SACCSIV – blog ortodox

Video: PS LONGHIN (MIHAIL) JAR cu o noua curajoasa predica despre marturisire, despre AL III-LEA RAZBOI MONDIAL, despre legile ce duc la DISPARITIA MONAHISMULUI. In concluzie: SA FIM GATA PENTRU ORICE

Posted in Uncategorized by saccsiv on Ianuarie 17, 2016

Cititi va rog si:

VIDEO: PS Longhin (Mihail Jar) despre RAZBOIUL DIN UCRAINA: In ce ţară s-au băgat americanii, numai vrajbă şi sânge au adus. Vor să vadă cum se omoară ortodocşii pentru a le apăra bussines-ul lor

VIDEO (“In premiera”): PS Longhin (Mihail Jar), MINUNILE de la Banceni, RAZBOIUL DIN UCRAINA si despre miile de oameni ce s-au facut scut cand KIEVUL SATANIST a vrut sa IA CU ARCANUL CALUGARII

 

Anunțuri

14 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Claudia said, on Ianuarie 17, 2016 at 10:32 am

  Gata pentru orice… „Manastirea Vatoped din Athos sponsorizeaza un album cu muzica pop- rock” (http://lonews.ro/media-cinema/21546-manastirea-vatoped-din-athos-sponsorizeaza-un-album-cu-muzica-pop-rock.html )

  Apreciază

 2. tinu said, on Ianuarie 17, 2016 at 1:05 pm

  dovada ca biserica este mama limbii romane si a poporului roman chiar si in aceste locuri uitate de statul roman. Viata in credinta stramoseasca continua atata vreme cat se gaseste un preot cu credinta romana.

  Apreciază

 3. cosminmatiu said, on Ianuarie 17, 2016 at 1:46 pm

  Mare marturisitor, Multumesc Doamne

  Apreciază

 4. Raluca said, on Ianuarie 17, 2016 at 1:49 pm

  O foarte puternica si marturisitoare predica, intr-o frumoasa limba romaneasca.

  Apreciază

 5. Botez Ioan said, on Ianuarie 17, 2016 at 3:07 pm

  Ispita creştinilor cu adevarat ortodocşi
  partea a IV-a – cuprins
  (Din veacul de acum)
  În Pateric scrie că sfinţii Părinţi ai Schitului au profeţit despre neamul cel de pe urmă. A întrebat unul: Ce lucrăm noi? Şi răspunzând unul dintre dânşii, Marele Avă Ishiron a zis: noi am lucrat poruncile lui Dumnezeu. Şi iarăşi întrebând a zis: cei de după noi ce vor face oare? Şi a zis: vor face numai pe jumătate din cât am lucrat noi. Dar cei de după dânşii ce vor face? Şi a zis: neamul acela nu va putea face nimic; ci le va veni ispiă şi cei care se vor afla încercaţi în vremea aceea vor fi mai mari decât noi şi decât părinţii noştri.
  Ce ispită înfricoşatoare va fi oare, să se arate lămuriţi cu toate că nu vor avea nici o lucrare şi vor fi mai mari decât pustnicii cei mai minunaţi?
  Ispita neamului celui de pe urmă a şi sosit, mai grozav acum, cu apropierea venirii lui Antihrist încât ameninţă să-i piardă pe cei aleşi.
  Şi nu-i atât de periculoasă ispita care vine de la vrăjmaşii lui Dumnezeu, de la atei, de la cei cu grija numai la cele pământeşti sau de la cei destrăbălaţi cari nu pot uşor să vatăme pe creştini. Pericolul vine de la fraţii cei mincinoşi, cari sunt duşmani ascunşi cu atât mai periculoşi, cu cât cred că ei sunt fraţi curaţi. Predică şi ei Ortodoxia, dar oarecum schimbată şi prefăcută după placul lumii acesteia şi a stăpânitorului acestei lumi.
  Predica lor e ca o hrană prielnică care a început să se strice şi în loc să hrănească otrăveşte pe cei cari o mănâncă. Ei aduc tulburare în rândul creştinilor. Aceştia sunt ispita cea mare a neamului celui de pe urmă. Despre ei a profeţit Domnul că vor fi în veacul cel de apoi. „Mulţi vor veni întru numele Meu şi pe mulţi vor înşela.” (Matei cap. 5)
  Vorbesc şi fraţii mincinoşi de sfânta şi prea dulce ortodoxie, de dragoste, de curăţie, pentru fapta bună, de smerenie şi de virtute, şi ajută obştile creştineşti. Cât de greu pentru ortodocşii cei curaţi şi simpli să înţeleagă pe cine au înaintea lor. Cât e de uşor să fie atraşi de ideile lor cele „filosofice” şi să îi creadă. Dacă răscoleşte cineva adânc în sufletele acestor oameni, va găsi nu dragostea cea fierbinte pentru Dumnezeu, ci închinarea unui idol care se numeşte „om” (tradusă din greceşte).
  ***
  De multe ori înşeală răutatea, prefăcându-se în chipul faptei bune. După cum a spus şi Sfântul Dorotei: Nici o răutate şi nici unul dintre eresuri, nici însuşi Diavolul nu poate să înşele pe cineva, numai dacă se preface în chipul faptei bune. După cum şi Sf. Apostol zice că însuşi Diavolul se închipuie un Înger luminat. Neghină numeşte Sf. Vasile cel Mare pe ereticii cari strică învăţăturile Domnului şi amestecându-se ei cu trupul cel sănătos al Bisericii ca, fiind nevătămaţi, să facă vătămare. (Din Catehismul Sf. Chiril Patriarhul Ierusalimului pag. 121)

