SACCSIV – blog ortodox

Un deputat vrea urgent CARTI DE IDENTITATE CU CIP. Nu se renunta la ideea corelarii lor cu CARDURILE DE SANATATE

Posted in Uncategorized by saccsiv on Ianuarie 13, 2016

Darpa-4

Foto: http://ddees.com/index.php/2015/09/11/david-dees-art-gallery/

Nu ne dau astia pace din nici o directie.

Iata ce putem citi la Un deputat vrea să ne schimbe buletinele. Cum ar putea arăta cele noi de pe Realitatea:


Pentru ca raspunsul ministrului Petre Toba a fost vag, deputatul Aurelian Mihai sustine ca ii va invita pe reprezentanţii Ministerului de Interne la Parlament ca să prezinte un calendar al implementării cărților de identitate electronice, asa cum prevede legea in vigoare.

Deputatul susține că mulţi români i s-au plâns de reticenţa instituţiilor din străinătate când vine vorba de actul de identitate.

O Ordonanţă de Guvern din 2012 prevede introducerea opţională a cărţii de identitate electronice, cu cip, care să cuprinDă semnătura, imaginea facială şi amprentele. Actul normativ nu a fost implementat nici până în prezent, aşa că Aurelian Mihai a scris Ministerului de Interne.

Deputatul liberal nu renunţă. Aşteaptă să înceapă sesiunea parlamentară şi îi va invita pe reprezentanţii ministerului de externe la comisiile parlamentare, să prezinte un calendar de implementare a cărții de identitate electronice, de data aceasta nu în limbaj juridic, ci pe înţelesul tuturor.

Cei de la evidenţa populaţiei spun că mai durează, pentru că deocamdată n-au aparatura necesară emiterii noilor documente şi cărţile de identitate trebuie corelate cu noile carduri de sănătate.

 

Anunțuri

27 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. energein7 said, on Ianuarie 13, 2016 at 5:58 pm

  Reblogged this on energein7's Blog.

  Apreciază

 2. Alexandru said, on Ianuarie 13, 2016 at 6:36 pm

  Doamne ajuta,

  Am formularul de semnatura pt modificarea Constitutiei , privitor Familiei formate din barbat si femeie, in format pdf ,.

  Unde il trimit sa-l poti posta ca fratii sa-l ia si sa stranga semnaturi?

  Doamne ajuta

  Apreciază

 3. gandeste liber said, on Ianuarie 13, 2016 at 6:41 pm

  niste jeguri, sa si le bage in cur

  Apreciază

 4. Paul Mogosanu said, on Ianuarie 13, 2016 at 6:59 pm

  Deputatul cu pricina vrea sa se faca remarcat cu ceva pe masura capacitatii sale intelectuale si a remuneratiilor primite.

  Apreciază

 5. lastunnegru said, on Ianuarie 13, 2016 at 8:03 pm

  aproape off topic

  Am avut unele probleme de sanatate recent si am fost pe la doctori si iata am vazut cu ochi mei peste tot unde am fost cum merge sistemul de sanatate pentru cei care au cip.

  ( Nu am card de sanatate cu cip, am acea acea adeverinta care arata ca refuzi cardul pe motive de religie si constiinta )

  1 Pensionari care au PIN-ul scris pe un actipild cu numere super mari lipit pe cardul de sanatate cu cip.

  2 Pensionari care au PIN-ul scris pe o foie prinsa cu agrafa de cardul de sanatate cu cip.

  3 Carduri de sanatate cu cip si PIN lasate la doctori.

  4 O asistenta striga pe hol catre pacient: Domnule X… Care va este PIN-ul

  5 Sistemul cu cardul de sanatate cade contiinu iar merge si iar cade, nervi, oameni care asteapta sau care sant trimisi de doctori acasa ca nu merge sistemul de sanatate cu cip.

  Cum este in acesata stire veche asa a fost in zilele cand am fost eu pe la medici

  Sistemul cardului de sanatate are probleme de functionare: Ce sfaturi da CNAS catre medici/UPDATE CNAS a anuntat ca problema a fost remediata si ca sistemul este complet functional

  http://economie.hotnews.ro/stiri-telecom-20434599-probleme-functionarea-sistemului-cardului-sanatate-sfaturi-cnas-catre-medici.htm

  6 Medicul baga PIN-ul pacientului o data si inca o data si inca o data si nimic nu merge

  E un HAOS TOTAL

  ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

  Iar cu adeverinta acea a fost foarte, foarte simplu si bine pentru mine mergand totul foarte usor ca atunci cand nu era nici un card ce sanatate cu cip.

