SACCSIV – blog ortodox

Video: MUGUR VASILIU despre martirii IONEL MOTA si VASILE MARIN ucisi de bolsevicii satanisti in Spania. Despre intelectualul legionar profund implicat in viata cetatii. Si despre o lege ce baga dupa gratii memoria unor colosi in speranta disperata ca astfel nu vor mai reprezenta modele pentru tanara generatie

Posted in Uncategorized by saccsiv on Ianuarie 13, 2016

Jertfa Intelectualului sau despre Românul absolut – 13 ianuarie 1937

Cititi va rog si:

„LIGA NATIUNILOR – IDEALUL, VICIILE SI PRIMEJDIA EI”. Conferinta tinuta de IONEL MOTA in 1929

Vizionati va rog si:

Video – MUGUR VASILIU raspunde la o intrebare fundamentala: “TIE NU TI-E FRICA?”. Voi cum raspundeti?

 

Anunțuri

15 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Mustafa said, on Ianuarie 13, 2016 at 9:35 pm

  Celebrul ateu Richard Dawkins recunoaste: „Crestinismul este un zid de aparare impotriva a ceva mai rau”
  http://www.breitbart.com/national-security/2016/01/12/professional-atheist-dawkins-says-christianity-bulwark-against-something-worse/

  Apreciază

 2. Radu said, on Ianuarie 13, 2016 at 10:56 pm

  http://vremuritulburi.com/2016/01/13/in-sfarsit-o-veste-buna-si-dinspre-parlamentul-romaniei-s-a-respins-definitiv-proiectul-de-lege-privind-parteneriatele-civile-cu-ajutorul-majoritatii/

  Se mai intampla si lucruri bune in Romania asa cum sunt parlamentarii uite ca in mod constient sau inconstient Duhul Sfant lucreaza si pe acolo prin mila Domnului…

  Au respins pentru a doua oara acesta mare pacat cu legalizarea parteneriatului civil…MARE TUPEU pe indracitul asta de remus cernea gunoi mare e posedat nu ii da pace diavolul pe semne ca nu a inteles sau nu vrea sa inteleaga ca Romania e tara ORTODOXA si homosexualitatea e pacat de moarte !
  Dumnezeu sa il mustre pe el sa il certe sa se lase de asemenea mizerii si sa vina pe calea cea dreapta !

  SA NE RUGAM PENTRU PARLAMENTARII CARE AU RESPINS ACEASTA LEGE !
  Sa le lumineze Dumnezeu mintile si sufletele si sa faca legi bune pentru Romania si pentru poporul nostru !
  Dumnezeu sa le ierte greselile si pacatele lor si sa ii aduca pe calea cea buna pe toti !

  Apreciat de 1 persoană

 3. Radu said, on Ianuarie 13, 2016 at 11:13 pm

  Da razboiul civil din Spania un capitol greu pentru poporul spaniol dar uite ca Domnul s-a milostivit si de ei si factiunea crestina conservatoare si de dreapta in frunte cu cel care avea mai tarziu sa ia titlul de El Caudillo, Francisco Franco au castigat si au pastrat Spania pe linie corecta.
  Spania a cunoscut o crestere economica si culturala o adevarata renastere in timpul guvernarii militare a lui Franco pana la moartea sa in 1975.

  Daca nu ma insel tatal lui petre roman (ernest neulander) era bolsevic si a luptat acolo, maica sa spanioloaica evident.
  Nu e de mirare de ce succesul in cariera lui roman a fost asa de fulminanta si peste noapte cand el are un trecut odios si este communist mason pur sange…

  Apreciază

 4. Radu Humor said, on Ianuarie 13, 2016 at 11:56 pm

  Planul Kalergi: Genocidul europenilor
  12.01.2016 |
  E doar un început?, Incredibil
  Când vine vorba de genocidul în masă, ar fi bine să uităm de Hitler și de Stalin pentru că ei au fost doar amatori în comparaţie cu evreul Richard Coudenhove Kalergi (1894 – 1972) – un om despre care majoritatea nici n-a auzit.
  În 1922, Kalergi a fondat mișcarea „Pan–Europeană” de la Viena, care viza crearea Noii Ordini Mondiale, bazată pe naţiuni federale conduse de Statele Unite ale Americii. Integrarea europeană ar fi fost primul pas în crearea Guvernului mondial. Amploarea fascismului în Europa suspendă planul criminal pentru o perioadă de timp.
  Politicienii acelor vremuri l-au susţinut pe Kalergi iar băncile, mass-media şi serviciile secrete americane au finanţat proiectul său. Şefii politicilor europene ştiu bine că el este autorul Uniunii Europene care dictează totul de la Bruxelless şi Maastricht. Tot Coudenhove-Kalergi a fost cel care a propus „Oda Bucuriei” din Simfonia a IX-a a lui Beethoven ca imn al Europei unite, cântat şi astăzi.
  După al doilea război mondial, Winston Churchill și B’nai B’rith – agenția evreiască de sprijin internațional pentru interesele politice evreiești – l-au propulsat pe diabolicul Coudenhove Kalergi şi i-au sprijinit ideologia rasistă anti–europeană. Planul diabolic a fost salutat şi îmbrăţişat de însăşi Guvernul Statelor Unite ale Americii.
  Spre meritul său, Churchill s-a distanţat ulterior de Kalergi. La începutul anilor 1950, Churchill a fost în campanie în Marea Britanie pentru a susţine albii, moment în care a decis abandonarea completă a odiosului plan.
  Kalergi, necunoscut opiniei publice, istoricilor şi politicienilor europeni, este practic „tatăl” Maastrichtului şi al multiculturalismului. Noutatea planului său nu este acceptarea genocidului ca mijloc de atingere a puterii ci aceea de a impune crearea speciei metise (subumane in viziunea lui) care, datorită caracteristicilor psihologice majoritar negative, garantează toleranţa şi acceptarea „rasei nobile” în vârful ierarhiei.
  Conform raportului „Population division” („Divizarea populaţiei”) difuzat în ianuarie 2000 de către Naţiunilor Unite la New York, se reiterează ideea amestecării raselor aşa cum o gândise Kalergi: „Emigrări la schimb: o soluţie pentru populaţiile în declin şi îmbătrânite. Europa ar avea nevoie de 159 de milioane de imigraţi până în 2025.”
  În cartea sa „Praktischer Idealismus” (Idealismul practic), Kalergi declară că viitorii locuitori ai „Statele Unite ale Europei” nu vor mai fi oamenii vechiului continent, ci o specie de sub-oameni, produsul mixării raselor europene, negroide şi asiatice. El afirmă, fără jumătăţi de măsură, că este absolut necesară amestecarea popoarelor europene cu rasele asiatice şi de culoare pentru a crea o turmă multietnică fără calitate, fără valori, uşor de dominat şi de manipulat de elita conducătoare.