  Apreciază

 6. ORTODOXIE said, on Ianuarie 17, 2016 at 3:50 pm

  Reblogged this on CREDINŢĂ DREAPTĂ ORTODOXĂ!.

  Apreciază

  • acelas said, on Ianuarie 17, 2016 at 9:18 pm

   la „echipament” ma refeream strict la sortuletele (femeii) ..

   Apreciază

 7. lastunnegru said, on Ianuarie 17, 2016 at 8:30 pm

  off topic

  Iata cum va arata teoretic o nano-fabrica care va putea sa faca nano-roboti si nano-pecetea despre care vorbea parintele Elpidie in profetiile sale.

  Ralph Merkle – Molecular Nanotechnology Will Change The World

  Ralph Merkle – Nanotehnologia Moleculara va schimba lumea

  Minutul:1:10:50 mai exact 1:12:35

  Nano nano-roboti medicali si pentru onitorizare si nano-pecetea vor fi facuti atom cu atom iar tinta realizabila este cam in 20 de ani, imaginile din clip sant incetinite de 10000 de ori pentru ca sa intelegeti ce se intampla.SI sa nu va culacti pe chestia asta cu las ca asatea o sa vina in 15-20 de ani pentru ca totul se va face treptat si tot acolo o sa se ajunga mai devreme sau mai tarziu. Pentru o intelegere mai ampla a subiectului vizonati tot clipul desi este lung.

  Apreciază

 8. acelas said, on Ianuarie 17, 2016 at 10:48 pm

  sa ne amintim din experienta de anul trecut …

  https://web.facebook.com/TheEconomist/photos/a.10150641838909060.421686.6013004059/10153741849784060/

  vigilantcitizen.com/forums/Thread-Economist-2016-cover

  .

  Apreciat de 1 persoană

 9. acelas said, on Ianuarie 17, 2016 at 10:50 pm

  se vede si un patriarh ortodox acolo?? Kiril ?

  .

  Apreciază

 10. acelas said, on Ianuarie 17, 2016 at 11:23 pm

  niste indicii si aici ..

  projectavalon.net/forum4/showthread.php?87358-the-economist-the-world-in-2016

  .

  Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: