SACCSIV – blog ortodox

Primii 60 de REFUGIATI, toti BARBATI intre 20 si 40 de ani, au intrat noaptea trecuta in ROMANIA

Posted in Uncategorized by saccsiv on ianuarie 16, 2016

Iata ce putem citi la 60 de imigranţi au intrat ilegal în România, noaptea trecută de pe Realitatea:
60 de imigranţi au fost prinşi azi noapte în timp ce încercau să intre în România din Serbia. Ei au fost reperaţi de autorităţi pe un câmp în apropiere de frontieră, în zona Comloşu Mic din judeţul Timiş. Imigranţii le-au declarat oamenilor legii că veneau din Pakistan şi Irak.
Un grup de 60 de imigranţi, toţi de sex masculin, au fost prinşi în timp ce intrau în România prin punctul de frontieră Lunga.

Cei 60 de imigranţi au intrat ilegal în Romania, din Serbia, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 1:45. Din primele informaţii reiese că toţi imigranţii sunt de sex masculin şi au vârste cuprinse între 20 şi 40 de ani.

Aceştia au intrat în ţară fără familii şi provin din ţări precum Pakistan, Afganistan, Irak, Somalia sau Maroc. Cei 60 de imigranţi au fost transportaţi cu două autocare la sediul poliţiei de frontieră din Jimbolia, spaţiu ce permite procesarea persoanelor în siguranţă.

Momentan toţi refugiaţii sunt adăpostiţi într-o clădire ce dispune de toate facilităţile şi sunt păziţi de jandarmi pentru a evita orice fel de incidente.

Autorităţile române discută în acest moment cu cele din Serbia pentru a se stabili traseul imigranţilor, iar dispozitivul de întărire a supravegherii la frontieră a fost întărit.

   Comentariu saccsiv:

   Cititi va rog si:

Video: MUGUR VASILIU despre CHESTIUNEA REFUGIATILOR. Si ceva despre un ZVON TERIBIL: Vor sa bage REFUGIATI IN MANASTIRILE din Romania

 

48 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. RomeoB said, on ianuarie 16, 2016 at 10:26 am

    In vara se spunea ca Romania are acord cu Serbia pt returnarea celor ce intra ilegal in tara vevind din aceata tara. Connform acordurilor bilaterale, acesti oameni trebuiesc returnati statului sarb.

    Apreciază

  2. mihai said, on ianuarie 16, 2016 at 10:29 am

    Vom vedea ce au de acum in colo asa zisele ,,autoritati romane” in privinta acestora pt ca sa fie clar ca si la noi se vor isca conflicte ca in germania si ce miloase au fost autoritatile cu acesti venetici, in timp ce la noi tot mai multi nu au nici unde pune capul si nau un adapost deasupra capului

    Apreciază

  3. mircea.v said, on ianuarie 16, 2016 at 11:49 am

    off,

    (am mai postat sfaturi ref la economia de utilitati, niste idei de gatit rapid si sanatos, asa ca, nu cred ca se va supara Vasile)

    Consider ca e ff simplu si util.

    Reteta de paine din aluat neframantat. Cel care a pus-o pe you-tube este un brutar din New York. Mai jos o varianta si mai simpla si mai comoda. Etape putine, mizerie de curatat la fel.

    1kg faina;
    800 g apa (cu 800g se pastreaza mai bine, nu devine asa sfaramicioasa dupa 2-3 zile)
    3 lingurite rase de sare (sau dupa gust)
    7g drojdie instant

    (pt alte cantitati, se respecta proportiile)

    se pune faina, drojdia, sarea intr-un vas cam de 5 litri;
    se amesteca;
    se pune toata apa;
    se amesteca 1-2 min cu o lingura de lemn sa se omogenizeze cat mai bine continutul;

    daca se pune apa calduta incepe imediat sa creasca aluatul; (isi dubleaza volumul cand e crescut la max)

    dupa ce creste, sau creste cam jumate, se pune intr-un loc mai racoros pana a 2-a zi, vasul sa fie acoperit. Trebuie sa stea cam 12-14 ore. (in caz de urgenta ar merge si un 4-6 ore)

    Vasul in care se face painea – vas de sticla yena , cu capac.