  „Omul viitorului va fi de rasă mixtă. Rasele și clasele de astăzi vor dispărea treptat ca urmare a eliminării spațiului şi timpului. Rasa eurasiatică-negroidă va fi rasa viitorului, similară la aspect cu vechii egipteni şi va înlocui diversitatea popoarelor și indivizilor. (…) Ne-am propus să transformăm europenii într-o rasă metisă. „
  Pentru început, spune Kalergi, se va elimina democraţia statelor membre ale Europei Unite: guvernanţii aleşi de popor nu vor mai avea nicio putere de decizie pe plan naţional, apoi poporul însuşi se va amesteca cu celelalte rase astfel încât rasa albă va fi înlocuită treptat cu rasa metisă – cel mai uşor de dominat de elita conducătoare – rasa pură a albilor.
  „Ne confruntăm cu cea mai periculoasă revoluţie din istoria omenirii: revoluţia statului împotriva omului. Ne confruntăm cu cea mai gravă idolatrie din toate timpurile: zeificarea statului” („Totaler Mensch – totaler Staat” adică „Omul Total – Statul total” – Richard Coudenhove Kalergi )
  Kalergi proclamă abolirea dreptului popoarelor la autodeterminare, urmărind ţinte concrete: eliminarea națiunilor de sine stătătoare prin stimularea mișcărilor etnice separatiste și încurajarea imigrărilor în masă pentru că numai aşa Europa poate fi controlată de o elită! Europenii trebuie transformaţi într-o rasă mixtă omogenă, formată din albi, negri şi asiatici.
  O altă etapă a planului său este cea privitoare la eliminarea principiului egalităţii tuturor în faţa legii şi evitarea oricărei critici la adresa minorităţilor. Legile trebuie să protejeze aceste principiii extraordinare pentru că prin ele se vor reprima masele.
  Kalergi caracterizează metişii astfel: subumani, subspecii, cruzi, infideli, uşor de dominat şi de manipulat. Conform opiniei sale, metişii pot fi creaţi conştient deoarece sunt indispensabili consolidării puterii elitei superioare.
  Chiar dacă în manual Kalergi nu menționează că ideile sale sunt principiile directoare ale Uniunii Europene, observăm că au fost preluate cu uşurinţă de aceasta.
  Credința că oamenii albi din Europa ar trebui amestecaţi cu africani și asiatici, că identitatea naţională trebuie anihilată, că toleranţa şi nediscriminarea între indivizi diferiţi şi rase diverse trebuie înţelese şi practicate constant, sunt teme ce stau astăzi la baza tuturor politicilor comunitare. Nu ne aflăm în faţa unor principii pur umanitare aşa cum am crede la prima vedere ci suntem victimele planului Kalergi prin care se realizează cel mai mare genocid din istoria omenirii.
  Paradoxal, pentru serviciile prestate, exista chiar și un premiu: Premiul European Coudenhove Kalergi – acordat o dată la doi ani unui european care a excelat în promovarea planului criminal. Printre premianţi se află Angela Merkel și Herman Van Rompuy.
  Incitarea la genocid stă la baza apelurilor constante ale Națiunilor Unite care ne recomandă insistent să acceptăm milioane de imigranți pentru a ne ajuta cu natalitatea care, vezi doamne, e foarte scăzută în Uniunea Europeană. Dacă imigranţii sunt vitali pentru întinerirea ţărilor bogate ale Europei, cum se face că românii, bulgarii, polonezii, sârbii şi alte rase albe europene NU SUNT PRIMIŢI CU BRAŢELE DESCHISE? De ce se deschid porţile doar arabilor, negrilor şi asiaticilor? Angela Merkel a declarat de curând că Germania, până în anul 2050 va primi milioane de imigranţi ARABI!!! Marie Le Penn, europarlamentar francez, afirma de curând că Germania manifestă o deschidere largă pentru imigranţi deoarece are nevoie de sclavi, dat fiind faptul că 20% dintre ei sunt analfabeţi, puţini sunt specializaţi şi prin urmare vor fi foarte greu de integrat într-o societate cu alte principii, alte valori, altă educaţie şi altă religie.
  Singurul scop al amestecării raselor este acela de a anihila complet identitatea popoarelor, transformându-le într-o masă de indivizi fără nicio coeziune etnică, istorică şi culturală.
  Pe scurt, politicile planului Kalergi au fost și încă mai sunt baza politicilor guvernamentale oficiale care vizează genocidul popoarelor Europei prin tolerarea şi acceptarea imigrației în masă. Dacă ne uităm în jurul nostru, planul Kalergi pare a fi pe deplin înfăptuit.
  Tabelul de mai jos prezintă procentul populației musulmane din douăzeci de orașe europene iar cifrele sunt înfricoșătoare:
  top20 muslimCăsătoriile interrasiale produc anual mii de tineri de rasă mixtă: „Copiii de Kalergi”. Europenii, prin articolele promovate în mass-media, sunt învăţaţi să renunţe la originile și identitatea națională .
  Slujitorii globalizării încearcă să ne convingă că negarea identitară este un act progresiv și umanitar, că „rasismul” este greșit pentru că vor să ne transforme în simpli consumatori orbi. Fiecare trebuie să vadă acest adevăr, că integrarea europeană a ajuns la genocid. Dacă nu reacţionăm, alternativa este sinuciderea națională.
  Kalergi nu s-a putut împăca cu propria-i etnie; el a fost produsul unei familii mixte ( tatăl – Heinrich von Coudenhove Kalergi, diplomat austro-ungar și Mitsuko Aoyama, o japoneză din Tokyo). Singura modalitate de împăcare cu propria sa etnie a fost aceea de a construi planul diabolic al „rasei mixte”, promovându-l ca normalitate şi nu ca excepție. Acest lucru se putea realiza numai prin distrugerea raselor pure din toată lumea şi înlocuirea forţată cu metişii rezultaţi din căsătoriile mixte. Până şi Hitler l-a numit pe Kalergi „bastardul tuturor”.
  G.Brock Chisholm, fostul director al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), demonstrează că a învăţat bine lecţia lui Kalergi când afirmă: „Ceea ce oriunde în lume ar trebui să se aplice este nelimitarea naşterilor şi căsătoriilor mixte şi asta cu scopul de a crea o singură rasă într-o lume unică care depinde de o autoritate centrală”.
  În loc de concluzie
  Dacă privim astăzi în jurul nostru, planul lui Kalergi pare materializat – vezi valurile uriaşe de migratori asiatici, arabi şi negri care năvălesc zilnic în Europa. Urmează căsătoriile mixte şi naşterea milioanelor de indivizi metisi „copiii lui Kalergi”ce vor substitui europenii puri.
  „Să nu uităm care este originea problemei. Nu există nici un loc în Europa modernă pentru statele etnice pure. Asta-i o idee a secolului al 19-lea iar noi încercăm să tranzităm în secolul 21 și o vom face cu state multietnice.„ (Wesley Clark, SUA general, ex-NATO Comandantul Suprem, vorbind despre bombardamentele NATO din Serbia, 1999)
  „Migrația arabă a fost cel mai bun lucru care s-a întâmplat în Europa în ultimii 50 de ani. Arabii din Europa sunt un fapt de viață. E timpul să începem să acceptăm că nu există nici o modalitate de a bloca migrarea chinezilor, pakistanezilor sau arabilor în Europa. … E adevărat, Europa nu va fi ceea ce a fost odată, dar asta e un lucru bun. … Cu cât mai mulți migranți din Africa și Asia vor ajunge în Europa, cu atât mai bine va fi. Mai devreme sau mai târziu, copiii și nepoții lor se vor căsători cu veteranii europeni, vor da naştere la metisi și vor schimba demografia țărilor. Europa va complet diferită de cea pe care o cunoaştem astăzi.” (Yigal Ben–Nun, scriitor israelian)
  „Europa riscă să se transforme într-un continent al negrilor din cauza imigrației ilegale; s-ar putea transforma în Africa. Avem nevoie de sprijin din partea Uniunii Europene pentru a opri această armată de africani care încearcă să pătrundă în Europa prin Libia. În momentul de față există un nivel periculos de imigrație din Africa spre Europa și nu știm ce se va întâmpla. Care va fi reacția europenilor albi creștini la această masă înfometată a africanilor needucați? Nu știm dacă Europa va rămâne un continent avansat economic și de coeziune sau va fi distrus de această invazie barbară. Trebuie să ne imaginăm că acest lucru s-ar putea întâmpla, dar înainte de asta, trebuie să lucrăm împreună. ” (Colonelul Muammar Gaddafi, conducător militar din Libia.)
  „Evreii ar trebui să se bucure de faptul că europenii creştini își pierd identitatea ca o pedeapsă pentru ceea ce ne-au făcut timp de sute de ani. (…) Noi nu vom ierta creștinii din Europa care ne-au sacrificat milioane de copiii, femei şi bătrâni evrei … Nu doar în recentul Holocaust, dar şi de-a lungul generațiilor, în mod consecvent, caracteristică constanta a creștinismului ipocrit (…) Acum, Europa îşi pierde identitatea în favoarea altui popor și a unei alte religii și nu vor mai fi nici resturi și nici supraviețuitori ai impurităţii creștinismului care a vărsat mult sânge şi va putea astfel să-şi ispăşească păcatele. (…) Creştinismul este o idolatrie şi are tendinţa de a distruge viaţa normală a unui om (…) pe când islamismul este o religie care interpretează eronat profeții săi, dar este o religie relativ onestă. Aceasta educă oamenii un pic mai mult pentru o viață stabilă în căsătorie și creație, dacă în sufletul practicanţilor există o anumită modestie și respect faţă de Dumnezeu.”(Rabin Baruch Efrati, şeful Yeshiva și rabin al West Bank of Efrat – 11.11.2012)

  Apreciază

  • Radu Humor said, on Ianuarie 14, 2016 at 12:02 am

   Să fie şi conducerea Germaniei de către evreica Angela Merkel, unul dintre punctele din planul de distrugere a Europei ? Mai bine zis a Creştinismului, pe care s-au ferit cu înverşunare a-l pune la bazele constituirii acestei făcături birocratice UE, cu nimic mai prejos decât criminala Uniune Sovietică,clocită de aceleaşi minţi bolnave ?!

   Apreciază

 5. Orthodox said, on Ianuarie 14, 2016 at 12:33 am

  Cum comentati ?

  Apreciază

  • NIMENI said, on Ianuarie 14, 2016 at 6:35 am

   Se pune urmatoarea intrebare:
   Din una suta cetateni ai mun. Moinesti care trec pe langa acest obiect cati inteleg despre ce este vorba???

   Apreciază

   • el said, on Ianuarie 15, 2016 at 9:16 pm

    ioana L

    o HULA este !

    Apreciază

  • ioana L. said, on Ianuarie 15, 2016 at 4:45 pm

   ce e aici?

   Apreciază

  • Mirela said, on Ianuarie 17, 2016 at 11:37 pm

   E o batjocură la adresa crucii, a creştinismului şi a creştinilor:
   1. Steaua lui David, celebrul simbol al iudaismului şi al sionismului, pus în centrul crucii nu are nevoie de comentarii pentru a înţelege semnificaţia negativă.
   2. Deasupra e ochiul masonic, altă hulă.
   3.. Crucea are braţele oarecum frânte, ca şi cum ar fi sleită de putere
   4. Golul din braţul central pare să îl elimine pe Hristos, negându-i importanţa în mântuirea lumii. Astfel, întreaga cruce devine lipsită de conţinut.
   Nu văd ce reprezintă cele două desene/picturi de pe braţele laterale, dar însuşirile de mai sus, cel puţin primele două, sunt hule foarte evidente ce ar fi trebuit să sară în ochi măcar unora, ducând la eliminarea unui astfel de „monument”.

   Apreciază

 6. Ionuț said, on Ianuarie 14, 2016 at 10:18 am

  Îmi place de dl Mugur Vasiliu. Are o voce de povestitor.

  Apreciat de 2 persoane

 7. nea caisa said, on Ianuarie 14, 2016 at 4:36 pm

  Deosebit de convingator discursul lui Mugur Vasiliu. Sper sa lumineze si pe cativa dintre cei ce nu inteleg din lipsa de informatie ce a fost miscarea legionara. Dumnezeu sa ajute celor ce sunt capabili inca sa spuna adevarul !

  Apreciază

 8. paul said, on Ianuarie 14, 2016 at 10:36 pm

  Individul asta trebuie inchis la psihiatrie-Judecătorul Cristi Dănileț este de acord cu zoofilia ”dacă animalul nu țipă de durere”

  http://www.activenews.ro/stiri-social/Judecatorul-Cristi-Danilet-este-de-acord-cu-zoofilia-daca-animalul-nu-tipa-de-durere-128862

  Apreciază

 9. […] Video: MUGUR VASILIU despre martirii IONEL MOTA si VASILE MARIN ucisi de bolsevicii satanisti in Spa… […]

  Apreciază

 10. […] Video: MUGUR VASILIU despre martirii IONEL MOTA si VASILE MARIN ucisi de bolsevicii satanisti in Spa… […]

  Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: