SACCSIV – blog ortodox

Video: MUGUR VASILIU despre CHESTIUNEA REFUGIATILOR. Si ceva despre un ZVON TERIBIL: Vor sa bage REFUGIATI IN MANASTIRILE din Romania

Posted in Uncategorized by saccsiv on ianuarie 15, 2016

Pisica neagră sau jocul de a migratorii

La un moment dat raspunde indirect si la intrebarea:

TU CE VEI FACE CAND SISTEMUL ITI VA RAPI COPIII?

Vizionati va rog si:

Video – MUGUR VASILIU raspunde la o intrebare fundamentala: “TIE NU TI-E FRICA?”. Voi cum raspundeti?

Video: MUGUR VASILIU despre martirii IONEL MOTA si VASILE MARIN ucisi de bolsevicii satanisti in Spania. Despre intelectualul legionar profund implicat in viata cetatii. Si despre o lege ce baga dupa gratii memoria unor colosi in speranta disperata ca astfel nu vor mai reprezenta modele pentru tanara generatie

Tagged with: ,

34 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. luigilucretiu said, on ianuarie 15, 2016 at 2:21 pm

    – ISIS le cere jihadistilor din UK, sa-si rada barbile, sa poarte cruci vizibile si sa pretinda ca sunt crestini!
    Pretend to be Christians: ISIS urges UK jihadis to cut beards, shun mosques & wear crosses
    http://www.express.co.uk/news/world/632806/ISIS-guide-tells-UK-jihadis-lose-beard-ditch-mosque-and-wear-cross-before-killing

    Apreciază

  2. RomeoB said, on ianuarie 15, 2016 at 5:01 pm

    Europarlamentarul Traian Ungureanu a vorbit la B1 TV despre problema imigranților din Europa, dar și despre probleme apărute în instituțiile europene odată cu evenimentele din Koln.

    „Prin Occident, trebuie să înțelegem în mod precis elitele politice, aproape în majoritatea lor, și mass-media, aproape în majoritatea ei. De acolo, curg ideile fixe, practic dogme, către un public larg care nu are drept la replică. Ideile astea spun unul și același lucru, iar același lucru îl spun și școlile publice. Ce se aude, ce se scrie, ce ajunge la publicul larg sunt câteva idei extrem de largi și în același timp, primitive.

    Occidentul, Europa este vinovată pentru toate relele din lumea asta, iar pur şi simplu toate celelalte culturi sau civilizații sunt nespus mai curate decât Europa. Europa este datoare, practic, să absoarbă fără niciun fel de întrebări sau critici, ci numai cu grija de a nu ofensa nicio altă cultură reprezentată de valuri de imigranți intrați prin Europa de Est. Asta este, ca să zic așa, dogma la zi. Nimeni nu suflă. Orice încercare de replică este fie ignorată, fie imediat plasată la fascism, rasism, extremism sau altele”, a explicat europarlamentarul.

    Traian Ungureanu a amintit şi despre discuțiile dintre est europeni și vest europeni, dar și despre cotele refugiaților, care au devenit pură fantezie după evenimentele din ultimul timp care au zguduit întreaga Europă.

    „Discuții au loc, însă ele sunt insuficiente. Tema asta nu desface grupurile politice. Despărțirea în acest caz este mai degrabă între est și vest. Printre parlamentari, singurii care au curajul sa discute, fie în grup, între ei, fie în adunări cu alti parlamentari, sunt, în proporţie est europeni- balticii, ungurii, slovacii şi polonezii.

    În Vest sunt putine voci, răzlețe, incomparabil mai puțin numeroase. Dar asta nu cred că este trist, ci simptomatic, nu pentru Parlamentul European, ci pentru instituțiile europene. Aici, principalul risc este Comisia Europeană, în frunte cu Junker, alături de Merkel, care au instaurat acest discurs monoton și inflexibil în fața oricărui eveniment sau oricărei realități.

    Datoria instituțiilor europene pare, din păcate, de ceve timp încoace, mai degrabă să ignore faptele cu cât sunt ele mai vizibile.
    În ceea ce privește părerea românilor despre imigranți, după ce s-a întâmplat la Koln, mecanismul cotelor imaginat de domnul Junker e mort. Nimeni nu v-a mai primi imigranți şi nimeni nu va mai fi de acord cu cotele de imigranți”, a conchis Traian Ungureanu.

    http://www.cotidianul.ro/traian-ungureanu-dupa-ce-s-a-intamplat-la-koln-mecanismul-cotelor-de-imigranti-este-mort-274406/

    Apreciază

  3. M. said, on ianuarie 15, 2016 at 5:13 pm

    Apreciază

  4. M. said, on ianuarie 15, 2016 at 5:15 pm

    sau mai bine:

    Apreciază

    • ROmanul said, on ianuarie 15, 2016 at 6:13 pm

      Si care-ar trebui sa fie comentariul la aceste fotografii?
      Ca Adevarul este acelasi doar ca este vazut diferit de oameni si religii? Adica Dumnezeu este acelasi dar este vazut diferit de religii? Ca mie asa imi pare ca sugereaza fotografiile avand in vedere si unele idei de acest gen vehiculate de unii ecumensti.
      Adica musulmanii il vad pe Dumnezeu ca Allah, iar crestinii ca Iisus si Tatal si Sfantul Duh, etc. si toti au dreptate?

      Apreciază

    • Retaux de Villette said, on ianuarie 15, 2016 at 10:04 pm

      Voi cei care ati privit imaginea sa stiti ca e inselatoare.
      Singurul lucru real din imagine e cilindrul. Este un ADEVAR ca acela e un cilindru.
      Dar cand cineva scrie TRUE in dreptul umbrelor MINTE. Pentru ca nu este TRUE ci PARTIAL ADEVARAT (sa folosim totusi limba romana).

      Logica e stiinta care se ocupa cu asa ceva, iar imaginea de mai sus este nimic altceva decat reprezentarea grafica a unui SILOGISM.

      Ca sa fiu mai clar va dau un exemplu hai sa vedem ce inseamna ADEVARAT si PARTIAL ADEVARAT:
      Chinezii sunt oameni. – ADEVARAT
      Oamenii sunt chinezi. – PARTIAL ADEVARAT

      Silogismele sunt folosite pentru deductii logice:
      Chinezii sunt oameni.
      Toti oamenii au nevoie de apa.
      Deci si chinezii au nevoie de apa.
      Acesta e un silogism. Este o deductie logica.

      Dar silogismele pot fi folosite si pentru a induce in eroare.
      Chinezii au intotdeauna pielea galbena si ochii oblici.
      In Romania traiesc oameni cu pielea galbena si ochii oblici.
      Rezulta ca acestia sunt chinezi. – PARTIAL ADEVARAT

      La fel e si imaginea domnului M. Este un silogism care induce in eroare. Pentru ca ADEVARAT si PARTIAL ADEVARAT sunt notiuni diferite.

      Domnule M. daca unde e patratul sunt musulmanii si unde e cercul sunt catolicii, atunci tinand cont ca romanii ortodocsi sunt pozitionati geografic intre acestia putem accepta ca romanul ortodox e chiar la colt? 🙂
      Daca privesti din colt stii ca acela e un cilindru.
      Si poti vedea si sursele de lumina care aduc ADEVARURI PARTIALE.

      Apreciază

      • M. said, on ianuarie 16, 2016 at 4:10 am

        Continuând ideea pe care ați dedus-o, conchid prin a vă transmite că adevărul parțial sau trunchiat deja nu mai e adevăr. Și dacă începem să extrapolăm, cu siguranță nu ne întoarcem la adevăr. În cazul de față, cilindrul e doar reper.

        Apreciază

      • Cosmin said, on ianuarie 16, 2016 at 11:14 am

        @ M.

        Cu sau fara stiinta, aveti dreptate, cilindrul din imagine e REPERUL, adica Unicul Adevar, ETALONUL, iar proiectiile sale nu pot fii interpretari ADEVARATE decat luate IMPREUNA. Sau putem privi din colt, precum bine a indicat Retaux de Villette in comentariul sau anterior. Daca le luam si le tratam separat, sunt adevaruri TRUNCHIATE, incomplete. Adica cam ce fac si sectarii. Iau din scripturi dupa mintiuca lor doar ce le convine, iar ce nu, scot afara. Asta se numeste erezie. De aceea din bibliile sectare lipsesc zeci de capitole.

        HRISTOS e numai unul si nu s-a impartit. El e REPERUL.

        Astfel de imagini precum cea postata de dvs. am vazut in documentarele new age, pe cand rataceam, acele documentare expuneau faptul ca exista mai multe cai ce duc la acelasi Dumnezeu, nimic mai fals, aspect lamurit de Mantuitor cand ne spune ca, „Eu sunt usa oilor, iar cine intra pe alaturi, hot si talhar se numeste”, sau „Eu sunt Calea, Adevarul si Viata.” Iar psalmistul David ne spune in Psalmul 95:5 – „Dumnezeii neamurilor sunt draci…”

        Nu incercati sa mai veniti cu explicatii, deoarece va aflati intr-o grava eroare de logica. Cunosc prea bine zona in care va aflati si unde incercati sa ne atrageti. Am fost peacolo si aduceam si eu aceleasi argumente ca si dvs. Eventual, daca doriti sa va treziti cu adevarat, faceti ce trebuie de facut. Sunteti singurul care va poate scoate din acest tip de ratacire, din pacate. Puteti incepe a citi articole de pe acest blog. Sunt lamurite toate aspectele ce va privesc. Si credeti-ma, ca daca veti cere ajutor si lamuriri aici pe blog, le veti primii neconditionat, de la persoane foarte in masura sa o faca.

        Ce pot sa va mai spun, e faptul ca este foarte tarziu si nu ne mai permitem sa ratacim.

        Apreciază

      • Retaux de Villette said, on ianuarie 17, 2016 at 5:37 pm

        @ M. said, on ianuarie 16, 2016 at 4:10 am

        „conchid prin a vă transmite că adevărul parțial sau trunchiat deja nu mai e adevăr.”

        Este o eroare ce scrieti.
        Un bolnav are febra. E un adevar partial. Doctorul cere sa i se faca niste analize pentru a completa acel adevar partial si a obtine adevarul. Faptul ca doctorul nu are inca diagnosticul, nu-l face sa renunte la adevarul partial ca bolnavul are febra. De fapt, acest adevar partial impreuna cu analizele vor da un diagnostic corect.

        Mintea omului functioneaza pe adevaruri partiale.
        Ca sa intelegeti ceea ce spun uitati-va inca o data la imaginea postata de dvs. Daca ati acoperi cilindrul si ati vedea doar umbrele, dar ambele, atunci cu siguranta ati putea deduce ca este un cilindru. 🙂
        Deci 2 adevaruri partiale conduc la o concluzie adevarata. Si in matematica e la fel. Si in munca unui politist. Si in cea a unui doctor.
        O investigatie se bazeaza intotdeauna pe adevaruri partiale pana se ajunge la adevarul gol-golut.

        Dar sa spuneti ca un adevar partial nu mai este adevar, este o eroare.

        Apreciază

      • M. said, on ianuarie 17, 2016 at 7:44 pm

        E în regulă. Și diavolul știe Scriptura. Și cu ce-l ajută? Să mintă oare?

        Apreciază

  5. Ioan said, on ianuarie 15, 2016 at 5:30 pm

    e bine ca sunt oameni constienti….si atat! Nu avem ADN-ul potrivit ca sa ne adunam sub o umbrela, sub un conducator. Exista informatia, analiza, prognoza…si daca nu vedem ca pica o bomba in fata noastra nu stim ca e razboi. In fiecare Roman e Romania ( sau asa ar trebui) si asta inseamna ca trebuie sa lupti pana la moarte sa existi, sa iti aperi familia, spatiul, casa….tara. Si nu conteaza ca razboiul nu a fost declarat oficial, tu lupti sa iti pastrezi cultura, sa ramai tu insuti !