    Se pune in cuptor vasul cu capac, si foc la max, 10-15 min, pana ajunge si vasul la temperatura max. Se scoate vasul (manusi), se ia capacul, se presara bine pe fund faina, se rastoarna aluatul in vas, se pune capac, si la cuptor.

    30-35 min cu capac;
    10-15 min fara capac;
    timp total 45-50 min
    Nu se lipeste, nu se arde, totul ok.

    Pt cuptor cu gaz (fara indicator de temperatura), foc la max.
    Pt cuptor electric pe la 220 grd C. (se lasa sa ajunga si vasul gol la temperatura asta, si apoi se scoate si se pune aluatul in vas)
    Timp mai mare fara capac si temperatura mai mare inseamna o crusta mai crocanta si mai groasa.

    Este incredibila ca si aspect si gust. Gust f bun are si varianta 1/2 faina alba + 1/2 faina integrala (in cazul asta e bine sa se puna apa calduta pt a accelera cresterea).
    (nu se pun seminte, deoarce la temperatura mare toate uleiurile si ce mai e bun pe acolo se descompune (partial) si rezulta ceva rau si in loc sa mancam sanatos mancam nu bun)

    Cine face si e multumit sa zica o rugaciune mica si pt acest brutar din New York, ca la sfarsitul prezentarii a spus: „sa stie toata lumea”.

    Pofta buna!

    Se poate pastra mai multe zile daca se tine mai la rece, si dupa prima zi tinuta tot in vasul yena in care a fost facuta.

    Apreciat de 1 persoană

    • Mirela said, on ianuarie 17, 2016 at 1:49 am

      Mircea
      Mulţumesc pentru postare, cred că e foarte utilă. Dar am nişte neclarităţi: se poate face şi numai din făină integrală? Brutarul acela nu are şi vreo reţetă de pâine din făină integrală, cu maia în loc de drojdie (spun unii că e mult mai sănătoasă)? Poţi să pui şi un link? Nu mi-e clar cât de mare (ca volum, aspect) ar trebui să fie vasul Jena şi cam de ce formă, că eu vas de 5l cu capac (tot de sticlă?) nu cred că am văzut.
      Oalele alea romane (ceramica) n-or fi bune, în loc de Jena?

      Apreciază

      • mircea.v said, on ianuarie 17, 2016 at 2:53 pm

        Mirela,

        merge cu orice faina, alba, integrala… Integrala nu creste asa mult, atata tot. Maia, drojdie, ce doresti.

        Vasul sa aiba un 5 litri cu tot cu volumul capacului, pt 1kg faina. Eu folosesc vas yena 3,2 litri partea de jos si capac 2,2 litri – tot yena. Forma, nu conteaza. Eu fac in 2 vase de forma dreptunghiulara (aprox), am prieteni care fac in vas cilindric, oval …. Apoi, vezi si tu dupa ce faci prima data daca e ok volumul, sau poate trebuie facut din mai multa faina, sau mai putina. Totul e sa nu dea pa afara :). Eu folosesc cam 800g faina pt vasul asta de 5,4 litri (cu tot cu capac), dar mai e loc, asa ca ar merge si 1kg de faina, mai ales daca e integrala.

        Nu oale ceramice. Sticla e cel mai nobil material pt gatit, si ieftin fata de altele, si nu lipeste. Nu mai trebuie sa pui hartie, sau alte metode sa nu lipeasca (trebuie sa fie la T cuptor).

        Ce e important sant datele ce tin de temperaturi si timpi, si datele ref la capac. Trebuiesc respectate.

        Vasul tinut in cuptor pana ajunge si el la T 220-230grdC, presarat faina pe fund,…
        Pt crusta mai crocanta si un pic mai groasa, T = 230-250.
        La fel, dupa preferintele fiecaruia, se aleg Temperaturile. Eu am facut si la 250grd C, si la T asta, a trebuit sa las capacul tot timpul ca altfel crusta era cam tare pt gustul meu.

        Sa nu-ti fie frica sa experimentezi un pic pe partea de T, timpi, +/- un pic acolo, ca doar asa obtii ceea ce doresti.

        Linkul este acesta, dar acolo e mai complicat un pic, cu prosopel, cu impaturire, se mai lasa un pic, se arunca in vas… M-a enervat faza asta si am zis sa incerc si fara, doar cu rasturnare pur si simplu direct in vas. Si functioneaza super. Temperaturile recomandate sant un pic cam mari (250-265 C) si rezulta o crusta groasa, si o culoare a painii cam inchisa.

        In incheiere ca vroiam sa zic de ceva vreme; asa cum am zis mai demult ca apreciez monahiile de 10 ori mai mult fata de monahi, la fel apreciez de 10 ori mai mult fetele, femeile de pe acest blog fata de barbatii de pe acest blog.

        Apreciază

      • Mirela said, on ianuarie 17, 2016 at 4:27 pm

        Mircea,

        Mulţumesc mult pentru răspunsul atât de detaliat, care m-a lămurit şi asupra întrebării pe care am uitat să o pun (aceea dacă ai testat metoda).
        De vreun an mi-am propus să fac pâine de casă (pentru cei care nu ştiu, cea cumpărată are o mulţime de prafuri= E-uri, cu care ne otrăvim sistematic şi nu puţin), dar nu prea am avut tragere de inimă :(. Totuşi, mă voi sili, ca să nu rămână în van munca şi dragostea ta de a ne informa şi ajuta să ne protejăm un pic sănătatea.
        Sper să nu înregistrez un dezastru (gen Zorba), căci nu am exerciţiu mai deloc la gătit şi nu am făcut niciodată pâine, cozonac sau plăcinte. Dar, chiar şi aşa, din greşeli se învaţă!

        Apreciat de 1 persoană

      • mircea.v said, on ianuarie 17, 2016 at 6:43 pm

        Pai ce crezi ca eu am mai facut pana acum? Tot cam de un an ma gandeam si eu la pr painii, la chimicale… Doar ca a trebuit sa fac si cuptorul, ca la mine functioneaza cu lemnisoare.
        A iesit din prima, si la cine am mai zis, daca au respectat detaliile tehnice, la fel, din prima. Cine nu a respectat un singur aspect (de ex nu a incalzit intai si vasul la T final, sau nu a respectat T…), la prima incercare a iesit un 70-80%, dar apoi la a 2-a -100%. Mai simplu de atat nu se poate.

        Succes, si sa dai un semn dupa ce ai facut.

        Apreciază

      • Mirela said, on ianuarie 17, 2016 at 9:24 pm

        Mircea,

        De acum, ma simt obligată, sper să nu am de comunicat un rezultat prea ruşinos :). Ai dat tu exemplu de vas prea mic şi chiar asta a fost, acum o jumatate de an, ultima experienţă cu cuptorul: am făcut o prăjitură cu vişine care nu a crescut doar în sus, potrivit estimărilor mele cauzate de ignoranţă, ci s-a şi lăţit, încât a curs la baza cuptorului. Nu a fost aşa de rău pe cât părea iniţial, căci am constatat că am obţinut 2 în 1, adică şi un fel de biscuiţi care, culmea, chiar erau buni. I-am mâncat pe toţi, chiar şi pe cei maro, deşi nu-mi plac arsurile şi niciodată nu le mănânc. Să vedem ce va ieşi cu pâinea, sper să mă hărnicesc să o fac măcar în vreo două săptămâni 🙂
        Mulţumesc pentru urări şi pentru încurajări!

        Apreciază

      • el said, on ianuarie 18, 2016 at 8:01 pm

        mircea.v

        mi-ai facut o pofta terbila de painica aceea a ta ! 🙂 miammm

        casa-ti povestesc si eu experinta mea scurta :m-am trezit si eu „gospodin” acum vreo 3-4 ani, am cumparat o masina automata de facut painea si m-am pus pe treaba, am adunat retete de pe net …rezultatul : dupa cateva paini ( trebuie sa spun ca in cazul meu se puneau toate ingredientele in masina si ea se ocupa singura conform propriilor algoritmi pe rand de timpii necesari framantarii, dospirii si coacerii) … s-a stricat automatul 😦 … desi era o marca buna si destul de scumpa iar eu l-am folosit corect si conform instructiunilor progamelor sale si retetelor!
        de atunci am lasa-o balta desi atunci o vreme buna imi luasem avant serios cu coptul painii si ma deprinsesem la gustul painii fara aditivi facuta de mine acasa. ba chiar am si uitat tarasenia, iar fieratania zace de atunci in pivnita nereparata( am tot amanat s-o duc la furnizor) si va sfarsi la gunoi caci a iesit din garantie deja acum…

        multumesc insa ca mi-ai amintit de buna mea intentie esuata lamentabil atunci, dar posbil de reluat oricand.
        reteta ta mie mi se pare putin complicata, ca eu sunt si puturos si lipsit de timp liber, dar pare mai sanatoasa ca productia automatului meu 🙂

        am primit atunci de la o amica buna gospodina o alta reteta de paine care se lasa la frigider… nu.mi mai amintesc exact dar ea imi spunea ca iese ceva delicios si supersanatos( si aceia era ceva mai complicata ) iar ea si sotul erau foarte multmiti si pot sa ma bazez pe cuvantul ei ca e o tipa super capabila si serioasa si pe ce pune mana pune si Dumnezeu harul !

        Apreciază

      • mircea.v said, on ianuarie 19, 2016 at 12:11 am

        @el,

        Mai simplu de atat nu se poate. Uite, am niste prieteni care au fost mai sceptici, ca asa e omul in privinta oricarui ceva nou. Unul a vazut poze si unul a gustat. Au zis sa inceapa sa faca si ei vineri acum. Si de vineri, fac in fiecare zi :). Unii tin aluatul la frigider, si il folosesc si dupa 2-3 zile. Asta e singura smecherie cu frigiderul.
        Are un gust de nu poti crede. La din astea practice vorbesc numai dupa ce experimentez eu.
        Nu se compara cu painea facuta la masinariile alea mici si caraghioase :).

        Mai e o idee care nu am mentionat-o. De fapt 2.
        1. se iese cam la 1/2 pret fata de painea din comert. Asta daca cumperi faina de la magazin, ca daca iei de la moara e si mai ieftin. Nu se stie cand vine vremea ca banutii sa fie mai putini…
        2. it mai da o oarecare independenta fata de sistem; te mai antrenezi un pic la viata bunicilor, atrenament sa te descurci singur, mai faci niste conexiuni in teren, un sac de faina de la moara x… Eu zic ca face parte din „simplificati-va viata”, chiar daca aparent e mai complicat decat sa iei painea de la magazin.
        In plus, ca e de sezon, vine viscolul, te doare in bascuta, ca ai 2 saci de faina :).

        Fii atent, fa o fortare si incearca, si vorbim dupa. In plus, de paine e vorba si in Tatal Nostru, chiar daca in 2 sensuri. Painea e ceva mai special in existenta omului. Nu e un aliment obisnuit. Dar omul a uitat asta.

        Apreciază

    • mircea.v said, on ianuarie 17, 2016 at 3:03 pm

      La sfarsit painea trebuie lasata sa se raceasca (1,5-2 ore). Orice paine care nu trece si prin procesul de racire, adica daca se rupe imediat, va avea la interior aspect de miez umed, necopt suficient…
      In general se raceste invelita intr-un prosop, ca se se mai inmoaie crusta. Dar asta, dupa preferintele fiecaruia, in functie si cat de crocanta rezulta crusta….

      Apreciază

    • mircea.v said, on ianuarie 17, 2016 at 3:51 pm

      Prosopul in care se infasoara painea sa nu aiba deloc miros (de detergent, de cocolino sau alte tampenii…), ca daca are, painea va capata gust de detergent.

      Apreciază

  4. Cristiann Zaharia said, on ianuarie 16, 2016 at 1:03 pm

    ei sunt interogati acuma in localtatea mea jimbolia.

    Apreciază

  5. ayeaye20 said, on ianuarie 16, 2016 at 2:11 pm

    https://www.facebook.com/events/1740486592847032/

    La ora 16 pe data de 18 ianuarie 2016 la Patriarhie va avea loc evenimentul
    Impotriva saptamanii eretice de”saptamana de rugaciune pentru unitatea “crestina””

    Se va face procesiune cu icoane, cruci si drapel(cine are), se vor citi si anatemele de la slujba din Duminica Ortodoxiei.Nu e nevoie de nici un fel de autorizatie ptr procesiune cu icoane si ptr citirea unor anateme din slujba Doamne-ajuta ! si va asteptam

    Apreciat de 1 persoană

  6. mihai said, on ianuarie 16, 2016 at 2:20 pm

    asta-i o companie intreaga, nu sunt refugiati. toti barbati ??? pe bune??
    invazie…

    Apreciază

    • nikodim said, on ianuarie 17, 2016 at 11:11 am

      Un lot de 60 de barbati intre 20 si 40 de ani de provenienta respectiva si probabil dispusi mental la actiuni a-la „Revelion Koln-2016”, seamana a detasament soc de cercetare-diversiune. Oricum, se pare ca-s veniti cu „binecuvantarea” „patronatului”

      Apreciază

  7. Mălin said, on ianuarie 16, 2016 at 3:32 pm

    Sf. Paisie Aghioritul spunea: „Cât despre situaţia din Iugoslavia de dinainte, aceasta este mâna Vaticanului, sunt „binecuvântările” Papei, ale „Marelui creştin“. Maşinaţiile din spatele tuturor acestora le zămisleşte sionismul internaţional, finanţatorul internaţional, care se numeşte America. Sioniştii sunt America, ea de fapt nu există. Deci, aceştia după ce primesc mesajele sataniste, le pun înainte Vaticanului, acesta le preschimbă în planuri şi în continuare cheamă Islamul să le aplice. Acesta este modul în care funcţionează astăzi planurile satanice. Aceştia au reuşit să-i înrobească pe conducătorii noştri. Nădejdile noastre sunt doar în Dumnezeu, iar voi să vieţuiţi creştineşte, pentru că vă spun cu mâna pe inimă, şi veţi vedea, că nu mai avem zile multe. Ceea ce s-a aprins acum în Balcani va continua. Acesta este mobilul prin care Dumnezeu în felul Său îi va elibera pe creştini şi-i va înălţa din nou la linia de plutire. Şi Bizanţul va reveni. Şi ştiţi de ce? Pentru că popoarele europene se vor reuni la loc. Cine le va dirija? Nimeni! Noi doar să păstrăm credinţa ortodoxă“.

    Apreciat de 3 persoane

  8. mishuleu said, on ianuarie 16, 2016 at 4:26 pm

    off

    Apreciază

  9. dante said, on ianuarie 16, 2016 at 5:08 pm

    „…Aceştia au intrat în ţară fără familii şi provin din ţări precum Pakistan, Afganistan, Irak, Somalia sau Maroc…”

    Pai hai sa ne gindim un pic ca sa nu fim luati chiar asa de fraieri cum ne crede oculta. Toata lumea vorbeste despre refugiatii din SIRIA, si am ingrosat SIRIA, pentru ca acolo e razboi, iar cel care se spune ca e capul tuturor rautatilor este Assad. Din ce vad eu in articol la noi in tara au venit „refugiati” din cu totul alte tari unde piciorul lui Assad nu a atins, ba chir mai rau de atit, in unele tari precum Iraqul, Afganistanul, Marocul, etc de ani de zile se implementeaza „democratii” si „primaveri” arabe, toate sub conducerea SUA.
    In concluzie acesti oameni au fugit din cauza politicii americanilor si in nici un caz din cauza lui Assad si pe cale de consecinta nu se pot numi refugiati, ci doar imigranti, pentru ca, nu-i asa, pe unde trec americanii totul este frumos si democratic, altfe domnii americanil pot invinui si ei de terorism. Cit priveste politica imigrantilor, ea este cu totul diferita de politica refugiatilor si cred ca aici trebuie pus accentul, refugiat nu este egal cu imigrant. Si de ar fi doar asta insa cred ca Orban avea dreptate cind spunea ca Europa este invadata la propriu de o armata regulata.
    Cei care stau in vestul tarii si prind televiziunea ungara vor vedea ca fenomenul este cu totul pe dos fata de cum ni se serveste noua la ticalosita presa din Romania.
    Europa se vrea a fi distrusa.

    Apreciază

  10. Orthodox said, on ianuarie 16, 2016 at 5:28 pm

    Apreciază

  11. Orthodox said, on ianuarie 16, 2016 at 5:30 pm

    Cum se prostesc ca au descoperit planete

    Apreciază

  12. Orthodox said, on ianuarie 16, 2016 at 5:33 pm

    Pe unde e un ,,atentat” atac comis mai exact cate o crima apare si aceast individa

    Apreciază

    • sara said, on ianuarie 17, 2016 at 8:34 pm

      Ce vrea sa insemne asta ?

      Apreciază

      • Mirela said, on ianuarie 20, 2016 at 6:51 pm

        Înseamnă că fotografiile prezentate de mass-media sunt trucate şi că aceasta prezintă ce „adevăr” vrea.

        Apreciază

      • Ecaterina said, on ianuarie 22, 2016 at 9:28 am

        Și mai înseamnă că fata asta se pricepe foarte bine la actorie. Că este bine plătită, că nu are scrupule și că este de-a lor – a adevăraților teroriști, locotenenții satanei. Sărmana de ea…

        Apreciază

  13. Orthodox said, on ianuarie 16, 2016 at 5:35 pm

    Antrenamente in Antartica

    Apreciază

  14. Orthodox said, on ianuarie 16, 2016 at 5:36 pm

    Apreciază

  15. Orthodox said, on ianuarie 16, 2016 at 5:37 pm

    Astronauti masoni

    Apreciază

  16. Orthodox said, on ianuarie 16, 2016 at 5:54 pm

    Apreciază

  17. Orthodox said, on ianuarie 16, 2016 at 6:04 pm

    Apreciază

  18. Dan said, on ianuarie 16, 2016 at 6:04 pm

    Astia trebuie trimisi inapoi mai ales ca toti sunt barbati care pot lucra,nu trebuie adapostiti in tara noastra!Sa nu o luam pe drumul Germaniei.Autoritatile trebuie sa adaposteasca mai intai romanii fara adapost pentru ca vine gerul.

    Apreciază

  19. Orthodox said, on ianuarie 16, 2016 at 6:11 pm

    Apreciat de 1 persoană

  20. Orthodox said, on ianuarie 16, 2016 at 6:12 pm

    Apreciază

  21. Orthodox said, on ianuarie 16, 2016 at 6:13 pm

    Apreciază

  22. minionita said, on ianuarie 16, 2016 at 7:43 pm

    N-are sens sa ne batem capul cu ce vor face autoritatile ca oricum nu e in interesul nostru. Totusi, ca un soi de observatie pana acum nu am auzit sa fi fost in tari precum Croatia, Serbia, Macedonia sau Ungaria genul de agresiuni din Germania. O fi oare doar intamplator sau sunt constienti ca risca sa supere pe unii cu care nu ar vrea sa se puna?

    Apreciază

  23. Orthodox said, on ianuarie 16, 2016 at 8:11 pm

    Saccsiv poate o fi o bacnota mai noua sau mai veche nu stiu exact se poate dezbate situatia

    Apreciază

  24. gabi said, on ianuarie 16, 2016 at 8:33 pm

    Sunt curios ce parere aveti de ce am citat mai jos.
    Este un punct de vedere confuz; eu nu sunt de acord cu el:

    „De fapt accentul spusei este altul: Bătaia e ruptă din Rai, în sensul că e o ruptură din rai, o rupere din Rai. E o ruptură în veșmântul de lumină al raiului. Adică nu are nici o legătură cu Raiul și nici nu-l poate aduce în mijlocul familiei.”

    http://www.nasul.tv/un-preot-celebru-cuvinte-dure-pe-tema-dramei-familiei-bodnariu-daca-copiii-se-drogheaza-cu-droguri-aprobate-de-stat-citesc-reviste-porno-si-merg-la-bordeluri-protejate-de-finatistii-statului-vo/

    Apreciază

  25. Alex said, on ianuarie 16, 2016 at 9:17 pm

    Oficialii germani: „Copiii aparţin Statului !”

    Germania Nazista in 2010 : Crestini incarcerati pentru ca nu-si lasa copiii la ora de „educatie sexuala”

    Cel putin opt familii germane din Salzkotten, landul german Renania de Nord /Westfalia sunt afectate dupa ce tatii au fost fie incarcerati, fie amendati cu sume mari pentru ca au refuzat sa-si trimita copiii de scoala elementara la cursurile de educatie sexuala, relateaza portalul de stiri LifeNews.com.

    International Human Rights Group, o organizatie de avocati crestini care apara libertatile religioase si dreptul la “educatia acasa” (homeschooling) in Europa relateaza ca, pe langa refuzul “educatiei sexuale”, familiile au refuzat sa permita copiilor participarea la interpretarea unui spectacol numit “Corpul meu imi apartine” (“Mein Körper gehört mir”), o piesa de teatru care ii invata pe tineri cum sa se angajeze in relatii sexuale.

    Intrucat amenzile nu i-au facut pe parinti sa cedeze, oficialii guvernamentali i-au condamnat pe capii familiilor “rebele” la cateva zile de puscarie cu executare.

    In fapt, relateaza directorul IHRG Richard Guenther, nu e vorba despre o amenda obisnuita ci de asa-numita “Bussgeld,” o sanctiune speciala care presupune, pe langa plata unei mari sume de bani, si admiterea din partea “infractorului” ca a gresit, lucru pe care cei acuzati refuza sa il faca.
    Presedintele IHRG Joel Thornton comenteaza ca oficialii germani considera copiii ca “apartinand statului, in special atunci cand se afla la scoala” si ca din acest motiv autoritatea parinteasca si dreptul parintilor la a-si educa copiii este secundar interesului Statului.

    Thornton mai spune ca situatia din Germania a impus IHRG “o abordarea radicala”, adica un proces civil in numele familiilor persecutate pentru a forta instantele germane sa recunoasca dreptul primordial pe care parintii il au in educarea copiilor lor.

    Crestinii din Germania sufera persecutii majore din partea guvernului pentru retragerea copiilor din scoala si educarea lor acasa (interzisa printr-un decret ce dateaza de pe vremea Regimului Nazist) ca si pentru excluderea de la ore care dauneaza valorilor crestine (lucru de asemenea interzis).

    In fapt, comenteaza LifeNews.com, intentia autoritatilor este sa suprime existenta Parallelgesellschaften sau “societatilor paralele” bazate pe “convingeri filosofice separate”.

    Una din agentiile guvernamentale, Jugendamt (Oficiul pentru Protectia Tineretului) apeleaza la politie si chiar recomanda decaderea din drepturi a parintilor care nu se supun acestor reguli.

    In 2007, inspectorii Jugendamt impreuna cu 15 politisti din trupele de interventie speciala au intrat cu forta in mijlocul noptii in casa familiei Busekros si au ridicat-o pe fiica lor, Melissa. In cele din urma, interventia pe cale juridica a stabilit ca tanara se poate intoarce acasa dupa ce a implinit 16 ani.

    Familia Hans si Petra Schmidt se lupta in instanta pentru a recapata custodia fiului lor de 14 ani Aaron. Parintii au fost decazuti temporar din drepturi si amendati cu 13.000 de euro pentru ca il educa acasa.

    Unele familii au fugit pur si simplu din tara, mai spun reprezentantii IHRG, fie in SUA fie in Austria. Familia Uwe si Hannelore Romeike a cerut azil politic in SUA in noiembrie 2008, o situatie care a atras in final atentia presei asupra persecutiilor suferite de cele [estimat] 300-500 familii care isi educa copiii acasa.

    Politica SUA-UE = POLITICA DEMOGRAFICA A REGIMULUI NAZIST DE DEPOPULARE A ŢĂRILOR OCUPATE

    https://cersipamantromanesc.wordpress.com/2015/12/03/politica-demografica-a-regimului-nazist-de-depopulare-a-tarilor-ocupate/

    Apreciază

  26. Mustafa said, on ianuarie 17, 2016 at 1:49 am

    Clip Video devenit viral cu discursul unui tanar preot catolic in fata a 50.000 de nationalisti polonezi:

    BOR ce mai face?

    Apreciază

  27. Mustafa said, on ianuarie 17, 2016 at 2:20 am

    Imigrant: „R***t, in Germania functiona intotdeauna :D”

    Apreciază

  28. Claudia said, on ianuarie 17, 2016 at 9:31 am

    „Măsură extremă la Copenhaga. Cum trebuie să-şi plătească refugiaţii dreptul la azil în Danemarca”
    (http://www.gandul.info/international/masura-extrema-la-copenhaga-cum-trebuie-sa-si-plateasca-refugiatii-dreptul-la-azil-in-danemarca-14963745 )

    Apreciază

  29. Liliana said, on ianuarie 17, 2016 at 6:37 pm

    Este o diferenta totala intre imigrant si refugiat.Nu avem nici o obligatie fata de imigranti.Cind romanii au imigrat,chiar in Europa,au fost primiti ,deseori cu ostilitate,umiliti,desi mergeau sa munceasca,bietii de ei.
    Acesti indivizi tineri,sanatosi,puternici,rizind si sfidind cu gesturi nejustificate,batjocoritoare nu sint refugiati.In tarile de unde vin nu este razboi sau dictatura,nici foamete de moarte.Ei par sa nu sufere de necazuri si de tristete pentru cei de acasa.Trebuie expulzati sau chiar repatriati cu interdictia de a nu mai intra in Romania.Daca autoritatile nu vor face astfel,e clar ca pacea noastra s-a dus,pentru unii dintre noi zilele sint numarate,prigoana a fost introdusa si cred ca mai vin si altele-legi anti-Ortodoxie,-sinod antihristic, otravirea si imbolnavirea oamenilor,ecumenism,homosexualitate,pedofilie si toate scirboseniile ,razboi etc si alte grozavii pe care poate nici nu le banuim inca,aflate pe ageda satanistilor care lucreaza febril la anihilarea dreptei credinte,la scoaterea lui Hristos din fiinta noastra.
    Doamne ajuta si trezvie!Nu mai e vreme decit de rugaciune ,pocainta,pregatire pentru marele zbor.

    Apreciază

  30. john said, on ianuarie 20, 2016 at 9:26 pm

    FMI: Încă patru milioane de migranţi ar putea ajunge în UE până la sfârşitul anului viitor
    http://www.economica.net/fmi-inca-patru-milioane-de-migranti-ar-putea-ajunge-in-ue-pana-la-sfarsitul-anului-viitor_113349.html

    „Aşa ia sfârşit Europa?”, se întreabă jurnaliştii Reuters într-o analiză de început de an. Germania se pregăteşte să-şi închidă graniţele în faţa valului de refugiaţi. ”
    http://www.economica.net/fenomenul-migratiei-erodeaza-fundatia-europei-unite-petrolul-ieftin-si-criza-din-industria-miniera-prevestesc-un-dezastru_113272.html#n
    Anul trecut emigratia evreiasca a atins cel mai inalt nivel(indeosebi dupa atentatul din Paris).Maximizarea elementului musulman in Europa are efecte „secundare”..Nu stiu daca este bine sau rau,dar evrei strămutati în masă din ţările europene,ar putea înseamna sfârşitul Europei.

    Evreii care se simt în nesiguranţă în alte ţări europene din cauza sentimentelor antisemite pot veni în Rusia, a declarat marţi preşedintele rus Vladimir Putin, relatează DPA.
    „Ei pot veni la noi. Au plecat din Uniunea Sovietică. Lăsaţi-i să se întoarcă”, i-a spus Putin preşedintelui Congresului European Evreiesc, Viatcheslav
    Moshe Kantor, în cadrul unei întâlniri la Moscova, transmite agenţia de ştiri Interfax.
    Kantor, care s-a născut la Moscova, a declarat că va discuta invitaţia preşedintelui Putin cu membrii Congresului pe care îl conduce de aproape un
    deceniu.
    El i-a spus liderului de la Kremlin că antisemitismul este în creştere în Europa şi că ‘evreii fug din Europa cândva prosperă’. Totodată, Kantor a afirmat că evreii se confruntă în prezent cu cele mai rele condiţii în Europa de la sfârşitul celui de-al doilea război mondial.
    ‘Am auzit cazuri în care oamenii se tem să poarte kippa în public. Ei încearcă să-şi ascundă etnia’, a spus la rândul său Vladimir Putin.
    http://www.jpost.com/Diaspora/Putin-calls-on-European-Jews-to-take-refuge-in-Russia-442175

    Apreciază

  31. […] Iata comentariul cititorului john postat la Primii 60 de REFUGIATI, toti BARBATI intre 20 si 40 de ani, au intrat noaptea trecuta in ROMANIA: […]

    Apreciază

  32. […] Primii 60 de REFUGIATI, toti BARBATI intre 20 si 40 de ani, au intrat noaptea trecuta in ROMANIA […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.