SACCSIV – blog ortodox

Daca Norvegia ar rapi copilul unui rabin, ce credeti ca ar face Mossad in 24 de ore?

Posted in Uncategorized by saccsiv on ianuarie 14, 2016

Asa ceva nu se va intampla, insa strict de dragul teoriei, daca Norvegia ar rapi copilul unui rabin, ce credeti ca ar face Mossad in 24 de ore? Crede cineva dintre voi ca nu l-ar extrage de pe teritoriul norvegian? Are cineva dubii ca cei ce au indraznit asa ceva nu isi vor blestema ziua cand le-a tranzit prin cap ideea unei asemenea fapte?

Considerati ca astfel de masuri ale Israelului ar fi corecte? Considerati ca Romania ar trebui sa procedeze aidoma?

Sperati insa ca Romania va si proceda aidoma? Eu nu-mi fac nici o iluzie ca SRI sau SIE va face asa ceva, caci Mossad lucreaza pentru evrei pe cand primele doua apara de neamul romanesc un sistem ce lucreaza tocmai impotriva neamului romanesc.

Atunci ce-i de facut?

Gyorgy Frunda povestea acum doua seri la Antena 3 despre niste cehi ce si-au recuperat copiii rapiti in Norvegia apeland la niste rusi. Nu ne-a mai spus, insa banuiesc cam ce pregatire aveau rusii aia ce au reusit la urgenta sa depisteze noile locatii ale micutilor si sa-i extraga de pe teritoriul norvegian ducandu-i mai apoi in siguranta in Cehia. Desigur, Gyorgy Frunda, fiind un cu totul avocat al sistemului norvegian, aproape striga ca la astfel de solutii nu trebuie sub nici o forma sa apeleze si romanii. Intreb si eu insa, daca unui ungur i s-ar intampla asa ceva, tot la fel ii era discursul?

M-am uitat oleaca pe internet dar n-am gasit nici o astfel de stire. Daca totusi e reala, voi ce parere aveti, au facut bine cehii?

Cititi va rog si:

COSMARUL – Un roman povesteste telefonic la Antena 3 CUM A FUGIT CU COPIII din Norvegia tocmai cand duba BARNEVERNET ERA LA USA pentru a-i rapi pe cei mici / IADUL PE PAMANT: Romania ii poate preda autoritatilor norvegiene

 

82 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. cosminmatiu said, on ianuarie 14, 2016 at 8:29 am

    Sigur ca au facut bine, ce au facut cele 11 semintii cand semintia lui Veniamin nu a vrut sa dea vinovatii si s-au unit toti in apararea lor ?
    Este extrem de simplu, toti masonii si cei ce ii asculta au imparatia in lumea asta si nu se tem decat de viata lor. De forta se tem.
    Daca Romania ar fi o tara ce ar tine cu oamenii ei ar spune ca in 24 de ore sa predea toti copii sau daca nu urmeaza razboi.

    Apreciază

    • marinela said, on ianuarie 14, 2016 at 3:20 pm

      De o mie de ori DA!!!Au facut fff bine acei cehi si mai stiu un caz al unei rusoaice ,cred ca tot aici pe blog am gasit link-ul si am citit,cum si-a recuperat doar unul dintre copii(ca i-au rapit doi copii,fetita si baiat) cu ajutorul unui sirb sau croat,nu-mi amintesc exact,dupa ce facuse o gramada de demersuri peste tot in Rusia si alte foruri europene si n-a rezolvat nimic.Cu asemenea mafioti trebuie lucrat cu propriile lor arme;mi-ai rapit copiii ,ei bine si eu mi-i recuperez tot prin „rapire”,ca nu-mi dai alternativa legala,punct.

      Apreciază

  2. ionutignat111 said, on ianuarie 14, 2016 at 8:35 am

    Consider ca cei care au posibilitatea sa apeleze la serviciile unor oameni specializati in recuperarea copiilor rapiti, ar trebui sa urgenteze acest lucru si sa nu mai astepte alte solutii din partea satanistilor norvegieni. acei copii au nevoie sa fie in sanul familiei, nu in case de poponari sau pedofili! Doamne fereste!

    Apreciază

  3. qwerty said, on ianuarie 14, 2016 at 8:40 am

    Apreciază

    • Cosmin said, on ianuarie 14, 2016 at 2:10 pm

      Spre sfarsitul emisiunii, Oreste Teodorescu devine gretos, mai gretos decat il stiam.

      Adica dupa ce tatal Bodnariu, isi stapaneste emotia si da raspunsuri foarte calculate, avand in vedere situatia si presiunea asupra familiei, deduci usor ca nu e un om oarecare, ci un om cu scoala, un om cult, om cu educatie, un om care nu ar fi capabil sa exercite abuzuri de natura sexuala sau violenta supra propriilor copii, vine Oreste si isi da cu parerea ca si cum tatal Bodnariu ar fi ceva psihopat, maniac sau alcolist.

      Bai Oreste, noi stim ca iti faci pontajul pe la masoni si ca unul din punctele de pe agenda masoneriei este distrugerea familiei, dar chiar asa pe fata ?

      Apreciat de 1 persoană

  4. Alin said, on ianuarie 14, 2016 at 9:23 am

    Angajatorii au dreptul sa supravegheze comunicatiile pe internet ale salariatilor, a decis CEDO in urma plangerii unui roman
    12-01-2016
    Sursa: Agerpres
    ––––––
    Un angajator are dreptul sa supravegheze comunicatiile purtate pe internet de salariati in timpul orelor de lucru, a decis marti Curtea Europeana a Drepturilor Omului (CEDO) in urma plangerii inaintate de un inginer roman, care a fost concediat in anul 2007 pentru ca a stat pe chat la serviciu, relateaza presa franceza.

    Reclamantul s-a adresat instantei europene invocand faptul ca, prin interceptarea convorbirilor sale personale, i-ar fi fost incalcat dreptul la intimitate.

    La randul sau, angajatorul si-a justificat decizia de concediere prin faptul ca inginerul roman a folosit mesageria electronica nu doar in scop profesional, ci si pentru a comunica cu fratele sau si cu iubita sa, iar regulamentul intern al respectivei companii interzice salariatilor sa foloseasca resursele acesteia in scop personal.

    Mai multe detalii pe Agerpres

    Apreciază

  5. ionel said, on ianuarie 14, 2016 at 10:05 am

    Pai cum sa nu procedeze bine cehii, mai mult decat isteti. Mai ales ca citisem ca unu dintre parintii astia castiga undeva la 10000 euro pe luna. pai rabd un an si adun 100000 si cred eu pentru banii astia gasesti pe cineva sa te ajute sa iti iei copii inapoi. De ce nu iau mai asti copii de tigani ca aia daca le da 1000 euro ii dau si nu mai spun nimic. Aia ca nu fac scoala ii olbiga sa cerseasca, ii mai si maltrateaza de multe ori pentru a fi buni de cersit. acolo nu zic nimic astia de la asazisa protectie.Eu daca nu vreau sa ii iau la copil o papusa cu Elsa care costa 300 ron si nici nu seamana e problema. Cand citeam acu vreo 10-15 ani ca o sa vina timpul cand tot ce e normal o sa fie considerat anormal si invers mi se pareau basme. Uite ca acuma din pacate e mai rau.

    Apreciază

  6. ioan said, on ianuarie 14, 2016 at 10:22 am

    Dupa mine,au facut foarte bine,in cazul in care statul nu se implica sa-si apere proprii cetateni. Bineinteles,ca riscurile sunt mari,ca daca sunt prinsi,nu o sa le fie foarte usor. Dar cand esti disperat,si nu ai ajutor de la nimeni,esti constrans sa iei si masuri disperate!