    Apreciază

  6. ROmanul said, on ianuarie 15, 2016 at 6:20 pm

    Poate ca Dumnezeu i-a trimis pentru a fi crestinati. Sau poate doar pe unii. Si vom da socoteala pentru sufletele lor, ca i-am smintit purtandu-ne urat cu ei.
    Ori poate a-i face pe unii calugari sa devina mucenici.
    Oricum nu-i in regula sa-i trimita la manastiri obligatoriu fara acceptul manastirilor respective. Pai statul e proprietar pe manastiri ca sa dicteze?
    Sau poate-i duc demnitarii la ei acasa si asa au case uriase cu multe camere.

    Apreciază

    • Radu said, on ianuarie 15, 2016 at 8:45 pm

      nu e de gluma…mai omule !!!
      trebuie sa informam manastirile si staretii daca trebuie fiecare la cea mai apropiata manastire in cazul cel mai negru sa se duca acolo sa vorbeasca sa faca ceva… porcii aia nu au ce sa caute acolo in cazul cel mai rau in care se intampla asa ceva…

      Trebuiesc impiedicati nu au niciun drept sa vina in Romania si niciun caz la manastiri, cu lantul te legi de poarta manastirii sa nu intre nimeni acolo…

      Vorbesc serios si personal sunt ingrijorat de ce a zis domnul Vasiliu sa speram ca nu ajungem la asa ceva, timpurile extreme cer masuri extreme !

      Doamne ajuta si apara-ne de dusmani si de popoare straine alte neamuri !

      Apreciază

  7. valentindortodox said, on ianuarie 15, 2016 at 7:21 pm

    dacă se trezesc și luptă contra ereziei și contra abaterilor de la canoanele sfinților părinți Dumnezeu apără și mânăstirile.
    Trebuie unitate în Adevăr , nu în lipsă de mărturisire
    problema e de mărturisire a credinței.
    Pe acei trăitori care mărturisesc credința îi apără Dumnezeu. Să dea Dumnezeu ca toți să fie uniți, mărturie comună și va salva Dumnezeu și de această năpastă care e urgie

    Apreciază

  8. Timiana said, on ianuarie 15, 2016 at 8:12 pm

    Si ce e de facut? De unde sa incepem?

    Apreciază

  9. Radu said, on ianuarie 15, 2016 at 8:39 pm

    Imi place de domnul Vasiliu nu stiam de el, ce este de profesie?
    Stie multe si destul de bine…

    Am auzit si eu ca au fost proteste in Germania la Koln si Dresda.
    http://www.economist.com/news/europe/21638194-xenophobic-marches-continue-parts-germany-others-stand-up-uprising-decent

    Cica presa e numai la noi condusa de bubuli si la ei este asa si inca cum…
    Pe aia care isi apara drepturile lor si sunt in legitima aparare ma refer la germani sunt catalogati drept „extremisti””INCREDIBIL…cata rautate si minciuna malversatiuni

    Merkel e o nenorocita criminala aveam parere buna inainte acum ani in urma dar vad ca de la o vreme incoace a luat-o pe ulei sau asa I se dicteaza sa faca de la bubuli, o nenorocita…

    Germanii uite ca nu si-au pierdut verticalitatea si nationalismul cu toata „demonizarea” lor pe nedrept si spalarea pe creier de communism si de la americani.

    Sper ca la partea cu manastirile sa nu fie nimic adevarat ca altfel e deja prea de tot a sarit de multa limita…
    Trebuie sa luam atitudine imediat mergem la cat mai multe manastiri si informam pe stareti sau pe email daca au si efectiv daca situatia o cere blocam accesul la intrare sa nu intre derbedeii aia acolo ca e MARE BLASFEMIE daca se intampla asa ceva.
    Cu lanturile ne legam de poarta de usi de ce e pe acolo sa nu intre jegosii aia !!!

    http://www.b1.ro/stiri/eveniment/banii-alocati-pentru-imigrantii-din-romania-motiv-de-scandal-pe-facebook-128041.html
    O LEGE SFIDATOARE SI UN AFRONT LA ADRESA NOASTRA CETATENII ROMANIEI

    Am gasit ceva nu stiu daca despre asta vorbeste domnul Vasiliu sau este acum vreo lege noua despre care nu stim noi inca cu privire la imigranti.

    Dumnezeu sa ii dea sanatate si curaj si putere in continuare domnului Mugur Vasiliu!

    Apreciază

    • Tudor said, on ianuarie 15, 2016 at 9:59 pm

      Gasesti biografia pe axa.info.ro , scurt am sa spun ca ii omu care isi iubeste tara ,poporul si pe Dumnezeu.

      Apreciază

  10. Cristian said, on ianuarie 15, 2016 at 9:13 pm

    Predica Prea Sfintitului Longhin la praznicul Sfântului Arhidiacon Ștefan din 9 ianuarie 2016 (pe stil vechi) rostită la Mănăstirea Boian, Ucraina, având ca și subiecte principale: despre al III-lea război mondial, despre viitorul sinod pan-ortodox din anul 2016, despre cipuri, despre românii care lucrează în străinătate, despre rugăciune, și altele.
    LEGATURA VIDEO AICI : https://www.youtube.com/watch?v=Yqz4Itnt_NM

    Apreciază

  11. geo said, on ianuarie 15, 2016 at 10:01 pm

    http://www.zerohedge.com/news/2016-01-15/norway-pushes-panic-button-were-crisis-now-we-cant-deny

    http://beforeitsnews.com/global-unrest/2016/01/the-lion-is-it-time-to-fight-back-against-the-islamic-invasion-video-2469888.html

    http://therightscoop.com/new-isis-photos-show-children-in-cage-to-burn-alive/

    http://www.nytimes.com/2016/01/15/world/europe/as-germany-welcomes-migrantssexual-attacks-in-cologne-point-to-a-new-reality.html?action=click&contentCollection=Asia%20Pacific&module=MostPopularFB&version=Full&region=Marginalia&src=me&pgtype=article

    http://sputniknews.com/europe/20160115/1033198127/german-farmers-russia.html#ixzz3xLGQNZqH

    http://www.zerohedge.com/news/2016-01-15/sp-enters-latest-european-scandal-downgrades-poland-bbb

    http://www.zerohedge.com/news/2016-01-15/saudi-arabia-weak-kingdom-its-knees

    http://www.zerohedge.com/news/2016-01-14/stunning-drone-footage-depicts-syrias-dying-capital

    http://www.zerohedge.com/news/2016-01-14/alberta-freezes-government-salaries-canadas-oil-patch-enters-second-year-recession

    http://www.zerohedge.com/news/2016-01-14/us-government-has-internet-killswitch-and-its-none-your-business

    http://www.zerohedge.com/news/2016-01-14/real-price-oil-below-17

    http://www.zerohedge.com/news/2016-01-14/europe-choosing-self-destruct

    http://www.zerohedge.com/news/2016-01-14/norways-black-gold-fields-are-sea-red-real-time-map-crude-carnage

    http://www.zerohedge.com/news/2016-01-14/cheap-oil-hits-housing-north-dakota-texas-others

    http://www.zerohedge.com/news/2016-01-13/does-us-have-middle-east-strategy-going-forward

    http://www.zerohedge.com/news/2016-01-13/aftermath-us-intervention-what-arab-spring-looks-5-years-later

    http://www.zerohedge.com/news/2016-01-13/42-americans-ditch-two-party-system-say-government-biggest-problem

    http://www.zerohedge.com/news/2016-01-13/can-isis-actually-gain-power-over-libyas-oil

    http://www.zerohedge.com/news/2016-01-13/after-poland-compares-eu-nazis-brussels-launches-unprecedented-review-polish-media-l

    http://www.zerohedge.com/news/2016-01-13/war-between-saudi-arabia-and-iran-could-send-oil-prices-250

    http://www.zerohedge.com/news/2016-01-12/demise-dollar-hegemony-russia-breaks-wall-sts-oil-price-monopoly

    http://www.zerohedge.com/news/2016-01-12/former-uk-cop-says-jihadists-are-hiding-refugee-jungle-camp

    http://www.zerohedge.com/news/2016-01-12/meanwhile-chicago-120-people-shot-first-10-days-2016

    http://www.zerohedge.com/news/2016-01-12/meet-beware-new-police-tool-data-mines-your-life

    http://www.zerohedge.com/news/2016-01-12/virginia-senator-saudi-arabia-and-turkey-are-greatest-threats-world-peace

    http://www.zerohedge.com/news/2016-01-12/forget-20-oil-stanchart-says-prices-could-fall-low-10-barrel

    http://www.zerohedge.com/news/2016-01-12/dramatic-clip-captures-raid-worlds-most-notorious-drug-lord

    Apreciază

  12. Orthodox said, on ianuarie 15, 2016 at 10:50 pm

    România: este condusă de SECURITATE ! (oculta mondiala)

    Această minunată tară: a ajuns sa fie condusă de anti-romani (jidani-masoni) cu nume si pasaport romanesc (atat in parlament cat si in mass media) etc.

    Aceasta minunata tara : sa transformat dintr-un neam de crestini viteji si eroi intr-o sluga internatioanala mai exact o colonie pe axa USA-UE-ISRAEL facand parte din armata mondiala NATO (armata formata pentru a acapara cat mai multe teritorii in numele ,,democratiei’’ a ,,terorismului mai exact in numele gazului ,aurului ,petrolului si altor zacamainte si resurse naturale. Adevaratele interese ale ocultei mondiale.

    Armata Romana a fost transformata dintr-o armata nationala (de aparare a granitelor ,a valorilor si a moralitati crestine ) intr-o armata internationala participand la razboaie inventate in numele ,,democratiei’’ si impotriva ,,terorismului’’ inventat de catre oculta mondiala pentru a-si putea justifica in mod ,,corect’’ atacurile ucigase asupra anumitor tari si persoane (presedinti de stat asa numiti ,,dictatori’’ cat si a teroristilor platiti si ,,cautati’’ uneori prin ,,pesteri’’.

    Aceasta minunata tara : populatia a fost indobitocita, prostita si fraierita in mod voit cu ajutorul mass mediei a (securistilor care inca fac propaganda anti romaneasca ) si a circarilor chemati sa mareasca audienta prostiei la cote maxime.Si a fost impinsa populatia spre infern spre o europa a carui Dumnezeu Tata numai exista si a carui Dumnezeu Fiu este rastignit scuipat batjocorit si de unii chiar uitat.

    Aceasta minunata tara : sa manelizat in mod voit ani de-a randul pentru a-si pierde romanul identitatea nationala,istoria si credinta (cantandu-se despre bani,dusmani,prieteni ,tradare, ,,Dumnezeu ‘’ si ,,iubire’’ si nicidecum despre adevarata nadejde credinta si iubire despre adevaratul Dumnezeu unde nu are loc depresia si nici indoiala.Anii de-a randul vi sa ,,cantat’’ aceste manele si va fost bagat intr-un mod foarte siret si voit in minte
    (indoiala,dusmania,deznadejdea,tradarea,frustrarea si mai apoi in final depresia finalul omului ca persoana).

    Aceasta minunata tara : se incearca descrestinarea ei prin Globalizare (amestecarea tuturor raselor culturilor natiunilor si credintelor) si acceptarea unui ecumenism satanic (slujirea adevarului cu neadevarul si acceptarea neadevarului in adevar) mai exact slujirea ortodoxiei cu sectele si compatimirea si acceptarea homosexulitati in numele ,,iubiri’’.

    Aceasta minunata tara: a fost lipsita ani de-a randul de adevarate modele , valori umane si crestine.Sa incercat steregerea cu buretele a istoriei a constiintei nationale si a oricarei urme de nationalism.

    Aceasta minunata tara : am trait sa vad si sa simt vremurile de pe urma -citat ,,cand oameni vor vedea pe cineva ca nu inebuneste si se va scula impotriva lui ‘’.Am vazut cu cat ura sau ridicat oameni prostiti de sistem impotriva mea in momentul cand luam apararea propiei identitati nationale si propiei mele identitati crestine aparand B.O.R de atacurile parsive facute anii de-a randul de mass media aceea presiune pregatita contra biserici pentru acceptarea emigrantilor ,acceptarea homosexualitati ,acceptarea construiri moscheei si acceptarea construiri celui mai mare templu Masonic din europa la Bucuresti.

    Aceasta minunata tara : va pasi spre infern spre pierderea indentitati nationale spre pierderea identitati crestine spre pierderea identitati umane spre pierderea sufletului.Solutia corecta este aceea data de Parintele Iustin Parvu unitate in duh si adevar in comunitati mici crestine pentru apararea indentitati si a valorilor nationale front comun in jurul adevaratilor ierarhi ai adevaratilor marturisitori front comun pentru ADEVAR front comun pentru HRISTOS.AMIN!

    Apreciază

  13. Orthodox said, on ianuarie 15, 2016 at 11:49 pm

    Apreciază

  14. Claudia said, on ianuarie 16, 2016 at 9:31 am

    60 de imigranţi au intrat ilegal în România, noaptea trecută
    (http://www.realitatea.net/60-de-imigranti-au-intrat-ilegal-in-romania-noaptea-trecuta_1867306.html )

    Apreciază

  15. […] Video: MUGUR VASILIU despre CHESTIUNEA REFUGIATILOR. Si ceva despre un ZVON TERIBIL: Vor sa bage REF… […]

    Apreciază

  16. Cosmin said, on ianuarie 16, 2016 at 9:36 pm

    Un Roman Profund acest Mugur Vasiliu.

    Spune exact ce gandesc eu si cu siguranta inca multi ce citesc acest blog.

    Si a raspuns just la intrebarea: TU CE VEI FACE CAND SISTEMUL ITI VA RAPI COPIII?

    Si vad ca nu sunt singurul care fierbe de crapa ficatii in mine, cand vad ce se petrece cu noi si tara noastra.

    Sa fie aceste filmulete preludiul unei emisiuni online !!!

    Respectele mele domnului Mugur Vasiliu si nu in ultimul rand, tie frate Vasile.

    Apreciază

    • saccsiv said, on ianuarie 16, 2016 at 9:39 pm

      Cosmin

      Da, multumita bunului Dumnezeu, va face emisiuni la televiziunea pe internet.

      Apreciază

      • Cosmin said, on ianuarie 16, 2016 at 9:54 pm

        Slava Domnului !!!

        Apreciază

      • NIMENI said, on ianuarie 17, 2016 at 10:15 am

        Multumita bunului Dumnezeu a fost daruit noua Mugur Vasiliu, P. S. Mihail Jar si pe tine frate Vasile si ne-a indrumat pe noi toti pe acest blog !!!!!!!
        Doamne ajuta !!!!!!!

        Apreciază

  17. […] Video: MUGUR VASILIU despre CHESTIUNEA REFUGIATILOR. Si ceva despre un ZVON TERIBIL: Vor sa bage REF… […]

    Apreciază

  18. […] Video: MUGUR VASILIU despre CHESTIUNEA REFUGIATILOR. Si ceva despre un ZVON TERIBIL: Vor sa bage REF… […]

    Apreciază

  19. […] Video: MUGUR VASILIU despre CHESTIUNEA REFUGIATILOR. Si ceva despre un ZVON TERIBIL: Vor sa bage REF… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.