  Apreciază

  • Radu said, on Ianuarie 13, 2016 at 10:06 pm

   Asa va fi viata si cand va veni guvernarea celui de pe urma tiran si despot antihristul final…dar de o mie de ori mai grea si dura pentru prostii care accepta de frica aceste aberatii si isi vand libertatea si credinta pentru „”siguranta”.

   Grele vor fi zilele de pe urma pentru toata lumea asta e clar dar va fi un iad pentru cei care s-au lepadat… pentru noi va fi o mica incercare ca un examen final dar oricum va avea Domnul grija sa fie bine.

   21. Căci va fi atunci strâmtorare mare, cum n-a fost de la începutul lumii până acum şi nici nu va mai fi.
   22. Şi de nu s-ar fi scurtat acele zile, n-ar mai scăpa nici un trup, dar pentru cei aleşi se vor scurta acele zile.

   ” Oare ne va lăsa Dumnezeu pe noi, fiii Lui, rămaşi la sfârşit credincioşi Lui, să murim chiar de foame? Nicidecum. Fraţilor, cel mai important lucru este să ne întărim în credinţă şi în încrederea în Dumnezeu, mai întâi de toate sa-L purtăm pe El în inimă. Că ce zice El în Evanghelie şi în Pslami „Aruncă grija ta spre Domnul şi El te va hrăni”. Au fost cu adevărat şi sfinţi care primeau hrană din Cer. Deci primul lucru este să îndepărtăm gândul şi teama că vom muri de foame, dacă nu ne vom lepăda de HRISTOS şi de Cruce. Să nu uităm nici o clipă că din cauză că se va apropia sfârşitul lui satana, el, vicleanul, ne dă acest război psihologic, o stare de psihoză în familie şi în obşte ca noi înşine, de teama psihologică de foame, să uităm de Dumnezeu, de Puterea Lui, de calitatea noastră de fii iubiţi ai Lui, să cădem în descurajare, în panică şi aşa treptat să cedăm stomacului şi lui satan, care ne-a sporit teama. ”

   Parintele Nil Efrim

   Apreciat de 3 persoane

   • Ecaterina said, on Ianuarie 14, 2016 at 9:24 am

    Radu, îți mulțumesc din suflet pentru acest comentariu. Este ca „picătura de nădejde” pe care încearcă tot creștinul să o păstreze, ca să rămână cu pace în Hristos. Dumnezeu să te ocrotească.

    Apreciază

 6. Ioana said, on Ianuarie 13, 2016 at 9:06 pm

  Să cerem să ni se treacă numele părinților pe buletin, mai bine facem unul provizoriu decât cu cip sau fără numele părinților pe el, o altă scorneală scârboasă a homosexualilor. Sau renunțăm la buletin, dacă strâng cureaua și nu ne dau alternative. Dar până atunci, să luăm atitudine, să nu lăsăm sistemul să ne subjuge fără să luptăm, fără să mărturisim. https://saccsiv.wordpress.com/2013/02/12/aplr-alaturi-de-40-de-asociatii-cere-introducerea-numelui-parintilor-pe-cartile-de-identitate/

  Apreciază

 7. Radu said, on Ianuarie 13, 2016 at 10:29 pm

  http://www.sfaturi-duhovnicesti.ro/spre-grabnica-indreptare/injosirea-si-necinstirea-preasfintei-nascatoarei-de-dumnezeu-prin-cuvantul-cuvine-se/pag/28/1/

  Am gasit ceva demn de luat in seama.

  E gresit si e pacat sa folosim cuvantul „cuvine-se”.
  ” VREDNICĂ EŞTI CU ADEVĂRAT- CA SĂ TE FERICIM PE TINE ” trebuie sa zicem in loc de „cuvine-se”

  Cititi va rog articolul e foarte bun si util sa nu mai gresim cand ne rugam.
  Personal nu stiam de aceasta greseala si acest pacat pe care se pare ca il fac de la varf la coada patriarhul,arhiepiscopii si in cele din urma si noi.

  Apreciază

  • dasvik said, on Ianuarie 14, 2016 at 8:42 am

   Sincer n-am inteles aproape nimic din ce scrie acolo. In primul rand, acest ieromonah nu stie ca este mult mai greu sa citesti ceva scris cu MAJUSCULE decat ceva scris normal. Ma rog, poate sunt eu prea pretentios.

   Dar… zice ca in Sf. Munte Athos se pastreaza [etc. etc.] si se spune „Vrednica esti”. Ok, asta am inteles, asa se zice acolo si poate ar trebui sa se spuna si la noi asa. Dar!! De unde si pana unde, prin ce motiveaza el ca „cuvine-se” este o injosire?
   Atat am citit despre asta acolo: „Iar cuvântul lumesc CUVINE-SE sărac, slab, tocit, şi uzat, şi mic este potrivit oricărei femei muritoare de pe Pământ.” De ce cuvantul cuvine-se este asa cum zice el, sarac, slab, etc? Ce-l face sa fie asa? Si de ce „Vrednica esti” este altfel? Pentru ca Maica Domnului chiar este vrednica? Da, nu contest treaba asta. Dar in acelasi timp, nu se si cuvine sa o cinstim, daca este vrednica?
   Si ca fapt divers, nu se canta pe la hirotonii „vrednic este” celui hirotonit? E drept ca nu este in nici un caz vorba de aceeasi vrednicie, insa ca si cuvant se foloseste si pentru oameni. Nu spunem si noi de cate un om ca e vrednic de vreo rasplata sau de vreo pedeapsa?

   Aia cu „marire” si „slava” mi se pare motivata, „slava” are o rezonanta efectiva de … ei bine, slava. „Marire” suna ca si cand te uiti cu lupa la ceva. Dar asta cu „vrednica esti” si „cuvine-se” n-am inteles-o. Daca ati inteles careva ceva clar si concret, va rog sa-mi explicati si mie, pe scurt si in termeni simpli.

   Apreciază

  • Mirela said, on Ianuarie 17, 2016 at 11:02 pm

   Poate că e adevărat că e mai bine să spunem „Vrednică eşti” decât „Cuvine-se”, dar cred că e o mare exagerare afirmaţia că e păcat de moarte să spui „cuvine-se”.
   Oare cum se spunea pe la slujbele marilor noştri duhovnici Justin Pârvu, Arsenie Papacioc, Adrian Făgeţeanu sau Ilie Cleopa? Dacă se spunea „cuvine-se”, înseamnă că ei nu au avut descoperirea Duhului Sfânt că acesta e un păcat de moarte sau nu i-au corectat pe cei care-l făceau, plus că au şi murit cu un păcat de moarte. Ceea ce ar însemna că au ajuns în iad.
   Chiar aşa???

   Apreciază

 8. Anda said, on Ianuarie 14, 2016 at 11:03 am

  Radu,
  am notat acolo alte greseli, mult mai grave ca de exemplu : „Mireasa a lui Dumnezeu Tatal”.
  Biserica ortodoxa o cinsteste pe Maica Domnului ca fiind „Fiica a Tatalui, Maica a Cuvantului (Fiul) si Mireasa a Duhului Sfant”.
  O alta ciudatenie este si expresia: „Fiul Dansei”. In general, in Ardeal se foloseste (nu se stie de ce!) acest pronume demonstrativ pe post de pronume de politete, ceea ce este si fortat in cazul de fata, dar si confuz.
  Restul sunt vredniciile exprimate in mineiuri, dar si in canoanele, paraclisele si acatistele Maicii Domnului.

  Apreciază

  • Liliana said, on Ianuarie 14, 2016 at 8:46 pm

   Anda,
   Este pronume personal ,,dinsul”,etc..Regional,asa cum ai remarcat si tu,oamenii il folosesc cu rezonanta de pronume de politete.Insa in Moldova,e folosit chiar si pentru substantive denumind obiecte sau animale!
   Doamne ajuta!

   Apreciază

   • Anda said, on Ianuarie 15, 2016 at 11:08 am

    Liliana,
    iarta-ma, limba noastra romaneasca are aceleasi norme si valente pe tot teritoriul tarii noastre.” Dansul-dansa” sunt pronume personale, iar „dumnealui-dumneaei” sunt pronume de politete. Nu se pot confunda.
    Cunosc scuza ardeleneasca cu : „voi ceilalti ii spuneti porcului „dansul”. Si pe mine ma amuza, dar e doar o gluma sateasca…

    Apreciază

 9. ioan said, on Ianuarie 14, 2016 at 1:19 pm

  @Radu! bun comentariul in teorie, practic insa suntem departe. uite_in majoritatea cititorilor acestui blog a intrat o oarecare frica si deznadejde (chear si saccsiv). ma refer la problema copiilor luati de stat. tu spui_arunca spre Domnul grija ta si EL te va hrani. cati dintre noi gandim asa? cati spunem_arunca spre Domnul grija copiilor tai si EL ii va pazi? cati gandim ca mama lui Moise care a pus pruncul intr-un cos si l-a incredintat lui Dumnezeu? multi suntem toba de teorie ….dar practic?

  Apreciază

  • saccsiv said, on Ianuarie 14, 2016 at 1:37 pm

   ioan

   Frica? Deznadejde?

   Nu prietene, e vorba de chemare la trezirea din ghete si la mobilizare.

   De asemenea e vorba de scoaterea macar a unora din starea in care esti si tu, cea de indiferenta.

   Apreciază

  • Mirela said, on Ianuarie 17, 2016 at 10:50 pm

   ioan

   Dacă citeşti cu mai mare atenţie, mama lui Moise nu a fost lipsită de griji, ci a făcut de toate ca să-şi salveze fiul, lui Dumnezeu lăsându-I în grijă doar ceea ce nu putea ea însăşi să facă.

   „Femeia aceea a luat în pântece şi a născut un băiat şi, văzând că e frumos, l-a ascuns vreme de trei luni.
   3. Dar, fiindcă nu putea să-l mai dosească, a luat mama lui un coş de papură şi l-a uns cu catran şi cu smoală şi punând copilul în el l-a aşezat în păpuriş, la marginea râului.
   4. Iar sora copilului pândea de departe ca să vadă ce are să i se întâmple.
   5. Atunci s-a pogorât fata lui Faraon la râu să se scalde, şi roabele ei o însoriră pe malul râului. Şi văzând coşul în păpuriş, ea a trimis pe una din roabele sale să-l aducă.
   6. Şi, deschizându-l, a văzut copilul: era un băiat care plângea. Atunci i s-a făcut milă de el fetei lui Faraon şi a zis: „Acesta este dintre copiii Evreilor”.
   7. Iar sora copilului a zis către fata lui Faraon: „Voieşti să mă duc să-ţi chem o doică dintre evreice, ca să alăpteze copilul?”
   8. Fata lui Faraon i-a zis: „Du-te!” Şi s-a dus copila şi a chemat pe mama pruncului.
   9. Atunci fata lui Faraon i-a zis: „Ia-mi copilul acesta şi mi-l alăptează, că eu am să-ti plătesc! ”

   Deci:
   1. L-a ascuns vreme de 3 luni, nu l-a pus repede pe Nil, deşi astfel încălca legea dată de faraon.
   2. După ce nu a mai putut să îl ascundă, a apelat la altă variantă: l-a pus în coş hidroizolat cu smoală (deci, clar cu intenţia de a-l salva), apoi l-a pus pe apele Nilului. Nu oricând, ci când fiica faraonului urma să vină la scăldat. Nu oriunde, ci unde urma să ajungă la fiica faraonului, ceea ce înseamnă că s-a preocupat să-i cunoască obiceiurile şi însuşirile, aşteptându-se ca aceasta să îl îndrăgească pe fiul ei cel frumos. Şi nici de aici nu a lăsat nimic la voia întâmplării, ci a trimis-o pe fiica ei să afle ce se întâmplă şi să facă acea propunere de a găsi o doică.
   Un plan atât de ingenios nu cred că putea fi spontan, ci cred că a fost rodul multor lacrimi, a neliniştii, a preocupării de a găsi o soluţie şi a rugăciunii.
   Omul trebuie să facă ce poate, să se silească să trăiască după Legea lui Dumnezeu, să se roage, iar ce e mai presus de atât împlineşte Dumnezeu, după voia Lui.

   Apreciază

 10. Atena said, on Ianuarie 14, 2016 at 1:48 pm

  Pt Alexandru
  Te rugam sa ne dai si noua formularul pt modificarea Constitutiei.Multumim

  Apreciază

 11. ioan said, on Ianuarie 14, 2016 at 2:18 pm

  @saccsiv prietene! mobilizare … la ce? la discutii, la petitii, la mitinguri, la revolte? la ce? oare nu am vazut pana acum ca toate acestea nu ajuta la nimic pe termen lung. vezi, la asta m-am referit cand am spus ca teoretic le stim dar practic nu. solutii omenesti nu sunt_spunea par. Justin. atunci mobilizare la ce? singura mobilizare pe care trebuie sa o avem e MOBILIZAREA LA RUGACIUNE, sa alungam duhul antihristic de deasupra tarisoarei ăsteia. daca la asta te-ai referit te rog sa ma ierti

  Apreciază

 12. john said, on Ianuarie 14, 2016 at 3:12 pm

  Nu vrei să fii cipuit? No problem…îţi oferim un tatuaj!
  Pentru ce care refuză cipul pentru ca nu le place ideea sa aiba un implant, Big Brother le aduce veşti bune. Nu e nevoie de cip pentru a putea fi „protejat” de sistem, acum exista o cerneala care tatuată pe corp inlocuieste cu succes cipul.
  O companie americana,http://www.somarkinnovations.com/, a creat deja o cerneala electronica RFID, biocompatibila, ce poate fi aplicata pe orice suprafata, inclusiv pe pielea animala sau umana.
  Tatuajul se aplica cu un dispozitiv care seamana cu un pistol. Dispozitivul este incarcat cu un cartus de cerneala si are mai multe ace prin care se injecteaza cerneala sub forme de puncte. “Desenul” format din puncte este unic, irepetabil, si se constituie ca un cod de identificare. Tatuajul rezultat este ca un transponder fara baterie, de aceea ID-ul poate fi citit de scannerele RFID de la cel mult 1,2 metri. De mentionat ca cerneala poate fi colora sau incolora si poate fi si stampilata, nu numai tatuata.
  Compania americana spune ca a creat aceasta cerneala in scopul monitorizarii animalelor de casa sau de crescatorie. Se stie ca si in Romania caii sau vacile sint “cipate” de ceva ani. Cerneala RFID este mai ieftina, mai usor de aplicat si nu atit de invaziva. Totodata, compania Somark recunoaste ca tatuajele RFID pot fi folosite si pentru identificarea militarilor.
  http://www.livescience.com/1242-invisible-radio-tattoos-identify-soldiers.html

  Am inventat o mulțime de nevoi … ne irosim viața ..
  ”Ori ești fericit cu puțin, liber de orice greutate,
  deoarece fericirea se află în interior, ori nu vei ajunge nicăieri.
  Când cumeperi ceva, nu cumperi cu bani, cumperi cu timpul din viața ta
  pe care l-ai investit pentru a obține acei bani.
  … Singurul lucru pe care nu-l poți cumpăra este viața,
  viața se scurge și e păcat că-ți irosești viața pentru a-ți pierde libertatea. ”
  Fostul Presedinte al Uruguayului José Mujica

  Apreciază

 13. lastunnegru said, on Ianuarie 14, 2016 at 8:01 pm

  off topic

  RT vorbeste contra tatuajelor inteligente si despre viitorului cip implantabil

  Cei de la RT ( Russia Today ) ne avertizava unde duc aceste tehnologi de azi la un cip implantabil desi expimarea e cam ciudata si nu sant de acord cu ce spune acel om ca daca iti vor opri acel cip implantat in corp viata ta va lua sfarsit. ( E poibil ca fiata ta sa nu mai conteze daca vei lua cel cip implantabil ).

  Biometric tattoos could gather important data and track the wearer

  Tatuajele biometrice pot aduna date importante si urmarii pe cel care il poarta

  Apreciază

 14. ayeaye20 said, on Ianuarie 20, 2016 at 5:09 pm

  http://motherboard.vice.com/read/biohackers-are-implanting-led-lights-under-their-skin?trk_source=homepage-lede
  Spunea Sf Otroc Veaceslav k va aparea cu verde fosforescent semnul satanei pe mana si frunte.La inceput oamenii vor purta camasi cu maneca lunga si breton k sa acopere semnul pt k le va fi rusine sa li se vada 666 pe ei apoi le va disparea rusina….

  Apreciază

 15. […] Un deputat vrea urgent CARTI DE IDENTITATE CU CIP. Nu se renunta la ideea corelarii lor cu CARDURILE… […]

  Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: