SACCSIV – blog ortodox

UNDE AJUNG COPIII RAPITI? Violuri, batai crunte şi prostituţie. Cazul Targoviste: OBLIGATĂ SĂ SE SINUCIDĂ? Despre moartea unei adolescente si disparitia alteia

Posted in Uncategorized by saccsiv on ianuarie 13, 2016

   Iata ce putem citi la OBLIGATĂ SĂ SE SINUCIDĂ? Violuri, bătăi crunte şi prostituţie la centrul de plasament din Târgovişte. O ADOLESCENTĂ A MURIT, ALTA ESTE DE NEGĂSIT! de pe Cronica de Gaesti:

Tânăra de 16 ani care a fost găsită sâmbătă decedată în casa părintească, din comuna Dărmăneşti, s-a sinucis după ce,  se pare ca a fost obligată de câţiva  angajaţi  de la centrul de plasament să se prostitueze. Fata fugise din octombrie 2015 de la Complexul de Servicii Sociale ”Floare de Colţ” din Târgovişte, împreună cu o colegă. Cea de-a doua fată este încă de negăsit.

Conform Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Dâmboviţa, moartea adolescentei a survenit în urma administrării unor medicamente. Este suspectă, însă, ipoteza sinuciderii în acest caz, având în vedere faptul că ancheta în derulare din noiembrie arată că cele zece fete obligate să se prostitueze în acelaşi centru de plasament erau drogate cu medicamente, pentru a nu spune că sunt violate, bătute şi vândute pentru prestaţii sexuale.

Adolescenta de 16 ani fugise de la centrul de plasament în casa bunicii ei materne şi a povestit câte abuzuri s-au făcut asupra ei, cât timp a fost internată la Târgovişte. Fata era înregistrată în sistemul de protecţie a copilului şi cazată în centrul pentru protecţia copilului de la Târgovişte, dar a fugit  de mai multe ori. Minora a fost instituţionalizată în 2014, când a fost prinsă că practica prostituţia, dar şi asistenţii sociali au folosit-o în acelaşi scop. ”A fost inclusă într-un program de consiliere, pentru că era şi victimă într-un dosar de trafic de minori. A avut internări la neuropsihiatrie şi avea tulburări de comportament. Din octombrie, Poliţia nu mai ştia nimic de ea”, a declarat Cerasela Gurgu, purtătorul de cuvânt al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Dâmboviţa.

Direcţia o acuză acum pe bunica victimei pentru neglijenţă, deşi anul trecut, DIICOT a descins la centrul de plasament Floare de Colţ, unde s-a descoperit o reţea de trafic de persoane. Din rechizitoriul întocmit de procurori reiese că una dintre angajatele centrului îi ajuta pe proxeneţi să racoleze fete pentru prostituţie. Respectiva angajată este acuzată de complicitate la trafic de persoane, într-o reţea de crimă organizată, care include angajaţi ai DGASPC. Angajata nu a fost concediată, pe motiv că nu s-a dat o hotărâre în instanţă. A fost mutată în alt sector de activitate, la un copiator xerox.

   Comentariu saccsiv:

Va dati seama cat tupeu?

Direcţia o acuză acum pe bunica victimei pentru neglijenţă

Nu stim detalii despre cum a ajuns ea acolo. Esential este insa altceva: copiii rapiti ajung fix in aceleasi spatii. Nu-i trimite nimeni in poienite cu flori.

Cititi va rog si:

Cristina s-a sinucis. Sistemul e bine. Alta la rand …

Si cine se ocupa de aceste institutii?

Cutremurator: VALENTINA EMILIA MILUTINOVICI, sefa la PROTECTIA COPILULUI, vrea ca sistemul nordic sa fie implementat si in Romania. DETALII TERIFIANTE despre CLANUL MILUTINOVICI

Credeti ca doar Romania e defecta?

NORVEGIA: Iata ce specii lucreaza la PROTECTIA COPILULUI

E MAI RAU DECAT CREDETI. Unde ajung copiii rapiti de sistem? NORVEGIA e doar un VARF DE ICEBERG … EDIFICATOR: Senatoarea Nancy Smith Schaefer A FOST SINUCISA dupa ce si-a publicat raportul „The Corrupt Business of Child Protective Services”

Cititi va rog si:

NE ATACA LA COPII. Ceea ce se petrece in Norvegia se va petrece si in Romania. TU CE VEI FACE CAND SISTEMUL ITI VA RAPI COPIII? Si mai ales, ce facem ca Romania sa nu ajunga ca Anglia, SUA, Canada, Norvegia, Suedia si restul tarilor nordice?

 

22 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. cosminmatiu said, on ianuarie 13, 2016 at 10:37 am

    Vor veni cu cipul implantat si ortodocsii care se vor opune vor ramane fara casa, fara nici un venit si atunci vor veni si le vor lua copii cu forta si ii vor cipa.

    Apreciază

    • Mirela said, on ianuarie 17, 2016 at 6:01 pm

      Dacă părinţii de copii nu vor asculta de Hristos şi de Sfinţii Părinţi care ne-au spus ca, la venirea antihristului, să fugim imediat şi să ne ascundem în peşteri şi în crăpăturile pământului, e vina lor (a părinţilor care ignoră avertismentele şi profeţiile).

      Apreciază

  2. john said, on ianuarie 13, 2016 at 11:19 am

    Am semnat pentru schimbarea Constituţiei: „căsătoria e o uniune liber consimţită dintre un bărbat şi o femeie”
    Eu am semnat pentru modificarea Constituţiei în favoarea familiei tradiţionale şi pentru o Românie suverană, independentă şi creştină. Voi ce faceţi?
    http://www.napocanews.ro/2016/01/am-semnat-pentru-schimbarea-constitutiei-casatoria-e-o-uniune-liber-consimtita-dintre-un-barbat-si-o-femeie.html

    Miliţii civile anti-islam la Dusseldorf. Nemţii vor să-şi facă singuri dreptate împotriva agresorilor musulmani
    http://www.napocanews.ro/2016/01/militii-civile-anti-islam-la-dusseldorf-nemtii-vor-sa-si-faca-singuri-dreptate-impotriva-agresorilor-musulmani.html
    http://www.aktual24.ro/a-snopit-in-bataie-4-arabi-beti-care-doreau-sa-violeze-2-fete-la-koln-politia-l-a-arestat-apoi-pentru-ca-incerca-sa-protejeze-femeile/

    Noi tensiuni EXPLOZIVE in Golf. Iran a CAPTURAT 10 militari SUA. Portavionul Harry S. Truman a inceput manevre „provocatoare”
    http://www.aktual24.ro/noi-tensiuni-explozive-in-golf-iran-a-capturat-10-militari-sua-portavionul-harry-s-truman-a-inceput-manevre-provocatoare/

    Apreciat de 1 persoană

    • john said, on ianuarie 13, 2016 at 3:05 pm

      I-auziti una tare aici:
      Fost sef al NSA: Furam datele electronice ale oamenilor si suntem cei mai buni la asta
      Generalul (r) Michael Hayden, fostul sef al spionajului american, face lumina in privinta activitatii NSA in domeniul cibernetic.
      „Furam datele in format electronic ale oamenilor. Ca fost sef al agentiei, imi place sa cred ca suntem cei mai buni la asta”, a recunoscut Hayden.
      Fostul sef al Agentiei Nationale de Securitate (NSA) a mentionat ca aceasta activitate este comuna tuturor guvernelor din lume, tintele fiind simpli indivizi sau alte guverne. Din perspectiva sa, spionii americani s-ar descurca cel mai bine, relateaza CNBC.
      http://www.business24.ro/internet/internet-hacking/fost-sef-al-nsa-furam-datele-electronice-ale-oamenilor-si-suntem-cei-mai-buni-la-asta-1567788

      Apreciază

  3. energein7 said, on ianuarie 13, 2016 at 1:43 pm

    Reblogged this on energein7's Blog.

    Apreciază

  4. Janos said, on ianuarie 13, 2016 at 2:46 pm

    Din momentul in care au fost arestati parinti, trebuiau sa solicite prezenta unui avocat (dar nu din oficiu) si sprijin diplomatic din partea Romaniei. Sa nu vrei sa parasesti statul care ti-a rapit cinci copii, mi se pare cel putin socant, Tatal incearca artificial sa folosesca un limbaj elevat pe care nu il stapaneste, asta ingreuneaza comunicarea.

    Apreciază

    • Ecaterina said, on ianuarie 15, 2016 at 3:30 pm

      Janos, îți spun eu altceva. Tatăl minte. Și ți-o spun cu siguranța omului care „îi miroase” imediat pe mincinoși. Și dacă reușești o dată să mă minți, tot te prind, și încă foarte repede. Acest om ascunde niște lucruri murdare și nu poate răspunde la întrebări pentru că este șantajat cu mizeria din spatele lui.
      S-a amestecat cu porcii, s-a bălăcit până în gât, iar când a vrut să iasă nu a mai putut.
      Cu timpul vom afla și adevărul.

      Apreciază

    • Mirela said, on ianuarie 17, 2016 at 6:20 pm

      Janos

      Spui: „sa nu vrei sa parasesti statul care ti-a rapit cinci copii, mi se pare cel putin socant”.
      Nu am urmărit emisiunea, deci nu ştiu în ce condiţii nu vrea tatăl să plece din Norvegia (cu copii sau fără ei).
      Totuşi, citind despre comportamentul Barnevernet, sunt aproape sigură că fără ei.
      În acest caz, întreb: ce e şocant în faptul că tatăl rămâne acolo pentru a vedea ce se întâplă cu copiii, pentru a-i vedea când i se permite şi pentru a încerca să-i recupereze? Ce ar putea să facă din România? Să conteze pe „autorităţi”? Eventual, să fie acuzat ulterior că nu i-a păsat de copii şi a părăsit Norvegia, deşi copiii au rămas acolo?

      Apreciază

  5. Iones said, on ianuarie 13, 2016 at 3:05 pm

    Atac asupra religiei

    Razvan Chiruta dela „Romania Libera” scrie ca crestinismul este de vina pentru „ura” cu privire la imigranti
    http://www.romanialibera.ro/opinii/editorial/ura-nu-salveaza-europa-404288?c=q2561

    Apreciază

  6. Paul222 said, on ianuarie 13, 2016 at 3:31 pm

    OFFTOPIC: Angela Merkel: „Suntem vulnerabili in fata refugiatilor”. Ce masuri ar putea lua Germania impotriva migrantilor http://stirileprotv.ro/stiri/criza-imigrantilor/angela-merkel-suntem-vulnerabili-in-fata-refugiatilor-ce-masuri-ar-putea-lua-germania-impotriva-migrantilor.html

    Observati declaratia extrem de perversa:
    Cancelarul german Angela Merkel a declarat luni ca Europa este „vulnerabila” in fata crizei refugiatilor deoarece nu are in clipa de fata suficient control asupra situatiei, scrie Reuters.
    „Ne confruntam deodata cu provocarea refugiatilor care vin in Europa si suntem vulnerabili, dupa cum se vede, deoarece nu avem gradul de ordine, de control, pe care ne-am dori sa-l avem”, a spus Merkel la o intalnire cu oamenii de afaceri desfasurata in Mainz

    Deci asta e problema, controlul. Nu imigrantii in sine. Nu au suficient control! Ei au creat problema, adica adus refugiatii, tot ei o vor rezolva prin MAI MULT CONTROL! „Bravo” Germania!

    Apreciază

    • Mirela said, on ianuarie 17, 2016 at 8:16 pm

      Ce state mizerabile (Elveţia şi altele pomenite)! Şi ce IDIOŢENIE SUPREMĂ (din ignoranţă, prostie, indiferenţă etc.) să vrei „o ţară ca afară”! Cum pot să fie bune roadele unui pom cu astfel de rădăcini putrede? Cum ar putea fi plăcută lui Dumnezeu bunăstarea obţinută, chiar şi în trecut, cu preţul sclavizării/ violării/ răpirii/ maltratării/ vinderii/ sinuciderilor copiilor?
      Oare nu ar trebui să le dea de gândit celor care aleargă după o pâine cât mai albă prin astfel de ţări satanizate că ar putea plăti un preţ uriaş pentru câteva firmituri şi pentru lăcomia/inconştienţa de a pune mai presus valorile materiale decât pe cele spirituale?

      Apreciază

  7. cca70 said, on ianuarie 13, 2016 at 10:08 pm

    çica Patriarhia a luat atitudine:

    http://www.evz.ro/patriarhia-se-implica-in-cazul-bodnariu-reactie-vehementa.html

    Apreciază

  8. john said, on ianuarie 14, 2016 at 3:03 pm

    Experimentul norvegian: cum se distrug familia si copilaria pe altarul diversitatii sexuale
    La fiecare cinci ani, Barnevarn emite rapoarte despre emigranţi. Cati copii au fost luaţi de la părinţii biologici si care este originea parintilor. Pe primul loc se află Afganistan, apoi Eritrea şi Irak. Dintre copiii albi, Rusia este pe primul loc, iar în topul general, se află pe locul 4.
    Părinţii biologici capătă de la stat permisiunea de a se întâlni cu copiii lor furaţi,numai două ore, o dată la jumătate de an..
    http://www.sfantuldaniilsihastrul.ro/articole/244-experimentul-norvegian-cum-se-distrug-familia-si-copilaria-pe-altarul-diversitatii-sexuale.html

    SODOM – un documentar şocant despre mişcarea LGBT – Subtitrare în limba română
    http://trezirealarealitate.ro/2015/08/sodom-un-documentar-socant-despre-miscarea-lgbt-subtitrare-in-limba-romana/#

    Una dintre cele mai frumoase si sugestive icoane pe care le-am văzut vreodată.Ca un îndemn la luptă. Sfântul Arhanghel Mihail ia minaretele puse de musulmani pe Biserica Sfânta Sofia, din Istanbul.Turnuletele,parca au forma unor rachete,iar in dreapta picturii jos se poate vedea Crucişătorul Moskva orientat catre turci.O profetie pictata la care cine stie..poate vom fi martori si noi!

    Apreciat de 1 persoană

    • mihai said, on ianuarie 14, 2016 at 6:03 pm

      Centrele fe plasament din romania si nunumai, marea majoritate dintre ele sunt adevarate lagare de concentrare, traficul de carne vie fiind la el acasa, fie pt prostitutie, fie pt organe acestea din urma datorita disparitiilor misterioase, alte nenorociri ce se petrec acolo este faptul ca acestea sunt adevarate surse de infractori si de oameni ai strazi si in cate societatea le da cu flit, in astfel de cazuri aflinduse si ft multe azile de batrani in care sunt adevarate fabrici ale morti, batrani ce sunt exterminati pe bani lot, ca sa nu mai punem la socoteala spitalele de psihiatrie care si ft multe din acestea se afla iadul pe pamint

      Apreciază

    • mihai444 said, on ianuarie 15, 2016 at 1:33 am

      pofta ce-am poftit! traiesc de-am pulea, nu stau prea bine cu moralul, deznadajduiesc si cand e vorba de propria-mi mantuire insa cand e vorba de profetia pictata de mai sus toate cele dinainte palesc. in chestiunea asta si cea a ecumenismului RAG tare 😉 in 2-3 ani care vom mai fi dintre noi ne vom bucura sa le vedem implinite 🙂

      Apreciază

  9. […] UNDE AJUNG COPIII RAPITI? Violuri, batai crunte şi prostituţie. Cazul Targoviste: OBLIGATĂ SĂ SE… […]

    Apreciază

  10. […] UNDE AJUNG COPIII RAPITI? Violuri, batai crunte şi prostituţie. Cazul Targoviste: OBLIGATĂ SĂ SE… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.