maica Domnului, Hristos, ca să-l mântuiască, cu cât mai mult atunci când sărmana lume se va afla într-o situaţie atât de grea. Va fi o vijelie, o mică ocupaţie a lui Satana – Antihrist. După aceea va mânca o palmă de la Hristos, se vor cutremura toate neamurile şi va veni pacea în lume pentru mulţi ani. De această dată Hristos va da o ocazie ca să se mântuiască făptura Sa. Hristos îşi va lăsa făptura Sa? Se va arăta la punctul culminant, când oamenii nu ar mai putea ieşi singuri, ca să-i mântuiască din mâinile lui Antihrist.

    Oamenii se vor întoarce la Hristos şi va veni în toată lumea o linişte duhovnicească pentru mulţi ani. Unii leagă a Doua Venire de această intervenţie a lui Hristos. Eu nu pot spune asta. Gândul îmi spune că nu va fi a Doua Venire, când va veni ca Judecător, ci o intervenţie a lui Hristos, pentru că sunt atâtea fapte care nu s-au petrecut încă. Va interveni Hristos, va da o brâncă acestui întreg sistem, va pedepsi tot răul şi în cele din urmă îl va transforma în bine. Drumurile se vor umple de locuri de închinare. Autobuzele vor avea icoane pe dinafară. Toţi oamenii vor crede. Te vor trage să le vorbeşti despre Hristos. Aşa se va propovădui Evanghelia la toată lumea. Şi atunci Hristos va veni ca Judecător să judece lumea. Altceva este Judecata, altceva o intervenţie a lui Hristos, ca să ajute făptura Sa.

    Extras din Cuviosul Paisie Aghioritul. Trezire duhovnicească, Ed. Evanghelismos, Bucuresti, 2003

    Apreciat de 2 persoane

    • el said, on ianuarie 20, 2016 at 6:46 pm

      Paul222

      NU STIU !
      si pe mine m-a intrigat demult acest text, si mi-am zis mai bine lasa-l de-o parte decat sa intelegem gresit.

      sunt si alti Sfinti care vestesc o anume revigorare a Ortodoxiei de ft scurta vreme dupa macel( vezi Sf Serafim de Virita) dar nu in felul acesta, altii NU au vesit asa ceva, plus ca Profetiile se actualizeaza permanent in functie de starea de pocainta sau NE-pocainta a poporului ortodox din lume.

      Apreciază

    • mircea.v said, on ianuarie 21, 2016 at 9:11 am

      Paul222

      Este din vol.2

      Cand s-a mai discutat pe marginea lui, eu am zis ca pt crestin e acelasi lucru dpdv al luptei privind insemnarea si al luptei cu aceste vremuri. Pr e drumul pana la antihrist si in timpul domniei lui, si nu dupa. Pt cine rezista cu ajutorul lui Dumnezeu insemnarii, apoi va fi numai lapte si miere in ambele variante, ca vine Iisus a 2-a oara dupa cei 3 ani si jumatate sau ca atunci doar intervine si vine mai tarziu.
      Nu ma sminteste un astfel de text.

      Apreciază

  12. Gabriel said, on ianuarie 20, 2016 at 2:26 pm

    Ce e asta? http://www.novusordowatch.org/_Media/francis-crozier.jpeg

    Apreciază

  13. Gabriel said, on ianuarie 20, 2016 at 2:46 pm

    E oficial: Inaintemergatorul lui antihrist va veni in Romania in 2018.
    Sa-l primim cum se cuvine cu paine si sare si cu Moliftele Sfântului Vasile cel Mare

    Apreciază

    • el said, on ianuarie 20, 2016 at 6:42 pm

      Gabriel

      Sigur ca asa MERITA dar daca vine in calitate de sef de stat e altceva e primit ca MIREAN, ca orice chinez, african sau european pagan.
      sa nu vina ca sef de religie atunci e JALE cum a venit mascariciul de ioan paul II si lau primit la Patriarhie…
      Romania are state vechi la APOSTAZIE !
      de aceea va fi greu de urnit poporul asta de ducatori DEGEABA la Biserica sa-l scuipe pe papa ca pe un ERETIC si APOSTAT ANATEMATIZAT!

      Apreciază

  14. Paul222 said, on ianuarie 20, 2016 at 9:55 pm

    Pot sa-i pun la psaltire pe astia de la Barnevernet? Daca da, cum se face asta mai exact? Trebuie sa le aflu numele, nu?

    Apreciază

    • el said, on ianuarie 21, 2016 at 12:28 pm

      Paul222

      pune-i pe sefii lor wallengergii ca sunt mai putini si inca cateva capete indracite din cei care nimicesc lumea asta programat. asta daca gasesti parinti/cititori ai psaltirii care sa vrea sa intre in acest razboi duhovnicesc URIAS!

      Apreciază

      • Paul222 said, on ianuarie 21, 2016 at 2:52 pm

        Multumesc pentru raspuns! Dar cum fac totusi asta, cum pun concret la psaltire? Ii scriu numele pe o foaie si o bag acolo intre psalmi sau cum?

        Apreciază

      • el said, on ianuarie 21, 2016 at 5:43 pm

        Paul222

        pomenirea numelor la Psaltire se face citindu-le de pe lista la sfarsitul Catismei.
        dar nu te sfatuiesc sa faci asta fara binecuvantare de la un duhovnic.
        Doamne ajuta !

        Apreciază

  15. energein7 said, on ianuarie 20, 2016 at 10:25 pm

    Au jefuit intentionat tara, au depopulat-o, ca dupa 26 de ani sa inceapa traumatizarea finala sub acoperirea „protectiei copilului” impotriva parintilor saraci, dogmatici si ingusti! Acesta este frontul prin care vor introduce vaccinarea si biometria! „Parintii saraci si abuzivi, refuza vaccinarea si actele de identitate!” Publicul va fi divizat si cei vulnerabili vor cadea la mijloc;

    http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/2016/01/12/barnevernet-in-romania-scoala-de-vara/

    Apreciază

  16. Mirela said, on ianuarie 20, 2016 at 11:26 pm

    Se pare că nimc nu e nou sub soare:

    http://fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=601907&title=de-ce-experimentul-norvegian-prin-care-se-iau-mii-de-copii-anual-de-la-parintii-lor-naturali-se-va-fi-izbi-de-cea-mai-mare-rezistenta-in-romania-platon-republica-despre-cum-sa-fie-crescuti-copiii-la-comun-fara-a-si-cunoaste-parintii-

    „TEORIA „copiilor crescuți la comun” „pentru binele comun al cetății”, sau prin extensie, crescuți de către alte familii, străine lor, familii alese și susținute financiar de stat, „e veche de când lumea” …
    O regăsim din nefericire și în Republica lui Platon, carte scrisă acum mai bine de 2400 de ani…ca dovadă că germenii bolșevismului și ai fascismului și utopiile sociale care nenorocesc oamenii proclamând că „le aduc fericirea”, au existat dintotdeauna în natura umană.
    Publicăm la sfârșitul articolului, fragmentul din Republica lui Platon, ca să aveți o referință istorică legată de acest tip de experiment social.
    În Republica, Platon indică că unii copii, mai exact cei care urmează să devină GARDIENI ai cetății, trebuie să fie crescuți ÎN COMUN de niște doici alese de către stat, fără familiile lor și fără a-și cunoaște părinții naturali. „E nevoie” de „așa ceva” pentru a „nu iubi nimic altceva decât CETATEA, REGULILE și ORÂNDUIREA EI”.
    Seamănă mult cu ceea ce vedem că se-ntamplă azi, în Norvegia, nu? Seamănă, pentru că și ideologii neomarxiști l-au citit pe Platon și sunt la curent cu utopiile sociale imaginate de el și cu analiza efectelor lor. Doar că ei au trecut și la experimentarea lor pe spinarea celor care trăiesc în Norvegia de azi.”

    Apreciază

    • el said, on ianuarie 21, 2016 at 10:47 am

      Mirela

      ei l-au citt boii astia pe Platon, vezi sa nu !
      dar vorbeste si prin ei acelasi DRAC ca si prin Platon atunci, raul/diavolul e mai vechi ca omul si ideile lui la fel.
      sunt in duh unii cu altii pentru ca „duhul” care-i locuieste acelasi este : DIAVOLUL !

      Apreciază

      • Mirela said, on ianuarie 21, 2016 at 12:51 pm

        @el

        Citind articolul, mi-am pus şi eu problema provenienţei ideii luării copiilor de la părinţi: inspiră satan în mod similar toate generaţiile umane, sau oamenii se mai şcolesc unii pe alţii în facerea de rele?
        Şi mi-am adus aminte că citisem mai demult pe aici un comentariu în care se spunea că unii din structurile înalte ale statului comunist (securităţii sau drept, nu am reţinut) erau pregătiţi foarte dur (parcă la Poiana Braşov) şi li se predau metode pe care să le aplice pentru a domina/convinge/intimida persoanele refractare.
        Personal, cred că dracul inspiră mult, dar şi oamenii satanzaţi pun umărul să-l ajute. Astfel, chiar dacă Platon nu a fost citit mai de nimeni, e suficient să fi fost citit de câţiva, care să reţină ideile, să le transmită şi să utilizeze potenţialul lor negativ.
        Ţurcanu oare a fost doar îndemnat de diavoli, ori s-a pus pe sine, conştient, în slujba răului, amplificând astfel roadele lucrării antihristice?
        Eu cred că, aşa cum de Dumnezeu ne putem apropia citind scrierile Sfinţilor Părinţi, de diavol şi de lucrările lui se apropie cei care citesc lucrările inspirate de el. Şi, totuşi, Platon nu e un oarecare, să nu-l citească nimeni.

        Apreciază

      • el said, on ianuarie 21, 2016 at 2:40 pm

        Mirela

        desigur ca Platon nu e un oarecare, dar insii astia asa sunt, si oamenii josnici nu se omoara cu invatatura.
        si in Grecia antica era raspandita la unii filosfi ideea metempsihozei care se regaseste plenar la indracitii hindusi, si Grecia nu e vecina cu India macar ca Alexandru Macedon ajunsese si pana acolo.

        in rest e posbil sa fi asa cum sugereaza incornoratul in fabula cu calugarul care cocea la chilie un ou pe furis la lumanare in Postul Mare si prins fiind de Staretz s-a repezit sa dea vina pe diavol „iertati Parinte Staretz diavolul m-a invatat” , la care diavolul complet ofuscat si stupefiat iese si el nedreptatit de dupa soba si se apara hotarat” minte Parinte Stratz mie nici prin coarne nu mi-a trecut !” 🙂

        lasand gluma la o parte se poate sa fie asa. omul are si el contributia proprie la rau, mai invata si dracii de la contemporanii nostri uneori … 🙂

        Apreciază

      • Mirela said, on ianuarie 21, 2016 at 3:02 pm

        @el
        Să ştii că şi faza cu oul mi-a trecut prin cap pe când încercam să îmi răspund la întrebarea dacă toate relele sunt inspirate de demoni sau au şi oamenii contribuţia lor 🙂

        Apreciază

    • mircea.v said, on ianuarie 21, 2016 at 2:20 pm

      Mirela,

      cred ca Huxley l-a citit pe Platon cand a scris „Minunata lume noua” – 1936.

      Pt cine nu a citit cartea, in „Minunata lume noua” nu mai exista familie, mama, tata (e chiar o culme a anormalitatii asa ceva), copiii sant „programati” inca din faza de embrion ce tip de om vor fi, pt ce tip de munca vor fi, sexul e la liber, si „jocuri erotice” inca de la 6-7 ani…

      Iar adeptii vietii simple sant cel mai mare pericol, si trebuiesc ucisi, pt ca ei nu consuma. La fel cei ce iubesc cultura, adica citesc o carte…

      Apreciază

      • Mirela said, on ianuarie 21, 2016 at 3:21 pm

        Poate că Huxley l-a citit pe Platon şi de acolo a luat unele idei, dar cred că nu e exclusă nici varianta ca lui Huxley să i se fi dat aceste idei de către nişte iluminaţi, cu scopul de a le expune într-o lucrare scrisă literar, aparent SF.
        Spun asta pentru că am reţinut o idee: au existat scriitori de literatură SF ale căror idei au fost puse întocmai în practică după o perioadă de timp, iar când au fost întrebaţi cum a fost posibil aşa ceva şi cum le-au venit acele idei, au recunoscut că nu fuseseră ale lor, ci le primiseră.
        Am impresia că literatura SF este poarta prin care cele mai incredibile idei îşi fac intrarea în realitate. Mai întâi par de neconceput (dar ne intră în cap), apoi ni se repetă (ca să ne obişnuim cu ele şi să nu ne mai revolte/uimească), după care ni se prezintă drept adevăruri/realităţi (vezi, era adevărat ce se zicea acolo!)

        Apreciază

      • mircea.v said, on ianuarie 21, 2016 at 6:55 pm

        Huxley prezinta ca pe ceva rau toata treaba asta. Adica asa am perceput eu, asta si din interviuri cu el in care explica. Prezinta totul ca un pericol.

        In schimb SF-ul e cam asa cum zici, neutru sau pozitiv, sa faca omul cunostinta cu o idee. Cica Asimov ar fi zis primul de implant de cip in creier. Am citit ceva carti de el da nu am gasit asa ceva. Oricum, in tot ciclul „Fundatia”, robotii „umani” sant „the best”. Traiesc mii de ani, au constiinta, toate info de pe lume in „capul” lor, cam ce zic astia cu transumanismul lor, ca muta constiintele pe roboti, calculatoare, cand or muri…

        Apreciază

  17. fuckue said, on ianuarie 21, 2016 at 11:01 am

    [img]http://s28.postimg.org/u7qgzo9bd/prelipceanu_drac.jpg[/img]

    Apreciază

  18. fuckue said, on ianuarie 21, 2016 at 12:38 pm

    ”Norway is a country where the most common cause of mental problems is narcissistic personality disorder… It is a sick country, and we really need help…!!!” Ken Olsen, cetatean norvegian

    Apreciază

  19. Radu said, on ianuarie 21, 2016 at 10:07 pm

    Se repeta istoria…
    La fel se intampla si in evul mediu in Tarile Romane dar si restul Europei…cei care aveau datorii mari si nu mai puteau sa le plateasca li se lua tot ABSOLUT TOT pana se acoperea datoria toata…

    In plus erau bagati la inchisoarea datornicilor…

    Sa te imprumuti la banca sa iti schimbi TV-ul in fiecare an sau automobilul in fiecare an sau la cativa ani se plateste…PROSTIA si DOMNIA merg la brat…

    Chiar si cei care nu au casa si sunt tineri decat sa se imprumute pe 30-40 de ani cu rate catastrofale si dobanzi pe masura mai bine stau cu chirie…

    Datornicul este sclavul creditorului asa a fost din cele mai vechi timpuri si asa va fi mereu.

    Noi Tarile romane ptr ca eram vasali ai imperiului otoman trebuia sa platim anual o suma in aur si daca nu puteam, plateam cu ce aveam taranilor li se luau caii,vacile ce avea fiecare si evident copiii pentru a fi crescuti de familii turce in religia mahomedana sa ajunga mai tarziu sa slujeasca sultanului.
    Boierii in functie de cat de bogati si influenti erau cu domnitorul plateau mai mult sau mai putin.

    Apreciază

  20. […] EVZ: Parintii declarati in faliment si-ar putea pierde copiii […]

    Apreciază

  21. […] EVZ: Parintii declarati in faliment si-ar putea pierde copiii […]

    Apreciază

  22. […] EVZ: Parintii declarati in faliment si-ar putea pierde copiii […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.