    Apreciază

  7. I. said, on ianuarie 14, 2016 at 10:33 am

    Oameni buni, ne agităm degeaba. Ne consumăm inutil, ne otrăvim sângele cu exces de hormoni ai stress-ului, mâniei, disperării etc. şi ne facem nouă înşine rău. „Nu poţi să faci un fir de păr alb sau negru” (adică, înţeleg eu, nu poţi determina, prin proprie voinţă, ca un anumit fir de păr care creşte pe capul tău să fie de o anumită culoare) sau „cine dintre voi, îngrijindu-se, poate să adauge staturii sale un cot?”
    Am mai auzit de dimineaţă o ştire care m-a enervat la culme, cea legată de creşterea preţului lemnului licitat de Romsilva şi de „punerea în pericol a 300.000 de locuri de muncă”. Mi se pare mie, sau românii au devenit un popor de idioţi? Ce e mai important, locul de muncă sau sănătatea? Mai poţi să munceşti dacă respiri aer otrăvit şi de îmbolnăveşti? Asta e ca faza aia cu locurile de muncă în industria tutunului…
    Şi ce mobilă produc ăştia? Că n-am văzut decât mobilă produsă din deşeuri de lemn (PAL etc.), nu din lemn masiv. Şi unde se duce lemnul masiv? Şi câtă nevoie mai e de mobilă dacă populaţia scade şi tot scade (în toată Europa, deci e valabil şi pentru exportatorii de mobilă), iar la ţară, mulţi au „mobilă” de pe vremea străbunicilor? Populaţia scade în continuare şi „dezvoltatorii” defrişează şi toarnă betoane… Pentru cine le toarnă?
    Ce poţi face? Să iei mitraliera? Te arestează în secunda doi sau te împuşcă direct. Se aruncă în aer arabii de prin anii ’70 şi tot n-au rezolvat cu Palestina. Sau ce a făcut Breivik… Şi dacă dispar unu-doi, vin alţi zece mai răi decât ei, şi vin şi cu „justificările” de rigoare „antiterorism”. Şi mai presus de toate considerentele, cazi din înfierea lui Dumnezeu. „Să nu ucizi” şi „cine are poruncile Mele şi le păzeşte, acela este care Mă iubeşte”. „Bagă-ţi sabia în teacă, căci cel ce scoate sabia, de sabie va pieri”. Dacă noi am fi cum ar trebui să fim, cred că Dumnezeu ar ploua peste ei foc din cer, ca peste Sodoma şi Gomora… Sau poate că de-aia mai rabdă, aşa cum ar fi răbdat pentru 10 drepţi…
    Deci ce putem face? Să ne creştem copiii frumos, întru Hristos, fără se ne temem de acuzaţiile de „îndoctrinare religioasă” şi fără bătaie, pentru că oricum bătaia nu ajută, părerea mea. Altceva? Eventual să mori cu ei de gât dacă încearcă să-ţi ia copilul, aşa cum ai proceda şi cu un pedofil. Exact la fel.

    Apreciază

    • mircea.v said, on ianuarie 14, 2016 at 11:48 am

      Sa vedem acum si alta parere:

      Cartea înţelepciunii lui Isus, fiul lui Sirah (Ecclesiasticul)

      Capitolul 30
      1. Cel care iubeşte pe fiul său îl bate, ca mai pe urmă să se bucure de el.
      2. Cel care ceartă pe fiul său va avea mulţumire şi între cei cunoscuţi se va lăuda eu el.
      3. Cel care învaţă pe fiul său întărâtă pe vrăjmaşi şi înaintea prietenilor se va bucura pentru el.
      4. Murit-a tatăl lui şi este ca şi cum n-ar fi murit, pentru că asemenea lui şi-a lăsat după sine.
      5. În faţa sa l-a văzut şi s-a bucurat şi la moartea sa nu s-a întristat.
      6. Asupra vrăjmaşilor a lăsat răzbunător şi prietenilor răsplătitor de har.
      7. Cel care este moale cu fiul său va lega rănile lui şi de orice strigăt se vor tulbura cele dinlăuntru ale lui.
      8. Calul neîmblânzit ajunge nărăvaş, aşa şi un copil lăsat în voia lui ajunge rău-crescut.
      9. Dacă eşti drăgăstos cu fiul tău, te va înfricoşa; joacă-te cu el şi te va întrista.
      10. Nu râde cu el, ca să nu te doară împreună cu el şi mai pe urmă să ţi se strepezeaseă dinţii.
      11. Nu-l lăsa în voia lui la tinereţe şi nu trece cu vederea greşelile lui.
      12. Pleacă grumazul lui la tinereţe şi bate-l până este prunc, ca nu cumva, încăpăţânându-se, să nu te asculte.
      13. Ceartă pe fiul tău şi fă-l să lucreze, ca să nu se poticnească întru ruşine.
      14. Mai bun este săracul sănătos şi tare eu puterea, decât bogatul care are trupul său rănit.
      15. Sănătatea şi buna tărie este mai bună decât tot aurul, şi trupul sănătos şi eu putere, decât avuţia nenumărată.
      16. Nu este mai bună avuţia decât sănătatea trupului şi nu este bucurie mai mare decât bucuria inimii.
      17. Mai bună este moartea decât viaţa amară sau decât boala necontenită.
      18. Bunătăţi multe, vărsate împrejurul gurii celei închise, sunt ca bucatele cele puse la mormânt.
      19. Ce foloseşte idolului jertfa? Că nici nu mănâncă, nici nu miroase; aşa este cel care stăpâneşte avuţia, dar nu se poate bucura de ea.
      20. Cel care vede cu ochii şi suspină este ca famenul care îmbrăţişează pe fecioară şi suspină.
      21. Nu da spre întristare sufletul tău şi nu te necăji eu sfatul tău.
      22. Veselia inimii este viaţa omului şi bucuria este îndelungarea zilelor lui.
      23. Iubeşte-ţi sufletul tău şi-ţi mângâie inima ta şi departe de la tine goneşte întristarea,
      24. Că pe mulţi i-a omorât întristarea şi nu este folos întru ea.
      25. Pizma şi mânia împuţinează zilele şi grija aduce bătrâneţile mai înainte de vreme.

      Apreciat de 1 persoană

      • maria gherasim said, on iunie 30, 2016 at 10:26 pm

        Tre sa fim atenti..toate cu multa intelepciune..nu bataie k la salbatici..cand e nevoie mustrat si dojenit pana se indreapta..apoi multa rugaciune..asta e mai presus de toate.Dumnezeu sa ne lumineze..a fi parinte e o mare responsabilitate..apoi sa cresti un om in societate e lucru mare..vremurile sunt grele..

        Apreciază

    • Ioan said, on ianuarie 15, 2016 at 4:37 pm

      @I si un punct

      Lemnul scump ar afecta puternic industria mobilei care e singura care mai exporta ( si poate de asta li se pun bete in roate). Problema e ca lemnul pentru export, care pleaca in stare bruta trebuie scumpit, acela care desi e f. bun pt mobila, el pleaca pt a arde frumos in semineele din vest… Acel lemn exportat este cel care trebuie taxat daca nu pleaca in forma finisata si cu un adaos de cel putin 3-400%. Nici macar paleti sau semifabricate nu ar mai trebui sa plece din tara. In Polonia detinatorii de padure deja primesc bani de la diverse companii din lume pt certificate verzi. Asa ar trebui si noi, sa stam cu padurea intreaga si sa vindem certificate…ca oricum aerul il misca Dumnezeu, dar padurea noi o ducem…

      Apreciază

  8. minionita said, on ianuarie 14, 2016 at 10:48 am

    O chestie bizara dpdv juridic, indiferent de ceea ce prevede legislatia, e faptul ca s-a deschis procedura de adoptie inainte sa se termine procedurile impotriva parintilor..

    Apreciază

  9. oarecare said, on ianuarie 14, 2016 at 11:19 am

    Treaba cu ëxtrasul copiilor se facea in 2 etape intai un detectiv localiza copii si apoi „specialistii” ii luau ca din oala, asta pana la atentatele din Franta cand nu se facea control la granite… acum mai greu, din ce mi-a spus cineva ca a citit la randul lui pe net si cica asta era practica

    Pai daca norvegienii sunt haiduci cu copii altora cu atat mai mult haiduci trebuie sa fie si parintii care sunt indreptatiti sa aiba grija de propriii copii…

    Apreciază

  10. rr said, on ianuarie 14, 2016 at 12:07 pm

    Sa nu uitam din ce puzzle face parte piesa „Confiscarea copiiilor” (text scris in 1992):

    „Iată cum descrie un profesionist al informaţiei de stat, dr. John Coleman, Noua Ordine Mondială care ne va aduce pacea universală (comentariile între paranteze îi aparţin lui James Warner):

    – „Un singur guvern mondial şi o singură moneda sub o oligarhie permanentă nealeasă de popoare, dar care se alege singură din cercurile ei, sub forma unui sistem feudal, ca în Evul Mediu…” (CFR este o astfel de oligarhie care practică această selecţie).

    – „Nu va exista clasă de mijloc; vor fi doar stapâni şi sclavi. Toate legile vor fi uniforme, într-un sistem juridic unitar de curţi mondiale, care aplică acelaşi cod unificat, sprijinite de o forţă poliţienească a guvernului mondial şi de o forţă militară mondială, pentru impunerea legilor în toate acele foste ţări care nu vor mai avea graniţe naţionale…” (Asociaţia Avocaţilor din America militează pentru acest sistem juridic mondial).

    – „Nu va fi permisa decât o singura religie, sub forma unei religii de stat mondiale, care a existat înca din 1920… Satanismul, luciferismul şi vrajitoria vor fi recunoscute ca si cursuri aprobate în scoli si nu se vor permite scoli particulare sau bisericeşti. Toate bisericile creştine au fost deja subminate şi crestinismul va dispare sub guvernul mondial.” (Satanismul si vrajitoria au primit statut de „religii”. Servicii religioase satanice sunt oficiate în cadrul armatei Statelor Unite la bazele militare).

    – „Pentru introducerea unui stat în care nu exista libertăţi individuale sau vreun concept despre libertate, nu vor exista republici, suveranitate sau drepturi ale popoarelor. Mândria nationala si identitatea rasiala vor fi anihilate şi în faza de tranziţie va fi pedepsită aspru orice aluzie la originea rasiala.” (De asta se ocupa legea care pedepseste delictul de ură, dar în cele din urma toţi vom fi sclavi, aşa că nu contează).

    – „Toţi vor fi îndoctrinaţi că sunt creaturi ale guvernului mondial, fiecare cu un numar de identitate clar vizibil pe persoana sa, astfel încât sa fie imediat accesibil; acest numar de identitate va intra în computerul central al NATO de la Bruxelles, în Belgia si toate agentiile guvernului mondial îl vor putea obtine imediat oricând…” (S-au preparat deja acele de seringa pentru injectarea cip-urilor de computer la viitorii sclavi ai guvernului mondial).

    – „Casatoria va fi ilegala si nu va exista viata de familie pe care o cunoastem. Copiii vor fi luati de la parinti, de mici si crescuti ca apartinând statului…” (Deja au aparut agentiile care „protejeaza copilul”. Atât Hillary Clinton cât si Ross Perot propavaduiesc programe de „crestere” a copiilor departe de familiile lor).

    – „Femeile care au nascut 2 copii vor fi instruite cum sa avorteze; datele vor fi mentinute în dosarul personal, al fiecarei femei, care exista in computerele regionale ale guvernului mondial.” (In China se permite un singur copil. Pilula care provoaca avortul exista deja).

    – „Va fi promovata pornografia… pe fiecare scena si ecran cinematografic, inclusiv pornografia homosexuala. Va fi obligatoriu sa folosesti droguri „pentru distractii”, fiecare având o ratie de droguri care poate fi cumparata de la magazinele guvernului Noii Ordini Mondiale din toata lumea. Vor fi elaborate droguri care controleaza mintea si folosirea lor va fi obligatorie. Astfel de droguri vor fi administrate în alimente si în apa, fara stirea si consimtamântul poporului…” (In Germania si Uniunea Sovietica s-a folosit si se foloseste din plin fluorul ca sa reduca rezistenta mintala. Astazi sunt baruri în New York care vând o bautura afrodisiaca ce mentine apetitul sexual ridicat timp de 10 ore).

    – „Sistemul economic va functiona de asa natura incât clasa oligarhica de stapâni va permite sa se produca exact atâtea bunuri si servicii câte sunt necesare sa mentina lagarele de sclavi în stare de functionare. Toata averea va fi concentrata în mâinile membrilor elitei…” (Masele sunt tinute în frâu prin recesiune economica, lipsa de lucru, lipsa celor necesare traiului, lipsa alimentelor, etc).

    – „Eutanasia celor batrâni si foarte bolnavi va fi obligatorie…” (Eutanasia a fost propusa pe buletinele de vot din California în 1992).

    – „Cel putin 4 miliarde de „paraziti inutili” vor fi eliminati pâna în anul 2050 prin razboaie locale, prin epidemii organizate de boli fatale cum ar fi SIDA, ori boli rapide si prin înfometare. Sursele de energie, apa si hrana vor fi furnizate la nivel de supravietuire, pentru cei care nu sunt membrii elitei, începând cu popoarele Europei si Americii de Nord si trecând apoi la celelalte rase. Populatia Canadei, Europei de vest si Statelor Unite va fi decimata mai repede decât a celorlalte continente, pâna ce populatia globului va ajunge la cifra de un miliard care va putea fi stapânita mult mai usor, dintre care 500 de milioane vor fi chinezi si japonezi, alesi pentru ca sunt popoare care au fost înregimentate de secole si sunt obisnuiti sa asculte ordinele fara sa discute.” (Problemele cele mai grave ale omenirii in prezent sunt: razboiul din Somalia, avorturile, secretul despre crearea în laborator a virusului SIDA, etc. Oare de ce pentru prima data în istorie nu se testeaza si nu se urmaresc cei infectati în aceasta epidemie mondiala, daca nu pentru depopularea rapida, fortata si planificata? Mai mult, de ce scolile si guvernul nostru promoveaza promiscuitatea si imoralitatea propagând folosirea prezervativelor când s-a dovedit deja ca aproape toate prezervativele sunt permeabile ? Abstinenta nici nu e pomenita, caci ar promova o societate morala si dreapta si nu una decadenta si usor de manipulat… Congresul refuza sa protejeze prin avertizare sotiile legitime care nu stiu ca sotii lor sunt infectati.)

    – „Statele Unite vor fi invadate de popoare si culturi straine. Pentru acesti oameni, care nu stiu ce înseamna Constitutia Statelor Unite si deci nu vor face nimic ca sa o apere si în mintea carora conceptele de adevar si dreptate sunt asa de slabe încât nu conteaza, hrana si adapostul vor fi singurele lor preocupari.” (Legile in acest sens au fost deja votate. Nota noastra: Din Haiti vin valuri de emigranti cu SIDA. In Miami trebuie sa stii limbile imigrantilor ca sa poti gasi de lucru).

    – „Nici o banca centrala nu va exista în afara de Banca de Ajustari Internationale si Banca Mondiala. Bancile particulare vor fi ilegale. Plata muncii va fi conform unor bareme uniforme sub unicul guvern mondial. Nu vor fi permise disputele de salariu si nici devieri de la baremele universale stabilite de guvernul mondial. Cei care vor incalca legea vor fi executati imediat.” (Bancile centrale nationale apartin deja familiei Rothschild: în Statele Unite, Italia, Anglia, Franta, Germania si Australia).

    – „Nu vor exista bani sau monede în mâna celor care nu fac parte din elita. Toate tranzactiile se vor face prin cartea de credit care va avea numarul de identificare al purtatorului. Celui care calca regulile… i se va suspenda cartea pe diverse perioade de timp, dupa cât de mare a fost greseala lui.” (Oare de ce prolifereaza cartile de credit ? Pentru binele consumatorului ?)

    -„Un astfel de individ pedepsit va vedea cum cartea lui de credit este trecuta pe lista neagra, când se duce la cumparaturi, si nu va putea obtine nimic. Incercarile de a folosi monede vechi, adica monedele de argint ale natiunilor defuncte, vor fi considerate crime capitale si pedepsite cu moartea. Toate monedele vor trebui predate statului împreuna cu pustile, munitiile, explozivele si automobilele. Numai elita si functionarii mai înalti ai guvernului mondial vor avea dreptul la automobile particulare, arme, monede.” (Armele sunt confiscate treptat, în fiecare luna. Nu se aude nimic altceva decât ca e rau sa le ai. Exista cel putin patru legi care controleaza aurul. Ne asteptam la mai multe. In cartea sa „Earth in the Balance – Pamântul în balanta”, vice-presedintele Al Gore propavaduieste eliminarea motorului cu combustie interna, adica implicit a automobilelor, a camioanelor si a motocicletelor).

    – „Daca vina e mare, cartea de credit va fi confiscata acolo unde se încearca folosirea ei. Dupa aceea acel om nu va mai putea sa obtina, sub nici o forma, hrana, apa, adapost, de lucru, îngrijire medicala si va fi declarat oficial în afara legii…” (Intr-un sistem fara moneda, daca ti se pierde numarul de computer, esti sfârsit).

    – „Grupurilor rivale, precum arabii si triburile africane, li se vor accentua dusmaniile si li se vor permite sa duca razboaie de exterminare unii împotriva celorlalti sub privirea Organizatiei Natiunilor Unite si Aliantei Atlantice. Aceeasi tactica va fi folosita în America Centrala si de Sud. Aceste razboaie, care au scopul de reducere a populatiei, vor avea loc înainte de preluarea puterii de catre guvernul mondial si vor fi stârnite pe fiecare continent unde locuiesc grupuri mari de populatii diferite etnic si religios, ca sikh-ii, pakistanezii, musulmanii si hindusii. Controversele etnice si religioase vor fi in mod special exagerate si conflagratii violente vor fi stârnite si încurajate pentru «rezolvarea» conflictelor.” (Ex.: Nicaragua si Iugoslavia. Musulmanii radicali încearca sa rastoarne guvernul în Egipt. China si Coreea de Nord le furnizeaza armament modern).

    – „Toate mijloacele de informare si tiparire vor fi sub controlul guvernului mondial. Metodele de spalare a creierului si controlul mintii (MIND CONTROL) vor constitui «distractiile la ordinea zilei», aceste metode fiind perfectionate tot mai mult si aduse la rangul de arta suprema în Statele Unite.” (Aproape toata mass-media este sub control fracmasonic central si, într-adevar, spala creierele în mod subtil, inconstient.)

    Cele de mai sus au fost scrise în 1992. In anii care au trecut de atunci s-au facut pasi mari spre realizarea acestor directive ale Noii Ordini Mondiale.”

    Apreciază

  11. nu.conteaza said, on ianuarie 14, 2016 at 12:31 pm

    Va rog sa cititi acest material. Daca vi se pare interesant, fiti liberi sa-l promovati. Singura mea rugaminte: aveti rabdarea sa il parcurgeti in intregime. Tot ce spune personajul este verificat si adevarat.

    http://www.nationalisti.ro/2015/03/de-ce-au-ajuns-germanii-sa-i-omoare-pe-evrei-vezi-aici-cine-a-declansat-razboaiele-mondiale/

    Apreciază

    • Ion P. said, on ianuarie 14, 2016 at 2:20 pm

      Un evreu care nu s-a convertit la crestinism, nu poate sa fie antisemit. E posibil ca unele informatii sa fie adevarate, dar cred ca mai degraba e vorba de un „steag fals”. Adica, vezi Doamne, evreii sunt oarecum vinovati, dar nu chiar asa de vinovati, in schimb tot nemtii poarta vina suprema! O fi fost o oarecare ura impotriva evreilor la nivelul de jos al populatiei germane, dar razboiul si sforile lui le-au tras tot evreii. Pai Hitler nu era evreu? Pai Angela Merkel nu e fiica lui Hitler? Uitati-va la fizionomia faciala a celor doi (comparati fotografiile) si o sa observati o asemanare izbitoare.

      Apreciază

      • nu.conteaza said, on ianuarie 14, 2016 at 3:29 pm

        Scriem doar sa ne aflam in treaba, de dragul de a face conversatie? Sau verificam si ce mazgalim pe net? Freedam s-a convertit la crestinism, cauta-i numele si ai sa afli mult mai multe despre ce a facut el.

        Apreciază

    • Ion P. said, on ianuarie 14, 2016 at 4:10 pm

      @ nu.conteaza
      Pai s-a convertiti la ortodoxie sau la papistasi?

      Apreciază

      • Ion P. said, on ianuarie 14, 2016 at 4:53 pm

        Cu alte cuvinte, de ce-as avea incredere intr-un evreu convertit la o asa zisa forma de crestinism eretica? Nu intamplator am zis mai sus ‘crestinism’ fara sa pun ghilimele, intrucat nu-l consider pe Freedman adevarat crestin. Si daca nu este crestin adevarat, respectiv ortodox, atunci cum poate sa marturiseasca adevarul absolut? Admit ca sunt niste adevaruri acolo, dar nu 100%. In plus, de unde si pana unde afirmati: „Tot ce spune personajul este verificat si adevarat”. Verificat de catre cine? De catre care instanta absoluta, care nu greseste adevarul niciodata?

        Apreciază

  12. dacus said, on ianuarie 14, 2016 at 1:31 pm

    Apreciază

  13. Anca said, on ianuarie 14, 2016 at 1:39 pm

    Sigur ca au facut bine si era exact ideea mea,ca sotii Bodnariu si Nan ar trebui sa apeleze in secret la o agentie ruseasca ce a mai trecut prin asta.Rusii si-au scos copiii din ghearele norvegienilor si nu o singura data.

    Apreciază

  14. Nimbus said, on ianuarie 14, 2016 at 2:14 pm

    Apreciat de 2 persoane

  15. Cosmin said, on ianuarie 14, 2016 at 2:48 pm

    Pe contul de FB al celui care ii reprezinta pe Bodnariu si de unde s-au initiat petitii si proteste, le-am sugerat la 5-7 zile dupa incident, vazand cum evolueaza lucrurile, sa apeleze la o firma de protectie si paza si de detectivi particulari, dinafara teritoriului norvegian, care sa identifice locatia copiilor si sa intervina sa ii ia de acolo. Aceste firme au personal pregatit sa intervina in situatii de criza, respectiv mercenari. Sugestia mea a fost cenzurata, probabil tocmai pe motiv ca, contul respectiv ar fi urmait de catre institutiile norvegiene.

    Se mai vehiculeaza ideea ca guvernul norvegian nu ar avea autoritate asupra firmei Barnevernet, deoarece aceasta din urma e o societate private si care are putere de interventie independenta.

    Nimic mai fals !!! Politistii care insotesc agentii Barnevernet, apartin statului implicit guvernului norvegian.

    La minutul 45:33 realizatorul emisiunii Jocuri de Putere, reclama faptul ca i se trimit mesaje de avertizare in care ii se recomanda sa aiba grija cum analizeaza cazul.

    Apreciază

  16. oarecare said, on ianuarie 14, 2016 at 3:38 pm

    offtopic
    http://www.activenews.ro/stiri/Ministrul-Mediului-Garzile-Forestiere-trebuie-sa-devina-un-fel-de-DNA-al-padurilor-128895

    Dupa ce i-a lasat sa isi faca de cap aceasta lege va lovi cel mai probabil tot in cei amarati care mai iau cate o creanga de prin padure….

    Apreciază

    • Cosmin said, on ianuarie 14, 2016 at 6:41 pm

      Poti sa fi ferm convins ca asa va fi. Adevaratele furturi de masa lemnoasa s-au facut, se fac si se vor face cu acte-n regula.

      Referitor la titlul articolului: respect oricarui stat care va actiona just atunci cand cetatenii sai sunt abuzati pe teritoriul altor state si rusine institutiilor din tara noastra care sunt pres de sters pe picioare intereselor straine, culmea, pe banii nostrii.

      Apreciază

  17. geo said, on ianuarie 14, 2016 at 4:10 pm

    Apreciază

  18. moise said, on ianuarie 14, 2016 at 4:29 pm

    In primele 48h de ore (cel mult) angajam pe cine trebuie sa-mi aduca puii acasa si pana imi erau recuperati copiii, imi aranjam plecatul din tara. Nu dadeam nimic pe goarna!

    Apreciază

    • el said, on ianuarie 15, 2016 at 12:34 am

      moise

      exact asa trebuie procedat !

      Apreciază

    • Radu said, on ianuarie 15, 2016 at 6:53 pm

      pai pe cine ? daca nu cu mafia cu cine? pe cine sa angajezi tot niste ” revolutionari ” sau ceva asemantor sau cu un mafiot de moda veche cu principii vechi daca mai exista…alea cu familia, onoare, etc

      nu stiu daca poti sa apelezi la vreo agentie a statului ca toti sunt mana in mana in cine sa te increzi?
      cehii aia chiar habar nu am cum au apelat la rusi daca e adevarat ce a spus unguroiul ala…
      si bineinteles ca te costa sa faci asa ceva daca esti sarac ce faci?

      cel mai simplu si usor este sa eviti problema de la inceput nu te duci in tarile din vest sa traiesti ca acolo gradul de imbecilizare si implementare a sistemului noii ordini mondiale de stanga e avansat si desi unii europeni incep sa isi cam dea seama de chestia asta e cam greu sa se mai schimbe ceva…s-a ajuns prea departe

      eu cred ca nici de musulmani nu au tupeul asta nesimtit sa le ia copii nu numai fata de evrei…

      am impresie ca pe noi crestinii fie ortodocsi sau ceilalti eretici ne iau drept prostii satului jolly jocker cam asta cred…
      cei care conduc NATO si uniunea sunt niste tradatori nenorociti fata de propriile lor popoare europene…

      Apreciază

      • el said, on ianuarie 16, 2016 at 11:47 am

        Radu

        joci si tu dupa regulile jocului impuse si inventate de ei!
        aici dam raspunsul unei situatii DEJA prezente: sunt oameni are din varii motive au emigrat, asta NU e echivalent ina cu a accepta sa li se impuna sa fie lipsiti de copii lor din cuza unor INDRACITI.
        discutia porneste de la punctul in care se afla omul : indiferent de e in norvegia sau aiurea( sistemul se cauta sa fie impus GENERAL chiar si in Ro si atunci nu mai are sens observatia ta, ca fie de stai acasa in Ro fie de est altunndeva probema IMPUSA de ei va trebui sa o rezolvi !)
        sunt ei INFECTI DE EC te-ai abtie/rusina sa apelezi la solutii declrate „murdare” de axa lor de valori?
        pai daca ei sunt INDRACITI si SUNT ! eu trebuie sa stau ca un imbecil la cheremul regulilor impuse de ei ca sa-mi dau constiinta buna in sitemul lor de valori PERVERSE ca am fost om „cinstit „???

        NU, NU MA JENEZ de indraciti sa-i tratez INTOCMAI cum merita !

        sa indrazneasca INDRACITII sa fure un coil de SIMPLU evreu ! CE CREZI ca s-ar intmapla???

        nu de rabin, de jidan simplu….. CATI COPII EVREI sunt furtai in sitemul norvegian sau echivaletul lui???

        iti sunp eu . ZERO !!! niciunul !!

        sa-si puna semne d eintrebare DE CE cretinii cirectlui polictic si gloatele lui anticrist !

        dar daca PLZII GLOATELOR lui anticrist sunt batjocoriti de diavol crezi ca e „intamplator”???

        ei problema e spinoasa

        Apreciază

  19. JE said, on ianuarie 14, 2016 at 4:55 pm

    „Întâlnirea cu Merkel a consfințit decizia luată peste capul României la Bruxelles. În scurt timp, zeci de mii de arabi și magrebieni vor poposi pe meleagurile mioritice iar noi, cetățenii, presa, politicienii, trebuie să dezbatem și să găsim soluții pentru ACEASTĂ realitate.”

    – Un caz de isterie națională. De ce România nu are viitor
    http://psnews.ro/un-caz-de-isterie-nationala-de-ce-romania-nu-are-viitor-108932/

    Apreciază

  20. Georgel said, on ianuarie 14, 2016 at 6:33 pm

    Off topic. Un fost satanist si-a gasit ,,scaparea” la penticostali: https://www.youtube.com/watch?v=I11L71PD3Lw . Lamuriti-mă careva va rog frumos cum sta treaba. Din lac in puț ? Și cică mai și au incercat ceilalti vrajitori,satanisti sa-l omoare si nu au reusit, de ce nu au reușit, ce fel de protecție să ai la penticostali ? nu ai nimic, si atunci ? O fi fost întradevăr Dumnezeu care i-a aratat acea vedenie ( iadul, și satana neputincios în fața crucii ? ) , dacă da, cum de s-a ajuns în situația asta ? dacă nu, ce rost sa mai fi avut toată ,,mutarea” asta din lac în puț ? Exista mântuire în afara de ortodoxie ? Da pe unul dintr-un trib din Africa care nu a auzit de Dumnezeu cel adevarat ? ( ma gandesc ca exista si persoane din astea) Ce se intampla cu el ? ( parca era un articol cu Pr. Cleopa care vb despre tema asta, dar s-au mai postat multe articole de atunci, ar dura prea mult pana l-as gasi )

    ,,Cine vrea sa se mântuiască cu intrebarea să călătorească ”

    Apreciază

    • Mirela said, on ianuarie 19, 2016 at 9:07 pm

      Faptul că vrăjitorii şi sataniştii nu au reuşit să îl omoare pe un penticostal nu înseamnă că penticostalii au Duh Sfânt şi că satana e neputincios în faţa lor, ci este expresia faptului că diavolul caută să îl păcălească pe fiecare cu ceva. Un penticostal va ştii întotdeauna că satanistul lucrează cu dracii, dar, văzând că lucrarea fraţior lui de credinţă pare puternică şi făcătoare de minuni, va crede că la penticostali sunt adevărul şi mântuirea.
      Pe unii dracii îi atrag direct către dispreţuirea creştinismului şi către lucrarea contrară voii şi poruncilor lui Dumnezeu, iar pe alţii îi atrag cu falsificarea credinţei. Finalul e acelaşi iad.
      Singur ortodoxia!

      Apreciază

  21. veaceslav said, on ianuarie 14, 2016 at 6:57 pm

    DESPRE PRAVILA SCHIMONAHIE ANTONIA PENTRU COPII AVORTATI
    Schimonahia Antonia spunea ca foarte multe suferinte ne asteapta pentru singele acestor copii nevinovati. Foarte multa hula exista pe internet contra acestei Pravile. Cum de oare a reusit vrajmasul sa insele atitea oameni imbisericiti? Multi numesc hula din pricina cinului Bisericesc a acestui tip de botez. Dupa sf Ioan Gura de Aur „in botez, prin apa vine darul, iar actiunea duhovniceasca consta in renastere si reinoire. Cu a cui putere?” Apa este locul botezului, insa Tainele dupa scrisele sfintului”se savirsesc cu puterea Tatalui si Fiului si Sfintului Duh” Si deoarece trupul (a copilului avortat)nu-l avem, iar sufletul copilului sa-l cufundam in apa nu putem, desigur, ca se cere de la mama(care a facut prunc ucidere) sa ceara in rugaciune reinoirea si renasterea sufletului Pruncului omorit, cu mare Mila Domnului, pentru multele lacrimi ale mamei. Oare nu vrea asta Domnul? Referitor la lacrimi ne scrie par Ioan Damaschin cind ne spune despre tipurile de botez „al saselea este botezul prin lacrimi si pocainta prin foarte multe munca”. Deci schimonahia Antonia nu cere botezul pruncilor ucisi in apa, deoarece acest prunc nu mai e pe pamint, ci cere mila mintuetoiare a Domnului pentru prunc dupa moarte. In pravila se face referire la rugaciuni canonice catre Preasfinta Treime, Maica Domnului,4 sfinti, si se roaga cu smerenie pentru botezul pruncilor, cere, insa nu si infaptuieste personal taina Botezului. Si aceste rugaciuni catre mare Mila Domnului, pe internet sau in unele brosuri, se numesc hula. Vrajmasul foarte tare nu vrea mintuirea acestor prunci si a acestor mame, de aceea asa de tare o hulesc pe schimonahia Antonia si Pravila pentru pruncii ucisi.
    Dupa prima carte iesita despre schimonahia Antonia „Retineti Dragostea Mea” in 2005, parintele Afanasie(membru a sfintului chiot, a Athosului) a cerut voie pentru traducerea cartuliei in limba bulgara, si a subliniat importanta cartii, pentru timpurile noastre de decadere duhovniceasca. Cartulia a fost de asemnea publicata la Odesa , cu binecuvintarea mitropolitului Aghatanghel, si in Minsk, cu binecuvintarea mitropolitului Filaret,
    Si de ce sa nu ne rugam? Oare exista asa porunca nu va rugati? cuvintele schimonahie Antonia „asa mi sa spus,cei ce se vor ruga pentru pruncii lor avortati, se vor mintui, intelegeti sau nu?” Ce tine de alegerea numelui pentru sufletul pruncului , oare nu parintii aleg numele copilului inainte de botez, si la taina botezului doar se confirma numele ales de parinti? Vrajmasul ironizeaza „De ce sa dam nume de barbat sufletului avortat? daca e fata?” Sa ne aducem aminte de traditia bisericii, multe monahii si schimonahii primesc nume de barbat. Mai spunea matusa Antonia „toate problemele voastre vor fi pina nu va veti ruga pentru botezul sufletelor, copiilor vostri ucisi” Aceasta prorocie se refere nu numai la familii aparate ci si la poorul intreg. Atita timp cit sufletele pruncilor stau la intuneric, lepadati de parinti, atita timp si poporul ucigator de prunci nu va trai bine. Oare nu este Domnul Atotdrept? Tot ce e necesar pentru a ne mintui din acest grav pacat este lasat de catre Nascatoare de Dumnezeu, prin schimnahia Antonia.
    PRAVILA.
    -Rugaciunile de dimineata(dupa cartea de rugaciuni) pina la Crez(inclusiv).Mai departe:
    -In numele Tatului Amin, a Fiului Amin, a Sfintului Duh Amin
    -Cei ce intru Hristos vati Botezat, In Hristos vati si imbarcat (de 3 ori)
    -Aliluia ( 3 ori)
    Sufletului pruncului i se da nume de barbat din rindul sfintilor Domnului, si adresindune catre sfinti cerem asa:
    -Sfintea Ioane botezatorule, boteaza-mi copilul(numele) omorit in pintece, care sta in temnita
    -Sfinta mare mucenita Varvara, alataura-mi copilul(numele) omorit in pintece, care sta in temnita
    -Sfinte Simion Primitor de Dumnezeu, cum lai primit pe Hristos, primeste-mi copilul (numele) in miinile tale, omorit in pintece, care sta in temnita
    -Sfinta Ana Prorocita, primeste copilul meu(numele) ca o mama de botez, omorit in pintece ,care sta in temnita
    In continuare urmatoarele rugaciuni:
    -48 de ori Imparate Ceresc… si 40 metanii mari
    -48 de ori Tatal Nostru…. si 40 de metanii mari
    -48 de ori Psalmu 50….. si 40 de metanii mari (cei care nu pot , se permite in loc de ps 50, sa citeasca de 48 de ori rugaciunea lui Iisus.)
    -48 de ori Usa Milostivirii….si 40 de metanii mari
    Dupa aceasta sfirsitul rugaciunilor
    -Cuvinese cu adevarat………………
    Matusa Antonia permitea sa te rogi si pentru alti prunci, nu numai pentru ai tai personali. De asemnea este necesar ca dupa indeplinirea Pravilei pentru fiecare prunc sa dai de pomana pelinici, caciulite, luminari, cruciulite, si de dat pentru botezul unui copil orfan,sau la vreo casa de copii sau la vreo familie saraca. De asemeni cite avorturi sau pierdere de sarcina ati avut, pentru fiecare trebuie de repetat Pravila in parte. Celor ce au folosit alte metode de ucidere a pruncilor prin otravuri, spirale, anticonceptionale, sa indeplineasca aceasta epitemie de 5 ori pe an, nu mai des,deoarece orice viata incepe de la concepere,si orice metoda de oprire a vietii inseamna sa omori. Mai departe in fiecare zi pina la moarte de spus rugaciunea „Doamne , milueste copii mei, omoriti in pintecele meu. Doamne Iisuse Hristoase, pentru mare mila ta, pentru credinta si lacrimile mele, boteaza-i dupa mare mila ta si nui lipsi pe ei de lumina ta Dumnezeiasca” (de 3 ori pe zi) Aceasta pravila se poate de indeplinit in 2, in 3 , in 4, pentru un suflet astfel se usureaza indeplinirea ei. daca in 2 citim cite 24 de ori fiecare daca in 3, de 16 ori fiecare, si tot asa. Aceasta Pravila se poate de indeplinit si pentru altii care stau la pat, sau care nu vor, pentru parinti, rude , prieteni, se permite de facut Pravila atit femeilor cit si barbatilor. Cei ce de sine statator, au facut Pravila pentru altii, au avut vedenii cu sufletele pruncilor mintuiti. Metaniile le putem face si pentru cei ce nu sunt in stare sa le faca, sau daca le vine greu sa le faca incetisor , dupa citirea rugaciunilor, insa noapte intre orele 12 si 3, o metanie este egala cu 40(din invataturile Pelaghei de la Rezani)
    Si asa aceasta Pravila este o mila a Domnului,pentru timpurile noastre, Maica Domnului si-a luat toate asupra ei, noua ne ramine sa gasim timp(indeplinirea pravilei dureaza la 2 ore jumate). Nu pierdem timpul frati si surori, cautati preoti care sa binecuvinteze, daca nu-i gasiti cereti binecuvintare de la Dumnezeu si Maica Domnului. Facind aceasta Pravila se scoate blestemul de pe neam. Ar fi de dorit ca in fiecare biserica si manastire sa fii sute sau mii de foi cu aceasta Pravila (scoasa la tipar) astfel sar schimba tot poporul in scurt timp.
    Dragi frati si surori, mintuiti cu aceasta Pravila, sufletele copiilor vostri, caiti-va la spovedanie,rugati-va dimineata si seara(dupa cartulia de rugaciuni) Impartiti cit mai multe copii a acestui text pe internet, urmariti 3rm.info(cunoscatorii de rusa),
    Unei Femei care se ruga cu aceasta Pravila i sa descoperit ca este necesar de indeplinit de cel putin 40 de ori pentru neam,aceasta pravila, astfel se va mintui tot neamul de acest pacat

    Apreciază

    • cosminmatiu said, on ianuarie 14, 2016 at 10:42 pm

      Eu nu vad nici nici o hula in aceasta pravila pentru ca toata este o cerere si o rugaciune.

      Una este cand preotul spune Se boteaza robul lui Dumnezeu … si prin aceasta el boteaza prin puterea primita la hirotonie si alta este cererea mijlocirii:

      „-Sfinte Ioane botezatorule, boteaza-mi copilul(numele) omorit in pintece, care sta in temnita

      -Sfinta mare mucenita Varvara, alataura-mi copilul(numele) omorit in pintece, care sta in temnita

      -Sfinte Simion Primitor de Dumnezeu, cum lai primit pe Hristos, primeste-mi copilul (numele) in miinile tale, omorit in pintece, care sta in temnita

      -Sfinta Ana Prorocita, primeste copilul meu(numele) ca o mama de botez, omorit in pintece ,care sta in temnita
      In continuare urmatoarele rugaciuni:”

      La fel cum ne putem ruga in rugaciunile noastre particulare pentru eretici (nebotezati), sinucigasi, etc, nu vad nici o problema la aceasta pravila ci chiar o consider folositoare. Probabil din cauza ca este numita botez si botezul fiind o taina care se aplica viilor sunt atea probleme cu ea.
      de fapt aici nu botezi nici tu, nici preotul ci ceri mijlocirea sfintilor iar ei nu fac nimic protivnic lui Dumnezeu, daca e bine te asculta daca nu, nu.

      Apreciază

      • cosminmatiu said, on ianuarie 14, 2016 at 10:46 pm

        Cum bine scrie in comentariu:

        „cere, insa nu si infaptuieste personal taina Botezului.”

        Apreciază

      • Mirela said, on ianuarie 19, 2016 at 8:53 pm

        Nici mie nu mi se pare în duh ortodox această pravilă.
        „Sfinte Ioane botezatorule, boteaza-mi copilul(numele) omorit in pintece, care sta in temnita”.
        Lucrarea de a boteza a Sf. Ioan a fost lucrarea lui pământească, de pregătire a lumii pentru primirea lui Hristos. Unde se spune că asta ar fi ocupaţia sfântului şi în ceruri? În plus, conform învăţăturii ortodoxe, pruncul ucis e în iad, iar sfântul e în rai, între cele două locuri fiind o prăpastie de netrecut. Unde ar avea loc acest presupus botez? Pe Sf. Ioan Botezătorul îl vedem, în icoana Deisis, stând lângă tronul lui Hristos, împreună cu Maica Domnului, nu botezând copii avortaţi. Iar Sf. Ioan nici pe pământ fiind nu a practicat botezul cu Duh Sfânt şi cu foc, cel care mântuieşte, ci doar botezul pocăinţei (nemântuitor).
        Cât despre „cere, insa nu si infaptuieste personal taina Botezului.” mi se pare o întoarcere după deget făţarnică. De unde şi până unde cerem ceva într-o rugăciune, deşi ştim că nu vom primi???
        Pe de o parte „Sfinte Ioane botezatorule, boteaza-mi copilul”, iar pe de altă parte „cere, insa nu si infaptuieste personal taina Botezului.”
        Nu spune Hristos: „Cereţi şi vi se va da”?
        Una e să te rogi să se milostivească Dumnezeu de tine şi de copilul pe care l-ai avortat şi alta e să ceri să fie botezat!

        Apreciază

      • cosminmatiu said, on ianuarie 19, 2016 at 9:05 pm

        Din ce am citit eu in scrierile sfintilor pruncii avortati sunt intr-un loc anume intunecat, nu cred ca acela este iadul pacatosilor. Pruncii aceia nu au nici o vina ci doar parintii lor sunt ucigasi. Stii foarte bine ca Hristos daca nu iti este de folos nu iti indeplineste cererile, poti sa te rogi cat vrei

        Apreciază

      • cosminmatiu said, on ianuarie 19, 2016 at 9:09 pm

        Botezul il infaptuieste Hristos si chiar daca ai face acea pravila Hristos vede inima cu care o faci, incerci, ii ceri dar nu este o garantie ca e asa spre deosebire de faptul ca pe un copil viu aflat in pericol de moarte il poate boteza orice credincios si e un lucru sigur. Toti incercam sa ne mantuim desi nu avem nici unul siguranta ca vom fi mantuiti.

        Apreciază

      • cosminmatiu said, on ianuarie 19, 2016 at 9:14 pm

        Sa zicem ca cineva face pravila si Dumnezeu nu i-a in considerare cererea aceea de botez care se face catre mijlocirea sfintilor, ramane totusi valabila rugaciunea si pocainta.

        Daca se spunea : Se boteaza robul lui Dumnezeu avortat … era intradevar o mare gresala

        Apreciază

      • Mirela said, on ianuarie 19, 2016 at 9:34 pm

        cosminmatiu

        Spui: “pruncii avortati sunt intr-un loc anume intunecat, nu cred ca acela este iadul pacatosilor”

        Chiar dacă, datorită absenţei păcatelor proprii, copiii avortaţi nu au parte de suferinţele păcătoşilor, acel loc în care se află e iadul. Nu uita că, potrivit învăţăturii ortodoxe, nu există decât rai şi iad. Dacă nu e iadul, e raiul?

        Spui: “Botezul il infaptuieste Hristos si chiar daca ai face acea pravila Hristos vede inima cu care o faci, incerci, ii ceri”

        Noi trebuie să cerem şi să facem pravile potrivit învăţăturii revelate de Dumnezeu, nu după cum i se năzare unuia sau altuia. Iar pravila botezului e alta şi a fost practicată altfel decât ni se spune aici două milenii.
        Aşa, acceptând “botezul” după moarte, vom primi şi o pavilă cu “spovedania” după moarte: Sfinte Vasile, spovedeşte-l pe Gigel, care a murit nespovedit, cu păcatele ăla şi celălalt!
        Periculoasă cale!
        Deşi „Hristos vede inima cu care o faci, incerci, ii ceri”, asta îi salvează pe eretici?
        “Ţineţi predania noastră!”, ne avertizează Sf. Ap. Pavel!

        Apreciază

      • cosminmatiu said, on ianuarie 19, 2016 at 9:58 pm

        In ceea ce priveste iadul asa este, si iadul are mai multe „locasuri”. Spovedania o face omul constient, in ceea ce priveste botezul nu cred ca este mai constient un copil de 40 de zile ca unul avortat. Probabil e cam fortat denumita botez aceasta pravila chiar daca in acel loc se cere mijlocirea sfintilor catre Dumnezeu pentru ca acel copil nevinovat ucis de parintii criminali sa primeasca de la Dumnezeu un nume si sansa de a se mantui ca si un copil ce moare botezat dupa 40 de zile.

        Apreciază

      • cosminmatiu said, on ianuarie 19, 2016 at 9:35 pm

        Este in duh ortodox sa ceri sa invie mortii? Hristos la rugaciunea sfintilor a inviat morti.
        Este in duh ortodox sa ceri lui Hristos sa omoare oameni? Hristos a omorat oamenil la rugaciunile sfintilor.

        Una sunt Tainele pe care Hristos le-a stabilit si sunt valide pana la sfarsitul lumii, cum e de exemplu:
        Se boteaza robul lui Dumnezeu … care la realizarea ei e se si infaptuie
        si alta este o rugaciune de cerere, de mijlocire catre sfinti care daca este potrivnica lui Dumnezeu nu este ascultata.

        Apreciază

      • Mirela said, on ianuarie 19, 2016 at 10:06 pm

        cosminmatiu

        Părerea mea e că e în duh ortodox să îl rogi pe Dumnezeu să învieze vreun mort, câtă vreme sunt sfinţi care au înviat morţi, Sf. Ilie a făcut asta în Legea Veche şi Hristos în cea nouă. Şi e în regulă să te rogi să te scape Dumnezeu de cineva sau de ceva, cum alege El.

        Există rugăciuni bineplăcute lui Dumnezeu şi rugăciuni care ne osândesc, nu doar că sunt inutile. Hristos S-a mâniat când fiii lui Zevedei I-au cerut, instigaţi de mama lor, să stea unul de-a dreapta şi altul de-a stânga Lui în Împărăţia Sa. Cererile noastre trebuie să fie în conformitate cu voia Lui, iar voia şi pravila Lui sunt ca doar omul VIU, trup şi suflet, să se boteze.
        În pravila propusă de Veaceslav nu este vorba despre pocăinţa părinţilor care şi-au avortat copiii sau despre rugăciuni de mijlocire oarecare, ci ni se propune o metodă de botezare a lor („Sfinte Ioane botezatorule, BOTEAZĂ-mi copilul(numele) omorit in pintece, care sta in temnita”.), care e considerată o descoperire de maximă importanţă prin care copiii avortaţi pot ajunge în rai.
        Eu nu o cred, dar fiecare e liber să aleagă ce crede.

        Apreciază

      • cosminmatiu said, on ianuarie 19, 2016 at 10:32 pm

        Spuneai asta: „Aşa, acceptând “botezul” după moarte, vom primi şi o pavilă cu “spovedania” după moarte: Sfinte Vasile, spovedeşte-l pe Gigel, care a murit nespovedit, cu păcatele ăla şi celălalt!”

        Asa este, spovedania dupa moarte nu functioneaza dar culmea este ca functioneaza dupa moarte o taina si mai mare, cea mai mare dintre toate: Impartasania.
        Mortii pomeniti la Sf Liturghie se impartasesc.

        Apreciază

      • Mirela said, on ianuarie 20, 2016 at 1:49 am

        cosminmatiu

        Spui că „functioneaza dupa moarte o taina si mai mare, cea mai mare dintre toate: Impartasania.
        Mortii pomeniti la Sf Liturghie se impartasesc.”

        I se poate da Sf. Împărtăşanie unui mort al cărui trup îl ai pe masă? NU, sub nici un motiv! Nici măcar omului care e în stare de inconştienţă/comă nu i se dă, chiar dacă e viu.
        Poţi să îl pomeneşti la Sf. Liturghie pe un om al cărui trup îl ai pe masă? DA, dacă nu are oprelişti majore (sinucidere, erezie etc.).

        Apreciază

      • cosminmatiu said, on ianuarie 20, 2016 at 8:11 am

        O sa iti citez din Sf Cabasila cum se impartasesc mortii, nu este o impartasanie cu lingurita in nici un caz. Si cei morti aflati pe masa, sufletul lor se impartaseste daca nu au oprelistile de care spui.

        Apreciază

      • veaceslav said, on ianuarie 20, 2016 at 9:59 am

        Mirela si tu in duh ortodox neavind defel mindrie in tine, si obiceiul de a huli fara a cereceta amanutit, ai postit aspru ai facut rugaciuni catre maica Domnui sati descopere daca e de la dinsa pravila, ai fost la un staret vazator cu duhul, si inaftuind toate acestea teai intors sa ne inveti pe toti cum e corect, Vad cum diavolul prin mindria ta se revolta. Pacat fratilor, corect spune fratele cosminmatiu, chiar daca nu sar infatui acest botez ramii cu rugaciune facuta si pocainta, adica nicdecum nu faci nici un rau. Domnul sa te lumineze, ma rog de ma iarta

        Apreciază

      • Mirela said, on ianuarie 20, 2016 at 12:44 pm

        Veaceslav
        Tu propui această pravilă “neavind defel mindrie in tine”?
        Obiceiul de a cerceta amănunţit îl am în ceea ce priveşte Legea lui Dumnezeu, canoanele, dogmatica ortodoxă. Tu le-ai cercetat, sau baza ta este: “ai postit aspru ai facut rugaciuni catre maica Domnui sati descopere daca e de la dinsa pravila, ai fost la un staret vazator cu duhul”?
        Spui “Vad cum diavolul prin mindria ta se revolta” Ai grijă cu ce duh vezi, că nu orice vedere e de la Dumezeu.
        Mai spui: “chiar daca nu sar infatui acest botez ramii cu rugaciune facuta si pocainta”.
        Întreb: Am spus eu ceva contra rugăciunii şi pocăinţei? Dar de ce trebuie să le asociem cu un “botez” contra predaniei de milenii? Nu ţi se pare suspect că “pravila” asta atât de important pentru mântuirea copiilor avortaţi a fost “descoperită” recent? De ce abia acum “s-a îndurat” Maica Domnului de copiii avortaţi?

        Apreciază

    • cca70 said, on ianuarie 15, 2016 at 7:27 am

      Draga frate
      Am copiat exact ce ai scris tu aici si am trimis la un parinte din Sf Munte acest text si i-am cerut parerea.
      Sunt sigur ca l-a citit cu mare atentie. Si a cantarit bine raspunsul:

      Raspunsul lui a fost:

      ” Toata aceasta pravila nu este in duhul Ortodoxiei. „

      Apreciază

      • veaceslav said, on ianuarie 16, 2016 at 6:20 am

        cca70, eu nustiu cu cine teai consultat tu, da daca acea persoana sse foloseste de internet deja mii clar gradul duhovnicesc si cam cum argumenteaza ca nu e in duhul ortodoxiei?, eu doar am tradus din rusa, cu binecuvintare desigur, nu de capu meu, si va spun un lucru acei preoti care nu binecuvinteaza pasapaortele, dintre ei dau binecuvintare,
        cosminmatiu-nustiu de pesoane neortodoxe, de sinucigasi, a fost lasata Pravila de maica Domnului special pentru copii ortodoxi , ucisi in pintece

        Apreciază

      • saccsiv said, on ianuarie 16, 2016 at 9:15 am

        veaceslav

        Cum adica copii ortodocsi ucisi in pantece?

        Apreciază

      • veaceslav said, on ianuarie 17, 2016 at 1:14 pm

        Frate Vasile asa mam exprimat eu, copii mamelor ortodoxe, Sa inteleg deci ca nu vrei sa publici articolele? eu ca atare mai tare pentru voi leam tradus, adica pentru ortodoxii din Romania, ca eu personal credca o so indeplinesc in slavona bisericeasca, deam cum a fi voia Domnului

        Apreciază

      • saccsiv said, on ianuarie 17, 2016 at 1:39 pm

        veaceslav

        Frate, deocamdata nu intelege nimic. Aminteste-mi te rog peste o saptamana, sa pot sa ma ocup linistit de el, caci deocamdata n-am timp.

        Apreciază

  22. gyonyk said, on ianuarie 14, 2016 at 6:59 pm

    Daca ar lua copii de la cetateni americani? in cate zile, nu luni……………. credeti ca i-ar aduce inapoi?
    Dar nu cred ca indraznesc sa faca acest lucru….. sa ii supere pe americani….
    Dar in cazul nostru….al romanilor, cred ca este posibil ca „ale noastre capetenii” le-ar mai propune norvegienilor sa le mai aduca suplimentar copii si de la noi din tara……. ca avem destui …… orfelinate intregi… chiar si caini vagabonzi, numai sa plateasca ei transportul.

    Apreciază

  23. gyonyk said, on ianuarie 14, 2016 at 7:00 pm

    Sa le fie rusine autoritatilor acestei tari ca dureaza atat de mult ca sa se implice in aceasta problema…. si cu seriozitate.

    Apreciază

  24. acelas said, on ianuarie 14, 2016 at 8:20 pm

    nu stiu de ce ai pomenit de rabin…, dar iata ca este o legatura. Sa privim numele magnatului si organizatia din care face parte ..

    http://www.evz.ro/efectele-cazului-bodnariu-fierbe-scandinavia-teoria-conspiratiei-sau-despre-incercarea-suedezilor-de-a-supune-poporul-norvegian.html

    .

    Apreciază

  25. JE said, on ianuarie 14, 2016 at 8:26 pm

    – „Sirienii pur si simplu innebunesc cand vad o FATA”. Agresiuni SEXUALE si in Danemarca
    http://www.aktual24.ro/sirienii-innebunesc-cand-vad-o-fata-agresiuni-sexuale-si-in-danemarca/

    – Turcii s-au saturat. Refugiatii sunt trimisi INAPOI in Siria
    http://www.aktual24.ro/turcii-s-au-saturat-refugiatii-sunt-trimisi-inapoi-in-siria/

    Apreciază

  26. sherlock_holmes said, on ianuarie 14, 2016 at 9:07 pm

    „M-am uitat oleaca pe internet dar n-am gasit nici o astfel de stire. Daca totusi e reala, voi ce parere aveti, au facut bine cehii? ”

    Nu bine,foarte bine.Si-au salvat copiii.Datorie de parinte.Pina si animalele isi salveaza si-si protejeaza puii,de multe ori cu pretul vietii,de ce nu ar face si oamenii,macar unii, asa ? Bine ca Cehia i-a protejat pe parinti si pe copiii adusi acasa,si nu i-a returnat Norvegiei,cred ca pe viitor asa ceva nu se va mai putea intimpla,nu va mai exista scapare,nu mai ai unde sa fugi sau sa cauti dreptate,cel putin in Ue/Sua/Israel.

    Desi te pot vina si in orice alta parte a lumii ( cetateni rusi extradati sau rapiti in SUA din alte tari,cercetatori iranieni in domeniul nuclear asasinati in propria tara ,etc…) ,exceptie poate Rusia,poate si China.Alt motiv de razboi,printre multe altele.

    PS. Cehia ( o tara in UE cu un presedinte normal, unica ( sic ! ) exceptie )

    Apreciază

  27. oarecare said, on ianuarie 14, 2016 at 9:09 pm

    offtopic serpeste de la BNR:

    Am cerut o părere oficială din partea Băncii Naționale Române cu privire la bancnotele false. „BNR cunoaște numărul bancnotelor false primite spre expertizare de la organele abilitate ale statului (organele de poliție cu atribuții în domeniul combaterii falsificării de însemne monetare). Este de la sine înțeles că numărul de bancnote false care circulă la un moment dat nu poate fi cunoscut (nu poate fi vorba de vreo evidență a acestora). Bancnote false și falsificatori au existat și vor exista, peste tot în lume, atâta vreme cât bancnotele vor continua să fie mijloace de plată. BNR nu primește anunțuri despre existența unor falsuri, ci primește bancnotele false/suspecte a fi false, spre expertizare, în vederea stabilirii autenticității acestora. Ulterior acestei operațiuni, BNR le returnează organelor de poliție remitente, împreună cu buletinul de expertiză aferent. Bancnote false se descoperă pe tot teritoriul României, ca atare nici Transilvania nu este ocolită de falsificatori”, au declarat pentru Transilvania Reporter, reprezentanții BNR.

    http://www.napocanews.ro/2016/01/bani-falsi-la-cluj-napoca-atentie-la-bancnotele-de-10-si-100-de-lei.html

    Apreciază

  28. CP said, on ianuarie 14, 2016 at 10:02 pm

    Chiar in seara asta am vazut la tv ca norvegienii au dat niste bani pt cumpararea unor vc-uri turcesti,baterii dus si altele de tipul asta pt niste penitenciare din Romania.

    Apreciază

  29. Mustafa said, on ianuarie 14, 2016 at 10:14 pm

    @saccsiv

    Stiu ca aveai intr-un timp articole impotriva eutanasierii voluntare.
    Iata ca deja s-au intamplat abuzuri:
    2 Belgieni au fost eutanasati dupa ce aflasera recent ca vor ramane fara vedere
    https://www.lifesitenews.com/news/belgian-doctors-euthanize-deaf-twins-who-were-afraid-of-going-blind

    Apreciază

  30. Mustafa said, on ianuarie 14, 2016 at 10:26 pm

    Ce e nationalismul?
    (Cum este prezentat in mass media VS Cum il vad nationalistii de fapt)

    Apreciază

  31. Iones said, on ianuarie 14, 2016 at 10:36 pm

    Florin Buhuceanu de la asociatia gay Accept ataca virulent BOR pe Adevarul.ro

    http://adevarul.ro/news/societate/revolutia-sexualaortodoxa-1_5697b29137115986c67d1437/index.html

    Apreciază

  32. Liviu said, on ianuarie 14, 2016 at 11:43 pm

    PS Longhin Jar despre al III-lea război mondial, despre viitorul sinod pan-ortodox din anul 2016, despre cipuri, despre românii care lucrează în străinătate, despre rugăciune, și altele

    Apreciază

  33. valentindortodox said, on ianuarie 15, 2016 at 1:20 am

    francezii au spune NU!! Masoneriei !

    Cum s-a zis la noi în 48-49 Nu Comunismului (cum spunea un fost deținut politic)

    Apreciază

  34. valentindortodox said, on ianuarie 15, 2016 at 1:34 am

    legea anti-legionară se bazează pe fals

    Apreciază

  35. oarecare said, on ianuarie 15, 2016 at 2:29 am

    va mai aduceti aminte de :

    http://adevarul.ro/locale/timisoara/Socant-banner-imaginea-unui-copil-campanie-homosexualitate-apropiere-centrul-timisoarei-1_50ad2e767c42d5a663904149/index.html

    aparute prin tara si fiantate de… norvegia prin eea grants…

    http://www.eeagrants.ro/en/home

    lucrurile se leaga….

    Apreciază

  36. […] Daca Norvegia ar rapi copilul unui rabin, ce credeti ca ar face Mossad in 24 de ore? […]

    Apreciază

  37. timisorean1 said, on ianuarie 15, 2016 at 2:20 pm

    Da, au procedat bine desi exista si riscuri. Dar ce te faci daca nu poti plati o asemenea actiune? Ideal ar fi ca statul sa intervina dur(ex. India si Turcia) si copiii sa fie eliberati si repatriati impreuna cu familiile lor. De fapt ideal ar fi sa nu te muti prin tarile de genul asta.

    Eu, unul, nici in vizita nu ma duc impreuna cu copilul. Am primit anul trecut o invitatie (pt anul acesta) la un mic eveniment intr-una din tarile nordice si am anuntat inca de atunci(fara drept de discutie) ca cel mic nu va face aceasta deplasare! S-au uitat la mine sa nu zic cum, dar nefiind o urgenta au lasat-o balta(ca doar mai era timp sa ma inmoaie). Acum mi-am reiterat pozitia(la fel de categoriga) si… impotrivirea a scazut aproape total, efect al mediatizarii cazului Bodnariu. Doamne ajuta, e bine si asa.

    Apreciază

  38. Ioan said, on ianuarie 15, 2016 at 4:44 pm

    orice actiune realizata prin orice mijloc!!, pentru repararea unei nedreptati ca aceasta este justificata! si forta poate fi justificata, fara tendinte de razbunare….

    Apreciază

  39. […] Daca Norvegia ar rapi copilul unui rabin, ce credeti ca ar face Mossad in 24 de ore? […]

    Apreciază

  40. […] Daca Norvegia ar rapi copilul unui rabin, ce credeti ca ar face Mossad in 24 de ore? […]

    Apreciază

  41. maria gherasim said, on iunie 30, 2016 at 10:06 pm

    E greu de inchipuit..durerea e inimaginabila..urmarile dramatice si parintii si copii mai ales..nu trebuie sa se ia copiii decat in cazuri mult grave:droguri ,batai,maltratament psihic.foame.fara facoltati mintale..si trebuie analizate cu doua trei comosii separate intre ele..Doamne ce durere…

    Apreciază

  42. Luc Joy said, on iulie 4, 2016 at 3:46 pm

    Mossad ar recupera copilul/copii in termen de 48 de ore, fara nici o clipa de ezitare. Toti stiu ca nu au acest drept sa se atinga de un asemenea copil. Sunt instintate si reamintit catre toate ambasadele cu zeci de ani in urma. Shalom.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.